Hvordan man ansøger shugaring

Hvilken konsistens og opskrift på dig selv valgte ikke, først forbered huden. Så resultatet af sukker hårfjerning derhjemme vil være lige så effektiv som i skønhedssalonen.

Det anbefales at skrælle huden en dag eller to før proceduren. Opskrifter nyttige organ scrubs kan se og vælge fra os.

Hvis der er reserver af pasta til shugaring, så varm det kun op i mikrobølgeovnen eller i et vandbad for at returnere det til plasticitet.

Hvordan shugaring

Før du bruger pastaen, tørre det hudområde, hvor de fordømte hår er placeret med tonic. Så let pulver tør ren hud med talkum, du kan bruge almindeligt mel til samme formål. En tynd kugle af støvpartikler skal danne, hvilket vil beskytte huden mod eventuel vedhæftning af stoffet (i det tilfælde, at blandingen viste sig at være ikke helt korrekt forberedt).

Hvis du beslutter dig for at gøre en klassisk sukkeraflejring, dvs. bolden, så skal du kunne knæde det. Først vil det være svært, men med tiden bliver pastaen blødere. Tag en lille pasta pasta. Stret det på håndfladen, form derefter en bold, stræk igen og form bolden igen. Gentag, indtil blandingen skifter farve til lettere og bliver mere plastisk, som tyggegummi. På samme tid bør pastaen ikke stoppe med at holde sig til fingrene.

Med en tykkere konsistens, prøv ikke at dække hele kroppen med et stykke, det er bedre at tage et lille stykke (med valnød størrelse) og strække det på en lille overflade af huden. En sådan del er nok til armhulerne, 3-4 til benene, 2 portioner til armene og 3 til bikiniområdet.

Efter den første fjernelse af klumpen fra huden kan den bruges igen, indtil den helt taber de nødvendige egenskaber. Når dette sker, er det tid til at klemme af et nyt stykke sukkerbaseret epilerende pasta.

Til en flydende pasta skal du tage en bomuldsklud. Påfør et produkt på det og ansøg mod væksten af ​​hår på huden. Efter 30 sekunder skal du tage kanten af ​​en shugaringpasta og med en hurtig, skarp bevægelse KUN på hårvækst parallelt med huden, rive af blandingen. Bare træk ikke på dig selv, ellers fungerer det ikke. Sådan en shugaring kostume til bikini zone.

Efter proceduren

Når shugaring er afsluttet med succes, skal du tage et varmt brusebad for at vaske af karamellens rester. Tør af med et håndklæde og anbring en beroligende creme, lotion eller smør, som Johnson og Johnson, til en tør, lige-epileret hud.

ANBEFALINGER TIL GENNEMFØRELSE AF SUKKERFØRING I HUSHOLDELSESVILKÅRENE

1. Det er bedre at lave lidt pasta ad gangen.

2. Følg ikke proportionerne af en opskrift for at tilberede en anden mængde pasta. Stor risiko for fejl. Hver opskrift tilbydes at lave mad i en vis tid, og volumenændringen kræver allerede en anden ildtid.

3. Brug varmt, lige varmt vand ved tilberedning. Således vil du opnå, at sukker opløses bedre og hurtigere.

4. Hvis du har en tilstrækkelig lav tærskel for følsomhed, gør epilering i henhold til månekalenderen og overvej din biorhythm. Normalt er tærsklen for følsomhed højere i løbet af dagen.

5. Undgå at ignorere pulveret.

6. Forveksl ikke - sukkerpasta anvendes mod hårvækst og fjernes - på vækst.

7. Hvis blandingen ikke er let tilsat, skal du bruge stofstrimler, mens du forlader en kant fri, så når du fjerner karamel på hårets vækst, kan du nemt tage fat i strimlen.

8. Undgå at få vand i blandingen eller på huden under proceduren.

9. Til madlavning er det bedre at bruge en metalbeholder, hvilket ikke er synd.

10. Brug en kropsskrub hver 3-7 dage for at forhindre indgroede hår.

11. Undgå for klæbrig blanding, ellers kan blå mærker forblive på kroppen.

12. Hvis bolden er for blødt, skal du placere det på fryseren kort. Der vil det hærde lidt under forkølelse, og det kan bruges igen (men det er bedre at straks forberede den rette konsistens - porerne komprimeres fra kulden og proceduren bliver mere smertefuld).

13. Når blandingen er tilberedt, vaskes beholderen med det samme, ellers vil restsubstansen af ​​sukkersirupen holde fast, så vent ikke på den lette opvaskning.

Nu ved du hvordan man laver karamel til depilation, hvordan man laver shugaring og hvad man skal anvende efter.

Held og lykke med at opnå en utrolig glat og følsom hud!

Sådan appliceres pasta til shugaring

Shugaring er en metode til at eliminere overskydende vegetation på kroppen ved hjælp af sødt sukkercaramel. Lignende hårfjerning sker både i salonforhold og hjemme. Pasta kan fremstilles selv, eller købes færdigfremstillet i butikken. Teknikken er god, fordi den giver dig mulighed for at reducere intensiteten af ​​hårvæksten. Nyt hår vokser blødt og tyndt. De fleste kvinder værdsatte teknikken på grund af den lange tidsperiode mellem den gentagne procedure.

Shugaring teknikker

Forskellige metoder til hårfjerning indebærer deres fordele. For første gang kan den korrekte effekt ikke opnås, da Metoden kræver nogle færdigheder, men snart vil du lægge din hånd. Teknikken er opdelt i:

 • manipulerende;
 • manual med applikationer;
 • bandage;

Hvad er forskellen mellem metoderne? Hver har sine fordele og ulemper, især i implementeringen. Lad os yderligere analysere hvad.

manual

Manuel teknologi involverer fjernelse af hårsække i hånden. Fordelene er fjernelse af hår uden at bryde, implementering af en lysmassage, ingen skade på huden. Håndarbejde giver dig mulighed for at føle, hvilket område der kræver specifikt tryk og hastighed.

En sukkerkugle bruges, som strækkes i hænderne og påføres på kroppen. Massen i hænderne opvarmes, bliver plastik, hvilket øger dets vedhæftning til hårene og giver det bedste resultat. Den eneste ulempe vil være utilstrækkelig viden i praksis, men ved at praktisere, honey dine færdigheder vil du opnå hurtig bedrift uden at miste resultatet.

applique

Det gøres manuelt med påføring af sammensætningen på huden. Caramels er lavet kager, presset mod huden, opvarmning de holder sig til hårene. Bryd langsomt ned. Applikationer er gode på små følsomme områder, såsom bikini områder, armhuler. Økonomisk anvendes sukkerkaramellen gentagne gange, og så smides de helt væk. Den nemme teknik bruges ofte af begyndere.

bandage

Hurtig bortskaffelse af hår, kræver ikke særlige færdigheder. Denne hårfjerning er ikke økonomisk, da den søde sammensætning påføres med en speciel spatel, fordeles jævnt i hele kroppen. Sæt derefter strimler af klud eller papir. En stor mængde plads hjælper med at arbejde i et meget hurtigt tempo.

Relevant til følsom hud, overdreven svedtendens, strækning, rosacea, tilstedeværelse af en pistol, ikke karamellisering med vegetation. Til rentabilitet kan polymerstrimler anvendes, efter at en sektion er limet til en ny og slået fra. Få bedre strimler i ruller, skærbredde og længde efter behov.

Procedure for

Før du fjerner hårene, skal du følge et par enkle regler. De vil bidrage til at opnå et bedre resultat. Kan ikke være før hårfjerning:

 • gå til saunaen
 • solbadning i solen;
 • gøre wraps;
 • gøre en hård skrælning
 • tung øvelse

Et vigtigt aspekt vil være hårets længde. De bør ikke være for korte eller lange. Den optimale længde er 5-6 mm. Længde mere end 6 millimeter kræver gentagen passage gennem ét sted, sessionen bliver forsinket, og det bliver sværere at arbejde. For en betydelig effekt, skal du tage et varmt bad, gøre en blød scrabing. Sidstnævnte fjerner overskydende fedt og blander bedre med huden. Brug baby talk eller affedtning tonic. Efter enkle manipulationer kan du fortsætte til depilationen.

Sukkerpasta belægning

Det er nødvendigt at huske karamel påført hårets vækst og fjernes mod deres vækst. Påfør forkogt pasta derhjemme. Tilladt at købe færdigretter eller kogte hjemme fra naturlige ingredienser.

Ønskelige proportioner til sammensætningen:

 • 250 gram granuleret sukker
 • 1 tsk citronsaft
 • 2 spsk vand.

Vi blander alt og sætter på lav ild. Kog til kogning, ikke glemme at interferere kontinuerligt. Vi accelererer ved kogning, så karamel ikke holder fast i bunden. Fjern fra ilden, bliver farven kobber. Når pastaen er faldet, tager vi den i små bolde. Ubrugte kan fjernes i køleskabet indtil næste brug.

Knækk bolden i hans hænder, han skal blive plastisk for at få en lys gylden farve.

Pasta bør ikke holde fast i hænderne.

Forsøg ikke at tage for meget på en gang, et tykt lag virker ikke. Vi strækker bolden på overfladen af ​​huden, en er nok til 2-3 genanvendelse. Giv varmen til huden og mager, forsigtigt uden pludselige bevægelser, fjern, sæt et nyt område op, gentag bevægelsen.

Indsæt fjernelse

Sådan fjernes sukkerblandingen korrekt fra huden, for ikke at forlade overdreven vegetation. Bevægelsen skal være honet, ikke skarp, men hurtig. Prøv ikke at få fat i et stort område ad gangen, fjern det langsomt. Når resterne af vegetation gentages igen. Undgå overdreven klæbrighed for at undgå blå mærker. Sørg for, at der ikke kommer vand ind i massen og på huden.

Efter depilationssessionen anbefales det ikke at tage et bad, solbade, anvende fedtede cremer og lotioner. Fra dem tilstoppede porer, og inflammation begynder. Desinficere epidermis med et desinficerende tonic eller alkoholbaseret lotion. Det er bedre at bære tøj lavet af naturlige stoffer, bomuld, hør. Du kan ikke bruge en barberkniv i pauserne for at undgå indgroede hår.

Afslutningsvis vil jeg tilføje, at shugaring gør det muligt for huden at forblive glat og øm i lang tid. Hver ny procedure gør håret tyndt og ikke synligt. Fraværet af allergier, indvækst, forbrændingskomplikationer og tilgængelighed gør det attraktivt for mange kvinder.

Hvordan laver man shugaring hjemme?

Til resultatet af sukker depilation tilfredsstillende i lang tid, skal du lære at gøre det korrekt. Den måde, hvorpå karamel påføres og fjernes, afhænger jo ikke kun af, om det gør ondt eller ej, men også om forekomsten af ​​indgroede hår og andre problemer i fremtiden. Hvordan applikere pasta til shugaring? Hvilke hemmeligheder har erfarne herrer har? Hvad er funktionerne i hudpleje før og efter proceduren?

Generelle oplysninger

Fremgangsmåden ved shugaring eller hårfjerning ved hjælp af en viskøs masse fremstillet af sukker er blevet ganske populær. Sådan depilation er praktisk talt smertefri, i sammenligning med andre metoder er den sikker (naturlige produkter anvendes på arbejdspladsen). Der er flere teknikker til fjernelse af uønsket vegetation: voksning og manuel shugaring direkte. Voksning - procedure ligner meget på at arbejde med voks. I processen smeltes sukkermassen til en halvflydende tilstand og påføres på hudoverfladen med en kosmetisk spatel. På toppen af ​​karamellen lægges en papir- eller kludstrimmel af lille størrelse, omhyggeligt planlagt, og efter et minut brydes det ned i en skarp bevægelse. Næsten alle hårene forbliver på overfladen af ​​klæbemidlet. I dette tilfælde anbringes massen mod hårets vækst og fjernes i retning af vækst.

Shugaring er lavet på princippet om voksning, men det har flere væsentlige fordele.

Manuel shugaring udføres direkte med hænderne. For at gøre dette skal du tage en lille kugle af ravmasse og ælte omhyggeligt. Dette skal ske, indtil karamel erhverver en cremefarve og bliver lig med tandkød.

Der er også en bandagemetode på voksningsprincippet, kun i stedet for små strimler, anvendes et bandage. Denne metode er velegnet til depilering af et stort område, for eksempel ben.

Afhængig af fjernteknikken vælges massetætheden. Der er ultra bløde kompositioner (til professionelle), bløde, mellemstore og tætte. For en bikini zone anses mellemstore og tætte konsistenser optimalt.

fordele

Brugen af ​​sukkercaramel har flere fordele, takket være, at denne aflejringsmetode er blevet så populær:

Hårfjerning er tilgængelig for enhver pige og kvinde, selv gravid

 • Ingredienser er nødvendige for at gøre sukkerpasta, enkle og overkommelige, henholdsvis omkostningerne ved proceduren er minimal.
 • Blandingen indeholder ikke farvestoffer, konserveringsmidler og duftstoffer, hvilket gør det hypoallergent og sikkert selv for gravide kvinder.
 • Proceduren er enkel og kan udføres uafhængigt derhjemme uden assistance.
 • Efter fjernelse af vegetation er der ingen mikroskader og sår i modsætning til andre metoder.
 • Varigheden af ​​bevaringseffekten er meget høj.
 • Ingen irritation og udslæt.
 • Hår vokser ikke, da det ikke går i stykker under fjernelsen.
 • Risikoen for at blive brændt ud er udelukket.
 • Ved regelmæssig udførelse af en sådan procedure bliver håret tyndere, lysere og vokser meget langsommere.

Shugaring derhjemme er ikke kun en mulighed for at slippe af med vegetation på alle dele af kroppen, men også hudpleje. Faktisk, efter at sukkermassens rester er vasket af med vand, bliver kroppen meget blød, glat og behagelig at røre ved.

Kontraindikationer

Sukkerfjernelse af uønsket vegetation har sine egne kontraindikationer:

 • Diabetes mellitus. Gennem åbne porer kan sukkeret trænge indad og dermed true menneskers sundhed. Før en sådan kosmetisk procedure anbefales det at konsultere en læge.
 • I tilfælde af sår og nedskæringer på huden er det bedre at afvise shugaring, da dette kan føre til en endnu større udvikling af bakterier.
Ifølge den klassiske opskrift skal pasta indeholde sukker, vand og citronsyre.
 • Trush og colpitis. Sukker miljø er ideel til udvikling af patogene bakterier.
 • Kardiovaskulære sygdomme.
 • Åreknuder, psoriasis, koger.
 • Godartede og ondartede tumorer.
 • Forskellige smitsomme sygdomme.

Hvordan gør man?

Mange piger er interesserede i hvordan man laver shugaring og hvordan man applicerer blandingen på huden? Med hensyn til anvendelsesreglerne insisterer alle mestre på, at blandingen skal fordeles jævnt mod hårvækst. Dette vil gøre det muligt for karamelmassen bedre at omfavne håret helt op til folliklerne. Dermed sikres fjernelse af høj kvalitet. Samtidig rives pastaen i vækst, eliminerer risikoen for afbrydelse og yderligere hårindvækst. Fremgangsmåden i sig selv er som følger. Du skal først købe eller selvstændigt lave en tæt karamelmasse sukker, vand, citronsyre eller juice. Den rigtige karamel har en cognacskygge og en karakteristisk aroma. Før der påføres på huden, skal et lille stykke penge være ordentligt æltet. Dette kan gøres ved at strække og rulle ind i en bold. Efter karamellen har erhvervet en cremet blank farve og er blevet mere som tyggegummi, som ikke klæber til fingrene, kan påføres huden. Dette skal gøres ved at trykke mod hårets vækst. Så skal du vente et par sekunder for stoffet at klæbe mere tæt. Fjern massen skal være skarpe bevægelser i hårets retning.

Denne metode er velegnet til alle, men man bør være opmærksom på dem, der er allergiske over for citronsyre.

For at reducere mulige smertefulde fornemmelser, råder mastrene dig til at anvende en hånd på det nyligt behandlede område i nogle få sekunder. Den samme pasta behandles med et ret stort område. Dette kan gøres så længe karamel ikke mister sin klæbende evne.

Hvis det ønskes, kan du tilberede en stor mængde karamel og opbevare den i køleskabet. Før depilering opvarmes den nødvendige mængde simpelthen i mikrobølgeovnen.

Hvad skal man se efter?

Hvis du udfører shugaring derhjemme, skal du være opmærksom på nogle anbefalinger:

 • At arbejde med stram vegetation (underarm og bikini område) vælger en pasta med tæt konsistens. Voksning er velegnet til blødere hår.
 • For at undgå indbrud af håret skal du regelmæssigt skrubbe din krop med kaffe, havsalt eller sukker.

Optimal til fjernelsesproceduren anses for at være en hårlængde på 4-6 mm. Med mindre - kvaliteten af ​​depilation vil være dårlig. For den første procedure er den optimale længde 6-8 mm hår. Hvis der er en høj følsomhed og følsomhed over for smerte, så 30-40 minutter før proceduren, er det nødvendigt at tage en bedøvelse eller anvende en speciel creme, der reducerer ubehag.

Under den første påføring og fjernelse af karamel fjernes hovedmængden af ​​håret (90%). Gentagen påføring af pastaen på samme sted kan føre til irritation af epidermis, så det anbefales ikke. Individuelle hår kan fjernes med pincet. Du kan gentage shugaring-proceduren ikke tidligere end i 10-15 dage. Ved regelmæssig brug af denne metode bliver vegetationen mindre stiv og vokser meget langsommere.

Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

Shugaring er en gammel, men meget effektiv og populær epileringsmetode i dag. Ordet shugaring kommer fra engelsk. Sukker (sukker), fordi denne måde at udrydde kroppen af ​​uønsket vegetation udføres ved hjælp af specialfremstillet sukkerbaseret pasta.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Fordelene ved shugaring
 • Som pasta til at vælge eller lave mad selv. opskrift
 • Hårlængde
 • Trin for trin
 • Banding teknologi
 • Kontraindikationer
 • Hudpleje
 • anmeldelser

Shugaring dukkede op i det gamle Egypten og blev populært i Persien. Derfor kaldes denne procedure også "persisk" hårfjerning.

Ved hjælp af shugaring kan du fjerne hår på næsten alle områder af kroppen, der kræver korrektion af håret, op til fjernelse af hår i det intime område. Artiklen vil overveje proceduren for shugaring derhjemme, hvordan man gør det selv.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Den vigtigste forskel mellem shugaring og andre former for hårfjerning er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Shugaring gør huden blød i lang tid.

Dette giver shugaring flere fordele:

 • klienten har mindre smerte
 • ingen knuste hår
 • næsten aldrig indgroede hår.

Der er flere vigtige forskelle fra andre metoder til hårfjerning til fordel for dette:

 1. Sukkerpasta brugt til shugaring er et helt naturligt produkt (det indeholder sukker, vand, citronsyre), mens mange andre midler, der anvendes til epilering, indeholder eller udelukkende består af komponenter, der er skabt af den kemiske industri.
 2. Shugaring kan udføres på et sted så mange gange som nødvendigt for fuldstændigt at fjerne hår. Du kan sammenligne denne procedure med voksning (hårfjerning ved hjælp af voks). Voksning i et bestemt område er muligt maksimalt 2 gange, men bedst af alt - 1, ellers kan du skade huden.
 3. Efter shugaring kan du straks tage et brusebad og efter et par timer kan du sikkert gå til stranden, hvilket ikke er acceptabelt, når du udfører andre procedurer for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, f.eks. Ved voksning eller fjernelse af hår med en elektrisk epilator.
 4. Ved shugaring er huden jævnere i længere tid - 5 - 7 dage længere, og hårene, der vokser efter en sådan epilering, bliver blødere, tyndere og lettere end de første. Og det er også en fordel i forhold til sådanne metoder til hårfjerning som voksning eller ved hjælp af elektrisk epilator.
 5. Shugaring er meget billigere end laser hårfjerning, fotoepilation, derudover kan denne procedure udføres hjemme, hvis du ved hvordan du gør det korrekt.

Hvilket sukker pasta at vælge

Hvis du ved, hvor man kan købe færdige præparater til shugaring, hvordan man laver dem selv, hvordan man gør proceduren korrekt, kan du med succes udføre det hjemme.

Vær opmærksom! Det er muligt at købe færdiglavet pasta eller gøre det selv.

Mængden af ​​sukkerpasta skal laves til engangsbrug.

opskrift:

 • vand - 2 tsk;
 • sukker - 6 tsk;
 • citronsaft - 2 teskefulde (hvis huden er følsom, er det bedre at erstatte saften med citronsyre).

Kombiner vand med sukker i en metalbeholder, varm det på ilden, omrør hele tiden, så blandingen ikke brænder. Hurtigt nok vil massen blive mørkere, erhverve en gullig farvetone, duften af ​​karamel vil dukke op. På dette tidspunkt skal du tilføje citronsaft og fjerne massen fra ilden.

Det er muligt at dække beholderen med et låg og drej massen ned i ca. 10 minutter, før den slukkes. Den forberedte blanding skal spredes i fingrene og være plastik.

Ingredienser til madlavning pasta er tilgængelige i hvert køkken. Men nogle gange er det ikke muligt at forberede en masse af den nødvendige konsistens, så mange foretrækker at købe professionel pasta i butikkerne. Der er flere typer pastaer, der adskiller sig i konsistens:

 1. Blødt - Velegnet til at fjerne tynde blonde hår hovedsagelig på overfladen af ​​arme og ben. Dette er den mest plastiske pasta. Det anbefales at anvende lidt opvarmet.
 2. Medium - den mest alsidige shugaring pasta. Fjerner medium hårdt hår.
 3. Tæt - bruges til hårfjerning af hårdt hår. Velegnet til hårfjerning i næsten alle områder.
 4. Meget tæt - oftest brugt til de mest følsomme områder (armhuler, bikini område).

Køber sukkerpasta, det er vigtigt at omhyggeligt undersøge dens sammensætning. Ingredienser, der tager sig af huden, såsom honning, planteekstrakter eller æteriske olier, kan tilsættes som led i professionelle pastaer fra producenter.

Tilføjelse af valnød ekstrakt hjælper med at sænke hårvæksten.

Vigtigt at vide! Højkvalitetspasta kan ikke indeholde ingredienser som smagsstoffer og konserveringsmidler.

Derudover skal du overveje følgende nuancer:

Hvis shugaring er planlagt til håndarbejde, anbefales det at tage tykke formuleringer, hvis i handsker eller ved hjælp af en spatelblød.

Valget af pastaen påvirkes af både lufttemperaturen og fugtigheden i det rum, hvor epilationen skal udføres: Jo lavere de er, desto mindre tæt skal konsistensen være.

Nogle gange i starten er det svært at bestemme, hvilken sukkerpasta der er egnet. I sådanne tilfælde producerer producenter små sæt, herunder forskellige kompositioner.

Hvor lang tid skal hårene være til højkvalitets shugaring

Du kan ordentligt gøre shugaring både i kabinen og hjemme. I begge tilfælde er længden af ​​vegetationen, der skal fjernes, vigtig. Foretrukne længde er 3-5 mm.

Den minimale hårlængde er 2 mm, men med en sådan længde er der ingen fuldstændig sikkerhed for, at det vil være muligt at fange alle hårene. Hvis håret er endnu kortere, er shugaringproceduren ikke mulig.

Maksimal længde - 5-7 mm. Til epilering af et bikiniområde anbefales en længde på 6-8 mm for første gang. Med længere hår er shugaringproceduren mere smertefuld. Derfor skal langt hår klippes til den anbefalede længde.

Trin-for-trin shugaring guide til begyndere

Du skal vide, i betragtning af shugaring hjemme, hvordan man korrekt gør denne procedure på forskellige områder af kroppen, der kræver korrektion af hår.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Fjernelse af uønskede hår på ben og arme består af følgende trin:

 1. Bland pastaen med fingrene.
 2. Hold fast i huden en klump pasta og rul det mod hårets vækst.
 3. En skarp bevægelse for at fjerne pastaen på hårets vækst. Jo skarper bevægelsen, jo mindre smertefuldt vil proceduren være. Ved hjælp af en ledig hånd kan du strække huden, hvilket gør proceduren mere behagelig.
 4. Tag en anden 1 portion pasta og gentag de samme trin på samme sted.
 5. For at epilere hele overfladen af ​​armen eller benet.
 6. I sidste ende er det nødvendigt at vaske af rester af sammensætningen med varmt vand, anvende fugtighedspræparater.
Hvordan er shugaring færdig

Shugaring hænder og fødder vil tage omkring en og en halv time

Sharmaring underarms derhjemme bør gøres foran et spejl for at se, hvordan man anvender pastaen.

Før proceduren skal huden vaskes, tørres og anbringes et lille talkum (stivelse, babypulver). Du kan behandle huden med et desinfektionsmiddel, for eksempel er brugen af ​​chlorhexidin ganske almindelig.

Sekvensen af ​​handlinger er den samme som beskrevet ovenfor. Det skal dog bemærkes, at armhulen vokser i to retninger, så når du anvender pastaen, skal du være forsigtig og anvende sammensætningen mod hårvækst. Husk, at denne funktion er nødvendig, når du fjerner den.

Sukkerpasta påføres jævnt til hele området af armhulen. Hånden kan ikke sænkes før færdiggørelsen af ​​shugaring. Ved afslutningen af ​​proceduren bør også vaskes rester af pastaen med varmt vand.

På samme måde skal shugaring af den anden axilla udføres.

Shimping af armhulerne er den mest smertefulde. Dette skyldes det faktum, at hårsækkene her er stærkt fastgjort til folliklerne, og huden er meget følsom.

Shugaring i et bikini og dybt bikini område udføres ofte hjemme, så du bør vide hvordan man gør det korrekt. Dette skyldes delikatessen af ​​det behandlede område.

Hårfjerning i bikiniområdet

For det første behandles huden på epileringsstedet med desinfektionsmidler. Behandling udføres også bedst mod hårvækst.

Dernæst pulverer huden og pulveret med talkum (stivelse, pulver).

Som i de ovennævnte tilfælde, skal du anvende sukkerpasta på huden, bevægelsen af ​​ansøgningen - mod hårets vækst. Rive af pastaen skal også være skarpt ved at flytte hårets vækst. Om nødvendigt kan proceduren gentages straks.

Det anbefales derfor at shugaring hele overfladen, der kræver hårfjerning.

I sidste ende afvaskes rester af pastaen og behandles huden med fugtighedsgivende midler.

Når man skærer et ansigt, er hårlinjekorrektionen meget lille, men det kræver den største omhu. Ved epilering over læberne er det nødvendigt at sikre, at huden ikke strækker sig, ellers kan der dannes små blå mærker, hvilket er ret ubehageligt.

Shugaring bør begynde med håret over læbernes hjørner, på hagen, så pastaen greb bedre. Disse områder betragtes som de sværeste, fordi der vokser hårdt hår.

Shugaring giver hud til ansigtet en anden fordel udover hårfjerning. Når det fjernes og epidermis døde celler. Hudrensning forekommer.
Resten af ​​procedurens teknik er ikke forskellig fra ovenstående.

Bandage teknik shugaring

I betragtning af shugaring hjemme, hvordan man gør det, bør du nævne hans bandage teknik.

Shugaring: før og efter i lysken

Forberedelse af huden til udførelse af proceduren er standard: behandles med tonic, tør, drys med talkumpulver. Derefter skal du varme sukkerpastaen eller knæ det med fingrene til staten, som i blød ler.

Det næste trin er anvendelsen af ​​pastaen, som sker på samme måde som beskrevet ovenfor.

at fjerne pastaen er som følger: På det påførte lag af sammensætningen påføres en bandage.

Det kan være af stof eller papir. Fjernelse af pastaen sker ved anvendelse af sådanne strimler. Det bør være brat, ved bevægelse på hårets vækst, for at adskille pastaen med hårene fra huden. Det er bedst at stramme huden lidt rundt om bandagebåndet med din frihånd.

Afslutning af proceduren - vask af rester af sammensætningen, fugt det behandlede sted.

Nyttige tips fra eksperter

 • Jo skarpere du vil fjerne pastaen fra kroppen, desto mindre smertefuldt vil proceduren være.
 • Forlader pastaen på huden i mere end et minut er det ikke værd. Ellers holder gelen tæt på huden, og det vil være sværere at rive den af.
 • For at gøre proceduren mere effektiv, skal du prøve at trække huden af ​​med fri hånd, når du fjerner pastaen.
 • Ved slutningen af ​​sessionen vaskes den resterende karamel fra kroppen og smør huden med enhver beroligende.

Kontraindikationer: I hvilke tilfælde er det umuligt at gennemføre proceduren

Shugaring er absolut kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​koronar hjertesygdom, hypertension;
 • tromboflebitis i området beregnet til epilation;
 • tilstedeværelsen af ​​eventuelle hudsygdomme
 • nedsat blodkoagulation
 • sår, revner eller andre mikrotraumer af huden på procedurstedet;
 • i tilstedeværelsen af ​​tumorer (vorter, mol, etc.) i slagzonen.

Vær opmærksom! Med særlig omhu bør shugaring udføres for gravide, det er meget vigtigt at tage hensyn til kvinders individuelle karakteristika (følsomhed, graviditetens varighed osv.), Og om en lignende procedure er blevet udført før og hvordan den blev overført.

Hudpleje efter shugaring

Shugaring er en af ​​de mest gunstige epileringsprocedurer, for de fleste piger er det nok at behandle huden med en lotion, der indeholder alkohol. Under denne procedure forekommer sådanne problemer imidlertid som forskellige irritationer, betændelser eller rødme af huden på epilationsstedet.

Sådanne reaktioner kan være hos mennesker med meget følsom hud. I sådanne tilfælde er yderligere antibakteriel pleje nødvendig for overflader, der har undergået behandling med sukkerpasta.

Efter shugaring i 12 timer anbefales det at afholde sig fra:

 • besøg på saunaer, svømmebassiner mv.
 • badning;
 • aktiv sport
 • solariumbesøg;
 • Påføring af huden på stoffer, der bidrager til at lukke porerne.

Hvis der er komplikationer efter proceduren, skal følgende trin tages:

 • overholde de grundlæggende hygiejnekrav
 • desinficere det behandlede område
 • anvende fugtighedscreme og antiirriterende stoffer;
 • om nødvendigt udføre medicinsk behandling af hudoverfladen.

Shugaring er en effektiv og nem at bruge procedure, hvis teknik er enkel nok til at hver pige mester.

Artiklen diskuterer shugaring derhjemme, hvordan man korrekt gør bandage shugaring, samt typer sukker pasta og tilfælde, hvor shugaring er kontraindiceret.

Hvis teknikken følges, vil shugaring-proceduren helt sikkert tilfredsstille dig med et fantastisk resultat: ren, glat hud uden irritation og rødme!

Nyttige videoinstruktioner om proceduren for shugaring for begyndere

Følgende video viser, hvordan du laver en shugaring derhjemme:

Denne video viser, hvordan du shuffaring med Gloria-pasta:

Følgende video vil fortælle dig, hvordan du laver sukkerpasta hjemme:

Depilation hemmeligheder eller hvordan man ansøger shugaring derhjemme

Sukkerpasta er en af ​​de mest populære måder at fjerne uønsket hår på. Metoden har mange fordele - fra lave omkostninger til brugsikkerhed. Hver kvinde, der har besluttet for første gang at udføre proceduren alene, spekulerer på, hvordan man anvender shugaring derhjemme for at undgå hårets indvækst og irritation. Procedurerne for proceduren afhænger af, om manuel eller bandingmetode for depilation er valgt.

Om shugaring

Sukker depilation er en effektiv metode til at fjerne uønsket hår uden sundhedsskader, hvilket er nemt at beherske hjemme. Pastaen består af kun tre ingredienser - sukker, vand og citronsyre (citronsaft anvendes også). Værktøjet forårsager ikke allergier og giver mulighed for følsom epilering uden at beskadige huden.

Pasta kan fremstilles uafhængigt eller købes i specialbutikker. Selvfremstillet sukker sirup til fjernelse af uønsket sukker koster ikke mere end sukkeremballage.

I modsætning til andre metoder til hjemmetablering har sukkerbearbejdning praktisk talt ingen kontraindikationer og forårsager ikke en allergisk reaktion. Pastaen kan bruges til at behandle sarte områder. Når den injiceres i slimhinden, forårsager sirupen ikke irritation og fjernes let med varmt vand.

Hudpræparation

Før du fjerner uønsket hår, skal huden være forberedt. Den bedste løsning ville være at skrubbe 2-3 dage før proceduren. Det anbefales at anvende mellemstore partikler. For at maksimere rense huden og åbne porerne, skal du først tage et varmt brusebad. Derefter følger intensiv rensning med en skrubbe, det er ønskeligt at bruge et produkt med en naturlig base. God effekt opnås ved brug af skrubbe med malet kaffe, salt eller på basis af abrikoskerner.

Umiddelbart før proceduren skal epidermis i det depilerede område behandles med ethvert antiseptisk middel. De bedste produkter til hjemmebrug er chlorhexidin eller miramistin opløsninger. Sukkerpasta "kan ikke lide" overskydende fugt - midler til aflejring blødgør og smelter ved kontakt med vand. Talcum pulver, baby pulver eller regelmæssig majsmel bidrager til at undgå dette. Når du har pulveriseret din hud med et af disse produkter, skal du vente et øjeblik, børste de resterende partikler med en børste, og du kan fortsætte med depilering.

Pasta forberedelse

Fremgangsmåden udføres ved stuetemperatur i et tørt rum. Til hjemmet depilation, er færdiglavet shugaring pasta eller hjemmelavet forberedelse brugt. Inden proceduren startes, skal pastaen genopvarmes (relevant for det købte produkt eller pastaen, der er forberedt på forhånd). Den optimale temperatur er 32-35 ° C. Pastaen kan opvarmes i mikrobølgeovn eller i vandbad.

Hvis værktøjet er kogt umiddelbart før aflejring, er det tilstrækkeligt at afkøle det til en behagelig temperatur, for ikke at forbrænde dig selv under epilationen.

Depilation udføres på to måder - manuel og bandage. Konsistensen af ​​shugaringpasta i disse tilfælde varierer betydeligt. Til manuel fjernelse af håret skal pastaen være fleksibel, mens båndteknikken indebærer en flydende konsistens af produktet. Dette skal overvejes, før du køber en pasta eller før madlavning.

Den manuelle teknik anses for at være enklere, da det ikke kræver brug af ekstra materialer - kun et stykke sukker og ikke mere. For bandage teknologien skal du desuden bruge en spatel til at anvende en shugaring pasta (træ eller plast) og bomuldsstrimler.

Den manuelle teknik anbefales til hårfjerning på svært tilgængelige steder - dette er området for bikini og aksillære huler. Depilering af ben og arme er mere hensigtsmæssigt at anvende en bandage metode, fordi i modsætning til manuelle teknikker gør brugen af ​​strimler det muligt at fjerne hår fra en stor del af hudoverfladen på én gang. For smertefulde fornemmelser er begge metoder omtrent det samme, der er ingen væsentlige forskelle. Mange kvinder foretrækker at bruge begge teknikker på samme tid - et bandage, for at fjerne en stor mængde hår med en skarp bevægelse og manuel for at fjerne de resterende hår, der ikke blev forstået med en pasta, da båndet blev revet af.

Banding applikationsteknik

Uanset det behandlede område anvendes pastaen kun mod hårvækst. Dette tillader hvert hår at trænge dybt ind i laget af sukkerblanding.

Ved anvendelse af bandage-teknologi er proceduren som følger.

 1. Med hjælp af scapula er værktøjet fordelt over huden. Ansøgning - strengt mod retningen af ​​hårvækst.
 2. En strimmel af stof lægges på toppen og presses tæt med hånden.
 3. Strimlen skal efterlades i 20-30 sekunder - dette gør det muligt for pastaen at varme op fra varmen i huden og blive mere plastisk og derved få fat i hårene dybere.
 4. Brug en hånd, stram huden i det behandlede område, og med den anden hånd fjerner strimlen kraftigt i retning af hårvækst.

Mange mestere i sukkerfjerning bemærker, at med en bandage teknik af shugaring, kan du fjerne pastaen mod hårvækst. Dette skyldes konsistensen af ​​pastaen - den er flydende nok til effektivt at fange hårene. Ikke desto mindre bør fjernelse af strimler mod hårvækst ikke praktiseres af dem, der ikke har brugt denne aflejringsmetode før, for at undgå indfødning af hår. Hvis en kvindes hud er vant til at bruge voksepilation og en elektrisk epilator, selv når den fjernes mod vækst, vil håret ikke vokse ind i.

Manuel udstyr

Anvendelse af pastaen ved brug af den manuelle metode kræver færdighed. Først skal du knuse et lille stykke penge og danne en bold. Så skal du ælte denne bold med dine fingre, indtil den får en lys perlefarve.

Når bolden er varmt nok i håndfladerne og let at varme op med dine fingre, er det nødvendigt at danne en kage. Denne kage presses mod huden i det behandlede område. Det skal fordeles rundt på stedet mod hårets vækst, som om udrulning af pastaen. Spar penge er ikke nødvendigt. Et tykt lag af pasta vil sikre pålidelig vedhæftning og ren fjernelse af overskydende vegetation, desuden kan et stykke pasta genanvendes.

Ruller en kage mod hårets vækst, værktøjet skal efterlades på huden i 1-1,5 minutter. I løbet af denne tid vil pastaen varme op fra kroppen og blive plastik, hvilket gør det nemt at fjerne uønskede hår.

For at fjerne pastaen fra huden skal det være korrekt. Da den manuelle teknik lavede små skarpe jerks strengt i retning af vækst af hår. I et træk skal du fjerne omkring en fjerdedel af den pasta, der er på huden. Hvis hårene forbliver på plads, skal dette område af pastaen presses igen til huden og gentage manipulationen. Så, at lave små jerks, skal du helt slippe af med uønsket hår. Fordelen ved denne teknik er fraværet af irritation og skade på huden, da håret fjernes i små områder.

Fjernelse af arme og ben

Begyndere opfordres til at starte shugaring hjemme med hånd-til-fod-behandling. Hår i disse områder vokser i en retning, så der er ingen problemer med at anvende pasta. For at reducere tiden for fjernelse af håret, kan du bruge bandagemetoden.

Til håndtering af områderne omkring knæ og albue anbefales det at anvende manuel teknik. En lille kugle med sukkerpasta giver dig mulighed for at fjerne alt hår uden at savne en enkelt centimeter af huden.

Axillær Depilation

På armhulen indsættes i to trin. Det anbefales at behandle den øvre del af armhulen først og derefter den nedre, da håret i disse områder vokser i forskellige retninger. Den mest bekvemme måde at bruge manuel teknik på. Pelleten ruller i hænderne og påføres væk fra håret på den øvre del af armhulen. Efter et minut fjernes pastaen i små stykker i retning af vækst. Derefter gentages proceduren for den nederste del af armhulen.

Efter proceduren skal huden straks tørres af med en klud fugtet med varmt vand og derefter behandles med et hvilket som helst antiseptisk middel. Dette vil undgå irritation og rødme i den sarte hud.

Bikini område behandling

Det sværeste område til hjemmet depilation er bikini området. Begyndere i shugaring står ofte over for problemet med at anvende pasta, da håret i dette område vokser i forskellige retninger.

Metoden til at anvende pastaen afhænger af det ønskede resultat. Du kan fjerne hår fra pubis ved hjælp af både en manuel og en bandage metode. Det vigtigste er at strengt følge retningen af ​​hårvækst og anvende pastaen korrekt.

For dyb bikini har brug for dygtighed. Det anbefales at fjerne hår i den intime zone i små sektioner, tage en behagelig holdning og bevæbnet med et spejl. Dette vil give dig mulighed for korrekt at bestemme retningen af ​​deres vækst og fjerne uønsket vegetation så smertefrit som muligt.

Ved forarbejdning af bikiniområdet anvendes en tykk pasta, da hårene i dette område er ret tykke og ligger dybt under huden. Sørg for at anvende talkum og antiseptisk. Til bikiniområdet anbefales en klorhexidinopløsning, da det selv ikke brænder og irriterer selv når det kommer i kontakt med slimhinden.

For at minimere smerte kan du tørre huden med en isterning eller et lokalbedøvende middel (for eksempel Lidocaine i en spray). Efter anæstesi skal huden pulveriseres med talkumpulver for at fjerne resterende fugt.

Efter proceduren

Ved afslutningen af ​​proceduren kan rester af pastaen let fjernes med varmt vand. Det anbefales ikke at gnide huden eller bruge sæbe. Det er bedre at fugt serviet eller håndklædet og lave et par pro-wipe bevægelser for at fjerne den søde sirup. For at afslutte proceduren er det nødvendigt at anvende antiseptisk og antiinflammende fløde.

Med den forkerte teknik til shugaring og hårfjerning mod hårvækst er deres indvækst mulig. For at mindske risikoen for at udvikle dette problem, bør du regelmæssigt behandle huden med en skrubbe, mindst en gang om ugen. Den første behandling udføres 2 dage efter proceduren.

Hårfjerning med sukker sirup vil tillade dig at glemme problemet med uønsket vegetation på din krop i mindst 2 uger. Metoden er universel, egnet til alle og kræver ikke store økonomiske udgifter, i modsætning til andre metoder til depilering. Det vigtigste er at få fat i korrekt påføring og fjerne pasta i retning af hårvækst. Hvis du behersker udførelsesteknikken, vil hver efterfølgende procedure være hurtig og praktisk smertefri.

10 fejl shugaringa derhjemme

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme

Er det muligt at udføre hårfjerning hjemme alene? Ja selvfølgelig! Men for at resultatet skal være virkelig glædeligt, er det vigtigt at undgå almindelige fejl, der er lavet i denne procedure. Erhvervshemmeligheder hos ejeren af ​​netværket af epilationsstudier "Sweet Epil" Ekaterina Pigaleva.

Fejl 1. Lad ikke vokse nok hårlængde

For at epilering giver et godt resultat, nemlig glat hud i en måned, skal du vokse hår mindst 3 mm før proceduren.

I gode saloner kan de klare kortere hår - kun 1,5-2 mm lang. Men for at udføre shugaring derhjemme er det bestemt ikke nok.

Fejl 2. Gør sukkerpasta dig selv

Efter at have set alle slags klip på internettet og bevæbnet med råd fra hjemmevoksne håndværkere, forsøger pigerne at lave madlavningspasta på komfuret i en kasserolle. Ja, et professionelt værktøj består af naturlige ingredienser - primært sukker og renset vand. Det er dog ikke tilfældigt, at selv de mest erfarne håndværkere foretrækker at købe det, i stedet for at fremstille det personligt.

Som regel tager repræsentanter for det retfærdige køn, der forsøger at lave epilering med samovarpasta, intet andet end tårer, skuffelser og blå mærker.

Fejl 3. Forsøg at spare på materialer

Ofte tror piger, at det er nok for dem at købe sukkerpasta af samme tæthed - især hvis de kun har til hensigt at gøre hårfjerning alene og ikke for at tjene penge på denne service. Faktisk for forskellige zoner såvel som afhængig af strukturen, stivhed, længde og tykkelse af hår, kræves en shugaringpasta med forskellig densitet.

Hvis denne regel ikke følges, vil selv en erfaren mester ikke kunne udføre en kvalificeret epilering. I bedste fald vil resultatet ikke behage, og i værste fald vil der også være skader på huden, der kan føre til infektion i de dybe lag af epidermis.

Fejl 4. Start hårfjerning fra bikiniområdet

Hvis der ikke er erfaring med at udføre hårfjerning, anbefales det at begynde med benene. Dette er det enkleste og mindst smertefulde område til fjernelse af hår. Det er meget lettere at behandle det, fordi håret ikke er kendetegnet ved overdreven tykkelse, og dybden af ​​folliklerne er ikke så stor som i bikiniområdet. Hertil kommer, at hårene lettere og mere bekvemt at vælge.

Efter at have arbejdet med hårfjerningsteknikken i dette område, kan du flytte til mere blide og komplekse områder af kroppen, som f.eks. Bikiniområdet.

Fejl 5. Læs ikke instruktionerne for sættet til hårfjerning

Denne typiske kvindelige fejl forårsager regelmæssigt forskellige historier og anekdoter. I hvert fald, hvis en pige for første gang i hendes liv gør sig selv hjemmehørende, skal hun gøre sig bekendt med de instruktioner, der er vedhæftet til epileringskittet.

Gode ​​producenter tilføjer desuden et link til træningsvideoen: det er værd at bruge lidt tid og se det for at gøre shugaring korrekt og forblive tilfreds med resultatet af proceduren.

Fejl 6. Forbered ikke arbejdspladsen

Selv en erfaren master af pasta stykker flyver undertiden fra hinanden. Pigen, der gør hårfjerning hjemme for første gang, har stor risiko for farvning med møbler, gulve og vægge. Selvfølgelig er det ikke et problem at vaske det af, men hvorfor arrangere en uplanlagt generel rengøring? Du kan simpelthen forberede arbejdspladsen på badeværelset, strøelse et håndklæde eller et ark.

Fejl 7. Fordel ikke tilstrækkelig tid til hårfjerningsproceduren.

Proceduren tager altid længere tid for en nybegynder end for en erfaren mester. I salonen udføres epilering af en dyb bikini på 20 minutter og epilering af benene - om en halv time. Men hvis en pige gør alt selvstændigt og for første gang, vil det tage 2-3 gange mere tid.

Vær ikke ked af det: Når du får erfaring, bliver hårfjerning hurtigere. Og i første omgang er det bedre ikke at skynde sig og fokusere på højkvalitets hårfjerning.

Fejl 8. Følg ikke anbefalingerne og begrænsningerne efter hårfjerning

I en god skønhedssalon vil mesteren altid minde dig om at efter shugaring i 4 timer skal du ikke gå til saunaen og solariumet, lave fysiske øvelser og have sex.

Der er normalt ingen til at minde om dette hjemme, så før proceduren er det vigtigt at gøre sig bekendt med instruktionerne til værktøjet - alle begrænsninger er angivet i den.

Fejl 9. Tag ikke højde for retningen af ​​hårvækst

Shugaring er den mest blide, sikreste og mest effektive type epilering. Dette opnås på grund af det faktum, at hårene udelukkende fjernes i retning af naturlig vækst. Dette forhindrer deres indvækst i fremtiden, udseende af irritation, skade på huden.

Men sukkerpasta er i stand til at fjerne hår og mod deres vækst. Sandt, i dette tilfælde venter piger på alle de ubehagelige konsekvenser, som efter voksning af hårfjerning. Derfor er det vigtigt at følge håndens bevægelsesretning på tidspunktet for adskillelse af pastaen fra huden.

Fejl 10. Brug ikke pleje før og efter hårfjerning

Fra den korrekte forberedelse til hårfjerning og kompetent gennemførelse af proceduren afhænger 50% af, hvor længe pigen vil nyde den perfekte glathed i huden. Denne tilgang er altid respekteret i saloner, det skal overholdes hjemme. Ellers er der risiko for at fjerne hår gennem en eller forårsager langvarig rødme og irritation af huden efter shugaring. Det er vigtigt at følge procedurens protokol for ikke at blive skuffet over det.

Sådan appliceres pasta til shugaring derhjemme

Shugaring derhjemme er ikke så svært som det kan synes. Hvis du behersker denne videnskab, vil du spare penge - håndværkernes ydelser koster meget mere end omkostningerne ved shugaring. Det vigtigste er at fylde din hånd og hone teknik. Et af de hyppigste spørgsmål om dem, der skal shugaring for første gang, er, hvordan man anvender det. Procedurens effektivitet afhænger af det. Hvis sammensætningen påføres forkert, øges risikoen for bivirkninger betydeligt, og procedurens effektivitet vil falde.

Hvordan shugaring fjerner overskydende hår

Shugaring pasta har en anden tæthed. Hver er designet til specifikke formål og en bestemt teknik. Uafhængigt start shugaring bedre med en bandage teknik. For at forstå, hvordan man ansøger shugaring derhjemme, skal du først finde ud af, hvordan man fjerner hår.

Varm sukkerpasta, der falder på huden, blødgør den. Under indflydelse af varme åbner porerne, pastaen - viskøs og viskøs - helt omslutter håret. For at sikre håret korrekt skal de være lidt hævede. Derfor bør sukkerpasta af enhver tæthed anvendes mod hårvækst! Forresten, i professionelle butikker kan du finde specielle hudskruber, som bruges før shugaring - de hæver håret, hvilket gør det lettere at anvende pastaen.

Shugaring pasta er ikke nok til at anvende, og det skal fjernes korrekt. Hun bryder ned på hårvækst. Denne teknik vil undgå at bryde hårene, hvilket betyder at huden bliver glat og velplejet.

Og vigtigst! Rive pastaen lige parallelt med kroppen! Ellers vil de fleste af hårene forblive på plads!

Foto: Sådan appliceres og rives shugaring pasta

Men dette er ikke al visdomskindring. Det er ofte uklart, ikke kun hvordan man anvender en shugaringpasta korrekt, men hvordan man gør det.

Sådan appliceres shugaring afhængigt af dens densitet

Stram shuffaring

Det kaldes også karamel, der kun anvendes med hånden. Du kan ikke anvende det på kroppen med noget andet. Og for at jævnt fordele det med dine hænder, bliver du nødt til at tinker. Før påføring på kroppen, skal massen strækkes i fingrene - den bliver mere plastisk og bøjelig. Når bolden i dine hænder ændrede farve og blev mat, er pastaen klar til anvendelse.
Nu skal det være med indsatsen for at pålægge huden, mens du strækker overfladen. Det vil sige med den ene hånd strækker du huden over hårvæksten og anvender pastaen oven over, og strammer den tæt på kroppen. På dette tidspunkt kan du føle ubehag, især i bikiniområdet. Pas på - der er mange lymfeknuder i lysken, så det er vigtigt ikke at skade dem. Pasta skal fjernes umiddelbart efter påføring.

Blød pasta

Påfør det med en speciel spatel. Den er for tynd til hænder. Algoritmen for handlinger er den samme - huden er strakt, den nødvendige mængde shugaring påføres strengt med en spatel mod hårvækst. Du kan kun arbejde med blød pasta med bandager. En stribe er klistret over pastaen. Forresten kan du holde det i enhver retning. Derefter skal det glattes med hænderne - således at sammensætningen under det er fordelt jævnt. Derefter går en skarp bevægelsesstrimmel ned på hårets vækst.

Soft shugaring sælges ofte i specielle patroner. Dette er et rigtigt fund for newbies. Shugaring korrekt patron elementær. Det vil altid være jævnt fordelt i hele kroppen. Det er vigtigt ikke at glemme at varme det op under proceduren. Ellers kan det fryse.

Mediumdensitetspasta

Elsket af mange newbies. Den er velegnet til både manuel og bandage teknologi. Du kan anvende den med en spatel og hænder. Det er muligt at fjerne hår fra enhver overflade af kroppen. Hun, som blød, sælges i patroner. Kort sagt, dette er en universel mulighed.

Foto: Det er korrekt at anvende shugaring manuelt hjemme

Kompleksiteten af ​​shugaring

Det sker ofte, at pastaen ikke vil blive ordentligt fordelt over huden. Eller vil hun ikke blive fjernet fra den. Dette kan ske af en række forskellige årsager. Måske er lokalet for varmt og pastaen smeltet smukt, du har måske ikke behandlet din hud med talkumpulver før proceduren og fugt kom ind i shugaring, måske er dine hænder for varme. I det første tilfælde er det nok at ventilere rummet. I sidstnævnte - brug handsker. Og glem ikke talkum!

Hvad sker der, hvis pastaen ikke anvendes korrekt

I bedste fald vil hårene forblive på plads, og shugaring vil ikke være effektiv. I værste fald kan neglisjering af teknikken true dig med indgroede hår og betændelser. Når alt kommer til alt, hvis du forstyrrer aktionsfølge, kan hårsækken blive skadet, og det voksende hår vil vokse inden i huden allerede, og du vil lide af betændelse og grimme bump på huden

En kort video om, hvordan man korrekt applicerer og slår shugaring-pasta:

konklusion

Så, shugaring pasta er nødvendig:

 • Opvarm korrekt
 • Prøv ikke at smelte dine hænder;
 • Ansøg korrekt
 • Ret korrekt

Først da vil sukkeraflejring bringe resultater. Nå, du besluttede dig for en uafhængig shugaring. Sådan ansøger du det, du ved. Sådan sletter du ordentligt også. Det er fortsat at øve og nyde glat hud!

Hvordan man bruger phyto harpiks til depilation

Hvordan slippe af med kropshår for evigt?