Kan jeg barbere min armhule med en epilator

Ved at købe en epilator planlægger pigerne at bruge den til alle dele af kroppen. Men at have følt "charms" af fjernelse af håret med denne enhed på benene, beslutter ikke alle at anvende den på armhulerne. Denne zone er mest følsom og kræver omhyggelig håndtering. Epilation af armhulerne med en epilator, især for første gang, er meget smertefuld. Men der er nogle måder at reducere ubehag på. Som sædvanlig begynder det hele med forberedelsen

 • 1. Fordele og ulemper ved epilering af epilering
 • 2. Forberedelse til underarm epilation
 • 3. Hvornår er det bedst at gøre hårfjerning?
 • 4. Generelle regler for hårfjerning
 • 5. Under epilation
 • 6. Efter epilering
 • 7. Tips

Fordele og ulemper

Hver metode har ulemper. Og epilatoren er ingen undtagelse.

 • smerte;
 • sandsynligheden for hårets indvækst
 • irritation efter depilering.

Men på trods af de meget smertefulde følelser fortsætter mange piger med at bruge epilatoren til at fjerne hår og vurdere fordelene ved metoden.

 1. Kræver ikke ekstra omkostninger. Efter at have købt enheden en gang, behøver du ikke længere bruge penge på tilbehør, tilbehør og en skønhedssalon.
 2. Effektivitet. Huden forbliver glat i lang tid. Brug ikke enheden for ofte.
 3. Over tid ophører proceduren med at virke smertefuldt, og hårene bliver tyndere og mindre.

Forberedelse til underarm epilation

 1. En dag før hårfjerningsproceduren skal udføre skrubning. For armhulenes sarte hud er det ikke nødvendigt at skure med grove partikler. Rengøring skal være blød, uden skade. Ellers vil efterfølgende hårfjerning være endnu mere smertefuldt. Perfekt til en almindelig ansigtsskrubbe. Det er nødvendigt at anvende struktur med massagebevægelserne med uret. Derefter vaskes det med vand og blødgør huden med et håndklæde.
 2. Moisturize. Efter skrubning er det nødvendigt at fugte huden med en creme baseret på naturlige olier. Cremen begynder aktivt at blive absorberet i hudens åbne porer. Hårsække bliver gradvist blødere og mere bøjelige. Hårfjerning vil være meget lettere.
 3. Den nødvendige længde af hår - 4-5 mm. Hvis et par dage til at barbere en lille armhule, men på tidspunktet for hårfjerning vil du se "vækst" af passende længde.
 4. Før depilation skal du tage et bad og dampe ud i huden. Derefter tørres det grundigt. Epilering på våd hud kan forårsage indgroede hår og alvorlig skade huden.

Hvornår er det bedst at gøre hårfjerning?

Det vides at i en bestemt periode af menstruationscyklusen øges følsomheden over for smerte. Derudover formindskes øget irritabilitet, tåreevne, stressmotstand. Nogle piger er interesseret i, er det muligt at barbere armhuler med en epilator under menstruation? Gør det ikke Det anbefales heller ikke at udføre proceduren i 3-4 dage før menstruation. I denne periode er den kvindelige krop meget sårbar og følsom. Det er bedre at vente et par dage. Epilation i de første dage efter menstruation overføres meget lettere.

Epilation udføres bedst om aftenen efter et brusebad og før sengetid. Huden vil forblive let betændt. Derfor bør du ikke plage hende med jakker af grove og syntetiske stoffer. Klædt i bomuldstøj, gå i seng. Om morgenen roer huden ned, og du kan sikkert gå ud.

Generelle regler for hårfjerning

Der er generelle regler, hvis gennemførelse vil medvirke til at gøre hårfjerning behagelig og undgå ubehagelige konsekvenser.

 1. Huden skal først rengøres, affedtes, dampes.
 2. Så skal du tørre det tørt.
 3. Hårlængde 4-5 mm.
 4. Enheden skal være i god stand.
 5. I diabetes, hæmofili, åreknuder, skal du først rådføre sig med din læge.
 6. Efter depilation, bør du ikke gå til poolen og damme, bade og saunaer, solarium, solbadning på den første dag.

Under epilation

For at epileringsproceduren skal være effektiv og mere eller mindre behagelig, skal du vide, hvordan du barberer armhulerne med en epilator.

 1. Hovedtræk ved underarm fjernelse er, at hårene vokser kaotisk i dette område. Det er nødvendigt at lave cirkulære bevægelser med enheden eller i opadgående retning.
 2. Udsæt ikke meget pres på enheden. Hold det vippet.
 3. Vælg langsom hastighed, især første gang. Det er mindre smertefuldt.
 4. Prøv ikke at holde epilatoren gentagne gange på et område for at undgå yderligere irritation.
 5. Stræk huden lidt under proceduren. Det vil reducere smerten.
 6. Brug dyser. De lindrer væsentligt smerte. Senere, vænne sig til det, kan du gøre det uden dem.
 7. Der er specielle smertestillende midler og cremer til epilering. De kan i høj grad lette processen. Brug dem med forsigtighed, da de kan forårsage allergier og bivirkninger.

Efter epilering

Efter afslutning af proceduren skal der påføres olie på huden eller fugtighedsbevarende midler. Dette vil blødgøre huden, forhindre det i at tørre ud og reducere betændelse. Det anbefales at behandle huden med et antiseptisk middel (furatsilin, Miramistin). Kamille eller calendula ekstrakt har en lignende virkning. Brug ikke alkoholbaseret kosmetik. Dag efter hårfjerning er ikke tilrådeligt at bruge antiperspiranter. Efter at have gennemført proceduren rådes kosmetologer til at behandle huden med anti-indgroede hårprodukter.

Tips

 1. Når du planlægger at bruge epilatoren til at fjerne hår i underarmeområdet, bør der gives fortrinsret til modeller med specielle vedhæftede filer, og der er to hastigheder.
 2. For langt hår vil gøre processen vanskelig og smertefuld.
 3. Regelmæssig brug af skrubber vil undgå problemet med indgroet hår og gøre depilation mere behagelig.
 4. Hvis du forsøger at gøre epilering flere gange, skal du forlade proceduren, og derefter genoptage den igen, det bliver igen smertefuldt. Kun med regelmæssig gentagelse vil ubehaget gradvist falde, og hårene bliver tyndere og mindre ofte.
 5. Hvis irritation ikke går væk inden for få dage, betyder det, at denne metode til armhulebetændelse ikke passer dig.
 6. For en positiv holdning skal du tænde din yndlingsmusik, film eller program. Dette vil hjælpe med at distrahere fra den ubehagelige procedure.

Hårfjerning ved underarm epilator - en procedure for de modige. Efter at have prøvet og evalueret resultatet, vil du selv kunne afgøre, om det er værd at overvinde sig selv eller ej.

Underarm epilation med epilator

En kvinde bør opretholde deres upåklagelighed, ikke at glemme de obligatoriske kosmetiske procedurer. Elektrisk epilator er bedst at have tilgængelig, fordi salonprocedurer skelnes af deres høje omkostninger, utilgængelighed. Denne enhed er specielt vigtig for armhuleområdet for at barbere upassende hår.

Hvordan skal hårfjerning hjemme

For at fjerne armhulenes vegetation skal du have enorm viljestyrke og tålmodighed. Hvis du gør elektrolyse, vil de første procedurer ledsages af et kraftigt angreb af smerte, da huden i den karakteristiske zone er meget følsom. Over tid kan man vænne sig til sådanne ubehagelige fornemmelser, og den irritation, der er opstået, forsvinder 2-3 dage efter sessionen. For at sikre at alt går uden komplikationer, er det vigtigt at studere i detaljer alle nyanser af epilering af underarms med en epilator.

uddannelse

Hidtil er smertefri fjernelse af håret en realitet, hovedbetingelsen er at nøje overholde alle forberedende aktiviteter, ikke at engagere sig i farligt "initiativ". Hvis du ignorerer sådanne anbefalinger, forekommer irritation på følsom hud, der ledsages af en ekstremt ubehagelig følelse af kløe, brændende og ubehag. Forberedelse af proceduren er som følger:

 1. Før sessionen skal du tage et varmt bad (douche) for at åbne porerne, blødgøre hårfollikelstrukturen.
 2. Efter vask af kroppen og især armhulen er det nødvendigt at tørre huden med et håndklæde.
 3. Voksne hår af forskellig længde skal afskæres under hudspændingen, hvilket reducerer intensiteten af ​​smertefulde fornemmelser.
 4. Epilatoren selv bør ikke røre ved huden, ellers bliver de smertefulde fornemmelser komplementeret af traumer.
 5. Efter sessionen kan den rødme, der er kommet ud, fjernes ved hjælp af en nærende creme med en hypoallergen base.

timing

Underarm epilation med epilator er en hjemme procedure, som fortrinsvis udføres i weekender eller om aftenen. Pigen skal forstå, at den behandlede hud ikke bør komme i kontakt med tøj, miljøpatogener og patogener efter afslutningen af ​​sessionen, ellers kan dermatologiske problemer opstå.

Generelle regler

 1. Det er hensigtsmæssigt at bruge denne metode, hvis underarmshårene har nået mere end 0,5 cm i længden. Ellers er det nødvendigt at bruge pincet, men denne session vil tage meget mere fritid.
 2. En underarm epilator kan være fra forskellige virksomheder og producenter, men det er meget vigtigt, at du har en speciel dyse af den valgte model til armhulen.
 3. En sådan anordning har i det mindste to hastigheder. I starten er det bedst at bruge den indledende hastighed til at reducere til tider sværhedsgraden af ​​smertefulde fornemmelser. Erfarne damer er ideelt til den anden hastighedsgrænse.
 4. Ved arbejde med en epilator er epilering af armhulen særligt effektiv, hvis du skærer håret fra forskellige vinkler og ikke fugtiger huden på forhånd.
 5. Ikke alle har lov til at bruge denne metode til at slippe af med overskydende hår: med øget følsomhed i huden er det tilrådeligt at vælge andre midler. Brug ikke epilatoren med tendens til indgroet hår. Hæmofili, åreknuder og diabetes mellitus skal skelnes mellem kontraindikationer.
 6. Efter epilation af armhulerne med epilatoren er det absolut kontraindiceret for den første dag at besøge saunaen og solariumet, gå til badet og poolen og solbade i direkte sollys på den behandlede hud.
 7. Når du vælger en sådan elektrisk enhed til epilation af armhuler, er det vigtigt at være særlig opmærksom på multifunktionelle modeller, der har flere vedhæftede filer og driftsformer på én gang.

Sådan bruges epilatoren

Hvis der er behov for epilering af armhulerne, skal du først kontrollere den elektriske enheds sundhed og derefter udføre alle forberedende foranstaltninger. Tip: Før du starter en session, er det vigtigt at undersøge huden for slid, mikroskader, inflammatoriske og infektiøse processer. Hvis der ikke findes nogen, kan du fortsætte med proceduren:

 1. Hvis håret er for langt, skal de først skæres med en saks til en omtrentlig længde på 6-8 mm.
 2. Stræk den aksillære derma, barber tynde hår fra forskellige vinkler af epilatorknive. Hold enheden vinkelret på kroppen, fjern tyndt hår mod deres vækst.
 3. Efter slutningen af ​​sessionen smøres huden med en nærende eller en fugtgivende creme, må du ikke bære tøj, især fra syntetiske materialer.
 4. For at udføre denne kosmetiske procedure er bedst inden sengetid, men en forudsætning - sengelinned skal være lavet af naturlige materialer.

Mekanisk apparat til underarm epilation

Prisen på salonproceduren for armhulefjernelse er ikke tilgængelig for alle piger, så de forsøger at finde en alternativ, budgetmulighed. Brug af epilatoren er tilgængelig for alle, men det er den mest smertefulde metode, der kan skade følsom hud. Over tid forsvinder ubehaget fuldstændigt, armhulen vokser meget langsommere, og den resulterende virkning varer i 3 uger. For at reducere smerte anbefales det at købe en epilator med massagehjul, selv om det koster en størrelsesorden dyrere.

Underarm laser hårfjerning

Dette er en progressiv metode til epilation af armhulerne, som udføres i en skønhedssalon og er dyr. Prisen afhænger af den behandlede overflade, typen af ​​laserapparat. Proceduren er moderne, men har en stærk liste over kontraindikationer, så det er først nødvendigt at konsultere en hudlæge. Ellers er smerten fraværende, og håret fjernes i 3-4 uger. Hvis du fuldfører et kursus, vil de ikke længere vokse. Denne epilering har øget popularitet, fordi den resulterende effekt er tilstrækkelig i lang tid.

Underarm voksning

Anvendelsen af ​​voks er mindre smertefuld for armhulen, og håret vokser ikke mere end 3 uger. Kvinder træffer beslutningen bevidst, hvis smertestærskelværdien er overvurderet, og brugen af ​​epilatoren bliver til tortur. Voksstrimler er nemme at bruge derhjemme. Fremgangsmåden beskadiger ikke huden, er effektiv til hår af forskellig længde, eliminerer irritation og allergiske reaktioner på den naturlige sammensætning.

Den bedste enhed til fotoepilation derhjemme

Professionel epilering af armhulerne med en epilator udføres i en skønhedssalon, kun i dette tilfælde er det ofte et spørgsmål om progressiv fotoepilation. Enheder til fjernelse af overskydende hår er meget dyre, men giver samtidig en behagelig og smertefri session med en lang kosmetisk effekt. Særligt populære og populære modeller er installeret i skønhedssaloner, men er velegnede til hjemmebrug.

Armpit epilation regler eller hvordan man korrekt barberer armhulerne

Hvordan barberer man armhulerne? Dette spørgsmål bekymrer ofte den kvindelige halvdel af menneskeheden. Denne spænding forklares blandt andet af tilstedeværelsen af ​​et stort udvalg af metoder og midler, der tilbydes af moderne kosmetologi.

Du kan selvfølgelig gå i salonen, betale en betydelig mængde og slippe af med armhulen uden problemer. Men ikke alle foretrækker denne mulighed, og derfor stopper på en mere overkommelig måde - barbering derhjemme.

Hvad er der brug for?

Først og fremmest bemærker vi: blandt de mange eksisterende metoder til fjernelse af kropshår er den mest relevante og fælles metode barbering.

Hvorfor? Det kan trods alt være forbundet med ubehagelige følelser, og derudover er der risiko for irritation. Men barbering er ret hurtig og smertefri.

Dette gælder også for underarms. Derfor behøver du bare at vide, hvordan man gør det sikkert og hurtigt.

Men først påpeger vi, at du er nødt til at købe en skarp barbermaskine. Det er uønsket at bruge en engangs barberkniv: den er ikke skarp nok, så det kan beskadige huden.

Det er vigtigt at bruge forskellige dyser i maskinen til forskellige zoner. Det er ikke nødvendigt at epilere med en enkelt dyse og bikiniområdet, benene og underarmene. Hvis du beslutter at gøre dette med en enkelt dyse, skal du desinficere med kogende vand eller alkohol efter hver procedure.

Sammen med maskinen vil der også være brug for højkvalitets barberkrem. Vælg nøjagtigt cremen, fordi den absorberes meget godt og skaber også et pålideligt beskyttelseslag.

Hvordan barberes?

Lad os nu tale mere om selve processen. For dette skal du vide og konstant tage højde for nogle enkle regler. I dette tilfælde vil resultatet altid være godt mod baggrunden for fraværet af negative konsekvenser.

Så overvej disse regler:

 • For det første bør en underarm barbering altid føres af et varmt bad eller brusebad. Bare varmt vand hjælper med at åbne hudens porer og blødgøre håret. Og dette letter i høj grad den efterfølgende barbering;
 • Efter badet (brusebad) skal du sørge for at anvende en creme på huden i armhulerne. Hvis du ikke har købt det, kan du bruge skum eller brusegel. Sæbe bør ikke anvendes, da dets komponenter tørrer huden
 • Derefter skal du tage en maskine, våd den i vand og glat, uden at trykke, begynde barbering. Barbermaden bør flyttes i retning af hårvækst: dette vil undgå beskadigelser og nedskæringer. Men da der i dette tilfælde stadig er en vis mængde hår, er det muligt at foretage flere bevægelser i modsat retning. Dette vil give dig en ren og glat hud i underarmområdet. Glem ikke at skylle maskinen regelmæssigt i vand;
 • Efter afslutning af barberingen skylles armhulerne med vand, blottet med et blødt håndklæde og sørg for at behandle med creme.

  Hvad skal procedurens frekvens være? Shave armhuler som nødvendigt, men i hvert fald ikke oftere end hver anden dag. Faktum er, at huden har brug for noget tid til at komme sig. Hvis du stadig ikke bruger vores råd, risikerer du at tjene dig selv irritation, og det er meget værre end lidt uskadet.

  Om muligheden for at bruge epilatoren

  Kan jeg bruge epilatoren til denne procedure? Generelt kan du, men husk at epilatoren er en temmelig smertefuld enhed, fordi den fjerner hår direkte sammen med pærerne.

  Derfor afhænger din beslutning af denne faktor. Fordelene ved epilatoren omfatter det faktum, at dets brug giver et godt og stabilt resultat. Brugt epilator i analogi med en barberkniv.

  Men det endelige valg skal laves af hver pige selv. Det er trods alt ikke kun og ikke så meget som resultatet. Og alle ønsker at barbere deres armhule uden afskæringer og uden efterfølgende irritation.

  Hvis du stadig beslutter at bruge epilatoren, så vælges der en smal dyse, så vil den fange mindre hår og du vil ikke være så smertefuld. Som lette smertestillende middel kan du prøve menthol-effektgelen.

  Andre co-måder

  Der er også flere andre måder at epilere på armhulerne, men vi anbefaler ikke at gøre det selv, på grund af procedurens kompleksitet omfatter sådanne metoder:

 • Voksende epilering
 • Epilation med elektrisk epilator
 • Epilering ved hjælp af shugaringmetoden

  Alle disse metoder er ret komplekse og kræver mindst minimal færdigheder. Hvis du stadig vil gøre en af ​​disse procedurer alene, anbefaler vi at du går flere gange til salonen og ser hvordan den professionelle gør det, og prøv igen - gentag dette hjemme.

  Hvad er en epilator og hvordan man bruger den?

  Blandt hjemme metoder til fjernelse af uønsket hår tager epilatoren en førende position. Elektrolyse er velegnet til enhver del af kroppen, herunder ben- og bikiniområdet, og det er ikke svært at gøre det. Fjernelse af vegetation er hurtig, enheden er let og sikker at bruge, og prisen på enheden er tilgængelig for alle.

  Epilator beskytter glat hud

  Hvordan enheden virker

  Begyndere ved ofte ikke, hvad en epilator er, og hvordan man bruger den korrekt. En epilator er en enhed, der fjerner håret fra roden ved at drive flere dusin små pincet. Når enheden er tændt, begynder pincetten at bevæge sig i en given hastighed, tage fat og trække hår ud i det epilerede område.

  Elektrolyse giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår i lang tid, op til fire uger. Det nøjagtige resultat afhænger af egenskaberne af væksten i håret på en kvindes krop.

  Fordele ved enheden:

  • brugervenlighed;
  • universalitet (egnet til ben, der anvendes i bikini og underarms område);
  • langsigtet resultat
  • kompakthed;
  • overkommelig pris.

  Du kan vælge en epilator for enhver smag og tegnebog. Der er enkle low-end modeller med en beskeden bundle, samt multifunktionelle enheder udstyret med en række dyser, hvilket gør hårfjerning næsten smertefri.

  Hvordan er behandlingen af ​​armhulen

  Der er to fejl i epilatoren. For det første er metoden smertefuld, og for det andet er der risiko for, at håret indtrænges på grund af deres fjernelse. Det er muligt at undgå indgroede hår, hvis du lærer at gøre proceduren korrekt, men smerten bliver nødt til at udholde.

  Som regel er smerte kun til stede i de første to eller tre procedurer, og så bliver huden vant. Særligt ubehag mærkes, når man skifter fra en normal barberkniv eller afskallingscreme til brug af elektrolyse.

  Sådan bruges epilatoren

  Korrekt brug af epilatoren er let, du bør kun tilpasse sig denne proces. Denne metode er velegnet til alle områder, herunder bikiniområdet, benene og armhulerne.

  Mange er tabt, uden at vide, om du kan barbere armhulerne med en epilator. Der er ingen kontraindikationer for dette. Den eneste advarsel - barbering armhuler ubehageligt. Men fabrikanterne forsøger at gøre alt for at rette op på denne situation, så markedet kan møde modeller med specielle dyser, der forenkler fjernelsen af ​​hår i armhulen.

  Epilation af benene - ikke så behageligt som resultatet af hende

  I grundkonfigurationen har epilatoren et bredt hoved designet til at behandle benene. Efter at have vænnet, er det muligt at epilere andre dele af kroppen med et almindeligt hoved, for eksempel at fjerne hår i bikiniområdet samt armhuler. Modeller er dyrere udstyret med specielle dyser - til hårfjerning i det intime område, i armhulerne og antennerne.

  Følgende tips hjælper dig med at lære at bruge epilatoren:

  1. For at gøre proceduren smertefri skal du først dampe huden og også massere den.
  2. Så er det nødvendigt at behandle det epilerede område med et antiseptisk middel. Det anbefales også at tørre instrumenthovedet.
  3. For hårfjerning skal begge hænder. Den ene hånd skal udføres med enheden tændt mod håret. Samtidig skal den anden hånd strammes huden.
  4. Efter proceduren skal du igen behandle huden med en antiseptisk opløsning eller en creme mod hårindvækst. Skyl og rengør instrumentet.

  Hvis der er spørgsmål og vanskeligheder, vil vores artikel om anæstesi af epilation komme til undsætning.

  Elektrolyse udføres kun på regrown hår, mindst 4 mm lang. Korte hår, pincet af enheden vil ikke kunne epilere.

  Tips til begyndere

  For dem, der lige begynder at bruge epilatoren, kommer nogle enkle tips til at redde hvad man skal gøre for at opnå maksimale resultater og minimere smerte.

  Efter at have købt en ny epilator, skal du først gøre epilering af benene. Benene er mindre følsomme, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at vænne sig til smerten.

  Den mest smertefulde, ifølge kvinder, er bikiniområdet. På dette område er håret tykt og hårdt, så hårfjerning og trækker dem ud er meget smertefuldt.

  Enheden er meget nem at bruge.

  Barbering din armhule epilator gør kun ondt først, efter nogle få procedurer bliver huden brugt. Dette skyldes det lille område af det behandlede område.

  Det er bedst at udføre hårfjerning på den sidste dag i menstruationen eller et par dage efter det. I løbet af denne periode er huden mindre udsat for smerte, så elektrolyse bliver næsten smertefri.

  Kvinder bemærker, at smerten er sløvet i intervallet 18 og 20 om aftenen, så denne gang er mest gunstig for at fjerne uønsket hår.

  Det skal huskes, at epilatoren fjerner håret strengt mod linjen i deres vækst.

  Smerte lindring procedure

  For at lindre smerter under proceduren kan du bruge specielle sprayer med anæstetisk effekt. Som regel er det spray og lotioner med lidokain.

  Det er bedre at vælge en spray - det er praktisk at anvende det, i modsætning til en lotion. Du kan også bruge ampullen af ​​stoffet. For at bedøve en zone skal du lave en opløsning fra en halv ampull fortyndet med samme mængde almindeligt vand. For at undgå smerte under proceduren passer lidokain bedst. Huden bliver følelsesløs, og smerten under hårfjerningen halveres.

  Et varmt bad vil hjælpe med at reducere smerte

  Når man fjerner vegetation i bikinizonen, skal lidocaine være forsigtig med ikke at komme ved slemhinde.

  Du kan også tage en pille af ethvert ikke-steroide antiinflammatorisk stof før proceduren. Dette vil betydeligt dumme smerten og godt modstå proceduren.

  Dyre modeller af epilatorer er udstyret med specielle køle- og massagedyser. Dette giver dig mulighed for at fjerne ubehagelig smerte. Elektrolyse under vand anses for at være den mest smertefri, men kun en trådløs enhed med et vandtæt hylster, hvis pris "bider" er egnet til dette.

  I kosmetiske butikker kan du ofte finde forskellige cremer og lotioner med en køleeffekt. De anbefales at blive brugt til fjernelse af hår fra ben, arme eller underarm, så det ikke gør ondt, men det anbefales ikke at bruge kølecreme i intime områder.

  Kontraindikationer og forholdsregler

  Depilator bør ikke anvendes af gravide kvinder. Smerter oplevet af moderen under proceduren kan forårsage en række neurologiske sygdomme hos babyer.

  Enheden bør kasseres i de sidste stadier af åreknuder, da dette kan have negativ indflydelse på den videre udvikling af sygdommen.

  Elektrolyse er forbudt i tilfælde af hudirritationer, sår eller purulente betændelser. Ellers kan du ved et uheld inficere og forværre tilstanden.

  Det anbefales ikke at barbere for korte eller for lange hår. I det første tilfælde vil proceduren ikke have nogen virkning, mens i sekunder vil hårene blive forvirret omkring pincetten, og smerten vil stige betydeligt.

  Video: Ulemper og fordele ved epilatoren

  Det er meget nemt at bruge epilatoren, prøv bare. De smertefulde fornemmelser vil blive kedelige med tiden, men vil ikke helt forsvinde. Men det er den bedste måde at slippe af med uønsket hår derhjemme.

  Vi gør den korrekte epilering af armhulerne med en epilator. Secrets and subtleties

  Hvis du har forsøgt mindst en gang at gøre en sådan procedure som epilering af en underarm epilation, så ved du, hvor meget det gør ondt. Desværre, selv efter det begynder de at vokse igen, så du skal konstant overvåge denne sag, så huden forbliver glat og uden overdreven vegetation.

  Underarm epilation med epilator betragtes som en af ​​de mest smertefulde måder at slippe af med armhulen. Hvis du beslutter dig for dette, så vær forberedt på at de første par procedurer du oplever forfærdelige smerter, fordi huden i dette område er meget følsom. Men hvis du bruger denne metode i flere måneder, så vil du se, hvor meget lettere alt vil passere. Først efter at have brugt det, er hårvækst tilbage ikke svært, men tværtimod bliver det tyndere. Derfor, hvis du kan modstå epilation af armhulerne de første par gange, så vil du ikke føle smerte overhovedet.

  Epilator eller barbermaskine

  Du har hørt fra mange, at hårene vokser konstant efter epilatoren, og det er meget dårligt, så du ikke vil bruge det. Faktisk er du på den ene side ret, fordi indgroede hår kan forekomme, men det er meget nemt at slippe af med dem. Du bør klart bestemme hvilken metode til epilering armhuler du vil bruge: en barbermaskine eller epilator. Hvis du holder op med en barbermaskine, skal du hele tiden bruge den hele tiden, fordi det nye hår vokser meget hårdere. Så hvis du efter barbermaskinen straks greb epilatoren og besluttede at prøve lykken, vil det være meget smertefuldt. Når razeren ikke anbefales at bruge denne enhed.

  Razor: Nye hår vokser meget hurtigt, skal de barbere dem næsten hver dag. Derudover bliver de mere stive og tykkere.

  Epilator: Nyt hår vokser ikke så hurtigt som det gør efter en barbermaskine, men du bliver nødt til at vænne sig til proceduren, fordi du vil være i smerte for de første par sessioner. Men hårene bliver tyndere og til sidst vil epilering være en fornøjelse for dig.

  Hvis du selv bestemmer, at du vil sætte barbermassen til side, og fra nu af vil du kun bruge epilatoren, så det er bedre at få en enhed med specielle massagehjul på den. De virker på en sådan måde, at de gør huden mildere, og smerten bliver ikke så stærk. Du kan også læse artiklen "Sådan hvidter du armhulenes hud og fjerner mørke pletter"

  Underarm voksning

  Axillært hår ser ikke æstetisk glædeligt ud. De øger sekretionen af ​​sved og fremmer væksten af ​​bakterier, der fremkalder en ubehagelig lugt. I dag findes der forskellige former for hårfjerning, hvoraf nogle kan gøres selvstændigt hjemme. Depilation af armhuler med voks (voks, harpiks) er en praktisk måde at fjerne hår på. Hver pige kan, hvis det ønskes, nemt beherske denne metode.

  • 1. Funktioner i den aksillære zone
  • 2. Typer af voks til hårfjerning i armhulerne
  • 3. Fordele og ulemper ved armhulsvoksning
  • 4. Hvilken voks at vælge
  • 5. Forberedelse af proceduren
  • 6. Fremgangsmåde til fjernelse af hår
  • 6.1. varm
  • 6.2. kold
  • 7. Hudpleje efter proceduren
  • 8. Kontraindikationer
  • 9. Tips og tricks
  • 10. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
  • 10.1. Hvor meget voks er nok?
  • 10.2. Ved hvilken alder kan metoden anvendes?
  • 10.3. Er det muligt at dumpe huden?
  • 10.4. Hvad er de bedste voksstrimler til underarm depilation?
  • 10.5. Hvad er prisen på underarm depilation i salonen?

  Egenskaber i den aksillære zone

  Huden i armhulerne er tynd, følsom og et stort antal svedkirtler er koncentreret. Manglende overholdelse af depilationsteknikken kan medføre skade på det øverste lag af huden. Sved vil medføre ubehag på dette sted (kløe, klemning, brænding). Armhulssår kan helbrede i lang tid - saltet indeholdt i sved vil konstant irritere dem. Det er meget vigtigt at gøre proceduren korrekt og præcist.

  Typer af voks til fjernelse af hår i armhulen

  Der er 4 hovedtyper af voks:

  1. Hot. I sin oprindelige form er den meget tyk, næsten ubevægelig. Til sit arbejde er det nødvendigt at varme det op i en særlig "vaksotopilke". Fokuseret på professionel brug. Uden at kende reglerne for at arbejde med det, kan du let forbrænde huden. Solgt normalt i store banker.
  2. Varm. Klar til brug ved opvarmning til 35-38 grader. Velegnet til husholdningsbrug. Den pakkes i banker eller specielle rullekassetter.
  3. Det er koldt. Kræver ikke opvarmning, klar til brug i sin oprindelige form. Solgt i banker, rør, i form af færdige voksstrimler.
  4. Film. I form af granulat kræver opvarmning til 40 grader. Efter påføring på huden hærder den og danner en tæt film, som skal fjernes med en skarp rykke.

  For at bruge dåserne i banker har du brug for en spatel (for at påføre materialet på huden) og specielle strimler, hvorved hårfjerning udføres. Alle disse add-ons kan købes separat. Nogle mennesker bruger almindelig bomuldsklud som strimler til hjemmevoksning.

  Fordele og ulemper ved armhulevoksning

  Der er både positive og negative aspekter til voksning.

  • Metoden er egnet til uafhængig brug;
  • rimelig pris;
  • resultatet varer i 2-3 uger;
  • hår bliver tyndt over tid, vokser sjældnere;
  • voks er et allergivenligt produkt.
  • ømhed (hår udtrukket af roden), ikke alle kan sikkert modstå sådanne ubehagelige fornemmelser;
  • Hvis du ikke overholder reglerne, kan du beskadige hudens øverste lag;
  • hår indvækst.

  Hvilken voks at vælge

  For at vokse epilation af armhulerne uden problemer, bør du vælge det "rigtige" materiale.

  Perfekt varm og kold voks.

  Varmt er bedst at købe i form af rullekassetter: de er lettere at bruge, med dem er det lettere at dosere vakuumet. Til opvarmning af patronen er der en speciel enhed med elvarme. Men du kan simpelthen sætte patronen i en beholder med varmt vand og holde det i 15 minutter, indtil voksen bliver varm.

  Det er endnu nemmere at bruge koldt - du behøver ikke at varme det. Og hvis du køber materialet allerede i form af færdige strimler - dette vil yderligere lette processen.

  Filmvoks er også god, men det er nemt at overophedes til en høj temperatur, hvilket vil forårsage hudforbrændinger.

  Selvfortrængning af armhuler med varm voks anbefales ikke. Fremgangsmåden er acceptabel, hvis temperaturen af ​​massevarmen er strengt kontrolleret.

  Forberedelse af proceduren

  1. Armhulen bør ikke være kortere end 5 mm.
  2. Voks er forvarmet på forhånd (hvis en varm eller varm metode anvendes) eller voksstrimler fremstilles.
  3. Før sessionen er det nødvendigt at tage et brusebad, gøre huden scrabing i det epilerede område. Dette vil reducere smerte.
  4. Umiddelbart efter brusebadet bør armhulenes hud tørres med et håndklæde og let pulveriseret med talkumpulver (til børn).

  Hårfjerningsprocedure

  Uanset materialet er depileringsteknikker med voks ens.

  varm

  1. Opvarmet voks med en spatel (spatel) påføres underarmområdet.
  2. Så snart som muligt limes båndet til det behandlede område og presses tæt mod huden.
  3. Med en skarp rykke fjernes båndet mod hårets vækst.

  For helt at fjerne uønsket armhulehår med varm voks er det nogle gange nødvendigt at gentage trinene 2-3 gange.

  Ved brug af varmt materiale er proceduren ens.

  kold

  Med færdige bånd udføres proceduren sådan:

  1. Båndet er let bundet i hænderne.
  2. Tape adskilles og limes til armhulerne.
  3. Med en skarp bevægelse striper stripen "mod" retningen mod hårvæksten.

  Epilering af armhuler med voksstrimler er den sikreste og mest komfortable metode til selvstændig brug.

  Hudpleje efter proceduren

  Vask huden straks efter depilering er umulig. Klæbrig voksrester rengøres let med en serviet og olie (enhver kosmetisk).

  På den første dag bør du ikke bruge antiperspiranter og produkter der indeholder alkohol.

  For at reducere irritation kan du straks pulvere din armhule med pulver eller sprede en regenererende creme (Panthenol, Bepanten). Det er tilrådeligt på denne dag at afholde sig fra aktiviteter, der forårsager svedtendens.

  Når inflammation (kan opstå, hvis den åbne brønde hår får snavs) hjælp salve: sintomitsina, Levomekol, Gentaksan, tetracyclin, erythromycin, Polimiksinovaya salve.

  Kontraindikationer

  • eventuelle hudlæsioner i det epilable område
  • toppede papillomer, stærkt fremspringende mol;
  • øget skrøbelighed i blodkar
  • diabetes mellitus
  • forværring af kroniske sygdomme, inflammatoriske processer i kroppen.

  Tips og tricks

  1. I menstruationsdagen øger smertens tærskel.
  2. Med hårdt hår i deres sted kan bløde. Hydrogenperoxid hjælper med at stoppe det hurtigt og rense sårene.
  3. Epilation af armhuler i hjemmet er bedre om aftenen, så i natten lugter huden sig ned.
  4. De første 2 dage anbefales ikke at bære syntetiske tøj.
  5. To, tre dage skal afholde sig fra varme bade, besøg i pools, bade, saunaer.
  6. Jo bedre huden er strakt, jo mindre smerte.

  Ofte stillede spørgsmål og svar

  Hvor meget voks er nok?

  Væksthastigheden for hår til alle personer. I gennemsnit - i 20 dage.

  Ved hvilken alder kan metoden anvendes?

  I nogen siden ungdomsårene.

  Er det muligt at dumpe huden?

  Ja, en isterning eller intensiv gnidning af huden, før proceduren hjælper.

  Hvad er de bedste voksstrimler til underarm depilation?

  Den mest populære strimmel til depilation blandt kunderne er: Lady Caramel, Veet, Deep Depil, Shary. Alle har fremragende kvaliteter og gør et fremragende arbejde.

  Hvad er prisen på underarm depilation i salonen?

  Omkostningerne ved tjenester er meget forskellige. Meget afhænger af kabinen, det materiale, som mesteren bruger. I gennemsnit varierer prisen fra 400 til 800 rubler.

  Det er selvfølgelig meget mere rentabelt at gøre depilering hjemme. Desuden skal du ikke vente på din tur, bruge tid på at gå på salonen. Overholdelse af ovenstående regler vil gøre det muligt for enhver pige hurtigt at mestre teknikken og selvstændigt bevare deres skønhed.

  Shugaring og voksning adskiller sig også i prisen på proceduren i salonen.. Uønskede hår i armhulen vokser hurtigt.

  Kold voks Anvendes til voksning af underbenet, lårene, underarmene, ansigtet, til bikini kategorisk ikke egnet. Voksstrimler til depilation.

  Depilation og epilation af armhulerne.. Voksning af det dybe bikiniområde. I mange år har brasiliansk voksning været en fælles procedure for kvinder.

  Depilation bikini voksstrimler.. Forberedelse til depilation. Epilation bikini kræver omhyggelig forberedelse.

  For at minimere irritation efter voksning eller shugaring bør hår også fjernes mod deres vækst. Depilation og epilation af armhulerne.

  Armpit epilation regler eller hvordan man korrekt barberer armhulerne

  Hvordan barberer man armhulerne? Dette spørgsmål bekymrer ofte den kvindelige halvdel af menneskeheden. Denne spænding forklares blandt andet af tilstedeværelsen af ​​et stort udvalg af metoder og midler, der tilbydes af moderne kosmetologi.

  Du kan selvfølgelig gå i salonen, betale en betydelig mængde og slippe af med armhulen uden problemer. Men ikke alle foretrækker denne mulighed, og derfor stopper på en mere overkommelig måde - barbering derhjemme.

  Hvad er der brug for?

  Først og fremmest bemærker vi: blandt de mange eksisterende metoder til fjernelse af kropshår er den mest relevante og fælles metode barbering.

  Hvorfor? Det kan trods alt være forbundet med ubehagelige følelser, og derudover er der risiko for irritation. Men barbering er ret hurtig og smertefri.

  Dette gælder også for underarms. Derfor behøver du bare at vide, hvordan man gør det sikkert og hurtigt.

  Men først påpeger vi, at du er nødt til at købe en skarp barbermaskine. Det er uønsket at bruge en engangs barberkniv: den er ikke skarp nok, så det kan beskadige huden.

  Det er vigtigt at bruge forskellige dyser i maskinen til forskellige zoner. Det er ikke nødvendigt at epilere med en enkelt dyse og bikiniområdet, benene og underarmene. Hvis du beslutter at gøre dette med en enkelt dyse, skal du desinficere med kogende vand eller alkohol efter hver procedure.

  Sammen med maskinen vil der også være brug for højkvalitets barberkrem. Vælg nøjagtigt cremen, fordi den absorberes meget godt og skaber også et pålideligt beskyttelseslag.

  Hvordan barberes?

  Lad os nu tale mere om selve processen. For dette skal du vide og konstant tage højde for nogle enkle regler. I dette tilfælde vil resultatet altid være godt mod baggrunden for fraværet af negative konsekvenser.

  Så overvej disse regler:

  1. For det første bør en underarm barbering altid føres af et varmt bad eller brusebad. Bare varmt vand hjælper med at åbne hudens porer og blødgøre håret. Og dette letter i høj grad den efterfølgende barbering;
  2. Efter badet (brusebad) skal du sørge for at anvende en creme på huden i armhulerne. Hvis du ikke har købt det, kan du bruge skum eller brusegel. Sæbe bør ikke anvendes, da dets komponenter tørrer huden
  3. Derefter skal du tage en maskine, våd den i vand og glat, uden at trykke, begynde barbering. Barbermaden bør flyttes i retning af hårvækst: dette vil undgå beskadigelser og nedskæringer. Men da der i dette tilfælde stadig er en vis mængde hår, er det muligt at foretage flere bevægelser i modsat retning. Dette vil give dig en ren og glat hud i underarmområdet. Glem ikke at skylle maskinen regelmæssigt i vand;
  4. Efter afslutning af barberingen skylles armhulerne med vand, blottet med et blødt håndklæde og sørg for at behandle med creme.

  Hvad skal procedurens frekvens være? Shave armhuler som nødvendigt, men i hvert fald ikke oftere end hver anden dag. Faktum er, at huden har brug for noget tid til at komme sig. Hvis du stadig ikke bruger vores råd, risikerer du at tjene dig selv irritation, og det er meget værre end lidt uskadet.

  Om muligheden for at bruge epilatoren

  Kan jeg bruge epilatoren til denne procedure? Generelt kan du, men husk at epilatoren er en temmelig smertefuld enhed, fordi den fjerner hår direkte sammen med pærerne.

  Derfor afhænger din beslutning af denne faktor. Fordelene ved epilatoren omfatter det faktum, at dets brug giver et godt og stabilt resultat. Brugt epilator i analogi med en barberkniv.

  Men det endelige valg skal laves af hver pige selv. Det er trods alt ikke kun og ikke så meget som resultatet. Og alle ønsker at barbere deres armhule uden afskæringer og uden efterfølgende irritation.

  Hvis du stadig beslutter at bruge epilatoren, så vælges der en smal dyse, så vil den fange mindre hår og du vil ikke være så smertefuld. Som lette smertestillende middel kan du prøve menthol-effektgelen.

  Andre co-måder

  Der er også flere andre måder at epilere på armhulerne, men vi anbefaler ikke at gøre det selv, på grund af procedurens kompleksitet omfatter sådanne metoder:

  1. Voksende epilering
  2. Epilation med elektrisk epilator
  3. Epilering ved hjælp af shugaringmetoden

  Alle disse metoder er ret komplekse og kræver mindst minimal færdigheder. Hvis du stadig vil gøre en af ​​disse procedurer alene, anbefaler vi at du går flere gange til salonen og ser hvordan den professionelle gør det, og prøv igen - gentag dette hjemme.

  Underarm hårfjerningsteknikker

  Underarm epilation er en mulighed for at slippe af med uønsket vegetation i et så følsomt område af kroppen. Der er mange muligheder for denne procedure, så hver kvinde kan vælge selv den type hårfjerning, der passer hende mest. Under linket finder du værktøjer til hårfjerning derhjemme.

  Gennemførelse af proceduren

  Underarm epilering derhjemme udføres oftest med en speciel enhed - en epilator. Hvis du gør alt rigtigt, kan du slippe af med vegetationen i dette område uden ubehagelige følelser og skadelige konsekvenser. En sådan anordning trækker kun tynde hår ud med en rod, så før proceduren skal du stoppe barberingen i 5-10 dage. Med tiden vil det være muligt at skifte helt til vegetationsfjernelse med en epilator. Dette vil mindske niveauet af ubehag til et minimum.

  Denne metode har flere betydelige fordele, som det er populært hos mange kvinder. Denne metode anses for at være den mest økonomiske, da enheden skal købes kun 1 gang, og du kan bruge den hele tiden. Han behøver ikke konstant opkøb af reservedele. Hvis du arbejder korrekt og plejer epilatoren, kan enheden vare i mange år. En sådan anordning har også et langt resultat.

  Efter hårfjerning med denne metode forbliver huden glat i 12-14 dage, og dette er en god indikator for fjernelse af håret hjemme. En anden væsentlig fordel ved at bruge epilatoren er at forbedre hårstrukturen.

  Ulemperne ved denne procedure indbefatter tilstedeværelsen af ​​mindre smertefulde fornemmelser. Men dette fænomen varer i 2-3 første sessioner. Også efter denne hårfjerning kan vokse ind i håret, så du skal omhyggeligt udføre sådan fjernelse af vegetation.

  For at udføre proceduren er meget enkel. Først skal du skrælle de behandlede områder af huden. Til dette er det bedre at bruge en skrubbe uden grove elementer. Takket være ham er det muligt at fjerne de hornede partikler af det øverste lag af huden, hvilket vil reducere dannelsen af ​​indgroet hår. Efter denne procedure skal du påføre en lotion eller creme, der giver en fugtgivende effekt. For at opnå et positivt resultat af hårfjerning bør hårets længde være 4-5 mm. Hvis de er lidt længere, anbefales det at skære med saks eller trimmer.

  Det er meget lettere at fjerne vegetation fra godt dampet hud, derfor er det nødvendigt at tage et varmt bad eller bad før eksponering for epilatoren. For ikke at skade din epidermis, skal du omhyggeligt studere instruktionsmanualen, som sælges med enheden. Det er bedre at gøre enheden lodret eller cirkulær bevægelser. Det anbefales at holde epilatoren under en svag hældning, hvilket vil forhindre skade på huden under proceduren. Læs også om, hvordan du fjerner hårfjerning.

  Efter armpit hårfjerning med denne metode kan der forekomme en lille rødme. For at fjerne irritation er det tilladt at behandle huden med antiseptika, der ikke indeholder alkohol. Ofte gøres dette ved hjælp af furatsilina-opløsning, afkogning af calendula eller kamille. Sådanne midler vil gøre det muligt at desinficere epidermis og give en beroligende virkning. I løbet af dagen anbefales det ikke at bruge antiperspiranter og deodoranter, så huden kan komme sig. Måske vil du være nyttig information om, hvordan du korrekt gør hårfjerning i bikini zone epilatoren.

  Hår og voks sukkerfedt

  Armpit hårfjerning kan også gøres med varmt voks. Før epilering med varm voks i armhulerne skal du også skrubbe og derefter opvarme stoffet og anvende det på hudområdet med en kosmetisk spatel. Vassen skal spredes i et tyndt lag, vent derefter 2-3 minutter og fjern massen med specielle strimler. En forudsætning - for at gøre dette til hårvækst. Det anbefales at bruge servietter eller vegetabilsk olie til at fjerne rester.

  Denne metode anses for mindre smertefuld og mere effektiv end en epilator, da håret ikke vokser efter denne epilering i 14-16 dage.

  Her - mere om voksarmhule vokser derhjemme. Læs også om voksning kan gøres under graviditeten.

  For at slippe af med uønsket vegetation kan du bruge en anden metode - shugaring med armhuler. For at gøre armen i armhulen hjemme, skal du først lave en speciel pasta, som du skal tage 10 sb. sukker, 2 tsk vand og ½ citronsaft. Alle komponenter skal blandes og koges til ensartet konsistens. Derefter skal du vente til massen hærder, hvorefter du skal tage en lille kugle af den opnåede karamel, rul det fra top til bund på hårfjerningsstedet, og rip det derefter opad.

  På videoen - hvordan voksarmhulen udføres:

  For at mindske smerten skal du holde huden med hånden. Denne procedure vil tage 20-30 minutter. Massen på kroppen skal være i 25 sekunder, denne gang vil være nok til, at pastaen passer godt sammen med hårene. Efter afslutningen af ​​proceduren skal rester af karamelmassen vaskes af med varmt vand.

  Saloon metoder

  Den mest populære depilation, der bruges til at fjerne hår under armene, er laser. Denne procedure udføres ved anvendelse af et specielt apparat. Før manipulation skal du konsultere en kosmetolog, og hvis der ikke er kontraindikationer for laserbjælkernes virkninger, kan du bruge denne metode til fjernelse af hår. Før du starter proceduren, skal du have specielle briller, hvorefter specialisten kan begynde at arbejde med enheden.

  Denne metode er helt smertefri, men det kan ikke mærkes med det samme, da håret falder ud i 1 uge efter lasereksponering.

  Efter flere sessioner er det muligt at fjerne uønsket vegetation helt i det behandlede område i 2-3 år.

  I videoen - hvordan fjerner laser hårfjerning:

  Det aksillære sted er i nogle tilfælde fjernet af overskydende hår med fotoepilation. Hun giver ind til vegetationen af ​​selv den letteste farve. Til behandling af en sådan zone vil det tage ca. 10-12 minutter, denne metode er helt smertefri og tillader endda at overvinde underarm sved. Her kan du læse mere om armhulenes hårfjerningszone.

  Hvilken metode til hårfjerning at bruge afhænger kun af kvinders personlige præferencer, da de alle anses for at være ret effektive og harmløse. Læs også, hvilke botoxinjektioner til armhulerne er til.

  Sådan appliceres voksstrimler til armhulerne

  Armpit hårfjerning er afgørende ud fra et æstetisk synspunkt. For det første ser tilstedeværelsen af ​​hår i dette område ikke meget behageligt ud, og for det andet forbliver sveden, der frigives i armhulerne, på håret, hvilket fører til en ubehagelig lugt. Der er flere måder at slippe af med hår, men voksning betragtes som den bedste løsning. Voks striber til underarm giver dig mulighed for hurtigt og præcist at fjerne hår, og glatheden af ​​huden kan vare op til to til tre uger.

  Brug armhuler

  Voksstrimler repræsenterer skåret strimler af specielt stof eller papir, med den nødvendige mængde voks, der allerede er påført dem. For mere bekvem anvendelse af voksstrimler til armhuler, kan de skæres i to eller tre dele.

  De første gange, hvis der er en mulighed, er det bedre at bede nogen om at hjælpe med armhulsepilation, da det er svært at gøre det selv.

  Hvordan laver man armhulerne med voksstrimler:

  1. Inden proceduren startes, er det nødvendigt at forberede huden, idet den tidligere har dampet det i et varmt bad. Dette vil bidrage til at reducere smerte og lette fjernelse af hår sammen med roden. Desuden bør huden under epilering være ren uden deodorantrest. Derefter skal huden tørres godt, du kan bruge talkumpulver til kroppen, det er at forbedre vedhæftningen af ​​voks til huden.
  2. Dernæst skal du tage en voksstrimmel og gnide det godt med dine hænder for at varme det op. Varm voks stikker bedre til håret, henholdsvis, bedre at trække dem. Derefter adskilles båndet i to halvdele, som hver især vil være med tilstedeværelse af voks.
  3. Når alt er klar, kan du fortsætte med at limke strimlerne til armhulen, dette gøres omhyggeligt på det område, hvor der er uønsket hår. Glat det bedre i retning af hårvækst. Når strimlen er placeret på huden, skal du vente lidt tid for bedre at fange håret.
  4. Nu kan du fjerne strimlen. For at gøre dette skal du stærkt rive det fra huden, det gøres mod hårvækst. For at reducere smerte, under voksfjernelse, anbefales det at stramme huden med din hånd så meget som muligt.
  5. Sådanne manipulationer skal ske med de øvrige områder af armhulerne. Det anbefales ikke at epilere det samme sted mere end tre gange i træk, det kan alvorligt skade huden. Hvis der efter proceduren er et par hår tilbage, er det bedre ikke at torturere dig selv med en anden voksstrimmel, men at trække dem ud med pincet, epilator eller forsigtigt barbere med en maskine.
  6. Hvis en lille del af voks forbliver på huden, så lidt senere kan du prøve at fjerne det, vaske huden godt med sæbe og varmt vand eller ved hjælp af olie.

  Armpit pleje efter proceduren

  Efter voks kræver det særlig pleje for huden, da det er en slags stress for hende. Der er flere regler for dette:

  1. Efter epilering anbefales det ikke at vaske armhulerne i fem timer.
  2. Anvend ikke deodorant på huden i løbet af dagen.
  3. Også et par dage anbefales ikke at besøge poolen, bade og saunaer.
  4. Skal afholde sig fra stærk fysisk anstrengelse.

  Efter epilering skal du efter et par timer påføre en beroligende creme eller lotion. Du kan købe et specielt værktøj, der ikke kun beroliger huden, men også hjælper med at sænke hårvæksten. Peeling vil forhindre udseendet af indgroet hår. Du kan bruge skrubbe et par dage efter epilationen. Og så snart håret vokser i længder fra 2 til 5 millimeter, kan du igen lave voksstrimler. Efter regelmæssig fjernelse af uønskede hår på denne måde bliver de over tid svagere og tyndere.

  Fordele og ulemper ved epilering af armhulen med voksstrimler

  1. Tilgængelighed - for at voks voksstrimmel kræver ikke specielle færdigheder og indsatser. Denne procedure kan udføres både i kabinen og hjemme. Voksstrimler er normalt ikke meget dyre, som ikke rammes hårdt på budgettet og gør det muligt at købe dem systematisk.
  2. Mangfoldighed - voksstrimler producerer mange firmaer, både professionelle og mindre velkendte. De kan være af forskellige størrelser og beregnet til forskellige dele af kroppen, som giver dig mulighed for at vælge det rigtige produkt for dig selv, samt at behandle en hvilken som helst del af kroppen.
  3. Effektivitet - sammen med håret bliver det keratinerede øvre lag af huden også fjernet, hvilket gør det særligt glat. Og på grund af det faktum, at håret er revet ud med roden, varer effekten i lang tid.
  1. Smerter er til stede i alle tilfælde, de kan reduceres, men ikke slippe af med dem.
  2. Efter voksning øges risikoen for indgroet hår.
  3. For at fjerne hår, skal de vokse til en vis længde, hvilket betyder at noget tid skal gå med tilstedeværelsen af ​​hår.

  Hver pige skal vælge måder at passe sig selv individuelt på, baseret på sin egen erfaring og forstå hvad der er egnet og hvad der ikke er. Men i hvert fald bør det gøres, fordi en smuk, pæne og velplejede pige altid tiltrækker sig selv.

 • Bikini design eller hvordan man plejer skindhår

  Det er bedre at vaske voks til afhugning fra huden. Alle måder og midler