Sådan barber du dine ben med epilator

Hjemmemekanisk epilator er en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af deres skønhed alene. Overholdelse af enkle regler for barbering af epilatorbenene i lang tid vil holde huden jævn og smuk uden negative konsekvenser.

 • 1. Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben
 • 2. Regler for hylde af høj kvalitet derhjemme
 • 3. Sådan forbereder du på epilator hårfjerning
 • 3.1. Maskinforberedelse
 • 3.2. Hudpræparation
 • 3.3. Smertelindring
 • 4. Smertefri fjernelse instruktioner
 • 4.1. Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:
 • 5. Hudpleje efter proceduren
 • 5.1. For ikke at vokse hår
 • 6. Fordele og ulemper ved at bruge en epilator til benene
 • 7. Kontraindikationer
 • 8. Spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?
 • 8.2. Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?
 • 8.3. Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben

Den mest populære og positive på markedet er epilatorer fra Braun, Philips og Rowenta. Det anbefales at tage en maskine med et antal pincet på mindst 25, med to hastighedsmåder. Dyser på kvaliteten af ​​depilation påvirker ikke, men gør proceduren for nogle områder mere behagelig.

Regler for højkvalitets depilering derhjemme

Forberedelse til hårfjerning anbefales det at tage hensyn til nogle nuancer for at opnå det perfekte resultat.

Depilation med en mekanisk enhed er en alvorlig sag: Hår udtrækkes fra roden, hvilket kan føre til betændelse og alvorlig irritation. Det er især vigtigt at kende reglerne for dem, der planlægger at bruge metoden for første gang.

 1. Hårets længde skal være mindst 5-6 mm, ellers vil pincetterne næppe fange dem, og proceduren vil vare lang tid.
 2. På tidspunktet for epilering i kroppen bør der ikke være inflammatoriske processer, ellers er risikoen for irritation af epidermis stærkt forøget.
 3. I dag er der modeller af maskiner, der giver dig mulighed for at fjerne hår lige i vandet. Begge typer enheder har både positive og negative sider.
 4. Enheden skal holdes vinkelret på huden eller i en lille hældningsvinkel.
 5. Epilatorens hoved findes altid imod hårets vækst.
 6. Ved minimumshastighed opfanger pincet hår bedre.

Epilator - en personlig plejeapparat. Det bør ikke gives til slægtninge, veninder og til nogen.

Sådan forbereder du på hårfjerning epilator

Før epilering af benene med epilatoren er det nødvendigt at forberede apparatet og huden korrekt til processen.

Maskinforberedelse

Før hver procedure skal hovedet med pincet behandles med et antiseptisk middel (almindelig alkohol kan anvendes). Hvis depilationen er færdig for første gang, er det tilrådeligt at "lege" med enheden, flytte den rundt om kropsområdet, hvor der ikke er noget hår, for at kunne mærke enheden og lære at holde den ordentligt. Det gør ondt for nogle mennesker til at barbere deres ben med en maskine, men processen er ofte mindre følsom.

Hudpræparation

Niveauet af følsomhed er anderledes for alle. Meget afhænger af hårets struktur: Jo hårdere og tykkere de er, desto mere smertefuldt er depilationen lovet at være. Men du kan reducere ubehag ved epilering af benene med epilatoren, ved at kende de enkle regler.

 • Skrub huden godt, kort før proceduren. Scrub fjerner perfekt døde hudpartikler, hvilket gør det lettere for hår at gå ud.
 • Umiddelbart før epilationen skal benene dampes for at maksimere porerne. Det vil være nyttigt at gøre massagen til en hård vaskeklud, det vil reducere smerten.
 • Før du barberer dine ben med en maskine, tør din hud med et håndklæde og let pulver med talkumpulver.

Smertelindring

Volumenet af den epilerede zone på benene er stor nok. Ikke alle kvinder er villige til at udholde hårets smerte i 15-25 minutter. Med en høj smertetærskel kan du tage en pille af ethvert egnet analgetikum 20 minutter før processen.

For at reducere følsomheden af ​​huden vil hjælpe isstykker, en opløsning af Menovazin eller Lidocaine i form af en spray.

Smertefri fjernelse instruktioner

Efter forberedelse af benene til depilation og valg af den passende mulighed for anæstesi, kan du fortsætte med proceduren. Det er bedre at bruge det i badet selv (uden vand), for ikke at forurene gulvet med flydende hår.

Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:

 1. Epilatoren er taget i arbejdshånden, huden er lidt strakt med anden hånd.
 2. Fremgangsmåden begynder ved at køre hovedet på enheden mod hårets vækst med et let tryk på huden (det er ikke nødvendigt at trykke på det). Det anbefales at gradvist bevæge sig opad.
 3. Bevægelsen skal være lys, hurtig, rykkende. For at fjerne alt hår skal du ofte holde pincetten på samme sted flere gange.

Disse er grundlæggende tips til korrekt barbering epilator, for begyndere. Allerede efter et par depilations sker alt på maskinen. Håret bliver gradvist tyndt og svagt, og smertefornemmelser reduceres betydeligt. De fleste kvinder, som konstant praktiserer mekanisk hårfjerning, må ikke bruge smertestillende midler.

Hudpleje efter proceduren

For at forhindre irritation og infektion i de skadede åbne follikler anbefales det at behandle huden med et antiseptisk middel umiddelbart efter sessionen. Efter en time er det ønskeligt at smøre fødderne med kosmetisk olie eller blødgørende creme.

Hvis irritation opstår, og huden bliver rød, vil salver / cremer hjælpe: Panthenol, Bepanten, Panthenstein, Radevit.

Til benbetændelse er det nødvendigt at behandle 2-3 gange om dagen med følgende lægemidler: Levomekol, Sinaflan, Sintomycin salve, Miramistin.

Inden for 2-3 dage efter depilation bør man ikke tage varme bade, besøge saunaer, svømmehaller, solbade.

Piger med hud, der ikke har tendens til betændelse, behøver ikke særlig pleje for deres fødder - det er nok til at behandle huden med et antiseptisk middel, og næste dag kan du leve et normalt liv.

For ikke at vokse hår

Voksende hår under huden er det største problem for dem, der hele tiden gør hårfjerning. For at forhindre problemer bør du bruge en hård skrubbe eller hård vask. Det er tilladt at begynde peeling af epitelet ikke tidligere end 5-7 dage efter proceduren, så kan du skrubbe benene hver 3-4 dage.

De, der har til hensigt at barbere deres ben med en maskine hele tiden, bliver nødt til at vænne sig til sådan pleje, da det ikke er sandsynligt, at det lykkes fuldstændigt at forhindre indfødning af håret.

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren til benene

Enhver procedure til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen har sine fordele og ulemper.

 • tilgængelig (biler er ikke så dyre);
 • økonomisk (ikke nødvendigt at betale for tjenesten i salonen hver gang);
 • hår vokser ikke 2-4 uger;
 • Der kræves ingen særlige færdigheder, bare følg de enkle instruktioner.
 • smerteligt;
 • hår vokser i;
 • inflammation, irritation af huden kan forekomme.

Kontraindikationer

Mekanisk epilering af ben er uacceptabel for piger, der lider af hudsygdomme. Du kan ikke gøre proceduren med et stort antal mol, papillomer, vorter i det depilerede område. Det er nødvendigt at udsætte sessionen, hvis der er inflammatoriske processer i kroppen og i smitsomme sygdomme.

Gravide kvinder, der tidligere har været til denne metode, kan bruge maskinen, men med stor forsigtighed og i den mest komfortable stilling.

Hvis du barberer dine ben under menstruation eller før det starter, vil smerten blive højere.

Spørgsmål og svar

Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?

Kropshår vokser ujævnt: nogle er længere, andre er kortere. Pincet kan ikke fange for korte hår, de tillader ikke huden at forblive glat.

Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?

På en tør krop rager maskinen meget bedre. Du kan depilere benene og våd hud, men det vil tage mere tid.

Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Ja, oftere begynder håret efter maskinen at vokse ind i laget af epidermis, men du kan klare det ved regelmæssigt at skrubbe benene.

Sådan bruges epilatoren til at fjerne hår

Hårfjerning med en epilator er en effektiv metode til at opnå en glat hud i mindst 2-3 uger. Epilering er ret simpel, hvilket gør metoden tilgængelig til privat brug.

At vide, hvordan man ordentligt epilerer benene med epilatoren, vil hjælpe med at undgå mange fejl, forhindre hårvækst og reducere ubehag under proceduren. Mastering af de grundlæggende regler bidrager til gennemførelsen af ​​hårfjerning mest kvalitativt og komfortabelt.

Hvad er en epilator

En epilator er en enhed udstyret med specielle elementer på hovedet, designet til at fjerne uønsket vegetation. Enheden kan virke, både fra batterier eller akkumulatorer, og fra netværket. De elementer, der roterer på hovedet, fanger hårene og fjerner dem fra roten i henhold til pincetprincippet. Rotationshastigheden i de fleste moderne enheder er justerbar.

Fremgangsmåden udføres på princippet om hårfjerning. Det adskiller sig fra depilation, da hårpæren påvirkes, når håret fjernes.

På grund af fjernelse af hår direkte fra roden bevares den langvarige effekt, mens hårene vokser mindre og mindre hver gang.

Brug af epilatorer har flere fordele:

 • kræver ikke forudgående forberedelse
 • enheder er nemme at bruge. Det er dog vigtigt at gøre sig bekendt med anbefalingerne om, hvordan du bruger epilatoren for første gang;
 • Metoden er ret økonomisk. En dag er nok til at købe en enhed, der varer mindst 7-8 år. Det viser sig en meget betydelig besparelse på en kosmetologs ydelser;
 • næsten fuldstændig fravær af alvorlige kontraindikationer.

Men på trods af alle fordelene ved at fjerne uønsket vegetation med en epilator har metoden sine ulemper:

 • hår indvækst;
 • forekomsten af ​​irritation
 • manglende evne til at fjerne hår på ansigtet
 • ubehag under proceduren.

De fleste af de piger, der besluttede at prøve denne metode for første gang, bekymre sig om spørgsmålet: er det smertefuldt at bruge epilatoren? Efter at have gennemgået anmeldelserne på forskellige former, kan du svare, at processen er ret smertefuld, men hver gang smertenes sværhedsgrad falder.

Typer af epilatorer og operationelle principper

Afhængig af de elementer, der er ansvarlige for hårfjerning, er epilatorer fjeder, skive og pincet.

 1. Spring epilator er en af ​​de mest forældede. På grund af den hurtige rotationshastighed for den integrerede fjeder fjernes hårene. Et sådant epilerende element bliver imidlertid hurtigt ubrugeligt og kræver hyppig udskiftning, mens kvaliteten af ​​epilering efterlader meget at ønske. Proceduren ved hjælp af en sådan anordning er den mest smertefulde i sammenligning med andre typer af epilatorer.
 2. I disken er epilerende element repræsenteret af roterende diske. De er installeret på en bestemt måde, hvilket gør det muligt for dem at fjerne hår i kontakt med hinanden.
 3. I pincetten udføres hårfjerningen på grund af bevægelsen af ​​pincet arrangeret i en bestemt rækkefølge, svarende til væksten af ​​kropshår. Dette arrangement fjerner hårelementerne, så du kan gøre hårfjerning med den højeste kvalitet og med de mindst smertefulde fornemmelser.

Producenterne tilbyder mange avancerede enheder, der er udstyret med yderligere funktioner. Da hårfjerningsprocessen ved hjælp af en epilator er ret smertefuld, især i følsomme områder som bikiniområdet, er der specielle anordninger med en køleeffekt.

Køleprocessen kan udføres i processen med at udføre proceduren ved tilførsel af kold luft eller ved anvendelse af en gelhandske, som afkøles på forhånd i køleskabet og påføres på den behandlede overflade før og efter proceduren.

Tilstedeværelsen af ​​massagehoveder hjælper også med at reducere smerte i forbindelse med hårfjerning. Ikke mindre vigtigt at fjerne smerte under proceduren er muligheden for epilering, mens du tager et bad eller en brusebad. På dampet hud trækkes hårene lettere ud, hvorfor komforten i processen med fjernelse øges.

dyser

Ud over anordningen kan der gå specielle dyser til at slippe af med vegetation i særligt følsomme områder: bikini, underarms.

De fleste modeller har et aftageligt hoved, ellers er denne enhed ikke værd at købe.

Under proceduren kan hår, stykker af peeling epitel, som kræver fjernelse efter epilering, komme ind i enheden. Hvis dette ikke er gjort, uundgåeligt tilstopning af porerne, forekomsten af ​​inflammatoriske processer, irritation.

Nogle enheder er desuden udstyret med en baggrundsbelysning, der gør det muligt at se selv de mest uhyggelige hår.

Alle moderne epilatorer arbejder på samme princip - hårene fjernes direkte fra roden. Forskellen er kun tilstedeværelsen eller fraværet af yderligere vedhæftede filer.

I denne henseende skal du, når du vælger en enhed, stole på dine præferencer, forventninger, økonomiske muligheder.

Sådan bruger du epilatoren for første gang

Den første epilering af epilatoren kræver omhyggelig forberedelse. Tidligere er det vigtigt at gøre sig bekendt med alle funktionerne i, hvordan man barberer dine ben med en epilator. Det anbefales at starte med fødderne, da dette er det mindst følsomme område på kroppen.

Før epilering skal forberede huden. For at gøre dette skal du tage et bad eller bad, der hjælper med at rense huden mod urenheder og damp ud. Barbering af benene med en epilator på dampet hud er mindre smertefuldt og mere kvalitativt, idet hårene trækkes ud med en pære lettere.

Når du tager et brusebad eller bad, kan du også bruge en skrubbe, som hjælper med at eksfoliere døde hudpartikler, hvilket resulterer i en øget effektivitet af enheden, reducerer sandsynligheden for indfødning af håret og udseendet af irritation.

Hjælp! Hvis enheden kan bruges i vand, kan epilationen udføres direkte under badet og bruser, og det vil desuden hjælpe med at udføre proceduren mindre smertefuldt.

Før du udfører proceduren, anbefales det at tørre huden med et antiseptisk middel - Chlorhexidin eller Miramistin. Dette vil forhindre muligheden for infektion på steder, hvor håret er trukket ud.

Brug af epilatoren for første gang anbefales at overholde følgende tips:

 1. Det anbefales at fjerne hår med en minimumshastighed, fordi hvis hårene ikke tidligere blev fjernet af epilatoren, har de en tyk og stiv struktur, som enheden ikke kan klare ved høje hastigheder. Hertil kommer, at minimumshastigheden vil udføre proceduren for første gang, være mindre smertefuld i fremtiden, når tilpasning til nye fornemmelser kan hastigheden øges.
 2. Flyt enheden, når du fjerner vegetationen på benene, skal være opad, kun mod hårets vækst.
 3. Fjern ikke alle hårene straks for en enkelt procedure. For at lade huden blive vant til, kan hårfjerning strækkes i 2-3 dage.
 4. Optimal til hårfjerning med en epilator er deres længde på 5-7 mm. Lange hår kan bryde af, derfor anbefales det at trimme dem lidt. Hår mindre end 5 mm kan simpelthen ikke fanges.
 5. Før epilering er det umuligt at anvende cremer eller olier på overfladen af ​​huden, da pincet eller skiver blot glider uden at fange hårene.

Efter proceduren anbringes en ikke-alkoholisk beroligende lotion på det behandlede område af huden og derefter en lys fugtighedscreme. Det anbefales at bruge en creme eller gel, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Efter proceduren forekommer irritation altid i form af små røde prikker - dette er en naturlig reaktion af huden til hårfjerning. Efter et stykke tid går alt af sig selv.

Advarsel! Hvis ubehag på huden fortsætter i flere dage, kan den behandles med en helende creme: Bepantenom eller Panthenol.

konklusion

Epilering med epilatorer er en nem at bruge, overkommelig måde at udføre hjemme. Resultatet opbevares i lang tid, ca. 2-3 uger. For at få et kvalitetsresultat med minimal smerte er det vigtigt at studere funktionerne i brugen af ​​epilatorer, for at observere den nødvendige forberedelse af huden før og efter proceduren, især hvis denne metode anvendes første gang.

Hvordan man gør epilation epilation

Epilering ved epilatoren er en af ​​måderne at håndtere uønsket kropshår på. Producenterne lover os et par uger glat og silkeagtig hud uden et enkelt hår, men mange piger er bange for at bruge denne enhed. Epilation af armhuler og andre ømme hudområder er særligt skræmmende. I dag vil vi forsøge at fjerne frygt og for at forstå detaljeret nuancer og komplicationer ved at bruge epilatoren. Den optimale hårlængde på en halv millimeter hjælper epilatoren til nemt og sikkert at tage fat på et hår.

Hovedårsagerne til frygt for epilatoren

Hovedårsagen til frygt er smertefuld procedure. Foruden smerte klager kvinder på indgroet hår og irritation, som ofte opstår efter brug af epilatoren. Derfor er mange kvinder, der vælger at bruge denne hårfjerningsmetode for første gang, bange for at prøve at have hørt en masse "rædsel" fra dem, der modtog negative indtryk af proceduren. Lad os se på alle årsagerne til bekymring i detaljer og se, hvad der er værd at være bange for, og hvad der ikke er.

Smerter under epilation

Hver person har sin egen smerte tærskel, som hans modtagelighed for smertefulde fornemmelser afhænger af. Hvis det er lavt, og håret er tykt og hårdt, så kan epilering epilering være en reel test, som ikke alle kan stå. Hvordan man reducerer smerte under proceduren? Ofte kommer en speciel massagehandske med epilatoren, selve apparatet kan udstyres med en massage dyse. Dette gøres for at reducere smerte. Lidokain kan påføres det behandlede område i form af en spray, der vil lette smerten. Men han vil ikke slippe af med det helt, fordi huden ikke kan absorbere den til tørhed.

Især smertefuldt at fjerne lange hår. Epilation af armhulerne og bikiniområdet er også smertefuldt, da huden i disse områder er særligt øm og følsom. Den optimale længde af hår til fjernelse af dem med en epilator er 0,5 cm. Der er en almindeligt accepteret opfattelse af, at en kvinde er mest følsom over for smerte flere dage før hendes periode, så det er bedst at planlægge en procedure inden udgangen af ​​cyklussen. Det menes også, at smerter opfattes om morgenen mere end om aftenen.

Under alle omstændigheder, om at udføre denne metode til hårfjerning er op til dig. Hvis du er i tvivl, så prøv at trække håret ud med et par pincet på den zone, du planlægger at teste. Husk bare, at der i epilatoren er mere, omkring 20, og alle arbejder på samme tid, det vil sige, smerten vil være 20 gange stærkere.

Irritation efter epilering

Denne faktor er også en almindelig årsag til afvisning fra epilatoren. Det forekommer på alle forskellige måder - nogen mere, nogen mindre, afhængigt af hudens følsomhed. Dette sker fordi pincetten ikke kun trækker håret ud, men også beskadiger huden omkring den. For at reducere irritation anbefaler kosmetologer at dampe ud huden før proceduren og smøre den med et antiseptisk middel før og efter. Nogle er hjulpet af kosmetiske olier, såsom mandel, lavendel eller te træ.

Ingroet hårproblem

Epilation af armhulene, bikiniområdet og benene bliver ofte til problemet med indgroet hår, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til at bruge epilatoren. Det er ikke ualmindeligt, at piger vokser håret så stærkt, at de skal gå til læger for at få hjælp. Derudover er de pletter og ar, som tager meget lang tid. Efter sådanne historier vil du smide epilatoren væk og vende tilbage til den gode gamle maskine. Det er dog lidt blidere på huden, og det indgroede hår efter proceduren forekommer også periodisk.

For at håret skal vokse så lidt som muligt, skal huden omhyggeligt forberedes. Foruden antiseptisk og dampende før proceduren skal du regelmæssigt bruge en skrubbe. Glem ikke at anvende det umiddelbart før og efter epilering. I kosmetiske butikker sælges specielle produkter for at forhindre indgroet hår: Du kan prøve at bruge en af ​​dem.

Hvis det indgroede hår stadig vises, er det bedst at fjerne det fra kosmetologen. Når der ikke er mulighed for at kontakte salonen, skal du slette det selv. Hovedregelen - under alle omstændigheder ikke at skubbe håret som en pimple. Før du trækker hår med pincet eller en nål, skal du sørge for at blæse huden væk og desinficere instrumentet med alkohol. Prøv at skade din hud så lidt som muligt. Sommetider har hårene en meget stor længde - op til 2 cm. I dette tilfælde vil irritationen på overfladen af ​​huden være meget stærk.

Hvordan man bruger epilatoren?

Nu hvor vi ved, hvordan man forbereder huden til proceduren, for at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, kan vi fortsætte direkte til fjernelse af hår. Første gang vi anbefaler at prøve enheden i de områder, hvor håret er den tyndeste og blødeste, men du bør ikke straks bruge en epilator i bikiniområdet, er det bedre at forlade denne procedure til senere, når du føler dig mere sikker. Stræk huden lidt under epilation, lad det langsomt lede enheden i retning af hårvækst.

Tykt hår skal fjernes med langsom hastighed, ellers vil den ikke trække sig ud af roden og afbrydes.

Hvis det ikke var muligt at fjerne alt håret ad gangen, behøver du ikke genoptage det igen, tag en kort pause. Ved afslutningen af ​​proceduren, glem ikke at anvende antiseptisk eller kosmetisk olie.

Epilation af armhulerne og bikiniområdet - en procedure for modige piger. Det skal gøres meget omhyggeligt og forsigtigt, det vigtigste - ikke haste. Hvis du lider af den første procedure, vil du være i stand til at bruge epilatoren i fremtiden, fordi hver gang smerten bliver mindre og mindre. Husk at epilatoren ikke er designet til at fjerne hår fra hænder og ansigter, for disse dele af kroppen skal vælge en anden måde.

Indstil et vellykket resultat, forbered omhyggeligt og fortsæt med proceduren. Mest sandsynligt vil epilatoren snart ophøre med at skræmme dig og vende sig fra et instrument til tortur til en ægte ven og hjælper, som vil give dig en glat og smuk hud.

Hvordan man bruger epilatoren?

Epilator er en praktisk og uundværlig enhed til fjernelse af hjemmet. Det er kendetegnet ved brugervenlighed, tilgængelighed og effektivitet - benene (og andre behandlede områder af kroppen) forbliver glatte i op til 2 uger. Hvordan man bruger epilatoren, vil du lære lige nu.

Typer af elektriske epilatorer

Den vigtigste opgave for enhver epilator er at fjerne hår med en pære, og i henhold til typen af ​​indflydelse er maskinerne opdelt i:

Hver af dem fjerner flere hår i et pas over huden, men de gør det på forskellige måder. Diskmodellen har flere par diske, som roterer og samtidig lukker og åbner under driften, pålideligt håndterer hår - normalt op til 32 stykker i et område. Pincet er forskellige i antallet af pincet - de kan være 20 eller 40 (sidstnævnte vil fungere mere effektivt), og deres essens består i at trække håret ud med de samme pincet.

Eksperter siger, at de mest populære er pincet. Med dem er proceduren hurtigere (hvis vi taler om et stort antal pincet). Men de mener, at diskmodeller er mere effektive til at klare vegetationen. Der er ingen stærk og langvarig irritation (hvis reglerne for brug af epilator og forberedelse til proceduren følges).

Epilatorer har flere anæstesi metoder - blæser med kold luft, afkøling med en særlig pose eller vibration under arbejdet, hvilket godt afledes af ubehagelige fornemmelser. Apparatets hastighed varierer også: en, to eller tre. Det bedste er to-hastighed modeller, mere avancerede er tre-hastighed dem.

Arbejdshovedet i næsten alle moderne modeller er aftageligt. Hvis ikke, er en sådan enhed ikke anbefalet. Under arbejdet kommer hår og hudpartikler ind i enheden, de skal fjernes fra hovedet efter proceduren. Hvis dette ikke er muligt, kan hudirritation, poreblokering, infektion i dermis ikke undgås.

Elektriske epilatorer varierer i strømtype:

Enheder med et batteri kan tage med dig på en tur eller gøre hårfjerning ikke hjemme.

Epilatorer kan have:

 • Fremhævning - det giver dig mulighed for ikke at savne tyndt hår.
 • Yderligere vedhæftede filer til arbejde med bikini eller armhuler.
 • Evnen til at bruge i brusebadet, hvilket gør det muligt at reducere smerte under proceduren.

Fordele og ulemper ved hårfjerning

Epilation er den sikreste måde at slippe af med uønsket vegetation, effekten af ​​proceduren er midlertidig og varer normalt 2 uger. Dens essens ligger i deformation af hårsækken og fjernelse af håret med pæren, på grund af hvilken dens yderligere vækst forstyrres - håret bliver tyndere, blødere, det vil miste pimento. Epilator hårfjerning har en masse "for" og en smule "mod".

Det bør starte med fordelene ved enheden:

 • Ideel til hjemmet hårfjerning på alle dele af kroppen.
 • Langvarig glat effekt - varer ca. 2 uger. Hver procedure med hårfjerning medfører yderligere vækst af tynde og lette hår - hårets struktur er brudt.
 • Let at bruge. Det er let at lave epilering med en maskine - kør det langsomt over en bestemt del af kroppen.
 • Det kræver ikke længere forberedelse - det er nok at forbinde enheden til netværket og begynde at arbejde med det (i modsætning til sukker- eller voksfjernelse, når det er nødvendigt at opvarme sammensætningen og holde temperaturen konstant).
 • Rimelige priser for proceduren. Selvfølgelig varierer prisen på maskinerne, men selv blandt dem kan du vælge det bedste pris / kvalitet forhold og ikke bruge penge.
 • Den næsten absolutte mangel på alvorlige kontraindikationer (disse omfatter sygdomme i nervesystemet og hudoverfladetrauma, svampe og neoplasmer).

Epilator hårfjerning har sine ulemper:

 • Ubehagelige (og endda smertefulde) følelser under epilation - især i følsomme områder af bikini, armhuler. Det er ikke meget behageligt at bruge enheden for første gang og flere gange efter at have brugt en barberkniv - det bliver problematisk at fjerne tykke hår fra roden, men det er lettere hver gang.
 • Udseendet af irritation - det opstår på grund af beskadigelse af huden. Korrekt forberedelse og pleje efter proceduren kan undgå det.
 • Må ikke anvendes på ansigtet.
 • Voksende hår, der opstår på grund af en krænkelse af retningen af ​​vækst. Håret mister sin højde og begynder at vokse ned.
 • Lang proces Epilation på ben eller arme kan tage et par timer, fordi du skal gå gennem hver tomme af kroppen i et gennemsnitligt tempo. At køre en epilator hurtigt er ikke meget effektiv. Hår bare stammer.

Som med enhver form for hårfjerning har fjernelse af uønsket hår med en epilator fordele og ulemper. For at gøre proceduren ret behagelig og effektiv, er det nødvendigt at forberede sig på det. Hvordan - du vil lære om dette i næste afsnit.

Hårfjerning epilator: hemmelighederne til en vellykket procedure

Hårfjerning ved hjælp af elektriske apparater er en god måde at opnå den ønskede glathed i huden i op til flere uger. Hvordan man bruger epilatoren? Hvordan man reducerer smerte? Sådanne spørgsmål er besøgt af piger, der først besluttede at bruge den populære skønheds gadget. Kendskabet til små subtiliteter vil gøre det muligt at udføre hårfjerning kompetent og minimere ubehag under proceduren.

Apparater til fjernelse af hår: Fordele og ulemper ved at bruge

Epilatoren er en elektrisk enhed designet til at fjerne uønsket vegetation fra alle dele af kroppen. Den er udstyret med bevægelige plader, som roterer, fanger hårene og river dem op fra roten. Denne procedure medfører stort ubehag, så brugen af ​​epilatoren anbefales ikke til kvinder med en lav smerte tærskel.

Desuden er kontraindikationer til denne type hårfjerning graviditet og åreknuder inden for hårfjerning.

Som du kan se, er listen over restriktioner kort, og de fleste kvinder bruger en epilator. Du skal blot vælge en enkel og behagelig enhed til brug.

LED lyset hjælper for eksempel ikke at gå glip af selv en tynd fluff, en massage dyse reducerer ubehag, og et bevægeligt epilatorhoved sikrer glat svæveflyvning.

Mange enheder kan bruges direkte, mens du tager et bad eller i brusebadet, hvilket signifikant reducerer niveauet af ubehag.

Hårfjerning ved epilatoren vælges af mange kvinder, fordi denne metode har sine utvivlsomme fordele:

 • lang effekt Efter den første procedure forbliver huden glat i gennemsnit 2 uger, men med hver gang denne periode stiger. Permanent skade på folliklerne fører til, at nye hår vokser langsomt og bliver svage og tynde;
 • brugervenlighed derhjemme. Hver pige vil kunne bruge epilatoren, alt hvad der behøves er en lille fingerfærdighed;
 • ingen lange forberedelser til processen. Du behøver ikke at opvarme voks eller koge sukkerpasta, og fjern derefter rester af midlerne fra kroppen. Intet tilbehør undtagen epilatoren;
 • Enheden kan købes til en overkommelig pris, det er nemt at gemme og praktisk at tage med dig, for eksempel på en tur;
 • Mulighed for påføring på alle dele af kroppen.

Ulemperne ved denne type hårfjerning omfatter:

 • smerte under proceduren. At rive hår ud med en rod i nogle tilfælde forårsager så stærkt ubehag, at kvinder nægter at bruge epilatoren efter det første forsøg;
 • varigheden af ​​processen I starten tager epilering meget tid. For det første skal du give huden vænne sig til det, så der vælges en lav rotationshastighed for pladerne, og proceduren foregår med "pusterum".
 • hår indvækst Et meget almindeligt problem ved brug af elektriske apparater. Under proceduren er det svært at kontrollere korrekt fjernelse af hårfjerning, så de begynder at vokse i den forkerte vinkel. Som følge heraf danner røde pletter og pustler på huden;
 • Enheden anbefales ikke til brug på ansigtet.

Før du fortsætter med proceduren, skal du finde ud af, hvordan du epilaterer epilatoren korrekt. Dette vil gøre det muligt at vurdere alle fordelene ved metoden og udjævne sine mangler.

Anbefalinger til brug af epilatoren

Ved første øjekast synes epilering epilering at være en elementær procedure, men nogle tips interfererer stadig ikke.

 1. Før proceduren skal du dampe huden ved at tage et varmt brusebad eller bad. Dette gør det lettere at fjerne hår og reducere ubehag. Hvis modellen i epilatoren gør det muligt at bruge det i vand, vil det gøre processen endnu mere behagelig.
 2. Hvis epilatoren kun anvendes på tør hud, skal du tørre kroppen godt med et håndklæde. Du kan ikke bruge cremen og lotionerne før proceduren, ellers vil processen med hårfjerning være meget vanskelig.
 3. Det er ønskeligt at behandle kroppen med en skrubbe eller hård vaskeklud. Således er adgangen til hårene forbedret, og keratiniserede hudskalaer forhindrer ikke hårfjerning.
 4. Hårets længde skal ligge inden for 5-7 mm. Dette er nok til at fange håret på epilatorpladerne. Overskydende længde skal afskæres, ellers bliver håret ikke fjernet og afbrydes.
 5. Udfør proceduren for første gang, du skal bruge epilatoren ved lav hastighed og på de steder, hvor hårene er tyndere. Dette vil gøre det muligt at tilpasse sig nye, ikke helt behagelige fornemmelser.
 6. Epilator fjerner håret mod deres vækst, det skal overvejes, når man vælger bevægelsesretningen. Tryk ikke enheden tæt på huden.
 7. Brug af værktøjer efter depilation vil hjælpe med at slippe af med rødme, hvis udseende efter proceduren er helt normal.
 8. Efter hver brug skal epilatoren skylles og tørres.

Røde pletter på huden - en normal reaktion efter proceduren. Efter et par timer passerer de af sig selv.

I intervallerne mellem sessioner af hårfjerning er det ønskeligt at bruge en skrubbe mindst 2-3 gange om ugen.

Huden kan smøres med cremer, der nedsætter hårvæksten.

De første epileringssessioner er normalt de mest smertefulde. Men efter 3-5 procedurer bliver ubehaget meget mindre udtalt. Dette skyldes afhængigheden af ​​huden og med forandringen i hårets struktur: de bliver svagere og lettere at fjerne.

Funktioner af proceduren på forskellige dele af kroppen

Epilation i forskellige dele af kroppen er forskellig grad af smerte. Oftest bruges enheden til at fjerne hår på benene, i armhulerne og i bikiniområdet.

Den mest populære procedure udført af epilatoren hjemme er epilering af benene. Enheden er nem at bruge på en så stor overflade, foruden smertefulde fornemmelser, når man fjerner hår på benene, vurderes af de fleste kvinder som tolerabel.

For at forberede benene til epilering, skal du tage et varmt brusebad og gnide tør hud med et hårdt håndklæde.

Enheden skal placeres vinkelret på hudoverfladen. Bevægelser laves fra bunden op uden tryk. De mest følsomme områder er anklerne og områderne under knæene.

Barbering af benene med en epilator uden smerte er mulig, hvis lokalbedøvelse anvendes, men de må ikke misbruges.

Armhule og bikini område

Armhulen og bikiniområdet er de mest følsomme områder af kroppen. Et stort antal nerveender gør epilering på disse steder meget smertefuldt. For at minimere ubehag skal du følge enkle anbefalinger:

 • brugen af ​​specielle dyser vil gøre proceduren mere behagelig;
 • Du kan bruge talkumpulver: det tykker hårets skaft og forbedrer dets vedhæftning til epilatorpladerne. Dette vil gøre det muligt for huden at blive behandlet i én bevægelse;
 • hvis smerte er uudholdelig, kan lokalbedøvelsesmidler anvendes i form af en creme eller spray. Det er vigtigt at anvende dem 40-60 minutter før proceduren og dække med en film, der blokerer adgangen for ilt;
 • huden skal understøttes med en fri hånd, lidt trækker;
 • for lange hår vil gøre proceduren mere smertefuld, så de skal skæres.
 • Det er ikke forbudt at bruge epilatoren i den dybe bikini zone, men som regel er dette kun muligt efter forretlig bedøvelse.

  Electro epilator er ideel til hjemmebrug. Med sin hjælp er det nemt at slippe af med uønsket vegetation, og regelmæssig brug af enheden nedsætter fornyelsen af ​​håret. Dette betyder, at med hver ny procedure vil effekten af ​​glat og silkeagtig hud vare længere og længere.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Lære at bruge epilatoren uden smerte: praktiske tips

  Epilator - en uundværlig enhed til hårfjerning, som er i arsenalen af ​​hver anden pige. Men desværre ved ikke alle, hvordan man bruger epilatoren korrekt. Det lader til at han havde erhvervet enheden, plugget den ind og vendt den over hudens overflade - hårene ville blive fjernet hensynsløst og det ville være slutningen af ​​det. Teoretisk er den måde det er, men hårfjerning er en meget smertefuld proces, især først. For at lette proceduren og minimere ubehag foreslår vi at du får dig til flere tips, og din første oplevelse med epilatoren vil være nem og produktiv.

  Top 5 regler for kvalitet hårfjerning derhjemme

  For at begynde at huske - evnen til at gøre hårfjerning korrekt kommer ikke første gang. Instruktioner til epilatoren er ofte langt fra den bedste assistent i den hårde forretning af hårfjerning. Nå, hvis du kan se en træningsvideo om, hvordan du fjerner hårfjerning uden alvorlige konsekvenser.

  Du vil være i stand til professionelt at bruge epilatoren til mindst 10 procedurer, efter at have studeret dine mest smertefulde steder og valgt den rigtige hastighed på enheden.

  Vi råder dig til at begynde at huske de grundlæggende regler for, hvordan du udfører denne procedure, så den ikke gør ondt.

  1. Hårlængde - 0,5 cm

  Hvis du brugte en maskine, før du købte en epilator og plejede at rense dine ben rent, skal du først inden brug af apparatet forlade 1-2 dage i fuld hvile. For optimal hårgreb skal epilatoren fange det helt, hvilket er svært at gøre, hvis stangen er for kort.

  2. Minimumshastighed

  Begynd at bruge epilatoren for første gang ved lav hastighed. Høj hastighed reducerer tiden, men ved høj hastighed kan kun fine hår tage fat og trække ud med høj hastighed. Og først, især hvis du barberede dine ben før epilatoren, har dit hår en tykk stang, der kun kan trækkes ud ved lav hastighed. For at undgå smerte, brug en massage dyse over enhedens hoved.

  3. varmt bad

  Gør det en regel at gøre hårfjerning efter et varmt bad, eller i ekstreme tilfælde et bad. Hvis du er vant til at barbere dine ben under varmt vand, skal du nu fjerne overskydende efter dit bad.

  Når huden er dampet ud, ekspanderer porerne, og det vil være meget lettere at bruge epilatoren end "på tør" - håret bliver let og smerteligt fjernet med en pincet af enheden fra hårsækken.

  4. Mod hårvækst

  Gør hårfjerning strengt mod hårvækst. Ellers risikerer du at køre enheden til det samme sted flere gange og forsøger at trække hår ud, som du ikke ville kalde behageligt. Selvom du er vant til at barbere dine ben, med en maskine i nogen retning, træner du selv fra de første dage for at bruge epilatoren korrekt.

  5. gør ikke indsats

  Det er ikke nødvendigt under epilering at bogstaveligt "skubbe" enheden ind i ben og hud. Det virker ikke bedre herfra, men irritation ved at ridse epidermis med pincet vil tjene dig 100%. Kør epilatoren på huden så glat som du plejer at barbere med en maskine uden tryk. Den bør holdes under en lille skråning for at kunne fange hvert hår korrekt.

  Epilering på forskellige dele af kroppen - en individuel tilgang

  Du har sikkert hørt en sætning om den eksisterende tærskelværdi, som er forskellig for hver person. Faktisk er dette et sandt udtryk, bortset fra at kroppsdelernes følsomhed er næsten ens for alle. Gør hårfjerning på benene eller i bikiniområdet - føler du forskellen? I det andet tilfælde vil ikke alle beslutte at fjerne hår, men også at shave ben er ikke en mulighed. Forberedelse af huden i forskellige dele af kroppen er ujævn. Så overvej hvordan du bruger epilatoren korrekt på normal, følsom og meget følsom hud.

  Epilation ben

  På benene er de mest følsomme områder af huden ved anklerne og under knæene. Resten af ​​overfladen bliver hurtigt brugt til smerten. Efter 3-5 minutter er hårfjerning ikke så smertefuld som i de første minutter af proceduren. På grund af den flade overflade er det let at fjerne overskydende på benene. Men forvent ikke at afslutte brugen af ​​epilatoren på mindre end en halv time.

  For at forberede benene til den kommende fjernelse af håret, kan du bruge kroppens skrubbe og en hård vaskeklud. En time før proceduren skal du dampe hudens hudhuden, skrubbe, skylle. Gnide dine fødder med en vaskeklud, spred blodet. Det hornede lag af huden vil blive vasket af, håret bliver meget lettere at trække ud, og det bliver mindre smertefuldt.

  Underarm epilation

  Underarme hud er mere øm og følsom, og kræver derfor en særlig tilgang. For ikke at gøre ondt for at fjerne håret og holde enheden på huden, skal du straks strække den. Så håret bliver hurtigere og mere effektivt fanget af enheden pincet.

  For langt underarm hår kan forårsage smerte og ubehag, når du trækker ud. Før du bruger enheden, skal du omhyggeligt klippe håret. Barbering af armhulerne før ødelæggelsen af ​​hårsækkene bør ikke være før en dag eller to før proceduren. Efter armpit hårfjerning, behandle med en isterning og et tyndt lag af babyolie for at lindre irritation.

  Bikini epilation

  En af de mest følsomme hudoverflader er bikinilinjen. Epilering på det er tilrådeligt at bruge en kølemiddel eller sprøjte med en frysepåvirkning. Nogle piger drikker endda smertestillende midler før en sådan epilering, men vi anser denne foranstaltning overflødig.

  Før du tænder på epilatoren, skal du fjerne et par hår fra bikinilinjen med pincet. Så du lader din hud vide, at proceduren trækker hår. Da huden på denne del af kroppen er meget delikat, skal den efter epilering behandles med alkohol og spredes med kamillefugtgivende baby creme, så den beskadigede hud kan genoprettes hurtigst muligt.

  Hvordan man gør hårfjerning epilator?

  Skønhed hos en kvinde er regelmæssig pleje af hendes hår, ansigt og krop. Æstetisk udseende af damer giver silkeagtig hud uden et enkelt hår. Hver repræsentant for det svagere køn stræber efter dette ideal. For at opnå deres ønske om at have hud uden overdreven vegetation, er piger klar til at lide smerte, tilbringe en fabelagtig mængde i salonen med en kosmetolog, eksperimentere med populære opskrifter derhjemme. Er der sådan en ting: Hår epilering for evigt ved hjælp af en miniature enhed - en epilator?

  Hvad betyder "epilation" og "depilation"?

  Ofte forveksles betydningen af ​​disse tilsyneladende synonymer. Hver handling skal defineres for uønsket hår. Når de udsættes for hårfodens follikulære struktur med et specielt kosmetisk apparat, samt med fuldstændig fjernelse af håret, taler de om epilering.

  Hvordan virker epilatoren?

  En enhed designet til at fjerne hår er en integreret del af kropspleje. Epilatoren drives af elnettet. Enheden er udstyret med flere metalskiver eller et antal pincet.

  Den klassiske model af enheden har ikke aftagelige vedhæftninger og fjerner kun hår fra benene. Modificerede epilatorer er i stand til at behandle områder med vegetation på dårligt tilgængelige steder (armhuler, bikiniområde).

  I moderne modeller af epilatorer er der en aftagelig top, i stedet for hvilke forskellige typer modifikatorer af enhedens arbejdsflade er installeret. Ved hjælp af dyser kan huden på det behandlede område masseres og afkøles. Dyser til epilatoren behandles let og rengøres efter hver brug.

  Hvilken metode er bedst at gøre hårfjerning?

  Hårfjerning indebærer en del ømhed i proceduren. Mange kvinder ser ikke forskellen mellem barberings hår og hårfjerningsapparater. Fordelene ved den anden mulighed er indlysende. Efter brug af epilatoren:

  Vegetation på huden vokser ikke i lang tid (mere end 2 uger).
  Efter hardware epilation er risikoen for irritation minimal. Når du bruger en barberhøvel, forekommer udslæt ofte i form af røde bumser.
  Udseendet af mørke pletter (hårpærer) på huden efter proceduren er udelukket.
  Kvinden oplever ikke smertechok. For eksempel: når man fjerner hår ved hjælp af shugaringmetoden, når karamelpasta påføres huden, efter at den er fjernet fra huden, kan pigerne ikke komme til deres sanser i lang tid fra den opståede smerte.
  Det øverste lag af huden bliver helt rent.

  Prioriterede epilator

  Varigt resultat

  Fjernelse af uønsket hår med en barberkniv har ikke langvarig resultat. Med sin hjælp er kun halvdelen af ​​håret fjernet. Den nederste del af den forbliver under huden og ser ikke æstetisk ud efter barberingsproceduren.

  På den anden dag efter barberingen kommer håret ud under det øvre lag af epidermis og detekteres ved at holde det over overfladen med en hånd. Vegetationen bliver stiv og hakket.

  Pengebesparelser

  Brug af et hjem epilator kan betydeligt spare på at besøge dyre saloner. Det er muligt at udføre proceduren for fjernelse af vegetation i alle zoner hjemme, der anvender reglerne for brug af en modificeret enhed.

  Højkvalitets hårfjerning uden ekstra tilbehør

  Epilatoren kan bruges uden brug af ekstra kosmetik: creme, skum, sæbe, balsam. Ved udførelse af proceduren på andre måder antages det, at der er eksterne genstande og manipulationer (voksstrimler, opvarmningsanordninger).

  Den positive kvalitet af enheden til hårfjerning er dens bærbarhed. Du kan tage bilen med dig på enhver tur. Nem pleje, enkel håndtering af dele efter brug er de ledende kvaliteter af enheden.

  Offline drift

  Opgraderede enheder har ikke ledninger. Elektriske strømforsyninger, der modtages fra strømforsyningen, er indbygget i enhedens nederste base. Epilatoren kan bruges inden for en time.

  Kontraindikationer til brug af epilatoren

  Brugen af ​​denne type hårfjerning for nogle mennesker er ikke egnet af de relevante grunde:

  Perifere aarsygdomme (åreknuder, trombose).
  Krænkelse af integriteten af ​​det øvre lag af epidermis og dermis (udskæringer, sår, papillomer).
  Enhver graviditets trimester.

  Mens man bærer et foster, anbefaler gynækologer ikke at bruge en epilator af flere årsager:

  Væskefjernelsesproceduren involverer tilstedeværelse af spasmer i nogle grupper af muskelfibre.
  Blodtrykket stiger.
  Epilation udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​smerte. Under stress situationer producerer binyrerne norepinephrin, "hormonet af frygt", hvilket kan påvirke den gravide kvinders følelsesmæssige tilstand negativt.

  Hvordan bestemmer du enhedens kvalitet til fjernelse af hår?

  Apparater til hårfjerning skal vælges strengt individuelt. Valget afhænger af flere faktorer:

  Justering af hastighedsgrænsen. For hver zone i huden er der en egen hastighedsgrænse. Bikini- og akselarealerne behandles effektivt med metalskiver med lav hastighed. Epilering af andre dele af kroppen sker ved højhastighedstilstand.

  Yderligere dyser. En positiv ting ved køb af en epilator vil være tilgængeligheden af ​​yderligere enheder til enheden i form af vedhæftede filer og massageruller. Funktionen af ​​yderligere enheder: reducere smerte under epilering.

  Størrelse. Epilatorens størrelse bør ikke overstige din palms størrelse. For at lette brug skal apparatets form svare til penselens fysiologiske kurver.

  8 regler for en behagelig procedure

  For at maksimere afslapning og få et effektivt resultat af hårfjerning, skal du følge nogle regler.

  For at den første procedure ikke skal være for smertefuld, skal epilering begynde med hudområder, hvor der er den mindste mængde hår.
  Det anbefales at fjerne vegetation i flere faser med pauser.
  Hårlængder mindre end fire millimeter bør ikke skæres. For at opnå maksimal effekt bør epilatorskiver helt tage fat i håret, hvilket ikke sker i en given længde. Vent et par dage, og brug kun hardwaremetoden til fjernelse af hår.
  Det anbefales at starte epilering ved lave hastigheder på skæreskiver. Du kan øge hastighedsgrænsen, efter at du har justeret huden til virkningerne af enheden.
  Varmt vand udvider hudens porer, hvilket gunstigt påvirker fjernelseffektiviteten.
  Distraktion: musikalsk akkompagnement. Nok til at omfatte en behagelig rolig musik, ikke at forvente smerte og forbedre den følelsesmæssige baggrund.
  Minder fra livet om hyggelige øjeblikke. Positive øjeblikke fra fortiden påvirker produktionen af ​​"hormonet af glæde."
  Fantasy, drømme: Ideer om, hvad du vil have som et øjeblik, der allerede er blevet rigtigt, har en positiv effekt på følelser.

  Korrekt epilering: højdepunkter

  Valget af individuelle dyser til et specifikt behandlingsområde. Læs omhyggeligt brugsanvisningen til enheden. For områder med øget smerte (bikinier, armhuler), indeholder kittet specielt tilbehør med et flydende hoved.
  Håret fjernes udelukkende i en lodret vinkel af dysen. Inden for lysken og axillære folder - i en cirkulær bevægelse.
  For at reducere de smertefulde symptomer skal huden være lidt strammet i modsat retning fra epilatorhovedet.
  Nogle modifikatorer er udstyret med et blæsersystem. Termostaten aktiveres ved forarbejdning af områder med hård vegetation.
  Proceduren anbefales i en halv time før sengetid. Tegn på rødme og irritation forsvinder under søvn.
  Efter fjernelse af vegetationen skal der anvendes fugtgivende kosmetik.

  Epilatorbehandling af individuelle zoner

  Dyb bikini

  Før epilering anbefales det at behandle et lille område af inguinalområdet med pincet. Denne foranstaltning er nødvendig for at forberede huden til smerte.

  Det anbefales ikke at anvende analgetika i form af tabletter indeni. Efter proceduren skal du behandle huden med et alkoholholdigt præparat og en nærende kosmetik.

  Axillære huler

  For at opnå den maksimale effekt med et minimum af smerte er det nødvendigt at stramme huden fold i modsat retning fra epilator fastgørelsen. Metalknive på enheden kan ikke klare for tæt vegetation. Før epilering skal langt hår udskæres forsigtigt med negleklipper. For at mindske risikoen for irritation skal du behandle huden med en neutral kosmetik og påføre kold på overfladen.

  Epilation ben

  Før proceduren udføres hygiejneforanstaltninger: damp ud i fødderne, gnid huden med en hård vaskeklud. For at begynde at fjerne hår fra et mindre smertefuldt sted - ydersiden af ​​låret. Popliteal fossæerne og anklerne behandles derefter. Tiden for epilering af underekstremiteterne er op til 60 minutter eller mere.

  Problemer med indgroet hår efter epilering

  Hvad betyder betegnelsen "indgroet hår"? Ved regelmæssig brug af epilatoren ændres strukturen af ​​uønskede hår. Vegetation bliver blød og sjælden. Som følge af dyb hårfjerning kan enkelte hår "vokse" inde i huden.

  Dette problem kan undgås, hvis du anvender skrubber, eksfolierende cremer flere timer før proceduren. Tyndning af hornhinden i huden vil ikke hæmme den naturlige vækst af hår.

  Hvis problemet stadig vises, anbefales det at besøge en kosmetologs kontor. Hårinvækst kan udløse inflammatoriske hudsygdomme.

  Salve til hårvækst: det mest effektive middel til at genoprette hår

  Kvinder Gillette shaver