Hvordan man gør epilation epilation

Epilering ved epilatoren er en af ​​måderne at håndtere uønsket kropshår på. Producenterne lover os et par uger glat og silkeagtig hud uden et enkelt hår, men mange piger er bange for at bruge denne enhed. Epilation af armhuler og andre ømme hudområder er særligt skræmmende. I dag vil vi forsøge at fjerne frygt og for at forstå detaljeret nuancer og komplicationer ved at bruge epilatoren. Den optimale hårlængde på en halv millimeter hjælper epilatoren til nemt og sikkert at tage fat på et hår.

Hovedårsagerne til frygt for epilatoren

Hovedårsagen til frygt er smertefuld procedure. Foruden smerte klager kvinder på indgroet hår og irritation, som ofte opstår efter brug af epilatoren. Derfor er mange kvinder, der vælger at bruge denne hårfjerningsmetode for første gang, bange for at prøve at have hørt en masse "rædsel" fra dem, der modtog negative indtryk af proceduren. Lad os se på alle årsagerne til bekymring i detaljer og se, hvad der er værd at være bange for, og hvad der ikke er.

Smerter under epilation

Hver person har sin egen smerte tærskel, som hans modtagelighed for smertefulde fornemmelser afhænger af. Hvis det er lavt, og håret er tykt og hårdt, så kan epilering epilering være en reel test, som ikke alle kan stå. Hvordan man reducerer smerte under proceduren? Ofte kommer en speciel massagehandske med epilatoren, selve apparatet kan udstyres med en massage dyse. Dette gøres for at reducere smerte. Lidokain kan påføres det behandlede område i form af en spray, der vil lette smerten. Men han vil ikke slippe af med det helt, fordi huden ikke kan absorbere den til tørhed.

Især smertefuldt at fjerne lange hår. Epilation af armhulerne og bikiniområdet er også smertefuldt, da huden i disse områder er særligt øm og følsom. Den optimale længde af hår til fjernelse af dem med en epilator er 0,5 cm. Der er en almindeligt accepteret opfattelse af, at en kvinde er mest følsom over for smerte flere dage før hendes periode, så det er bedst at planlægge en procedure inden udgangen af ​​cyklussen. Det menes også, at smerter opfattes om morgenen mere end om aftenen.

Under alle omstændigheder, om at udføre denne metode til hårfjerning er op til dig. Hvis du er i tvivl, så prøv at trække håret ud med et par pincet på den zone, du planlægger at teste. Husk bare, at der i epilatoren er mere, omkring 20, og alle arbejder på samme tid, det vil sige, smerten vil være 20 gange stærkere.

Irritation efter epilering

Denne faktor er også en almindelig årsag til afvisning fra epilatoren. Det forekommer på alle forskellige måder - nogen mere, nogen mindre, afhængigt af hudens følsomhed. Dette sker fordi pincetten ikke kun trækker håret ud, men også beskadiger huden omkring den. For at reducere irritation anbefaler kosmetologer at dampe ud huden før proceduren og smøre den med et antiseptisk middel før og efter. Nogle er hjulpet af kosmetiske olier, såsom mandel, lavendel eller te træ.

Ingroet hårproblem

Epilation af armhulene, bikiniområdet og benene bliver ofte til problemet med indgroet hår, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til at bruge epilatoren. Det er ikke ualmindeligt, at piger vokser håret så stærkt, at de skal gå til læger for at få hjælp. Derudover er de pletter og ar, som tager meget lang tid. Efter sådanne historier vil du smide epilatoren væk og vende tilbage til den gode gamle maskine. Det er dog lidt blidere på huden, og det indgroede hår efter proceduren forekommer også periodisk.

For at håret skal vokse så lidt som muligt, skal huden omhyggeligt forberedes. Foruden antiseptisk og dampende før proceduren skal du regelmæssigt bruge en skrubbe. Glem ikke at anvende det umiddelbart før og efter epilering. I kosmetiske butikker sælges specielle produkter for at forhindre indgroet hår: Du kan prøve at bruge en af ​​dem.

Hvis det indgroede hår stadig vises, er det bedst at fjerne det fra kosmetologen. Når der ikke er mulighed for at kontakte salonen, skal du slette det selv. Hovedregelen - under alle omstændigheder ikke at skubbe håret som en pimple. Før du trækker hår med pincet eller en nål, skal du sørge for at blæse huden væk og desinficere instrumentet med alkohol. Prøv at skade din hud så lidt som muligt. Sommetider har hårene en meget stor længde - op til 2 cm. I dette tilfælde vil irritationen på overfladen af ​​huden være meget stærk.

Hvordan man bruger epilatoren?

Nu hvor vi ved, hvordan man forbereder huden til proceduren, for at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, kan vi fortsætte direkte til fjernelse af hår. Første gang vi anbefaler at prøve enheden i de områder, hvor håret er den tyndeste og blødeste, men du bør ikke straks bruge en epilator i bikiniområdet, er det bedre at forlade denne procedure til senere, når du føler dig mere sikker. Stræk huden lidt under epilation, lad det langsomt lede enheden i retning af hårvækst.

Tykt hår skal fjernes med langsom hastighed, ellers vil den ikke trække sig ud af roden og afbrydes.

Hvis det ikke var muligt at fjerne alt håret ad gangen, behøver du ikke genoptage det igen, tag en kort pause. Ved afslutningen af ​​proceduren, glem ikke at anvende antiseptisk eller kosmetisk olie.

Epilation af armhulerne og bikiniområdet - en procedure for modige piger. Det skal gøres meget omhyggeligt og forsigtigt, det vigtigste - ikke haste. Hvis du lider af den første procedure, vil du være i stand til at bruge epilatoren i fremtiden, fordi hver gang smerten bliver mindre og mindre. Husk at epilatoren ikke er designet til at fjerne hår fra hænder og ansigter, for disse dele af kroppen skal vælge en anden måde.

Indstil et vellykket resultat, forbered omhyggeligt og fortsæt med proceduren. Mest sandsynligt vil epilatoren snart ophøre med at skræmme dig og vende sig fra et instrument til tortur til en ægte ven og hjælper, som vil give dig en glat og smuk hud.

Epilator hårfjerning

Epilatoren er en lille maskine til fjernelse af hår fra roden fra forskellige dele af kroppen - arme, ben, underarm, bikini område, mave. I dag vil vi tale om hårfjerning ved epilatoren hjemme og afsløre hemmelighederne om, hvordan man gør det korrekt.

Fordele og ulemper

Depilation er fjernelse af hår fra overfladen af ​​huden, for eksempel med en barberkniv eller en særlig creme. Forveks det ikke med hårfjerning - proceduren for at fjerne hår med en pære. Epilation er præget af en lang "glat" effekt og en gradvis udtynding af håret og ændringer i sin struktur som helhed. Det er derfor valgt som hoved modstander mod "ekstra" hår på ansigt og krop. Lad os se på fordele og ulemper ved fjernelse af hjemmet ved hjælp af en epilator:

 • Langvarig "glat ben" effekt. Efter hårfjerning ved hjælp af en epilator varer glatheden af ​​huden (og ikke kun på benene) op til 10-14 dage.
 • Væksten af ​​nye fine hår er en anden fordel ved enheden. Hårfjerning fra rod ændrer deres struktur - de bliver tynde, bløde og mister deres skygge.
 • Økonomi. Ved at købe en epilator kan du ikke tænke på at købe barbermaskiner og aftagelige kassetter, barberblad, barberskum og efter lotion.
 • Et stort udvalg af modeller giver dig mulighed for at blive på din drømmepilator: mekanisk eller foto, med baggrundsbelysning eller med en kølemundstykke, med mulighed for vandepilation eller tør.
 • Du behøver ikke at barbere hver dag - brug bare epilatoren "on demand", som normalt sker hver anden uge.

Hvordan man gør hårfjerning epilator?

Skønhed hos en kvinde er regelmæssig pleje af hendes hår, ansigt og krop. Æstetisk udseende af damer giver silkeagtig hud uden et enkelt hår. Hver repræsentant for det svagere køn stræber efter dette ideal. For at opnå deres ønske om at have hud uden overdreven vegetation, er piger klar til at lide smerte, tilbringe en fabelagtig mængde i salonen med en kosmetolog, eksperimentere med populære opskrifter derhjemme. Er der sådan en ting: Hår epilering for evigt ved hjælp af en miniature enhed - en epilator?

Hvad betyder "epilation" og "depilation"?

Ofte forveksles betydningen af ​​disse tilsyneladende synonymer. Hver handling skal defineres for uønsket hår. Når de udsættes for hårfodens follikulære struktur med et specielt kosmetisk apparat, samt med fuldstændig fjernelse af håret, taler de om epilering.

Hvordan virker epilatoren?

En enhed designet til at fjerne hår er en integreret del af kropspleje. Epilatoren drives af elnettet. Enheden er udstyret med flere metalskiver eller et antal pincet.

Den klassiske model af enheden har ikke aftagelige vedhæftninger og fjerner kun hår fra benene. Modificerede epilatorer er i stand til at behandle områder med vegetation på dårligt tilgængelige steder (armhuler, bikiniområde).

I moderne modeller af epilatorer er der en aftagelig top, i stedet for hvilke forskellige typer modifikatorer af enhedens arbejdsflade er installeret. Ved hjælp af dyser kan huden på det behandlede område masseres og afkøles. Dyser til epilatoren behandles let og rengøres efter hver brug.

Hvilken metode er bedst at gøre hårfjerning?

Hårfjerning indebærer en del ømhed i proceduren. Mange kvinder ser ikke forskellen mellem barberings hår og hårfjerningsapparater. Fordelene ved den anden mulighed er indlysende. Efter brug af epilatoren:

Vegetation på huden vokser ikke i lang tid (mere end 2 uger).
Efter hardware epilation er risikoen for irritation minimal. Når du bruger en barberhøvel, forekommer udslæt ofte i form af røde bumser.
Udseendet af mørke pletter (hårpærer) på huden efter proceduren er udelukket.
Kvinden oplever ikke smertechok. For eksempel: når man fjerner hår ved hjælp af shugaringmetoden, når karamelpasta påføres huden, efter at den er fjernet fra huden, kan pigerne ikke komme til deres sanser i lang tid fra den opståede smerte.
Det øverste lag af huden bliver helt rent.

Prioriterede epilator

Varigt resultat

Fjernelse af uønsket hår med en barberkniv har ikke langvarig resultat. Med sin hjælp er kun halvdelen af ​​håret fjernet. Den nederste del af den forbliver under huden og ser ikke æstetisk ud efter barberingsproceduren.

På den anden dag efter barberingen kommer håret ud under det øvre lag af epidermis og detekteres ved at holde det over overfladen med en hånd. Vegetationen bliver stiv og hakket.

Pengebesparelser

Brug af et hjem epilator kan betydeligt spare på at besøge dyre saloner. Det er muligt at udføre proceduren for fjernelse af vegetation i alle zoner hjemme, der anvender reglerne for brug af en modificeret enhed.

Højkvalitets hårfjerning uden ekstra tilbehør

Epilatoren kan bruges uden brug af ekstra kosmetik: creme, skum, sæbe, balsam. Ved udførelse af proceduren på andre måder antages det, at der er eksterne genstande og manipulationer (voksstrimler, opvarmningsanordninger).

Den positive kvalitet af enheden til hårfjerning er dens bærbarhed. Du kan tage bilen med dig på enhver tur. Nem pleje, enkel håndtering af dele efter brug er de ledende kvaliteter af enheden.

Offline drift

Opgraderede enheder har ikke ledninger. Elektriske strømforsyninger, der modtages fra strømforsyningen, er indbygget i enhedens nederste base. Epilatoren kan bruges inden for en time.

Kontraindikationer til brug af epilatoren

Brugen af ​​denne type hårfjerning for nogle mennesker er ikke egnet af de relevante grunde:

Perifere aarsygdomme (åreknuder, trombose).
Krænkelse af integriteten af ​​det øvre lag af epidermis og dermis (udskæringer, sår, papillomer).
Enhver graviditets trimester.

Mens man bærer et foster, anbefaler gynækologer ikke at bruge en epilator af flere årsager:

Væskefjernelsesproceduren involverer tilstedeværelse af spasmer i nogle grupper af muskelfibre.
Blodtrykket stiger.
Epilation udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​smerte. Under stress situationer producerer binyrerne norepinephrin, "hormonet af frygt", hvilket kan påvirke den gravide kvinders følelsesmæssige tilstand negativt.

Hvordan bestemmer du enhedens kvalitet til fjernelse af hår?

Apparater til hårfjerning skal vælges strengt individuelt. Valget afhænger af flere faktorer:

Justering af hastighedsgrænsen. For hver zone i huden er der en egen hastighedsgrænse. Bikini- og akselarealerne behandles effektivt med metalskiver med lav hastighed. Epilering af andre dele af kroppen sker ved højhastighedstilstand.

Yderligere dyser. En positiv ting ved køb af en epilator vil være tilgængeligheden af ​​yderligere enheder til enheden i form af vedhæftede filer og massageruller. Funktionen af ​​yderligere enheder: reducere smerte under epilering.

Størrelse. Epilatorens størrelse bør ikke overstige din palms størrelse. For at lette brug skal apparatets form svare til penselens fysiologiske kurver.

8 regler for en behagelig procedure

For at maksimere afslapning og få et effektivt resultat af hårfjerning, skal du følge nogle regler.

For at den første procedure ikke skal være for smertefuld, skal epilering begynde med hudområder, hvor der er den mindste mængde hår.
Det anbefales at fjerne vegetation i flere faser med pauser.
Hårlængder mindre end fire millimeter bør ikke skæres. For at opnå maksimal effekt bør epilatorskiver helt tage fat i håret, hvilket ikke sker i en given længde. Vent et par dage, og brug kun hardwaremetoden til fjernelse af hår.
Det anbefales at starte epilering ved lave hastigheder på skæreskiver. Du kan øge hastighedsgrænsen, efter at du har justeret huden til virkningerne af enheden.
Varmt vand udvider hudens porer, hvilket gunstigt påvirker fjernelseffektiviteten.
Distraktion: musikalsk akkompagnement. Nok til at omfatte en behagelig rolig musik, ikke at forvente smerte og forbedre den følelsesmæssige baggrund.
Minder fra livet om hyggelige øjeblikke. Positive øjeblikke fra fortiden påvirker produktionen af ​​"hormonet af glæde."
Fantasy, drømme: Ideer om, hvad du vil have som et øjeblik, der allerede er blevet rigtigt, har en positiv effekt på følelser.

Korrekt epilering: højdepunkter

Valget af individuelle dyser til et specifikt behandlingsområde. Læs omhyggeligt brugsanvisningen til enheden. For områder med øget smerte (bikinier, armhuler), indeholder kittet specielt tilbehør med et flydende hoved.
Håret fjernes udelukkende i en lodret vinkel af dysen. Inden for lysken og axillære folder - i en cirkulær bevægelse.
For at reducere de smertefulde symptomer skal huden være lidt strammet i modsat retning fra epilatorhovedet.
Nogle modifikatorer er udstyret med et blæsersystem. Termostaten aktiveres ved forarbejdning af områder med hård vegetation.
Proceduren anbefales i en halv time før sengetid. Tegn på rødme og irritation forsvinder under søvn.
Efter fjernelse af vegetationen skal der anvendes fugtgivende kosmetik.

Epilatorbehandling af individuelle zoner

Dyb bikini

Før epilering anbefales det at behandle et lille område af inguinalområdet med pincet. Denne foranstaltning er nødvendig for at forberede huden til smerte.

Det anbefales ikke at anvende analgetika i form af tabletter indeni. Efter proceduren skal du behandle huden med et alkoholholdigt præparat og en nærende kosmetik.

Axillære huler

For at opnå den maksimale effekt med et minimum af smerte er det nødvendigt at stramme huden fold i modsat retning fra epilator fastgørelsen. Metalknive på enheden kan ikke klare for tæt vegetation. Før epilering skal langt hår udskæres forsigtigt med negleklipper. For at mindske risikoen for irritation skal du behandle huden med en neutral kosmetik og påføre kold på overfladen.

Epilation ben

Før proceduren udføres hygiejneforanstaltninger: damp ud i fødderne, gnid huden med en hård vaskeklud. For at begynde at fjerne hår fra et mindre smertefuldt sted - ydersiden af ​​låret. Popliteal fossæerne og anklerne behandles derefter. Tiden for epilering af underekstremiteterne er op til 60 minutter eller mere.

Problemer med indgroet hår efter epilering

Hvad betyder betegnelsen "indgroet hår"? Ved regelmæssig brug af epilatoren ændres strukturen af ​​uønskede hår. Vegetation bliver blød og sjælden. Som følge af dyb hårfjerning kan enkelte hår "vokse" inde i huden.

Dette problem kan undgås, hvis du anvender skrubber, eksfolierende cremer flere timer før proceduren. Tyndning af hornhinden i huden vil ikke hæmme den naturlige vækst af hår.

Hvis problemet stadig vises, anbefales det at besøge en kosmetologs kontor. Hårinvækst kan udløse inflammatoriske hudsygdomme.

COSMOPOLITAN

10 fejl, du gør under fjernelse af hjemmet hjemme

For at spare tid og penge gør vi ofte hårfjerning hjemme, og desværre er resultatet ikke altid fremragende eller i det mindste tilfredsstillende. Ingroet hår, irritation, voksrester på huden... Bekendt? Så læs vores materiale og find ud af hvordan du undgår alt dette!

Det lader til, at det kan være lettere - påfør voks på huden, hold en strimmel, træk... Tårer fra øjnene, og her er dine ben, bikini og armhuler allerede helt glatte. Faktisk er voksning en ansvarlig begivenhed, ellers ville dine venner ikke have så mange sjove og samtidig triste historier om, hvordan de gjorde det hjemme.

Vi bad mesteren om at nævne de 10 mest almindelige fejl, som piger normalt laver, når de beslutter at slippe af med deres hår uden hjælp fra en professionel.

1. Rengør ikke huden før fjernelse af håret

Det mest almindelige problem med voksning er indfødning af hår. For at minimere bivirkninger skal du forberede din hud til proceduren. Skrubbe er bedst egnet til dette formål, som du enten kan lave dig selv fra kaffe eller sukker, eller endnu bedre købe et specielt værktøj i butikken. Hvis huden er ubehandlet, vil den føre til manglende "vedhæftning" til voksen og som følge heraf - dårlig kvalitet på epilering og indfødning af hår.

2. Beskyt ikke huden før epilering

Et vigtigt skridt i forberedelsen til hårfjerning er fjernelse af talg. Ideelt set brug en speciel lotion før epilering, men i princippet kan den erstattes med en normal ansigt tonic. Påfør produktet på en bomuldsstykke, og tør det område over, hvor du skal arbejde.

3. Køb lavkvalitets voks

Lad os nu tale om valget af voks - det kan virkelig være anderledes, din hårfjerning afhænger af kvaliteten. Det bedste er at købe professionel voks i en skønhedssalon, i stedet for at købe den billigste løsning i en almindelig butik. De fleste saloner i Rusland arbejder med voks fra Spanien eller Italien (Roial-Kristal, White Line), men australske produkter (Mancine Professional) anses for at være af højeste kvalitet og harmløse for huden - de kan bestilles online.

Undgå allergitest - voks er ofte en ubehagelig reaktion. Først anbring produktet på et lille område af huden, lad det gå i 5 minutter og sørg for, at der ikke er rødme eller kløe.

4. Vælg den forkerte voksopvarmningstemperatur

Hvis du har en professionel apparatvoksning, så er alt det nemt - det vælger automatisk den ønskede temperatur. Men vi er sikre på, at de fleste piger opvarmer voksen i et vandbad eller i en mikrobølgeovn, og dermed alle fejlene. For kold voks er svært at påføre og meget fjernet, og for varmt kan forårsage forbrændinger og irritation. Det er altid skrevet på produktemballagen, hvilken temperatur voksen skal bringes på, så den er klar til at arbejde, derfor anbefaler vi dig at bruge et almindeligt medicinsk termometer og konstant overvåge opvarmningen.

5. Forkert voksning på huden

Reglen "jo mere jo bedre" fungerer ikke i dette tilfælde - prøv ikke at anvende så meget voks som muligt på huden med et tykt lag - så kan du simpelthen ikke fjerne det.

Hvis du bruger almindelig voks i en dåse, skal den påføres med en spatel så tynd som muligt. Hvis du foretrækker voks i patroner, bliver arbejdet forenklet - selve apparatet regulerer lagets tykkelse, hvilket betyder, at der ikke kan være nogen fejl. Og endnu et vigtigt punkt - grin ikke! Voksen afkøles øjeblikkeligt, så du skal arbejde hurtigt med det.

Desuden bør applikationsområdet selv være lille - prøv ikke at fjerne hår fra hele underbenet med en lille bevægelse. Det er bedre at påføre voks på små pletter af huden og fjern gradvist.

6. Forsøger at fjerne for korte eller for lange hår

Husk at den optimale længde af hår til voksning er 5 mm. Hvis de er kortere, vil voksen simpelthen ikke være i stand til at fange dem og længere - det gør allerede ondt, og der er høj sandsynlighed for, at håret vokser senere.

7. Fjern håret i den forkerte retning.

Denne vare skal markeres med et udråbstegn! Det vigtigste ved voksning er den retning, i hvilken du fjerner strimlen. Du skal kun fjerne voksen mod hårets vækst - og intet andet. Træk ikke op og parallelt med huden. For at gøre det klarere, forestil dig et fly, der starter - lige så smidigt, i skarpt vinkel skal du fjerne voks.

8. For langsomt eller for hurtigt at rive stripen væk.

Ja det gør ondt, og det skal ske med en bestemt hastighed, hurtigt nok. Jo langsommere du trækker strimlen, desto sværere er den. Og på samme tid, hvis du "rykker" en skarp bevægelse, kan et hæmatom forblive på huden. For at forstå, hvad der skal være hastigheden, øve på et lille område af huden - gør det hurtigt og problemfrit.

9. Forkert fjernelse af voksrester.

Hvis voks forbliver på huden efter epilering, tænk ikke engang på at gnide det med et vådt håndklæde eller værre - vask det af med sæbe. Det eneste middel til at effektivt slippe af med klæbende spor er enhver vegetabilsk olie.

10. Bryder reglerne for hudpleje efter epilering

Umiddelbart efter epilering skal du desinficere huden, tørre den med noget antiseptisk middel (f.eks. "Miramistin"), og fugt det derefter med en let kropsmælk. Professionel rådgivning - Tilsæt lidt kosmetisk olie til fløden, effekten bliver fremragende.

Og endelig et par vigtige punkter: Du kan ikke vaske hårfjerning lige før garvning. Hvis du går på ferie, skal du slette dit hår i mindst tre dage. Det samme gælder for garvet hud - sandsynligheden for skader øges, så efter solbadning vises epilering ikke tidligere end en uge senere.

Hertil kommer, at hvis du tager hormonforebyggende midler, er det bedre at straks gå til salonen til en professionel, og ikke gøre proceduren hjemme. Faktum er, din hud kan være for øm (selvom du ikke bemærker det), og der er stor risiko for at beskadige dets øverste lag.

Sådan barber du dine ben med epilator

Hjemmemekanisk epilator er en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af deres skønhed alene. Overholdelse af enkle regler for barbering af epilatorbenene i lang tid vil holde huden jævn og smuk uden negative konsekvenser.

 • 1. Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben
 • 2. Regler for hylde af høj kvalitet derhjemme
 • 3. Sådan forbereder du på epilator hårfjerning
 • 3.1. Maskinforberedelse
 • 3.2. Hudpræparation
 • 3.3. Smertelindring
 • 4. Smertefri fjernelse instruktioner
 • 4.1. Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:
 • 5. Hudpleje efter proceduren
 • 5.1. For ikke at vokse hår
 • 6. Fordele og ulemper ved at bruge en epilator til benene
 • 7. Kontraindikationer
 • 8. Spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?
 • 8.2. Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?
 • 8.3. Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben

Den mest populære og positive på markedet er epilatorer fra Braun, Philips og Rowenta. Det anbefales at tage en maskine med et antal pincet på mindst 25, med to hastighedsmåder. Dyser på kvaliteten af ​​depilation påvirker ikke, men gør proceduren for nogle områder mere behagelig.

Regler for højkvalitets depilering derhjemme

Forberedelse til hårfjerning anbefales det at tage hensyn til nogle nuancer for at opnå det perfekte resultat.

Depilation med en mekanisk enhed er en alvorlig sag: Hår udtrækkes fra roden, hvilket kan føre til betændelse og alvorlig irritation. Det er især vigtigt at kende reglerne for dem, der planlægger at bruge metoden for første gang.

 1. Hårets længde skal være mindst 5-6 mm, ellers vil pincetterne næppe fange dem, og proceduren vil vare lang tid.
 2. På tidspunktet for epilering i kroppen bør der ikke være inflammatoriske processer, ellers er risikoen for irritation af epidermis stærkt forøget.
 3. I dag er der modeller af maskiner, der giver dig mulighed for at fjerne hår lige i vandet. Begge typer enheder har både positive og negative sider.
 4. Enheden skal holdes vinkelret på huden eller i en lille hældningsvinkel.
 5. Epilatorens hoved findes altid imod hårets vækst.
 6. Ved minimumshastighed opfanger pincet hår bedre.

Epilator - en personlig plejeapparat. Det bør ikke gives til slægtninge, veninder og til nogen.

Sådan forbereder du på hårfjerning epilator

Før epilering af benene med epilatoren er det nødvendigt at forberede apparatet og huden korrekt til processen.

Maskinforberedelse

Før hver procedure skal hovedet med pincet behandles med et antiseptisk middel (almindelig alkohol kan anvendes). Hvis depilationen er færdig for første gang, er det tilrådeligt at "lege" med enheden, flytte den rundt om kropsområdet, hvor der ikke er noget hår, for at kunne mærke enheden og lære at holde den ordentligt. Det gør ondt for nogle mennesker til at barbere deres ben med en maskine, men processen er ofte mindre følsom.

Hudpræparation

Niveauet af følsomhed er anderledes for alle. Meget afhænger af hårets struktur: Jo hårdere og tykkere de er, desto mere smertefuldt er depilationen lovet at være. Men du kan reducere ubehag ved epilering af benene med epilatoren, ved at kende de enkle regler.

 • Skrub huden godt, kort før proceduren. Scrub fjerner perfekt døde hudpartikler, hvilket gør det lettere for hår at gå ud.
 • Umiddelbart før epilationen skal benene dampes for at maksimere porerne. Det vil være nyttigt at gøre massagen til en hård vaskeklud, det vil reducere smerten.
 • Før du barberer dine ben med en maskine, tør din hud med et håndklæde og let pulver med talkumpulver.

Smertelindring

Volumenet af den epilerede zone på benene er stor nok. Ikke alle kvinder er villige til at udholde hårets smerte i 15-25 minutter. Med en høj smertetærskel kan du tage en pille af ethvert egnet analgetikum 20 minutter før processen.

For at reducere følsomheden af ​​huden vil hjælpe isstykker, en opløsning af Menovazin eller Lidocaine i form af en spray.

Smertefri fjernelse instruktioner

Efter forberedelse af benene til depilation og valg af den passende mulighed for anæstesi, kan du fortsætte med proceduren. Det er bedre at bruge det i badet selv (uden vand), for ikke at forurene gulvet med flydende hår.

Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:

 1. Epilatoren er taget i arbejdshånden, huden er lidt strakt med anden hånd.
 2. Fremgangsmåden begynder ved at køre hovedet på enheden mod hårets vækst med et let tryk på huden (det er ikke nødvendigt at trykke på det). Det anbefales at gradvist bevæge sig opad.
 3. Bevægelsen skal være lys, hurtig, rykkende. For at fjerne alt hår skal du ofte holde pincetten på samme sted flere gange.

Disse er grundlæggende tips til korrekt barbering epilator, for begyndere. Allerede efter et par depilations sker alt på maskinen. Håret bliver gradvist tyndt og svagt, og smertefornemmelser reduceres betydeligt. De fleste kvinder, som konstant praktiserer mekanisk hårfjerning, må ikke bruge smertestillende midler.

Hudpleje efter proceduren

For at forhindre irritation og infektion i de skadede åbne follikler anbefales det at behandle huden med et antiseptisk middel umiddelbart efter sessionen. Efter en time er det ønskeligt at smøre fødderne med kosmetisk olie eller blødgørende creme.

Hvis irritation opstår, og huden bliver rød, vil salver / cremer hjælpe: Panthenol, Bepanten, Panthenstein, Radevit.

Til benbetændelse er det nødvendigt at behandle 2-3 gange om dagen med følgende lægemidler: Levomekol, Sinaflan, Sintomycin salve, Miramistin.

Inden for 2-3 dage efter depilation bør man ikke tage varme bade, besøge saunaer, svømmehaller, solbade.

Piger med hud, der ikke har tendens til betændelse, behøver ikke særlig pleje for deres fødder - det er nok til at behandle huden med et antiseptisk middel, og næste dag kan du leve et normalt liv.

For ikke at vokse hår

Voksende hår under huden er det største problem for dem, der hele tiden gør hårfjerning. For at forhindre problemer bør du bruge en hård skrubbe eller hård vask. Det er tilladt at begynde peeling af epitelet ikke tidligere end 5-7 dage efter proceduren, så kan du skrubbe benene hver 3-4 dage.

De, der har til hensigt at barbere deres ben med en maskine hele tiden, bliver nødt til at vænne sig til sådan pleje, da det ikke er sandsynligt, at det lykkes fuldstændigt at forhindre indfødning af håret.

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren til benene

Enhver procedure til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen har sine fordele og ulemper.

 • tilgængelig (biler er ikke så dyre);
 • økonomisk (ikke nødvendigt at betale for tjenesten i salonen hver gang);
 • hår vokser ikke 2-4 uger;
 • Der kræves ingen særlige færdigheder, bare følg de enkle instruktioner.
 • smerteligt;
 • hår vokser i;
 • inflammation, irritation af huden kan forekomme.

Kontraindikationer

Mekanisk epilering af ben er uacceptabel for piger, der lider af hudsygdomme. Du kan ikke gøre proceduren med et stort antal mol, papillomer, vorter i det depilerede område. Det er nødvendigt at udsætte sessionen, hvis der er inflammatoriske processer i kroppen og i smitsomme sygdomme.

Gravide kvinder, der tidligere har været til denne metode, kan bruge maskinen, men med stor forsigtighed og i den mest komfortable stilling.

Hvis du barberer dine ben under menstruation eller før det starter, vil smerten blive højere.

Spørgsmål og svar

Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?

Kropshår vokser ujævnt: nogle er længere, andre er kortere. Pincet kan ikke fange for korte hår, de tillader ikke huden at forblive glat.

Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?

På en tør krop rager maskinen meget bedre. Du kan depilere benene og våd hud, men det vil tage mere tid.

Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Ja, oftere begynder håret efter maskinen at vokse ind i laget af epidermis, men du kan klare det ved regelmæssigt at skrubbe benene.

Sådan laver voks voks hjemme

Voksning er den bedste mulighed for at fjerne overskydende hår fra ansigt og krop. Trods en del ømhed og special træning vil procedurens høje effektivitet være en stor fordel.
Depilation med voks kan udføres ikke kun i skønhedssaloner, men også i hjemmet. Anesthetisk depilation salve vil hjælpe med at gøre proceduren mindre smertefuld.

Dette er, hvad artiklen handler om. Hvordan man laver voksafhaling hjemme for forskellige dele af kroppen ved hjælp af forskellige metoder, beskrives detaljeret i nedenstående oplysninger.

Egenskaber ved voksaflejring

Den vigtigste aktive ingrediens er voks, hvis konsistens hjælper så meget som muligt at gribe og trække hår ud. Voks anvendes dog ikke altid udelukkende naturligt og af god kvalitet.

For at reducere risikoen for mulig irritation og allergi er det nødvendigt at sikre sammensætningen og fraværet af en negativ reaktion på det.

Gennemførelse af en følsomhedstest på en ubetydelig del af kroppen gør det muligt for dig at bruge produktet i fremtiden eller forhindre udseende af en uæstetisk udslæt.

Hvilken voks anvendes til depilation:

 • Kold voks eller voksstrimler til bikinizonen kræver ikke opvarmning, så de kan betragtes som en udtryksmetode. Normalt opvarmes strimlerne med det påførte middel i hænderne, og når de anvendes, er risikoen for irritation minimal blandt lignende metoder.
 • Varm voks oplever nu en reel boom, og alt fordi dets brug er mest behageligt i hjemmet og salonforholdene. Den termiske effekt på huden er minimal, og specielle anordninger hjælper med at opvarme voks hurtigt til den ideelle temperatur.
 • Varmt voks fascinerer med den mindst smertefulde procedure, men samtidig er kvalificeringen af ​​den udøvende kunstner meget vigtig. I hjemmet er det meget svært at opvarme voksen til den optimale temperatur og ikke at skade huden. Normalt bruges denne type kun i saloner.

Omkostningerne ved sådanne midler vil variere fra 300 rubler og derover afhængigt af typen af ​​midler og mærkebedømmelse. Det er bedst at først gå til en konsultation til en god kosmetolog. En specialist vil medvirke til korrekt at vurdere typen af ​​hud og hår. Når du har valgt et egnet værktøj, skal du ikke skynde dig for at bruge det med det samme. Det er bedre at først kende de mulige konsekvenser samt læse omhyggeligt gennem vejledningen.

Fordele og ulemper

Fordelen ved denne hårfjerningsmetode er tilgængeligheden og effektiviteten. For at spare både tid og penge kan du mestre færdighederne ved selvudvisning. Voks gør ikke ondt for huden, i modsætning til barbermaskiner og kemisk hårfjerning. Samtidig holder voksafhældningen rekorden i op til fire uger med glat hud og den mindste mængde indgroet hår (underlagt de grundlæggende brugsregler, selvfølgelig).

Selvfølgelig er brugen af ​​voks til hårfjerning ikke et absolut universalmiddel. På trods af at sammensætningen og teknologien længe har været godkendt, kan brugen af ​​voks føre til uønskede konsekvenser.

Kontraindikationer og bivirkninger

 • Først og fremmest er det en allergisk reaktion, så en følsomhedstest er påkrævet.
 • Det er bedre for gravide kvinder at ikke bruge denne metode på grund af for meget smerte, hvilket kan påvirke barnets tilstand negativt.
 • Hudskader er heller ikke den bedste indikator for proceduren.
 • Karsygdomme og diabetes mellitus er et forbud mod anvendelse af sådanne procedurer.

Hvis alle disse forhold ikke vedrører dig, vil anvendelsen af ​​voksaflejring ikke medføre uønskede virkninger. Ellers er det bedre at vælge en alternativ metode til fjernelse af uønsket hår, vælg en creme. Officiel hjemmeside Lova Lova, her kan du kende til sammensætningen, fordele og ulemper ved midler.

For at reducere smerte er det bedre at anvende voks til den forvarmede hud samt at bruge lokale smertestillende midler.

Det hjælper, hvis du lidt strammer huden med en hånd, og den anden fjerner strimlen med en skarp bevægelse. Disse og andre hemmeligheder for vellykket depilation er beskrevet nedenfor.

Peeling hjælper med at forynge huden, rense den og forbedre hudens hud. Denne kosmetiske procedure eliminerer hudfejl og dets mangler i form af post-acne, forstørrede porer og ar. Fra vores artikel lærer du, hvad der er ultralyd ansigtsskrælning, om kontraindikationer, læs anmeldelser.

Lova Lova creme til depilation blev udviklet til dem, der er trætte af at bekæmpe ubehageligt kropshår med sædvanlige metoder. Fabrikanten garanterer hurtig og smertefri bortskaffelse af irriterende hår på blot et par minutter. Anmeldelser her.

Det vigtigste ved at vaske er grundigt at rengøre overfladen af ​​huden, vask forsigtigt rester af voks. Måder at rense huden fra voksrester http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/epilyatsiya/kak-i-chem-ubrat-vosk.html

Hvordan man gør depilation

Normalt er brugen af ​​sådanne værktøjer strengt reguleret af instruktionerne til det, men de vigtigste nuancer er af universel betydning.

Først og fremmest er det nødvendigt at sikre, at der ikke er sår, ridser og hududslæt i det valgte område af kroppen.

Hvis skaden er mindre, kan du prøve at bruge voks, men det er bedre at omgå dette sted eller lukke med en gips.

Vælge metoden og typen af ​​voks, du skal forberede huden til proceduren. For at gøre dette vil det være nok bare at tage et bad og tørre huden grundigt. Hvis depilationen udføres for første gang, er det bedre at dampe det lidt, men tør det tørre over med en håndklæde for at forhindre fugt, ellers vil voksen ikke holde fast.

Varm voks bør opvarmes til en behagelig temperatur. Det er meget bekvemt at bruge voks voks til dette, men det er bedre at udskyde sin erhvervelse til hundrede procent sikkerhed for, at du vil fortsætte med at bruge en sådan metode, ellers er det bare meningsløst affald. Sammensætningen af ​​mange værktøjer omfatter særlige termostater. Normalt er de udstyret med spatler til anvendelse. Hvis voksen smelter og temperaturen er som angivet, kan du sikkert begynde. Påfør voksen skal være et tyndt lag og på et lille område, så det var bekvemt at fjerne det senere.

En strimmel stof eller papir, som også er inkluderet i sættet, eller købes separat, limes til den påførte voks. Efter at have nivelleret en strimmel langs længden, er det tilrådeligt at forlade omkring en centimeter rent plads, så det er mere bekvemt at rive af. Efter en kort ventetid vil voksen klæbe fast sammen med strimlen, og du kan starte den mest ubehagelige ting - rive stripen. Det er nødvendigt at gøre dette mod hårets vækst for at maksimere alt, hvad der er nødvendigt.

Rive af strimlen, du kan gå videre. Forsøg ikke straks at kaste papirstrimlen ud. Det kan med succes anvendes to eller tre gange afhængigt af vegetationens tæthed. Efter at have styrket de praktiske færdigheder i denne procedure, vil du være i stand til selvstændigt at beregne det krævede lag voks og brug af en papirbase. Visse typer voks giver ikke mulighed for brug, laget fjernes uafhængigt.

Efter depilering er det nødvendigt at undersøge og om muligt fjerne de resterende hår med pincet. Resterne af voks vaskes af med en vatpind fugtet med vegetabilsk olie. Hvordan man korrekt sørger for huden efter depilation er beskrevet mere detaljeret nedenfor.
Enzym peeling er egnet til ejere af enhver hud, selv meget følsom. Efter rensning bliver fine rynker udglattet, huden ser glat, frisk og sund. Læs mere om, hvordan man laver et enzymskræl hjemme.

Hårfjerning i bikiniområdet

Det er bedst at bruge varm voks, hvis det er muligt - varmt, det er mindre traumatisk. For behagelig fjernelse skal hårets længde være mindst fem millimeter, ellers vil effekten være meget mindre. Det er nødvendigt at påføre voks i små områder, niveau båndet i retning af hårvækst, men rive i modsat retning. Efter proceduren skal du afstå fra at bære stramt linned.
Vedligeholdelse af den delikate og følsomme hud i bikinizonen kræver en særlig delikatesse, derfor er ikke alle kendte metoder til depilering egnede til at påvirke det. Læs hvilken creme der betragtes som den bedste til depilering af et bikiniområde.

Funktioner for forarmsophæng

For nybegyndere er det bedre at overlade ophobning af det aksillære område til en specialist. Faktum er, at der er mange nerveender og tæt beliggende skibe. Derfor forekommer de fleste af de negative anmeldelser og skader i dette bestemte område. Hvis du allerede har erhvervet de nødvendige færdigheder og behersker depilation i andre områder, kan du bruge voks til dette.

Et væv eller en papirbase er ikke revet i en ret vinkel, ellers er der risiko for at få et blå mærke på depileringsstedet. Strimlen er rettet parallelt med kroppen, så proceduren bliver mindre smertefuld.

Epilering og depilering karakteriserer lignende procedurer, men disse procedurer udføres under forskellige forhold, hvilket giver mulighed for at opnå forskellige resultater, så forskellen mellem dem er virkelig mærkbar. Forstå forskellen mellem hårfjerning og depilation.

Video: Anvendelse af voks til underarm fjernelse af håret

Sådan fjerner du hår på benene

Det er bedst at bruge kassettevoks, hvilket er meget bekvemt at anvende det på store områder. Dette område er den mindst følsomme, så "bekendtskabet" med sådan depilation er bedre at starte herfra.

Hvis du ikke kan dampe huden før proceduren, kan du simpelthen bruge et antiseptisk middel. Efter hårfjerning er det umuligt at vådte huden i tre timer, ellers er risikoen for at fremkalde irritation høj. Det er bedst at bruge en speciel blødgøring til hud efter depilation.

Video til dig: voksaflejring på benene


Kemisk depilering er et værdifuldt alternativ til alle former for mekanisk fjernelse af overskydende vegetation fra overfladen af ​​krop og ansigt. Se en video om, hvordan man bruger WEET depilatory cream.

Forsigtig brug af voks til ansigtet

Her er det nødvendigt at handle ekstremt omhyggeligt, det er ønskeligt at anvende specielle formuleringer. Perfekt granuleret voks, som er lettere at måle den krævede mængde. Vassen påføres i små områder for ikke at skade huden for meget.

Gentag proceduren hver anden til fire uger. Positiv feedback om brugen af ​​specielle inhibitorer, der nedsætter hårvæksten, antyder, at det er muligt at forsinke sessions lidt.

Hvad skal man gøre efter depilation

En vigtig nuance af vellykket hårfjerning vil være yderligere pleje for huden, der er skadet af en sådan intervention. For at sikre korrekt pleje skal du overholde følgende regler.

Pas efter proceduren

 • Efter fjernelse kan du ikke gnide eller ofte røre ved dette område.
 • Hvis det er muligt, må du ikke bære stramt tøj og undertøj mindst en dag.
 • Det er også forbudt at solbade og bruge solarium, sauna eller swimmingpool.
 • Efter depilering er det ønskeligt at smøre huden med en beroligende creme med en passende mærkning. Ofte anvendes specielle kosmetik - hæmmere, der nedsætter hårvæksten.
 • Kosmetik, der anvendes på huden, må ikke indeholde alkohol og duftstoffer.
 • Efter 2-3 dage skal peeling udføres på dette websted for at eliminere risikoen for indfødning af hår.
 • Udseendet af irritation indikerer en fejlagtig sammensætning af midlerne eller en negativ reaktion på ydre påvirkninger. Det anbefales at bruge inhibitorer hver dag for at lindre den inflammatoriske proces.

Voksning har vist sig meget godt som en praktisk og effektiv procedure. Det ledsages dog af smerte og er ikke egnet til gravide.

Hvis du vælger den rigtige version af værktøjet og omhyggeligt gennemgår oplysningerne, kan du gøre hjemmet depilation så vellykket som muligt og glemme uønskede hår i temmelig lang tid. Sådan korrekt decellirovat zone bikini, armhuler, ben, samt hvordan man fjerner hår fra ansigtet, beskrevet i vores artikel.

Hårproblemer? En fantastisk måde at hurtigt og effektivt genoprette hår til sin tidligere sundhed er specielle hårmaskere, der giver fremragende glans og styrke til at krølle. Instruktioner til brug masker til hår Numero i denne artikel.

En svampe på hans fødder er en meget ubehagelig sygdom, der plejede at forårsage mange årsager til forlegenhed. Nu er det meget lettere at klare dette problem på grund af overflod af midler fra sygdommen. Anmeldelser af cremer fra neglesvamp på benene her.

Sådan gør du depilation hjemme

Ønsket om at slippe af med overskydende vegetation på kroppen er nu karakteristisk ikke kun for kvinder. For nylig er mændene flere og flere kommet til den konklusion, at huden uden hår ser ikke kun hygiejnisk ud, men også smukkere. Det gode er, at for alle er der masser af måder at gøre depilation ikke kun i salonen, men også hjemme, hvilket forenkler opgaven, sparer tid og penge for mennesker, der passe på sig selv.

Depilation hjemme kan gøres på flere måder at vælge imellem:

 • voksning (voksning);
 • shugaring (depilation med sukkerpasta);
 • barbering (maskiner eller barbermaskiner, epilatorer);
 • plukning pincet;
 • kemisk depilering (cremer);
 • handel (depilation tråd).

Alle metoder har deres eget formål, deres egne vanskeligheder. De undgik ikke tilstedeværelsen af ​​visse fordele og ulemper i forhold til hinanden, og derfor kun ved at være bekendt med dem, vil det være lettere at forstå, hvilken metode der er mere egnet til bestemte områder af kroppen, hudtyper, hvad man skal gøre lettere og hvad der er vanskeligere osv. n.

Shugaring

Hårfjerningsproceduren udføres med sukkerpasta, købt eller kogt af dig selv. Operationsprincippet virker simpelt: pastaen påføres på det beredte område af kroppen mod hårets vækst, hærder på det og nedbrydes i højden. Dette øjeblik er karakteristisk i sammenligning med andre metoder til hårfjerning, hvor nedbrydningen sker mod vækst. En sådan vigtig detalje har sin meget store fordel: hår vokser ikke efter shugaring. Tværtimod er det denne procedure, der hjælper med at slippe af med eksisterende indgroede hår.

Med hensyn til sammensætningen af ​​pastaer er de helt naturlige: kun vand, honning eller citronsaft og sukker. Købte muligheder kan indeholde olier, ekstrakter og vitaminer, men ikke kemikalier. Hvis du ikke er heldig nok til at finde en pasta med kemi - kan du være sikker på fabrikantens onde tro og se efter en anden pasta uden skadelige komponenter.

Shugaring kan udføres i forskellige teknikker - manual eller bandage. Uanset hvilken der vælges, skal de tilsvarende typer af pastaer erhverves - blødt, medium eller tæt. Valget af pastaens tæthed kan afhænge af kroppens temperatur og det rum, hvor det er planlagt at gøre depilation, behandlingsområder og endda oplevelse.

Virkningen af ​​proceduren varer 2-4 uger, afhængigt af hårets individuelle væksthastighed, og med regelmæssig fastholdelse bliver hårene til sidst tyndere, lettere og mindre mærkbare.

Som allerede nævnt kan du købe sukkerpasta i butikken, men dette værktøj er ret dyrt. Derimod er der opskrifter til at forberede den søde masse alene, hvilket vil være meget billigt og med en vis indsats eller erfaring er det ikke værre i kvalitet. Det kan ikke fungere første gang, men du bør ikke blive forstyrret: processen med at lave sukkerpasta er faktisk ikke så kompliceret, det er vigtigt at gøre alt rigtigt, idet der tages hensyn til forholdet mellem ingredienser og alle finesser i madlavningsprocessen. Til mastering af færdigheden er det nyttigt at prøve at bruge forskellige opskrifter og dvæle på den, der synes mere bekvem og enkel.

Fordele og ulemper ved shugaring

Shugaring, som alle andre metoder til depilation, har sine fordele og ulemper. fordele:

 • proceduren kan gøres hjemme
 • indgroede hår fjernes;
 • Metoden er egnet til forskellige dele af kroppen;
 • mindre smertefuld end voks;
 • langvarig virkning
 • pasta kan laves uafhængigt, og så vil proceduren være meget billig;
 • tager ikke meget tid;
 • pasta forbruges økonomisk.
 • minimum erfaring er påkrævet
 • Hjemmelavet pasta kan ikke fungere første gang;
 • der er kontraindikationer (diabetes, allergi mod honning eller citrus, åreknuder, epilepsi, graviditet, friskbrun, samt hudlæsioner, sygdomme og uddannelse).

Generelt er proceduren med shugaring retmæssigt en af ​​de foretrukne måder at fjerne hårfjerning for de fleste på grund af dets sikkerhed, enkelhed og cheapness (hvis du gør arbejdet med hjemmelavet pasta).

voks

Voksning er ikke mindre populær end shugaring. Det bruger forskellige typer voks (varm, kold, der kræver opvarmning før brug), som påføres i kroppen i lag af forskellig tykkelse, papir eller non-woven strimler på toppen for at gøre det lettere at fjerne voks. I tilfælde af den kolde version tages der almindelige voksstrimler (de opvarmes ved at tørre dem i deres hænder), der sælges i enhver kosmetisk butik. Valget af voks bør finde sted afhængigt af rummets og kropens temperatur, erfaringen med at udføre sådanne procedurer.

Voks påføres langs hårets vækst, hærder og bryder i modsat retning. Længden af ​​vegetationen skal være 4-6 mm, virkningen af ​​voks varer ca. 3-4 uger, hvilket er ret meget. Hvis alt er gjort korrekt, så bliver håret gradvist tyndere, lettere og næsten usynligt med regelmæssig fastholdelse.

Proceduren kræver en bestemt forberedelse af huden: Skræl 2-3 dage før starten, rengør området før aflejring, desinficere med alkohol og tørre en del af kroppen med talkumpulver. Til hjemmebrug er voksstrimler (koldmetode) eller varm voks i patroner eller dåser mest egnede, hvilket kræver lidt opvarmning i vandbad, i vokssmeltning eller mikrobølgeovn. Varm voks arbejder hjemme uden erfaring er farlig - du kan blive brændt. Denne mulighed er bedst egnet til bikiniområdet, men det er stadig ikke risikoen værd, og det er bedre at stole på en specialist i salonen.

Fordele og ulemper ved voksning

 • Let at udføre hjemme (især voks voksning);
 • billig;
 • smerte udvikler gradvist en vane
 • langvarig virkning
 • huden forbliver glat og strålende;
 • hurtigt;
 • hår over tid bliver mindre mærkbar.
 • mærkbart smertefuldt end shugaring (det er ligegyldigt hvilken zone der behandles, da det er særligt smertefuldt på følsomme områder af ansigt, bikini og underarm);
 • ubelejligt at håndtere bikini;
 • lang hårvækst er påkrævet;
 • hot version er ikke den mest egnede til brug derhjemme;
 • der er kontraindikationer (epilepsi, graviditet, hudproblemer i behandlingsområdet osv.).

barbering

Hvis vi taler om barbermaskiner, så er dette en af ​​de mest smertefri metoder til fjernelse af hår. Fremgangsmåden udføres hurtigt og nemt, kræver ikke særlig erfaring. Et moderne sortiment giver dig mulighed for at vælge en maskine til enhver smag, herunder omhu for huden under barberingen (med fugtigheds- eller beskyttelsesstrimler indeholdende urteekstrakter eller olier, som beskytter huden mod peeling og irritation). Der er også maskiner med vibrationshoved mod indfødte hår, bevægelige hoveder til præcis gentagelse af kropsbøjninger. Barbermaskiner kan udføres uden meget forberedelse, i modsætning til shugaring og voksning, men vigtigst af alt - ikke på tør hud. I barberingsprocessen bliver glat (for ikke at skære mig selv) bevægelser i retning af hårvækst i ekstreme tilfælde - skråt.

Effekten er 1-2 dage, mens de voksende hår kan "luge" mere stift, end de var før.

Elektriske barbermaskiner eller epilatorprocedurer kan være hurtigere og sikrere: de udelukker muligheden for at skære. Men du skal lide lidt, fordi det ikke er så smertefrit som når du arbejder med en maskine. Effekten er lidt mere end den for barbermaskiner, men heller ikke for lang. Enheden er egnet til at fjerne hår af enhver type og længde: for dette giver udviklerne forskellige hastigheder af epilatorer.

Fordele og ulemper

 • absolut ikke smertefuldt (værktøjsmaskiner);
 • lidt ubehageligt, men helt tolerabel (med en barbermaskine eller epilator);
 • ingen erfaring kræves
 • egnet til ethvert område af kroppen;
 • Du kan straks behandle webstedet mens du tager et bad (hvis epilatoren eller el-barbermaskinen ikke fungerer på netværket);
 • ingen kontraindikationer
 • praktisk at tage på vejen.
 • irritationer er mulige;
 • mulige nedskæringer (med uforsigtig håndtering af maskinen);
 • hårvækst kan stige og sværere end før;
 • du skal også barbere (effekten er kort).

Depilatory cremer

Opløs meget hurtigt hårets bund, og på grund af dette er det i gennemsnit på 15-20 minutter adskilt fra hudoverfladen. Samtidig forbliver follikelen intakt, effektens varighed er ikke den samme som for shugaring eller voksning, men stadig mere end efter barbering.

Et lag creme påføres på tør hud, den tid, der er angivet i instruktionerne, ventes, og produktet fjernes simpelthen sammen med hårene med en speciel spatel fra sættet. Cremen har en aggressiv kemisk sammensætning, derfor er det uacceptabelt at holde det på kroppen for at undgå forbrændinger i huden.

På grund af sin olieagtige konsistens fugtiger den huden, gør den blød og smidig, men det er uacceptabelt at bruge skindkrem på slimhinden (dyb bikini) og på ansigtet.

Fordele og ulemper

 • meget nem at bruge uden erfaring;
 • hurtigt;
 • gør ikke ondt
 • tilgængelig;
 • fugter huden
 • der er cremer med næringsstoffer og gavnlige ingredienser (med gelatine mv);
 • håret efterhånden udtyndes af virkningerne af kemi;
 • ingen hud forberedelse kræves;
 • virkning omkring 1 uge (længere end efter barbering);
 • billig.
 • allergi er mulig (en test er nødvendig);
 • kemisk lugt;
 • irritationer er mulige;
 • ikke for alle zoner;
 • effekten er mindre end efter shugaring eller voksning;
 • der er kontraindikationer (hudproblemer, allergier, åreknuder og vaskulær overfølsomhed, infektioner, herpes).

plukning

Oftest udføres ansigtet for at rette øjenbrynene eller fjerne antennene over overlæben. I andre tilfælde er det hensigtsmæssigt at plukke kun enkelte hår, der ved et uheld efterlades efter en anden depileringsmetode.

Håret er trukket ud med pincet, og kun et hår fjernes i en enkelt griber. Af denne grund er depilering på brede zoner ved plukning ikke praktisk, fordi det tager for meget tid, og i nogle områder er det fuldstændigt umuligt på grund af utilgængeligheden af ​​nogle steder (bikinier, især dybe armhuler osv.). Processen er ikke smertefri, så før du trækker håret ud, er det bedre at strække huden, og efter proceduren lindre det med en creme. Vises efter at have plukket en lille rødme passerer af sig selv.

Effekten afhænger af om håret er trukket ud af roden. Hvis ja, vil resultatet forblive i 5-7 dage, hvilket er mere end efter barbering, men mindre end efter voksning eller shugaring. Hvis ikke, vil brudt hår vokse hurtigt.

Fordele og ulemper

 • pincet værd en krone;
 • du behøver ikke en specialist eller erfaring;
 • effekten varer længere end efter barbering;
 • kræver ikke særlig forberedelse af huden
 • ingen kontraindikationer.
 • effekten er flere gange mindre end efter voksning eller shugaring;
 • det gør ondt
 • ubelejligt til brug i visse områder;
 • ikke til store steder.

handel

Hårfjerning ved flossing er en noget eksotisk måde at håndtere uønsket vegetation på, og er stadig ikke så meget efterspurgt på grund af nogle vanskeligheder i implementeringen. Men dens popularitet vokser utilsigtet på grund af den høje hastighed af hårfjerning ved denne metode og dens billighed.

Til handel behøver du kun en bomuldstråd 40-50 cm lang. Enderne af tråden er bundet i en knude, og den resulterende cirkel snoet i midten 7-10 gange for at få en lighed af de "otte". Det er stedet for vridning og vil fjerne overflødig vegetation, der bevæger sig langs den hårige del af kroppen.

Teoretisk synes det at alt er meget nemt at gøre, men for første gang bør du ikke eksperimentere med det samme på dit ansigt. Det er bedre at prøve at fjerne håret på benet, for at forstå princippet om, hvordan man korrekt fjerner håret på denne måde og føler alle de fornemmelser, der er lidt ubehagelige. Generelt bruges handel oftest til at fjerne ansigtshår: korrektion af øjenbryn, samt modellering af deres form og fjernelse af antenner over læben. Det er usandsynligt, at du vil kunne fjerne hår fra dine hænder eller armhuler uden hjælp, da processen skal involvere begge hænder i en behagelig position.

Fordele og ulemper

 • meget hurtigt;
 • billige;
 • du kan gøre alt derhjemme;
 • Absolut er alle hår fjernet (selv meget let og umærkeligt);
 • følelser er tolerable
 • det er muligt at lave den ønskede form for øjenbrynene;
 • ingen kontraindikationer.
 • færdigheder kræves
 • den relative varighed af effekten
 • Ikke alle zoner er nemme at håndtere selv.

Hvis nogle metoder ikke kan anvendes af en af ​​grundene, kan du altid prøve andre, der er ideelle til hudtype, kropsområde og grad af tolerance for sensationer. Sådan en lang række af metoder til depilation giver dig mulighed for at ændre dem efter eget valg for at vælge det mest hensigtsmæssige i hver enkelt sag.

Sikker næsehår fjernelse uden tårer

Avon dobbeltsidet værktøj til kosmetiske procedurer - Effektiv ting!