Hvordan man laver smukke øjenbryn selv

Hvis øjnene er et spejl af sjælen, så er det rigtige design af øjenbrynene en måde at "åbne" udseende på, give det udtryk, og også aflede opmærksomheden fra fejlene i ansigtet, blødgøre sin form. Nu tilbyder hver skønhedssalon tjenester fra en browser designer - dette er navnet på den mester, der korrigerede øjenbrynene. Men ikke alle har råd til en fornøjelse. Hvis du vil lære at lave smukke øjenbryn hjemme - trin for trin vil billeder og videoer hjælpe dig.

Formvalg

For at øjenbrynerne virkelig ser smukke ud, skal deres form være i harmoni med typen af ​​ansigt. Professionelle har følgende muligheder:

 • Klassiske buede øjenbryn er universelle og passer til næsten alle. En smuk bøjning løfter visuelt øjnene, ser unge ud;
 • Afrundet. De blev betragtet som standarden i 60'erne i det sidste århundrede, og nu er de populære hos piger med skarpe, hårde træk, da de visuelt blødgør det ovale;
 • Vandret. Udvid det lange ansigt, skjul skærmens skarphed;
 • Øjenbryn lodge eller trekantet. En meget eksotisk mulighed - der bruges af ejere af et overblæst centrum af pandebuer, hvor et ansigt ser for evigt overrasket over at fjerne dette udtryk;
 • Den ødelagte linje er også universel, og det ser ud til at være den mest naturlige af alle. Det vil give udseende dybde, billedet som helhed - velplejede.
 • Rising. De ser smukke ud, når de er ovale eller afrundede ansigt, men kategorisk passer ikke til den type kvadrat, rhombus, trekant.

Efter at have besluttet at justere øjenbrynene hjemme, skal du først bestemme den ønskede form - for klarhed skal du bruge følgende billede.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, bange for at begå en fejl, henvis til den universelle metode, elskede af alle herrer. Trin for trin proces ser sådan ud:

 1. Arm dig med to kosmetiske blyanter - til øjne, læber, øjenbryn. Vedhæft en af ​​dem til næsens vinge, så den antager positionen af ​​linje A på billedet nedenfor. Dette bestemmer niveauet af øjenbrynens indre del;
 2. Punkter B og C angiver placeringen af ​​bruddet, den højeste del af buen;
 3. Linje D får du ved at lægge en blyant direkte fra det yderste hjørne af øjet til næsen. Under denne linje må øjenbryn ikke falde.

Modellen på fotoens øjenbryn er allerede justeret ved hjælp af denne metode - som du kan se, ser ansigtet på samme tid smukke og naturlige ud. Trin for trin gentagelse af de beskrevne manipulationer i hjemmet, glem ikke at markere den resulterende retningslinje korrekt med en blyant.

plukning

Den nemmeste måde at lave smukke øjenbryn på er at trække dem ud med pincet. Hold din søm saks praktisk som et tilbehør værktøj. Den bedste tid til plukning er sen aften, da huden i dette område er følsom, og det tager tid at genoprette roligt. Vask dit ansigt og hud, anbring en aseptisk creme omkring dine øjenbryn, og efter blødgøring fortsæt trin for trin:

 1. Markér øjenbrynens ønskede form med en lys blyant;
 2. Fjernelse af hår først fra næsebroen og derefter under panden. Pincetter fortyndes med alkohol;
 3. I hjemmet er det ikke anbefalet at trække hår ud fra øjenbrynens top, det er bedre at trimme dem med en saks, efter at de har kæmmet dem (se billede). Gør det samme med hår slået ud af den generelle masse;
 4. Overgange bliver så smidige som muligt. Pluck hår kun i retning af deres vækst;
 5. Overvåg konstant øjenbrynens symmetri, deres linjers naturlighed;
 6. Efter at have færdiggjort manipulationen, fjern de faldne hår med en bomuldskive. Smør det berørte område med antiinflammatorisk creme.

Om morgenen sætter du på dit ansigts makeup, værdsætter endnu en gang kvaliteten af ​​plukning. Om nødvendigt skal du rette resultatet med en blyant.

Nogle damer, der justerer øjenbrynene hjemme, gør en forfærdelig fejl - hent dem op. En sådan teknik kan ødelægge den smukke form for naturen en gang for alle, og derfor uacceptabel.

Makeup korrektion

Smukke øjenbryn kan hurtigt og nemt laves ved hjælp af dekorative kosmetik, især øjenskygger og en blyant. Denne metode bruges i tilfælde, hvor formularen passer, men jeg vil lidt skelne området over øjnene.

blyant

I hjemmet kan du lave smukke øjenbryn med en blyant på to måder:
Den første. Hvis alt, hvad der kræves, er bare for at gøre øjenbrynene mørkere, blæk dem lige gennem hårene;
Den anden. Når øjenbryn er sparsomme eller korte, er det nødvendigt at trække hår - gør det kort med tynde slag.

En blyant skal være speciel - den er hårdere end dem med hvilke øjnene er nedslået. Farveskemaet for sådanne produkter er mere naturligt, og øjenbrynene ser ikke ud til at lyse. Vælg en skygge så tæt som muligt på den indfødte tone.

skygge

Metoden bruges kun på lyse hår. Skygger skal være matte for at undgå unødvendig glans. En smal skrå børsteskygge påføres strengt langs øjenbrynens vækstlinje uden at forstyrre det. Således er hullerne i de sparsomme hår malet over, bøjningen bliver klarere.

Nogle gange er pulver brugt til at gøre øjenbrynene hjemme - det fremhæver området langs hårene. Sådan gøres det korrekt og smukt, trin for trin vist på billedet.

farve

Til langsigtede resultater kan øjenbrynene males med speciel maling eller henna. Henna farvning derhjemme for begyndere kan ikke mestrer - blækmassen har tendens til at sprede sig. En mere bekvem og hurtigere mulighed er maling. Køb det i en specialbutik, hvor en erfaren konsulent vil hjælpe med at bestemme skyggen. En dag før farvning skal du teste for allergier i henhold til vejledningen. Hvis der ikke er nogen irritation på sammensætningen, fortsæt med at male:

 1. Tag dit hår væk fra dit ansigt - binde det i en hestehale, læg på hovedbåndet;
 2. Helt fjerne makeup;
 3. Korrektion af formularen foregår før påføring af malingen! Hvis noget ikke passer dig, er det tid til at rette det
 4. Uden at berøre hårene, smør området omkring øjenbrynene med en fedtet creme;
 5. I en keramik- eller glasbeholder fremstilles malingen til brug i henhold til vejledningen;
 6. Påfør sammensætningen på øjenbrynene med en tynd børste. Først skal du male den ydre side og derefter den indre.
 7. For at opnå en rig skygge, farve sammensætningen efter den tid, der er angivet i instruktionerne. Reducer maling eksponering tid for et blødere resultat;
 8. Fjern malingen med en bomuldsstynge, og vask derefter med skum eller sæbe.

Efter proceduren anbefales det at smøre området med en creme med beroligende virkning. Efter at have konstateret, at resultatet er for lyst, tørre de farvede hår med en vatpind dyppet i citronsaft og vask igen.

Øjenbryn stencils og linjaler

For nylig er hjælpeprogrammerne blevet mere og mere populære for at give klarhed og symmetri til øjenbrynslinjer - linjaler, stenciler.

Stencil - en skabelon af plastik eller silikone med en slids i form af en buet linje, indeni som er farvet med blyant eller maling. Den mest økonomiske mulighed, der kun har en ulempe: sådan en stencil du skal holde fingrene konstant. Men du kan bruge det mange gange.

Problemet med fortrængning af skabelonen blev løst af stencils på et klæbrig grundlag: Brug dem, du kan ikke bekymre sig om symmetrien af ​​makeup. En minus lignende enheder - engangsbrug.
Universal valgmulighed - en stencil af tynd silikone, som vil holde godt på huden, hvis fugtet med vand. Sådanne modeller er dyre, men de tjener i lang tid og er meget praktiske.

Lejlighedsvis kan stencils med fiksering i form af en elastik findes på salg - de sætter det simpelthen på hovedet som et bandage og placerer slidser oven på øjenbrynene. Ved hjælp af et sådant værktøj skal du være opmærksom på, om afstanden mellem stencil-slots svarer til en lignende zone på dit ansigt.

Linjalen bruges til indledende tegning af den korrigerede linie, den er gennemsigtig og meget praktisk, fordi nulmærket på skalaen er i midten. Når du har fastgjort linjalen på næsebroen, kan du nemt og hurtigt tegne helt ens kanter.

Hvis du altid vil gøre øjenbrynene selvstændige hjemme, vil sådanne assistenter være meget hjælpsomme, især først.

Disse var grundlæggende tips om hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme. I slutningen af ​​artiklen tilbyder vi at se en interessant video med trinvise anbefalinger fra erfarne browserdesignere.

7 tips til at lave perfekte øjenbryn derhjemme - til dig selv

Hver kvinde vil have perfekte øjenbryn. Fordi en korrekt udvalgt øjenbrynsform for en kvinde er en mulighed for at skygge øjnernes skønhed, for at rette udseendet af udseendet og endda ansigtet for at distribuere accenter i udseende. Så lad os lave perfekte øjenbryn i hjemmet selv!

Hvilke hemmeligheder du behøver at vide til smukke øjenbryn bliver et andet højdepunkt i dit billede?

Tip 1. Bestem banen for øjenbryn form korrektion.

Mange stylister rådes til at starte med en kosmetisk blyant til at tegne den smukke øjenbrynform, som du vil lave dig selv, og kun derefter fortsætte med at fjerne overskydende hår.

Pluck øjenbryn behøver ikke kun på bundkanten, men også på toppen.

Men på den øverste linje - pas på: forsigtigt fjern kun de hår, der overtræder konturens slimhed med pincet.

Tip 2. Lys billedet

Træk du hårene ud på næsen? Du kan ikke trække ud, hvis de er lette og næsten usynlige.

Men mørke hår skal fjernes - kvindens øjne skal være åbne. Lysbro uden vegetation vil hjælpe med at se mere velplejede og attraktive.

Tip 3. Sans for foranstaltning påkrævet

Som regel ser øjenbrynens naturlige form mere økologisk og behagelig ud. Men det betyder ikke, at øjenbrynerne ikke behøver at trække ud overhovedet.

Selvom du ikke vil ændre formen på øjenbrynene, er det absolut nødvendigt at følge nøjagtigheden af ​​din "indfødte" form og styre dens "bushiness".

Tip 4. Dorisovki uden fanatisme

Hvis din øjenbryn af en eller anden grund er langt fra ideel: De ser for sjældne eller lyse ud og skaber ikke den nødvendige kontrast på dit ansigt. Når du bruger sminke, skal du male dine øjenbryn med en speciel blyant (til øjenbryn eller øjnene).

Brug hårteknikken. Det vil sige lave korte streger i retning af dine "indfødte" hår. Se på billedet nedenfor.

Men vær ikke for ivrig, ellers i sidste ende bliver "øjenbryn" af øjenbrynene genstand for stolthed til et motiv for latterliggørelse.

Tip 5. Respekter proportionerne i forfølgelsen af ​​standarden

Der er ideelle proportioner, som bør overvejes, når du korrigerer formen på øjenbrynene.

For eksempel bør begyndelsen af ​​banebroen tage samme linje med næsekanten og det indre hjørne af øjet.

Den højeste del skal være placeret diagonalt med næsens vinge og øjenlæren, og øjenbryn skal ende diagonalt fra næsens vinge til øjets kant.

Tip 6. Vi udelukker os fra reglerne og eksperimentet: Hvordan vælger du øjenbrynens form

Stylister påpeger, at kun en øjenbrynform er ideel til hver ansigtsform.

Selvfølgelig kan du eksperimentere, fordi hver regel har sine egne undtagelser.

Og kvinder med en oval ansigtsform er undtagelsen, da enhver form for øjenbryn passer til dem:

Men klumpede damer bør give fortrøstning til høje øjenbryn med en kort skarp spids.

På et rektangulært ansigt ser lige øjenbryn harmonisk ud uden udtalt stigninger.

Et trekantet ansigt vil dekorere det afrundede og lange øjenbryn.

Øjenbryn på et firkantet ansigt skal formes med en høj løft, men deres længde skal være endnu mindre end for kvinder med en oval ansigtsform.

Eksperimentelle tip: Hvilken form for øjenbryn er det rigtige for dig

For at gøre dine øjenbryn til den rigtige form hjemme og uafhængigt, udfør flere eksperimenter for hver valgt øjenbrynform. Medmindre du selvfølgelig er interesseret.

Metode "5 trin":

 1. Efter at have lagt fundamentet på ansigtet, så prøv at "skjule" dine øjenbryn så meget som muligt. Bare dække dem med et tykkere lag af tone (rolig, du lærer bare, hvilke former for øjenbryn der passer til dig).
 2. Så pulver hele ansigtet.
 3. Gør dine øjenvipper ud.
 4. Du kan lave en lille eyeliner, hvis du bruger den i din make-up.
 5. Og nu begynder du at "designe" dine nye øjenbryn, som du selv vil prøve:
  • Tegn en pandeform
  • fyld det med "hår" ved hjælp af en øjenbryn eller øjen blyant,
  • Lav en baggrund med en børste eller applikator.
  • og værdsætter dit øjenbryn design!

Hvad siger du? Passer denne øjenbryn form dig til? Er dit udseende mere udtryksfuldt?

Hvis NEJ - skyll din "kunst" og gentag 5 trin.

Hvis JA - fantastisk! Ønsker du at vælge en anden øjenbryn form i din samling?

Tip 7. Den lille hemmelighed af den perfekte form af øjenbrynene

Hvis du bruger pile i din øjenmakeup, klare eller fjer, skal linjen på din øjenbryn ende med niveauet for pilens ende.

Ellers vises dine øjenbryn kort, og billedet er ufærdigt. Og din samtalepartner vil have følelsen af ​​at "noget mangler" i dit ansigt...

For at bringe dine øjenbryn i perfekt stand, er det fornuftigt at tilmelde dig en specialist i korrektion. Han vil kunne vurdere, hvor godt din nuværende øjenbryn form ser ud, og hvad der kan gøres for at forbedre det.

Også en ekspert vil give råd om øjenbryn makeup, som vil bidrage til at se endnu lysere og mere spektakulære end før.

Sådan bruger du disse tips og hvad du skal tilføje fra dig selv, selvfølgelig bestemmer du...

Af den måde, kære læser, hvordan kan du lide disse pigers øjenbryn på billedet nedenfor? Hvad tror du: Hvor korrekte er hver øjenbryn?

Skriv i kommentarerne din mening: under hvilket nummer er virkelig perfekte øjenbryn:

Jeg ønsker dig skønhed og ømhed i enhver alder!

Tak for din opmærksomhed!

 1. Skriv dine spørgsmål, meninger, forslag og forslag - i kommentarerne!
 2. Og klik på knapperne på sociale netværk! Måske søger nogle af jeres kvinders venner dette emne, så hjælp dem!

En gave til dig

Download to værktøjer til din makeup:

1) CHECK SHEET på foryngende makeup.

Han vil hjælpe dig i processen med din makeup, gå ikke glip af vigtige hemmeligheder og chips.

2) Bogen "Sådan vælger du mascaraen, hvis du er til fordel for..."

Og du vil lære at nemt vælge forskellige typer mascara, der passer til dine øjenvipper.

Resultatet er smukke, bløde og naturlige øjenvipper!

Hvordan man gør øjenbrynene hjemme

Smukt ansigt - alle piger drømmer om det. En vigtig rolle i gennemførelsen af ​​dette ønske om at spille øjenbryn. Hvis du vælger den rigtige form for dem, vil de perfekt fremhæve ansigternes naturlige skønhed og udseendeets udtrykkelighed.

Om hvordan du kan lave øjenbryn hjemme, lærer du ved at læse artiklen.

Artiklens indhold:

Den rigtige form for øjenbrynene - hvordan man gør formen på øjenbrynene hjemme?

For at skabe den rigtige form for øjenbrynene, bør du overveje mange faktorer: ansigternes egenskaber og form, retningen af ​​øjenbrynens hjørner og meget mere. Ved at overholde vores følgende anbefalinger, kan du nemt lave øjenbrynskorrektion derhjemme.

Den rigtige form:

 • Klassiske afrundede glatte øjenbryn passer perfekt til enhver form for ansigt. De vil ikke kun åbne øjnene, men forynge også dit ansigt lidt;
 • Øjenbryn "hus" (trekantet form) er velegnet til piger, som i naturen har et lidt overvurderet centrum af øjenbryn. Ellers risikerer du at blive overrasket hver dag;
 • Afrundede bueformede øjenbryn var populære ikke kun i Sovjetunionens tid, men også blandt moderne kvinder. Denne formular er ideel til kvinder med grove ansigtsegenskaber, fordi de blødgør dem visuelt lidt.
 • Øjenbryn med en "pause" er en af ​​de mest fashionable former blandt moderne kvinder. Det vil give dit udseende udtryksfuldhed og dit ansigt - naturlighed. Med det kan du skjule nogle ubalancer i ansigtet;
 • Smalle lige øjenbryn - ideel til tynde kvinder, fordi de visuelt udvider ansigtet og glatter ud en skarp hage.

Øjenbrynens ydre hjørner

Særlig opmærksomhed under udformning af øjenbryn bør gives til yderste hjørner, for med deres hjælp kan du helt ændre ansigtsudtrykket:

 • Corners kigger op - denne retning er typisk kun for kvinder. Det giver personen nogle naivitet, ømhed og overraskelse;
 • Corners ser ned - denne retning giver ansigtet af sorg og træthed. Heldigvis er denne fysiologiske funktion meget sjælden;
 • Øjenbrynens bund og det ydre hjørne er placeret på samme linje - den mest succesfulde retning. Kvinder med sådanne øjenbryn kan vælge enhver form for dem, deres ansigt vil stadig have et intelligent tankevækkende udseende.

Glem ikke at tage hensyn til dine individuelle egenskaber:

 • Kvinder med grove ansigtsegenskaber vil ikke passe tynde øjenbryn;
 • Massive øjenbryn kan ødelægge et sødt, ømt ansigt;
 • Blondiner går ikke mørke øjenbryn og brunetter - lys.

Sådan klæber du dine øjenbryn korrekt - video, detaljerede instruktioner

Først skal du bestemme den rigtige placering af øjenbrynene, og for dette skal du lave en simpel test.

Øjenbryn form test

 • Du skal bruge: en linjal, farvede blyanter, dit billede i fuld ansigt.
 • For korrekt at bestemme begyndelsespunkterne, øjenbrynens ende og midten (højeste punkt) skal du tegne tre linjer. De starter alle på næsens vinge og passerer gennem øjets indre og ydre hjørner og gennem eleven. Krydsningspunktet mellem disse linjer med dit øjenbryn vil være begyndelsen, slutningen og midten.
 • Når du har besluttet placeringen af ​​øjenbryn, kan du starte korrektionen direkte.

Video: Øjenbrynskorrektion derhjemme

Nogle anbefalinger til tweaking øjenbryn:

  • Det er bedre at trække øjenbryn om aftenen, før du går i seng, for efter proceduren kan der forekomme en lille irritation på øjenlågens følsomme hud;
  • Korrektion bør udføres på ren hud, så før proceduren skal du fjerne makeup; Læs: Bedste makeup remover.
  • Håret skal fjernes i retning af vækst. Ellers kan de begynde at vokse forkert og skabe en shaggy effekt;
 • Det er ikke nødvendigt at bruge en barberkniv eller en saks under øjenbrynskorrektion. Du risikerer ikke kun at ødelægge formen ved at løsne den, men resultatet af denne korrektion er ikke meget holdbart;
 • I løbet af proceduren må du ikke glemme at sikre, at øjenbrynene er symmetriske;
 • Mange kosmetologer anbefaler ikke uafhængigt at plukke øjenbrynens øvre linje, hvor du risikerer at ødelægge dens form. Se også: Hvordan vælger du en kosmetolog korrekt?

Sådan trækkes øjenbrynene korrekt og smukt ud - trin for trin instruktioner

Korrekt valgt øjenbryn form er en budget måde at omdanne en kvindes udseende. Desuden er det muligt at udføre denne procedure selv hjemme, uden at ty til en mesters ydelser. Smukke øjenbryn gør ansigtet mere proportionelt og ser udtryksfuldt ud. De understreger let alle dydene i dit udseende og skjuler nogle fejl. Kunsten at pleje øjenbrynene kan lære enhver pige, det er værd at vide visse regler.

Funktioner af øjenbrynskorrektion derhjemme

Som i skønhedssalonen, for at pluk øjenbrynene smukt og korrekt, skal du:

 1. Vælg formen og længden af ​​øjenbryn.
 2. At trække hår ud ved hjælp af en af ​​de eksisterende teknikker.
 3. At udføre behandling af kosmetik.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt? Til betegnelsen af ​​konturen anvendes ethvert praktisk objekt, såsom en tynd stav, for eksempel en nål eller en blyant. Sæt staven så den ene ende berører næsens vinge, og den anden med øjenets indvendige hjørne - dette bestemmer begyndelsen af ​​øjenbrynbue. Dens afslutning bestemmes, hvis linjen lægges fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjet. For at bøje øjenbrynet smukt bør du fastgøre staven fra næsekanten gennem øjenpulverets centrum - dette er stedet for brydning.

Hvordan vælger man den rigtige form for typen person

Ved at justere øjenbrynslinierne er det muligt at ændre ansigtet radikalt, ikke kun for det bedre, men også for værre. Derfor, for at trække hårene ud nødvendigvis være i betragtning af ansigtets form. Baseret på dette er tykkelsen af ​​brow brows valgt. Så til ansigt med små, fine funktioner passer ikke for store øjenbryn, fordi de ser ud som grove, grimme. Tykke øjenbryn går kun til piger med store træk.

 • Ovalt ansigt. Kvinder af denne type udseende bør trække øjenbrynene ud og skærpe dem til ydersiden. Hvis du forsøger at blødgøre ansigtsgenstande, hvilket gør det mere aflangt, skal du danne en glat kurve på øjenbryn. Et smalt ansigt er velegnet lige, ikke for tynde øjenbryn, hvilket gør det lidt rounder. Hvis pigens kæbe og kindben er symmetriske, og hagen er massiv, er det bedre at øge øjenbrynslinjen ved hjælp af en mørk blyant.
 • Runde. Den ideelle mulighed er en lille kink i en afstand af 1/3 af længden fra ydersiden af ​​øjnene og den klassiske buede form på øjenbrynene. Det afrundede ansigt vil omdanne de høje øjenbryn, som formindsker tykkelsen tættere på halen. Men det er ikke værd at hæve armene for højt, hvis du ikke vil have et konstant overrasket ansigt. Varianterne af runde former er udelukket - de runder ansigtskonturerne endnu mere.
 • Square. I dette tilfælde er det vigtigt at skabe en yndefuld form for øjenbryn for at blødgøre de skarpe funktioner på ydersiden. For kvadratiske piger er aflange øjenbryn med en hævet del efter bøjningen egnede. Og ved enden af ​​øjenbrynens bue skal dens bredde falde.
 • Trekantet. Den skal danne en glat bøjning, en let afrundet form og en kort øjenbrynlængde. De aflange arme bryder visuelt proportionaliteten af ​​ansigten til "trekanten" form.

Forberedelse af proceduren

For at give øjenbrynerne den ønskede form, skal du have et spejl, eyeliner, pincet (pincet), en antiseptisk og bomuldsstynder. En meget vigtig rolle er spillet ved korrekt belysning. Ideelt, juster øjenbrynens kontur i dagslys, sidder ved vinduet. Før du trækker øjenbrynene hjemme, bør du kende de grundlæggende procedurer:

 • Forbered de nødvendige værktøjer, behandl tang med et antiseptisk middel.
 • Vask dine hænder med sæbe og vand.
 • Rens ansigtets hud, vasket med en blød kosmetik.
 • Fukt ansigtet med en nærende fløde og undgå området omkring øjnene.
 • Behandl øjenbrynens hud med et let, ikke fedtet lotion. Blot resten med en bomuldsstykke.
 • Hvis det ønskes, maler du øjenbrynene med speciel maling - det sparer tid på daglig makeup og gør billedet mere levende. Mørkehårede piger kan bruge sort maling, lysebrun til ansigtsbrune farve på øjenbrynene.

Øjenbrynskorrigeringsskema

 1. Markér med eyeliner hvor begyndelsen og toppen af ​​øjenbrynet vil være, bevæg let konturen.
 2. Kram hårene med en speciel børste eller en ren børste af mascara i retning af deres vækst.
 3. Fortsæt til øjenbrynskorrektion ved hjælp af pincet. Start i bunden og tag et hår med pincet. Træk øjenlågshuden til siden og træk hårene ud med en skarp rykke.
 4. Den første er at trække hårene væk, der vokser langt fra øjenbryn, og juster derefter øjenbrynens kontur direkte.
 5. Træk ikke for mange hår, ellers bliver øjenbrynene meget tynde. Fjern dem gradvist, så de selv får mulighed for at arbejde på armenes symmetri.
 6. Den afsluttende fase af proceduren bør være en antiseptisk hudbehandling.

Sådan laver du det perfekte øjenbryn: trinvise instruktioner

Sjældne heldige piger kan prale med en perfekt udtrykt øjenbryn form, som regel blandede typer er mere almindelige. Hvordan trækkes hår ud for at skabe en ideel form, der visuelt balancerer ansigtsegenskaber og skaber et harmonisk billede for en kvinde? I hjemmet er der kun to metoder til rådighed for at rette browserne - ved hjælp af pincet og tråd. Fjernelse af overskydende hår ved hjælp af voks eller ved hjælp af en kniv kan udelukkende udføres af mestere på skønhedssaloner.

Gør øjenbryn "hus"

Mange piger foretrækker den fashionable form for "house", men de tror, ​​at det er urealistisk at lave det selv. Det er en fejl, at denne stil udelukkende er underlagt en erfaren mester. Enhver pige vil være i stand til at klare denne opgave, det er kun nødvendigt at kende faseplanet for at skabe den valgte formular. Hvordan trækker du ud øjenbrynens "hus"?

 1. Markér, hvor øjenbrynens indvendige punkt ligger. For at gøre dette skal du lægge en lang blyant på indersiden af ​​øjenlåget, så det berører næsens vinge. Yderpunktet bestemmes ved at påføre en blyant fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet. At få den rigtige bøjning er mulig ved at tegne en linje fra det samme udgangspunkt gennem elevens midtpunkt.
 2. Markér de opnåede punkter let med en blyant, farv på den ønskede form, og fortsæt med at plukke overskydende hår.
 3. Stylister anbefaler at trække kun den nederste del af hårene ud uden at påvirke øvre, for ikke at stimulere deres vækst. Øjenbryns hår (i næsebroen) skal fjernes - du vil gøre dit ansigt åbent og venligt.
 4. Efter korrektion skal området omkring øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og smøres med en fugtighedscreme. Hvis øjenlågene efter proceduren ser bløde ud, skal du sætte en isterning på dem.

Fjernelse af hår uden pincet med tråd

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet? Hvis der ikke er nogen pincet på hånden, er det muligt at fjerne overskydende hår på ansigtet med en enkel tråd. Denne metode til depilation er længe blevet brugt af skønheder fra Indien. Fordelene ved denne metode for øjenbrynskorrektion er procedurens hurtighed og smertefrihed. Og selv om det vil tage lidt tid at udvikle evnen til at plukke hår med en tråd, vil du efterfølgende være glad for at have oplevelsen.

 1. Klip tråden omkring 60 cm i længden, knæk en knude, forbinder dens ender (du får en cirkel). Sæt tråden om fingrene i begge hænder, så et rektangel dannes, når det placeres.
 2. Vrid midten af ​​tråden 8 gange, så hænderne danner bogstavet "X" og står modsat hinanden. Midt på tråden bliver snoet.
 3. Smæk fingrene i højre hånd, og til venstre, tværtimod, spred det. Sørg for at den snoet del af tråden bevæger sig mod højre hånd. Smæk derefter fingrene i din venstre hånd og spred dem til højre. Den snoet tråd bevæger sig til venstre. Gentag denne handling, indtil tråden begynder at bevæge sig let.
 4. Trådens snoet længde bevæger sig til den del af ansigtet, hvor hårene trækkes ud. For et fast greb af hårene glider det snoede afsnit langsomt langs panden. Når håret kommer i trådens knude, skal du rykke det med en skarp bevægelse. For større klarhed kan du finde online hvordan du trækker øjenbrynene ud med en streng video.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene smertefrit

 • Øjenbryn alternation. For at reducere smerten under proceduren, fjern hårene først på den ene side og derefter på den anden. Pluk et par hår på et øjenbryn, et par på den anden - dette vil give din hud en hvile.
 • Flyt i retning af vækst. Træk øjenlågshuden til siden, og tag hårene tættere på bunden.
 • Anæstesi med is. Fastgør isbiter til dem, før du starter øjenbrynskorrektionen. Dette "fryser" huden, hvilket reducerer smerten i proceduren betydeligt.
 • Brug af baby gel når du tænder. Anbring et bedøvelsesmiddel på hudområdet nær øjenbryn, hold i et par sekunder og tør det af. Huden er lidt følelsesløs, som giver dig mulighed for at trække hårene helt smertefrit ud.

Video tutorials: hvordan man plukker øjenbryn smukt

Skønheden hos en moderne kvinde består af mange små ting - en smuk makeup, sund hud, en velvalgt frisyre. Alle midler og metoder til pleje af udseende udgør en særlig mosaik af det kvindelige billede. En af de vigtigste dele af dette puslespil er den smukke form for øjenbrynene. Hvordan bestemmer man den optimale type pandebuer i overensstemmelse med deres udseende? Efter at have set den foreslåede video, vil du lære alle nuancer af den korrekte plukning af øjenbryn derhjemme.

Hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme, trin for trin foto instruktion

Ingen kommentarer endnu. Vær den første! 6.975 visninger

Du kan finde en masse tips og trinvise fotos om, hvordan du smager smukke øjenbryn hjemme, men nogle punkter rejser alligevel spørgsmål. Øjenbrynskorrigeringens rolle bør ikke undervurderes. Øjenbryn - en ekstremt vigtig komponent i ansigtet, og når de er ordentligt dekoreret, bliver udseendet dybere, et smil - mere attraktive ansigtsegenskaber bliver tydelige.

Hvordan vælger du den rigtige form for øjenbryn?

Først og fremmest er du nødt til at bestå en lille test for at bestemme placeringen af ​​øjenbrynene på ansigtet. Til testen har du brug for en blyant eller pen:

 1. Først skal du fastgøre håndtaget til næsens vinge lodret på en sådan måde, at den passerer gennem øjets indre hjørne.
 2. Slutpunktet i dette segment betyder begyndelsen af ​​øjenbryn.
 3. Derefter påføres penen fra næsens vinge mod pupillen, og enden af ​​linjen falder sammen med øjenbryns højeste punkt.
 4. Det tredje imaginære segment trækkes fra næsens vinge til yderste hjørne af øjet og viser hvor endepunktet af kanten er.

Formen på øjenbrynene kan endda påvirke ansigtsudtrykket: det kan gøre det ondt, overrasket, venligt. For at korrekt korrigere øjenbryn bør du følge nogle regler og lære enkle færdigheder.

Nuance! Hvis øjnene er tæt plantet, kan de visuelt "flyttes fra hinanden" ved at flytte begyndelsen af ​​øjenbrynene væk fra næsen og derved øge afstanden mellem dem. Og når øjnene er brede, vil indsnævring af afstanden mellem dem hjælpe, idet man noterer de punkter, hvor øjenbrynene begynder, lidt tættere på næsebroen.

Det resulterende skema er den første ting, der skal følges, når du korrigerer. Det andet og ikke mindre betydningsfulde øjeblik er ansigtets form. Baseret på forholdet mellem dele af ansigtet og deres egenskaber er der 5 hovedformer af ansigtet:

Ansigtsformen påvirker, hvilke bryn passer harmonisk ind i ansigtets form, og som vil se unaturligt ud.

Runde ansigt

For det anbefales at lave en standardformular med en lille kink ("house"). Hun vil korrigere den overdrevne "rundhed" i ansigtet, hvilket gør det forholdsmæssigt. Men det er vigtigt at undgå skarpe hjørner og skarpe bøjninger.

Firkantet ansigt

Store kindben og massiv hage. En sådan person har brug for yderligere rundhed. Den buede form passer perfekt til denne opgave, helst med høj stigning og lang hale. Velegnet og bueformet.

Triangulært ansigt

Ansigt med smal hage, bred pande. Dette ansigt kaldes også ansigtets hjerte. En passende form til den er afrundet, der kan glatte ud skarpe funktioner. Bøjning skal gøres glat og ikke meget udtalt. Rette linjer bør undgås, de vil skærpe ansigtet endnu mere.

Ovalt ansigt

Det anses for ideelt, hvis det er let afrundet og lidt indsnævret omkring kindbenene. Velegnede muligheder med en blød bøjning.

Fakta! Hvis ansigtet er ovalt eller firkantet, og samtidig med at panden er høj, skal øjenbrynene ikke fremstilles for bred eller for tynd. Du bør også undgå stærk bøjning.

Rektangulært ansigt

Høj pande, brede kindben, smal hage. Det er også kendetegnet ved en lige afstand mellem templerne og kindbenene. Her kommer de direkte muligheder. Dette vil tillade noget blødgøring af ansigtet, hvilket vil give det femininitet.

Hvis der opstår vanskeligheder ved formfastsættelse, kan stencils bruges i sæt til at hjælpe med at vælge den bedste løsning.

Øjenbryn hjem korrektion procedure

Når den ønskede form er bestemt, kan du fortsætte til korrektionen. Den består af flere faser: forberedelse, korrekt korrektion og omsorgsprocedurer.

uddannelse

Før du begynder at skabe den ideelle form for øjenbrynene, de nødvendige forberedende tiltag:

 1. Pincet skal forrenses (fx med alkohol eller chlorhexidin). Pincet med afrundede tip giver det bedste resultat.
 2. Vask alle sminke fra ansigtet, tør hud med lotion for at desinficere det, og kog derefter øjenbrynene med en børste.
 3. Blyant nogen farve for at tegne den ønskede form. Umiddelbart ses det i hvilke områder plukning er påkrævet.
 4. Korrektion kan udføres direkte på de trukket linjer.

Det anbefales at udføre korrektion før sengetid, da huden i disse områder er ret følsom, og rødme kan forekomme efter proceduren.

Tip! Belysning skal være så lyst som muligt.

procedure

Når huden er forberedt og de nødvendige øjenbryn er tegnet med en blyant, bliver der taget pincet, og forsigtigt begynder et og et hår at plukke.

Træning af hår skal være hurtige og skarpe bevægelser nødvendigvis i retning af vækst og fange hårene i selve roten, så de ikke går i stykker. Hvis hårene trækkes ud mod vækst, så er for det første risikoen for indgroede hår stor, og for det andet vil hele processen blive meget mere smertefuld.

Nuance! Glatte grænser og smuk form opnås, hvis håret glattes med en pensel under korrektion fra tid til anden.

Gennem hele processen er det vigtigt at konstant sørge for, at øjenbrynene ser symmetrisk ud. Hovedkorrektionen er lavet på øjenbrynets nederste kant, i de indre og ydre dele. Med den øverste linje skal du være yderst forsigtig, da selv de mindste ændringer i det kan ændre formen meget.

færdiggørelse

Ved afslutningen af ​​proceduren skal huden desinficeres igen (hydrogenperoxid eller chlorhexidin vil gøre). Du kan også tørre de behandlede områder med isbiter. Dette vil indsnævre porerne og forhindre infektionen i at komme ind. Påfør derefter en fugtighedscreme på huden.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at bruge en barbermaskine til barbering af overskydende hår under korrektion. Så du kan fjerne hår, der ikke er beregnet til fjernelse, og desuden vil barberede hår vokse hurtigere og blive meget hårdere.

Hvis der efter plukning på huden forekommer mindre læsioner, betyder det:

 • tea tree olie;
 • aloe juice;
 • kamille afkogning.

Det er nødvendigt at smøre de behandlede områder med væske, lad de fugtighedsgivende stoffer blække.

Øjenbrynskorrektion med makeup

Der er forskellige kosmetiske enheder, der kan hjælpe med at gøre øjenbrynene smukkere, nemlig:

 • for at give den ønskede form
 • visuelt tilføje tykkelse
 • give en klar oversigt
 • gøre dem bredere;
 • skift farve.

Først skal du vælge en farve. Det skal være korrekt kombineret med et strejf af hår. Der er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge en farve:

 1. Til blondiner passer lysebrune toner lidt mørkere end farven på deres hår.
 2. Ejere af rødt hår anbefales kastanje og terracotta farver.
 3. Brunhårede og dem, der har mørkt blondt hår, passende farve, der matcher hårets farve eller lidt mørkere.
 4. Brunetter bør vælge en farve, der matcher hårskyggen.

De grundlæggende værktøjer i øjenbryn makeup er skygger og blyant. Før du bruger dem, skal du forberede dine øjenbryn: affedt dem og huden rundt med lotion, og børst dem med en speciel børste og læg dem i retning af hårvækst med en lille nedadgående hældning. Derefter kan du fortsætte med make-up.

Hvordan tegne øjenbryn i blyant?

Det er bedre at tage en blyant fast og godt jordet. Det skal tages i betragtning, at der for øjenlåg og øjenbryn anvendes forskellige blyanter: den første er meget blødere.

 1. Blyant tegner de nederste og øverste linjer. De skal gå parallelt og ikke tæt.
 2. Fyld forsigtigt mellemrummet, børstet med en børste. Du behøver ikke at tegne en solid linje med en blyant, det er bedre at anvende korte små streger.
 3. Tegn en subtil afslutning.

Hvis der er urolige klæbende hår, skal du glatte dem med en penselkamme og derefter anvende gelen til fiksering.

Tip! Hvis du lægger lidt beige skygger under øjenbryn, bliver konturerne klarere.

Hvordan male øjenbryn med skygger?

Skygger er velegnede til ejere af tykke og brede øjenbryn. Justering af skyggernes form er lidt lettere end med en blyant, fordi:

 • de er hurtige og nemme at anvende;
 • godt skygget;
 • har en bred vifte af farver;
 • Du kan blande flere farver for at få den ønskede nuance.

Skygger skal vaskes matte og i hvert fald ikke skinnende. Det er også vigtigt, at de er hårde og ikke smuldrer, når de påføres.

Selve processen med makeup ved hjælp af skyggerne ligner at bruge en blyant:

 1. Før skyggerne påføres, kam hårene med en penselkamme.
 2. En børste angiver de øvre og nedre grænser. For at holde skyggerne længere, kan du let fugte børsten lidt.
 3. Så er hele øjenbrynet malet over, skyggerne er skyggefulde.

I første omgang kan en sådan make-up være tidskrævende. Det er vigtigt ikke at skynde og omhyggeligt tegne formularen. Snart vil hånden "syltetøj", og proceduren bliver meget hurtigere.

Har du brug for øjenbrynspleje?

Justering af øjenbrynens form er utvivlsomt et meget vigtigt aspekt ved at passe på dem, men ikke den eneste. Som enhver del af kroppen har øjenbryn brug for regelmæssig pleje. Grundlæggende principper:

 1. Om morgenen og inden du går i seng, skal du kæme dem med en speciel børste. Det forbedrer blodgennemstrømningen til hårsækkene, styrker øjenbrynene, gør dem tykkere.
 2. Hver 3-4 dage er det ønskeligt at kombinere kammen med en lysmassage.
 3. To gange om måneden øjenbryn masker vil være nyttigt. Til dette er decoktioner af urter eller vitaminer i ampuller egnede. Du kan også bruge vegetabilske olier. Det ønskede stof påføres en bomuldsstynge og gnides ind i øjenbryn. Takket være denne procedure modtager hårene yderligere ernæring.
 4. Sørg for at følge farven. Hvis håret på hovedet er blevet farvet og dets farve er ændret, er det nødvendigt at finde en ny farve til øjenbrynene, så nuancerne kombineres. Farvning gør blyant, skygger eller speciel maling.

Videoen viser detaljeret, hvordan skygger gør den perfekte øjenbryn form. Alle disse tips hjælper med at gøre dine øjenbryn smukkere, tykkere og lysere til minimale omkostninger.

Øjenbryn form. Hvordan giver dine øjenbryn den rigtige form? Sådan repareres øjenbryn?

Formen af ​​øjenbrynene afhænger af typen af ​​ansigt og individuel fysiologi. Forskellige typer øjenbryn.

Øjenbrynens form kan være anderledes. Afhængigt af den korrekte øjenbrynskorrigeringsmetode kan makeup enten blive perfekt eller ødelægge dit udseende.

Hvordan man laver formen på øjenbrynene hjemme?

For at skabe en smuk og korrekt form for øjenbryn derhjemme, skal du finde tre nøglepunkter, der vil danne begyndelsen af ​​øjenbryn, dens ende og det højeste punkt i buen. Selvfølgelig kan øjenbrynens form gøres, men du skal tage højde for din stil, det overordnede billede og karakteren, så øjenbrynene ser passende ud.

Den ideelle løsning er i overensstemmelse med de naturlige data og fysiologien i ansigtet. For at gøre dette skal du bruge søgemetoderne for de tre nøglepunkter. Tag en linjal, fastgør den på siden af ​​næsen og tilslut en ret linje med øjenbrynets begyndelse ved næsen. Dette er det første punkt.

Find det andet punkt ved hjælp af en lige linje, som skal lægges fra næsens vinge og det ydre hjørne af øjet. Hvor linjen fortsætter med at krydse med øjenbryn - der vil være et andet nøglepunkt.

Øjenbryns højeste punkt er placeret ved hjælp af en lige linje, som skal lægges fra næsens vinge og hornhindenes ydre kant. Forlæng linjen til øjenbryn og husk dette punkt. Nu kan du tegne et øjenbryn, så dets begyndelse og ende ikke går ud over grænserne for de fundne punkter og bøjning ved det tredje punkt.

Smuk perfekt øjenbryn form. foto

For at få en smuk og perfekt form for øjenbryn, skal du arbejde dem godt ud i din makeup. Hvis du beslutter dig for at trække nogle øjenbrynhår ud, skal du udelukkende lave det på øjenbrynets nederste kant. Fjernelse af toppen vil være meget mærkbar og ikke æstetisk.

Øjenbrynene vil se smukke ud, hvis deres form er valgt korrekt, afhængigt af typen af ​​person. Et eksempel på den ideelle form af øjenbryn, afhængigt af fysiologien, se på billedet.

Øjenbryn i form og type ansigt

 • Smuk og perfekt øjenbryn form afhænger af mange parametre. Det er nødvendigt at tage hensyn til opbygningen af ​​øjenbrynene og formen af ​​ansigtet. For et rundt ansigt er øjenbryn med et brudt look med en høj løft velegnet. Kinken bør ikke være for skarp
 • Til ovalformede ansigter er lige vandrette øjenbryn velegnede. Den trekantede form af ansigtet er mindre almindeligt, men for det bør vælges lidt hævede øjenbryn af medium længde. Rette øjenbryn i denne form for ansigt er bedre ikke at
 • Hvis ansigtet er hjerteformet, skal øjenbrynene være korte og tykke. Piger med et sådant ansigt anbefales kraftigt ikke at holde deres øjenbryn længe, ​​dette vil skærpe deres hage endnu mere og gøre hele ansigtet grimt
 • Med et tilstrækkeligt langstrakt ansigt gøres øjenbrynene lige og tykke. Formens ende kan laves i form af en buet hale. Dette hjælper rundt om ansigtet og blødgør sin overdrevne forlængelse. Formen på øjenbrynene skal være lige, og halen er ikke meget lavere
 • Til et firkantet ansigt er velplejede og let afrundede øjenbryn egnede. Hvis øjnene er indstillet meget langt fra hinanden, reducer afstanden mellem øjenbrynene.

Øjenbryn form

Hvert år ændres mode til øjenbrynens form. Imidlertid blev de ideelle øjenbryn altid betragtet som sådan, da de var velplejede. Dette år betragtes som populære tykke øjenbryn så tæt som muligt på den naturlige form. Tiden for tynde strenge er gået, nu er sådanne øjenbryn betragtes som et træk.

For at pacificere de ulydige øjenbryn, brug en dråbe ricinusolie. Dagligt børste dine øjenbryn, det vil give dem en velplejet og smuk form. Øjenbryn kan tilsættes med specielle opvarmningsmasker eller konstant brug af fløden.

Øjenbryn form korrektion

Når du har fundet kontrolpunkter for øjenbrynene, kan du visuelt forestille dig den linje og den form, de danner. Til visuel forståelse kan du endda tegne en tynd linje. Nu skal du begynde at rette op på øjenbrynens form. Alle hår, der er uden for vores form, skal fjernes.

Hvis din hud er meget følsom, følg proceduren efter et varmt brusebad. Dette vil blødgøre håret. Du kan købe i apotekets eksternanæstetiske stof baseret på benzocain.

Hvordan trækker du ud øjenbryn?

Brug en hånd, træk huden med den anden, brug et par pincet til at tage et hår i selve basen og træk det kraftigt i retning af vækst. Fjern altid kun ét hår ad gangen og se omhyggeligt hvilke som skal fjernes, og hvilke der skal tilbage.

Fortsæt ikke til korrektionen før kvindedagens start. Efter proceduren skal du sørge for at bruge alkohol lotion og blødgørende creme. Pluck øjenbryn er bedst om aftenen, på dette tidspunkt vil smerten være minimal.

Øjenbrynsform til rund ansigt

Den runde form af ansigtet er kendetegnet ved en blød linje af hagen, hvor de øvre og nedre dele af ansigtet er omtrent ens i størrelse. Højden af ​​ansigtskonturen er den samme med bredden, små afvigelser er mulige. For en sådan person vælges øjenbrynformer, der vil skabe en visuel lighed med en oval ansigtsform.

Formen på øjenbrynene skal være med en tydelig synlig bøjning, med en faldende hale. Sådanne øjenbryn understreger den vertikale form. Det er kategorisk kontraindiceret til at gøre den afrundede form af øjenbrynene, det vil igen understrege ansigtscirkel.

Pas på med lige øjenbryn, der er blottet for nogen bøjning. Denne formular er ikke egnet til alle. Det er vigtigt at overveje ikke kun den runde form af ansigtet, men også andre anatomiske træk.

Øjenbryn form for et firkantet ansigt

Den firkantede form af ansigtet er kendetegnet ved en bred hage, hvis dimensioner er lig med bredden af ​​panden og kindbenet. Samtidig er ansigtsegenskaberne meget udtryksfulde og skarpe. På et sådant ansigt er vinkler tydeligt udtrykt, hvilket skaber skarphed.

 • Øjenbryn bør gøres bredt nok. På samme tid forsøger du at udtrykke bunden af ​​øjenbryn godt og lave spidse tips. Øjenbryn bøjning er lavet så tæt som muligt på den centrale del af øjet, en lille skift mod øret er tilladt.
 • Øjenbryn med høj bøjning er også velegnede til et firkantet ansigt. Prøv at lave en kinklinie med en høj løft. Dette kan trække opmærksomheden væk fra vinkler.
 • Du kan eksperimentere med formen på øjenbrynene, da firkantets facon accepterer enhver øjenbryn godt, undtagen for meget tynde tråde. Hvad du ikke bør gøre, så det er svært at trække ud øjenbrynene. Undgå også lige øjenbryn, lige linjer understreger massiviteten af ​​ansigtet.

Øjenbryn form til ovalt ansigt billede

Et ovalt ansigt er altid blevet betragtet som en ideel form, der ikke kræver yderligere korrektion. Forsøg at understrege formernes naturlighed. Se nøje, måske får du sådanne fysiologiske træk, der ikke kræver ændringer eller tilføjelser.

Praktiske alle øjenbrynformer passer til et ovalt ansigt. Her er sagen bag dine præferencer. Noget at skjule eller fremhæve ved hjælp af øjenbryn er ikke nødvendigt. Du kan bruge en blød fraktur, prøv lige øjenbryn eller lav en lille oval form.

Øjenbryn form for et trekantet ansigt

Den trekantede form af ansigtet er kendetegnet ved større størrelser af den nederste del og indsnævring af hovedet ovenfor. Denne form af ansigtet skaber en massiv hage og et udtalt kæbeområde. Øjenbrynens form bør visuelt udvide det øvre rum og aflede opmærksomheden fra bunden. Brug en bred pandeform.

En anden variant af det trekantede ansigt er muligt, når hagen er indsnævret og panden har en stor og udtalt form. Det er velegnet lidt hævede øjenbryn med en glat bøjning. Undgå lige former, skarpe bøjninger og store kinks.

Øjenbryn Form Stencil

Nu populære skabeloner, der parodiserer formen af ​​øjenbryn af berømtheder. Du kan hente et godt billede. Hvis du er bange for at tage risiko selv, skal du bede om hjælp i en skønhedssalon.

Inden du bruger stencilen, bør du omhyggeligt undersøge dens data for at sikre, at sådanne øjenbryn passer til dit ansigt. Om nødvendigt kan der laves en stencil derhjemme. Så du kan altid lave den perfekte øjenbryn form, der passer dig.

At skabe en stencil passe enhver gennemsigtig tynd plastik. Forbered en lang linje, fastgør ansigtet og form den ønskede form, brug derefter en stationær kniv til at skære den nødvendige stencil.

Formen af ​​øjenbrynene i form af næsen

 • Formen på øjenbrynene kan i høj grad distrahere opmærksomheden fra svaghederne i ansigtet. Men de vil virke ubetydelige eller ubetydelige. Hvis du vil skjule en lang næse, gør dine øjenbryn længe nok med en god bøjning.
 • Forsøg at holde dem på en god afstand fra hinanden, men uden overskud, der forkæler naturlighed. Det vil tiltrække samtalernes synspunkter til toppen af ​​dit ansigt.
 • Hvis du skal skjule en stor næse, gør dine øjenbryn udvidet. Lad dem ikke blive korte. Rette linjer bør også undgås. En smuk og ekspressiv bøjning vil tiltrække opmærksomhed.

Øjenbryn form

Der er flere populære øjenbrynformer, der bruges til at give udtryk for ansigtet. Du kan ændre enhver form ved at tilføje en bøjning eller forlænge spidsen, men de originale figurer har altid deres grundlag:

 • lige øjenbryn
 • buede øjenbryn
 • øjenbryn form bue
 • øjenbryn form

Lige øjenbryn form

Øjenbrynens lige form er lavet med en knap mærkbar bøjning af halen. Sådanne øjenbryn ser godt ud med deres naturlige tæthed. Tænk godt på ansigtsegenskaber og giv dem rigor.

Buede øjenbryn

Den buede form bringer sig opmærksom på. Det anses for at være ret legende og fræk. Bøjede øjenbryn bør understreges samlet makeup. Øjenbrynens glatte bøjning er naturlig, sådan øjenbryn er så smuk og interessant som muligt.

Øjenbryn form hus

Sådanne bryn er normalt foretrukket af piger med et rundt ansigt. Formularen forlænger ansigtet lidt, hvilket eliminerer rundheden og bringer den tættere på den elskede oval. Du bør nøje overveje oprettelsen af ​​sådanne øjenbryn for at undgå billedet af den evigt triste skuespiller.

Form øjenbryn buen

Arched eyebrows glatte ud iøjnefaldende uregelmæssigheder. Velegnet til at fremhæve ekspressive øjne. Sådanne øjenbryn er normalt lavet lang nok, bøjningen er altid glat uden brudte linjer.

Tykke øjenbryn

Tykke øjenbryn kan være af nogen form, oftest bruge en lige eller brudt form. Tykke øjenbryn buen nogle gange kan ødelægge dit ansigt med sin massivitet. Når du bygger tykke øjenbryn, bør du overveje andre fysiologiske træk i ansigtet.

Øjenbryn Form

Meget lyse øjenbryn bør tones, ellers slipper ansigtet dets attraktivitet. Nogle gange ser det ud til, at øjenbrynene er helt fraværende. Ideel når øjenbrynene er en tone mørkere end den naturlige hårfarve. Sådanne øjenbryn kan gives enhver form afhængigt af fysiologien. I starten skal lette øjenbryn være tyk og med en bøjning.

Kort øjenbryn form

Korte øjenbryn er enten ret eller buet. Overvej ansigtets form og de overordnede dimensioner af de enkelte dele af kroppen. Undgå store kinks for korte øjenbryn. Det gør ansigtet komikere.

Naturlig øjenbryn form

Øjenbrynens naturlige form er ikke altid perfekt. I de fleste tilfælde er en lille korrektion nødvendig, men det skal være meget minimal. Modetrends er i dag mere tiltrukket af den naturlige skønhed og rige tykke øjenbryn.

Øjenbryn form pencil

Ved hjælp af en blyant kan du altid give dine øjenbryn den perfekte form. Vælg gode professionelle blyanter, der lægger et tyndt lag op og gentager hårets tekstur. Overvej omhyggeligt farven på blyanten. Som følge heraf skal øjenbrynene blive lidt mørkere end hårfarven, men lidt lettere end øjenvipper.

 • Hvis du vælger en farve på en blyant, der ikke adskiller sig fra øjenbrynens naturlige farve, vil indstillingerne være næsten umærkelige
 • Begynd at male øjenbrynene med næsen og se efter på øjenbrynens form. Bevægelsen skal være kort, som om du tegner de savnede hår, der skaber den nødvendige form for øjenbryn
 • For den korrekte position af øjenbryn, kam de eksisterende hår i den rigtige retning. Så du vil se, hvor du skal bruge en blyant.
 • På steder hvor hår vokser meget sjældent, slukke øjenbryn. Det vil gøre dem tyk og smuk.

Øjenbryn form skygger

For at rette øjenbrynene med skygger, skal du bruge en børstekamme eller en børste med et skråt spids. Når du bruger øjenskygger til at give den ønskede form til øjenbrynene, skal hele øjenbrynens overflade blive malet, og unødvendige områder skal trækkes ud.

Før du starter proceduren bør du børste dine øjenbryn langs deres vækstlinjer, skrive nogle skygger og anvende et jævnt lag på overfladen. Glat dem derefter glat mellem øjenbrynshårene. Det er muligt at bruge både skure og creme muligheder.

Sådan repareres øjenbryn form?

Øjenbryn form kan korrigere pleje for dem. Hvis korrektionerne er små, kan du bruge kosmetik. Hvis korrektionen er signifikant, skal du bruge et værktøj til at vokse øjenbryn. Velegnet serum med peptider, vitaminer og planteekstrakt.

Samtidig er det nødvendigt at hele tiden massere, kaste øjenbrynene, anvende forskellige olier. Regelmæssig makeup kan tilføje volumen til øjenbrynene og rette den oprindelige form.

Hvordan vælger du øjenbrynens form til tatovering?

Øjenbryn tatovering er ikke en procedure, der genopretter naturlige data. Dette er en korrektionsmetode, der hjælper med at mørke meget lyse øjenbryn, for at give udtryk for ansigtet, hvis øjenbrynene er meget sjældne. I nogle tilfælde er øjenbryn tatovering gjort efter enhver sygdom, som øjenbrynene er faldet helt ud af.

Beslutning om proceduren bør du vælge den mest naturlige form for øjenbryn, som du tidligere brugte. Overvej funktionerne i ansigtet og kravene i den ændrede mode.

Hvad er forskellen mellem lotion og fløde: beskrivelse og forskelle

Hvordan farve øjenbryn med henna og hvor lang tid varer resultatet?