Sådan barberes en roterende elektriske barbermaskine

Før eller senere i hver menneskes liv er der et behov for barbering. En elektrisk barbermaskin er blevet et populært barberingsredskab, hvilket reducerer risikoen for nedskæringer og mere praktisk at bruge end klassiske maskiner. Dens egnede brug kræver lidt erfaring, som er nyttig for alle, der valgte denne måde at afskære med overskydende vegetation. Om dem og vil blive diskuteret i vores artikel.

Den største fjende af mænd i forbindelse med processen med at fjerne børsterne - irritation. Udrænet hud er stresset af barberblad, hvilket forårsager rødme, ridser og en brændende fornemmelse. Undgå irritation ved anvendelse af en fugtighedsfremgangsmåde ved f.eks. En varm komprimering fra et håndklæde gennemblødt med vand.

Barberingsteknik

Hvis vi forsøger at gennemsnitlige standardprocessen, vil den se sådan ud:

Den valgte type barbermaskine påvirker også bevægelsesteknikken: Gitteret er mere bekvemt for vertikal amplitude, roterende - for cirkulær. Dette er dog ikke mere end en tradition - den mest hensigtsmæssige metode vil være det, der er praktisk.

Tør barbering

Det ville være bedre at have et særligt desinfektionsmiddel, der i tilfælde af ridser kan fremskynde helingsprocessen af ​​beskadigede områder.

En lignende procedure, men ved brug af skum eller gel, kaldes "våd" barbering. Valget af mærke afhænger af personlige præferencer (eller kan skyldes medicinske indikationer).

Den optimale tid på dagen til barbering

Men det skal også huskes, at før du begynder proceduren for fjernelse af overskydende ansigtshår, skal du forberede huden til udførelsen. Uanset hvor blødt razeren er, ligegyldigt hvor mild gelen er, under alle omstændigheder er barbering en mini-stress. Vaskning og fugtning slapper ikke kun af, men forhindrer også risikoen for infektion, der kan indføres under et uheldssnit.

Ansigtsbehandling er ikke kun for kvinder, men også for mænd. Derfor, når børsterne er barbert, er det værd at opretholde en kort pause og udføre flere procedurer for at øge hudtonen og forhindre ubehagelige fornemmelser.

Shave roterende model

I betragtning af den aktive interaktion af barbermaden med ansigtets hud skal der anvendes en blødgørende gel eller skum under barberingen.

Ristespånere er populære blandt mænd på grund af effekten af ​​"lysstubbe". Sådanne anordninger efterlader korte hår på huden på grund af netværket uden at være i stand til at barbere dem rene og derved give udseendet af et mere mandligt udseende, moderigtigt til enhver tid.

Konklusion: Hvilken slags elektrisk barbermaskin er bedre, net eller roterende, er et spørgsmål om ren smag og metodiske præferencer. Når du vælger en enhed, er det nødvendigt at tage højde for graden af ​​følsomhed og irritabilitet i huden, personlige stylistiske præferencer (ønsket om at bære lys børster er ikke altid sammenfaldende med muligheden dikteret af selskabsforskrifter) samt personlige vaner med hensyn til anvendelse af fugtighedsgivende hjælpemidler.

Et eksempel på hvordan man vælger og bruger en elektrisk barbermaskine

Regler for drift: pleje af elektriske barbermaskiner

Efter våde barbering skal du slukke for barbermaskinen, anvende en speciel rengøringsløsning til kontaktfladen (net eller diske) og tænde barbermaskinen (for at sikre en jævn fordeling af produktet over elementerne). Derefter kan du skylle enheden under en rettet vandstrøm, slå den af ​​igen, fjern alle genstande og tør dem grundigt, inden du samler dem igen.

VIGTIGT: Uanset brugen af ​​brugen anbefales bladet i maskinen at blive ændret i intervaller på 12-18 måneder.

Sådan barberes med en elektrisk barbermaskine: glat hud om få minutter

I vores tid, nye enheder til en behagelig barbering. Farlige barbermaskiner er længe gået i gang, og elektriske barbermaskiner har erstattet dem. Sådanne værktøjer er meget praktiske at bruge, og hvis de anvendes korrekt, vil de ikke skade huden og hurtigt rense det fra overskydende hår.

I dag ser vi på, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine. Vi lærer, hvilke typer af disse enheder, hvordan man plejer ansigtet og hvilken slags barberingsværktøjer, der er nødvendige med et elektrisk apparat.

Hvilken elektrisk barbermaskin at vælge?

Før du køber en elektrisk barberkniv, skal du forstå sine sorter. Kvaliteten af ​​proceduren og værktøjets holdbarhed afhænger af, hvad du vælger. Disse barbermaskiner er af to typer: roterende og mesh. At forstå, hvad det er, vil hjælpe den største forskel mellem disse tips. De adskiller sig i retning af bladene. I gitteret bevæger bladene sig gradvist og i rotoren - roterer.

En anden barbermaskine passer til hver type ansigt. Gitter elektrisk barbermaskine kan gøre haircuts. Den har forskellige tip og trimmer. Dette er den største fordel ved denne type elektrisk barbermaskin.

Rotary elektrisk barbermaskine kan hurtigt fjerne ansigtshår, det adskiller sig i hastighed og en række hoveder. Hvis der er dobbeltblade i hovedet, så bliver resultatet fantastisk og barberingshastigheden forbedres. To blade komplementerer hinanden, man hæver hår, og den anden fjerner dem.

Måder at barbere

Der er flere måder at barbere på et skæg med en skrivemaskine - dette er en tør og våd barbering. Det er vigtigt at straks bemærke, at ikke alle barbermaskiner er velegnede til våd og tør barbering, så du skal vælge den ønskede barbermaskine. Læger siger, at ved hver procedure skal du bruge en gel, så barbermaskinen glider bedre på ansigtet. Dette værktøj giver dig mulighed for ikke at skade huden.

Der er to hovedveje til barbering, nu vil vi diskutere dem mere detaljeret og finde ud af alle fordele og ulemper.

Våd barbering

Mange mænd foretrækker våd barbering. Hvad betyder en våd barbering? Denne procedure omfatter dampens dampning og påføring af særlige barberingsprodukter på det våde ansigt. Efter en sådan proces ser huden ud frisk og smuk.

Fordelen ved våde barbering er at:

 • Det er umuligt at skære huden
 • Bladene glider glat over ansigtet og ikke ridse det,
 • En mand føler ikke ubehag,
 • Huden bliver perfekt glat.

En elektrisk barbermaskin med en våd barbering er meget bedre end med en tør, da den ikke beskadiger huden og barberer alle områder med høj kvalitet.

Tør barbering

Nogle forstår ikke, om du har brug for skum med en tør barbering. Denne type procedure kræver ikke andre midler end at bruge en gel. Det gør det muligt for barbermaskinen at glide bedre over kroppen. Fordelen ved en sådan barberkniv er, at den kan bruges under ture, når det ikke er muligt at barbere normalt.

Tørrbearbejdning kan virke ubehageligt, men med tiden vil huden vænne sig til det. Denne metode til barbering er velegnet til travle mennesker, der ikke har tid til at barbere i lang tid.

Hvordan barberes en elektrisk barberkniv på Panasonics eksempel?

Ofte foretrækker hanner at købe en elektrisk barbermaskin fra panasonic. For at opnå det ønskede resultat skal du bruge denne enhed korrekt. Du bør ikke trykke barbermaskinen stærkt mod ansigtet og det skal bevæge sig langs kæbenbenet. Du skal køre barberkniven op og ned.

Netto barbermaskiner forårsager ikke irritation, fjern alle hår og må ikke skade huden. Hvis du brugte en model til våde barbering, skal du afbryde hovedet og skylle det under vand.

Hvilke slags barberingsprodukter bruger du?

Du kan bruge forskellige værktøjer til barbering med en elektrisk barbermaskine. For eksempel mange barbering med skum eller gel. For ikke at beskadige huden under proceduren skal du påføre gelen. Vælg et produkt, der indeholder vitaminer A, E, kamille og aloe.

Hvad angår skummet, kan de fleste eksperter ikke lide denne type kosmetik, da det blødgør huden dårligt og fremmer ikke god barbering.

Efter barbering skal du bruge lotion til at fugte huden og helbrede skær. Dette værktøj hjælper med at slippe af med noget ubehag og helbrede din hud. Nogle mennesker kan lide at bruge pebermynte creme. Det blødgør ansigtet og fremmer helbredelse af sår. Det indeholder også toning ingredienser.

Fukt dit ansigt med olie. Det nærer huden med gavnlige elementer, helbreder det og fugter de tørrede partikler.

Få mere at vide om barbering produkter:

Elektrisk shaverpleje

Nogle modeller af elektriske barbermaskiner behøver ikke rengøres efter hver procedure, de har en sensor installeret, der viser, hvornår man skal rense enheden. Der er nogle enheder, der kræver daglig behandling. Rengør barbermaskinen med en speciel børste, mens apparatet skal være slukket.

Når du har rengjort apparatet, skal det olies. Køb specielle olier til elektriske barbermaskiner nogle gange, de sælges med elektriske apparater. Smør bladene, så de holder længere og vær skarpe.

Hvis du vasker instrumentet under vand, så smør man efter hver procedure, så alle dele fortsætter med at fungere godt. Sæt olie på barberhovedets hoved og tænd for at få produktet på alle dele af apparatet. Skift de vigtigste dele af barberbehovet hvert år.

Effektivitets barbermaskine

For at barberingsproceduren skal give dig fornøjelse, skal du vælge en barberkniv. Vær opmærksom på sin type, da hver mand passer til forskellige dyser. Brug specialværktøj til ansigtspleje, fordi en barbermaskine kan skære huden.

Glem ikke at passe på elektrisk barbermaskine. Vask og smør det regelmæssigt, det vil ikke længere fungere godt meget snart. Fra tid til anden ændrer du beskadigede dele og tager dig af denne enhed.

Slipp maskinen eller lær at barbere med en elektrisk barbermaskine

For nogle få år siden spurgte en af ​​mine venner mig, hvordan man barberede med en elektrisk barbermaskine, næsten ingen kunne høre som noget sane og sane. Det forekommer sådan et simpelt og banalt emne. Men jeg selv vidste ikke rigtigt svaret på spørgsmålet: "Sådan bruger du?" Der er ingen erfaring - der er intet at videregive til andre. En teori i en tæt venlig cirkel er værd at ingenting. "En mand ved ikke, hvordan man bruger en barberkniv" - ordlyden lyder mærkeligt. Du finder ikke? Så jeg tænkte på, at den aktuelle situation måtte ændres. I en klemme kan du forstå, om vi taler om forsigtighed... Men den elektriske barbermaskine?

Efter min mening er barbermanden til en mand et af de første tilbehør blandt hans toiletartikler. Og i denne sag også, hvad man må sige, men man skal regne ud før eller senere, men stadig. Mere præcist havde jeg det første af vores mandlige selskab. Laggards kan ikke lide. Skal indhente.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Vælge en elektrisk barbermaskin

Du bør altid starte med det vigtigste, nemlig med valget af typen af ​​enhed, som vil tjene trofast i lang tid. Elektriske barbermaskiner er opdelt i to klasser, afhængigt af knivens bevægelsesretning i dem. I den roterende roterer de i masken - gør translationelle bevægelser. Som følge heraf skal alle først afgøre, hvilken slags elektrisk barbermaskine der passer bedst til hans hudtype. Og efter det, regne ud, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine.

Ideelt set kan du have begge typer "i service" - som min. Jeg købte specifikt to forskellige, med det "mål" for at holde mig alene. Men som følge heraf forblev begge to: det var en skam at dele med gode ting og kunne ikke vælge det bedste. Nu bruger jeg aktivt begge afhængigt af mine behov og situationer. Men første ting først.

Fordele og ulemper ved rotorsystemet:

 • Det flydende hoved følger perfekt ansigtets konturer.
 • Passer godt sammen med stive børster.
 • Barbering tager mindre tid.
 • Fremgangsmåden er meget behagelig.
 • Frakken er barberet perfekt - du kan gentage denne procedure mindre ofte. For eksempel en gang hver 2-3 dage.
 • Kan forårsage irritation på mere følsom hud.

Geler eller cremer bruges almindeligvis før og efter barbering.

"Fordele" og "ulemper" af nettotypen

Afhængigt af situationen og præferencerne er det muligt at tørre og våde barbering med en elektrisk barbermaskine.

 • Blød og forsigtig barbering uden hudirritation.
 • Det tager meget mere tid (sammenlignet med en roterende barbermaskine).
 • Har dyser designet til haircuts (nyttig bonus, fortæller jeg dig!).
 • Ideel til kort og hårdt hår.
 • Stadig barbering er ikke så ren. Derfor er behovet for at gentage proceduren meget oftere.

Der er ikke behov for yderligere hudplejemidler enten under eller efter barberingen.

Funktioner tør og våd barbering

Den slags barbering afhænger af, om der anvendes et specielt smøremiddel. Vådskæring karakteriseres af følgende positive egenskaber:

 • Bladene glider glat og smertefrit.
 • Det tager mindre tid at opnå en glat hudeffekt.
 • Huden er ikke beskadiget.

Tør barbering er mindre krævende på sine forhold. Det kan bruges til i ethvert rum. Intet behov for vand, geler og skum. Med mangel på fritid eller opretholdelse af en aktiv livsstil, er denne metode til barbering den mest bekvemme og populære.

Komfortabel og høj kvalitet barbering: tre hovedfaser

Sikring af komfort og den bedste ydeevne til barberingsprocessen kan opnås ved at følge tre enkle trin:

 • Først og fremmest bør du fugte ansigtets hud, så børsterne får en mere slank og velordnet form. Efterfølgende barbering bliver mange gange hurtigere og lettere.
 • Fjern stubben. Den tørre metode giver ikke mulighed for brug af gel og skum, og når det er vådt, er det tværtimod nødvendigt. For følsom og allergisk hud er gel bedst. Det barberede hår fjernes, huden skylles med køligt vand.
 • Derefter påføres en særlig creme på den berørte hud for at berolige og opretholde sin helbred. Det anbefales også at bruge barberskum med en elektrisk barbermaskine.

Som følge heraf vil din hud opleve et minimum af chok.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv


Tørre og våde barbering med en elektrisk barberkniv er forskellig fra barbering med en maskine, der ikke indebærer hyppige og hurtige fejende bevægelser. Tværtimod - det er en langsom procedure. Den elektriske barbermaskine bør være tæt, men ikke for tæt mod ansigtet. Ellers kan det være skadeligt for huden.

Sådan barberes en roterende elektriske barbermaskine? Bevægelsen skal være glat og uheldig. Stort tryk giver ikke mening, skal bare rulle hovedet og overvåge graden af ​​kontakt med huden. For at opnå effekten af ​​maksimal glat barbering, er kinderne oppustet, og hagen stikker ud. For at forhindre hudirritation under og efter barbering anbefales brug af specielt skum, geler, cremer.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv, hvis det er en maske type? Disse vil ikke være cirkulære, men progressive bevægelser op og ned. Retningen af ​​dens bevægelse skal være imod væksten af ​​hår med en lille hudspænding. I min erfaring, hvis du barberer med en net barberkniv før du vasker om morgenen, kan du gøre uden brug af geler. Og efter fugtning huden vaskes. Efter vask bliver barbermaskine ikke glidende på ansigtets hud, og kun skummet kan derfor rette op på situationen. Hvis barbermaskinen tillader en våd barbering, skylles den med vand. Så skal du løsne hovedet og vaske resten.

Nærmere detaljer

Alt er meget individuelt. Et bredt udvalg af modeller af elektriske barbermaskiner og en række forskellige teknikker til deres brug - den bedste bekræftelse af dette. For en nybegynder, denne kunst, som fra de første trin endnu ikke har været til nogen. Så hvad er nuancerne? Længden af ​​barberingshår, dens stivhed, væksttæthed kræver varierende tilgange til barbering. Det kan mærkes og den forskellige stresstolerance for de enkelte områder af huden.

Det ser ud til en lille smule...

Husk at hudens helbred ikke er en konstant mængde. Det kan ændre sig selv på hvordan du sov, for ikke at nævne mere: ernæring, stress, årstid osv. Generelt er dette det første - om ikke det vigtigste. Det vil sige, vi ser nøje på hendes reaktioner og lærer at "forstå" hende. Og så vil du ikke skade sundheden for ethvert elektrisk razorsystem.

Formildende omstændigheder

Før du barberer med en elektrisk barbermaskine, skal du først fugtige huden - en simpel procedure til vask med varmt vand. Lys massage bevægelser og særlige fugtighedscreme vil kun gavne. Og glem ikke om nakken!

Vi begynder at barbere... nej, ikke mod hårets vækst, nemlig i dens retning! Ellers gives der irritation. Vækstretningen bestemmes, enten visuelt foran et spejl eller ved at føre en hånd over ansigtet. Vi vælger den retning, vi ikke opfylder modstanden i hovedbunden. Over tid vil "map" af stubbens vækst blive trykt i hukommelsen. Når bevægelsen på hårets vækst er gået, ændrer vi retningen for afkastet, og vi veksler. Denne strategi gælder især for et rakhyvletype net.

Med fremadgående bevægelser (op og ned) i første fase, barberer vi kinderne og derefter halsen. Området over overlæben og hakeområdet behandles sidst. De kræver mere opmærksomhed for sig selv og mere tid. Disse områder kan kræve genpåføring af gelen. Et tip - skynd dig ikke og spar ikke. Skyl dit ansigt og gør dit bedste arbejde igen på de barberede dele.

Måske, i begyndelsen af ​​øvelsen, med en ny elektrisk barbermaskine, vil nogle dele af ansigtet blive barberet lidt værre end resten. Jeg foreslår at udsætte afgørelsen om dette spørgsmål i nogen tid. Og der vil det være klart, om det var nødvendigt at bare øve eller visse områder er barberet som dette (og der kan ikke gøres noget). Under alle omstændigheder er det bedre end at gå med et rødt, irriteret ansigt.

En vigtig vægt, især for nybegyndere, er at koncentrere sig om ikke at gøre for store anstrengelser og ikke stærkt presser barbermassen til ansigtet. Hvis du har en roterende type elektrisk barbermaskin, skal den glide over ansigtet, bøjes jævnt rundt om sine konturer. Svært at holde styr på flere hoveder? Skynd dig ikke, over tid vil alt vise sig. Sommetider skal du hjælpe den elektriske barbermaskine med din fri hånd og trække på dit ansigt.

Det er umuligt at gå ud straks efter barberingen, hvis det er meget vådt eller koldt. Det kan trods alt være en anden belastning for huden.

 • Overvågning af hudforhold, overvågningsreaktioner.
 • Først fugtgivende, så lys massage. Glem ikke for nakkeområdet.
 • På hvert barberside begynder vi med retningen af ​​hårvækst.
 • Vi begynder med kinder og nakke, der slutter med overskæg og hages område. Sidste være mere opmærksom.
 • Forsøg ikke at få et perfekt barberet ansigt "fra de første trin" af øvelsen. Skrivning af problemet løst over tid.
 • Undgå pludselige tryk af elektrisk barbermaskine på ansigtets hud.
 • I nogle tilfælde er hjælp fra en fri hånd nødvendig for en lille hudspænding.
 • Hvis det er fugtigt eller koldt udenfor, lad din hud hvile i et stykke tid efter barberingen.

Barbering vil altid være en behagelig procedure, hvis du kun giver det nok tid og opmærksomhed. Og fremskridt i denne retning er ikke et spørgsmål om dage eller endda uger.

fund

Hvis du følger alle regler for pleje og bruger barbermaskinen i overensstemmelse med alle anbefalinger, vil resultatet ikke vare lang tid. Du får maksimal komfort fra at bruge en elektrisk barbermaskine, og du vil også have et perfekt barberet ansigt. Forhåbentlig blev spørgsmålet om hvordan man barberer en elektrisk barberkniv stavet ud i detaljer. Praksis, som det normalt er tilfældet, dot senere.

Faktisk stillede mine venner mig spørgsmålet "hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine". Men på det tidspunkt var jeg allerede forberedt på det. Og de lignede bare, at de selv var klar over, men ønskede at give mig en chance for angiveligt at "oplyse" dem. Senere, jeg husker min far, jeg kunne med stor sikkerhed sige, at spørgsmålet om, hvordan man barberer ordentligt med en elektrisk barbermaskin, hvis jeg stod foran ham, var det kun i hans tidlige ungdom. Rakemaskinen, som han kaldte det, var kendt i sine hænder. Og jeg har hendes monotone buzz stadig forbundet med noget velkendt og kendt - at sige det simpelthen med atmosfæren i huset.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

Før eller senere i hver menneskes liv er der et behov for barbering. En elektrisk barbermaskin er blevet et populært barberingsredskab, hvilket reducerer risikoen for nedskæringer og mere praktisk at bruge end klassiske maskiner. Dens egnede brug kræver lidt erfaring, som er nyttig for alle, der valgte denne måde at afskære med overskydende vegetation. Om dem og vil blive diskuteret i vores artikel.

Barbering forberedelse

Den største fjende af mænd i forbindelse med processen med at fjerne børsterne - irritation. Udrænet hud er stresset af barberblad, hvilket forårsager rødme, ridser og en brændende fornemmelse. Undgå irritation ved anvendelse af en fugtighedsfremgangsmåde ved f.eks. En varm komprimering fra et håndklæde gennemblødt med vand.

Vigtigt: Når du tørrer ansigtet, anbefales det at vente, indtil huden tørrer lidt. Dette bidrager til en mere voluminøs skumdannelse af gelen og forbedrer kontakt med barberhåren med børsterne, hvilket giver en mere effektiv barbering.

Barberingsteknik

Selve børstefjernelsesproceduren skal tage højde for et stort antal forhold og faktorer. Tætheden og hyppigheden af ​​skæget, pigmenteringen af ​​de enkelte vegetationsområder, vækstens specificitet og vigtigst af alt - det ønskede slutresultat.

Hvis vi forsøger at gennemsnitlige standardprocessen, vil den se sådan ud:

 • Det første afsnit er kinderne, hvor et glat barberglas op og ned (fra kindben til hake) vil give det bedste resultat;
 • anden fase er nakke og hage;
 • Det sidste stadium er et overskæg. Som regel er de hårdere og tykkere end resten af ​​børstehårene, så for en behagelig barbering kan du få brug for yderligere smøring eller et fald i bevægelsens hastighed.

Den valgte type barbermaskine påvirker også bevægelsesteknikken: Gitteret er mere bekvemt for vertikal amplitude, roterende - for cirkulær. Dette er dog ikke mere end en tradition - den mest hensigtsmæssige metode vil være det, der er praktisk.

Vigtigt: Forsøg ikke at presse maskinen dybere ind i huden, i håb om at opnå den bedste effekt. Net razors er ikke designet til en perfekt glat barbering, og roterende barbermaskiner kan tjene ekstra irritation.

Tør barbering

Processen med fjernelse af børster uden ekstra kosmetik kræver øget opmærksomhed fra barberingen. Dette gælder især roterende maskiner, hvis knive interagerer tæt med ubeskyttet hud.

Det ville være bedre at have et særligt desinfektionsmiddel, der i tilfælde af ridser kan fremskynde helingsprocessen af ​​beskadigede områder.

Våd barbering

En lignende procedure, men ved brug af skum eller gel, kaldes "våd" barbering. Valget af mærke afhænger af personlige præferencer (eller kan skyldes medicinske indikationer).

Hvert værktøj har sin egen specifikke brug, så det er bedre at forudse sine egenskaber for at beskytte huden mere effektivt mod mulig skade.

Den optimale tid på dagen til barbering

Denne tid på dagen eksisterer ikke. Mere præcist er det forskelligt for hver mand, afhængigt af livets rytme og søvnplanen. Den eneste universelle rådgivning er at dele med børster efter at sove eller et varmt bad, når kroppen har hvilet og fået styrken. I det mindste vil dette forhindre utilsigtede nedskæringer eller ujævne hårklippninger forårsaget af uopmærksomhed.

Men det skal også huskes, at før du begynder proceduren for fjernelse af overskydende ansigtshår, skal du forberede huden til udførelsen. Uanset hvor blødt razeren er, ligegyldigt hvor mild gelen er, under alle omstændigheder er barbering en mini-stress. Vaskning og fugtning slapper ikke kun af, men forhindrer også risikoen for infektion, der kan indføres under et uheldssnit.

Barbering produkter

Ansigtsbehandling er ikke kun for kvinder, men også for mænd. Derfor, når børsterne er barbert, er det værd at opretholde en kort pause og udføre flere procedurer for at øge hudtonen og forhindre ubehagelige fornemmelser.

Skyl først dit ansigt med koldt vand for at fjerne ristet hår og smalle porer. Så skal du påføre et desinficerende lotion, der forhindrer irritation og betændelse. Derefter kan du fortsætte med at bruge forskellige fugtighedscreme: her kan du allerede styres af personlige præferencer og ønsker.

Shave roterende model

Rotarformet elektriske barbermaskiner kan, når de anvendes korrekt, give et perfekt, glat resultat - det samme som ved barbering med en traditionel tredobbelt bladmaskine. Det opnås på grund af designfunktionerne, herunder statiske og radialt bevægelige knive, der bevæger sig langs rotorsystemet.

I betragtning af den aktive interaktion af barbermaden med ansigtets hud skal der anvendes en blødgørende gel eller skum under barberingen.

Shave mesh model

Ristespånere er populære blandt mænd på grund af effekten af ​​"lysstubbe". Sådanne anordninger efterlader korte hår på huden på grund af netværket uden at være i stand til at barbere dem rene og derved give udseendet af et mere mandligt udseende, moderigtigt til enhver tid.

Derudover involverer gittersystemet ikke direkte kontakt med det bevægelige blad med huden. Dette undgår irritation og reducerer behovet for yderligere fugtighedscreme.

Konklusion: Hvilken slags elektrisk barbermaskin er bedre, net eller roterende, er et spørgsmål om ren smag og metodiske præferencer. Når du vælger en enhed, er det nødvendigt at tage højde for graden af ​​følsomhed og irritabilitet i huden, personlige stylistiske præferencer (ønsket om at bære lys børster er ikke altid sammenfaldende med muligheden dikteret af selskabsforskrifter) samt personlige vaner med hensyn til anvendelse af fugtighedsgivende hjælpemidler.

Et eksempel på hvordan man vælger og bruger en elektrisk barbermaskine

Regler for drift: pleje af elektriske barbermaskiner

Den valgte enhed vil vare længere, hvis du følger en række enkle regler, når du bruger den.

Efter våde barbering skal du slukke for barbermaskinen, anvende en speciel rengøringsløsning til kontaktfladen (net eller diske) og tænde barbermaskinen (for at sikre en jævn fordeling af produktet over elementerne). Derefter kan du skylle enheden under en rettet vandstrøm, slå den af ​​igen, fjern alle genstande og tør dem grundigt, inden du samler dem igen.

I slutningen af ​​en tør barbering vil det være tilstrækkeligt at slukke for maskinen, fjerne barbersegmentet, blæse det af, ryst hårene og rengør de indre dele med en børste eller børste.

VIGTIGT: Uanset brugen af ​​brugen anbefales bladet i maskinen at blive ændret i intervaller på 12-18 måneder.

Resultater og konklusioner

Barbering er en rutinemæssig og ofte uundgåelig proces, der udover den første gang ikke altid gør mænd lykkelige. Elektrisk barbermaskin er en god måde at forenkle og sikre. Hvis du følger alle anbefalinger og råd, kan du vælge den mest bekvemme enhed, der skal bruges til at gøre barberingen en meget mere behagelig og behagelig procedure.

Fordele og ulemper ved mænds elektriske barbermaskiner til våde barbering

For de fleste mænd er måden at fjerne hår fra ansigtet og det mest egnede værktøj til dette bestemmes i en ung alder. Derfor forsøger de at anvende en metode, der er kendt og praktisk. Men over tid kan der forekomme hudirritation eller indgroede hår. I dette tilfælde anbefales det at ændre metoden. En fremragende løsning er en våd barbering med en elektrisk barbermaskine, der garanterer den mest glatte hud, ingen irritation og udslæt. I dette tilfælde anbefales det at bruge specielle barbermaskiner samt særlige hudplejeprodukter.

Hvad er en våd barbering

Våd barbering er en hårfjerningsproces ved hjælp af forskellige fugtighedsgivende midler for at øge bladernes glidning og reducere irritation. I dette tilfælde kan geler, skum, cremer og balsam anvendes. Denne metode til fjernelse af hår fra ansigtet har altid været populært, men tidligere blev der kun brugt engangsbrug og genanvendelige vægge til dette. Maskiner kan udstyres med flere flydende knive, der sikrer maksimal renhed på huden.

Våd barbering med en elektrisk barbermaskine

I dag er der en moderne elektrisk barbermaskin med en våde barberingsfunktion. Fordelen ved denne barbering er fraværet af irritation og en mere behagelig barbering. Derudover kan du bruge den elektriske barbermaskine med skum, der hældes i en speciel beholder og fodres til huden.

Populære og vandtætte elektriske barbermaskiner, som kan bruges i et vådt rum. Producenter kan endda bruge enheden i brusebadet, men med langvarig udsættelse for fugt øger risikoen for nedtrykning af kroppen.

Anvendelse af en elektrisk barbermaskin egnet til våde barbering reducerer irritation og antallet af indgroede hår. Tilstedeværelsen af ​​en særlig afdeling for levering af balsam til barbering gør det muligt at forenkle og fremskynde processen. Til sådanne anordninger anvendes specielle balsamfugter, som kan købes hos kosmetiske butikker.

Moderne enheder er udstyret med et display, der giver dig mulighed for at kontrollere patronens påfyldningsniveau med aircondition. For våde barbering er det bedst at bruge enheden og digitale eller lineære motorer.

Speciel balsam til elektriske barbermaskiner

For proceduren kan du bruge universelle barbermaskiner til normal tør og våd barbering, som ikke har en patron til klimaanlægget eller displayet. Klassiske roterende enheder kan også bruges til at fjerne hår med vand og gel. Men de skal have en vandtæt sag. I dette tilfælde skal du påføre gelen eller skummet og derefter barbere dit ansigt på den sædvanlige måde.

Fordele og ulemper ved mænds elektriske barbermaskiner til våde barbering

En funktion af enheden til våde barbering er brugen af ​​vand. Dette er deres eneste forskel fra konventionelle elektriske apparater. Imidlertid kombinerer nogle modeller funktionerne i både tørre og våde metoder. Visse modeller har en indtrækbar trimmer, flydende hoveder og en ekstra beholder, hvor du kan hælde aircondition for glat glidning af knivene. Denne elektriske barbermaskin har sine fordele og ulemper.

fordele

De vigtigste fordele ved våde barbering er dens alsidighed. Du kan barbere lige i brusebadet uden risiko for at beskadige enheden med fugt. Desuden er denne proces meget hurtig og effektiv, og giver dig mulighed for at fjerne hårrester under rindende vand.

I barberingsprocessen kan du bruge geler, skum og balsam. Brug af specialværktøjer til barbering og varmt vand fremmer glat glidning af knivene og sikrer minimal skade på huden. Når blødt hår bliver blødere og retret. Dette forenkler skæreprocessen og reducerer antallet af hår, der forbliver efter proceduren.

Sådanne barbermaskiner virker på batterier, hvilket eliminerer risikoen for elektrisk stød. Derudover har sagen ingen metaldele, som over tid kan blive beskadiget på grund af den konstante udsættelse for fugt.

Fordelene bør også omfatte nem omhu for enheden. Det er nok at vaske det under rindende vand for at fjerne hår.

mangler

Den største ulempe ved denne metode påvirker det øvre lag af huden, hvilket forårsager irritation og endda nedskæringer. Tør barbering er sikrere. Dette skyldes det faktum, at knivene er inde i hovedet, så de ikke rører ved huden. Imidlertid søger producenter af moderne elektriske barbermaskiner at introducere nye teknologier, der forbedrer kvaliteten og sikkerheden i processen.

Der er to typer enheder - med oscillerende og rotorsystem. Den første type enhed har blader, der vibrerer og adskilles fra huden med et net, som forhindrer risikoen for nedskæringer. Rotorsystemet er knive og afskærer hår af enhver længde. Til våde barbering kan begge typer enheder bruges.

Hvilke elektriske barbermaskiner er designet til våde barbering, deres vigtigste fordele og ulemper

Elektroniske apparater til våde barbering er meget populære. Deres brug giver dig mulighed for at få alle fordelene ved våde barbering og brugen af ​​elektriske apparater. Imidlertid er ikke alle enheder designet til at barbere sig ved brug af vand og specialværktøj. Overvej de bedste enheder af denne type.

Philips S9151

Denne enhed har høj kvalitet, professionel samling og lang levetid. Velegnet til både tør og våd barbering. Det har et stilfuldt og elegant design, har flere tilstande og tre hoveder.

Funktionerne og fordele ved enheden omfatter:

 • minimum støjniveau
 • roterende type enhed;
 • batteri med høj kapacitet, som giver dig mulighed for at bruge flere gange uden behov for genopladning;
 • Tilstedeværelsen af ​​indikatorer, der angiver behovet for at oplade enheden eller udskifte knive.

Den største ulempe ved indretningen er ganske høj pris.

Hvad slags elektrisk barbermaskine at tage på vejen, læs her.

Braun 9240s Serie 9

Elektrisk barbermaskin med gitterkonstruktion. Kan bruges til våd og tør barbering. Den største fordel ved modellen er en høj byggekvalitet og tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner. Andre funktioner i modellen inkluderer:

 • SyncroSonic teknologi, der regulerer strøm, motor ydeevne og bevægelse af flydende hoveder;
 • trimmer lavet af holdbar titanium herlighed, hvilket garanterer en høj holdbarhed og fravær af korrosion;
 • Unikt Opti Foliegarn, der giver ren og glat hud;
 • hjælper med at fjerne børster, der vokser i forskellige retninger;
 • originalt og stilfuldt design;
 • Vandtæt taske, der giver dig mulighed for at bruge enheden selv i brusebadet.

Braun 9240s Serie 9

En moderne enhed med automatisk justering giver dig mulighed for at nyde barberingsprocessen uden besværet. Og for at fjerne de skårne hår skal du blot skylle hovedet under rindende vand.

Philips S5620

En af de mest kvalitative og samtidig overkommelige Philips-modeller. Kan bruges til våd og tør barbering. Sikrer sikkerhed, høj hastighed og renlighed af enhver form for barbering.

Andre fordele er:

 • de afrundede kanter på hovedet og blades unikke teknologi sikrer en sikker barbering med fremragende slip;
 • roterende arbejdssystem;
 • lavt lydniveau
 • Tilstedeværelsen af ​​Turbo-tilstanden for at bekæmpe de hårdeste hår;
 • kraftigt batteri til langvarig drift uden genopladning;
 • Hoveder bevæger sig i fem retninger, hvilket sikrer høj renhed af huden, især når den er våd.

En anden fordel ved enheden er evnen til at rense den under rindende vand. Desuden har denne model en lav pris.

Panasonic ES-RF31

Denne model giver fremragende kvalitet våd barbering uden nedskæringer og irritationer, og samtidig har en overkommelig pris. Ulempen er ubelejligt at anvende en trimmer.

Egenskaber og fordele ved modellen:

 • Vandtæt taske, der giver mulighed for barbering lige i brusebadet;
 • afrundede hoveder på siderne garanterer sikkerhed og minimal irritation;
 • hurtig opladning og stor batterikapacitet.
 • stor størrelse af enheden
 • forældet og simpelt design;
 • usikker strømledning
 • høje omkostninger til net og blade.

Men den overkommelige pris og tilgængelighed af alle nødvendige funktioner gør denne model til en af ​​de mest populære på markedet.

Philips S7510

En anden højkvalitets barbermaskin, der er kendetegnet ved høj byggekvalitet, tilgængelighed af nødvendige funktioner og holdbarhed. Andre fordele ved indretningen omfatter:

 • Enheden er udstyret med Comfort ringe, der sikrer maksimal sikkerhed og renlighed af huden;
 • tilgængelighed af opladnings- og blokerende indikatorer;
 • tre hoveder, der bevæger sig i fem retninger, så du kan gentage konturerne i ansigtet;
 • Tilstedeværelsen af ​​en styler til skæg trimning;
 • kraftigt batteri, der giver dig mulighed for at udføre flere procedurer uden genopladning.

På trods af de indlysende fordele har anordningen ulemper. Den primære er manglen på et rengøringssystem.

Sådan renser du barbermaskinen fra håret, læs vores artikel.

Panasonic ES-RT37

En af de mest overkommelige enheder er Panasonic ES-RT37 elektriske barbermaskin. Det har en overkommelig pris, høj byggekvalitet og alle nødvendige funktioner. Andre funktioner i enheden omfatter:

 • kraftigt batteri, som ikke kræver mere end en time at oplade
 • Tilstedeværelsen af ​​tre net af høj kvalitet, der garanterer højkvalitets barbering i lang tid uden udskiftning;
 • flydende hoved, garanterer højkvalitets barbering;
 • stramt og stilfuldt design;
 • Designfunktionen minimerer risikoen for irritation.

Denne model er den bedste løsning blandt enheder af et billigt segment.

Braun 5040s Serie 5

Modellen har tysk kvalitet og det nødvendige minimum af funktioner. De vigtigste fordele og træk ved modellen er:

 • tilgængelighed af klingehøjdejusteringssystem;
 • leveres med trimmer til udskæring af overskæg, skæg og sideburn;
 • maksimal tæt kontakt af de flydende hoveder med huden, hvilket sikrer en tæt barbering;
 • stilfuldt og ergonomisk design.

Braun 5040s Serie 5

Den eneste ulempe ved modellen er ret højt arbejde.

Braun 720s-7 Series 7

Modellen passer bedst til følsom hud. Det kan bruges til både tør og våd barbering. Andre fordele ved indretningen omfatter:

 • stilfuldt og ergonomisk design;
 • hurtig opladning og høj batteristrøm;
 • net af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid;
 • brugervenlighed og alsidighed.

Braun 720s-7 Series 7

Ulempen ved indretningen er den dyre udskiftning af gitter samt de høje omkostninger ved indretningen.

Den våde barbermaskin barbermaskinen er et praktisk mænds selvplejeværktøj. Når du vælger, bør du overveje tilstedeværelsen af ​​visse funktioner, omkostninger og bygge kvalitet.

Elektrisk shaverpleje

Vedligeholdelse af enheden vil forlænge sit liv. Derfor anbefales det at rense det efter hver barbering. Dette forhindrer tilstopning af enheden. Moderne modeller har en sensor, der advarer brugeren om behovet for at rengøre. Våd barbermaskine har et vandtæt hus, så det er nok at skylle det under rindende vand.

Sådan skærper du din elektriske barbermaskine selv, læs her.

Glem ikke om den obligatoriske smøreanordning. Det udføres ved hjælp af en speciel olie, der kommer i sættet. Det anbefales at udføre proceduren ca. to gange om året. Udskiftning af knive, knive og mesh udføres som de bliver ubrugelige. Mange modeller har indikatorer til at erstatte dem.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv korrekt - funktioner, metoder, anbefalinger

Hver mand er helt sikkert bekendt med barberingsprocessen. Der er ingen enstemmig udtalelse om bedre og mere bekvem barbering. Brutal machos foretrækker at bruge et barberblad.

På vores hjemmeside finder du oplysninger om, hvordan man barberer barbermaskiner. Nogen vælger en traditionel maskine. Hvis du tror at den mest komfortable og moderne måde at slippe af med uønskede børster er en elektrisk barbermaskine, har vi forberedt materialet specielt til dig.

I artiklen vil vi finde ud af, hvordan du skal barberer en roterende og gitter elektrisk barbermaskine og overveje funktionerne ved brugen af ​​barbermaskiner af de mest kendte mærker.

Hvad er elektriske barbermaskiner

1. Funktioner og hvordan man barberer et gitter elektrisk barbermaskine.

Mange mænd foretrækker netop netmodellerne, på trods af at resultatet af barbering ikke kan kaldes ideelt - hår af ubetydelig længde forbliver på ansigtet. Hemmeligheden om popularitet er enkel - moderne mode antyder tilstedeværelsen af ​​lysstubbe på ansigtet.

Net rakerenhed:

 • fast kniv med et stort antal huller, som et gitter;
 • bevægelig kniv - bevægelseshastighed - 2-3 gange pr. sekund.

Enheden af ​​nettet barbermaskine på eksemplet på Panasonic modellen og hvordan man barberer korrekt med en elektrisk barbermaskine vises i videoen.

Den største fordel ved gittermodellen er fraværet af irritation, da effekten af ​​barberkniven på huden er minimal. Denne type enhed bruges oftest til tør barbering uden kosmetik.

2. Funktioner af roterende modeller.

Enheden af ​​sådanne modeller gør det muligt at opnå en perfekt glat barbering, som kan sammenlignes med traditionel ansigtspleje ved hjælp af barbermaskiner med knive.

Rotationsindretningens konstruktion:

 • skiveformede faste knive;
 • bevægelige knive, der roterer i en cirkel.

Bevægelige dele er i tæt kontakt med huden og forårsager irritation på det, så roterende barbermaskiner bruges oftest til våd barbering med kosmetik.

Hvilken slags barbermaskine at vælge

Det hele afhænger af flere faktorer:

 1. hudtype og grad af følsomhed over for ydre stimuli;
 2. Ønsker om at bruge yderligere kosmetik;
 3. individuelle præferencer - lyse børster eller et glat barberet ansigt.

Sådan barberes med en Braun og Panasonic elektrisk barbermaskin

Razor bevægelse skal være progressiv, det vil sige op og ned. Du er nødt til at bevæge sig langs kæbebenet og gradvist behandle ansigtet. Tryk ikke barbermaskinen tæt på dit ansigt.

Funktioner af gitter modeller:

 • blidt påvirker huden
 • fjern hår på vanskelige steder
 • ingen irritation er mulig.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal modeller til våde barbering vaskes med rent vand. For at gøre dette skal du afbryde enhedens hoved.

Dette er vigtigt! Netto barbermaskiner er velegnede til mænd med følsom og irriteret hud.

Sådan barberes en Philips roterende barbermaskin

Hvis du bruger en roterende type barbermaskine, skal bevægelserne være cirkulære, glatte. For at maksimere glat hud anbefales det at puste kinderne og stikke kinderne fremad. Også, ikke over-nidkær og tryk barberhåret i dit ansigt, det kan beskadige epidermis.

Se videoen om, hvordan man barberer en roterende elektriske barbermaskine.

Vigtige nuancer ved at bruge en elektrisk barbermaskin

1. Spørgsmålet om sikkerhed.

Mest moderne modeller af barbermaskiner designet til brug i et vådt rum. Sådanne anordninger er udstyret med en vandtæt sag og en lille indtrængning af vand, de er ikke bange for. Desuden anbefales det at vaske det aftagelige hoved på enheden efter hver brug.

2. Husk at oplade batteriet.

Før hver brug skal du oplade barberbatteriet, 5 minutter er nok - denne opladning er nok til en procedure. I slutningen kan du lade enheden oplade i 1-1,5 timer. Dette er nok til en kontinuerlig drift af enheden i 45-60 minutter.

3. Brug af kosmetik.

Som regel, i instruktionerne for hver razor liste over kosmetik, som er mest foretrukne. Ethvert kosmetisk præparat skal påføres med et tyndt, jævnt lag og gradvist rengøres med et barberhoved.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal personen nødvendigvis behandle lotionen, som giver huden en blød og behagelig aroma, har en beroligende virkning og neutraliserer irritation.

4. Hvornår skal du barbere

Det er bedst at barbere om morgenen, fordi huden efter en nats hvile er mest modstandsdygtig over for testen. Med hensyn til hyppigheden af ​​proceduren anbefaler kosmetologer barbering 1 gang om 2-3 dage.

5. Hone teknik.

Du kan læse tusindvis af artikler om, hvordan du barberer en Philips razor ordentligt, se en million videoer, men lær kun at bruge en elektrisk barbermaskin alene efter din egen oplevelse. Hovedhemmeligheden med kvalitets skæg og ansigtspleje er de rigtige bevægelser og det rigtige pres. Du kan mestre dem kun gennem mange træninger.

Dette er vigtigt! Den mindste overdreven indsats og mikro-udskæringer vises på huden, der ikke er synlige for øjet, men snart vil de provokere inflammatoriske processer.

For at fjerne hudskade skal du følge disse enkle retningslinjer:

 • bevægelser skal være glatte, langsomme, uden jerks;
 • barbermaskinen bevæger sig altid kun i retning af hårvækst;
 • juster trykket - denne parameter er individuel for hver mand;
 • Brug barbermaskinen med minimumshastighed.

6. Forberedende fase.

Hovedforberedelsen er at fugte huden så meget som muligt. For at gøre dette skal du bruge et frottéhåndklæde, det fugtes i varmt vand og påføres ansigtet og gnider huden med lidt pres. Når huden er tør, påføres en kosmetik på huden.

Lad os nu tale mere detaljeret om hver kosmetik.

Gelprodukter beskytter huden mod skader og fremmer glat svæveflyvning. Størstedelen af ​​gelerne er hypoallergeniske, forårsager ikke allergiske reaktioner, så de anbefales at blive brugt til følsom og problematisk hud.

Dette er vigtigt! For følsom hud, der er tilbøjelig til irritation og allergi, foretrækker produkter, der omfatter kamille, aloe, vitaminer, silikone.

Mange eksperter anbefaler ikke brug af skummet, da denne sammensætning ikke strammer porer og skægstubbe elevatorer til nemmere og mere behagelig barbering. Desuden er irritation efter behandling af ansigtet med skum sandsynligvis fremkommet.

Hvis det for en normal og olieagtig hud er bedre at vælge en sammensætning baseret på alkohol (lotion), så er tørre og følsomme hudcremer mest foretrukne, det har en fugtigheds- og blødgørende effekt. Hvis cremen indeholder mynteekstrakt, har dette middel en beroligende og tonisk effekt.

Ikke altid til stede er effektiv makeup, så nogle gange må du bruge midlerne ved hånden.

En frisk agurk er et glimrende værktøj, ikke kun for kvindelige masker, men mænd kan bruge det med lige effektivitet. Grøntsagen, sammen med skrællen, knuses i en mush, indpakket i et tørklæde eller serviet og påføres ansigtet, hvor irritationen er mest udtalt.

Aloe er et fremragende lægemiddelplante, der fremmer hurtig healing af slid og ridser. Det er nok at fjerne den øverste skræl fra pladen og gnide ansigtet med massen. Proceduren kan suppleres med en maske på 1 æggehvide og 10 dråber citronsaft. Blandingen påføres i 5 minutter efter barberingen. Derefter vaskes masken af ​​med rent vand.

Hvis du vil hurtigt og effektivt lindre irritation, skal du bruge en blanding af 100 g puree, 2 spsk. skeer af mælk og 0,5 spsk. skeer af glycerin. Påfør blandingen i en kvart time på dit ansigt og skyll derefter med varmt vand.

Måder at barbere

Ansigt barbering behandling er af to typer:

Den specifikke metode til barbering vælges afhængigt af en række faktorer:

 • individuelle præferencer
 • hudtype;
 • anbefalinger fra specialister - hudlæge og kosmetolog.

Nogle moderne modeller af enheder giver dig mulighed for at behandle ansigtet på to måder. Dette valg er mest foretrukket, fordi du afhængigt af situationen kan vælge den rigtige type barbering.

Før du bruger shaveren for første gang, skal du læse instruktionerne og sørge for, at enheden svarer til den type barbering, du vælger.

Med en tør ansigtsbehandling skal du være forberedt på den aktive påvirkning af enheden på huden. Først og fremmest vedrører det roterende barbermaskiner. Derfor anbefaler dermatologer, at mænd, der udøver tør barbering, altid bruger en beroligende lotion. Det skal bruges hver gang efter ansigtsbehandling, vil det fremskynde helingsprocessen af ​​mikrokaster og mikro-udskæringer på huden.

Våd barbering indebærer brug af ethvert kosmetisk produkt - skum, gel, fløde eller balsam. Det er nødvendigt at behandle valget af midler ikke mindre opmærksomt end at købe barbermaskinen. Overvej hudtype, individuelle præferencer og naturligvis anbefalinger fra eksperter.

Dette er vigtigt! Sørg for at læse reglerne for anvendelse og anvendelse af kosmetik. Faktum er, at nogle produkter anvendes bedre med hånden, og med andre er det bedre at bruge en speciel børste.

Processen med barbering fra et teknisk synspunkt

Hver mand er utvivlsomt bekendt med barberingsprocessen. Men vi taler om brugen af ​​elektriske barbermaskiner, så nogle af nuancerne skal stadig overvejes.

Mange faktorer påvirker barberingsteknik:

 • hvor lang tid ansigtshår er
 • hvilken del af ansigtet skal behandles
 • individuelle karakteristika ved vegetation - farve, densitet, hårdhedsgrad.

Sådan barberes elektriske barbermaskiner - net og roterende

 1. I første fase behandles kinderne. Bevægelse, først fra top til bund, til hagen og derefter i modsat retning.
 2. I anden fase behandles halsen. Bevægelse fra halsen til hagen og i modsat retning.
 3. I sidste fase behandles whisker-zonen. Ved våde barbering påføres dette område en ekstra mængde kosmetiske produkter. Hvis du bruger den tørre metode, skal bevægelserne være så langsomt som muligt.
 4. Når du arbejder med en barbermaskine, skal du udføre op og ned bevægelser. Hvis barbermaskinen er roterende, den mest effektive behandling af ansigtet i cirkulære bevægelser. Men ikke alle mænd følger disse anbefalinger. Behandlingsprocessen er en individuel procedure, og alle vælger de mest behagelige bevægelser og graden af ​​tryk.
 5. Tryk ikke hårdt på huden under barberingen. Ved brug af gittermodellen øges effektiviteten af ​​overdreven tryk ikke. Når der anvendes en roterende enhed, vil der forekomme irritation på huden.
 6. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du skylle dit ansigt og omarbejde områder, der ikke er barberet nok. Derefter påføres en speciel kosmetik på huden, oftest er det en desinficerende lotion.
 7. Det anbefales ikke at gå udenfor umiddelbart efter en barbering i et regnfuldt efterår og i en kold vinter, da de fleste kosmetik ikke er beregnet til brug under skarpe temperaturændringer. Hvert kosmetisk produkt har en instruktion, hvor alle funktionerne i ansøgningen er angivet.

Dette er vigtigt! For ejere af skæg og sideburns er razors med trimmere mest foretrukne. Med disse enheder kan du trimme vegetationen på ansigtet.

Holde og tage sig af elektriske barbermaskine

For enheden at tjene i lang tid og korrekt, er det ikke nok at lære at skrabe ordentligt med barbermaskinen i Braun Series 3 eller et andet mærke. Det er vigtigt at ordentligt pleje apparater og opbevare ordentligt.

1. Vedligeholdelsesanordning til våde barbering.

For det første afbrydes enheden fra netværket. Barberhovedet fjernes og behandles af et specielt værktøj, der købes med enheden. Barbermaskinen tændes, så værktøjet spredes over hele overfladen. Alle aftagelige dele af enheden vaskes med rent vand. Når delene er tørre, opsamles de.

2. Pas på en tør barberingsenhed.

Enheden er afbrudt fra lysnettet, og skærenheden fjernes. Håret skal fjernes forsigtigt, da det er let nok at slå på en hård overflade. For pleje af interne detaljer anvendes den specielle børste. Derefter indsamles alle detaljer.

Enheden opbevares på et tørt sted - i skabet. Hvis modellen er genopladelig, behøver du ikke oplade den til fremtidig brug, da opladningen i løbet af tomgang vil falde, og shaveren skal oplades igen før brug. Husk at et batteri kun kan oplades og aflades et bestemt antal gange.

Nu ved du alt om, hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine. Del information om sociale netværk og fortæl os hvilken metode til barbering, der passer dig bedst.

Hvordan ændrer du øjenbrynens form på egen hånd?

Ingroet hår efter epilering