Sådan barberer man en maskine

Fra denne artikel lærer du:

 • Funktioner barbering for første gang
 • Barbering uden irritation
 • Sådan barberes med en maskine
 • Razor regler
 • Instruktioner til brug shaver

Hvorfor har mænd ikke lyst til at barbere sig? Kvinder, der er kendt på egen hånd, skal alle nuancer af depilation forstå dem. For det første har huden i ansigt og nakke en kompleks, ujævn lindring, hvilket skaber risiko for skæring. For det andet, ret ofte efter denne procedure er der en irritation, der ødelægger udseendet. Faktisk kan alt dette undgås, hvis du ved, hvordan man barberer ordentligt, så der ikke opstår nogen vanskeligheder af denne art.

Funktioner barbering for første gang

Et af de mest problematiske spørgsmål - hvordan man barberer for første gang korrekt - er særlig bekymret for teenagere, som tager denne proces meget ansvarligt. Desværre gør mange af dem dette i hemmelighed, lukker i badeværelset fra deres forældre, låner papa's barbermaskine. Resultatet er forudsigeligt - nedskæringer, irritation, lukkede steder. For at forhindre dette anbefaler dermatologer at tage hensyn til følgende tips.

 1. Det er ret at begynde barbering i en alder af 16, selv om det afhænger af den mandlige type. I nogle tilfælde tvinger vegetationen på kroppen i en alder af 15 unge til at ty til denne procedure.
 2. For at gøre dette er det bedre at straks fylde på en elektrisk barbermaskine, hvilket kræver en minimal indsats, men det er meget effektivt. I det mindste er det næsten umuligt at beskadige huden.
 3. Hvis dette ikke er muligt, er det første gang det er bedre at købe en engangsmaskine - bare for at lære at gøre det.
 4. Vask dit ansigt med varmt vand.
 5. Vedhæft til hagen og kinderne terry håndklæde gennemblødt i varmt vand. Dette vil blødgøre børsterne.
 6. Påfør gelen eller barberskummet på palmerne, jævnt fordelt over ansigtet.
 7. Behov for at barbere fra kinder til hagen, i retning af hårvækst.
 8. Med din fri hånd trækkes forsigtigt den behandlede hud.
 9. Efter hver løbe - skyl maskinen i varmt vand
 10. Vask det resterende skum væk.
 11. Fugt huden med en speciel lotion eller barberkrem. De skal mærkes "for følsom hud", hvilket tyder på, at værktøjet er ideelt til pleje af teenagehud.

Sådan barberer du for første gang en teenager - denne information er nyttig for både de unge mænd og deres forældre. Det vil hjælpe med at undgå irritation, brændende fornemmelse og ubehag. Alt skal være perfekt, så at denne procedure ikke senere forårsager frygt og ubehag. Men for at undgå rødme og acne virker det ikke altid - hvad skal man gøre?

Gennem fortidens sider

Historien om barbering går tilbage til Neanderthals. For omkring 100.000 år siden begyndte de at trække deres hår ud. For at gøre dette brugte de skaller og skarpe fragmenter af kvarts, der efterlod ar på ansigtet.

Barbering uden irritation

Du skal bare vide, hvordan du barberer uden irritation, så det ikke forkæler ansigtet. Dermatologer anbefaler at praktisere følgende.

 1. Sørg for at dampe huden inden barberingen.
 2. At barbere må ikke bruges for varmt vand.
 3. Brug ikke sæbevand: kun speciel gel eller skum.
 4. Hvis huden er for følsom og problematisk, skal du købe specielle plejeprodukter til det.
 5. Shave bedre om aftenen.
 6. Skift blad på barbermaskine i tide.
 7. Desinficér bladet efter hver barbering.
 8. Barber fra top til bund i retning af hårvækst. Mange i forfølgelsen af ​​hudens glathed gør det modsatte og som følge heraf bliver irriteret.
 9. Hold ikke barbermaskinen på ét sted flere gange.
 10. Efter barbering skal der anvendes specielle cremer, lotioner, geler til huden - men ikke alkoholbaseret.
 11. Gnid ikke huden med et håndklæde efter barberingen.
 12. Foretrækker flydende hoveder.

Denne enkle instruktion vil lære nogen, hvordan man barberer korrekt, så der ikke er nogen irritation. Overholde disse regler - og der vil ikke være noget spor af acne. Hvis rødmen fortsætter med at forekomme, vil den mest korrekte løsning på problemet være et besøg hos en hudlæge. Måske er årsagen til irritationen slet ikke barbering. Og selvfølgelig gør det rigtige valg, hvad er den bedste måde at barbere på.

Nysgerrige faktum

I det gamle Egypten, ifølge Herodotus, har rige egyptere allerede barberet flere gange om dagen. De forsøgte at være rene før guderne og skelne sig fra de "vilde", enkle mennesker.

Sådan barberes med en maskine

I de foregående afsnit er alt i alt allerede beskrevet detaljeret, hvordan man korrekt barberer en mand med en maskine, så proceduren ikke forårsager ubehagelige fornemmelser. Dette er den mest bekvemme og almindelige enhed til denne procedure. I nogle øjeblikke taber han naturligvis den elektriske barbermaskine, men barberer den meget mere omhyggeligt. Til de ovenfor beskrevne manipulationer kan du kun tilføje et par nuancer.

 1. Sørg for, at barberingsprodukterne ikke indeholder sæbeopløsninger. Jo mindre de skummer jo bedre.
 2. Maskinen er bedre at barbere ikke oftere og mindst 2 gange om ugen.
 3. Vent, indtil ansigtet er helt tørt - og brug kun en creme eller aftershave.
 4. Brug ikke cologne til denne procedure.

Det er bedre at indledningsvis forstå, hvordan man barberer en mand med en barberkniv, så at denne procedure senere ikke forårsager ubehagelige fornemmelser. Ifølge statistikker anvendes denne særlige enhed af de fleste mænd. Og deres valg - flydende hoveder og udskiftelige knive. Og kun 5% af den stærke halvdel af menneskeheden er brutale fyre, der ikke er bange for at rodde med barbermaskinerne.

Wow!

Zafiro Iridium barbermaskinen koster $ 100.000. Den omfatter blade fremstillet af hvide safirer dyrket i laboratoriet.

Razor regler

Lad os se, hvordan man barberer en lige barberkniv. Straks foretage en reservation, at dette er en hel videnskab, som ikke er let at beherske. Det er tilrådeligt at tage nogle lektioner fra en rigtig mester for at se, hvordan dette gøres i praksis, for at øve på noget objekt (for eksempel et gammelt legetøj). Og først efter det tager deres eget ansigt op. Her er en kort vejledning til shaveren derhjemme.

 1. Blødgør børsterne: Skyl dit ansigt med varmt vand.
 2. Lav en varm komprimering.
 3. Lather blødgjort hår med en speciel skummende barberkrem eller ægte barbersæbe, pisket i et skum.
 4. Den bedste barbering børste er fra badger uld.
 5. Farlig barberkniv for at holde tre fingre foran håndtaget. Bladet skal være placeret skråt i en vinkel på 30 ° til huden.
 6. Huden skal strækkes med din frihånd.
 7. Start barbering med kinder. Hagen og overlæben er den sidste.
 8. Frisøren udføres først i retning af hårvækst, så - imod dem.
 9. Kør barbermaskinen jævnt.
 10. I spidserne holder hjørnerne over overlæben barberkniven mere ren.
 11. For at undgå nedskæringer skal du forsigtigt adskillige gange skylle barbermaden med varmt vand.
 12. Bladet skal være skarpt, så skift det så snart skrabekvaliteten falder.
 13. Før skrabning, og efter proceduren, tørres hver gang en barbermaskine skal skylles, tørres grundigt med en blød klud.
 14. Opbevar værktøjet på et tørt sted, men ikke i badeværelset.
 15. Hold, åben, luk enheden skal være omhyggeligt, ved halen.
 16. Enhver berøring kan beskadige kniven.
 17. Lad ikke barbermaskinen falde eller brug den til andre formål.

Sørg for at se videoen om, hvordan du barberer en lige barberkniv korrekt for ikke at skade dig selv ved et uheld. På trods af at det er meget vanskeligt at påføre, er det det, der giver den maksimale virkning af langvarig glat hud uden irritation. Kun en ægte mand kan beslutte sig for brugen af ​​et sådant værktøj. Med hensyn til det sikreste barberingsapparat er dette en elektrisk barbermaskin.

Om terminologi.

Farlig barberkniv (andre navne - bladskraber, frygt) - barberkniv med et åbent, ubeskyttet blad. Det var populært og udbredt indtil midten af ​​det 20. århundrede. Hun begyndte at blive kaldt farlig efter udseendet af den T-formede maskine fra Gillette, annonceret som en barberkniv.

Instruktioner til brug shaver

Når du køber denne enhed til personlig brug, skal du først studere instruktionerne vedhæftet den, hvordan du barberer med en elektrisk barbermaskine. Der er ikke noget kompliceret om det.

 1. Bestem hvilken slags elektrisk barbermaskin du foretrækker at barbere - net eller roterende. Den første er ideel til følsom hud, den anden er berømt for sin fantastiske glatte hudeffekt.
 2. Før du barberer med en elektrisk barbermaskine, kan du behandle din hud med en speciel lotion, men du skal sørge for, at den tørrer først og derefter barberer. Men mange mænd barberer tørt.
 3. Barbering med en Philips roterende barbermaskin anbefales i glatte, ubrudte cirkler. Kind - blæs, hak - udbulning.
 4. Barbering med en Panasonic elektrisk barbermaskin har brug for en anden måde. Bevægelsen skal være progressiv - op og ned. Flyt - langs kæbebenet.
 5. Tryk ikke barbermaskinen for tæt på din hud.
 6. I slutningen af ​​shaveren skal du skylle.
 7. Påfør huden et specielt værktøj.

Dette er en kort instruktion om, hvordan man korrekt barberer en mand med en elektrisk barbermaskine, som kan have flere muligheder afhængigt af modellen af ​​den anvendte enhed.

bedømmelse

I rangeringen af ​​de bedste elektriske barbermaskiner har Philips RQ1151 / 16 med GyroFlex 2D-teknologien været på plads i flere år. Omkostningerne er omkring 7.000 rubler.

Alle disse tips om hvordan man barberer en mand ordentligt kan være af god service. Overholdelse af reglerne for brug af alle disse anordninger reducerer risikoen for nedskæringer, ar, indgroede hår og vigtigst af alt - irritation. Mænds udseende kræver nogle gange ikke mindre opmærksomhed end kvinder. Derfor behandle dette problem ansvarligt, kære herrer.

Sådan barberes maskinen: nuancer, som du ikke vidste

Hver anden mand begynder sin dag med en procedure for at fjerne overskydende ansigtshår, på et enkelt sprog - med barbering. Den moderne barberingsindustri tilbyder en række værktøjer til dette, det være sig engangs- eller genanvendelige maskiner, barbermaskiner og elektriske barbermaskiner, clippers og trimmere. Men oftest bruger mænd konventionelle maskiner.

Hvordan man barberer med en maskine, skal du lære fra en ung alder, da en barbering forstyrrer væksten af ​​overskæg og skæg, forårsager irritation og betændelse i huden, fører til skader, slid og nedskæringer. I denne henseende anbefaler eksperter, at alle mænd handler i overensstemmelse med standardinstruktionerne om, hvordan man skal barbere skægget med en maskine hjemme.

Fordelene ved denne metode

Maskinen til barbering optrådte i mænds drift i lang tid, meget tidligere end moderne elektriske apparater. Moderne butikker tilbyder et bredt udvalg og udvalg af maskiner til skæg og overskæg afhugning, og stylister og barbermaskiner kalder de vigtigste fordele ved at bruge maskiner. For eksempel:

 • Høj kvalitet og effektiv barbering. Ved hjælp af et sådant værktøj vil en mand være i stand til at barbere hårene ved selve roten, hvorved ansigtets hud bliver glat og rent. Og maskinens knive fjerner de hornede hudlag, renser porerne.
 • Tilgængelighed. Som nævnt ovenfor kan du finde en barberskrab i enhver butik til husholdningskemikalier, kosmetik og andre husholdningsartikler. Derudover sælges maskinerne til overkommelige priser.
 • Brugervenlighed. Enhver mand kan barbere sig med en standard maskine; der er ingen særlige krav til at udføre en sådan procedure.

Samtidig skal du forstå, at du skal bruge en barbershør forsigtigt, da der er enhver chance for at skade huden med knive. Hvis dette er en engangs maskine, kan den bruges ikke mere end 2-3 gange, og for en genanvendelig maskine skal du regelmæssigt købe udskiftningspatroner.

Forberedende fase

For nogen, bør barbering med en maskine begynde med forberedende aktiviteter, da den rigtige forberedelse er 50% succes. Det er nødvendigt at forberede ansigtets hud for at lette kontakten af ​​epidermis, hår med maskinen, samt for at undgå risici for irritation, nedskæringer og slid. For at gøre dette skal du blødgøre huden ved hjælp af to metoder:

 • vaske dit ansigt i varmt vand i flere minutter;
 • suge et håndklæde i varmt vand og læg det på huden i et par minutter.

Derefter skal huden være sikker på at anvende en barbering. Det anses for at være den mest populære barbergel, da det passer til alle hudtyper, fugt og plejer hud og hår og er mere end økonomisk i forbrug. For en fed type ansigt er det bedre at vælge skum, og det forbedrer brysthårene bedre, så de let kan barberes med maskinblade.

Hvilken slags barberingsprodukter skal du bruge?

Når du udfører barbering med børster med en engangsbæremaskine eller genanvendelig maskine, skal en mand tage sig af valget af kosmetik. Formålet med barbering af kosmetik er at fugt og blødgøre hud og hår på ansigtet, hvilket gør det muligt for knivene at glide så meget som muligt og barbere hår af enhver tykkelse og hårdhed. Formålet med aftershave kosmetik er at forhindre irritation, tørhed, indtrængning af patogen flora i huden.

Du kan bruge følgende typer barberingsprodukter:

 • skum - egnet til fedtet og normal hud i ansigtet, det passer perfekt til skægets og overskægets hår, hvilket giver en razorglide og hurtig fjernelse af håret.
 • gel - en tyk konsistens giver en lille mængde produkt til at dække et stort område af ansigtet, gelen intensiverer og blødgør både huden og håret, så de kan barberes sikkert af;
 • creme - dette værktøj er mere egnet til personer med følsom og tør hud, blød og fedtet tekstur dybt fugt og dækker huden med et beskyttende lag.

Eksperter anbefaler ikke at spare på kosmetik til barbering, da det påvirker graden af ​​traume i huden, glidning af bladene i ansigtet og hårfjerning. I intet tilfælde kan det ikke barberes med et maskine skæg og overskæg på tør hud eller med simpel sæbe.

Barberingsteknikker

En overskæg og skægbjælke kan være engangsbrug eller genanvendelig. I det første tilfælde taler vi om plastmaskiner med flere knive, som du kan barbere 1-3 gange, hvorefter de smides ud og tager en ny maskine. En genanvendelig barbermaskine er normalt lavet af metal, den erstattes med udskiftelige kassetter med knive, som regelmæssigt ændres. Princippet om barbering med sådanne anordninger er meget ens.

Sådan barberes t-formet maskine?

Den T-formede maskine er en genanvendelig barbermaskine, som indebærer en regelmæssig udskiftning af kassetter med knive. Til barbering med en sådan maskine har du brug for de samme forberedende foranstaltninger og en liste over værktøjer. Næste i maskinen skal du indsætte bladet, tag håndtaget i slutningen. Nu skal en mand vælge den optimale vinkel af bladene i forhold til ansigtets hud (ca. 30 grader).

Ideelt set skal maskinens greb ser diagonalt ud på gulvet, så bladene kommer i kontakt med huden. Nu kan du barbere hårene på ansigtets hud, for denne maskine skal bevæge sig fra top til bund, først i kinderne og derefter på halsen og i slutningen barberer overskæget. Hvis hårene er dårligt fjernet, kan du flytte bladene vinkelret på hårlinjen. Under ingen omstændigheder må man ikke trykke på maskinen, da dette vil medføre skæring af huden og irritation.

Efter barbering af børster og whiskers skal du vaske dit ansigt med rindende vand og inspicere vanskelige steder. Hvis hårene forbliver, er det ikke nødvendigt at genanvende barberingshjælpen. Fugt kun maskinen med vand og fjern eventuelt resterende hår. Du kan flytte væk fra reglerne og barbere hår mod deres vækstlinier på sådanne steder, for eksempel på hagen og i næseområdet, hvor der er ansigtslindring.

Sådan barberes en engangs barberkniv?

Når du har påført barberingsproduktet på huden, skal du starte proceduren selv, først barber hårene fra kindområdet. På mandens kinder er hårene den blødeste og mest lydige, derfor er det lettere at fjerne med en barberkniv. Maskinen skal svede hårets vækstlinje som regel fra brystets begyndelse til hagen. Hvis hårene skæres hårdt langs deres vækstlinje, kan du ændre skarphedsvinklen meget.

På hårdt tilgængelige steder under barberingen kan du strække huden med din anden frihånd. Men at skubbe og forsøge at holde maskinen på ansigtet kan ikke, fordi det vil forårsage alvorlig hudirritation. Næste barber hårene på nakken og flytter maskinen fra nakken til hagen med glatte bevægelser. I dette tilfælde skal maskinen skylles så ofte som muligt i koldt vand for ikke at tilstoppe knivene med hår.

Efter halsen begynder de at barbere på overskægsområdet, i dette område er hårene den mest stive og har brug for intensiv blødgøring. Derfor skarver overskæg den sidste, så hårene forbliver så lange som muligt under skum eller barbergel. For at barbere på overskæg, presses overlæben til tænderne, som om man trækker den. Maskinens retning skal også være i en lille vinkel, men ikke mod hårets vækstretning.

Hud- og instrumentpleje

Ved barbering skal en engangs og genanvendelig barbermaskine skylles så ofte som muligt i vandet for ikke at tilstoppe mellemrummet mellem knivene. Hold værktøjet rent og tørt i et ventileret tørrum. For at passe på din hud skal du bruge følgende typer produkter:

 • creme er ideel til tør hud i ansigtet, da det indeholder nærende ingredienser, der intensivt fugter huden;
 • Balsam - et universelt middel til alle hudtyper, men det er mest velegnet til følsom hud;
 • Lotion - flydende konsistens og alkoholindhold vil give høj kvalitet pleje for fedtet hud i ansigtet;
 • Gel er et universelt middel til alle hudtyper, som beskytter, fugter og beroliger huden efter barbering.

Kosmetik til barbering og efter bør ikke kun være fra en producent, men helst fra en række produkter fra mærket. Dette vil beskytte huden og sikre sin maksimale omfattende pleje.

konklusion

At shave en engangs maskine (sikkerheds barberkniv) er meget nemmere, så den er mere egnet til begyndere og unge mænd til en sikker og effektiv barbering. Men at barbere en T-formet maskine kræver færdigheder og evnen til at bruge den, så den bruges ofte af erfarne mænd. Rakningsteknikken for begge indstillinger er omtrent den samme, kun for at arbejde med en genanvendelig maskine, du skal forsøge at finde den optimale vinkel af barbering. Under alle omstændigheder er fjernelsen af ​​børstehårene ved bladet den mest effektive metode til alle eksisterende.

Rakningsteknik - hvordan man barberer en mand med en maskine + video

I denne artikel vil vi dele med en stærk halvdel af verdens barberingsteknik. I dag vil vi fortælle og vise dig, hvordan man korrekt barberer en mand en maskine.

Brutal man - en hård, hård og hård Homo sapiens. For ikke at miste det meget intelligente udseende bør man lære at håndtere et "koldt våben" - en barberkniv. På trods af al ekstern uskadeliggørelse er huden på ansigtet det svage punkt for enhver kriger. Gudskelov, disse dage er længe gået, da processen med at slippe af med unødvendig vegetation blev til en dødelig dans af en skarp og farlig barberkniv omkring en forsvarsløs hals.

Nu er alt meget nemmere. Påskøn den vestlige borgerskabs velsignede opfindelse - en barberkniv. Selv med sådan en trompet "gadget" minimale færdigheder med hensyn til hvordan man barberer korrekt, skal du stadig have.

For at barbere maskinen korrekt skal en mand, at du skal nøje følge instruktionerne nedenfor og koncentrere dig om processen. Prøv at skærpe den maksimale opmærksomhed på maskinen og din hud under barberingen (omtrent det samme som at komme forbi skønheden), og du får et glimrende resultat.

Så for at komme ud af badeværelset med minimal tab for ansigtets hud, skal du følge de følgende trin i barberingen (hvis du ikke vil læse, så se videoen, det er nederst i posten).

Forberedende fase

Før du begynder det afgørende øjeblik for hård ødelæggelse, skal ansigtets hud være forberedt på proceduren.

 • Huden skal være fugtet. For at gøre dette skal du vaske godt nok med varmt vand (ved hjælp af en gel). Børsterne bliver blødere, hvilket vil lette processen. Dem, der ikke har særlig travlt, passer til muligheden for et vådt håndklæde. Det skal bare anvendes i ansigtet i et halvt minut. En sådan komprimering vil være mere effektiv end almindelig vask.
 • Det er nødvendigt at bruge specielle geler eller skum, det vigtigste er ikke sæbe! Det er ikke egnet, da det har en stærk alkalisk reaktion og kan gøre din unge sunde hud til et tørt og livløst stof. Gel skal skrives i hånden, og derefter jævnt gnides i en cirkulær bevægelse i barberingsområdet. Moderne producenter tilbyder et solidt udvalg af kosmetik til mænd, så vælg den mulighed, der passer til alle karakteristika (efter hudtype, tekstur), er ikke svært.
 • Vælg et passende "værktøj". For at rette barberingen har en mand brug for en maskine. Hans knive skal være skarpe, han skal selv være komfortabel, ligge godt i hånden og ikke glide. Ellers vil det blive et torturinstrument, som ikke helt fjerner håret, men vil kun forårsage alvorlig irritation af huden og føre til udseende af mange nedskæringer. Det vigtige punkt er bladets skarphed. Barbering en stump maskine, hvordan man går på ansigtet med sandpapir - irritation er garanteret. Ligegyldigt hvor følsomt dine hårde mænds hud er, husk: Du skal ændre bladene så ofte som muligt og disponible maskiner i højst tre procedurer.

Moment X, eller hovedfasen

Hemmeligheden om perfekte resultater er skjult i blot tre enkle regler.

 1. Barbering behøver kun at toppen ned og i retning af hårvækst. I nogle områder kan du barbere efter diagonalen. Hvis du ikke overholder dette råd, forventer du uudholdelig kløe og kamp med indgroet hår. Først og fremmest barberer du "vegetationen" på kinderne: forsigtigt uden stærkt tryk for at undgå skade. Det er tilrådeligt at strække huden lidt med din fri hånd. Simple manipulationer vil lette proceduren, og huden vil give elasticitet. Følg derefter nakken og hagen. Algoritmen er enkel: Smidigt men sikkert fører maskinen fra nakken til hagen og glem ikke forsigtighed.
 2. Efter hver to eller tre bevægelser i ansigtet med en barberkniv for at skylle med vand. Tynde tredobbelte blader bliver hurtigt tilstoppede med barberede hår og ophører med at klare deres opgave med ren barbering. Dette vil medføre yderligere hudirritation og nedskæringer. Afhængig af børstens stivhed skal knivene i barberingsprocessen fugtes i koldt vand (med bløde hår) eller under en strøm af varmt vand (til ejere af stive børster). Det farligste "forræderiske" websted: Hage- og overskægsområde. Ved barbering af disse steder betragtes irritation og nedskæringer almindeligt. Men det er værd at forsøge at minimere risiciene. For at gøre dette skal du have en godt dampet hud og et nyligt anvendt barberingsprodukt. Manipulationer skal udføres med tætpressede læber mod forkanten og forsøger at glide knivene langs samme område som sjældent som muligt.
 3. Fjern forsigtigt indgroet hår. Dette kan nemt gøres, hvis du henter håret med pincet og derefter forsigtigt barberer. Som regel findes indgroet i hagen og halsen. Derfor skal dette websted være opmærksom og glem ikke at anvende værktøjet efter barbering.

Finita la comedy, eller det sidste stadium

Så blodtab er minimal, puls normal. Før du trækker vejret i relief, skal du sørge for, at arbejdet er udført korrekt, og at der ikke er nogen manglende sektioner. Det anbefales at vaske skummet grundigt af og inspicere ansigtet. På steder, der er vanskelige at få adgang til maskinen, såsom haklinjen og området nær næsen, forbliver ikke barberede hår. Du skal gentage den normale procedure. Hvis barbering på hårets vækst ikke giver resultater, så kan du ty til en farlig teknik - hensynsløst fjerne dem mod hårets vækst. Ja, det er effektivt, men du skal være klar til udseende af ubehagelige røde pletter - irritation.

Efter fjernelse er det værd at tage sig af den berørte hud. En række geler kommer til redning efter barbering, fugtgivende og desinficerende lotioner, beroligende cremer. I intet tilfælde har det travlt med at straks anvende kosmetik. Der er en høj sandsynlighed for, at ubehagelige hvide bumser vises, hvilket uden tvivl vil samle mere udseende end et perfekt barberet ansigt. Før du bruger et produkt, må du ikke vaske med koldt vand, helst ved stuetemperatur, så porerne er åbne for behandling med en passende efterbehandlingsbehandling. Efter vandbehandling må du ikke tørre dit ansigt med et håndklæde.

Som du kan se, er der intet svært i denne procedure. Barbering ophører med at være en stor opgave, hvis alt er gjort korrekt og i orden!

Mænd om hvordan man barberer maskinen

Barbering er en af ​​de nødvendige procedurer for de fleste mænd. Hver dag vokser håret på ansigtet af en mand ca. 0,4 millimeter, og nogle gange skal du barbere dem væk. For nogle mænd bliver det til ægte daglig tortur. Men det skyldes kun, at de ikke ved, hvordan man barberer korrekt. Hvad er den rigtige barbering?

Korrekt barbering indebærer flere trin, og det begynder med det rigtige valg af maskine og kosmetik. Derudover omfatter den den rigtige forberedelse af huden, barberingen selv og selvfølgelig plejen efter.

Valg af maskine og værktøj til barbering

Machine - det mest populære værktøj til barbering. Det rigtige valg af maskine gør det muligt at gøre barbering nemmere og mere fornøjelig. Hvad er de Alle ved, at maskinerne er engangsbrug og genbrug. Engangsapparater skal kun bruges, hvis det er absolut nødvendigt og ikke mere end én gang. Sådanne maskiner er normalt hurtigt stump og har ikke specielle strimler til at blødgøre huden og andre enheder for at lette denne procedure.

De gamle romere forsøgte at barbere deres ansigter for ikke at ligne barbarerne, da skæg blev betragtet som deres tegn.

Meget bedre genanvendelige maskiner med udskiftelige kassetter. De utvivlsomme fordele ved en sådan maskine omfatter det faktum at du kan bruge det som du vil i lang tid, du behøver kun at købe nye kassetter med jævne mellemrum. Båndene selv er også forskellige, nogle af dem kan tjene ganske lang tid og forbliver stadig skarpe. Hvis du ikke ofte vil bruge penge på nye kassetter, skal du gaffle for dyre, men virkelig højkvalitets dem, for eksempel med platinblade.

Hvis du vil reducere irritation af huden under barbering og forbedre kvaliteten, er det nødvendigt at give fortrins til kassetter med flydende hoveder. De trykker ikke så hårdt på huden og må ikke beskadige det. Du kan også vælge kassetter, hvis knive bevæger sig i forskellige retninger, de giver en glattere barbering og mindre traumatisering af huden. Den mest holdbare er knive med en diamantbelægning. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på forekomsten af ​​mikrocrescenter, forståelse af hår og blødgøringsstrimler.

Den gennemsnitlige mand i hans liv barberer mere end 8 meter stubbe.

Når du vælger et barberingsprodukt, skal du huske om typen af ​​hud. For følsom hud er det nødvendigt at vælge produkter uden alkohol og fortrinsvis hypoallergen. Alkoholbaserede produkter er også kontraindiceret til tør hud. Men de vil være olieige lige forresten, såvel som produkter med en tørreffekt, for eksempel med egetræsekstrakt i sammensætningen.

Det er godt, hvis der er silikone i barberingsproduktet, det forbedrer glidning og gør barberingen lettere og glattere. Hvis irritation forekommer hyppigt på barberingsområdet, kan triclosan og salicylsyre anvendes, som har antiinflammatoriske og antibakterielle virkninger.

Shave Right (Video)

Korrekt barbering indebærer flere vigtige trin, som f.eks. Forberedelse af huden, direkte barbering og genoprettelse af procedurer efter. Ved første øjekast kan det virke som om alt er svært, men hvis du følger enkle tips, vil alt arbejde ud.

Tilberedning af hud

Før du begynder at barbere, skal du forberede huden til denne procedure, vaskes grundigt med varmt vand, som hjælper med at blødgøre børsterne. Du kan også tage et håndklæde, suge det med varmt vand, klemme godt og læg på ansigt i et halvt minut. Du kan også bruge en speciel creme. Derefter kommer skumets drejning, det skal påføres jævnt med huden med glatte cirkulære bevægelser, der dækker alle områder, der skal barberes.

Det er meget bekvemt at anvende barberingsprodukter ved hjælp af en speciel børste. Med fremkomsten af ​​barberskum er børsterne uforglemmeligt glemt, og i mellemtiden anvendes selv moderne skum eller geler med deres hjælp meget bedre.

95 dage af livet den gennemsnitlige mand til at bruge på barbering.

Før du begynder barbering, skal du sørge for, at maskinens kniv er ret skarpt. Blunted maskiner i de fleste tilfælde fører til hudirritation og nedskæringer. Mænd med følsom hud har brug for at ændre værktøjsmaskiner specielt ofte.

Shave klogt

Begynd altid barbering med kinder. Her er håret ret fedtabelt, så der bliver ingen problemer, du skal blot bringe maskinen i dit ansigt og holde fra begyndelsen af ​​børstehårene til hagen. Samtidig husker vi, at det er nødvendigt at barbere kun langs hårvækstlinjen og i ingen tilfælde har noget imod det. Hvis denne metode ikke giver tilstrækkelig ren barbering, kan du tage maskinen lidt i en vinkel i retning af hårvækst. Med din fri hånd kan du lidt stramme huden, det gør den mere elastisk og letter dit arbejde. Maskinen må ikke undertrykkes kraftigt, bevægelserne skal være glatte og sikre. Under hagen rager vi i retning fra nakken.

For at undgå udskæringer under barberingen er det nødvendigt at vaske maskinen så ofte som muligt, ideelt efter hver passage gennem børsterne. Holdere af bløde børster kan skylle bladet i isvand, hvilket vil lette barberingsprocessen. Men for dem der har stive børster, er det forbudt at bruge koldt vand.

Det længste skæg i verden tilhører den indiske Bhai Shingu og når 2,5 meter i længden.

Ofte opstår der problemer på scenen med barbering. Her er børstehårene meget stive og bør blødgøres særligt omhyggeligt. Det er bedre at behandle disse websteder sidst, så barberingsværktøjet har tid til at arbejde på dem længere. Håret er barberet over læben, der presses på dette område af huden til forkanten, og maskinen er bedre at styre i en lille vinkel.

Vi behandler vanskelige at nå frem til

Efter barbering skal du vaske rester af midlerne fra huden og kontrollere, hvad du gjorde. Mest sandsynligt vil du finde flere områder, hvor der stadig er hår. Dette er dine personlige "svært tilgængelige steder". Hvis der er få sådanne steder, er det ikke nødvendigt at genbruge barberingsproduktet, du kan bare vådte maskinen med varmt vand og fjerne de resterende hår.

Meget ofte har mænd problemer med hår omkring næsen og på hagen. Den karakteristiske ansigtslindring tillader ofte ikke, at disse hår bliver barberet i retning af hårvækst. Derfor har du råd til at afvige lidt fra hovedreglen og forsøge at flytte maskinen i forskellige retninger. Det er vigtigt at forsøge ikke at gå igennem et afsnit flere gange og ikke for meget at trykke på maskinen. Hvis du lytter til disse tips, vil det heller ikke medføre meget skade, selv barbering "tør".

Vi gennemfører de afsluttende procedurer

Efterbehandlingsprocedurer er lige så vigtige som procedurerne før. De hjælper huden med at genoprette hurtigere og beskytte mod irritation og andre ubehagelige konsekvenser. Det første du skal gøre efter afslutningen af ​​barberingen - vask dit ansigt med køligt vand. Det er også tilrådeligt at lave en kølig komprimere fra et vådt håndklæde. Dette vil medvirke til at lukke porerne og indsnævre blodkarrene, hvilket vil hjælpe med at beskytte den skadede hud mod virkningerne af skadelige bakterier.

Når ansigtet er afkølet lidt, kan du begynde at anvende produktet efter barbering. Lotioner har ofte en forfriskende virkning, så de anbefales at blive brugt om morgenen, når du skal hurtigt opdatere og forfriskende. Cremen har brug for en følsom følsom hud, den virker forsigtigt, nærer huden, fugter og hjælper den med at genoprette sig fra barbermaskinens traumatiske effekter. Creme er bedre at bruge om aftenen før sengetid. Også nogle cremer anbefales til brug om vinteren, da de giver dig mulighed for at genoprette huden efter de negative virkninger af kulde.

I Europa fremkom traditionen for barbering i det 17. århundrede i Frankrig, alle forsøgte at glæde den 15-årige skægløse kong Louis XIV.

Separat er det værd at bemærke, at selv når du bruger en elektrisk barbermaskine eller trimmer, der ikke kræver brug af skum i barberingsprocessen, er brug af eftershave obligatorisk. Disse midler hjælper med at beskytte huden mod irritation og genoprette den efter skade.

Sådan barberes maskinen korrekt

Menneskehedens historie har mange hundrede nyttige opfindelser, og en barbermaskine er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. Det var han, der gjorde den moderne mand ud af den primitive mand, idet han havde reddet et ædelt ansigt fra fuldstændig ikke-ædle vegetation. Teknologi er en ting, og kunsten at bruge den er helt anderledes. I dag kan alle købe en moderne barbermaskine, men kun erfarne mennesker kan skære hår uden irritation og nedskæringer med en perfekt håndbevægelse, og derfor kan vi i dag finde ud af, hvordan du gør det korrekt med en barbermaskine, en maskine, en elektrisk barbermaskine for første gang uden problemer.

Barbering for første gangs maskine

For et halvt århundrede siden brugte mænd barberingsbørster og farlige blade, som kunne risikere at skylle hele ansigtet. I dag blev de erstattet af sikre maskiner og elektriske barbermaskiner, tilsyneladende perfekte. Gentagelsen af ​​facial konturer, skjulte blade og barbering uden skum og geler - disse slogans er fyldt med moderne reklame, men med nye enheder kom nye problemer: tør hud, irritation, afskæring af de øverste lag af hud og dermatitis.

I dag er valg af barbermaskine stadig et aktuelt problem, barberknivskarberne renser naturligvis huden af ​​vegetation, men sammen med håret fjerner de de øverste lag af huden, hvilket gør det til et gunstigt miljø for bakterielle infektioner. Den elektriske barbermaskin er en moderne højteknologisk gadget, men det kan ikke tage alle de korte hår, som som følge heraf vokser ubehageligt ind i huden. Derfor er kunstens barbering ikke noget fra fortiden, og det går videre fra far til søn, og vi vil lære at gøre det korrekt kl. 13, 14, 15, 16 år.

Måske hver forretningsmand, der ikke har mere end en halv time at lave morgenøvelse i dag, drømmer om en smidig, smertefri procedure. Det er ikke nok tid til at tage denne proces for alvorligt, og overdreven lidenskab vil føre til kamp "ar" på hagen. Efter at have husket flere enkle bevægelser og regler, vil du ikke i en dag kunne glæde din ledsager med glat hud og behageligt udseende. Alt, hvad der er brug for, er et ønske, en bevægelsesteknik, der føres til automatisme, og et par små mandlige hemmeligheder.

Rakningsteknik - trinvise instruktioner

 • Klargør huden for denne procedure. Før du bruger en barberkniv, skal du forsigtigt forberede den ønskede hud i ansigtet for skarpe knive. Vask dit ansigt med varmt vand og damp det lidt: dette vil blødgøre børsterne, hvilket minimerer ubehag i processen. Du kan lægge en lille fløde på kinderne, så huden bliver mindre følsom over for metal. Det er nødvendigt at fugte en lille frotté håndklæde i varmt vand og lade det køle lidt, ansigt på ansigtet i cirka tyve sekunder. Blød hud er bedre at barbere, bliver smidig, og hårsækkene er mere udsatte.
 • Vi behandler ansigtet med skum eller gel. Dette er nødvendigt for at skabe et sikkert lag mellem huden og bladene, hvorved kinderne beskyttes mod nedskæringer og mikroskader. Barberskum eller gel er presset ud og påført i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Det er vigtigt, at hele overfladen af ​​huden er jævnt dækket af sammensætningen. Du kan bruge den gamle, men dagens populære metode - en klassisk barberingsbørste, hvorved gelen skummes godt og dækker alle dele af huden med den.
 • Forbered barbermaskinen. Den vigtigste regel er at aldrig bruge stumpklinger, de skærer håret hårdt og klæber til huden og fører ofte til irritationer og nedskæringer. Derfor skal engangsmaskiner kastes væk umiddelbart efter brug: De undlader ikke kun at producere den ønskede virkning, men samler også de patogene bakterier på deres overflade. Flere praktiske muligheder vil ændre bladene på genanvendelige barbermaskiner.
 • Vi starter med hårvækst. For ikke at skade ansigtets hud skal du begynde med kinderne på hagen. En let berøring er tilstrækkelig: i dette område er hårene bløde og afskåret, selv ved afstivede knive. En almindelig fejl hos mange mænd er at barbere sig mod hårdvækst, det irriterer huden: det bliver rødt, tørrer ud og små bumser vises på overfladen. Det antages, at en sådan proces vil gøre huden renere, men dette er kun berettiget i sidste fase, når du skal fjerne helt korte hår. Det er sikrere i vækst, men fjerner ikke håret over hele længden. For større effektivitet er det nødvendigt at strække huden lidt i retning af barbermaden, som om man løfter hår. Så du fanger blade af vegetation i den mest forskelligartede stilling, du kan finde et kompromis ved at lære at skære skæg og overskæg skråt. Så du vil dræbe med en barbermaskine "to fugle med en sten": forhindre irritation og gøre ansigtet perfekt glat.
 • Vask forsigtigt barbermaskinen gennem hvert pass. Det er nødvendigt, at under bladet ikke samler hår og rester fra gelen, hvilket forstyrrer en ren hygiejnisk procedure. Forbered en beholder med varmt, men ikke brændende vand på forhånd, hvor du vil skylle barbermaskinen efter hver passage af maskinen. Hvis dine børster er bløde, er det nok at dyppe bladet i ist vand: det bliver skarpere og skærer perfekt håret i bunden.
 • Barber halsen, hagen og overskæget. En af hovedreglerne er glathed af bevægelser, det er ikke nødvendigt at lægge pres på bladet eller skrabe huden med maskinen, som sandpapir, med al den maskuline indsats. Glatte håndbevægelser over ansigtet, knap rørende det. Så du vil kunne minimere metalkontakt med huden og undgå irritation, når du er færdig med kinderne, fortsæt fra nakken til hagen. Du kan slippe af hårdt indgroede hår ved forsigtigt at hente dem op med almindelige pincet og rage dem væk ved bunden. At trække dem er uønsket: du risikerer at løbe ind i irritation og sår, som regel vokser de hårdeste og tykkeste hår i hagen og overskægsområdet, så du skal først dyppe bladene i varmt vand i nogle få sekunder. Når du føler, at din hud er jævnt fugtet, kan du omhyggeligt begynde at barbere din overskæg over din overlæbe. Dette kræver den rigtige teknik: lidt skrå, med strakte hud.
 • Vi barberer på svært tilgængelige steder. Efter hovedskæringen er der altid hår på ansigtet, der er ikke mange af dem, men det gør dem mere mærkbare og smører det overordnede gode indtryk, så vær særlig opmærksom på deres fjernelse. Det er ikke nødvendigt at genanvende barberingsproduktet, for på den tid vil huden være godt forberedt, det er nok at vådte maskinen med lidt varmt vand. Først og fremmest prøv kanten af ​​bladet at gå på svært tilgængelige områder for hårvækst. Hvis dette mislykkes, kan du ændre vinklen og endnu mere pres, men du bør ikke gøre det med hele bladets overflade, for ikke at irritere den genudslettede hud. Rengjorte vanskeligt tilgængelige områder bør straks behandles med en særlig olie eller creme til hudpleje. Umiddelbart efter denne procedure skal du ikke gå ud i kulde eller under solen: huden er stadig for følsom overfor ydepåvirkninger. Så det er meget svært for hende at returnere balancen: Overfladen bliver enten overdrevet, eller det begynder at glinke med en olieagtig glans.
 • Berolige huden. Efter proceduren skal du vaske rester af skum med køligt vand. Det er køligt, fordi for lavt en temperatur vil irritere sårene og lukke ubehandlede porer - et godt miljø for fremtidig acne, anvendes en speciel lotion til nedskæringer. Virksomheden, farve, viskositet er ligegyldigt: det vigtigste er, at der ikke er alkohol i sammensætningen, det tørrer huden, gør den følsom for kulde og vind, berøver beskyttelsesbarrierer. Når ansigtet er tørt, kan du anvende en ikke-fedtet lyscreme, der beroliger irriterede områder. Du bør ikke behandle denne procedure uforsigtigt, ellers vil et glat, smukt barbert ansigt kun forblive en drøm. Ved første øjekast ser den beskrevne algoritme ud som et komplekst sæt regler, som er lette at glemme, det er det ikke. Hvis du tvinger dig til at gøre alt konsekvent og klart et par gange, vil en sikker barberingsprocedure hurtigt blive en vane og vil ikke tage mere end 10-15 minutter. Dette er det samme arbejde - bare ikke på andres projekt, men på din egen krop, og tilbagevenden er større, og fornemmelserne er mere behagelige. Nyd denne proces er usandsynligt at lykkes, men tilfredsstillelsen af ​​deres eget udseende er givet, den bedste belønning for dit arbejde vil beundre blik af unge kvindelige fans.

Sådan barberes med en straight razor Gillette video instruktion

Hemmeligheder på den rigtige barbermaskine

I denne proces er der mange nuancer, der kan gøre livet lettere eller tværtimod komplicere det og tvinger dig til at smide razors med vrede eller gå til en hudlæge, de skal huskes for at være fuldt udstyret på en ansvarlig dag:

 1. Skum og gel bør ikke indeholde sæbe komponenter: jo mindre produktet skum, desto bedre;
 2. Den ideelle frekvens - to gange om ugen: fra hyppige procedurer bliver håret svært, for sjældent - tykt og uartigt;
 3. Kogende vand og is før, under og efter denne procedure er kontraindiceret: de stærkt irriterer huden og bidrager til dannelsen af ​​acne;
 4. Den bedste tid er morgen, når hævelsen fra ansigtet allerede er gået i seng, og huden er ikke træt for dagen; om aftenen er huden for træt, så den vil se lidt rynket og alderen;
 5. Efter barbering er cremer påført kun efter fuldstændig tørring af huden, ellers vil hagen dækkes med bumser;
 6. Lotion anvendes først efter vask med koldt vand;
 7. Köln bruges kun som en sidste udvej: det har negativ indvirkning på huden efter proceduren;
 8. Følsom hud kræver udvælgelse af specielle olier anbefalet af hudlæger; fedte cremer og alkoholbaseret kosmetik bør udelukkes.

Hvordan man korrekt barberer mænd

konklusion

Til en sådan procedure kan huden i princippet ikke bruges. Det er altid stress, som dog er blevet en integreret del af en menneskes liv, men en lille fingerfærdighed og viden hjælper huden med at gøre den smuk for evigt og barbering - hvis ikke behagelig, så helt sikkert en smertefri og sikker procedure.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Laser Hair Removal Machine

Depilation og epilering af bikiniområdet