Sådan barberes maskinen korrekt - valget af værktøjer, detaljerede instruktioner, råd fra hudlæger

Enhver ung mand har en dag, hvor der kommer vegetation på hans ansigt. Det er på tide at købe et barbersæt og finde ud af, hvordan man barberer en mand.

For mange er det første forsøg på at barbere ender med hudtrauma, betændelse og ubehagelige fornemmelser. Desværre fortsætter mange mænd med at barbere forkert i mange år.

Vi håber, at artiklen vil afklare spørgsmålet - hvordan man barberer maskinen. Også i vores blog finder du materiale om, hvordan man barberer barbermaskiner.

 • 1 Sådan barberes en mand med en maskine - detaljeret om det vigtige
  • 1.1 Sådan barberes t-formet maskininstruktion
  • 1.2 Sådan barberes - trin for trin instruktioner
  • 1.3 Nyttige anbefalinger
 • 2 Sådan barberes med en elektrisk barbermaskine
 • 3 Sådan barberes med en barbermaskine og net barbering
 • 4 Teenagers første barbering
  • 4.1 Hvad er nødvendigt for den første barbering
 • 5 Hudpleje før og efter proceduren
 • 6 Sådan barberes med et skæg trimmer og andre værktøjer
  • 6.1 Flere populære mandlige skæg
  • 6.2
   Funktioner af proceduren derhjemme
 • 7 Hvordan man barberer en mand uden irritation

Sådan barberer du en mand med en maskine - i detaljer om det vigtige

Det vigtigste - at vælge de rigtige tilbehør - maskine, kosmetik - og nøje følge anbefalingerne fra hudlæger. I dette tilfælde vil selv den første barbering blive en daglig vane, ikke en test.

Pleje og skæring af skæg og andet ansigtshår begynder med valg af barberkniv. Deres sortiment er enormt, så du skal vælge en model, der giver den mest sikre og glatte barbering. Det er bedst at vælge en barbermaskine med flere knive af et berømt mærke. Jo flere blade, jo bedre razor skærer væk vegetation.

Hvis du ikke udskifter maskinen i tide, bliver huden skadet. Engangsmaskine ændres i gennemsnit en gang hver 2-3 uger. Det bedste valg - modeller med ekstra gummibånd og rammer.

Sådan barberes t-formet maskin-instruktion

Først og fremmest ikke lyt til dem, der er på spørgsmålet - hvordan man barberer med en maskine - anbefales at skære hårene mod deres vækst. På huden, uundgåeligt irritation, acne. Først og fremmest vedrører det teenage, ung hud.

Dette er vigtigt! Barbering er en daglig kosmetisk procedure, der kræver streng overholdelse af regler og anbefalinger.

1. I hvilken retning vokser hårene.

Mange mænd er interesserede i spørgsmålet - hvordan man barberer for at dyrke et skæg. Først og fremmest skal du bestemme i hvilken retning hårene vokser. Afhængig af dette i hvilken retning maskinen vil bevæge sig. Kør din hånd over børsterne - dette vil hjælpe med at bestemme retningen af ​​vækst. Husk at i forskellige dele af ansigtet vokser håret i forskellige retninger, skal bevægelser med en barbermaskine udføres i overensstemmelse hermed. På kinderne styres vegetationen nedad, og i hårbenene ændrer håret retningen. Det sværeste område - skæget, her er retningen af ​​hårvækst kaotisk.

Dette er vigtigt! Genopfinde ikke hjulet, den sikreste og mest komfortable måde at barbere er allerede opfundet - i retning af hårvækst.

2. Klargøring af barbermaden.

Forberedelse af en traditionel T-formet barbermaskine begynder med en bladepåfyldning. For at gøre dette skal du åbne barbermaskinen, dreje håndtaget, fjerne bladet fra pakken, læg det på øverste del af hovedet, dække det med en kam og fastgør håndtaget.

3. Hudpræparation.

I overensstemmelse med vejledningen "Sådan barberes du med en barbermaskine" er det vigtigt at forberede huden. Det skal grundigt dampes ved hjælp af en shower gel eller ansigtsrensning.

Tip! Det er bedst at starte proceduren efter et varmt brusebad.

4. Barberingshjælp.

Kvaliteten af ​​proceduren bestemmes af kvaliteten af ​​den valgte kosmetik. Det skal give nem glidning af bladet. Du bør ikke vælge det billigste værktøj. Det er bedre at vælge en gel eller et skum af et velkendt mærke, som vil danne et tykt skum og sikkert for følsom hud.

Tip! Brug ikke sæbe eller brusebad i stedet for specielle kosmetik til barbering, da de tørrer huden. For en perfekt glat slipfilm er nødvendig, hvilket kun danner specielle geler og skum.

Sådan barberes - trin for trin instruktioner

 1. Barbering starter fra kindområdet. På dette område er hårene bløde, sparsomme, så det er nemt at fjerne dem. Flyt fra øre til hage.
 2. Først og fremmest bliver hårene afskåret fra nakken, bevæger sig opad (fra halsen til hagen).
 3. Gå så glat til hagen og overskægsområdet. Dette område er endelig tilbage, da det er ret vanskeligt at behandle det - de hårdeste børster vokser her. I denne zone er vegetationen desuden blødgjort - vask af barberingsproduktet og genanvend det. Snørene er barberet som følger: Overlæben presses med tænderne og hårene skæres fra top til bund, bladet holdes i en vinkel.

Detaljer om hvordan man barberer på videoen.

Husk at strømmen til motion er absolut ikke nødvendig. Denne teknik blev praktiseret af indianerne, fjernelse af fjendens hovedbund. Moderne barbermaskiner følger let konturens ansigt, så hårene skæres af med en lille bevægelse. Hvis du bemærker, at barberingskvaliteten er forringet, er det nok tid til at udskifte værktøjet.

Tip! Efter 1-2 tilgange dyppes barbermassen under varmt vand for at undgå nedskæringer. Hvis hårene er bløde, kan du væde bladet i isvand.

I en ung alder er det ret svært at flytte fra teori til øvelse, så det er vigtigt ikke blot at omhyggeligt studere emnet "hvordan man barberer ordentligt for første gang", men også at skære færdigheder. Mest sandsynligt skal i vanskelige at komme til at blive behandlet to gange for at lette processen, strække huden. Håndter Kadyk zone, med hovedet vippet lidt til siden, bevægelserne skal være glatte.

I sluttrinnet skal du vaske med varmt vand og opdatere dit ansigt med en speciel aftershave lotion. Nu kan du vaske i koldt vand - det lukker porerne og eliminerer støv og snavs.

Tip! Brug ikke cologne i stedet for lotion, da det tørrer huden. Mellem gelen og skummet anbefaler eksperter, at de foretrækker det første middel. Gelen forbruges mere økonomisk.

Nyttige anbefalinger

Praktiske råd - hvordan man barberer en mand med en maskine - hjælper med at undgå snit og opnå en perfekt glat hud.

 1. Forhuden skal dampes. Den bedste tid til barbering er efter et varmt brusebad.
 2. Bladet skal være så skarpt som muligt.
 3. Tryk ikke på barbermaskinen, bladet skal glide let over huden.
 4. Ansigtet er opdelt i separate sektioner og behandles hver for sig.
 5. Raket bør holdes i en vinkel på 35-40 grader.
 6. I løbet af barberingen skal hele hånden bevæge sig.
 7. Bevægelsen skal være tydelig kort.

Efterhånden tilpasser huden sig til proceduren og bliver mindre følsom over for effekten af ​​en barbermaskine. Erfaringen vil blive vist, takket være hvilke bevægelser der vil blive honet, og hele proceduren vil tage et par minutter.

Tip! Behandle barbering som et ritual - ikke haste, bliv rolig og have det sjovt at ændre dit ansigt.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv

Da dette er et af de mest efterspurgte værktøjer, er mange mænd interesseret i spørgsmålet - hvordan man barberer en mand med en elektrisk barbermaskine.

I tilfælde af en elektrisk barbermaskine er der ingen strenge regler, der ville være et aksiom. Nogen barberer kun i retning af vegetationen, men for nogen er vejen mod hårets vækst acceptabel. Hver mand vælger teknikken individuelt og beslutter, hvordan man barberer skæget og behandler ansigtet. Undervisningen er hovedsagelig designet til begyndere.

 • Det er bedre at barbere om morgenen, når huden reagerer mindre på mekaniske irritationer.
 • Før proceduren skal du dampe ansigtet, anvende et barberingsmiddel - gel, skum, creme. Dette sikrer den mest glatte og rene barbering.
 • Metoden til barbering vælges afhængigt af typen af ​​elektriske barberkniv - en barberkniv udfører spiralbevægelser, hvis barbermaskinen er netto, bevæges der i retning af hårvækst - op og ned.

Ekspert mening! Det reneste resultat vil give den sædvanlige maskine. Det er nok at vælge den rigtige vinkel på barbermaskine og et par knive vil afskære al vegetation renset. I dette tilfælde forbliver huden frisk og intakt, og indsatsen er minimal. Hvis du vil have mere bekvemmelighed, skal du købe en elektrisk maskine. I betragtning af at markedet for hygiejneværktøjer udvikler sig, er det vigtigt at have den rette viden om, hvordan man barberer korrekt, således at børsterne vokser.

Sådan barberes med en barbermaskine og barberkniv

1. Funktioner ved brug af en roterende barbermaskine.

Barberets overflade er et rundt blad, der trækker et hår og så skærer det af. Anvendelsen af ​​denne model kan være farlig. Hvis du stærkt trykker på hovedet i ansigtet, og blades på samme tid viser sig at være kedelige, bliver huden øjeblikkeligt såret. Derudover kræver rotorbeholderen regelmæssig rengøring, da de skårne hår forbliver indeni.

Tip! Den bedste dobbeltblad rotor med titanium belægning. En sådan barbermaskine rive ikke håret, men skærer det af.

2. Brug en net barberkniv.

Denne model er designet til våde barbering, ved hjælp af gel, fløde eller skum. Hovedet på enheden er svært, så det gentager ikke konturerne i ansigtet, brugerne bemærker, at gitteret ofte er beskadiget. Læs omhyggeligt - hvordan man barberer en barberkniv, fordi det er lettere at traumatisere huden, og det påvirker uden tvivl kvaliteten af ​​den hygiejniske procedure.

Teenagers første barbering

Selvfølgelig er den unge mand bekymret for spørgsmålet om hvordan man barberer en teenager korrekt, hvornår man begynder at fjerne ansigtshår og hvad der er nødvendigt for det. Ofte bliver det første ansigtshår et emne af latterliggørelse, så spørgsmålet er altid relevant.

Hvad angår den nøjagtige alder for at begynde barbering, er det umuligt at nævne det. Alt hår vises på ansigtet i forskellige aldre og vokser anderledes.

Tip! Første gang er det bedre at bruge de generelle anbefalinger. Hvis du vil vokse et skæg, er det bedst at gøre det tættere på 18 år, i håret bliver hårene stive og formede.

Hvad er nødvendigt for den første barbering

Det er ikke nødvendigt at købe dyre lotioner og geler. I ungdommen er håret stadig ret blødt, så sørg ikke for omhyggelig pleje.

Mange tvivler på at barbere eller ikke barbere den første fluff i overskægsområdet. I denne sag er eksperter enstemmige - at barbere sig. En teenager med en sådan teenagefluff ser temmelig komisk ud end modigt.

Nødvendigt indstillet til den første barbering:

 • engangsmaskine;
 • gel eller skum er obligatorisk for følsom hud;
 • efter barbering hudpleje.

Hudpleje før og efter proceduren

Det er en fejl at tro, at kun kvindelig hud kræver pleje. Faktum er, at talgkirtlerne i den menneskelige krop arbejder mere intensivt, så du skal tage hånd om huden mere omhyggeligt.

Det er ikke nok bare at dampe dit ansigt og anvende skum. Hvis børsterne er tyk, er hårene hårde; derudover er der brug for en special agent - derudover til dampning - gel eller skum. Vask med varmt vand i nogle minutter, og anvend derefter produktet.

Gem ikke kosmetikken, især når det kommer til stive børster. Hvis skummet eller gelen ikke er nok, vil du sandsynligvis være nødt til at barbere to gange. Det er bedre at bruge mere tid og opnå det perfekte resultat.

Efter barbering skal du helt sikkert anvende specielle værktøjer til at passe på skæg og hud efter proceduren. Midler gør massagebevægelser. Det er nødvendigt at fugte huden, rense og eliminere muligheden for irritation. Derefter vaske med koldt vand for at blokere porerne og beskytte huden mod støv og snavs.

Tip! Spar ikke på kosmetik, billige produkter kan forårsage allergi og irritation. Hvis der opstår en uønsket reaktion, er det nødvendigt at ændre midlet.

Sådan barberes med et skæg trimmer og andre værktøjer.

Smukt, velplejet skæg - drømmen om enhver mand. Lad os finde ud af, hvordan man barberer for et skæg, hvilke anbefalinger der skal tages i betragtning.

Så efter at have barberet 2-3 uger er gået, har skæget vokset og du kan ikke se huden under den? Du kan begynde at danne et skæg af den ønskede form. For nogle mænd er et skæg ikke kun en stilfuld detalje i billedet, men også en måde at skjule små ansigtsfletter på. Specialisten vælger skægets optimale form, som vil understrege stil og personlighed.

Tip! Hvis du første gang er bange for at lave dit eget skæg, skal du kontakte de professionelle tjenere. Som regel er flere sessioner nok til at beherske teknikken og nuancerne i skægbearbejdning. Før du starter proceduren i kabinen, skal du være opmærksom på instrumenternes renlighed og deres behandling. Det er bedst at komme til mesteren med dine egne værktøjer og de nødvendige vedhæftede filer.

Hvis du foretrækker at handle uafhængigt, skal du være opmærksom på trimmeren. Dette er en praktisk enhed, som vil give behagelig pleje af ansigtshår. Vælg skægets form, vær opmærksom på følgende kriterier:

 • læbeform
 • form for kindben
 • hageform.

Glem ikke om funktionerne i hårvækst i hagen området.

Dette er vigtigt! Lav et smukt, fuldt skæg er vanskeligt, hvis overskæget vokser kaotisk, og der er ingen flokhage og kindben.

Rund-faced geder og goatee passer til mænd med et rundt ansigt. Hvis håret på visse områder af ansigtet bliver forkert, skal du bruge eksemplet på berømte personligheder. For eksempel foretrak Lincoln et skæg, da han aldrig havde overskæg. Salvador Dali handlede anderledes - hele verden huskede hans luksuriøse overskæg, da han blev af med andre vegetationer.

Tip! At danne et smukt skæg kan være en enhed til at skære hår på hovedet eller specielle vedhæftede filer. Det er nødvendigt at finde ud af, hvordan man korrekt barberer med en trimmer, så resultatet ikke skuffer.

Få populære mandlige skæg

 1. Børsterne er den enkleste model af et skæg, det er nok at trimme hele overfladen af ​​skæget med en trimmer, der forlader vegetationen et par millimeter lang.
 2. Anker - vegetationen forbliver i hagen området og forbinder under læben, kinderne forbliver glat barbert. Subtile whiskers er også tilladt.
 3. Skipper - vegetation begynder ved templerne og falder til kæben. Moderne version - et skippers skæg, lavet i zigzags.
 4. Skærm - hår begynder ved templerne og dækker helt hagen området.
 5. Den mest bekvemme måde at bruge en trimmer på.
 6. Skæget skal ivaretages dagligt, så hårene forbliver jævne og glatte. Ellers vil skæget virke sjusket og vil hurtigt miste sin form.
 7. Før proceduren skal håret i hageområdet vaskes med almindelig shampoo for at give dem en blød struktur og smidighed.
 8. Trimmeren holdes i en vis vinkel og bevæger sig over ansigtet.

Funktioner af proceduren derhjemme

Dette er vigtigt! Det er forbudt at bruge en trimmer i nakken, i dette tilfælde vil den sædvanlige maskine gøre.

Sådan barberer man en mand uden irritation

Anbefalinger fra specialister bør ikke overses enten i en alder af 15 eller 60 år. Uanset det valgte billede - et skarpt ansigt eller et pænt lille skæg, skal du tilbringe dagligt tid til dit eget udseende og stil.

Rådgivning fra hudlæger - hvordan man korrekt barberer en mand en maskine.

 • Den bedste tid til barbering er morgen. Eksperter forklarer dette ved, at efter natten er huden rustet og lettere at tolerere proceduren. Efter at have sovet, vent en kvart time og start barberingen.
 • Efter proceduren må du ikke behandle huden med creme. Den olieagtige struktur af den kosmetiske træsko porerne.
 • Den bedste pleje efter proceduren er at vaske med koldt vand og anvende en lotion mærket "aftershave".
 • For følsom hud må man ikke vaske med varmt vand under barberingen. Dette vil uundgåeligt forårsage irritation.
 • Ingen grund til at barbere dagligt. Selvfølgelig skal du omhyggeligt studere spørgsmålet om, hvordan du barberer ordentligt, så børsterne vokser og behandler dit ansigt hver dag, hvis du vil vokse et tykt, smukt skæg. Jo oftere du skærer hår, jo hurtigere og sværere bliver dit ansigtshår vokset.
 • Hver mand selv vælger hyppigheden af ​​barbering. For nogle er det hver anden dag, men eksperter anbefaler at holde sig til ordningen - en gang hver tredje dag. Selvfølgelig, hvis du vil se velplejede og stilfulde, kan du ignorere reglen og barbere i flere dage i træk.
 • Specifikke anbefalinger om valg af barbermaskine er ikke. Hver mand styres af individuelle præferencer og vælger et værktøj i henhold til typen af ​​barbering.
 • Razorbladene bør ændres så ofte som muligt, de skal altid være så skarpe som muligt.
 • Hvad angår kosmetik, er det bedre at vælge en gel. Det har en gennemsigtig struktur, og du styrer barberingsprocessen. Opakt skum til vurdering af kvaliteten af ​​barbering er vanskelig.
 • Gnid ikke ansigtet med et håndklæde umiddelbart efter barberingen, våd kun huden med et varmt håndklæde.

Der er mænd, der indtil alderdom ikke kan vænne sig til behovet for barbering. Eksperter anbefaler, at sådanne mænd vælger specielle produkter - cremer og ikke-alkoholiske olier. Det er også vigtigt at forbruge en tilstrækkelig mængde vitaminer B, som blødgør håret og letter barberingsprocessen.

Husk, at en mand altid ser attraktiv og velplejet, hvis han regelmæssigt tager sig af vegetation og hud. Bare skift din barbering til en behagelig vane og tag kvindernes beundringsfulde blik. Og endelig tilbyder vi dig en fascinerende og informativ video om alle de komplicerede barberinger med en maskine.

Vi håber, at materialet er praktisk og nyttigt. Sørg for at dele dem på sociale netværk.

Sådan barberes maskinen: nuancer, som du ikke vidste

Hver anden mand begynder sin dag med en procedure for at fjerne overskydende ansigtshår, på et enkelt sprog - med barbering. Den moderne barberingsindustri tilbyder en række værktøjer til dette, det være sig engangs- eller genanvendelige maskiner, barbermaskiner og elektriske barbermaskiner, clippers og trimmere. Men oftest bruger mænd konventionelle maskiner.

Hvordan man barberer med en maskine, skal du lære fra en ung alder, da en barbering forstyrrer væksten af ​​overskæg og skæg, forårsager irritation og betændelse i huden, fører til skader, slid og nedskæringer. I denne henseende anbefaler eksperter, at alle mænd handler i overensstemmelse med standardinstruktionerne om, hvordan man skal barbere skægget med en maskine hjemme.

Fordelene ved denne metode

Maskinen til barbering optrådte i mænds drift i lang tid, meget tidligere end moderne elektriske apparater. Moderne butikker tilbyder et bredt udvalg og udvalg af maskiner til skæg og overskæg afhugning, og stylister og barbermaskiner kalder de vigtigste fordele ved at bruge maskiner. For eksempel:

 • Høj kvalitet og effektiv barbering. Ved hjælp af et sådant værktøj vil en mand være i stand til at barbere hårene ved selve roten, hvorved ansigtets hud bliver glat og rent. Og maskinens knive fjerner de hornede hudlag, renser porerne.
 • Tilgængelighed. Som nævnt ovenfor kan du finde en barberskrab i enhver butik til husholdningskemikalier, kosmetik og andre husholdningsartikler. Derudover sælges maskinerne til overkommelige priser.
 • Brugervenlighed. Enhver mand kan barbere sig med en standard maskine; der er ingen særlige krav til at udføre en sådan procedure.

Samtidig skal du forstå, at du skal bruge en barbershør forsigtigt, da der er enhver chance for at skade huden med knive. Hvis dette er en engangs maskine, kan den bruges ikke mere end 2-3 gange, og for en genanvendelig maskine skal du regelmæssigt købe udskiftningspatroner.

Forberedende fase

For nogen, bør barbering med en maskine begynde med forberedende aktiviteter, da den rigtige forberedelse er 50% succes. Det er nødvendigt at forberede ansigtets hud for at lette kontakten af ​​epidermis, hår med maskinen, samt for at undgå risici for irritation, nedskæringer og slid. For at gøre dette skal du blødgøre huden ved hjælp af to metoder:

 • vaske dit ansigt i varmt vand i flere minutter;
 • suge et håndklæde i varmt vand og læg det på huden i et par minutter.

Derefter skal huden være sikker på at anvende en barbering. Det anses for at være den mest populære barbergel, da det passer til alle hudtyper, fugt og plejer hud og hår og er mere end økonomisk i forbrug. For en fed type ansigt er det bedre at vælge skum, og det forbedrer brysthårene bedre, så de let kan barberes med maskinblade.

Hvilken slags barberingsprodukter skal du bruge?

Når du udfører barbering med børster med en engangsbæremaskine eller genanvendelig maskine, skal en mand tage sig af valget af kosmetik. Formålet med barbering af kosmetik er at fugt og blødgøre hud og hår på ansigtet, hvilket gør det muligt for knivene at glide så meget som muligt og barbere hår af enhver tykkelse og hårdhed. Formålet med aftershave kosmetik er at forhindre irritation, tørhed, indtrængning af patogen flora i huden.

Du kan bruge følgende typer barberingsprodukter:

 • skum - egnet til fedtet og normal hud i ansigtet, det passer perfekt til skægets og overskægets hår, hvilket giver en razorglide og hurtig fjernelse af håret.
 • gel - en tyk konsistens giver en lille mængde produkt til at dække et stort område af ansigtet, gelen intensiverer og blødgør både huden og håret, så de kan barberes sikkert af;
 • creme - dette værktøj er mere egnet til personer med følsom og tør hud, blød og fedtet tekstur dybt fugt og dækker huden med et beskyttende lag.

Eksperter anbefaler ikke at spare på kosmetik til barbering, da det påvirker graden af ​​traume i huden, glidning af bladene i ansigtet og hårfjerning. I intet tilfælde kan det ikke barberes med et maskine skæg og overskæg på tør hud eller med simpel sæbe.

Barberingsteknikker

En overskæg og skægbjælke kan være engangsbrug eller genanvendelig. I det første tilfælde taler vi om plastmaskiner med flere knive, som du kan barbere 1-3 gange, hvorefter de smides ud og tager en ny maskine. En genanvendelig barbermaskine er normalt lavet af metal, den erstattes med udskiftelige kassetter med knive, som regelmæssigt ændres. Princippet om barbering med sådanne anordninger er meget ens.

Sådan barberes t-formet maskine?

Den T-formede maskine er en genanvendelig barbermaskine, som indebærer en regelmæssig udskiftning af kassetter med knive. Til barbering med en sådan maskine har du brug for de samme forberedende foranstaltninger og en liste over værktøjer. Næste i maskinen skal du indsætte bladet, tag håndtaget i slutningen. Nu skal en mand vælge den optimale vinkel af bladene i forhold til ansigtets hud (ca. 30 grader).

Ideelt set skal maskinens greb ser diagonalt ud på gulvet, så bladene kommer i kontakt med huden. Nu kan du barbere hårene på ansigtets hud, for denne maskine skal bevæge sig fra top til bund, først i kinderne og derefter på halsen og i slutningen barberer overskæget. Hvis hårene er dårligt fjernet, kan du flytte bladene vinkelret på hårlinjen. Under ingen omstændigheder må man ikke trykke på maskinen, da dette vil medføre skæring af huden og irritation.

Efter barbering af børster og whiskers skal du vaske dit ansigt med rindende vand og inspicere vanskelige steder. Hvis hårene forbliver, er det ikke nødvendigt at genanvende barberingshjælpen. Fugt kun maskinen med vand og fjern eventuelt resterende hår. Du kan flytte væk fra reglerne og barbere hår mod deres vækstlinier på sådanne steder, for eksempel på hagen og i næseområdet, hvor der er ansigtslindring.

Sådan barberes en engangs barberkniv?

Når du har påført barberingsproduktet på huden, skal du starte proceduren selv, først barber hårene fra kindområdet. På mandens kinder er hårene den blødeste og mest lydige, derfor er det lettere at fjerne med en barberkniv. Maskinen skal svede hårets vækstlinje som regel fra brystets begyndelse til hagen. Hvis hårene skæres hårdt langs deres vækstlinje, kan du ændre skarphedsvinklen meget.

På hårdt tilgængelige steder under barberingen kan du strække huden med din anden frihånd. Men at skubbe og forsøge at holde maskinen på ansigtet kan ikke, fordi det vil forårsage alvorlig hudirritation. Næste barber hårene på nakken og flytter maskinen fra nakken til hagen med glatte bevægelser. I dette tilfælde skal maskinen skylles så ofte som muligt i koldt vand for ikke at tilstoppe knivene med hår.

Efter halsen begynder de at barbere på overskægsområdet, i dette område er hårene den mest stive og har brug for intensiv blødgøring. Derfor skarver overskæg den sidste, så hårene forbliver så lange som muligt under skum eller barbergel. For at barbere på overskæg, presses overlæben til tænderne, som om man trækker den. Maskinens retning skal også være i en lille vinkel, men ikke mod hårets vækstretning.

Hud- og instrumentpleje

Ved barbering skal en engangs og genanvendelig barbermaskine skylles så ofte som muligt i vandet for ikke at tilstoppe mellemrummet mellem knivene. Hold værktøjet rent og tørt i et ventileret tørrum. For at passe på din hud skal du bruge følgende typer produkter:

 • creme er ideel til tør hud i ansigtet, da det indeholder nærende ingredienser, der intensivt fugter huden;
 • Balsam - et universelt middel til alle hudtyper, men det er mest velegnet til følsom hud;
 • Lotion - flydende konsistens og alkoholindhold vil give høj kvalitet pleje for fedtet hud i ansigtet;
 • Gel er et universelt middel til alle hudtyper, som beskytter, fugter og beroliger huden efter barbering.

Kosmetik til barbering og efter bør ikke kun være fra en producent, men helst fra en række produkter fra mærket. Dette vil beskytte huden og sikre sin maksimale omfattende pleje.

konklusion

At shave en engangs maskine (sikkerheds barberkniv) er meget nemmere, så den er mere egnet til begyndere og unge mænd til en sikker og effektiv barbering. Men at barbere en T-formet maskine kræver færdigheder og evnen til at bruge den, så den bruges ofte af erfarne mænd. Rakningsteknikken for begge indstillinger er omtrent den samme, kun for at arbejde med en genanvendelig maskine, du skal forsøge at finde den optimale vinkel af barbering. Under alle omstændigheder er fjernelsen af ​​børstehårene ved bladet den mest effektive metode til alle eksisterende.

Hvordan barberer man?

Hver fyr kommer dagen, da hans ansigt er overgroet med hårfluffer. Dette er et signal om, at drengen bliver en mand og tiden til at tage barbermaskinen op. Problemet er, at det første forsøg på at slippe af med uønsket hår er normalt ledsaget af udskæringer, rødme af huden og rester af klogt skjult stubbe i alle dele af ansigtet. Værre, mange mænd barberer den forkerte vej gennem hele livet og står konstant over for de samme problemer som drenge i 14 år. Selv efter en tusind procedure, ved de fleste mænd ikke, hvordan man barberer ordentligt uden at forårsage irritation og uden at føle ubehag. Det er på tide at fortælle dig, hvordan man barberer ordentligt og gør denne proces fra angst til glæde.

Foto: Økse til sjov, gentag det ikke hjemme!

Korrekt at vælge en maskine, hudplejeprodukter og følge alle de tips og anbefalinger, selv den første barbering bliver til en behagelig behagelig procedure. Men med en lille indsats kan du gøre processen til en behagelig daglig brug. Blødende slid, vandige blærer, irriterede røde områder - dette kan ikke engang mærkes, hvis du behandler proceduren ansvarligt. Efter at have forsøgt at sætte vores anbefalinger i praksis for første gang, kan du senere barbere et skæg eller et mustache om fem minutter.

Maskinselektion

Et par ord om valget af maskinen. Til salg et bredt udvalg af udstyr til barbering, vælg selv den bedste løsning. Hvis børsterne er bløde og sparsomme, skal du bruge engangsmaskiner. Hårdt og tæt ansigtshår kræver meget arbejde, køb en bedre maskine med et par blader af et populært mærke. De vil perfekt klare børsterne, tage mindre tid, hvilket vil have en gavnlig virkning på din hud.

Sådan barberes med en barbermaskine: trinvise instruktioner

Lyt ikke efter råd fra venner, hvor de pålægger dig at bevæge sig mod hårets vækst - det fremkalder puder, især på ung hud.

Barbering, som enhver kosmetisk procedure kræver omhyggelig forberedelse og streng overholdelse af reglerne. Gør det første gang? Prøv at bestemme i hvilken retning at flytte maskinen. Det er meget vigtigt at studere retningen af ​​hårvækst. Mange begår at fejre med en maskinblad "mod ulden." Dette vil ikke forbedre kvaliteten af ​​barbering, og i de fleste tilfælde vil det føre til acne, rødme og kløe. Efter at have brugt en hånd på en 3-dages børstehår, er det muligt at forstå, hvor hårene stræber efter. Se nærmere på, hårvækst er anderledes afhængigt af hudens område. På kinderne vokser håret ned og nærmer sig kindbenet retninger i forskellige retninger. En hage og ligner en tæt skov. Barbering skal strengt efter hårvækst. Du skal ikke bekymre sig om renheden af ​​processen. Næste dag vil hårene under alle omstændigheder bryde igennem til viljen, uanset retningen af ​​barberingen. Opfinde ikke en cykel og opfinde ikke andre måder at barbere på - alt er allerede gjort.

 1. Det første skridt er at forberede huden. Det bør ikke være tørt. Vask dit ansigt med varmt vand, tag din shower gel eller ideelt en speciel ansigtsvask gel. Hvis der ikke er nogen specielle midler i nærheden, er det tilstrækkeligt at vaske grundigt med varmt vand. Endnu bedre, start barberingen efter et varmt brusebad. Dette åbner porerne og gør processen sikrere.
 2. Før du fortsætter med direkte fjernelse af håret, skal du bruge skum til at gøre processen glat og behagelig. Du bør ikke spare på dig selv og tage den billigste cylinder med kemikalier i butikken. Det er bedst at vælge en gel eller skum til følsom hud, som perfekt skum og jævnt på ansigtet. Brug ikke sæbe eller brusebad ved barbering. Disse midler er meget tør hud og giver ikke den ønskede slip. For en perfekt glide mellem huden og bladet, en film skal danne, er denne effekt kun givet af specialiserede geler og skum.
 3. Begynd at barbere med kinderne. Hårene der er bløde og ofte sparsomme, det er nemt at fjerne dem med en skarp maskine. Fra kinderne går glat til hagen og overskæg, i det mindste barberer stubben på nakken. Glem ikke, at det er ønskeligt at køre en maskine kun til hårvækst, dvs. ned fra hagen. Så hårdere, men sikrere!
 4. Du bør ikke fortsætte arbejdet med amerikanske indianere til at fjerne hovedbunden og presse maskinen på huden med al styrke. Moderne maskiner gentager lindringen af ​​de fleste mænds ansigt og håndter hurtigt alle hårene. Yderligere anvendelse af kraft forværrer ofte kun barbermaskinens arbejde. Derudover lemlæstede. Hvis det ser ud til at maskinen ikke klarer sig godt med sit arbejde, så er den rigtige beslutning måske at købe en ny. Engangsmaskiner ændres bedst efter to eller tre anvendelser. Det er endnu bedre at se på de hævede modeller med ekstra elastikbånd, rammer og kanter. Jo flere blade, jo bedre.
 5. Efter en eller to bevægelser skal vaske maskinen fra hårets rester. Dette fjerner vegetationsrenseren, og blader tilstoppet med hår vil ikke skade ansigtets hud. Hvis de ikke er hårde, er det bedre at skylle i koldt vand, så bliver barberingsprocessen mere behagelig. Ellers skal du skylle under en varm strøm for at holde dit hår dampet.
 6. På vanskelige steder er det nødvendigt at gå flere gange med ekstra skumapplikation. Hudspænding vil også hjælpe. For eksempel er området for Adams æble et stort problem for alle. Det er bedre at vippe hovedet til siden og langsomt gå på huden på nakken. Processen vil finde sted uden skade, og håret forbliver ikke. Nogle har problemer under overskæg fjernelse. Det er nødvendigt at stramme overlæben på forkanten og langsomt styre maskinen i en lille vinkel. Derefter vil proceduren være grundigt og smertefrit.
 7. Barbering var sikker, der var ingen blodige pletter - stilhed og nåde. Men proceduren er ikke overstået endnu. Du skal grundigt vaske med varmt vand, sørg for, at der ikke er intakte områder og anvende en særlig efterskærmning. Köln er bedre at bruge, da det kun tørrer huden. Derefter skal du vaske med koldt vand for endelig at lukke ansigernes porer. Rådgivning er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen, før du går til de beskidte, støvede gader.

Selvom barbergel er dyrere, kræver det en signifikant mindre mængde for en barbering. Derved køber dyrere balon - du sparer i et langt tidsinterval.

Drengens første barbering

Teenagere bekymrer sig om spørgsmålet om hvor mange år du kan begynde at barbere, fordi den ubehagelige fluffede vegetation bliver en årsag til latterliggørelse. I dette tilfælde er der ingen nøjagtig dato - det kan gøres selv om 14 år. Hver organisme er individuel, ansigtshår eller ret fluff, begynder at vokse i hver dreng på sin egen måde.

Nogle gange er unge fyre flov over at snakke om kropsændringer med seniorer. Vi er nødt til at få erfaring, nogle gange desværre slutter med nedskæringer i ansigtet. Første gang er det bedre at bruge de generelle regler for barbering.

Det er bedre at dyrke et moderigtigt skæg og opfinde outlandish tegninger i en alder af 18 år, når ansigtshår får en vis stivhed og form. For første gang var ikke ledsaget af blodige pletter og acne, er det nok at følge instruktionerne ovenfor, og spørgsmålet om, hvordan man barberer, forsvinder i sig selv. Det er ikke nødvendigt at købe med geler, lotioner, sæbe og dyre maskiner. I en alder af 14 år er håret ikke så hårdt, og kræver derfor ikke en så forsigtig tilgang.

Hvis du er en 14-årig dreng og stadig tænkt: at barbere eller ikke at barbere et overskæg. Shave! Teenage fluff tilføjer ikke nogen storhed, men forværrer kun udseendet. Ikke en mulighed for at gå i gymnasiet med fluffy under næsen.

Hvad er nødvendigt for den første barbering?

For at barbere pistolen under næsen vil være nok nok engangsmaskine, har du nok af det i flere måneder.

 • enkeltbrud eller flerbladet barbermaskine;
 • Balon gel eller skum til følsom hud;
 • efter barberingsplejeprodukt.

Da drengens hud er øm og sårbar, er det værd at påføre meget skum og barbere håret uden at trykke på maskinen.

Hudpleje før og efter barbering

Mange tror fejlagtigt, at kun kvinder plejer at passe på deres hud. Derfor er vi tilfredse med dampning af ansigtet før barbering ved hjælp af varmt vand, hvorefter de sæber det med sæbe. Vi kan trygt sige, at de ikke ved, hvordan man barberer.

Hvis du har en tyk stiv børste, skal du kun overdådigt skumme dit ansigt generøst. For at gøre dette skal du simpelthen vaske med varmt vand i et par minutter og blut efter et håndklæde og påfør derefter skummet.

Hvis du bruger specielle midler til at blødgøre børsterne, må du ikke spare, men købe en dyr creme eller barberskum. Billige muligheder vil forårsage allergier eller fremkalde irritation. I tilfælde af ubehagelige symptomer ændrer du lægemidlet. Et dyrt stof vil hjælpe bladene glide lettere.

Det sker ofte, at en mand fra første gang ikke kunne fjerne al vegetation, og sparsomme hår stikker ud i forskellige retninger, slet ikke glædeligt øjet. Lad være med at være doven, anvend barberingsprodukter igen, og maskinér dette område mere grundigt. Det er bedre at bruge mere tid end at gå med børsteharpiksrester.

Efter barberingen skal der påføres en speciel efterskæringsgel med massearbejder. Det hjælper med at fugtige huden, lukke porerne, desinficere og lindre irritation. Også her skal du ikke være nærig - din grådighed vil medføre ubehagelige konsekvenser for dit ansigt.

Sådan barberes et skæg: instruktioner og anbefalinger

Har det været 2-3 uger siden den sidste barberingsprocedure og et anstændigt skæg dannet? Hvordan barberes et skæg, hvis huden under tykt hår ikke længere er synlig? Bare følg de enkle tips.

Hvis du ikke er sikker på dine evner og er bange for at skade dig selv, skal du kontakte de første par gange i frisørsaloner, hvor du vil blive omhyggeligt og professionelt hjulpet med at bringe et skæg i orden. Bare kontroller renheden af ​​de værktøjer, som mesteren bruger. Bedre endnu, tag din egen maskine med et par dyser for at være sikker på, at proceduren er ren.

Nogle mænd foretrækker at bære et stilfuldt smukt skæg. Nogle gange hjælper det sig med at skjule fejlene i ansigtet. En professionel mester vælger den rigtige mulighed for dig. For dem, der foretrækker at skabe sådan skønhed på deres eget ansigt, vil specielle maskiner til skægberøring hjælpe.

For at opnå en vis effekt bør du studere formen på læberne, især kindbenene og hagen. Korrigering af mindre fejl ved hjælp af et skæg hjælper med til at gøre det til et ornament og ikke en smagfuld tendens af sæsonen. Vi må ikke glemme funktionerne i ansigtshår vækst. Gør et helt glat skæg, vil ikke fungere, hvis overskæget vokser dårligt, og der er ingen flokke af kindben og hage.

En person med et rundt ansigt skal vokse en goatee eller goatee. Med dårlig hårvækst i nogle områder kan du tage et eksempel fra kendte personligheder og bruge deres stil med at bære et skæg. Abraham Lincoln havde et tykt skæg på hans hage, da han ikke havde overskæg. Salvador Dali havde tværtimod en vidunderlig overskæg og bortskaffet anden vegetation til fordel for et usædvanligt udseende.

Foto: Hårklippet skæghåremaskine med eller uden vedhæftede filer.

For at skabe et smukt skæg kan du bruge en hårklipper på dit hoved. Særlige dyser udgør et skæg, barberer den ekstra længde. Med deres hjælp kan du selvstændigt arrangere den ønskede model på hagen.

Populære skæg modeller

 • børste - bare gå trimmeren over hele vegetationen, trimme længden til nogle få millimeter;
 • anker - hår forbliver langs hele hagen, og under læben er forbundet, efterlader kinder jævnt barberet. Du kan efterlade en tynd overskæg;
 • skipper - starter fra templerne og strækker sig til kæben. Moderne mænd gør smukke zigzags;
 • skærm - starter fra templerne og lukker helt hagen helt.

Hvis du udfører proceduren derhjemme, skal du bruge en speciel skæg trimmer og følge enkle tips:

 1. Du skal sørge for dit skæg hver dag, så det forbliver jævnt og glat.
 2. Vask dit hår med shampoo, inden du starter proceduren, så håret bliver blødt og smidigt;
 3. Under hårklippet er det bedre at holde maskinen i en lille vinkel og bevæge sig over ansigtet;
 4. Brug ikke en trimmer rundt om halsen. Det er bedre at ty til hjælp fra en konventionel maskine.

Forsig ikke de nyttige råd om, hvordan du barberer ordentligt, enten ved 14 eller 50 år, og dit ansigt vil altid se smukt ud. Der er ingen forskel, det er glat, barberet eller med et pænt lille skæg. Pas på dig selv, gør barbering en behagelig vane og føle dig som en ægte mand.

Mænd om hvordan man barberer maskinen

Barbering er en af ​​de nødvendige procedurer for de fleste mænd. Hver dag vokser håret på ansigtet af en mand ca. 0,4 millimeter, og nogle gange skal du barbere dem væk. For nogle mænd bliver det til ægte daglig tortur. Men det skyldes kun, at de ikke ved, hvordan man barberer korrekt. Hvad er den rigtige barbering?

Korrekt barbering indebærer flere trin, og det begynder med det rigtige valg af maskine og kosmetik. Derudover omfatter den den rigtige forberedelse af huden, barberingen selv og selvfølgelig plejen efter.

Valg af maskine og værktøj til barbering

Machine - det mest populære værktøj til barbering. Det rigtige valg af maskine gør det muligt at gøre barbering nemmere og mere fornøjelig. Hvad er de Alle ved, at maskinerne er engangsbrug og genbrug. Engangsapparater skal kun bruges, hvis det er absolut nødvendigt og ikke mere end én gang. Sådanne maskiner er normalt hurtigt stump og har ikke specielle strimler til at blødgøre huden og andre enheder for at lette denne procedure.

De gamle romere forsøgte at barbere deres ansigter for ikke at ligne barbarerne, da skæg blev betragtet som deres tegn.

Meget bedre genanvendelige maskiner med udskiftelige kassetter. De utvivlsomme fordele ved en sådan maskine omfatter det faktum at du kan bruge det som du vil i lang tid, du behøver kun at købe nye kassetter med jævne mellemrum. Båndene selv er også forskellige, nogle af dem kan tjene ganske lang tid og forbliver stadig skarpe. Hvis du ikke ofte vil bruge penge på nye kassetter, skal du gaffle for dyre, men virkelig højkvalitets dem, for eksempel med platinblade.

Hvis du vil reducere irritation af huden under barbering og forbedre kvaliteten, er det nødvendigt at give fortrins til kassetter med flydende hoveder. De trykker ikke så hårdt på huden og må ikke beskadige det. Du kan også vælge kassetter, hvis knive bevæger sig i forskellige retninger, de giver en glattere barbering og mindre traumatisering af huden. Den mest holdbare er knive med en diamantbelægning. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på forekomsten af ​​mikrocrescenter, forståelse af hår og blødgøringsstrimler.

Den gennemsnitlige mand i hans liv barberer mere end 8 meter stubbe.

Når du vælger et barberingsprodukt, skal du huske om typen af ​​hud. For følsom hud er det nødvendigt at vælge produkter uden alkohol og fortrinsvis hypoallergen. Alkoholbaserede produkter er også kontraindiceret til tør hud. Men de vil være olieige lige forresten, såvel som produkter med en tørreffekt, for eksempel med egetræsekstrakt i sammensætningen.

Det er godt, hvis der er silikone i barberingsproduktet, det forbedrer glidning og gør barberingen lettere og glattere. Hvis irritation forekommer hyppigt på barberingsområdet, kan triclosan og salicylsyre anvendes, som har antiinflammatoriske og antibakterielle virkninger.

Shave Right (Video)

Korrekt barbering indebærer flere vigtige trin, som f.eks. Forberedelse af huden, direkte barbering og genoprettelse af procedurer efter. Ved første øjekast kan det virke som om alt er svært, men hvis du følger enkle tips, vil alt arbejde ud.

Tilberedning af hud

Før du begynder at barbere, skal du forberede huden til denne procedure, vaskes grundigt med varmt vand, som hjælper med at blødgøre børsterne. Du kan også tage et håndklæde, suge det med varmt vand, klemme godt og læg på ansigt i et halvt minut. Du kan også bruge en speciel creme. Derefter kommer skumets drejning, det skal påføres jævnt med huden med glatte cirkulære bevægelser, der dækker alle områder, der skal barberes.

Det er meget bekvemt at anvende barberingsprodukter ved hjælp af en speciel børste. Med fremkomsten af ​​barberskum er børsterne uforglemmeligt glemt, og i mellemtiden anvendes selv moderne skum eller geler med deres hjælp meget bedre.

95 dage af livet den gennemsnitlige mand til at bruge på barbering.

Før du begynder barbering, skal du sørge for, at maskinens kniv er ret skarpt. Blunted maskiner i de fleste tilfælde fører til hudirritation og nedskæringer. Mænd med følsom hud har brug for at ændre værktøjsmaskiner specielt ofte.

Shave klogt

Begynd altid barbering med kinder. Her er håret ret fedtabelt, så der bliver ingen problemer, du skal blot bringe maskinen i dit ansigt og holde fra begyndelsen af ​​børstehårene til hagen. Samtidig husker vi, at det er nødvendigt at barbere kun langs hårvækstlinjen og i ingen tilfælde har noget imod det. Hvis denne metode ikke giver tilstrækkelig ren barbering, kan du tage maskinen lidt i en vinkel i retning af hårvækst. Med din fri hånd kan du lidt stramme huden, det gør den mere elastisk og letter dit arbejde. Maskinen må ikke undertrykkes kraftigt, bevægelserne skal være glatte og sikre. Under hagen rager vi i retning fra nakken.

For at undgå udskæringer under barberingen er det nødvendigt at vaske maskinen så ofte som muligt, ideelt efter hver passage gennem børsterne. Holdere af bløde børster kan skylle bladet i isvand, hvilket vil lette barberingsprocessen. Men for dem der har stive børster, er det forbudt at bruge koldt vand.

Det længste skæg i verden tilhører den indiske Bhai Shingu og når 2,5 meter i længden.

Ofte opstår der problemer på scenen med barbering. Her er børstehårene meget stive og bør blødgøres særligt omhyggeligt. Det er bedre at behandle disse websteder sidst, så barberingsværktøjet har tid til at arbejde på dem længere. Håret er barberet over læben, der presses på dette område af huden til forkanten, og maskinen er bedre at styre i en lille vinkel.

Vi behandler vanskelige at nå frem til

Efter barbering skal du vaske rester af midlerne fra huden og kontrollere, hvad du gjorde. Mest sandsynligt vil du finde flere områder, hvor der stadig er hår. Dette er dine personlige "svært tilgængelige steder". Hvis der er få sådanne steder, er det ikke nødvendigt at genbruge barberingsproduktet, du kan bare vådte maskinen med varmt vand og fjerne de resterende hår.

Meget ofte har mænd problemer med hår omkring næsen og på hagen. Den karakteristiske ansigtslindring tillader ofte ikke, at disse hår bliver barberet i retning af hårvækst. Derfor har du råd til at afvige lidt fra hovedreglen og forsøge at flytte maskinen i forskellige retninger. Det er vigtigt at forsøge ikke at gå igennem et afsnit flere gange og ikke for meget at trykke på maskinen. Hvis du lytter til disse tips, vil det heller ikke medføre meget skade, selv barbering "tør".

Vi gennemfører de afsluttende procedurer

Efterbehandlingsprocedurer er lige så vigtige som procedurerne før. De hjælper huden med at genoprette hurtigere og beskytte mod irritation og andre ubehagelige konsekvenser. Det første du skal gøre efter afslutningen af ​​barberingen - vask dit ansigt med køligt vand. Det er også tilrådeligt at lave en kølig komprimere fra et vådt håndklæde. Dette vil medvirke til at lukke porerne og indsnævre blodkarrene, hvilket vil hjælpe med at beskytte den skadede hud mod virkningerne af skadelige bakterier.

Når ansigtet er afkølet lidt, kan du begynde at anvende produktet efter barbering. Lotioner har ofte en forfriskende virkning, så de anbefales at blive brugt om morgenen, når du skal hurtigt opdatere og forfriskende. Cremen har brug for en følsom følsom hud, den virker forsigtigt, nærer huden, fugter og hjælper den med at genoprette sig fra barbermaskinens traumatiske effekter. Creme er bedre at bruge om aftenen før sengetid. Også nogle cremer anbefales til brug om vinteren, da de giver dig mulighed for at genoprette huden efter de negative virkninger af kulde.

I Europa fremkom traditionen for barbering i det 17. århundrede i Frankrig, alle forsøgte at glæde den 15-årige skægløse kong Louis XIV.

Separat er det værd at bemærke, at selv når du bruger en elektrisk barbermaskine eller trimmer, der ikke kræver brug af skum i barberingsprocessen, er brug af eftershave obligatorisk. Disse midler hjælper med at beskytte huden mod irritation og genoprette den efter skade.

Sådan barberes maskinen korrekt

Menneskehedens historie har mange hundrede nyttige opfindelser, og en barbermaskine er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. Det var han, der gjorde den moderne mand ud af den primitive mand, idet han havde reddet et ædelt ansigt fra fuldstændig ikke-ædle vegetation. Teknologi er en ting, og kunsten at bruge den er helt anderledes. I dag kan alle købe en moderne barbermaskine, men kun erfarne mennesker kan skære hår uden irritation og nedskæringer med en perfekt håndbevægelse, og derfor kan vi i dag finde ud af, hvordan du gør det korrekt med en barbermaskine, en maskine, en elektrisk barbermaskine for første gang uden problemer.

Barbering for første gangs maskine

For et halvt århundrede siden brugte mænd barberingsbørster og farlige blade, som kunne risikere at skylle hele ansigtet. I dag blev de erstattet af sikre maskiner og elektriske barbermaskiner, tilsyneladende perfekte. Gentagelsen af ​​facial konturer, skjulte blade og barbering uden skum og geler - disse slogans er fyldt med moderne reklame, men med nye enheder kom nye problemer: tør hud, irritation, afskæring af de øverste lag af hud og dermatitis.

I dag er valg af barbermaskine stadig et aktuelt problem, barberknivskarberne renser naturligvis huden af ​​vegetation, men sammen med håret fjerner de de øverste lag af huden, hvilket gør det til et gunstigt miljø for bakterielle infektioner. Den elektriske barbermaskin er en moderne højteknologisk gadget, men det kan ikke tage alle de korte hår, som som følge heraf vokser ubehageligt ind i huden. Derfor er kunstens barbering ikke noget fra fortiden, og det går videre fra far til søn, og vi vil lære at gøre det korrekt kl. 13, 14, 15, 16 år.

Måske hver forretningsmand, der ikke har mere end en halv time at lave morgenøvelse i dag, drømmer om en smidig, smertefri procedure. Det er ikke nok tid til at tage denne proces for alvorligt, og overdreven lidenskab vil føre til kamp "ar" på hagen. Efter at have husket flere enkle bevægelser og regler, vil du ikke i en dag kunne glæde din ledsager med glat hud og behageligt udseende. Alt, hvad der er brug for, er et ønske, en bevægelsesteknik, der føres til automatisme, og et par små mandlige hemmeligheder.

Rakningsteknik - trinvise instruktioner

 • Klargør huden for denne procedure. Før du bruger en barberkniv, skal du forsigtigt forberede den ønskede hud i ansigtet for skarpe knive. Vask dit ansigt med varmt vand og damp det lidt: dette vil blødgøre børsterne, hvilket minimerer ubehag i processen. Du kan lægge en lille fløde på kinderne, så huden bliver mindre følsom over for metal. Det er nødvendigt at fugte en lille frotté håndklæde i varmt vand og lade det køle lidt, ansigt på ansigtet i cirka tyve sekunder. Blød hud er bedre at barbere, bliver smidig, og hårsækkene er mere udsatte.
 • Vi behandler ansigtet med skum eller gel. Dette er nødvendigt for at skabe et sikkert lag mellem huden og bladene, hvorved kinderne beskyttes mod nedskæringer og mikroskader. Barberskum eller gel er presset ud og påført i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Det er vigtigt, at hele overfladen af ​​huden er jævnt dækket af sammensætningen. Du kan bruge den gamle, men dagens populære metode - en klassisk barberingsbørste, hvorved gelen skummes godt og dækker alle dele af huden med den.
 • Forbered barbermaskinen. Den vigtigste regel er at aldrig bruge stumpklinger, de skærer håret hårdt og klæber til huden og fører ofte til irritationer og nedskæringer. Derfor skal engangsmaskiner kastes væk umiddelbart efter brug: De undlader ikke kun at producere den ønskede virkning, men samler også de patogene bakterier på deres overflade. Flere praktiske muligheder vil ændre bladene på genanvendelige barbermaskiner.
 • Vi starter med hårvækst. For ikke at skade ansigtets hud skal du begynde med kinderne på hagen. En let berøring er tilstrækkelig: i dette område er hårene bløde og afskåret, selv ved afstivede knive. En almindelig fejl hos mange mænd er at barbere sig mod hårdvækst, det irriterer huden: det bliver rødt, tørrer ud og små bumser vises på overfladen. Det antages, at en sådan proces vil gøre huden renere, men dette er kun berettiget i sidste fase, når du skal fjerne helt korte hår. Det er sikrere i vækst, men fjerner ikke håret over hele længden. For større effektivitet er det nødvendigt at strække huden lidt i retning af barbermaden, som om man løfter hår. Så du fanger blade af vegetation i den mest forskelligartede stilling, du kan finde et kompromis ved at lære at skære skæg og overskæg skråt. Så du vil dræbe med en barbermaskine "to fugle med en sten": forhindre irritation og gøre ansigtet perfekt glat.
 • Vask forsigtigt barbermaskinen gennem hvert pass. Det er nødvendigt, at under bladet ikke samler hår og rester fra gelen, hvilket forstyrrer en ren hygiejnisk procedure. Forbered en beholder med varmt, men ikke brændende vand på forhånd, hvor du vil skylle barbermaskinen efter hver passage af maskinen. Hvis dine børster er bløde, er det nok at dyppe bladet i ist vand: det bliver skarpere og skærer perfekt håret i bunden.
 • Barber halsen, hagen og overskæget. En af hovedreglerne er glathed af bevægelser, det er ikke nødvendigt at lægge pres på bladet eller skrabe huden med maskinen, som sandpapir, med al den maskuline indsats. Glatte håndbevægelser over ansigtet, knap rørende det. Så du vil kunne minimere metalkontakt med huden og undgå irritation, når du er færdig med kinderne, fortsæt fra nakken til hagen. Du kan slippe af hårdt indgroede hår ved forsigtigt at hente dem op med almindelige pincet og rage dem væk ved bunden. At trække dem er uønsket: du risikerer at løbe ind i irritation og sår, som regel vokser de hårdeste og tykkeste hår i hagen og overskægsområdet, så du skal først dyppe bladene i varmt vand i nogle få sekunder. Når du føler, at din hud er jævnt fugtet, kan du omhyggeligt begynde at barbere din overskæg over din overlæbe. Dette kræver den rigtige teknik: lidt skrå, med strakte hud.
 • Vi barberer på svært tilgængelige steder. Efter hovedskæringen er der altid hår på ansigtet, der er ikke mange af dem, men det gør dem mere mærkbare og smører det overordnede gode indtryk, så vær særlig opmærksom på deres fjernelse. Det er ikke nødvendigt at genanvende barberingsproduktet, for på den tid vil huden være godt forberedt, det er nok at vådte maskinen med lidt varmt vand. Først og fremmest prøv kanten af ​​bladet at gå på svært tilgængelige områder for hårvækst. Hvis dette mislykkes, kan du ændre vinklen og endnu mere pres, men du bør ikke gøre det med hele bladets overflade, for ikke at irritere den genudslettede hud. Rengjorte vanskeligt tilgængelige områder bør straks behandles med en særlig olie eller creme til hudpleje. Umiddelbart efter denne procedure skal du ikke gå ud i kulde eller under solen: huden er stadig for følsom overfor ydepåvirkninger. Så det er meget svært for hende at returnere balancen: Overfladen bliver enten overdrevet, eller det begynder at glinke med en olieagtig glans.
 • Berolige huden. Efter proceduren skal du vaske rester af skum med køligt vand. Det er køligt, fordi for lavt en temperatur vil irritere sårene og lukke ubehandlede porer - et godt miljø for fremtidig acne, anvendes en speciel lotion til nedskæringer. Virksomheden, farve, viskositet er ligegyldigt: det vigtigste er, at der ikke er alkohol i sammensætningen, det tørrer huden, gør den følsom for kulde og vind, berøver beskyttelsesbarrierer. Når ansigtet er tørt, kan du anvende en ikke-fedtet lyscreme, der beroliger irriterede områder. Du bør ikke behandle denne procedure uforsigtigt, ellers vil et glat, smukt barbert ansigt kun forblive en drøm. Ved første øjekast ser den beskrevne algoritme ud som et komplekst sæt regler, som er lette at glemme, det er det ikke. Hvis du tvinger dig til at gøre alt konsekvent og klart et par gange, vil en sikker barberingsprocedure hurtigt blive en vane og vil ikke tage mere end 10-15 minutter. Dette er det samme arbejde - bare ikke på andres projekt, men på din egen krop, og tilbagevenden er større, og fornemmelserne er mere behagelige. Nyd denne proces er usandsynligt at lykkes, men tilfredsstillelsen af ​​deres eget udseende er givet, den bedste belønning for dit arbejde vil beundre blik af unge kvindelige fans.

Sådan barberes med en straight razor Gillette video instruktion

Hemmeligheder på den rigtige barbermaskine

I denne proces er der mange nuancer, der kan gøre livet lettere eller tværtimod komplicere det og tvinger dig til at smide razors med vrede eller gå til en hudlæge, de skal huskes for at være fuldt udstyret på en ansvarlig dag:

 1. Skum og gel bør ikke indeholde sæbe komponenter: jo mindre produktet skum, desto bedre;
 2. Den ideelle frekvens - to gange om ugen: fra hyppige procedurer bliver håret svært, for sjældent - tykt og uartigt;
 3. Kogende vand og is før, under og efter denne procedure er kontraindiceret: de stærkt irriterer huden og bidrager til dannelsen af ​​acne;
 4. Den bedste tid er morgen, når hævelsen fra ansigtet allerede er gået i seng, og huden er ikke træt for dagen; om aftenen er huden for træt, så den vil se lidt rynket og alderen;
 5. Efter barbering er cremer påført kun efter fuldstændig tørring af huden, ellers vil hagen dækkes med bumser;
 6. Lotion anvendes først efter vask med koldt vand;
 7. Köln bruges kun som en sidste udvej: det har negativ indvirkning på huden efter proceduren;
 8. Følsom hud kræver udvælgelse af specielle olier anbefalet af hudlæger; fedte cremer og alkoholbaseret kosmetik bør udelukkes.

Hvordan man korrekt barberer mænd

konklusion

Til en sådan procedure kan huden i princippet ikke bruges. Det er altid stress, som dog er blevet en integreret del af en menneskes liv, men en lille fingerfærdighed og viden hjælper huden med at gøre den smuk for evigt og barbering - hvis ikke behagelig, så helt sikkert en smertefri og sikker procedure.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering

Skal jeg barbere et medlem