Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

En stærk halvdel af kloden står konstant over for problemet med irritation af huden efter barbering. Mange mænd skal barberes næsten hver dag, selvom meget få mennesker helt sikkert ved, hvordan man barberer korrekt for ikke at skade hud og hårsække. Faktisk afhænger meget af den korrekte udførelse af barberingsteknikken og brugen af ​​højkvalitets egnet kosmetik.

Først og fremmest for at lære at skrabe et skæg korrekt skal faderen, men i livet viser alt andet. Hvis du laver fejl i lang tid, kan du observere ikke kun hudirritation og udslæt, men også ujævn vækst af ansigtshår, skaldede pletter og andre lidelser. Enhver kan lære teknikken til at udføre sådanne procedurer, alt hvad du skal gøre er at lære de grundlæggende punkter og regler.

Hvor ofte skal mænd barbere sig?

Mænds barbering og dens hyppighed er rent individuelle spørgsmål, hver mand bestemmer for sig selv, om han skal fjerne stubben på hans ansigt og hvor ofte dette skal gøres. Følgende faktorer spiller en vigtig rolle i hyppigheden af ​​procedurer:

 • mandens alder (jo ældre, jo hurtigere bliver brystene);
 • national identitet (orientalsk type mænd er f.eks. præget af hurtig vækst);
 • niveauet af testosteron i kroppen (jo højere det er, jo hurtigere skægget og overskæg vokser);
 • organismens individuelle egenskaber.

Hvis en mands hud reagerer roligt nok til barbering, kan sådanne procedurer udføres mindst hver dag. Men hvis det efterfølgende viser tegn på irritation og pseudofolliculitis, er det bedre for en mand at gøre det ikke mere end 1 gang om 2 dage. Under barberingen er ansigtets hud skadet, så det er værd at give epidermis mulighed for at komme sig tilbage, for eksempel i weekenderne.

Hvilket værktøj at bruge?

For at en mand skal følge handlingsforløbet for at fjerne ansigtets hud fra stubbe, skal han først beslutte at skære sit skæg og overskæg. Det vil sige, at du først skal forberede det nødvendige udstyr og værktøjer, mens eksperter tilbyder følgende muligheder at vælge imellem:

 1. Disposable barbermaskiner - Sådanne maskiner kan kun bruges 1-3 gange for at fjerne barbene og derefter smide dem ud, så det stumme kniv ikke beskadiger huden. Sådanne maskiner har en minus - fraværet af blødgøringsstrimler til en sikker og blød barbering.
 2. Genanvendelige maskiner - med en sådan maskine vil det være behageligt for en mand at barbere et skæg, det er kun nødvendigt at skifte kassetter med jævne mellemrum. Den sikreste barbering kan være ved brug af kassetter med flydende hoveder, der ikke udøver tryk på huden og derved beskytter dem mod slid og snit, ligesom kassetter med blader, der bevæger sig i forskellige retninger.
 3. En barbermaskine er en farlig barbering, der kun kan bruges af erfarne mænd med eksisterende færdigheder. Med et sådant værktøj er spørgsmålet om, hvor ofte du skal barbere, mere relevant end nogensinde, da den ukorrekte og hyppige brug af maskinen er fyldt med irritationer.
 4. En elektrisk barbermaskin er den sikreste måde at barbere stubbe på, og du kan endda holde den mod hårvækst. Men for stive børster anbefaler eksperter ikke dette værktøj, da det måske ikke fuldt ud kan klare opgaverne. En sådan barberingsplan kan barbere på tør hud uden kosmetik til barbering og efter barbering.

Ud over de listede værktøjer er det vigtigt for en mand at vælge de rigtige kosmetiske produkter til at fjerne børster og beskytte huden efter procedurer. Fra sådanne midler afhænger det direkte af kvaliteten af ​​procedurerne, samt sandsynligheden for negative reaktioner fra epidermis.

Valg af kosmetik til barbering

Før man bestemmer sig for at barbere et skæg, skal man også forberede et sæt kosmetik til at lette barberingen og forhindre hudirritation. Sådanne midler forbereder huden til den kommende handling, letter maskinens glide, blødgør de hårde hår og danner et beskyttende lag for huden, så manden ikke skader hende med knivene.

Du skal vælge kosmetik ved hjælp af flere parametre:

 1. Hudtype Producenter af barberings- og barberingsprodukter har udviklet og tilbyder separate produkter til olieholdige og normale (balsams, geler, colognes og lotioner), tør og følsom hud i ansigtet (cremer, balsamer og geler).
 2. Menneskealder. Mange moderne kosmetikprodukter er designet ud fra epidermis alderskarakteristika, for eksempel anti-aging cremer og balsam.
 3. Produktets sammensætning. Når man vælger kosmetik, er det vigtigt at se på sammensætningen af ​​komponenterne. Det er bedre at bruge naturlige produkter med urteekstrakter, olier og naturlige tilsætningsstoffer. Allergi-syge bør vælge allergivenlige lægemidler.
 4. Pålidelighed producent. Mange stylister og kosmetologer anbefaler ikke at ændre producenterne, men at bruge velprøvede mærker.

Hver mand skal stole på sådanne parametre, som vælger midlerne til sikker barbering og hudbeskyttelse efter procedurerne. Det er bedre at tage begge produkter fra samme fabrikant, da dette giver en omfattende og mest effektiv pleje.

Sådan barberes et skæg, overskæg og ansigt: ordninger og teknikker

Mange mænd ved ikke præcis, hvordan man udfører barberingsprocedurer, og hvorfor det er umuligt at barbere et skæg med maskiner eller en lige barberhøvel hver dag. Eksperter anbefaler at gøre dette i mindst 1-2 dage, da sammen med børstehårene fjerner det skarpe blad på maskinen det øverste lag af huden. Derefter kan hud, som ikke kan tilpasse sig det ydre miljø, blive udsat for irritation.

Funktioner af proceduren, hvordan man korrekt barberer et skæg, omfatter følgende punkter:

 1. Kinder. For at begynde at barbere et skæg og overskæg er det nødvendigt ifølge traditionen fra kinderne. Separat skal man tænke på, hvordan man anvender skum på ansigtet før barberingen. Det er nødvendigt at forberede ansigtet ved at dampe huden med varmt vand, hvorefter du anvender skum eller barbergel med dine hænder eller en lille børste. Maskinen skal køres fra begyndelsen af ​​børstehårene til haklinjen, så bladene bevæger sig fra top til bund. Brug den brugte hånd, så du kan strække huden, så bladene glider lettere.
 2. Hals. Dernæst skal du barbere din hals, som også bør være barberskum. Trænger til at føre maskinen fra nakken til hæklinjen. Hvis de indgroede hår overholdes på nakken efter tidligere procedurer, kan de fjernes med pincet.
 3. Hage og overskæg. Det er i disse områder af ansigtet børster, at den hårdeste og mest modstandsdygtige over for kanterne på maskinen overholdes. På dette tidspunkt er skummet eller gelen allerede tilstrækkeligt fugtet og næret huden og håret. Hvis ikke, kan du igen vaske med varmt vand og anvende et andet lag af produktet. For at afskære whiskers, skal du trykke på overlæben til tænderne så meget som muligt. Hage og overskæg skal barberes strengt efter hårlinjen.
 4. Svære at nå områder. Når det er bedre at barbere på vanskelige steder, ikke alle mennesker ved det, og eksperter anbefaler at lade denne proces være til sidst. For at gøre dette skal du vaske dit ansigt, se de områder, hvor børsterne forbliver, fugt maskinens knive i varmt vand og barber forsigtigt uden pres og indsats.

Efter barbering skal ansigtet skylles med køligt vand for at lukke porerne og genopfriske huden. Dab dit ansigt bedre med et papirhåndklæde, da væv i kontakt med irriteret hud kan forværre situationen. Ved afslutning påføres en balsam, lotion, creme eller aftershave gel på huden med en forfriskende og beroligende virkning.

Før og efter billeder

Hvordan barberes halsen bag dig selv?

Fjernelse af overskydende vegetation omkring halsen er et must for begge mænd med glat skåret ansigt og skæg mænd. Og hvis nogen kan gøre det fra forsiden, så spørgsmålet om hvordan man barberer halsen bag sig selv, fører mange mænd til en dumhed. Til sådanne formål er det bedre at bruge en trimmer samt to spejle for at se ryggen af ​​hovedet. Trimmeren hjælper med at undgå irritation, og spejle skal løses, så begge hænder er fri.

Hårene på nakken skal være barberet med glatte og pæne bevægelser, og for at få en flad linje kan du bruge kammen som linjal for trimmeren. Den mest ideelle mulighed er en afsmalende form for hår bag nakken, som i nogen tid efter hårgenvækst vil se velplejede. Men det bedste ved at håndtere en sådan opgave er en barber i mændens salon.

Efter shave hudpleje tips

Efter barbering vil ansigtets hud opleve stress, så det er vigtigt at tænke gennem ikke kun korrekthed, men også hudpleje teknik ved hjælp af kosmetik. Stylister giver flere instruktioner:

 1. Til fedtet hud skal du bruge geler og lotioner, der indeholder egetræsbark eller te-træolie.
 2. For normal hud vil enhver form for kosmetik være egnet, hvilket giver en bedre lys sammensætning.
 3. Til tør hud skal du anvende cremer eller hudbalsamme med værdifulde olier, E-vitamin og kamille.
 4. For følsom hud betyder passende allergivenlig middel i form af balsam, geler og lotioner.
 5. Efter hver barbering skal huden skylles med køligt vand, der fugter med et papirhåndklæde.

Anvend kosmetik skal massere lysarm bevægelser. Det er bedre at udføre proceduren om morgenen, når huden hviler. Hvis huden udsættes for regelmæssige irritationer, er det bedre at barbere sig før sengetid for at give tid til tilpasning.

konklusion

Skæg og skæges barberingsteknik skal fuldt ud overholde anbefalinger og krav fra specialister, da dette vil undgå irritation, betændelse, indgroede hår og hudtrauma. Barbering er vigtigt at vælge høj kvalitet og brugervenlig kosmetik samt pålidelige og sikre værktøjer. Det er nødvendigt at give hvile til huden mellem procedurerne, derfor er det muligt at skifte til at bruge maskinen og elektriske barbermaskiner eller skrivemaskiner. Kun omhu, der fuldt ud opfylder ovenstående krav, vil hjælpe en mand med at opretholde en sund hud og børster.

Hemmeligheder til barbering uden irritation - glat og smuk hud

Evnen til korrekt og ren barbering kommer kun med år og praksis. Hertil kommer en række hjælpemidler og forskellige metoder. Hver enkelt vælger den bedste mulighed for sig selv.

For at forstå, hvordan man barberer uden irritation, bør du omhyggeligt studere reglerne i denne procedure. Dette vil medvirke til at gøre den daglige pine til en behagelig proces.

Årsager til irritation

De mest grundlæggende grunde til, at hudirritation opstår:

 • sen udskiftning af knivblader;
 • utilstrækkelig hudhydratisering;
 • Brug af engangsmaskiner, der har et skævt blad
 • for hyppig barbering, hvor det øvre lag af epidermis ikke har tid til at genvinde
 • klimatiske irritationer;
 • ukorrekt kosmetisk plejeprodukt
 • allergisk reaktion på mad;
 • elektrisk barbermaskiner ansøgning.

Og hos mænd med mørkt hår er tendensen til irritation på huden meget højere end for blondt hår. Forkert kost kan også påvirke rødmen og irritationen af ​​hudoverfladen.

Sådan barberes uden irritation

For at huden efter barberingen skal forblive sund og smuk at røre ved, skaber mænds kosmetik flere og bedre nye produkter inden barberingen. Særlige antiseptika tilsættes til sådanne produkter til sårdesinfektion. Anvendelsen af ​​sådanne midler kan forhindre mindre nedskæringer og irritationer, der kan opstå under barberingen.

Hvad betyder at bruge

Et betydeligt antal mænd er tvunget til at barbere stubben hver dag. Ikke kun tilstanden i huden, men også et pænt udseende: en ensartet børste, manglende rødme afhænger af en højkvalitets barbering. Det er nødvendigt at nægte alkoholholdige stoffer, der tørrer huden ud.

Naturlige cremer, balsam, lotioner og barberolier kan lindre og blødgøre huden. De hjælper med at genoprette epidermis, forhindre kløe og tør hud, hvilket giver en behagelig følelse af friskhed i ansigtet.

For at lette denne rutineopgave blev der givet nogle specielle værktøjer:

 • creme - grundlæggeren af ​​alle nuværende skum og geler. Det har lave omkostninger og interagerer perfekt med huden. Den sæbefilm, han skaber på overfladen af ​​huden, gør det muligt for bladet at glide let og sørge for en fin skæring af hår. Derudover er cremen engageret i fugtgivende, hvilket er vigtigt for personer med tør hudtype. Han har kun en ulempe - behovet for at købe en særlig barbering børste for at fordele cremen over overfladen af ​​kroppen;
 • skum - indeholdt i en cylinder med en knap - dispenser. Hendes popularitet er faldende, fordi hun ikke spredes jævnt på huden. Efter påføring mister skummet dens struktur og glider simpelthen ud af overfladen af ​​kroppen. Dit valg er bedre at stoppe på produktet, der er baseret på hydraterede naturlige olier (oliven, majs eller mandel). Kun renset vand indgår i skumformlen, og alkoholkomponenten er fortrinsvis methylparafen;
 • gel - fås i færdigpakkede dåser. Det påføres bekvemt på huden, uden at det er nødvendigt at ryste dåsen. Efter påføring på huden giver gelen ikke kun en perfekt glidning af bladet, men også blødgør håret takket være dets aktive ingredienser.

Midler bør vælges efter din hudtype og specielle behov. Undlad at forsømme hudpleje og efter barberingsprocedurer.

Sikker barberingsteknik

Hvis ansigt og nakke allerede er dampet og barberingsprodukterne påføres, er det tid til at bruge maskinen. Det er taget i bunden af ​​håndtaget for at opretholde minimalt håndtryk på maskinen.

Sådanne former for barbering er mulige:

 • i retning af hårvækst;
 • vinkelret på væksten
 • i en vis vinkel mod hårets vækst;
 • mod vækstretningen.

Start hårfjerningsprocessen fra kinderne - bladet skal bevæge sig fra top til bund, fra brystets begyndelse til hagen. Hemmelighederne ved barbering uden irritation er simple:

 • barberingstub bør være på hårets vækst og i hvert fald ikke imod;
 • For at koden skal forblive yderst ren, kan maskinen rettes skråt, i en lille vinkel;
 • barber ikke med en stump maskine;
 • fri hånd til at strække det behandlede område af huden for at øge effektiviteten af ​​hårfjerning;
 • det er umuligt at trykke hårdt på maskinen, da det vil fjerne det øverste lag af epidermis;

Når ansigtets overdel behandles, og det forbliver at barbere hagen og overskæget, vil det være nødvendigt at blødgøre børsterne godt. På dette område er det specielt svært, så det skal skylles med varmt vand og derefter påføres jævnt skum eller gel. Barbering af hår over læben bør være ved at trykke på dette mellemrum til tænderne.

Derefter skal du fjerne det resterende skum og tjekke huden med din hånd, så rester af ikke-barberede hår afsløres. Du behøver ikke genbehandle barberingsprodukter, nu kan du gå maskinen tør for at tørre. Afslutning af proceduren skal ledsages af vask med koldt vand og påføring af en lotion, der beroliger huden.

Forebyggende foranstaltninger

For nebyloirritation på huden, skal du vælge kosmetiske stoffer med et mindste alkoholindhold. Til dette skal du omhyggeligt gennemgå sammensætningen af ​​de købte midler. Det er tilrådeligt at vælge gelen, da det kan sikre en god razor glide.

Overholdelse af nogle regler i forbindelse med hårfjerning hjælper med at forhindre uønskede hudreaktioner:

 • skyl maskinen i varmt vand
 • gnid ikke ansigtet med et håndklæde efter proceduren;
 • anbefalede produkter indeholdende aloe vera og vitamin E
 • hvis huden er tilbøjelig til betændelse, bør barbering ske om aftenen;
 • udskift shaving cream depilator;
 • Du kan bruge laser, mekanisk eller voksfjerning;
 • Hold ikke barbermaskinen på ét sted flere gange.

Hvad skal man gøre, hvis irritation opstår?

Hvis hudirritation stadig manifesteres på huden, skal du træffe foranstaltninger, som vil lette uønskede konsekvenser:

 • Du kan bruge citronsaft, som er en naturlig antioxidant;
 • Det er tilladt at anvende salver "Bepanten", "Panthenol" eller "Maloxin". På grund af deres egenskaber hjælper de hurtigt med at helbrede sår og føder huden godt.
 • Zink salve - et bevist værktøj, der kan klare enhver irritation på kroppen;
 • i mere komplicerede situationer anvende en salve baseret på steroider og antibiotika. Sådanne lægemidler kan kun anbefales til brug af en læge.

Irritationer kan forekomme uanset en persons alder. Kun en ordentligt organiseret barberingsproces og overensstemmelse med de anvendte midler til deres hudtype vil være i stand til at hjælpe en mand med at undgå sådanne ubehagelige konsekvenser som hudirritation.

Tips til alle

De mest nyttige og relevante tips til alt-alt-alt

Sådan barberes med en maskine, forsigtighed, elektrisk barbermaskine: instruktioner til rigtige mænd

Fra denne artikel lærer du:

Hvorfor har mænd ikke lyst til at barbere sig? Kvinder, der er kendt på egen hånd, skal alle nuancer af depilation forstå dem. For det første har huden i ansigt og nakke en kompleks, ujævn lindring, hvilket skaber risiko for skæring. For det andet, ret ofte efter denne procedure er der en irritation, der ødelægger udseendet. Faktisk kan alt dette undgås, hvis du ved, hvordan man barberer ordentligt, så der ikke opstår nogen vanskeligheder af denne art.

Funktioner barbering for første gang

Funktioner barbering for første gang

Et af de mest problematiske spørgsmål - hvordan man barberer for første gang korrekt - er særlig bekymret for teenagere, som tager denne proces meget ansvarligt. Desværre gør mange af dem dette i hemmelighed, lukker i badeværelset fra deres forældre, låner papa's barbermaskine. Resultatet er forudsigeligt - nedskæringer, irritation, lukkede steder. For at forhindre dette anbefaler dermatologer at tage hensyn til følgende tips.

 1. Det er ret at begynde barbering i en alder af 16, selv om det afhænger af den mandlige type. I nogle tilfælde tvinger vegetationen på kroppen i en alder af 15 unge til at ty til denne procedure.
 2. For at gøre dette er det bedre at straks fylde på en elektrisk barbermaskine, hvilket kræver en minimal indsats, men det er meget effektivt. I det mindste er det næsten umuligt at beskadige huden.
 3. Hvis dette ikke er muligt, er det første gang det er bedre at købe en engangsmaskine - bare for at lære at gøre det.
 4. Vask dit ansigt med varmt vand.
 5. Vedhæft til hagen og kinderne terry håndklæde gennemblødt i varmt vand. Dette vil blødgøre børsterne.
 6. Påfør gelen eller barberskummet på palmerne, jævnt fordelt over ansigtet.
 7. Behov for at barbere fra kinder til hagen, i retning af hårvækst.
 8. Med din fri hånd trækkes forsigtigt den behandlede hud.
 9. Efter hver løbe - skyl maskinen i varmt vand
 10. Vask det resterende skum væk.
 11. Fugt huden med en speciel lotion eller barberkrem. De skal mærkes "for følsom hud", hvilket tyder på, at værktøjet er ideelt til pleje af teenagehud.

Sådan barberer du for første gang en teenager - denne information er nyttig for både de unge mænd og deres forældre. Det vil hjælpe med at undgå irritation, brændende fornemmelse og ubehag. Alt skal være perfekt, så at denne procedure ikke senere forårsager frygt og ubehag. Men for at undgå rødme og acne virker det ikke altid - hvad skal man gøre?

Gennem fortidens sider

Historien om barbering går tilbage til Neanderthals. For omkring 100.000 år siden begyndte de at trække deres hår ud. For at gøre dette brugte de skaller og skarpe fragmenter af kvarts, der efterlod ar på ansigtet.

Barbering uden irritation

Barbering uden irritation

Du skal bare vide, hvordan du barberer uden irritation, så det ikke forkæler ansigtet. Dermatologer anbefaler at praktisere følgende.

 1. Sørg for at dampe huden inden barberingen.
 2. At barbere må ikke bruges for varmt vand.
 3. Brug ikke sæbevand: kun speciel gel eller skum.
 4. Hvis huden er for følsom og problematisk, skal du købe specielle plejeprodukter til det.
 5. Shave bedre om aftenen.
 6. Skift blad på barbermaskine i tide.
 7. Desinficér bladet efter hver barbering.
 8. Barber fra top til bund i retning af hårvækst. Mange i forfølgelsen af ​​hudens glathed gør det modsatte og som følge heraf bliver irriteret.
 9. Hold ikke barbermaskinen på ét sted flere gange.
 10. Efter barbering skal der anvendes specielle cremer, lotioner, geler til huden - men ikke alkoholbaseret.
 11. Gnid ikke huden med et håndklæde efter barberingen.
 12. Foretrækker flydende hoveder.

Denne enkle instruktion vil lære nogen, hvordan man barberer korrekt, så der ikke er nogen irritation. Overholde disse regler - og der vil ikke være noget spor af acne. Hvis rødmen fortsætter med at forekomme, vil den mest korrekte løsning på problemet være et besøg hos en hudlæge. Måske er årsagen til irritationen slet ikke barbering. Og selvfølgelig gør det rigtige valg, hvad er den bedste måde at barbere på.

Nysgerrige faktum

I det gamle Egypten, ifølge Herodotus, har rige egyptere allerede barberet flere gange om dagen. De forsøgte at være rene før guderne og skelne sig fra de "vilde", enkle mennesker.

Sådan barberes med en maskine

Sådan barberes med en maskine

I de foregående afsnit er alt i alt allerede beskrevet detaljeret, hvordan man korrekt barberer en mand med en maskine, så proceduren ikke forårsager ubehagelige fornemmelser. Dette er den mest bekvemme og almindelige enhed til denne procedure. I nogle øjeblikke taber han naturligvis den elektriske barbermaskine, men barberer den meget mere omhyggeligt. Til de ovenfor beskrevne manipulationer kan du kun tilføje et par nuancer.

 1. Sørg for, at barberingsprodukterne ikke indeholder sæbeopløsninger. Jo mindre de skummer jo bedre.
 2. Maskinen er bedre at barbere ikke oftere og mindst 2 gange om ugen.
 3. Vent, indtil ansigtet er helt tørt - og brug kun en creme eller aftershave.
 4. Brug ikke cologne til denne procedure.

Det er bedre at indledningsvis forstå, hvordan man barberer en mand med en barberkniv, så at denne procedure senere ikke forårsager ubehagelige fornemmelser. Ifølge statistikker anvendes denne særlige enhed af de fleste mænd. Og deres valg - flydende hoveder og udskiftelige knive. Og kun 5% af den stærke halvdel af menneskeheden er brutale fyre, der ikke er bange for at rodde med barbermaskinerne.

Wow!

Zafiro Iridium barbermaskinen koster $ 100.000. Den omfatter blade fremstillet af hvide safirer dyrket i laboratoriet.

Razor regler

Regler for brug af en lige barbermaskine

Lad os se, hvordan man barberer en lige barberkniv. Straks foretage en reservation, at dette er en hel videnskab, som ikke er let at beherske. Det er tilrådeligt at tage nogle lektioner fra en rigtig mester for at se, hvordan dette gøres i praksis, for at øve på noget objekt (for eksempel et gammelt legetøj). Og først efter det tager deres eget ansigt op. Her er en kort vejledning til shaveren derhjemme.

 1. Blødgør børsterne: Skyl dit ansigt med varmt vand.
 2. Lav en varm komprimering.
 3. Lather blødgjort hår med en speciel skummende barberkrem eller ægte barbersæbe, pisket i et skum.
 4. Den bedste barbering børste er fra badger uld.
 5. Farlig barberkniv for at holde tre fingre foran håndtaget. Bladet skal være placeret skråt i en vinkel på 30 ° til huden.
 6. Huden skal strækkes med din frihånd.
 7. Start barbering med kinder. Hagen og overlæben er den sidste.
 8. Frisøren udføres først i retning af hårvækst, så - imod dem.
 9. Kør barbermaskinen jævnt.
 10. I spidserne holder hjørnerne over overlæben barberkniven mere ren.
 11. For at undgå nedskæringer skal du forsigtigt adskillige gange skylle barbermaden med varmt vand.
 12. Bladet skal være skarpt, så skift det så snart skrabekvaliteten falder.
 13. Før skrabning, og efter proceduren, tørres hver gang en barbermaskine skal skylles, tørres grundigt med en blød klud.
 14. Opbevar værktøjet på et tørt sted, men ikke i badeværelset.
 15. Hold, åben, luk enheden skal være omhyggeligt, ved halen.
 16. Enhver berøring kan beskadige kniven.
 17. Lad ikke barbermaskinen falde eller brug den til andre formål.

Sørg for at se videoen om, hvordan du barberer en lige barberkniv korrekt for ikke at skade dig selv ved et uheld. På trods af at det er meget vanskeligt at påføre, er det det, der giver den maksimale virkning af langvarig glat hud uden irritation. Kun en ægte mand kan beslutte sig for brugen af ​​et sådant værktøj. Med hensyn til det sikreste barberingsapparat er dette en elektrisk barbermaskin.

Om terminologi.

Farlig barberkniv (andre navne - bladskraber, frygt) - barberkniv med et åbent, ubeskyttet blad. Det var populært og udbredt indtil midten af ​​det 20. århundrede. Hun begyndte at blive kaldt farlig efter udseendet af den T-formede maskine fra Gillette, annonceret som en barberkniv.

Instruktioner til brug shaver

Instruktioner til brug shaver

Når du køber denne enhed til personlig brug, skal du først studere instruktionerne vedhæftet den, hvordan du barberer med en elektrisk barbermaskine. Der er ikke noget kompliceret om det.

 1. Bestem hvilken slags elektrisk barbermaskin du foretrækker at barbere - net eller roterende. Den første er ideel til følsom hud, den anden er berømt for sin fantastiske glatte hudeffekt.
 2. Før du barberer med en elektrisk barbermaskine, kan du behandle din hud med en speciel lotion, men du skal sørge for, at den tørrer først og derefter barberer. Men mange mænd barberer tørt.
 3. Barbering med en Philips roterende barbermaskin anbefales i glatte, ubrudte cirkler. Kind - blæs, hak - udbulning.
 4. Barbering med en Panasonic elektrisk barbermaskin har brug for en anden måde. Bevægelsen skal være progressiv - op og ned. Flyt - langs kæbebenet.
 5. Tryk ikke barbermaskinen for tæt på din hud.
 6. I slutningen af ​​shaveren skal du skylle.
 7. Påfør huden et specielt værktøj.

Dette er en kort instruktion om, hvordan man korrekt barberer en mand med en elektrisk barbermaskine, som kan have flere muligheder afhængigt af modellen af ​​den anvendte enhed.

bedømmelse

I rangeringen af ​​de bedste elektriske barbermaskiner har Philips RQ1151 / 16 med GyroFlex 2D-teknologien været på plads i flere år. Omkostningerne er omkring 7.000 rubler.

Alle disse tips om hvordan man barberer en mand ordentligt kan være af god service. Overholdelse af reglerne for brug af alle disse anordninger reducerer risikoen for nedskæringer, ar, indgroede hår og vigtigst af alt - irritation. Mænds udseende kræver nogle gange ikke mindre opmærksomhed end kvinder. Derfor behandle dette problem ansvarligt, kære herrer.

Sådan barberes maskinen korrekt

Menneskehedens historie har mange hundrede nyttige opfindelser, og en barbermaskine er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. Det var han, der gjorde den moderne mand ud af den primitive mand, idet han havde reddet et ædelt ansigt fra fuldstændig ikke-ædle vegetation. Teknologi er en ting, og kunsten at bruge den er helt anderledes. I dag kan alle købe en moderne barbermaskine, men kun erfarne mennesker kan skære hår uden irritation og nedskæringer med en perfekt håndbevægelse, og derfor kan vi i dag finde ud af, hvordan du gør det korrekt med en barbermaskine, en maskine, en elektrisk barbermaskine for første gang uden problemer.

Barbering for første gangs maskine

For et halvt århundrede siden brugte mænd barberingsbørster og farlige blade, som kunne risikere at skylle hele ansigtet. I dag blev de erstattet af sikre maskiner og elektriske barbermaskiner, tilsyneladende perfekte. Gentagelsen af ​​facial konturer, skjulte blade og barbering uden skum og geler - disse slogans er fyldt med moderne reklame, men med nye enheder kom nye problemer: tør hud, irritation, afskæring af de øverste lag af hud og dermatitis.

I dag er valg af barbermaskine stadig et aktuelt problem, barberknivskarberne renser naturligvis huden af ​​vegetation, men sammen med håret fjerner de de øverste lag af huden, hvilket gør det til et gunstigt miljø for bakterielle infektioner. Den elektriske barbermaskin er en moderne højteknologisk gadget, men det kan ikke tage alle de korte hår, som som følge heraf vokser ubehageligt ind i huden. Derfor er kunstens barbering ikke noget fra fortiden, og det går videre fra far til søn, og vi vil lære at gøre det korrekt kl. 13, 14, 15, 16 år.

Måske hver forretningsmand, der ikke har mere end en halv time at lave morgenøvelse i dag, drømmer om en smidig, smertefri procedure. Det er ikke nok tid til at tage denne proces for alvorligt, og overdreven lidenskab vil føre til kamp "ar" på hagen. Efter at have husket flere enkle bevægelser og regler, vil du ikke i en dag kunne glæde din ledsager med glat hud og behageligt udseende. Alt, hvad der er brug for, er et ønske, en bevægelsesteknik, der føres til automatisme, og et par små mandlige hemmeligheder.

Rakningsteknik - trinvise instruktioner

 • Klargør huden for denne procedure. Før du bruger en barberkniv, skal du forsigtigt forberede den ønskede hud i ansigtet for skarpe knive. Vask dit ansigt med varmt vand og damp det lidt: dette vil blødgøre børsterne, hvilket minimerer ubehag i processen. Du kan lægge en lille fløde på kinderne, så huden bliver mindre følsom over for metal. Det er nødvendigt at fugte en lille frotté håndklæde i varmt vand og lade det køle lidt, ansigt på ansigtet i cirka tyve sekunder. Blød hud er bedre at barbere, bliver smidig, og hårsækkene er mere udsatte.
 • Vi behandler ansigtet med skum eller gel. Dette er nødvendigt for at skabe et sikkert lag mellem huden og bladene, hvorved kinderne beskyttes mod nedskæringer og mikroskader. Barberskum eller gel er presset ud og påført i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Det er vigtigt, at hele overfladen af ​​huden er jævnt dækket af sammensætningen. Du kan bruge den gamle, men dagens populære metode - en klassisk barberingsbørste, hvorved gelen skummes godt og dækker alle dele af huden med den.
 • Forbered barbermaskinen. Den vigtigste regel er at aldrig bruge stumpklinger, de skærer håret hårdt og klæber til huden og fører ofte til irritationer og nedskæringer. Derfor skal engangsmaskiner kastes væk umiddelbart efter brug: De undlader ikke kun at producere den ønskede virkning, men samler også de patogene bakterier på deres overflade. Flere praktiske muligheder vil ændre bladene på genanvendelige barbermaskiner.
 • Vi starter med hårvækst. For ikke at skade ansigtets hud skal du begynde med kinderne på hagen. En let berøring er tilstrækkelig: i dette område er hårene bløde og afskåret, selv ved afstivede knive. En almindelig fejl hos mange mænd er at barbere sig mod hårdvækst, det irriterer huden: det bliver rødt, tørrer ud og små bumser vises på overfladen. Det antages, at en sådan proces vil gøre huden renere, men dette er kun berettiget i sidste fase, når du skal fjerne helt korte hår. Det er sikrere i vækst, men fjerner ikke håret over hele længden. For større effektivitet er det nødvendigt at strække huden lidt i retning af barbermaden, som om man løfter hår. Så du fanger blade af vegetation i den mest forskelligartede stilling, du kan finde et kompromis ved at lære at skære skæg og overskæg skråt. Så du vil dræbe med en barbermaskine "to fugle med en sten": forhindre irritation og gøre ansigtet perfekt glat.
 • Vask forsigtigt barbermaskinen gennem hvert pass. Det er nødvendigt, at under bladet ikke samler hår og rester fra gelen, hvilket forstyrrer en ren hygiejnisk procedure. Forbered en beholder med varmt, men ikke brændende vand på forhånd, hvor du vil skylle barbermaskinen efter hver passage af maskinen. Hvis dine børster er bløde, er det nok at dyppe bladet i ist vand: det bliver skarpere og skærer perfekt håret i bunden.
 • Barber halsen, hagen og overskæget. En af hovedreglerne er glathed af bevægelser, det er ikke nødvendigt at lægge pres på bladet eller skrabe huden med maskinen, som sandpapir, med al den maskuline indsats. Glatte håndbevægelser over ansigtet, knap rørende det. Så du vil kunne minimere metalkontakt med huden og undgå irritation, når du er færdig med kinderne, fortsæt fra nakken til hagen. Du kan slippe af hårdt indgroede hår ved forsigtigt at hente dem op med almindelige pincet og rage dem væk ved bunden. At trække dem er uønsket: du risikerer at løbe ind i irritation og sår, som regel vokser de hårdeste og tykkeste hår i hagen og overskægsområdet, så du skal først dyppe bladene i varmt vand i nogle få sekunder. Når du føler, at din hud er jævnt fugtet, kan du omhyggeligt begynde at barbere din overskæg over din overlæbe. Dette kræver den rigtige teknik: lidt skrå, med strakte hud.
 • Vi barberer på svært tilgængelige steder. Efter hovedskæringen er der altid hår på ansigtet, der er ikke mange af dem, men det gør dem mere mærkbare og smører det overordnede gode indtryk, så vær særlig opmærksom på deres fjernelse. Det er ikke nødvendigt at genanvende barberingsproduktet, for på den tid vil huden være godt forberedt, det er nok at vådte maskinen med lidt varmt vand. Først og fremmest prøv kanten af ​​bladet at gå på svært tilgængelige områder for hårvækst. Hvis dette mislykkes, kan du ændre vinklen og endnu mere pres, men du bør ikke gøre det med hele bladets overflade, for ikke at irritere den genudslettede hud. Rengjorte vanskeligt tilgængelige områder bør straks behandles med en særlig olie eller creme til hudpleje. Umiddelbart efter denne procedure skal du ikke gå ud i kulde eller under solen: huden er stadig for følsom overfor ydepåvirkninger. Så det er meget svært for hende at returnere balancen: Overfladen bliver enten overdrevet, eller det begynder at glinke med en olieagtig glans.
 • Berolige huden. Efter proceduren skal du vaske rester af skum med køligt vand. Det er køligt, fordi for lavt en temperatur vil irritere sårene og lukke ubehandlede porer - et godt miljø for fremtidig acne, anvendes en speciel lotion til nedskæringer. Virksomheden, farve, viskositet er ligegyldigt: det vigtigste er, at der ikke er alkohol i sammensætningen, det tørrer huden, gør den følsom for kulde og vind, berøver beskyttelsesbarrierer. Når ansigtet er tørt, kan du anvende en ikke-fedtet lyscreme, der beroliger irriterede områder. Du bør ikke behandle denne procedure uforsigtigt, ellers vil et glat, smukt barbert ansigt kun forblive en drøm. Ved første øjekast ser den beskrevne algoritme ud som et komplekst sæt regler, som er lette at glemme, det er det ikke. Hvis du tvinger dig til at gøre alt konsekvent og klart et par gange, vil en sikker barberingsprocedure hurtigt blive en vane og vil ikke tage mere end 10-15 minutter. Dette er det samme arbejde - bare ikke på andres projekt, men på din egen krop, og tilbagevenden er større, og fornemmelserne er mere behagelige. Nyd denne proces er usandsynligt at lykkes, men tilfredsstillelsen af ​​deres eget udseende er givet, den bedste belønning for dit arbejde vil beundre blik af unge kvindelige fans.

Sådan barberes med en straight razor Gillette video instruktion

Hemmeligheder på den rigtige barbermaskine

I denne proces er der mange nuancer, der kan gøre livet lettere eller tværtimod komplicere det og tvinger dig til at smide razors med vrede eller gå til en hudlæge, de skal huskes for at være fuldt udstyret på en ansvarlig dag:

 1. Skum og gel bør ikke indeholde sæbe komponenter: jo mindre produktet skum, desto bedre;
 2. Den ideelle frekvens - to gange om ugen: fra hyppige procedurer bliver håret svært, for sjældent - tykt og uartigt;
 3. Kogende vand og is før, under og efter denne procedure er kontraindiceret: de stærkt irriterer huden og bidrager til dannelsen af ​​acne;
 4. Den bedste tid er morgen, når hævelsen fra ansigtet allerede er gået i seng, og huden er ikke træt for dagen; om aftenen er huden for træt, så den vil se lidt rynket og alderen;
 5. Efter barbering er cremer påført kun efter fuldstændig tørring af huden, ellers vil hagen dækkes med bumser;
 6. Lotion anvendes først efter vask med koldt vand;
 7. Köln bruges kun som en sidste udvej: det har negativ indvirkning på huden efter proceduren;
 8. Følsom hud kræver udvælgelse af specielle olier anbefalet af hudlæger; fedte cremer og alkoholbaseret kosmetik bør udelukkes.

Hvordan man korrekt barberer mænd

konklusion

Til en sådan procedure kan huden i princippet ikke bruges. Det er altid stress, som dog er blevet en integreret del af en menneskes liv, men en lille fingerfærdighed og viden hjælper huden med at gøre den smuk for evigt og barbering - hvis ikke behagelig, så helt sikkert en smertefri og sikker procedure.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre

Shugaring eller voks, som er bedre at vælge?