Sådan barberes maskinen korrekt - valget af værktøjer, detaljerede instruktioner, råd fra hudlæger

Enhver ung mand har en dag, hvor der kommer vegetation på hans ansigt. Det er på tide at købe et barbersæt og finde ud af, hvordan man barberer en mand.

For mange er det første forsøg på at barbere ender med hudtrauma, betændelse og ubehagelige fornemmelser. Desværre fortsætter mange mænd med at barbere forkert i mange år.

Vi håber, at artiklen vil afklare spørgsmålet - hvordan man barberer maskinen. Også i vores blog finder du materiale om, hvordan man barberer barbermaskiner.

 • 1 Sådan barberes en mand med en maskine - detaljeret om det vigtige
  • 1.1 Sådan barberes t-formet maskininstruktion
  • 1.2 Sådan barberes - trin for trin instruktioner
  • 1.3 Nyttige anbefalinger
 • 2 Sådan barberes med en elektrisk barbermaskine
 • 3 Sådan barberes med en barbermaskine og net barbering
 • 4 Teenagers første barbering
  • 4.1 Hvad er nødvendigt for den første barbering
 • 5 Hudpleje før og efter proceduren
 • 6 Sådan barberes med et skæg trimmer og andre værktøjer
  • 6.1 Flere populære mandlige skæg
  • 6.2
   Funktioner af proceduren derhjemme
 • 7 Hvordan man barberer en mand uden irritation

Sådan barberer du en mand med en maskine - i detaljer om det vigtige

Det vigtigste - at vælge de rigtige tilbehør - maskine, kosmetik - og nøje følge anbefalingerne fra hudlæger. I dette tilfælde vil selv den første barbering blive en daglig vane, ikke en test.

Pleje og skæring af skæg og andet ansigtshår begynder med valg af barberkniv. Deres sortiment er enormt, så du skal vælge en model, der giver den mest sikre og glatte barbering. Det er bedst at vælge en barbermaskine med flere knive af et berømt mærke. Jo flere blade, jo bedre razor skærer væk vegetation.

Hvis du ikke udskifter maskinen i tide, bliver huden skadet. Engangsmaskine ændres i gennemsnit en gang hver 2-3 uger. Det bedste valg - modeller med ekstra gummibånd og rammer.

Sådan barberes t-formet maskin-instruktion

Først og fremmest ikke lyt til dem, der er på spørgsmålet - hvordan man barberer med en maskine - anbefales at skære hårene mod deres vækst. På huden, uundgåeligt irritation, acne. Først og fremmest vedrører det teenage, ung hud.

Dette er vigtigt! Barbering er en daglig kosmetisk procedure, der kræver streng overholdelse af regler og anbefalinger.

1. I hvilken retning vokser hårene.

Mange mænd er interesserede i spørgsmålet - hvordan man barberer for at dyrke et skæg. Først og fremmest skal du bestemme i hvilken retning hårene vokser. Afhængig af dette i hvilken retning maskinen vil bevæge sig. Kør din hånd over børsterne - dette vil hjælpe med at bestemme retningen af ​​vækst. Husk at i forskellige dele af ansigtet vokser håret i forskellige retninger, skal bevægelser med en barbermaskine udføres i overensstemmelse hermed. På kinderne styres vegetationen nedad, og i hårbenene ændrer håret retningen. Det sværeste område - skæget, her er retningen af ​​hårvækst kaotisk.

Dette er vigtigt! Genopfinde ikke hjulet, den sikreste og mest komfortable måde at barbere er allerede opfundet - i retning af hårvækst.

2. Klargøring af barbermaden.

Forberedelse af en traditionel T-formet barbermaskine begynder med en bladepåfyldning. For at gøre dette skal du åbne barbermaskinen, dreje håndtaget, fjerne bladet fra pakken, læg det på øverste del af hovedet, dække det med en kam og fastgør håndtaget.

3. Hudpræparation.

I overensstemmelse med vejledningen "Sådan barberes du med en barbermaskine" er det vigtigt at forberede huden. Det skal grundigt dampes ved hjælp af en shower gel eller ansigtsrensning.

Tip! Det er bedst at starte proceduren efter et varmt brusebad.

4. Barberingshjælp.

Kvaliteten af ​​proceduren bestemmes af kvaliteten af ​​den valgte kosmetik. Det skal give nem glidning af bladet. Du bør ikke vælge det billigste værktøj. Det er bedre at vælge en gel eller et skum af et velkendt mærke, som vil danne et tykt skum og sikkert for følsom hud.

Tip! Brug ikke sæbe eller brusebad i stedet for specielle kosmetik til barbering, da de tørrer huden. For en perfekt glat slipfilm er nødvendig, hvilket kun danner specielle geler og skum.

Sådan barberes - trin for trin instruktioner

 1. Barbering starter fra kindområdet. På dette område er hårene bløde, sparsomme, så det er nemt at fjerne dem. Flyt fra øre til hage.
 2. Først og fremmest bliver hårene afskåret fra nakken, bevæger sig opad (fra halsen til hagen).
 3. Gå så glat til hagen og overskægsområdet. Dette område er endelig tilbage, da det er ret vanskeligt at behandle det - de hårdeste børster vokser her. I denne zone er vegetationen desuden blødgjort - vask af barberingsproduktet og genanvend det. Snørene er barberet som følger: Overlæben presses med tænderne og hårene skæres fra top til bund, bladet holdes i en vinkel.

Detaljer om hvordan man barberer på videoen.

Husk at strømmen til motion er absolut ikke nødvendig. Denne teknik blev praktiseret af indianerne, fjernelse af fjendens hovedbund. Moderne barbermaskiner følger let konturens ansigt, så hårene skæres af med en lille bevægelse. Hvis du bemærker, at barberingskvaliteten er forringet, er det nok tid til at udskifte værktøjet.

Tip! Efter 1-2 tilgange dyppes barbermassen under varmt vand for at undgå nedskæringer. Hvis hårene er bløde, kan du væde bladet i isvand.

I en ung alder er det ret svært at flytte fra teori til øvelse, så det er vigtigt ikke blot at omhyggeligt studere emnet "hvordan man barberer ordentligt for første gang", men også at skære færdigheder. Mest sandsynligt skal i vanskelige at komme til at blive behandlet to gange for at lette processen, strække huden. Håndter Kadyk zone, med hovedet vippet lidt til siden, bevægelserne skal være glatte.

I sluttrinnet skal du vaske med varmt vand og opdatere dit ansigt med en speciel aftershave lotion. Nu kan du vaske i koldt vand - det lukker porerne og eliminerer støv og snavs.

Tip! Brug ikke cologne i stedet for lotion, da det tørrer huden. Mellem gelen og skummet anbefaler eksperter, at de foretrækker det første middel. Gelen forbruges mere økonomisk.

Nyttige anbefalinger

Praktiske råd - hvordan man barberer en mand med en maskine - hjælper med at undgå snit og opnå en perfekt glat hud.

 1. Forhuden skal dampes. Den bedste tid til barbering er efter et varmt brusebad.
 2. Bladet skal være så skarpt som muligt.
 3. Tryk ikke på barbermaskinen, bladet skal glide let over huden.
 4. Ansigtet er opdelt i separate sektioner og behandles hver for sig.
 5. Raket bør holdes i en vinkel på 35-40 grader.
 6. I løbet af barberingen skal hele hånden bevæge sig.
 7. Bevægelsen skal være tydelig kort.

Efterhånden tilpasser huden sig til proceduren og bliver mindre følsom over for effekten af ​​en barbermaskine. Erfaringen vil blive vist, takket være hvilke bevægelser der vil blive honet, og hele proceduren vil tage et par minutter.

Tip! Behandle barbering som et ritual - ikke haste, bliv rolig og have det sjovt at ændre dit ansigt.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv

Da dette er et af de mest efterspurgte værktøjer, er mange mænd interesseret i spørgsmålet - hvordan man barberer en mand med en elektrisk barbermaskine.

I tilfælde af en elektrisk barbermaskine er der ingen strenge regler, der ville være et aksiom. Nogen barberer kun i retning af vegetationen, men for nogen er vejen mod hårets vækst acceptabel. Hver mand vælger teknikken individuelt og beslutter, hvordan man barberer skæget og behandler ansigtet. Undervisningen er hovedsagelig designet til begyndere.

 • Det er bedre at barbere om morgenen, når huden reagerer mindre på mekaniske irritationer.
 • Før proceduren skal du dampe ansigtet, anvende et barberingsmiddel - gel, skum, creme. Dette sikrer den mest glatte og rene barbering.
 • Metoden til barbering vælges afhængigt af typen af ​​elektriske barberkniv - en barberkniv udfører spiralbevægelser, hvis barbermaskinen er netto, bevæges der i retning af hårvækst - op og ned.

Ekspert mening! Det reneste resultat vil give den sædvanlige maskine. Det er nok at vælge den rigtige vinkel på barbermaskine og et par knive vil afskære al vegetation renset. I dette tilfælde forbliver huden frisk og intakt, og indsatsen er minimal. Hvis du vil have mere bekvemmelighed, skal du købe en elektrisk maskine. I betragtning af at markedet for hygiejneværktøjer udvikler sig, er det vigtigt at have den rette viden om, hvordan man barberer korrekt, således at børsterne vokser.

Sådan barberes med en barbermaskine og barberkniv

1. Funktioner ved brug af en roterende barbermaskine.

Barberets overflade er et rundt blad, der trækker et hår og så skærer det af. Anvendelsen af ​​denne model kan være farlig. Hvis du stærkt trykker på hovedet i ansigtet, og blades på samme tid viser sig at være kedelige, bliver huden øjeblikkeligt såret. Derudover kræver rotorbeholderen regelmæssig rengøring, da de skårne hår forbliver indeni.

Tip! Den bedste dobbeltblad rotor med titanium belægning. En sådan barbermaskine rive ikke håret, men skærer det af.

2. Brug en net barberkniv.

Denne model er designet til våde barbering, ved hjælp af gel, fløde eller skum. Hovedet på enheden er svært, så det gentager ikke konturerne i ansigtet, brugerne bemærker, at gitteret ofte er beskadiget. Læs omhyggeligt - hvordan man barberer en barberkniv, fordi det er lettere at traumatisere huden, og det påvirker uden tvivl kvaliteten af ​​den hygiejniske procedure.

Teenagers første barbering

Selvfølgelig er den unge mand bekymret for spørgsmålet om hvordan man barberer en teenager korrekt, hvornår man begynder at fjerne ansigtshår og hvad der er nødvendigt for det. Ofte bliver det første ansigtshår et emne af latterliggørelse, så spørgsmålet er altid relevant.

Hvad angår den nøjagtige alder for at begynde barbering, er det umuligt at nævne det. Alt hår vises på ansigtet i forskellige aldre og vokser anderledes.

Tip! Første gang er det bedre at bruge de generelle anbefalinger. Hvis du vil vokse et skæg, er det bedst at gøre det tættere på 18 år, i håret bliver hårene stive og formede.

Hvad er nødvendigt for den første barbering

Det er ikke nødvendigt at købe dyre lotioner og geler. I ungdommen er håret stadig ret blødt, så sørg ikke for omhyggelig pleje.

Mange tvivler på at barbere eller ikke barbere den første fluff i overskægsområdet. I denne sag er eksperter enstemmige - at barbere sig. En teenager med en sådan teenagefluff ser temmelig komisk ud end modigt.

Nødvendigt indstillet til den første barbering:

 • engangsmaskine;
 • gel eller skum er obligatorisk for følsom hud;
 • efter barbering hudpleje.

Hudpleje før og efter proceduren

Det er en fejl at tro, at kun kvindelig hud kræver pleje. Faktum er, at talgkirtlerne i den menneskelige krop arbejder mere intensivt, så du skal tage hånd om huden mere omhyggeligt.

Det er ikke nok bare at dampe dit ansigt og anvende skum. Hvis børsterne er tyk, er hårene hårde; derudover er der brug for en special agent - derudover til dampning - gel eller skum. Vask med varmt vand i nogle minutter, og anvend derefter produktet.

Gem ikke kosmetikken, især når det kommer til stive børster. Hvis skummet eller gelen ikke er nok, vil du sandsynligvis være nødt til at barbere to gange. Det er bedre at bruge mere tid og opnå det perfekte resultat.

Efter barbering skal du helt sikkert anvende specielle værktøjer til at passe på skæg og hud efter proceduren. Midler gør massagebevægelser. Det er nødvendigt at fugte huden, rense og eliminere muligheden for irritation. Derefter vaske med koldt vand for at blokere porerne og beskytte huden mod støv og snavs.

Tip! Spar ikke på kosmetik, billige produkter kan forårsage allergi og irritation. Hvis der opstår en uønsket reaktion, er det nødvendigt at ændre midlet.

Sådan barberes med et skæg trimmer og andre værktøjer.

Smukt, velplejet skæg - drømmen om enhver mand. Lad os finde ud af, hvordan man barberer for et skæg, hvilke anbefalinger der skal tages i betragtning.

Så efter at have barberet 2-3 uger er gået, har skæget vokset og du kan ikke se huden under den? Du kan begynde at danne et skæg af den ønskede form. For nogle mænd er et skæg ikke kun en stilfuld detalje i billedet, men også en måde at skjule små ansigtsfletter på. Specialisten vælger skægets optimale form, som vil understrege stil og personlighed.

Tip! Hvis du første gang er bange for at lave dit eget skæg, skal du kontakte de professionelle tjenere. Som regel er flere sessioner nok til at beherske teknikken og nuancerne i skægbearbejdning. Før du starter proceduren i kabinen, skal du være opmærksom på instrumenternes renlighed og deres behandling. Det er bedst at komme til mesteren med dine egne værktøjer og de nødvendige vedhæftede filer.

Hvis du foretrækker at handle uafhængigt, skal du være opmærksom på trimmeren. Dette er en praktisk enhed, som vil give behagelig pleje af ansigtshår. Vælg skægets form, vær opmærksom på følgende kriterier:

 • læbeform
 • form for kindben
 • hageform.

Glem ikke om funktionerne i hårvækst i hagen området.

Dette er vigtigt! Lav et smukt, fuldt skæg er vanskeligt, hvis overskæget vokser kaotisk, og der er ingen flokhage og kindben.

Rund-faced geder og goatee passer til mænd med et rundt ansigt. Hvis håret på visse områder af ansigtet bliver forkert, skal du bruge eksemplet på berømte personligheder. For eksempel foretrak Lincoln et skæg, da han aldrig havde overskæg. Salvador Dali handlede anderledes - hele verden huskede hans luksuriøse overskæg, da han blev af med andre vegetationer.

Tip! At danne et smukt skæg kan være en enhed til at skære hår på hovedet eller specielle vedhæftede filer. Det er nødvendigt at finde ud af, hvordan man korrekt barberer med en trimmer, så resultatet ikke skuffer.

Få populære mandlige skæg

 1. Børsterne er den enkleste model af et skæg, det er nok at trimme hele overfladen af ​​skæget med en trimmer, der forlader vegetationen et par millimeter lang.
 2. Anker - vegetationen forbliver i hagen området og forbinder under læben, kinderne forbliver glat barbert. Subtile whiskers er også tilladt.
 3. Skipper - vegetation begynder ved templerne og falder til kæben. Moderne version - et skippers skæg, lavet i zigzags.
 4. Skærm - hår begynder ved templerne og dækker helt hagen området.
 5. Den mest bekvemme måde at bruge en trimmer på.
 6. Skæget skal ivaretages dagligt, så hårene forbliver jævne og glatte. Ellers vil skæget virke sjusket og vil hurtigt miste sin form.
 7. Før proceduren skal håret i hageområdet vaskes med almindelig shampoo for at give dem en blød struktur og smidighed.
 8. Trimmeren holdes i en vis vinkel og bevæger sig over ansigtet.

Funktioner af proceduren derhjemme

Dette er vigtigt! Det er forbudt at bruge en trimmer i nakken, i dette tilfælde vil den sædvanlige maskine gøre.

Sådan barberer man en mand uden irritation

Anbefalinger fra specialister bør ikke overses enten i en alder af 15 eller 60 år. Uanset det valgte billede - et skarpt ansigt eller et pænt lille skæg, skal du tilbringe dagligt tid til dit eget udseende og stil.

Rådgivning fra hudlæger - hvordan man korrekt barberer en mand en maskine.

 • Den bedste tid til barbering er morgen. Eksperter forklarer dette ved, at efter natten er huden rustet og lettere at tolerere proceduren. Efter at have sovet, vent en kvart time og start barberingen.
 • Efter proceduren må du ikke behandle huden med creme. Den olieagtige struktur af den kosmetiske træsko porerne.
 • Den bedste pleje efter proceduren er at vaske med koldt vand og anvende en lotion mærket "aftershave".
 • For følsom hud må man ikke vaske med varmt vand under barberingen. Dette vil uundgåeligt forårsage irritation.
 • Ingen grund til at barbere dagligt. Selvfølgelig skal du omhyggeligt studere spørgsmålet om, hvordan du barberer ordentligt, så børsterne vokser og behandler dit ansigt hver dag, hvis du vil vokse et tykt, smukt skæg. Jo oftere du skærer hår, jo hurtigere og sværere bliver dit ansigtshår vokset.
 • Hver mand selv vælger hyppigheden af ​​barbering. For nogle er det hver anden dag, men eksperter anbefaler at holde sig til ordningen - en gang hver tredje dag. Selvfølgelig, hvis du vil se velplejede og stilfulde, kan du ignorere reglen og barbere i flere dage i træk.
 • Specifikke anbefalinger om valg af barbermaskine er ikke. Hver mand styres af individuelle præferencer og vælger et værktøj i henhold til typen af ​​barbering.
 • Razorbladene bør ændres så ofte som muligt, de skal altid være så skarpe som muligt.
 • Hvad angår kosmetik, er det bedre at vælge en gel. Det har en gennemsigtig struktur, og du styrer barberingsprocessen. Opakt skum til vurdering af kvaliteten af ​​barbering er vanskelig.
 • Gnid ikke ansigtet med et håndklæde umiddelbart efter barberingen, våd kun huden med et varmt håndklæde.

Der er mænd, der indtil alderdom ikke kan vænne sig til behovet for barbering. Eksperter anbefaler, at sådanne mænd vælger specielle produkter - cremer og ikke-alkoholiske olier. Det er også vigtigt at forbruge en tilstrækkelig mængde vitaminer B, som blødgør håret og letter barberingsprocessen.

Husk, at en mand altid ser attraktiv og velplejet, hvis han regelmæssigt tager sig af vegetation og hud. Bare skift din barbering til en behagelig vane og tag kvindernes beundringsfulde blik. Og endelig tilbyder vi dig en fascinerende og informativ video om alle de komplicerede barberinger med en maskine.

Vi håber, at materialet er praktisk og nyttigt. Sørg for at dele dem på sociale netværk.

Tips til alle

De mest nyttige og relevante tips til alt-alt-alt

Sådan barberes med en maskine, forsigtighed, elektrisk barbermaskine: instruktioner til rigtige mænd

Fra denne artikel lærer du:

Hvorfor har mænd ikke lyst til at barbere sig? Kvinder, der er kendt på egen hånd, skal alle nuancer af depilation forstå dem. For det første har huden i ansigt og nakke en kompleks, ujævn lindring, hvilket skaber risiko for skæring. For det andet, ret ofte efter denne procedure er der en irritation, der ødelægger udseendet. Faktisk kan alt dette undgås, hvis du ved, hvordan man barberer ordentligt, så der ikke opstår nogen vanskeligheder af denne art.

Funktioner barbering for første gang

Funktioner barbering for første gang

Et af de mest problematiske spørgsmål - hvordan man barberer for første gang korrekt - er særlig bekymret for teenagere, som tager denne proces meget ansvarligt. Desværre gør mange af dem dette i hemmelighed, lukker i badeværelset fra deres forældre, låner papa's barbermaskine. Resultatet er forudsigeligt - nedskæringer, irritation, lukkede steder. For at forhindre dette anbefaler dermatologer at tage hensyn til følgende tips.

 1. Det er ret at begynde barbering i en alder af 16, selv om det afhænger af den mandlige type. I nogle tilfælde tvinger vegetationen på kroppen i en alder af 15 unge til at ty til denne procedure.
 2. For at gøre dette er det bedre at straks fylde på en elektrisk barbermaskine, hvilket kræver en minimal indsats, men det er meget effektivt. I det mindste er det næsten umuligt at beskadige huden.
 3. Hvis dette ikke er muligt, er det første gang det er bedre at købe en engangsmaskine - bare for at lære at gøre det.
 4. Vask dit ansigt med varmt vand.
 5. Vedhæft til hagen og kinderne terry håndklæde gennemblødt i varmt vand. Dette vil blødgøre børsterne.
 6. Påfør gelen eller barberskummet på palmerne, jævnt fordelt over ansigtet.
 7. Behov for at barbere fra kinder til hagen, i retning af hårvækst.
 8. Med din fri hånd trækkes forsigtigt den behandlede hud.
 9. Efter hver løbe - skyl maskinen i varmt vand
 10. Vask det resterende skum væk.
 11. Fugt huden med en speciel lotion eller barberkrem. De skal mærkes "for følsom hud", hvilket tyder på, at værktøjet er ideelt til pleje af teenagehud.

Sådan barberer du for første gang en teenager - denne information er nyttig for både de unge mænd og deres forældre. Det vil hjælpe med at undgå irritation, brændende fornemmelse og ubehag. Alt skal være perfekt, så at denne procedure ikke senere forårsager frygt og ubehag. Men for at undgå rødme og acne virker det ikke altid - hvad skal man gøre?

Gennem fortidens sider

Historien om barbering går tilbage til Neanderthals. For omkring 100.000 år siden begyndte de at trække deres hår ud. For at gøre dette brugte de skaller og skarpe fragmenter af kvarts, der efterlod ar på ansigtet.

Barbering uden irritation

Barbering uden irritation

Du skal bare vide, hvordan du barberer uden irritation, så det ikke forkæler ansigtet. Dermatologer anbefaler at praktisere følgende.

 1. Sørg for at dampe huden inden barberingen.
 2. At barbere må ikke bruges for varmt vand.
 3. Brug ikke sæbevand: kun speciel gel eller skum.
 4. Hvis huden er for følsom og problematisk, skal du købe specielle plejeprodukter til det.
 5. Shave bedre om aftenen.
 6. Skift blad på barbermaskine i tide.
 7. Desinficér bladet efter hver barbering.
 8. Barber fra top til bund i retning af hårvækst. Mange i forfølgelsen af ​​hudens glathed gør det modsatte og som følge heraf bliver irriteret.
 9. Hold ikke barbermaskinen på ét sted flere gange.
 10. Efter barbering skal der anvendes specielle cremer, lotioner, geler til huden - men ikke alkoholbaseret.
 11. Gnid ikke huden med et håndklæde efter barberingen.
 12. Foretrækker flydende hoveder.

Denne enkle instruktion vil lære nogen, hvordan man barberer korrekt, så der ikke er nogen irritation. Overholde disse regler - og der vil ikke være noget spor af acne. Hvis rødmen fortsætter med at forekomme, vil den mest korrekte løsning på problemet være et besøg hos en hudlæge. Måske er årsagen til irritationen slet ikke barbering. Og selvfølgelig gør det rigtige valg, hvad er den bedste måde at barbere på.

Nysgerrige faktum

I det gamle Egypten, ifølge Herodotus, har rige egyptere allerede barberet flere gange om dagen. De forsøgte at være rene før guderne og skelne sig fra de "vilde", enkle mennesker.

Sådan barberes med en maskine

Sådan barberes med en maskine

I de foregående afsnit er alt i alt allerede beskrevet detaljeret, hvordan man korrekt barberer en mand med en maskine, så proceduren ikke forårsager ubehagelige fornemmelser. Dette er den mest bekvemme og almindelige enhed til denne procedure. I nogle øjeblikke taber han naturligvis den elektriske barbermaskine, men barberer den meget mere omhyggeligt. Til de ovenfor beskrevne manipulationer kan du kun tilføje et par nuancer.

 1. Sørg for, at barberingsprodukterne ikke indeholder sæbeopløsninger. Jo mindre de skummer jo bedre.
 2. Maskinen er bedre at barbere ikke oftere og mindst 2 gange om ugen.
 3. Vent, indtil ansigtet er helt tørt - og brug kun en creme eller aftershave.
 4. Brug ikke cologne til denne procedure.

Det er bedre at indledningsvis forstå, hvordan man barberer en mand med en barberkniv, så at denne procedure senere ikke forårsager ubehagelige fornemmelser. Ifølge statistikker anvendes denne særlige enhed af de fleste mænd. Og deres valg - flydende hoveder og udskiftelige knive. Og kun 5% af den stærke halvdel af menneskeheden er brutale fyre, der ikke er bange for at rodde med barbermaskinerne.

Wow!

Zafiro Iridium barbermaskinen koster $ 100.000. Den omfatter blade fremstillet af hvide safirer dyrket i laboratoriet.

Razor regler

Regler for brug af en lige barbermaskine

Lad os se, hvordan man barberer en lige barberkniv. Straks foretage en reservation, at dette er en hel videnskab, som ikke er let at beherske. Det er tilrådeligt at tage nogle lektioner fra en rigtig mester for at se, hvordan dette gøres i praksis, for at øve på noget objekt (for eksempel et gammelt legetøj). Og først efter det tager deres eget ansigt op. Her er en kort vejledning til shaveren derhjemme.

 1. Blødgør børsterne: Skyl dit ansigt med varmt vand.
 2. Lav en varm komprimering.
 3. Lather blødgjort hår med en speciel skummende barberkrem eller ægte barbersæbe, pisket i et skum.
 4. Den bedste barbering børste er fra badger uld.
 5. Farlig barberkniv for at holde tre fingre foran håndtaget. Bladet skal være placeret skråt i en vinkel på 30 ° til huden.
 6. Huden skal strækkes med din frihånd.
 7. Start barbering med kinder. Hagen og overlæben er den sidste.
 8. Frisøren udføres først i retning af hårvækst, så - imod dem.
 9. Kør barbermaskinen jævnt.
 10. I spidserne holder hjørnerne over overlæben barberkniven mere ren.
 11. For at undgå nedskæringer skal du forsigtigt adskillige gange skylle barbermaden med varmt vand.
 12. Bladet skal være skarpt, så skift det så snart skrabekvaliteten falder.
 13. Før skrabning, og efter proceduren, tørres hver gang en barbermaskine skal skylles, tørres grundigt med en blød klud.
 14. Opbevar værktøjet på et tørt sted, men ikke i badeværelset.
 15. Hold, åben, luk enheden skal være omhyggeligt, ved halen.
 16. Enhver berøring kan beskadige kniven.
 17. Lad ikke barbermaskinen falde eller brug den til andre formål.

Sørg for at se videoen om, hvordan du barberer en lige barberkniv korrekt for ikke at skade dig selv ved et uheld. På trods af at det er meget vanskeligt at påføre, er det det, der giver den maksimale virkning af langvarig glat hud uden irritation. Kun en ægte mand kan beslutte sig for brugen af ​​et sådant værktøj. Med hensyn til det sikreste barberingsapparat er dette en elektrisk barbermaskin.

Om terminologi.

Farlig barberkniv (andre navne - bladskraber, frygt) - barberkniv med et åbent, ubeskyttet blad. Det var populært og udbredt indtil midten af ​​det 20. århundrede. Hun begyndte at blive kaldt farlig efter udseendet af den T-formede maskine fra Gillette, annonceret som en barberkniv.

Instruktioner til brug shaver

Instruktioner til brug shaver

Når du køber denne enhed til personlig brug, skal du først studere instruktionerne vedhæftet den, hvordan du barberer med en elektrisk barbermaskine. Der er ikke noget kompliceret om det.

 1. Bestem hvilken slags elektrisk barbermaskin du foretrækker at barbere - net eller roterende. Den første er ideel til følsom hud, den anden er berømt for sin fantastiske glatte hudeffekt.
 2. Før du barberer med en elektrisk barbermaskine, kan du behandle din hud med en speciel lotion, men du skal sørge for, at den tørrer først og derefter barberer. Men mange mænd barberer tørt.
 3. Barbering med en Philips roterende barbermaskin anbefales i glatte, ubrudte cirkler. Kind - blæs, hak - udbulning.
 4. Barbering med en Panasonic elektrisk barbermaskin har brug for en anden måde. Bevægelsen skal være progressiv - op og ned. Flyt - langs kæbebenet.
 5. Tryk ikke barbermaskinen for tæt på din hud.
 6. I slutningen af ​​shaveren skal du skylle.
 7. Påfør huden et specielt værktøj.

Dette er en kort instruktion om, hvordan man korrekt barberer en mand med en elektrisk barbermaskine, som kan have flere muligheder afhængigt af modellen af ​​den anvendte enhed.

bedømmelse

I rangeringen af ​​de bedste elektriske barbermaskiner har Philips RQ1151 / 16 med GyroFlex 2D-teknologien været på plads i flere år. Omkostningerne er omkring 7.000 rubler.

Alle disse tips om hvordan man barberer en mand ordentligt kan være af god service. Overholdelse af reglerne for brug af alle disse anordninger reducerer risikoen for nedskæringer, ar, indgroede hår og vigtigst af alt - irritation. Mænds udseende kræver nogle gange ikke mindre opmærksomhed end kvinder. Derfor behandle dette problem ansvarligt, kære herrer.

Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

En stærk halvdel af kloden står konstant over for problemet med irritation af huden efter barbering. Mange mænd skal barberes næsten hver dag, selvom meget få mennesker helt sikkert ved, hvordan man barberer korrekt for ikke at skade hud og hårsække. Faktisk afhænger meget af den korrekte udførelse af barberingsteknikken og brugen af ​​højkvalitets egnet kosmetik.

Først og fremmest for at lære at skrabe et skæg korrekt skal faderen, men i livet viser alt andet. Hvis du laver fejl i lang tid, kan du observere ikke kun hudirritation og udslæt, men også ujævn vækst af ansigtshår, skaldede pletter og andre lidelser. Enhver kan lære teknikken til at udføre sådanne procedurer, alt hvad du skal gøre er at lære de grundlæggende punkter og regler.

Hvor ofte skal mænd barbere sig?

Mænds barbering og dens hyppighed er rent individuelle spørgsmål, hver mand bestemmer for sig selv, om han skal fjerne stubben på hans ansigt og hvor ofte dette skal gøres. Følgende faktorer spiller en vigtig rolle i hyppigheden af ​​procedurer:

 • mandens alder (jo ældre, jo hurtigere bliver brystene);
 • national identitet (orientalsk type mænd er f.eks. præget af hurtig vækst);
 • niveauet af testosteron i kroppen (jo højere det er, jo hurtigere skægget og overskæg vokser);
 • organismens individuelle egenskaber.

Hvis en mands hud reagerer roligt nok til barbering, kan sådanne procedurer udføres mindst hver dag. Men hvis det efterfølgende viser tegn på irritation og pseudofolliculitis, er det bedre for en mand at gøre det ikke mere end 1 gang om 2 dage. Under barberingen er ansigtets hud skadet, så det er værd at give epidermis mulighed for at komme sig tilbage, for eksempel i weekenderne.

Hvilket værktøj at bruge?

For at en mand skal følge handlingsforløbet for at fjerne ansigtets hud fra stubbe, skal han først beslutte at skære sit skæg og overskæg. Det vil sige, at du først skal forberede det nødvendige udstyr og værktøjer, mens eksperter tilbyder følgende muligheder at vælge imellem:

 1. Disposable barbermaskiner - Sådanne maskiner kan kun bruges 1-3 gange for at fjerne barbene og derefter smide dem ud, så det stumme kniv ikke beskadiger huden. Sådanne maskiner har en minus - fraværet af blødgøringsstrimler til en sikker og blød barbering.
 2. Genanvendelige maskiner - med en sådan maskine vil det være behageligt for en mand at barbere et skæg, det er kun nødvendigt at skifte kassetter med jævne mellemrum. Den sikreste barbering kan være ved brug af kassetter med flydende hoveder, der ikke udøver tryk på huden og derved beskytter dem mod slid og snit, ligesom kassetter med blader, der bevæger sig i forskellige retninger.
 3. En barbermaskine er en farlig barbering, der kun kan bruges af erfarne mænd med eksisterende færdigheder. Med et sådant værktøj er spørgsmålet om, hvor ofte du skal barbere, mere relevant end nogensinde, da den ukorrekte og hyppige brug af maskinen er fyldt med irritationer.
 4. En elektrisk barbermaskin er den sikreste måde at barbere stubbe på, og du kan endda holde den mod hårvækst. Men for stive børster anbefaler eksperter ikke dette værktøj, da det måske ikke fuldt ud kan klare opgaverne. En sådan barberingsplan kan barbere på tør hud uden kosmetik til barbering og efter barbering.

Ud over de listede værktøjer er det vigtigt for en mand at vælge de rigtige kosmetiske produkter til at fjerne børster og beskytte huden efter procedurer. Fra sådanne midler afhænger det direkte af kvaliteten af ​​procedurerne, samt sandsynligheden for negative reaktioner fra epidermis.

Valg af kosmetik til barbering

Før man bestemmer sig for at barbere et skæg, skal man også forberede et sæt kosmetik til at lette barberingen og forhindre hudirritation. Sådanne midler forbereder huden til den kommende handling, letter maskinens glide, blødgør de hårde hår og danner et beskyttende lag for huden, så manden ikke skader hende med knivene.

Du skal vælge kosmetik ved hjælp af flere parametre:

 1. Hudtype Producenter af barberings- og barberingsprodukter har udviklet og tilbyder separate produkter til olieholdige og normale (balsams, geler, colognes og lotioner), tør og følsom hud i ansigtet (cremer, balsamer og geler).
 2. Menneskealder. Mange moderne kosmetikprodukter er designet ud fra epidermis alderskarakteristika, for eksempel anti-aging cremer og balsam.
 3. Produktets sammensætning. Når man vælger kosmetik, er det vigtigt at se på sammensætningen af ​​komponenterne. Det er bedre at bruge naturlige produkter med urteekstrakter, olier og naturlige tilsætningsstoffer. Allergi-syge bør vælge allergivenlige lægemidler.
 4. Pålidelighed producent. Mange stylister og kosmetologer anbefaler ikke at ændre producenterne, men at bruge velprøvede mærker.

Hver mand skal stole på sådanne parametre, som vælger midlerne til sikker barbering og hudbeskyttelse efter procedurerne. Det er bedre at tage begge produkter fra samme fabrikant, da dette giver en omfattende og mest effektiv pleje.

Sådan barberes et skæg, overskæg og ansigt: ordninger og teknikker

Mange mænd ved ikke præcis, hvordan man udfører barberingsprocedurer, og hvorfor det er umuligt at barbere et skæg med maskiner eller en lige barberhøvel hver dag. Eksperter anbefaler at gøre dette i mindst 1-2 dage, da sammen med børstehårene fjerner det skarpe blad på maskinen det øverste lag af huden. Derefter kan hud, som ikke kan tilpasse sig det ydre miljø, blive udsat for irritation.

Funktioner af proceduren, hvordan man korrekt barberer et skæg, omfatter følgende punkter:

 1. Kinder. For at begynde at barbere et skæg og overskæg er det nødvendigt ifølge traditionen fra kinderne. Separat skal man tænke på, hvordan man anvender skum på ansigtet før barberingen. Det er nødvendigt at forberede ansigtet ved at dampe huden med varmt vand, hvorefter du anvender skum eller barbergel med dine hænder eller en lille børste. Maskinen skal køres fra begyndelsen af ​​børstehårene til haklinjen, så bladene bevæger sig fra top til bund. Brug den brugte hånd, så du kan strække huden, så bladene glider lettere.
 2. Hals. Dernæst skal du barbere din hals, som også bør være barberskum. Trænger til at føre maskinen fra nakken til hæklinjen. Hvis de indgroede hår overholdes på nakken efter tidligere procedurer, kan de fjernes med pincet.
 3. Hage og overskæg. Det er i disse områder af ansigtet børster, at den hårdeste og mest modstandsdygtige over for kanterne på maskinen overholdes. På dette tidspunkt er skummet eller gelen allerede tilstrækkeligt fugtet og næret huden og håret. Hvis ikke, kan du igen vaske med varmt vand og anvende et andet lag af produktet. For at afskære whiskers, skal du trykke på overlæben til tænderne så meget som muligt. Hage og overskæg skal barberes strengt efter hårlinjen.
 4. Svære at nå områder. Når det er bedre at barbere på vanskelige steder, ikke alle mennesker ved det, og eksperter anbefaler at lade denne proces være til sidst. For at gøre dette skal du vaske dit ansigt, se de områder, hvor børsterne forbliver, fugt maskinens knive i varmt vand og barber forsigtigt uden pres og indsats.

Efter barbering skal ansigtet skylles med køligt vand for at lukke porerne og genopfriske huden. Dab dit ansigt bedre med et papirhåndklæde, da væv i kontakt med irriteret hud kan forværre situationen. Ved afslutning påføres en balsam, lotion, creme eller aftershave gel på huden med en forfriskende og beroligende virkning.

Før og efter billeder

Hvordan barberes halsen bag dig selv?

Fjernelse af overskydende vegetation omkring halsen er et must for begge mænd med glat skåret ansigt og skæg mænd. Og hvis nogen kan gøre det fra forsiden, så spørgsmålet om hvordan man barberer halsen bag sig selv, fører mange mænd til en dumhed. Til sådanne formål er det bedre at bruge en trimmer samt to spejle for at se ryggen af ​​hovedet. Trimmeren hjælper med at undgå irritation, og spejle skal løses, så begge hænder er fri.

Hårene på nakken skal være barberet med glatte og pæne bevægelser, og for at få en flad linje kan du bruge kammen som linjal for trimmeren. Den mest ideelle mulighed er en afsmalende form for hår bag nakken, som i nogen tid efter hårgenvækst vil se velplejede. Men det bedste ved at håndtere en sådan opgave er en barber i mændens salon.

Efter shave hudpleje tips

Efter barbering vil ansigtets hud opleve stress, så det er vigtigt at tænke gennem ikke kun korrekthed, men også hudpleje teknik ved hjælp af kosmetik. Stylister giver flere instruktioner:

 1. Til fedtet hud skal du bruge geler og lotioner, der indeholder egetræsbark eller te-træolie.
 2. For normal hud vil enhver form for kosmetik være egnet, hvilket giver en bedre lys sammensætning.
 3. Til tør hud skal du anvende cremer eller hudbalsamme med værdifulde olier, E-vitamin og kamille.
 4. For følsom hud betyder passende allergivenlig middel i form af balsam, geler og lotioner.
 5. Efter hver barbering skal huden skylles med køligt vand, der fugter med et papirhåndklæde.

Anvend kosmetik skal massere lysarm bevægelser. Det er bedre at udføre proceduren om morgenen, når huden hviler. Hvis huden udsættes for regelmæssige irritationer, er det bedre at barbere sig før sengetid for at give tid til tilpasning.

konklusion

Skæg og skæges barberingsteknik skal fuldt ud overholde anbefalinger og krav fra specialister, da dette vil undgå irritation, betændelse, indgroede hår og hudtrauma. Barbering er vigtigt at vælge høj kvalitet og brugervenlig kosmetik samt pålidelige og sikre værktøjer. Det er nødvendigt at give hvile til huden mellem procedurerne, derfor er det muligt at skifte til at bruge maskinen og elektriske barbermaskiner eller skrivemaskiner. Kun omhu, der fuldt ud opfylder ovenstående krav, vil hjælpe en mand med at opretholde en sund hud og børster.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Hvorfor smøre øjenbryn efter tatovering, og hvad betyder det for dette at vælge

Forskelle og sammenligninger