Hvordan man får stubben til at vokse på ansigtet: De mest effektive måder

Hver mand har engang lyst til at være ejer af et smukt, frodigt skæg. Men nogle gange virker barbier dårligt, mænd fortvivler. Det er forgæves! De moderne evner gør det muligt at dyrke en tyk man på mange forskellige måder: som medicin og traditionel terapi. Hvad man skal gøre for at dyrke stubbe i ansigtet, vil du fortælle denne artikel.

Storslået mandlige stigning har altid været forbundet med mod. Her er valget for hver for sig: barbering jævnt, har en lille overskæg og måske lidt uhåret. Anyway, velplejede haircut tilføjer til succes, seksualitet udseende. Men når vegetationen er af sjælden struktur, begynder manden at bekymre sig. Lad os sætte en stopper for dette og sortere alt i orden.

Hvorfor vokser ikke stubbe?

Når i en ung manns liv kommer tiden for seksuel udvikling, observeres væksten af ​​stubbe. Dette sker på grund af den aktive produktion af testosteron - det mandlige kønshormon. Yderligere tynd dunhed er dannet af væksten af ​​omfangsrige. Så begynd at barbere jævnt. Men nogle foretrækker at udføre en attraktiv skæg frisure.

Sommetider vokser hovedbunden sent eller ujævnt. Testify sådan en fejl i testosteron. Årsagerne til situationen er:

 1. Ubalanceret fødeindtagelse.
 2. Kronisk træthed.
 3. Alkoholmisbrug.
 4. Stress, følelsesmæssige forstyrrelser.
 5. Mangel på søvn

Hvis en mand slet ikke har noget hår, kan kroppens endokrine funktioner blive nedsat. Så kræver situationen en hurtig behandling til lægen.

Hvad skal man gøre for at få børsterne til at vokse hurtigere?

Glathed er nu ved at miste jorden. Nu skaber de stærke repræsentanter for denne verden et lidt dristigt, brutalt ansigt, der er præget af stikkende karakter. Det er vigtigt, at en vellykket, solidt udseende type af dette billede ikke blot har, men også dygtigt vedligeholder. For det første vil vi forklare, hvordan man får hårets udseende vokse hurtigere.


Til dette bruger vi følgende forskrifter:

 1. Måltid. En afbalanceret måltidsplan er den nemmeste og nemmeste måde. Spis flere grøntsager, frugter. De vil give kroppen vitamin "C", der mætter det med pektin. Det anbefales at bruge fødevarer med proteinindhold oftere, drik nok vand. Men forbruget af søde, halvfabrikata er bedre at udelukke. Lær mere om ernæring, til skægvækst.
 2. Manglende stress. Desinficerende tilfælde undertrykker normal hårvækst, hvilket gør dem skrøbelige, skøre. Temper ånden i en sportsbelastning, åndedrætsøvelser. Få nok søvn. Sov helst 8 timer. Derefter vil kroppen have tid til at genvinde, slappe af.
 1. Kaster dårlige vaner. Tobak og alkohol er utvivlsomt sundhedsskadelige. Nikotin påvirker ikke hårsækkene, men påvirker blodets funktion. Dette har en negativ indvirkning på hårsækkene, som ikke foder fuldt ud. Alkohol reducerer genopretningen af ​​tråde fra deres forbrug, de falder. At have et smukt skæg at drikke, er rygning uacceptabelt.
 2. God pleje af dækning. Hudens tilstand afhænger af, hvor hurtige og tykke krøller vil vokse. Hvis du har rødmet eller skrællet epidermis, opstår opbygningen langsomt. Huden har brug for regelmæssig fugtgivende, nærende med vitaminer. Det anbefales at gå til en kosmetolog eller lave en kosmetisk maske selv. Med væksten af ​​huden renset med damp. Besøg saunaen oftere.
 3. Balancen af ​​hormoner. Mangel på testosteron er et problem, hvor håret ofte vokser svagt. Håndtere hormonelle lidelser vil hjælpe en kvalificeret specialist. For at øge niveauet af hormonet hjemme, kan du ved hjælp af intens træning, regelmæssigt sex.

Hvad er midlerne til at øge væksten af ​​ansigtshår?

Hvordan dyrkes en fluffy, voluminøs mane? For at gøre dette skal du have hjælpemetoder, som omfatter lægemidler, folkemusik. Shampoo, salver, cremer - en overflod af stoffer aktiverer hårvækst:

 1. Minoxidil / a>. Specielt designet middel, der øger hovedvegetationen. I dag er det populært som en aktivator krølle skæg. Lignende stoffer er "Regein", "Rogan", som dilaterer karrene, øger blodcirkulationen. Mulige bivirkninger kan være: åndenød, stigning i andre områder. Brug denne metode, følg instruktionerne nøje, ikke overskride den indstillede dosis. Før anvendelse, for at udelukke allergiske reaktioner, er høring af trichologen obligatorisk.
 2. Græs. Budget, men naturlig mulighed, uden at have skadelige elementer. Når vi tager tørre urter, forbereder vi et afkog fra dem. Påfør masken skyllet. Ofte for at styrke, stimulere vækst af krølle, brug kamille, nælde, calendula. Burdock, humle bruges også. Alt er let at forberede. For eksempel: 1 spsk. burdock hældte et glas kogende vand. Kog i 10 minutter, så cool. Påfør før vask skæg, efterskylt med bouillon. Du kan oprette en række "grønne" vækstreceptestrikker.
 1. Olie. Nyttige egenskaber testet på ricinus, havtorn, ferskenolier. Også hjælpe olier fra mandler, oliven. Men den mest effektive er anerkendt byrdeolie. Dens ingredienser mætter hårsækkene, styrker dem, stimulerer vækst af krølle. Du kan gnide i en massage måde eller gøre masker med kompresser. Før rengøring skal du grundigt rengøre, dampe ud huden. Så våd vi kanten af ​​gazen og indpakker hagen. Et bandage påføres øverst. Så du skal forblive 60-90 minutter. Efter fjernelse af bandagen vaskes forsigtigt den resterende olie med sæbe og varmt vand.

Korrekt pleje

Hvad skal der gøres for at pleje skæg for at fremskynde væksten? Brug følgende aktuelle tips:

 1. Se jeres hud regelmæssigt. Afskal det øverste lag en gang hver syv dage. Lav en eukalyptusmaske. Det er eukalyptus vil give dit dækning af sundhed, stimulerende vækstkrølle. Når du plejer dit ansigt, prøv at bruge mere lotion, hvor der er vitamin B, såvel som andre nyttige mineraler.
 2. Dagligt indtag af aspirin. Dosis er helt sikker - 80 mg. Styrker hjertet på grund af forbedret blodgennemstrømning, aktiverer blodets cirkulation af integumentet. Stimuleret vækstkurv fremskridt. Andre stoffer kan også tynde blodet. Dette er normalt et middel mod trombose, hvoraf cardiomagnyl er et populært stof.
 1. Pass konflikt anliggender. Ofte på grund af nerver stopper vores hårvækst, eller de falder ud. Vokser et storslået billede, maksimerer alle mulighederne i kroppen. Stress elimineret, vi spiser kun sund mad, tager vitaminkomplekser i gruppe B (B5 er fantastisk). Besøg også yogakurser, oftere lege i frisk luft, lad kroppen fyldes fysisk. Lytte til din yndlingsmusik eller andre fortryllende aktiviteter.

Jeg besluttede at dyrke et skæg: forventning og virkelighed

Hvad skal der gøres først, når børsterne vises? At begynde at indse, at det fremtidige volumen skæg har sine fordele og medfører sundhedsmæssige fordele. Dens funktion er at beskytte mod ultraviolet stråling. Det afkøler også dækslet, når det er varmt, absorberer sved. Men kløen er sværere at bære.

På en fluffy frisure vil partiklerne af saven blive dunket, hvilket vil beskytte dig mod at få en mikrobe, infektioner i det øvre luftveje. Også frisure står for dig i stærk vind, koldt vejr. Efter at have besluttet at vokse stikkende, gør dig klar til virkelig ubehag:

 1. Forsinkede hvirvler vil se meget rodet ud. Omgivende vil konstant insistere på sådan. Det er en slags psykologisk pres, der tester din udholdenhed.
 2. I starten vil det udseende, der ikke er vant til stor vegetation, kløe dårligt. Rid af lotioner, let masseret.
 3. I tilfælde af alvorlig betændelse i huden anbefales brug af kosmetiske plejemidler, ansigtsmassage.

Det skal altid huskes, at situationen i virkeligheden er anderledes end at vente. Kun ved omhyggeligt at veje alle fordele og ulemper, træffe beslutningen sikkert, hvilket gør stubbe værd for en vellykket mand.

Succes er ikke langt væk

Kære repræsentant for den stærke halvdel af menneskeheden! Hvis du læser dette materiale til slutningen, betyder det, at du før eller senere vil få smarte, attraktive børster. Når alt kommer til alt, har du nu alle trompetkortene i dine hænder: Du ved, hvorfor hår ikke kan vokse ordentligt, hvordan man undgår lang vækst, med hvilke former for plejeprodukter at øge ansigtsplantagen. Tør, den fremtidige skægte mand!

Sådan barberes, så børsterne vokser hurtigere, og om hyppigheden af ​​barbering påvirker skæget

Mange mænd tror, ​​at for at børsterne skal vokse hurtigere, skal du barbere oftere. Denne opfattelse er især karakteristisk for teenagere, der er ivrige efter ungdommelig fluff for hurtigt at erhverve udseendet af brutal stubbe, og hvem tror, ​​at oftere de barbere, jo bedre. Er det sandt, at hvis du barberer et skæg, vil det vokse hurtigere? Er barbering påvirket hårvækst? Og hvad der virkelig skal gøres for at dyrke et skæg hurtigere, vil vi diskutere i artiklen.

Egenskaber af ansigtshår

Den opfattelse, at hår vokser hurtigere efter barberingen, er ikke sandt. Mere præcist vokser skæget dog hurtigere, men det gælder for de allerførste timer efter barberingen. Efter 6-12 timer begynder børsterne at vokse i samme takt som før proceduren. Bevis for, at barbering hos mænd ikke fremskynder skægets vækst, blev givet i tidsskriftet Science Digest i 1963. I denne forbindelse opstår spørgsmålet, hvad der påvirker skægets vækst og hvorfor nogle mænd har tyk vegetation på deres ansigter, mens andre har et tyndt skæg.

Svaret er ret simpelt. Ansigtshårets karakter påvirkes af 2 hovedfaktorer:

 • Genetiske egenskaber.
 • Niveauet af kønshormoner hos mænd.

Og hvis alt er klart med første afsnit, kan en mand påvirke niveauet af kønshormoner.

Hvad skal man gøre for at forbedre væksten

Fra det foregående afsnit er det klart, at for at øge skægets tykkelse er det nødvendigt at optimere hormonerne. Uden dette vil ingen barbering hjælpe. Her er nogle tips til at tage:

 1. Spis rigtigt. Ernæring - en vigtig faktor i mænds reproduktive sundhed. Du skal spise mad rig på zink (skaldyr, hvedeklid, jordnødder).
 2. Oprethold en sund fysisk aktivitet.
 3. Cure mulige sygdomme i reproduktive system.

Og selv om det for skæg ikke er så meget koncentrationen af ​​dihydrotestosteron i den generelle analyse af blod, der er dets mængde i hårsækkene, normaliserer niveauet for generel og reproduktiv sundhed gradvist også denne indikator.

Nogle gange er årsagen til skægets dårlige vækst i mænd, at ansigtsvævene simpelthen ikke har nok blodtilførsel, og det er nødvendigt at forbedre det. For denne enkle morgendressing er massage af hud i ansigtet og atraumatisk barbering ikke nok. Som et middel til at stimulere hår efter barbering kan 2% Minoxidil lotion til behandling af skaldethed godt hjælpe. Gør voksen skæg, han kan også. En anden agent, der forøger væksten af ​​børster, er for eksempel prostaglandiner, som er i sammensætningen af ​​dråber mod glaukom. Hvis du barberer et skæg og derefter behandler din hud med Minoxidil eller øjendråber, vil effekten af ​​at forbedre væksten af ​​børster være mærkbar efter 2 uger.

For en god vækst af skæget skal en mand se på hans kost.

Vegetabilske olier hjælper også med at løse dette problem. Castor eller burdock olie perfekt nærer huden og fremskynde væksten af ​​børster, som bliver tykkere og mere elastisk, når den påføres. Hår vokser specielt godt, hvis du bruger olier i stedet for barbering lotion, behandling af våd hud efter proceduren.

Sådan skæres og barberes hår

Selvom barbering ikke er et principielt princip for at skæg skal vokse, er det nødvendigt at tage sig af ansigtshår i ansigtet korrekt. Og vigtigst af alt, når du barberer - må du ikke beskadige børsterne under proceduren. Her er nogle tips til barbering:

 • Barberingsstubbe er nødvendig i retning af dens vækst. Dette - hovedfaktoren ved bestemmelse af korrekt barbering. Skæring af børsterne i retning af vækst gør ikke skade på børsteakslen eller pæren. Korrekt barbering, snarere end hyppig barbering, bidrager til god skægreparation.
 • Det er nødvendigt at beskytte huden mod betændelse. Dette betyder, at før barbering af børsterne er det nødvendigt at vaske snavs og bakterier på overfladerne af kinderne og hagen. Efter grundig vask kan du barbere.
 • Pas på nedskæringer - de bidrager til inflammatoriske processer, der forstyrrer skæggets vækst.
 • Tror ikke på barbermaskiner, der hævder, at deres produkter ikke kræver særligt skum. Sådanne maskiner blev opfundet for hurtigt at barbere skæg og overskæg under rejsevilkårene (ikke-varige forretningsrejser mv.). En strimmel af sæbe, der dækker maskinen, vil ikke kunne erstatte specialværktøjet til barbering.

Som regel er de midler, der er anført i artiklen, tilstrækkelige til at normalisere og fremskynde skægets og skægets vækst hos mænd. Bare rolig, hvis dit skæg ikke vokser nok tæt og hurtigt. Følgende regler vil hjælpe med at vokse sunde og stærke børster på ansigtet, og spørgsmålet om at øge skægets vækst vil ikke længere genere dig.

Sådan barberes et skæg, så det bliver tykkere og hurtigere

Fuld information om "hvordan man barberer et skæg, så det bliver tykkere og hurtigere" er det mest relevante og nyttigt i dette problem.

Hvad skal du vide om barbering af skæg?

Beard er smuk og fashionabel i øjeblikket. Tæt ansigtshår er altid tilføjet til repræsentanter for det stærkere køn af maskulinitet og repræsentativitet. Med sin hjælp kan du understrege din individualitet. For at den skal vokse smukt, er det nødvendigt at barbere skægget ordentligt. Udover dette er der flere nuancer, uden hvilket et positivt resultat vil være yderst vanskeligt at opnå.

Før du forstår, om du skal dyrke et skæg, skal du bestemme, hvilken type "tilbehør" der passer til dig. Især er det værd at være opmærksom på formen af ​​kindbenene, størrelsen på munden såvel som hagen. Et skæg anbefales til smarte mænd, som giver dem mulighed for at tilføje en smule forlængelse til formen af ​​deres ansigter. Et aflangt ansigt er bedre egnet noget som et skæg i form af en hestesko eller en trapezoid.

For et trekantigt ansigt vil den ideelle mulighed være en firkant eller en trapezoid. Sådanne muligheder gør det muligt for en lille hage at udvide sig. Før du begynder at vokse, vent lidt for at forstå, hvordan væksten af ​​børster udføres, hvor godt dit skæg vil gå.

Jævnt og regelmæssigt

For at dyrke et skæg korrekt skal det være barberet. Ja, denne slags paradoks. Den værste mulighed for et kvalitets skæg er simpelthen ikke at have barbering. Dette vil kun være en mulighed for ufuldstændig og ujævn vegetation, som ikke ser meget attraktiv ud. Hvis dit ansigt ikke adskiller sig i ensartet hårvækst, skal skære skæg stadig gøres regelmæssigt, bare for at dyrke det og bringe det til et godt syn, skal du bruge mere tid.

Hvis du ikke ved, om håret vokser jævnt på dit ansigt, barberer du hele overfladen og sporer børstenes vækst. Det er nødvendigt at kontrollere, hvordan hår vokser jævnt afhængigt af webstedet. Hvis væksten er omtrent den samme, så er du klar til at dyrke et skæg.

Men hvis der er uregelmæssigheder, er det bedst at kontakte en specialist, der fortæller dig, hvordan du hurtigt kan vokse ansigtshår for at til og med dem og få et smukt skæg. Glem ikke, at væksten, og hvor tyk hårene vil være, afhænger af din genetiske modtagelighed for hårdhed. Derfor får nogle mennesker slet ikke skæg.

Hvis du allerede har skæg, skal du opretholde det i god stand. Inkluderet barbering korrekt. Glem ikke at holde alle værktøjer rene og ryddelige. Det er nødvendigt at beskytte dig mod mulige infektioner i tilfælde af skæring (selvom du kan arbejde korrekt, kan du undgå det) og også være klar til en uventet barbering om morgenen eller før et vigtigt møde.

Glem ikke at barbering dagligt, for huden er stressende. For at sikre det så meget som muligt, er det nødvendigt at vælge værktøjer og værktøjer efter sin type. Pas på at undgå irritation og tørhed.

Før barbering direkte bør børsterne blødgøres med varmt vand. Det hjælper også med at åbne porerne i ansigtet. Først efter dette bør der anvendes barbering. Samtidig er det bedst at holde bladet i en 45 grader vinkel og barbere områder, der ikke har forhold til dit umiddelbare skæg.

Med komplekse skæg bruger fagfolk en barbermaskine, ikke et maskinværktøj. Men hvis du ikke har nok færdigheder til at bruge et sådant værktøj, så er det bedre at komme ind for en sikrere løsning. Derudover implementeres maskiner med flydende hoveder, der perfekt følger ansigtets konturer.

Hvis du er træt af skæget, og du besluttede at barbere det, så er der en række regler. Især med tilstrækkelig tykkelse og længde er det nødvendigt at skære det på forhånd. Dette kan gøres med almindelig søm saks eller en skrivemaskine.

Du kan spørge, hvorfor ikke barbere skæget som helhed? Faktum er, at moderne maskiner er fokuseret på fjernelse af groft børstehår. Langt hår vil være tilstoppet mellem knivene, hvilket vil føre til deres hurtige udtømning.

Generelle anbefalinger

Hvis du vil have et smukt skæg, så skal du passe ikke kun på håret, men også for ansigtets hud. Begynd at vokse er ikke værd, hvis du har:

 • eventuelle hudsygdomme
 • mekanisk skade
 • for tør hud i ansigtet.

Hvis der opstår nogen af ​​disse problemer, skal du først løse det for at få et lige pænt skæg uden skaldede pletter. Kontakt din hudlæge, hvem vil give dig en kvalitetsløsning. Efter et kursus af medicin, tag en måned pause, og først derefter begynde at vokse.

Se efter højkvalitets fugtgivende ansigtshud. Dette vil styrke hårsækkene, samt stimulere væksten af ​​nye hår. Det er bedst at foretrække hudplejeprodukter med en organisk sammensætning, som vil reagere godt på følsom hud.

Efter den første barbering af håret, når du tjekker ensartethed af vækst, rådgiver eksperter at lade barbermaskinen hvile i fire uger for at give håret mulighed for at vokse tilbage. På dette tidspunkt behøver du kun at vaske og pleje huden.

Efter den første grundige barbering, kan håret skabe vejrtræk. Nogle gange kan ikke alle udholde kløen, som forresten skal ignoreres (kæmning af kløende pletter kan ikke være). For at fjerne tørhed og reducere ubehagelige fornemmelser, kan du prøve naturlig olie.

Når du dyrker et skæg, skal du ikke fokusere på venner, der kunne vokse et voldsomt skæg i stil med Ivan the Terrible i to uger. Hver person er individuelt, herunder væksten i håret. Hvis du ikke lægger den genetisk hurtige vækst, gør dig klar til en lang vej at kæmpe for et skæg.

For at sammenligne skæget til en længde skal du skære det. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med en trimmer. Afhængig af vækstrate bliver forarbejdning udført hver fem til ti dage. Når skæget er vokset til den længde, du har brug for, skal du skære det med et andet formål for at give den nødvendige form.

For et langt hårhår kræves der ekstra pleje, især regelmæssig vask med brug af en fugtighedsbevarende shampoo. Haircut, forresten, bør udføres på et rent skæg, for ikke at gå glip af fladhårede hår. Kombination af hår, ikke kun på hovedet, men også på ansigtet, bør medtages i listen over permanente ritualer, hvis du vil have en smuk vegetation.

Høj kvalitet pleje af et skæg hjælper med at opnå et fremragende resultat. Glem ikke, at før du vokser eller barberer, kan du altid få råd fra en specialist. Nu vinder de såkaldte barberbutikker for mænd stadig mere popularitet, hvor fagfolk vil give kvalitetsrådgivning.

Vi anbefaler at læse:

kommentar 4

Jeg kan godt lide skæget. Pigerne siger, at jeg ser meget brutal ud. Jeg vil aldrig barbere det for noget. Og det er alt nonsens, at det er uhygiejnisk osv. Jeg tror ikke på dette.

Men forgæves tror ikke på det. Når man spiser, sættes mad i skæg, støv, snavs osv. Stikker på skæg på gaden. Og alle disse bakterier lever på dit ansigt. Jeg har aldrig været en kæreste af fyre med skæg. Jeg kan godt lide det, når en mand barberer jævnt.

Dette er din mening. Men hver dag har jeg mit skæg med specialværktøjer og juster det med en trimmer fra en specialist. Og jeg har det ikke længe, ​​som en skæg og pænt trimmet.

En pop denne fyr er nok meget populær?!

Sådan barberes, så børsterne vokser hurtigere, og hvordan hyppigheden af ​​barbering påvirker skæget

Kraftige børster betragtes som attraktive og tilføjer maskulinitet og selvtillid. I forfølgelsen af ​​et smukt tyk skæg er mange mænd parat til at anvende metoder, der har forskellige effektivitetsgevinster fra brug. Der er en opfattelse, at hvis du barberer dit skæg ofte, vil det vokse hurtigere. Sand eller myte - lad os tale om dette i artiklen.

Ødelæggelse af overtro

Hvorvidt barbering påvirker skæg eller brystvækst, var kendt for et halvt århundrede siden, da dette fænomen blev undersøgt af læger. Den første underbyggede refutation opstod i 1963 i tidsskriftet Science Digest. En bestemt Dr. Berman gav et detaljeret svar på spørgsmålet om hvordan ansigtshår vokser efter barbering. Ifølge lægen påvirker hyppig barbering ikke hårvæksten i det lange løb. Accelererede børster vokser kun de første par timer efter barberingen.

Artiklen ødelagde den fejlagtige opfattelse af folk, som troede, at jo oftere de barberer, jo mørkere bliver skæget deres. Det har vist sig, at brystets farve afhænger af genetiske årsager. Undtagelserne er tilfælde, hvor der anvendes under skæring af et skæg eller under andre kosmetiske procedurer:

 • Virkningen af ​​høje temperaturer.
 • Alkaliske opløsninger.
 • Ammoniak.
 • Soda.
 • Hydrogenperoxid osv.

Så hvor kom myten fra det ansigtshår vokser hurtigere? Faktum er, at børstehårene ved bunden af ​​roden i starten er noget tykkere. Hvis du barberer det, vises det visuelt, at håret vokser tykkere og hurtigere. For unge, der barberet fluffen for første gang, er illusionen endnu mere udtalt.

Hvilke regler skal følges

Selv om hyppigheden af ​​barbering på skægets vækst ikke påvirker, men kvaliteten af ​​proceduren hjælper med at vokse sunde børster. Der er trods alt altid risiko for skader på huden (især ved rushing), infektion, som kan påvirke væksten. Derfor, hvordan man barberer, er det nyttigt at kende ikke kun en nybegynder, men også en erfaren mand i denne forretning. Grundlæggende regler:

Valget bør baseres på hårdhedens grovhed, hudelasticitet, personlige præferencer. Så den traditionelle barbermaskine med flere knive er velegnet til mænd med grove børster, en elektrisk er bedre egnet, hvis der er skader på huden eller bumser (vil give en mere sikker barbering) mv.

Valget af barbermaskine bør kontaktes meget ansvarligt.

 • Holde skæget rent og skarpt.

Kedeligt knivblader kræver anvendelse af kraft under deres brug, og dette kan skade huden, og hvis sår forlader ar, vil skaldethed forblive. Skyl bladet skal være i koldt vand. Disse er de enkleste foranstaltninger, som håret vokser jævnt efter barberingen.

 • Først trim skæget med en saks eller en skrivemaskine, og brug derefter en barbermaskine.

Nogle mænd vasker et langt skæg, og så forsøger at bruge en barbermaskine, hvilket er en stor fejltagelse. Sådan barbering kan skade hårsækkene, forårsager smerte, og hår vokser meget værre.

Vask med varmt vand og sæbe. Dette er en forebyggende foranstaltning mod infektion. Mange mænd anvender ansigt et håndklæde gennemblødt i varmt vand, hvilket gør det muligt for porerne at åbne, og hele processen bliver yderligere behagelig og reducerer irritation.

Når en mand barberer ofte, udføres alle handlinger på maskinen. For at børsterne skal vokse jævnt, er det nødvendigt at afskære overskæget, kinderne, hagen skiftevis og eliminere rushen.

 • Brug skum såvel som cremer efter at være blevet barberet.

Anvendelsen af ​​skum letter glidningen af ​​bladet. Rubbing creme i huden vil sikre god ernæring af hårsækkene, hvorefter børsterne vokser hurtigere.

konklusion

For at dyrke et skæg hurtigt, vil hyppig barbering ikke hjælpe. Dette er en folkemyte, der eksisterer i vores tid, selv om dens genudsættelse allerede var for flere årtier siden. Fallacy har skabt en skabt illusion, der fremgår af, at hårstangen er tykkere ved bunden.

For at børsterne skal vokse hurtigere, skal en mand følge en række regler under procedurerne for pasning af hans ansigt. At dyrke god vegetation begynder med at lære alle reglerne og tvinge dig til at bruge dem hele tiden. Dette sikrer hudens sundhed, hvilket gør skæget til at vokse endnu. Held og lykke!

Hvordan man dyrker stubbe: Hemmeligheder for et hurtigt skæg

I en mand skal der være brutalitet. Især hvis han ønsker at tiltrække kvinder, ligesom dem, forårsager sympati og et ønske om at mødes. Det skete så længe siden, at en af ​​hovedpersonerne i denne mand er børstehårene. Og selv om nu mange glansyder og modeudstillinger forsøger at bryde stereotypen, replikerende blide smukke mænd med helt glat hud, ændrer traditionen sig ikke. Piger elsker dem, der har ansigtshår. Og ikke sjældne overskæg eller et bredt skæg (selv om mange mennesker kan lide sådanne billeder), men sexede børster. Men hvordan man vokser det, og selv hurtigt? Lad os tale om det.

Værdien af ​​stubbe eller hvorfor det tiltrækker kvinder så meget

Vi taler om en lys børste, ikke et skæg. Det er vigtigt at forstå forskellen. Selvfølgelig foretrækker mange kvinder som den anden mulighed, men langt mere smukke kvinder foretrækker mænds uberørte. Det er ønskeligt om tre dage. Hvad er hemmeligheden her?

Pointen er ikke kun i stereotyper, men også i begrebet en ægte mand, der er blevet fast etableret på bevidsthedsniveau. En mand er en rimelig, men stadig dyr er instinkter særegne for ham. En kvinde vælger en partner, primært baseret på hvilke afkom han kan give. Ofte sker valget ubevidst og er baseret på udseende.

Børster - et tegn på hårdhed, selvtillid, maskulinitet. Hun er ubevidst forbundet med den meget "ægte mand", som er i stand til at tage ansvar ikke kun for pigen selv, men også for fremtidige børn. Et skæg er et andet spørgsmål. Ofte øges alderen og opfattes som en egenskab af en gammel mand, en gammel bedstefar. Nu forsøger de at bryde stereotyper, men det er meget svært at gøre. Derfor er det stubben, der tiltrækker piger meget mere. Ja, og det er mere praktisk, lettere at vedligeholde, vokset meget hurtigere og lettere.

Hvorfor dyrker mænd børster

Det ser ud til, at svaret på dette spørgsmål er simpelt: at lide det modsatte køn. Men faktisk er der flere grunde:

 • Fordi det er så fashionabelt, vil en mand være i stil og i tråd med trenden;
 • Fordi børsterne er integreret i hans livsstil;
 • Fordi jeg kan lide at se sådan ud eller bare vil ændre noget i udseende;
 • Fordi der simpelthen ikke er tid til at barbere eller uanset hvad.

Uanset årsagen til at du styres, er hovedårsagen, at ansigtshåret ser godt ud og er velplejet. Men først skal du vokse det. Lad os se hvordan.

Hvordan fremskynde væksten af ​​børster

Det enkleste er at stoppe barberingen. I mange mænd vokser ansigtshår meget hurtigt, og ved udgangen af ​​den første dag begynder hagen og kinderne at prikke. Det vigtigste er at følge formularen, så børsterne bliver jævnt. Hår, der har nået den ønskede grænse, kan simpelthen barberes eller fjernes med specielle pincet.

Men hvad nu hvis børsterne ikke vokser så hurtigt som vi gerne vil? Det er simpelt: der er flere hemmeligheder, der hjælper med at fremskynde udseendet af seksuelt uskadet.

 1. Kosmetik til hjælp. På apoteker kan du ofte finde værktøjer, der fremmer hurtig hårvækst. For eksempel alle kendte burdock olie. Det aktiverer pærerne, tvinger dem til at komme til liv og nå ud mod lyset. Nå hjælper specielle vitaminer til hår og negle. Vær også opmærksom på de specielle sprayer for at fremskynde hårets vækst, især Minoxidil lotion.
 2. Folk retsmidler: vække livet. Vores folk ved, hvordan man opnår det ønskede. For at forbedre tilstanden af ​​deres hår har de længe siden opfundet særlige masker. De kan opdeles i accelererende proces, nærende og kompleks. Hvis du har brug for hurtig vækst, skal du bruge hjemmelavede masker med tilsætning af brændende komponenter. For eksempel tinktur af peber, sennep, løg og hvidløg, selv vodka. De irriterer overfladen af ​​huden og vækker de pærer, der ikke ønsker at gå ud. Forresten forårsager denne handling en anden effekt: børsterne bliver tættere.
 3. Folkemidler: forbedre ernæring. Der er en anden opfattelse: for vegetationen skal fremstå hurtigere, skal den være godt næret. Påfør huden på en række masker og cremer beriget med alle de nødvendige stoffer - og se, hvor hurtigt hårene kommer frem. For produkter, honning, rå kyllingæg, gelatine og frugt og grøntsager vil være gode ingredienser. For eksempel, for den hurtige vækst i hår, bruger mange kvinder en blanding af rugbrødsmuler med kefir. Denne opskrift er egnet til skæg. Det bedste resultat vil give en integreret tilgang: mad + varm komponent + regelmæssig brug.

Et andet vigtigt punkt: Ansigtshår bør kombineres med hår på hovedet. Hår og børster bør med andre ord supplere hinanden og skabe harmoni frem for at komme i konflikt.

En mand skal se sikkert og stilfuldt ud. Faktisk er dette en stereotype, og du bør ikke stole på det. Hver persons ret er at være sig selv og at se ud som om han er komfortabel. Derfor råder vi dig til at dyrke børster kun hvis du vil.

Video: Hvordan fremskynde skægets vækst

Rosemary æterisk olie - egenskaber og anvendelser

Te med hindbær ved en temperatur - fordelene og skaderne

Kakaosmør - Sundhedsfordele og skade

Sådan forbedrer du en voksens søvn: nyttige tips

Er det muligt at gå i kirke i din periode?

Grøn te med mælk - fordelene og skaderne

Hvordan fortæller mor, at jeg har en periode?

Hvordan man holder op med at være bange for at flyve på et fly

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Everest er ikke det højeste bjerg i verden, der er en højere top. Den hedder Mauna Kea, dens højde er ti tusind meter, og den er placeret på de hawaiiske øer.

Sådan barberes et skæg

Hvordan barberer man et skæg? Dette er et spørgsmål, som interesserer hver mand, fordi det er kendt, at det er næsten umuligt at stoppe væksten på hagen. De fleste mænd har en tendens til at barbere hele tiden for ikke at tabe skæget. Nogle tværtimod har en tendens til at dyrke et skæg, der ikke kun er mere modent, men også mere elegant.

Men uanset om du bliver skæg eller ej, skal du barbere det med jævne mellemrum og tage sig af det. At skære et skæg er smukt - det er ret vanskeligt, så uden kendskab og færdigheder er det bedre at strave barberingen på roden. Hvis du vil dyrke et skæg og ordentligt pleje det, så hjælper denne artikel med at forstå disse problemer.

Korrekt skægdannelse

Før du barberer et skæg, bør du ty til proceduren for dens korrekte formation. Fremgangsmåden bør begynde med at bestemme ansigtets form. Folk har forskellige ansigtsformer: runde, ovale, aflange. For at fremtidens skæg passer til ansigtets form, er det vigtigt at være særlig opmærksom på dette stadium, da dets fremtidige udseende afhænger af det.

Efter at have besluttet ansigtets form og vokset hår, kan du gå videre til scenen for at vælge skægets udseende. Til dette er der mange forskellige muligheder, der kan vælges visuelt. Hvis der er overskydende mængde hår på ansigtet, vil dannelsen af ​​et ensartet skæg være den bedste måde. Hvis håret på ansigtet ikke er nok, så vil en expander gøre. En betydelig rolle i skæggets udseende spilles af mandens alder. Unge fyre mellem 20 og 30 år opfordres til at dyrke et let skæg, der strømmer ind i whiskers eller for eksempel den samme ekspander. For ældre mænd passer et massivt skæg, som vil understrege ikke kun udseendet, men også staten.

Hvis du har forberedt på dannelse af et skæg, har vokset hår, har valgt et udseende, så kan du gå videre til modelleringsfasen. Hvad er træk ved at barbere et skæg, vi lærer mere detaljeret.

Funktioner barbering skæg under rod

For at gøre det endelige resultat behageligt, skal du først vælge det værktøj, som du har til hensigt at barbere skæget. Ofte bruger mænd regelmæssige barbermaskiner med farlige knive. Disse er sådanne barbermaskiner, hvor du selv kan udskifte knivene. Men for at barbere et skæg med et sådant værktøj, vil det tage ret ofte at erstatte bladene. Hvis du barberer et tykt og fluffy skæg med en maskine, fungerer det ikke, så du skal bruge en klipper. Overvej hvad der er processen med at barberer skæget på ansigtet ved hjælp af en maskine.

Det anbefales, at mænd barberer direkte om morgenen eller aftenen. For mænd med følsom hud er det bedre at udføre proceduren om aftenen før sengetid. Dette er gjort, så huden kan slappe af og tilpasse sig, hvilket vil reducere virkningen af ​​udseendet af irritationer.

Først skal du vaske og påføre ansigtscreme for at blødgøre huden. Denne creme giver dig mulighed for at blødgøre børster og hud. Fjern cremen med en fugtig klud uden gnidning. Derefter påføres et specielt barberskum eller gel på ansigtet. Ansøgningen udføres med masserende bevægelser, så skummet dækker alle områder af huden, der kræver hårfjerning.

Under barberingen skal du helt sikkert rengøre maskinen i varmt vand, men ikke varmt. En barbermaskine til ordentlig hårfjerning bør opbevares i retning af deres vækst. Hvis du barberer et skæg mod hårvækst, er dannelsen af ​​voksende follikler mulig. I første omgang udføres barbering af hår på ansigtet, overskæg og derefter nakke og hage. Under barberingen skal du sørge for, at huden er lidt strakt, hvilket vil reducere skaden.

Hvis efter den første barbering håret forbliver på ansigtet, så skal du genbruge skummet, og derefter gå maskinen igen. Skyl skummet fra ansigtet med varmt vand og påfør derefter en tør klud. Når fugt i ansigtet absorberes i et serviet, kan du anvende en speciel creme eller gel efter barbering. Disse er cremer, der fugter og nærer huden, såvel som lindre dets irritationer.

Barbering skæg er en ret omhyggelig proces, men hvis du træner, så kan alt gøres hurtigt og smukt. Så vi har lært, at processen er færdig barbering af hår på ansigtet. Men hvordan det er nødvendigt at ordentligt passe på det eksisterende skæg, som du ikke ønsker at barbere. For at gøre dette skal du overveje princippet om pleje af skæg.

Beard pleje

For at beholde den rigtige skægpleje skal du have følgende liste over værktøjer:

 • barbering maskine;
 • hårklipperen;
 • elektrisk barbermaskin

Hovedrollen i implementeringen af ​​denne proces spilles af clipper, da det er med sin hjælp at håret er justeret til samme længde. Maskinen skal bruges med dyser, som du kan barbere skægget med enhver hårlængde.

Hvis skæget ikke har langt hår, vælges en dyse af en vis størrelse, hvormed du skal gå gennem skæget og fjerne håret. Maskinen skal føres i retningen fra bunden op og mangler samtidig huden.

Det er ikke nødvendigt at behandle hår med forskellige cremer, geler eller salver. Hvis du har brug for at fjerne håret helt for at skabe en bestemt form af skæget, så kan du bruge en maskine eller en elektrisk barberkniv. Det er vigtigt først at skitsere konturerne af skægets fremtidige form, og fortsæt derefter med at barbere håret.

Det anbefales at fjerne håret på nakken helt, da de ikke kun forkæler skæggets form, men også udseendet af manden. Til barbering af skæg og overskæg bruges maskinen til en frisure, hvilket gør det muligt at rette håret på en længde.

Vigtigt at vide! Pas på at barbere hår med værktøj, da enhver unormal bevægelse kan forårsage skade på følsom hud, hvilket kan forårsage irritation eller betændelse.

Når du har lært at barbere hår fra skæg og overskæg ved hjælp af en clipper, kan du begynde processen med at implementere skægets design-ideer. Du kan kun eksperimentere, når du lærer at passe på skæg og barbere de mest beroligende hår med en maskine eller en maskine.

Efter barbering pleje

Når du har barberet håret på dit ansigt, bør du helt sikkert bruge forskellige plejeprodukter. En mand er selvfølgelig ikke forpligtet til at have et kvindelig arsenal af kosmetik, men flere kremer eller lotioner er nødvendige. Det anbefales at bruge højkvalitets lotion efter barbering.

Barbering af skæg er ikke nødvendigt mere end en gang hver tredje dag. Daglig brug af en barbermaskine, maskine eller maskine vil irritere huden. Derfor bør vi ikke glemme, at huden ikke kun skal passe, men også hvile.

For et langt skæg, sørg for at lede din omsorg. Det er nok at vaske et lille skæg med sæbe, og for en stor kan du ikke gøre uden shampoo. Det er vigtigt at bruge en fugtgivende shampoo for at undgå irritation af huden. Efter vask af skæget skal det tørres og vigtigere kammeres. Som på hovedet har håret på skæget tendens til at blive sammenflettet, hvilket fører til tab af formen af ​​hele hårets hoved.

Kun højkvalitetspleje til deres hår i ansigtet vil tiltrække kvinders synspunkter og ikke skræmme dem. Hvor smukt at lave et skæg anbefales det at besøge en specialist, så mesteren kan lave en første barbering og danne et skæg. Du kan besøge barberbutikken, hvor en mand kan få kvalitetsrådgivning om spørgsmål om skæget.

Sammenfattende er det vigtigt at bemærke, at uanset hvilken tilgang til skægpleje er det vigtigt at gøre alt korrekt og omhyggeligt for ikke at blive skadet.

Sådan barberes et skæg for at vokse hurtigere

Fuld information om "hvordan man barberer skæg for at vokse hurtigere" - alt det mest relevante og nyttige i dette problem.

Sådan barberes for at dyrke et skæg

Men for at opnå en længde på et par centimeter, sænker hårvæksten. Derfor, for mænd, der ønsker at dyrke et skæg, opstår spørgsmålet - hvordan man barberer ordentligt, så skæget vokser.

Årsagerne til skægets langsomme vækst

Først overveje de vigtigste faktorer for hurtig eller langsom hårvækst:

 • Individuelle træk ved ansigtet, hårsækkernes lave aktivitet;
 • Genetisk disposition
 • Manglen på gavnlige sporstoffer og vitaminer i kroppen;
 • Manglende testosteron;
 • Forkert værktøjsvalg - elektrisk eller barbermaskin, farlig eller sikker osv.
 • Forkert barberingsmetode;
 • Dårlig ansigtsbehandling.

Disse grunde er enten relateret til mekaniske effekter på håret på ansigtet (barbering og pleje) eller på grund af kroppens tilstand.

Hvad angår de to første punkter fra vores liste - organismens individuelle karakteristika og den genetiske disposition, er de let at opdage. Først skal du tale med din far eller bedstefar. Hvor nemt var det for dem at vokse et skæg i deres ungdom, i en moden alder for to år siden? De kan have konfronteret de samme hårvækstproblemer som dig.

Husk at hårsækkets aktivitet er forskellig for alle mennesker. Og puberteten hos drenge går også på forskellige måder. Nogen laver den første fluff på hans ansigt i en alder af 14, og nogen har ikke brug for at barbere klokken 17. For nogle er fremskridtene indlysende, og for nogen stopper det - som det var for mere end et år siden, er det stadig, skæget vokser ikke.

De næste to grunde - manglen på testosteronhormon, vitaminer og sporstoffer i kroppen. For væksten, især for håret på ansigtet, møder hanhormonet testosteron. Det er han, der støtter den mandlige libido, stimulerer udviklingen af ​​mandlige organer i reproduktive system, sekundære seksuelle egenskaber. For at forstå, hvad der er niveauet af testosteron i din krop, skal du kontakte en endokrinolog. Han vil ordinere test og behandle ham om nødvendigt.

Uafhængigt påvirke niveauet af testosteron dåse. Det er bevist, at aktiv træning, især styrketræning, især kan øge niveauet af hormonet i kroppen. Direkte udvikling afhænger af øvelsens intensitet, deres varighed, hvileintervaller, iværksætterens indsats mv.

Hvad angår vitaminer og mineraler er kalium, calcium, jern, magnesium og zink vigtigt for hårvækst. Det er også nødvendigt at forbruge nok vitaminer fra gruppe B (B2, B5, B6, B8 osv.), Vitamin C og vitamin D. På apoteker i dag kan du finde hele komplekser, der har til formål at styrke hår og negle, og endda er designet specielt til at forbedre skæg vækst. Vitaminer E og A kan findes i kapsler i flydende form - de tilsættes til hårolie. Denne blanding kan gnides ind i rødderne, samt spredes over hele længden af ​​håret for at stimulere vækst og styrke.

Barbering og professionel rådgivning

God ernæring med varieret kost, herunder kilder til protein og fiber - er også en vigtig faktor for god vækst. Få nok søvn og undgå stress.

Og vi vil se nærmere på de sidste tre punkter, som hjælper med at svare på spørgsmålet "hvordan man barberer ordentligt, så skæget vokser."

 • Barbering har brug for et værktøj, som ikke vil traumatisere huden. Hvis det er en elektrisk barbermaskine, skal knivene være skarpe. Hvis det er en barbermaskine, er knivets skarphed generelt afgørende faktor. Jo mere bladerne er, jo mere irritation i ansigtet er, jo værre er det for skægets vækst. Hvis du har følsom hud, er det bedre at give præference til en elektrisk barbermaskine;
 • Næste punkt er hudpræparation. Vask dit ansigt med varmt vand. Tag en speciel barbergel eller et skum (til en barbermaskine). Interessant: i barbershop, der kom i mode for to eller tre år siden (mænds frisør, der tilbyder skæg og overskægsdesign), bruger de et varmt håndklæde i stedet for vask. Den er anbragt på den nederste del af klientens ansigt i et par minutter for at rense huden, blødgøre hår og damp. Efter barberingen skal huden behandles med tonic for at berolige og lindre irritation, og derefter fugtiggøres med en efterberbere creme eller gel. For tre eller fire år siden brugte de aktivt toiletvand og alkoholholdige lotioner til hudbehandling, men denne tendens er længe forbi, fordi sådan pleje kun tørrer. I mellem barbering er det nyttigt at skrælle det øverste lag af huden med en skrubbe eller peeling. Dette vil redde fra indvækst, skæget vil vokse jævnt;
 • Barberingsteknik. Se, hvordan et skæg vokser? Det vokser fra top til bund. Og du bør barbere stubbe fra top til bund, i retning af hårvækst. Start med kinderne - fra kanten af ​​ørepinden. Kindbenet og hagen området vil kræve stor indsats, håret på kinderne er ikke så hårdt, de er lettere at fjerne. Du kan placere maskinen lidt i en vinkel på huden, strække den med en lille barberfri hånd. På den nederste del af hagen rages børsterne i omvendt fra bunden opad. Særligt problematisk del, hvor der er de mest nedskæringer - whiskers areal under næsen. Det er nødvendigt at presse læben til tænderne og placere barbermaden i en vinkel med klare, sikre bevægelser for at fjerne barrene. Lagre på varmt vand, det vil være godt, hvis du finder en sprøjteflaske og brug den som en spray. Regelmæssig befugtning af børster med varmt vand vil gøre det blødere, lettere at fjerne.

Skynd dig ikke for at skære skæget - håret på det vokser ujævnt, hurtigere på kinderne, langsommere på hagen. Du risikerer at forstyrre dannelsen af ​​et skæg med hurtige handlinger.

Prøv mindst én gang at ansætte tjenester fra professionelle barbermaskiner. For to år siden, eller tre, troede ingen endog, at mænd ville tilmelde sig salonen til skægpleje og for overskæg. Ikke desto mindre er det meget flot og resultatet er virkelig fremragende. Guiden fortæller dig, hvordan du passer til et skæg. Her finder du plejeprodukter og stimulerende vækst.

Barber hjælper dig med at vælge skægets form og den optimale længde. Desuden ses det bedre fra siden - om et skæg er dannet og vokser symmetrisk og vokser, om alt overskud på ansigtet fjernes.

Det er muligt at øge væksten ved hjælp af olier - burdock eller castor. En god effekt er også den regelmæssige kæmning af skæget med dine fingre og en fin kam - den vokser hurtigere på grund af et bedre skynd af blod til hovedbunden. Forresten masserer din hud med fingerspidserne også den bedste blodcirkulation omkring folliklerne. Prøv forskellige masker (folkeopskrifter) af sennep og varm peber, de vil helt sikkert øge skægets vækst.

Spor hvordan hårvæksten var for to til tre år siden, for et år siden. Hurtigt dyrke et skæg er en kunst, som af flere grunde ikke er for alle. Pas på din hud og skæg, og dine chancer for succes vil stige.

Nyeste artikler og anmeldelser

 • Magazine sektioner
 • haircuts
 • pleje
 • Vokse ud
 • Olien
 • Om portalen
 • Om projektet
 • Kontakt os
 • Sitemap

Kopiering af webstedsmaterialer er muligt, forudsat

installer et aktivt indekseret link til vores websted!

Hvad hvis skæget ikke vokser?

Ved du, at et skæg historisk set er et symbol på mod og magt. Derfor bruger mange mænd fra sport og film denne mulighed og dyrker skæg af forskellige former og størrelser. Fra Abraham Lincoln, Ernesto Che Guevara, Fidel Castro til Zizi Top, Julemanden og Jesus - alle disse mennesker og figurer havde et godt tykt skæg. Hvad hvis skæget ikke vokser?

Den største fejl hos mænd er troen på, at de ikke er i stand til at dyrke skæg, men det er sjældent. I dag vil vi se på 12 måder at dyrke et skæg hurtigere og tykkere. Bliv ejer af symbolet på magt og mod!

Et voksende skæg kan være en af ​​glæderne i et menneskes liv eller endda et tegn på, hvordan lyster er opfyldt. Ikke alle mænd kan nemt vokse ansigtshår, desværre. Men der er et par ting, der kan hjælpe dig med dette. Selv om hårets størrelse og tykkelse kan afhænge af alder og arvelighed, har ikke alle mænd tålmodigheden til at vente på et tykt skæg.

Hvis du er fast besluttet på at dyrke et tykt skæg, vil vi give dig 12 tips til at dyrke et skæg hurtigere!

Hygiejne og skægpleje

Dette kan synes indlysende, men du skal holde dit skæg rent og fugtigt. Fede akkumuleringer, snavs, fladning af huden kan hæmme den sunde vækst i ansigtshår. Så snart du begynder at dyrke et skæg, skal du vedtage følgende regler:

 • Vask dit ansigt og skæg med varmt vand om morgenen og aftenen ved at bruge bløde vaskemidler for at undgå irritation. Hvis dit arbejde indebærer fysisk arbejde, eller hvis du ofte sveder, vask dit skæg oftere. I vores onlinebutik kan du købe en særlig sæbe eller et solid skæg shampoo. Den består udelukkende af naturlige ingredienser og kan perfekt vaske hårdt hår på skæget.
 • Det lyder helt sikkert mærkeligt, men prøv at bruge en hudskrubbe til at fjerne rester af gammel hud. Når du barberer, bliver huden fjernet med en barberkniv. Nu skal du fjerne huden med noget andet.
 • Efter vask skæget, brug en fugtgivende hud lotion. Det anbefales at bruge en creme med eukalyptus.

Korrekt ernæring

Drik rigeligt med vand. For at håret skal vokse straks, er det nødvendigt, at du helt tilfredsstiller din krop med vand. Læger anbefaler at drikke 2 liter vand, hvilket er ca. 1 glas rent vand i timen.

Hvis skæget ikke vokser, prøv at drikke mere vand.

En kost højt i protein og olier hjælper dig med at dyrke et skæg hurtigere. Håret er delvist lavet af proteiner og er dækket af fedtstoffer og olier, så de skal fodres for en sund vækst. Spis masser af kød, fisk, bønner, æg og nødder.

Korrekt ernæring - nøglen til at dyrke et godt skæg!

Spis grøntsager og frugter, der indeholder vitaminerne A, C og E. Den korrekte balance mellem disse vitaminer bidrager til gunstige betingelser for væksten af ​​hår på skæget.

 • Vitamin A (retinol) - fastholder normal hovedbund og hår. Manglen på retinol i menneskekroppen forårsager skæl og tørt hår. Dette vitamin findes i grøntsager som gulerødder, broccoli, grønne grøntsager med blade, græskar, kød og fisk.

Produkter indeholdende vitamin A

 • C-vitamin (askorbinsyre) - styrker immunsystemet. Ascorbinsyre accelererer blodcirkulationen og derved nærer hårsækkene med næringsstoffer. C-vitamin kan findes i kartofler, kål, citrusfrugter, æbler, tomater.

Produkter indeholdende C-vitamin

 • E-vitamin (tocopherol) - forbedrer blodcirkulationen. Tocopherol er ansvarlig for transport af ilt og andre næringsstoffer i menneskekroppen. Med mangel på E-vitamin mister håret skinne, bliver skørt og splittet. E-vitamin eller tocopherol findes i nødder, ærter, grønne grøntsager med blade, vegetabilske olier.

Produkter indeholdende E-vitamin

Begræns dig til sød. Sukker er per definition skadelig for vores krop. Med et overskud af sukker bliver håret svagt og tyndt, så de bør ikke blive båret væk. Sæt mindre sukkerrør i te, drik ikke kulsyreholdige drikkevarer, spis ikke slik i form af slik eller barer.

Kosttilskud og B-vitaminer til dyrkning af dit skæg

B-vitaminer er de vigtigste stoffer, der er involveret i hårvækst.

 • Vitamin B1, også kendt som thiamin, understøtter hårvækst. Thiamin er involveret i metabolismen af ​​fedtstoffer og proteiner, der er nødvendige for nærende hår og hovedbund. Thiamin findes i korn, bælgfrugter, grønne grøntsager med blade, brygersgær, kød, æg, hytteost.
 • Vitaminerne B3 og B5 forbedrer blodcirkulationen og fremmer blodgennemstrømningen til hårsækkene. Disse vitaminer findes i kyllingekød, oksekød, fisk, æggeblomme, avocado, mælk og korn.
 • Vitamin B6 eller pyrodoxin - er involveret i metabolisme, herunder hormoner, proteiner og fedtstoffer. På grund af manglen på dette vitamin opstår skæl og hårtab begynder. Pyrodoxin findes i spirede korn, valnødder, hasselnødder, spinat, kartofler, gulerødder, kål, tomater og avocadoer.
 • Vitamin B7, også kendt som Biotin eller Vitamin H, er det vigtigste element, der fremmer hårvækst. Det hjælper med at accelerere og tykke håret. Biotin findes i gær, tomater, spinat, soja, æggeblomme, svampe og lever. Spis oftere disse produkter, og du vil have naturlig og sund hårvækst.
 • Vitamin B9 eller folinsyre påvirker hårets styrke og tykkelse. Dette vitamin findes i korn, nødder, bælgfrugter, gær og grønne grøntsager.
 • Vitamin B12 er et biologisk aktivt stof, der giver hår med ilt og andre næringsstoffer. Kilden til vitamin B12 er: oksekød lever, gær, mejeriprodukter, soja, æg, grønne grøntsager med blade.

At give B-vitaminer i større grad opstår gennem fordøjelse og blod. Alle masker, geler og shampooer med vitaminer fra gruppe B er mindre ting, da vitaminer absorberes i små mængder gennem huden.

Produkter indeholdende B-vitaminer er væsentlige elementer til skægvækst

Alle B-vitaminer kan fås fra mad eller købes på apotek, specialiserede sportsforretninger i form af kosttilskud.

Sørg for at gå til lægen og konsultere brugen af ​​narkotika, så der ikke er tristhed og smerte.

Gå ind for sport

Prøv at lave fysiske øvelser - dette vil bidrage til væksten af ​​testosteron. Fysisk aktivitet fremmer normal blodcirkulation og opretholder et normalt niveau af metabolisme. Jeg vil sige det mildt, at alle næringsstoffer, vitaminer og kosttilskud når deres destination hurtigere og fremskynder hårvækstprocessen.

Nem morgen øvelser og gå i 3-5 km. en dag vil især fremme væksten af ​​hår og skæg.

Når man spiller sport, produceres testosteron og som et resultat - skæget vokser.

Mindre stress

Det er svært at modstå stress i moderne forhold, men det skal gøres. Stress er årsagen til hårtab, hvilket kan forhindre hårets vækst på skæget.

Psykologisk og overdreven fysisk stress kan skade dit immunsystem, hvilket igen reducerer skægets væksthastighed.

De siger stress hjælper med meditation eller yoga. Måske skal du prøve noget af dette for at slippe af med angst og slappe af.

Hvile og slappe af, så dit hår falder ikke ud og vokser et skæg

Sørg for sund søvn

Sund og fuld søvn er nøglen til at opretholde alle kroppsfunktioner, herunder skægets vækst.

Under søvn fornyes vores celler, og der er en stigning i hårvæksthastigheden. Hvis du sover mindre end 6 timer om dagen, hvilken sund drøm taler vi om? Læger anbefaler mindst 8 timers søvn.

Sove mindst 8 timer for at dyrke et skæg hurtigt

Få styrke og tålmodighed

Det næste problem for mænd er at forsøge at dyrke et skæg så hurtigt som muligt. Det er umuligt at vågne op en morgen med et dyrket skæg. Du skal bare forstå, at hvis skæget ikke vokser, så skal du bare vente. Måske er du for ung, og din krop er bare ikke klar endnu. I mellemtiden vokser et skæg, du kan føle kløe på bestemte områder af huden. Ca. en uge efter den sidste barbering. Yderligere vil det være lettere, da hårets længde vil stige.

Du skal fokusere på noget andet, så væksten bliver hurtigere. Du er distraheret af dette problem og kan ikke huske skæget hver time. Tag en ferie, gå på camping, lav noget arbejde... miste dig selv på en ubeboet ø og skæg et skæg som helten i filmen "Outcast" i rollen som Tom Hanks.

Du skal fokusere på noget andet, så væksten bliver hurtigere.

Bærvækstmasker

Hvis skæget ikke vokser overhovedet, er der nogle mere populære opskrifter til, hvordan man retter op på situationen.

Løsning med eucalyptusolie

Prøv eukalyptusolie. Det fremmer skægets vækst, hvis du fugtiger skæget med en opløsning af eucalyptus mala og vand eller specielle cremer.

For at forberede en opløsning af eukalyptus derhjemme, tag 1/5 eukalyptusolie og 4/5 varmt vand. Fugt bomulden med en opløsning og påfør den på huden med befugtningsbevægelser. Hvis hudirritation opstår, skal du stoppe med at bruge opløsningen.

For at dyrke et skæg, brug en opløsning af eukalyptus

Amlas olie og sennep

Forbered en opløsning af Amla olie og sennep. Amla betragtes som en af ​​de mest nyttige naturlige olier, der vil være til gavn for hårsækkene.

Bland ca. 60 ml. Amla smør med 3 spiseskefulde sennep. Flyt til en pasty masse. Lav en skægmaske fra denne blanding og skyll ikke af i 20 minutter. Blandingen er egnet til brug inden for 2-3 dage.

Ud over amla og senneps maske kan du bruge jojobaolie og druemusolie. Spred olierne direkte på huden og lad dem dernæst absorbere. 15-20 minutter vil være nok.

Brug en opløsning af Amla olie og sennep til at dyrke et skæg.

Hvis det er vanskeligt at fremstille sådanne forbindelser, kan du købe færdiglavet olie til vækst af et skæg med et helt kompleks af olier.

OLIE TIL BEARDS I BOWANDTIE ONLINE BUTIK

Jord kanel og limejuice

For skægvækst, prøv at anvende en opløsning af jord kanel og limejuice. Denne blanding bør smøres på huden 2 gange om dagen for at stimulere hårvækst.

For at forberede blandingen skal du tage 1 spiseskefuld kanel og 2 spiseskefulde limejuice. Smør skæget i 25 - 30 minutter. Hvis irritation opstår, skal du stoppe med at bruge opløsningen.

Prøv at anvende en opløsning af jord kanel og limejuice, så skæget vokser hurtigere.

Mediciner, skægstimulerende midler

Videnskab har længe siden lært at stimulere hårvækst ved hjælp af specielle medicin. De fleste af dem er overkommelige og kan købes selv af en studerende. Jeg anbefaler dog stærkt rådgivning med en tricholog, som vil undersøge dig og give anbefalinger om hvilke medicin du kan bruge.

minoxidil

Der er et specielt terapeutisk lægemiddel, der stopper hårtab og stimulerer hårvækst - minoxidil (minoxidil). Det bruges til hårvækst på hovedet, men det er også velegnet til vækst af hele skæg eller udtyndingsområder. Sikkert har du så håret vokser ujævnt, øer eller tufts, og ikke engang børster. Minoxidil kan hjælpe i denne situation.

Minoxidil - skæg vækst stimulator

Anvendelsen af ​​dette lægemiddel er relativt ikke vanskeligt. Du klemmer stoffet på huden og masserer stoffet med masserende bevægelser. Imidlertid bør koncentrationen af ​​lægemidlet og dets hyppighed af brug afklares med en læge. Ofte er der bivirkninger, så sørg for at konsultere din læge.

MINOXIDYL I ONLINE BUTIKKEN

finasterid

På markedet er der et andet lægemiddel til stimulering af skæg-finasteridets vækst. Dette stof øger niveauet af mandlige hormoner og bruges til skaldethed hos mænd.

Finasterid øger niveauet af hormoner i kroppen med 10-20%, hvilket stimulerer den hurtige vækst i håret på kroppen, hovedet og skæget. Lægemidlet er tilgængeligt i tabletter og er ret nemt at bruge.

Finasterid - skæg vækst stimulator

Endnu en gang advarer jeg dig om, at du bør konsultere en læge, inden du bruger lægemidlet, da der er bivirkninger: impotens, svækkelse af libido, reduktion af volumen ejakulat. Vil du tage en chance? Jeg håber ikke.

Afslutningsvis

Anvend alle de tips og råd, jeg håber du behøver ikke. At udføre selv et par af dem skal give et resultat. Har du andre opskrifter til hurtig skægvækst? Jeg vil sætte pris på dine kommentarer i slutningen af ​​artiklen.

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Cool guide til skæget. Du kan tilføje om naturlig stimulerende: burdock og linolie. Sidstnævnte lægemiddel kan erstattes af nitrosorbid i ekstremt lave doser. Der er også en kvælstofgiver.

Tak venter på flere artikler!

Cool, tak for artiklen. Jeg vil gerne tilføje, at i den komplekse terapi, lad os sige, da jeg voksede et skæg, udover oliemasker, gned jeg lotion til hårvækst to gange om ugen, kom en placentaformel op i et apotek. der i sammensætningen af ​​ekstraktet af peber. så skæget efter ham voksede så hurtigt, og så tykt at jeg blev bedøvet. Selvom lotion er designet mod hårtab og for væksten af ​​hår på hovedet. Jeg har netop besluttet på egen risiko. Gå ikke glip af.

Pavel, jeg håber du er ikke repræsentant for dette mærke? =) Vi har ikke brug for spam.

Repræsentant? Hvad mener du! Jeg er ikke på de spørgsmål! Jeg er en almindelig minearbejder) lige besluttet at dele min præstation

En almindelig minearbejder? Det synes ikke at være for godt skrevet sætning.

du tilgive mig, men måske blandt minearbejderne bør alle være kvæg? For eksempel er jeg en chauffør, og jeg dømmer ikke en person ved hans læsefærdigheder, da jeg er advokat ved uddannelse. Og artiklen er meget interessant...

Men minearbejdere er ikke langt folk er også litterære. Nogle gange sker alting på grund af teenage dumhed, jeg valgte den forkerte besættelse, og så fortryder jeg hele mit liv, selvom det i vores tid kan ændres alt, hvis der er et ønske. Især i fravær kan du lære og ændre alt ved roden, starte et nyt liv.

Fortæl mig hvad jeg skal gøre, hvis skæget ikke vokser overhovedet, hvilket betyder at du skal anvende alderen 18 år.

God dag! Hvis faderen eller bedstefar havde skæg, så går alt ikke tabt. Måske skulle vi vente et par år og skæget vil vokse =)

Jeg er 31 skæg vokser, men på nogle steder skaldethed, hvad rådgiver du?

Det er sandsynligvis arveligt eller resultatet af skade. Jeg er bange for, at både olie og minoxidil er magtesløse her.

Hvorfor øger finasterid testen?

Indikatoren for mod hos en mand er mandlige handlinger og fysisk form. De, der hverken har den ene eller den anden, begynder at vokse hår under næsen.

God dag! Jeg har 35 skæg vokser ikke, kun et overskæg og et skæg som Downey den yngre af jernmanden. Hvad rådgiver at starte væksten af ​​børster?

Hele artiklen blev skrevet til dig... læs den igen. Noget nyt kan jeg ikke sige.

"Du kan også købe de nødvendige olier på vores hjemmeside..." Alt er klart, karok

Hvordan dyrker man et skæg, hvis det vokser dårligt: ​​Hvad skal man lave? Tips og måder

For længe siden begyndte skægets tilstedeværelse at vidne om styrke og maskulinitet.

Rusland var engang fyldt med mænd, der havde smukke skæg, og sådanne mænd var som regel "med status".

Det dannede endog grundlaget for oprør, som opfyldte den nye lov under Peter den første, at alle skæg skulle blive barbert.

I dag er tiden anderledes, og skæget erklærer ikke nogen status, men det giver manden en særlig charme og solid look, mens den kun bærer et dekorativt formål.

Nu kan du gøre det voksende skæg derhjemme. Når og hvordan man dyrker et skæg er et spørgsmål om mange, tror nogen, at det afhænger af sæsonen, og det er bedre at gøre det om vinteren, og nogen tværtimod, i tid til vinter begynder om sommeren.

Er det værd at vokse op?

Er det værd at dyrke et skæg (hvordan man kan dyrke et skæg til en mand, du vil lære videre), eller forblive skæggesløs, bestemmer alle for sig selv. Men nærmer sig ethvert problem, bør du altid undersøge dens fordele og ulemper.

Fordelene ved at bære et skæg er følgende:

 1. Brutalt udseende. Det er ubestrideligt, at med nærvær af et skæg bliver visningen mere solid og ældre. Du kan se dette ved at se på billederne af dem, der var skægløse, og så slip håret på hans ansigt. Ingen grund til barbering. Barbering er generelt ikke den mest behagelige procedure. Og det er ikke sådan, at processen selv forårsager fjendtlighed, men ikke alle er ikke altid i stand til at eliminere konsekvenserne af barbering. Og med skæg kan du glemme sådanne ubehagelige fornemmelser for evigt.
 2. Personlighed, der tiltrækker opmærksomhed. Ingen vil have et andet skæg sådan. Plus, en mand med et smukt, velvalgt skæg er altid mere tiltrukket af en kvindes øjne.
 3. Voksenbillede. Ikke det uden skæg ser alle ikke solide og voksne ud, men situationerne og udseendet er forskellige.

Hvis du ser på bagsiden af ​​medaljen, kan du se følgende punkter:

 • nødt til at bruge tid på pleje. Hvis du vokser et skæg, så smukt. Og for at det skal forblive så, er det nødvendigt at opretholde dets udseende og tilstand, at barbere sig ordentligt, så det vokser. Det tager tid, dygtighed, tilpasninger og styrke;
 • mindre ulejlighed. Nogle gange kan et skæg medføre ubehag. For eksempel, når du spiser, skal du være forsigtig eller ryge mænd for at sikre, at håret på skæget ikke er forbrændt;
 • ujævn garvning Hvis det besluttes at barbere skæget, og tidligere har huden solet, så er der naturligvis ingen solbrændte på skægets vækst.

De angivne fakta er snarere en lille betaling for skønhed og smarte udseende uden det overalt.

Hvad bestemmer skæggets vækst?

Der kan være flere grunde, og de er alle lige vigtige, fordi de, der ønsker at skille sig ud med et smukt skæg, skal tage sig af dette og tage hensyn til dem alle. Så er der mulighed for at begynde at vokse og gøre skæg vokse, og vokse det selv om 16 år.

Ønsker at vide, hvornår et skæg begynder at vokse, skal du klikke på linket. Hvordan dyrker man et skæg, hvis det vokser dårligt? Det er muligt og sådanne muligheder, når du kun kan vokse ved hjælp af medicinsk intervention. Se på hovedårsagerne til skægets vækst.

 1. Arvelige årsager i tilfælde af vækst eller fravær af skæg kan ofte spille en afgørende rolle.
 2. Forkert kost af daglig ernæring påvirker hårets vækst generelt, fordi det skal være korrekt bygget.
 3. En afbalanceret livsstil, manglende stress og andre lignende faktorer påvirker kroppens overordnede tilstand, og hår er kun en indikator.
 4. Manglen på omsorg for deres udseende er også en god grund til, at hårvækst på en del af ansigtet måske ikke opstår. Mænd skal helt sikkert være i stand til korrekt at udføre ansigtspleje procedurer.
 5. Den rigtige teknik til barbering bør som regel tages i betragtning, fordi den forkerte bedrift truer med at beskadige hårsækkene, som er meget vanskelige at reparere, og nogle gange slet ikke muligt.

Eksperter mener, at ingen af ​​de nævnte faktorer kan overses, hvis der er et ønske om at opnå det ønskede resultat.

Hvor lang tid vokser det?

Afhængigt af menneskets ønsker, hvad angår skæget, som han ønsker at give slip på, varierer den tid, der er nødvendig for sin vækst.

Hvor lang tid tager det at dyrke et skæg? Du kan bruge rigtige metoder, der hjælper med at dyrke et skæg meget hurtigt.

Hvor lang tid tager det at barbere for at dyrke et skæg? Vækstens længde afhænger af den længde, der er behov for at opnå. Afhængig af dette er der skæg:

Så på det tidspunkt, hvor skæget vokser, havde hun altid et pænt udseende, man skulle endda begynde at passe på hende.

Lad det ikke være den samme længde, at der er et ønske om at vokse, du skal stadig give det form med en saks.

Saks vil være særligt nyttigt for dem, der først opdagede frigivelse af ansigtshår, for med en barbermaskine kan du gøre den forkerte gestus og afskære det forkerte område.

Med en sådan haircut er det bedre at skære en meget lille længde. I dette tilfælde er det bedre at underkaste.

En lille størrelse kam med et lille mellemrum mellem tænderne hjælper med at trimme den krævede mængde hår.

Foto skæg på mænd

De besluttede at dyrke et skæg, hvad skæg at vokse, et billede vil hjælpe med at træffe et valg.

Hvordan vokse?

Jeg ønsker at dyrke et skæg, hvad skal jeg gøre for at dyrke et skæg? For ikke at gå glip af chancen for at begynde at dyrke et skæg og for at øge effektiviteten af ​​brystvækst, er det nødvendigt at overholde nogle anbefalinger.

Hvad skal man gøre for at dyrke et skæg? Hvis du giver kompetent pleje, er det muligt at dyrke et smukt langt skæg. I processen med at overvåge væksten af ​​hår på skæget er der mulighed for at gøre et skæg tykkere.

Hvad skal du gøre for at dyrke et skæg? Hvordan dyrker man et skæg? Følgende aktiviteter vil hjælpe med at opnå de ønskede resultater, vokse et godt skæg.

 1. Manglende hastighed. Det første stadium i vækst er det sværeste, fordi håret, som er blevet barbert, ikke vil vokse på samme måde i forskellige retninger. Fordi du skal være tålmodig og simpelthen ikke gøre noget, så bliver stubben efter en måned ensartet.
 2. Strøm. I kosten er det bedre at inkludere fødevarer, der indeholder de nødvendige vitaminer og mikro, makronæringsstoffer. Disse omfatter A, B, C, E. Du kan også tage folsyre i tillæg. Hvis vi taler om mad, så skal du inkludere æg, korn, pulser, grøntsager, nødder, frugt og mejeriprodukter.

Hvordan man dyrker et skæg og plejer det, kan ses på video.

Hvad skal man gøre for at dyrke et tykt skæg? Et særskilt element med vækst af ansigtshår kan skelne populære metoder, der kan hjælpe med at løse problemet med skægets vækst. Hvordan stimulerer skæg vækst? Alle vil vælge de mest populære og effektive opskrifter til sig selv eller kombinere flere:

 • krat. For at forbedre blodgennemstrømningen i huden i ansigtet kan hudrensning udføres. Scrub forberedt fra den sædvanlige lotion og kaffebrygging. Det er ikke nødvendigt at modstå nogen specielle proportioner ved blanding, alt er klart uden det. Proceduren udføres ikke mere end 3 gange om ugen og gør det forsigtigt og forsigtigt. Massage om et par minutter med en skrubbe;
 • burre. Olien af ​​denne plante har fantastiske egenskaber med hensyn til hår og pærer. Fremgangsmåden er enkel, du behøver kun at anvende den opvarmede olie på de ønskede områder af huden, mens du også kan udføre massage. Brug bedre hver anden dag;
 • kamille afkogning. To gange om dagen skal du tørre huden med dette værktøj undtagen dem, der har en tør hudtype. Kødet er let at forberede, du skal hælde en teskefuld rå 150 ml kogende vand og lad stå i en halv time.

Det er nødvendigt at give folliklerne tid til at få den nødvendige mængde næringsstoffer.

Hvornår voksede hun tilbage?

Tiden kommer, når det ønskede resultat opnås, så du bør være forberedt på, hvordan du udfører proceduren for at passe på det. Her er retningslinjerne for at hjælpe dig med at gøre dette.

I første omgang er der valgt en passende skægform, i dette spørgsmål kan du få råd fra en professionel eller kontakte en frisør, så ansigtshår er "indrammet".

Når den nødvendige stil og form er oprettet, skal du kunne understøtte den. Dette vil hjælpe en række trimmere og saks. Sådan barberes, for at dyrke et skæg, lære af linket. Samtidig skal ansigtshår altid være rent.

For at undgå irriterende faktorer som brænding og kløe, skal du vælge den rigtige balsam (balsam) og shampoo eller sæbe. Den, der bruges til at vaske håret på hovedet, skal passe godt.

konklusion

Og så lærte du at dyrke et skæg og hvordan man pleje det? Nu er det op til dig. Enhver, der kan organisere den rigtige tilgang, ved hjælp af alle mulige midler og ovenstående anbefalinger, vil helt sikkert frigive et smukt skæg, som vil blive en kilde til stolthed og forskønne udseendet.

Dårlig skæg vækst kan skyldes sådanne grunde som; ikke rigtig ernæring, (ikke at spise mad med de rigtige elementer), ikke at anvende dine kosmetiske præparater, et individuelt træk ved et dårligt voksende skæg. Hvilken af ​​de tre grunde er din, er bedst at lære af en erfaren kosmetolog, og ikke at lave farlige eksperimenter.

For nogle typer skæg generelt er det ikke nødvendigvis en stor tæthed, og hvis en person er heldig med typen person, så kan du ikke bekymre dig for meget. Jeg blev også ikke godt i begyndelsen, men den måde jeg ikke gik på, de foldede gik ikke, så var det det rigtige for en Espanyolka. Men bare hvis jeg selvfølgelig forsøgte forskellige midler, både populære og købte. Mærkeligt nok, men i kommentarerne ovenfor handler det om kamille, så det viste sig også at være det bedste middel til mig. Men det afhænger sandsynligvis af organismens individuelle egenskaber.

Jeg skyllede mit skæg med kamille bouillon! God ting, håret stoppede curling, forsigtigt trimmet og lavet en smuk form. Nu er jeg ejer af et smukt, ikke krøllet skæg. selv om det er kort, længe, ​​desværre går jeg ikke

Hvis skæget ikke vokser godt og håret som helhed, er der to grunde til det, den første er dårlig økologi, og den anden er konstant stress, men hvis begge ikke kan undgås, kan du prøve specielle spray og olier til hårvækst, og du kan også bruge folkemedicin som øl og gær, bidrager de til den hurtige vækst i håret, og så har du et mindre problem.

Har jeg brug for mandlig hårfjerning

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?