Armpit epilation regler eller hvordan man korrekt barberer armhulerne

Hvordan barberer man armhulerne? Dette spørgsmål bekymrer ofte den kvindelige halvdel af menneskeheden. Denne spænding forklares blandt andet af tilstedeværelsen af ​​et stort udvalg af metoder og midler, der tilbydes af moderne kosmetologi.

Du kan selvfølgelig gå i salonen, betale en betydelig mængde og slippe af med armhulen uden problemer. Men ikke alle foretrækker denne mulighed, og derfor stopper på en mere overkommelig måde - barbering derhjemme.

Hvad er der brug for?

Først og fremmest bemærker vi: blandt de mange eksisterende metoder til fjernelse af kropshår er den mest relevante og fælles metode barbering.

Hvorfor? Det kan trods alt være forbundet med ubehagelige følelser, og derudover er der risiko for irritation. Men barbering er ret hurtig og smertefri.

Dette gælder også for underarms. Derfor behøver du bare at vide, hvordan man gør det sikkert og hurtigt.

Men først påpeger vi, at du er nødt til at købe en skarp barbermaskine. Det er uønsket at bruge en engangs barberkniv: den er ikke skarp nok, så det kan beskadige huden.

Det er vigtigt at bruge forskellige dyser i maskinen til forskellige zoner. Det er ikke nødvendigt at epilere med en enkelt dyse og bikiniområdet, benene og underarmene. Hvis du beslutter at gøre dette med en enkelt dyse, skal du desinficere med kogende vand eller alkohol efter hver procedure.

Sammen med maskinen vil der også være brug for højkvalitets barberkrem. Vælg nøjagtigt cremen, fordi den absorberes meget godt og skaber også et pålideligt beskyttelseslag.

Hvordan barberes?

Lad os nu tale mere om selve processen. For dette skal du vide og konstant tage højde for nogle enkle regler. I dette tilfælde vil resultatet altid være godt mod baggrunden for fraværet af negative konsekvenser.

Så overvej disse regler:

 1. For det første bør en underarm barbering altid føres af et varmt bad eller brusebad. Bare varmt vand hjælper med at åbne hudens porer og blødgøre håret. Og dette letter i høj grad den efterfølgende barbering;
 2. Efter badet (brusebad) skal du sørge for at anvende en creme på huden i armhulerne. Hvis du ikke har købt det, kan du bruge skum eller brusegel. Sæbe bør ikke anvendes, da dets komponenter tørrer huden
 3. Derefter skal du tage en maskine, våd den i vand og glat, uden at trykke, begynde barbering. Barbermaden bør flyttes i retning af hårvækst: dette vil undgå beskadigelser og nedskæringer. Men da der i dette tilfælde stadig er en vis mængde hår, er det muligt at foretage flere bevægelser i modsat retning. Dette vil give dig en ren og glat hud i underarmområdet. Glem ikke at skylle maskinen regelmæssigt i vand;
 4. Efter afslutning af barberingen skylles armhulerne med vand, blottet med et blødt håndklæde og sørg for at behandle med creme.

Hvad skal procedurens frekvens være? Shave armhuler som nødvendigt, men i hvert fald ikke oftere end hver anden dag. Faktum er, at huden har brug for noget tid til at komme sig. Hvis du stadig ikke bruger vores råd, risikerer du at tjene dig selv irritation, og det er meget værre end lidt uskadet.

Om muligheden for at bruge epilatoren

Kan jeg bruge epilatoren til denne procedure? Generelt kan du, men husk at epilatoren er en temmelig smertefuld enhed, fordi den fjerner hår direkte sammen med pærerne.

Derfor afhænger din beslutning af denne faktor. Fordelene ved epilatoren omfatter det faktum, at dets brug giver et godt og stabilt resultat. Brugt epilator i analogi med en barberkniv.

Men det endelige valg skal laves af hver pige selv. Det er trods alt ikke kun og ikke så meget som resultatet. Og alle ønsker at barbere deres armhule uden afskæringer og uden efterfølgende irritation.

Hvis du stadig beslutter at bruge epilatoren, så vælges der en smal dyse, så vil den fange mindre hår og du vil ikke være så smertefuld. Som lette smertestillende middel kan du prøve menthol-effektgelen.

Andre co-måder

Der er også flere andre måder at epilere på armhulerne, men vi anbefaler ikke at gøre det selv, på grund af procedurens kompleksitet omfatter sådanne metoder:

 1. Voksende epilering
 2. Epilation med elektrisk epilator
 3. Epilering ved hjælp af shugaringmetoden

Alle disse metoder er ret komplekse og kræver mindst minimal færdigheder. Hvis du stadig vil gøre en af ​​disse procedurer alene, anbefaler vi at du går flere gange til salonen og ser hvordan den professionelle gør det, og prøv igen - gentag dette hjemme.

Hvordan barberer man armhulerne?

Ideelle glatte armhuler med et knivblad er realistiske. Uønsket underarm hår spænder kvindelig og mandlig køn. Stiv tæt vegetation forkæler indtryk af et smukt tøj. Kun fuldstændig hårfjerning hjælper her, der er mange måder at gøre dette på, men den mest populære og nemme måde er at barbere med en kniv. Der er mange anbefalinger om, hvordan man korrekt barberer armhuler til piger eller mænd.

Foto: Armhulen opsamler sved og spred en ubehagelig lugt.

Første gang at barbere armhulerne på egen hånd og for at opnå det ønskede resultat er ikke alt. Irritation vil forekomme, eller en lille mængde hår forbliver. Følgende procedurer er meget nemmere og mere succesrige. En regelmæssig barbering af armhulerne bliver en vane på bekostning af et par minutter.

Hvordan barberes?

Slap af håret i lang tid, der tilbydes i skønhedssalonens epilering. Du kan gemme og gøre en smertefri procedure med et kniv selv hjemme.

En billig engangs maskine til underarms barbering anbefales ikke. Dens skarphed er ikke nok til helt at fjerne hår, der er risiko for skade på huden. Det er bedre at købe en genanvendelig maskine med udskiftelige dyser på 3-5 blade. Omkostningerne kompenseres ved genbrug og kvalitet af barbering.

Erhvervet til barbering af armhulerne er strengt forbudt at bruge til behandling af ben eller bikini-området, der truer udseendet af irritation eller forvandler til en reproduktion af infektionen.

Procedurens succes afhænger af brugen af ​​en passende creme. Det vil pålideligt beskytte huden og give den ekstra ernæring. Det er især vigtigt at påføre cremen, så du undgår nedskæringer og irritation for første gang på grund af manglende erfaring.

Foto: Mini-maskine er bekvemt at tage på vejen.

For at barbere armhulen uden irritation, skal du overholde de grundlæggende regler. Du skal bruge:

 • højkvalitets blad (barbermaskine);
 • fløde til en behagelig barbering;
 • ernæringsmæssige fugtighedscreme efter proceduren.

Inden barbermaskinerens hårfjerningsprocedure skal du tage et varmt bad med beroligende medicinske urter eller bare et varmt brusebad for at åbne hudens porer. Håret vil blødgøre, det bliver lettere at behandle dem. Armhulen skal tørres af med et håndklæde. Fjern ikke vand med fingrene.

Instruktioner for første gang

Første gang at barbere dit hår er bedre tæt på et stort spejl. Dette vil hjælpe helt slippe af med vegetationen. Ellers er der risiko for at forblive med et par grimme hår.

 1. Påfør en creme eller shower gel på armhulenes fugtige hud. Brug af sæbe vil tørre huden og gøre barbering problematisk og smertefuld. Betyr at anvende meget, det vil i høj grad sikre og forenkle proceduren.
 2. Dip bladet i strømmen af ​​varmt klart vand og glat barbering. Dette kan ikke gøres hurtigt, der er stor risiko for skade eller irritation. Hvis det er umuligt at fjerne hår helt fra en bevægelse, skal du bladre i modsat retning langs huden 1-2 gange. Du behøver ikke at trykke hårdt på barbermaskinen. Den nye barbermaskine selv vil gøre alt arbejdet.
 3. Razor blade under proceduren, skyl i vand efter hver bedrift på huden. Hår fast i det forstyrrer kvalitet barbering og du vil instinktivt holde bladet på samme sted flere gange.
 4. Når du flytter bladet med den anden hånd for at stramme armhulenes hud. Hår barbering bliver lettere og hurtigere. Afslut proceduren ved at skylle området grundigt og anvende en beskyttende creme eller gel.
Foto: trim eller barber langt hår med en trimmer.

Mænd med vokset underarm hår anbefales at forkorte hår med saks før barbering. En elektrisk razor trimmer eller en hårklipper med 3 mm vedhæftning vil også fungere fint.

Påfør produktet efter barbering med blide massager med rene hænder. Efter 15 minutter kan resterne fjernes med et håndklæde eller et håndklæde, hvis det ikke er helt absorberet i huden. Brug en creme eller gel regelmæssigt, efter hver underarm barbering, til beskyttelse af følsom følsom hud.

Sådan barber du armhulerne, så der ikke er nogen sorte prikker

Kigger på billederne, ser på den næste film, fra tid til anden kommer vestlige berømtheder på tværs af uhærvede armhuler. Du spørger ufrivilligt et spørgsmål: "Måske behøver du virkelig ikke at slippe af med vegetationen? Måske er det kun vores nationale mentalitet, der får sig til at føle sig? Og vigtigst af alt, kan du barbere armhulerne til piger? "

Er det muligt at fjerne armhulen?

Nu er mange fremme naturlig skønhed, herunder vegetation i armhulen. Agitatorer foreslår kraftigt at forlade det ukrænkelige hår af kvindelige armhule, de hævder, at for at bevare kroppens renhed er det kun nødvendigt at gøre hyppigere brug af vandprocedurer. Om sommeren sveder hver eneste person uendeligt, og med al hans ønske kan han ikke tage et bad hver anden time. Følgelig vises en specifik "duft".

Men selv dette er ikke det værste. Og det er ikke, at pigens armhuler, klædt i en åben kjole, ikke ser ret æstetisk glædeligt ud. Det er hygiejne! Og hvilken slags hygiejne kan vi tale om, hvis sveden, der absorberes af håret, bidrager til den hurtige spredning af bakterier? Besvarelsen af ​​spørgsmålet bliver det klart: det er ikke kun muligt at barbere armhulerne, men det er også nødvendigt!

Hvordan man barberer armhulerne

I den moderne verden er der udviklet en tilstrækkelig mængde værktøjer og metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Barbering er den mest almindelige metode som den hurtigste og ikke forårsager unødvendigt ubehag. Mange gør det forkert, der er nedskæringer, irritation. Hvordan barberer armhulerne piger og undgår ubehagelige øjeblikke? Det er simpelt.

Før du bruger barbermaskinen, damp din hud forsigtigt med et varmt brusebad. Fjern det hornede lag af huden ved hjælp af en kropsskrubbe. Smør armhuleområdet med brusegel eller barberkrem. Brug ikke sæbe, du tørrer din hud! Brug kvindelige maskiner med flere knive og en beskyttelsesstrimmel, det gør barberingen mere blid.

Barber hår over hårvækst for at undgå irritation. Hvis din hud ikke er meget følsom, anbefales det at barbere dit hår mod hårvækst. Huden bliver jævnere, og resultatet vil vare længere.

Under barberingen skal maskinen vaskes med jævne mellemrum med rindende vand og rengøre bladet. Efter afslutning skylles de behandlede områder med lunkent vand og børster med lotion. Dine armhuler er næsten perfekte, undtagen de sorte prikker.

Spørgsmålet opstår: hvordan man barberer armhulerne korrekt, så der ikke er sorte prikker? I denne situation vil kun epilatoren hjælpe. Øjeblikket er selvfølgelig ubehageligt og endog smertefuldt. Men hvad en effekt! Akutte smertefulde fornemmelser testes ved første brug. Hver følgende procedure vil ubehagelige fornemmelser være mindre og mindre af den simple grund, at håret efter epilatoren bliver tyndere og blødere, er vegetationens tæthed reduceret på grund af overtrædelsen af ​​hårsækkene.

De ubehagelige øjeblikke, der skal gå igennem ved første brug af epilatoren, er værd at resultatet: huden er blød, blid, behagelig at røre ved og hundrede procent mangler sorte prikker!

Hvor ofte skal armhulen behandles

Det afhænger af kroppens individuelle kendetegn: Hårfrekvensens væksthastighed, dens tykkelse, hårets hårdhed. Glem ikke om følsomheden af ​​huden. Nogle kvinder har kun brug for en procedure om ugen. Og andre føler sig nødt til at barbere sig dagligt. Du bør kun fokusere på dig selv og din krop.

Så hvilken metode til hårfjerning du vælger, og hvor ofte du vil udføre denne proces, afhænger kun af dig!

Hvordan barberer armhulerne: tips og finesser

Razor depilation er en enkel måde at fjerne uønsket hår på enhver del af kroppen, herunder det følsomme område af armhulerne. Mange piger spekulerer på, hvordan man korrekt barberer armhulerne, især hvis de skal udføre denne procedure for første gang. Der er nuancer, da du kan undgå irritation af sart hud og gøre hårfjerningsprocessen behagelig.

Underarm barbering regler

En barbermaskine er et populært middel til at slippe af med uønsket vegetation. På trods af den kortsigtede effekt har denne metode til depilering betydelige fordele:

 • smertefri, i modsætning til voksning, shugaring og epilator;
 • tilgængelighed - hver pige kan købe en maskine, fordi den er billig;
 • sikkerhed - denne metode har ingen kontraindikationer i modsætning til moderne hardwareprocedurer.

Hvordan man barber armhuler piger maskine:

 1. Den første ting at gøre er at få en barbermaskin. Det er tilrådeligt at købe moderne genanvendelige modeller med 2-3 blade, et bevægeligt hoved og et behageligt håndtag.
 2. Maskinens klinge skal altid være skarp. Hvis det er sløvet, vil barbering forårsage irritation, fordi du er nødt til at lave flere bevægelser, der sårer i armhulenes tynde hud. Engangsmaskine skal ændres efter højst 3 procedurer, genanvendelig - vil vare længere. Hvis håret er blødt og tyndt, er det nok at købe en kassette med et nyt blad hver 2. måned, hvis det er hårdt og groft - en gang hver 3-4 uger.
 3. Før barbering er det tilrådeligt at tage et varmt brusebad, så huden er lidt dampet. Let peeling af armhulerne vil ikke skade. Skruen fjerner de hornede skalaer rundt om håret, så bladet kan skære det så tæt som muligt på huden. Armhuleområdet er blidt og følsomt, så peeling skal kun indeholde bløde polymerpartikler.
 4. Razorens bevægelser skal være glatte, derfor er brugen af ​​maskinen på armhulenes tørre hud udelukket. Det er tilrådeligt at barbere armhulerne ved hjælp af specielle cremer, geler eller skum. De blødgør huden, reducerer risikoen for irritation og giver et perfekt bladglidning.

 • Efter at have taget et brusebad, påføres et depileringsmiddel på ren hud. Du skal barbere armhulerne i to retninger - først efter hårets vækst (fra top til bund), og så imod de er de så glatte som muligt. Du kan ikke holde en barberkniv i samme område af huden mange gange - dette vil forårsage irritation.
 • Fra tid til anden skal du skylle maskinen i rent, køligt vand.
 • Håret skal ikke være for langt, det er bedre at forkorte dem lidt med en lille sakse.
 • Du må ikke trykke hårdt på maskinen og foretage skarpe bevægelser - det kan medføre skære.
 • Efter proceduren er det nødvendigt at skylle huden med koldt vand, lidt dab armhulerne med et håndklæde, men under ingen omstændigheder bør gnides. Det anbefales ikke at bruge deodorant i 2-3 timer efter depilering.
 • Barber ikke dit hår på dette område hver dag for ikke at skade din hud.
 • Barberingsarmhulen uden irritation vil hjælpe sådanne tricks som at væde maskinbladet i isvand lige før proceduren. Et andet tip er at anvende en kold komprimering til armhulen lige efter depilation. Hvis der opstår skader eller skader på huden under barberingen, skal de behandles med et antiseptisk middel for at undgå betændelse. Efter proceduren kan du bruge specielle cremer, der nedsætter hårvæksten.

  Underarm barberingsalternativer

  Depilation med en barbermaskine er en metode, der er fantastisk til begyndere, men ofte efter flere procedurer begynder piger at søge efter en alternativ metode, der gør det muligt for dem at slippe af med irriterende hår i længere tid. En af disse muligheder er epilatoren til hjemmebrug. Moderne modeller af disse enheder er udstyret med specielle dyser, der letter fjernelse af hår i armhulenes følsomme område. Men smerte ved fjernelse af hår med en rod er uundgåelig, så mange piger vender tilbage til den sædvanlige barbering efter det første forsøg på at bruge epilatoren.

  Depilation med voks og sukkerpasta hjælper med at holde armhulene glatte i op til 4 uger, men smerten i denne procedure skræmmer mange piger.

  Hardware teknikker kan næppe kaldes en tilsvarende erstatning for en barbermaskine på grund af deres høje omkostninger og en stor liste over kontraindikationer.

  Med andre ord er barbering stadig den mest demokratiske måde at slippe af med overskydende vegetation. Ved at følge de enkle regler, kan du undgå skader på huden og gøre armhulen udtørring let og behageligt.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Hvordan man barberer armhulerne


  Glatte og silkearms armhule - drømmen om piger og kvinder. Hvordan får man det ønskede resultat? Hvordan barberer man armhulerne? Svar på dette og andre spørgsmål, vi vil forsøge at finde.


  Til dato er der mange måder, der giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, også i armhulerne. For eksempel kan du kontakte skønhedssalonen, hvor de vil fortælle dig og vise dig, hvordan du skal barbere armhulerne korrekt. Der er en billigere og mere overkommelig måde, det er at bruge en almindelig barberkniv eller fløde. Men før du går direkte til barberingsprocessen, skal du finde ud af, hvorfor det overhovedet er nødvendigt.


  Hvorfor skal jeg barbere armhulerne?


  Selvfølgelig må kvinder tage sig af sig selv og tage sig af deres kroppe. En barberet armhule - en forudsætning. Mænd elsker glatte kvinder på alle steder! Det skete så. Hvis det så skete, at barbering i armhulen er et væsentligt element i kvindelivet, så skal du i det mindste lære at gøre denne procedure korrekt med minimal skade på epidermis. Vælg din måde at barbere og være glat.

  Sådan barberer armhulen hjemme


  I øjeblikket er der mange forskellige måder at effektivt klare vegetationen på kroppen. En af de mest almindelige og bekvemme er at barbere armhulerne med en almindelig barberkniv. Tydelige fordele ved en sådan barbering. De består i hurtighed og smertefrihed. Men der er også en minusirritation af huden. Men du kan slippe af med minusserne, hvis du ved, hvordan du barberer armhulerne korrekt.
  Først skal du købe en barbermaskine med et skarpt blad. Det anbefales ikke at bruge engangsmaskiner, da de ikke er skarpe nok og hårdt beskadiger huden. Sørg for at bruge barberkrem.

  Der er en række regler, der skal følges, når du barberer armhulerne.


  Først - før du barberer armhulerne, skal du tage et varmt brusebad eller bad. Siden under påvirkning af varmt vand åbner porerne, hårene blødgør, processen med barbering er nemmere og lettere.


  Det andet er, at inden du bruger maskinen og starter barberingsprocessen anbefales det at anvende en speciel creme eller skum. Det er bedre ikke at bruge almindelig sæbe, da den tørrer huden meget og kan bidrage til forekomsten af ​​betændelse.


  Den tredje piger til barbering af armhulerne er bedre at bruge en særlig kvindelig maskine. Det skal være fugtet i vand og forsigtigt barberer håret glat. Barbermaskinen skal flyttes i retning af hårvækst, hvilket forhindrer forekomsten af ​​udskæringer og hudskader. Maskinen skal skylles regelmæssigt i vand, så den ikke bliver tilstoppet.


  For det fjerde - efter barberingsarmhulerne skal der skylles med vand og skylles med et blødt håndklæde. Anvend derefter en speciel creme til huden efter barberingen. Proceduren anbefales at barbere ikke mere end 2-3 gange om ugen.


  Sådan barberes armhule med en epilator


  Er der et alternativ til en barbermaskine til barbering af armhulerne? Selvfølgelig er der. For eksempel kan du bruge epilatoren. Barbering af armhulerne med en epilator er ret smertefuldt, men effekten er fantastisk. Og resultatet vil forblive i mindst to uger, fordi epilatoren fjerner hår sammen med pærerne.


  Sådan barberes armhulerne med en elektrisk barbermaskine


  Du kan barbere dine armhuler ikke kun med en maskine eller epilator. I dette tilfælde kan du hjælpe almindelig elektrisk barbermaskine. Der er imidlertid en række regler for dens anvendelse.


  Først skal du vaske armhulerne og tørre tørre.
  Den anden er at barbere fra toppen nedad. Tilbring flere gange på samme område, du bør føle modstanden af ​​håret til barbermaden.
  For det tredje skal du rense barbermaskinen, hvis den er tilstoppet, og fortsæt med at køre barbermaskinen nu fra bunden opad. Dette sikrer de højeste kvalitetsresultater.
  For det fjerde - efter færdiggørelsen af ​​barberingsprocessen, brug en særlig creme.

  Depilatory cream


  Armhulen kan fjernes med en speciel creme. Det påføres huden, efter at eksponeringstidspunktet er udløbet, fjernes ved hjælp af en speciel spatel, som normalt leveres sammen med cremen. Efter proceduren skal huden på armhulen behandles med en blødgørende creme for at eliminere irritation.


  Andre måder at fjerne uønsket armhule på


  Frem for alt bruges voks og sukker depilation til at fjerne uønsket hår i armhulen. Hårfjerning med varm voks sikrer glat hud i op til 1 måned.


  Til dyrere, men samtidig mere effektive måder omfatter elektro og laser hårfjerning. Resultatet er så længe som muligt, men disse metoder har en række kontraindikationer, som skal læses.


  Nyttige tips til piger


  1. Sørg for, at barbermaskinen er ren. Snavs kan forårsage betændelse i huden. Det er bedst at barbere armhulerne i morgendrinken, når huden er fugtig nok.
  2. Barber ikke dine armhuler før du besøger poolen eller går til stranden. Da klor eller saltvand kan forårsage irritation. Denne procedure udføres bedst om aftenen før den planlagte begivenhed.
  3. Ingen grund til at barbere armhulerne hver dag. Herved bliver huden for følsom og sårbar.
  4. Efter barbering af underarmene skal du sørge for at bruge deodorant. Vælg et produkt med vitamin E og fugtgivende ingredienser. Dette vil reducere følsomheden af ​​huden og beskytte den mod irritation.
  Som du kan se, er der en enorm mængde moderne måder til effektivt barbering armhuler. Du skal kun vælge den indstilling, der passer dig og fjerne håret på den mest blide måde, efter reglerne.

  Sådan barberer armhulerne: den rigtige teknik

  Til hud i armhulerne var helt glat, råder kosmetologer dig til at gøre voksepilation. Men denne procedure er smertefuld, derfor foretrækker kvinder ofte en bevist barbering. Hvordan barberes armhulerne korrekt, så huden er glat og uden irritation?

  I kampen for naturlig skønhed går nogle damer i ekstremer, stopper med at fjerne overskydende vegetation på deres kroppe. Skal jeg fjerne uønsket underarm hår?

  Armpit Barbering:

  - Den kvindelige krop, der er dækket af hår, ser ikke ud til at være meget attraktivt;

  - på vådt hår i armhulerne begynder bakterierne at formere sig aktivt, hvilket fører til en stigning i ubehagelig lugt;

  - Glatte armhule reducerer deodorantforbrug.

  Fjern overskydende vegetation i armhulen er ikke kun kvinder, men også mænd. Mandene på grund af fysiologiske egenskaber sveder flere kvinder. Fra et æstetisk synspunkt ser barberede armhuler på mænd mere attraktivt ud.

  Razor hårfjerning er en hurtig, smertefri og billig måde at håndtere overskydende vegetation på. Men ofte efter proceduren er der irritation i form af rødme, hvilket giver ubehagelige fornemmelser, men det kan undgås.

  Til barbering anbefales det kun at bruge en skarp barbermaskine, der har flere blade, en beskyttelsesstrimmel og et flydende hoved. Hår bør fjernes, når det vokser, men ikke oftere end hver anden dag.

  For at undgå irritation er det nødvendigt at barbere kun tidligere dampet hud.

  - forbehandling huden med en skrubbe - dette forhindrer udbrud af indgroede hår;

  - Anvend et specielt barberingsprodukt eller neutral brusegel på armhulerne. Sæbe er bedre at ikke bruge, fordi det stærkt tørrer huden

  - du skal blande barbermassen efter hårvækst for at undgå skader på huden;

  - Hvis huden ikke er meget følsom, kan du i slutningen af ​​proceduren barbere hårets rester mod deres vækst

  - det er ikke nødvendigt at udføre barbermaden flere gange på samme sted.

  Efter hårfjerning skal armhulen vaskes med køligt vand og der anvendes en beskyttende eller fugtighedscreme. Alkoholbaserede deodoranter er bedst at ikke bruge i 10-12 timer.

  Du kan bruge en epilator til hårfjerning - denne procedure er smertefuld, men huden forbliver glattere længere, indgroede hår og irritation forekommer sjældnere.

  Underarm barbering er en nødvendig æstetisk og hygiejnisk procedure for mænd og kvinder. Overholdelse af enkle regler og anbefalinger, kan du undgå udseende af irritation efter proceduren.

  Hvordan man barberer armhulerne

  Spørgsmålet om, hvordan man barberer armhulerne, er fortsat bekymret for den kvindelige befolkning i vores land. Moderne kosmetologi har sprang frem og tilbyder en bred vifte af værktøjer, så nogle gange er det meget svært at vælge (se hvordan man kan slippe af med negative tanker).

  Du kan betale anstændige penge og slippe af med overskydende hår i salonen, og du kan vælge en billigere hjemmetode - barbering ved hjælp af en maskine og fløde. Det hele afhænger af hver kvindes økonomiske kapacitet og smag.

  Sådan barberer armhulen hjemme

  Ikke overalt hårfjerning fra kroppen anses for relevant. For eksempel barberer mange franske kvinder ikke deres armhuler, men betragtes stadig som de mest attraktive kvinder i verden. Amerikanske kvinder tværtimod lægger særlig vægt på deres kroppe, ikke kun barberer håret i armhulerne, men også i bikiniområdet (se om det er nødvendigt at barbere bikiniområdet), hvilket gør forskellige intime frisurer.

  Der er mange dokumenterede måder at fjerne overskydende vegetation fra kroppen, hvoraf den mest almindelige er barbering. Dens fordele - hurtighed og smertefri, opvejer den modsatte balance med risikoen for irritation og ubehag. Det vigtigste er at vide, hvordan man korrekt barberer armhulerne.

  Før du barberer dine armhule ordentligt, skal du fylde med en skarp barberkniv. Du bør ikke bruge en engangs barberkniv, fordi den ikke adskiller sig i særlig skarphed og kan skade huden hårdt. Til anvendelse er det bedre at bruge barberkrem, som er godt absorberet og skaber et beskyttende lag.

  Skal jeg barbere min armhule

  Selvfølgelig forårsager unøjagtige hårvoksede armhule ikke beundring hos de fleste mænd, selvom de selv foretrækker naturlighed på disse steder. Hvad er der fortsat for kvinder at gøre for at imødekomme forventningerne til den stærke halvdel af menneskeheden og støtte det mandlige ideal for skønhed? Selvfølgelig skal du ikke undre sig over, hvorfor barberer armhulerne, men at udføre depilation på en hvilken som helst passende måde (se. Hårfjerningskrem for evigt). Men uden meget fanatisme, da hver mulighed kan føre til skade på armhulenes følsomme hud eller forårsage komplikationer, op til purulent betændelse og dermatitis.

  Hvordan barberer armhulerne piger

  Du kan opnå et godt resultat og undgå uønskede konsekvenser, hvis du følger alle nogle enkle regler.

  • 1. Først og fremmest, før du barberer armhulerne, skal piger tage et bad eller et varmt bad. Under indflydelse af varmt vand åbner porerne i huden håret blødgør, hvilket i høj grad forenkler barberingsprocessen.
  • 2. Påfør derefter en creme, skum eller brusegel på huden. Det er bedre ikke at bruge toiletsæbe, da det tørrer huden.
  • 3. En særlig kvindelig maskine dyppet i vand, glatte bevægelser og uden stærkt tryk barbering hår. Barbermassen bør bevæge sig i retning af hårvækst, hvilket forhindrer udskæringer og beskadigelser. Sandt nok er resultatet ikke imponerende, da der er en vis mængde hår tilbage. Derfor er det ikke meget følsomt at skære håret mod hårvækst, hvilket gør huden glat og rent. Maskinen vaskes regelmæssigt i vand.
  • 4. Som konklusion skylles armhulen med vand, klappes med et blødt håndklæde og behandles med creme.
   Fremgangsmåden udføres som hårgenvækst, men ikke mere end to eller tre gange om ugen, så huden har tid til at komme sig. Sammen med behandling af armhuler kan du afslutte depilering af hele overfladen af ​​kroppen (se Sådan barberes et intimt sted i videoen). Nu ved du, hvordan du barberer armhulerne korrekt, og du kan gøre denne procedure hvis det er nødvendigt.

  Er det muligt at barbere en armhule med en epilator

  Mange kvinder tænker på, om det er muligt at barbere armhulerne med en epilator. Det er muligt at bruge enheden, men processen er meget smertefuld, da håret fjernes sammen med hårsækkene. Men al smerte kompenserer for et fremragende resultat, som fortsætter i flere uger. Brugsbetingelserne for epilatoren adskiller sig ikke fra anbefalingerne om brugen af ​​en barbermaskine.
  Hver pige eller kvinde bestemmer selv, hvordan man barberer armhulerne uden irritation og nedskæringer. Hovedresultatet, ikke vejen for at opnå det.

  Sådan barber du armhulerne, så der ikke er nogen sorte prikker

  Sådan barberer armhulerne: 4 grundlæggende regler for hårfjerning

  Hvordan barberer man armhulerne? Dette spørgsmål bekymrer ofte den kvindelige halvdel af menneskeheden. Denne spænding forklares blandt andet af tilstedeværelsen af ​​et stort udvalg af metoder og midler, der tilbydes af moderne kosmetologi.

  Du kan selvfølgelig gå i salonen, betale en betydelig mængde og slippe af med armhulen uden problemer. Men ikke alle foretrækker denne mulighed, og derfor stopper på en mere overkommelig måde - barbering derhjemme.

  Hvad er der brug for?

  Først og fremmest bemærker vi: blandt de mange eksisterende metoder til fjernelse af kropshår er den mest relevante og fælles metode barbering.

  Hvorfor? Det kan trods alt være forbundet med ubehagelige følelser, og derudover er der risiko for irritation. Men barbering er ret hurtig og smertefri.

  Dette gælder også for underarms. Derfor behøver du bare at vide, hvordan man gør det sikkert og hurtigt.

  Men først påpeger vi, at du er nødt til at købe en skarp barbermaskine. Det er uønsket at bruge en engangs barberkniv: den er ikke skarp nok, så det kan beskadige huden.

  Det er vigtigt at bruge forskellige dyser i maskinen til forskellige zoner. Det er ikke nødvendigt at epilere med en enkelt dyse og bikiniområdet, benene og underarmene. Hvis du beslutter at gøre dette med en enkelt dyse, skal du desinficere med kogende vand eller alkohol efter hver procedure.

  Sammen med maskinen vil der også være brug for højkvalitets barberkrem. Vælg nøjagtigt cremen, fordi den absorberes meget godt og skaber også et pålideligt beskyttelseslag.

  Hvordan barberes?

  Lad os nu tale mere om selve processen. For dette skal du vide og konstant tage højde for nogle enkle regler. I dette tilfælde vil resultatet altid være godt mod baggrunden for fraværet af negative konsekvenser.

  Så overvej disse regler:

  1. For det første bør en underarm barbering altid føres af et varmt bad eller brusebad. Bare varmt vand hjælper med at åbne hudens porer og blødgøre håret. Og dette letter i høj grad den efterfølgende barbering;
  2. Efter badet (brusebad) skal du sørge for at anvende en creme på huden i armhulerne. Hvis du ikke har købt det, kan du bruge skum eller brusegel. Sæbe bør ikke anvendes, da dets komponenter tørrer huden
  3. Derefter skal du tage en maskine, våd den i vand og glat, uden at trykke, begynde barbering. Barbermaden bør flyttes i retning af hårvækst: dette vil undgå beskadigelser og nedskæringer. Men da der i dette tilfælde stadig er en vis mængde hår, er det muligt at foretage flere bevægelser i modsat retning. Dette vil give dig en ren og glat hud i underarmområdet. Glem ikke at skylle maskinen regelmæssigt i vand;
  4. Efter afslutning af barberingen skylles armhulerne med vand, blottet med et blødt håndklæde og sørg for at behandle med creme.

  Hvad skal procedurens frekvens være? Shave armhuler som nødvendigt, men i hvert fald ikke oftere end hver anden dag. Faktum er, at huden har brug for noget tid til at komme sig. Hvis du stadig ikke bruger vores råd, risikerer du at tjene dig selv irritation, og det er meget værre end lidt uskadet.

  Om muligheden for at bruge epilatoren

  Kan jeg bruge epilatoren til denne procedure? Generelt kan du, men husk at epilatoren er en temmelig smertefuld enhed, fordi den fjerner hår direkte sammen med pærerne.

  Derfor afhænger din beslutning af denne faktor. Fordelene ved epilatoren omfatter det faktum, at dets brug giver et godt og stabilt resultat. Brugt epilator i analogi med en barberkniv.

  Men det endelige valg skal laves af hver pige selv. Det er trods alt ikke kun og ikke så meget som resultatet. Og alle ønsker at barbere deres armhule uden afskæringer og uden efterfølgende irritation.

  Hvis du stadig beslutter at bruge epilatoren, så vælges der en smal dyse, så vil den fange mindre hår og du vil ikke være så smertefuld. Som lette smertestillende middel kan du prøve menthol-effektgelen.

  Andre co-måder

  Der er også flere andre måder at epilere på armhulerne, men vi anbefaler ikke at gøre det selv, på grund af procedurens kompleksitet omfatter sådanne metoder:

  1. Voksende epilering
  2. Epilation med elektrisk epilator
  3. Epilering ved hjælp af shugaringmetoden

  Alle disse metoder er ret komplekse og kræver mindst minimal færdigheder. Hvis du stadig vil gøre en af ​​disse procedurer alene, anbefaler vi at du går flere gange til salonen og ser hvordan den professionelle gør det, og prøv igen - gentag dette hjemme.

  Korrekt barbering af armhulerne er en garanti for glat hud.

  Armhulen er et delikat område. Det ser ud til at være ikke altid i syne, men det er jo snedigt. Du er alle så klædt op, kæmmet, lavet op, hæver din hånd over en person til at bølge, og åh, rædsel, stubbe og børster eller endog værre, omskårne hår med armhuler. Indrøm at det er naturligt ikke rimeligt, men det er usandsynligt, at det også vil medføre forlegenhed for andre.

  Du behøver ikke at gå langt til et eksempel, scoring "stjerner med uhårede armhuler" i en søgemaskine, du kan beundre berømtheder og se, hvor uæstetisk det ser ud. Især belyste overgroede armhuler Julia Roberts og Beyonce. For ikke at komme ind i en akavet situation skal du lære alt om, hvordan du barberer piger armhulerne korrekt, så de sorte prikker ikke ødelægger dit billede.

  • Effektive barberingsregler
  • Barbering eller ikke barbering: det er spørgsmålet?

  Effektive barberingsregler

  Razor, ifølge statistikker bruger hver anden pige. Med alle de forskellige depilations- og epileringsteknikker er dette den absolutte leder. På trods af effektens korte varighed taler procedurens hastighed og brugervenlighed skalerne til fordel for barbering.

  Hyppige problemer i forbindelse med brugen af ​​en barbermaskine: hudirritation, udseendet af røde pletter, børster på dagen efter proceduren, nedskæringer. Armpitområdet er et delikat område, så det er især vigtigt ikke at bære infektionen der. Du kan forhindre de ubehagelige bivirkninger ved barbering ved at vide, hvordan du barberer armhulen korrekt.

  Disse enkle tips hjælper dig med at opnå en perfekt glat hud i armhulerne:

  • Før du starter proceduren, skal du først og fremmest tage et varmt bad. Dette bidrager til åbningen af ​​porerne og dampen af ​​huden. Glem ikke også at skrubbe alle områder af kroppen, der skal udsættes for depilation.
  • Kassér sæbe ved at vælge et specialmiddel. På hylderne på en skønhedsbutik finder du helt sikkert et skum eller en barbergel. Deres konsistens og de næringsstoffer, de indeholder, vil give huden en ordentlig beskyttelse og forhindre irritation. Vær særlig opmærksom på undersøgelsen af ​​etiketten, så der ikke afvises en komponent, som du måske har allergi på.
  • For at gemme fra nedskæringer kan korrekt valgt værktøj. Raketøjet skal være skarpt. Det kedelige gamle blad er ikke kun en kilde til fare og skade på huden, men også et hotbed af bakterier. Ideelt set brug en engangs maskine.
  • Nøglen til en glat barbering og bevarelsen af ​​huden - værktøjets bevægelsesretning. I modsætning til andre zoner er den aksillære region anderledes, fordi hårene der ikke vokser i en enkelt retning. Hold dig til den regel, at du skal barbere mod hårvækst. Hvis armen hæves lodret, vokser den øverste del af hårene fra bunden og i bunden fra top til bund. Barber hvert segment i overensstemmelse med anbefalingen, og så vil din hud være helt glat.

  Et vigtigt aspekt ved depilation er det sidste stadium. Glem ikke at huden skal belønnes generøst for lidelsen. Dette kan gøres ved hjælp af specielle cremer eller lotioner. Først og fremmest skal huden efter barbering blive våd med et blødt håndklæde. Anvend derefter et fugtighedsbevarende middel.

  Det anbefales på det kraftigste ikke at anvende en antiperspirant på den første dag efter proceduren. Virkningen af ​​deodoranten er designet til at tørre huden, hvilket er uønsket efter barberingen.

  Barbering eller ikke barbering: det er spørgsmålet?

  Lad os se nærmere på, hvorfor barbermaskinen er så populær, og hvis der er alternativer, der er værdige til at skabe glat hud. Det ville være forkert at fremhæve kun sine positive aspekter, så vi vil bemærke de negative aspekter.

  Blandt fordelene ved en barbermaskine, som vi nævnte lidt ovenfor, er lys og enkelhed. Enig på, hvordan man kan gøre en barbermaskine nem at forstå. Processen tager ikke meget tid, det er et spørgsmål om bogstaveligt fem minutter. Desuden kan selv et stort område af kroppen (fx ben) med succes fejlsøges i denne tidsperiode.

  Hyppig barbering, ifølge den generelle overbevisning, forårsager irritation. Dermatologer sikrer dog, at regelmæssig brug af maskinen gør huden mere grov. Derefter er hun ikke bange for tørheden af ​​brugen af ​​antiperspiranter.

  Barbering sortiment glæder sig over overflod. Maskinerne er forskellige i antallet af knive og antallet af creme lag, der beskytter huden. Mere avancerede modeller har flydende hoveder, der giver bedre glidning. Fra sådanne klokker og fløjter afhænger af prisen på en barbermaskine. Veet og Gilette produkterne modtog særlig kærlighed på dette område. Maskinerne af disse mærker er en behagelig kombination af pris og kvalitet.

  Trickene i hvordan man korrekt barberer armhulerne, som vi beskrev, giver dig mulighed for at minimere udskæringer, rødme og irritation på huden. Den eneste reelle ulempe ved denne metode er resultatet af resultatet. Uheldigvis vil på en dag vises den hede stubbe på overfladen af ​​huden.

  Forsøg at udvide glatheden kan hæmme midler, der nedsætter hårvæksten. Men de fleste anmeldelser er enige om, at det er ineffektivt. Hvor ofte det er nødvendigt at barbere armhulen er et individuelt spørgsmål. Nogen bygger denne procedure i antallet af hverdag, andre foretrækker at vente, indtil hårene på huden vokser lidt.

  Mange piger forsøger at opgive barbermaden og prøve andre metoder til bekæmpelse af uønsket hår på huden. Hvis barbermaskinen keder sig, skal du gøre opmærksom på shugaring eller voks, som du kan bruge hjemme. For at huden skal være så glat som muligt i længst tid, skal du kontakte salonen eller klinikken til foto eller elektrolyse. Husk på, at de i modsætning til en barbermaskine har mange kontraindikationer og bivirkninger.

  Sådan barberer armhulerne: den rigtige teknik

  Hvis du vil have en perfekt glat og ren underarmshud, kan dette bedst opnås ved voksning. Men hvis det ikke passer dig, så kan en normal barbering også give dig den samme effekt. Det vigtigste er at vide, hvordan du barberer armhulerne korrekt.

  Armhulen viser sig normalt hos alle voksne, herunder kvinder. Hver kvinde beslutter sig selv for at barbere hendes armhuler eller ej. Men hvis du vil have dem rene og pæne, og ikke at blive et hotbed af bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt, så skal du vide, hvordan man barberer dem ordentligt. Dette vil medvirke til at undgå irritationer, ridser og mørke pletter, der kan opstå efter barbering.

  Hvordan man barberer armhulerne

  Det er bedst at barbere armhulerne mens du tager et bad. Hvis du ikke gør det i brusebadet, skal du sørge for at bløde din hud med armhulerne med varmt vand og lad det blive vådt.

  Du kan vedhæfte et håndklæde dyppet i varmt vand til din armhuler. Hvis du barberer armhulerne i brusebadet, skal du først have en god svømmetur. Dette vil hjælpe folliklerne til at åbne op og gøre barbering lettere ved at gøre hårene bløde og smidige. Påfør derefter en fugtighedscreme eller gel på huden under armhulen og lad den stå i et par minutter.

  Hvis du har travlt, kan du begynde barbering straks efter påføring af cremen, men det passer til vinteren, da armhulenes hud ikke virker helt glat og ren. Rakningsteknik er også vigtig.

  Hæv dine arme over hovedet så højt som muligt. Tag en god kvalitet ny barbermaskine og start barberingen ovenfra mod bagsiden. Ingen grund til at køre barberkniven op og ned. Prøv at holde dine bevægelser korte. Børst barberkrem og barberede hår ud af bladet efter hver bevægelse. Og hold bare barbermaskinen, hvor håret vokser (det bliver lettere at gøre, hvis du kun anvender barberkrem, hvor der er hår). Derefter vaskes de resterende creme og hår og blødgør huden med et håndklæde. Hvis du har tid til det, skal du anvende lidt fugtighedscreme på huden og vente så længe som muligt, inden du bruger deodorant.

  Som du kan se, på trods af klager, at mange mennesker ikke kan få glat og ren hud efter barbering af deres armhuler, er det ret nemt at gøre. Det vigtigste er en god barbermaskine og højkvalitets barberkrem, samt lidt mere tid.

  Sådan barberer armhulerne, så de er glatte

  Det er ret svært at opnå glat hud med armhulerne efter barbering, hvis dit hår vokser hurtigt igen eller det bliver hårdt og spidsagtige. Men du kan stadig opnå en glat hud i dette område af kroppen på få minutter. For at gøre dette skal du have en god barbermaskin eller en elektrisk barbermaskine.

  Sådan barberes armhulen jævnt med en barberkniv:

  • Først skal du forberede armhulenes hud. Vask dette område af kroppen, mens du tager et bad eller bad. Du kan fugtgøre armhulen med en særlig fugtighedscreme for at gøre hårene blødere og mere smidige til barbering.
  • Påfør barberskum til huden med armhulerne. Du kan bruge en mild sæbeopløsning eller barberkrem. Dette trin er meget vigtigt, således at efter barbering forbliver armhulenes hud smidig.
  • Begynd at barbere dit hår fra top til bund, indtil du føler hårets modstand til barbermaden. Vask barbermaskinen. Tag en barberkniv igen på det sted, hvor du lige barberet. Fortsæt barbering med blide bevægelser, indtil du igen føler hårets modstand til barbermaden og vasker den igen. Gentag bevægelsen, indtil du har valgt din armhule helt.
  • Skyl din hud med dine armhuler og brug skum igen. Denne gang skal du flytte barbermaden fra bunden op ad flere gange ved hjælp af en barbermaskine i et område. Skyl huden efter processen.
  • Kig på det barberede område og se hvor de korte hår er. Hvis du ikke ser dem, så prøv at grope dem og bringe huden til glatthed, gentag proceduren.

  Sådan barberes armhulen jævnt med en elektrisk barbermaskine

  Når du har vasket din armhuler, skal du tørre dem tørre. En elektrisk barbermaskine bruges bedst, når din hud er ren og tør.

 • Start barbering fra top til bund. Brug en barbermaskine over det samme område flere gange. Fortsæt barbering, indtil du føler hårets modstand til barbermaden.
 • Skær huden, indtil håret er helt fjernet, eller indtil bladet er tilstoppet. De fleste elektriske barbermaskiner leveres med en børste for at rense barberhovedet. Rengør barbermaskinen regelmæssigt for at sikre en god barbering.
 • Derefter barberer armhulerne fra bunden op, ved hjælp af en barbermaskine flere gange over et område af huden. Fortsæt processen, indtil du helt slippe af med håret.
 • Undersøg armhulenes hud for at sikre, at der ikke er hår tilbage. Hvis du ikke kan se dem, føl dem med din hånd og bring processen til enden.
 • Først og fremmest skal du sørge for, at barbermaskinen er ren, da snavs kan forårsage hudinfektion med bakterier. Det er bedst at gøre dette om morgenen, når du tager et brusebad, så din underarm hud er fugtig nok. Du kan bruge særlige fugtighedscreme til at gøre barberingsprocessen nemmere.

  Undgå underarm barbering, hvis du vil svømme i poolen eller på stranden. Klor, som findes i swimmingpoolvand og salt i havvand kan irritere armhulenes hud, hvis du lige har barberet dem. Så hvis du planlægger at svømme i poolen om morgenen, så barber du armhulerne natten før.

  Hver persons hår vokser i en anden hastighed, og hyppigheden af ​​underarmsberøring afhænger af det, men du behøver ikke at gøre det hver dag. Hvis du barberer armhulerne dagligt, bliver din hud mere følsom og sårbar. På grund af hyppige skader vil hudirritation også øges.

  Når du er færdig med at barbere armhulerne, skal du bruge deodorant for at undgå irritation. Forsøg at vælge en deodorant ikke kun på grund af sin behagelige lugt, men på grund af dets evne til at pleje huden, fugt og hjælpe genopretningen af ​​hudceller. En sådan deodorant kan indeholde E-vitamin, en fugtgivende komponent og andre hudvenlige stoffer.

  Hvordan man barberer armhulerne

  I dag barberer ikke kun kvinder, men ofte mænd deres armhuler - det er hygiejnisk og smukt. For at armhulen kan resultere i glat og ingen irritation af huden, skal de være barberet efter nogle enkle regler.

  En underarm barbering bør være af god kvalitet, bedre end en velrenommeret producent. Sammen med maskinen skal du forberede blunt sakse og gel- eller barberskum.

  Shaving armhulerne er bedre, mens du tager et brusebad, når huden er helt dampet. Hvis håret under armene i industrien er stærk, skal du først klippe det med en saks. Hvis dette ikke er gjort, vil de lange hår blive tilstoppet mellem maskinens knive og det kan ikke glide godt på huden.

  Fem minutter efter starten af ​​vandprocedurer, påfør skum på en armhule. Løft hånden op og hold den på en halv og en halv time. I løbet af denne tid vil skummet blødgøre hårets brønd. Tag maskinen i din anden hånd og barber den under armhulen fra top til bund, idet du siver maskinen lidt mod ryggen. Gør ikke for lange passerer med en maskine - det er bedre at barbere armhulen med korte bevægelser. Dette skyldes anatomien i det aksillære rum, som er et lille hulrum. Hvis du forsøger at barbere dit hår i et langt pas, kan du skære den delikate hud. Efter barbering af håret, skyll armhulerne med vand og visuelt overvåge fraværet af hår. Pludselig vil du se nogle ikke barberede hår - gentag proceduren.

  Barber den anden armhule på samme måde som den første. Efter brus og barbering klap din hud godt med et blødt håndklæde (gnid ikke det) og lad det tørre naturligt. Efter på armhulerne anbringes en beroligende deodorant med aloe vera, helst en bold og uden alkohol. Og du kan anbefale en deodorant i en sprøjtebeholder, som omfatter talkum.

  Aldrig barbere armhulerne, mens du tager et bad. I varmt vand er huden godt afskåret, og håret barberer godt. Men så i vandet vil uhyggelige spor af denne meget barbering flyde. Og i brusebadet bliver barberet hår straks skyllet af med vand og vil ikke slå sig ned på din krop.

  Hvordan barberer man armhulerne?

  Hvordan man barberer armhulerne

  For nylig er en sådan procedure som barbering af armhulerne blevet populær, ikke blot blandt kvinder, men også blandt mænd. Selvfølgelig er mange repræsentanter for det stærkere køn voldelige modstandere af dette, men det følger stadig af de grundlæggende hygiejnehensyner, det er undertiden umagen værd at overstige deres dovenskab og dumhed.

  Der er intet galt med dette, i princippet er det vigtigste at gøre alt korrekt og sørge for kvalitet efter barbering. Hvad angår de kosmetiske produkter, der er nødvendige til disse formål, er der mange meninger. Nogle foretrækker at bruge sæbe på gammeldags måde, og nogle får specielle barberskum og geler. Især tilfreds med det faktum, at der i dag på markedet for kosmetiske produkter er der en hel del kvindelige barberingsprodukter og efterfølgende.

  Når man taler om fjernelse af uønsket hår, er det værd at bemærke, at der foruden barbering er andre måder, men barbering er den mest økonomiske og hurtige vej, selvom det ofte er farligt. Det vigtigste, du skal huske, når du udfører denne procedure er, at du ikke skal skynde dig og gøre det meget omhyggeligt for ikke at beskadige huden. Ellers kan det føre til uønskede konsekvenser, herunder at gå til lægen.

  Så hvor skal man starte? Det er normalt barbert under armene under badning eller brusebad. Barber ikke på tør hud. Generelt er det tilrådeligt at dampe huden lidt, så det bliver blødere, og med det har håret en blødere konsistens. Når du har "blødgjort op" lidt, skal du fortsætte med at vaske det behandlede område. Vask grundigt under armene på dit sædvanlige rengøringsmiddel, uanset om det er en brusegel eller en sæbe. Tag derefter en barbermaskine og uden at trykke hårdt på det, start barberingen. Korrekt barbering under armene fra top til bund, til hårvækst. På den måde kan du ikke opnå det perfekte resultat. Så hvis du er ejer af mørkt hår og tror, ​​at denne mulighed ikke passer dig meget, kan du barbere fra bunden op, men vær meget forsigtig på samme tid. Du bør ikke holde barbermaskine på samme sted flere gange, fordi Du kan beskadige hudoverfladen, det er bedre at barbere gradvist i trin.

  Når du har gennemført denne procedure, skal du forsigtigt bløde håndklædet under armene, men gnid ikke overhovedet. Og allerede på tør hud bør der anvendes en fugtighedscreme for at undgå irritation. Det er ikke nødvendigt at bruge deodorant umiddelbart efter barbering, det kan forårsage hudirritation.

  Hvad skal man gøre, hvis man efter shugaring i bikiniområdet har pustler

  Cuticle removers