Sådan barberer du lysken hos en mand: måder, forholdsregler og funktioner

Hovedargumentet for at barbere en lyske til en mand er æstetik. Et glat barberet lyskeområde fokuserer opmærksomheden på penis og gør det visuelt større. Men det stærkere køn er meget sværere at klare denne opgave. For ikke at beskadige den delikate hud i dette område bør man være opmærksom ikke kun på udførelsesmetoden, men også på de anvendte instrumenter. Fælles shugaring, kemisk hårfjerning og laser hårfjerning anbefales ikke til mænd. Disse procedurer, udført i salonen og populær hos kvinder, på grund af de særlige forhold i strukturen af ​​den mandlige krop kan skade ham. Det er derfor, at den mest populære metode til at slippe af med overskydende vegetation forbliver barbering, som med forbehold af en række anbefalinger kan udføres hjemme.

Det anbefales kun at barbere lyst på en mand med en barbermaskine. Elektriske barbermaskiner er meget aggressive i aktion og kan let beskadige huden. Derfor bør barberingen kun udføres på ansigtet. Brugen af ​​en barbermaskine er acceptabel, men den professionelle skal udføre proceduren. Ellers kan skader forårsaget af værktøjet være livstruende.

For sikkert at fjerne hår fra lysken er det vigtigt at vedtage den korrekte kropsholdning. Den mest komfortable stilling - liggende. Proceduren kan udføres i bad eller brusebad. Men det er mest sikkert og behageligt at barbere kønsorganerne kun ved at ligge på en sofa eller seng. Hvis barberingen udføres for første gang, anbefales det at vælge din kropsstilling i badet.

Før du går videre til proceduren, skal du forberede huden. Det er nødvendigt at dampe yderligere ved hjælp af et varmt bad eller en bruser. For dette nok 10-15 minutter. Dette sikrer komfortabel hårfjerning uden risiko for efterfølgende indvækst: Udvidede hårkanaler bliver lettere at manipulere. I dette tilfælde er sandsynligheden for irritation signifikant reduceret.

Barbering af håret er mest bekvemt efter forbehandlingen. De skal skæres i en længde på mindre end 0,5 cm. For at gøre dette skal du bruge en trimmer, hårmaskine eller sakse. Ved brug af maskinen skal du først kontrollere rigtigheden af ​​de valgte dyser. For at gøre proceduren så let som muligt anbefales det at bruge tip "0" eller "1".

I testiklernes område skæres håret kun med sakse. Skader på dette område er meget smertefulde og farlige.

Ved brug af depilatory cremer skal man tage sig af. Før du anvender værktøjet til det intime område, er det nødvendigt at anvende lægemidlet til albuebøjningen. Efter fjernelse fra huden er det nødvendigt at analysere dets tilstand inden for en time. Selvom der ikke er nogen irritation eller pletter på hånden, der angiver en allergisk reaktion, skal du lægge stoffet på kønsorganerne, så du starter med en meget lille del og ser huden i de næste par minutter.

Hvis du vælger et barberingsprodukt, bør du foretrække lægemidler beregnet til følsom hud.

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af den korrekte arbejdsstilling. Der er flere muligheder, men den mest komfortable ligger på sofaen.

Barbering udgør:

 • Liggende i badeværelset - fordelene ved kropsholdning er, at du kan udføre proceduren, idet du er i en lille mængde varmt vand, hvilket giver yderligere dampning. Razor i denne position er meget bekvemt at skylle, og du kan rydde det op med et brusebad.
 • Siddende på gulvet - denne position er også meget behagelig på grund af stabiliteten. I dette tilfælde anbefales det at placere et bassin fyldt med vand ved siden af ​​det for nemheds skyld at skylle barbermaskinen.
 • Siddende på toilets skål er også en bekvem, men mindre stabil måde. Til denne position anbefales det at erstatte en spand under kønsorganerne: dette undgår unødvendige rester.
 • Stående under brusebadet - metoden er god, fordi når der opstår nedskæringer, vaskes blod hurtigt af med en vandstrøm, ikke tilsmudsende tøj. Under proceduren anbefales det at stå ved siden af ​​en vandstrøm, og ikke under den, for ikke at vaske barberskummet.

Pubisk hår skal fjernes hver 5-6 dage. Til dette formål anbefales det at bruge razor tips med 2-3 blade. Hvis der anvendes engangsmaskiner, skal antallet af blades forblive ens. Dette vil give en højkvalitets barbering uden at savne hår.

For helt at slippe af med håret og ikke skære, skal du med din fri hånd strække det behandlede område af huden for at undgå dannelsen af ​​dets folder. Ellers skal du sørge for at skære ned.

Derudover skal du nøje følge håndens retning. Korrekt er korte stroke-lignende bevægelser udført uden at trykke hårdt.

 1. 1. Langt hår er forkortet med saks eller trimmer.
 2. 2. Påfør barberkrem til området omkring penis og testikler.
 3. 3. De barberede områder strækkes forsigtigt under proceduren. Der skal lægges særlig vægt på pungen, da den næsten udelukkende består af hudfold.
 4. 4. For at undgå rødme og ubehag smøres overfladen, der allerede er behandlet med en barbermaskine, med creme eller gel efter barbering.
 5. 5. For at mindske irritationen skal det være noget tid (30-60 minutter), skal du ikke bære undertøj: de resterende dele af hårene klæber sig til stoffet.

Hvis en mand allerede har barberet den intime zone, men han fulgte ikke instruktionerne i alt, kan rødme blive vist senere. For at undgå kløe anbefales det at omhyggeligt pleje huden efter proceduren. For dette bør du bruge fugtighedscreme naturligt.

Hvis en mand barberer sine puber og kønsorganer for første gang, lidt senere kan han støde på en piercing sensation i lyskeområdet. Voksende hår forårsager denne følelse, så proceduren skal gentages regelmæssigt. Regelmæssig barbering med brug af specialiserede produkter gør hårene blødere, så problemet vil bekymre sig mindre og mindre hver gang.

En ung fyr eller teenager til pleje af det intime barberingsområde skal bruge naturlige fedtstoffer: grøntsager eller dyr.

Når håret vokser, kan det forårsage ubehag. Dette er en midlertidig begivenhed. Hvis skrotområdet er kløende efter proceduren, og plejeprodukterne ikke fjerner ubehag, bør du begrænse barberingsområdet. Det anbefales at forlade en lille vegetation i området af skindens del af ljummen og skrotummet og efterfølgende justere den intime frisure i dette område med en trimmer.

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Skal jeg barbere lykken hos en mand og hvordan man gør det korrekt

For nylig er flere og flere repræsentanter for det stærkere sex særlig opmærksom på deres udseende. Og for nogle år siden var hårfjerning udelukkende en kvindelig prerogativ, så i dag fjerner mænd også overskydende hår fra huden. Et af de mest presserende spørgsmål er, hvordan man barberer en lyske til en mand, og om det overhovedet er det værd. Kvindernes meninger om dette emne er dog meget forskellige, dog som mænds. Nogle unge damer mener, at manglen på hår i kønsområdet berøver mænd af attraktivitet og maskulinitet. Andre kvinder hævder tværtimod, at det barberede lyskeområde er et tegn på pleje.

Barbering lysken - pligt eller lyst

Skal jeg barbere min lyske, må hver enkelt bestemme sig selv, ud fra sine egne præferencer og trøst.

Men hvis en mand aldrig har fjernet hår i det intime område før, i det mindste en gang er det værd at barbere. Dette vil hjælpe med at vurdere alle fordelene ved tilstedeværelsen og fraværet af vegetation og træffe den bedste beslutning.

Som praksis viser, har mere end 25% af det stærkere køn, der altid har været imod depilation, forsøgt at barbere, så stop med denne version.

Også om dette problem kan du rådføre dig med den kvinde, han elsker. Nogle unge damer opfordrer deres partnere til at tage barbermaskinen op, da hårene kan forårsage ubehag under intimitet.

Når barbering er nødvendig

I nogle tilfælde er barbering af lysken hos mænd en obligatorisk procedure. Oftest er behovet for at fjerne hår overfor folk involveret i professionel sport og det stærkere køn, hvis arbejde er relateret til demonstrationen af ​​kroppen. Den mest almindelige depilation øvelse:

 • atleter. Professionelle svømmere anvender ofte hårfjerning i det intime område og i andre dele af kroppen. I løbet af talrige undersøgelser og forsøg blev det bevist, at tilstedeværelsen af ​​vegetation på kroppen kan have negativ indflydelse på atletternes hastighed, fordi hårene forhindrer at glide;
 • bodybuildere. Spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere lysken, er i dette tilfælde ikke værd, fordi depilationen er en forudsætning for præstation;
 • strippere. Folk i dette erhverv bør også have en glat krop.

Depilation af det intime område hos mænd er et obligatorisk trin før nogle typer operationer. Lægerne behøver altid at slippe af med hår, hvis appendicitis fjernes.

instruktion

Før du tager handling, skal du finde ud af, hvordan du skal barbere lysken korrekt. Den endelige virkning på proceduren afhænger af forberedelsesfasen, valg af midler og overholdelse af aktionsalgoritmen. Desuden vil streng overholdelse af alle anbefalinger bidrage til at forhindre forekomsten af ​​komplikationer og forlænge glatheden i huden i en maksimal periode.

Hjælpemidler

At barbere ordentligt og ikke forårsage komplikationer, den første ting du behøver at fylde op på alt hvad du behøver. Mange mænd gør en fælles fejl - de nægter at bruge specielle geler og barberskum, hvilket forårsager irritation.

Nogle producenter af barbermaskiner hævder, at deres produkter er så skarpe og af høj kvalitet, at barbering kan udføres uden brug af ekstra midler. Du behøver ikke at tage dette ord, fordi ingen gelstrimmel vil give den nødvendige glide.

For så vidt angår konventionelle sæbsåbninger, vil den kun delvis blødgøre huden, men kan ikke erstatte et særligt barberskum.

Det anbefales at tage et varmt brusebad før proceduren, det vil hjælpe med at åbne porerne og gøre håret mere smidigt. Dernæst påføres en lille mængde barbergel på epidermierne, og agenten overlades til at virke i nogle få minutter.

Derefter skylles maskinen i varmt vand og begynder at behandle. Led med en barbermaskine til retningen af ​​hårvækst, med lidt strække huden. Mænd sådan behandling skal udføres med stor forsigtighed og ikke tillade stort pres, da dette kan føre til skade på epidermis.

Hjælp! Mange af de stærkere køn efter brug af sæbe på huden virker irritation, som fortsætter i flere dage.

Sådan laver du et hårklipp

Nogle repræsentanter for det stærkere sex tør ikke fjerne alle hårene i det intime område, og foretrækker at gøre et intimt hårklipp. Du kan gøre det hjemme, for det er det ikke nødvendigt at besøge en specialist. Først og fremmest skal en mand beslutte sig for en tegning og tænke på, hvordan det er mere praktisk at udføre det: for hånd eller med stencil. Også, før du opretter en frisure er forpligtet til at fylde op med alt nødvendigt. Dette vil kræve saks, trimmer, barbermaskine, antiseptisk og barberskum.

Begyndere opfordres til at bruge stencilen, da en sådan enhed vil forenkle arbejdet så meget som muligt. Stencilen skal påføres pubis og cirkulere tegningen med en speciel kosmetisk blyant. Derefter fjernes vegetationen uden for mønsteret. Dette kan gøres med en barbermaskine eller med en trimmer. Efter at hovedparten af ​​håret er fjernet, skæres mønsterets kanter med en trimmer med en smal dyse. Når arbejdet er afsluttet, behandles huden med et antiseptisk middel.

Ingen trimmer - hvad skal man lave

Hvordan barberer man en kærligheds lyske og gør et originalt intimt hårklipp, hvis der ikke er nogen trimmer ved hånden? I dette tilfælde vil almindelige sømklippere hjælpe. Ved hjælp af saks kan du også opnå et godt resultat, det vigtigste er, at de skal være skarpe. Den eneste ulempe ved dette værktøj er, at behandlingen vil tage længere tid.

De bedste barbermaskiner

For at opnå det ønskede resultat og forhindre forekomsten af ​​komplikationer, bør proceduren udføres med en kvalitetsskraber.

Det største antal positive anmeldelser har sådanne maskiner:

 1. Bic flex Nem. På trods af den fremragende kvalitet har maskinen en overkommelig pris.
 2. Gillette Fusion ProGlide. Denne maskine er den mest populære. De fleste mænd foretrækker det til ham.
 3. Schick Hydro 5 Power Select. En sådan barbermaskine giver den perfekte barbering.

Det er vigtigt! Brug en engangsmaskine til fjernelse af vegetation i lysken er ikke det værd. Disse barbermaskiner er ikke skarpe nok, hvilket kan forårsage skade på huden.

Hvor særlig pleje er påkrævet

Skulle en mand barbere lyske, beslutter alle sig selv selvstændigt. Men hvis fyren har besluttet sig for depilation, skal det ske med ekstrem forsigtighed og være særlig opmærksom på sådanne zoner:

 • den nederste del af puben. Behandle dette område til glatte bevægelser, fra bunden opad;
 • pungen. Huden i dette område er den mest delikate, du skal barbere den i meget små portioner.

Da epidermierne i det intime område er meget følsomme og modtagelige, skal håret i hvert fald fjernes med yderste omhu. Efter aflejringen er færdig, anbefales det at behandle huden med en beroligende lotion, og der kræves ingen ekstra midler.

Effekter af barbering

Selv hvis aktionsalgoritmen observeres, kan sandsynligheden for forekomsten af ​​komplikationer ikke udelukkes. Irritation og rødme kan forekomme på grund af brugen af ​​uhensigtsmæssige allergiprodukter. Derudover opstår kløe i bikiniområdet, hvis man efter depilering bærer tætte undertøj fremstillet af syntetiske stoffer. Oftest er repræsentanterne for det stærkere sex udsat for sådanne bivirkninger:

 1. Nedskæringer. Hvis der opstår et snit under barberingen, er det først at gøre blødningen og desinficere såret. Til dette er det nødvendigt at behandle det skadede område med chlorhexidin eller miramistin og fastgør en gasbind til såret i 5-7 minutter.
 2. Irritation. Hvis huden i det intime område er rød og kløende, vil salve med regenererende virkning hjælpe med at slippe af med problemet. Bepanten er det mest effektive og sikre middel. Denne creme har ingen kontraindikationer og fremmer hurtig vævsreparation. Du kan også bruge Solcoseryl og D-panthenol. Den valgte salve sættes på det berørte område to gange om dagen.

Enkle tips og tricks

Det anbefales at overholde følgende anbefalinger ved barbering:

 • Sørg for at bruge et specielt gel- eller barberskum;
 • det er nødvendigt at studere retningen af ​​hårvækst og barbering hår kun for vækst;
 • Før barberingen skal huden dampes ud, så hårene bliver blødere og mere bøjelige;
 • maskinen kan kun udføres på den strakte hud, ellers er der en øget sandsynlighed for nedskæringer;
 • under depilering er det forbudt at trykke på barbermaskinen.

Disse enkle tips hjælper med at undgå vanskeligheder under og efter proceduren.

konklusion

Barbering eller ikke en mand i lyskeområdet, alle skal selv bestemme sig selv. Men selvom en mand ikke ønsker at følge moderne standarder, er det stadig værd at eksperimentere mindst én gang.

Hvordan barberer mænd lysken ordentligt?

Pubisk hår af natur er udtænkt som en seksuel identifikator. Glem ikke, at vores forfædre var tæt på dyrenes verden. Et stort antal feromoner udskilles af genitalorganerne, og det er håret på de intime zoner, der giver dem mulighed for at sprede sig over lange afstande og tiltrække repræsentanter for det andet køn.

På spørgsmålet om hvordan man barberer en lyskes lyske og om det skal gøres, er det umuligt at give et bestemt svar. I nogle lande er det endog usømmeligt at tale om det, i andre er det antaget, at tilstedeværelsen af ​​sådant hår er overflødigt.

Den stadigt udviklende verden ændrer imidlertid sin holdning til dette. Hos mænd sørger pubic hår for, at en utilsigtet infektion ikke kan trænge ind. Derfor er det ifølge eksperter korrekt at lade dem være intakte. Hvis en mand besluttede at tage et sådant skridt, skal alt gøres korrekt.

Nødvendig forberedelse

Hvis du fjerner håret for første gang, er det bedre at først bruge en trimmer og skære håret, hvilket efterlader en længde på ca. en halv centimeter. Så vil proceduren for yderligere barbering blive meget lettere. Hvis du arbejder på langt hår, vil maskinen hurtigt blive tilstoppet.

For mænd er der et par regler for at arbejde i det intime område:

 • At barbere pungen er bedre at ikke udføre en elektrisk barbermaskine. Huden i dette område er meget tynd og fordeles ret frit, så det er let at hænge på bladene. På dette sted er det bedre at skære håret kort tid.
 • Hvis der ikke er nogen anden barbermaskine på hånden, skal området under penis og midten af ​​pungen være intakt.
 • Hvis du tidligere har fjernet langt hår i badeværelset, kan du flytte ind i rummet og ligge på ryggen. Denne position betragtes som en af ​​de mest bekvemme.
 • Anvendelsen af ​​depilatory cremer til den mandlige intime zone er forbudt. Dette skyldes igen den høje følsomhed af huden på pungen.

Hvis du beslutter dig for et sådant forsøg, skal du først foretage en følsomhedstest. Til dette er den indvendige bøjning af albuen dækket med en lille mængde af en afskallende sammensætning, og efter den angivne tid på kassen vaskes af. Hvis der i løbet af dagen ikke er opstået nogen manifestationer af irritation, kan du fjerne håret på kønsorganerne. I dette tilfælde skal penisens hoved være beskyttet mod indtrængning af midler.

Husk at for en sådan intim proces er det bedre at gå på pension, du bør ikke forstyrres, og du bør ikke skynde dig. Før arbejdet kan du tage et varmt bad eller et bad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud og give en mere enkel udgang af hår fra folliklerne. Barbering, forresten, kan gøres i en siddeplads på badeværelset. Du kan få adgang til vandet for at skylle maskinen.

Hvis du ikke ønsker at arbejde i badeværelset, kan du simpelthen sidde på gulvet eller kanten af ​​toiletskålen, som desuden sparer dig for yderligere rengøring efter proceduren. Du kan barbere i brusebadet mens du står, men du behøver ikke at stå under vandkanden selv, det vil vaske skummet af.

Før proceduren er det nødvendigt at sætte gel eller skum i stedet for barbering. Det er bedst at foretrække et værktøj, der er målrettet mod følsom hud. Kassere midlerne, flavored med menthol eller andre stærke aromastoffer. Dette kan forårsage irritation. Ved anvendelse af antibakterielle cremer kan det undgås.

Derudover er det umagen værd at forblive på et gennemsigtigt værktøj, der gør det muligt at styre processen med at rense huden.

Vi arbejder korrekt

At barbere det intime område er bedst at bruge moderne blade. Lys, korte streger bruges til barbering. I dette tilfælde skal huden på et sted, der er barberet, strammes, ellers kan du blive ejeren af ​​udskæringer og ikke en ren overflade. Efter hver bevægelse skal barbermassen vaskes i vand for at fjerne hår.

Det er ikke værd at trykke på, når du barberer på maskinen. Nem ubesværede bevægelser hjælper med at undgå irritation og nedskæringer. I dette tilfælde vil retningen af ​​hårvækst give dig mulighed for i fremtiden at undgå sådanne problemer som indvækst. Men barbering i modsat retning giver dig mulighed for at få den mest glatte overflade af huden.

Det er bedst at starte med området over penis. For at gøre dette er det nok at sænke det ned og barbere det område, der går fra dets base til navlen. Efter at have flyttet det seksuelle organ til side, er hårene placeret på siderne af overfladen, såvel som pungen, afskåret. Det er nødvendigt at flytte fra siderne ned.

For at barbere området mellem penis og pungen er det nok at løfte penis op for at barbere området fra det til bunden af ​​pungen. Retning fra top til bund. Mange mænd understreger, at barbering under en erektion forenkler processen meget. Dette skyldes, at huden er ret, og penis er lettere at holde.

At barbere pungen er nødvendig for at rette huden. Barbering udføres bedst fra midten af ​​fronten, på vej i forskellige retninger. I dette tilfælde er skrotum et sted, der kræver særlig pleje. Det er bedst at løfte det og presses tæt på kroppen. Men at barbere huden mellem penis og det er ofte meget svært.

For at forenkle processen kan du bruge isterningen og gnide pungen. Under indflydelse af kulde vil det komprimere. Denne teknik redder dig fra et stykke hud i dette problemområde.

Alle steder efter barbering skal vaskes grundigt med vand. Derudover er det nødvendigt at behandle dem med midler til intim hygiejne eller babysæbe, hvorefter området tørres tørt med et håndklæde. Bare gnid ikke huden og tryk ikke på den, den har allerede mikrodamager, som du kun vil styrke med sådanne handlinger og tjene irritation.

Hvis du gjorde alt rigtigt, vil du ende med et glat, velplejet intimt område. Ved hjælp af en kvalitetsmaskine kan du slippe af med irritation (det er forbudt at bruge en barberkniv med stumme knive). Derudover kan du forbedre hudens egenskaber ved hjælp af specialværktøjer beregnet til hud efter barbering. De indeholder fugtighedsgivende og blødgørende ingredienser. Desuden bruger de ofte komplekser til at bremse hårvæksten.

Sådan barberer du en lyskes lyske

Et godt varmt emne for mænd er barbering på intime steder. Og som det viste sig, er spørgsmålet om barbering af mænds kønsorganer ikke kun interessant for fyre, men også for piger.

De fleste mennesker er bekymrede over den rigtige teknik barbering i intime steder, sikkerhedsprocedurer, samt mere end et filosofisk spørgsmål: bør en rigtig mand at barbere lysken, ikke, om manden barberet skridtet mindre brutal og modig, men også interesseret i kvindernes udtalelser om dette emne.

I dag vil vi snakke om, hvordan man skal barbere lysken mænd, om det skal gøres og finde ud af, hvordan man skal forholde sig til denne pige.

Må mænd barbere lysken

For at besvare spørgsmålet om, om mænd barberer deres lyske, lad os lave en kort udflugt til historien.

Proceduren for hårfjerning fra skam mænd er forankret i vores samfunds fødsel. Fremgangsmåden blev udført på forskellige måder, herunder brugen af ​​de første razorer af silicium og dræn og senere af metaller.

For eksempel i de gamle egypter besluttede folk fra højere kredse at fjerne hår fra hele kroppen, også fra intime steder. For at gøre dette brugte egypterne razorer lavet af bronze og ædle metaller og udførte også depilationen ved hjælp af voks, harpiks og andre midler, eller træk blot håret på uønskede steder.

Også i det antikke Grækenland og det gamle Rom til at have hår på kroppen blev betragtet forbeholdt de lavere klasser, adelen foretrak at slippe af vegetationen ved hjælp af barbermaskiner lavet af kobber eller bronze, eller ved hjælp af en speciel pincet, og håret i den intime zone anses for at være bærere af sygdomme, så selv slette deres foretrukne med hjælp fra en tjener, for ikke at røre ved hans hænder.

I det gamle Indien gjorde det også højere grad af samfundet det nødvendigt at omhyggeligt overvåge hygiejnen og fjerne håret på kroppen og på ansigtet.

I islam, for både mænd og kvinder, er hårfjerning på intime steder obligatorisk for at opretholde hygiejne og sundhed.

Som du kan se, var det en helt naturlig ting fra tidernes uendelige at barbere en pub for mænd, så vi tror, ​​at du ikke har nogen spørgsmål om, hvorvidt en mand skal barbere sin lyske. Normalt og mere end vil mændene i det gamle Egypten, Grækenland, Rom og andre gamle civilisationer bekræfte.

Hvor mange mænd barberer lyske

På webstedet for Mean's Heals magazine blev der foretaget en undersøgelse i fællesskab med Cosmo.rus hjemmeside om emnet hårfjerning hos mænd og deres holdninger hos mænd og kvinder. Resultaterne af undersøgelsen var meget interessante.

68% af mændne bliver på en eller anden måde fri for vegetationen på deres krop. Faktisk er 7 ud af 10 mænd regelmæssigt forkortet eller helt barberet af håret på intime steder. Jeg tror nu, at du ikke bør være bange for misbilligelse af mænd.

Skal en mand barbere sin lyske - kvinders mening:

Og kvindernes mening om dette spørgsmål er endnu mere radikalt: 66% mener, at en mand bør barbere pubis fuldstændigt, 25% er overbeviste om, at han i det mindste regelmæssigt skal forkorte. Så 91% af kvinderne overvejer 9 ud af 10 potentielle partnere, vil kun være glade, hvis du har barberet der. Og måske vil kun en ud af ti ikke godkende. Nå, er det værd at lytte, du har 9 mere, du kan lide uden hår.

Hvorfor barberer mænd den intime zone

Med spørgsmålet om, hvorvidt mænd barberer en intim zone, synes vi at have regnet ud. Men samtidig bekymrer folk sig om hvorfor mænd barberer pubis, dette spørgsmål bliver ofte stillet på internettet. Lad os håndtere dette. Årsagerne her er de mest naturlige:

1. Hygiejne - vi alle sveder, også på intime steder. Hår i lugen absorberer sved og lugt, hvilket ikke er meget godt med hensyn til hygiejne. Selvfølgelig har ingen aflyst det daglige brusebad, men hvis du ønsker at opretholde personlig hygiejne bedre, kan du passe på at fjerne overskydende hår.

2. Convenience er personlig - en person er simpelthen hæmmet af overflod af pubic hår og det er mere praktisk for ham enten helt uden dem eller med hår af minimal længde.

3. Convenience partner - som vi har lært, er de fleste piger velkommen, hvis en mand bekymrer sig om sig selv og barberer på de rigtige steder. Tænk over det, pigen vil glæde sig over at snuble over den uigennemtrængelige jungle, uberørt af en barbermaskine, hvor Tarzan skjuler et eller andet sted dybt i fordybningerne? Vi tror, ​​hvordan din holdning til kvindelig ujævnhed er absolut negativ, og derfor er pigernes meninger om mænd på dette spørgsmål ret ens.

4. Størrelse - den fjerde grund svarer ret fuldt ud spørgsmålet om hvorfor mænd barberer deres lyske. Som de siger i et ordsprog: jo kortere busken, jo mere træet virker. Og det er sandt, den rigelige vegetation i lysken stjæler visuelt ekstra centimeter af din værdighed, og der kan ikke være ekstra centimeter her. Derfor kæmper ubarmhjertigt med hår på intime steder, du kan ikke miste denne kamp!

Kan mænd barbere lysken

Vi undersøgte samfundets holdning til at barbere intime steder blandt mænd i tilstrækkelig detaljer og syntes ikke at finde et enkelt argument imod; tværtimod fandt vi endda ud af, at de fleste mænd følger håret der, og de fleste kvinder støtter kun det. Derfor er svaret på spørgsmålet "Er det muligt for mænd at barbere håret i den intime zone?" Vil være utvetydig - det er muligt. Men om en mand har brug for at barbere sin lyske og om det er nødvendigt at gøre det, er det selvfølgelig ikke nødvendigt, og det er op til dig at beslutte, i dette bør du kun stole på personlige præferencer.

Samtidig er det værd at rejse spørgsmålet om sikkerhed: er det skadeligt for mænd at barbere den intime zone? Vi svarer - nej, hvis du følger de grundlæggende regler.

Først skal du overholde hygiejne:

- Ideelt set altid bruge en separat ren barbermaskine til at barbere din lyske. Hvis du har en maskine til ansigtet, til armhulerne og til intime steder, så mindst før og efter hver barbering, skal du skylle maskinen med enhver antiseptisk

- Aldrig barbere sig i uhygiejniske forhold. Vi håber, at du næppe vil have ideen til at barbere din lyske mens du vandrer i en skov med en strøm, men du ved det aldrig. Hvis dette pludselig skete, så husk vi vores råd - tag en barbering til en mere gunstig situation, indtil du kommer hjem, hvor der er brusebad, varmt rindende vand og alle de nødvendige redskaber til barbering.

For det andet skal du være forsigtig med ikke at skynde dig:

- Ved barbering af kønsorganerne kan du ved et uheld blive skadet. På disse steder er huden ret øm, og den mindste forkerte bevægelse kan føre til et snit. Hvis dette sker, skal du ikke bekymre dig, vask såret med varmt vand og sæbe, og behand det med alkohol eller hydrogenperoxid.

Hvor ofte skal jeg barbere det intime område?

Svaret på dette spørgsmål er meget enkelt - barbere lysken efter behov. Men stadig anbefales ikke at gøre det hver dag. Som vi har sagt, er huden på kønsorganerne meget følsom, og for hyppig barbering kan påvirke epidermierne negativt. Når du går langs huden med knive, har det brug for lidt tid til at komme sig, ellers kan der forekomme irritation, der spilder over i betændelse.

Skal jeg barbere lyske teen

På internettet kan du også ofte imødekomme spørgsmålet "Er det muligt at barbere lysken i 14 år?" (Samt 15, 16, 17, 18 er ikke spurgt, tilsyneladende i denne alder kan de enten bestemme sig selv eller stille spørgsmål uden henvisning til alder). Her forbliver alt efter den unge mands skøn: Der er et ønske - lad ham barbere, intet ønske - ikke nødvendigt. Det vigtigste er at huske om vores sikkerhedsråd. Hvordan man barberer lyske fyr overveje nedenfor

Sådan barberer du intim zone

Overvej enkle regler, som vil hjælpe mænd med at barbere deres lyske korrekt, selvom dette er din første gang:

Shave lysken i badeværelset

- Barbering lysken er bedre at gøre i brusebadet. Varmt vand vil fordampe og blødgøre huden, forhindre håret i at blive sammenflettet og klamrer sig til barberbladene, hvilket forhindrer, at det enkelte hår trækkes ud under barberingen. Også håret i lysken er hårdere og krøllede; der bliver blødgjort med vand og blødgør det lettere.

Barbermanden

- Vi synes, du er så forsigtig nok, men bare i tilfælde af, lad os sige højt: tænk ikke engang på at barbere din lyske med en lige barberkniv! Og om den T-formede maskine glemmer det også, og de kan også let klippes.

Brug den sædvanlige moderne sikre barbermaskin.

Se nærmere på vores sektion med klassiske sikkerhedsskrabere, vi kan bare anbefale Bolin Webb R1-maskine under Gillette Mach 3 Gillette-vedhæftningerne. For en tæt barbering er det tilrådeligt at bruge en separat dyse, der skal opbevares under sterile forhold, inden hver brug behandler knivene med ethvert antiseptisk middel, der vil ved hånden. Hvis skindhår er længere end 0,5 cm, skal det først afkortes med en trimmer inden barberingen.

trimmer

Trim trimmeren også med et antiseptisk stof før brug. Forsøg ikke at trimme dit hår på intime steder med en trimmer, så du kan skære din hud. Gå gennem håret så kort som muligt, afslut resten med en barberkniv. Forsøg heller ikke at trimme håret på pungen med en trimmer - huden på den er meget tynd og i folderne, som trimmerens knive let kan røre ved. Lad alt arbejde for barbermaden.

Er det muligt at barbere lysken med en elektrisk barberkniv

Som vi har sagt, er huden i lyskeområdet bemærkelsesværdig for sin særlige ømhed, så vi anbefaler bestemt ikke dig at barbere pungen med en elektrisk barberkniv. Uanset om du skal barbere den elektriske barberkniv - bestem dig selv, men i det mindste håret bør der allerede være forkortet så meget som muligt. Derudover skal det bemærkes, at elektriske barberknive er designet specielt til ansigtet og for hårets opbygning på ansigtet. Hvis vi vejer alle fordele og ulemper, for barbering af lysken, er barbermaskinen stadig mere optimal.

Hvilke værktøjer til brug for barbering

Sæbe eller barbergel

Brug ikke almindelig sæbe til barbering intim zone. Sæbe til hænder sart hud og giver ikke tilstrækkelig glide til maskinen. Brug gel- eller barberkrem, de fugter huden bedre, for øvrigt i vores afsnit "Kosmetik til barbering" er der et godt valg af cremer. Sørg bare for at dit produkt ikke indeholder alkohol eller menthol, ellers vil du føle en brændende fornemmelse i slutningen af ​​proceduren.

Kan jeg ikke bruge midlerne

Kan jeg barbere min lyske uden skum? Vi anbefaler bestemt ikke dig at gøre dette. Uden barberingsværktøjer kan maskinens klinge på grund af utilstrækkelig glidning skade skaden, hvilket i det mindste vil medføre alvorlig irritation eller nedskæringer. Barbering uden skum vil også få håret til at blive trukket sammen med en pære, som kan resultere i indgroet hår. Barbering uden skum vil helt sikkert føre til irritation, hårindbrudte udskæringer.

Barberingsteknik

Sådan barberer du en nær zone med en barberkniv, trinvise instruktioner

1. Gå gennem pubic håret med en trimmer og forkort det så meget som muligt. Rør ikke på pungen med en trimmer.

Barbering intime steder for mænd er et ret spicy emne og, som det viste sig, meget relevant for mange. I offentligheden blokerer kontroversen meget ofte, om en mand burde gøre det overhovedet. På samme tid i en mere anonym indstilling - i søgemaskinerne bliver brugerne oftest bedt om, hvordan man gør det korrekt.

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at finde ud af, hvor mange mænd rent faktisk barberer deres hår i det intime område og hvordan kvinder føler sig om dette, om det er værd at barbere deres lyske og vigtigst af alt, hvordan man gør det rigtigt. Nu kan du lave dine konklusioner og ikke kun styres af rygter og falske meninger.

Skal jeg barbere lykken hos en mand, og i så fald hvorfor

Til intim hårklipp er mænd tvetydige. En bedre ikke at antyde på en renskåret lyske, du kan forårsage en storm af negative følelser, de forstår bare ikke, hvorfor det skal gøres. Men andre repræsenterer ikke deres liv uden barbering i lyskeområdet. Mange mænd nægter at barbere deres lyske på grund af frygten efter proceduren for at få irriteret og en masse negative følelser i forbindelse med det. For at undgå omfanget af negativitet, bør du vide, hvordan man barberer lysken hos en mand.

Det er hensigtsmæssigt at barbere hver eneste person selv.

Fremkalde skønhed selv

For at barbere lysken korrekt behøver du ikke særlige færdigheder eller har uddannelse af mesterens intime hårklipp. Bare se på videoen, kendskab til en række regler - og alt vil vise sig. Barbering lysken hos en mand kan hjælpe anden halvdel. Altså:

 1. Først og fremmest sæt dig selv en times fritid. Snart, når du har fyldt din hånd, vil du hurtigere klare dig med din lyskes barbering, men for ensomhed er det nødvendigt.
 2. Arm dig selv med en trimmer, i ekstreme tilfælde med saks og trim håret i lysken i en længde på cirka en halv centimeter eller mindre. Du kan selvfølgelig ikke bruge trimmeren og saksen, men i dette tilfælde vil barbermaskinen hurtigt blive tilstoppet med hår.
 3. Påfør en speciel barbergel på pubis og pungen.
 4. Tag en ren barbermaskine. Det er ikke nødvendigt at barbere håret i lysken med en gammel barberkniv, da der opstår irritation. Det vil være korrekt, hvis en ny barberkniv anvendes.
 5. Da proceduren med barbering du sandsynligvis bruger i badeværelset, skal du åbne varmt vand. Skylning af barbermaskine i varmt vand giver dig mulighed for at barbere godt og med minimal ubehag.
 6. Nu kan du barbere dig. Undersøg hudtekstur. Begynd at fjerne hår med lette bevægelser. Huden i det område, hvor barberingsprocessen er, er det værd at holde i spændt tilstand, så det bliver lettere at barbere og undgå nedskæringer. Detaljerede oplysninger, du har allerede set videoen.
 7. Skyl maskinen fra tid til anden med rindende varmt vand.
 8. Når barberingen er færdig, skal du grundigt vaske af skum og hårrester. Tør det tørre, og påfør en speciel irriterende gel på huden.
  I fremtiden er det ikke nødvendigt at tillade vækst af tæt vegetation, og gentage barberingen, og sakse med trimmer vil ikke være nødvendig.

Denne procedure kræver ikke specifikke færdigheder.

Barberingsproceduren er ikke kompliceret, og detaljerede oplysninger er offentliggjort på videoen:

Første gang efter barbering vil det være meget kløende. Kombiner ikke disse steder og derved forårsage irritation. Det er nok at barbere igen eller smøre kønsområdet med en speciel creme. Men efter en række procedurer vil kløe gå væk - huden vil blive brugt.

Stol i en professionel

Hvis det for en eller anden grund er lysken i sig selv umuligt at barbere, så er der i sådanne tilfælde adgang til forskellige skønhedssalers ydelser. Master for en vis mængde vælger ikke bare lyske, men også i stand til at lave et intimt hårklipp. Hvad kræves af en mand:

 • Vælg en salon og master. I dette tilfælde kan du, og du er nødt til at stole på udtalelsen fra anden halvdel.
 • Tilmeld dig et intimt hårklipp.
 • Det anbefales at have sex før de går på salonen, hvis du selvfølgelig ikke vil demonstrere dit oprindelige medlem til mesteren.
 • Før du går til salonen, skal du tage et bad.
 • Stol på mesteren og slapp af.

I salonen kan du udover almindelig barbering tilbyde fjernelse af vegetation med voks eller specielle cremer. Valget af hvordan man barberer lysken, forbliver for manden. Hver metode har sine egne egenskaber. Voks hårfjerning er smertefuldt, og efter brug af cremer er der allergiske reaktioner.

En mand kan ikke genkende barberhule, men nogle gange i livet er der situationer, hvor lysken lysken er påkrævet uanset ønsket af repræsentant for det stærkere køn. I grund og grund er denne procedure udført før kirurgisk indgreb eller i behandlingen af ​​forskellige sygdomme. Det er selvfølgelig muligt at overdrage lysken til medicinsk institutioners personale, især hvis man ikke har kendskab til, hvordan man barberer en lyske eller hvordan man selv gør det. Men under alle omstændigheder vil viden og video ikke være overflødig.

Mænds hår i det intime område

I den moderne verden er det meget vigtigt at have et pænt og velplejet udseende. Derfor gives den mandlige krop ikke mindre opmærksomhed end kvinden. Mange fyre ser deres udseende, idet de ikke overvejer at dette er en slags uanstændig besættelse. Og omsorg for dig selv indebærer altid hygiejne og styrer hårets vækst på din krop.

Velplejede vikinger

Fra tidernes morgen har mænd altid været berømte for deres brutalitet, smukke skæg og hårede krop. Men nu, selvom du er en alvorlig viking i din sjæl, er det vigtigt at følge dig for at være sund og attraktiv. I stigende grad stiller mænd spørgsmål på siden af ​​barbering: skal vi slippe af med kropshår?

Hvis der i armhulerne er mange mænd, der regelmæssigt tager sig af hinanden, og ikke overvejer dette som en "ikke-mandlig besættelse", så bør et sådant pikant emne som "hår i kønsområdet" diskuteres så meget som muligt.

De vigtigste grunde til at slippe af med hår i det intime område

Ca. 70% af fyre ser deres intime haircut, tøv ikke med. Men grundene til hver enkelt person. Dybest set bliver en mand fri af håret, fordi:

 • Han var bare vant til at tage sig af sig selv og hans hygiejne.
 • Han arbejder i et modelleringsbureau.
 • Han kan lide at eksperimentere med sit sexliv.
 • Han lytter til hans kæreste ønsker.

Den opfattelse, at alle homoseksuelle mænd slipper hår i den intime zone, og omvendt er manglen på vegetation på kroppen et tegn på homoseksualitet, er en myte og ikke mere.

Hver mand har en grund til at passe på sig selv stærkere end seksuel orientering.

Hvad er hår i kønsområdet for?

Der er flere grunde til, at du har brug for hår i kønsområdet:

 • Først og fremmest er det beskyttelse mod mekanisk skade. Ud fra perspektivet af evolution er seksuorganet den vigtigste del af kroppen af ​​et sundt individ. I en normal livsstil opstår friktion, der fører til ble udslæt. Hår forhindrer friktion.
 • Varmebeholdelse og afkøling. Hår er den største naturlige opfindelse, der hjælper med at holde varmen på overfladen af ​​huden eller bidrager til udledningen af ​​sveddråber.
 • Holding feromoner. Sammen med senere udstråler kønkirtlerne de såkaldte feromoner, specielle stoffer, der hjælper med at tiltrække seksuelle partnere i parringsperioden til hudens overflade. Takket være hår lider feromoner på din krop et stykke tid og giver dit naturlige udseende attraktivt.
 • Naturlig hygiejne. Da dyr og hule mænd ikke havde nogen anelse om, hvad intim hygiejne var, tog naturen sig selv af, at de mest ømme dele af kroppen var dækket af hår, hvilket begrænsede adgangen til snavs eller bakterier til huden. Nu er denne funktion af hår mere end ubrugelig, fordi en person giver meget mere gavn for sig selv og plejer sig selv ved hjælp af hygiejneprodukter i stedet for at stole på moderens visdom.

Arbejde er ikke en ulv - det tolererer ikke uld

Kast ikke intim hygiejne, især hvis dit arbejde indebærer tilstedeværelsen af ​​et æstetisk legeme. Skuespillere og modeller er forpligtet til at holde styr på din krop, og hvis du tilhører denne kategori af mennesker, bør du straks slippe af med hår.

Finesserne af Kamasutra

De to sidste årsager til hårfjerning kan kombineres til en sexforgiftning af dig og din partner. Ca. 80% af kvinderne vil gerne have deres mænd til at slippe af med hår i det intime område, men ikke alle beslutter at sige det. Mænd bør tænke over at opgive principperne for den "virkelige mand", da der er mange fordele i dette:

 1. Med ren hud uden hår er det meget nemmere at rydde op før sex, uden at forlevere din partner med en ubehagelig lugt eller noget andet.
 2. For meget kompleks barbering kan det medvirke til visuelt at forøge kønsorganet, da det virker meget mindre i bushen.
 3. I nærværelse af en velplejet penis er det lettere at overtale en partner til oralsex.

Og hvis du stadig beslutter dig for at slippe af med vegetationen, så skal du gøre det så sikkert som muligt.

Sådan fjerner du håret i det intime område

Barbering er ikke den eneste vej ud. Der er mange moderne måder at fjerne hår til enhver smag:

 • Shugaring. Dette er fjernelsen af ​​hår fra roden ved hjælp af en pasta baseret på honning eller sukker.
 • Voks. Root hårfjerning med voks eller voks erstatning.
 • Laser hårfjerning. Ødelæggelse af hårsække med en laser. Flere procedurer i salonen hjælper dig med at glemme uønsket hår.
 • Epilering. Eksponering af follikelet ved termisk stråling. Denne procedure er sikrere end laser hårfjerning, men for at permanent fjerne hår, skal du besøge flere procedurer.

For at gøre resultatet bedre kan du kontakte en specialist i salonen, men hvis du ikke har en sådan mulighed, så er barbering den bedste mulighed i dit tilfælde.

Den første barbering er en grund til regelmæssig barbering.

- Mor, jeg skar æggene!

- Søn, skræm ikke mor, sig: Er du på badeværelset eller i køkkenet?

Hvis du vælger at barbere i det intime område for første gang, så ved at du skal gøre det regelmæssigt. Håret vil vokse hurtigt igen, og huden vil blive dækket med hakket børster.

For at undgå skade vælges den position, der er mest behagelig for dig.

 1. Det første du bør gøre før barbering er at finde den mest komfortable og stabile position. Du kan sidde på en stol, sidde i brusebadet og bedre - ligge i badeværelset. Din position skal være så stabil som muligt, så du ikke ved et uheld bliver skadet. Hvis du har et bad, så ligger det i det, der giver dig fri adgang til kønsorganerne uden spændinger i hele kroppen.
 2. Før proceduren er det nødvendigt at dampe huden. Porerne åbner, håret bliver blødere, og chancen for at dyrke dem ind i huden vil være minimal. Et varmt boblebad er din bedste ven i denne situation.
 3. Hvis du har en personlig jungle, så brug en saks, for ikke at ødelægge barbermaden med langt hår. Trim dem forsigtigt og smid dem i skraldespanden for ikke at lukke vasken i badeværelset.
 4. Brug en speciel shaving gel købt på forhånd. Det er bedre at få en gel til følsom hud. Påfør produktet til håndleddet og vask det ikke i flere minutter. Hvis der ikke er nogen allergisk reaktion, kan den anvendes på kønsområdet. Barbering gel vil blødgøre hårstrukturen, og barbering vil være mindre smertefuldt eller endog behageligt for dig.
 5. Barber afslappet og meget omhyggeligt mod hårvækst. Skyl shaveren ofte og rengør den om nødvendigt. Selve barbermassen skal være skarp, så barbering giver dig ikke smerte og gør dig ikke båret med sin ufrugtbarhed.
 6. Brug et spejl til ikke at gå glip af et enkelt afsnit, ellers vil det se uæstetisk ud.
 7. Efter barbering skal der anvendes en særlig "after shave" for at reducere sandsynligheden for irritation på huden.
 8. I intet tilfælde må du ikke bære slankende eller tætsluttende undertøj og undertiden smøre det intime område med en fugtighedscreme.

Mulige konsekvenser af intim barbering

Kan du huske første gang du barberede dit ansigt? Flere mindre nedskæringer, irritation, ubehagelige stubbe om få dage... Alt dette venter dig i det intime område. Hvis barbermaden i uhensigtsmæssige hænder efterlod et dybt blødt snit på penis eller testiklerne, skal du straks træffe foranstaltninger, men det er bedre at straks kontakte en kirurg.

Hårfjerning fra roden indebærer som regel sådanne ubehagelige konsekvenser som indgroet hår. Genitalområdet er særligt ømt, derfor er det mere tilbøjeligt til at indtage hår under huden. Hvis du beslutter dig for hårfjerning hjemme, skal du dampe huden i badeværelset, gøre en lys massage med fingrene under og efter proceduren.

Hvis du har følsom hud, er muligheden for hårintræthed i huden og efter barbering ikke udelukket. Med fuldstændig hårfjerning, for eksempel med voksepilation, er dette et meget farligt og smertefuldt fænomen, da håret selv ikke vil finde vej til at komme ud af epidermis. Og efter den sædvanlige barbering kan spidsen af ​​håret simpelthen ikke komme ind i hulet i poren og stanse sin vej sammen.

Barbering kan forårsage ikke kun irritation, men også indvækst af hår i huden. Denne konsekvens er ubehagelig, men ret reversibel og ikke farlig.

Video: Sådan barberes det intime område

Fortryder aldrig hvad du gjorde. Du er velkommen til at elske og pleje din krop. Der er ikke noget skammeligt eller pinligt over det. Resultatet er præcis som dig og din seksuelle partner. Selv hvis du beklager, at du havde barbert den intime zone, vær ikke foruroliget, fordi håret vil vokse meget hurtigt, og du vil ikke engang huske på den mislykkede barberingsoplevelse.

Elektrolysenåle: stål, guld, wolfram og teflon

Udtalelse nybegynder om de første voksestriber