COSMOPOLITAN

Mange af os gør det. Selvom du normalt gør hårfjerning i salonen, skal du bruge cremer eller voks, en dag sker, når bare en barbermaskine sparer dagen. Der er et par regler, der gør barbering mere effektiv og sikrere!

Sådan barberes benene

For kvinder opfandt de specielle barbermaskiner: med blødgøringsstrimler, gelpuder, køleeffekt og planteekstrakter. Men hvis du ikke følger alle trin i proceduren, kan håret vokse ind i huden, rødme og skrælle, og overfladen forbliver ufuldstændigt glat. Tjek om du gør alt rigtigt, mens du barberer dine ben derhjemme?

1. Bray om morgenen

Om morgenen er huden mere elastisk og elastisk, og sandsynligheden for skade er meget lavere end om aftenen.

2. Smelt huden

Før du begynder at barbere, læg dig ned i et varmt bad eller ben smelte med varmt vand fra bruser. Dette vil blødgøre hårene og gøre huden mere elastisk. Dette er vigtigt for et af følgende trin.

3. Behandles med skrubbe

Dampet hud deles nemt med keratiniserede celler og udsætter hårets nederste del. Hvis du forsømmer dette stadium, forlader du håret på stumpens overflade, som begynder at stikke efter 12 timer.

4. Påfør skum eller barbergel

Mange piger bruger barbering gel, sæbe eller shampoo. Dette er en stor fejl! Kun specialprodukter til barbering omhygger huden og håret så tæt som muligt, giver en barbermaskine glide langs selve basen af ​​håret og berolige huden under barberingsprocessen.

5. Bray i retning af hårvækst, ikke imod

Ved første øjekast lyder det ulogisk, men det er en garanteret måde at undgå hårindvækst på. Kun "i kørselsretningen" og aldrig - "imod ulden." Når du bevæger dig i den forkerte retning, traumatiserer du huden, der dannes en mikrobolt på stedet for hårskæring, og voksende hår kan blive indgroet.

6. Overdrive det ikke

Hvordan barberer man benene? For hver del af huden skal du gå en barbermaskine nøjagtigt en gang. Hvis barbermanden har svigtet, er det tid til at skifte knivene eller købe en ny. Når du bruger en barberkniv flere gange på huden, er du næsten garanteret at skade toplaget, og dit hår... ja, de vil vokse.

7. rolig hud

Efter barbering, selv under alle forhold, er huden irriteret. Påfør en kølecreme eller et specielt "after shave" -produkt på det. Vigtigt: Brug ikke alkoholbaserede produkter for at undgå kløe og rødme.

10 tricks til dem, der barberer deres ben: hvordan man gør dem glatte i lang tid

Barbering er en simpel, effektiv og vigtigst, smertefri (i modsætning til epilation) måde at slippe af med hår på benene.

Med alle de ubestridelige fordele er der også ulemper. For eksempel manglen på langsigtet effekt, muligheden for at skære, hudirritation, indgroet hår. Men alt dette er let løst, hvis du barberer dine ben korrekt!

Nedenfor finder du 10 enkle tip, der hjælper dig med at undgå ubehagelige konsekvenser og opnå perfekt glathed på dine fødder!

1. Bath først, så barberer du!

Varm og damp, mens du ligger i badet (eller står under et varmt brusebad), gør flere ting på en gang: blødgør håret ikke kun på hovedet, men også på kroppen og åbner også porerne på huden. Nu bliver du meget nemmere og mere behagelig at barbere, og resultatet vil overstige alle dine forventninger.

2. Den rigtige barbermaskine eksisterer!

Ifølge undersøgelser af glatte ben kan du få, når du bruger en barberkniv med følgende egenskaber:

- Afrundet hovedform. Dette bidrager til en bedre pasning af maskinen til huden, og hjælper med at barbere af de korteste hår.

- Det flydende hoved hjælper med at gentage kurven på din krop, så du kan barbere håret selv på de mest utilgængelige steder.

- Et blødt og behageligt håndtag er en garanti for, at barbermaskinen ikke glider ud af dine hænder og ikke skærer din hud.

Med andre ord forlader billige primitive engangsmaskiner til mænd. Tilbring nogle penge på en god og bekvem barbering - behandle det som en investering i din egen skønhed.

3. Simple bevægelser.

Hvordan barberer du normalt dine ben? Uden at rive barbermaskinen, tager du hende fra anklen til knæet (som i billedet ovenfor) eller endda hofterne? Er du tilfreds med resultatet? Vi tror ikke. Sikkert skal du gå gennem det samme sted med en barbermaskine flere gange, irritere huden og risikere skade. For at forhindre dette, skal du prøve at flytte din fod i små, langsomme trin (2-3 cm hver), og tryk ikke for meget på maskinen.

4. Skum er ikke et legetøj!

Der er en opfattelse, at barberskum er et kommercielt træk, og det er i princippet ikke nødvendigt. Men det er hun, der vil tillade dig at nyde barbering dine ben. Skum moisturizes huden og giver glidning. Du kan købe et specielt barberskum. Du kan barbere gel det, måske endnu bedre. Men din balsam-hår balsam vil være en acceptabel mulighed. Normalt har de ganske passende konsistens og giver en god barbermaskine glide over kroppen.

Det vigtigste er ikke at bruge SOAP! Det vil give skum og endda glide, men i kombination med barbering vil det tørre huden, så ingen fugtighedscreme kan hjælpe dig. Og du vil undre dig over hvor disse rødme, irritation og kløe.

5. Body scrub - din bedste ven!

Huden opdateres løbende. Der er altid et lag af døde celler på overfladen af ​​kroppen. De påvirker kvaliteten af ​​barbering - de kan sidde fast mellem barberbladene. Som følge heraf skal glatheden glemmes. Vi anbefaler at skræl huden grundigt inden hver barbering. Det er bedst at bruge en ikke meget hård skrubbe med mellemstore partikler.

6. Mere bud, mere bud.

Aftershave hud er meget følsom og kræver særlig pleje. Prøv ikke at irritere hende. Gnid aldrig den glatte, barberede overflade med loofah eller endog et håndklæde. Vask dine hænder eller en meget blød svamp, og tør huden - blød det med et blødt håndklæde. Ellers venter du på sådanne problemer som irritation, rødme i huden og udslæt.

7. Overvej dine funktioner!

Reklame annoncerer, men du skal afhente produkter til barbering og hudpleje på grundlag af personlige behov. For eksempel, hvis din hud er tør, følsom og udsat for irritation, bør du ikke få alkoholholdige og aromatiserede produkter.

8. Glem ikke hofterne!

Mange kvinder barberer ikke håret på overbenene. Det antages, at håret er let, tyndt og næsten umærkeligt. Men se tæt på, og du kan opleve, at dette ikke er tilfældet i dit tilfælde! Prøven er meget enkel - hvis du ser disse hår godt i noget lys, så tro mig - manden vil også bemærke dem, hvilket ikke er meget behageligt. Men det vil være endnu mere ubehageligt for ham at føle dem, når han rører ved låret.

Se på denne horror og vær særlig opmærksom på området over knæene.

Lad ikke disse hår ødelægge dit ideelle billede - slippe af med dem!

9. Fugtgivende er nøglen!

Dine fødder har også brug for fugt. Giv dem lidt salighed - brug særlige fugtighedscreme og lotioner efter barbering. Dette vil reducere chancerne for indgroede hår og udslæt.

10. Ultraviolet beskyttelse af føttens hud.

Efter barbering vil din hud blive frataget beskyttende hår og blive mere modtagelige for sollys. Derfor skal du i tillæg til ansigt og skuldre glemme at lægge lidt creme med SPF på benene. Find et produkt, der ikke vil være fedtet og klæbrigt at anvende det var rart.

Brug vores tips og barbering dine ben vil ikke kun være lettere og hurtigere, men også meget pænere! Endelig giv mere råd. Det vigtigste ved barbering er regelmæssighed. Prøv at barbere dine ben hver dag, og du vil altid være smuk!

Sådan barberer du dine ben - enkle og nyttige tips

Depilation er den proces, hvormed uønsket hår skæres fra huden uden at påvirke pæren. Effekten er ikke så udtalt og langvarig som under epilation, men det vil være muligt at undgå ubehagelige fornemmelser. Hvordan barberes dine ben for at opnå maksimale resultater og ikke få hudirritation?

Valg af den rigtige maskine

Hvis du beslutter dig for at ty til depilation, så har du brug for en kvalitetsskraber. Til dato er der ingen mangel på disse værktøjer - de kan købes på specialiserede kosmetiske butikker, apoteker, onlinebutikker osv.

Der er visse udvælgelseskriterier, der anbefales at følge:

Til gengæld kan genbrugelige maskiner give dig mulighed for at udskifte knive. Men de er meget dyrere end en simpel engangsmaskine. Og de skal også ændres ofte, hvis det kun er fordi de hurtigt bliver stumpe.

Du skal også forstå, at maskinen skal være personlig. Ingen andre enheder, fordi det i det mindste ikke er hygiejnisk.

Sådan barberer du dine ben, så der ikke er nogen irritation

Brug en barbermaskine til at fjerne uønsket hår fra benene er faktisk ikke så svært - meget lettere end voksning derhjemme. Vi kan anbefale at følge de enkle instruktioner. Dette vil medvirke til at undgå problemer i form af irritation af huden, udseendet af indgroet hår eller bumser.

Det vigtigste er her at nøje overholde rækkefølgen af ​​handlinger. Du behøver ikke at gribe en barbermaskine og straks begynde at barbere dine ben. Først skal du forberede huden til denne procedure, hvilket er stressende for det. Derfor er det tilrådeligt at barbere efter at have taget et bad eller et bad (nødvendigvis varmt). Hvis der ikke er tid til at slappe af, skal du bare fugtige dine fødder med varmt vand.

Temperatureffekter blødgør det øvre lag af epidermis og åbner porerne. Dette er et af de vigtigste svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer ben uden irritation derhjemme.

Næste skal du lægge på huden et særligt værktøj til barbering. Dette kan være det sædvanlige skum eller gel, som din mand bruger - de er velegnede til at løse dette problem. Du kan også bruge en balsam til kroppen eller håret. Fugtgivende vil gøre glidningen af ​​skarpe blade blødere, hvilket betyder, at det vil være muligt at undgå mekanisk beskadigelse af det øvre lag af epidermis.

Som regel fjerner langt de fleste kvinder deres ben mod hårvækst. Dette giver selvfølgelig det bedste resultat, men giver også altid altid irritation af huden. Hvis du har en højkvalitets maskine, med skarpe knive, og du bruger et ordentligt barberingsværktøj, kan du prøve en barbermaskine til hårvækst. Se, resultatet bliver ikke værre. Der vil heller ikke være irritation.

Bevægelsen skal være langsom og kort. Efter hver passage på huden skal skovene skylles under rindende varmt vand. Skum er godt, fordi du kan se, hvor du barberet alt, og hvor ellers er der hår. Hvis du bruger en gel eller fløde, så skal du kontrollere med hånden.

Langsom bevægelser vil opnå det ønskede resultat i et enkelt pass. Flere gange bære knive på samme område af huden er fyldt med nedskæringer og irritation. Det samme gælder, når du barberer en dum vev.

I sidste fase skal du vaske hårets rester og bruge barberingsprodukter fra huden og erstatte benene under varmt rindende vand. Anvend derefter en højkvalitets aftershave creme eller noget fugtighedscreme til dem. Ved denne procedure anses for fuldstændig.

Sådan barber du dine ben med en barberkniv uden irritation

Antag at du gjorde alt rigtigt, men rødme, peeling, små røde pimples, pustler eller indgroet hår dukkede stadig op på dine ben. Det betyder, at der blev lavet fejltagende steder. For at undgå dem skal du huske følgende regler og anbefalinger:

 • Rør aldrig dine ben tørt. Sørg for at fugte huden med varmt vand. Ellers beskadiger du straks det øverste lag af epidermis, hvilket betyder, at irritation ikke længere undgås;
 • Brug kun en skarp maskine. Hvis du føler, at knivene er stumme, skal du ændre dem. Jo skarpe barberen, jo mindre er risikoen for irritation;
 • Mange mennesker anvender en sæbeopløsning til huden. Dette er en dårlig beslutning - faktum er, at sæbe tørrer huden, mens den tværtimod skal fugtes;
 • Hvis det er muligt, gå kun en gang gennem et bestemt område af huden.
 • bevægelser skal være glatte, klare og korte. Du behøver ikke at køre maskinen gennem hele benet, fra benet til låret;
 • efter barbering kan benene fugtes med et rent håndklæde. Gnid ikke huden med den, fordi den er meget sårbar på nuværende tidspunkt, og du kan kun gøre sådanne handlinger værre;
 • Efter barbering skal du bruge højkvalitets reparationsmidler. Hvis der ikke er nogen specielle salver og cremer til rådighed, kan du anvende en børnecreme eller for eksempel Panthenol. Essensen af ​​sådanne handlinger er at fugte epidermis, samt skabe på huden overflade en slags beskyttende film, der beskytter mod infektion, mens det øverste lag ikke regenererer.

Depilation anbefales kraftigt at gøre om aftenen, f.eks. Ved sengetid.

Når du slapper af, vil din hud gradvist komme sig. Gå ikke ud på gaden, ind i dagslyset efter denne procedure, da ultraviolette stråler kan skade irriteret hud. Du kan også ikke svømme i saltvand.

Alkohol er et fremragende antiseptisk middel. Det anbefales at bruge til at bekæmpe irritation, fordi det reducerer inflammation og dræber enhver bakterie. Men det gælder kun de tilfælde, hvor irritationen allerede er der. Men efter barbering at bruge det eller noget middel baseret på det anbefales det ikke stærkt. Faktum er, at alkohol strammer huden, tørrer den og kan gøre den endnu mere sårbar. Hvis du vil sanere benene efter depilation, skal du tage chlorhexidin. Der er også et bredt udvalg af antiinflammatoriske salver, som du kan finde på ethvert apotek.

Skrælning på benets hud, mange kvinder forsøger at eliminere med en skrubbe. Men du skal vide, at hvis du ty til depilation med en barbermaskine, så er en skrubbe måske ikke nødvendig. Faktum er, at under barberingen sammen med håret fjernes det øvre lag af epidermis også, som generelt skreller af. Derfor kan brugen af ​​skrubbe også beskadige huden.

Det er ofte ikke nødvendigt at barbere dit hår for ofte, selvom din er mørk og vokser hurtigt. Du kan forsøge at lette dem med enkle og overkommelige værktøjer. Hvidt hår er ikke så mærkbart, men behovet for permanent bortskaffelse (selv lyse børster) forsvinder. Denne mulighed er selvfølgelig ikke egnet, hvis en kvinde af en eller anden grund skal konstant holde benene i perfekt renhed - for eksempel før en dato med en elsket mand.

Nu forstår du, hvordan du barberer dine ben uden irritation derhjemme. Hvis du nærmer dig denne begivenhed korrekt, vil du være i stand til at undgå de fleste, om ikke alle, de karakteristiske problemer. Hvis man stadig kan acceptere rødmen eller peeling, er sådanne fejl som indgroede hår eller pustler alvorlige. Manglende overholdelse af de enkle regler, der er relevante for hjemmet fjernelse med en barbermaskine, er fyldt med forringelse af tilstanden af ​​huden på benene.

Sådan barberes benene og plejer dem efter barbering

Barbering ben er ikke den mest foretrukne procedure for kvinder. Mange, i stedet for at nyde glathed og fløjlsagtig hud, lider af irritation, sår og grimt udseende af benene. Hvorfor det sker, og hvordan man undgår disse ubehagelige konsekvenser, vi snakker.

Leg hårfjerning metoder

Hvis du bruger en epilator, er håret grebet af mikro tang og trukket ud af roden. En barberkniv med et skarpt blad skærer håret til roden. Og i virkeligheden, og i så fald forbliver hårsækken i huden, som er ansvarlig for produktionen af ​​hårdannende celler. Derfor er barbering og depilation med en epilator ikke en metode til endelig hårfjerning. Den eneste måde at endelig slippe af med dem er at bruge en diode laser. Laserstrålen absorberet af hårets melanin ødelægger sin pære, som stopper produktionen af ​​hårdannende celler.

Hvorfor efter barbering ben irritation

Hver kosmetisk procedure, herunder barbering, har gode og dårlige sider. Den største fordel ved hårfjerning med en barbermaskine er fraværet af synligt hår og procedurens hastighed. Desværre varer effekten ikke længe, ​​efter 1-3 dage begynder håret at vokse. For at holde dine fødder glatte, skal du barbere regelmæssigt.

Hårinkrop er også almindeligt. Dette er ofte forbundet med brugen af ​​epilatoren, som i stedet for at skære håret bryder dem, hvilket får dem til at svække og krølle, for hvilket de senere ikke har styrken til at bryde gennem huden og begynde at vokse dybere. Dette manifesteres af rødme, ømhed, alvorlig kløe på dette område og i sidste ende betændelse. I nogle skyldes dette en genetisk tendens til indgroede hår, i andre på grund af dårlig efterberetning.

En meget almindelig forekomst efter barbering af benene er betændelse i hårsækkene. Årsagen til dette er en bakteriel infektion, der kan skyldes skader på huden af ​​en barbermaskine. Oftest forekommer det på grund af gram-negative bakterier og stafylokokker. Inflammation af hårsækkene manifesteres af små smertefulde blærer på huden, undertiden fyldt med purulent indhold. Forsøg ikke at knuse dem! Så forværrer du situationen endnu mere, og du kan bære infektionen. Det anbefales at desinficere dem og smøre med antibiotisk salve.

Sådan barberes benene

Barbering af benene skal være rigtigt. Så du reducerer risikoen for uønskede virkninger efter proceduren, såsom rødme, blødning, smerte eller kløe. Du kan selv gøre proceduren hjemme. Det tager kun 10-15 minutter.

Regler for korrekt barbering:

 1. Fod hud skal være ren.
 2. Tag et varmt bad før proceduren. Det vil gøre huden og håret blødere, hvilket i høj grad letter barberingen.
 3. Påfør gel og skum på dine fødder. Dette vil forbedre rakhyvel glide, reducere risikoen for nedskæringer og forhindre irritation.
 4. Huden skal være lidt strakt. Dette vil ikke kun give en mere præcis og præcis barbering, men også reducere risikoen for nedskæringer.
 5. Skyl barberingen med hår og skum i lejlighedsvis rent vand.
 6. Raket bør rettes mod hårvækst, hvis du har meget følsom hud eller i modsat retning. Ofte er dette et individuelt spørgsmål, og du bør vælge den metode der passer bedst til dig.
 7. Efter barbering skal du desinficere din hud, for eksempel med hydrogenperoxid påført på en bomuldsstykke. Brug aldrig alkoholbaseret medicin. Virkningen vil være det modsatte af hvad der var beregnet - huden bliver irriteret, tør og kløende.
 8. Efter 10-15 minutter påfør en fugtighedscreme på dine fødder. Det vil have en beroligende effekt, og du vil undgå følelsen af ​​tæthed i huden og udseendet af irritationer.
 9. Aftershave barbermaskine skal omhyggeligt saniteres. Hvis du bruger en engangs maskine, må du ikke bruge den flere gange. Sådanne indretninger er ikke i stand til at løsne hovedet og foretage en grundig desinfektion. De bakterier, der udvikler sig på det, kan forårsage infektioner ved den næste hudkontakt.
 10. Barbermaden skal opbevares på et rent og tørt sted og desinficeres inden hver efterfølgende brug.

Efter barbering pleje

Efter barbering skal du desinficere dine fødder med et ikke-alkoholholdigt præparat, og påfør derefter en creme eller balsam for at berolige eller fugtiggøre den. Huden skal være fugtet efter hårfjerning, ellers efter barbering vil du føle kløe, du vil have rødme og irritation.

Hvis der forekommer ridser og blødninger, kan kaliumalum anvendes. Det er et naturligt mineral, der ligner en krystal, der tidligere blev kaldt "efter barbering." Det har en sur Ph, derfor har den en aseptisk og astringerende virkning. Det reducerer blødning og beskytter mod indtræk af bakterier i såret, hvilket letter og fremskynder helingsprocessen.

For at undgå udseende af indgroet hår skal du regelmæssigt skrælle efter barbering af benene. Vent et par dage, hvorefter du kan udføre den første procedure. Det anbefales at gøre det mindst en gang om ugen. Peeling exfoliates det øverste lag af epidermis, så hårene så nemt brydes igennem og vokser normalt og vokser ikke ind i huden. Til denne procedure kan du bruge en speciel sammensætning med granuler, som nemt kan købes hos enhver kosmetisk butik. Enzymskal er særligt gode - de renser huden forsigtigt og effektivt.

For at slippe af med rødme og irritation hjælper tea tree olie - det har antibakterielle egenskaber, har en beroligende effekt.

Hvordan man vælger kosmetik til fod hudpleje efter hårfjerning

På det kosmetiske marked er der mange produkter, der plejer huden på benene efter depilering. Se på sammensætningerne af plejeprodukter for at vælge den der vil have en beroligende og beroligende virkning på huden. Det skal indeholde stoffer som:

 1. Aloe - har antiinflammatorisk, fugtgivende, bakteriedræbende og regenererende virkning.
 2. Allantoin - reducerer irritation, eliminerer rødme, beroliger huden.
 3. Kamille - har en bakteriedræbende og antiinflammatorisk effekt, lindrer kløe og irritation.
 4. D-panthenol - fugter, holder vand inde i hudcellerne, regenererer, beroliger og fremskynder helbredelse.
 5. Hyaluronsyre - fugtiggør huden hårdt, lindrer irritationer.
 6. C-vitamin - fremskynder helbredelse.
 7. Kornblomstekstrakt - reducerer irritation og betændelse, har også anti-allergisk virkning.
 8. Plantain ekstrakt - har antiinflammatorisk og astringerende virkning.
 9. Grøn teekstrakt - fugter, blødgør og beroliger, har anti-bakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, beroliger kløe og brændende.

Barbering hår kan gå glat og glat, hvis du tager hånd om din hud i overensstemmelse hermed. Det er værd at give hende lidt opmærksomhed, og du kan nyde hendes smukke udseende og glathed. Korrekt forberedelse af benets hud til depilation og omsorg for det efter barbering, vil du ikke støde på problemer som tæthed og tørhed, mindre sår, irritationer, betændelse og udseende af indgroet hår. Dine ben vil være helt glatte og smukke.

Sådan barberes benene for første gang

Fotogalleri: Sådan barberes benene for første gang

Den nemmeste og billigste måde at slippe af med uønsket hår er barbering. Denne enkle og smertefri procedure har kun en ulempe: den skal gentages efter kort tid. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du barberer dine ben.

Ved hvilken alder kan proceduren udføres?

Det er ret svært at kalde en bestemt alder for at starte en sådan procedure, hver pige løser dette problem individuelt. Vi bemærker kun, at størstedelen af ​​det retfærdige køn begynder at fjerne uønsket vegetation på deres fødder fra omkring 12-13 år. Det er under ungdomsårene, at piger er meget bekymrede over deres udseende, de ønsker at se attraktive ud i deres kammeraters øjne, fordi drenge i denne alder også begynder at vise interesse for det modsatte køn.

Sådan barberes benene

Razor valg

Så at huden efter barberingen var glat og fløjlsagtig, uden skader og irritation, er det meget vigtigt at vælge et godt værktøj. Frisøren kan være engangs eller genanvendes, så længe den er skarp. Hvis du fjerner hår for første gang, skal du kun bruge nye blade.

Hudpræparation

For at opnå et godt resultat skal du forsigtigt forberede dine ben til barbering. Det er bedst at udføre depilationen efter at have taget et varmt bad, når huden er tilstrækkelig blød og dampet. Benene kan behandles yderligere med en kropsskrub for at slippe af med lag af døde celler.

Valget af barberingsprodukter

Det er værd at bemærke, at brug af sæbe til en sådan procedure er ekstremt kontraindiceret, fordi den tørrer huden. Det mest egnede middel er gel eller skum til barbering. Påfør en lille mængde af sammensætningen på huden, spred over hele overfladen, der skal behandles, og vent et halvt minut. Derefter kan du starte processen med hårfjerning.

Barberingsproces

Mange piger fjerner uønsket vegetation og holder maskinen mod hårets vækst. Denne metode synes at være mere effektiv, men det betragtes som forkert, fordi det alvorligt beskadiger huden. Det er bedst at barbere hår langs deres højde. Hvis maskinen er tilstrækkelig skarp og af høj kvalitet, bør du ikke have nogen problemer i form af de resterende børster. Forsøg ikke at presse kniven for hårdt, tag dig tid og gør ikke pludselige bevægelser. Ekstremt behørigt at håndtere området af ankler og knæ - på disse steder er det meget nemt at skære dig selv. For at undgå at skade huden omkring anklen, skal du slappe af din ankel. Når du barberer dit knæ, skal du rette dit ben.

Hudbehandling efter proceduren

Når hårfjerningen er færdig, vask af resterne med produktet og tør dine fødder. Derefter kan du anvende en fugtighedscreme eller babyolie til huden.

De mest almindelige fejl

Ved barbering gør mange piger nogle fejl:

 1. Rabe deres ben hurtigt. Denne procedure tolererer ikke hast, det vigtigste i det er nøjagtighed.
 2. Fjern hår fra betændt eller irriteret hud. Dette kan ikke gøres, fordi depilation kan forværre eksisterende problemer.
 3. Brug en gammel maskine med stumme knive. Som tidligere nævnt skal værktøjet være skarpt, ellers risikerer du at skade epidermis og forårsage infektion.
 4. Udfør proceduren før du besøger stranden. Efter barberingen skal huden genvinde lidt, ca. 12 timer, ellers vil solens stråler og havsalt negativt påvirke epidermis.
 5. Barber deres ben uden brug af vand og specialværktøj. For at udføre proceduren "på den tørre" kan i intet tilfælde ellers risikere at optage betændelse i huden.

I denne artikel fortalte vi dig i detaljer om, hvordan du barberer dine ben. Disse oplysninger vil være særligt nyttige for dem, der skal udføre depilation for første gang i deres liv. Vi ønsker dig succes i denne sag.

Sådan barber du ben med en barberkniv

Benene på en kvinde er en af ​​de mest attraktive dele af hendes krop. Mange mænd skal først og fremmest være opmærksomme på benene. Hvis din hud er glat og fløjlsagtig, med en pæn pedicure på benene, vil dette ikke forlade nogen ligeglade. Hver kvinde bør være en god kosmetolog for sig selv. For at gøre dette skal du vide, hvordan man barberer dine ben, pluk øjenbrynene, trækker pile på dine øjne og mange mange andre tricks.

Amerikansk version i videoguiden

Hvordan man lærer at barbere benene

Barbering er den nemmeste måde at fjerne uønsket hår på. Derudover er det også den billigste. Den eneste ulempe er, at du skal gentage proceduren ofte nok. Men han er mere end dækket af talrige dyder. De vigtigste fordele er metodenes enkelhed og smertefrihed. Vi har fundet en masse luksuriøse barbermaskiner - med to eller tre blade, stribet med aloe-ekstrakt, engangsbrug og genbrug, med en afkøling eller desinficerende effekt. Mange barberingsprodukter, der er specielt lavet til kvinder, er smukke flasker med et glamourøst design og smukt ildelugtende indhold - barberhud og geler samt lotioner, cremer og olier efter barbering. Som de siger, for enhver smag.

På trods af procedurens enkelhed og overflod af kosmetik, skal du nærme hårfjerning med alt ansvar. Dette er nødvendigt for at minimere sandsynligheden for irritation og rødme i huden. Undlad at forsømme nogen af ​​trinene i proceduren.

Trin 1: Hudpræparation

Et af de vigtigste trin er forberedelsen af ​​huden til barbering. Huden skal være godt dampet, så det vil være elastisk og håret - blødt. Det er bedre at starte barberingsprocessen efter et varmt bad eller bad. Det er fornuftigt at bruge en kropscrub til at fjerne døde hudceller og rense porerne.

Trin 2: Anvendelse af barbering

Du kan bruge ethvert egnet middel - mousse, gel eller barberskum. Hvis der ikke er noget feminint, skal du bruge det mandlige middel. Men under ingen omstændigheder må du ikke bruge sæbe til dette formål - det tørrer huden. Grib ikke straks barbermaskinen. For at absorbere værktøjet skal du vente 2-3 minutter.

Trin tre: Barbering

Det viser sig, at ikke alle ved, hvordan man barberer benene. Mange barberer mod retningen af ​​hårvækst, brugt på samme sted flere gange. Dette kan ikke gøres, fordi sådanne manipulationer traumatiserer huden. Hvis din barbermaskine ikke fjerner hår med sine to eller tre knive første gang, så er det tid til at udskifte patronen. Men hvis behovet for re-razor i noget område af huden stadig opstod, gør det med ekstrem forsigtighed. Skub ikke bladet eller skarpe bevægelser med en barberkniv. Lad berøringerne være glatte og blide.

Barberben skal være i retning af hårvækst. Selvfølgelig synes vejen til barbering "mod ulden" mere effektiv, men det er kun ved første øjekast. Tro mig, indgroede hår er ubehageligt og ikke smukt. Og hvis du har hårdt hår i naturen, kan en barbering give dig meget mere alvorlige problemer. For eksempel betændelse på indvækststedet, som du skal konsultere en læge.

Trin 4: Hudbehandling

Når du er færdig med barbering, skal du ikke skynde dig med at tørre dig selv med et håndklæde. Behandl dine ben med en efterberbere creme eller lotion, når din hud stadig er våd. Hvis du ikke har en særlig efterskærmning, kan du bruge en hvilken som helst kropscreme. Det vil fugtige huden og berolige det, lindre irritation og kløe.

Engangs eller genanvendelig maskine?

Mange piger foretrækker engangsvæve. Og selv de klarer at bruge dem mere end én gang, fordi de ser, at strimlen desinfektionsmiddel eller blødgørende, der ligger over blades, stadig er uheldig. Faktisk kaldes sådanne maskiner, fordi de er beregnet til engangsbrug. Ofte fra den anden barbering begynder de at skade det øverste lag af huden. Dette fører til rødme, tørhed og irritation, på trods af anvendelsen af ​​fugtighedscreme efter barbering. Enhver maskine eller kniv bør udskiftes efter tredje til fjerde gang. Engangsmaskiner er nemme at bruge på ferie eller på vej, hvis der er et sådant behov. Nu for kvinder er designet ikke kun maskiner, men også elektriske barbermaskiner. Du kan vælge den bedste mulighed for dig selv alene af din egen erfaring.

De mest almindelige fejl ved barbering

 • Fejl 1: Barber dine ben hurtigt. Du ved allerede, hvordan man barberer dine ben. Skynd dig er ikke nødvendigt her. Vil du få et godt resultat, og hold det i lang tid? Barber benene langsomt.
 • Fejl 2: Barber dine ben, hvis din hud allerede er irriteret og betændt. Hvis du gør dette, vil du kun fjerne det beskyttende lag i huden og kun øge irritationen. Smerte, brændende, du er garanteret, der er sandsynlighed for hudinfektion. I dette tilfælde er det bedre at afstå fra barbering, indtil irritationen er gået. Brug et par dage bukser trods alt. Ingen sådan mulighed? Brug den elektriske barbermaskine.
 • Fejl 3: Tag et bad eller et brusebad efter barberingen, og tør straks af og kig. Vi har allerede sagt, at det er bedre at tage et brusebad, før proceduren begynder, og at anvende efterskæringsproduktet på våd hud. Så det vil bevare mere fugtighed.
 • Fejl 4: Brug en kedelig razor. Så du spilder kun tid, styrke og nerver. Nogle mennesker råder dig til at ændre barberkniven en gang om ugen, men ikke alle barberer så ofte - væksten i håret er anderledes for alle. Skift bladet efter 3-4 barbering.
 • Fejl 5: Barber før du går til stranden. Mange forsøger at barbere deres ben lige før de går til solbade, i betragtning af at huden bliver glattere. Lad din hud hvile i mindst 12 timer, før du går ud i solen. Og hvis du ikke bare vil solbade, men svømme i havet, barber dine ben ikke mindre end en dag fra stranden. Saltvand på huden kan forårsage en brændende fornemmelse.
 • Fejl 6: barber om aftenen. Både mænd og kvinder bedre barberer om morgenen. På dette tidspunkt er huden mere elastisk end på noget andet tidspunkt på dagen. Dette gør det lettere at glide.
 • Fejl 7: barbering "tør". Nogle piger, når de har absolut ingen tid, udøve en hurtig barbering på tør hud. Derefter vasker de hår af med koldt vand og løber på forretning. Vær ikke som dem. Selvom du har hårdt brug for at barbere dine ben, men der ikke er et barberings værktøj til rådighed, skal dit hår absorbere vand i mindst tre minutter. Hvis håret er tørt, er det meget svært at barbere dem, barbermaskinen bliver stump og huden bliver betændt.
 • Fejl 8: Brug sæbe i stedet for barberskum. Hvis der ikke er skum i hånden, kan du bruge sæbe en gang. Men hvis du gør det hele tiden, vil du hurtigt forstå, hvorfor kosmetologer ikke rådes til at bruge sæbe før barbering. Sæbe er meget tør hud, og barbermaskinen fjerner også toplaget. Konsekvenserne er irritation, rødme, kløe.

På en kvadrat tomme af den menneskelige krop er placeret omkring 3-4 tusind hårsække. Ikke overraskende bliver den sædvanlige barbering til en reel tortur for mange kvinder. Brug vores tips og prøv at undgå fejl, så dine ben bliver glatte og forførende.

Hvordan barberes ben med en maskine?

Kvindelige ben er en attraktiv del af kroppen, som mænd ser til, når de først mødes. Hvis benene er glatte og glatte med en perfekt pedicure, forbliver en eneste mand ligeglad. Tiltrækningskraft er trods alt ikke kun en proportional figur, glat hud, men også smukke ben.

Piger, kvinder bør have en beautician's færdigheder for sig selv og vide, hvordan man korrekt barberer deres ben med en maskine, udfører hårfjerning, trækker øjenbrynene ud. Hvis du ikke ønsker at besøge saloner regelmæssigt, skal du være opmærksom på din hud selv.

Nu bruger du maskinen, kan du fjerne hår fra bikiniområdet, underarmene. Dette sparer penge og tid. Bare husk at der er en ulempe - hårene vokser tilbage i 2-3 dage. For at bevare hudens friskhed skal du bruge en barbermaskine hver dag. For nogle synes det at være en ulempe, mens andre er vant til daglige procedurer.

Hvilken barbermaskin skal du vælge?

Et vigtigt redskab i hænderne på en kvinde i færd med hårfjerning - maskinen. Kvindernes produkter adskiller sig fra mænds farve, design. Hovedforskellen er et mere mobilt hovedsystem.

Takket være hendes maskine glider glat på overfladen og gentager alle former. Risikoen for skade reduceres til et minimum. Ligesom mandlige modeller har kvindelige modeller fra 2 til 4 blade. Og deres nummer påvirker ikke kvaliteten. Fremragende barbering er kun mulig med skarpe knive.

En gammel, sløv spids gør skade: hudskader, infektion.

I en række forskellige kvindelige modeller af barbermaskiner er det let at forvirre:

Engangsoptioner kan købes individuelt eller i en pakke. Deres forskel fra genanvendelige maskiner - ikke aftageligt hoved. De er komfortable på hyppige ture, da de ikke tager meget plads. Ved design er engangsmaskiner meget forskelligartede, men har høje skæregenskaber.

Genanvendelige modeller i den kvindelige version er designet til følsom hud på benene. Deres kniv er så høj kvalitet, at produkterne fra nogle mærker kan bruges op til 3 måneder. Stilfuldt design, flydende hoved, pligtfuldt at gentage de glatte linjer i den kvindelige krop er designet til at skabe komfort under barberingen.

Smørebånd med olier af mango, aloe, fersken til at blødgøre fugtige overfladen og reducere udseendet af irritation.

Elektriske barbermaskiner er populære produkter til våde og tørre barbering. De arbejder på batterier. De er lige så nemme at bruge hjemme og på en tur. For at justere hårene i det intime område blev der udviklet modeller med trimmer.

Når du køber en maskine, skal du være opmærksom på følgende detaljer:

håndtaget - det er bedre at købe en model med et gummihåndtag og et drejeligt hoved;
antal blade - få en barberkniv med 2-3 blade, som følge af hvilke hår er fjernet en gang;
Tilstedeværelsen af ​​en smøremiddelstrimmel - den er imprægneret med en fugtgivende sammensætning med næringsstoffer, der perfekt lindrer irritation.

Hvilken alder skal man starte?

For at bestemme den specifikke alder for begyndelsen af ​​barberhåret på benene, skal der i hvert tilfælde være særskilt.

Statistikker viser, at for første gang tænker piger 12-13 år på at fjerne vegetation.

I adolescenten modnes lyst til at blive smuk, attraktiv. Piger er bekymrede for udseendet og gør alt for at skille sig ud og lide det modsatte køn.

Barbering produkter

Eksperter anbefaler at overlade sæbe til at udføre denne procedure. Dette skyldes de tørreegenskaber, den har. Ved du, hvordan man barberer ben med en maskine, så der ikke er rødhed? Brug skum og skælgel.

Påfør mousses eller barbering cremer. Enhver af disse midler blødgør hårstrukturen, fugter huden. På grund af dette bliver hårfjerningsproceduren blød og uden udskæringer.

Hvis du har en superfølsom hud, skal du vælge maskiner med fugtighedsgivende strimler. Se, at mærket angiver, at det indeholder assay, jojobaolie, aloe vera.

Det særlige element under barberingen skaber et gellag, som gør det muligt for bladet at glide glidende og ikke at bryde huden.

Som følge heraf får benene en utrolig glat overflade.

Ejere af tør hud bør foretrække maskiner med specielle puder med gel. Den indeholder en høj koncentration af olivenolie, garcinia, avocado. De nærer overfladens hudlag og giver næring til de dræne celler.

Hovedstadier af barbering

Hvordan starter du proceduren? Du besluttede dig ikke for at barbere benene med en maskine for første gang? Fjern ikke overskydende vegetation hurtigt. Det er nødvendigt at udføre alt i faser.

Trin 1 Forberedelse af huden. Damp dem, så vil de få elasticitet, og hårene bliver bløde. I betragtning af disse nuancer er proceduren nemmere at udføre efter et varmt bad eller brusebad. Inden proceduren anvendes en skrubbe, der fjerner forældede celler og åbner porerne.

Trin 2 Anvendelse af eventuelle barberingsprodukter. Hvis der ikke er nogen kvindelige muligheder i huset, er du velkommen til at tage penge til mænd. De handler på en lignende måde. Efter at produktet er blevet påført, vent endnu 2 minutter. I løbet af denne tid vil de blive absorberet, og barbering bliver let.

Trin 3 Direkte barbering. Mange tror, ​​at det er rigtigt at barbere benene med en maskine - i modsat retning fra hårets vækst. Samtidig udføres det også på 1. plads flere gange. Det beskadiger huden, som bliver tør og irriteret.

Barber korrekt - hårvækst.

Hvis du ser, at en barberkniv med 2, 3 blade efter første gang efterlader hår, skal du straks udskifte patronen. Hvis der ikke er nogen vej ud i en bestemt situation, skal du udvise maksimal forsigtighed, når du holder klingen igen.

Alle rører bør være blide, glatte, uden pludselige bevægelser og tryk. Brug kun parallelt med hårets vækst. Konsekvenserne af en barbering er indgroede hår, som forårsager mange flere problemer: inflammation begynder, der kun kan helbredes af en læge.

4 etape. Endelig behandling. Efter det skal du behandle din hud med en lotion eller anden aftershave fugtighedscreme. Det vil fjerne irritation og forhindre kløe.

Skal jeg barbere mine ben over knæene?

Beauticians rådgive piger, der tænker på barbering af ben over knæene, undersøge hårdt omhyggeligt. Hvis de er hårde, mørke og mærkbare, er det værd at anvende en barbermaskine. Hvis de har en lys skygge og en tynd struktur, så prøv lynnedslag.

Overvej en ny nuance. Huden på hofterne er meget følsom. Med nogen irritation, forekommer bumser på det, som bliver betændt og forårsager en ubehagelig fornemmelse. Da hårene begynder at vokse hurtigere efter barbering med maskinen, bliver de stive og har en mørk skygge, du bliver nødt til at fjerne dem regelmæssigt.

Sådan barberes ben: Almindelige fejl

Hurtig barbering. Denne procedure tolererer ikke hast. Vil du holde benene glatte i lang tid? Følg hvert trin omhyggeligt.

Barber hår på irriteret hud. Under barberingen sammen med hårene fjernes beskyttelseslaget, hvilket øger irritationen. Som følge heraf opstår der infektion, og smerte er garanteret for dig.

Barber før badning.

Varmt vand slapper af i epidermis og blødgør hårene, hvilket gør dem nemme at fjerne.

Mere end 3 gange til det samme sted. Skift bladet på maskinen, hvis hårfjerningen kræver at barbere et område mere end 3 gange.

Barber lige før du går en tur eller på stranden. Husk at huden efter barbering forbliver ubeskyttet. Solens stråler har desuden negativ opmærksomhed. Hvis du er på ferie - barbere mindre og ikke tidligere end dagen før du går til stranden. Havvæske, der kommer på irriteret hud, forårsager en brændende fornemmelse.

Hårfjerning fra benene om natten. Kvinden og mændene fjerner bedre overskydende hår om morgenen. I løbet af denne periode er huden lige så elastisk og elastisk som muligt. De er lettere at depilere.

Hårfjerning på en tør overflade. Nogle mennesker tror, ​​at for at spare tid er det bedre at barbere benene med en maskine på tør hud. Kvinder fjerner alt med køligt vand og går om deres egen virksomhed.

Dette er den forkerte tilgang. Selvom du hurtigt vil fjerne vegetationen, skal den absorbere fugt i mindst 3 minutter. Det er lettere at barbere af, når det er vådt, og hårdere når det er tørt. På samme tid vises irritation på dermis, og bladet bliver kedeligt hurtigere.

Brug sæbe. Hvis dette er en engangsbegivenhed, er denne tilgang gyldig. Ved gentagen brug bliver huden tør og kløe, irritation og rødme efter hver barbering. Brug de sædvanlige midler. De har fugtighedsgivende og beroligende egenskaber.

Små tips

Hyppigheden af ​​at barbere håret på benene, hver pige vælger individuelt. Her kan du ikke stole på andres erfaringer, da hver person har sine egne egenskaber, herunder hårets væksthastighed. I nogle vokser de i 2-3 dage, i andet - i 1-2 uger.

Enheden af ​​kroppen er sådan, at hårvækst er direkte afhængig af hyppigheden af ​​deres barbering. Jo mere du bruger maskinen, jo tykkere, tykkere og mørkere bliver dit hår. Kan forsøge præcisering.

Hvis der er en usynlig ned på dine ben, skal du overveje, om det er umagen værd at stimulere udviklingen.

Brug i hvert tilfælde "one touch" -reglen. Hvis efter en gang hårene forblev på plads, prøv at holde en anden gang. Men lad ikke den tredje gang. Skift patronen til en ny eller engangs maskine.

Hvis du besøger en swimmingpool eller vandland, fjern vegetation dagen før. Vand med klor eller salt er irriterende, hvilket forårsager irritation og intens brænding.

Hver tomme af den menneskelige krop indeholder op til 4.000 hårsække. Naturligvis forårsager hårfjerning en reel test for hver pige. Vores rådgivning er designet til at lette denne procedure. Brug dem og så kan du altid åbne benene til andres synspunkter.

Alle populære modeller af trimmere Gillet (Gillette)

Sådan lyse håret hjemme