Sådan barber du æg en mand

Mange af de stærkere sex undrer sig om at barbere deres eget skridt. Dette er selvfølgelig en forretning for alle, der er altid en masse mennesker, der er til fordel for og mod barbering af den intime zone. Nogle mænd gør det ikke på grund af fordomme, idet de frygter at miste deres maskulinitet, men dette er en dybtgående vildfarelse.

Skal en mand barbere sine testikler?

Mange barberer deres lysken for at behage deres elskede kvinder. Den smukke halvdel foretrækker at følge den intime zone og bruger meget personlig tid til denne pikante forretning. Nogle piger følger kun bikiniområdet af hygiejniske grunde og anbefaler det samme til deres kærester. Forresten, ifølge de fleste eksperter er barbering af et intimt område for mænd meget lettere end den samme procedure for kvinder.

Mange mænd tænker på, om man skal barbere æg, fordi denne del af kroppen er sværere at barbere. Samtidig er der flere store ulemper og fordele ved barbering af den inguinale zone, som bør overvejes, inden man endelig vælger for eller imod.

Argumenter for

De vigtigste fordele ved intim barbering hos mænd omfatter:

 1. Huden på dette sted er ret øm og derfor grove hår er næsten fuldstændig fraværende. Når den intime zone er barberet glat, tiltrækker den også kvinder af det modsatte køn.
 2. Når en mand kigger på det indinale område og barberer det regelmæssigt, møder han aldrig problemet med ubehagelige lugt på grund af ophobning af sved og snavs mellem hårene i inguinalområdet.

Det skal bemærkes, at hele processen med barbering ikke tager meget tid, og derfor vil en teenager selv klare det.

Argumenter "imod"

Ulemperne ved at barbere den inguinale zone omfatter følgende fakta:

 1. Efter lidt tid vises små hår i lyskeområdet, hvilket kan medføre ubehag for manden. Derfor er det nødvendigt at skifte det intime område rettidigt og så omhyggeligt som muligt. Ellers kan der forekomme alvorlig irritation.
 2. Ved barbering i lyskeområdet er der altid risiko for at håret vokser ind i huden. Derfor skal du kun bruge højkvalitetsmaskiner til barbering og følge alle regler for barbering. Ellers kan rødmen forekomme på stedet for indgroede hår, hvilket kan forårsage kløe.
 3. For hyppig barbering kan forårsage irritation af huden.

Efter at have afvejet alle fordele og ulemper, kan alle mennesker selvstændigt vurdere alle fordelene ved en sådan hygiejnisk procedure. Men ikke alle mennesker ved, hvordan man barberer æg og lyske korrekt.

Barberingsproces

Sådan barberes håret på æggene - mange mænd spørger dette spørgsmål. For at udføre en sådan hygiejnisk procedure skal du følge disse tips:

 1. Sørg for at barbere lysken, du skal bruge alle de enheder, der er designet til følsom hud. Disse omfatter geler og skum, der bruges til barbering. Du bør ikke bruge almindelig sæbe, da den tørrer huden, som er fuldstændig utilgængelig på et intimt sted.
 2. Maskinen er bedst at bruge en, der ikke har et blad, men flere. Som regel jo mere jo bedre.
 3. For at gøre hårene blødere godt, skal de fugtes med varmt vand. Ideelt er den bedste barbering bedst praktiseret umiddelbart efter et bad eller bad i brusebadet, når hud og hår er dampet. Så barberer hårene hurtigt og nemt.
 4. Når huden i det intime område er befugtet og dampet, er det nødvendigt at anvende et barberingsmiddel på det.
 5. Barber alt håret skal være strengt i retning af deres vækst, ellers efter proceduren kan du ikke undvære den forfærdelige irritation og kløe.
 6. Efter afslutning af barberingsproceduren er det nødvendigt at vaske skummet grundigt af og blotte skridtet med et blødt håndklæde. Gnid aldrig et rent barberet sted. Derefter bør en fugtighedscreme for følsom hud forsigtigt påføres det barberede område.

Det skal også bemærkes, at før du begynder at barbere, skal du trimme alle lange hår. Faktum er, at lange hår er svære at barbere af, de vil hele tiden blive hamret ind i bladet. Til dette er det muligt at bruge både almindelig saks og en speciel klipper.

Hele processen med barbering skal udføres meget omhyggeligt og forsøger ikke at beskadige huden på et intimt sted. Overdrive det ikke ved barbering - du kan ikke trykke hårdt på maskinen, ellers kan du beskadige huden og forårsage infektion.

Hvis det imidlertid ikke var muligt at undgå udskæringer, skal alle beskadigede områder omhyggeligt behandles med hydrogenperoxid.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan barberes testiklerne og hvad er bedst egnet til at barbere mænds intime zone?

 1. For det første er det vigtigt at bruge kun et kvalitetsblad. Det er bedre ikke at eksperimentere med engangsmaskiner. Den bedste mulighed er at bruge maskinen til genbrug. Men her er alle deres egen herre.
 2. En vigtig rolle spilles af barberingsprodukter - det er også vigtigt at bruge skum af høj kvalitet eller geler. Det er bedre at give præference til midler med ekstra fugt.
 3. I nærværelse af allergiske reaktioner er brugen af ​​kosmetik med duftstoffer, additiver og farvestoffer uacceptabel.

Med hensyn til hygiejne er forskellen mellem barbering af mænd og kvinder kønsorganer næsten ikke-eksisterende. Undtagelsen er, at risikoen for en utilsigtet nedskæring hos mænd er meget højere end for det retfærdige køn.

Der er flere måder at barbere æg på. Så, hvordan man barberer testiklerne:

 • Start barbering direkte under medlemmet.
 • Når du har barbert forsiden af ​​testiklerne, kan du flytte til bagsiden og siden.
 • Løft testiklerne til maven for at maksimere stramme huden, så langsomt og forsigtigt trim dem fra bunden.

Hvordan barberer mænd lysken ordentligt?

Pubisk hår af natur er udtænkt som en seksuel identifikator. Glem ikke, at vores forfædre var tæt på dyrenes verden. Et stort antal feromoner udskilles af genitalorganerne, og det er håret på de intime zoner, der giver dem mulighed for at sprede sig over lange afstande og tiltrække repræsentanter for det andet køn.

På spørgsmålet om hvordan man barberer en lyskes lyske og om det skal gøres, er det umuligt at give et bestemt svar. I nogle lande er det endog usømmeligt at tale om det, i andre er det antaget, at tilstedeværelsen af ​​sådant hår er overflødigt.

Den stadigt udviklende verden ændrer imidlertid sin holdning til dette. Hos mænd sørger pubic hår for, at en utilsigtet infektion ikke kan trænge ind. Derfor er det ifølge eksperter korrekt at lade dem være intakte. Hvis en mand besluttede at tage et sådant skridt, skal alt gøres korrekt.

Nødvendig forberedelse

Hvis du fjerner håret for første gang, er det bedre at først bruge en trimmer og skære håret, hvilket efterlader en længde på ca. en halv centimeter. Så vil proceduren for yderligere barbering blive meget lettere. Hvis du arbejder på langt hår, vil maskinen hurtigt blive tilstoppet.

For mænd er der et par regler for at arbejde i det intime område:

 • At barbere pungen er bedre at ikke udføre en elektrisk barbermaskine. Huden i dette område er meget tynd og fordeles ret frit, så det er let at hænge på bladene. På dette sted er det bedre at skære håret kort tid.
 • Hvis der ikke er nogen anden barbermaskine på hånden, skal området under penis og midten af ​​pungen være intakt.
 • Hvis du tidligere har fjernet langt hår i badeværelset, kan du flytte ind i rummet og ligge på ryggen. Denne position betragtes som en af ​​de mest bekvemme.
 • Anvendelsen af ​​depilatory cremer til den mandlige intime zone er forbudt. Dette skyldes igen den høje følsomhed af huden på pungen.

Hvis du beslutter dig for et sådant forsøg, skal du først foretage en følsomhedstest. Til dette er den indvendige bøjning af albuen dækket med en lille mængde af en afskallende sammensætning, og efter den angivne tid på kassen vaskes af. Hvis der i løbet af dagen ikke er opstået nogen manifestationer af irritation, kan du fjerne håret på kønsorganerne. I dette tilfælde skal penisens hoved være beskyttet mod indtrængning af midler.

Husk at for en sådan intim proces er det bedre at gå på pension, du bør ikke forstyrres, og du bør ikke skynde dig. Før arbejdet kan du tage et varmt bad eller et bad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud og give en mere enkel udgang af hår fra folliklerne. Barbering, forresten, kan gøres i en siddeplads på badeværelset. Du kan få adgang til vandet for at skylle maskinen.

Hvis du ikke ønsker at arbejde i badeværelset, kan du simpelthen sidde på gulvet eller kanten af ​​toiletskålen, som desuden sparer dig for yderligere rengøring efter proceduren. Du kan barbere i brusebadet mens du står, men du behøver ikke at stå under vandkanden selv, det vil vaske skummet af.

Før proceduren er det nødvendigt at sætte gel eller skum i stedet for barbering. Det er bedst at foretrække et værktøj, der er målrettet mod følsom hud. Kassere midlerne, flavored med menthol eller andre stærke aromastoffer. Dette kan forårsage irritation. Ved anvendelse af antibakterielle cremer kan det undgås.

Derudover er det umagen værd at forblive på et gennemsigtigt værktøj, der gør det muligt at styre processen med at rense huden.

Vi arbejder korrekt

At barbere det intime område er bedst at bruge moderne blade. Lys, korte streger bruges til barbering. I dette tilfælde skal huden på et sted, der er barberet, strammes, ellers kan du blive ejeren af ​​udskæringer og ikke en ren overflade. Efter hver bevægelse skal barbermassen vaskes i vand for at fjerne hår.

Det er ikke værd at trykke på, når du barberer på maskinen. Nem ubesværede bevægelser hjælper med at undgå irritation og nedskæringer. I dette tilfælde vil retningen af ​​hårvækst give dig mulighed for i fremtiden at undgå sådanne problemer som indvækst. Men barbering i modsat retning giver dig mulighed for at få den mest glatte overflade af huden.

Det er bedst at starte med området over penis. For at gøre dette er det nok at sænke det ned og barbere det område, der går fra dets base til navlen. Efter at have flyttet det seksuelle organ til side, er hårene placeret på siderne af overfladen, såvel som pungen, afskåret. Det er nødvendigt at flytte fra siderne ned.

For at barbere området mellem penis og pungen er det nok at løfte penis op for at barbere området fra det til bunden af ​​pungen. Retning fra top til bund. Mange mænd understreger, at barbering under en erektion forenkler processen meget. Dette skyldes, at huden er ret, og penis er lettere at holde.

At barbere pungen er nødvendig for at rette huden. Barbering udføres bedst fra midten af ​​fronten, på vej i forskellige retninger. I dette tilfælde er skrotum et sted, der kræver særlig pleje. Det er bedst at løfte det og presses tæt på kroppen. Men at barbere huden mellem penis og det er ofte meget svært.

For at forenkle processen kan du bruge isterningen og gnide pungen. Under indflydelse af kulde vil det komprimere. Denne teknik redder dig fra et stykke hud i dette problemområde.

Alle steder efter barbering skal vaskes grundigt med vand. Derudover er det nødvendigt at behandle dem med midler til intim hygiejne eller babysæbe, hvorefter området tørres tørt med et håndklæde. Bare gnid ikke huden og tryk ikke på den, den har allerede mikrodamager, som du kun vil styrke med sådanne handlinger og tjene irritation.

Hvis du gjorde alt rigtigt, vil du ende med et glat, velplejet intimt område. Ved hjælp af en kvalitetsmaskine kan du slippe af med irritation (det er forbudt at bruge en barberkniv med stumme knive). Derudover kan du forbedre hudens egenskaber ved hjælp af specialværktøjer beregnet til hud efter barbering. De indeholder fugtighedsgivende og blødgørende ingredienser. Desuden bruger de ofte komplekser til at bremse hårvæksten.

Sådan barber du en lyske til en mand - værktøjer, tips og tricks

Barbering af den male indinale zone har mange fordele:

 1. Med barbert hår i lysken bliver medlemmet visuelt større.
 2. En partner vil gøre mere villigt et slag på en barberet pubis på grund af manglen på hår, der ikke kan komme i munden.
 3. Manden, der barberede pubis, undgår ophopning af forskellige bakterier i det indinale hår.
 4. Der er ingen ubehagelig lugt, og testiklerne virker ved optimale temperaturforhold på grund af manglende hår.

Der er flere ulemper ved lyskalbering:

 1. Den største ulempe er irritation af lyskeområdet. Især om sommeren.
 2. Barbering tager meget tid og kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Som det fremgår af sammenligningen, er fordelene noget større. Men mange mænd, der har oplevet en engangs barbering, nægter at fortsætte det på grund af irritation, fordi de ikke vil opleve det igen.

Hvilke værktøjer bruges til barbering

Hårfjerning i det intime område kan udføres med forskellige værktøjer:

 • Depilator - lover den mest langsigtede mangel på hår. Men læger advarer om, at depilatoren, når den er fjernet, skaber et lille sår i stedet for hvert hår, som senere kan blive til forskellige infektioner. En anden ulempe ved depilering er følsomheden af ​​lyskeområdet, som ikke behøver at hyppige procedurer;
 • creme depilatory - ganske let at bruge. Men mange mænd, der er bekymrede for deres fødedygtige funktioner, foretrækker betyder, at de vil beskytte deres testikler og penis mod anvendelse af aggressive kemiske forbindelser. Hvis cremen kommer ind i det åbne kød, kan du blive brændt. Derudover er metoden ikke særlig behagelig og kan forårsage en allergisk reaktion;
 • trimmer - dens anvendelse er berettiget ved den første hårfjerning, når der er langt hår, der skal forkortes. Sørg for at bruge skægspidser. Med regelmæssig barberhule er brugen ikke retfærdiggjort, da den delikate hud i pungen let kan blive skadet;
 • engangs eller genanvendelig barberskrabbe. Det kan bruges uafhængigt uden hjælp fra ekstern bistand. Det anbefales at bruge selv af fagfolk;
 • Du kan også bruge en lige barberkniv - men for at bruge den skal du have en særlig færdighed, ellers er det nemt at skære dig selv.

Af disse værktøjer er den bedste mulighed en barbermaskin. Det er den mindst farlige, og dets brug kræver ikke nogen specielle færdigheder eller bruger ekstra penge til at købe dyre værktøjer.

Sådan forbereder du dig

Gruberberøring kræver særlig behandling, da denne zone er mest følsom over for en mand og derfor kræver omhyggelig forberedelse:

 • Før du begynder barbering af hår, skal du tage et varmt brusebad, takket være, huden bliver renset og fordampet;
 • hvis proceduren foregår for første gang eller ikke er blevet udført for længe siden, skal du tæve hårene med en trimmer eller en saks. Dette vil tillade færre hår at sidde fast i en barbermaskine;
 • Anvend derefter barberingshjælpen. Det anbefales at bruge præparater til sart hud;
 • Fortsæt til barberingsprocessen. Det er bedst at barbere sig langs hårets vækst. Maskinen skal være skarp. For første gang skal du planlægge, hvad der bliver brugt mindst en halv time.
 • bedst hvis fjernelsen udføres før sengetid. Dette vil gøre det muligt for huden at roe ned, reducere den efterfølgende irritation på grund af, at personen om natten flytter mindre, sveder ikke, og derfor er barberingsområdet mindre i kontakt med tøj.

Sådan barberes et intimt område for første gang.

Barbering i lysken er værd at overveje proceduren trin for trin:

 1. Først skal du afskære langt hår med saks eller trimmer. Jo kortere det viser sig at skære håret, jo lettere vil det være at barbere dem med en barberkniv. Følgelig vil irritationen af ​​linsens delikate hud være mindre.
 2. Hvis det blev besluttet at bruge hårfjerningskrem til hårfjerning, skal du først prøve det et eller andet sted i armens skur. Således kontrollerer kroppen for en allergisk reaktion. Og først efter det kan du bruge det i lyskeområdet. Den første applikation på lårens hud skal ske så forsigtigt som muligt. Først påfør lidt creme og følg kroppens reaktion. I intet tilfælde skal fløden falde på hovedet.
 3. Det er nødvendigt at tage den mest komfortable stilling i badeværelset eller brusebadet - dette er den bedste løsning. Du kan også sidde sidder på kanten af ​​toilettet. Det vigtigste, at det var praktisk og tid til barbering var nok.
 4. Påfør skum eller barberkrem. Du skal vælge et middel til følsom hud. Nå, hvis et sådant værktøj har antibakterielle egenskaber. I processen, som du barberer, kan du tilføje barberingsmiddel for at blødgøre proceduren. Det er således muligt at opnå mindre hudirritation i slutningen.
 5. Du kan begynde barbering. Det bedste valg af maskinen vil være en ny dyse med det maksimale antal tilgængelige knive. Det er bedre at lave korte slag og skyl derefter maskinen. Dette vil give et minimum af pas på den delikate hud i lysken, og sørg for en ren barbering første gang. Efter barbering, for at opnå glathed, kan du smøre huden igen med et barberingsmiddel og gentage proceduren mod hårvækst. Under ingen omstændigheder kan man ikke trykke på maskinen, bevægelsen skal være luft.
 6. Det er meget vigtigt ikke at gå glip af området under penis og fra dets sider. Nogle hår kan vokse bogstaveligt ved roden og er lette at savne. Når du barberer - med den ene hånd skal du vippe det seksuelle organ i forskellige retninger, og den anden med maskinen for at sikre renheden af ​​barberingen ved bunden af ​​penis. Det er også vigtigt at barbere området fra siderne af pungen. Det er svært at se, om du barberer mens du står. Det er ikke svært at barbere pungen, det vigtigste er at overholde reglen om, at alle bevægelser skal være lette, og ikke at spare midler til barbering, hvilket sikrer en perfekt glidning af barbermaden og vil spare dig for at blive trukket op og springet af barbermaden.
 7. Efter proceduren skal du vaske grundigt, vask det brusebad eller bad, hvor barberingen fandt sted. Barberet lyske kan behandles med lotion, aftershave eller babyolie. Dette vil reducere efterfølgende irritation ved regrowing barberet hår.

I princippet er hele proceduren ikke særlig kompleks og er let at gøre alene. Det vigtigste er at forstå, at uanset hvor forsigtigt den første hårfjerning blev udført, er følelsen af ​​ubehag under hårgenvækst usandsynligt at blive undgået.

Nogle nyttige tips

Hver mand har sine egne hemmeligheder, som han har udviklet til en ren og smertefri barbering. Tilsvarende, når barbering hår lyske område. Over tid vil sådanne færdigheder opstå. Nå, for første gang skal du overholde følgende tips:

 • Hvis du skal bruge et gammelt blad, når du barberer igen, er det bedst at tørre det godt efter den første barbering. Således vil det ikke blive udsat for rust og vil forblive skarp;
 • under ingen omstændigheder barbere uden brug af blødgøringsmidler
 • Ved de første prøver kan barbering af lysken resultere i udskæringer. Ingen grund til at være ked af det. Der er intet galt med det. Det er nok at behandle udskæringerne med et antiseptisk middel. I fremtiden vil den akkumulerede erfaring tillade at undgå sådanne situationer;
 • under ingen omstændigheder kan du ikke flytte barbermaskinen til siden. Ellers kan du ikke undgå nedskæringer;
 • første prøver kan begrænses til ufuldstændig barbering af håret. Dette vil reducere irritation og samtidig begynde at pleje huden til barbering.

Hvad skal du være opmærksom på

Hvem advarede, han er bevæbnet. Der er nogle uventede konsekvenser, som du skal være forberedt på:

 • Det er bedst at begrænse sex efter barbering;
 • sved, der falder på den barberede overflade af lysken, forårsager brænding og kløe. Du skal være forberedt på dette;
 • også for at undgå irritation er det bedst at begrænse sportsaktiviteter umiddelbart efter barbering. Ikke kun sved, men også overdreven friktion af tøj kan forårsage irritation;
 • efter flere gange vil huden blive brugt, og proceduren vil ikke forårsage en sådan kløe;
 • Hvis der i løbet af proceduren er nedskæringer eller sår, er det nødvendigt at begrænse seksuel kontakt indtil fuldstændig heling.
 • Efter barbering skal du omhyggeligt overvåge lårens hud og være opmærksom på eventuelle støder. Der er intet galt med det, men ingen er immun fra indgroede hår.

Sammenfattende kan vi sige at barbering af en manns lyske ikke kræver nogen præstationer fra ham, men giver ham mulighed for at føle sig mere velplejede, smukke og sexede. Og så rejser han ham i øjnene og i øjnene af en kvinde til et andet niveau.

Sådan barberer du en lænds lyske (æg og pik). Hvordan gør man det rigtigt?

Sådan barberer du en lænds lyske (æg og pik). Hvordan gør man det rigtigt?

Barbering lysken er bedst udført af dig selv eller.

Det kan være nødvendigt at shave lysken hos en mand og rent for æstetiske og hygiejniske formål, og før operationen!

Æg sælges i butikken, og manden har testikler. Det er bekvemt at barbere med en elektrisk barberkniv med et sideburn-korrektionsværktøj, sådan en mini hårklipper. Først skal du afskære hendes lange tykke hår og derefter barbere barbermaskinen selv. Moderne barbermaskiner kan bruges på fugtig hud og endda med barberskum, men det er bestemt ikke sovjetiske barbermaskiner, der er inkluderet i 220-volt-nettet. Disse er genopladelige barbermaskiner, helt sikkert, de vil ikke blive dræbt af nuværende. Du kan barbere og maskine, men ikke særlig bekvemt, du skal stramme huden med den ene hånd, den anden til at holde maskinen, alt dette foran spejlet, forvirret til højre. En elektrisk barbermaskine er mulig uden at kigge ved berøring. Dette er sådan en vanskelig mand, en kvinde vil se og sige, at det er bedre at føde en gang om året end at barbere hver dag.

Til operationen er det nok at gå til en elektrisk barbermaskine. Hun fjerner hår, der kan forstyrre operationen. Bristle tæller ikke.

Men selv for æstetiske formål vil jeg ikke foreslå at gøre dette. Håret tjener som ekstra beskyttelse og sved. Derudover er der kun få kvinder, der er enige om, at jeg undskyld mig, at de kraftigt ville grave og gnide bristly kønsorganer. Irritation vil være forfærdeligt, selv efter en god barbering af penis. Hvad angår testiklerne, er det næsten umuligt at barbere huden på dem grundigt - mange folder. Og strækningen af ​​huden og barberingen vil føre til irritation, i det mindste eller til udskæringer. Og ingen aftershave creme fjerner det nemt.

Til kosmetiske formål kan du selvfølgelig gøre hårfjerning i salonerne, men resultatet bliver kort - et par dage, i modsætning til nogle få uger for kvinder.

Man bør i øvrigt huske på, at de fleste kvinder anser de mandlige kønsorganer for at være temmelig uinteressante, især testiklerne, så håret skal forkortes om nødvendigt, men ikke helt barberet, da de som håret på hovedet maskerer uregelmæssighederne og formlen af ​​kraniet, også maske en del af kønsorganerne.

Sådan barberer du dig selv under bæltet: 7 vigtige tips

Brug kun værktøjet til det tilsigtede formål.

Hvis du skærer dit pubic hår, skal du bruge en separat sakse. Det betyder, at den saks, som du hugger på, og dem, som du åbner en mælkekasse på i køkkenet, ikke skal gøre arbejdet under bæltet. "Visse bakterier og svampe lever i ljummen, der ikke bør spredes til andre dele af kroppen," siger Anthony Rossi, en hudlæge fra Medicinal College Vale Cornell (USA). Før du begynder proceduren, tørre saksene med alkohol og vask dine hænder og lyske grundigt. Så mindre tilbøjelige til at afhente infektionen i processen.

Læg fundamentet

Resultaterne af en undersøgelse foretaget sidste år i USA siger, at omkring halvdelen af ​​kvinder foretrækker et fuldstændigt eller delvist manglende hår i en partners lyskne. Hvis du vil slippe af med vegetationen, skal du først forberede alt. Slip ikke straks deres buske - så du kan forårsage hudirritation og kløe. Langstædige hår sættes fast i en barbermaskine og kan føre til smertefulde nedskæringer. "Hvis du har en tyk vækst, skal du først klippe den med saks," rådgiver Rossi. "Fordi pubic hår er mere groft og krøllet, vokser det ofte." Trim dem kort, men ikke til huden, men til ca. 2 mm. Så de kan ikke krølle og vokse.

Tag et varmt brusebad

Barberingstørt skindhår er en dårlig ide. Bedre at gøre det efter et varmt brusebad. Varmt vand blødgør huden, vasker væk snavs og fedt. Vand væsker også den behandlede overflade og forhindrer håret i at blive trukket ud med en barberkniv. Du bør ikke bruge din almindelige sæbe: det er bedre at tage en barbergel, det fugter bedre. "Køb en alkoholfri gel, der indeholder aloeekstrakt," råder Rossi. Dette forhindrer irritation.

Bray i den rigtige retning

"Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du barbere i retning af hårvækst og ikke imod det," siger Rossi. Kig på den retning, hvor håret stikker ud, og brae i lige bevægelser i samme retning. Dette vil undgå stub og greb på indgroede hår. Derudover er der mindre sandsynlighed for irritation efter barbering, fordi barbermaskinen ikke trækker håret i en usædvanlig retning.

Pas på med dine testikler

Huden på pungen og i bunden af ​​penis er rynket, hvilket betyder, at det er let at skære med en barberkniv. "Der er mange bakterier i disse områder, og den mindste snit kan føre til infektion," advarer direktøren for Institute of Men's Health i Atlantic City (USA), Brian Steakesner. Panniculitis, abscesser, Fourniers gangren - tror, ​​du vil ikke se på det, så søg ikke engang billeder på internettet. Så, forsigtighed og forsigtighed igen. "Stret din hud med din brugte hånd, før du barbere eller skære det," rådgiver Rossi. Og for at se alle hjørnerne godt stå over et spejl i et godt oplyst badeværelse.

Skyl skære

Selvom du er super forsigtig, kan du stadig skære dig selv. Dette er den mest almindelige skade ved barbering af kønsorganerne. Ikke panik. "Det vigtigste er at vaske klippeområdet med varmt vand og sæbe og gnid det med alkohol," råder Rossi. Hvis klippet er lavt, skal du blot trykke et stykke toiletpapir på plads for at stoppe blødningen. Hold 10-15 minutter. Hvis blodet ikke stopper eller hvis det slår i pulserende trickles, skal du ringe til en ambulance. Dybder kan kræve søm.

Afslut proceduren med fugtning

Irritation og kløe er almindelig efter barbering. "Dette skyldes den øgede følsomhed af kønsorganernes hud samt den buede struktur af folliklerne," forklarer Rossi. Fugtgivende aftershave hjælper med at forhindre disse fornemmelser. "Vælg aloe eller kamfer lotion", rådgiver Rossi. Men hvis problemet fortsætter efter et par dage, kan du have startet en infektion eller en betændelse i follikelet. Gå til en hudlæge for at ordinere behandling.

Sådan barberer du lysken hos en mand: måder, forholdsregler og funktioner

Hovedargumentet for at barbere en lyske til en mand er æstetik. Et glat barberet lyskeområde fokuserer opmærksomheden på penis og gør det visuelt større. Men det stærkere køn er meget sværere at klare denne opgave. For ikke at beskadige den delikate hud i dette område bør man være opmærksom ikke kun på udførelsesmetoden, men også på de anvendte instrumenter. Fælles shugaring, kemisk hårfjerning og laser hårfjerning anbefales ikke til mænd. Disse procedurer, udført i salonen og populær hos kvinder, på grund af de særlige forhold i strukturen af ​​den mandlige krop kan skade ham. Det er derfor, at den mest populære metode til at slippe af med overskydende vegetation forbliver barbering, som med forbehold af en række anbefalinger kan udføres hjemme.

Det anbefales kun at barbere lyst på en mand med en barbermaskine. Elektriske barbermaskiner er meget aggressive i aktion og kan let beskadige huden. Derfor bør barberingen kun udføres på ansigtet. Brugen af ​​en barbermaskine er acceptabel, men den professionelle skal udføre proceduren. Ellers kan skader forårsaget af værktøjet være livstruende.

For sikkert at fjerne hår fra lysken er det vigtigt at vedtage den korrekte kropsholdning. Den mest komfortable stilling - liggende. Proceduren kan udføres i bad eller brusebad. Men det er mest sikkert og behageligt at barbere kønsorganerne kun ved at ligge på en sofa eller seng. Hvis barberingen udføres for første gang, anbefales det at vælge din kropsstilling i badet.

Før du går videre til proceduren, skal du forberede huden. Det er nødvendigt at dampe yderligere ved hjælp af et varmt bad eller en bruser. For dette nok 10-15 minutter. Dette sikrer komfortabel hårfjerning uden risiko for efterfølgende indvækst: Udvidede hårkanaler bliver lettere at manipulere. I dette tilfælde er sandsynligheden for irritation signifikant reduceret.

Barbering af håret er mest bekvemt efter forbehandlingen. De skal skæres i en længde på mindre end 0,5 cm. For at gøre dette skal du bruge en trimmer, hårmaskine eller sakse. Ved brug af maskinen skal du først kontrollere rigtigheden af ​​de valgte dyser. For at gøre proceduren så let som muligt anbefales det at bruge tip "0" eller "1".

I testiklernes område skæres håret kun med sakse. Skader på dette område er meget smertefulde og farlige.

Ved brug af depilatory cremer skal man tage sig af. Før du anvender værktøjet til det intime område, er det nødvendigt at anvende lægemidlet til albuebøjningen. Efter fjernelse fra huden er det nødvendigt at analysere dets tilstand inden for en time. Selvom der ikke er nogen irritation eller pletter på hånden, der angiver en allergisk reaktion, skal du lægge stoffet på kønsorganerne, så du starter med en meget lille del og ser huden i de næste par minutter.

Hvis du vælger et barberingsprodukt, bør du foretrække lægemidler beregnet til følsom hud.

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af den korrekte arbejdsstilling. Der er flere muligheder, men den mest komfortable ligger på sofaen.

Barbering udgør:

 • Liggende i badeværelset - fordelene ved kropsholdning er, at du kan udføre proceduren, idet du er i en lille mængde varmt vand, hvilket giver yderligere dampning. Razor i denne position er meget bekvemt at skylle, og du kan rydde det op med et brusebad.
 • Siddende på gulvet - denne position er også meget behagelig på grund af stabiliteten. I dette tilfælde anbefales det at placere et bassin fyldt med vand ved siden af ​​det for nemheds skyld at skylle barbermaskinen.
 • Siddende på toilets skål er også en bekvem, men mindre stabil måde. Til denne position anbefales det at erstatte en spand under kønsorganerne: dette undgår unødvendige rester.
 • Stående under brusebadet - metoden er god, fordi når der opstår nedskæringer, vaskes blod hurtigt af med en vandstrøm, ikke tilsmudsende tøj. Under proceduren anbefales det at stå ved siden af ​​en vandstrøm, og ikke under den, for ikke at vaske barberskummet.

Pubisk hår skal fjernes hver 5-6 dage. Til dette formål anbefales det at bruge razor tips med 2-3 blade. Hvis der anvendes engangsmaskiner, skal antallet af blades forblive ens. Dette vil give en højkvalitets barbering uden at savne hår.

For helt at slippe af med håret og ikke skære, skal du med din fri hånd strække det behandlede område af huden for at undgå dannelsen af ​​dets folder. Ellers skal du sørge for at skære ned.

Derudover skal du nøje følge håndens retning. Korrekt er korte stroke-lignende bevægelser udført uden at trykke hårdt.

 1. 1. Langt hår er forkortet med saks eller trimmer.
 2. 2. Påfør barberkrem til området omkring penis og testikler.
 3. 3. De barberede områder strækkes forsigtigt under proceduren. Der skal lægges særlig vægt på pungen, da den næsten udelukkende består af hudfold.
 4. 4. For at undgå rødme og ubehag smøres overfladen, der allerede er behandlet med en barbermaskine, med creme eller gel efter barbering.
 5. 5. For at mindske irritationen skal det være noget tid (30-60 minutter), skal du ikke bære undertøj: de resterende dele af hårene klæber sig til stoffet.

Hvis en mand allerede har barberet den intime zone, men han fulgte ikke instruktionerne i alt, kan rødme blive vist senere. For at undgå kløe anbefales det at omhyggeligt pleje huden efter proceduren. For dette bør du bruge fugtighedscreme naturligt.

Hvis en mand barberer sine puber og kønsorganer for første gang, lidt senere kan han støde på en piercing sensation i lyskeområdet. Voksende hår forårsager denne følelse, så proceduren skal gentages regelmæssigt. Regelmæssig barbering med brug af specialiserede produkter gør hårene blødere, så problemet vil bekymre sig mindre og mindre hver gang.

En ung fyr eller teenager til pleje af det intime barberingsområde skal bruge naturlige fedtstoffer: grøntsager eller dyr.

Når håret vokser, kan det forårsage ubehag. Dette er en midlertidig begivenhed. Hvis skrotområdet er kløende efter proceduren, og plejeprodukterne ikke fjerner ubehag, bør du begrænse barberingsområdet. Det anbefales at forlade en lille vegetation i området af skindens del af ljummen og skrotummet og efterfølgende justere den intime frisure i dette område med en trimmer.

Skal jeg barbere lykken hos en mand og hvordan man gør det rigtigt?

Er det det værd, og hvordan man barberer en lyske til en mand, vil ingen sige helt sikkert. En sådan beslutning er i de fleste tilfælde lavet af en mand uafhængigt. Kun i nogle situationer, såsom kirurgi i lyskeområdet, er barbering obligatorisk. Før man træffer beslutning om proceduren for depilering, skal det forstås, at hårets natur i det intime område er "opfundet" af en grund. Hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige bakterier og infektioner, samt opretholder mikroklimaet i kønsområdet. Derudover er der en teori om, at skindhår bevarer lugten af ​​feromoner, hvilket gør mændene attraktive til det modsatte køn.

Barbering er ikke den eneste måde at fjerne hår på. Der er flere muligheder for at slippe af med uønsket vegetation:

 1. 1. Depilation voks. Proceduren kan udføres både uafhængigt og i kabinen. Hårfjerning ved hjælp af voks udføres på flere måder. Voks kan være varmt eller koldt. Derudover kan specielle stofstrimler anvendes. Denne metode er ikke egnet til alle, da hårfjerning ledsages af smerte.
 2. 2. Hårfjerning ved hjælp af specielle cremer. Der er forskellige cremer, hvorefter hårstangen er ødelagt og bliver sprød. Håret fjernes uden alvorlige konsekvenser. Ulempen ved denne fremgangsmåde kan være en allergisk reaktion på en af ​​bestanddelene, som er en del af den depilatoriske creme. Det skal tages i betragtning, at skrotets hud er følsomt nok, og derfor anbefales det ikke at anvende skræmmende creme i dette område.
 3. 3. Epilator. En særlig mekanisme, der fjerner hår ved at trække dem ud. På epilatorens arbejdsflade er plader, der arbejder på princippet om pincet. Fjernelsesproceduren er effektiv, mindre traumatisk for huden, men smertefuld.
 4. 4. Elektrolyse eller termolyse. Hårfjerning sker i salonen. Hvert hår påvirkes af vekselstrøm, hvilket har en ødelæggende effekt på follikelet. Elektrolyse er smertefuldt, og det er derfor oftest udført ved hjælp af et bedøvelsesmiddel af lokal handling. Resultatet af proceduren, ud over manglen på hår, kan udgøre forbrændinger og ar. Elektrolyse kan også udføres ved hjælp af galvanisk strøm. Det har en lidt anden effekt på hårsækkenet og de omgivende væv. Fjernelsesproceduren giver næsten ingen ubehag, men det tager cirka 2 minutter at fjerne 1 hår.
 5. 5. Laser og fotoepilation. Begge metoder er ret effektive og udføres ved hjælp af lysstråler eller bølger. Lysteknikker anses for at være blandt de bedste, da der ud over smerte ikke forekommer hudtrauma i løbet af fjernelsesprocessen.

På trods af et så stort udvalg af hårfjerningsmetoder foretrækker de fleste mænd den klassiske metode til barbering.

Sådan barberer du en lyskes lyske

Et godt varmt emne for mænd er barbering på intime steder. Og som det viste sig, er spørgsmålet om barbering af mænds kønsorganer ikke kun interessant for fyre, men også for piger.

De fleste mennesker er bekymrede over den rigtige teknik barbering i intime steder, sikkerhedsprocedurer, samt mere end et filosofisk spørgsmål: bør en rigtig mand at barbere lysken, ikke, om manden barberet skridtet mindre brutal og modig, men også interesseret i kvindernes udtalelser om dette emne.

I dag vil vi snakke om, hvordan man skal barbere lysken mænd, om det skal gøres og finde ud af, hvordan man skal forholde sig til denne pige.

Må mænd barbere lysken

For at besvare spørgsmålet om, om mænd barberer deres lyske, lad os lave en kort udflugt til historien.

Proceduren for hårfjerning fra skam mænd er forankret i vores samfunds fødsel. Fremgangsmåden blev udført på forskellige måder, herunder brugen af ​​de første razorer af silicium og dræn og senere af metaller.

For eksempel i de gamle egypter besluttede folk fra højere kredse at fjerne hår fra hele kroppen, også fra intime steder. For at gøre dette brugte egypterne razorer lavet af bronze og ædle metaller og udførte også depilationen ved hjælp af voks, harpiks og andre midler, eller træk blot håret på uønskede steder.

Også i det antikke Grækenland og det gamle Rom til at have hår på kroppen blev betragtet forbeholdt de lavere klasser, adelen foretrak at slippe af vegetationen ved hjælp af barbermaskiner lavet af kobber eller bronze, eller ved hjælp af en speciel pincet, og håret i den intime zone anses for at være bærere af sygdomme, så selv slette deres foretrukne med hjælp fra en tjener, for ikke at røre ved hans hænder.

I det gamle Indien gjorde det også højere grad af samfundet det nødvendigt at omhyggeligt overvåge hygiejnen og fjerne håret på kroppen og på ansigtet.

I islam, for både mænd og kvinder, er hårfjerning på intime steder obligatorisk for at opretholde hygiejne og sundhed.

Som du kan se, var det en helt naturlig ting fra tidernes uendelige at barbere en pub for mænd, så vi tror, ​​at du ikke har nogen spørgsmål om, hvorvidt en mand skal barbere sin lyske. Normalt og mere end vil mændene i det gamle Egypten, Grækenland, Rom og andre gamle civilisationer bekræfte.

Hvor mange mænd barberer lyske

På webstedet for Mean's Heals magazine blev der foretaget en undersøgelse i fællesskab med Cosmo.rus hjemmeside om emnet hårfjerning hos mænd og deres holdninger hos mænd og kvinder. Resultaterne af undersøgelsen var meget interessante.

68% af mændne bliver på en eller anden måde fri for vegetationen på deres krop. Faktisk er 7 ud af 10 mænd regelmæssigt forkortet eller helt barberet af håret på intime steder. Jeg tror nu, at du ikke bør være bange for misbilligelse af mænd.

Skal en mand barbere sin lyske - kvinders mening:

Og kvindernes mening om dette spørgsmål er endnu mere radikalt: 66% mener, at en mand bør barbere pubis fuldstændigt, 25% er overbeviste om, at han i det mindste regelmæssigt skal forkorte. Så 91% af kvinderne overvejer 9 ud af 10 potentielle partnere, vil kun være glade, hvis du har barberet der. Og måske vil kun en ud af ti ikke godkende. Nå, er det værd at lytte, du har 9 mere, du kan lide uden hår.

Hvorfor barberer mænd den intime zone

Med spørgsmålet om, hvorvidt mænd barberer en intim zone, synes vi at have regnet ud. Men samtidig bekymrer folk sig om hvorfor mænd barberer pubis, dette spørgsmål bliver ofte stillet på internettet. Lad os håndtere dette. Årsagerne her er de mest naturlige:

1. Hygiejne - vi alle sveder, også på intime steder. Hår i lugen absorberer sved og lugt, hvilket ikke er meget godt med hensyn til hygiejne. Selvfølgelig har ingen aflyst det daglige brusebad, men hvis du ønsker at opretholde personlig hygiejne bedre, kan du passe på at fjerne overskydende hår.

2. Convenience er personlig - en person er simpelthen hæmmet af overflod af pubic hår og det er mere praktisk for ham enten helt uden dem eller med hår af minimal længde.

3. Convenience partner - som vi har lært, er de fleste piger velkommen, hvis en mand bekymrer sig om sig selv og barberer på de rigtige steder. Tænk over det, pigen vil glæde sig over at snuble over den uigennemtrængelige jungle, uberørt af en barbermaskine, hvor Tarzan skjuler et eller andet sted dybt i fordybningerne? Vi tror, ​​hvordan din holdning til kvindelig ujævnhed er absolut negativ, og derfor er pigernes meninger om mænd på dette spørgsmål ret ens.

4. Størrelse - den fjerde grund svarer ret fuldt ud spørgsmålet om hvorfor mænd barberer deres lyske. Som de siger i et ordsprog: jo kortere busken, jo mere træet virker. Og det er sandt, den rigelige vegetation i lysken stjæler visuelt ekstra centimeter af din værdighed, og der kan ikke være ekstra centimeter her. Derfor kæmper ubarmhjertigt med hår på intime steder, du kan ikke miste denne kamp!

Kan mænd barbere lysken

Vi undersøgte samfundets holdning til at barbere intime steder blandt mænd i tilstrækkelig detaljer og syntes ikke at finde et enkelt argument imod; tværtimod fandt vi endda ud af, at de fleste mænd følger håret der, og de fleste kvinder støtter kun det. Derfor er svaret på spørgsmålet "Er det muligt for mænd at barbere håret i den intime zone?" Vil være utvetydig - det er muligt. Men om en mand har brug for at barbere sin lyske og om det er nødvendigt at gøre det, er det selvfølgelig ikke nødvendigt, og det er op til dig at beslutte, i dette bør du kun stole på personlige præferencer.

Samtidig er det værd at rejse spørgsmålet om sikkerhed: er det skadeligt for mænd at barbere den intime zone? Vi svarer - nej, hvis du følger de grundlæggende regler.

Først skal du overholde hygiejne:

- Ideelt set altid bruge en separat ren barbermaskine til at barbere din lyske. Hvis du har en maskine til ansigtet, til armhulerne og til intime steder, så mindst før og efter hver barbering, skal du skylle maskinen med enhver antiseptisk

- Aldrig barbere sig i uhygiejniske forhold. Vi håber, at du næppe vil have ideen til at barbere din lyske mens du vandrer i en skov med en strøm, men du ved det aldrig. Hvis dette pludselig skete, så husk vi vores råd - tag en barbering til en mere gunstig situation, indtil du kommer hjem, hvor der er brusebad, varmt rindende vand og alle de nødvendige redskaber til barbering.

For det andet skal du være forsigtig med ikke at skynde dig:

- Ved barbering af kønsorganerne kan du ved et uheld blive skadet. På disse steder er huden ret øm, og den mindste forkerte bevægelse kan føre til et snit. Hvis dette sker, skal du ikke bekymre dig, vask såret med varmt vand og sæbe, og behand det med alkohol eller hydrogenperoxid.

Hvor ofte skal jeg barbere det intime område?

Svaret på dette spørgsmål er meget enkelt - barbere lysken efter behov. Men stadig anbefales ikke at gøre det hver dag. Som vi har sagt, er huden på kønsorganerne meget følsom, og for hyppig barbering kan påvirke epidermierne negativt. Når du går langs huden med knive, har det brug for lidt tid til at komme sig, ellers kan der forekomme irritation, der spilder over i betændelse.

Skal jeg barbere lyske teen

På internettet kan du også ofte imødekomme spørgsmålet "Er det muligt at barbere lysken i 14 år?" (Samt 15, 16, 17, 18 er ikke spurgt, tilsyneladende i denne alder kan de enten bestemme sig selv eller stille spørgsmål uden henvisning til alder). Her forbliver alt efter den unge mands skøn: Der er et ønske - lad ham barbere, intet ønske - ikke nødvendigt. Det vigtigste er at huske om vores sikkerhedsråd. Hvordan man barberer lyske fyr overveje nedenfor

Sådan barberer du intim zone

Overvej enkle regler, som vil hjælpe mænd med at barbere deres lyske korrekt, selvom dette er din første gang:

Shave lysken i badeværelset

- Barbering lysken er bedre at gøre i brusebadet. Varmt vand vil fordampe og blødgøre huden, forhindre håret i at blive sammenflettet og klamrer sig til barberbladene, hvilket forhindrer, at det enkelte hår trækkes ud under barberingen. Også håret i lysken er hårdere og krøllede; der bliver blødgjort med vand og blødgør det lettere.

Barbermanden

- Vi synes, du er så forsigtig nok, men bare i tilfælde af, lad os sige højt: tænk ikke engang på at barbere din lyske med en lige barberkniv! Og om den T-formede maskine glemmer det også, og de kan også let klippes.

Brug den sædvanlige moderne sikre barbermaskin.

Se nærmere på vores sektion med klassiske sikkerhedsskrabere, vi kan bare anbefale Bolin Webb R1-maskine under Gillette Mach 3 Gillette-vedhæftningerne. For en tæt barbering er det tilrådeligt at bruge en separat dyse, der skal opbevares under sterile forhold, inden hver brug behandler knivene med ethvert antiseptisk middel, der vil ved hånden. Hvis skindhår er længere end 0,5 cm, skal det først afkortes med en trimmer inden barberingen.

trimmer

Trim trimmeren også med et antiseptisk stof før brug. Forsøg ikke at trimme dit hår på intime steder med en trimmer, så du kan skære din hud. Gå gennem håret så kort som muligt, afslut resten med en barberkniv. Forsøg heller ikke at trimme håret på pungen med en trimmer - huden på den er meget tynd og i folderne, som trimmerens knive let kan røre ved. Lad alt arbejde for barbermaden.

Er det muligt at barbere lysken med en elektrisk barberkniv

Som vi har sagt, er huden i lyskeområdet bemærkelsesværdig for sin særlige ømhed, så vi anbefaler bestemt ikke dig at barbere pungen med en elektrisk barberkniv. Uanset om du skal barbere den elektriske barberkniv - bestem dig selv, men i det mindste håret bør der allerede være forkortet så meget som muligt. Derudover skal det bemærkes, at elektriske barberknive er designet specielt til ansigtet og for hårets opbygning på ansigtet. Hvis vi vejer alle fordele og ulemper, for barbering af lysken, er barbermaskinen stadig mere optimal.

Hvilke værktøjer til brug for barbering

Sæbe eller barbergel

Brug ikke almindelig sæbe til barbering intim zone. Sæbe til hænder sart hud og giver ikke tilstrækkelig glide til maskinen. Brug gel- eller barberkrem, de fugter huden bedre, for øvrigt i vores afsnit "Kosmetik til barbering" er der et godt valg af cremer. Sørg bare for at dit produkt ikke indeholder alkohol eller menthol, ellers vil du føle en brændende fornemmelse i slutningen af ​​proceduren.

Kan jeg ikke bruge midlerne

Kan jeg barbere min lyske uden skum? Vi anbefaler bestemt ikke dig at gøre dette. Uden barberingsværktøjer kan maskinens klinge på grund af utilstrækkelig glidning skade skaden, hvilket i det mindste vil medføre alvorlig irritation eller nedskæringer. Barbering uden skum vil også få håret til at blive trukket sammen med en pære, som kan resultere i indgroet hår. Barbering uden skum vil helt sikkert føre til irritation, hårindbrudte udskæringer.

Barberingsteknik

Sådan barberer du en nær zone med en barberkniv, trinvise instruktioner

1. Gå gennem pubic håret med en trimmer og forkort det så meget som muligt. Rør ikke på pungen med en trimmer.

Barbering intime steder for mænd er et ret spicy emne og, som det viste sig, meget relevant for mange. I offentligheden blokerer kontroversen meget ofte, om en mand burde gøre det overhovedet. På samme tid i en mere anonym indstilling - i søgemaskinerne bliver brugerne oftest bedt om, hvordan man gør det korrekt.

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at finde ud af, hvor mange mænd rent faktisk barberer deres hår i det intime område og hvordan kvinder føler sig om dette, om det er værd at barbere deres lyske og vigtigst af alt, hvordan man gør det rigtigt. Nu kan du lave dine konklusioner og ikke kun styres af rygter og falske meninger.

Intime hygiejne mænd

Mange mænd tror på at have vasket deres "personlige ejendele" en gang om dagen, de overholder fuldt ud standarden for intim hygiejne. Faktisk betyder intim hygiejne mere end blot at vaske. Der er flere trin til forbedring af din intime toilet.

Vask intime steder

Vi er alle voksne, og vi må ikke sige, at det er nødvendigt at vaske med en vaskeklud, ved hjælp af midler til rengøring af kroppen. Vær særlig opmærksom på steder af lyske, kønsorganer. Det er vigtigt at vaske hver strimmel på penishovedet og omhyggeligt vaske det, og hele penis. Hvis du ikke følger hygiejnen af ​​penis ordentligt, mellem hovedet og forhuden vil akkumulere talgkirtler, kaldet Smegma, som skaber gunstige betingelser for reproduktion af patogene mikrober, hvilket igen kan føre til infektioner. Det er derfor, i nogle lande, såsom Jerusalem, bliver de nyfødte drenge omskåret. I øvrigt, omskæring er et mål at forbedre intimhygiejne, som praktiseres i oldtiden, hvor miljøet ikke tillader kroppen at gøre rent med vand. Nej, inviterer ikke dig til at blive omskåret, men for hygiejnisk effekt er bedre at hovedet altid forblev nøgen, der kan opnås uden at skære.

Barbering intime steder

Før vi påbegynder enhver handling, lad os spørge os selv, om intim depilering er nødvendig for mænd. Efter at have vejet fordele og ulemper vil vi sørge for, at barbering (skæring) af intime steder er en integreret procedure med intim hygiejne, fordi det reducerer udseendet og forsinkelsen af ​​ubehagelige lugte i høj grad.

Hvad kan barbere sig?

Lysken. Hår på lyskeområdet bidrager til dannelsen og forsinkelsen af ​​ubehagelige lugte. Løven kan være helt barberet, eller den kan trimmes kort, samtidig med at irritationen mod barbering undgås. Under alle omstændigheder har pubhår brug for pleje, og hvis du er vedhængende af alting naturligt, kan kun hyppig vask modstå lugten.

Pungen. Ikke så svært at barbere pungen som det ser ud til. Det er netop tilfældet, når det er nemmere at gøre end at forestille sig. Hårfjerning er kun en mulighed - barbering og meget forsigtig. At barbere pungen sparer ikke kun dig fra den ubehagelige lugt der er til stede på håret, men hjælper også med at opretholde et optimalt testikulærmikroklima. Overdreven hår, såvel som tætte mænds undertøj påvirker mænds sundhed, hvilket skaber yderligere opvarmning af testiklerne, hvilket forhindrer dem i at arbejde i den ønskede tilstand.

Zone anus. Ingen her er en rådgiver eller indikator - handling som du finder passende.

Armhulerne. Armhuler, men ikke et intimt sted, men en generel hygiejne afhænger af omsorg for dem. Ingen haircut - bare barbering.

Rengør linned hver dag

Duften kan komme ikke kun fra din krop, men også fra dit tøj. For at forhindre dette skal du ændre dit undertøj dagligt og lægge det på en ren krop. Generelt, efter hvert bad eller bad skal du bære friske tøj. Hvis du er i tvivl, om du skal ændre dit undertøj hver dag, husk en dagligdags tale om mænd: "Skud ikke, den sidste dråbe i dit undertøj."

Er du bange for at skrue op i sengen? Glem det, fordi dette værktøj vil gøre dig til en sexgigant!

Din pige vil være glad for den nye dig. Og skal bare drikke om morgenen.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Mirakel forår til fjernelse af ansigtshår