Intime hårklippningsregler

Spørgsmålet om, hvordan man barberer skindhår uden irritation, vedrører et stigende antal mænd og kvinder. Dette skyldes det faktum, at tilstanden i den intime zone i mange henseender påvirker forholdet til det modsatte køn, og jeg ønsker slet ikke, at der ville være grimme irritationer og rødme. Hvordan barberes mellem dine ben, så du ikke behøver at håndtere ubehagelige konsekvenser?

Forberedelse af proceduren

For effektivt og smertefrit at barbere hår i det intime område, skal du ordentligt forberede dig til barbering. Du skal starte med at vælge et værktøj til at skære hår. Her skal vi tage højde for, at det er uønsket at bruge en barbermaskine til sådanne formål. Hvis du stadig beslutter at bruge dette værktøj, skal du følge disse retningslinjer:

 • Du bør kun vælge en barbermaskine til at skære i bikinizonen, som du ikke vil bruge på en anden del af kroppen.
 • under ingen omstændigheder kan man ikke bruge engangsmaskiner, da de har meget skarpe knive;
 • Af personlige hygiejniske grunde kan du ikke tage en mands barbermaskine, da du risikerer at få en infektion.

Hvis det er muligt, bør du bruge en særlig elektrisk trimmer uden roterende hoveder til en intim hårklippning. Med det kan du slippe af med overskydende vegetation uden at røre huden. Før den første barbering er det tilrådeligt at bruge en specialudstyr, da denne procedure kræver en vis færdighed, og enhver forkert bevægelse medfører risiko for at beskadige følsom hud.

For at blødgøre håret før barberingen anbefales det at dampe dem med varmt bad eller brusebad. Så håret på intime steder bliver bedre at skære. Du kan bruge alternativet til sjælen:

 1. Dæk bikiniområdet med et varmt, fugtigt håndklæde i mindst 5 minutter.
 2. Skrub huden. Dette værktøj sender alle hårene i en retning og eliminerer restene af kåt hud, hvilket vil øge effektiviteten af ​​proceduren betydeligt.

For at undgå irritation før proceduren kan du såpe dit hår med sæbe, gel eller barberskum. Det er bedst at vælge produkter designet til bikiniområdet, da de har en mere blid sammensætning. Under alle omstændigheder skal den valgte agent kontrolleres på et andet hudområde inden påføring.

Sikker barbering regler

Hvis barbering ved hjælp af en trimmer ikke medfører nogen vanskeligheder, er det meget sværere at bruge en barbermaskine. Selv foreløbig forberedelse garanterer ikke, at proceduren vil være smertefri og
effektiv. For at minimere risiciene og forlænge barberingseffekten skal du følge disse regler:

 1. Brug en barbermaskine kun i retning af hårvækst. Ellers kan rødhed og irritation forekomme.
 2. Fra tid til anden er det nødvendigt at fjerne hårene fast i bladet. Hvis barbermaskinen ikke indeholder ekstra fugtighedsstrimler, kan du bruge kogende vand til dette.
 3. Under proceduren skal du let holde huden med din finger. Men prøv ikke at strække huden for ikke at skære dig selv.
 4. Barber ikke for lang tid. Hvert område skal behandles lige så meget tid som nødvendigt for hårfjerning. Øget behandlingstid kan føre til betændelse.

Hvis du har haft tid til at vokse dit hår, kan du skære det med lille sakse inden barberingen.

Sådan forebygges rødme og irritation?

Efter proceduren behøver næsten enhver hud pleje. Du kan tage et brusebad med moderat varmt vand. Så du ikke kun beroliger huden, men også reducerer risikoen for enhver infektion. Så skal du anvende et beroligende eller fugtgivende middel på den barberede del af kroppen. Cremer med mynte, melissa og menthol kan ikke bruges til denne opgave.

I 10 minutter efter barbering anbefales det ikke at bære undertøj. Det er bedre at give huden den rigtige mængde ilt. På den første dag efter proceduren er det nødvendigt at vælge trusser fra naturlige materialer.

Den første barbering følger næsten altid med kløe og hævelse, som ikke kan undgås, selvom alle anbefalinger følges. I sådanne tilfælde skal du tage en fire dages pause mellem behandlingerne for at lade epidermierne vænne sig til ændringerne.

For at undgå udseende af rødme og irritation kan du bruge æggel olie. Den indeholder mange bioaktive stoffer, der fremmer hudregenerering. For at forhindre uønskede ændringer bør ægolie påføres til barberet hud 2 gange om dagen i en uge. Det behøver ikke at blive vasket af, det absorberes meget godt i epidermis.

Nogle kvinder bruger talkum til at lindre hævelse og irritation. Dette kan ikke gøres - dette stof øger risikoen for æggestokkesygdom, træder i porerne og forårsager acne.

Nyttige tips

Hvis du stadig har en kløe, skal du anvende en fugtighedscreme på irriteret hud. Du bør ikke ridse barberede steder, da dette kun vil forværre epidermis tilstand. Alvorlig vedvarende kløe kan indikere infektion, så når det ser ud, skal du konsultere en læge.

For at fjerne irritationer efter barbering kan du bruge folkelige opskrifter. Den nemmeste måde at anvende en kamilleopløsning på. Det fugtede bomuldspuder, der påføres huden. Så du kan meget hurtigt fjerne kløe og irritation. Tea tree olie bruges på samme måde.

I stedet for særlige midler efter barbering bruger nogle kvinder børns cremer, der gør et fremragende arbejde med irritation.

Du kan bruge stoffer. For eksempel har Panthenol længe etableret sig som et middel til irritation og ubehag i det intime område.

Hvis du, når du følger alle de råd, er barbering for dig uløseligt forbundet med smerte, irritation og udslæt, skal du være opmærksom på andre måder at slippe af med uønsket vegetation. For eksempel kan du bruge en depilatory creme eller bruge skønhedssalons tjenester til laserfjerning.

Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Moderne piger fjerner ofte overskydende hår gennem hele kroppen, herunder bikiniområdet. At barbere det intime område korrekt uden irritation med en barberkniv ved blot at kende de grundlæggende anbefalinger.

 • 1. Fordele og ulemper ved proceduren
 • 2. Valg af barbermaskine til det intime område
 • 3. Barber korrekt, intim zone
 • 3.1. Effektiv barbering uden irritation
 • 4. Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • 5. Yderligere Intimate Shaving Tips
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Andre måder at depilere et intimt sted på.
 • 8. Ofte stillede spørgsmål
 • 8.1. Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?
 • 8.2. Hvilken barbergel er bedre?
 • 8.3. Hvor ofte skal du barbere en intim zone?
 • 8.4. Allergi efter barbering i bikiniområdet?
 • 8.5. Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Fordele og ulemper ved proceduren

Argumenterer om fordelene og ulemperne ved barberhvirvel kan være uendelige. Proponenter af proceduren lægger vægt på æstetik og hygge af et intimt sted samt manglen på jord til udvikling af bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt.

Modstandere af klassiske barberingsskæringer, indgroet hår og andre irritationer. Men alle problemer kan undgås, hvis du følger anbefalingerne og sikkerhedsretningslinjerne.

At vælge en barbermaskine til det intime område

Til intim udsmidning er kun en barberkniv egnet, den er designet til at følge kroppens konturer, hvilket betyder, at den er i bedre kontakt med huden og fjerner hårene kvalitativt.

Velkendt firma Wit producerer sikre maskiner, der er velegnede selv for delikat hud i lyskeområdet. De indeholder 3 knive og en ekstra pude med gel, så der er ikke behov for at holde et sted flere gange, hvilket øger risikoen for skæring eller irritation.

Barbering med en skarp barberkniv, blunt knive tillader ikke at opnå en perfekt glat hud og vil føre til indgroede hår.

Shave korrekt intim zone

Der er mange artikler og instruktioner om barbering af et bikiniområde uden irritation. De begynder alle med henstillingen til at dampe huden. Dette kan gøres med et varmt bad eller brusebad. Proceduren reducerer ikke kun smerter under depilation, men forhindrer også udseende af ubehagelige betændelser i bikiniområdet.

Nogle kvinder er begrænset til kludservietter gennemblødt i urteafkok. Du kan bruge skrubberen til at fjerne døde hudpartikler og reducere sandsynligheden for hårindvækst. Det tager ikke mere end 10 minutter at forberede huden i den intime zone til drift af en barberkniv.

For at kunne servere barbermaskinen til bikini og andre zoner så længe som muligt, bør du omhyggeligt trimme hårene med en saks eller en speciel trimmer.

Effektiv barbering uden irritation

For at fjerne uønsket vegetation i bikini-zonen skal du epilere pubis og labia. Til at begynde med påføres en særlig gel eller hypoallergen sæbe på enhver del af huden. De sikrer perfekt kontakt mellem knivene og huden, hvilket reducerer risikoen for betændelse.

Før du barberer intime steder, skal du forsigtigt strække huden i behandlingsområdet, da en blød og afslappet overflade let kan blive skadet. Vent ikke på et anstændigt resultat, ignorere denne handling.

Processen med fjernelse af vegetation begynder med skindhår, ledes en barberkniv i retning af deres vækst. Ingen grund til at køre et sted mange gange i dette tilfælde øger sandsynligheden for nedskæringer. Skader skal straks behandles med hydrogenperoxid.

Shaving hårvækst forhindrer deres indvækst, men for et glat barberet bikini område skal du handle i den modsatte retning. For piger med for følsom hud er det bedre at flytte barbermaskinen fra venstre mod højre.

Det kan være svært at kontrollere, om hårene har været på kønslæberne. Dette kan gøres med et spejl og et tryk.

Ved slutningen af ​​epilationen vaskes lænken grundigt og fjerner hår og hjælpemidler. Barberet hud bør tørres og smøres med beroligende midler eller cremer efter depilation.

Glem ikke at rense det under rindende vand, og tør derefter barbermaskinen, før det opbevares på hylden.

Handle omhyggeligt og følg enkle regler, så irritation efter barbering i bikini-zonen truer dig ikke.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Som regel opstår irritation i det intime barberingsområde på grund af 4 grundlæggende grunde.

 1. For hyppig barbering.
 2. Depilation på tør hud.
 3. Afvisning af at bruge specialværktøjer.
 4. Overfølsomhed.

Derfor bør du opgive den daglige barbering, og under proceduren må du ikke køre maskinen over den tørre hud og regelmæssigt vådde den.

Brug kvalitetsprodukter designet specielt til intime steder. Vær opmærksom på deres sammensætning, der bør ikke være menthol, alkohol og duftstoffer. Selvfølgelig skal barberbladene være skarpe.

Behandling med kamilleafkogning hjælper med at lindre irritation og berolige følsom hud. Det vigtigste er ikke at være allergisk overfor blomsten selv.

Mere intime barberingstips

Et par vigtige anbefalinger til pigerne om den rigtige barberhule.

 1. Start ikke barbering umiddelbart efter at være vågnet, for i løbet af natten opsamler kroppen væske, og personen svulmer op lidt om morgenen.
 2. Det er nødvendigt at tildele en separat maskine, eller i det mindste et udskifteligt blad til bikinizonen.
 3. Disposable barbermaskiner er for enkle og giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod irritation.
 4. Hvis der forekommer små prikker med rød farve på huden, er de smurt ud med blæseudslætskrem.
 5. Intime haircuts anses for moderigtige, så hvis der ikke er noget ønske om helt at fjerne hår, kan du efterlade en pæn trekant.
 6. Hver dag kan du ikke barbere, huden skal hvile og genoprette.
 7. For nemheds skyld kan du bruge et lille spejl.
 8. Ønsket om at ridse det betændte område bør undertrykkes, enhver mekanisk bevægelse vil kun forværre situationen.
 9. I mellemtiden skal du holde den intime barberkniv adskilt fra andre personlige plejeprodukter.
 10. For meget kløe kan indikere infektion, så det er bedst at se en læge.

Kontraindikationer

Klassisk barbering har den mindste liste over kontraindikationer blandt alle metoder til fjernelse af overskydende vegetation, nemlig:

 • nedsættelse af hudens integritet, da barbermaden kan inficere såret og forværre situationen;
 • dårlig blodkoagulation, fordi ethvert snit kunne få alvorlige konsekvenser.

Det er værd at bemærke, at graviditet er en kontraindikation for mange depilationsprodukter, men i denne stilling kan selv kvinder, der venter på en baby, sikkert bruge en barbermaskine.

Andre metoder til depilation af intime steder

Klassisk barbering er ikke den eneste måde at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Kosmetologi rum tilbyder forskellige hardware metoder til depilation ved hjælp af en laser eller en særlig enhed. I butikker solgt epilator eller fløde. Endelig kan du købe eller lave din egen shugaring pasta.

Den egnede metode vælges ud fra personlige karakteristika, finansielle muligheder, smertetærskel og kontraindikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?

I løbet af puberteten begynder skindhår at vokse aktivt og blive grovere, for ikke at ødelægge barbermaden, anbefales det at forsigtigt forkorte dem. Det er ikke nødvendigt at skynde sig for hurtigt at barbere bikiniområdet, fordi det ikke er let at få ondt i mangel af erfaring. Glem ikke om den forberedende fase, som omfatter damping af huden. Og depilationen selv for den første og efterfølgende tid passerer i henhold til samme ordning.

Før skælning lysken til en kvinde, er det vigtigt at tage en behagelig position, der giver adgang til alle steder, et spejl kan bruges til at forenkle depilation.

Hvilken barbergel er bedre?

Til salg er der specielle kvinders barberingsprodukter, for eksempel geler og skum Vit. De adskiller sig fra de manlige versioner af det reducerede indhold af dufte og behagelig aroma.

Guld af høj kvalitet vil sikre en god barbering glide selv på hårdt hår.

Hvor ofte skal du barbere en intim zone?

For at undgå irritation efter barbering skal du ikke barbere hver dag, selvom inden for 24 timer den første børste vises - huden skal komme sig. Desuden skal folliklerne vokse lidt tilbage, så knivene ikke klæder huden.

Allergi efter barbering i bikiniområdet?

Pubisk irritation efter barbering og andre allergiske reaktioner kan forekomme i to tilfælde.

 1. På grund af ukorrekt barbering er der ofte dannet røde pimples på huden, der er kløende. Deres antal kan kun reduceres ved depilation i henhold til alle regler og brugen af ​​beroligende lotioner.
 2. Nogle kvinder er allergiske over for barberingsprodukter, så før du anvender gelen eller skummet på det intime område, skal du kontrollere reaktionen på en anden del af kroppen.

Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Normalt begynder huden at kløe, hvis der er meget indgroet hår på det på grund af stumpe kanter eller presser maskinen for hårdt.

Separat vil jeg gerne påpege to yderligere årsager til kløe i forbindelse med forkert hudpleje efter proceduren: ubehag er muligt ved brug af alkoholholdige lotioner og med for aktivt gnidning af det behandlede område med en vaskeklud.

Sådan barberes det intime område: tips til piger

Ingen måde at fjerne overskydende hår i det intime område kan ikke sammenlignes med den sædvanlige barbermaskine. Hardware teknikker er ikke tilgængelige for alle, og voksning og shugaring er meget smertefulde procedurer. Derfor mister spørgsmålet om, hvordan man rent barberer den intime zone af en pige, ikke sin relevans. Irritationer og nedskæringer er ubehagelige konsekvenser, der kan undgås ved at følge enkle regler.

Barbering: Fordele og ulemper

Der er ikke noget konkret svar på spørgsmålet om, hvorvidt piger skal barbere den intime zone. Det hele afhænger af personlig præference. Men de fleste kvinder og mænd taler for at fjerne overskydende hår i bikiniområdet. For det første er det æstetisk. Velplejede bikini-områder ser attraktive ud i det modsatte køn. For det andet er fjernelsen af ​​rigelig vegetation retfærdiggjort med hensyn til hygiejne. For det tredje er moderne skønhedskrav således, at glat hud på benene, i det intime område og underarmene er en af ​​de velkendte kvinders hovedegenskaber.

Anvendelsen af ​​voksstrimler eller sukkerpasta, selv om det giver dig mulighed for at slippe af med vegetationen i lang tid, men er ikke egnet til kvinder med lavt smertegrænse. Apparat hårfjerning har en stor liste over kontraindikationer, og omkostningerne ved sessionen er meget høje. Af disse grunde foretrækker mange damer at barbere håret i det intime område. Effekten af ​​denne procedure er kortvarig, men proffene opvejer ofte ulemperne.

 1. Pubic barbering kan gøres hjemme alene.
 2. Smertefulde fornemmelser er helt fraværende.
 3. Ingen særlige økonomiske omkostninger.
 4. Håret vokser ikke ind, som det ofte er tilfældet med depilation med voks eller sukkerpasta.

Barbering hår i intime steder derhjemme er let og bekvemt. Problemer i form af sår og irritation opstår undtagen for uerfarenhed. Enkle anbefalinger hjælper med at udføre proceduren hurtigt og med minimal ubehag.

Hemmeligheder for en vellykket procedure

Så, hvordan man barberer en piges lyske med en maskine, så processen går så glat som muligt?

 1. Den første ting at gøre er at få en god barbermaskine. Det er bedre at barbere bikiniområdet med en maskine, hvor der er en beskyttende gelstrimmel, flere blade, et skridsikkert greb og et flydende hoved - vigtige detaljer, der gør processen meget nemmere. Du kan ikke bruge en andens maskine! Razor refererer til personlig pleje produkter.
 2. Særlige geler og depilationsskum giver dig mulighed for at barbere det intime område uden irritation. De blødgør hårene og beskytter huden mod udskæringer, hvilket giver blød glid af bladene. For det intime område er velegnet geltekstur.
 3. Hvis du barberer dit pubic hår med en maskine med stumme knive, vil du næppe kunne klare sig uden irritation. Derfor bør du ændre kassetten i tide og ikke bruge en engangs barberkniv mere end 3 gange.

Før du begynder at fjerne håret, skal du forberede huden.

 1. Varmt brusebad hjælper med at blødgøre grove hår. Barbering under køligt vand er forkert - irritation vises.
 2. En skrubbe eller hård vaskeklud hjælper med at fjerne døde hudceller i epidermis. Dette vil skære håret så tæt som muligt på huden.
 3. For lange hår bør forkortes med neglesaks. Den optimale længde til barbering på intime steder - 5-7 mm. Du skal handle meget omhyggeligt for at undgå skade!

Før barberingen skal der påføres en særlig blød gel eller skum.

For at barbere det intime område uden irritation skal du overholde følgende anbefalinger:

 • håret fjernes i 2 retninger: først i højden og derefter mod;
 • de mindre bevægelser af barbermaskine - jo mindre chancer for at lære en stærk hudirritation;
 • fra tid til anden skal maskinen vaskes i vand;
 • Maskinbevægelser skal være glatte, barberer ikke;
 • ingen grund til at trykke barbermaskinen, dette fører til nedskæringer;
 • Efter proceduren skal huden arbejdes antiseptisk. Hydrogenperoxid, chlorhexidin eller miramistin vil gøre;
 • Efter hver barbering skal maskinen vaskes grundigt og tørres;
 • depilerede områder bør smøres med en beroligende creme. Den panthenol, der indgår i produktet, vil fremskynde helingen af ​​mikro-udskæringer og nedskæringer.

Efter barbering er irritation et almindeligt problem. Især ofte rødme, kløe og hævelse opstår efter den første afpudsningsprocedure, når huden ikke er vant til sådanne virkninger. Derfor bør nybegyndere ikke skynde sig, efterfulgt af barbering skindhud, efterhånden vil huden genoprette hurtigere. Hvor ofte skal man barbere et bikiniområde? Som hårgenvækst, ideelt - 2 gange om ugen.

Et par tip til at undgå tegn på irritation på huden:

 • Våd ikke de depilerede områder i flere timer efter proceduren;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Brug ikke cremer og lotioner med stærk kemisk duft;
 • Brug ikke alkoholholdig efterskrabning.

At vide, hvordan man barberer bikiniområdet korrekt, giver depilering ingen særlige problemer, det er ikke for ingenting, at denne metode til at slippe af med overskydende vegetation i det intime område er meget populært blandt kvinder. Nøjagtighed - den vigtigste betingelse for at opnå en god, om end kort, resultat.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sådan barberes skindhår

Styling intime steder er blevet meget populære blandt både piger og drenge, men det er ikke så nemt at opnå glathed inden for intime steder, da denne delikate proces kræver visse færdigheder.

Det vigtigste for både kvinder og mænd er at barbere uden risiko for skade og samtidig forhindre hudirritation, så i dag vil vi fortælle dig, hvordan man barberer pubic hår korrekt.

Forberedelse før barbering

Før du starter proceduren, er det nødvendigt at skære håret, fordi barbermaskinen er beregnet til barbering af små børster, og derfor kan det hurtigt blive tilstoppet, og bladet bliver sløvt, hvis du barberer langt hår. For at skære dit hår skal du forsigtigt trække det op og væk fra dig, så skære det med neglesaks eller en clipper eller trimmer med en speciel vedhæftning. Det er nødvendigt at forlade mindst 0,5 centimeter fra hårets længde.

For at blødgøre pubic håret før proceduren, tag et varmt brusebad eller bad. Takket være dette vil dit hår skære meget bedre, og du bliver ikke irriteret efter barberingen.

Det anbefales at bruge skrubbe både før og efter barberingen. Brug en skrubbe før barbering hjælper med at lægge alle hårene i en retning og også redde dig fra død hud, så bladet bliver så tæt som muligt på huden, hvilket forhindrer dets skade.


Det anbefales at vælge barberingsprodukter beregnet til barbering af håret i bikinizonen og ikke i ansigtet, da sådanne produkter har betydelige forskelle. Det er vigtigt at huske, at barbering uden specialværktøjer ikke anbefales.

For at være sikker på, om lægemidlet til at barbere dig, vil det medføre allergi eller irritation, anbefales det at kontrollere det på en anden, mindre følsom del af kroppen.

Hvis midlerne til barbering af intime områder angiver, at de kun er beregnet til kvinder, så er det ikke så, at de kan bruge mænd. Kvinder barbering produkter er normalt mere blid end mænds. Derudover aromatiserer mænds midler ofte, hvilket kan forårsage irritation og ubehagelige fornemmelser efter barbering.

For at opnå den maksimale effekt skal mændene hemmeligt køre til kvindens afdeling og erhverve sådanne midler, du kan også låne dem fra din kone eller pige, de er næppe at bemærke.

Sådan barberes et bikiniområde

Til barbering anbefales det kun at bruge en ny barbermaskine, fordi den nyere barbermaskinen skarper bladet og jo bedre resultatet er. Ud over at barbere en pubis, er det bedst at bruge en maskine med flere knive, hvis kanter har hjælpestøtter, så det kan lade barberen glide over huden og forhindre utilsigtede nedskæringer.

Sådan barberer du et intimt område uden at købe en ny barbermaskine? For at gøre dette skal du korrekt overvåge den, du allerede har. Brug kun en maskine til pleje af intime steder. Efter brug skylles det grundigt under rindende vand, hvorefter barbermaskinen skal tørres, da vanddråber kan fremskynde bladets korrosion, hvilket vil få dem til at slå meget hurtigere.

Før du begynder at barbere, træk huden tæt på det ønskede område. Da bladet barberer bedst på en flad og glat overflade, også hvis du barberer et ikke-strakt område, kan det medføre et snit.

For større bekvemmelighed skal huden være fri hånd. For at lette opgaven skal begynde fra navlen. Træk huden over hårlinjen, bevæge sig fra top til bund. Barbering skal være bløde og glatte bevægelser.

Vi gør opmærksom på, at barberingshårvækst forhindrer irritation, mens barbering mod hårvækst gør huden mere glat. I dette tilfælde bør du tage højde for egenskaberne af din krop. Hvis du har følsom hud, bør du i så fald kun barbere efter hårvækst, på trods af at det tager meget længere tid, vil processen være uden irritation.

For at opnå den største glathed, barberer du over til hårvækst (for eksempel hvis hårene vokser fra top til bund, bør du barbere fra venstre til højre). For at fremskynde processen skal du lære at finde hår ved berøring.

Barber ikke for længe, ​​da dette kan forårsage irritation af huden. Giv hver sektion nøjagtigt den tid det tager at fjerne håret og ikke mere. I første omgang kan du bemærke, at på den anden dag med en normal barbering kan din hud blive dækket af røde hævelser, der forårsager kløe. Det betyder, at du bør tage en pause på flere dage for at justere huden til denne procedure.

For at sikre dig, at du har barberet alt, løber du hånden over alle overflader flere gange.

Visuelt kan det virke, at alt er allerede barbert, men et par hår kan forblive. Type af intimt hår afhænger kun af dit ønske. Du er kunstneren af ​​lærredet, som er din krop. Du kan barbere alt, eller efterlade noget indviklet mønster, alt afhænger af dine ønsker og evner. Også til komplekse mønstre kan du anvende specielle tip.

Hvorfor japanske kvinder ikke barberer pubis?

I nogle kulturer er barbering hår i intime områder, som i Japan, ikke velkommen. Hvorfor barberer ikke japanske kvinder skamhår? Mange piger spørger dette spørgsmål og tænker på, at japanske kvinder kender noget hemmeligt. Faktisk involverer den japanske skik kun barberhår for kvinder, der sælger deres kroppe til salg. Derfor er hårfjerningen af ​​det intime område i Japan betragtes som dårlig form.

Hvordan slippe af med irritation

Rensning af huden med skrælning fjerner partiklerne af død hud og renser porerne, og sender også alle hårene i en retning, hvilket forhindrer irritation. Før proceduren skal du behandle bikiniområdet grundigt med en intim sæbe. Dette vil hjælpe med at slippe af med urenheder i huden, der kan forårsage hårvækst eller infektion.

Kvinder bør undgå at få sæbe inde i labia. Da det nødvendige miljø inde i vagina støttes på en naturlig måde, og involverer ikke vask noget andet end rent vand. Sæbe kan forstyrre syrebalancen inde i skeden, hvilket kan føre til ubehag og infektion.

Brug af æggel olie hjælper med at forhindre udviklingen af ​​inflammatoriske processer og infektioner. Takket være de bioaktive stoffer i dets sammensætning fjernes irritation på huden efter barberingen meget hurtigere. Efter hårfjerning skal du tage et bad eller en brusebad, hvorefter du skal tørre tør og gnide ægolie indtil den er helt absorberet. Påfør olien skal være to gange om dagen i ikke mere end to uger. Også for at bekæmpe irritation, brug børns, fugtighedscreme, som omfatter aloe vera. Brugen af ​​cremer med farvestoffer eller smagsstoffer anbefales ikke til regionen, det kan forværre processen.

Efter barbering produkter

Derudover skal hun ikke bære bikiniområdet efter at pigen har brugt mandlige efterskæringer, da de kan forårsage en brændende fornemmelse, og irritation fra dem vil kun øges. Babyolie er også en af ​​de dokumenterede måder at fjerne irritation på. Men hvis du efter proceduren du vælger at elske, er det bedre at nægte at bruge det, fordi babyolie hjælper med at reducere kondomens styrke, og det kan bryde.

Talc hjælper med at lindre irritation og hævelse inden for intime steder, men det skal bruges med ekstrem forsigtighed, fordi hvis det kommer ind i vagina eller penis, kan det forårsage inflammatoriske processer. Derudover skal talkum anvendes i små mængder, da det kan tilstoppe porer og forårsage acne.

Det anbefales ikke at anvende talkum i kvinder, da det under kontakt med slimhinderne er giftigt og kan forårsage kræft i æggestokkene. De resterende hår skal plukkes med pincet. Enhver barbermaskine, selv den dyreste, kan savne et par hår. På samme tid vil du ikke føle smerte, og dette forårsager ikke irritation.

Sådan barberes skind hår uden irritation

Sådan barberes skind hår uden irritation

I gamle dage blev barbering håret i følsomme steder, såsom pubis, betragtet som noget forkert og vulgært. I dagens verden er barberet pubis ikke nogen overraskelse for nogen, og det er desuden en indikator for renlighed. Men for at rydde op i bikiniområdet uden at forårsage irritation, skal du vide, hvordan du gør det korrekt.

Få en god barber- og barbergel til følsom hud, men eksperimenter ikke med andre menneskers barberingstilbehør.

Skynd dig ikke til vådt og skum skummelområdet, mens du tager fat i barbermaden - til en begyndelse skal du klippe hårene med en saks eller en speciel trimmer, hvis du selv har en.

Tag et varmt brusebad, der giver din hud lidt fugt. I en situation, hvor der ikke er bad, skal du finde enhver anden mulighed for at blødgøre hårsækkene lidt før du barberer.

Påfør en blødgørende forbindelse på huden på det delikate område, for eksempel jojobaolie og derefter et barberingshjælpemiddel. Træk huden lidt og lav nogle få glatte bevægelser fra top til bund i retning af hårvækst.

Skyl maskinen under en strøm af varmt vand og lav et par flere bevægelser, der flytter til siderne fra barberede områder til håret. Prøv ikke at bruge en barberkniv mod hårets vækst og på samme sted barberer du ikke mere end to gange for ikke at forårsage irritation.

Skyl pubisene godt med vand og blåt tørt med et blødt håndklæde og behand det barberede område med ethvert antiseptisk middel.

Det er vigtigt! Før du bruger kosmetiske sammensætninger, skal du sørge for, at de er harmløse for dig i form af allergiske reaktioner. Påfør et lille produkt på håndledets hud, og hvis det ikke forårsager rødme, kan det bruges på pubis.

Sådan barberes uden irritation

Brug altid kun en ny barberkassette, fordi du kan blive betændt på grund af et stumt blad. Det er ønskeligt, at kassetterne var af høj kvalitet og med fugtighedsgivende strimler. Gem ikke på dette, ellers kan irritation simpelthen ikke undgås.

Skrub din hud før hver barbering. Slibepartikler vil fjerne ikke kun det døde epitel, men også de bakterier, der forårsager irritation. Hvis du ikke bruger skrubberne, øges risikoen for indfødning af hår betydeligt.

Brug barberkrem. De fleste geler og skum indeholder antibakterielle ingredienser, der hjælper med at minimere eller helt reducere irritation. Efter påføring af skum på huden, vent et par minutter, og fortsæt til fjernelse af hår ved hjælp af en maskine.

Efter barbering skal du tørre din hud med en alkoholbaseret lotion eller tonic og derefter anvende en speciel creme. Hvis du ikke kan lide køleeffekten eller der er en stærk brændende fornemmelse, skal du bruge enhver anden antibakteriel creme uden mentolindhold.

Fjern uønskede hår oftere, ellers vil barbering blive vanskeligere. Jo længere hårene er, desto flere gange skal du holde maskinen, og det beskadiger huden og fører til rødme.

Hvis du regelmæssigt barberer bikinilinjen, vil huden gradvist "blive brugt" til det, og irritationen vil stoppe forstyrrer dig. Fjern derfor vegetationen ikke kun om sommeren, når du går til stranden, men om vinteren.

Hvis du efter barberingen aldrig holder op med at irritere dig, skal du fjerne hårene med en epilator, voksstrimmel eller en særlig depilationskrem. Ved anvendelse af disse midler er huden mindre skadet, og sandsynligheden for irritation er derfor noget reduceret.

Sådan barberer du det intime sted med en maskine uden irritation derhjemme?

De fleste moderne piger, der forsøger at behage deres partner så meget som muligt og overholde hygiejnereglerne, fjern overskydende hår fra forskellige dele af deres egen krop. Oftest er opmærksom på armhulene, benene og lysken, hvor hårene vokser mere rigeligt end på resten af ​​huden. Og her skal du vide, hvordan man korrekt barberer et intimt sted for ikke at forårsage ekstra skade.

I sidstnævnte tilfælde skal proceduren dog udføres så delikat som muligt for at undgå irritation.

 • Fremstillingsproces
 • Process execution
 • Håndtering af mulige sår

Fremstillingsproces

Først skal du vælge det rigtige værktøj.

Mange piger vil bruge en epilator, da en sådan enhed har maksimal effektivitet, men det er muligt at fjerne håret på en automatiseret måde uden at skræmme irritation, kun når huden ikke er for følsom.

Derfor anbefales det at bruge en standardmaskine hjemme. Hvis du ikke kan undgå den stærkeste irritation og på denne måde vil din eneste vej ud være photoepilation, udført i en professionel salon.

Maskinens blade skal være så skarpe som muligt. Den bedste løsning ville være at købe en dyrbar engangs barberkniv. Men prøv ikke at spare meget - et billigt værktøj vil ikke kun irritere huden, men forstyrre også hårets normale position, hvilket tvinger dem til at vokse ind i huden, hvilket forårsager ubehag og eliminerer muligheden for nem elimination.

I mangel af højkvalitets engangsmaskiner til salg er det værd at købe en ekstra udskiftelig patron til en konventionel barbermaskine, idet den kun anvendes til barbering af et intimt sted.

For at undgå irritation skal du tage et varmt bad på aftenen, hvor du skal bruge ca. 15-20 minutter og vente på, at hudens porer udvides. I hjemmet anbefales det at tilføje aromatiske olier af te træ, eukalyptus, ginkgo til badet, hvilket forbedrer hudens sundhed og gør det lettere at tolerere fjernelse af hår.

Før proceduren skal du skylle det ønskede område med køligt vand og anvende en speciel creme til dit hår. Hvis der ikke er nogen, kan du bruge kvalitets sæbe eller gel til intim hygiejne. Nu er det tid til at lære at rette barbering på et intimt sted, undgå skader på huden og helt fjerne hår.

Process execution

Den ideelle mulighed for at fjerne hår til rødderne er en kombination af to typer bevægelser - for hårvækst og mod deres vækst.

Men nogle piger siger, at barbering giver dem smerte, irritation og får håret til at vokse ind i huden og forårsager mange problemer. Derfor bør du bruge følgende barberingsteknikker for at opretholde højest mulige hudhygiejne efter proceduren:

 1. To korte bevægelser på hårets vækst, en lang og sikker, med lille presning. De første trin giver dig mulighed for at afskære det længste hår, som med en stor påfyldning af knivblader bliver forvirret mellem dem og forårsager stor smerte.
 2. Korte bevægelser "sildben" diagonalt i en vinkel på ca. 30-45 grader på hver side af retningen af ​​hårvæksten. Alternationen af ​​bevægelser vil hjælpe med at eliminere selv de korteste hår og reducere den tid, du har brug for for at fuldføre proceduren.
 3. Kort hårlinje vækst fra hofterne til midten: barbermaskinen bør kun dække håret halvdelen af ​​dens bredde for at forhindre hurtig påfyldning.

Håndtering af mulige sår

Hvis der i løbet af barberingsprocessen selv dannes et lille snit, skal arbejdet standses for at desinficere det ved hjælp af midlerne fra førstehjælpskassen. Det er bedre at stoppe hårfjerningsproceduren ved at vende tilbage til det efter helbredelse af såret. Ellers kan du øge overfladen væsentligt, hvilket vil medføre dannelse af et stort ar nær det intime sted.

Desuden er det værd at stoppe arbejdet, når der opstår en stor irritation - fortsættelsen af ​​barberingen vil forværre situationen, hvilket resulterer i, at det i de kommende dage vil være ubehageligt for dig selv at tænke på intimitet.

Sted barbering bør absolut behandles med et desinfektionsmiddel. Nogle piger spørger hvorfor det er nødvendigt at gøre det efter hårfjerning, hvis der ikke er irritation og nedskæringer. Nedskæringer, når du bruger en barbermaskine, er altid der, omend mikroskopisk. Gennem dem kommer infektionen ofte ind i huden, hvilket fører til fremkomsten af ​​forskellige effekter - fra lokal betændelse og alvorlig irritation mod blodforgiftning.

Den bedste løsning til behandling er en svag opløsning af hydrogenperoxid og i meget høj følsomhed - specielle antibakterielle geler. Det er også værd at huske reglen: Den blødere og mere følsomme hud, jo mindre er det nødvendigt at udføre proceduren, hvilket øger intervallerne mellem barberingen op til en måned med en negativ reaktion fra overfladen af ​​kroppen.

Hvordan barberer en pige en intim zone derhjemme uden irritation

Sandsynligvis havde hver kvinde et spørgsmål om, hvordan man barberer en intim zone hjemme til en pige. Der er trods alt mange forskellige værktøjer til epilering af en bikini zone, lad os se på nogle af dem med dig og hjælpe dig med at finde ud af, hvilken mulighed der vil være den mest optimale.

Sådan barberes håret på intime steder hjemme med en barbermaskine

Den mest rentable og fælles metode til fjernelse af hår blandt piger er en barbermaskine, men det er på ingen måde den bedste måde at slippe af med unødvendige hårsække i det intime område, fordi der er stor sandsynlighed for at skære, og selv efter barbering bliver håret hårdt og vokser ret hurtigt. Men på trods af dette er metoden den mest rentable.

Moderne producenter tilbyder specielle barbermaskiner til piger. Disse omfatter maskiner af følgende mærker:

 • Bluell;
 • Schick Hydro Silk;
 • Schick Intuition;
 • Schick Quattro;
 • Gillette Venus.

Disse barbermaskiner har en række fordele:

 1. smertefri procedure
 2. uden irritation
 3. hurtig barbering.

Denne metode har imidlertid sine ulemper:

 1. hyppig udskiftning af kassetter;
 2. de høje omkostninger ved udskiftning af bladet (den omtrentlige pris på 250-450 rubler);
 3. kort effekt, hår vokser efter 3-4 dage.

Før du barberer det intime område derhjemme, anbefales pigen at tilberede et særligt skum og fløde efter barberingen. De vil holde den sarte hud i perfekt stand. Nogle kvinder børster deres hår med sæbevand, før du bruger en barbermaskine. Bemærk dog, at sæbe kan tørre ud i huden.

Nogle producenter tilbyder elektriske barbermaskiner. Princippet om deres arbejde ligner et konventionelt blad. De afskårne hår uden at fjerne folliklerne. Blandt de tilgængelige mærker kan du anbefale:

Elektriske barbermaskiner kan endda bruges på våd hud. Det er nemt at købe sådanne værktøjer, det er nok at besøge en husholdningsapparat butik.

Måder at fjerne hår i bikiniområdet

Der er andre måder at barbere et bikiniområde uden irritation derhjemme. Derfor kan hver pige finde en passende metode til sig selv.

 • Voks striber til bikini område. På trods af den smertefulde procedure tager processen lidt tid, og resultatet af det arbejde du har gjort vil forblive mærkbart i mindst yderligere 2 uger. Efter voksstrimler vokser håret tyndt og let.
 • Epilator, kompakt udstyr til fjernelse af hår fra uønskede steder. Men desværre kan ikke alle piger bruge denne enhed, men kun dem, hvis hud er mindre følsom for at undgå skader på huden.
 • Shugaring, dyb voksning med voks. Efter denne procedure bliver huden i kropsdelen af ​​kroppen smidig og øm, men hvis du ikke har erfaring og nødvendig viden på dette område, er det bedre at henvende dig til en erfaren specialist.
 • Kemisk depilering intim zone. Hårfjerning sker ved hjælp af specielle cremer. Proceduren er smertefri og meget effektiv.
 • Sukker depilation. En af de mest almindelige blandt mange kvinder er metoden til hårfjerning i bikiniområdet. Dette er en slags shugaring.
 • Epilering. Denne type hårfjerning gør det muligt at rense huden i bikiniområdet af uønsket hår ved hjælp af pulserende lysstråling. Processen er smertefri og meget effektiv, men desværre kan ikke alle piger bruge denne service, fordi Fremgangsmåden udføres ikke på garvet hud.
 • Laser hårfjerning er designet til piger, der ved hjælp af flere procedurer er klar til at slippe af med hår i det intime område for evigt. Processen er lidt smertefuld, men det er værd.

Kære piger, du skal også huske, at før du barberer dit hår på intime steder derhjemme, bør du grundigt forberede dig på at undgå irritation, kløe og hævelse.

 1. Det første du skal fjerne hårets længde med saks, ellers vil du bruge meget tid og opleve smertefulde fornemmelser.
 2. Derefter er det nødvendigt at tage et varmt bad, så håret i denne zone bliver blødere.
 3. For at undgå at håret vokser ind i huden efter epilation af bikinizonen, kan du bruge en rensende kropscrub.
 4. Og så din hud ikke virker irriteret, brug en særlig creme efter hårfjerning. Midler mod irritation kan også være det sædvanlige babypulver.

Vær smukke kære kvinder, vi håber, at denne artikel hjalp med at vælge den bedste mulighed for hårfjerning, der passer til dig, og besvarede alle dine spørgsmål.

Gør hårfjerning zone bikini hjemme

Sådan barberes et bikiniområde uden irritation

Der er forskellige metoder til fjernelse af uønsket hår i bikiniområdet:

 • shugaring;
 • voksstrimler;
 • laser depilation;
 • hårfjerningsudstyr: trimmer eller epilator;
 • barberingskladder.

Den sidste mulighed er den billigste og nemmeste. Derfor vil det nu være om ham. For proceduren skal du:

 • barbering barbermaskine;
 • depilatory cream i bikini området;
 • bruser gel;
 • aftershave lotion;
 • saks;
 • terry håndklæde.

Barbering bikini område uden irritation bør være i 3 faser:

 1. Dampning. På fugtet og dampet hud er aflejringsprocessen smertefri og uden irritation. Du kan dampe ud i huden, enten under et varmt bad eller ved varme kompresser gennemblødt i urteopløsninger. For at forberede huden er der nok 10-15 minutter.
 2. Barbering. Hårfjerning i det intime område kan ske enten med engangs barbermaskiner eller med specielle enheder: trimmere eller epilatorer. En særlig gel- eller barberkrem bør påføres huden og kun derefter fortsætte med aflejringsprocessen. Hvis huden er følsom overfor enhver kosmetik, så kan du bruge den gamle måde: Brug olivenolie, som ikke indeholder kemiske tilsætningsstoffer.
 3. Hudbehandling Efter depilering oplever huden en stress, som kan forårsage irritation, rødme og indgroet hår. For at forhindre dette sker bikiniområdet efter barbering med talcumpulver eller urtepresser.

Du kan bruge specielle geler efter barbering, hvis huden ikke er tilbøjelig til allergi. Anvendelse af en fugtighedscreme efter barbering forhindrer irritation og indvækst af hår.

Du kan barbere den intime zone på forskellige måder: ved helt at fjerne alt hår eller forlade det oprindelige mønster på kroppen.

Nem at gennemføre dette vil hjælpe specielle stencils, som er i form af et hjerte, asterisk eller kys. For hårdt og uroligt hår kan du lave et intimt hårklipp i form af en lodret strimmel.

Sådanne tips hjælper med at smukt og korrekt barbere et bikiniområde:

 • hvis i det intime område langt hår, så før depilation de skal skæres til 5-6 mm;
 • barbering skal være bløde og blide bevægelser - uden at trykke, da huden i bikiniområdet er meget let at skade;
 • Ændring af knivblader oftere: mindre irritation vil forekomme på huden;
 • Efter aflejring skal du vaske barberhøjen og tørre den.

Ingroede hår i bikini område

Efter hårfjerning kan der forekomme et uønsket fænomen som indgroet hår på huden.

Hvad der ikke er sket dette ubehagelige fænomen, det skal huskes:

 1. Før depilering er det vigtigt ikke kun at dampe ud huden, men også for at exfoliere døde hudceller. Dette skal gøres ikke kun på tærsklen til proceduren, men regelmæssigt en gang om ugen. Ved hjælp af en kropscrub bør huden befries fra døde hudceller.
 2. Maskinen skal rettes i løbet af hårvækst og ikke mod.
 3. Aldrig barbere på tør hud: Sørg for at bruge en fugtighedscreme til barbering - skum, gel, creme eller babysæbe.
 4. Efter proceduren skal huden først desinficeres, og derefter smøres med enhver fed fløde.

Hvad hvis det indgroede hår i bikiniområdet er blevet en bump?

Men hvis pigen allerede har stor erfaring med hjemmevandring, kan du handle i henhold til denne ordning:

 • damp bikiniområdet
 • tag en tynd nål og gør den ren i alkohol
 • forsigtigt afhente de indgroede hår med en nålespids;
 • Tør såret af med alkohol eller et andet antiseptisk middel.

Det skal bemærkes, at dette problem opstår efter barbering med knive. Hvis du fjerner uønsket hår ved andre alternative metoder: voks eller laser, så indgroet hår vil ikke.

Sådan fjerner du irritation i bikiniområdet

Desværre kan hudirritationer forekomme, selvom du følger alle de ovenfor beskrevne regler. Hvis huden er følsom, skal der i stedet for skum anvendes olivenolie. Og du bør behandle barberet hud ved hjælp af urter, da de er harmløse og ikke forårsager allergier. Urteinfusioner har antibakterielle egenskaber, der ikke er ringere end dyre kosmetik.

For at gøre dette skal du tage 1 tsk tørrede urter: kamille, pebermynte, celandine, salvie og 1 kop vand. Kog alt dette i 5 minutter, så afkøles og spændes op med bouillon.

Fugt en blød klud i denne varme væske og efter depilering sættes på huden. Efter 10-15 minutter, blæk bikini området med et serviet eller terry håndklæde, og drys derefter talcum pulver.

Du kan bruge det sædvanlige babypulver eller almindelig talkum med antibakterielle egenskaber. Matkvalitet stivelse fra kartofler eller majs er perfekt som et pulver.

Aloesaft er meget godt for huden. Det har ikke kun en stærk antibakteriel egenskab, men forårsager ikke kløe og rødme.

For at undgå irritationer i bikinizonen skal du overholde disse regler:

 • efter depilation bør du ikke straks tage på undertøj - huden skal "trække vejret";
 • De første dage efter barberingen må man ikke bære stramme bukser;
 • Brug ikke kosmetik af ukendte mærker;
 • Når du fjerner det intime område, skal du aldrig bruge en barberkniv med roterende knive;
 • Aldrig barbere en pubis, hvis det har nogen hudsygdomme;
 • Skyl kuttet straks med varmt vand og desinficere.

Epilering af kroppens mest følsomme område bør udføres meget omhyggeligt ved hjælp af kvalitetsværktøjer og værktøjer.

Depilation værktøjer - trimmer eller epilator

Trimmeren til bikiniområdet er en hårklipper med mange vedhæftede filer. Hans udnævnelse - at skære hår og ikke barbere skaldet skaldet.

Dens vigtigste egenskaber er:

 • Forlad huden glat, uden nedskæringer og irritationer;
 • et stort udvalg af dyser, der giver dig mulighed for at barbere huden selv i de mest utilgængelige steder og lave en række intime frisurer
 • Enheden arbejder på batterier, som gør det muligt at bruge dem på ture.

En epilator til et bikiniområde er en elektrisk enhed, der helt fjerner huden fra håret sammen med pærerne.

Men på trods af en sådan fristende egenskab, hvordan man fjerner bikiniområdet hår for evigt, har epilatoren en række negative egenskaber:

 • efter depilation er der nedskæringer og irritationer på huden;
 • som regel er der kun 1 vedhæftet fil inkluderet;
 • Der er meget få trådløse epilatorer til rådighed;
 • må ikke anvendes under vask i brusebadet: da apparatet ikke kan komme i kontakt med vand;
 • barbering håret for evigt, pigen er berøvet muligheden for at udføre forskellige frisurer i bikini zone.

Hvilken trimmer er bedre til et bikiniområde? Før du køber dette produkt, bør du lære en række af disse regler:

 1. Køb enheden skal kun være bevist velkendte mærker. For dette er det nyttigt at læse anmeldelser om produktet på internettet eller konsultere erfarne brugere.
 2. Kittet skal indeholde disse 3 hovedvedhæftninger. Den første er et barberhoved; den anden - giver formen af ​​hår. Og den tredje - en dyse kam, som gør det muligt at justere håret i længderetningen.
 3. Ud over de grundlæggende dyser skal pakken indeholde sådanne tilbehør: en rengøringsbørste, et tilfælde til enheden, applikationer til intime frisurer.
 4. Du skal sørge for, at enheden i denne model giver dig mulighed for at håndtere bikiniområdet under bruseren. Da billige modeller ikke kan komme i kontakt med vand.

Andre moderne hårfjerningsmetoder

Der er mange andre moderne metoder til depilation, som permanent lindrer en kvinde fra problemet med overskydende hår. Sådanne radikale procedurer er som regel smertefulde og koster mange penge. Men for kvindens skønhed er kvinder klar til noget!

Uønsket hårfjerning med voks

Hårvoksning er en af ​​de mest populære salonprocedurer. For bikiniområdet bruger man sædvanligvis voksstrimler, som er engangsbrug og genbrug.

Du kan også lave din egen vokspasta og klippe strimlerne fra det gamle bløde ark separat.

Der er to hovedopskrifter til vokspasta.

Opskrift nummer 1

Tag 50 g paraffinvoks, 100 g bivoks og 200 g kolofonium. Smelt alt dette på et dampbad og bland grundigt til en homogen masse. Så cool og brug som angivet.

Opskrift nummer 2

Tag 130 g hvid voks og 300 g palmvoks. Smelt alt i et dampbad og rør. Når den færdige pasta er kølig, tilsæt 1 tsk glycerin og et par dråber af enhver æterisk olie. At anvende den forberedte vægt på et legeme ifølge instruktionen.

Depilation voks gør dette:

 1. Tag et varmt bad. Om nødvendigt behandler huden med lidokain-spray.
 2. Sug huden og drys med talkumpulver.
 3. Smør huden med den tilberedte blanding og sæt skærebånd på toppen. Eller vedhæft færdige bånd til bikini.
 4. Med en skarp bevægelse for at forstyrre den første strimmel på den ene side.
 5. Gør det samme på andre steder.
 6. Når alt hår er fjernet, skal huden rengøres af voksrester med vegetabilske olier.
 7. Efter proceduren spred det intime område med Panthenol - beroligende creme.
 8. Efter 3 dage, lav en skrælning for at forhindre indgroet hår.

Shugaring bikini område

Shugaring er hårfjerning ved hjælp af en særlig sukkerpasta, der påføres det intime område. Forskellen i denne procedure er, at sammensætningen påføres mod vækst af hår og fjernes ved vækst. Denne procedure er mindre smertefuld end voksaflejring og forårsager mindre irritation på huden.

Hår, fjernet ved hjælp af shugaring, vokser tilbage i 2-3 uger. Denne pasta indeholder ingen kemikalier og er derfor ikke skadelig for kroppen.

For at forberede din egen pasta har du brug for følgende ingredienser:

 • sukker - 8 el. skeer;
 • citronskræl - 0,5 tsk
 • vand - 2 spsk. skeen.

Bland alle ingredienserne og sæt en langsom brand på. Når efter 5 minutter begynder blandingen at koge, skal den omrøres. Sukker skal ændre sin farve - bliver rav. Efter 15 minutter er sammensætningen til depilering klar. Det skal overføres fra panden til en plastikpose og lov at afkøles.

For at slippe af med håret i bikini-zonen ved hjælp af shugaring følger denne teknologi:

 1. Dagen før proceduren og rens huden med en skrubbe.
 2. En time før depilation til at dampe kroppen.
 3. Behandl bikiniområdet med en lotion mod hårvækst og drys huden med talkumpulver.
 4. Klargør kogt pasta og anvend på bikiniområdet mod hårvækst. Det er nødvendigt at gnide blandingen grundigt. Behandle et lille område.
 5. Efter 15-20 sekunder opfanger du kanten af ​​blandingen og skærer den kraftigt i retning af hårvækst.
 6. Det samme skal ske med resten af ​​bikiniområdet.

Denne procedure er ret smertefuld, så du kan bruge smertestillende midler eller bare vedhæfte isterninger. For at mindske smerten bør huden være lidt spændt. Håret skal ikke være kortere end 5 mm.

Hudpleje efter depilation:

 1. Efter hårfjerning skal du tage et varmt brusebad og sprede en rig fløde på bikiniområdet.
 2. Efter et par dage skal huden i bikiniområdet skrælles af med en skrubbe, så at indgroede hår ikke vises. Gentag dette bør være 1-2 gange om ugen.
 3. Behandle din hud hver dag med antibakteriel lotion og fugtighedscreme.

Shugaring er kontraindiceret, når:

 • graviditet og amning
 • Tilstedeværelsen af ​​sår, ridser og irritationer på huden;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus.

Laser Hair Removal Bikini Area

Alle ovennævnte metoder til hårfjerning ledsages af ubehagelige symptomer: irritation, kløe, smerte, indgroet hår.

Men der er en moderne metode, der giver dig mulighed for at fjerne hår i bikinizonen uden alle problemer. Dette er en laser hårfjerning. Denne procedure er ikke billig, men dens resultater er fantastiske: huden er glat, delikat og uden irritation.

Essensen af ​​proceduren er, at laserstråling, som sendes til huden, ødelægger hårsækkene. Laserstrålen reagerer på hårpigmentering. Det vil sige, laserstrålen kan ødelægge kun modne løg, hvor der er melanin - et naturligt pigment. Der er omkring 20% ​​af sådant hår med modne follikler hos mennesker.

Så for en procedure at slippe af med alt håret er umuligt. For altid at fjerne spiring af hår i bikiniområdet, tager det fra 8 til 12 måneder. Det er så lang tid det tager at helt ændre spiring af nyt hår. Knuste follikler kan ikke længere spire i kroppen. Og de nye, i pærerne, som vil fremstå melanin, vil blive ødelagt.

Det skal bemærkes, at laserhud i lyshårede unge kvinder ikke giver mening, da laserstrålen reagerer på pigmentering.

Laserstråling forårsager ingen skade på kroppen. Den eneste ulempe ved laser depilation er rødmen af ​​huden, som forsvinder efter et par timer. Efter laser eksponering skal huden behandles med en fugtighedscreme og er ikke i den åbne sol.

Laser depilation er kontraindiceret under graviditet og under menstruation. I disse perioder er alle følelser særligt akutte for en kvinde, og yderligere manipulationer med delikat hud vil føje stress til en kvinde.

Depilation af en bikini zone derhjemme er mulig på mange måder. Det vigtigste: gør alt efter instruktionerne og sørg for huden efter depilation.

Phyto Depilator - anmeldelser

Sukkerepilation (Shugaring)