COSMOPOLITAN

Du kan ikke følge alt i verden. Hvornår var sidste gang du skiftede barbermaskinen (eller knivene til maskinen)? Hvornår stoppede hun med barbering overhovedet? Eller hvornår så du, hvor meget snavs der akkumulerede der? Det er hvad der sker, hvis du glemmer det.

Til at begynde med, lidt - indlysende - teori. Jo mindre knivene på din barberkniv, jo oftere er det nødvendigt at blive ændret. Hvis du barberer store områder (f.eks. Ben) også. Hvis barbermaskinen glider normalt, men fjerner hår håret hårdt - det er også tid for hende at gå i skraldespanden. Alt er klart - gode knive er ikke billige, du kan glemme at købe nye og ting sådan, men kedelige barbermaskiner er ikke nyttige til barbering eller for dit helbred.

1. Smøremiddel spiser i barbermaden

Jo længere du bruger de gamle blade, desto flere bakterier vil akkumulere på dem, døde hudceller, stykker af sæbe eller barbergel og selvfølgelig dit hår. Og alt dette bliver dobbelt så meget, hvis du dårligt renser barbermaden i processen.

2. Hun barberer værre og værre.

Du bruger mere tid på denne proces, og resultatet bliver mere og mere trist. Desuden går du gennem knivene mere end én gang på samme sted og slår simpelthen på følsom hud.

3. Flere pletter i barberingssteder.

Kedelige blade med mange bevægelser irriterer huden omkring hårsækkene og gør dem til bulende røde pletter. I det mindste ser det ud til at være smertefuldt og ubehageligt, og nogle gange gør det ondt meget, og ar kan endda forblive i stedet for alvorlige irritationer. Derudover ser resultatet godt ud, meget uæstetisk, især når det kommer til bikiniområdet, og du går til stranden eller i poolen.

4. Du kan skære dig selv

Jo flere bevægelser du gør, jo højere er risikoen for at skære dig selv og hælde dit blod rundt omkring. Sådanne ridser helbreder også en del gæld. Du må endda udskifte den følgende procedure.

5. Øget risiko for infektion

Gamle blade og hudirritationer er en farlig kombination. Der kan være mikro stiklinger, som du ikke engang ser. Og gennem dem er det let at afhente en ubehagelig infektion som en smitsom bløddyr. Derudover viser nyere undersøgelser, at hvis du hele tiden barberer skindhår, kan du endda få herpes gennem mikro-nedskæringer!

Gør det selv

Populære publikationer

Seneste kommentarer

Takket være dette trick kan du gøre kniven 10 gange skarpere!

Hvis du bruger engangs barbermaskiner, som jeg undertiden gør, er mit hjerte fuld af sympati. Blades i dem dumme natten over! Hvad kan jeg sige, at selv højkvalitets dyre barbermaskiner med flere knive hurtigt fejler...

Frisør med det brede blad, min bedstefar har brugt, er standarden! Bedstefarens barbermaskine var altid skarp, jeg husker, hvordan han skarpt den med et stykke læder. Det er svært at udtrykke min glæde, efter at jeg har lært, at knivene på en almindelig maskine også kan give skarphed... Nu gør jeg det hele tiden!

Sådan skærper du en barberkniv

DU VIL VÆRE

 • barberblad
 • gamle jeans

Arbejdsordre

  1. For at skærpe barbermaskinen, tørre bladet. Tag gamle jeans, læg dem på en solid flad overflade og glid bladet langs benet 15-20 gange. For et sådant trick kan du bruge et stykke denim.
  1. Skift retningen af ​​barberhovedet og skub bladet over jeanset yderligere 15-20 gange. Tryk ikke meget hårdt, tryk bare let på maskinen. Rakemaskinen skal let glide over jeans!
  1. Udført! I et par minutter er barbermaskinen blevet som en ny - et skarpt blad vil ikke traumatisere huden og forårsage ubehag ved barbering! Hvis jeg havde kendt før, er det så let at skære et barberblad
Jeg håber du vil sætte pris på denne teknik og teste den i praksis! Det vil spare dine penge, og din hud vil være blød og glatbarmet... Vis dine venner hvordan man forlænger barberknivets livstid: Rådens praktiske karakter er uden tvivl!

Ligesom vores hjemmeside? Tilmeld dig eller abonner (meddelelser om nye emner vil blive sendt til mailen) på vores kanal i MirTesen!

Sådan ændres bladet i en barberkniv: brugsanvisning

Enhver, der bruger genanvendelige maskiner og barbermaskiner, bør helt sikkert vide, hvordan man kan ændre bladet i en barbermaskine hjemme uden hjælp fra en specialist. Barbering er en procedure, som mange mænd bruger hver dag, så enhver maskine vil før eller senere kræve udskiftning af gamle knive med nye skarpe. Det er skærmens grad af skarphed, der bestemmer barbermaskinens funktionalitet.

Knivbladet kan være standard eller smal profil til en bestemt maskinmodel. Vi taler om et fladt metallag med ultra-tynd og ultra skarpt slibning. Ofte taler vi om dobbeltsidede knive, der har specielle huller indvendigt til fastgørelse i barberhovedets hoved. Før du udskifter bladene, er det vigtigt at lære alle trin i, hvordan du indsætter bladet i barbermaskinen.

Hvor ofte skifter kniven på en barberkniv?

Det første pressespørgsmål fra mænd vedrører, hvor ofte bladene skal ændres for at barberingsprocessen skal være så produktiv som muligt og minimalt traumatisk for ansigtets hud. Hvis du barberer med knuste knive, vil det føre til at trække hår ud og skrabe det øverste lag af huden, og for at en mand skal barbere hårene, skal du gøre en indsats.

Hyppigheden af ​​udskiftning af blade afhænger af flere faktorer:

 • tykke børster
 • hårstivhed;
 • hyppigheden af ​​barbering hos mænd
 • grundighed af hver barberingsprocedure
 • knivskarv og knivkvalitet;
 • korrekthed af proceduren og meget mere.

Det skal forstås, at knivene fra forskellige fabrikanter adskiller sig i kvalitet, produktionsmaterialer og grad af skarphed, belægning og andre egenskaber. Men i gennemsnit bemærker eksperter, at en standard barberblad klæber omkring 3-8 procedurer til barbering af børstehårene. Hvis vi taler om blader af høj kvalitet og fra dokumenterede producenter, er deres levetid 6-8 procedurer.

Karakteristiske tegn på, at det er på tide at ændre knivene, er situationer, hvor kniven holder op med at glide over huden, trækker ud og endda river skæggets hår ud under barberingen. Et skævt blad vil i stedet for at skære håret skrabe og skade huden og efterlade stubhampen. Meget afhænger af fabrikanten, som i absentia etablerer levetiden for en sådan maskindel.

Phased udskiftning

Eksperter på dette område og mændene selv deler tips om hvordan man får et kniv fra en barbermaskine og hvordan man indsætter et nyt blad i maskinen. Teknologien kan afvige lidt i detaljerne, afhængigt af hvilken type værktøj til barbering, der vil blive udskiftet blade. Det kan være genanvendelige maskiner, T-formede barbermaskiner, samt forskellige elektriske apparater til depilering.

Instruktioner til udskiftning af knive involverer flere trin:

 1. Skru maskinen af ​​og tag dækslet af hovedet.
 2. Fra hovedet skal du trække det gamle stumme blad ud.
 3. Alle dele af enheden skal skylles i en desinfektionsopløsning og tørres naturligt eller med et håndklæde.
 4. Derefter tages et nyt blad ud af pakken og placeres efter samme princip som den gamle version. Skal matche alle hullerne i knivhovedet og hullerne.
 5. I slutningen skal du klæbe bladet, for det er det strammet mellem hovedet og monteringen.

Vigtigt om udskiftning af kniv

Hyppig ændring af knivene i en barbermaskin beskytter en mand fra flere problemer på én gang - irritation og skade på huden, håret trækker ind eller deres indvækst. Ved køb af knive er det vigtigt at omhyggeligt studere alle instruktioner fra producenten for at kunne bruge barberingsprodukter korrekt og ikke forstyrre deres levetid. Bladene kan bestå af to muligheder materialer - rustfrit stål eller kulstofstål.

Kulstål er let at skærpe med egne hænder derhjemme, hvilket øger dets funktionalitet. Samtidig er et sådant stål udsat for korrosion og rust hurtigere, mens rustfrit stål i lang tid bevarer sin fejlfri udseende. Derfor anvendes kulstofstålklinger 1-2 gange, mens den anden mulighed er egnet til 3-8 gentagelser af proceduren.

Hvor skal man sætte brugt kniv?

Efter at manden besluttede at fjerne det brugte kniv fra barbermaskinen, opstår der et rimeligt spørgsmål om hvor man skal sætte det, da tråden handler om at skære en farlig genstand. Ofte sælges blader fra populære producenter i plastkasser, som har et særligt snit på bagsiden. Det er her, hvor du skal placere uønskede knive for korrekt bortskaffelse af delen.

Eksperter anbefaler også et andet trick - brug en almindelig sparegris, hvor du kan sætte et stort antal af sådanne dele. Også mange mænd bruger matchboxes, som er bekvemt placeret i samme størrelse af bladet. Da de er tynde og vægtløse, passer de i en kasse med mange stykker knive på en gang. Medicinske beholdere til opbevaring af brugte sharps kan findes i salg.

konklusion

Mænds barberknive hedder "fjer". Afhængigt af producentens fremstillingsmateriale, kvalitet og skarphed skal knivene udskiftes en gang hver 3-4 gange eller en gang hver 4-8 barberingsprocedurer. Ved valg af knive er det vigtigt at tage højde for, hvilken slags maskine en mand bruger, hvilken type hud og hvordan han reagerer på barbering, samt anbefalinger fra specialister og mænd selv.

Mange producenter af barbermaskiner og værktøjsmaskiner producerer parallelle knive parallelt, hvilket gør det lettere for mænd at vælge. Specificiteten af ​​udskiftning af blade afhænger af maskinens type og funktionerne i dens konfiguration.

Reparation af elektriske barbermaskiner

Selv tilhængere af en barbermaskine kan bruge en elektrisk barbermaskine på forretningsrejse eller ferie. Evnen til øjeblikkelig barbering i næsten ethvert miljø gør elektriske barbermaskiner virkelig behagelige og meget praktiske. Moderne elektriske barbermaskiner arbejder ekstremt pålideligt, hvis de regelmæssigt rengøres og udskiftes med knive ved første tegn på behovet for en sådan udskiftning.

Hvordan virker det

Elektriske barbermaskiner er tilsluttet fra elnettet (i dette tilfælde er de forsynet med en snoet ledning med en to-bens stik) eller drevet af tørre batterier eller genopladelige batterier.

Elektriske barbermaskiner, der opererer på netværket, er inkluderet i specielle stik til barbermaskiner, der er tilladt til installation i badeværelserne, da de indeholder en transformer, som isolerer forbrugerens del af netspændingen og reducerer risikoen for elektrisk stød. Denne type elektriske barbermaskine har normalt en spændingsafbryder: 210-230 volt for Europa og 110-130 volt for USA. Nogle modeller er lavet med automatisk tuning til netspænding.

Grid-type elektrisk barbermaskin

Elektriske barbermaskiner med et ridset barbersystem (den mest almindelige type) har et standard knivhoved, der består af et fleksibelt metalnet, der dækker bladet eller kniven, blokerer på holderen eller bare en kniv, hvilket giver en hurtig frem og tilbage bevægelse. En sådan oscillatorisk bevægelse skabes ved anvendelse af en elektrisk vibrator bestående af to magnetrørspoler, der sammen med de to fjedre bevæger sig fra side til side i oket med knivblokken.

Fig. 1 Elektrisk shaver type.

I nogle elektriske gitterskærere tilvejebringes oscillatorisk bevægelse af en konventionel roterende elektrisk motor forbundet til bladaggregatet ved hjælp af en vevmekanisme.

Fig. 2 Enhed elektrisk barbermaskin type.

Rotary Shavers

Den roterende elektriske barbermaskine har flere knivhoveder, der hver består af en hurtigt roterende roterende kniv, der er placeret under maskeringen. Da knive ikke kan udbrydes, skal de ændres, når de duleres. Sådanne barbermaskiner drives normalt af roterende elektriske motorer, der er forbundet med knivene ved hjælp af en gearkasse og drivaksler.

Fig. 3 Elektrisk shaver roterende type.

Fig. 4 Apparat til elektrisk barberkniv af rotortype.

Barberer dårligt

Knivhovedet er tilstoppet

Hvis knivhovederne ikke rengøres regelmæssigt, falder deres effektivitet hurtigt. Nogle elektriske barbermaskiner kan vaskes under rindende vand, men da de fleste modeller ikke kan fugtes, er det nødvendigt at kontrollere vejledningen.

 1. Efter hver barbering skal du slukke for barbermaskinen og tage stikket ud af stikkontakten og derefter fjerne knivhovedet ved at trykke på de tilsvarende knapper.
 2. Knock ryggen af ​​hovedet på en flad overflade for at fjerne de skårne hår. Nettet er så tyndt, at det kan beskadiges med en børste - se i vejledningen.
 3. Brug den bløde børste, der følger med shaveren, til at rengøre knivblokken.

Fig. 5 Tryk på knapperne for at fjerne knivhovedet.

Fig. 6 Tryk på knivhovedet på bordets overflade.

Fig. 7 Skyl knivblokken

 1. Nogle producenter afslutter barbermaskinen med en aerosol rengøringsmiddel, som påføres en gang om måneden til knivhovedet inden børstning.
 2. Hvis du har meget tør hud, skal du anvende en særlig barberolie på din hud. Alternativt, for en blødere barbering smør garnet med en dråbe af samme værktøj.

For at rense barbermaskinen skal du tage stikket ud og puste knivhovedene let med en børste for at fjerne hårpartikler. Fjern derefter hele knivhovedet og rengør det indefra.

Hver uge åbner man presserpladen, fjern maskeskiverne og rotorknive og renser dem separat. For at opnå det bedste resultat må du ikke dumpe maskeskiver og knive sammen.

Fig. 8 Bør forsigtigt knivhovedene.

Fig. 9 Fjern knivhovedmonteringen og børst

Fig. 10 Fjern netskiverne og knivene

Fig. 11 Rengør dem individuelt.

Kedelige knive

Alle barbermaskiner bør barberes godt i omkring et år, og så skal knivene ændres - men hvis du tidligere har mærket, at knivene er stumpe, skal du ændre dem.

Klingeenheden ved el-barbermaskinen fjernes fuldstændigt. I nogle modeller stiger den simpelthen, i andre skal den først drejes 90 °. Se i instruktionerne. Pas på - selv i blunt tilstand kan knive skære.

Fig. 12 Udskift stumpenhed.

Blunt rotor knivhoveder ændre alt på samme tid.

Beskadiget net

Visuelt kan du se knækkede eller revnede områder på barbernettet. Skaden kunne kaste knivblokens knive, så du må muligvis ændre det på samme tid. Ved udskiftning skal du fortsætte forsigtigt for ikke at beskadige masken.

Støjende arbejde

Tæppet hoved

Fjern knivhovedet og rengør det med en børste, og flyt det over knivblokken for at fjerne hullerne mellem dem. Udskift hovedet og smør masken med proprietær barberolie.

Beskadiget net

Flytning af knivene på en beskadiget maske eller mesh disk er uacceptabel, udskift begge dele.

Fig. 13 Kontroller, at der er beskadigelse af masken.

Arbejder langsomt

Hvis barbermaskinen barberer hårdt efter udskiftning af knivblok eller knivhoved, skal du kontrollere, at dele er installeret korrekt.

RAZOR varmer

Ledningskontakter

Hvis stifterne inden i ledningspidsen viser tegn på forbrænding, køb og udskift ledningen, indtil shaveren er helt ude af drift.

Fig. 14 Kontroller ledningskontakter

Fejlmotor eller batteri

Tjek shaveren på et servicecenter.

Fungerer slet ikke

Forkert spænding

Kontrollér, at barbermaskinen har den rigtige spændingsindstilling.

Jammed knive

Fjern knivhovedet og kontroller om elmotoren virker normalt. Hvis det er tilfældet, kan det have fastgjort et knivhoved. Kontroller tilstanden på den indre overflade af masken eller masken og i tilfælde af skader udskift hele hovedet.

Defekt ledning eller stik

Kontroller tilstanden af ​​ledningen med en tester (fig. 15), berør et stik på stikkets kontaktstift og den anden - kontakterne i den anden ende af ledningen. Berøring skiftevis bestemmer du tilstedeværelsen af ​​en klippe.

Fig. 15 Kontrollerer ledningstestens tilstand

For at sikre, at der ikke er nogen intermitterende skade, skal du holde testkablerne på ledningskontakterne, bede nogen forsigtigt bøje og binde ledningen på forskellige steder langs dens længde. Hvis du har mistanke om en pause, skal du udskifte ledningen.

Fejlkontakt

Kontroller kontakten i serviceforretningen.

Opladeren virker ikke

Hvis du kan tage samme oplader et sted, kan du tjekke, om din barbermaskine holder en afgift. Eller tjek det i servicecenteret.

Motorfejl

Begge typer barbermaskiner kan kun repareres af en elektrisk motor af en kvalificeret tekniker.

Den vigtigste ting er sikkerhed

 1. Sluk altid barbermaskinen i stikkontakten inden rengøring eller udskiftning af knivhoveder.
 2. Våd ikke barbermaskinen, hvis den ikke er beregnet til at blive skyllet under rindende vand, se vejledningen.
 3. Åben ikke en vandtæt elektrisk barbermaskin.
 4. Bortskaf ikke genopladelige batterier med almindeligt affald, og kast dem under ingen omstændigheder i ilden. Hvis batterierne fejler, skal du tage dem til elektriske barberings servicecenter eller kassere dem på et bestemt sted (kommunerne skal fortælle dig, hvor den nærmeste er).

Held og lykke med reparationen!

Med venlig hilsen, skriv til Elremont © 2009

Hvor lang tid skifter du knivene i barbermaskinen?

Efter den tid og de tidspunkter, der var fortid, defineret og defineret af mig, som den tid, der var tilladt for knivbetjeningen. I løbet af hvilket razorbladet ikke ophører med at tilfredsstille mig med kvaliteten af ​​barbering, opfylder kravene til det af mig. Barbering blidt blidt uden at irritere eller beskadige ark og overflader udsat for barbering med et barberblad i en barbering maskine samt barbering maskine barbering med barberblad eller barberapparater med klinge til barbering.

Efter en tid, hvor barberbladet helt taber sin evne til at barbere den måde, jeg vil have barberingen. Når jeg bliver stump i løbet af min tjeneste som værktøj eller værktøj, der opfylder mine krav til det, er det nødvendigt at kunne bruge det til de formål, jeg har planlagt, og jeg skifter knivbladet i barbermaskinen med et kedeligt blad til barberbladet med et skarpt blad. Nogle gange afhængigt af deres behov og i nogle tilfælde med samtykke fra andre mennesker med mig, når de er på brød, når de er på vodka, når de er på en brugt kniv, men mere krydret.

Barberblad i værktøjsmaskinen til barbering og selv uden det, er det muligt at udføre alle former for arbejde, som fastsat fjernelse af stigende over overfladen formationer og lag af homogene eller heterogene, og muligvis så mange som overfladearealer, som kan underkastes ham, på vingen dybde rager op over overfladen af ​​barbermaskinen i kontakt med barberet overflade. Det er netop det, der sker ved barbering af den blødgjorte cornified hud på en persons hæle, på jagt efter tilgængelige midler og en måde at ændre deres tilstand på. For et vellykket resultat skal bladet ændres så ofte som muligt uden at sætte pris på omkostningerne i forbindelse med de elskedees sundhed og skønhed.

Efter et stykke tid kan tankerne blive kæmmet, måske endda barbert, da der er et akut behov for bladet; Når tiden kommer, og følelsen har brug for en knivskifte. Det er muligt at ændre bladet i et stykke tid, efter tid og tid, for evigt og evigt. For øjeblikket kan det tjene vores mange formål. Det er endda muligt, ikke kun for barbering.

Skiftede du bladet i barbermaskinen? 5 konsekvenser af glemsomhed

Til at begynde med, lidt - indlysende - teori. Jo mindre knivene på din barberkniv, jo oftere er det nødvendigt at blive ændret. Hvis du barberer store områder (som ben) også. Hvis barbermaskinen glider normalt, men fjerner hår håret hårdt - det er også tid for hende at gå i skraldespanden. Alt er klart - gode knive er ikke billige, du kan glemme at købe nye og ting sådan, men kedelige barbermaskiner er ikke nyttige til barbering eller dit helbred.

1. Smøremiddel spiser i barbermaden

Jo længere du bruger gamle knive, jo mere bakterier, døde hudceller, partikler af sæbe eller barbergel og selvfølgelig vil dit hår slå sig på dem. Og alt dette bliver dobbelt så meget, hvis du dårligt renser barbermaden i processen.

2. Hun barberer værre og værre.

Du bruger mere tid på denne proces, og resultatet bliver mere og mere trist. Desuden går du gennem knivene mere end én gang på samme sted og slår kun følsom hud.

3. Flere pletter i barberingssteder.

Kedelige blade med mange bevægelser irriterer huden omkring hårsækkene og gør dem til bulende røde pletter. I det mindste ser det ud til at være smertefuldt og ubehageligt, og nogle gange gør det ondt meget, og ar kan endda forblive i stedet for alvorlige irritationer. Derudover ser resultatet godt ud, meget uæstetisk, især når det kommer til bikiniområdet, og du går til stranden eller til poolen.

4. Du kan skære dig selv

Jo flere bevægelser du laver, jo større er risikoen for at skære dig selv og hælde dit blod rundt omkring. Sådanne ridser heler også ganske lang tid. Du kan endda nødt til at udsætte følgende procedure.

5. Øget risiko for infektion

Gamle blade og hudirritationer er en farlig kombination. Der kan være mikro stiklinger, som du ikke engang vil se. Og gennem dem er det let at afhente en ubehagelig infektion som en smitsom bløddyr. Derudover viser nyere undersøgelser, at hvis du hele tiden barberer skindhår, kan du endda få herpes gennem mikro-nedskæringer!

Vælge en elektrisk barbermaskine: Hvad skal du vide, når du køber

Når drenge bliver til ægtemænd, konfronteres de med det næsten Hamlet-spørgsmål: at barbere eller ikke at barbere? For dem, der har valgt at "barbere", vil spørgsmålet snart blive omdannet til "hvad skal man barbere" og "hvordan man barberer?". Elektriske barbermaskiner er ikke længere en nyhed, men indtil videre tør ikke alle at anvende en enhed på deres ansigt. Denne vejledning er for de modige!

Indholdsfortegnelse

"En mand skal være stærk, lugt og hårig", siger den gamle kvindelige visdom. Nye kvindelige visdom objekter: "En mand skal også være velplejede!". Hvad gav carte blanche til tyndbenede hipsters og slanke metrosexuals stolt rette deres skuldre og forlod tilhængerne af mere konservative synspunkter forvirret for at ridse deres overgroede hage bortset fra kvinders opmærksomhed.

Heldigvis er verden ikke sort og hvid, og mænd er ikke opdelt i overgroede gorillaer og plukket kyllinger. Ja og kvinder, jeg forsikrer dig om, er meget forskellige i deres præferencer, uanset hvad de inspirerede fra tv-skærme og sider med blanke magasiner. Men historisk set er der i de seneste århundreder (google "Peter I, skæg, boyars, chop") det sædvanlige i det moderne civiliserede samfund at være renskåret eller i ekstreme tilfælde have en velplejet overskæg og et lille skæg. Og et andet stort spørgsmål, som er mere værd at arbejde - daglig barbering eller regelmæssig pleje af eksisterende vegetation.

Alligevel har efterspørgslen efter barbermaskiner altid været. Tidligere skåret en person og barberet til en hel blok. Men i princippet er købet af en farlig barberkniv og evnen til at bruge den i lang tid været almindelig. Maskinen opfandt i slutningen af ​​det 19. århundrede af King Camp Gillett, hvis efternavn blev navnet på det berømte barbermærke, blev en revolution i barbering. Og i 1927 opfandt oberst Jacob Shik den første elektriske barbermaskine. Og verden har revnet i halvt... Tvister om, hvad der er bedre - en maskine eller en elektrisk barberkniv - ophører ikke med denne dag. Men de fleste mænd, uden unødige tvister og næsten blodløst beslutter, hvad de foretrækker at bruge.

Maskinerne har deres fordele - de er nemme at bruge, de passer tæt på huden, barberer i gennemsnit renere, samtidig renser huden af ​​døde skalaer, hvilket reducerer sandsynligheden for akne. Bladerne, i direkte kontakt med huden, beskadiger det selv, men skærer også, hvilket gør det nødvendigt at købe ekstra gel eller skum samt en beroligende efterskærmning. Ja, og selve bladet er ønskeligt at skifte oftere.

For technomaniacs og dem, der i princippet ikke er vildt for at gøre deres liv lettere på bekostning af moderne teknologi, tøver de ikke væk fra noget nyt, har fået en mellemliggende mulighed: batteridrevne maskiner, der næppe mærkbart vibrere. Fabrikanten hævder, at det hjælper med at opnå en renere og hurtigere barbering.

Menneskernes meninger er forskellige - nogen kunne lide denne enhed, nogen bemærkede ikke forskellen, og nogen klager over, at det heller ikke er det heller ikke, det barberer værre end maskinen, men det kræver stadig våd barbering.

Hvad angår elektriske barbermaskiner, kræver de ikke vand eller et batteri af dåser og flasker til barbering, som de er mere mobile til - og det er værdifuldt, når de rejser. Barbering er hurtigere, men hvis den gemmes på enheden, kan den være af lavere kvalitet og efterlade en kort børstehår. Men elektriske barbermaskiner irriterer huden mindre og næsten eliminerer muligheden for nedskæringer. Det ville dog være nyttigt for brugere af elektriske barbermaskiner at regelmæssigt rense ansigtets hud med en skrubbe, da en sådan rengøring af porerne, som kontakt med et blad, ikke kan opnås med en elektrisk barbermaskine. Af ubetingede fordele - en sjælden udskiftning af knivene, og hvis selvrensningsfunktionen også er indbygget i enheden, forenkles og betjenes og vedligeholdes enheden mange gange. Af minuserne - den høje pris og risiko for sammenbrud. Men normalt betaler prisen for sig selv over en længere periode, og jo dyrere en barbermaskine, jo mere sandsynligt er dens levetid.

Men alle beslutter spørgsmålet om penge, baseret på deres evner, men spørgsmålet om valg, når det er, er baseret på deres personlige behov og egenskaber. Hvis du bestemmer dig for, at den elektriske barbermaskine er mere praktisk for dig, så hjælper denne vejledning dig med at træffe det rigtige valg.

Rotor eller mesh?

Rotary barbermaskiner blev pionerer i verden af ​​elektriske barbermaskiner. Vores fædre og bedstefar brugte dem i lang tid. Ja, ja, det er netop det summende monster, hvorfra nogle særligt indtagelige damer, som ikke kigger i tide på badeværelset, løb væk i rædsel. Det er klart, at de hurtigt roterende hoveder, hvorpå skarpe knive er monteret, ser ud til at skræmme.

Men i virkeligheden gør moderne roterende barbermaskiner meget mindre støj end netting og barberer i gennemsnit renere på grund af en tæt pasning af roterende knive til huden. Desværre er der stadig en risiko for nedskæringer på samme tid, og ejere af følsom hud klager ofte over irritation fra barbering. Men fremskridt står ikke stille, og med sikkerhed kan man sige, at de seneste roterende elektriske barbermaskiner med højkvalitets knive og et system med gentagne facialkonturer tilhører huden meget mere delikat end gamle modeller.

Philips AT 890 er en af ​​de mest populære roterende barbermaskiner og har tjent gode brugeranmeldelser. Tre flydende hoveder, en bevægelig blok, en trimmer, et ergonomisk håndtag og vigtigst af alt, en højkvalitets barbering og lang levetid... hvad er der mere brug for fra barbermaskinen?

Opkaldsspids: Philips AT 890 710901 5 inline

For dem, som rotorkraberne virker unødigt alvorlige, vil bjærgning være elektriske barbermaskiner, ellers kaldet vibrerende. I dem adskilles skærehovederne med vibrerende knive fra huden med et fintmasket net, hvilket eliminerer muligheden for at skære og reducerer irritation. Desværre, hvis designen af ​​barbermaskinen ikke tænkes godt nok, kan der være problemer med ren barbering. Hertil kommer, at ejere af el-razere ofte klager over, at de barberede hår knuses af knivene i støv, der ophobes på alt, og når det er vådt barbering (mere om det nedenfor), kan masken "holde fast" i skummet og smøre det over ansigtet i stedet for at skyde med børstehår. Blandt de veletablerede producenter af elektriske barbermaskiner kan man kalde Braun og Panasonic, men selv her er alt meget afhængigt af den specifikke model.

Den lovende nye Panasonic ES-LV95 med funktionen tør og våd barbering tager retfærdigt sin plads blandt gitterberberne i det øvre prissegment. 5 (!!) hoveder, en trimmer og en bevægelig barberingsenhed sikrer renhed og glathed i ansigtet, og en fuld opladning af batteriet i 45 minutters arbejde tager kun en time. Den højteknologiske fyldning af enheden indeholder et display med angivelse af opladning og rengøring, sensorer, der bestemmer børstets tæthed og styr motorens hastighed, Sonic turbørrensning og vejblok.

Opkaldsspids: Panasonic ES-LV95 710901 5 inline

Tør eller våd barbering?

Det absolutte flertal af elektriske barbermaskiner kan klare tørt barbering, hvilket gør dem til et attraktivt tilbehør til ture, hvor det ikke er muligt at barbere normalt med skum og varmt vand. På trods af det faktum, at efter en våd barbering med en maskine, kan fornemmelsen af ​​tør barbering være noget usædvanlig, og til tider, selv ubehagelig i starten, bliver huden hurtigt vant til sådan behandling.

Opkaldspit: Saturn ST-HC7394 710901 5 inline

Ikke desto mindre er ikke alle klar til at opgive en våd barbering - huden er for-dampet med varmt vand og dækket af gel eller skum, barberer bedre og renere, og fornemmelserne er meget mere komfortable. Hvis du har en følsom hud, der kommer i kontakt med en elektrisk barbermaskine, der bliver smadrende, kan en barberkniv med en våde barberingsfunktion ud over en tør en være det rigtige valg. Derudover kan en våd barbering med en elektrisk barbermaskine være en måde at vænne sig til denne enhed så smertefrit som muligt og over tid skifte til en tør barbering uden irritation. Overgangsprocessen tager normalt fra en uge til fire, afhængigt af hudens følsomhed; alt, hvad du muligvis potentielt har brug for efter - det betyder at fugte huden efter barbering.

Hvis du kun bruger den våde tilstand, vil barberingsprocessen i gennemsnit være mere behagelig, men ideen om elektrisk barbermaskine selv, som en kompakt og økonomisk metode til barbering, forsvinder, da gel / skum ikke vil spare penge eller plads i din rejse taske. Desuden er barbermaskiner med funktionen vådberbering ikke bange for vand, og det er bekvemt at rengøre dem - Skyl bare under en løbestrøm og lad dem tørre. Hvis vi taler om rengøring, er det værd at sige, at mange barbermaskiner til tør og våd barbering er udstyret med en selvrensende funktion i den såkaldte turbo-tilstand, hvilket øger antallet af omdrejninger til ca. 17.000 pr. Minut. Det er tilstrækkeligt for brugeren at lægge et lille barberskum eller gel på barberhovedene, tænde turbo-tilstanden og i slutningen af ​​det skylle barbermaden. Samtidig er tørbearbejdningsapparater oftest udstyret med kun en børste med en stiv børstehår for at man kan slippe af med rester af hår på knive eller et gitter.

Batteri eller netværk?

Der skal lægges særlig vægt på, om barbermaskinen er på batteri eller netværk. For nylig dominerede netværkskraberne markedet, men nu er enhederne, der har den eneste strømforsyningsmetode - fra udløbet uundgåeligt en ting fra fortiden. Moderne elektriske barbermaskiner er designet til at virke fra et batteri eller en kombineret strømforsyning, mens batterimodellerne er lige i det lavere prissegment.

Mellem batterierne afviger i den type batterier, der anvendes i dem. Der anvendes tre typer elektriske barbermaskiner: nikkel-cadmium (NiCD), nikkelmetalhydrid (NiMH) og lithiumion (Li-ion). Sidstnævnte indtil for nylig blev betragtet som en egenskab for dyre barbermaskiner, men nu er markedssituationen ændret, og nikkel-cadmium, som nikkelmetalhydridbatterier, er ret sjældent. Faktum er, at disse batterier har sådan en irriterende egenskab som "hukommelseseffekten": Hvis brugeren sætter batteriet i opladning, ikke fuldt udladning, batteriet "husker", at det bruges til en mindre kapacitet, og næste gang det virker til den gemte grænse som derfor reducerer enhedens autonome driftstid. Som følge heraf skal barbermaskinen periodisk helt aflades og oplades, men dette sparer ikke helt fra virkningerne af "hukommelseseffekten". Producenterne gik for at møde de klagende brugere: den nyeste generation af barbermaskiner, der arbejder med lithium-ion-batterier, som ikke har denne ulempe. Og takket være udviklingen af ​​produktionsteknologier blev prisen på disse batterier reduceret.

Men alle tre typer batterier bruges stadig i dag. Nikkel-cadmium er den billigste; de skal være helt afladet før genopladning, og de opkræver i flere timer. Men hvis du laver barbermaskinen om natten, hvad er forskellen, vil den være klar klokken tre om morgenen eller om syv, hvis du står op på otte? Men at holde det konstant på opladeren anbefales ikke - det slides ud af batteriet.

Opkaldsspit: Sinbo SS-4026 710901 5 inline

Nickel-metalhydrid-batterier er også billige, men de oplades i mindre end en time, og bruger i gennemsnit 40 til 80 minutter. Derudover er de som lithium-ion-batterier meget bedre tolereret af en permanent forbindelse til opladeren, og for en barberingssession er hurtig opladning på 3-8 minutter mulig.

Ringe en spytte: Remington R8150 710901 5 inline

Lithium-ion-batterier er de dyreste, opladning inden for en time, arbejde i cirka en og en halv time, men der er også batterier med høj kapacitet. En opladning barbermaskine kan være nok til næsten en måneds brug!

Braun-firmaet producerer en af ​​de bedste tørre barbermaskiner: Braun 760cc-4 Series 7. Ud over et lithiumionbatteri er der også mulighed for strøm fra lysnettet, men dets position inden for dyre barbermaskiner er i høj grad påvirket af high tech fyldingen inklusive displayet med angivelse af opladning, rengøring, udskiftning af knive; Derudover leveres det med en dockingstation til opladning og rengøring.

Opkaldsspids: Braun 760cc-4 710901 5 inline

Den første barberer renere, den anden er renere...

Hvor mange blade har jeg brug for at barbere mit ansigt? Hvis vi taler om maskinen, den første, som du ved, vil skære, den anden vil skrabe... den tyvende vil forsigtigt polere kæbebenene. Men hvis vi taler om en elektrisk barbermaskine, så træder nogle andre regler i kraft. For at opnå den perfekte barberingsrenhed på kort tid forbedrer producenterne konstant deres enheder. Det minimale antal barberhøvler til gitterhøvler begynder med en med en roterende barberkniv to, og maksimumet er kun begrænset af fantasien og færdigheden hos procesingeniører, der skal skjule alt dette skønhed et eller andet sted. I øjeblikket har fabrikanterne afgjort fem barberhoveder til begge typer barbermaskiner, og hvis de er placeret under nettet i vibrerende dem, så er de synlige i roterende. Det er svært at sige, hvor meget det faktisk påvirker kvaliteten af ​​barberingen, men mere flydende knive giver dig i det mindste mulighed for at barbere et større hudområde på mindre tid.

Kaldspidsen: SINBO SS-4028 710901 5 inline

Derudover afhænger barberingskomforten på placeringen og tilpasningen af ​​barberhovedene. For ikke at forlade ikke barberede områder på ansigtet og minimere muligheden for nedskæringer, anbefales det at vælge en elektrisk barbermaskine med et system med gentagne facialkonturer. Det kan være både flydende knive og mobile hoveder, og endda alle sammen.

Trimmer og andre nyttige muligheder

Hvorfor har vi brug for trimmerholdere af skæg og overskæg, også tale. Ikke alle har råd til et smukt skæg med en spade og redde på julemanden, resten skal tage sig af den tilgængelige vegetation. Men for dem, der ikke har vane med at slippe af skæget, kan en trimmer i en elektrisk barberer være nyttig. Især i tilfælde, hvor den brutale tre-dages stubbe af en eller anden grund er blevet til en løbe om ugen, og kun nu har de nået at barbere hænderne. I modsætning til maskinen klipper en elektrisk barberkniv med lange hår værre, og hvis de ikke fjernes forsigtigt med en trimmer, vil glatning af kinder ikke være muligt.

Trimmeren kan enten være i form af en dyse eller i form af en indbygget indtrækbar kniv, der tjener til at trimme et skæg, whiskers, trimme øjenbryn eller næsehår eller forkorte børster - alt efter hvor langt det er avanceret. Trimmeren kan også bruges til klipning af templer og endda intime steder, men det er stadig bedre at købe en separat trimmer til kroppen eller en klipper. Dens tilstedeværelse øger prisen på enheden lidt, men oftere er det det værd.

Da det for nylig er blevet vant til, at udstyret kommunikerer med dem og informerer om deres tilstand, er det ikke overraskende, at LCD-skærme vises på dyre modeller af elektriske barbermaskiner, der viser batteristatusen, rapporterer, at rengøring eller udskiftning af knive og andre nyttige er nødvendige dataene. LCD-skærmen er normalt placeret på håndtaget og påvirker ikke brugen af ​​en elektrisk barbermaskine.

Men producenter forsøger altid at overgå hinanden i originalitet, så nye specielle barbermaskiner fremstår som ekstra valgmuligheder. For eksempel har nogle Philips-modeller en auto-våd funktion. I barbermaskinens krop er der et specielt reservoir med en dispenser til gel eller lotion, som giver dig mulighed for at påføre barberingsmidlet direkte på huden under brug af enheden.

Og Braun-eksperter gik videre og udgav en helt speciel serie af Braun CoolTec, som er udstyret med aktiv køleteknologi. Når den er fuldt opladet, holder kølemodus i 15 minutter - nok til at barbere. Som planlagt af producenten hjælper dette med at reducere irritation fra barbering på grund af at blære følsomheden af ​​smertestillende receptorer efter deres "frysning".

Opkaldsspids: Braun CT2s CoolTec 710901 5 inline

Derudover har vi allerede talt om rensende barbermaskiner. Med dyre og avancerede modeller er det i stigende grad muligt at finde en automatisk rengøringsfunktion i deres dockingstationer. Sæt barberhovedet ned i en specialtank fyldt med rengøring og desinficering af væske, du kan gå i seng, og i løbet af denne tid bliver knivene rengjort, dekontamineret, tørret og selve barbermaskinen opladet. Rengøringsopløsningen skal udskiftes med jævne mellemrum, og rengøringspatronerne sælges derfor separat med barbermaskiner og separat.

Og selvfølgelig kunne barbermaskinen med en USB-stik naturligvis ikke vises i kølvandet på dråbe for USB-enheder! Kompakt genopladeligt barbermaskin VITEK VT-2371 med det originale design vil være hensigtsmæssigt i forretningsmessen og i rygsækken og kan opkræves fra din bærbare computer. Derudover kan hun ikke prale af specielle "klokker og fløjter", men som et billigt alternativ til en nødsituation, vil hun helt sikkert finde hendes efterspørgsel.

Spidens opkald: VITEK VT-2371 710901 5 inline

Top 10 populære modeller

Fra en betydelig mængde aktivt købte barberingsapparater valgte vi ti af de mest interessante og populære.

Philips RQ 1150

Philips roterende elektriske barbermaskin med tre bevægelige barberhoveder er designet til både tør og våd barbering. Batteriet med lithium-ion-batterier fungerer autonomt i op til 40 minutter, mens opladetiden kun er 1 time.

Den vandtætte taske og skridsikker indsats på håndtaget tillader brug af enheden selv i brusebadet, og vejblokeringen tillader ikke det at komme i en kuffert og samtidig barberer dens indvendige sider. Pakken indeholder også et beskyttelsesdæksel, trimmer, rengøringsbørste og opladestativ med en batteriladningsindikator på to niveauer.

Ringe en spytte: Philips RQ 1150 710901 3 conf

Panasonic ES-8109

Denne elektriske barbermaskin af et berømt japansk firma er først og fremmest bemærkelsesværdigt for sit velovervejede system med gentagelse af facialkonturer - tre flydende hoveder, en bevægelig barberingsenhed med justering. Barbernettet med et øget antal huller opretholder både tør og våd barbering, og motorens hastighed på 13.000 omdrejninger pr. Minut.

Inkluderet er en trimmer, beskyttelsesdæksel, rejsetaske, rengøringsbørste, olie til smøring samt en enhed til opladning og rengøring med indikation. Li-Ion-batteriet oplades om en time og varer op til 45 minutter, mens enheden er udstyret med automatisk spændingsomskiftning fra 100 til 240 V.

Opkaldsspids: Panasonic ES-8109 710901 3 conf

Braun 5040-s Serie 5

Måske er Braun 5040s netskraber til tør og våd barbering med to barberhoveder ikke den mest sofistikerede enhed i denne fabrikant, men den femte serie fra Braun er ofte forbundet med et gennembrud af høj kvalitet og er stadig populært i dag.

Systemet med gentagelse af ansikts konturer, hurtig opladning af batteriet om fem minutter og fuld - i en time, 45 minutter autonomt arbejde, automatisk spændingsskifte - barbermaskinen opfylder de grundlæggende moderne standarder. Vandtæt taske, opladningsindikator, trimmer og et komplet sæt til pleje af barbermaden i et sæt - gode bonusser.

Opkaldsspit: Braun 5040-s Serie 5 710901 3 conf

Remington R5150

En god roterende elektriske barbermaskin med tre flydende barberhoveder kan dreves både fra batteriet og fra netværket, således at 30 minutter, der er tildelt til barbering ved batteriladning, om nødvendigt forlænges ved tilslutning til en stikkontakt eller hurtig opladning.

Denne model er udstyret med en trimmer, samt en indikation af opladning, ladetilstand, fuld opladning, restbelastning... generelt vil razeren regelmæssigt rapportere om sin tilstand.

Ringe en spytte: Remington R5150 710901 3 conf

Rolsen RS-S2214

Gitter shaver Rolsen RS-S2214 dobbelt barbersystem har to knive og en trimmer. Men hun er fængslende ikke med dette, men med mere end demokratisk pris.

Ringe spidsen: Rolsen RS-S2214 710901 3 conf

Sinbo SS-4033

Grid elektrisk barbermaskin Sinbo er som en stor cigaret lighter eller smartphone. Er dette komfortable design gør det så attraktivt tilbehør på farten?

Opkaldsspit: Sinbo SS-4033 710901 3 conf

Saturn ST-HC7395

En roterende elektriske barbermaskin til tør og våd barbering efter en to timers fuld opladning kan arbejde autonomt i præcis en og en halv time, hvilket i praksis betyder en uges barbering uden besvær.

Tre flydende hoveder, en bevægelig barberingsenhed, en trimmer og et vandtæt taske gør apparatet behageligt og sikkert. Inkluderet er en rengøringsbørste og opladestativ med display.

Opkaldspit: Saturn ST-HC7395 710901 3 conf

Supra RS-202

Denne enhed til en meget rimelig pris giver mulighed for at finde en barbermaskine med hele den mindste gentleman sættet. To flydende barberhovedhoveder under nettet og vandtæt taske er tilpasset til både tør og våd barbering, en trimmer er fastgjort.

Batteriets levetid er 40 minutter, men fuld opladning opnås kun efter 8 timer, hvoraf indikatoren vil rapportere.

Opkaldsspids: Supra RS-202 710901 3 conf

Vitek VT-2373

Den elektriske barbermaskin til tør barbering til sin klasse er meget veludstyret.

Døm for dig selv - tre barberhoveder, en trimmer, en baggrundsbelyst skærm, en indikation af graden af ​​opladning, vejblokering og 45 minutters batterilevetid med en to timers fuld opladning. Tilsæt her en rejsetaske og en rengøringsbørste, og du får generelt en beskeden, men sød enhed, som du næppe vil fortryde at købe.

Opkaldsspids: Vitek VT-2373 710901 3 conf

Rowenta TN 7510

Rowenta razor til tør og våd barbering kan ikke prale med en flok blade, som hver barberer "endnu renere". Nej, kun et flydende barberhoved er skjult under nettet. Men denne barbermaskine er også beregnet til kroppen og er faktisk en brudgom.

Tre dyser med længdeindstillinger: 3, 6 og 10 mm og et teleskophåndtag (+2,5 cm) giver dig mulighed for at skære og barbere dig selv overalt, allerede 18+. 40 minutters batterilevetid og selvfølgelig giver et vandtæt taske tid og styrke til at rydde op helt.

Ringe spidsen: Rowenta TN 7510 710901 3 conf

fund

I øjeblikket er valget af elektriske barbermaskiner stort og varieret. Desværre vil denne enhed ikke passere metoden til at "tage penge fra venner, før du foretager dit valg", fordi barbermaskinen stadig er et middel til personlig hygiejne. Desværre er ingen immune fra fejl, og det kan meget vel være, at når man har besluttet at skifte til en elektrisk barbermaskine, vil du ændre et par, før du finder den perfekte mulighed for dig selv. Vi håber, at denne vejledning kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg baseret på personlige præferencer.

Alligevel tror mange piger, at kysse en glatbarberet mand er i gennemsnit meget mere behagelig end at finde ham bag tærnet børster. Og hvis i barberingsprocessen stadig er ramt af nedskæringer, kan du sikkert vise dem som kampær og fortjener en legitim del af omsorg og opmærksomhed. Men det er bedre at finde dig selv en barberkniv, så udskæringerne ikke forstyrrer dig eller dine kvinder.

Amanta's Notes

Går ind i forretningerne blev jeg ikke glædeligt overrasket over prisen på disse Philips barberhoveder. Kort sagt blev valget truffet til fordel for elektriske barbermaskiner. Okay Derfor elsker jeg elektriske barbermaskiner!

Så under mærket Philips producerede elektriske barbermaskiner. De er alle opdelt i hq-serien. De billigere Philips hq razors har normalt et lille antal, for eksempel hq 444, hq 555 osv. Men ikke for længe siden havde jeg et problem, da Philips barberhoveder var slidt ud.

Efter at have gennemgået udenlandske hjemmesider og sammenligne priser konkluderede jeg, at de er omtrent det samme som i Ukraine. Philips barberhoveder kan købes i netværk af store elektronik supermarkeder, såsom Megamax, Comfi, Eldorado osv. Måske kan barberhoveder købes i flere små butikker, men jeg kender dem ikke. Stadig måske er de i Philips servicecenter.

Men dette er et plus og deres ulempe, da bladene er meget hurtigt stumpe og i deres dyre modeller for at ændre deres dyre glæde. En elektrisk barbermaskin er ikke et alternativ til en almindelig barbermaskine. Dette er utvivlsomt et vigtigt argument for at rejse folk, såvel som for dem, der går på vandreture og ekspeditioner, hvor vandressourcerne er yderst begrænsede. En elektrisk barberkniv stumper ikke knivene i meget lang tid, og de skal udskiftes hver anden 2-3 år. Nogle moderne modeller er udstyret med selvskærende knive.

For dem, der ikke kan barbere uden at bruge vand og gel, såvel som til ejere af følsom hud, er modeller med støtte fra en våd barbering blevet udviklet. Desuden er barbermaskinens 9000 serie barbermaskiner den mest avancerede af alle i virksomheden og har flere funktioner, der perfekt skelner dem fra deres kolleger.

Hvordan virker SmartClean selvrensende arbejde i Philips shavers (video):

Du vil ikke bruge penge på forbrugsvarer i forbindelse med udskiftelige blade. Elektriske barbermaskiner på markedet et dime et dusin, og hver har forskellige chips og design. Jeg bruger selv en Philips razor, men jeg sammenligner det ikke med den anden dags coolhed. Her er min test, tanker og konklusioner. I praksis er det, og jeg kan godt lide, at et sådant system ikke skal "rive ud" håret, som den tidligere nethøvler engang begyndte.

Men det vigtigste i denne serie og en specifik model er i den anden. I standen, for at være præcis. Der er ingen alkohol i sammensætningen, så alt var forudsigeligt. Jeg var glad for, at fremskridtene med rengøring og smøring er demonstreret i realtid ved lysbuen af ​​lysdioder i docking stationen. Jeg barberer 1 gang om 2-3 dage, det er simpelthen ikke nødvendigt for hver dag at se ud som et barns røv. Han afsluttede barbering med elektriske barbermaskiner efter et halvt år, da phillips stoppede med at barbere normalt - knivene er stumpe.

Betaler 20k for noget, du skal lide med i et år - det er endnu værre end en iPhone, du skal ændre det mindst en gang hvert andet år. Jeg blev tortureret med den. Forsøgt tørt, og med skum og vand. Barberer ikke og alt. Hvad et øjeblik... Jeg stod i badeværelset i 15 minutter.

Hvordan indstilles avatar i kommentarerne?

For eksempel, brændehøvler. Og dette net er normalt slidt hurtigere end de roterende barberhoveder. Forresten er sovjetiske barbermaskiner Kharkov også lavet på Philips princip. Håndbogen siger, at de er nok til omkring 2 års aktiv brug, og dette er ikke langt fra sandheden.

Faktisk for pengene kan du købe en ny barbering! Desuden er en sådan deprimerende situation ikke kun i Ukraine. Batteriets levetid - tiden for kontinuerlig drift af barbermaskinen uden genopladning. Jo større batterikapacitet, jo længere enheden vil fungere. Dette er en helt anden enhed, og du skal bruge den ellers. For at forstå teknologien til brug, læs artiklen, hvordan du barberer.

Barberer 15 år og i løbet af denne tid var der mange barbermaskiner. Faktum er, at det ikke blot oplade barbermaskinen - men også renser det, og smører det. Elektriske barbermaskiner aldrig brugt. Elektriske barbermaskiner er et rigtigt panacea for dem, der skal rake regelmæssigt. Hvis vi ser på el-barbermaskinens historie, blev den oprindeligt udtænkt som en enhed, der ikke kræver vand, skum eller gel og giver dig mulighed for at barbere sig tørt.

Udskiftning af Shaver Head Elements - Panasonic ES4025 Brugervejledning

Side 3

Udskiftning af varer
barberhoved

anbefales at producere
udskiftning af den eksterne mesh på
mindst årligt og indenlandsk
knive - mindst hver
2 år.

Udskiftning af eksternt gittersystem
(se fig. 6)
Klem kassetteklipene
eksternt mesh og fjern
eksternt gitter, løfte det op.
Sådan indsættes en ny ekstern
gitter, skub det ned til dem
så længe det ikke får fodfæste med
klik på plads.

Udskiftning af de indre knive
(se fig. 7)
Ved at klikke på låsene på gitterrammen,
Træk det op for at tage af
det. En efter en, fjern det interne
knive fast greb dem med
begge sider og trække dem op
fra barbermanden. Indsæt ny
interne knive, indsæt dem
en efter en, greb hver kniv
fra to sider og trykke ned,
så de stod fast på deres
steder i barbermaden.

Miljøbeskyttelse
miljø og genbrug
brugt
af materialer

Denne barbermaskine indeholder nikkel
cadmium batteri.

udpeget sted hvis
sådan service leveres i
Dit land.

Fjernelse af den indbyggede oplader
batterier inden barberingen
(se fig. 9)
Batterier i denne barbermaskine er ikke
designet til at erstatte
af forbrugerne.
Batterierne kan dog udskiftes.
i

passende tilladelse.
Fremgangsmåden beskrevet
nedenfor er kun beregnet til
fjernelse af opladning batteriet for at
korrekt bortskaffelse.
1. Fjern beskyttelseshætten,

ydre maskeramme og
interne knive.

2. Fjern de 2 skruer (a) ovenfra.
3. Hold bunden fast

instrumentdel og område
knap steder (b) til venstre
og til højre, tag stikket ud af stikket
med knapper fra hovedmenuen
instrument.

hoveddelen af ​​hovedindretningen.

5. Hold toppen fast

del (d) og nederste del (e)
hovedenheden trækker ud
dem.

Årsager og symptomer på hårvækst på brystet hos piger og kvinder

Lidocaine virker ikke ved rengøring af kanaler. Hvad skal man gøre