Voks strips: hvordan man bruger

Vaskning anses for at være en populær måde at håndtere overskydende hår på. Der er flere og flere produkter i butikker, der letter denne fremgangsmåde, for eksempel tapeter. Brug af voksstrimler til depilering er enkel, men for at opnå en glat hud i lang tid, skal du kende reglerne.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 2. Varianter af voksstrimler
 • 3. Forberedelse til voksaflejring
 • 4. Hvordan man bruger voksstrimler
 • 5. Efter depilering
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Mulige bivirkninger
 • 8. TOP 5 bedste striber til hårfjerning
 • 9. Papirstrimler til depilation
 • 10. Ofte stillede spørgsmål
 • 10.1. Hvor smertefuldt er det at fjerne håret med voksstrimler?
 • 10.2. Hvad hvis det gør ondt?
 • 10.3. Er det muligt at opvarme voksstrimler til depilation i en mikrobølgeovn?
 • 10.4. Hvad hvis strimlerne ikke trækker hårene ud?
 • 10.5. Hvordan fjerner du den resterende voks fra huden?
 • 10.6. Hvor længe vil resultatet vare?
 • 10.7. Hvad kan erstatte strimler til depilation?
 • 10.8. Hvad er bedre voksstrimler eller voks?
 • 10.9. Hvad er de bedste voksstrimler eller creme til fjernelse af hår?
 • 10.10. Hvad er den bedste epilator eller voksstrimmel?

Fordele og ulemper

Voksstrimler er en fælles hårfjerningsmetode, da de har følgende fordele:

 • lave omkostninger;
 • praktiske;
 • tilgængelighed;
 • nye hår bliver tyndere og lettere;
 • mulighed for selvstændig brug.

Depilatory strips er måske den billigste måde at fjerne uønsket hår.

Kvinder foretrækker at lave hårfjerningsstrimler på grund af bekvemmelighed, fordi voksen allerede er påført overfladen, og det er kun at bruge dem. Moderne produkter fjerner endda korte hår (starter fra 2 millimeter), så du kan ikke skjule grimme stubbe under tøj. Kosmetiske butikker tilbyder et bredt udvalg af strimler til forskellige hudtyper, selv i supermarkedet er der en stativ med disse produkter.

Voksstrimlerne er naturligvis til stede og ulemper, ellers ville der ikke være blevet udviklet andre måder at fjerne hår på. Efter deres anvendelse forekommer irritation af epidermis og allergi over for voks undertiden. Derudover optager voksstrimler sammen med barbering en førende position i antallet af indgroede hår. For personer med følsom hud kan epileringsprocessen være meget smertefuldt.

Varianter af voksstrimler

Voksstrimler er opdelt efter to grundlæggende kriterier.

 1. Hudtype. Forbrugerne tilbydes produkter til følsom, tør, olieagtig og normal hud.
 2. Epilation område. Du kan købe strimler til ansigt, bikini, underarm og ben.

Fabrikanter tilbyder også papir og tekstilbånd. Den første mulighed er budget og er kun egnet til en epilering. Sættet omfatter wipes, der fjerner rester af stoffet. Stofmodeller anvendes gentagne gange, men voksen købes stadig separat for dem.

Når du vælger voksstrimler, er det vigtigt at bestemme hvilken type hud der er korrekt, ellers vil der ikke være nogen ønsket virkning, eller der vil opstå alvorlig irritation.

Forberedelse til voksaflejring

Regler for brug af voksstrimler giver dig mulighed for at forberede kroppen til hårfjerning og give maksimale resultater.

 1. En dag før epilering er det nødvendigt at skrælle huden, det vil give højkvalitets voksadhæsion og vil være en forebyggelse mod indgroet hår.
 2. Samtidig anbefales det ikke at bruge cremer og lotioner.
 3. Hvis du vil fjerne hårene i armhulen, bliver du nødt til at opgive deodoranten.
 4. Nogle gange, sammen med strimlerne tilbydes geler anvendt før proceduren. Det indeholder komponenter med antiseptiske egenskaber, såvel som de forhindrer tør hud.
 5. Tag et varmt bad eller brusebad før epilering, vand åbner porerne, blødgør huden og reducerer risikoen for skadelige bakterier.
 6. Du bør omhyggeligt studere instruktionerne, der forklarer reglerne for brug af strimler, og kun derefter fortsæt til proceduren.

Hvordan man bruger voksstrimler

Epilering med voksstrimler derhjemme tager normalt ikke mere end en time. Af sig selv er depilatory tapes et materiale med et ensartet lag af afkølet og frosset stof for at aktivere voksens klæbende egenskaber, det skal opvarmes. Dette gøres nemt og uden brug af fremmede midler. Du skal tage båndet i dine hænder og gnide det med dine palmer i femten tyve sekunder.

Derefter skal du fjerne beskyttelsesfilmen og placere produktet på det ønskede område, husk, lim stripen på hårets vækst.

I slutningen af ​​en skarp bevægelse for at trække båndet mod hårets vækst, ikke at glemme at holde huden. Fjernelse af båndet udføres kun i denne retning, ellers er epidermisens integritet brudt, og irritation og indgroede hår fremstår.

Efter depilation

Letvægtsregler accelererer epidermis recovery. Efter proceduren påføres en speciel salve eller gel baseret på kortison på den behandlede hud. Disse midler vil reducere rødme og betændelse, og også bremse væksten af ​​follikler. For de bedste resultater anbefales det at bruge dette værktøj de næste syv dage efter vandbehandling.

Efter epilering øges følsomheden af ​​epidermis kraftigt, så i to dage bliver du nødt til at glemme scrubs, parfume og undgå direkte sol.

Kontraindikationer

Fjernelse af uønsket hår med tape designet til depilation, er karakteriseret ved et minimum af kontraindikationer, men stadig er de.

 • kuldegysninger og feber;
 • utilstrækkelig hårlængde i det epilerede område
 • svampe og andre virussygdomme i huden, især i akut form;
 • sår, ridser og revner i epilationsområdet.

Depilation anbefales ikke til gravide, da smertestærsklen i løbet af denne periode er øget, og allergiske reaktioner, der kan skade barnet, er ikke udelukket.

Mulige bivirkninger

Enhver kosmetisk procedure, herunder depilering med voksstrimler, kan have ubehagelige konsekvenser, og de er ikke altid forbundet med en overtrædelse af procedurens teknologi, nogle gange er det en individuel hudreaktion.

 1. Ofte oplever kvinder rødme og kløe. Først og fremmest skal du kontrollere tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion på voks, generelt er det bedre at gøre det selv før begyndelsen af ​​hårfjerning. Særlige sprøjter, is og teposer er egnede til at berolige huden. Universalmidler er panthenol og aloe.
 2. Utilstrækkelig hudspænding under voksfjernelse fører nogle gange til dannelse af blå mærker, dette fænomen er ikke ualmindeligt for at starte kosmetologer eller når man udfører proceduren alene.
 3. Om sommeren efter epilering dannes mørke pletter på huden. Vassen indeholder stoffer, som øger hudens følsomhed over for sollys, og de behandlede områder tønner hurtigere. For at undgå denne besvær er det nok at bruge en beskyttende creme og give op i garvningen i mindst 2 dage.

TOP 5 bedste striber til fjernelse af hår

Hver kvinde bestemmer individuelt de bedste strimler til depilation. Nedenfor er velprøvede bånd, der er i stor efterspørgsel.

Papirstrimler til depilation

På hylderne kan du finde engangs papirstrimler til depilation. De er billigere, og en vis mængde voks spredes på papiret på forhånd med et jævnt lag. Det sker, voksen holder løst fast til overfladen, så du skal lægge mere arbejde på at opnå et godt resultat. Vær ikke bange for papirstop, da der anvendes en særlig stærk film på den.

Nogle virksomheder tilbyder ikke-vævede bånd, for eksempel er dyb depil voksstrimler fremstillet af et specielt elastisk materiale.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor smertefuldt er det at fjerne håret med voksstrimler?

Ubehag afhænger stort set af, hvordan du bruger voksstrimler, individuelle egenskaber og smertegrænser. Mere tolerant depilation udføres af en kosmetolog med korrekt forberedelse.

Hvad hvis det gør ondt?

For at mindske ubehag bruger kvinderne følgende metoder:

 • damp ud huden
 • brug skrubbe;
 • udfør proceduren i de første 7 dage efter menstruation.

Det er værd at bemærke, at de første punkter var indledningsvis inkluderet i forberedelsesfasen, derfor taler vi om deres gentagelse. I mangel af kontraindikationer er det tilladt at drikke anæstetisk medicin eller at smøre lokalbedøvelse.

Er det muligt at opvarme voksstrimler til depilation i en mikrobølgeovn?

Denne metode er mere egnet til flydende voks, der er ikke meget på strimlerne, så der er stor risiko for overophedning af stoffet og forbrænding. Ifølge instruktionerne opvarmes strimlerne kun med deres hænder, men i det hele taget er der ingen begrænsninger.

Hvad hvis strimlerne ikke trækker hårene ud?

Lige så hård på hårfjerning voksstrimler påvirker for langt eller kort hår, i det første tilfælde skal de omhyggeligt trimmes, og i den anden - vent indtil de vokser.

Efter vedvarende brug af barberhårene bliver hårdere og svære at fjerne, for at opnå resultatet skal du gentage proceduren.

Forkert forberedelse eller overtrædelse af hårfjerningsprocessen forhindrer fuldstændig fjernelse af håret, så analyser dine handlinger og følg instruktionerne.

Øget svedtendens gør det sværere at vokse, dryss huden med babypulver eller talkum, hvilket eliminerer overskydende fugt.

Hvordan fjerner du den resterende voks fra huden?

Købte voksbånd suppleres med specielle servietter, men hvis de ikke er nok fjernes stoffet:

 • kludserviet med olie påført den
 • rige creme;
 • særlige hud lotion;

Du kan også varme op i kroppen med en hårtørrer gennem en klud.

Hvor længe vil resultatet vare?

Huden forbliver glat i en til tre uger, afhængigt af stedet og individuelle egenskaber. For eksempel lover voksenstrimlerne i firmaet Vit, glatte ben i en hel måned.

Hvad kan erstatte strimler til depilation?

Nogle gange er der i hjemmet depilation mangel på færdige voksstrimler. De kan erstattes af uafhængigt skære ud af tæt naturligt stof (linned, bomuld), stærkt sporpapir eller pergament beregnet til bagning. Det vigtigste er, at materialet skal være stærkt og ikke åbent i stykker, og voks skal holde fast ved det godt.

Hvad er bedre voksstrimler eller voks?

I brugervenlighed vinder strimlerne helt sikkert, fordi voksen på dem allerede er påført med et tyndt lag, hvilket betyder, at du ikke behøver at opvarme bulkglas og forsøge at fordele stoffet jævnt over huden.

Den nemme anvendelse af voksstrimler gør det nemt at fjerne uønsket vegetation derhjemme, og epilering med flydende voks kræver erfaring og viden.

Hvad er de bedste voksstrimler eller creme til fjernelse af hår?

Forskellen mellem båndene og cremen - tilstedeværelsen af ​​smerte. Men resultatet af voksning opretholdes dobbelt så lang tid. Det er vigtigt at vælge den rigtige afskallende creme, som ikke forårsager allergier, og brug den omhyggeligt for at undgå forbrændinger, og voksen indeholder ikke aggressive stoffer og er sikkert.

Hvad er den bedste epilator eller voksstrimmel?

Voksstrimler er velegnede til korte og hårde follikler, som epilatoren ikke kan klare, hvorefter huden bliver glat. Det antages, at dem, der bruger epilatoren, har mere indgroet hår og irritation.

Hvordan man bruger voksstrimler til depilation

Blandt de mange værktøjer til at eliminere uønsket vegetation fra bikiniområdet og benene optager voksstrimler et særligt sted. De blev populære på grund af bekvemmelighed og brugervenlighed samt langvarig effekt. For at få proceduren til at producere det forventede resultat er det nødvendigt at finde ud af, hvordan man korrekt bruger voksstrimler til depilation.

Anvendelse i forskellige zoner

Der er to typer produkter.

Nogle kommer med færdigvarmet kold voks. De er bekvemme, fordi materialet er pre-applied klar til brug. De kan bruges til enhver tid uden forudgående opvarmning og forberedelse. Moderne bånd indeholder voks, som omhyggeligt fjerner de korteste og tyndeste hår.

Den anden mulighed er papir- eller stofplader til afrivning af forhåndsaktiverede midler. De tjener som ekstra materiale til depilation.

Den største efterspørgsel efter proceduren derhjemme er færdige strimler. De er ret økonomiske og bekvemme, må ikke forårsage termisk skade på epidermis.

Men den største ulempe er selve smerten i processen, da kold voks anvendes. Af denne grund er det bedre ikke at bruge sådanne strimler til følsomme områder af kroppen.

Jo højere temperaturen af ​​voks, jo mindre smerte mærkes under proceduren. Benens hud er mindre følsom end bikiniområdet. Derfor er voksbånd egnet til depilering af dette område.

På hylderne i butikker finder du produkter designet til forskellige dele af kroppen, især til følsomme områder. Men praksis viser, at det i nogle tilfælde ikke sparer situationen meget. For kvinder med lavt smerte tærskel er det bedre at vælge et alternativ.

Hvilke typer er

I butikkerne finder du forskellige strimler til depilation. Alle er forskellige i følgende indikatorer:

 • af kvalitet;
 • af fabrikanten
 • som bestemt - for visse områder af kroppen
 • under hensyntagen til typen af ​​hud;
 • under hensyntagen til hårets stivhed
 • ifølge den karakteristiske (størrelse, kvalitet materialetykkelse).

De mest populære på markedet er:

 1. Veet - voksstrimler med hurtig capture teknologi. Præsenteret til forskellige hudtyper og zoner, med tilsætning af forskellige dufte. I en pakke med 12 stk. + 2 servietter.
 2. Cliven - fås i form af voksstrimler til kroppen, bikini område, til ansigtet. Hvert sæt på 20 stykker indeholder også beroligende tørklæder.
 3. Karamel - voksstrimler til krop, ansigt, bikini, med smag (vanilje, jordbær, grøn te). Hver pakke indeholder 16 stykker samt servietter til brug efter epilering (2 og 4 stykker).
 4. Byly - præsenteret i form af strimler med forskellige smag. Separat udgivet serie til ung hud. I pakken 12 stk. Og 2 servietter. Fabrikanten bemærkede, at produktet fjerner lige kort vegetation.
 5. Shary - tilgængelig for hård vegetation, såvel som for følsom og tør hud. Separat præsenteret voksstrimler til intime områder. I en pakke med 12 stk hver er servietter også inkluderet i kittet, gelpleje efter depilation kommer i et sæt til bikinizonen.
 6. Markell - et sæt til hårfjerning, som bruges i salonen og hjemmet. I pakken 16 voks strimler og poser med olie.

OBS! I voks, der påføres strimlerne til depilation, tilføjer producenten ofte forskellige plejende ingredienser, for eksempel vitamin E, avocado.

Hvordan man bruger voksstrimler

For at gøre proceduren så komfortabel og effektiv som mulig, er det nødvendigt at udføre det i en klar rækkefølge. Hårfjerning med voksstrimler sker som følger:

 • forrens og tør det behandlede område
 • anvende talkum jævnt og fjern det med en serviet;
 • Tag en strimmel (først i sætet er to stykker limet sammen indbyrdes) og varme op i et par minutter i palmerne;
 • Afbryd strimlerne - læg den ene del til side med en klæbrig overflade opad og hold den anden på huden i retning af hårvækst;
 • Hold båndet flere gange med hånden, og tryk forsigtigt mod kroppen.
 • Fix huden på bunden af ​​bæltet og riv den skarpt mod dig parallelt med overfladen, der behandles, men ikke opad;
 • hvis hårene ikke er helt fjernet, er det nødvendigt at klæbe den samme strimmel og rive den på samme måde;
 • de resterende hår fjernes bedst med pincet;
 • Afslut huden med et serviet for at fjerne voksrester
 • Anvend et specielt værktøj eller brug en beroligende creme.

OBS! Til epilering var mindre smertefuldt, kan du fordamme huden og tørre med et håndklæde tørt.

Bivirkninger og hvad de skal gøre med dem

Bivirkninger efter depilering er:

 • indgroede hår
 • betændelse og irritation af følsom hud;
 • Udseendet af bumser og pustler på hårets fjernelse;
 • blå mærker;
 • mekanisk skade
 • allergisk reaktion på materialer.

Panthenol eller kortikosteroid salver (Lokoid) hjælper med at reducere inflammation. Det første lægemiddel vil accelerere regenerering af huden med mekanisk skade. Hvis der er pustler efter depilationsproceduren, kan du bruge antiseptika - Chlorhexidin, Miramistin. Også egnede komprimerer med tea tree olie eller aloe, lotioner med rotocan (fortyndet).

Stramning af huden under aflejringsproceduren vil forhindre dannelse af blå mærker. For at forhindre indvækst af hår, en dag efter proceduren, skal du skrælle det behandlede område.

anmeldelser

Proponenter af dette produkt i deres bemærkninger angiver en række fordele i forhold til andre metoder. Færdige bånd er ret økonomiske og bekvemme, må ikke forårsage forbrændinger, hvilket ikke er tilfældet med voksning.

Fremgangsmåden er hurtig og kræver ikke særlig forberedelse, som ved shugaring. Kvinder, der skiftede fra barbering var tilfredse med fraværet af stubbe. Det blev også bemærket, at proceduren med strimler er hurtigere end hos en epilator og er billigere end i en skønhedssalon.

Nedenfor er et par anmeldelser til eksempel. Du kan altid dele dine indtryk i kommentarerne under artiklen.

Ulyanova Kristina, 27, Moskva: "De bedste voksstrimler til mig er Veet. Personligt elsker jeg dem for nemheds skyld, hurtighed og gode resultater. Jeg plejede at bruge en barbermaskine, men jeg var ikke tilfreds med et sådant kortsigtet resultat. Allerede på dag 3-4 vises spindehår. Jeg skiftede til depilation ved hjælp af strimler og har ingen beklagelse. Ubehagelige følelser kan opretholdes, men så kan du sikkert nyde glatheden i huden i mere end 3 uger. "

Glushchenko Valentina, 31, Kalyazin: "Jeg bruger færdige voksstrimler til depilering af benene. De er mere økonomiske, efter min mening end voks i dåser, og billigere end sukkerpasta. En anden fordel ved denne metode - kræver ikke særlige færdigheder og særlig træning. Det er nok at kende sekvensen og reglerne. Forenkling af proceduren kan sammenlignes, måske epilatoren. Men ikke alle har råd til at købe en enhed til 5000 rubler. "

konklusion

Wax strip epilation er en nem måde at fjerne hår fra bikini området og benene. I anmeldelserne indikerer kvinder fordele ud over andre midler.

De mest populære på hjemmemarkedet er karamel, markell, byly, shary, veet, cliven. På trods af bekvemmelighed og hastighed kan det forårsage bivirkninger. For at minimere mulige bivirkninger er det nødvendigt at bruge produkterne i overensstemmelse med instruktionerne.

Depilatory strips: nogle detaljer om brug

I dag er der flere måder at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

En af de billige, effektive og bekvemme måder - voksstrimler til depilation.

Typer af voksstrimler til depilation

Voksstrimler præsenteres på markedet ved hjælp af et sæt af de mest forskellige mærker af producenten og varetyperne. For at vælge den rigtige, behøver du ikke skynde dig, men læse omhyggeligt de specifikke oplysninger på pakken.

Voksstrimler varierer i tykkelse og størrelse af papir og vokslag, kvaliteten af ​​voks. Der er universelle strimler, men det er bedre at vælge dem, der er designet til en bestemt type hud (tør, olieagtig, normal eller følsom).

Derudover er der også specialiserede voksstrimler til fjernelse af hår på hænder, ben, på ansigtet eller i bikiniområdet. De fremstilles i mere egnede størrelser, samtidig med at der tages højde for de særlige egenskaber ved hårvækst i bestemte områder.

Konsekvenser af hyaluronsyreinjektioner. Ung hud i enhver alder.

For dem der er interesserede i hvor mange bryster der vokser, er der detaljerede oplysninger om funktionerne i udviklingen af ​​kvindebrystet.

Hårfjerning

I pakken er der i tillæg til voksstrimler specielle olierede servietter og instruktioner, som skal læse omhyggeligt.

For at udføre hårfjerning ved hjælp af strimler, skal du først anvende en lille talkum på ren, tør hud.

Voksstrimler ligger i pakken parvis "ansigt" til hinanden. De skal varme, gnide mellem palmerne og afbryde forbindelsen.

Det er vigtigt ikke at overophede strimlerne, de skal blive varme, omtrent som kropstemperaturen. Hvis de gnides tungt og i lang tid, vil de blive for varme fra friktion, og voksen forbliver på huden og håret fjernes dårligt.

Derefter limes wax strips til huden på steder af hårfjerning i retning af deres vækst. Strimlen skal holde fast, for det glattes det med håndfladen og presser hårdt ned.

Nu kan du fjerne voksstrimmen, mens du river af hårene. Dette gøres mod hårvækst. Huden under båndet er fastgjort med den ene hånd, den anden kommer af med en skarp bevægelse. Hvis hårene forbliver, kan proceduren gentages.

Når man river ned strimlerne, er det vigtigt ikke at trække dem op, så er huden mere beskadiget. Bevægelsen, der afbryder strimlen, skal rettes langs overfladen af ​​det behandlede område så tæt som muligt på huden.

Fjern uafhængigt hår med voksstrimler på forskellige dele af kroppen. Hårfjerning på overlæben over eller under øjenbrynene på hagen er helt tilgængelig.

At håndtere hår på benene er ret nem at håndtere. Men med hænder eller armhuler bliver det sværere, da det er nødvendigt at fiksere huden og rive stripen på samme tid, og det er ikke praktisk ved håndtering af arme og armhuler.

Hvad angår bikinilinjen, er det hensigtsmæssigt at strippe håret langs linjen af ​​linnet, fra hofters indre overflade. Epilering af en dyb bikini på denne måde er normalt ikke færdig.

Kontraindikationer

 • Hudskader i forbindelse med hårfjerning,
 • Forværring af eventuelle hudsygdomme
 • Øget kropstemperatur
 • Ikke nok hårlængde.

Hvad skal man gøre, hvis det gør ondt

Fremgangsmåden ved hårfjerning kan næppe kaldes smertefri. Nogen er i stand til at udholde sådan smerte, men nogen klare ikke med disse fornemmelser. For at gøre proceduren mindre smertefuld kan du bruge små tricks:

 • Damphud før proceduren,
 • Pre-use skrubbe,
 • Depilation er bedre i den første uge efter menstruation.

Forbehandling af huden vil gøre hårfjerning lettere, og derfor mindre smertefuld. Kroppens respons på smerte varierer i forskellige perioder af kvindesyklusen. For at føle mindre smerte er det bedre at udføre en sådan procedure, når du er rolig og afslappet.

Hvis du ikke har styrken, kan du bruge Emla creme eller spray Lidocaine. Disse er smertestillende midler til påføring på huden.

Jeg spekulerer på, hvad læber efter botox? I vores artikel, et billede af patienter før og efter proceduren.

Strammet hud uden rynker - resultatet af at anvende Restylane Vital Light. Her er detaljerne om brugen af ​​stoffet.

På følgende link kan du lære at lave et fransk manicure hjemme uden strimler https://nesekret.net/beauty/bodycare/francuzskij-manikyur. Smuk manicure billigt og sur!

Efter depilation

Sådan fjerner du voksrester

Efter fjernelse af voksstrimlerne fra huden, er der stadig en vis mængde voks på den. I pakken med striber er specielle klud, der er designet til at fjerne resterende voks. Hvis disse servietter ikke er nok, kan du bruge et af følgende værktøjer:

 • Kludserviet fugtet i olivenolie, solsikkeolie,
 • Fedt fløde,
 • Særlig hud lotion efter voksning,
 • Opvarmning af huden med en hårtørrer gennem en klud.

Der er anbefalinger til vask af voks med varmt vand og sæbe. Denne metode er den mindst effektive, og yderligere tørring efter depilering har ikke den bedste effekt på huden.

Hudpleje efter proceduren

Generelle anbefalinger efter nogen depilation er, at du ikke kan solbade et par dage enten i solen eller i et solarium.

Du kan heller ikke tage varmebehandlinger: bad, bad, sauna.

I et par dage er det umagen værd at udsætte sporten, da sved vil irritere huden.

I stedet for det fjernede hår er der ofte røde pletter, der ødelægger hudens udseende. Selvfølgelig passerer de med tiden, men deres eliminering kan fremskyndes.

Hudplejeprodukter efter depilation:

 • Creme eller spray Panthenol,
 • Hydrogenperoxid,
 • klorhexidin
 • solkoseril,
 • Aloe Vera eller Tea Tree Oil
 • Baby creme,
 • Ansigtscreme med et ekstrakt af calendula, kamille, havtorn,
 • Fugtighedscremer.

Alle disse værktøjer hjælper med at lindre eller reducere inflammation og fremskynde genoprettelsen af ​​normal hudtilstand. Begynd at bruge dem, det vil sige på huden, du har brug for straks efter proceduren.

Opfattelsen af ​​huden ved forskellige produkter er forskellig for hver person, så du skal vælge de produkter, du allerede har brugt. Hvis du endnu ikke har brug for det, må du måske prøve mere end en, før den mest succesrige bliver valgt.

Det er vigtigt at vide, at alle alkoholiske tonika og lotioner tørrer huden, så efter brug af dem skal du påføre en fugtighedscreme. Tross alt er tør hud mere sårbar.

Alo- og te-træolier fremmer hurtigere helbredelse og regenerering. De bør dog ikke påføres huden efter depilering i sin rene form. De skal tilsættes til en fugtighedscreme eller opløst i olie. Først efter det kan du bruge.

Ofte har de enkleste midler, der anvendes under normale forhold, også en fremragende effekt på lindring af irritation og fremskyndelse af huden. Dette er en børnecreme eller ansigtscreme. Det er bedre, hvis de har en fugtgivende effekt.

Efter ca. 3-4 dage anbefales det at behandle huden på steder med depilation med en skrubbe. Dette vil reducere risikoen for indgroede hår.

Fordele og ulemper ved fjernelse af hårfjerningsstrimler

Som alle andre produkter har voksstrimler fordele og ulemper, for at vælge den mest passende metode til fjernelse af håret, er det værd at lære det at kende fra alle sider.

fordele:

 • Komfort og tilgængelighed: Der kræves ingen særlige forhold, det er muligt at udføre depilation, selvom du ikke er hjemme.
 • Rentabilitet: En stribe kan bruges flere gange.
 • Langvarig effekt: op til 4 uger afhængigt af de enkelte egenskaber.
 • Gradvis forværring af hårvækst på grund af regelmæssig traumatisering af pærerne.

ulemper:

 • Smerter under proceduren,
 • Følelse af hudklæbrighed på grund af voksrest,
 • Det er ikke altid muligt at fjerne alt håret, og du skal rengøre det med pincet,
 • Sandsynligheden for blå mærker eller slid på huden med utilstrækkelig fiksering under rivebåndet,
 • Risikoen for allergi over for komponenterne i sammensætningen, der dækker strimlerne,
 • Risikoen for at bryde håret, som kan fremskynde væksten,
 • Sandsynligheden for groft hår, når du bruger voksstrimler på ansigtet.

Når du læser anmeldelserne kan du finde negativ, hvilket indikerer dårlig fjernelse af hårfjerning. Når du bruger voksstrimler, er det bedre at vælge specielle og bruge dem kun til deres tilsigtede formål. For eksempel er det ikke nødvendigt at fjerne epilering af bikiniområdet med striber for at fjerne hår på benene.

Ikke desto mindre tager producenten hensyn til de særlige egenskaber ved vækst og struktur af hår i forskellige zoner. I overensstemmelse med dette bestemmes af densiteten, sammensætningerne af sammensætningen anbragt på strimlerne, dens tykkelse.

Hvis den første hårfjerningsprocedure ved hjælp af voksstrimler ikke lykkedes, var der måske noget i vejen. Det er mere værd at lære bekendtskabet med vejledningen. Måske forstår nogen teknologien til at udføre denne type hårfjerning efter at have set en video, der fortæller om det.

Mange mennesker klarer sig at tilpasse sig fra anden eller tredje gang, og alle efterfølgende procedurer går glat. Det er dog muligt, at denne metode til fjernelse af håret ikke virker for nogen. Det er muligt, at hudirritation vil være meget stærk. Så skal du vælge en anden metode til fjernelse af hår.

Lær alle hemmelighederne af slankende linolie. Hvad du har brug for til effektivt vægttab.

Hvordan ansøge rødme på et tyndt ansigt for at læse artiklen. Typer af rødme og reglerne for deres anvendelse.

Pris af varer

Omkostningerne til strimlerne er meget forskellige.

For eksempel koster Veet for normal hud i mængden af ​​12 stykker i gennemsnit 250 rubler.

Byly for ansigtsudsmykning - 220 rubler, Shary for hårdt hår - 170 rubler.

Prisen er mest afhængig af antallet af strimler i pakken, og jo flere af dem er jo mere økonomiske det viser sig.

Jo dyrere er voksstrimlerne, som omfatter forskellige komponenter, der passer til huden, for eksempel æteriske olier. Men efter at have brugt dem, vil der være mindre hudproblemer, og det vil blive hurtigere.

Det er svært at sige, hvor meget proceduren vil koste, da det afhænger af mængden af ​​hår og området af det behandlede hudområde. Når du fjerner hår fra forsiden af ​​en pakke i 12 stykker, kan det være nok flere gange.

Hvis du har brug for at fjerne hår på dine ben, så er det muligt, at en hel pakke vil gå væk på en gang, især hvis de vokser over hele overfladen af ​​tibia.

Valget af voksstrimler er altid individuelt, fordi hver organisme har sine egne egenskaber.

Du kan finde flere oplysninger om dette emne i afsnittet Epilation.

Hvordan man bruger strimler til fjernelse af hår

I modsætning til voks i en krukke er epileringstrimler meget velegnede til selvfjernelse af uønsket hår derhjemme. De er ikke-vævede strimler med voks påført på den ene side. Alle, der har gjort depilation med voks, er bekendt med dette materiales klæbeegenskab. Det er nødvendigt at besidde en fingerfærdighed, således at alt under en meterradius ikke går i stykker under proceduren. Voksstrimler løser delvist dette problem, da voks på dem allerede er blevet anvendt, for et vellykket resultat at holde dem nøjagtigt nok.

Denne metode er god til epilering af den glatte overflade på underbenet og for svære at nå frem til aksillære huler og for det intime område. Den lille størrelse af strimlerne fjerner uønsket hår overalt på kroppen. Voksstrimler er også bekvemme, fordi de kan bruges på marken, for eksempel på forretningsrejse eller ferie. Ansøgningshastigheden og fraværet af yderligere manipulationer gør dem i nogle tilfælde uundværlige. Depilation med voksstrimler kræver ikke vækst af en bestemt hårlængde, voks fanger nogen hår.

Hvordan man bruger strimler

Enhver kvinde, der forsøgte at vaske sit eget hår fra en patron, krukke eller andet fartøj, konkluderede selv, at dette ikke var muligt hjemme. Voksstrimler vil være en ægte frelse for dem, der ønsker at have glat hud uden at besøge saloner og bruge penge. Den nemmeste måde at fjerne håret på deres hænder og fødder. Rigtig og glat overflade gør det muligt at holde fast og fjerne strimlen ordentligt. Epilering med voksstrimler i bikiniområdet er kun mulig efter linjen. Dybere fjernelse er bedre at gøre i kabinen. For ansigtet er det den mest hensigtsmæssige metode til depilering.

For at opnå maksimal effekt skal voksstrimler anvendes korrekt. Mange klager over, at ikke alle hår er fjernet, det er smertefuldt at rive af, de holder sig ikke godt osv. I alle disse tilfælde har epileringsstrimlerne intet at gøre med det, årsagen er forkert brug. Det er vigtigt at huske de grundlæggende regler for hårfjerning:

 1. Aldrig før depilation bør ikke bruge skrubber, brusegeler og andre kosmetiske præparater.
 2. Før proceduren skal huden, der skal depileres, rengøres med vand og en hård møntvaske.
 3. Efter brug af voks må du ikke bruge saunaen, badet og poolen for at undgå unødige stoffer i at komme ind i porerne. Efter hårfjerning forbliver huller på huden, der ikke er synlige for det blotte øje.
 4. Det er nødvendigt at behandle huden med en lotion efter depilering til desinfektion og bedre helbredelse af mikroskopiske sår.
 5. Før du fjerner hår fra ansigtet, er det vigtigt, at du udfører en følsomhedstest på huden.
 6. Hårfjerning med voks kan ikke gøres under graviditet, med åreknuder og i beskadigede områder af kroppen.

Sekvensen af ​​proceduren

Hvis du vælger voksstrimler til hårfjerning, der passer til din hudtype, skal du forsigtigt forberede overfladen til hårfjerning. Efter at hårfjerningsområdet er renset og tørret, drys det med en lille mængde talcumpulver. Du kan bruge baby pulver uden duftstoffer. Dette er nødvendigt, således at det øvre lag af epitelet ikke beskadiges ved at rive strimlen fra huden. I dette tilfælde kan et slid forblive.

Varm derefter voksen mellem palmerne eller ved hjælp af varm luft fra en hårtørrer. Det er vigtigt, at voksen var lidt varmere end kropstemperaturen. Så er det bedre at holde fast i hårene. Hvis striben ikke bliver opvarmet nok, vil mere end halvdelen af ​​hårlinjen ikke holde fast. Som følge heraf vil kvinden forkæle båndet og udholde smerten uden at opnå det ønskede resultat.

Den opvarmede strimmel er opdelt i 2 (normalt er de forbundet med voks indad) og limet langs hårets vækst over hele længden. Tryk, klapp din håndflade, så de holder sig bedre. Dernæst har du brug for en hånd til at trykke huden lige under båndet, og den anden med en skarp bevægelse for at bryde voks mod retningen af ​​hårvæksten. Hvis ikke alt hår er fjernet første gang, skal du re-pulverere huden og gentage proceduren ved hjælp af samme strimmel. Når strimlerne er revet ud, er det ikke nødvendigt at rykke dem op, man bør bevæge bevægelsen langs overfladen af ​​det behandlede område så tæt som muligt på huden. De resterende sparsomme hår kan fjernes med pincet.

Der er et lille trick for at gøre depileringsproceduren mindre smertefuld. Efter at have taget et varmt afslappende bad, vil en kvinde ikke kun rense, men også opløse huden, porerne på den åbner. Derefter vil hårfjerning ikke gøre så ondt, hår bliver fjernet lettere og hurtigere. Hvis du fjerner voksstrimmel med en hurtig og stabil bevægelse, vil smerten blive mindre, og ikke fjernet hår vil forblive mindre.

Hvis voks forbliver på huden, skal den fjernes, da den er klæbrig og synlig på huden. Det vaskes ikke af med vand. Du kan tørre det af med olieservietter, som sædvanligvis sælges med voksstrimler. Hvis der ikke er nogen, skal du tage et papirlommetørklæde, læg vegetabilsk olie på det og fjerne voks. Et par dage efter proceduren anbefales det at bruge en skrubbe og fugtighedscreme for at forhindre indgroet hår.

Hårfjerning på forskellige dele af kroppen

Depilation af ben og hænder er den nemmeste del af at slippe af med uønsket hår. Situationen er vanskeligere med armhulenes, bikiniets og lårets bagside. Gør hårfjerning på disse områder af kroppen alene er ret problematisk. Fabrikanter af hårfjernere tager højde for denne kendsgerning og producerer specialiserede voksstrimler til depilation på arme, ben, ansigt, over eller under øjenbrynene, på hagen eller i bikiniområdet.

Hårfjerning over overlæben er også muligt med voks. For at gøre dette skal du anvende en strimmel på området over overlæben og en hurtig bevægelse for at fjerne den. Så hold en særlig serviet på stedet for hårfjerning, som desinficerer og beroliger huden. Hvis en brændende fornemmelse eller andet ubehag ikke går væk, skal is eller kold komprimering anvendes. Du kan fryse afkogning af kamille og gnid det med huden over overlæben. Du kan ikke gøre voksaflejring på steder, hvor der er en muldvarp, synlige årer eller ar.

Armhulerne er underkastet proceduren for hårfjerning, ikke kun med henblik på æstetik, for at komme på toppen om sommeren, men også af hygiejniske årsager. Huden her er delikat og tynd, epidermis i sin struktur er den samme som i bikiniområdet, derfor bør det passende hårfjerningsmiddel vælges. Hvis du vælger depilering ved hjælp af voksstrimler, kan du regne med den effekt, der varer mindst 3 uger. Det er vigtigt at sikre, at der ikke er nogen muld på disse overflader, da en krænkelse af deres struktur kan føre til udvikling af tumorer.

Epilering af en bikini udføres med voksstrimler af en særlig form, der gentager kroppens form. Virkningen af ​​den varer i en måned, og hårene, der vokser efter proceduren, er tyndere og blødere end de tidligere. Den eneste betingelse, der skal overholdes, er, at længden af ​​det regrown hår ikke skal være mindre end 4 mm, men ikke over 2-3 cm. Langt hår bør forkortes. De smertefulde fornemmelser af depilation med voks kompenseres af det æstetiske udseende og varig effekt. Denne måde at fjerne uønsket hår på, som shugaring, er ikke egnet til bikini-zonen.

Andre hårfjerningsmetoder

Hvad kan erstatte strimler til hårfjerning? For at fjerne hår kan du købe en patron med voks og ikke-vævede strimler. Efter opvarmning af patronen i en voksmølle eller bare i et vandbad skal der påføres en strimmel voks på huden og påføres en ikke-vævet strimmel ovenpå. Endvidere gentages alle handlinger med voksstrimler. Den største ulempe ved denne metode er meget varm voks. Du kan anvende voks med en spatel fra en krukke opvarmet i et vandbad. I dette tilfælde er vokstemperaturen også varm. At bruge sådanne metoder til hårfjerning, skal du have evnen.

Uafhængigt hjemme kan du gøre hårfjerning ved hjælp af sukkermasse. Denne procedure er mindre smertefuld, og virkningen af ​​den forbliver den samme. Sugaring bliver stadig mere populær af denne grund. Det er muligt at lave madpasta til hårfjerning i ethvert køkken fra improviserede midler. Den indeholder ingredienser: sukker, citronsaft og vand.

Laser hårfjerning er den mindst smertefulde af alle. Effekten af ​​det vedvarer i en måned, og i tillæg til 8-10 sessioner kan du slippe af med hår på dette område af huden for evigt. Ved denne fremgangsmåde fjernes hårsækkene. For områder som bikinier og underarmsarm, anses denne type hårfjerning for at være ideel.

Hårfjerning strimler

Hver pige vil være smuk og velplejet. Særlig opmærksomhed på dette område fortjener spørgsmålet om at pleje huden. Enhver ønsker, at kroppen tiltrækker opmærksomhed med sin bløde og fløjlsagtige overflade. Stor ulejlighed kan bringe tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på kroppen, som de fleste kvinder forsøger at kæmpe for. Voksstrimler til hårfjerning har vist sig i denne sag, hvilket hjælper med at udrydde uønskede hår.

Særlige egenskaber

Mange spørger spørgsmålet om, hvad der er forskellen mellem fjernelse af hår og fjernelse af hår. Under epilation henvises til den kunstige eliminering af overskydende vegetation ved at ødelægge hårsækkene eller hårfjerningen sammen med rødderne.

Denne metode adskiller sig fra depilation i, at med hjælp er håret fjernet sammen med roden. Der er mange typer hårfjerning, som omfatter voksstrimler. Depilation omfatter sådanne procedurer som brugen af ​​barbermaskiner, depilatory cremer, fordi sådanne metoder ikke påvirker udviklingen af ​​hår i fremtiden.

Voksstrimler er små stykker af en bestemt type papir, hvorpå en voksforbindelse er placeret. Nogle producenter tilbyder stofvalg, men de har næsten ingen forskelle fra papirtypen. Denne type hårfjerning er relateret til kold voks. Dette tyder på, at sammensætningen ikke kræver opvarmning, så den begynder at smelte. At arbejde nok varme af hænderne selv.

Til salg er der strimler af universel type, såvel som rettet mod et bestemt område af kroppen.

De kan variere i størrelse, inkludere forskellige flavored formuleringer, og også divideres med hudtype.

Hvis vi taler om fordelene ved voksstrimler, er de som følger:

 • Denne metode til hårfjerning er meget overkommelig. Du kan når som helst udføre proceduren, uanset hvor du er
 • du behøver ikke at vente på det øjeblik, hvor håret vokser op. Fremgangsmåden kan udføres på hår, hvis længde kun er 1,5 mm;
 • værktøjet er økonomisk. En stribe er nok til flere gange. Du kan bruge det, indtil håret er limet til materialet;
 • Effekten af ​​epilationen varer op til 4 uger. Den nøjagtige periode afhænger af væksten i dit hår;
 • voksstrimler beskadiger hårsækkenet, hvilket forårsager en krænkelse af hårvækstfunktionens funktioner.

Trods mange fordele har værktøjet sine ulemper. Negative kvaliteter omfatter:

 • sygdommens morbiditet
 • voks kan forblive på hudoverfladen, hvilket fører til en følelse af ubehag;
 • hårene kan ikke tages fuldt ud i en enkelt procedure, så båndet skal limes gentagne gange;
 • der er en mulighed for, at en allergisk reaktion på voksens sammensætning og andre elementer, der er til stede i stoffets formulering, kan manifestere sig;
 • hvis du ikke kan give tilstrækkelig fiksering af huden, kan slid og blå mærker forblive på den;
 • eliminering af vellus håret er særligt for voksstrimler, hvilket giver kommandoen mulighed for at aktivere væksten af ​​groft hår med mørkt pigment;
 • betændelse på kroppen kan være til stede i løbet af dagen.

Hver pige skal gøre sig bekendt med disse egenskaber for at afveje fordele og ulemper og bestemme hvilken type fjernelse af hår.

Der er tre muligheder for voksning: brugen af ​​kold, varm eller varm voks. Voksstrimler anvendes til forskellige områder af kroppen.

Til salg er der rene striber til hårfjerning på professionelt niveau (produkter fra "Pure" er udbredt). Der er også produkter, der allerede har en voks sammensætning.

De kan også klassificeres efter deres tekstur. Der er papir og stof. Papir falder ind under kategorien budgetindstilling. Sådanne strimler er engangsbrug. Sammen med dem er der et serviet, der hjælper med at rense huden fra vokspartikler. Stofstrimler har en betydelig fordel, da de er genanvendelige. Ikke-vævede strimler har dog en billigere pris, i modsætning til den beskrevne mulighed.

Hvis vi taler om strimler, hvor voks ikke var oprindeligt til stede, så bliver de brugt, mens de arbejder med varme og varme typer voks, i shugaring og endda hjemme. De er perfekte til hårfjerning, da de indebærer brugen af ​​ikke kun vokssammensætning, men også sukkerpasta. Strimler er lavet af bomuldsstof eller papir. Forskellen kan være i tæthed, størrelse og mærke.

Salg af denne type strimler udføres i en rulle, hvis længde er op til 100 meter. Der er også færdige strimler af forskellige størrelser afhængigt af applikationen.

Der er også gelstrimler, som er meget populære blandt kvinder. De er velegnede til følsomme hudtyper, der reducerer irritation.

Hvilket er bedre?

Ifølge praksis er de perfekte voksservietter endnu ikke blevet opfundet. Selv erfarne piger på spørgsmålet om hårfjerning rapport, at praksis anses for at være det vigtigste punkt i dette spørgsmål. Efter lidt tid kan du vænne sig til synet af dit epitel, til typen af ​​vegetation og bestemme den mest hensigtsmæssige måde at fjerne hår på.

Til ansigt

Mange virksomheder er involveret i gennemførelsen af ​​voksstrimler, der er designet til at fjerne hår over læben, såvel som områder over eller under øjenbrynene. Varemærker, der producerer produkter til dette område, tilføjer specielle komponenter til sammensætningen, der er rettet mod den blide hudtype.

Til underarms

For den aksillære zone bør du bruge hjælp fra dine veninder. Dette skyldes det faktum, at du skal rive stripen meget skarpt ud, og du skal også rette huden ved hjælp af den brugte hånd.

Hvis du selvepilaterer armhulen, kan du klare den første regel, men det er svært at fastsætte huden, hvilket kan føre til blå mærker eller slid.

Til shugaring på benene

Dette område af kroppen såvel som hænderne behandles ganske let og hurtigt. Du vil være i stand til selvstændigt at bruge voksstrimler og få en krop uden overskydende vegetation. Arbejdet med dette område af kroppen ledsages som regel af mindre smertefulde fornemmelser.

Til intime steder

Hvis vi snakker om bikini-zonen, så vil du med egne hænder kunne slippe af med vegetationen, der ligger langs linjen, såvel som på puben. Hår, der er placeret på lårets inderside, kan også nemt fjernes.

Dybere fjernelse er umuligt, fordi strimlerne ikke er beregnet til vanskelige steder. Selvom du skærer strimlerne i tynde stykker, kan du ikke altid være i stand til at klæbe materialet på hårets vækst og rette dem godt.

Hvor meget og hvor sælges de?

Prismærket for voksstrimler kan variere. For eksempel kan produkter fra Byly, designet til ansigtshårfjerning koste omkring 220 rubler, Shary-mærket tilbyder billigere strimler, hvis pris er ca. 170 rubler.

Prislappen afhænger af antallet af strimler i pakken. Det er værd at bemærke, at at købe stor emballage er mere rentabel. Den dyrere kategori omfatter voksstrimler, som indeholder specielle komponenter til hudpleje.

Ingen kan sikkert sige, hvor meget hårfjerning fra en bestemt del af kroppen vil koste dig, fordi alt beregnes individuelt og afhænger af mængden af ​​vegetation og området for det behandlede område. Hvis du har planer om at fjerne hår fra dit ansigt, kan pakken, hvor der er 12 strimler, være nok til flere gange. Du kan tilbringe hele pakken på en ben shugaring.

Du kan købe voksstrimler til hårfjerning i enhver butik. De sælges i apoteker, skønhedssaloner, specialbutikker og endda store hypermarkeder.

Populære mærker

Voksstrimler fremstilles af mange mærker. Blandt de mange mærker er der dem, der var i stand til at vinde et bredt publikum af kunder og er i ranking af de mest populære. Et af disse mærker er Floresan, der fremstiller Deep Depil voksstrimler. Basis for produktet er bivoks, så du let kan fjerne vegetation fra bikiniområdet.

Strimlerne indeholder kamilleolieekstrakt, som er ansvarlig for at lindre betændelse sammen med forebyggelse af irritation. Materialet i strimlerne giver dig mulighed for nøjagtigt at gentage kroppens form og helst fjerne overflødig vegetation uden at skade huden.

Godt resultat er vist ved strimler til hårfjerning fra Faberlic. Fabrikanten er ikke kun involveret i udgivelsen af ​​dekorative kosmetik, men hjælper også kvinder i kampen mod overskydende hår. Der er flere typer strimler, der er designet til forskellige dele af kroppen.

Byly tilbyder sine kunder en serie til tre zoner: kroppen, den intime zone og ansigtet. Strimlerne har en behagelig lugt, blandt andet chokolade noter, grøn te, vanille og kirsebær. Der er også produkter til forskellige aldre.

Voksen striber fra Shary har vist sig at være et delikat og effektivt lægemiddel til at fjerne overskydende vegetation derhjemme. Producenten producerer flere typer produkter designet til forskellige hudtyper:

 • til delikat hud med avocado;
 • strimler til tør hud med kokosnødde
 • mod hårdt hår med mandelekstrakt.

Inkluderet er seks dobbeltsidede strimler, kølegel i mængden af ​​to stykker. Det er også ansvarligt for at bremse væksten og berolige huden.

Blandt de mange produkter til hårfjerning er et særligt sted besat af mærket Velvet. Serien er rettet direkte til hjemmebrug, den har tilgængelige instruktioner til brug og kan anvendes overalt på kroppen. Strimler er egnede selv for et følsomt bikiniområde.

Voks striber fra Velvet indeholder vitaminer A, E, F sammen med naturlige olier. Denne sammensætning hjælper med at blødgøre, fugte og nære huden under epilering. Voksen strimmel er placeret på stoffet, som giver dig mulighed for fuldt ud at trykke materialet på huden, gentage kurverne og funktionerne i reliefen. Denne kvalitet giver dig mulighed for effektivt at fjerne vegetation sammen med rødderne.

Det næste varemærke, der fortjener opmærksomhed, hedder den hvide linje. Produkterne fremstilles i Italien og indeholder unikke elementer, der øger klæbemidlet. Hele sortimentet er valgt ud fra den type hår af mennesker, der bor i forskellige byer.

Cliven skønhed linje er valgt af mange piger. Disse strimler er behagelige i deres brug, sættet indeholder klud til fjernelse af voks. Mærket har vist sin effektivitet og evnen til at købe strimler til et bestemt område af kroppen.

Vox voksstrimler har vist sig at være kvalitetsprodukter. Hårfjerningsproduktet giver en god pasform til huden, hvilket sikrer eliminering af uønsket hår. Dette mærke foretrækker at købe kvinder, der er trætte af at fjerne antennerne over læben med pincet. Ud over strimler til ansigtet indeholder sortimentet strimler til andre dele af kroppen.

Voksstrimler tilbydes af mange producenter. Hvert mærke forsøger at tiltrække nye kunder ved hjælp af behagelige bonusser, der findes i kassen, nye formler og en bred vifte af produkter. Hver kvinde vil være i stand til at finde den nøjagtige løsning, der passer til hendes hudtype og den nødvendige handling.

Hvordan man bruger?

For at gøre depilation strips selv, skal du udføre små forberedende aktiviteter. De består i at tage et bad og behandle huden på den nødvendige del af kroppen.

Behandling udføres ved anvendelse af et affedtningsmiddel. Du kan købe en tonic til kroppen. Eksperter anbefaler at sprøjte huden med talkumpulver, hvis du beslutter dig for at bruge voksstrimler derhjemme. Ud over disse procedurer skal du klippe vegetationen til et mærke på 5 mm. Denne længde vil være nok til at få det bedste greb på strimlerne.

Nu kan du åbne pakken. Ud over strimlerne kan der være en brugsanvisning til produktet, der beskriver detaljeret hvordan man bruger produktet hjemme. Nogle producenter tilføjer en lille pose fløde efter epilering.

Selv i pakken kan der være oliebaserede klud, som du kan slippe af med rester af vokspræparatet på kroppen.

Strimlerne kan foldes i pakken i par, rører voks sider. Nogle producenter stabler produkter separat. På materialet er der en beskyttelsesstrimmel. Du skal varme strimlen ved at gnide materialet i dine hænder. På denne måde overfører du hendes kropstemperatur.

Det næste skridt er at løsne de to strimler fra hinanden sammen med afskalning af beskyttelsesfilmen. Strimlen selv er forpligtet til at fastgøre vokssiden til huden i henhold til vegetationsvejen. Sørg for, at papiret presses tæt på huden. Dette opnås ved grundigt pres.

Nu skal du udføre spændingen af ​​huden og en skarp bevægelse for at fjerne strimlen fra kroppen, der bevæger sig mod hårets vækstretning. For at strække huden vil være mere praktisk, hvis du bruger din fri hånd, og du kan rive stripen med din brugte hånd. Husk, at en skarp bevægelse sikrer fjernelse af den maksimale mængde vegetation, samt en reduktion af smerte. Fjern hårene langs huden, nærmer det så tæt som muligt. Med handlingsretningen deroppe er der risiko for skader på huden.

Når du behandler hele problemområdet, skal du påføre en beroligende creme på huden. Som regel kan en lille smule voks forblive på huden, efter at håret er blevet fjernet. Du kan nemt fjerne det ved hjælp af servietter, som ofte placeres af producenten i emballagen. Hvis kassen ikke har servietter, skal du bruge enkle papirhåndklæder, fugt dem i olivenolie eller solsikkeolie. Nogle piger udøver brugen af ​​fedt-type cremer.

Vær ikke foruroliget, hvis rødmen kommer på huden efter arbejde med voksstrimler. Dette fænomen er midlertidigt i naturen og går hurtigt nok. Du kan fremskynde processen på bekostning af særlige midler til at lindre betændelse.

Eliminering af overskydende vegetation ved hjælp af voksstrimler med egne hænder kan gøres på enhver del af kroppen. Baseret på dine behov kan du behandle dine ben, armhuler, ansigt eller endda bikiniområdet.

Hovedbundsirritation: årsager og behandling

Trading - som en af ​​øjenbrynskorrigeringsmetoderne