Øjenbryn Trimmer - valg af udstyr og regler til brug

En bærbar øjenbryn trimmer er en miniature enhed, som du hurtigt og smertefrit kan slippe af med uønskede hår. Eksternt svarer en sådan enhed til en normal skrivepenne. Og takket være denne aflange form er det nemt at holde det i dine hænder.

For at lære at bruge øjenbryn trimmeren og hvad man skal kigge efter, når den køber den, læs videre.

Har du brug for hurtigt at justere formen på øjenbrynene? Trimmer vil hjælpe dig med dette!

Alt om trimmere

Kompakt enhed passer let i en håndtaske og kan altid være til stede

Så hvad er øjenbryn trimmer? Dette er en enhed, hvis operationsprincip ligger i den delikate opskæring af vegetationen på små, vanskelige at nå og delikate områder af kroppen.

I modsætning til brugen af ​​pincet, vil du i dette tilfælde ikke mærke det mindste ubehag, fordi hårene ikke trækkes ud af roten, men kun den synlige del af dem fjernes.

Også ved hjælp af det kan du opnå samme længde af hår langs hele linjen af ​​øjenbrynene, hvilket er særlig vigtigt for ejere af tykke hårde hår. Dette er en god mulighed for følsom hud, som har en stærk irritation fra den banale plukning af hår.

Enheden kan også bruges i de tilfælde, hvis du i den nærmeste fremtid ikke planlægger at besøge en kosmetolog, men du ønsker ikke at gå med en forsømt type øjenbryn. I dette tilfælde kan du trimme håret med en trimmer - øjenbrynens form vil være attraktiv, og de hurtigt voksede hår kan mesteren nemt fjerne med pincet, korrigere mulige fejl.

Trim typer

Tilpasninger er af flere typer:

Tilpasning til mænd med forskellige dyser

 1. Mand trimmer til øjenbryn, ører, næse, sideburn korrektion, skæg og overskæg. Næsen og øjenbryn trimmeren har en lidt anden form, som gør det muligt at forsigtigt slippe af med vegetationen på disse vanskelige steder.
 2. Kvinde trimmer. Ofte i enheder af denne type er der vedhæftede filer til at skære øjenbryn. Dysernes forskellige form giver dig mulighed for nemt at skabe perfekte øjenbryn.

Også øjenbryn trimmer adskiller sig i antallet af vedhæftede filer til hårkorrektion (længden kan være fra 3 til 8 mm) samt vedhæftede filer, som giver fibrene den ønskede længde.

Efter arbejdstype sker trimmeren for ørerne og øjenbrynene:

Foto: bærbar enhed

 1. Batteri. Meget bekvemt, fordi det kan bruges på ferie og på vej. Batteriet varer i cirka en time. Denne gang er nok til lang brug.

Tip!
Pas på batteristrøm.
Når det falder, falder bladets bevægelsesniveauer betydeligt, hvilket igen påvirker korrektionens kvalitet.

 1. Netværk. Det fungerer kun fra netværket og er velegnet til alle, der bruger enheden meget aktivt og ofte.
 2. Kombineret. Den mest praktiske løsning, fordi enheden kan bruges både hjemme og under rejsen.

Vi vælger enheden

Før du køber en enhed, skal du omhyggeligt gennemgå dens udvælgelseskriterier.

På hylderne i moderne butikker finder du en række forskellige enheder. Prisen er også helt forskelligt - fra overraskende lavt (udstyr af primitive kvalitet) til ekstremt høj (professionelle enheder).

For ikke at fejlberegne ved køb, skal du vide, hvad du skal være opmærksom på. Om dette i tabellen nedenfor.

Øjenbryn Trimmer

Smukke, velindrettede og glatte øjenbryn kan være en ægte ansigtsdekoration. Tidligere brugte kvinder og mænd en masse tid og kræfter på at passe dem. Nu er der en særlig øjenbryn trimmer, der i løbet af få sekunder kan bringe dine øjenbryn i perfekt rækkefølge.

Hvad er det?

Denne enhed blev sat til salg relativt nylig og blev straks forelsket i dem, der allerede har formået at teste det for sig selv. Øjenbryn trimmer er en speciel enhed, der hjælper om få sekunder til at fjerne overskydende ansigtshår i små mængder. Faktisk er disse enheder de samme hårklippere, men i miniature. I udseende er dette en bærbar enhed, der kører på batterier, meget ligner en almindelig kuglepen til skrivning. Dens øverste del ligner en tandbørste, fordi det er der, at mikroblade er placeret, hvilket fjerner hårene.

Hovedforskellen mellem en trimmer og mange pincet, der er kendt for mange mennesker, er vejen til at fjerne hår: trimmeren klipper dem så tæt som muligt på huden uden at skade det, men forsigtigt fjerner vegetationen. Ved hjælp af pincet kan hårene simpelthen trækkes ud af roden, mens de oplever ganske ubehagelige fornemmelser. Ved brug af trimmeren opstår der ikke ubehag. Inkluderet med trimmeren har også implementeret ekstra dyser. Jo flere af dem, jo ​​mere funktionelle selve enheden overvejes. Med det kan du ikke kun fjerne overskydende ansigtshår, men også om nødvendigt ændre formen på øjenbrynene uden stor indsats.

Egenskaber og fordele

Hovedtræk ved denne miniature enhed er muligheden for at bruge den ikke kun for at fjerne overskydende vegetation i øjenbrynene, det kan bruges i aurikler og lige næsepassager. Brug kun denne kompakte enhed giver dig mulighed for hurtigt at rydde op om få minutter.

Blandt alle fordelene ved en trimmer over andre metoder til at fjerne overskydende vegetation fra øjenbrynene, kan vi skelne mellem følgende:

 • Absolut smertefri procedure. Der er ingen smerter, kløe eller tegn på ubehag ved brug af denne enhed.
 • Mindste tid af proceduren. Nu, for at se godt ud, er kun et par minutter nok.
 • Let at bruge. Alt, hvad der er nødvendigt, er at tænde enheden og holde hovedet på en bestemt del af huden på ansigtet.
 • Evne til at bruge hvor som helst og til enhver tid.

Langt fra hver af de tilsvarende muligheder har sådanne fordele, så det er ikke overraskende, at trimmeren er i høj efterspørgsel i dag.

Hvordan vælger man?

I dag udgives trimmere til salg af mange producenter af forskellige husholdningsapparater og kosmetiske tilbehør, for eksempel mærket Venus, der specialiserer sig i fremstilling af barbermaskiner, producerer voksstrimler nu også denne enhed.

For ikke at blive skuffet over købet og værdsætte alle fordelene ved denne enhed, er det nødvendigt at vælge det i overensstemmelse med følgende kriterier:

 • Skrogets materiale. Trimmere, markedsført, kan være lavet af plast eller metal. Det er bedre at købe den anden mulighed, da den er mere holdbar.
 • Bladtype. Her enten metal eller keramik. Og den ene og den anden mulighed er ikke dårlig. Hvis du kun skal skære håret på øjenbrynene, så vil de sædvanlige metalblade gøre. Hvis trimmeren er planlagt til at blive brugt til andre formål, er det bedre at foretrække keramik.
 • Antallet af dyser. Til salg kan der være trimmere med en dyse beregnet til øjenbryn og med flere. Bestem for præcis hvilket formål enheden er købt. Hvis kun for korrektion af øjenbryn, så er der ikke behov for at betale for unødvendige komponenter. Du kan trimme dem og justere formen med en dyse.
 • Antallet af hastigheder. Det er bedre at købe en trimmer, som har mindst to driftsformer. Så du kan altid, om nødvendigt justere intensiteten af ​​hårfjerning.
 • Kvaliteten af ​​enheden. Denne vurdering er subjektiv, men nødvendig. Det skal inspiceres, så kroppen ikke har chips, bladet er glat, og selve apparatet lugter ikke af plast eller brændt papir.
 • Let at bruge. For at processen med at arbejde med denne enhed skal være meget enkel, er det nødvendigt, at det nemt passer ind i hånden. Derfor, hvis du er behagelig at holde den, og du ikke føler ubehag, så kan du købe.
 • Ernæringsmetode. Den manuelle trimmer kan fungere på batteri, batterier eller direkte tilsluttet netværket. Den mest funktionelle er den, der kører på batterier.
 • Mand eller kvinde model. Som praksis viser, er der ingen signifikante forskelle mellem disse enheder. Bare kvinders trimmere er mere kompakte og lettere.

Gør det endelige valg nødvendigt, baseret på den kumulative vurdering af alle disse faktorer. Samtidig er det bedre at give fortrins til produkter fra verdensberømte producenter, som virkelig producerer produkter af høj kvalitet og sikre produkter.

Virksomheder og modeller

I dag fremstilles trimmere af mange virksomheder, der begge har et verdensnavn og blot kommer på markedet. Følgende er blandt de mest respekterede og populære hos kunderne:

 • Philips. Det berømte mærke beskæftiger sig med produktion af apparater til hjemmet samt udstyr til styling og skæring af hår udgivet på salgstrimmer nt3160 / 10. Inkluderet med enheden er implementeret og to dyser, der har et specielt beskyttelsesnet. Det beskytter huden mod skade og eliminerer irritation. Drives af batterier, knivene behøver ikke regelmæssig smøring og kan vaskes med vand. Kroppen er lavet af slidstærk plastik, og knivene er lavet af rustfrit stål.

Sådan skæres øjenbrynene med en trimmer

Langt tykke øjenbryn forbliver stadig i modehøjde. Men ikke alle mennesker følger modetrends: En persons brede øjenbryn er simpelthen kontraindiceret. Og nogle gange kan hårene vokse så meget, at det giver et helt modsat indtryk: Den såkaldte monobrow findes sjældent på ansigtet, og vegetationen under eller mellem øjenbrynene ødelægger billedets overordnede indtryk. Den trimmer designet til dette formål vil hjælpe med at give dine øjenbryn et smukt, velplejet look.

Hvad er en øjenbryn trimmer

Trimmer er en speciel enhed designet til at justere hårlinjen og rette deres længde på ansigt og krop. Der er flere typer trimmere:

 • til overskæg og skæg
 • til bikiniområdet
 • til hårskæring;
 • kosmetisk.

Øjenbryn trimmer hører til kategorien kosmetik. Ud over brugen til det tilsigtede formål kan det også bruges til at fjerne hår i næse og ører og niveauer sideburnerne. Der er normalt et par ekstra tips til dette.

Kosmetiske trimmere kan bruges til at fjerne næse og ørehår og justere sideburns.

Øjenbryn trimmer ligner et håndtag med fire stænger, populært i 90'erne: Denne enhed er aflange, men temmelig tyk i størrelse, og trimmerhovedet er indsnævret. Det tillader også brugen af ​​en hårklipper i næsen. Ofte er enheden udstyret med en gummieret krop, der gør det muligt at holde det fast i din hånd, når du bruger det. Trimmeren er ret nem at håndtere: du behøver ikke have særlig viden til at bruge den i hverdagen.

Normalt trimmere er batterier, genopladelige, udstyret med en ledning til genopladning og kombineret. Men dem, der er designet til at skære øjenbryn, har en ret kompakt størrelse og behøver ikke ledninger, så deres krop har et specielt stik til batteriet eller batteriet.

Øjenbryn trimmere er genopladelige og batteridrevne, og deres krop indeholder et specielt stik til batteriet eller batteriet

Deres største fordel er mobilitet. Disse trimmere vil ikke tage meget plads i din taske eller rygsæk, så du kan tage disse enheder med dig på rejser og forretningsrejser.

Den største ulempe ved batteriet trimmer er manglende evne til at oplade det. Da batterierne afgives ret hurtigt, skal du altid have flere par lithiumceller på lager, så du kan fuldføre kosmetiske procedurer.

Blandt fordelene ved en trimmer over ved hjælp af pincet eller en almindelig barberkniv kan identificeres:

 • evnen til at simulere øjenbryn eller krølle hår til den ønskede længde
 • evnen til at bruge med følsom hud
 • hvis øjenbrynens epidermis på en eller anden måde er skadet, er det eneste, der kan bruges til øjenbrynene, en trimmer;
 • med en lav smerte tærskel, pincet ville ikke være det bedste valg, og barbering med en trimmer er absolut smertefri.

Således i dag trimmeren - den nødvendige enhed i en kosmetikpose.

Sådan vælges en trimmer til øjenbryn trimning

At vælge en trimmer for øjenbryn er baseret på de betingelser, hvor du vil bruge den.

Som nævnt ovenfor er kosmetiske trimmere batterier og genopladelige. Hvis du planlægger at udføre kosmetiske procedurer derhjemme, er batterienheden den der passer dig bedst. Den batteridrevne kosmetiske trimmer har en stor fordel i forhold til batteriet: det tømmes langsommere og er lettere at oplade - bare tilslut en speciel ledning, der følger med enheden. Hvis du ofte er på vej, og ikke altid har adgang til en stikkontakt eller cigaretænderbil, bliver batteriet trimmer din trofaste følgesvend. Bare glem ikke at fylde batterierne på forhånd.

En batteridrevet trimmer, der oplader fra et stikkontakt, er ikke særlig praktisk, når du rejser, men den er ideel til dit hjem, da det holder en afgift i lang tid.

Når du vælger en trimmer, skal du sørge for, at der er en opladningsindikator på sagen. Det vil fortælle dig, hvor meget tid der er, indtil enheden er slukket helt. Når du ved dette, kan du pre-charge trimmeren eller skynde dig med enden af ​​barberingen. Indikatoren er oftest placeret i den øverste del af enhedens etui i form af en gennemsigtig eller frostet pære (i slukket tilstand). Når opladningen er lav, lyser den rødt.

Trimmerindikatoren er oftest placeret i den øverste del af enhedens krop, og i slukket tilstand ser det ud som en gennemsigtig eller frostet pære.

Det er bedst at vælge en trimmer med en metallegeme. Dette vil være en ekstra garanti for dens holdbarhed, og selvom det falder på et flisebelagt gulv, vil det ikke knække og vil ikke stoppe med at arbejde. Ideel indstilling - Gummiet trimmet for nemheds skyld at holde med stålhuset. Plastikudstyr er ikke beskyttet mod skade, men de koster mindre. Enheden skal ligge godt i hånden.

Et stort plus til enheden vil være tilstedeværelsen af ​​dyser. Normalt indgår dyser til forskellige længder af hår og en til øjenbryn i det komplette sæt af den sædvanlige mandlige trimmer. Dyrere enheder indeholder et komplet sæt i sættet: Vedhæftede filer til skæring af overskæg og skæg, sideburns, øjenbryn, intime områder samt fjernelse af hår fra næse og ører.

Når du vælger en trimmer, er det bedre at vælge en enhed, der vil indeholde flere vedhæftede filer

Sættet med kvindetrimmer indeholder også vedhæftede filer til øjenbryn, hårfjerning fra ørerne og næse. I et sæt af den kosmetiske trimmer beregnet til en hårstyl, er der kun dyser til næse og ører. Jo flere dyser, desto højere koster enheden.

Til brug i hjemmet er det almindeligt at vælge enheder med selvskærende knive. Når du køber en trimmer, skal du kontakte sælgeren eller i instruktionerne, om enheden har en selvskærpende funktion. Ellers bliver knivene stumme hurtigt, og nye knive skal erhverves med en uundgåelig frekvens.

Når du vælger en trimmer, skal du være opmærksom på det materiale, hvorfra knivene er lavet. Ofte er der trimmere med knive af rustfrit stål, nogle gange - med diamantbelægning, der forlænger bladernes levetid. Deres største ulempe er behovet for konstant smøring. Særlig knivolie kommer næsten altid med en trimmer, og de skal smøres efter hver anden brug. Denne parameter er vundet af trimmere med keramiske blade. De er mindre kedelige og behøver ikke konstant smøring. Men sådanne enheder er dyrere.

Rustfrit stål trimmer blade har konstant smøring; Til dette formål er en speciel olie fastgjort til enhedssættet

Og det vigtigste ved køb af trimmer er tillid til kvaliteten. Sælgerens garanti skal være 1-2 år. Overvej hvordan enheden lugter: En klar lugt af plastik vil indikere den ringe kvalitet af det materiale, som trimmeren er lavet af. Prøv at tænde enheden: Den skal ikke vibrere for meget og hoppe i hånden og være meget høj.

Fokus på værdien af ​​produktet, fordi jo højere det er, desto bedre er trimmerens evne til at udføre sit øjeblikkelige arbejde. I dag på det russiske marked varierer prisen på en sådan enhed fra 200 til 1.200 rubler. Hvilken en at vælge er op til dig.

Sådan skæres øjenbrynene med en trimmer

For at justere øjenbrynene er det bare at købe en trimmer ikke nok. Der er en hel barberingsteknik med denne enhed. Kun ved at observere det, kan du opnå det perfekte resultat.

Inden øjenbrynskorrigeringsproceduren skal du forberede følgende sæt værktøjer:

 • trimmeren selv;
 • pincet og øjenbryn kam;
 • kosmetiske blyant;
 • spejl med forstørrelse effekt.

Sørg for, at det sted, hvor du vil være engageret i et hårklipp af øjenbryn, var godt oplyst (det er bedre at gøre det før et vindue eller ved et bord på en fluorescerende lampe).

Før proceduren, glem ikke at vaske grundigt. Herefter skal du vente, indtil huden og håret er helt tørret.

Før du bruger trimmeren, skal du vaske dit ansigt grundigt, tør derefter dit ansigt og vente, indtil huden er helt tør.

Hvis du skal trimme dine øjenbryn med en trimmer, bør rækkefølgen af ​​dine handlinger være som følger:

 1. Bestem hårets længde og vælg den ønskede vedhæftning til trimmeren.
 2. Comb kamre hår og alt, der vil gå ud over øjenbrynens naturlige linje, skær forsigtigt.
 3. Kram hårene ned og udfør lignende bevægelser.
 4. Derefter kæber dine øjenbryn i retning af hårvækst og trimmer eventuelle ekstra klæbende hår.

Efter hårklippet kan du lave øjenbrynskorrektion. Dens mål er at fjerne helt overskydende vegetation, over og under pandebue og på næsebroen. Det er her, hvor en kosmetisk blyant vil være nødvendig, fordi det er ret vanskeligt at holde den ønskede symmetriske form af øjenbrynene mentalt.

 1. Blyant tegner den ønskede form for øjenbrynene.
 2. Træk huden op over øjenbrynens bøjning og start forsigtigt, uden at trykke med en trimmer, for at fjerne alle hårene uden for den angivne blyantlinie, der starter fra templerne.
 3. Sidst men ikke mindst, udfør depilationen i næseområdet.
 4. Efter proceduren smør huden med et fedtfattigt lavt fedtindhold.

Det skal huskes, at hårfjerning med en trimmer i modsætning til barbering med en maskine skal udføres mod hårvækst. Efterhånden som proceduren skrider frem, skal du ikke glemme at jævnligt skrabe de klippede hår fra dit ansigt for at se, om alt overskydende vegetation er fjernet.

Efter hver barbering skal trimmeren rengøres med en børste, som skal medtages i enheden. Så de bliver mindre kedelige. Hvis apparatet er vandtæt eller halvtætt, skal dets knive skylles under koldt vand i 30 sekunder.

Bladene i den vandtætte og semi-vandtætte trimmer skal rengøres under rindende vand efter hver brug.

Depilation med en trimmer bør udføres ikke mere end 2 gange om ugen for at undgå forbedret hårvækst.

Video: trimning af øjenbrynskorrektion

Sådan bruger du øjenbrynskorrigeringsskabeloner

Hvis du ikke kan give dine øjenbryn den ønskede form, vil specielle stencils til korrektion komme til undsætning. Du kan altid vælge præcis det mønster, der passer til dit ansigtstype (runde, firkant osv.) Eller vil være den mest acceptable form.

Der er tre typer stencils:

 • Stencil maske. Monteres på næsen eller på bagsiden af ​​hovedet. Designet til brug i salon.
 • Stencil-kort. Den enkleste type øjenbrynskabelon. De sælges i sæt, så du kan vælge den rigtige formular. Derudover er det den billigste type stencils.
 • Lim. Den mest bekvemme type skabelon. Du behøver ikke at holde det med dine hænder eller binde det på bagsiden af ​​dit hoved, fordi indersiden af ​​stencilen stikker tæt på huden. Han giver mulighed for at tegne de mest præcise grænser for øjenbryn. Den eneste ulempe - du skal forsøge at klæbe malen korrekt første gang, ellers fjerner du det fra huden, du kan fjerne unødvendige hår.

Stencil-kort - den billigste skabelon til påføring af makeup og justering af øjenbrynens form

Når korrektion øjenbryn skal følge en bestemt række handlinger:

 1. Før proceduren skal du helt rense dit ansigt fra sminke ved hjælp af micellært vand eller skum.
 2. Vælg den ønskede stencil og fastgør den til øjenbrynet, da hovedet skal starte på samme niveau (i en lige linje) med næsens vinge. Vælg den ønskede højde.
 3. Brug en kosmetisk blyant eller pulver til at male øjenbrynet inde i skabelonen.
 4. Fjern stencilen og vurder, om formularen du er tilfreds med, er tilfredsstillende. Hvis ja, start den samme procedure med det andet øjenbryn. Pas på symmetri. Hvis du ikke kan lide resultatet, skal du fjerne blyanten ved hjælp af makeup remover og improvisere med en stencil, indtil du får det perfekte resultat.
 5. Når begge øjenbryn har erhvervet den ønskede form, kan du fortsætte med at trimme hårene uden for den sporede kontur.

Det er værd at huske, at hvis øjenbrynens naturlige form er for forskellig fra den, der viste sig efter korrektion med stencilen og trimmeren, kan det fjernede hår være for meget, og efterfølgende skal du permanent male over øjenbrynene. Det er bedst at vælge et mønster, der er så tæt som muligt på den naturlige form for vegetation af pandehulen.

Video: hvordan man bruger øjenbryn stencils

Øjenbryn stencils behøver ikke købes i en butik eller bestilles i online-markeder: de kan nemt hentes fra internettet.

Øjenbryn trimmer - et uundværligt element i sminke af dem, der er vant til at passe sig selv. Med det rigtige valg af enhed og en umiskendelig række handlinger vil dine øjenbryn efter depilation altid glæde dig med deres pæne form, og dit ansigt vil se smukke og velplejede.

Øjenbrynskorrektion med trimmer: 3 almindelige spørgsmål

Smarte øjenbryn med perfekt form er kendetegnende for hver velplejede kvinde. Mere end 50% af mænd og kvinder er tvunget til regelmæssigt at foretage deres korrektion, plukning eller skæring. En række værktøjer bruges: pincet, saks, øjenbryn shaver. Med deres hjælp kan du opnå et godt resultat, men det tager lang tid at tage afsted.

Et godt alternativ til alle disse værktøjer vil være en trimmer til øjenbryn trimning. Vi inviterer dig til at lære at vælge og bruge denne nyttige enhed korrekt.

Hvad er en trimmer for øjenbryn, ører og næse, og hvad er det til?

En trimmer er en klipper til bryn, ører, næse, bikini-område og andre vanskelige områder på kroppen. Det er en kompakt enhed med aflang form, på den ene side, hvor blades er placeret.

Den største fordel ved trimmeren er, at den omhyggeligt skærer hårene i roden og ikke trækker dem ud. Ved korrektion af øjenbrynene kan ejeren af ​​delikat og følsom hud, som ofte bliver irriteret i de plukkede områder, ikke undvære et sådant nyttigt værktøj. Det anbefales også at bruge denne maskine, hvis håret efter plukning "vokser" ind i huden eller med nedsat smerte tærskel. Ejere af "bushy" øjenbryn, når lange hår stikker ud i forskellige retninger, også passer sådan en maskine.

Brunetter skal være forsigtige med at trimme øjenbrynene med en trimmer, da de sorte prikker optræder på stedet for de skårne hår den næste dag, hvilket giver et sløvt udseende. I dette tilfælde er det bedre at justere formen med pincet, og brug trimmeren kun til skæring.

Hvordan vælger og købes i online-butik den bedste kvindelige eller mandlige trimmer til øjenbryn, skæg, næse og ører?

Udvalget af disse værktøjer er stort, og det er ofte svært for en uerfaret køber at vælge den rigtige model. Lad os forsøge at håndtere al den sort, der præsenteres ved salg, sammen.

Trimmere er opdelt i kvinder og mænd. Disse to typer adskiller sig ikke alene i deres udseende, men også i deres præstationer. Mænd er hovedsagelig designet til at skære overskydende hår i næse og ører, justere whiskers og whiskers.

Hvis du har brug for en mandlige trimmer, har øjenbryn brug for en speciel dyse, som ikke altid er inkluderet i kittet.

Sådan bruger du en trimmer: Philips, Oriflame, Ubu Trimming Twins, Babyliss

Brug af øjenbryn trimmer er let, men for begyndere, venter uventede situationer altid. Derfor er det bedre at kende til principperne for dens anvendelse på forhånd.

Madlavning værktøjer

Først og fremmest skal du forberede alle de nødvendige værktøjer, så de er til stede. Til hårklipp og korrektion vil være nødvendig:

Tip! Børsten går nødvendigvis i et sæt og er beregnet til rengøring af arbejdsflader. Det er også nødvendigt i arbejdet (til rengøring af værktøjet og huden fra klippede hår).

 • Pincet eller øjenbryn pincet. Nogle individuelle fine hår vil ikke være i stand til at barbere sig under roden, så øjenbrynens form efter proceduren var ideel, skal du bruge disse værktøjer.
 • Øjenbryn kam.

I ekstreme tilfælde kan du bruge en børste af mascara. Det skal først vaskes, så det ikke efterlader farvepigmenter på huden.

 • Øjenbryn blyant. Brug den, før korrektionsproceduren markerer den ønskede form.

Sådan skæres dine øjenbryn

Afrimning sker i følgende rækkefølge:

 1. Anbring dysen på enheden.
 2. børste hårene op og trimme hårene, der strækker sig ud over øjenbrynens øvre grænse;
 3. det samme gentages, når kæmper hårene ned.
 4. Glatte hår i retning af naturlig vækst og skære dem, der er slået ud eller stikker ud i forskellige retninger.

Form korrektion

Øjenbryns formkorrektion udføres på følgende måde:

 • På trimmeren indstilles den passende dyse;
 • Konturerne af den ønskede form trækkes med en kosmetisk blyant;
 • øjenbryns hud trækker forsigtigt op og glider barberet overskydende vegetation
 • du skal flytte enheden mod hårets vækst: fra yderkanten til den indre;
 • klippede hår fjernes med en børste og inspicerer resultatet - når uopdagede hår opdages, gentages proceduren;
 • Efter proceduren smeder øjenbrynene nærende creme.

Tips til begyndere

Regler for arbejde med trimmer findes i instruktionerne, så efter indkøb skal du omhyggeligt studere den. Hun vil forberede dig på hyppige vanskeligheder. Og nogle praktiske tips, du vil lære yderligere:

 1. Rengør altid trimmeren efter arbejde, hvis arbejdsfladerne ikke gør det hurtigt, bliver det ubrugeligt. Efter arbejde skal stålblade vaskes, tørres, tørres og olieres.
 2. Korrektion kan udføres ikke mere end 2 gange om ugen, ellers vil hårvæksten stige.
 3. Inden proceduren skal ansigtet vaskes og tørres tørt, kan cremen før proceduren ikke anvendes.
 4. Alt arbejde skal udføres langsomt og glat, på huden bør ikke være for meget pres.

Hvordan man laver øjenbryn med trimmer

Hvad er skjult under ordet øjenbryn trimmer? Dette er en speciel maskine, der hjælper dig med ikke kun at lave øjenbryn, men også skære håret i dine ører og rydde op i bikiniområdet. Enheden er ret kompakt, det er praktisk at holde det i hånden, det virker oftest på et batteri eller batterier.

Trimmer enhed: 1-body, 2,3-udskiftelige barberhoveder, 4,5-mesh-net, 6-børste, 7-dørs, 8- opbevaringsenhed

Scene af design - video

Umiddelbart efter overtagelsen af ​​trimmeren kan du gå videre til øjenbrynernes design. Der er intet svært i dette, men det er heller ikke nødvendigt at skynde sig i denne sag. For at komme i gang skal du læse instruktionerne for brug og derefter komme ned til forretningen.

Hvordan vælger man en trimmer?

Når du vælger en trimmer, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • Materialet af produktet. Det anbefales at købe en trimmer med stål eller titaniumblade.
 • Tilstedeværelse af ekstra dyser. Dette vil udvide enhedens funktionalitet og tillade dig at fjerne hår fra alle dele af kroppen.
 • Trimmervægt og knaplayout. Før du køber, skal du bare holde enheden i hånden for at forstå graden af ​​bekvemmelighed.
 • Kvaliteten af ​​produktet. Fra købet skal opgives, hvis det komplette sæt ikke har nogen garanti fra producenten. Vær opmærksom på trimmerens udseende: Du bør ikke købe enheden, hvis den ikke inspirerer tillid eller det lugter stærkt af plastik.

Princippet om pleje af produktet

Efter købet skal knivene og trimmervedlægget rengøres, tørres og desinficeres med hydrogenperoxid eller Miramistin.

Apparatet selv skal rengøres efter hver brug, for hvilken en speciel børste er inkluderet.

Hvordan man bruger øjenbryn trimmer

Øjenbryn trimmer - hvordan man bruger, hvordan man vælger?

En trimmer er en enhed til fjernelse af uønsket hår i øjenbryn, ører, næse, bikini-område og andre svært tilgængelige områder på kroppen. Det er en kompakt enhed med aflang form, på den ene side af hvilke bevægelige knive er placeret.

Efter brug af pincet, tråd, voks, kan personer med følsom hud opleve irritation, og efter trimmeren kan sådanne virkninger undgås. Du kan sætte dine øjenbryn i rækkefølge ved at trimme længden af ​​de udragende og lange hår.

Hvis du besøger en beautician, så før næste session med en trimmer, kan du lave en lille korrektion, ikke kun øjenbryn. Denne enhed kan klare både lange og meget korte hår, og de kan vokse hurtigere end dem, der fjernes med pincet.

Hovedtyperne af trimmere:

Alle trimmere er opdelt i mandlige og kvindelige, mekaniske, elektriske, har forskellige konfigurationer og ekstra funktionalitet - forskellige typer dyser, funktioner til vådrensning, selvskærende knive og andre. Næste vil vi kort undersøge de vigtigste forskelle:

Mand og kvinde

Trimmere til mænd hjælper med at passe på overskæget, skæget, øjenbrynene og også slippe af med hår på vanskelige steder (næse, ører).

Kvindelige trimmere supplerer ofte epilatoren. Dyserne selv ligner hinanden, men varierer i størrelse. For korrektion af øjenbryn er velegnet og kvinders og mænds trimmere.

Nogle af dem indeholder forskellige dyser til at vælge formen af ​​øjenbryn. Dyser kommer ind fra 3 til 8 mm og dem, der gør alle hårene i samme længde.

Manuel (mekanisk)

De er bekvemme, fordi de ikke kræver strømforsyning, de er meget billigere end elektriske. Der er modeller, der ligner en barberkniv med en kam eller en saks, der er en mere kompleks mekanisme. I mere komplekse modeller sikres blades bevægelse ved håndens mekaniske arbejde (som i de gamle klipper).

Den eneste advarsel er, at du skal lære at bruge en sådan trimmer, ellers risikerer du at komme langt fra det resultat, du forventer.

Men hvad er der skrevet om deres ejerens mekaniske trimmere:

"Jeg har længe været engageret i voksende øjenbryn. Den ene vokser i længden, den anden - i bredden. Generelt er besværet. Fra plukning med pincet er pærerne beskadiget og hårene bliver værre. At gå med asymmetriske øjenbryn er heller ikke en mulighed.

Derfor hjælper den mekaniske trimmer ofte med. Det fjerner virkelig hårene uden smerte og til tider hurtigere, lige og pæne linjer. Pincet så meget vanskeligere. Først skal du imidlertid tilpasse, men det er ikke svært. Ting er super! "

"Meget god saks. Tidligere måtte du klippe dine øjenbryn med en kam og en almindelig sakse. Nå, ikke meget praktisk. Og så 2 i 1 mistede jeg ikke engang sagen. Meget behagelig. "

Som du kan se, en lille øvelse, en fast hånd, og selv ved hjælp af sådanne enkle håndholdte trimmere, kan du bringe kanter i rækkefølge.

elektrisk

Arbejdet på trimmeren på netværket sikrer lang, uafbrudt drift. Selv om den ideelle løsning ville være en model med en kombineret mad, som du kan tage med dig overalt. Ledningen interfererer ofte med korrektionsprocessen, og stikkontakterne i badeværelset er ikke altid placeret for at muliggøre komfortabel haircutting.

Batteri og model med batterier giver dig mulighed for at bruge dem under rejser og på ferie. Deres arbejde varer fra 30 minutter til 2 timer, og endnu mere, som giver fuld pleje selv under lange ture.

Yderligere funktioner:

I dagens verden er sortimentet af produkter meget vanskeligt at vælge, fordi trimmerne har et stort antal ekstra funktioner (nyttigt og ikke så), forskellig emballage og kvalitet.

Våd rengøring

Vådt trimmere giver dig mulighed for at vaske knive og dyser under rindende vand, hvilket gør rengøringen lidt lettere. Nogle gange er disse modeller helt vandtætte.

Bemærk: Nogle vedhæftede filer må ikke være konstrueret til skæring af vådt hår, så sørg for at læse specifikationerne og instruktionerne under udvælgelsen.

Selvskærende knive

Speciel teknologi, der anvendes til fremstilling af knive. Skærpning af sådanne knive sker under skæring ved friktion. Selvskærende knive forbliver skarpe længere, selvom de stadig skal udskiftes periodisk.

Også i dag kan du finde modeller, hvor skæreenheden har dobbeltskæring og lav friktionskoefficient, som også forlænger levetiden for trimmerknive.

Aftagelige dyser

Dyser er en af ​​yderligere, men meget vigtige funktioner af enheden. Med deres hjælp udvides ansøgningshorisonten betydeligt. Takket være forskellige dyser kan den samme trimmer udføre et stort antal operationer.

Populære typer dyser:
 • Kam til overskæg, øjenbryn og skæg. At skabe et skæg af den ønskede længde af hår. Som regel er deres længde reguleret i en bred vifte - fra 1 til 18 mm.
 • Kam til børster og konturer. At skabe stilfulde børster eller et 3-dages skæg ved hjælp af en aftagelig præcisionskam.
 • Mesh shaver til konturer. Efter trimning med en trimmer, kan du færdiggøre din stil med en barbermaskine til at udarbejde detaljerne.
 • Fuld størrelse trimmer. Det vil bidrage til at opretholde formen af ​​et hårklipp, klare, glatte linjer langs skægets kontur eller skabe de perfekte børster.
 • Kontur trimmer. Opretter fine linjer og arbejder gennem detaljerne.
 • Trimmer til næsen. Nem og behagelig hårfjerning i ørerne og næse på grund af den aftagelige roterende trimmer.

Sandt nok vil et sådant sortiment af dyser være tilgængelige fra forholdsvis dyre universelle modeller, med hvilke du ikke kun kan klippe dine øjenbryn, men generelt alt, hvad du kan.

Materiale og form af enheden

Overvejet en god trimmer på en stålbase med keramiske knive. De er holdbare og nemme at rengøre. Disse knive behøver ikke smøring, men vil altid glæde dig over deres fejlfri ydeevne. Når du køber, skal du finde ud af muligheden for at udskifte knivene.

Vær opmærksom på kvaliteten, der bør ikke være nogen ubehagelig lugt af plast fra trimmeren. En god enhed er ikke kun en rentabel investering af penge, men også en garanti for kvalitetsarbejde. Vælg modeller med en intensiv og blød driftstilstand.

Populære mærker

Der er firmaer der specialiserer sig i udstyr til fremstilling af apparater til pleje af øjenbryn, blandt dem:

 • philips;
 • Remington;
 • Babyliss;
 • Valera Beauty Trim;
 • Liberty;
 • Bradex.

Disse enheder sælges i husholdningsapparater og på internettet.

Sådan bruger du en trimmer

Det er nødvendigt at bruge en trimmer langsomt, det skal ligge komfortabelt i den ene hånd, og på den anden side kan du lidt stramme huden. Bevægelsen af ​​enheden skal være glat mod hårets vækst.

Tip: Hvis du ikke vil fjerne overskydende øjenbrynshår, skal du tegne en øjenbryn med en blyant og derefter gå videre til proceduren.

Efter den første fase, kam hårene og se på resultatet. Hvis nogle vil skille sig ud fra den samlede længde, skal du ændre dysen og skære dem til den ønskede længde. Korrektion er nødvendig for tør hud 1 eller 2 gange om ugen. Brug trimmeren skal være behagelig og smertefri.

Pleje af enheden, tips og tricks

Før du køber, tag enheden i hånden, føl det, om vægten og formen passer, placeringen af ​​knapperne er for dig. Du kan begynde at bruge en trimmer, hvis alle dens tips er rene og tørre. Hvis flere personer i familien bruger en enhed, er det tilrådeligt ikke at glemme at desinficere enhedens arbejdsdele.

Efter brug skal du rengøre enheden med en børste, der følger med den. Hvis dine trimmerklinger er keramiske, kan du fjerne og vaske dem. Opret dig smukke øjenbryn med hjælp fra trimmeren selv om et par minutter i et behageligt hjemmemiljø!

Hvordan man bruger øjenbryn trimmer

Øjenbryn trimmer er en miniature enhed, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår uden alvorlige konsekvenser.

Hvad er en trimmer

I udseende ser trimmeren ud som en skrivepenne. Oblong form er meget praktisk at bruge: det giver dig mulighed for bekvemt at tage enheden og foretage korrektionsproceduren meget hurtigt.

Den vigtigste forskel mellem trimmer og pincet er, at den ikke fjerner hår fra roden, men skærer dem. Selv ejere af meget følsom hud, som er nødt til at opgive den klassiske plukning, kan skabe den perfekte øjenbrynsform med denne enhed. En anden utvivlsomt plus trimmer er at ved hjælp af det kan du opnå samme længde af alt hår, hvilket vil gøre øjenbrynene velplejede.

Også øjenbryn trimmer er uundværlig i tilfælde af, hvor det er nødvendigt at lidt rette formularen før et andet besøg til skønhedseksperten. Enheden vil let fjerne selv de korteste hår og gøre udseendet perfekt. I fremtiden vil trimmet hår vokse hurtigere end plukket ud, og om nødvendigt vil kosmetologen nemt rette eventuelle fejl.

Hvad er trimmerne?

Primært kendetegnet ved:

Mænd er designet til at skære hår på vanskelige steder (for eksempel bag ørerne), justere sideburns og passe på et overskæg og skæg.

Den kvindelige trimmer er ofte en ekstra tilknytning til epilatoren. Normalt er dyserne i disse enheder ens i form, men meget forskellige i størrelse. Til øjenbrynskorrektion skal du bruge kvindelige trimmere. For det første er de lavet under hensyntagen til kendetegnene ved kvinders hud, og for det andet giver en bred vifte af dyser dig mulighed for at vælge den mest hensigtsmæssige mulighed for at skabe den perfekte form.

Det andet kriterium, der adskiller trimmere - dyser. Til vores formål anbefaler vi enheder med flere specielle dyser til øjenbrynskorrektion (længde fra 3 til 8 mm) samt med dyser for at give hår af samme længde.

Også alle trimmere adskiller sig i type arbejde. Der er:

Trådløse trimmere er mobile, de er nemme at bruge på vej og på ferie. Den gennemsnitlige driftstid for enheden med et højkvalitets batteri er 1 time. Dette er nok nok til flere uger med aktiv brug. Det er vigtigt at overvåge niveauet for batteriladning, da det falder, falder bladernes omdrejningshastighed, og resultatet af korrektionen kan vise sig at være utilfredsstillende.

Netværks trimmere arbejder kun på netværket og passer til dem, der bruger meget tid på at bruge dem. Kombinerede trimmere er de mest praktiske. De arbejder både fra elnettet og fra batteriet, hvilket gør dem nemme at bruge både hjemme og under rejsen.

Hvad skal jeg kigge på på købstidspunktet?

 1. Materiale. Materialet i kroppen og bladet. Ideelt set bør en øjenbryn trimmer have en stålbase. Dette sikrer ikke kun sin holdbarhed, men letter også processen med pleje. Eksperter mener, at til brug i hjemmet er den bedst egnede trimmer med keramiske knive. De kræver ikke smøring og er meget nemme at rengøre. Glem ikke at finde ud af om du kan købe passende udskiftningsblade til din valgte model;
 2. Dyser. Tilstedeværelse af ekstra dyser. De udvider apparatets egenskaber og giver dig mulighed for at bruge det til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen;
 3. Kvaliteten af ​​enheden. Hvis enheden lugter ubehagelig plastik, har ingen garanti og forårsager mistillid - nægter at købe. En kvalitets øjenbryn clipper er en garanti for mangel på nedskæringer og irritationer, hvilket kan føre til ekstremt ubehagelige og farlige for sundhedsmæssige konsekvenser;
 4. Ingen netledning. Vælg en enhed med batterier eller genopladelige batterier, da ledningen gør brug af øjenbryn trimmer ubehageligt, og ikke alle badeværelser har en bekvem stikkontakt;
 5. Modes. Tilstedeværelsen af ​​to driftsformer. De fleste moderne trimmere er udstyret med to tilstande: blød og intens. Den bløde tilstand gør det muligt at fjerne hår fra de mest følsomme områder, og den intensive mode sparer tid, så du kan opnå absolut glathed på kort tid.
 6. Brugervenlighed. Vægten af ​​enheden og bekvemmeligheden med at placere knapper. Når du vælger en trimmer til øjenbryn, skal du sørge for at holde den i dine hænder og sørge for at du er komfortabel.

Når du vælger og køber en trimmer, kan du starte proceduren for korrektion. For at det skal kunne bestå hurtigt og med held, skal du læse instruktionerne omhyggeligt.

Hvordan man bruger øjenbryn trimmer?

 • Den vigtigste betingelse for at bruge enheden er ikke at skynde sig. Tag enheden så du føler dig komfortabel. Med din anden hånd strækker du forsigtigt huden og blander langsomt enheden i retning mod hårvækst;
 • For ikke at afskære overskydende hår skal du spore den ønskede form af øjenbrynene med en blyant. Så bare barbere alt overskud
 • Efter at have gennemgået det foregående trin, overvej nøje resultatet. Nogle hår kan være for lang. Skift dysen og forsigtigt trim dem, flere gange holder trimmeren mod hårets vækst. Comb øjenbryn og gentag proceduren om nødvendigt
 • Udfør korrektionsproceduren kun på tør hud og ikke mere end 1-2 gange om ugen. Hyppigere brug af enheden vil medføre accelereret hårvækst.

Plejeapparat

Sikker brug af trimmeren er kun mulig med passende pleje. Før første brug skal du skylle, desinficere og tørre alle dens vedhæftede filer. Til desinfektion kan der anvendes Miramistin eller hydrogenperoxid.

Efter hver brug skal du rengøre apparatet grundigt med en speciel børste, som normalt følger med i sættet. Hvis trimmeren er udstyret med keramiske knive, kan du fjerne dem og skylle med vand.

Øjenbryn trimmer - en praktisk enhed, der er nyttigt for enhver pige. Det giver dig mulighed for jævnt at afskære alle uønskede hår, selvom de er i utilgængelige steder og for at skabe den perfekte form for øjenbryn.

Dine øjenbryn bøj gør dit hjerte slag. Tag kun trimmeren i din hånd...

Uanset hvor hårdt du arbejder på din makeup, ujævnt trimmet, for brede eller ruffede øjenbryn ødelægger indtryk af dit billede. Bruger du stadig saks, pincet, en razor eller voks til at rette deres form? Sæt dem til side, da de er unødvendige - i dag har den kvindelige øjenbryn trimmer dukket op i arsenalet af det svagere køn. Dette miniatureapparat kan nemt løse problemer i denne del af ansigtet.

Hvad er en øjenbryn trimmer?

Om trimmerne til håret har du sikkert hørt mere end én gang. Sådanne indretninger er længe blevet brugt i frisørsaloner for at glatte korte hårklippninger. Med deres hjælp giver mænd skæg til skæg, overskæg og whiskers. Og selv trimmere til fjernelse af hår i næse og ører er længe ophørt med at være en nyhed. Og hvad med øjenbrynene, er det muligt at erstatte den smertefulde procedure for at trække hår ud ved at skære? Det viser sig du kan.

Øjenbryn trimmer - er en hårklipper, kun den mest delikate handling. Enheden ligner en stang, med et praktisk håndtag i den ene ende og knivene på den anden. Enheden er udstyret med udskiftelige dyser, en miniaturekamme, børster til rengøring af knive, et låg eller en beskyttelseshætte, nogle gange med pincet. Bruges til at give formen til øjenbrynene, det vil sige at fjerne overskydende "ved roten" og forkorte længden.

Hvordan arbejder øjenbryn trimmere?

Denne enhed trækker ikke ud, men skærer kun hår. Fordelene ved at bruge det er allerede blevet værdsat af kvinder, som ikke tåler smerte, og dem, der lider af overfølsomhed overfor huden. Intet ubehag, ingen irritation og indgroede hår - det viser sig, at for at opnå skønhedsstandarderne er der ingen grund til at gøre ofre overhovedet.

Men netop i selve princippet om trimmers arbejde ligger deres ulempe. Det drejer sig om de damer, som naturen har givet mørke øjenbryn. Faktum er, at skåret hår vokser meget hurtigere end dem, der er revet fra roden. Brunetterne bogstavelig talt den næste dag, står de ud mod huden med mørk hamp, og denne "stubbe" på pandehullerne pryder slet ikke ansigtet. Men også mørkehårede skønheder kan bruge en trimmer - for at holde styr på længden af ​​deres hår. Enheden klare denne opgave "perfekt godt" med enhver farve på øjenbrynene.

En anden fordel ved enheden er, at den skærer håret hårdt, hvor det er umuligt at handle med pincet eller et blad, nemlig på mol.

Hvordan man vælger

I elforretningen og på de relevante internettjenester vil du blive tilbudt flere trimmere at vælge imellem. Deres pris afhænger af brand promotion, tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner og selvfølgelig kvaliteten af ​​enhederne. Køb en trimmer, pas på følgende nuancer:

producent

Bedømmelse af brugeranmeldelser er det mere pålideligt at købe enheder fra virksomheder, der specialiserer sig i produktion af sådanne enheder - BaByLiss, Philips, Veet, Remington. I tilfælde af billige trimmere fra producenter fra Kina uden detaljerede instruktioner og garantier, vil købet ligne et lotteri.

boliger

Det er ønskeligt, at det er lavet af slidstærkt, lidt groft materiale - stål eller højkvalitets plastik. Den skarpe lugt af plastik, chips og ridser på sagen skal advare dig. Den "rigtige" trimmer har ergonomiske gummi-indsatser, den ligger komfortabelt i hånden, og skiftknapperne ændres med en fingerbevægelse. Vandsikkerheden af ​​sagen er velkommen.

klinger

De er keramiske og stål. De første kræver ekstra vedligeholdelse (regelmæssig smøring) og bliver kedelig hurtigere, den anden er skrøbelig, og hvis enheden falder, kan de bryde. Det bedste materiale er endnu ikke blevet opfundet, så spørg, om der er reserveblade til den valgte model til salg.

mad

Fraværet af en ledning (enheden virker ikke fra netværket, men fra batterier eller et batteri) gør trimmeren mobil. En sådan enhed passer let ind i en kosmetikpose, du kan altid tage den med dig på vejen.

Dyser. Jo mindre af dem - jo mere begrænsede dine evner. Men deres antal, omend ikke væsentligt, men påvirker prisen. Og ikke det faktum at du vil bruge alle dyserne fra sættet.

Veet Sensitive Precision Women's Eyebrow Trimmer

Den elektriske trimmer fjerner hurtigt og forsigtigt uønskede hår på ansigtet og følsomme områder af kroppen: i bikiniområdet og armhulerne.

Pakken indeholder dyser:

 • Dobbeltsidet til pletfjerning - 16 og 6 mm blader er ideelle til at korrigere formen på øjenbrynene
 • Kammerdyse med to længder (2 og 4 mm) er egnet til at trimme øjenbrynene til den ønskede længde
 • Kam til trimning af hår til samme længde
 • Dyse til sikker og præcis hårfjerning 20 mm til bikinilinjen

Hvordan man bruger øjenbryn trimmer

Oplysninger om brugen af ​​ansvarlige producenter er beskrevet i detaljer i instruktionerne til enhederne. Men hvis du kun planlægger et køb, kan du finde ud af algoritmen til at arbejde med enheden lige nu:

 • Klargør enheden - om nødvendigt smør stålknivene, kontroller batteriladningen.
 • Sæt dig ned foran spejlet, installer god belysning.
 • Markér øjenbrynens ønskede form med en blyant - det er altid lettere at arbejde "ifølge den skrevne" end tilfældigt. " Hvis du tvivler på at du vil kunne gøre alt perfekt, læs denne artikel.
 • Installer en dyse for at rette øjenbrynens form, træk lidt på huden. Glat "walk" med en trimmer på steder, der står for konturerne af blyanten. Forsigtig bevæges fra yderkanten til den indre kant, der næppe rører på overfladen af ​​huden.
 • Når konturerne på begge øjenbryn er okay, kæm dem, skift dysen på trimmeren og trim længden. Bevægelse - i samme retning mod hårets vækst. Gentag, hvis resultatet ikke tilfredsstiller dig.
 • Skud af skårne hår, læg en nærende creme på huden.

Brug en hår trimmer ikke mere end en eller to gange om ugen, ellers vil håret på øjenbrynene vokse hurtigere, end du gerne vil. Alle manipulationer bruger på ren, tør hud.

Pleje af en livredder

Øjenbryn trimmer vil glæde dig med fejlfri arbejde, kun hvis du passer omsorg for ham:

 • Desinficer de udskiftelige dyser af enheden inden første brug (Miramistin, furatsilina vandig opløsning eller hydrogenperoxid vil gøre). Tør godt.
 • Kom i vane med at ryste afskårne hår fra trimmerens arbejdsflader umiddelbart efter brug. Keramiske knive i dyserne kan vaskes yderligere med vand (glem ikke at tørre).
 • Smør metalets dele af enheden med speciel olie før brug, hvis dette er påkrævet i driftsvejledningen.
 • For en trimmer, der ikke er drevet, skal du holde batteriet i brug (hold ekstra batterier i hånden). "Runner" -enheden mindsker arbejdshastigheden og kvaliteten af ​​arbejdet.

Høj kvalitet kvindelig øjenbryn trimmer vil være en ægte velsignelse for dig, hvis du foretrækker hjemmepleje i et behageligt miljø til salonprocedurer. Lad hver detalje være perfekt i dit udseende!

Hvordan man laver øjenbryn med trimmer

Hvad er skjult under ordet øjenbryn trimmer? Dette er en speciel maskine, der hjælper dig med ikke kun at lave øjenbryn, men også skære håret i dine ører og rydde op i bikiniområdet. Enheden er ret kompakt, det er praktisk at holde det i hånden, det virker oftest på et batteri eller batterier.

Trimmer enhed: 1-body, 2,3-udskiftelige barberhoveder, 4,5-mesh-net, 6-børste, 7-dørs, 8- opbevaringsenhed

Scene af design - video

Umiddelbart efter overtagelsen af ​​trimmeren kan du gå videre til øjenbrynernes design. Der er intet svært i dette, men det er heller ikke nødvendigt at skynde sig i denne sag. For at komme i gang skal du læse instruktionerne for brug og derefter komme ned til forretningen.

Hvordan vælger man en trimmer?

Når du vælger en trimmer, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • Materialet af produktet. Det anbefales at købe en trimmer med stål eller titaniumblade.
 • Tilstedeværelse af ekstra dyser. Dette vil udvide enhedens funktionalitet og tillade dig at fjerne hår fra alle dele af kroppen.
 • Trimmervægt og knaplayout. Før du køber, skal du bare holde enheden i hånden for at forstå graden af ​​bekvemmelighed.
 • Kvaliteten af ​​produktet. Fra købet skal opgives, hvis det komplette sæt ikke har nogen garanti fra producenten. Vær opmærksom på trimmerens udseende: Du bør ikke købe enheden, hvis den ikke inspirerer tillid eller det lugter stærkt af plastik.

Princippet om pleje af produktet

Efter købet skal knivene og trimmervedlægget rengøres, tørres og desinficeres med hydrogenperoxid eller Miramistin.

Apparatet selv skal rengøres efter hver brug, for hvilken en speciel børste er inkluderet.

Sådan fjerner du fra hårdødsnitterne

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd