Depilatory cream - regler og brugstider

Uliana Bochkareva • 06/26/2018

Skønheden i kvinders hud består ikke kun af skrælning og fugtgivende, men også om korrekt fjernelse af uønsket hår. Depilatory cream løser problemet hurtigt og effektivt.

Hvorfor bruge depilatory cream

Hårfjerning på kroppen - en ubehagelig opgave. Barbering og elektriske epilatorer forårsager ofte irritation og betændelse, og shugaring og voks er smertefulde, om end effektive procedurer. Cremen anses for at være en sikker og smertefri mulighed for at få glat hud.

Stofferne i fløden blødgør og ødelægger håret, hvorefter det nemt fjernes: fjern kun cremen med en spatel. Der er flere former for frigivelsesmidler: creme, spray og skum. Det er nødvendigt at vælge et produkt efter din egen hudtype. Så er effekten maksimal.

Der er tre typer af retsmidler:

 • til normal hud;
 • til følsom hud;
 • til tør hud.

Metoden har kun to minuser - prisen og den individuelle intolerance.

Sådan bruges depilatory cream

På trods af brugervenlighed er der stadig nyanser.

Creme selektion

Først skal du vælge den rigtige creme til det behandlede område. Da hår på kroppen, afhængigt af området, afviger i tæthed og tekstur, er der en depilatory creme med en vis sammensætning for hver enkelt sag.

Efter køb skal du foretage en test: Sæt en dråbe fløde på indersiden af ​​albuen eller bag øret. Efter at have opretholdt en time eller to, bestemme om inflammation, rødme og andre ubehagelige fornemmelser forekom på huden. Hvis alt er i orden, så kan du fortsætte til de følgende faser.

Hudpræparation

Det er nødvendigt at skrubbe huden, men ikke før proceduren, men mindst en dag. Før proceduren skal du behandle området med et mildt affedtningsmiddel: en særlig lotion før depilering, eller hvis proceduren udføres efter et brusebad med vand og sæbe. Du kan bruge en blød svamp eller svamp.

Udsættelse

På tørt renset hud anbringes midler over hårets vækst i et lige tykt lag. På bumser, sår og irritation for at påføre cremen kan det ikke.

Holdetid

Hver producent skal angive den anbefalede brugstid på pakken. Hvis fløden er vasket tidligere, så vil nogle hår forblive. Og hvis du overdriver det, er der risiko for at få kemisk forbrænding i huden. Skyl af fløden på forhånd, når der er ubehag, der ikke kan tolereres.

Hudrensning

Cremen fjernes fra huden ved hjælp af en spatel eller svamp, der er fastgjort til den. Gør det effektivt mod hårvækst. Efter huden skal vaskes med rindende vand med en mild brusegel eller babysæbe. Hvis du har brug for fugt, kan du anvende en creme med panthenol.

Hvor ofte kan jeg bruge en depilatory cream

Ikke mere end 1-2 gange om ugen. Dette gælder især for følsom hud. Mange højkvalitets cremer, som firmaet Veet, omfatter beroligende og regenererende ingredienser. Det hjælper huden med at genvinde hurtigere mellem behandlingerne.

Sådan bruger du cremen i forskellige områder

Ud over sammensætningen adskiller cremen til forskellige dele af kroppen sig i anvendelsesmetoderne.

Bikini område

Cremen hjælper med at opnå perfekt glathed, undgå indgroede hår og hudbetændelse. Hår efter påføring betyder, at det bliver tyndere og blødere end efter maskinen.

Værktøjet påføres i et tykt, jævnt lag. Ved dyb depilation på intime steder er det nødvendigt at beskytte slimhinderne mod at få cremen med et serviet eller et særligt tøj. Brænden kan opnås selv fra det mest velegnede produkt. Efter at have ventet på tid, fjern cremen og hårene med en spatel.

Ved at fjerne håndzonen kan du bruge en universel creme. Proceduren udføres på en standard måde.

Denne del af kroppen tager flere penge, hvilket ikke er meget rentabelt. Egnet universel creme til depilering, og det er bedre at give fortrinsstilling til olier. Benens hud er tør, så det er værd at behandle det med en skrubbe på forhånd.

Dette er et følsomt område, hvor der kun anvendes en speciel creme. Hud og hår på ansigtet er tyndere end på kroppen. Cremen påføres strengt på de behandlede områder og undgår området omkring øjnene og slimhinderne.

armhulerne

Armhulen er tyk og huden er tynd. Vælg et kvalitetsprodukt og hold det ikke længere end den tildelte tid.

Hvorfor depilatory creme fjerner ikke hår

 1. Huden er lidt affedtet - det forhindrer stoffer i at opløse keratin.
 2. Brugt fløde til en anden zone. Ansigtsbehandling vil sandsynligvis ikke klare armhulerne, fordi den er beregnet til fine hår.
 3. Tiden er ikke fuldt vedligeholdt.
 4. Dårlig produkt.

Hvilken skade er depilatory cream

Du kan fjerne hårfløde i lang tid, hvis det ikke forårsager allergier, og du gør alt i henhold til vejledningen.

Når du køber et nyt produkt, lav en allergitest.

Kan jeg bruge cremen til gravide?

Hvis testen for allergier viste et negativt resultat, kan du bruge denne creme under graviditeten. Det er endnu bedre end en barbermaskine, fordi det er sikrere at fjerne hår med en creme, når det er akavet med en stor mave. Særlige midler til graviditet eksisterer ikke, så vælg produkter af tillidskendte mærker, som du stoler på.

Fjernelse af hår med en creme gør det muligt at rydde sig op hurtigt hvor som helst. Resultatet vil glæde sig længere end en barbermaskine, og følelsen fra proceduren er mere behagelig end fra andre metoder.

Hovedmenu

Hver kvinde ønsker så længe som muligt at have en sund, tonet og smuk hud. Alle former for plejeprodukter kommer til hjælp, herunder creme, maske og serum. Men når du bruger disse værktøjer, er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til hudens alder og specificitet, men også reglerne for anvendelse af et bestemt stof. Inkompetent anvendelse af cremer vil ikke kun gøre din hud smuk og velplejet, men derimod kan det føre til udseende af rynker. Lad os forstå reglerne for anvendelse af ansigtscremer!

Regel nummer et: Rens altid din hud, før du påfører cremen!

Generelle regler for brug af cremer

Til fløde arbejdet med hundrede procent skal huden omhyggeligt forberedes til dens anvendelse. Det vigtigste er at huske at enhver creme kun anvendes på renset hud, ellers absorberer epidermis simpelthen ikke de nyttige komponenter. Så du skal først fjerne sminke fra huden, og derefter - vaske og våd dit ansigt med et serviet eller blødt håndklæde. Ifølge de klassiske regler om pleje, efter rensning, er det nødvendigt at opfriske dit ansigt med en blød tonic, der passer til din hudtype.

Der er også generelle anbefalinger om brugen af ​​cremer:

 • cremen påføres forsigtigt på huden med bløde klappende bevægelser af fingrene i retning af massage linjerne;
 • For det første påføres ansigtscreme på kinderne mod næsen og spredes derefter fra næse til kindbenene. På næsen påføres cremen fra toppen til kinderne.
 • Øjencreme påføres efter dens følsomhed. Det er bedst at bruge ringfingeren til dette - det er svært for dem at skubbe hårdt, så du absolut ikke skader den sarte hud;
 • På hagen fløde påføres i retning fra centrum til kindbenene, der fordeler værktøjet fra bunden opad;
 • på panden fløde smurt i retning fra næsebroen til templerne og opad;
 • På halsområdet påføres cremen mod hagen.

Vi bemærker også, at enhver, selv den mest effektive creme, bør ændres periodisk, da huden har tendens til at vænne sig til de aktive komponenter, som negerer deres virkning. Vanen med en bestemt creme kommer efter seks måneder med konstant brug, så det er bedst at skifte cremen fire måneder efter du begyndte at anvende den.

Derudover bør du aldrig smøre cremen, baseret på princippet om "jo mere jo bedre." Bustcreme har også en dårlig virkning på huden, såvel som dens utilstrækkelige mængde. En normal enkeltdosis creme er en del af størrelsen af ​​en bønne. Hvis cremen ikke er fuldstændigt absorberet, er det nødvendigt at plette det med en serviet.

Overdrive det ikke med mængden af ​​creme og fjern overskydende af det fra ansigtet!

Ideelt set bør du bruge dag og nat creme, som er produceret af et firma, og endnu bedre - tilhører samme linje. En blanding af aktive stoffer, som er en del af cremerne fra forskellige mærker, kan forårsage irritation og allergi. Men når du bruger komplementære cremer vil du øge deres effektivitet.

Dag ansigt creme

Hovedformålet med cremer af denne type er at beskytte huden mod aggressive miljøpåvirkninger og forurening, for at bremse processerne for aldring og fading. Umiddelbart ved påføring af en sådan creme begynder huden at opsuge fugtigheden; Desuden giver cremen usynlig beskyttelse på overfladen, hvilket forhindrer tab af fugt fra epidermis celler, mens du er udendørs eller indendørs med tør luft.

Dagscremer, der er designet til vinterperioden, giver også beskyttelse mod den kølige vind, hvilket forhindrer rødme og skrælning af huden. Højkvalitets cremer udfører denne funktion hele dagen. Ligesom ethvert cremeagtigt middel påføres det tørt, forrenset hud. Påfør cremen skal være ikke mindre end en halv time før du gør makeup - så vil han være i stand til at absorbere tilstrækkeligt, og makeup vil ikke "flyde".

Night face cream

Night cremer er normalt federe end dag cremer. Hovedformålet med denne gruppe af kosmetik er at sikre regenerering af hudceller, fjerne giftige stoffer og reducere forekomsten af ​​rynker (eller forhindre dem i at forekomme). Natkrem skal vælges efter hudtype. Så for fedtlignende hud bør lette cremer indeholdende vitaminerne A, C og E anvendes med en lille mængde zink for at forhindre forekomsten af ​​betændelse og sikre en ensartet hudfugtighed.

Korrekt valgt natkrem giver huden næring og regenerering.

For ejere af tør hudtype vil rigere cremer være passende, herunder vitaminerne A, E, D og F, med et højt indhold af lecithin og lipider. Når de første mimic rynker optræder, brug ceramide, peptid, retinol og aminosyre cremer. Hvis huden begyndte at tabe elasticitet, bør natkremet indeholde kollagen, og efter 45 år er det værd at se på natplejeprodukter indeholdende phytohormoner.

Korrekt udvalgt natkrem giver huden mulighed for at komme sig og hvile i søvn, da det er i denne periode, at alle forudsætninger for det normale forløb af genopretningsprocesser er tilvejebragt: ingen ultraviolet eksponering, bevægelsesløse ansigtsudtryk, accelereret blodcirkulation og cellulær metabolisme, ingen temperatur falder.

Natkrem karakteriseres som regel af en tæt konsistens, så den skal påføres to timer før sengetid. Uabsorberede rester skal fjernes ved at væde ansigtet med et væv. Hvis du anvender cremen i 20 minutter før sengetid, så mange kvinder gør det, vil det meste forblive på puden, og tilstoppede porer om morgenen vil reagere på dig med udseende af betændelse og hævelse. Forresten anbefales det ikke at tilnærme natkrem til områder, hvor der er øget hårvækst (f.eks. "Tendrils" under næsen), da dette kan forværre problemet.

sera

Serum er designet til hurtigt at løse problemerne med hyperpigmentering, fugtfattigt, skrælning, udseendet af de første og dybe rynker. Denne type kosmetik kendetegnes ved et højt indhold af aktive ingredienser, det vil sige valle er en slags koncentrat, som hjælper:

 • opnå en hurtig hudforyngelse effekt;
 • aktiver blodcirkulationen i overfladen af ​​epidermis og styr blodkarrene
 • hurtigt fod huden med fugtighed;
 • whiten dit ansigt og eliminere overdreven pigmentering;
 • mæt huden med næringsstoffer
 • reducere rynker på kort tid;
 • returnere hudtonen.

Værktøjet har en retningsvirkning, derfor er den baseret på en aktiv ingrediens eller en kombination af flere, som giver en løftende virkning, fugtgivende, nærende, beroligende eller antiinflammatorisk virkning. Denne koncentration af aktive stoffer gør det muligt at se resultatet næsten umiddelbart efter den første ansøgning.

Serum bruges til hurtigt at løse et bestemt problem.

Ovennævnte bestemmer seraens anden karakteristiske egenskab: de vælges ikke til hudtype, men til løsning af et specifikt problem. Serum har et højt indhold af stoffer, der bidrager til større permeabilitet i huden, derfor er denne type kosmetik præget af en dyb effekt. Serum påføres efter at huden er blevet renset og tonet. Den bedste effekt opnås, hvis huden tidligere blev dampet over et dampbad eller efter en dyb skrælning.

At anvende serum på hele ansigtet, tilstrækkelig mængde midler, størrelsen af ​​en ærter. Ligesom cremen køres serumet forsigtigt ind i huden med fingerspidserne langs hovedmasselinjerne. Nogle sermer indikerer at de skal bruges i kombination med en creme fra samme serie. I dette tilfælde anvendes koncentrat først, og efter 10 minutter fløde. Så du vil sørge for beskyttelse mod fordampning af de aktive komponenter i serumet og forøge effekten af ​​dets anvendelse.

Serum anvendes afhængigt af deres formål. Så fugtgivende serum påføres under dagen cremen, og nærende og regenerere - om natten. Dette værktøj skal ikke bruges for lang tid - det er normalt nok at anvende serum en gang om dagen i to uger.

Forresten, hvis du er ejer af mørk hud, skal du omhyggeligt studere seraens sammensætning - de har ofte komponenter, der giver hvidtning, så der kan være en skarp kontrast til ansigtets og halsens hud. Dette værktøj kan heller ikke bruges til problemet med papillomer og "stjerner" af kapillærerne i ansigtet for ikke at provokere deres aktivitet og vækst.

Creamy masker

God hudpleje kan ikke forestilles uden den periodiske anvendelse af masker, der giver det med værdifulde mineraler. For at korrekt anvende en maske, skal du fjerne håret tilbage, og rengør derefter grundigt huden med ikke kun rensemidler, men også en skrubber. Dermatologer anbefaler at anvende masker med en speciel børste - sådan fordeles et cremet stof med et lag af den ønskede tykkelse.

For yderligere hud ernæring, brug ansigtsmasker.

I intet tilfælde skal masken gnides - den skal kun anvendes ved at klappe bevægelser i retning fra hakeområdet til panden og fra næse til kindbenene. Når du anvender masker, undgå det sarte område omkring øjnene. Strengt modstå maskerens virkninger, det skal vaskes af med varmt vand eller forsigtigt blotte overskuddet med en serviet.

Anti-aging cremer

På den alder, når produktionsprocessen af ​​hyaluronsyre og vigtige proteiner (kollagen og elastin) falder, bør du se nærmere på midlerne til bekæmpelse af de første tegn på visning. Når du vælger en anti-aging creme, skal du styres af tilstedeværelsen af ​​aktive ingredienser (hyaluronsyre, lecithin, planteekstrakter) samt antioxidanter og stoffer for at styrke de øverste lag af huden (squalane, vegetabilske olier). Højkvalitets anti-age creme har også altid en høj UV-beskyttelse (15-30).

Denne type creme er opdelt i dag og nat type handling. Dagscreme er karakteriseret ved en lysere konsistens og absorberes hurtigt - den kan påføres en halv time før du bruger sminke. Natkremer har en mere tæt tekstur, så det anbefales ikke at anvende dem i løbet af dagen. Det er bedst at tage sig af aftenplejen i et par timer før sengetid og nyd de overskydende penge før sengetid med en serviet.

Anti-age cremer er ofte udstyret med en speciel applikator til applikation - dette værktøj gør det muligt at måle dosis fløde nødvendig til engangsbrug, og det giver også beskyttelse mod indtræk af bakterier og støv. Anti-aging creme, som andre typer cremer, påføres til renset og tørret hud i retning af massage linjer.

Øjencreme

Umiddelbart er det værd at nævne, at denne type creme har sine egne specifikationer. Det skyldes, at huden omkring øjnene er den mest ømme, med en minimal mængde talgkirtler. Det er kendetegnet ved en øget tendens til tab af fugt. Det er her, at de første mimiske rynker fremstår, og manglende søvn, luftforurening og aggressivt eksternt miljø kan forårsage hævelse og mørke cirkler.

Tender hud i øjet område har brug for særlig pleje.

Plejeprodukter til dette område vælges med særlig pleje. Det er nødvendigt at give præference for de letteste konsistenscremer eller endog gelprodukter med et højt indhold af solcreme ingredienser. Ideelt set vælg en creme, der ikke indeholder parfume. For at bruge cremen rundt om øjnene for at sikre maksimal effekt, skal du følge nedenstående anbefalinger:

 • Det første du skal rengøre huden fra kosmetik og fra midlerne til at fjerne det, hvis de er oliebaserede;
 • fløde påføres denne zone langs omkredsbenet, men ikke højere;
 • Glem ikke, at fløden ikke bør falde ind i det mobile århundredes zone;
 • Værktøjet påføres fra det indre hjørne af øjet mod templet (for den øvre region) og fra templet til næsen (til den nedre region);
 • i processen med at påføre huden kan ikke trække, men du kan kun klappe på det;
 • For at forhindre udstødning af hævelse, skal cremen påføres i 1,5-2 timer før du går i seng.

Hvordan man bruger ansigtscreme

Cream - det vigtigste grundlæggende element i pleje. Det virker - hvad er det svært? Smurt og gik. Men ikke alt er så simpelt. Cremen har sine egne nuancer af brug.

I dette indlæg vil vi fortælle dig, hvordan og hvornår du skal anvende cremen på dit ansigt, hvad der skelner dag- og natkrem, når du har brug for fugtgivende, og når du har brug for ernæring, hvornår du vælger et lysvæske, og når du har en rig tekstur.

Hvordan ansøge cremen på ansigtet

Der er flere vigtige punkter at vide.

Påfør kun cremen til forrenset hud. Fjern altid din makeup først (hvis det er tilfældet) og vask.

Efter rengøring skal du sørge for at anvende tonic. Det udligner hudens pH efter vandhanen og tjener som en vejledning til de aktive komponenter i cremen. Efter toning skal huden være lidt fugtig, så cremen "låses" vand i huden så meget som muligt, men ikke våd.

Med lette bevægelser langs massage linjerne, forsigtigt at trykke med fingerspidserne, hammer cremen ind i huden. Gnid ikke.

Bundler af elastin og kollagenfibre i dermis skærer i form af rhombusser, de lange diagonaler af disse rhombusser kaldes massage linjer (linjer af mindst stræk, Langer linjer). Det udføres på dem massage, og også sætte kosmetik. Takket være denne teknik er huden mindre strakt og skadet.

 • Ingen grund til at hælde fløde. 1 ml er nok til hele ansigtet, det er ca. 1-2 ærter. Overskydende creme absorberes ikke og vil gøre dig til en "fedtet pandekage", selv med normal og tør hud. Hvis du ved et uheld overdriver det, efter 10-15 minutter, blæk dit ansigt med en serviet.
 • Påfør cremen til 2 gange om dagen - om morgenen og om aftenen.

  Om morgenen - 30-60 minutter før du går udenfor og 15-30 minutter før du laver sminken. I løbet af denne tid har han helt tid til at suge.

  Om aftenen - 2 timer før sengetid (ideelt set i virkeligheden - mindst 30 minutter). Så at cremen absorberes i huden, ikke i puden, og har formået at arbejde.

  Det antages, at huden om natten skal hvile fra cremerne og arbejde selv. Denne filosofi, for eksempel mærke Dr. Hauschka. På trods af at denne mulighed ikke er for alle, har ingen forbudt os til at eksperimentere. Prøv det, måske vil denne særlige ordning passe dig bedst.

  • Hvis du anvender en separat SPF, er stedet helt øverst, efter en fugtighedscreme, før sminke.

  Dag og nat creme

  I grund og grund er den grundlæggende forskel mellem dag og nat ansigt creme kun den dag, creme bør ideelt set indeholde SPF. I natten fløde SPF til os til noget.

  Alt andet - fugtgivende, ernæring, lyshed, fedt, densitet, mætning af de aktive komponenter - varierer. Afhængig af sæson og hudtype kan både dag og nat creme være både lys fugtgivende og rigeligt nærende.

  Derfor gider ikke. Vælg en creme afhængig af hudens behov og ikke på etiketten "dag / nat" på etiketten.

  Fugtgivende og ernæring

  Det mest, måske brændende spørgsmål om cremer, spændende kosmetiske brugeres sind - når man skal anvende fugtighedscreme og når en nærende creme? Eller måske er det generelt nok for nogen? Vi fortæller. ☺

  Uanset hvilken type hud der er en gylden regel.

  Ved en temperatur på over 7 grader om morgenen, påfør en fugtighedscreme, om aftenen - nærende.

  Når temperaturen er under + 7, tværtimod - mad om morgenen, befugtning om aftenen.

  Til olieagtig og problematisk hud, vælg lettere teksturer - geler, creme-geler, emulsioner, væsker og serum. Silikonbaserede formler, uden tætte olier (smøremidler) og voks - din mulighed.

  For tør hud, se efter rigere teksturer - med olier, voks og silikoner.

  Uanset hvilken type hud i sommeren går til lysere cremer, og om vinteren - til mere mættet og tæt.

  Ansigtscreme skal påføres tidligere rengjort, protoniseret fugtig hud 2 gange om dagen med lette bevægelser langs massage linjerne. Det er nok at anvende 1 ml over hele ansigtet i gennemsnit en time før du sover eller går ud.

  I dag adskiller dagcremen kun fra nattcreme i nærværelse af SPF.

  Ved temperaturer over + 7 - om morgenen fugtiger vi huden, nærer om aftenen. Ved temperaturer under + 7 - tværtimod.

  Eventuelle spørgsmål? Spørg i kommentarerne.

  Opgrader dit kosmetiske læsefærdighed, bliv hos os og vær smuk.

  Hvordan man bruger ansigtscreme?

  Hver kvinde ønsker så længe som muligt at have en sund, tonet og smuk hud. Alle former for plejeprodukter kommer til hjælp, herunder creme, maske og serum. Men når du bruger disse værktøjer, er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til hudens alder og specificitet, men også reglerne for anvendelse af et bestemt stof. Inkompetent anvendelse af cremer vil ikke kun gøre din hud smuk og velplejet, men derimod kan det føre til udseende af rynker. Lad os forstå reglerne for anvendelse af ansigtscremer!

  Regel nummer et: Rens altid din hud, før du påfører cremen!

  Generelle regler for brug af cremer

  Til fløde arbejdet med hundrede procent skal huden omhyggeligt forberedes til dens anvendelse. Det vigtigste er at huske at enhver creme kun anvendes på renset hud, ellers absorberer epidermis simpelthen ikke de nyttige komponenter. Så du skal først fjerne sminke fra huden, og derefter - vaske og våd dit ansigt med et serviet eller blødt håndklæde. Ifølge de klassiske regler om pleje, efter rensning, er det nødvendigt at opfriske dit ansigt med en blød tonic, der passer til din hudtype.

  Der er også generelle anbefalinger om brugen af ​​cremer:

  • cremen påføres forsigtigt på huden med bløde klappende bevægelser af fingrene i retning af massage linjerne;
  • For det første påføres ansigtscreme på kinderne mod næsen og spredes derefter fra næse til kindbenene. På næsen påføres cremen fra toppen til kinderne.
  • Øjencreme påføres efter dens følsomhed. Det er bedst at bruge ringfingeren til dette - det er svært for dem at skubbe hårdt, så du absolut ikke skader den sarte hud;
  • På hagen fløde påføres i retning fra centrum til kindbenene, der fordeler værktøjet fra bunden opad;
  • på panden fløde smurt i retning fra næsebroen til templerne og opad;
  • På halsområdet påføres cremen mod hagen.

  Vi bemærker også, at enhver, selv den mest effektive creme, bør ændres periodisk, da huden har tendens til at vænne sig til de aktive komponenter, som negerer deres virkning. Vanen med en bestemt creme kommer efter seks måneder med konstant brug, så det er bedst at skifte cremen fire måneder efter du begyndte at anvende den.

  Derudover bør du aldrig smøre cremen, baseret på princippet om "jo mere jo bedre." Bustcreme har også en dårlig virkning på huden, såvel som dens utilstrækkelige mængde. En normal enkeltdosis creme er en del af størrelsen af ​​en bønne. Hvis cremen ikke er fuldstændigt absorberet, er det nødvendigt at plette det med en serviet.

  Overdrive det ikke med mængden af ​​creme og fjern overskydende af det fra ansigtet!

  Ideelt set bør du bruge dag og nat creme, som er produceret af et firma, og endnu bedre - tilhører samme linje. En blanding af aktive stoffer, som er en del af cremerne fra forskellige mærker, kan forårsage irritation og allergi. Men når du bruger komplementære cremer vil du øge deres effektivitet.

  Dag ansigt creme

  Hovedformålet med cremer af denne type er at beskytte huden mod aggressive miljøpåvirkninger og forurening, for at bremse processerne for aldring og fading. Umiddelbart ved påføring af en sådan creme begynder huden at opsuge fugtigheden; Desuden giver cremen usynlig beskyttelse på overfladen, hvilket forhindrer tab af fugt fra epidermis celler, mens du er udendørs eller indendørs med tør luft.

  Dagscremer, der er designet til vinterperioden, giver også beskyttelse mod den kølige vind, hvilket forhindrer rødme og skrælning af huden. Højkvalitets cremer udfører denne funktion hele dagen. Ligesom ethvert cremeagtigt middel påføres det tørt, forrenset hud. Påfør cremen skal være ikke mindre end en halv time før du gør makeup - så vil han være i stand til at absorbere tilstrækkeligt, og makeup vil ikke "flyde".

  Night face cream

  Night cremer er normalt federe end dag cremer. Hovedformålet med denne gruppe af kosmetik er at sikre regenerering af hudceller, fjerne giftige stoffer og reducere forekomsten af ​​rynker (eller forhindre dem i at forekomme). Natkrem skal vælges efter hudtype. Så for fedtlignende hud bør lette cremer indeholdende vitaminerne A, C og E anvendes med en lille mængde zink for at forhindre forekomsten af ​​betændelse og sikre en ensartet hudfugtighed.

  Korrekt valgt natkrem giver huden næring og regenerering.

  For ejere af tør hudtype vil rigere cremer være passende, herunder vitaminerne A, E, D og F, med et højt indhold af lecithin og lipider. Når de første mimic rynker optræder, brug ceramide, peptid, retinol og aminosyre cremer. Hvis huden begyndte at tabe elasticitet, bør natkremet indeholde kollagen, og efter 45 år er det værd at se på natplejeprodukter indeholdende phytohormoner.

  Korrekt udvalgt natkrem giver huden mulighed for at komme sig og hvile i søvn, da det er i denne periode, at alle forudsætninger for det normale forløb af genopretningsprocesser er tilvejebragt: ingen ultraviolet eksponering, bevægelsesløse ansigtsudtryk, accelereret blodcirkulation og cellulær metabolisme, ingen temperatur falder.

  Natkrem karakteriseres som regel af en tæt konsistens, så den skal påføres to timer før sengetid. Uabsorberede rester skal fjernes ved at væde ansigtet med et væv. Hvis du anvender cremen i 20 minutter før sengetid, så mange kvinder gør det, vil det meste forblive på puden, og tilstoppede porer om morgenen vil reagere på dig med udseende af betændelse og hævelse. Forresten anbefales det ikke at tilnærme natkrem til områder, hvor der er øget hårvækst (f.eks. "Tendrils" under næsen), da dette kan forværre problemet.

  sera

  Serum er designet til hurtigt at løse problemerne med hyperpigmentering, fugtfattigt, skrælning, udseendet af de første og dybe rynker. Denne type kosmetik kendetegnes ved et højt indhold af aktive ingredienser, det vil sige valle er en slags koncentrat, som hjælper:

  • opnå en hurtig hudforyngelse effekt;
  • aktiver blodcirkulationen i overfladen af ​​epidermis og styr blodkarrene
  • hurtigt fod huden med fugtighed;
  • whiten dit ansigt og eliminere overdreven pigmentering;
  • mæt huden med næringsstoffer
  • reducere rynker på kort tid;
  • returnere hudtonen.

  Værktøjet har en retningsvirkning, derfor er den baseret på en aktiv ingrediens eller en kombination af flere, som giver en løftende virkning, fugtgivende, nærende, beroligende eller antiinflammatorisk virkning. Denne koncentration af aktive stoffer gør det muligt at se resultatet næsten umiddelbart efter den første ansøgning.

  Serum bruges til hurtigt at løse et bestemt problem.

  Ovennævnte bestemmer seraens anden karakteristiske egenskab: de vælges ikke til hudtype, men til løsning af et specifikt problem. Serum har et højt indhold af stoffer, der bidrager til større permeabilitet i huden, derfor er denne type kosmetik præget af en dyb effekt. Serum påføres efter at huden er blevet renset og tonet. Den bedste effekt opnås, hvis huden tidligere blev dampet over et dampbad eller efter en dyb skrælning.

  At anvende serum på hele ansigtet, tilstrækkelig mængde midler, størrelsen af ​​en ærter. Ligesom cremen køres serumet forsigtigt ind i huden med fingerspidserne langs hovedmasselinjerne. Nogle sermer indikerer at de skal bruges i kombination med en creme fra samme serie. I dette tilfælde anvendes koncentrat først, og efter 10 minutter fløde. Så du vil sørge for beskyttelse mod fordampning af de aktive komponenter i serumet og forøge effekten af ​​dets anvendelse.

  Serum anvendes afhængigt af deres formål. Så fugtgivende serum påføres under dagen cremen, og nærende og regenerere - om natten. Dette værktøj skal ikke bruges for lang tid - det er normalt nok at anvende serum en gang om dagen i to uger.

  Forresten, hvis du er ejer af mørk hud, skal du omhyggeligt studere seraens sammensætning - de har ofte komponenter, der giver hvidtning, så der kan være en skarp kontrast til ansigtets og halsens hud. Dette værktøj kan heller ikke bruges til problemet med papillomer og "stjerner" af kapillærerne i ansigtet for ikke at provokere deres aktivitet og vækst.

  Creamy masker

  God hudpleje kan ikke forestilles uden den periodiske anvendelse af masker, der giver det med værdifulde mineraler. For at korrekt anvende en maske, skal du fjerne håret tilbage, og rengør derefter grundigt huden med ikke kun rensemidler, men også en skrubber. Dermatologer anbefaler at anvende masker med en speciel børste - sådan fordeles et cremet stof med et lag af den ønskede tykkelse.

  For yderligere hud ernæring, brug ansigtsmasker.

  I intet tilfælde skal masken gnides - den skal kun anvendes ved at klappe bevægelser i retning fra hakeområdet til panden og fra næse til kindbenene. Når du anvender masker, undgå det sarte område omkring øjnene. Strengt modstå maskerens virkninger, det skal vaskes af med varmt vand eller forsigtigt blotte overskuddet med en serviet.

  Anti-aging cremer

  På den alder, når produktionsprocessen af ​​hyaluronsyre og vigtige proteiner (kollagen og elastin) falder, bør du se nærmere på midlerne til bekæmpelse af de første tegn på visning. Når du vælger en anti-aging creme, skal du styres af tilstedeværelsen af ​​aktive ingredienser (hyaluronsyre, lecithin, planteekstrakter) samt antioxidanter og stoffer for at styrke de øverste lag af huden (squalane, vegetabilske olier). Højkvalitets anti-age creme har også altid en høj UV-beskyttelse (15-30).

  Denne type creme er opdelt i dag og nat type handling. Dagscreme er karakteriseret ved en lysere konsistens og absorberes hurtigt - den kan påføres en halv time før du bruger sminke. Natkremer har en mere tæt tekstur, så det anbefales ikke at anvende dem i løbet af dagen. Det er bedst at tage sig af aftenplejen i et par timer før sengetid og nyd de overskydende penge før sengetid med en serviet.

  Anti-age cremer er ofte udstyret med en speciel applikator til applikation - dette værktøj gør det muligt at måle dosis fløde nødvendig til engangsbrug, og det giver også beskyttelse mod indtræk af bakterier og støv. Anti-aging creme, som andre typer cremer, påføres til renset og tørret hud i retning af massage linjer.

  Øjencreme

  Umiddelbart er det værd at nævne, at denne type creme har sine egne specifikationer. Det skyldes, at huden omkring øjnene er den mest ømme, med en minimal mængde talgkirtler. Det er kendetegnet ved en øget tendens til tab af fugt. Det er her, at de første mimiske rynker fremstår, og manglende søvn, luftforurening og aggressivt eksternt miljø kan forårsage hævelse og mørke cirkler.

  Tender hud i øjet område har brug for særlig pleje.

  Plejeprodukter til dette område vælges med særlig pleje. Det er nødvendigt at give præference for de letteste konsistenscremer eller endog gelprodukter med et højt indhold af solcreme ingredienser. Ideelt set vælg en creme, der ikke indeholder parfume. For at bruge cremen rundt om øjnene for at sikre maksimal effekt, skal du følge nedenstående anbefalinger:

  • Det første du skal rengøre huden fra kosmetik og fra midlerne til at fjerne det, hvis de er oliebaserede;
  • fløde påføres denne zone langs omkredsbenet, men ikke højere;
  • Glem ikke, at fløden ikke bør falde ind i det mobile århundredes zone;
  • Værktøjet påføres fra det indre hjørne af øjet mod templet (for den øvre region) og fra templet til næsen (til den nedre region);
  • i processen med at påføre huden kan ikke trække, men du kan kun klappe på det;
  • For at forhindre udstødning af hævelse, skal cremen påføres i 1,5-2 timer før du går i seng.

  Hvordan man bruger depilatory cream?

  Depilation er en meget vigtig ting for kvinder i dag, men ikke alle ved, hvordan man bruger cremen til denne procedure. En god depilationskrem til en moderne kvinde er ikke et problem. Desværre tror mange mennesker, at denne procedure er ret smertefuldt, vi tør at forsikre Dem om, at dette ikke er tilfældet.

  Depilatory cremer ødelægge keratin i hårets aksel på hudoverfladen. Selv om kemikalier anvendes til hårfjerning, påvirker depilationskremerne ikke huden så aggressivt som andre metoder til at håndtere hår, og deres virkning giver ingen resultater. De er meget velegnede til følsomme områder af huden, såsom armhuler og bikini linjer, og især hvor det er svært at bruge en barberkniv på bøjningerne af huden.

  Hvordan man bruger depilatory cream?

  Nogle tips om, hvordan du bruger en depilatory cream.

  • Inden du begynder at bruge depilatory cremer, skal du lave en test for hudfølsomhed overfor kemikalier. Hvis testen er vellykket, så er der ingen forbrænding, irritation eller rødme, så kan depileringsproceduren fortsættes. Virksomheder, der producerer sådanne cremer, vedlægger normalt detaljerede instruktioner om, hvordan man bruger cremen til røret. Brug aldrig cremen på irriteret eller beskadiget hud.
  • Lotion eller fløde bør kun anvendes på det rensede område af huden, da snavs eller fedt kan forstyrre vekselvirkning af cremen med håret. Terry vaskeklud hjælper med at blødgøre og rense huden. Før du begynder at bruge cremen, skal du tørre din hud tørt. Depilatory cream behøver ikke at gnide ind i huden. Fordi du fordeler det jævnt over hele længden af ​​håret.
  • Læs instruktionerne omhyggeligt og lad cremen ligge i huden i et stykke tid. Forlad ikke afskallelsescreme i længere tid, da det kan brænde huden eller forårsage irritation. Uret skal holdes praktisk for ikke at gå glip af tiden. Hvis dog inden slutningen af ​​den tildelte tid huden begyndte at brænde, vask straks af cremen for at undgå irritation.
  • Et depilatory kit indeholder normalt en plastikspatel for at fjerne cremen, og den resterende creme bliver skyllet af. Hvis du bruger en våd vaskeklud og fjerner den fra toppen ned for at fjerne rester af cremen, hjælper dette med at fjerne mere hår.
  • Anvendelse af grove produkter og procedurer inden for 1-2 dage efter depilering med fløde anbefales ikke.

  Kremets sammensætning til depilering

  Depilatory cremer indeholder meget kaustiske kemikalier med calciumthioglycolat og natrium, og derfor lugter de meget skarpt. Selv om mange virksomheder tilføjer smagsstoffer til sådanne cremer, har ingen af ​​dem endnu ikke kunnet eliminere problemet med ubehagelig lugt. Sikkert, at du sidder i badeværelset med dine fødder smurt med ubehageligt ildelugtende creme, vil ikke være en af ​​dine yndlingsaktiviteter, men det er meget simpelt og ikke en billig måde at slippe af med uønsket hår.

  Hår vokser langt langsommere end efter barbering. Vækst begynder om en dag, og de er også mere subtile, da de fjernes på et dybere niveau. Men al samme depilation skal gentages regelmæssigt. Og det er meget vigtigt at vide, hvordan man bruger en depilatory creme.

  Fordele og ulemper ved depilatory cremer

  • billige;
  • Anvendes nemt hjemme
  • Mere feminin end barbering;
  • Bringer ikke smerte og ulejlighed;

  Kan bruges i ubehagelige og følsomme områder.

  Hvordan man bruger ansigtscreme

  Cream - det vigtigste grundlæggende element i pleje. Det virker - hvad er det svært? Smurt og gik. Men ikke alt er så simpelt. Cremen har sine egne nuancer af brug.

  I dette indlæg vil vi fortælle dig, hvordan og hvornår du skal anvende cremen på dit ansigt, hvad der skelner dag- og natkrem, når du har brug for fugtgivende, og når du har brug for ernæring, hvornår du vælger et lysvæske, og når du har en rig tekstur.

  Hvordan ansøge cremen på ansigtet

  Der er flere vigtige punkter at vide.

  Påfør kun cremen til forrenset hud. Fjern altid din makeup først (hvis det er tilfældet) og vask.

  Efter rengøring skal du sørge for at anvende tonic. Det udligner hudens pH efter vandhanen og tjener som en vejledning til de aktive komponenter i cremen. Efter toning skal huden være lidt fugtig, så cremen "låses" vand i huden så meget som muligt, men ikke våd.

  Med lette bevægelser langs massage linjerne, forsigtigt at trykke med fingerspidserne, hammer cremen ind i huden. Gnid ikke.

  Bundler af elastin og kollagenfibre i dermis skærer i form af rhombusser, de lange diagonaler af disse rhombusser kaldes massage linjer (linjer af mindst stræk, Langer linjer). Det udføres på dem massage, og også sætte kosmetik. Takket være denne teknik er huden mindre strakt og skadet.

  • Ingen grund til at hælde fløde. 1 ml er nok til hele ansigtet, det er ca. 1-2 ærter. Overskydende creme absorberes ikke og vil gøre dig til en "fedtet pandekage", selv med normal og tør hud. Hvis du ved et uheld overdriver det, efter 10-15 minutter, blæk dit ansigt med en serviet.
  • Påfør cremen til 2 gange om dagen - om morgenen og om aftenen.

   Om morgenen - 30-60 minutter før du går udenfor og 15-30 minutter før du laver sminken. I løbet af denne tid har han helt tid til at suge.

   Om aftenen - 2 timer før sengetid (ideelt set i virkeligheden - mindst 30 minutter). Så at cremen absorberes i huden, ikke i puden, og har formået at arbejde.

   Det antages, at huden om natten skal hvile fra cremerne og arbejde selv. Denne filosofi, for eksempel mærke Dr. Hauschka. På trods af at denne mulighed ikke er for alle, har ingen forbudt os til at eksperimentere. Prøv det, måske vil denne særlige ordning passe dig bedst.

   • Hvis du anvender en separat SPF, er stedet helt øverst, efter en fugtighedscreme, før sminke.

   Dag og nat creme

   I grund og grund er den grundlæggende forskel mellem dag og nat ansigt creme kun den dag, creme bør ideelt set indeholde SPF. I natten fløde SPF til os til noget.

   Alt andet - fugtgivende, ernæring, lyshed, fedt, densitet, mætning af de aktive komponenter - varierer. Afhængig af sæson og hudtype kan både dag og nat creme være både lys fugtgivende og rigeligt nærende.

   Derfor gider ikke. Vælg en creme afhængig af hudens behov og ikke på etiketten "dag / nat" på etiketten.

   Fugtgivende og ernæring

   Det mest, måske brændende spørgsmål om cremer, spændende kosmetiske brugeres sind - når man skal anvende fugtighedscreme og når en nærende creme? Eller måske er det generelt nok for nogen? Vi fortæller. ☺

   Uanset hvilken type hud der er en gylden regel.

   • Ved en temperatur på over 7 grader om morgenen, påfør en fugtighedscreme, om aftenen - nærende.
   • Når temperaturen er under + 7, tværtimod - mad om morgenen, befugtning om aftenen.

   Til olieagtig og problematisk hud, vælg lettere teksturer - geler, creme-geler, emulsioner, væsker og serum. Silikonbaserede formler, uden tætte olier (smøremidler) og voks - din mulighed.

   For tør hud, se efter rigere teksturer - med olier, voks og silikoner.

   Uanset hvilken type hud i sommeren går til lysere cremer, og om vinteren - til mere mættet og tæt.

   Ansigtscreme skal påføres tidligere rengjort, protoniseret fugtig hud 2 gange om dagen med lette bevægelser langs massage linjerne. Det er nok at anvende 1 ml over hele ansigtet i gennemsnit en time før du sover eller går ud.

   I dag adskiller dagcremen kun fra nattcreme i nærværelse af SPF.

   Ved temperaturer over + 7 - om morgenen fugtiger vi huden, nærer om aftenen. Ved temperaturer under + 7 - tværtimod.

   Eventuelle spørgsmål? Spørg i kommentarerne.

   Opgrader dit kosmetiske læsefærdighed, bliv hos os og vær smuk.

   Hvordan man bruger cremen

   Sådan appliceres natkrem

   Hvordan man anvender en natkrem, skal enhver kvinde vide: dette er grundlaget for hudpleje. Et aftensæt af procedurer er nødvendigt for at opretholde epidermis sundhed og unge.

   Dem, der tror på, at ansigtets hud har brug for hvile og ekstra fløde, tager fejl. Nedenfor præsenterer vi en række argumenter, der viser, at natpleje er nødvendig, og beskriver også i detaljer, hvordan man korrekt anvender natlige kosmetik.

   Det er vigtigt! Det anbefales ikke at bruge denne type emulsion til piger under 30 år, der har fedtet hud. Den unge epidermis egenart, der producerer en stor mængde talg alene, taler om dens evne til selvregenerering. Mens tør og ung hud begynder at skrælle, er der en følelse af stramhed i mangel af tilstrækkelig ernæring.

   Særlige egenskaber

   I løbet af dagen har vores epidermis beskyttende egenskaber: fra udsættelse for ultraviolet stråling, vind, støv eller dårligt vejr. Efter sådan stress har han brug for hvile og genopretning, hvilket kan give en natcreme.

   Hver celle slapper af under søvn og "lykkeligt accepterer" de gavnlige komponenter, som det kosmetiske produkt leverer.

   Anti-aging emulsioner er mest effektive på dette tidspunkt af dagen, fordi i en afslappet tilstand absorberer og absorberer komplekse anti-aging komponenter bedre.

   etaper

   1. Cleansing. Fra dette stadium bør enhver anvendelse af cremer begynde. Husk: Alle kosmetiske og medicinske cremeforberedelser til ansigtet påføres rent på renset hud. Undtagelsen er lavet af tonalniki, inden du bruger dem er det nødvendigt at forberede epitheliumfugtigheden eller næring.
   2. Vask med varmt vand. Hvis det om morgenen anbefales at vaske med koldt vand og til tider endda tørre overfladen af ​​ansigtet med isbiter, så skal du åbne porerne for at rengøre dem og sikre adgang til nyttige stoffer til huden.
   3. Ansøgning. Denne proces kræver særlig viden: det er ikke nok at anvende og smøre en del blot. Det er vigtigt at være i stand til korrekt at anvende natbehandling, dette er allerede et stort plus for effektiviteten af ​​ansigtspleje.

   Det er vigtigt! Reglerne skal vide, men du skal forstå, hvad der er natkrem og hvordan man vælger det rette middel.

   ansøgning

   Sådan bruger du natkrem korrekt:

   • Forbered huden på forhånd, gør alle husholdningenes arbejde, så efter det kan du slappe af. Men gå i seng tidligt! Lad cremen og natten, men påfør den, skal være mindst en og en halv time før sengetid - den bør absorberes. Ellers er der hævelse til dig.
   • Behandlingen af ​​huden omkring øjnene bør være speciel, hvis du ikke har en, så er det bedre at undgå dette område helt og holdent.
   • Før du anvender, skal du presse en del af håndfladen og varme den op til kropstemperaturen, lidt opvarmning på fingrene i fingrene. En sådan handling vil gøre det muligt at endog variere temperaturen og give bedre absorption.
   • Ansøgningsprocessen selv har sine egne subtiliteter. Regler for brug af ansigtscreme skal iagttages i dette tilfælde. Sørg for at følge massage linjerne på ansigtet, der starter fra midten af ​​hagen, panden, fra folden over overlæben. Alle bevægelser skal rettes fra bunden opad - fra hagen til midten af ​​kinden, fra læderets hjørner til templerne, på panden - til siderne på næsen - fra spidsen til superciliebuerne.
   • Påfør produktet skal være omhyggeligt uden at strække huden. Det anbefales at gøre det med fingerspidserne.
   • Efter opblødning eller før sengetid fjernes restene med en serviet - der er ikke behov for noget.

   For at opsummere: En creme vil kun medvirke til at opnå den ønskede effekt, hvis den anvendes korrekt og regelmæssigt. Nat hudpleje bør være rigtigt. Følg alle finesser og nuancer, så vil huden forblive ung og smuk i lang tid.

   Hvordan man bruger ansigtscremer

   Der er mange forskellige opskrifter og måder at bruge dem på. Men desværre er ikke alle dem rigtige, så vi vil forsøge at fjerne nogle myter om dette spørgsmål, og for at du får et positivt resultat i hudpleje, tilbyder vi dig andre metoder.

   Der er en opfattelse, at før du påfører cremen på ansigtet, er det nok at tørre huden med lotion.

   Desværre er dette absolut ikke nok, fordi ansigtet kræver mere intensiv rensning, og du kan ikke klare dig med kun en lotion eller mælk. Ansigtet skal vaskes grundigt, og det er bedst at vælge specielle vaskemidler til disse formål.

   Det sker ikke, at du kan bruge cremen af ​​samme type og egenskaber hele dit liv, hvilket betyder, at kremer stadigvæk skal ændres. Vores hud har en meget god egenskab, fordi med det midlertidige ændringer opstår, så vil hun selv "fortælle" hvilken creme der er mere egnet til hende i denne eller den pågældende periode.

   For at behandle huden omkring øjnene er det ikke nødvendigt at bruge en speciel creme, det er muligt at bruge den creme, du bruger på andre dele af ansigtet. Ikke nødvendigt at påføre huden en stor mængde creme, fejlagtigt at tro, at jo flere jo bedre.

   Faktum er, at sammensætningen af ​​moderne cremer indeholder en stor mængde af alle slags syrer, ekstrakter og baser.

   Alle disse kosttilskud er terapeutiske midler, overdosis som kan forårsage allergier, dermatitis og forskellige hudkomplikationer.

   Og glem ikke, at ikke hver fløde passer til din hudtype, så når du køber denne kosmetik for første gang, prøv den først: Anvend en lille smule creme på huden bag øret og se på reaktionen.

   Hvis der ikke er bivirkninger, så kan du sikkert bruge det til det tilsigtede formål.

   Nogle gange kan du høre anbefalinger om, at cremen skal "hammeres" i ansigtet, når det påføres, og det skal aldrig gøres, fordi ansigtet skal behandles meget omhyggeligt og omhyggeligt.

   Anvend cremer på ansigtet skal være meget omhyggeligt, med blide bevægelser, næsten uden at røre huden, i et tyndt lag.

   Forladelse af cremer i ansigtets ansigt for hele natten er kategorisk kontraindiceret, det er nødvendigt at anvende aftencremer kun to eller tre timer før søvn og endda slet ikke før søvn.

   Faktum er, at senere brug af kosmetik kan føre til puffiness, hævelse af øvre og nedre øjenlåg, poser under øjnene, forværring af rynker og udvidelse af porer.

   Det er ikke rigtigt at tro, at alle bogstaver bør bruge fugtighedscreme.

   Kosmetiske produkter af denne handling er kun beregnet til dem, der har tørt, strammet eller flamrende hud, såvel som for kvinder i moden alder, fordi deres hud skal fyldes med fugt.

   En normal hud behøver ikke at komme op med ekstra belastning.

   En meget almindelig misforståelse blandt kvinder er, at cremen skal holdes på ansigtet, indtil den er helt absorberet i huden og maskerne, indtil de tørrer ud.

   Men vores hud og muskler i ansigtet er arrangeret på en sådan måde, at det ikke anbefales at holde cremer eller masker på ansigtet i mere end ti minutter, og hvis denne tid ikke var tilstrækkelig til, at cremen absorberes i ansigtets hud, skal dens overskud forsigtigt fjernes med en serviet.

   Og det er, at hvis porerne på huden er tilstoppede i mere end ti minutter, vil det forårsage en krænkelse af hudens åndedrætsfunktion, og hvis dette sker systematisk, så kan vi forvente, at porerne udvider, svulmer og slaphed i huden.

   Naturlige masker fra frugt, bær og grøntsager anbefales ikke at blive gjort mere end hver anden dag.

   Men eksperter anbefaler ikke at gøre kemiske masker mere end en gang om ugen.

   Det anbefales ikke at hele tiden bruge skrubber til at rense huden, fordi dræbningen af ​​cellerne i dets øverste lag er en biologisk proces, der forekommer i sig selv.

   Og hvis du bruger skrubber hver dag, men hver anden dag betyder det at du bryder den beskyttende barriere og søger kun mere af dets afskalning.

   Meget ofte anbefales opskrifter til hudpleje at tørre ansigtet med is, og en sådan procedure anses faktisk for at være nyttig, men det er ikke desto mindre også en opfattelse, at det hele tiden ikke er værd.

   På grund af den konstante anvendelse af is har skibene tendens til at indgå og udvide, hvilket er en god psykoterapeutisk og fysiologisk effekt, men ikke for ansigtet.

   Konstant ekspansion og sammentrækning af hudceller resulterer i sidste ende til udvidelsen af ​​porer og uendeligt gnider ansigtet med is, vi blander blodstrømmen til det, trofiske kar, hvilket resulterer i det samme netværk af kapillærer, der rager ud til overfladen, såvel som hævelse og udvidelse af porer.

   Siden oldtiden var det så almindeligt i Rusland, at det efter et bad blev besluttet at springe ind i et hul med koldt vand. Der er en opfattelse af, at denne procedure er nyttig for huden. Men kosmetologer mener, at en dukkert i poolen med koldt vand efter et bad kan være gavnligt for kroppen, men ikke for ansigtet. Når du går ud med et dampbad, skal du først skylle dit ansigt med varmt vand, og så kan du springe ind i poolen.

   Er du sikker på at du har brug for ham?
   MYTH 2: "FRA FREMRAGENDE ULTRAVIOLET, SKAL VI VÆRE SKAFFET SELV I VINTER. DERFOR LEVERER I, AT DER LEVERER PÅ PETER, IKKE LØV DECEMBER FRA HJEM, UDEN KREV MED SPF 50 "

   Udtalelse Tiina: "Sollys og ultraviolette stråler, der kan forårsage skader på huden, for tidlig ældning og mere alvorlige problemer i form af melanom er ikke det samme. Heliophobia får fart, folk køber cremer med SPF og forstår ikke, at det nogle gange forårsager de samme problemer som ultraviolet. Faktisk er det meget vigtigt i hvilken del af verden du går udenfor. Ved ækvator kan du brænde og på en overskyet dag i skumringen. I Petersburg, fra slutningen af ​​oktober til slutningen af ​​marts, vil sollyset ikke skade huden, selvom du skimp på SPF-cremer. Der er et såkaldt ultraviolet indeks. Der er websteder, der regelmæssigt offentliggør det (se her eller - på russisk - her). For særligt forstyrrende individer er der armbånd, der viser det ultraviolette indeks i dit eget værft. (Læs om disse legetøj - her. Du kan endda give din særlig mistænkelige kæreste som en souvenir - se her.) Men hvis UV-niveauet om vinteren med lang eksponering i dit område ikke overstiger 6, har du brug for et SPF-filter i cremen, som en fisk paraply. Selvom solen er lys - alt det samme. Lysstyrke og ultraviolet - ikke det samme.

   Desuden fremkalder vi os nogle gange fra solen, og vi opdager nogle gange den meget aldrende, som vi er så bange for. Der er ingen sol - der er ingen syntese af D-vitamin - i kroppen sænker syntesen af ​​kollagen og elastin - hej, rynker og farvel, hud turgor. Selv de eksterne tegn på aldring forårsaget af overdreven ultraviolet og dets fravær er omtrent det samme: huden bliver tynd, træg, blabby.

   Jeg vil kraftigt anbefale, at alle indbyggere i Skt. Petersborg en gang om måneden går til solariet i 10 minutter. Og indtil april må du ikke bruge cremer med SPF. Dem, der bor i Krasnodar, bør bruge sådanne cremer fra omkring slutningen af ​​februar. Muscovites - fra slutningen af ​​marts.

   Og hvis vi taler om mere forstyrrende ting, om melanom, er det vigtigt at huske: selv den creme, du bruger på stranden, er ikke et universalmiddel. Det faktum, at statistikken over maligne neoplasmer af huden i løbet af de sidste par årtier er steget 70 gange, mange dermatologer skylder... solcreme. Fordi før blærerne på huden holdt os i skyggen. Så snart de viste sig, havde vi på en eller anden måde ikke særlig at stege på stranden. Nu vises blærerne ikke. Vi smeder - og steger. Selvbevarelsens instinkt dør væk. Men endnu ikke opfundet solcreme, der ville beskytte DNA mod skade. Så brænder og blærer er kære, bare blomster. Der er endog en opfattelse, at "strand" cremer svækker (slappe af?) De naturlige beskyttelsesfunktioner i kroppen. Så med eller uden en fløde skal du ikke vige klokken 3 på stranden i posen "Jeg er en vandmænd."

   link til hjemmesiden med info om ultraviolet indeks http://uvi.terrameteo.ru/

   Redigeret kl. 2014-10-19 10:56 (UTC)

   20-okt-2014 03:16 (UTC)

   Mange tak for citatet!

   20-okt-2014 06:44 (UTC)

   som en dag, men kig på fornemmelserne, ofte sådanne cremer synd ved at give utilstrækkelig fugt, så under det ville være rart at bruge fugtgivende serum.

Antenne over piger øverste læbe: hvordan slippe af med?

Fordele og teknologi af biotatuazha