Sådan barberes t-formet maskine

Den traditionelle barberkniv sikrer ren barbering med minimal hudtrauma. Dette gælder kun hvis du har en veludviklet teknik. I denne artikel lærer du, hvordan du barberer en T-formet maskine korrekt.

For at barberer rent med en barberkniv, skal du udarbejde teknikken.

Sikkerheds barberings kit

 • T-formet maskine.
 • Blad af høj kvalitet.
 • Creme eller sæbe til barbering.
 • Barbering børste
 • Varmt vand
 • Spejlet
 • Aftershave.

Det kan også være nyttigt at have et rent håndklæde til huddampning, en beholder til opskumning og et hærdemiddel, for eksempel en alunsten. Nogle mænd kan lide at bruge produkter inden barbering: olie, fløde, lotion eller særlig sæbe. Derudover er barbering bedre, hvis du har fritid og godt humør.

Minimum sæt til barbering: maskine, kniv, barbering børste, fløde og balsam

Fik alt hvad du behøver? Start proceduren. Det består af følgende trin: Klargøring af hud og børster, slår skummet og påføring af det på ansigtet, faktisk barbering, efterbehandling af huden og rengøring af værktøjerne. Bemærk at i praksis udføres nogle faser samtidigt eller overlapper hinanden. Men af ​​hensyn til opfattelsen og bevarelsen af ​​præsentationslogikken beskrives de sekventielt.

Sådan tilberedes huden og børsterne

På dette tidspunkt skal du forberede huden og børsterne til kontakt med bladet. For huden skal mødet med en barbermaskine gennemgå med minimal skade. Under forberedelsen er det nødvendigt at fugte epidermis så meget som muligt. Det gør det elastisk. Det er hudens elasticitet eller duktilitet, som beskytter den mod skader i kontakt med et skarpt blad.

Men håret skal være uelastisk. Hårets styrke er tilvejebragt af yderlaget eller kutiklen. I normal tilstand er kutiklet en lagdelt og tæt tilstødende celler. Fra oven er de dækket af hudfedt. På grund af dette er håret beskyttet mod mekanisk beskadigelse og indtrængning af overskydende fugt.

Forresten har du sikkert hørt en sammenligning af styrken af ​​et menneskehår med styrken af ​​en kobbertråd. Hår er stærkere end tråd med samme diameter.

Når vand trænger ind i håret, bliver det tungere og mindre elastisk. Cuticlecellerne er ikke så tæt fastgjort til hinanden, hvilket gør det ydre lag mindre modstandsdygtigt over for mekanisk belastning, såsom skæring med et blad.

Hvordan tilberedes huden til barbering i praksis? Gør sådan:

 • Vask dit ansigt med sæbe. Så du beskytter huden. Det fremmer vandets indtrængning i epidermis og hår. Vandet skal være meget varmt eller lidt varmt. Men undgå alt for varmt vand. Det dehydrerer og forbrænder endda huden.
 • Tag et varmt brusebad. Under vasken kan du lede vandstrålen til dit ansigt i nogle få sekunder. Det vil befugt huden og håret. Også varmt vand udvider porerne.
 • Efter et brusebad må du ikke tørre dit ansigt. Forbered et skum fra en creme eller sæbe til barbering, påfør det på huden og start barberingen.

Vær opmærksom på, at skum på ansigtet også gælder for forberedelse til barbering. Desuden er det en meget vigtig del af forberedelsen. Hvorfor? For det første har skummet altid en alkalisk reaktion. Alkali reducerer styrken og reducerer elasticiteten af ​​hårseksen. Takket være dette skærer bladet lettere håret.

For det andet indeholder næsten enhver barberkrem og sæbe fugtighedsgivende ingredienser, såsom glycerin eller olier. Ved påføring af skum fugtes huden og håret, hvilket bidrager til en behagelig barbering.

For det tredje letter skummet glidning af barbermøllen og virker som en buffer eller pude mellem ansigtet og bladet. På grund af dette skader skraberen epidermis mindre.

Til sidst, når du anvender skummet, løber en barbering børster, hjælper med at fjerne døde epidermis celler og masserer huden.

Hvis du ikke har tid nok til at tage et bad, skal du bruge et håndklæde dyppet i varmt vand for at forberede. Vask med sæbe og vand, fugt et rent håndklæde med varmt vand, klem det og læg det på ansigtet. Hold håndklædet i et og et halvt eller to minutter. Derefter anbringes skummet og barberingen. Bemærk at det er bedre at lægge et håndklæde på hele ansigtet og ikke kun på barberingsområdet. Dette stimulerer refleksreaktionerne, gennem hvilke porerne ekspanderer, og også slapper af ansigtsmusklerne.

Og hvad med de såkaldte presevs: olier, cremer, lotioner? Hvis du vil, skal du anvende dem på dampet ansigt, før du fremstiller skummet. Tag et par dråber olie eller en lille smule creme, gnid det mellem dine palmer og spred det over dine kinder, hage og nakke.

Er det nødvendigt at bruge det bedste? Nej. Creme eller olie fugter huden hurtigt og gør den smidig. På grund af dette beskadiger bladet epidermis mindre. Men det samme problem løses let ved hjælp af varmt vand og flødeskum eller sæbe skum. Desuden forhindrer en overskydende mængde presched olie indtrængningen af ​​vand i håret.

Fortsæt med barbering, når huden bliver affedtet, dampet og dækket af skum. Af den måde vil den sidste vil blive diskuteret yderligere.

Sådan skylles skum fra sæbe eller barberkrem

Du skal bruge en barbering børste, varmt vand, en creme eller en særlig sæbe. Skum kan piskes direkte på ansigtet, i håndfladen eller i en speciel beholder. Det kan være en skattle, en barberskål eller endda en almindelig kop, skål eller salatskål.

For at slå skummet, fortsæt som følger:

1. Før du går i brusebad, blødgør en barberingsbørste i varmt vand. Bristle børste skal suge og absorbere fugt.

Barberingsbørsten skal stå i varmt vand i mindst 10 minutter.

2. Hæld vand fra skålen, ryst barberingsbørsten et par gange, og klem barberkremmen i skålen. Vær opmærksom på to punkter. Først, hvis du bruger cremen, er det nok at ryste barberingsborsten let to eller tre gange. Før du slår skummet, skal vandet dråbe fra det. Og hvis du bruger sæbe til barbering, skal du ryste barberingen flere gange. Når der laves skum fra sæbe, er det bedre at gradvist tilføje vand til skålen.

Det andet punkt: at barbere, er det nok at klemme ud en stribe creme længden af ​​tumlen falsk. Dette er ca. 3 cm. Hvor meget sæbe har jeg brug for? Din barbering bør være tung, og håret skal holde sammen.

Nyttig rådgivning: Hvis du sparer for dig, er det ikke i første omgang at klemme lidt mere creme ud end du har brug for. En strimmel på 4 cm eller en og en halv fingeralanx giver dig mulighed for samtidig at lave tykt og fugtigt skum. Bemærk venligst, at den krævede mængde kan variere afhængigt af mærke af barberkrem.

Dette beløb er nok til at gøre en meget tyk og samtidig fugtig skum.

3. Pisk skummet med en børste i skålen. Lav cirkulære bevægelser som om du rørte sukker i te eller slå æg til en omelet. Hvis du bruger creme, er det nok at arbejde i omkring et minut. Med sæbe bliver nødt til at tinker længere. Eksperiment med vand: Tilsæt et par dråber under piskning og vurder skumets densitet og fugtighed.

Hvordan forstår man, at skummet er klar? Forsøg at sætte en barberbørste uden at stole på skålens vægge. Hvis det ikke falder, skal du anvende skummet på ansigtet. Vær opmærksom på dens konsistens. Det skal være tykt. Hvis der er mange store bobler i skummet, skal du tilføje lidt creme og arbejde med en pensel. Hvis det virker for viskøst og tørt, tilsæt et par dråber vand og brug en børste igen.

Hvis barberingsbørsten er værd, er alt fint. Forresten er dette en universel livsregel: det handler ikke kun om børsten

4. Påfør skummet på ansigtet med en børste. Børstens børsterbørster masserer huden, fjerner overskydende epidermier og hjælper med at befugt epidermis og hår. Fortsæt nu med barbering.

Sådan bruger du en t-formet maskine

Tag maskinen med bladet indsat. Vær opmærksom på, at det er bedre at holde barbermaden i slutningen af ​​det såkaldte ben eller håndtag. På grund af dette vil du ikke skubbe kniven for hårdt på huden under barberingen. For at forhindre, at maskinen glider under brugen, skal du forsøge ikke at røre skummet med hænderne. Skal sæbe eller fløde på barberhåndtaget, skylles det straks under rindende vand.

Hold maskinen bedre i slutningen af ​​håndtaget. I dette tilfælde skal du ikke trykke på bladet på huden

Vælg den korrekte kontaktvinkel for bladet med huden. Det skal være ca. 30 °. For at sikre en sådan kontaktvinkel skal du holde maskinen nede. Dens stilling afhænger af designet. For f.eks. Muhle R89 og R41 barbermaskiner opnås en vinkel på 30 °, når håndtaget er næsten parallelt med gulvet. På hovedet af maskinen Merkur 37c kompleks geometri. Men en passende kontaktvinkel opnås også, når håndtaget ser på gulvet, ikke lige ned, men som diagonalt.

Omkring skal du holde maskinen Merkur for at få en passende kontaktvinkel på bladet med huden

Hvis du bruger en klassisk sikkerheds barbermaskine for første gang, skal du eksperimentere med angrebsvinklen. Gør sådan:

 • Rør forsigtigt maskinbeskyttelsen mod ansigtet. I denne stilling vil håndtaget se lige ud på gulvet.
 • Træk langsomt håndtaget op og til siden, indtil du føler kontakten med bladet og huden.
 • Tag et par korte streger med en barbermaskine.
Vi leder efter en passende vinkel fra vagten. R41 hoved bruges som et eksempel

Mest sandsynligt, under forsøget rørte bladet i en stump vinkel. I dette tilfælde barberer kniven ikke og skraber hår. Du kan barberer med en sådan kontaktvinkel, men du skal bruge flere pas for at opnå en acceptabel ren barbering. Og ekstra passager kan forårsage hudirritation. Fortsæt derfor eksperimentet:

 • Berør ansigtet på maskindækslet. I denne stilling ser håndtaget ud til siden strengt parallelt med gulvet.
 • Sænk håndtaget langsomt ned, indtil du føler kontakten med bladet med huden.
 • Forsigtigt og uden pres, lav et par meget korte streger med en barberkniv.
Vi leder efter den korrekte angrebsvinkel fra dækslet

I denne del af eksperimentet brugte du en aggressiv akut vinkel. Det var sandsynligvis mindre end 30 °. I denne stilling beskadiger barberhuden huden og forårsager irritation og indgroet hår.

Nu skal du finde en mellemplads. Bemærk venligst, at dette ikke er 45 °. Denne vinkel er for tydelig. Tag din maskine med en kniv og prøv at bestemme ved øjet, hvilken position der er nået kontakt i en vinkel på 30 °. Prøv at opretholde denne position under barberingen.

Ca. i denne stilling opnås den ønskede kontaktvinkel, når du bruger R41-hovedet

Hvis du bare lærer en traditionel T-formet maskine, barberer du dit hår. For de fleste mænd er dette top-down retning. Når du er klar, eksperimentere. Prøv at strejke med en lige barber vinkelret på retningen af ​​hårvæksten. Barber ikke mod uld. I dette tilfælde er huden alvorligt skadet, og du betaler for renholdelse af barbering med irritation og indgroet hår.

Vær opmærksom på, at det er bedre at starte barberingsforsøg et par uger eller måneder efter, at du begynder at bruge en klassisk maskine.

Her er nogle anbefalinger i et spørgsmål og svarformat:

 • Hvor mange passerer gør barbermaskinen? Fokus på to passerer. I starten kan en ren barbering ikke passe dig. Men i nogle måneder fra starten af ​​at bruge en traditionel barbermaskine, vil du barbere i to passager.
 • Skal jeg genbruge skummet før hvert pass? Påkrævet.
 • Hvad med et barberingsværktøj? Hvis det er en creme eller olie, er det nok at anvende dem en gang før første pass.
 • Hvilken del af ansigtet til at begynde barbering? Dette er et spørgsmål om personlig præference. Det kan være hensigtsmæssigt, at du først barberer kinderne og kindbenene, så huden over overlæben, så hagen og halsen.
 • Med hvilken kraft skal man trykke på maskinen? Hvis du har en metal barberkniv, skal du ikke trykke på den overhovedet. Maskinen med bladet skal bevæge sig over huden under egen vægt.

Efter fjernelse af børstehårene, fortsæt til de afsluttende procedurer.

Hvad skal man gøre efter barbering

Først skal du passe på din hud. Vær opmærksom på barberingstilbehør.

Hud er skadet under barberingen. På grund af fjernelsen af ​​det øvre lag af epidermis, mister det fugt. Tilsæt stresset på grund af de aggressive virkninger af alkalisk skum fra sæbe eller barberkrem. Det er klart, hvorfor huden skal hjælpes? Gør sådan:

 • Vask resten af ​​barberskum med varmt vand.
 • Hvis du ser blødninger, skal du bruge et hæmostatisk og desinfektionsmiddel. Det kan være alunit eller alum sten. Fugt det med koldt vand og skub skæret. Hold pause i et par minutter. For eksempel, mens alun arbejder på huden, kan du vaske barberingsbørsten.
 • Efter tre eller fire minutter, vask alunen fra huden. Brug køligt eller koldt vand. Kold bidrager til lukning af porer og indsnævring af kapillærerne
 • Pat dit ansigt med et rent håndklæde. Vær opmærksom på, at huden skal blive våd, men ikke at gnide. Det er bedre at bruge et håndklæde, der ikke har lint.
 • Ansøg efter barbering til ansigt. Brug en balsam, creme eller gel uden alkohol. Klem ud en lille mængde af produktet, gnid det mellem dine palmer og læg det på dit ansigt.

Nu er din hud genoprettende og ser frem til den næste barbering. Det er på tide at tage sig af barberingstilbehørene. Først skal du slappe af maskinen, vask dens detaljer. Mellem procedurer skal bladet holdes adskilt fra barbermaskinen. Kast derfor ikke papirkuvertet, som det er leveret i. Alle metaldele skal være tørre før montering.

For det andet skylles børsten grundigt under rindende vand. Ryst børsten flere gange for at fjerne vand. Hold barberbørsten på et specielt stativ med børstehårene nede. Tredje, vask og tør barberingsskålen. Glem ikke at lukke og lægge på hyldeprodukterne før og efter barberingen.

At shave en traditionel maskine er enkel.

For at gøre barbering sjov og effektiv, skal du opfylde flere betingelser. Vær opmærksom på forberedelsen af ​​hud og hår. Lær at holde maskinen nede og vælge vinklen på kniven. Barber korte slag uden pres. Efter barbering, vask om nødvendigt brug alunit og anvend efter barbering. Hvis alt er gjort korrekt, er et godt humør garanteret.

Brug barberbørste

De fleste af dem, der læser denne artikel, bruger sandsynligvis ikke barberbørster, da de overvejer at være rester af fortiden. Dette skyldes, at næsten al reklame for barberingsprodukter er reklame for skum og geler. I øjeblikket annoncerer ingen barberingsbørster, cremer og sæbe til barbering, hvilket resulterer i, at de er en fortid, og de bruges kun af gamle konservative, dem, der ønsker at imponere andre med deres ostentatiske "originalitet" og dem, der vil føle sig dig selv i det sidste århundrede. Nogen vil sige, at en barberingsbørste er spild af tid til udvikling, skumforberedelse og spild af penge, og det vil delvis være rigtigt. Det er meget lettere at klemme gelen i hånden, holde den over dit ansigt og begynde barbering.

Men lad os se nærmere på hele processen med at bruge en barberingsbørste.

Lad os begynde med købet: Der er pensler af dræber, svin og syntetisk bunke af helt anden kvalitet. Vi vil tale om udvælgelsen af ​​barberingsbørsten en anden gang. Når du har købt
Det første skridt er at sætte barberbørsten i varmt vand i 10-20 minutter. Vand skal være af en sådan temperatur, at du kan holde hånden i den. Også nap bliver blødere i løbet af de næste 5-10 af dets anvendelser.

Forberedelse barbering børste

Før hver barbering skal barberingsbørsten dyppes i det samme varmt vand i 1-2 minutter, så napet skal blødgøres og blive mere bøjeligt. For varmt vand kan beskadige barberingsbørsten, og bunken begynder at falde ud. Efter en tid vil barberingsbørsten blødgøre.

Denne gang kan du bruge på vask, morgen børste tænderne eller bare stirre på spejlet og forstå essensen af ​​at være klokken 7.

Når barberingsbørsten er blødgjort, skal du afkøle det let, så der ikke drypper vand fra lurken.

Skumlavning

Hvad er barberskum? Denne sæbe / barbercreme blandes med vand og luft i de rigtige proportioner. Ud over disse tre ingredienser skal du have en barberingsbørste og en blandeskål. Tanken skal have tilstrækkelig plads, så du kan påvirke skummet kraftigt, og det færdige skum spredes ikke i alle retninger rundt i badeværelset. Den ideelle form er rund, en kop er egnet, en anden metal- eller keramikbeholder eller en almindelig plastisk saladsskål. Fordelen med massive tanke er, at de holder varmen længere fra det varme vand, hvor du gennemblødte penslen og overfører denne varme til skummet. Fordelen ved lette beholdere er at holde dem komfortabelt i hånden, og til opvarmning er det nok at dreje dem på hovedet og holde dem under en strøm af varmt vand. Skum fra dem vil ikke falde ud, og temperaturen vil stige, hvilket vil gøre din barbering endnu mere behagelig.

Overvej fremstilling af barberskum fra barberkrem. Klem en lille mængde creme ind i beholderen. En centimeter Proraso creme er nok til tre gange med en barbermaskine over ansigtet med et generøst lag af skum. Og her begynder cremen at vinde over gelerne / skummet. Til dette resultat behøver du mindst 3-4 gange mere barbergel. Besparelser der.

Så snart cremen er presset ud, skal du begynde at røre den med en våd børste. Brug cirkulære bevægelser såvel som lodrette penselstrøg, der ligner en pumpe til at pumpe luft ind i blandingen. Så snart boblerne i skummet bliver jævnt små, kan du tilføje noget vand. Vand skal tilsættes i meget små portioner, for ikke at ødelægge skummet. Udseendet af skummet afhænger af mætning af vand. Hvis skummet begynder at strømme ned ad væggene, skift form under tyngdekraften, så har du lagt for meget vand. I dette tilfælde tilsættes lidt creme for at afbalancere balancen af ​​vandkrem. Hvis skummet er meget lille, og det smøres ud på potternes vægge, betyder det, at der er for lidt vand. Skumets ideelle tilstand - når det er meget, og det ændrer ikke form. Samtidig kan der ved blanding blandes "bjergtoppe" på den, hvilket tyder på, at mængden af ​​vand er tæt på ideel.

Tilsæt små mængder vand (en tredjedel til en halv teskefuld "ved øjet") og omrør skummet med mellemrum

10 sekunder vil du forberede skummet af den krævede konsistens. Efter 10-20 barberingsprocedurer kan du vurdere, hvor meget vand du skal skumme og opnå fremragende resultater på kortest mulig tid.

Den beskrevne procedure ser kompliceret ud, men meget snart vil du investere i 1 minut, når den udføres. Mange læsere tænker allerede: "Hvorfor skal jeg spilde dette minut, hvis jeg kan barbere hurtigere ved hjælp af gel eller skum?". Svar: "Nej, det kan du ikke." Faktum er, at som jeg skrev i artiklen "Sådan barberes korrekt", bør stubben i ansigtet fugtes med varmt vand i et par minutter. Og du vil være involveret i det, i forbipasserende omrøring skum. Under alle omstændigheder skal du være på badeværelset til dette, hvis du vil have din barbering meget mere behagelig, renere, lettere og forårsage mindre irritation. Tro ikke - check. Tilbring 2 minutter for at fugtige huden før barbering og sammenligne fornemmelserne og resultaterne med dem, du ville, hvis du ikke fugtede huden.

Skum applikation på ansigt

Nå, nu er vores ansigtsbørster fugtige og bløde, og skummet er kogt. Hvad skal man gøre næste? Rør børsten i beholderen på en sådan måde, at den absorberer så meget skum som muligt. Påfør skummet på dit ansigt med cirkulære bevægelser. Sådanne bevægelser i barberingsbørsten vil hæve hårene på dit ansigt, hvilket gør det nemmere og renere at fjerne dem. Skal børsten forsigtigt skrækker hudpartiklerne fra ansigtet, hvilket gør det endnu renere.

Derefter må du ikke bruge cirkulære bevægelser med en pensel, men lige linjer, som om du "maler" dit ansigt med en pensel for at opnå maksimal tykkelse af skumlaget. Når du når et tilstrækkeligt tykt lag af skum på ansigtet, kan du fortsætte med at barberes. Begge anvendelsesområder varer ikke mere end 5-10 sekunder. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig smøre skummet på ansigtet, så længe du vil.

Efterbehandling barbering

Skyl skumflasken og barberbørsten efter afslutning af barberingen. Derefter presses barberingsbørsten let, så vand kommer ud af det og kører din hånd langs kanten af ​​bunken, så de fastlåste hår vil rette sig. Sæt barberbørsten i det åbne rum til tørring.

Vedligeholdelse af børsten

Under første brug vil barberingsbørsten miste et relativt stort antal villi. Bare rolig, det er normalt. Hvis din barberingsbørste efter en måneds brug fortsætter med at miste hår, betyder det, at du enten har købt en barbering af dårlig kvalitet eller trykker den for hårdt, når du bruger den.

Desuden forsøge at undgå høje temperaturer, ikke fordyb barberingsbørsten i kogende vand - på grund af denne lim kan beholdende villi ændre strukturen, og de falder ud.

Afslutningsvis

Vær ikke bange for at prøve noget nyt. Som beskrevet ovenfor, efter en måned med praksis, komplicerer en barbering ikke kun og forlænger ikke barberingstiden, men øger også effektiviteten og reducerer udgifterne til barberingsprodukter.

Barberkrem

Moderne mode dikterer behovet for mænd og kvinder at have en glat og smuk hud. For at opnå den ønskede virkning af moderne plejeformer, blandt andet den stærke popularitet af barberkrem. Der er flere metoder til fjernelse af uønsket hår i forskellige dele af kroppen, men det er ved hjælp af en creme, som du kan få den mest komfortable procedure for depilation, fylder din hud med friskhed, glathed og giver det et velplejet udseende.

Særlige egenskaber

Til gennemførelse af den traditionelle barberingsproces anses den bedste løsning for at være et sådant værktøj som barberkrem. Dens sammensætning kan være helt anderledes, men den skal indeholde vitaminer, mineraler og nærende olier. Først da vil der maksimalt komme ud af dette lægemiddel. Når alt kommer til alt, blødgør cremer, der er lavet på basis af naturlige elementer, fugtig huden helt, det beskytter det på en sikker måde mod eksterne faktorer og forhindrer udseende af irritationer.

Et andet træk ved disse midler er en udtalt aroma. Samtidig er de ret økonomiske med hensyn til anvendelse, og de er også karakteriseret ved overkommelige omkostninger. Praksis viser, at en kapacitet er nok til 2 måneders daglig brug. Derudover er barbering cremer meget nemme at bruge, hvilket gør dem meget efterspurgt i både mænds og kvinders cirkler.

Det store udvalg af disse plejeprodukter overrasker med dets mangfoldighed, blandt andet er der muligheder for alle hudtyper. Hvert værktøj har en individuel sammensætning, formål og egenskaber. Alt dette skal tages i betragtning i processen med at vælge et produkt.

kvinde

Det retfærdige køn foretrækker ofte en smertefri måde at fjerne uønsket hår på. Den ideelle løsning i et så delikat stof er barberkrem, som aktivt bruges til ben og bikini. Dette værktøj indeholder ikke alkali, så en positiv effekt på huden på den kvindelige krop

Depilatory cremer, der er bemærkelsesværdige for deres brugervenlighed på næsten enhver del af kroppen, er i særlig efterspørgsel. Kosmetik til det intime område er kendetegnet ved en langvarig virkning, de plejer omsorg for huden og bremser væksten af ​​nyt hår. Desuden bliver de tynde og mindre mærkbare.

mand

Moderne mænd forsøger også at være opmærksomme på deres udseende. Dette er helt forståeligt, fordi en vellykket person er forbundet med et skarpt ansigt og pæne hænder. Huden af ​​repræsentanterne for den stærke halvdel er meget tættere end kvinden, men det kræver også omhyggelig omhu. En ægte hjælper til at skabe et uovertruffen billede er en ansigtscreme, der fremmer en mild barberingsproces og tjener som en pålidelig beskyttelse af huden mod uønskede faktorer.

Disse produkter til mænd er kendetegnet ved en fugtgivende, blødgørende og antioxidant effekt. I deres sammensætning er der nyttige biologisk aktive elementer, der trænger ind i hvert lag af epidermis, og har en positiv virkning på strukturen. Højkvalitets mænds barberkrem virker som et antiseptisk middel og lindrer straks huden og forhindrer udseende af irritation. En sådan multifunktionel og effektiv kosmetik til repræsentanter for den stærke stat giver dem tillid og fylder hver dag med positive følelser.

struktur

Når du vælger en barberkrem, anbefales det at tage hensyn til typen af ​​hud, mærke, aroma intensitet og selvfølgelig sammensætningen. Kvalitetsproduktet skal indeholde gavnlige vitaminer, mineraler og naturlige olier. Alle disse komponenter fugtiger huden, samt lindrer irritation og rødme. Efter første brug bliver huden meget glat, elastisk og øm.

Barbering børste, sæbe og barbercreme

Som en del af barberskæringscyklussen er der en ny artikel om børster, de materialer, de er fremstillet af, sæbe og barberkrem, anvendelsesregler og opskumning.

Udgivet 10. juli 2009
i sektion: skæg haircut

 • ny
 • Populære

Før barberingen blødgør huden. Dette kan gøres med en barberbørste, creme eller barbersæbe. Sæbe og fløde skal blandes med vand før opskumning. Alt i barberingen er et par enkle tips. Det er nødvendigt, at vådt hår forblev hårdt - så står de og de kan omhyggeligt barberes af. Huden skal være tilstrækkeligt smurt, så bladet glider over det uden at skære for meget af epidermis. Forresten er processen med tvungen eksfoliering (skrælning, fjernelse af det øverste lag af huden) meget vigtigt. Ved at rydde de øverste døde hudceller, renser du porerne.

Barberbørster er af tre typer - badger, gris og syntetisk - afhængigt af børstens materiale. Fra syntetisk kun irritation, men de kan være nyttige for vegetarer. Du kan vælge et gris blandt dine besparende mål - indtil du er sikker på, at du kan lide den lige barbermaskine. Men ved at ingen af ​​ovenstående kan sammenligne med badgeren. Selvom du ikke er sikker på at bruge en lige barberkniv, vil badgeskaber og den rigtige sæbe eller fløde gøre deres arbejde bedre end nogen anden form for våd barbering. Huden på en badger kommer til os fra Kina. Badger kød i Mellemriget er en delikatesse, så badger hud er der kun et biprodukt fra fødevareindustrien. Derudover er et badge af badger holdbart, selvom det bruges dagligt.

Der er tre kvalitetsklasser af skygge af skygge. De afhænger af hvilken del af dyrenes uld er taget fra. På dette afhænger brystets blødhed og hvordan det bliver vådt. Barbering børster kommer i forskellige størrelser. Undgå ekstreme - det er vigtigt, at penslen ikke er for lille, den fanger nok sæbe og kan trygt "gå" over ansigtet, men samtidig er det ikke for stort, så du kun kan køre igen på de områder, der ikke er blevet barberet første gang, og sæbe faldt ikke i mund og næse under sæbe. Nå selvfølgelig, husk - jo mere barberingsbørsten, jo større er forbruget af fugtighedscreme.

Som i ethvert område er der elitbørster - disse er børster med udskårne håndtag, lavet med hånden fra træ eller elfenben (ofte billardkugler). Standarden her betragtes som en børste Simpson. Før brugen bliver barberingen først gennemblødt i kogende vand - dyppet med børstehår i et krus varmt vand. I et stykke tid lugter børsten som en våd hund, men det er ofte kun de første par gange. Dette kan afhjælpes ved at vaske det med duftende shampoo, men husk: Denne duft er en del af processen. Når du forbereder dit ansigt til barbering, kan du enten vaske dit ansigt med varmt vand eller varme sæbe og tilsæt lidt kogende vand til det i underbenet.

Lad os gå tilbage til fugtighedscreme. Selvfølgelig kan du bruge moderne skum eller barberingsgeler, men for det meste giver de ikke de to hoved søjlerne en god barbering - fugtgivende og smørende. Derudover er entourage tabt.

Sæbe. Det er bedre at opløse sæbe i en stor kop, snarere end i en træunderborde. Tøm overskydende vand fra koppen og tør barberingsbørsten i den grad, at den holder op med at dryppe fra den. For at gøre dette er det nok for dem at slå på siden af ​​koppen flere gange. Derefter skal du lave cirkulære bevægelser med en lille børste i koppen for at slå skummet. Du vil se, at der opnås bobler af forskellig størrelse. Essensen af ​​processen er at opnå stabilt skum fra små bobler. Hvis opløsningen er for tyk, tilsættes vand. For god skumdannelse kan du tilføje et par dråber glycerin fra apoteket. Derudover er det et glimrende smøremiddel. Skummet på dit ansigt skal gnistre lidt, du skal anvende et tykt lag, så du ikke kan se huden.

Barberkrem i kombination med penslen - dette er Rolls Royce i barberingsindustrien. De fugter, smører og udstråler en kold aroma. Barberkrem er dyrere end sæbe, men de bruges mere effektivt, selvom du ikke bruger dem hver dag. Som regel produceres de i rør eller rør. En ekstruderet mængde creme størrelse med mandler med masser er nok til at barbere. Lathercreme også med en barberingsbørste. For at gøre dette, barberer creme skum på håndfladerne. Du kan bruge en kop, så du kan anvende "varm sæbe" - ved hjælp af kogende vand. Fortyndes med vand creme skum bedre og fugt. Barbering med tørringskrem kan kun sammenlignes med barbering med kartoffelskrælmer. Når fløden piskes i et fint bobleskum, anvendes det såvel som sæbe.

Påfør skum i lette cirkulære bevægelser. Det er nødvendigt at gøre sådan, at det ikke var synligt en hud, hårene var buede, og en hud blev fugtet. Påfør ikke alt skum på en gang - det er stadig nødvendigt for den efterfølgende barbering. Og glem ikke at købe en stand til en børste, som efter brug skal installeres på den og lade vandet dræne uafhængigt, så vil det vare lang tid.

Udvælgelse af barberkrem

Det er ikke let at finde mænd, der regelmæssigt bruger kosmetik. Som regel består deres pleje af ansigtet kun i brugen af ​​barberskum og forskellige fugtgivende balsam. Men hvis du vil have et attraktivt og sundt ansigt, er det tilrådeligt, at du regelmæssigt bruger forskellige midler til at passe på epidermis, hvoraf barberskum spiller en vigtig rolle.

Formål og funktioner

Et godt resultat afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​de midler, der anvendes til denne procedure. En af nøglerne er barberkremen, som efter barberingskremmen har en positiv effekt på epitelet, forbedrer ernæringen og giver et sundt udseende. Dette produkt udfører følgende grundlæggende funktioner:

 • sedation og desinfektion
 • blødgøring, fugtgivende og forbedring af epidermis ernæring;
 • beskyttelse af epidermis mod skadelige virkninger af miljøet
 • opretholdelse af epidermis sundhed og elasticitet
 • skabe en behagelig aroma.

Sådan vælger du en barberkrem

Dette produkt kan produceres i forskellige versioner ved hjælp af forskellige ingredienser. Når du vælger en barberkrem, skal du tage højde for en række vigtige faktorer, såsom hudtype, aroma, pris.

Valget afhænger af hudtype

Moderne producenter udvikler specielt produkter designet til specifikke hudtyper. F.eks. Er specielle fedtfrie produkter bedst egnet til mænd, der har fedtet hud. I modsætning hertil er det tilrådeligt at vælge sarte produkter med sådanne gunstige naturlægemidler som kamille og bisabolol. I dette tilfælde vil den ideelle løsning være et produkt, der indeholder vitamin E. Det hjælper med at berolige og reducere manifestationen af ​​irritation.

Valg af aroma

En vigtig funktion, som dette produkt udfører, er at give ansigtet en behagelig aroma. Denne faktor skal også overvejes, når du vælger dette værktøj. Til en aftenferie er stærke aromaer bedst egnet. Til morgen brug og ture til arbejde, tværtimod er det værd at vælge en lys duft.

Omkostninger til

En vigtig faktor er omkostningerne ved midler. Det anbefales at vælge produkter, der kun er velkendte mærker, men hvis du barberer hver dag, så kan det være dyrt. Derfor er det bedst at vælge modeller med den optimale kombination af pris og kvalitet.

Sådan bruges

Barberkrem er mere gavnlig for mænd end lotion. Det hjælper med at blødgøre epidermis og tørrer det ikke, fordi det ikke indeholder alkohol. Det skal påføres før barbering, gnides masserende bevægelser i et vådt ansigt. Dette vil hjælpe med at berolige og fugtgøre det. Derudover har dette værktøj i sin sammensætning forskellige regenererende komponenter, som forbedrer hudens tilstand. Det er bedst egnet til mænd med tør og normal hud. Samtidig anbefales det ikke, at personer med olieagtig hud bruger dem, da de vil bidrage til udseendet af acne. For dem ville den ideelle mulighed være lotioner indeholdende alkohol.

Populære mærker

Nivea

Nivea tilbyder to hovedmuligheder - en klassisk creme og et produkt designet til et følsomt ansigt. Det klassiske produkt indeholder i sin sammensætning mineraler og vitamin E. Det hjælper med at blødgøre ansigtshår og sikrer en glat bevægelse af barberbladet. Cremen til følsom hud skelnes ved brug af en unik blød Aktiv formel indeholdende kamille og vitamin E. Det hjælper med at blødgøre børsterne, samtidig med at ansigtet beskyttes mod irritation.

Proraso

Proraso-mærket tilbyder en bred vifte af produkter til mænd, blandt hvilke der er en creme til følsom hud, en mulighed for stive børster, et produkt med mentol og eukalyptus, en mulighed med E-vitamin og lakrids. De er lavet på den klassiske vegetabilske stearic basis. Sammensætningen af ​​disse midler indeholder kun naturlige, sunde ingredienser til ansigtet.

Gillette

Gillette produkter er gode muligheder for mænd med forskellige hudtyper. Kosmetik af dette mærke har en god effekt og en behagelig forfriskende duft, der giver dig en ladning af positive følelser for hele dagen. Middelene til dette mærke er velegnet til mænd, der fører en aktiv livsstil og sætter pris på mænds kosmetik af høj kvalitet.

Som vi kunne finde ud af, er barberkrem et alsidigt og effektivt hudplejeprodukt. Når du vælger det, skal du fokusere på den enkelte hudtype, aroma og pris.

Barberingsteknik

Sådan barberes

Hvis reglerne for hudpleje er de samme for kvinder og mænd, så for mænd er også barberhygiejne inkluderet i ansigtsplejen. Teknikken til barbering er velkendt. Under normale hudforhold anbefales barbering dagligt om morgenen, især med kraftig vækst af mørkt ansigtshår.

Det overvældende flertal af mænd begynder at barbere sig i deres ungdom uden nogen afskedige ord, lydigt efterligner processen med utrættelig kamp med ansigtshår, som de gentagne gange har set. Det er helt naturligt, at de meget vigtige nuancer til at forberede huden til et møde med en barbermaskine samt efterskærende ansigtspleje, bliver savnet af de samme unge mænd. Der er derfor holdningen hos nogle mænd at barbere så hadefulde og deprimerende proces, fyldt med ubehagelige fornemmelser, snit og bumser i ansigtet.

I mellemtiden ved fagfolk, at der ikke er noget mere behageligt og mere underholdende end daglig barbering. Det er kun nødvendigt at observere nogle nuancer.

Så blev det besluttet at barbere... Først skal du blødgøre børsterne, for skyll dit ansigt flere gange med varmt vand. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at forbrænde det - vandets temperatur skal være tolerabel for huden. For fuldstændigt blødgør hårdt hår, kan du bruge en varm komprimering, som i et par minutter påfører en klud fugtet med varmt vand på din hud.

Nu skal det bløde hår af et mislykket skæg og overskæg være grundigt soaped. Dette er også en proces, der ikke er uden tricks. Creme eller barberskum anvendes på den våde hud i ansigtet og inden for to til tre minutter giver de håret mulighed for at "føle" effekten af ​​cremerens særlige komponenter og derefter fortsætte til den faktiske barbering. Hvis du anvender en barberingsbørste til påføring af cremen på dit ansigt, er det tilrådeligt at få det bedste - fra badger eller egern uld - syntetiske stoffer er fuldstændig uønskede i en så delikat sag.

Nu er det tid til at afhente en barbermaskine. Efter skylning af bladet med varmt vand, kør det lige i retning af hårvækst. Det er naturligvis nogle steder, der er vanskelige at få adgang til en barbermaskine, at du skal gå "mod ulden", men det er bedre at ikke misbruge det - det er det der provokerer vores ubehagelige irritationer.

Skal begynde med kinderne. Men hagen og overlæben skal være barberet sidst, da det er her de hårdeste børster er placeret, hvor det er tilrådeligt at bruge barberkrem i længere tid for at opnå den nødvendige blødhed i håret. For at undgå udskæringer skal du skubbe knivbladet gentagne gange og grundigt med varmt vand.

Og endelig, den sidste fase. Efter at have fuldført den "chikanere på vinen" vegetationen på dit eget ansigt, skal du skylle det med køligt vand og vaske rester af sæbevand. Tør derefter af. Det er ikke nødvendigt at gnide samtidig hud - det er nok at vådte det med et blødt håndklæde. Og endelig skal alle barberede smøres med en creme, gel eller cologne. Hvad nogen kan lide.

Hvilken barbermaskine der skal bruges er et spørgsmål om smag og personlige vaner. Men kosmetologer siger, at en "farlig" barbermaskine giver den mest effektive barbering, efterfulgt af en sikkerhed (maskine), og kun på tredjepladsen er en elektrisk barbermaskine.

Hvilke andre elementer af udseendet hjælper dig med at få mere kendskab til piger, hvordan man bliver mere attraktive for alle omkringliggende kvinder på kort tid, finder sted på RMES-Basic-træningen.

6 bedste barberingsprodukter

Barbering produkter har længe været en egenskab af en ægte mand og en win-win gave til enhver lejlighed. Ja, og på kvindens hylde i badeværelset fandt de også et ærested. Find ud af hvad der er bedre: skum, gel eller barbercreme og hvilke mærker at give deres præference?

Hvad er bedre - skum, creme eller barbergel?

Type af midler

I dag er der tre typer barberingsprodukter:

Cream - den nemmeste og budgetversion af barberingsprodukter. Det er godt påført huden og er let fordelt, fugtigt huden. Men fløden kræver oftest brugen af ​​en barberingsbørste (som ikke er særlig praktisk) og kan ikke give en perfekt barbermaskine glide over huden, hvilket fører til irritation, nedskæringer og utilstrækkelig ren barbering. Eksperter mener, at barberkrem er det sidste århundrede og anbefaler det kun til mennesker med ubehagelig hud.

Skum - det traditionelle og mest populære værktøj til barbering. Det er let at påføre, fugtiger huden, blødgør hårene, giver en tilstrækkelig grad af glidning af knivene på huden, hvilket giver en behagelig barbering. Derudover er den altid klar til brug: For at få en del luftskum, behøver du kun et klik på ballonen. Barberskum bruges bedst af mennesker med bløde og sparsomme børster, unge mænd og teenagere.

Gel er den mest økonomiske i form af forbrug, men også den dyreste. Det adskiller sig fra den skum gelatinøse konsistens. Gelen påføres hårdere end skum, da det tager tid at "sløre" midlerne på huden. Dermatologer hævder dog, at denne anvendelsesmåde er yderst nyttig til huden: renser, toner, blødgør hår og perfekt forbereder huden til barbering. Barberingsgel giver den bedste barberglid og passer bedst til mænd med stive børster.

Indikatorerne for komfort omfatter mængden af ​​produktet og dens forbrugsmængde, emballeringsmuligheder, tilgængelighed og bekvemmelighed af dispenseren, sikkerhed og renlighed af barbering, aroma og generelle hudfølelser efter brug af produktet. Alle disse nuancer er rent individuelle, men det er dem der skaber det generelle indtryk af barberingsværktøjet og gør dig til at elske (eller ikke elske) det.

Hvilken producent af barberingsprodukter er den bedste?

På trods af de mange tilbud i butikkerne er der kun to ledere, der erobrede det russiske marked: Nivea og Gillette. Begge virksomheder producerer et komplet udvalg af gode barberprodukter (skum, cremer, geler), der er designet til forskellige hudtyper, og deler ligeledes forbrugerens anerkendelse. Loreal og Cliven produkter er også af god kvalitet, men de er mindre populære på grund af højere priser.

Lavpris segmentet er optaget af produkterne fra mærkerne Arco, Mennen, Gibbs og de indenlandske selskaber Liberty and Red Line. De har en lav pris (op til 100 rubler), en bred vifte og gode forbrugeregenskaber.

Der er mange redskaber til barbering fra kategorien farmaceutisk kosmetik (Avene, Ragase, Vichy) og luksusmærker (Loccitane, Shiseido, Clinique, Lancome, etc.). Kvaliteten af ​​de fleste af dem kan kaldes bedst, men på grund af den høje pris er disse midler ikke særlig populære.

Ranking af de bedste barberskum, cremer og geler - TOP-6

Price Expert valgte 6 populære barberingsprodukter.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Tip 1: Sådan bruges aftershave

Indholdet af artiklen

 • Sådan bruges aftershave
 • Må mænd bruge kosmetik
 • Sådan håndteres kløe intimt sted efter barbering

Sådan vælges aftershave

Sådan bruges aftershave

Tip 2: Sådan bruger du en lige barberkniv

 • - et spejl;
 • - lige barbermaskine;
 • - vand;
 • - barberkrem (helst på basis af glycerin);
 • - barbering børste

Tip 3: Sådan vælges et ansigts lotion

Sådan bestemmes hudtype

Først skal du finde ud af din hudtype. Omkring midten af ​​dagen, uden at vaske dit ansigt, skal du fastgøre et tyndt hvide ark eller serviet til midten af ​​panden. Hvis der er en plet tilbage af talg, er din hud olieagtig. Hvis pletten ikke er tydeligt synlig, har du sandsynligvis en blandet hudtype. Hvis der slet ingen plet er, er din hud tør.

Hvad skal man se efter, når man vælger en lotion til ansigtet

Nu ved du din hudtype. Du kan gå til butikken for lotion. For olieagtig hud er det perfekte middel, der indeholder zink. Det tørrer huden og hjælper med at bekæmpe acne og acne. Lotioner til olieagtig hud tilføjer stoffer, der indsnæver porer, eliminerer olieagtig glans og giver huden en mat finish. De rengør huden rent om morgenen, inden du bruger sminke og om aftenen, når sminke skal vaskes af.

Hvis du har blandet hud, så skal du bruge mere blide lotioner. Vælg et middel, der bevarer fugt og normaliserer hudens PH-niveau. Over tid vil de fede områder stoppe med at producere overskydende talg, og ansigtsudseendet vil blive bedre. Du ville bedre skifte mellem kosmetik, bruge morgenkrem til olieagtig hud, og om aftenen, tværtimod, fugtgivende. Derefter bliver din hud ikke for tør og samtidig slippe af med olieagtig glans.

For tør hud skal du få et nærende, fugtighedsgivende middel. Vælg en lotion, der indeholder glycerin, kamille, samt berigede olier, som vil give din hud en glød og glans. Brug lotion om morgenen, før du anvender makeup. Faktum er, at disse kosmetik næsten altid indeholder alkohol, og det kan tørre dit ansigt endnu stærkere. Om aftenen er det bedre at anvende en fed creme til din hud, der vil mætte cellerne med vand og nyttige elementer.

Hvorfor læse sammensætningen af ​​lotion?

Når du vælger en lotion til huden, skal du læse grundigt sammensætningen. Bemærk, at de mere naturlige stoffer en kosmetik har, jo mere gavnlig vil det være på huden. Derudover kan de kemiske elementer i sammensætningen forårsage allergier og irritation. Vær opmærksom på prisen. Et godt middel kan ikke koste for billigt. Værdi for pengene - kvaliteten er den vigtigste regel, når man vælger et kosmetisk produkt.

Kamillehårbelysning - procedurens hemmeligheder

Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).