Sådan vælges en elektrisk epilator til hjemmebrug

Fjernelse af uønsket vegetation har allerede taget rod i det moderne samfund som en naturlig hygiejnisk procedure. Der er mange måder at bekæmpe uønskede hår på, men de giver ikke altid mulighed for at opnå et langvarigt resultat.

Elektrokililatorer til hjemmebrug betragtes som et godt alternativ, hvor vurderinger tyder på høj effektivitet af deres anvendelse.

Typer og typer af elektroepilatorer

Essensen af ​​elektrolyse er at føre en elektrisk strøm direkte til hårpæren ved hjælp af en tynd nål, på grund af hvilken den ødelægges. Varme dræber akslen og hårsækkenet uden mulighed for genopretning. Denne metode er velegnet til alle former for vegetation.

Under proceduren behandles et lille område af huden, da effekten på hvert hår udføres separat. For at opnå 100% af resultatet er det nødvendigt at gennemføre et forløb af procedurer, der varer fra en til en halv.

Apparater til elektrolyse derhjemme er nål og pincet.

nål

Nåle er den mest effektive blandt elektriske epilatorer.

Under proceduren indsættes nålen i hårsækkenet til en dybde på ca. 0,5 mm og påvirkes af elektrisk strøm.

Denne type epilator bruges oftest i saloner, og de er ret dyre, men der er specielle modeller til hjemmebrug.

Nålene på enheden kan være lavet af forskellige materialer. For allergikere, for eksempel, er der nåle med guldbelægning, for personer med lave smertegrænser - med teflon.

I andre tilfælde kan du bruge de klassiske nåle af medicinsk stål.

Nålelektrolyse er yderligere opdelt i følgende typer:

 1. Termolyse. Har en vekslende effekt af højfrekvent strøm. Metoden gør det muligt at ødelægge hårsækken fuldstændigt, men det er ret smertefuldt, og det er ikke altid muligt at fjerne håret fra første gang.
 2. Elektrolyse. Hårene påvirkes af direkte strøm gennem hudens overflade. Indførelsen af ​​nålen under huden er ikke lavet, og derfor er metoden absolut smertefri. Men proceduren tager meget lang tid, da det tager flere minutter at påvirke hvert hår.
 3. Flash metode. Det er en type termolyse. Effekten viser sig at være en strøm med endnu større frekvens, men med korte intervaller i tide (blinker). Anmeldelser af nålelektropler af denne type vidner om deres høje effektivitet og mindre ømhed i sammenligning med andre.
 4. "Bland". Kombinerer termolyse og elektrolyse.
 5. "Sekventiel flash". Er en slags flash metode.
 6. Sekventiel blanding. Et træk ved fremgangsmåden er tilførslen af ​​en nuværende puls af mindre amplitude, og derfor nedsætter smerten.

pincer

Funktionerne ved arbejdet med pincet af elektriske epilatorer består i beslaglæggelsen af ​​hvert hår med en speciel pincet og passerer en elektrisk strøm gennem den.

Epilering på denne måde er fuldstændig smertefri og sikker. På grund af det faktum, at håret ikke har tilstrækkelig ledningsevne, forekommer den fuldstændige ødelæggelse af folliklerne ikke. For at forbedre ledningsevnen anvendes specielle geler.

Modeloversigt

Hvordan vælger man en elektrisk epilator? For at få svar på dette spørgsmål skal du først undersøge alle mulige muligheder. Der er flere modeller af elektriske epilatorer. De mest populære er:

 1. Humlebee 1000. Den klassiske version af denne enhed er mest velegnet til udførelse af epilering ved hjælp af flash-metoden. Det er ret kompakt og let at bruge, det produceres i Rusland. I modellen er der en separat koagulator til fjernelse af vorter og edderkopper.
 2. Cosmorem. Apparatets funktion udføres i henhold til typen af ​​hæmolyse. Den kan bruges både af fagfolk og hjemme. Fordelen ved enheden er dens overkommelige pris. Anmeldelser af elektropladeren Cosmor vidner om dens høje effektivitet, muligheden for at slippe af med unødvendig vegetation for evigt.
 3. Biomak EP 300. Enheden fungerer som "flash". Derudover er der en koagulator til fjernelse af papillomer, vorter og edderkopper.
 4. Biomak 400. Biomakapparatet til elektrolyse som en flash-metode virker. Denne model er mere kraftfuld i forhold til den forrige.
 5. Ross. En af de nyeste modeller er en temmelig stor enhed, perfekt til professionel fjernelse af uønsket vegetation. Enheden er udstyret med et stort antal driftsformer.
 6. Polly "Galatea". Det er også en enhed af indenlandsk produktion. Det virker i flere tilstande, ifølge typen: termolyse, blanding, flash. Det er ret kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge enheden, både hjemme og i kabinen.

I rangeringen tager den indenlandske enhed Bumblebee 1000 først og fremmest på grund af det faktum, at det er det nemmeste at bruge, og dets flash-type arbejde er mest effektivt. På verdensmarkedet er en af ​​de ledende stillinger besat af det spanske firma Ross, men enhederne fra denne producent er urimeligt dyre.

Anmeldelser af elektriske epilatorer er få, men mest positive. Brugere noterer sig kvaliteten af ​​proceduren på benene, nålen i dette område er lettere og mindre smertefuldt at indtaste. I bikiniområdet er processen meget mere kompliceret. Ifølge anmeldelserne anbefales det at udføre epilering på denne måde kun i den intime zone efter at have narret sig.

Brugsanvisning

Før elektrolyse derhjemme skal du først omhyggeligt læse instruktionerne for brug af enheden.

Forsigtig! Hårfjerning ved hjælp af en nål elektrisk epilator er en medicinsk procedure, så selv brug af enheden derhjemme kræver en vis mængde viden og færdigheder fra en person.

Ved brug af enheden skal følgende trin følges:

 1. Tilslut enheden til netværket og læg nålen i en speciel holder.
 2. Behandl området af hudoverfladen, som skal behandles med et antiseptisk middel.
 3. Indfør nålen i porerne, hvorfra håret vokser med ca. 0,5 mm. Det er nødvendigt at introducere det i retning af hårvækst, for den nærmeste tilgang til pæren.
 4. Klik på pladen for at give strøm. Efter en vis tid, der er skrevet i instruktionerne til enheden, slip pladen for at stoppe strømforsyningen.
 5. Fjern håret med pincet. Hvis dens fjernelse er let, blev proceduren udført korrekt.
 6. Gentag proceduren med et andet hår, afvige fra den forrige med 3-5 mm.

Hjælp! Der er modeller af elektriske epilatorer med automatisk strømforsyning, mens frekvensen er indstillet på forhånd. I dette tilfælde er der ikke behov for konstant at trykke på pladen.

Elektrisk hårfjerning kan også bruges til at fjerne hår i det intime område, men på grund af at huden her er mere følsom, er proceduren selv lidt mere kompliceret. For at mindske smerten anbefaler specialister at bruge forskellige smertestillende midler til lokal anvendelse.

Mulige konsekvenser

På grund af hudirritation under proceduren kan der opstå nogle ubehagelige symptomer efter det, som efter en tid forsvinder alene. Mulig forekomst:

 • ømhed følte i en periode efter epilering;
 • hævelse, rødme, hævelse, vedvarende i flere dage;
 • hududslæt i form af acne, papler, pustler, hudorme
 • skorpe eller peeling, som under ingen omstændigheder kan kæmes;
 • midlertidig pigmentering inden for hudbehandling
 • Synlige præstationssteder for injektioner, som ikke forsvinder i lang tid.

Mange af de angivne konsekvenser kan ikke undgås, men de kan minimeres ved at følge følgende anbefalinger:

 1. Efter proceduren må man kun bære løst tøj for at forhindre dets påvirkning på de nyrevne områder.
 2. I 2-3 dage efter epilering kan du ikke bruge kosmetik med undtagelse af antiseptika og helbredende salver eller cremer.
 3. Ca. en dag bør man undgå kontakt med vand på den behandlede hud.
 4. Fjern ikke skorstenen og skræl partiklerne under ingen omstændigheder.
 5. Du kan ikke solbade, besøge solariumet.
 6. Undgå overdreven fysisk anstrengelse, besøg på bade og saunaer, hvilket forårsager overdreven svedtendens, hvilket kan provokere forekomsten af ​​kløe.

Hjælp! Genopretningsperioden efter elektrolyse er sædvanligvis ca. 1,5-2 uger. I denne periode anbefales det at overholde ovennævnte anbefalinger.

konklusion

Elektriske epilatorer gør det muligt for dig at slippe af med overskydende vegetation for evigt i løbet af procedurer i en periode på op til et og et halvt år. Enheder er nål og pincet. Men vurderinger af nålelektroniske epilatorer til hjemmebrug indikerer deres større effektivitet i sammenligning med pincet. Men pincet på grund af manglende skadelige virkninger af huden forårsager ikke smerte og er helt sikkert.

Hvis du vælger den mest passende enhed, anbefales det at gøre dig bekendt med alle mulige muligheder. Før proceduren er det vigtigt at studere instruktionerne for brug af enheden, da kvaliteten af ​​det opnåede resultat afhænger af, hvor korrekt implementeringen er. Efter proceduren kan der opstå ubehagelige konsekvenser, som kan minimeres ved at følge enkle anbefalinger.

Hvordan man bruger epilatoren korrekt, så den ikke gør ondt, vokser håret ikke ind. video

Glat, velplejet hud uden overskydende vegetation er en vigtig del af billedet af en moderne kvinde. For at opnå dette mål tilbyder skønhedsbranchen forskellige typer af epilatorer til hjemmebrug.

Hvis hårfjerningen er tilfredsstillende så længe som muligt, skal du kende de grundlæggende regler for denne procedure.

Typer af moderne epilatorer

I dag findes følgende typer af epilatorer på markedet:

pincer

Giver præcis og fuldstændig depilation, ideel til første brug. Den eneste advarsel for at fjerne alt, skal behandle stedet flere gange;

Diskdrev

Sådanne epilatorer er ikke helt egnede til første depilering, da hvis du bruger skiveepilatoren for første gang, tillader diskene ikke dig helt at fjerne vegetationen, bryde kernen og efterlade en rod med en ødelagt vækstvej i dybden af ​​epidermis.

Resultatet vil være kortlivede, indgroede hår og lokale betændelser kan forekomme.

Fordelene ved epilatoren over andre hjem hårfjerning produkter

Epilatoren har sådanne fordele:

 • Brugervenlighed: Enheden håndterer helt for meget hår i hjemmet, for brugen behøver ikke specielle færdigheder.

Der er modeller, der kan bruges under badet eller i vandreture

 • Lille størrelse, nem at gemme og pleje. Du kan tage dette nødvendige tilbehør med dig på en rejse, det er let og tager ikke meget plads;
 • Tilgængelighed: På markedet er der mange modeller af enhver priskategori;
 • Spar tid og penge i sammenligning med kosmetikerens besøg;
 • Effektivitet: glat, fløjlsagtig, slank hud. Resultatet af depilation varer 2-3 uger afhængigt af struktur, farve og intensitet af hårvækst, den valgte model.

Over tid øges kløften mellem sessioner (op til 1 måned eller mere), da svækket hår vokser langsommere og mindre.

Kontraindikationer

Det anbefales ikke at bruge epilatoren i følgende tilfælde:

 • skader på huden (sår, udskæringer), eksem, betændelse i hårsækkene;
 • åreknuder
 • sfæriske, konvekse mol;
 • diabetes mellitus (hvis sygdommen har ført til lav immunitet).

Vær forsigtig og opmærksom, når du fjerner hår i følsomme områder under graviditeten (især i bikiniområdet).

I løbet af denne periode anbefaler lægerne ikke at holde aktiviteter, der kan forårsage smerte, hvilket kan påvirke en kvindes velvære og psykologiske tilstand.

Korrekt forberedelse til hårfjerning derhjemme

Før depilering skal du bruge en fugtgivende kropscreme dagligt (mindst 3-4 dage), skal du anvende en skrubbe 1-2 dage før sessionen for at fjerne toppen af ​​den keratinerede epidermis.

Inden for en uge før proceduren anbefales det ikke at solbade, da solen (eller garvningen) tørrer huden. Fjernelse af vegetation fra tør hud kan forårsage irritation og sår.

Ved brug af epilatoren for første gang er det nødvendigt at forberede huden korrekt. Ved at tage et varmt brusebad eller bad åbner porerne perfekt, og depilationen bliver mindre smertefuld, vil rødderne blive svagere.

At være interesseret i hvordan du bruger epilatoren for første gang, forberede din hud - tag et varmt bad eller en brusebad, som vil bidrage til åbningen af ​​porerne.

Derudover kan tørre og hårde stænger afbrydes. Det er vigtigt at huske, at før du bruger epilatoren for første gang, skal du læse instruktionerne til brug. Mange modeller er designet til at fjerne overskydende vegetation fra en helt tør overflade.

Ved brug af epilatoren for første gang skal du indstille minimumshastigheden, fordi hvis du tidligere har barberet overskydende, har håret en tyk, tæt struktur, du kan kun fjerne dem ved lave hastigheder.

Før epilering af et bikini- eller underarmområde anbefales det at dække følsomme områder med talkum eller babypulver. Dette vil affrædere slagområdet, forsegle stangen, som følge heraf vil koblingen af ​​enhedens hoved og hårene være pålidelige, hvilket giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udføre proceduren.

Armhulen og bikiniområdet er meget ømme områder af kroppen, der er udsat for smerte, så du skal forsigtigt strække huden, hvilket vil gøre det lettere og fremskynde processen.

Når du behandler det intime område, kan du anvende en spray med en frysning eller salve indeholdende lidokain. Perfekt egnet creme "Emla" (det er tilladt at bruge selv til gravide kvinder). Du kan bruge kølemiddlen.

Nogle mennesker drikker smertestillende midler 30 minutter før epilering, men dette er kun berettiget til kvinder med en meget lav smertetærskel.

Før depilation skal der laves en lille fodmassage: lette klappende bevægelser vil slappe af epidermis og processen vil være mindre smertefuld. De mest følsomme områder på benene ligger på anklerne og under knæene, så det er bedre at starte fra andre områder, så huden er lidt "brugt" til fornemmelserne.

På grund af den flade overflade tager depilering af benene ikke meget tid (dog ved anvendelse af epilatoren for første gang tager det mindst 30-40 minutter).

Ifølge lægerne, et par dage før menstruation, stiger smertetærsklen for kvinder. Derfor er det bedre at udføre den første procedure i denne periode, hvis der er en mulighed.

Grundlæggende regler for hårfjerning

Når du fjerner overskydende vegetation med en epilator, bemærk følgende anbefalinger:

 1. Den optimale længde af hår til depilering derhjemme ved epilatoren skal være ca. 5 mm, da pinceterne ikke kan klare en meget kort stang, og længere hår kan trækkes meget smertefuldt ud, kan der forekomme sår.
 2. Bevægelsesretningen skal være imod hårets vækst, ellers vil enheden bryde stangen og ikke trække op med roden.
 3. Under proceduren kan du ikke trykke på enheden på enheden i kroppen, ellers kan du ridse og optage irritation.
 4. Det er nødvendigt at holde enheden i en lille vinkel, så pincettene helt fanger hvert hår.
 5. Det er bedre at gennemføre en session om aftenen, før du går i seng, fordi rødme og irritation vedvarer i nogen tid i de behandlede områder, og om aftenen er følsomheden lavere.

Hudpleje efter epilering

Eksperter anbefaler efter hudpleje at tage sig af huden korrekt:

 1. Huden bør let masseres med en isterning, behandlet med en desinficerende opløsning indeholdende alkohol, derefter smurt med baby creme (eller enhver kamille creme, calendula, aloe vera, te træ ekstrakt).
 2. De første 1-2 dage (indtil rødmen er gået) anbefales ikke at besøge poolen, badet og også tage solbadning.
 3. Effekten varer længere, hvis du bruger hårvæksthæmmende midler.
 4. En gang hver 2-3 dage skal du anvende en skrubbe, mens du tager et bad eller et bad, brug massage svampe - dette forhindrer håret i at vokse ind i huden.
 5. Brug regelmæssigt fugtgivende kropscreme.

De mest populære modeller af hjemmepilatører

Philips HP6420 / 00 Satinelle

Enkel, meget praktisk at bruge, funktionel enhed. Apparatets hoved kan let fjernes og skylles under rindende vand.

Lav pris: 1 400 - 1 500 gnid. Afviger i høj pålidelighed og holdbarhed.

Philips BRE610 / 00

Kroppen er ergonomisk, har en S-formet silhuet, takket være det langstrakte håndtag gør det nemt at få de fjerneste dele af kroppen. Håndtaget på enheden er dækket af en skridsikker belægning, så hårfjerning kan udføres i brusebadet.

Laget af et keramisk materiale fjerner enhedens hoved de svageste og fineste hår i én bevægelse, hvilket reducerer procedurtiden og giver et langt, fejlfrit resultat.

Lyse lys vil ikke tillade noget hår at gå ubemærket, og en massage dyse reducerer smerte.

Hold enheden vinkelret på det område, der skal behandles. Hoved - aftagelig, vaskbar.

Modellen er uundværlig til rejser, da det indbyggede batteri giver dig mulighed for at gøre hårfjerning helt overalt uden at være bundet til en strømkilde.

Pris fra 3 700 gnid.

Braun Silke-Epil 3 3170

Smuk model, tidtestet. Ergonomisk krop, der er behageligt at holde, massage ruller stimulere og slappe af epidermis, hvilket hjælper med at reducere smerte. 20 pincet, lys baggrundsbelysning SmartLight giver mulighed for helt at fjerne vegetation, selv på vanskelige steder.

Fingersystemet løfter vedhængende hår og styrer dem mod pincetten, resultatet er perfekt glat, silkeagtig hud.

Det er meget bekvemt, at det revne hår ikke akkumuleres enten på børsten eller på pincetten, de samles ikke under det roterende hoveds mekanisme.

Enheden kan købes i gennemsnit for 3.000 rubler.

Braun Silke-epil SE 3270

Modellen suppleres med 3 dyser: barbering, trimmer og massager. Denne konfiguration giver dig mulighed for at udføre den mest behagelige fjernelse af overskydende fra bikiniområdet.

Pris: 3 150 gn.

Rowenta EP5660 Silence Soft

Afviger effektive støjreduktionssystem. Dobbeltforseglet hus gør det muligt for enheden at arbejde meget roligt. Takket være en særlig teknologi fjerner pincet hår, der er mindre end 0,5 mm i længden.

Massageballer reducerer smerter i løbet af en session, med lyse lys giver dig mulighed for at fjerne alt, der er unødvendigt. Feature af modellen - en lang ledning. Pakken indeholder dyser: Til sarte områder, trimmer, til peeling, til barbering.

Det optimale forhold mellem pris og kvalitet - prisen er ca. 3.000 rubler.

Før du bruger epilatoren for første gang, anbefales det at tørre det behandlede område med specielle vådservietter (f.eks. Braun), dette vil afkøle og bedøve epidermis.

electrodepilator

I forfølgelsen af ​​skønhed gør kvinder ofre - en smertefuld hårfjerning med en elektrolytisk epilator, som hjælper med at slippe af med uønsket vegetation for evigt.

Electroepilator er en enhed til fjernelse af uønsket hår permanent. Det kan beskrives som følger: En lille boks med tænd / sluk knapper, en skærm og et stik til en pen med en nål, direkte en pen med en nål, et bandage på armen med en neutral elektrode, et sæt engangse nåle til proceduren.

Essensen af ​​elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet med elektrisk strøm, som kommer til pæren gennem en tynd nål indsat under huden. Kosmetisk elektrolyseprocedure anses for at være den mest effektive til at fjerne uønsket hår permanent i bikiniområdet, på ansigt, ben og arme og på kroppen som helhed. Det anbefales dog ikke at udføre sin subspecies termolyse i armhulenes område på grund af placeringen af ​​et stort antal lymfeknuder der.

Hvad er det?

En tynd nål indsættes under huden i follikelområdet og udledninger af elektrisk strøm strømmer igennem den. Varme dræber hårets krop og pæren uden mulighed for genopretning. Varmen klæber med mørkt, tyndt og tykt, gråt, bleget hår, i et ord, med absolut nogen. I løbet af en session behandles et lille hudområde, da det er nødvendigt at handle hver follikel separat. 100% resultat af hårfjerning opnås efter et forløb af procedurer, der kan vare i et og et halvt år.

arter

 • nål

Den mest effektive type elektroepilatorer. Essensen af ​​denne epilering er indførelsen af ​​en tynd nål i hårsækkenet (til en dybde på ca. 0,5 mm) og eksponering for en elektrisk strøm. Normalt anvendes nål-type elektroepilatorer i en specialiseret salon og har en høj pris (men der er modeller til hjemmebrug).

Nålelektropler har nåle fremstillet af forskellige materialer. Medicinske stålnåle er en klassiker, der bruges til patienter med en normal smertegrænse og ingen allergier. Kosmetologer bruger nåle med guldbelægning til inveterale allergikere, og for dem der ikke tåler smerter med teflon.

 • pincer

Hvert hår er fanget af pincet, hvorigennem en strøm passerer inden for få minutter (normalt 1-2). Elektrisk hårfjerning med en pincet er helt smertefri og sikker, men eksperter stiller spørgsmålstegn ved dens gennemførlighed: håret har ikke høj ledningsevne, så strømmen når ikke hårsækken, det vil sige, det ødelægger det ikke fuldstændigt. Så opfandt forskere specielt elektrisk ledende geler - de hjælper elektricitet til at komme til hårets papiller.

Elektrisk nålfjerning er opdelt i flere typer i tillæg:

 1. Termolyse er den vekslende effekt af højfrekvent strøm, som leveres til hårrotten ved hjælp af en medicinsk nål. Det betragtes som den mest effektive procedure til fjernelse af håret, fordi det ødelægger follikelen fuldstændigt (det fjernes simpelthen af ​​varme). Termolyse er en temmelig smertefuld procedure, men det er ikke altid muligt at fjerne håret første gang. Undtagelsen er den buede form af folliklen, som er modtagelig for ødelæggelse i anden eller tredje gang og skyldes normalt hårnålskader - voksning, voksning, sukker eller en regelmæssig epilator.
 2. Elektrolyse er en praktisk talt smerteløs metode, som er baseret på strømforsyningen til follikel gennem hudoverfladen. Nålen er ikke indsat under huden, og derfor krænker ikke dens integritet. En konstant strøm på overfladen af ​​huden danner natriumioner, sidstnævnte i kombination med vævsfluid danner en alkali under den. Alkali "dræber" hårsækkenet, sidstnævnte bliver så let fjernet sammen med hårets "krop". På det tidspunkt er denne metode ret lang - det tager flere minutter at behandle hver follikel, selvom epilatoren har flere nåle.
 3. Metoden til "blanding" kombinerer de to procedurer, der er anført ovenfor. Follikelen opvarmes under virkning af højfrekvent strøm og ødelægges af alkalisk syre gennem elektrolyse. Der er specielle enheder "Blend", hvis indstilling sker automatisk i forhold til kundens hudspecifikationer (typen af ​​dermis, følsomhed, smertegrænse osv.).
 4. "Flash" er en type termolyse. Det adskiller sig ved at levere en strøm med endnu højere frekvens (ikke mere end 2000 kHz) og en forkortet forsyningstid, dvs. strømmen leveres ved blink. Meget effektiv og mindre smertefuld elektrolysemetode, designet til at arbejde med fine hår.
 5. Den sekventielle blanding er mindre smertefuld på grund af reduktionen af ​​den nuværende amplitudepuls.
 6. "Sekventiel Flash" er en variation af den klassiske flash-metode. Follikelen påvirkes af højfrekvent sinusformet vekselstrøm, det vil sige at forarbejdningshastigheden af ​​hver papilla øges, og kvaliteten forårsager hår af forskellig tykkelse til at dø.

Egenskaber og fordele

Elektrolyse er den mest effektive metode til at håndtere uønsket ansigts- og ansigtshår. Han har mange fordele og ulemper. Til at begynde med bemærker vi positiverne:

 • Velegnet til alle typer og farver af hår og hud, og endda håndterer lyse hår (i modsætning til foto og laser hårfjerning);
 • Det kan påføres på alle områder på ansigt og krop, herunder auricle, hage og næse;
 • Eliminerer uønsket vegetation med 100%;
 • Fremgangsmåden udføres i kabinen eller hjemme;
 • Enheden til proceduren kan være hjemmelavet.

Elektrolyse har mange funktioner, der kan skubbe en kvinde eller mand fra hende:

 • Smertefulde fornemmelser under proceduren. Anordningen til hårfjerning ved elektrolyse refererer til nålen, men indebærer ikke indføring af en nål under huden og forårsager derfor ikke alvorlig smerte, i modsætning til termolyse med en nål, der trænger ind i hårsækkenet med 0,5 mm.
 • Behovet for at fuldføre hele kurset, som ikke kan kombineres med andre metoder til hårfjerning og depilering. Elektrolyse udføres med et kursus på op til 30 procedurer for en zone. I løbet af en session behandles ikke mere end 30% af hårsækkene (i et område - ben, bikini, armhuler), fordi proceduren er smertefuld (især nålformet). Efter den fuldstændige behandling af en zone er det nødvendigt at vente fra 3 måneder til et halvt år for at "reserve" hårene skal vokse. Ca. 80% af kropshår er i aktiv vækst, de andre 20% er i "dvaletilstand", og for at vække dem skal du vente på deres manifestation. Det er strengt forbudt at fjerne hår med en barbermaskine eller voks i løbet af elektrolysen.

Hvordan man bruger epilatoren?

I dag er der et stort udvalg af forskellige modeller af elektriske epilatorer og instruktioner til deres brug, men spørgsmålet om hvordan man bruger epilatoren er stadig relevant. Nå, hjemmeapparatproducenter tager ikke højde for de mange nuancer, der angår kvinder. Så vi er nødt til at skønne, vandre gennem de endeløse og umiskendelige udvidelser af internettet på jagt efter den nødvendige information. Nå, vi vil forsøge at hjælpe alle dem, der kæmper med overskydende hår med dette instrument.

For det første for at effektivt fjerne hår, skal du først... vokse det. Du skal ikke bekymre dig, vokse hår bølge nok for kun en halv millimeter. Stærkt voksede hår gør også epilering vanskelig. En længde på en halv millimeter hjælper epilatoren til nemt og sikkert at tage fat på et hår. Derefter skal du forberede huden til denne procedure.

 • Tag et varmt bad - hvis porerne udvides, vil hårfjerning være lettere. Nu på markedet for husholdningsapparater er der allerede opstået modeller, der tillader proceduren uden at komme ud af vandet.
 • Når du bruger standardmodellen til epilatoren, skal du tørre huden efter at badet har været godt.
 • Hvis det ønskes, kan du bruge en affedtnings lotion, men dette er valgfrit. Det vigtigste er ikke at gøre den omvendte procedure - fugt og nære. Ellers bliver hårene olieagtige, glatte og bliver dårligt fanget af epilatoren.

For effektivt at bruge den elektriske epilator skal du justere den hastighed, hvormed maksimal effekt opnås. Når alt kommer til alt vil et groft og tykt hår med høj hastighed simpelthen bryde, og vores opgave er at fjerne den fra follikelet. Derfor vælger vi områder med de mest grove hår - og eksperimenterer.

Før epilatoren til bunden op imod hårets vækst og forsøge at holde det vinkelret på huden. Selve huden skal være lidt strækket med din fri hånd på epilationsstedet. Dette giver dig mulighed for hurtig og renere at behandle det ønskede område, og endda lidt reducerer ubehag. Så snart ubehaget forsvandt, kan dette websted betragtes som renset, og det er på tide at gå videre til det næste.

Sådan minimeres ubehag under brugen af ​​epilatoren?

I forventning om smerte spændes vi ofte og det giver endnu større ubehag. Så prøv at skabe de mest afslappende forhold:

 • Tænd din yndlingsmusik
 • Tag en pause fra nogle hyggelige minder
 • drømme,
 • Forestil dig, hvordan forbløffende du vil passe på, at du slippe af med unødvendig "vegetation".

Du kan starte proceduren fra de områder, hvor hårene er tyndere, og så tilpasser kroppen sig gradvist til smerten. Prøv at udføre proceduren i flere faser, især hvis du har en høj smerte tærskel.

Efter at have fjernet håret, lindrer irriteret hud. Påfør et beroligende middel til det. Ofte, selv efter alle de trufne foranstaltninger, vises der stadig røde prikker på huden. Vi trækker trods alt et hår med en "rod". Husk på, om du vil sætte dine helt glatte ben for alle at se. Det er bedre at bruge hårfjerning to dage før ovennævnte begivenhed.

Efter hårfjerning med en elektrisk epilator vokser nye hår tynde og svage. Der er positive og negative punkter på dette. Den gode nyhed er, at følgende epileringsprocedurer er meget nemmere og giver mindre ubehag. Det dårlige er, at et svagt hår til tider kan vokse ind i huden.

Dette forudsætter, at du ikke bruger eksfolieringsmidler og hårde vaskeklude. Men hvis du har en kropsskrub og gnider jævnligt huden med en vaskeklud, har du ikke problemer med hår, der ikke har trængt ind i huden, og smukke og glatte ben vil glæde dine øjne i tre til fire uger. Derfor er brugen af ​​elektrisk epilator stadig mere populær.

Og endelig, det sidste stykke rådgivning - ikke snyde dig selv og forberede dig på denne procedure, som om at torturere. Bed bedre om, hvor fantastisk du vil passe på - og smil!

Hvordan man bruger epilatoren og ikke skifte hårfjerning til tortur

"Brug vores epilator, det fjerner håret smertefrit!", "Endelig kom der en epilator, der gør din hud glat uden smerte!" - Som i disse reklamer blinker nu og da på tv-skærme. Men enhver pige, der i hvert fald i sit liv holdt en epilator i hendes hænder og brugte den til det tilsigtede formål, ved: reklame lyver! Det er ligegyldigt, hvilke geniale markedsførere af kendte virksomheder inspirerer kunderne og lovende øjeblikkelig og let bortskaffelse af overskydende vegetation på kroppen - virkeligheden er helt anderledes. Faktisk er dette en ret smertefuld proces, som kræver tid, tålmodighed og mod. Og ofte efter brug af epilatoren fremstår hudirritation og indgroede hår.

Så hvad skal man gøre, gå tilbage til den gamle barbermaskine eller andre midler til at fjerne uønsket hår? Eller er det muligt at tæmme dette dyr med roterende hjul og lære at bruge epilatoren korrekt? Giv ikke op: epilatoren er langt fra det værste middel, det har mange fordele i forhold til andre måder at fjerne overskydende hår. For det første at have købt en epilator én gang, kan du bruge det hjemme, uden at ty til hjælp fra dyre specialister. For det andet giver det virkelig et godt resultat: håret efter behandling vokser ikke fra to til fire uger, og de virker tyndere og svagere.

Selvfølgelig har hver tønde med honning sin egen flyve i salven, og så vidt angår brugen af ​​epilatoren er der en hel suppe lad. Og hans navn er smerte. Nogen er stærkere, nogen er svagere: alt afhænger af smertestærsklen for hver. Imidlertid fjerner mange piger efter mange epileringsprocedurer ofte de smertefulde fornemmelser, så de let fjerner hår på sådanne følsomme områder af huden, som bikini og armhuler. For at hjælpe dig med at tilpasse til denne enhed og gøre proceduren så effektiv som muligt, giver vi nogle værdifulde tips om, hvordan du bruger epilatoren korrekt.

Betingelser for brug af epilatoren

For at spindehjulene får fat i hårene fuldstændigt og fjerner dem fra roden, skal hårets længde være omkring en halv centimeter. Dette er ikke særlig praktisk for de piger, der ikke kan lide at "dyrke" ubehagelig vegetation på åbne områder af kroppen, men ellers er det simpelthen umuligt at fange et hår. Den eneste trøst for sådanne unge damer kunne være tanken om, at de i næsten en måned ikke vil røre ved denne skadelige maskine, fordi hårene virkelig ikke vokser i meget lang tid.

Som regel har en epilator mindst to hastigheder. I langsom tilstand er det praktisk at arbejde for begyndere: hårene trækkes langsomt ud, og der er mulighed for at forberede sig på smerte. For de "hærde" repræsentanter for det svagere køn, som er vant til at bruge enheden for længe siden, er en højere hastighed ret egnet, for som de ovenfor nævnte med tiden bliver de smertefulde fornemmelser svagere. Men ikke kun ved udtrækning af det hele: Den forskellige hastighed på epilatoren er velegnet til forskellige tykkelser af hår. Den skinnede håret, jo langsommere skal epilatormodus være, ellers vil det ikke trække det ud, men bare bryde hudoverfladen. Prøv at eksperimentere med forskellige dele af kroppen, hvor overskydende hår har forskellig tykkelse.

For at minimere smerte, start epilering med fine hår. Så du vil blive brugt lidt og tilpasse til enheden, før du går videre til tykkere hår. Det er overhovedet ikke overflødigt at tage et varmt bad før epilering - så dine porer åbner og det bliver meget lettere at trække håret ud. Kun i intet tilfælde smøre kroppen med cremer og lotioner, ellers bliver hårene glatte, og du vil have alvorlige vanskeligheder ved brug af epilatoren.

Tryk ikke på epilatoren for hårdt, hold den under en lille hældning og udfør en simpel hårvækst. Jo langsommere du gør det, jo flere ekstra hår vil blive fanget, og jo mindre irritation vil være på huden. Rød prikker vises under alle omstændigheder - dette er et tegn på, at brugen af ​​epilatoren var vellykket, og hårene er trukket ud af roden. For at berolige huden efter epilering, brug en speciel lotion.

Og selvfølgelig, prøv at justere dig selv psykologisk. Tænd din yndlingsmusik, lys duftende stearinlys, lover dig selv at købe noget flot efter epilation - i et ord kan du gøre alt, der vil distrahere dig fra ubehagelige fornemmelser. Tænk ikke på smerter - forestil dig, hvordan bedøvelse du vil se efter en smertefuld procedure.

Underarm epilation og bikini område

Behandl den sarte, følsomme hud i armhulerne og i bikiniområdet, enten af ​​de stærkeste piger, eller af dem med en meget lav smertegrænse. Men hvis du beslutter at gøre hårfjerning på disse ømme steder, så har du brug for følgende tips:

 • I modsætning til en stor, flad hud (f.eks. Ben) kræver epilering af bikini og underarm områder en særlig tilgang. Vær ikke bange for, hvordan du forsinker huden, så området bliver lidt glattere, og det er mere bekvemt at bruge epilatoren.
 • Sørg for, at hårene ikke er lange, ellers vil epilatoren heller ikke være i stand til at trække dem ud, eller smerten bliver uudholdelig. Desuden trækker du et par tykke, lange hår, du kan let skade din hud. Forbered huden på forhånd og trim den ekstra længde.
 • For at reducere smerte, prøv at få en epilator med forskellige dyser. For eksempel er der dyser med specielle mekaniske børster, der masserer huden efter fjernelse af håret og slukker for smertens følelse. Der er dyser med et reduceret antal pincet, og der er - med en helium "mitten", som før afkøling afkøles i køleskabet. Du kan godt købe en af ​​dem. Selvfølgelig vil smerten stadig forblive, men det vil stadig ikke være så stærk.

Problem med indgroede hår

Uanset hvor effektiv epilatoren var, er der stadig et problem efter brugen - det er håret der er vokset. Men det mest ubehagelige er, at dette problem ikke kun er et spørgsmål om æstetisk udseende, men også om hudens helbred generelt. Efter alt hvad er indgroede hår? Disse er hår, der efter epilering er blevet så tynde og svage, at de ikke kan vokse gennem det øvre lag af epidermis og krølle, udvikle sig lige under huden. I denne sag er der endda en medicinsk term - pseudo-folliculitis.

Hvordan undgår man denne svøbe og hvad skal man gøre, hvis hårene allerede er kommet? Lad os først tale om forebyggelse af indgroet hår. Først og fremmest er det værd at huske på, at dette problem forekommer hos piger, der ikke har forberedt huden til epilering. Foruden at købe en dyr enhed og evnen til at holde den i den rigtige vinkel, skal du huske om tilstanden i din egen hud. Det er nødvendigt at exfoliere det regelmæssigt ved hjælp af skrubber og tykke vaskeklude, mens du tager et brusebad.

For at håret skal kunne overvinde det øverste lag af hudoverfladen, skal sidstnævnte være blød og blid, hvilket betyder at du ikke må glemme at bruge cremer, der passer til din hudtype. Piger, der bruger epilatoren, har længe lagt mærke til, at hårfjerningsprocessen på en glat velplejet hud er meget lettere. Tro mig, ikke kun ansigtets hud kræver pleje, men resten af ​​kroppen også. Glem ikke at gøre det!

Mange kosmetiske butikker sælger speciel kosmetik, som forhindrer indgroede hår efter epilering. Dette er en ægte frelse for alle piger, der beslutter at gøre hårfjerning hjemme. Et andet tip: Brug ikke syntetiske undertøj og strømpebukser af dårlig kvalitet, og epilering selv bruger før sengetid. Brug ikke tøj, hvor håret er fjernet. Ideelt set er det bedre at sove denne nat nøgne.

Hvis de indgroede hår allerede har dukket op, så er vores hovedråd dette: Brug ikke en nål og alkohol til at fjerne dem. Pseudo-folliculitis er en inflammatorisk sygdom, så du bør ikke vælge en nål, der risikerer at forværre hudens tilstand og bringer infektion der. Lad betændelsen passere - håret vil efterhånden komme ud, og så kan du nemt fjerne det med pincet. Men her er det umuligt at udføre en gentagen epilering ved indgroede hår under alle omstændigheder.

Sådan bruges epilatoren til højkvalitets hårfjerning

Der er mange måder at slippe af med uønsket hår på kroppen, og vores dagens historie er blot en af ​​de største opfindelser af menneskeheden, der giver os mulighed for et par uger kan ikke engang huske, at vi har et sted der er overskydende hår - på apparatet! Hvordan man bruger epilatoren for at opnå en perfekt glat hud?

Siden oldtiden har det lange, tykke og skinnende hår været stolt af kvinder og piger. Hvad kan man sige om den anden vegetation på den kvindelige krop - det har aldrig været attraktivt, og hele den smukke halvdel af menneskeheden forsøgte på alle måder at slippe af med det. Hvor meget lettere var det for damer i middelalderen - lange nederdele, brede kapper og cape kunne maske uønskede hår på deres ben. Men i vores alder af mini-nederdele og oprigtig bikini er overskydende hår helt uacceptabelt!

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren

Uden tvivl anses epilatoren for at være en af ​​de mest effektive enheder beregnet til hårfjerning. Den eneste ulempe kan kun kaldes tilstedeværelsen af ​​smerte under epilering. Men du kan klare dem. Hvordan? Lidt senere vil vi fortælle om det.

Prioriteter for brug af epilatoren

 • Hvis du tidligere har brugt en konventionel barber til hårfjerning, så ved du sikkert, at en barberkniv ikke er i stand til at fjerne hele håret, det skærer kun den del der er over huden. Den resterende del af pæren vokser hurtigt, næste dag er det synligt for det blotte øje. Epilatoren fjerner håret helt! "Efter at have nået sine sanser", kan hårpæren give en ny proces ikke tidligere end tre eller fire uger. Bare tænk - en hel måned kan du ikke tænke på fjernelse af håret, er det ikke godt!
 • Uden at besøge dyre salonprocedurer, i et roligt og afslappet hjemmiljø kan du langsomt udføre hårfjerningen alene. Desuden kræver dette ikke nogen særlig træning eller særlig viden. Efter at have læst vores anbefalinger kan du nemt klare denne opgave.
 • Enhver anden form for hårfjerning kræver ekstra værktøjer og manipulationer: For eksempel er der brug for en speciel creme til barbering, og både før og efter påføring af en barbermaskine, og uden at tage brusebad er det ikke nok. Til voksning har du også brug for mange værktøjer - en speciel krukke til opvarmning af voks og voksstrimler. Og epilatoren kræver ikke mere end noget værktøj, han alene er i stand til at udføre hele proceduren for hårfjerning fra begyndelsen til slutningen.
 • Er det svært at bruge? Forvirrede instruktioner til brug? Intet af dette er, hvor det kommer til at udføre hårfjerningsprocedurer med en epilator. Let at bruge, nem at vedligeholde, opbevare og transportere - alt om det. Hvis du prøver at fjerne hår med en epilator, vil du helt sikkert sætte pris på fordelene ved denne metode.
til indhold ↑

Sådan bruges epilatoren

Hvis du beslutter dig for at bruge epilatoren for første gang til at fjerne hår, skal du prøve at følge disse enkle, men meget vigtige regler.

Den hurtigt roterende epilator mekanisme er designet til at fastholde og fjerne uønskede hår. Derfor, inden hårfjerning, vent indtil hårene, der tidligere er fjernet og vokser igen, har nået en længde på flere millimeter. Hvad skal være deres nøjagtige længde, du kan bestemme empirisk under selve proceduren - hvis håret er for kort, vil epilatoren simpelthen ikke fange det.

Drejningshastigheden af ​​epilatorens mekanisme kan justeres; For dem, der skal bruge det for første gang, anbefaler vi at indstille minimumshastigheden. For meget hastighed kan føre til, at fine hår ikke bliver fjernet, og vil bryde af ved bunden, så næste dag vil du få en "børste".

Før du fjerner hår, er det tilrådeligt at tage et varmt bad, eller i det mindste et varmt bad (15-20 minutter vil være nok). Hvorfor gør det Hudens overflade vil fordampe, blive bredere, og epileringsproceduren vil være meget nemmere og mindre smertefuld. OBS: For at bruge epilatoren til konventionelle modeller skal huden tørres ordentligt.

Dette råd gælder ikke for nye udviklinger, de mest moderne modeller kan bruges selv under vand! Eksempelvis har fabrikanten Braun, som i sin serie af epilatorer frigivet modellen Braun Silk-épil 7 7681 Legs, Body, bevist sig meget godt. Face WetDry løber i vand.

Nu er det tid til at tale om smerte. Når sælgeren i butikken overbevisende fortæller dig, at epilatoren er "ja det gør det slet ikke ondt, ærligt!", Tror ikke på det. Behagelige fornemmelser under fjernelse af hår - dette handler absolut ikke om epilatoren. Men alt er i vores hænder, og vi vil kunne reducere alle smertefulde følelser til et minimum:

 • Når du laver epilering, skal du med en hånd stramme huden og med den anden - for at flytte epilatoren langs overfladen. Du vil straks mærke effekten - den strakte hud svækker hårpærens "greb", og håret selv vil blive fjernet lettere;
 • Fyld hårfjerning fra det område, hvor hårene er mindre, og de selv er tyndere. Så du kan vænne sig til mulig smerte i andre dele af huden med meget hår;
 • Producenter leverer mange modeller af epilatorer med specielle dyser for at reducere følsomheden af ​​huden og følgelig reducere smerte. For eksempel har Philips HP6521-epilatoren en dyse, som er placeret foran fjernelsesmekanismen, og under epilationen gør den en lille vibration, hvorved huden bliver afslappet og lettere at fjerne håret. Og Philips HP6517 / 00 epilatoren er udstyret med en speciel kølemundstykke - før proceduren skal den sættes i fryseren, og under epilering vil kulden bidrage til at reducere smerten ved fjernelse af håret betydeligt. Der er også vedhæftede filer til "særlige" hudområder med overfølsomhed - vi taler om armhule og bikiniområdet. Med disse vedhæftninger er de spændende "pincers" arrangeret i en fortynet rækkefølge og kan samtidig fjerne ikke så mange hår som den sædvanlige mekanisme, og proceduren er derfor mere blid, sådan en vedhæftning er f.eks. Udstyret med epilatoren Rowenta EP 8550;
 • Mange forskellige måder at reducere smerte fra epilering, som tilbydes af producenterne, tyder på, at sådanne fornemmelser eksisterer, og du bør være forberedt på dette. Hvis din hud er meget følsom, skal du ikke epilere hele overfladen på én gang. Tag pauser, lad din hud hvile, og dig selv - tag et åndedræt.

Efter epilation skal du sørge for at bruge en speciel creme, der fjerner mulig irritation - det vil berolige huden og blødgøre det.

Tips til brug af epilatoren

 • I begyndelsen af ​​din "bekendtskab" med epilatoren må du ikke bruge det til at fjerne hår fra armhule og bikini zoner. Start med benene - fordi epilatorerne oprindeligt var designet specielt til at fjerne hår på benene.
 • Gem ikke på komfort! Ved at vælge en "budget" model uden yderligere funktioner og vedhæftede filer, frarøver du dig selv en række fordele i form af maksimal reduktion af smerte under epilering og glat hud i lang tid efter det. Stop med at vælge velkendte, veletablerede mærker. Tips fra venner og kolleger kan være meget værdifulde, men glem ikke - alle har deres egne individuelle karakteristika, og det faktum, at en pige ser ud til at være ticklish for en anden, vil være meget smertefuldt.
 • Kontroller forsigtigt benene før epilering - er der udvidede kar på dem og fremspringende mol over overfladen? I dette tilfælde bør disse områder udelukkes fra din procedure. Det vil være sikrere at fjerne hår på dem ved hjælp af en elektrisk barbermaskine; desuden kan nogle modeller udføre funktionerne for både en epilator og en elektrisk barbermaskin, for eksempel Philips HP 6307.
 • Brug værktøjer til at minimere hårvækst, de er tilgængelige i form af sprøjter, geler, ampuller og cremer. På denne måde kan du "sænke" væksten af ​​hår og udføre hårfjerning meget sjældnere.

Anbefaler vi hårfjerning med en epilator? Vi råder naturligvis! Ud over den fantastiske effekt af glat silkehud, vil du være i stand til permanent at glemme behovet for at fjerne overskydende vegetation på kroppen. Hvad angår smerten... husk hvordan sekretær Verochka fra filmen "Office Romance" råder dig til at plukke dine øjenbryn? Som svar på de ord, at det gør ondt og kun kan gøres under generel anæstesi, sagde hun efter vores mening den geniale sætning: "Nå er du kvinde, vær tålmodig!" Hvorfor er et par minutter af din tålmodighed i forhold til fornøjelsen at være smuk og velplejet?

Hårfjerning epilator: hemmelighederne til en vellykket procedure

Hårfjerning ved hjælp af elektriske apparater er en god måde at opnå den ønskede glathed i huden i op til flere uger. Hvordan man bruger epilatoren? Hvordan man reducerer smerte? Sådanne spørgsmål er besøgt af piger, der først besluttede at bruge den populære skønheds gadget. Kendskabet til små subtiliteter vil gøre det muligt at udføre hårfjerning kompetent og minimere ubehag under proceduren.

Apparater til fjernelse af hår: Fordele og ulemper ved at bruge

Epilatoren er en elektrisk enhed designet til at fjerne uønsket vegetation fra alle dele af kroppen. Den er udstyret med bevægelige plader, som roterer, fanger hårene og river dem op fra roten. Denne procedure medfører stort ubehag, så brugen af ​​epilatoren anbefales ikke til kvinder med en lav smerte tærskel.

Desuden er kontraindikationer til denne type hårfjerning graviditet og åreknuder inden for hårfjerning.

Som du kan se, er listen over restriktioner kort, og de fleste kvinder bruger en epilator. Du skal blot vælge en enkel og behagelig enhed til brug.

LED lyset hjælper for eksempel ikke at gå glip af selv en tynd fluff, en massage dyse reducerer ubehag, og et bevægeligt epilatorhoved sikrer glat svæveflyvning.

Mange enheder kan bruges direkte, mens du tager et bad eller i brusebadet, hvilket signifikant reducerer niveauet af ubehag.

Hårfjerning ved epilatoren vælges af mange kvinder, fordi denne metode har sine utvivlsomme fordele:

 • lang effekt Efter den første procedure forbliver huden glat i gennemsnit 2 uger, men med hver gang denne periode stiger. Permanent skade på folliklerne fører til, at nye hår vokser langsomt og bliver svage og tynde;
 • brugervenlighed derhjemme. Hver pige vil kunne bruge epilatoren, alt hvad der behøves er en lille fingerfærdighed;
 • ingen lange forberedelser til processen. Du behøver ikke at opvarme voks eller koge sukkerpasta, og fjern derefter rester af midlerne fra kroppen. Intet tilbehør undtagen epilatoren;
 • Enheden kan købes til en overkommelig pris, det er nemt at gemme og praktisk at tage med dig, for eksempel på en tur;
 • Mulighed for påføring på alle dele af kroppen.

Ulemperne ved denne type hårfjerning omfatter:

 • smerte under proceduren. At rive hår ud med en rod i nogle tilfælde forårsager så stærkt ubehag, at kvinder nægter at bruge epilatoren efter det første forsøg;
 • varigheden af ​​processen I starten tager epilering meget tid. For det første skal du give huden vænne sig til det, så der vælges en lav rotationshastighed for pladerne, og proceduren foregår med "pusterum".
 • hår indvækst Et meget almindeligt problem ved brug af elektriske apparater. Under proceduren er det svært at kontrollere korrekt fjernelse af hårfjerning, så de begynder at vokse i den forkerte vinkel. Som følge heraf danner røde pletter og pustler på huden;
 • Enheden anbefales ikke til brug på ansigtet.

Før du fortsætter med proceduren, skal du finde ud af, hvordan du epilaterer epilatoren korrekt. Dette vil gøre det muligt at vurdere alle fordelene ved metoden og udjævne sine mangler.

Anbefalinger til brug af epilatoren

Ved første øjekast synes epilering epilering at være en elementær procedure, men nogle tips interfererer stadig ikke.

 1. Før proceduren skal du dampe huden ved at tage et varmt brusebad eller bad. Dette gør det lettere at fjerne hår og reducere ubehag. Hvis modellen i epilatoren gør det muligt at bruge det i vand, vil det gøre processen endnu mere behagelig.
 2. Hvis epilatoren kun anvendes på tør hud, skal du tørre kroppen godt med et håndklæde. Du kan ikke bruge cremen og lotionerne før proceduren, ellers vil processen med hårfjerning være meget vanskelig.
 3. Det er ønskeligt at behandle kroppen med en skrubbe eller hård vaskeklud. Således er adgangen til hårene forbedret, og keratiniserede hudskalaer forhindrer ikke hårfjerning.
 4. Hårets længde skal ligge inden for 5-7 mm. Dette er nok til at fange håret på epilatorpladerne. Overskydende længde skal afskæres, ellers bliver håret ikke fjernet og afbrydes.
 5. Udfør proceduren for første gang, du skal bruge epilatoren ved lav hastighed og på de steder, hvor hårene er tyndere. Dette vil gøre det muligt at tilpasse sig nye, ikke helt behagelige fornemmelser.
 6. Epilator fjerner håret mod deres vækst, det skal overvejes, når man vælger bevægelsesretningen. Tryk ikke enheden tæt på huden.
 7. Brug af værktøjer efter depilation vil hjælpe med at slippe af med rødme, hvis udseende efter proceduren er helt normal.
 8. Efter hver brug skal epilatoren skylles og tørres.

Røde pletter på huden - en normal reaktion efter proceduren. Efter et par timer passerer de af sig selv.

I intervallerne mellem sessioner af hårfjerning er det ønskeligt at bruge en skrubbe mindst 2-3 gange om ugen.

Huden kan smøres med cremer, der nedsætter hårvæksten.

De første epileringssessioner er normalt de mest smertefulde. Men efter 3-5 procedurer bliver ubehaget meget mindre udtalt. Dette skyldes afhængigheden af ​​huden og med forandringen i hårets struktur: de bliver svagere og lettere at fjerne.

Funktioner af proceduren på forskellige dele af kroppen

Epilation i forskellige dele af kroppen er forskellig grad af smerte. Oftest bruges enheden til at fjerne hår på benene, i armhulerne og i bikiniområdet.

Den mest populære procedure udført af epilatoren hjemme er epilering af benene. Enheden er nem at bruge på en så stor overflade, foruden smertefulde fornemmelser, når man fjerner hår på benene, vurderes af de fleste kvinder som tolerabel.

For at forberede benene til epilering, skal du tage et varmt brusebad og gnide tør hud med et hårdt håndklæde.

Enheden skal placeres vinkelret på hudoverfladen. Bevægelser laves fra bunden op uden tryk. De mest følsomme områder er anklerne og områderne under knæene.

Barbering af benene med en epilator uden smerte er mulig, hvis lokalbedøvelse anvendes, men de må ikke misbruges.

Armhule og bikini område

Armhulen og bikiniområdet er de mest følsomme områder af kroppen. Et stort antal nerveender gør epilering på disse steder meget smertefuldt. For at minimere ubehag skal du følge enkle anbefalinger:

 • brugen af ​​specielle dyser vil gøre proceduren mere behagelig;
 • Du kan bruge talkumpulver: det tykker hårets skaft og forbedrer dets vedhæftning til epilatorpladerne. Dette vil gøre det muligt for huden at blive behandlet i én bevægelse;
 • hvis smerte er uudholdelig, kan lokalbedøvelsesmidler anvendes i form af en creme eller spray. Det er vigtigt at anvende dem 40-60 minutter før proceduren og dække med en film, der blokerer adgangen for ilt;
 • huden skal understøttes med en fri hånd, lidt trækker;
 • for lange hår vil gøre proceduren mere smertefuld, så de skal skæres.
 • Det er ikke forbudt at bruge epilatoren i den dybe bikini zone, men som regel er dette kun muligt efter forretlig bedøvelse.

  Electro epilator er ideel til hjemmebrug. Med sin hjælp er det nemt at slippe af med uønsket vegetation, og regelmæssig brug af enheden nedsætter fornyelsen af ​​håret. Dette betyder, at med hver ny procedure vil effekten af ​​glat og silkeagtig hud vare længere og længere.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Hår efter laser hårfjerning: Hvad sker der?

  Mand hår: gør hårfjerning på brystet?