Sådan bruges en elektrisk barbermaskine

Bearbejdningsprocessen bringer glæde til de få. Det kræver en vis færdighed, så for at fuldstændig slippe af med uønsket vegetation og ikke skade huden, bør den første oplevelse af hårfjerning tages ansvarligt. Sådan barberes korrekt for at undgå nedskæringer og ubehag, samt hvad slags barberingstilbehør skal du bruge?

Hvilken barbermaskine til at vælge

Valg mellem en elektrisk barbermaskine og en konventionel maskine, mange foretrækker den anden mulighed. Maskinen er nem at bruge, økonomisk og giver håret af høj kvalitet. Ulemper ved en elektrisk barbermaskine: høj pris, ikke nok god kvalitet af hård børstefjernelse og behovet for at rengøre knivene. Det er rigtigt, at nogle modeller er udstyret med selvrensende funktion, hvilket gør deres brug mere praktisk. Derudover er en våd barbering mere gavnlig for huden, for under det bliver porerne rengjort. Den elektriske barbermaskin har dog sine fordele.

Ansigtsskæremaskine

Barbering med en elektrisk barbermaskin eliminerer risikoen for nedskæringer og giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med unødvendig vegetation. Elektriske barberskærme behøver ikke hyppig udskiftning: Afhængig af typen af ​​barberingsflade tjener de regelmæssigt fra en og en halv til tre år. Nogle modeller, for eksempel mange Philips shavers ("Philips") og Braun ("Brown") er udstyret med yderligere funktioner: trimmer, skæg styler. Med sådanne anordninger er der ingen problemer med, hvordan man korrekt skærer et skæg og overskæg eller hvordan man barberer stilfulde sideburns.

Maskinværktøj

Når du vælger en maskine med sikre knive, anbefales det at fokusere på dine egne præferencer og vaner. Nogen lettere at bruge engangsmaskiner til barbering, men til en mere behagelig maskine med udskiftelige blade. Sidstnævnte mulighed betragtes som mere økonomisk: Engangsmaskiner anvendes ikke mere end 1-3 gange, mens erstatningspatroner af høj kvalitet kvalificerer i 1-2 måneder.

Valg af barberegel

Gelen i barberingsprocessen er nødvendig for at skabe et tæt skum, der blødgør håret og giver bladets bedste glidning. Af de billige midler anses Arco, Nivea, Gilet og L'Oreal for at være den højeste kvalitet. Blandt dem kan du vælge begge budgetmuligheder for regelmæssig barbering og specielle geler til følsom hud. Hvis huden er tilbøjelig til betændelse, forekommer akne eller acne ofte på det, anbefales det at vælge produkter med antibakterielle komponenter.

Sådan barberer du en mand

Hovedprincippet, der skal følges ved barbering - alle bevægelser på maskinen skal udføres på hårets vækst. For en renere barbering er det tilladt at styre maskinen ikke langs hårets vækst, men i en lille vinkel. Imidlertid er unge gutter, hvis hud endnu ikke er vant til blades effekter, det er bedre at vente med sådanne eksperimenter. Højkvalitets barbering udfører i følgende rækkefølge:

 1. Forberedelse af huden. At barbere uden irritation kræver ikke kun skarpe knive, men også den rette forberedelse af huden. Før du påfører gelen, skal du vaske ordentligt med varmt vand.
 2. Anvendelsen af ​​gelen. Umiddelbart efter vask skal du jævnt anbringe skum eller barbering på dine kinder, hager og nakke. Dette gøres ved hånd eller med en speciel børste.
 3. Barbering af kinderne. Det er nødvendigt at holde maskinen fra top til bund fra begyndelsen af ​​væksten af ​​børstehårene til hagen. Efter 1-2 to passager er det nødvendigt at skylle knivene under en stærk vandstrøm.
 4. Barberhage. Maskinen skal udføres fra nakken mod hagen. Tryk ikke hårdt på huden: bevægelsen skal være sikker, men blød og glat.
 5. Barber et overskægsområde. Håret i denne zone er mest bekvemt at barbere, læber presset. For mere grundig hårfjerning er det bedre at rette maskinen i en lille vinkel.

Efter alle disse handlinger skal du vaske og kontrollere, om du har lyst til at barbere alt hår. Hvis der er umærkede områder på dit ansigt eller hals, skal du gå over dem igen og vælge forskellige bevægelsesretninger. Det er dog nødvendigt at udføre knivene på samme sted ikke mere end 1-2 gange. Ellers vil huden uundgåeligt lide af nedskæringer eller irritation.

Sådan bruges en elektrisk barbermaskine

Barbering med et specielt elektrisk apparat kræver ingen forberedelse og specielle færdigheder. Derfor må unge, der først står over for spørgsmålet om, hvordan man korrekt barberer med en maskine, kun forstå en enkelt subtilitet. Når du behandler ansigtet med en elektrisk barbermaskintype, skal du gøre en jævn cirkulær bevægelse. Hvis enheden har en maske barbering, skal barberingen være progressive bevægelser - op og ned.

Razor barbermaskiner teknik

En barbermaskine består af en kniv (en kniv, det vil sige en kniv) og et håndtag. Det er umuligt at beherske barbering på en sådan måde: det vil tage mindst et halvt år eller endog et år med konstant praksis. Forberedelse af huden og pleje af den vil være den samme som ved brug af en konventionel barbermaskine. Teknikken selv og reglerne for hårfjerning med en lige barbermaskine varierer imidlertid betydeligt:

 • Hvis der er acne, acne, vorter eller mund på ansigtet, bør de undgås ved at såpe for at undgå nedskæringer.
 • Hold barbermaskinen i din hånd tilladt, da det er praktisk, men det er bedre at mestre mindst de grundlæggende teknikker. Barbermaskinen bør ikke placeres vinkelret på overfladen af ​​huden, ellers kan du få et snit.
 • I løbet af barberingen er det vigtigt at stramme huden før hver bevægelse og placere fingrene bag barbermaskinen.
 • Hældningen af ​​et barberblad mod huden bør ikke være mere end 15-20 grader, og for bedre hår skæreblad behøver ikke at blive flyttet over planet af den skærende kant, men kun en del af det, vejlede barbermaskinehovedet i en vinkel på 30-40 grader.
 • Hele processen med barbering er opdelt i to faser: Først behandles ansigtet med en barbermaskine til hårvækst og derefter mod (i nogle områder hvor det ikke var muligt at barbere alt håret fra første gang).
 • Ved brugen af ​​en barbermaskine er det ikke tilladt at holde kniven fra toppen helt til bunden af ​​hårvækstzonen. Bevægelsen skal være kort, skarp, men samtidig glidende og lys.

Underarm barbering

Før barbering af armhulerne skal hårvækstområdet behandles med sæbe og gel. Det er sikrere og mere bekvemt at fjerne hår i armhulen ved hjælp af en almindelig maskine. Hans bevægelser skal styres fra toppen ned, men lidt skråt. Hold ikke en barbermaskine over hele hårvækstens længde. Det er bedre at lave korte bevægelser, ikke at glemme at fjerne barberede hår og skum fra hvert blad før hver enkelt.

Sådan barberes en bikini område pige

For at barbere bikiniområdet uden irritation og for at undgå udbrud af indgroede hår i dette ømområde, udføres en barberkniv udelukkende i retning af hårvækst. Med din fri hånd skal du lidt stramme huden - så det bliver muligt at afbære unødvendig vegetation med en bevægelse. Hvis en kvinde ønsker at slippe af med håret i lang tid, er det mere effektivt at bruge til bikiniområdet ikke en barberkniv, men en epilator, voksstrimmel eller en shugaringprocedure.

Hvad hjælper med at slippe af med irritation efter barbering

Hvis irritation observeres efter proceduren for barbering af håret på ansigtet, så vil blødgørende cremer, lotioner eller olier beregnet til efterfølgende barbering hjælpe med at fjerne det. Det anbefales ikke at bruge cologne til ansigts- og nakkebehandling. Det desinficerer huden godt, men det tørrer det stærkt og forårsager endnu mere irritation og flak.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

Og selv i dette enkle spørgsmål, hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine, er der et helt sæt regler, som ethvert medlem af det stærkere køn skal vide. Det er ligegyldigt, at du nu, kære mand, barberer med en maskine eller endnu mere med en lige barberkniv. Alle vælger selv, hvordan det er hensigtsmæssigt for ham at slippe af med overskydende vegetation.

Det er vigtigt at kende sådan et simpelt sæt grundlæggende regler for barbering med en elektrisk barbermaskine, så de, som har brugt denne vidunderlige enhed i lang tid, kan gøre det korrekt, og dem, der aldrig har prøvet, efter at have læst vores artikel, meget gerne vil skifte til en anden form for frieri. af mig selv. Her skal du smile. Godt, disse barberingsregler skal følges nøje. Det er vigtigt at bemærke, at dit udseende ikke kun er selvtillid, ITS entusiasme, men også et nødvendigt tilbehør i forretningskredse. Enig, at en person i små stykker sandsynligvis ikke vil tilføje æstetik til dit uovertruffen billede.

Stadig fuld af tvivl og stoler på vennernes mening, at maskinen er meget mere effektiv? Ja, du ved bare ikke, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine! Gitteret på barbermaden er ikke en hindring, fordi huden trænger ind i det så fint, at bladet forsigtigt skærer håret til selve fundamentet og derved sikrer en perfekt barbering og dit vidunderlige humør hele dagen.

Og det er ligegyldigt, hvilken type elektrisk barbermaskin du vælger: mesh eller roterende, reglerne er de samme for begge typer elektriske barbermaskiner. Du skal bare forstå og vide, at mænd med overdrevent irritabel hud, allergisk eller udsat for acne, det er bedre at vælge den elektriske barberkniv type.

Hvis du er en mand uden disse problemer, så er du velkommen til at bruge en roterende type elektrisk barbermaskin. Det antages, at denne model gør din barbering den mest effektive, som kaldes "før den blå". Og så lad os prøve at forstå dette delikate spørgsmål.

Den bedste tid på dagen til barbering

Udtalelserne er opdelt. Tiden er så forbigående, og det stærkeste sexs livsaktivitet har så bred vifte, at det er ubrugeligt at pålægge noget. Og vi forsøger ikke. Vi foreslår at slippe af med overskydende vegetation om morgenen. Om natten hviler huden også som dig. Om morgenen er hun helt klar til barberserien.

Først skal du rense huden, hvilket betyder at vaske, smil og ønske hende godmorgen. Og så: Med et godt humør begynder vi at vaske vores ansigt med varmt vand, med en speciel rengøringsmiddel (dette hjælper med at fjerne døde celler). Huden skal rengøres af sekretioner, der går over til overfladen natten over. Dette er en normal proces, når kroppen fjernes fra toksiner, hvoraf nogle frigives gennem porerne.

Det er vigtigt at vide, at huden skal rengøres, så der ikke er irritation og infektion under barberingen. Selvom du, en tilhænger af barbering om aftenen, skal du gøre det efter et varmt brusebad. Huden er blød, porerne er åbne. Dette bidrager til effektiv og smertefri børstefjernelse. Vælg en tid for dig selv, tænk, men det vigtigste er ikke at være doven.

Barberingshjælp

Når huden er ren og blødgjort, skal du anvende barberingshjælp. Ja, ja, det er lige så vigtigt som i tilfælde af barbering med en konventionel maskine eller et farligt blad! Som regel kan du bruge cologne eller barbering lotion. Vi venter... Det er nødvendigt, at huden er helt tør. Husk denne regel, især for ejere af olieagtig hud.

Lidt distraheret af slagsen af ​​alle slags parfume til barbering. Deres mange: indenlandske eller udenlandske produktion, du vælger. Ikke kun duft, sammensætning, men også din tegnebog vil fortælle dig det rigtige valg.

Husk, at alkoholkrem ikke er egnet til tør hud, fordi de giver en følelse af tæthed i huden, såvel som mulig afskalning. I dette tilfælde mere passende cremer, geler, som øjeblikkeligt eliminere følelsen af ​​ubehag. Duften af ​​lotion skal ekko duften af ​​din yndlings eau de toilette eller cologne. Flytter videre, for endelig at lære at bruge en elektrisk barbermaskine.

Den længe ventede barberingsproces

Fremgangsmåden til barbering, udføres meget glat, uden hastværk. Du behøver ikke aktivt massere dit ansigt med en barberkniv, som helten i filmen "Irony of Fate eller Enjoy Your Bath", husk denne sjove scene? Nyd processen med barbering. Vil du følge denne regel - få gode resultater. Hår er stygt stikker i forskellige retninger?! Det er ligegyldigt! Udfør bløde cirkulære og uhørte bevægelser.

Vi gentager igen, hvordan du bruger el-barbermaskinen korrekt: Flyt barbermøllen jævnt, uden kæber, i retning af voksende hår. Du vil føle bladet forsigtigt at påvirke huden. Du vil helt sikkert undgå nedskæringer. Og du bør ikke skubbe for meget elektrisk barberkniv, for at undgå nedskæringer. Dette er en fejlagtig og fuldstændig ineffektiv teknik.

For stædige, men ikke mindre smukke mænd (på dette sted - vi smiler), er vi sikre på, at det er nødvendigt at barbere "mod ulden", fordi det er bedre, smukkere og glattere. Vi tilbyder følgende regel. Først bærer vi en elektrisk barbermaskine langs retningen af ​​dine børster, og så meget omhyggeligt mod hårets vækst. To enkle bevægelser. Gør først en iagttagelse af reglen om barbering, og gør det da, fordi du synes det er bedre - mod hårets voksende stubbe. Dette kompromis giver dig mulighed for at få et godt resultat, som kaldes og "ulvene bliver fodret, og fårene er sikre." Er du tilfreds?

Hvad skal man gøre straks efter barberingen

Barberingen er forbi. Du er glad for dig selv og hun også. Du skal ikke skynde dig for at sætte alle mulige midler, selvom du er meget bange for at komme ind i "trafikpropper". Cool din ardor med koldt vand og derefter eftershave. Vent. Nyd.

Lotionen er tør og advarer derfor om irritation. Nu kan du anvende den mest foretrukne ansigtscreme. Glem ikke, at fugtighedscreme eller geler ikke er egnede til ejere af olieagtig hud - de bidrager til dannelsen af ​​acne eller acne.

For det meste har mænd en blandet hudtype, det kaldes også kombineret. Ideelt er det nødvendigt at anvende forskellige produkter på de tilsvarende områder af hud i ansigt og hals. Så bliver det den rigtige pleje. Alligevel advarer vi om en ting: Du bør ikke bruge sædvanlig fedtfløde efter barbering, da det provokerer folliculitis. Dette er en farlig betændelse i hårsækkene, så følg altid reglerne for pleje af dit ansigt efter barbering.

Alt godt Hun værdsat Og forsøger allerede at kysse på kinden? Fremragende resultat! Tillykke - du har lært, hvordan du skal bruge den elektriske barberkniv!

Pas på barbermaden

Sikkert, efter hver barberingsprocedure med en elektrisk barberkniv, skal den fjernes fra børsthårene, som forbliver mellem knivene. Alt. Det er meget enkelt. Åh, og kyss hende, for en vidunderlig gave, der glæder dig hver morgen!

Men det er ikke alt. Hvis alt ovenfor nævnt ikke overbeviser dig, og du tror, ​​at vådskæring, når du bruger maskinen mere effektivt, skal du være opmærksom på følgende tekst. Forresten bekræfter sociologerne denne opfattelse, at de fleste mænd foretrækker en våd barbering, så vi fortsætter historien om, hvordan man bruger en barbermaskine.

Yderligere funktioner elektriske barbermaskiner

Fabrikanter har taget højde for kravet om den moderne mand. Nu, kære repræsentanter for en stærk halvdel af jordboerne, modtager du en anden gave - en våd barbering med en elektrisk barbermaskine! Tør barbering er allerede blevet forståelig for nogle, og vi vil håndtere en våd procedure. Der er elektriske barbermaskiner specielt designet til den våde barberingsproces.

Den unikke razor opfatter normalt vand - dette er dens fordel. Det er meget nemt at passe på sådan en ting - du skylder det under vandstråler. Og behøver ikke at rengøres med børster og specialværktøj! En barbermaskine venter altid på dig i badeværelset. Du kan også kombinere barbering med en elektrisk barbermaskine og brusebad! "To i en", som fortæller nogle reklamer fra tv-skærme. Der er ikke flere grundlæggende forskelle under barberingen. Denne barbermaskine kan barberes og tørres.

Barberingsproblemer med en elektrisk barbermaskine

Hårene, nogle gange fejlagtigt barberet eller skåret for kort (under hudens niveau) af håret, er bøjet i hårsækken selv. Inde i det! Håret kan ikke bryde igennem til overfladen af ​​huden, hvilket betyder, at der opstår en ubehagelig inflammatorisk proces. Angiver dette fænomen indgroet hår. Når du barberer, skæres hårets kant stærkt og vokser perfekt ind i huden. Nå og så alle glæder af dette problem på ansigtet! Snarere på ansigtet! Kløe, ømhed og fuldstændig manglende evne til at barbere dette område af huden.

Sørg for at kæmpe for din skønhed (for en mand er det også vigtigt). Dette er ikke tilfældet, når ører pryder en mand. Og så: Vi forbereder en våd komprimering og pålægger dette problemområde. Kompress er designet til at blødgøre huden, og derefter tage pincetten... og.... Åh, du glemte at sanitere det! Tag de forberedte pincet og fjern det frække hår! Vi behandler såret med en antiseptisk opløsning.

Barber på vejen

Hvis du rejser, er den elektriske barbermaskin uundværlig, specielt genopladelig. Og det er ikke nødvendigt at forklare i lang tid - hvorfor. Hvad angår den ikke altid ledige strømforsyning, mener vi, at meninger er utvetydige, men her er skønhed med barbering med en elektrisk barberkniv på vejen - vi forklarer.

Ejere af fantastiske multifunktionelle elektriske barbermaskiner, som bruger dem hver dag, vil også komfortabelt udføre den sædvanlige procedure på vejen. Bladet på en sådan barbermaskine ændres en gang om et par år, hvis der er begrænsninger i vandet - du kan barbere tørre, der er ingen elektricitet - batteriet sparer. Men selv på vejen må du ikke forsømme de midler, der forbereder din hud til proceduren, og midlerne til at beskytte huden efter barbering.

Det viste sig, at alt er ret simpelt. Og du ved alt dette, men enig, du følger ikke altid regelbogen om, hvordan du barberer med en elektrisk barbermaskine. Lad være med at være doven, lad dette kompleks komme ind i dit liv, så både hun og dit udseende bliver smukke.

Sådan barberes med en elektrisk barbermaskine: glat hud om få minutter

I vores tid, nye enheder til en behagelig barbering. Farlige barbermaskiner er længe gået i gang, og elektriske barbermaskiner har erstattet dem. Sådanne værktøjer er meget praktiske at bruge, og hvis de anvendes korrekt, vil de ikke skade huden og hurtigt rense det fra overskydende hår.

I dag ser vi på, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine. Vi lærer, hvilke typer af disse enheder, hvordan man plejer ansigtet og hvilken slags barberingsværktøjer, der er nødvendige med et elektrisk apparat.

Hvilken elektrisk barbermaskin at vælge?

Før du køber en elektrisk barberkniv, skal du forstå sine sorter. Kvaliteten af ​​proceduren og værktøjets holdbarhed afhænger af, hvad du vælger. Disse barbermaskiner er af to typer: roterende og mesh. At forstå, hvad det er, vil hjælpe den største forskel mellem disse tips. De adskiller sig i retning af bladene. I gitteret bevæger bladene sig gradvist og i rotoren - roterer.

En anden barbermaskine passer til hver type ansigt. Gitter elektrisk barbermaskine kan gøre haircuts. Den har forskellige tip og trimmer. Dette er den største fordel ved denne type elektrisk barbermaskin.

Rotary elektrisk barbermaskine kan hurtigt fjerne ansigtshår, det adskiller sig i hastighed og en række hoveder. Hvis der er dobbeltblade i hovedet, så bliver resultatet fantastisk og barberingshastigheden forbedres. To blade komplementerer hinanden, man hæver hår, og den anden fjerner dem.

Måder at barbere

Der er flere måder at barbere på et skæg med en skrivemaskine - dette er en tør og våd barbering. Det er vigtigt at straks bemærke, at ikke alle barbermaskiner er velegnede til våd og tør barbering, så du skal vælge den ønskede barbermaskine. Læger siger, at ved hver procedure skal du bruge en gel, så barbermaskinen glider bedre på ansigtet. Dette værktøj giver dig mulighed for ikke at skade huden.

Der er to hovedveje til barbering, nu vil vi diskutere dem mere detaljeret og finde ud af alle fordele og ulemper.

Våd barbering

Mange mænd foretrækker våd barbering. Hvad betyder en våd barbering? Denne procedure omfatter dampens dampning og påføring af særlige barberingsprodukter på det våde ansigt. Efter en sådan proces ser huden ud frisk og smuk.

Fordelen ved våde barbering er at:

 • Det er umuligt at skære huden
 • Bladene glider glat over ansigtet og ikke ridse det,
 • En mand føler ikke ubehag,
 • Huden bliver perfekt glat.

En elektrisk barbermaskin med en våd barbering er meget bedre end med en tør, da den ikke beskadiger huden og barberer alle områder med høj kvalitet.

Tør barbering

Nogle forstår ikke, om du har brug for skum med en tør barbering. Denne type procedure kræver ikke andre midler end at bruge en gel. Det gør det muligt for barbermaskinen at glide bedre over kroppen. Fordelen ved en sådan barberkniv er, at den kan bruges under ture, når det ikke er muligt at barbere normalt.

Tørrbearbejdning kan virke ubehageligt, men med tiden vil huden vænne sig til det. Denne metode til barbering er velegnet til travle mennesker, der ikke har tid til at barbere i lang tid.

Hvordan barberes en elektrisk barberkniv på Panasonics eksempel?

Ofte foretrækker hanner at købe en elektrisk barbermaskin fra panasonic. For at opnå det ønskede resultat skal du bruge denne enhed korrekt. Du bør ikke trykke barbermaskinen stærkt mod ansigtet og det skal bevæge sig langs kæbenbenet. Du skal køre barberkniven op og ned.

Netto barbermaskiner forårsager ikke irritation, fjern alle hår og må ikke skade huden. Hvis du brugte en model til våde barbering, skal du afbryde hovedet og skylle det under vand.

Hvilke slags barberingsprodukter bruger du?

Du kan bruge forskellige værktøjer til barbering med en elektrisk barbermaskine. For eksempel mange barbering med skum eller gel. For ikke at beskadige huden under proceduren skal du påføre gelen. Vælg et produkt, der indeholder vitaminer A, E, kamille og aloe.

Hvad angår skummet, kan de fleste eksperter ikke lide denne type kosmetik, da det blødgør huden dårligt og fremmer ikke god barbering.

Efter barbering skal du bruge lotion til at fugte huden og helbrede skær. Dette værktøj hjælper med at slippe af med noget ubehag og helbrede din hud. Nogle mennesker kan lide at bruge pebermynte creme. Det blødgør ansigtet og fremmer helbredelse af sår. Det indeholder også toning ingredienser.

Fukt dit ansigt med olie. Det nærer huden med gavnlige elementer, helbreder det og fugter de tørrede partikler.

Få mere at vide om barbering produkter:

Elektrisk shaverpleje

Nogle modeller af elektriske barbermaskiner behøver ikke rengøres efter hver procedure, de har en sensor installeret, der viser, hvornår man skal rense enheden. Der er nogle enheder, der kræver daglig behandling. Rengør barbermaskinen med en speciel børste, mens apparatet skal være slukket.

Når du har rengjort apparatet, skal det olies. Køb specielle olier til elektriske barbermaskiner nogle gange, de sælges med elektriske apparater. Smør bladene, så de holder længere og vær skarpe.

Hvis du vasker instrumentet under vand, så smør man efter hver procedure, så alle dele fortsætter med at fungere godt. Sæt olie på barberhovedets hoved og tænd for at få produktet på alle dele af apparatet. Skift de vigtigste dele af barberbehovet hvert år.

Effektivitets barbermaskine

For at barberingsproceduren skal give dig fornøjelse, skal du vælge en barberkniv. Vær opmærksom på sin type, da hver mand passer til forskellige dyser. Brug specialværktøj til ansigtspleje, fordi en barbermaskine kan skære huden.

Glem ikke at passe på elektrisk barbermaskine. Vask og smør det regelmæssigt, det vil ikke længere fungere godt meget snart. Fra tid til anden ændrer du beskadigede dele og tager dig af denne enhed.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv: hvordan man bruger den ordentligt, våd barbering, hvad det er, en elektrisk barbermaskine

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv: 5 klare tips

Før du bruger en elektrisk barbermaskin, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. Hvad er en elektrisk barbermaskin, som alle ved. Men ikke alle vælger det til hyppig barbering, herunder af frygt for, at enheden er kompleks, og du skal stadig finde ud af det. Det er dog værd at starte som du bliver trukket ind i processen, og det gamle barberingsritual virker kompliceret og langt. Bedre, selvfølgelig, inden du køber en elektrisk barbermaskine, gør dig fortrolig med alle nuancer af sit arbejde.

Det vigtigste: hvordan man barberer elektriske barbermaskiner

Hvordan man bruger en elektrisk barbermaskine, repræsenterer sandsynligvis alle. Men mange er bange for smerte, nedskæringer, ubehag. Derfor forekommer det, at denne hudpleje vil forårsage irritation, hvilket betyder at du ikke bør bruge det hele tiden. Men denne opfattelse er fra uvidenhed.

For at rette barberingen skal du lave en blød cirkelbevægelse.

Der er ingen særlige problemer med at bruge en elektrisk barbermaskin:

 • Det er nødvendigt at lave cirkulære bløde bevægelser, forsøger at undgå jerks, ingen fart - det bidrager til at fange alle hårene;
 • Det er nødvendigt at trykke en lille smule for at mærke bladet - men overdriv det ikke, ellers vil der være nedskæringer;
 • Den elektriske barbermaskine skal flyttes langs børsternes vækstretning - mod hårets vækst er det både ubrugeligt og ubehageligt at barbere.

Efter barbering er det nødvendigt at vaske med vand og smøre huden med et egnet middel. For eksempel, lotion. Dette er en god mulighed for olieagtig hud. Lotion hjælper ikke tør hud, du skal passe på det efter barbering med en creme. I denne omsorg er der intet overskud, det er hudens helbred, hvilket også er nødvendigt for en mand.

Forberedende fase: hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine

Ja, uden forberedelse er barbering lidt farlig. For hud mener jeg. Faktum er, at irriteret hud ikke kun er grim, ubehagelig, smertefuld. Det er også gavnligt for mikrober og andre patogene organismer, alting kan startes op til en alvorlig inflammatorisk proces.

Hvis du barberer med en elektrisk barberkniv, skal du i dette tilfælde fugtige huden.

Derfor skal du først fugtige huden. Tag et simpelt frottéhåndklæde, blød det i varmt vand, vri det lidt ud, og tør det med dit ansigt og tryk det lidt. Så giv tid til at tørre huden, det er nødvendigt, at barbermøllen bedre får fat i håret. Det er alt forberedelsen, som du kan se, er ikke noget kompliceret, men barbering selv vil blive bedre.

Hvad det er: våde barbering med en elektrisk barbermaskine

Hvis vi taler om en våd barbering, bør du lære mere om denne metode. Før du begynder en barbersession, påføres en speciel gel eller skum på huden. Men husk på, at barbermaden skal være egnet, designet til våde barbering.

Mange foretrækker våd barbering som en elektrisk barbermaskine, da det er meget bekvemt og sikkert.

Hvad er fordelene ved denne metode:

 • Bladene glider mere glat, processen med barbering på denne måde kan gøres så delikat som muligt;
 • Barberer bladet, så muligheden "konstant skåret" vil blive minimeret;
 • Barberingshastigheden øges, og processen går generelt mere effektivt;
 • Endelig kan barbering forekomme lige i bruseprocessen.

Og så hvad er en tør barbering? Det udføres på den tørrede hud i ansigtet. Først skal huden rengøres grundigt og dampes. Dette gør barberingsprocessen mere behagelig, og hudirritation vil være minimal. Men selv i denne metode er lotion påført ansigtet, og hvis huden er olieagtig, er denne betingelse obligatorisk. Lad derefter huden tørre.

Sådan barberes: roterende eller net barberkniv

Du kan vælge mellem en roterende eller net barbermaskin. Rotary (rotationsbevægelse) har to eller tre roterende kanter. Gearene i rotationshøvlen passer nøjagtigt under hinanden, og de roterer i samme retning med stor hastighed. Det viser sig, at håret er skåret i knudepunktet og gitteret. Klippet hår forbliver inde i knivhovedets knivhoved. Derfor bør rengøring og smøring være permanent.

Populære i dag er både roterende og net barbermaskiner

Net razors betragtes som relativt blid. Kun lidt pressede nettet, da enheden mislykkedes, og derefter rette det meget svært. Men moderne net barbermaskiner er mere perfekte end dem, som mænd, der ikke har ændret deres enhed i lang tid, er vant til. De har ikke kun et sæt flere net, hvilket fremskynder barberingsprocessen, og i nogle barbermaskiner sænker nettet endog i form af et ansigt. Det viser sig, at du skal vælge en enhed, der har det nødvendige sæt af muligheder, og du har råd til det, og fysisk mere behageligt.

Vedligeholdelse af enheden: Sådan smøres det elektriske barbermaskine

For det første må du ikke glemme, at det efter hver barbering giver mening at rengøre enheden. Det er nødvendigt at rengøre det, så apparatet ikke bliver tilstoppet. Moderne barbermaskiner, forresten, har en sensor, der advarer om tilstopning. Meget behagelig, selvfølgelig. Knivens arbejdshoved kan vaskes under rindende vand og varmt. Og efter rengøring skal barbermassen smøres.

Smør den elektriske barbermaskine med speciel olie.

Nå, hvis smøremålet vil være en særlig olie. Hvis den elektriske barbermaskine er ny, moderne, så er olien ofte inkluderet. Egnet olie kan også bestilles online. Nogle gange er der en sådan service center service - fedt barbermaskiner, der solgte dette mærke. Dette gøres selvfølgelig i henhold til visse standarder, for eksempel 2 gange om året.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv (video)

Det er også nødvendigt at rense moderne barbermaskiner Braun, Philips og billigere apparater. Pleje er simpelthen nødvendigt, så barbermaskinen ikke bliver tilstoppet eller rustet. Samt udskiftelige blade skal ændres i tide, så der ikke er nogen problemer bogstaveligt på hele hovedet.

Slipp maskinen eller lær at barbere med en elektrisk barbermaskine

For nogle få år siden spurgte en af ​​mine venner mig, hvordan man barberede med en elektrisk barbermaskine, næsten ingen kunne høre som noget sane og sane. Det forekommer sådan et simpelt og banalt emne. Men jeg selv vidste ikke rigtigt svaret på spørgsmålet: "Sådan bruger du?" Der er ingen erfaring - der er intet at videregive til andre. En teori i en tæt venlig cirkel er værd at ingenting. "En mand ved ikke, hvordan man bruger en barberkniv" - ordlyden lyder mærkeligt. Du finder ikke? Så jeg tænkte på, at den aktuelle situation måtte ændres. I en klemme kan du forstå, om vi taler om forsigtighed... Men den elektriske barbermaskine?

Efter min mening er barbermanden til en mand et af de første tilbehør blandt hans toiletartikler. Og i denne sag også, hvad man må sige, men man skal regne ud før eller senere, men stadig. Mere præcist havde jeg det første af vores mandlige selskab. Laggards kan ikke lide. Skal indhente.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Vælge en elektrisk barbermaskin

Du bør altid starte med det vigtigste, nemlig med valget af typen af ​​enhed, som vil tjene trofast i lang tid. Elektriske barbermaskiner er opdelt i to klasser, afhængigt af knivens bevægelsesretning i dem. I den roterende roterer de i masken - gør translationelle bevægelser. Som følge heraf skal alle først afgøre, hvilken slags elektrisk barbermaskine der passer bedst til hans hudtype. Og efter det, regne ud, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine.

Ideelt set kan du have begge typer "i service" - som min. Jeg købte specifikt to forskellige, med det "mål" for at holde mig alene. Men som følge heraf forblev begge to: det var en skam at dele med gode ting og kunne ikke vælge det bedste. Nu bruger jeg aktivt begge afhængigt af mine behov og situationer. Men første ting først.

Fordele og ulemper ved rotorsystemet:

 • Det flydende hoved følger perfekt ansigtets konturer.
 • Passer godt sammen med stive børster.
 • Barbering tager mindre tid.
 • Fremgangsmåden er meget behagelig.
 • Frakken er barberet perfekt - du kan gentage denne procedure mindre ofte. For eksempel en gang hver 2-3 dage.
 • Kan forårsage irritation på mere følsom hud.

Geler eller cremer bruges almindeligvis før og efter barbering.

"Fordele" og "ulemper" af nettotypen

Afhængigt af situationen og præferencerne er det muligt at tørre og våde barbering med en elektrisk barbermaskine.

 • Blød og forsigtig barbering uden hudirritation.
 • Det tager meget mere tid (sammenlignet med en roterende barbermaskine).
 • Har dyser designet til haircuts (nyttig bonus, fortæller jeg dig!).
 • Ideel til kort og hårdt hår.
 • Stadig barbering er ikke så ren. Derfor er behovet for at gentage proceduren meget oftere.

Der er ikke behov for yderligere hudplejemidler enten under eller efter barberingen.

Funktioner tør og våd barbering

Den slags barbering afhænger af, om der anvendes et specielt smøremiddel. Vådskæring karakteriseres af følgende positive egenskaber:

 • Bladene glider glat og smertefrit.
 • Det tager mindre tid at opnå en glat hudeffekt.
 • Huden er ikke beskadiget.

Tør barbering er mindre krævende på sine forhold. Det kan bruges til i ethvert rum. Intet behov for vand, geler og skum. Med mangel på fritid eller opretholdelse af en aktiv livsstil, er denne metode til barbering den mest bekvemme og populære.

Komfortabel og høj kvalitet barbering: tre hovedfaser

Sikring af komfort og den bedste ydeevne til barberingsprocessen kan opnås ved at følge tre enkle trin:

 • Først og fremmest bør du fugte ansigtets hud, så børsterne får en mere slank og velordnet form. Efterfølgende barbering bliver mange gange hurtigere og lettere.
 • Fjern stubben. Den tørre metode giver ikke mulighed for brug af gel og skum, og når det er vådt, er det tværtimod nødvendigt. For følsom og allergisk hud er gel bedst. Det barberede hår fjernes, huden skylles med køligt vand.
 • Derefter påføres en særlig creme på den berørte hud for at berolige og opretholde sin helbred. Det anbefales også at bruge barberskum med en elektrisk barbermaskine.

Som følge heraf vil din hud opleve et minimum af chok.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv


Tørre og våde barbering med en elektrisk barberkniv er forskellig fra barbering med en maskine, der ikke indebærer hyppige og hurtige fejende bevægelser. Tværtimod - det er en langsom procedure. Den elektriske barbermaskine bør være tæt, men ikke for tæt mod ansigtet. Ellers kan det være skadeligt for huden.

Sådan barberes en roterende elektriske barbermaskine? Bevægelsen skal være glat og uheldig. Stort tryk giver ikke mening, skal bare rulle hovedet og overvåge graden af ​​kontakt med huden. For at opnå effekten af ​​maksimal glat barbering, er kinderne oppustet, og hagen stikker ud. For at forhindre hudirritation under og efter barbering anbefales brug af specielt skum, geler, cremer.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv, hvis det er en maske type? Disse vil ikke være cirkulære, men progressive bevægelser op og ned. Retningen af ​​dens bevægelse skal være imod væksten af ​​hår med en lille hudspænding. I min erfaring, hvis du barberer med en net barberkniv før du vasker om morgenen, kan du gøre uden brug af geler. Og efter fugtning huden vaskes. Efter vask bliver barbermaskine ikke glidende på ansigtets hud, og kun skummet kan derfor rette op på situationen. Hvis barbermaskinen tillader en våd barbering, skylles den med vand. Så skal du løsne hovedet og vaske resten.

Nærmere detaljer

Alt er meget individuelt. Et bredt udvalg af modeller af elektriske barbermaskiner og en række forskellige teknikker til deres brug - den bedste bekræftelse af dette. For en nybegynder, denne kunst, som fra de første trin endnu ikke har været til nogen. Så hvad er nuancerne? Længden af ​​barberingshår, dens stivhed, væksttæthed kræver varierende tilgange til barbering. Det kan mærkes og den forskellige stresstolerance for de enkelte områder af huden.

Det ser ud til en lille smule...

Husk at hudens helbred ikke er en konstant mængde. Det kan ændre sig selv på hvordan du sov, for ikke at nævne mere: ernæring, stress, årstid osv. Generelt er dette det første - om ikke det vigtigste. Det vil sige, vi ser nøje på hendes reaktioner og lærer at "forstå" hende. Og så vil du ikke skade sundheden for ethvert elektrisk razorsystem.

Formildende omstændigheder

Før du barberer med en elektrisk barbermaskine, skal du først fugtige huden - en simpel procedure til vask med varmt vand. Lys massage bevægelser og særlige fugtighedscreme vil kun gavne. Og glem ikke om nakken!

Vi begynder at barbere... nej, ikke mod hårets vækst, nemlig i dens retning! Ellers gives der irritation. Vækstretningen bestemmes, enten visuelt foran et spejl eller ved at føre en hånd over ansigtet. Vi vælger den retning, vi ikke opfylder modstanden i hovedbunden. Over tid vil "map" af stubbens vækst blive trykt i hukommelsen. Når bevægelsen på hårets vækst er gået, ændrer vi retningen for afkastet, og vi veksler. Denne strategi gælder især for et rakhyvletype net.

Med fremadgående bevægelser (op og ned) i første fase, barberer vi kinderne og derefter halsen. Området over overlæben og hakeområdet behandles sidst. De kræver mere opmærksomhed for sig selv og mere tid. Disse områder kan kræve genpåføring af gelen. Et tip - skynd dig ikke og spar ikke. Skyl dit ansigt og gør dit bedste arbejde igen på de barberede dele.

Måske, i begyndelsen af ​​øvelsen, med en ny elektrisk barbermaskine, vil nogle dele af ansigtet blive barberet lidt værre end resten. Jeg foreslår at udsætte afgørelsen om dette spørgsmål i nogen tid. Og der vil det være klart, om det var nødvendigt at bare øve eller visse områder er barberet som dette (og der kan ikke gøres noget). Under alle omstændigheder er det bedre end at gå med et rødt, irriteret ansigt.

En vigtig vægt, især for nybegyndere, er at koncentrere sig om ikke at gøre for store anstrengelser og ikke stærkt presser barbermassen til ansigtet. Hvis du har en roterende type elektrisk barbermaskin, skal den glide over ansigtet, bøjes jævnt rundt om sine konturer. Svært at holde styr på flere hoveder? Skynd dig ikke, over tid vil alt vise sig. Sommetider skal du hjælpe den elektriske barbermaskine med din fri hånd og trække på dit ansigt.

Det er umuligt at gå ud straks efter barberingen, hvis det er meget vådt eller koldt. Det kan trods alt være en anden belastning for huden.

 • Overvågning af hudforhold, overvågningsreaktioner.
 • Først fugtgivende, så lys massage. Glem ikke for nakkeområdet.
 • På hvert barberside begynder vi med retningen af ​​hårvækst.
 • Vi begynder med kinder og nakke, der slutter med overskæg og hages område. Sidste være mere opmærksom.
 • Forsøg ikke at få et perfekt barberet ansigt "fra de første trin" af øvelsen. Skrivning af problemet løst over tid.
 • Undgå pludselige tryk af elektrisk barbermaskine på ansigtets hud.
 • I nogle tilfælde er hjælp fra en fri hånd nødvendig for en lille hudspænding.
 • Hvis det er fugtigt eller koldt udenfor, lad din hud hvile i et stykke tid efter barberingen.

Barbering vil altid være en behagelig procedure, hvis du kun giver det nok tid og opmærksomhed. Og fremskridt i denne retning er ikke et spørgsmål om dage eller endda uger.

fund

Hvis du følger alle regler for pleje og bruger barbermaskinen i overensstemmelse med alle anbefalinger, vil resultatet ikke vare lang tid. Du får maksimal komfort fra at bruge en elektrisk barbermaskine, og du vil også have et perfekt barberet ansigt. Forhåbentlig blev spørgsmålet om hvordan man barberer en elektrisk barberkniv stavet ud i detaljer. Praksis, som det normalt er tilfældet, dot senere.

Faktisk stillede mine venner mig spørgsmålet "hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine". Men på det tidspunkt var jeg allerede forberedt på det. Og de lignede bare, at de selv var klar over, men ønskede at give mig en chance for angiveligt at "oplyse" dem. Senere, jeg husker min far, jeg kunne med stor sikkerhed sige, at spørgsmålet om, hvordan man barberer ordentligt med en elektrisk barbermaskin, hvis jeg stod foran ham, var det kun i hans tidlige ungdom. Rakemaskinen, som han kaldte det, var kendt i sine hænder. Og jeg har hendes monotone buzz stadig forbundet med noget velkendt og kendt - at sige det simpelthen med atmosfæren i huset.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Sådan barberes en elektrisk barberkniv korrekt - funktioner, metoder, anbefalinger

Hver mand er helt sikkert bekendt med barberingsprocessen. Der er ingen enstemmig udtalelse om bedre og mere bekvem barbering. Brutal machos foretrækker at bruge et barberblad.

På vores hjemmeside finder du oplysninger om, hvordan man barberer barbermaskiner. Nogen vælger en traditionel maskine. Hvis du tror at den mest komfortable og moderne måde at slippe af med uønskede børster er en elektrisk barbermaskine, har vi forberedt materialet specielt til dig.

I artiklen vil vi finde ud af, hvordan du skal barberer en roterende og gitter elektrisk barbermaskine og overveje funktionerne ved brugen af ​​barbermaskiner af de mest kendte mærker.

Hvad er elektriske barbermaskiner

1. Funktioner og hvordan man barberer et gitter elektrisk barbermaskine.

Mange mænd foretrækker netop netmodellerne, på trods af at resultatet af barbering ikke kan kaldes ideelt - hår af ubetydelig længde forbliver på ansigtet. Hemmeligheden om popularitet er enkel - moderne mode antyder tilstedeværelsen af ​​lysstubbe på ansigtet.

Net rakerenhed:

 • fast kniv med et stort antal huller, som et gitter;
 • bevægelig kniv - bevægelseshastighed - 2-3 gange pr. sekund.

Enheden af ​​nettet barbermaskine på eksemplet på Panasonic modellen og hvordan man barberer korrekt med en elektrisk barbermaskine vises i videoen.

Den største fordel ved gittermodellen er fraværet af irritation, da effekten af ​​barberkniven på huden er minimal. Denne type enhed bruges oftest til tør barbering uden kosmetik.

2. Funktioner af roterende modeller.

Enheden af ​​sådanne modeller gør det muligt at opnå en perfekt glat barbering, som kan sammenlignes med traditionel ansigtspleje ved hjælp af barbermaskiner med knive.

Rotationsindretningens konstruktion:

 • skiveformede faste knive;
 • bevægelige knive, der roterer i en cirkel.

Bevægelige dele er i tæt kontakt med huden og forårsager irritation på det, så roterende barbermaskiner bruges oftest til våd barbering med kosmetik.

Hvilken slags barbermaskine at vælge

Det hele afhænger af flere faktorer:

 1. hudtype og grad af følsomhed over for ydre stimuli;
 2. Ønsker om at bruge yderligere kosmetik;
 3. individuelle præferencer - lyse børster eller et glat barberet ansigt.

Sådan barberes med en Braun og Panasonic elektrisk barbermaskin

Razor bevægelse skal være progressiv, det vil sige op og ned. Du er nødt til at bevæge sig langs kæbebenet og gradvist behandle ansigtet. Tryk ikke barbermaskinen tæt på dit ansigt.

Funktioner af gitter modeller:

 • blidt påvirker huden
 • fjern hår på vanskelige steder
 • ingen irritation er mulig.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal modeller til våde barbering vaskes med rent vand. For at gøre dette skal du afbryde enhedens hoved.

Dette er vigtigt! Netto barbermaskiner er velegnede til mænd med følsom og irriteret hud.

Sådan barberes en Philips roterende barbermaskin

Hvis du bruger en roterende type barbermaskine, skal bevægelserne være cirkulære, glatte. For at maksimere glat hud anbefales det at puste kinderne og stikke kinderne fremad. Også, ikke over-nidkær og tryk barberhåret i dit ansigt, det kan beskadige epidermis.

Se videoen om, hvordan man barberer en roterende elektriske barbermaskine.

Vigtige nuancer ved at bruge en elektrisk barbermaskin

1. Spørgsmålet om sikkerhed.

Mest moderne modeller af barbermaskiner designet til brug i et vådt rum. Sådanne anordninger er udstyret med en vandtæt sag og en lille indtrængning af vand, de er ikke bange for. Desuden anbefales det at vaske det aftagelige hoved på enheden efter hver brug.

2. Husk at oplade batteriet.

Før hver brug skal du oplade barberbatteriet, 5 minutter er nok - denne opladning er nok til en procedure. I slutningen kan du lade enheden oplade i 1-1,5 timer. Dette er nok til en kontinuerlig drift af enheden i 45-60 minutter.

3. Brug af kosmetik.

Som regel, i instruktionerne for hver razor liste over kosmetik, som er mest foretrukne. Ethvert kosmetisk præparat skal påføres med et tyndt, jævnt lag og gradvist rengøres med et barberhoved.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal personen nødvendigvis behandle lotionen, som giver huden en blød og behagelig aroma, har en beroligende virkning og neutraliserer irritation.

4. Hvornår skal du barbere

Det er bedst at barbere om morgenen, fordi huden efter en nats hvile er mest modstandsdygtig over for testen. Med hensyn til hyppigheden af ​​proceduren anbefaler kosmetologer barbering 1 gang om 2-3 dage.

5. Hone teknik.

Du kan læse tusindvis af artikler om, hvordan du barberer en Philips razor ordentligt, se en million videoer, men lær kun at bruge en elektrisk barbermaskin alene efter din egen oplevelse. Hovedhemmeligheden med kvalitets skæg og ansigtspleje er de rigtige bevægelser og det rigtige pres. Du kan mestre dem kun gennem mange træninger.

Dette er vigtigt! Den mindste overdreven indsats og mikro-udskæringer vises på huden, der ikke er synlige for øjet, men snart vil de provokere inflammatoriske processer.

For at fjerne hudskade skal du følge disse enkle retningslinjer:

 • bevægelser skal være glatte, langsomme, uden jerks;
 • barbermaskinen bevæger sig altid kun i retning af hårvækst;
 • juster trykket - denne parameter er individuel for hver mand;
 • Brug barbermaskinen med minimumshastighed.

6. Forberedende fase.

Hovedforberedelsen er at fugte huden så meget som muligt. For at gøre dette skal du bruge et frottéhåndklæde, det fugtes i varmt vand og påføres ansigtet og gnider huden med lidt pres. Når huden er tør, påføres en kosmetik på huden.

Lad os nu tale mere detaljeret om hver kosmetik.

Gelprodukter beskytter huden mod skader og fremmer glat svæveflyvning. Størstedelen af ​​gelerne er hypoallergeniske, forårsager ikke allergiske reaktioner, så de anbefales at blive brugt til følsom og problematisk hud.

Dette er vigtigt! For følsom hud, der er tilbøjelig til irritation og allergi, foretrækker produkter, der omfatter kamille, aloe, vitaminer, silikone.

Mange eksperter anbefaler ikke brug af skummet, da denne sammensætning ikke strammer porer og skægstubbe elevatorer til nemmere og mere behagelig barbering. Desuden er irritation efter behandling af ansigtet med skum sandsynligvis fremkommet.

Hvis det for en normal og olieagtig hud er bedre at vælge en sammensætning baseret på alkohol (lotion), så er tørre og følsomme hudcremer mest foretrukne, det har en fugtigheds- og blødgørende effekt. Hvis cremen indeholder mynteekstrakt, har dette middel en beroligende og tonisk effekt.

Ikke altid til stede er effektiv makeup, så nogle gange må du bruge midlerne ved hånden.

En frisk agurk er et glimrende værktøj, ikke kun for kvindelige masker, men mænd kan bruge det med lige effektivitet. Grøntsagen, sammen med skrællen, knuses i en mush, indpakket i et tørklæde eller serviet og påføres ansigtet, hvor irritationen er mest udtalt.

Aloe er et fremragende lægemiddelplante, der fremmer hurtig healing af slid og ridser. Det er nok at fjerne den øverste skræl fra pladen og gnide ansigtet med massen. Proceduren kan suppleres med en maske på 1 æggehvide og 10 dråber citronsaft. Blandingen påføres i 5 minutter efter barberingen. Derefter vaskes masken af ​​med rent vand.

Hvis du vil hurtigt og effektivt lindre irritation, skal du bruge en blanding af 100 g puree, 2 spsk. skeer af mælk og 0,5 spsk. skeer af glycerin. Påfør blandingen i en kvart time på dit ansigt og skyll derefter med varmt vand.

Måder at barbere

Ansigt barbering behandling er af to typer:

Den specifikke metode til barbering vælges afhængigt af en række faktorer:

 • individuelle præferencer
 • hudtype;
 • anbefalinger fra specialister - hudlæge og kosmetolog.

Nogle moderne modeller af enheder giver dig mulighed for at behandle ansigtet på to måder. Dette valg er mest foretrukket, fordi du afhængigt af situationen kan vælge den rigtige type barbering.

Før du bruger shaveren for første gang, skal du læse instruktionerne og sørge for, at enheden svarer til den type barbering, du vælger.

Med en tør ansigtsbehandling skal du være forberedt på den aktive påvirkning af enheden på huden. Først og fremmest vedrører det roterende barbermaskiner. Derfor anbefaler dermatologer, at mænd, der udøver tør barbering, altid bruger en beroligende lotion. Det skal bruges hver gang efter ansigtsbehandling, vil det fremskynde helingsprocessen af ​​mikrokaster og mikro-udskæringer på huden.

Våd barbering indebærer brug af ethvert kosmetisk produkt - skum, gel, fløde eller balsam. Det er nødvendigt at behandle valget af midler ikke mindre opmærksomt end at købe barbermaskinen. Overvej hudtype, individuelle præferencer og naturligvis anbefalinger fra eksperter.

Dette er vigtigt! Sørg for at læse reglerne for anvendelse og anvendelse af kosmetik. Faktum er, at nogle produkter anvendes bedre med hånden, og med andre er det bedre at bruge en speciel børste.

Processen med barbering fra et teknisk synspunkt

Hver mand er utvivlsomt bekendt med barberingsprocessen. Men vi taler om brugen af ​​elektriske barbermaskiner, så nogle af nuancerne skal stadig overvejes.

Mange faktorer påvirker barberingsteknik:

 • hvor lang tid ansigtshår er
 • hvilken del af ansigtet skal behandles
 • individuelle karakteristika ved vegetation - farve, densitet, hårdhedsgrad.

Sådan barberes elektriske barbermaskiner - net og roterende

 1. I første fase behandles kinderne. Bevægelse, først fra top til bund, til hagen og derefter i modsat retning.
 2. I anden fase behandles halsen. Bevægelse fra halsen til hagen og i modsat retning.
 3. I sidste fase behandles whisker-zonen. Ved våde barbering påføres dette område en ekstra mængde kosmetiske produkter. Hvis du bruger den tørre metode, skal bevægelserne være så langsomt som muligt.
 4. Når du arbejder med en barbermaskine, skal du udføre op og ned bevægelser. Hvis barbermaskinen er roterende, den mest effektive behandling af ansigtet i cirkulære bevægelser. Men ikke alle mænd følger disse anbefalinger. Behandlingsprocessen er en individuel procedure, og alle vælger de mest behagelige bevægelser og graden af ​​tryk.
 5. Tryk ikke hårdt på huden under barberingen. Ved brug af gittermodellen øges effektiviteten af ​​overdreven tryk ikke. Når der anvendes en roterende enhed, vil der forekomme irritation på huden.
 6. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du skylle dit ansigt og omarbejde områder, der ikke er barberet nok. Derefter påføres en speciel kosmetik på huden, oftest er det en desinficerende lotion.
 7. Det anbefales ikke at gå udenfor umiddelbart efter en barbering i et regnfuldt efterår og i en kold vinter, da de fleste kosmetik ikke er beregnet til brug under skarpe temperaturændringer. Hvert kosmetisk produkt har en instruktion, hvor alle funktionerne i ansøgningen er angivet.

Dette er vigtigt! For ejere af skæg og sideburns er razors med trimmere mest foretrukne. Med disse enheder kan du trimme vegetationen på ansigtet.

Holde og tage sig af elektriske barbermaskine

For enheden at tjene i lang tid og korrekt, er det ikke nok at lære at skrabe ordentligt med barbermaskinen i Braun Series 3 eller et andet mærke. Det er vigtigt at ordentligt pleje apparater og opbevare ordentligt.

1. Vedligeholdelsesanordning til våde barbering.

For det første afbrydes enheden fra netværket. Barberhovedet fjernes og behandles af et specielt værktøj, der købes med enheden. Barbermaskinen tændes, så værktøjet spredes over hele overfladen. Alle aftagelige dele af enheden vaskes med rent vand. Når delene er tørre, opsamles de.

2. Pas på en tør barberingsenhed.

Enheden er afbrudt fra lysnettet, og skærenheden fjernes. Håret skal fjernes forsigtigt, da det er let nok at slå på en hård overflade. For pleje af interne detaljer anvendes den specielle børste. Derefter indsamles alle detaljer.

Enheden opbevares på et tørt sted - i skabet. Hvis modellen er genopladelig, behøver du ikke oplade den til fremtidig brug, da opladningen i løbet af tomgang vil falde, og shaveren skal oplades igen før brug. Husk at et batteri kun kan oplades og aflades et bestemt antal gange.

Nu ved du alt om, hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine. Del information om sociale netværk og fortæl os hvilken metode til barbering, der passer dig bedst.

Underarm shugaring

Fejl fra uerfarne herrer i shugaring