Røde nuancer med henna - en naturlig og sikker måde at ændre din hårfarve på

Jeg har altid spekuleret på, hvad der gør piger og kvinder drastisk forandring af deres hårfarve? Måske ønsker de at ændre noget i deres liv eller ønsker at tiltrække opmærksomhed for sig selv? Selvom det er muligt, er alt lettere - de vil prøve noget nyt, for at føle sig i en anden rolle.

Hvordan henna farvning dit hår rødt? Dette spørgsmål kan opstå, hvis du beslutter at give præference for naturlige farvestoffer. Valget til henna er den rigtige beslutning, fordi dette sikre farvestof sammen med andre naturlige ingredienser hjælper dig med at blive ejer af det brændende hår.

Hvad skal du vide?

Hvis du beslutter at farve dit hår rødt med henna, så ved du, at du næppe vil kunne skifte tilbage til kemiske farvestoffer. Henna og almindeligt farvestof er inkompatible, og hvis du er en elsker hver måned for at ændre din hårfarve, vil farvning med naturlige farvestoffer ikke virke for dig.

Selvom du kan eksperimentere med henna så meget som du vil og altid få nye nuancer, fordi den endelige farve på hvert hår vil være anderledes. Det afhænger af:

 • hår tilstand
 • deres tykkelse
 • eksponering for henna på håret;
 • original hårfarve.

Også henna fra første gang vil ikke kunne give en dyb og rig farve, så farvning skal ske flere gange, men ikke oftere end 1 gang om 3 uger. Ellers kan henna tørre håret. I dette tilfælde, for at blødgøre dit hår, skal du bruge naturlige vegetabilske olier.

Men pas på, hvis hovedbunden er olieagtig, så bliver olien ikke vasket med vand, fordi det er nødvendigt at vaske hennaen fra håret uden shampoo, og så skal du stadig holde ud i ca. 3 dage, så farvepigmentet er fastgjort på hvert hår.

Forresten er lyst rødt hår bedst egnet til svarte piger med grønne eller brune øjne!

Bestil med en tilstrækkelig mængde hennapulver, hvis du farve hele håret, vil normalt lang hår op til taljen have brug for ca. 10 el. Glem ikke også at tage højde for hårets tykkelse. Når farven er infunderet, vil det kun være muligt at tynde kun rødderne og i mellem at helbrede håret med masker af farveløs henna.

At holde henna på håret vil faktisk tage lang tid, fordi det ikke er et kemisk farvestof og ikke vil blive taget hurtigt, især hvis håret er mørkt. Derfor lager ikke bare tålmodighed, men også tid, cirka 1 - 6 timer. Henna tørrer ikke på dit hår, for som jeg skrev nedenfor, må du ikke glemme at pakke dit hoved med klæbende film. Jeg holder mig selv omkring 5 timer.

Hvordan man får forskellige nuancer af rød ved hjælp af naturlig farvestof - henna, læs her.

Hvordan får man det røde farveskema?

For at opnå røde nuancer i hjemmet skal henna kombineres med andre naturlige farvestoffer, og dog banal det lyder, de skal have samme farve som den ønskede skygge af hår.

Derfor vil jeg give de opskrifter, jeg fandt på nettet, så du kan opnå en bestemt skygge af hår.

Lilla eller Bordeaux farve

Tag 2 eller 3 råbiter og rist dem, kog derefter vand op til 90 grader, og sæt ristede rødbeder og 1 tsk. Eddikesyre, dæksel og lad det blande i 20 minutter. Sæt bouillonen op, varm den lidt op igen og hæld hennapulver på den.

Du skal bruge saft af ældrebærbær, som skal opvarmes til en temperatur på 60 grader og hældes allerede hennapulver. Hold så længe som muligt.

Kirsebærskygge

Her, i stedet for vand, er det nødvendigt at tage rødvin, helst Cahors, varme det godt på gaskomfuret og hæld henna på det.

Rød lilla nuance

Her er det nødvendigt at forberede en varm afkogning af røde Altea blade. Det er dem, der har brug for at hælde henna.

"Red Tree"

Henna kan fyldes med tranebærsaft, men ikke varmt. Før farvning er det tilrådeligt at skylle alt håret. Da blandingen er kold, bliver du nødt til at holde det så længe som muligt.

Vi tager henna og kakao i følgende forhold: ½ del kakao og ½ del henna, hæld blandingen med varmt vand eller opvarmet rødvin.

Lys rød

Tag 2 spsk. knuste madderplanter, kombiner dem med 3 spsk. citronsaft, og fyld blandingen med varmt vand, lad det brygge i 20 minutter. Stamme og opvarme bouillon og hæld henna på den. Men det er ikke alt. Nu skal denne henna også indstilles i varme i 20-40 minutter, og derefter farves hår med denne pasta.

Vi tager jordkløver i mængden af ​​¼ af den samlede mængde henna, og bland det med henna i mængden af ​​¾. Hæld denne blanding med enten opvarmet sukkerroer eller varm rødvin.

Rødlig farvetone

Forbered en stærk afkogning af te drikke - karkade, hæld afkogning af henna pulver med hot bouillon, lad det brygge i 20 minutter på et varmt sted.

Henna pulver hældes med granatæblejuice opvarmet til 60 grader. Hold mindst 3 timer.

Et interessant eksperiment med henna blev udført i den følgende video.

Hvordan er farvning?

Så snart pastaen er klar, skal den straks påføres håret. Derfor på forhånd bekymre sig om:

 1. rengør dit hoved, du skal først vaske det, tør ikke ud, grundigt kam;
 2. et gammelt håndklæde for at dække skuldrene for at undgå at få pletter på tøj;
 3. en speciel børste til farvning, som du vil anvende henna;
 4. polyethylenhandsker;
 5. klamfilm og hætte til isolering af hovedet.

Fortsæt nu med processen.

Ved anvendelse af en børste skal du først blande blandingen til hårrødderne, begyndende med lige afskedning og bevægelse først til et øre og derefter til den anden. Mal den frontale og occipitale del og fortsæt med at påføre blandingen på alt hår. Du må ikke være ked af henna, fordi strengene skal farves omhyggeligt.

Løft derefter håret op og pakk det med klæbende film, top det med en hat eller et håndklæde. Og vente længe, ​​jeg holder normalt henna i meget lang tid, så skyggen er mere mættet og dybt.

Hvis der før var håret farvet med kemiske farvestoffer, skal du vente mindst et par uger, og kun derefter skifte til naturlige farvestoffer. I modsat fald kan en uforudsigelig skygge vise sig.

Udover røde og røde nuancer kan henna fås og kastanjebrune farver. Læs mere om det her.

Hvad henna vælger?

Kvaliteten af ​​henna afhænger af, hvor lyse og rige dit hår vil være. Du kan prøve at bruge billig iransk henna, hvis resultatet ikke passer dig, så kan du prøve andre muligheder.

Til kost vil det være dyrere, men med det kan du opnå gode resultater ikke kun i farvning, men også i behandling af hovedbunden og dit hår.

 1. Rød Henna Lush - giver en glat skygge, tørrer ikke hårstrukturen ud, er kompatibel med andre naturlige ingredienser. Solgt i briketter, gnides på et rivejern før brug, fyldt med varmt vand.
 2. Naturlig indisk Henna Lady Henna - er berømt for sine helbredende og farvende egenskaber. Indeholder en meget fin slibning, den kan blandes med andre naturlige farvestoffer, men skal holde i lang tid, ikke 1 time.
 3. Indiske urte maling baseret på Henna henna eller Aasha henna har en rød palette, hun selv brugte det ikke, men de brune farver viser sig at være meget lyse, hårets rødder er perfekt farvede, du skal holde det mindre i tide.

Ved at ændre dit hår rødt, er du sikker på at se ikke kun de eksterne ændringer, men også de interne - du bliver mere selvsikker. Men tænk før du ændrer din hårfarve, fordi henna er et meget modstandsdygtigt farvestof, og det vil tage lang tid at vaske det af.

Og alligevel, hvis du ikke er tilfreds med skyggen, så prøv at anvende mere ofte vegetabilske olier eller kefir på hårets hoved og skyll med shampoo. Og fortsæt eksperimenterne for at opnå den ønskede skygge.

Held og lykke med farvning! Vi ses snart!

Denne artikel er værd at dele med venner:

Ligesom en blog?
Abonner på nye artikler!

Sådan farves hår med henna derhjemme

Typer af naturlige farvestoffer - henna

Naturligt farvestof ekstraheres fra Lawsonia's blade, der vokser i varme områder i Indien, Iran, Sudan. Tørre blade pulver indeholder grøn chlorophyll og lavson, gul-rød. Den sidste komponent og giver håret en karakteristisk rødhår.

Ved farvning af hår med henna trænger farvestoffet ikke ind i hårakslen, men bevares kun i dets øverste lag.

Derfor er sådan farvning kortvarig - henna vaskes hurtigt væk. Hvis du har brug for at give dit hår en varig farve, skal du regelmæssigt tynde håret med dette værktøj.

Ved hjælp af naturligt farvestof kan du få forskellige nuancer af hår: rød-rød, mørk brun, ildfarvet orange. Tonen afhænger af farvestoffet lonson pigment. Der opnås også forskellige farveskalaer ved blanding af naturligt pulver med andre urter, der har maleri effekten, for eksempel - en basma.

Farveløs henna er knuste lavsanstænger, hvor der næsten ikke er farvelægningspigment. Dette stof bruges til at styrke og helbrede hår. Der er en bred vifte af hårmaskere baseret på dette unikke udseende.

Iranske farvepulver er den mest populære på grund af dets rimelige pris og god kvalitet. Med hjælp fra iransk henna kan du få en række nuancer samt genoprette beskadiget hår.

Indisk henna for hår har ikke sådanne helbredende egenskaber som iransk, men dens farveområde er meget rigere.

Pulver fra jemenske og sudanesiske planter bruges til at udføre mønstre på kroppen.

Der er en række planter, der lyser håret til en tone og en halv.

Henna fordel og skade for hår

Orientalske skønheder kan være stolte af deres tykke moppe på deres hoveder, da de regelmæssigt bruger henna. I modsætning til kemiske farvestoffer, beskadiger det naturlige farvestof ikke hårseksen.

Fordelene ved naturlig maling:

 1. Indeholder ikke ammoniak og peroxid, som påvirker håret negativt.
 2. Kan anvendes under graviditet og amning, da henna er hypoallergen.
 3. Ingen aldersgrænse.
 4. Beskytter mod solens skadelige virkninger.
 5. Indeholder antibakterielle stoffer, som beskytter hovedbunden mod skæl.
 6. Styrker og forbedrer hårets struktur, så håret bliver voluminøst og velplejet.
 7. Gendanner beskadigede tråde.
 8. Regulerer talgkirtlerne, hvilket resulterer i et langt hår ser rent og velplejet i lang tid.
 9. Du kan endda male øjenbryn og øjenvipper.
 10. Det nærer hovedbunden og forbedrer blodcirkulationen.

På trods af mange fordele har grøn pulver flere ulemper:

 1. Næsten maler ikke over gråt hår. Henna er mere sandsynligt et farvelægemiddel og maling.
 2. Grønt pulver bør bruges med omhu på farvet hår. Som et resultat af indførelsen af ​​et naturligt farvestof på en syntetisk, kan en meget uventet farve vise sig - grøn eller blå.
 3. Brug ikke henna efter perm. Naturligt pulver har tendens til at rette kunstige krøller.
 4. På grund af indholdet af en stor mængde tanniner kan krøller tørre ud. Derfor skal håret behandles med en fed balsam eller vegetabilsk olie, inden der påføres et naturligt farvestof.
 5. Hyppig brug af henna fører til sløvhed og stivhed af krøller.
 6. Vanskeligheder ved skylning efter farvning.

Hvor ofte kan du farve dit hår med henna? For at få en god effekt fra brugen uden negative konsekvenser for håret, skal det anvendes 1-2 gange om måneden.

Kan jeg farve mit hår efter henna-maling? Farve ikke dit hår med kemiske farvestoffer efter farvning med henna: Et uventet resultat kan forekomme. Det er bedre at vente, indtil de farvede krøller vokser tilbage og giver den ønskede tone til den naturlige farve. Du bør ikke risikere og eksperimentere med dine krøller!

Sådan farves hår med henna derhjemme

Før du fortsætter med proceduren, er det nødvendigt at bestemme mængden af ​​pulver. Det afhænger af tykkelsen og længden af ​​krøllerne. Til kort hår er 50-70 gram farvestoffer tilstrækkeligt til en gennemsnitlig længde på 100-250 gram. For lange tykke krøller vil have brug for mere end 300 gram grønt pulver.

Den traditionelle metode til fremstilling af farvestoffet er at fortynde det tørre pulver i varmt vand med en temperatur på 70 ° C.

Pulveret skal brygges et par timer før brug. Blandingen skal mørke lidt. Dette indikerer udgivelsen af ​​farvestofpigmentet. Hvis du tilføjer nogle kosmetiske olier til sammensætningen, vil farveproceduren være mere effektiv.

Farvestoffets egenskaber manifesteres bedst i et surt miljø. Til fortynding af pulver egnede sådanne væsker:

 • eddike;
 • yoghurt;
 • tør vin
 • citronsaft;
 • grøn te med citron.

Sådan farves hår med henna:

 1. Naturlig maling fortyndes i keramikvarer. Konsistensen af ​​blandingen skal ligne tykk sur creme.
 2. Før du påfører sammensætningen på hovedet, er det nødvendigt at smøre ørerne, panden og halsen med en fed creme. Dette forhindrer huden i uønsket farve. Hvis trådene er tørre, er det tilrådeligt at tilføje et par dråber burdockolie til blandingen. Dette vil fugtige håret og give det skinne.
 3. I stedet for burdock olie, eucalyptus, rosmarin eller tea tree olier kan tilsættes til farvestoffet blanding. Disse stoffer bidrager til bedre at afsløre farven.
 4. Det skal bemærkes, at i modsætning til den kemiske farvningsprocedure skal håret i dette tilfælde vaskes og tørres lidt.
 5. Påfør blandingen på våde krøller. Top wrap hans hoved med plastfolie og et håndklæde.

Hvor meget at holde henna på dit hår? Det afhænger af det ønskede resultat. For at give en lys tone til krøllerne er det nok at holde blandingen i ca. 40 minutter. For at få en rig farve skal turbanen med naturlig maling bæres i mindst 2 timer.

Det er nødvendigt at vaske den naturlige maling under rindende vand, indtil klumperne og partiklerne i den tørre plante forsvinder fra hovedet. Det skal bemærkes, at denne procedure er meget tidskrævende.

Sand farve på håret vises kun på dag 2-4. Dette vil effektivt bidrage til sollys og interaktion mellem hårstof og ilt.

Egenskaben af ​​den naturlige farve er regelmæssig farvefornyelse. Med hver efterfølgende procedure bliver farven rigere og lysere.

Hvis du får en meget lys farve, så kan du rette den ved at gnide vegetabilsk olie i dit hår: det neutraliserer pigmentet.

Hvad kan få nuancer af henna til hår

Den ønskede skygge af krøller kan opnås i 10-30 minutter, hvis pigen er blond. Meget mere komplicerede ting med brunetter. Shades af indisk henna til hår er designet til lys og lysebrune krøller. For at ændre den naturlige pigmentering har du brug for meget mere tid.

Farve hår med henna, hvordan man gætter med et strejf, givet den naturlige farve hår? For at tilføje den ønskede tone til håret kan der tilsættes en række tilsætningsstoffer til farvestoffet.

Få forskellige nuancer:

 1. "Bordeaux". Denne lilla farvetone opnås, hvis hennaen er fortyndet i sukkerroesaft, opvarmet til en temperatur på 60 º. I stedet for rødbeder kan du bruge elderbærjuice eller karkade te.
 2. "Rødt træ". Denne nuance opnås, hvis du fortynder henna i Cahors eller i tranebærsaft.
 3. "Chokolade". Denne ædle skygge kan opnås ved at tilsætte sort kaffe til hennapulver i en andel på 1 tsk til 25 gram henna.
 4. "Chestnut". Hvis du blander en taske henna med 4 spiseskefulde kakao, får du en smuk kastanjebrune farve.
 5. "Guld". Gyldig honningston opnås, hvis du fortynder henna i kamille bouillon og tilsæt knust rabarber, safran og gurkemeje i lige store mængder.
 6. "Bright copper." For at opnå denne skygge skal du tage 200 gram løgeskal, 3 spsk sort te og hæld alle 0,5 liter hvidvin. Kog blandingen på lav varme i 30 minutter.
 7. Sort Raven. Blå-sort farve kan opnås ved at blande henna med basma i lige store mængder. Men først skal du farve dit hår med henna, og derefter med Basma.
 8. "Gammelt guld". Tag en taske henna og tilsæt en halv sked af hakkede safran. Kog blandingen i 5 minutter og afkøling.
 9. "Kanel". Tag et nøddeskal (20 gram) og kog det. Sieve og tilsæt henna sachet til denne væske.

Henna hårfarvning kan kombineres med en maske, der giver skinne og styrke til krøllerne. Til dette skal du:

 • 100 gram naturligt pulver;
 • 50 gram vand
 • 0,5 tsk ingefær, muskatnød, kanel og sort peber.

Hold masken på håret i 30-40 minutter, og skyll derefter med vand med eddike.

Farveløs henna for hår

Farveløs henna fås også fra Lawsonia. Kun i dette tilfælde må du ikke bruge bladene og stænglerne på planten. De indeholder ikke farvestof pigment.

Masker af dette stof har en helbredende og regenererende virkning. Farveløst pulver indeholder sådanne værdifulde stoffer:

 • rutin: styrker hårsækkenet;
 • fisalen: skæl forebyggelse;
 • caroten: gør krøller stærke;
 • Ceaxanthin: forhindrer nedfald
 • emodin: vækststimulering;
 • Chrysophanol: giver antibakterielle og antifungale virkninger.

Vilkår for brug af farveløs henna:

 1. Masken er effektiv, hvis den er lavet af frisklavet sammensætning.
 2. Terapeutisk sammensætning påføres til vaskede, kæmmede og våde krøller.
 3. For at øge effekten skal hovedet opvarmes med et håndklæde eller hætte.
 4. Ved vask er det ikke nødvendigt at bruge shampoo, som helt kan neutralisere og vaske nyttige partikler fra hovedet. Nok udvaskning med rindende vand.
 5. For tørre hår masker bør gøres ikke mere end 1 gang om måneden. Ejere af olieagtig hud, du kan lave masker fra henna hver uge. På grund af tanniner vil lægemiddelpulver have en gavnlig effekt.

Farveløs henna er hypoallergen og harmløs. Det kan endda bruges af gravide kvinder. Dette pulver påvirker ikke farven. Derfor kan den bruges af blondiner uden frygt for at blive rød. Sådanne masker kan laves selv på farvet hår for at styrke dem.

Farveløse Henna Hair Masks

Hvis du regelmæssigt laver masker fra farveløs henna, så ændrer krøllerne sig om en måned.

En henna maske til hår er lavet i henhold til sådanne instruktioner:

 1. Fortynd indholdet af posen i et afkog af urter. Væsken skal opvarmes til 80 ºС. Til 100 gram henna har du brug for 1,5 glas væske.
 2. Påfør den fremstillede sammensætning til vaskede og let tørrede krøller. Masken skal også gnides i hovedbunden.
 3. Sæt dit hoved i en plastikpose og en varmekapsel.
 4. For den første session er 30 minutter nok. Med efterfølgende udførelse af maskerne kan tiden forlænges til 1 time.
 5. Efter en bestemt periode vaskes masken, indtil vandet bliver gennemsigtigt.

I terapeutisk sammensætning kan du tilføje et par dråber æteriske olier: ylang-ylang eller rosmarin. For at opnå et resultat af styrkelse og skinnende hår kan du tilføje forskellige næringsmæssige komponenter til masken: æg, kefir, citron, honning.

 • grønt pulver - 150 gram;
 • æg - 2 stk.
 • olivenolie - 2 spsk;
 • honning - 2 tsk.

Alle komponenter skal blandes grundigt og fyldes med varmt vand. Mask påført på hovedet i 30 minutter.

Maske til hårvækst:

 • kefir - 50 gram;
 • henna - 100 gram;
 • burdock olie - 6 dråber;
 • vand - 250 ml.

Først fortynd det grønne pulver, og tilsæt derefter alle de øvrige ingredienser der og bland. Påfør denne blanding på håret i 40 minutter og skyll derefter under rindende vand.

Maske til fedtet hår:

 • grønt pulver - 100 gram;
 • blå ler - 3 spsk;
 • saft fra en citron.

Bland henna og ler, og fortynd derefter i saft. Påfør sammensætningen på trådene og gnid forsigtigt masken ind i huden. Blandingen skal være på hovedet i mindst 30 minutter. Efter regelmæssige procedurer bliver krøllerne mindre fede og får et sundt udseende.

Maske til tørt hår:

 • farveløst pulver - 150 gram;
 • avocado pulp - 1 frugt;
 • ricinusolie - 1 spsk.

Påfør blandingen på krøllerne og hold den i 1 time. Denne maske giver en vidunderlig effekt: håret bliver skinnende og tykt.

 • henna - 50 gram;
 • en blanding af urter kamille, johannesurt og oregano - 4 spsk;
 • E-vitamin - 1 kapsel.

E-vitamin skal opløses i vand og derefter tilsæt en tør blanding af urter og henna. Mask holder på hovedet i 1-1,5 timer. Efter 2-3 masker vil kedeligt hår få styrke og sundhed. For ikke at overdrive krøllerne, bør de tørres uden brug af en hårtørrer.

 • henna - 50 gram;
 • nettle - 30 gram;
 • sennepspulver - 3 tsk.

Alle de tørre ingredienser blandes sammen og fortyndes derefter i varmt vand. Påfør masken på hovedet og gnid det omhyggeligt ind i rødderne. Hold på hovedet i 20-30 minutter, skyll derefter med rindende vand. Ved hjælp af denne maske 1-2 gange om ugen vil krøllerne få et velplejet og sundt udseende.

Farveløs henna dækker håret med en usynlig film, der beskytter den mod vind og sol. Masker af deres farveløse pulver er et godt alternativ til kostbar laminering.

Henna hårfarvning er den bedste løsning til krølles sundhed!

Hvordan vælger henna og farvning dit hår korrekt, så der ikke er nogen skuffelser

Et hvilket som helst maleri af krøller i varierende grad, krænker strukturen af ​​hårstænger. Dette kan undgås, hvis du tager for proceduren naturlige produkter. Mange kvinder praktiserer henna hårfarve, fordi det giver den ønskede skygge og helbreder tråde. Farven vil ikke nødvendigvis være rød - du kan vælge brune, gyldne eller rødlige toner. Kombinationen af ​​henna med andre naturlige ingredienser er en anden måde at diversificere paletten af ​​nyttige farvestoffer. For at succesfuldt vælge et farveskema, maling korrekt hjemme og reparere resultatet i lang tid, skal du omhyggeligt studere plantesammensætningen og alle nyanser af dens anvendelse med eksempler fra billeder og videoer.

Hvad er henna, hvordan er det anvendt

Homelandet af naturlige råvarer er landene i Centraløsten og Nordafrika. Det er der der vokser to meter blomstrende busk med en bestemt lugt Lawsonia er en ikke-bladagtig, fra de blade, hvorpå henna er opnået - et grønt pulver.

Det giver krøllerne en klar skygge og bidrager til deres forbedring, fordi den har en rig sammensætning, som omfatter:

 • Chlorophyll er en antioxidant der positivt påvirker tilstanden af ​​huden;
 • polysaccharider - fugter huden og normaliserer talgkirtlerne;
 • harpiks - giver hår glans og silke;
 • Hennotansyre - har en antibakteriel virkning, reducerer inflammation, fjerner skæl og styrker rødderne. Det er ansvarlig for skygens lysstyrke;
 • pektiner - reducere fedt, omslutte håraksler, visuelt gøre hår tykkere, absorbere toksiner;
 • estere, vitaminer - forbedre blodcirkulationen, tone op i huden.

Henna til hår er hentet fra buskens nedre blade. De øvre vaskes også i pulver, men det bruges til at skabe midlertidige tatoveringer på huden og farvestoffet.

Til forskel fra kemiske farvestoffer har henna en helt naturlig sammensætning, ikke beskadiger strengene og styrker endda hårene, aktiverer deres vækst. På grund af dette er plantekomponenten brugt til farvning ikke kun krøller, men også øjenvipper, øjenbryn og til mændeskæg. Mange saloner tilbyder denne service, du kan også selv udføre proceduren.

Det er vigtigt! Farvning med henna kræver forsigtig forberedelse og længere holdbarhed end ved permanent maling.

Typer af Henna

Afhængigt af oprindelseslandet og de forskellige muligheder for naturlig farvestof er der flere nuancer af henna til hår.

iransk

Tillader dig at få en rig rød farve. Det går godt sammen med andre naturlige ingredienser for at opnå et varieret udvalg: fra karamel til chokolade. For at gøre dette kan du blande farvestoffet med kaffe, gurkemeje, cikorie, æteriske olier og afkog af urter.

Irans indbyggere kombinerer nødvendigvis henna med etere for at genoprette tråde, fugte dem, styrke dem og også tilføje skinne.

Sudans

Grønt pulver med samme navn til hårfarvning i salonen eller hjemme er bragt fra Saudi Arabien. Det bruges til at opnå en kobber skygge, som er holdbar og rig.

Ofte er Sudanese henna kombineret med Basma. Du kan kombinere dem i en beholder og få en varm rødlig kastanjefarve. En anden mulighed er at konsekvent farve hår i to faser (henna skal være den første). Som følge heraf får håret en kold asketone.

indiske

Den har en rig palette, præsenteret i fem farver. Naturlig maling er:

 • gylden;
 • brun (kastanje);
 • bordeaux;
 • mahogni;
 • sort, som er mere som et strejf af mørk chokolade.

Den indiske version af pulver fra lawsonia anvendes i vid udstrækning til terapeutiske formål: mod hårtab, for at bekæmpe skæl, for at genoprette håret efter udsættelse for kemisk farvestof eller krølning. Denne henna kan også kombineres med andre sorter af vegetabilsk farvestof, andre naturlige ingredienser (gurkemeje, te, kaffe, vin, sukkerroer og andre).

farveløs

Det bruges i tilfælde, hvor hårfarven passer dig, og deres tilstand er ikke.

Denne variant af naturlige råstoffer er fremstillet af stammer fra Lawsonia, der er uden farvepigmenter, men de har et komplet udvalg af nyttige stoffer.

Farveløs henna bruges til:

 • giver krøller elasticitet, glans, elasticitet;
 • fjerne skæl;
 • styrke folliklerne
 • stimulere vækststimulering
 • løsninger på problemer med for højt fedtet hår.

hvid

Som et resultat af brugen af ​​et sådant lægemiddel bliver krøllerne lysere af flere toner, og ifølge nogle producenter bliver de helt hvide.

Husk: Det er umuligt at opnå denne effekt på en gang med naturlige farvestoffer, især hvis en brunhåret kvinde eller en brunette udfører sådanne forsøg. Blandingen, kaldet hvid henna, indeholder virkelig urte ingrediens, men i små mængder. Resten er syntetiske additiver, der aggressivt påvirker strukturen af ​​trådene, ligesom klareren gør.

Værktøjet er billigt og med korrekt brug er det ikke meget hårdt. Men selvfølgelig har der ingen helbredende virkning på krøller som andre typer af vegetabilsk farvestof.

Lær mere om hvid henna hårblegning på vores hjemmeside.

Advarsel! Lyserød, lilla, sort og anden farvet eller tonet henna er resultatet af syntese af kemiske komponenter, og ikke naturlige råmaterialer. Undersøg omhyggeligt sammensætningen på emballagen, for ikke at købe stoffet, men kun vagt minder om pulver fra lawson.

Fordele og ulemper

Brugen af ​​naturlig hårfarve er uvurderlig, og er det håret:

 • spilder ikke fra kemiske sammensætninger. For mange piger er valgproblemet - maling eller henna - ikke engang det værd;
 • Det bliver mere sundt, glat og skinnende;
 • får en klar skygge;
 • begynder at vokse hurtigere.

Henna styrker hårets rødder og regulerer talgkirtlen. Det er nyttigt, at det kan slippe af med problemer med skæl og tab. Hår splittes og brydes mindre.

Andre væsentlige fordele ved vegetabilske råvarer: Har flere smukke farver, er billig og kræver ikke særlige færdigheder i applikation, der er egnet til farvning af hår derhjemme, forårsager næsten ikke allergiske reaktioner.

Hvad er den bedste henna for krøller? Den der ikke indeholder syntetiske ingredienser og passer bedst til din farvetype.

Samtidig advarer mange forskere, trichologer og frisører kvinder mod den hyppige brug af den naturlige komponent i farvning. En af de største ulemper ved henna er, at med regelmæssig farveændring med sin hjælp bliver trådene tørre og enderne splittes.

Vigtigt punkt! For dem, hvis hår ikke tilhører den fede eller normale type, kan du bruge farvestoffet ikke mere end 1 gang om 2 måneder (den farveløse version - en gang i 2 uger).

Andre ulemper ved vegetabilsk pulver:

 • ikke meget effektivt farvet grå hår og blondt hår;
 • passer ikke godt sammen med kunstige farver. Kan du vaske hennaen fra håret, hvordan man gør det korrekt, vil du lære på vores hjemmeside;
 • Retter krøller efter perm;
 • falme i solen;
 • hvis misbrugt, kan det gøre tråde kedelige, hårde, fremkalde tab af håraksler.

Nogle frisører er overbeviste om, at hennafliser, hvor andre næringsstoffer er tilsat, giver store fordele for ikke at pulver.

Kontraindikationer

Der er ingen kategoriske kontraindikationer for brugen af ​​agenten, men der er en række begrænsninger, når brugen af ​​naturlige råvarer bliver uønsket:

 • Nylig bio eller kemisk bølge;
 • foreløbig permanent farvning
 • tør hovedbund og samme hår;
 • naturlig eller kunstig blond - med en høj grad af sandsynlighed krøller vil få en grønlig eller gullig farvetone;
 • graviditet og amning - på grund af hormonforandringer kan håret ikke ændre farve.

Mange mødre og deres døtre er interesserede i spørgsmålet om, hvor gammel han kan males med henna. Fabrikanter giver ikke klare instruktioner i denne sag, men hvis en ung skønhed på 12-14 år spørger om at ændre den naturlige farve, er det bedre at bruge en naturlig sammensætning end en kemisk.

I fora deler nogle kvinder den positive oplevelse af farvning af håret af selv 10-årige piger. Anvendelsen af ​​naturlige råvarer skal være rimelig og moderat, især når det kommer til barnet. Produktets kvalitet er også vigtig. Henna fra Lady Henna, Lush og andre virksomheder har fået gode anmeldelser.

Henna hår nuancer

Den mest imponerende er henna hårfarvning på piger med mørke krøller. De er egnede til næsten alle nuancer af alle sorter af pulver eller fliser. Brown Indian henna - den bedste mulighed for ejere af lysebrunt eller lysebrunt hår.

Hvis du tilføjer gurkemeje, kan du få en lækker farve af mælkchokolade. Den ædle skygge af burgunder kan fortyndes med sukkerroer juice: mørke krøller får en skygge af moden kirsebær.

Naturligt brunt hår harmonerer perfekt med henna mahogny eller sort.

Farve fra Iran vil give en lys rød farve. Men hvis du tager det som grundlag og kombinerer med andre naturlige ingredienser, vil der være en glimrende lys palette af gyldenbrune og rødlige toner:

 • for at blive rig brun, chokolade, kastanje, skal du tilføje kaffe, muskatnød, valnødskaller, afkogning af egebark;
 • auburn hårfarve - resultatet af en kombination af iransk farvestof med kanel, en lysere rød nuance - resultatet af en kombination med ingefær eller persille, te-træ;
 • afkogning af løgskræller vil skabe en attraktiv farve til okker og gurkemeje eller kamille - gylden;
 • mandarin og appelsinskræller vil give dit hår en gul-orange farve;
 • Tilsætningen af ​​cikorie vil give dig mulighed for at få en creme-gylden tone;
 • Smuk rubinfarve vil give juice af rødbeder, tranebær eller rødvin;
 • at få en blomme, du skal føje til det iranske farvestof saftige ældrebær;
 • Hvedefarve vil være resultatet af blanding af naturlige råvarer med kamilleafkogning, mælkebøtterod eller peberrod.

Advarsel! Ud over at give håret den ønskede farve har alle disse kombinationer en positiv effekt på hårets tilstand, nærer det, mættet med vitaminer, styrker rødderne og forbedrer blodcirkulationen.

Selvom pulver fra lawson ikke anbefales til blondiner, er nogle af de forskellige kombinationer af iransk maling med naturlige ingredienser også velegnede til dem, der har lysebrunt hår. Først og fremmest vedrører det lysrøde, gyldne nuancer og også fløde, hvede.

Du kan også være opmærksom på den gyldne indiske henna. For at øge effekten tilføjer nogle blonde ejere gurkemeje og kanel til det.

Naturligt farvestof fra Sudan, som giver en kobberskygge på kastanjebrun og lyse rødt - på lys, ofte kombineret med basma, samt farveløst henna. Som et resultat kan du få et par smukke toner til at male grå hår eller give en lys farve til blondt, mørkt hår.

Nogle succesfulde kombinationer:

 • Sudan + farveløs (1: 1) = jordbærblond på grålåse eller lysrød på brune, brune krøller;
 • henna + basma i forhold 1: 2 = rige brune og kun på sort hår - dyb kastanje;
 • Hvis du kombinerer de samme farvestoffer i lige store mængder, får du et brunt kobber af forskellig grad af mætning (afhængigt af hårets originale farve).

Også for gråt hår kan du tage en brun indisk sort naturfarve. Godt resultat giver en kombination af kaffe. For at dække gråtoner kan du have brug for mere end en gentagelse procedure. Det hele afhænger af hårets aksels type og struktur. Hvordan male over Seduna med henna, Basmo, find ud af vores hjemmeside.

Er det muligt at farve farvet hår med henna

Du bør ikke bruge en vegetabilsk sammensætning til at male håret efter den kemiske sammensætning, fordi farven som følge heraf bliver uventet. Det samme er tilfældet, hvis du vil anvende et permanent stof til håret, der tidligere er malet med henna.

Anmeldelser af mange piger og frisører indeholder advarsler: i dette tilfælde er det sjældent for enhver at undgå en grøn skygge eller et gul pigment, da det naturlige farvestof omslutter tråde, hvilket forhindrer de kemiske komponenter i at ændre deres struktur. Dette er især mærkbart, hvis du først skal bruge henna til farvning, og så skal du lette krøllerne.

Rådet. At udføre sådanne manipuleringer derhjemme er næsten umuligt. Hvis du vil lære at farve dit hår efter henna, skal du kontakte mesteren i salonen.

Regler og funktioner, Application Tips

 1. Før du køber, skal du kontrollere produktets holdbarhed. Tag ikke et udgået og for billigt produkt: dets kvalitet vil være i tvivl.
 2. For at forberede sammensætningen må du ikke tage metalredskaber. Udskift det med glas (keramik eller plast kan plette).
 3. Fortyndet henna bør straks være i den rigtige mængde. I køleskabet står det ikke.
 4. Du kan ikke brygge tørt betyder kogende vand. Det er tilladt at bruge varmt vand, hvis temperatur varierer mellem 70-80 ° C.
 5. Ejere af tynde tråde er bedre at erstatte vand med kefir. Før fortynding af den naturlige farvekomponent opvarmes det fermenterede mælkeprodukt, inden det tages ud af køleskabet.
 6. Den optimale mængde henna til hår på op til 10 centimeter i længden er ca. 100 gram, til karet - 200 gram. Hvis krøllerne når skuldrene, skal du have 300 gram, til taljen - 0,5 kilo. Dette er en omtrentlig retningslinje, uanset om du vil male over grå hår eller ønsker helt at ændre hårets farve.
 7. Bemærk venligst, at den resulterende sammensætning skal ligne en tyk creme eller fløde. Væske vil strømme gennem hår, tøj.
 8. Hvis du vil fortynde farvestoffet, forberede det på et vandbad. Det tillader ikke lægemidlet at afkøle, fordi henna skal anvendes varmt. Det er umuligt at bruge en mikrobølgeovn til opvarmning!
 9. Før farging af håret helt, første tonede 1-2 tynde låse for at forudsige resultatet.
 10. Spred farvestoffet i en ren krølle, startende fra bagsiden af ​​hovedet: dette område er malet det værste.
 11. Håndter gråstrenge først.
 12. Eksponeringstiden afhænger af det ønskede resultat. Hvis du vil have en lysfarve, vil 5-30 minutter være tilstrækkeligt, for fuld maling skal du bruge 30-120 minutter. Mindstiden er angivet for tyndt og let hår.
 13. Skyl henna helst uden shampoo, men nogle gange er det umuligt at gøre det kvalitativt. Brug eventuelt rengøringsmiddel.

Rådet. Lav en fugtighedsbevarende maske før hennafarvning.

Farvningsteknik

Før du begynder at henna farvning hjemme, skal du forberede disse materialer og værktøjer:

 • cape og handsker til beskyttelse af tøj og hud;
 • badekåbe eller plastikpose, klæbende film;
 • kam for at adskille hårstrenge;
 • klemmer eller hårnåle;
 • maling pensel;
 • fedt fløde eller olieolie, olie;
 • retter i hvilke du vil forberede sammensætningen;
 • ske eller spisepinde
 • gammelt håndklæde.

Trin-for-trin proces om, hvordan man farver hår med henna derhjemme:

 1. Forbered en opløsning ved at hælde den nødvendige mængde farvestof med vand. Hvis du vil ændre farven på tørre krøller, skal du tilføje en spiseskefuld fløde eller et par dråber smør til vandløb (det vigtigste er, at det er uraffineret).
 2. Lad farvestoffet ligge i vandbadet.
 3. Tænd en kappe, handsker.
 4. Smør håret med en fedtet creme. Hovedbunden kan behandles med olie, så sammensætningen ikke efterlader mærker på den.
 5. Fordel det tørre eller lidt våde hår i 4 dele: bagsiden af ​​hovedet, whisky, kronen.
 6. Fra hver form et par tråde og konsekvent farve dem, startende fra rødderne.
 7. Stabbed farvede krøller, gå til den næste zone. Flyt opad og arbejde hurtigt, men omhyggeligt.
 8. Fuldt fordeler hårets sammensætning, masser håret og kammen.
 9. Sæt dit hoved med en wrap eller sæt på en svømmehætte / taske. Top - et håndklæde.
 10. Efter at have ventet på den tildelte tid, fjern isoleringen og vask dit hoved med varmt vand.
 11. Hvis det er nødvendigt, brug aircondition og tør tråde med en hårtørrer eller på en naturlig måde.

Af den måde. Mange piger ved ikke, hvad hår til henna henna: snavset eller rent. Begge muligheder er mulige. Det er bedre at vaske dit hår umiddelbart før proceduren, hvis du skal behandle trådene eller gøre det 2-3 dage før du farer derhjemme, hvis du har til hensigt at få kun en ensartet farve.

Farveopskrifter

Med kefir

Mere egnet til ejere af tørt, langt krøllet hår fra naturen. Hvis strenge er normale eller udsat for hurtig forurening, vil forskellen være i fedtindholdet i det fermenterede mælkeprodukt (ikke mere end 1% kræves mod 2,5% og mere for sprøde krøller, der mangler fugt).

Hvordan laver henna til hår i dette tilfælde:

 • bland pulveret med kefir. Fordelen ved opskriften er, at det naturlige farvestof vil have brug for mindre end når det er fortyndet med vand;
 • Tilsæt kaffe, kakao, basma eller et par dråber af din yndlingsester, hvis du ønsker det (før ansøgningen);
 • varme forsigtigt den resulterende vand i et vandbad. Mange piger anbefaler at sikre, at blandingen ikke krøller;
 • Spred løsningen på håret, og følg derefter de sædvanlige instruktioner.

Syremedium er optimalt til farvning af pulver. Som følge heraf vil farven komme ud mere lyse, gyldne, uden et udtalt rødt pigment, og håret vil modtage yderligere ernæring.

Til chokoladefarve

Hvordan laver henna en dyb, rig chokoladefarve? Der er flere muligheder.

Opskrift nummer 1. Sammensætning med naturlig kaffe:

 • Hæld 50 gram grunddrikke med 150 ml varmt vand;
 • kog og sluk
 • Lad være med at infuse, men sørg for, at temperaturen ikke falder under 40 ° C;
 • Rist 2 stykker fliser henna på en fin rist;
 • bland med kaffe og rør;
 • hvis den er meget tyk, fortyndes med varmt vand
 • genopvarmning i vandbad og brug som angivet.

Opskrift nummer 2. For at styrke håret og give det en let kaffeskade, kan du bruge farveløs henna og tyk fra drikken. Bland dem i lige store mængder (2 spsk) efter fortynding af pulveret med en lille mængde vand. Krøller bliver bløde, silkeagtige og mere sunde.

Opskrift nummer 3. En anden måde at få en smuk brun farve på er at kombinere en lige så meget tør farvestof og jord kanel. Hvis du tager farveløs henna og krydderi, kan du let tænde mørkt hår, fugt og føde det.

Forholdet mellem ingredienser - 30 gram pulver fra stænglerne af lawsonia + 40-50 gram kanel + 100 ml varmt vand. Først er henna opløst, og derefter tilsættes et aromatisk krydderi til det. Eksponeringstiden på hovedet - 4-6 timer.

For en gylden nuance

Dem, der ønsker at opnå en gylden nuance, har brug for disse opskrifter:

 • spiseskje tør kamille blomster brygge 50 ml kogende vand, lad i en halv time. Fortynd farvestoffet med denne infusion (du kan ikke filtrere);
 • eller fortyndet tør henna til farvning af hår med gurkemeje (alternativ er safran). Andelen er 1: 1. Derefter brygges blandingen med vand.

Af den måde. Til intensiv ingefærfarve blandes disse ingredienser: 3 dele vegetabilsk pulver og 1 del kanel, gurkemeje og ingefær. Forbedring af mætningen af ​​farven hjælper teebrygging i stedet for vand.

Til rødfarve

Hvordan laver henna korrekt for at give håret en rød farvetone? Der er flere måder:

 1. Kombiner det i lige dele med kakao, og fortynd derefter med vand i henhold til vejledningen. Forholdet mellem tørre ingredienser er 1: 1.
 2. Anvendes til at opløse pulverinfusionen af ​​tekarkade og tage en rig, stærk teblad.
 3. Tilsæt tranebærsaft eller rødbedsaft, rødvin til det tørre præparat (for mængder se konsistensen af ​​henna).

Nogle piger klarer at lave hjemmelavet ombre henna, ved hjælp af opskrifter lette sammensætninger for at male hårets tips.

Sådan fastgør henna på håret

Hvor meget han henna holder på krøller er resultatet af henna farvning - det afhænger af strukturen, typen af ​​hår. Ifølge anmeldelser går denne periode fra 2-3 uger til 2-3 måneder. Selvfølgelig, med en længere effekt, skal du regelmæssigt opdatere tipene.

For at holde farven længere, følg disse enkle retningslinjer:

 1. Fortynd produktet i et surt miljø - kefir, sur creme, afkogning af rabarber. Du kan tilføje citronsaft (derudover lysere hår).
 2. De første 2-3 dage efter maling skal du undgå at vaske dit hår med shampoo og balsam, fordi pigmentet på dette tidspunkt fortsætter.
 3. Efter farveændringsproceduren skylles håret med afkogning af rosen hofter, salvie eller eddike (en spiseskefuld af en ingrediens pr. Liter koldt vand). Brug opskriften efter hver vaskekurve.
 4. Brug shampoo til at bevare farve. De må ikke indeholde silikoner eller være designet til at slippe af med skæl.
 5. Fukt håret efter henna hårfarve, men brug ikke naturlige olier til dette.
 6. Svøm mindre ofte i chloreret vand og mindre i solen.
 7. Køb tonede shampooer for at opretholde farve (der er dem der indeholder henna).

Naturkomponenter er en gave for hårets skønhed og sundhed, især hvis disse stoffer også giver mulighed for at eksperimentere med en ny farve. Henna i forskellige nuancer i denne henseende er meget populær på trods af den igangværende debat, der er mere i det: fordele eller ulemper, fordelene eller skade. Med korrekt brug af værktøjet maler perfekt krølle såvel som gråt hår.

Hvis du ikke misbruger det naturlige farvestof, overholder reglerne for anvendelse og glemmer ikke yderligere ernæring af håret, vil resultatet være så godt som muligt. Når alt kommer til alt, hvis du tror på anmeldelserne, maler nogle kvinder trådene i flere år i træk, og hele tiden er de tilfredse med det naturlige farvningspulver fra de østlige lande.

Stol ikke på populære opskrifter? Vi har forberedt dig de bedste hårfarvestoffer:

Sådan farves hår med henna og basma

Henna er et vidunderligt redskab, som uden kemikalier og andre tilsætningsstoffer vil give dit hår en naturlig og behagelig skygge. Men du skal være meget forsigtig med det, fordi du på grund af ukorrekt blanding af proportioner, i stedet for ild rødt bliver du mørkegrøn. Hvordan farve hår med henna og samtidig opnå den ønskede skygge?

Nyttige egenskaber

Dette er et vidunderligt værktøj opdaget af indianere. Alligevel forsøgte de forskellige blandinger af farver og ingredienser, det var deres opskrifter, der blev grundlaget for moderne maling med en naturlig base. Nyttige egenskaber hos henna:

 • det hjælper hastigheden hårvækst;
 • Henna indeholder unikke ingredienser, der hjælper med at slippe af med skæl, sygdomme i hovedbunden og endda parasitter;
 • hun bliver ofte behandlet med beskadiget hår efter kemisk farvestof, men ikke tidligere end to uger efter farvning.
Før og efter farvning af hår med henna og basma

Video om, hvordan du farver dit hår med basma og henna

Vi vælger farve til maleri

Røde nuancer

Ofte med hjælp fra henna piger vil blive røde dyr. Selv med brug af pulver uden tilsætningsstoffer vil farven være tæt på naturlig, lys og resistent. Men hvad skal der gøres for at ændre farven på maling?

For at få en lys rød farve skal du blande indholdet af tre poser henna (mængden afhænger af hårets længde) og en halv poser ingefær. Hæld kogende vand og påfør håret. Lille hemmelighed: Jo længere du insisterer på blandingen, jo mørkere bliver farven.

Ønsker du at blive en pige med messinghår hjemme? Simpelt simpelt! Vi skal bruge syv poser med regelmæssig henna, en tredjedel af en teskefuld ingefær, gurkemeje, kanel, bland det hele sammen og hæld over meget stærk sort te. Jo lysere skyggen af ​​naturligt hår - jo lysere bliver farvefarven.

Foto - Rødt hår før og efter maling

Henna er ikke kun et farvestof, men også et fremragende kosmetisk produkt, der bryr sig om hår, giver det volumen og styrke. For at bekymre sig om krøllet hår, skal du blande iransk henna (tage det nødvendige beløb til din længde), to skeer av avocadoolie, 10 dråber rosmarinolie og to skeer kakao. Alt dette omrøres og fortyndes med kogende vand. Rør igen. Før du farve dit hår, skal du sørge for, at der ikke er klumper i blandingen. Vi smeder håret og holder det i 2 timer under klæbende film.

For at farve dit hår i en dyb rød farve med kobber nuancer, skal du fortynde 4 sachets af henna til en gylle tilstand, og tilsæt derefter to skeer af varm blomst honning og en ske med nelliker til den. Hvis håret er meget tørt, så kan du også slå ægget i blandingen. Blandes grundigt og påføres på tråde, stå i 2 timer.

Vi er malet i kastanjefarve

For at få den ønskede skygge af chokolade på hovedet, skal du bruge basma og henna i lige store mængder. Hvis det ønskes, udover at male, kan du separat lave den samme blanding, der vil styrke håret. Malingen skal blandes med en nælde- eller burdock bouillon, tilsæt kun et par dråber nødderød æterisk olie. Til styrkelsesopløsningen skal du forberede sort kaffe eller meget stærk te, jojobaolie og blande godt. Den første blanding anbefales at blive anvendt på rødderne, og den anden - langs hele længden af ​​håret. Et meget vigtigt punkt om kaffe: For at finde den rigtige koncentration skal du blande pulveret med vand, indtil du får en mørk farve. Med denne opskrift kan du også give dit hår en lidt rød farvetone, bare tilføj et afkog af løgskræl i stedet for burdock bouillon.

Billeder - Henna malet i kastanjebrune farve

Meget smuk farve opnås ved at blande jordkløver, rødvin og henna. Hvis du eksperimenterer lidt med koncentration, kan du få en smuk chokoladefarve tæt på det naturlige.

Det antages, at hvis du farve dit hår efter farvestof, får du noget skørt farvetone, som så vil være meget dårligt at vaske af. Dette er intet andet end en fordomme. Det var tilfældet med piger, der forkert opretholdt proportioner eller brugte henna om mindre end to uger efter brug af kemikalier.

For at få en meget mørk farve, næsten sort, skal du blande iransk henna i forholdet 2: 1 med basma og hæld alt dette med tør rødvin. Vask af efter en time, dette værktøj skal ikke vaskes fra håret, når du bruger shampoo, du kan klare dig godt uden det. Resultatet er en mørk kastanjefarge.

Vil du blive en mystisk brunhåret kvinde? Bland derefter to dele af basma med en del af henna, tilsæt kanel på knivens kniv og fortyn den med stærk kaffe. Vaskes om en time.

Iranske henna tørrer tider hår meget, så du kan købe nogle professionelle, siger "Lash: Bitter chokolade" i stedet. Det er meget cool, at dette værktøj allerede er blandet med de rigtige ingredienser, og du behøver ikke at lege med ingredienserne for at få den ønskede farve, som de siger - tilsæt bare vand.

Opskriften på, hvordan du farger dit hår brunt:

 1. naturmalet kaffe. På fire skeer tager vi et glas vand, det er en andel for en taske henna. Hvis du farve hår med kaffe, vil det komme ud meget dyb farve, hvilket vil vare omkring en måned;
 2. stærk sort te. Det bruges ved at hælde et par skeer te med varmt vand;
 3. kakao, brygget som kaffe;
 4. tornet, det bruges ikke kun i naturlige skampoer, men også når man maler for at give farvedybde. En halv time koger vi 100 gram bær i et glas vand og hæld derefter henna;
 5. valnød blade og nøddeskal. På et glas af blandingen har vi brug for en sked med midler;
 6. Amla. Dette pulver kan købes på apoteket, blandet i lige dele med henna.

Det er værd at huske på, at henna ikke er et farvestof, men snarere en farvetone, der kan bruges til fjernelse af hår. Med sin hjælp kan du meget smukt skygge mørkt hår og fremhæve rødt, uden at skade strængerne for at lette dem eller bare for at helbrede krøllerne.

Foto - Henna maleri i brun farve

For at få den røde farve, som sandsynligvis kommer til Bordeaux-paletten, skal du blande ægyptisk henna (250 gram, fortynd den med eddike), en halv liter rødbedsaft, to skeer madderpulver, fire skeer amlapulver og tredive dråber ylang ylang og fedter. Det vil være svært at anvende denne olieblanding selv, så det er bedre at spørge nogen. Hold håret i mindst tre timer, og derefter afhængigt af den ønskede skygge.

Før du farger dit hår med henna, hvis de er grå eller efter kemisk eksponering (laminering, perm eller farvning med kemiske midler), bør du konsultere eksperter. Reaktionen af ​​trådene er uforudsigelig, og i stedet for brun kan du få lyse rødt.

Vi får en lysebrun farve

Det er endnu nemmere at farve dit hår med lysebrun farve hjemme end med speciel maling. Og punktet er ikke kun i lyshed, men også i den kendsgerning, at du på denne måde kan tænde et par toner alene uden at skade dit hår.

For at få en lys blond farve, skal vi købe to poser rød henna og en taske basma, blandes, fortyndes med vand (selvom det er bedre at blande med kamille) og påføres på tråde, fordeles jævnt med en bred kam, vaskes af efter 1,5 timer.

Lysebrun farve vil også, hvis henna hæld buljongløg skrælle. Vi skal få en cremet blanding. Denne metode kan let farves med henna i lys tone mørkt brunt hår eller endog brun, afhængigt af eksponeringstiden.

En smuk naturlig lysebrun farve opnås hvis iransk henna (8 poser), blandet med to poser Basma og en blanding, der består af barbær, karkadte og nelliker, hvis du ønsker det, kan du også tilføje kanel.

Du kan kombinere effektiviteten af ​​kefir masker og henna ved at blande disse midler. Ved overholdelse af alle proportioner vil blandingen ikke strømme og absorberes hurtigt. For at få en mørk blond farve har du brug for:

 • 4 spsk henna;
 • 2 skeer kakao;
 • piskede æggeblomme;
 • ske med ferskenolie til hår;
 • fire ceder olier;
 • en ampulka af vitamin E;
 • Et glas kefir, ikke koldt.
Foto - Maleri henna i blond farve

Alt dette er blandet, intet skal opvarmes. Det er meget vigtigt at anvende produktet ikke på vådt hår, men på lidt fugtigt, så vores maling med kefir vil holde bedre. Vaskes af efter en og en halv time.

Malinger med indisk henna er lysere. De giver mere rød farve end lys eller brun. Derfor skal piger, der ønsker at få lyset blondt hår med lys rødhår, blande indisk henna og ingefærpulver (1: 3), nogle citronsaft, en kop fedtfattig kefir og æteriske olier af hør og burdock. Alt er blandet og indstillet til opvarmning i et vandbad eller et batteri. Afhængig af malens behov for at modstå håret fra en halv time til to.

Hvis du har brug for et lidt lysere hår, der for nylig er blevet udsat for kemisk farve, skal du bruge farveløs henna, blande det med afkogning af kamille eller citronsaft. Dette værktøj vil ikke lette de brune tråde, men de blonde bliver et par nuancer lettere.

Hvad skal man tilføje til henna for at modtage lys nuancer:

 • Du kan bare farve dit hår med hvid henna sammen med kamille afkogning;
 • naturlig blomst honning;
 • kanel hjælper med at bekæmpe rødhårede på blondt hår;
 • hårfarvet gurkemeje, få en gylden nuance;
 • hvidvin lyser tråde
 • Rabarber også med henna giver lyse nuancer.

For professionelt at farve hår i den ønskede farve med henna, skal du først kontrollere den valgte koncentration på en lille serie krøller. Dette er især vigtigt for hår med graying eller tidligere farvet.

God eller dårlig?

Det ville være rigtigt, hvis du skriver udtalelser fra eksperter om henna. Mange trichologer er ikke begejstrede over, at kvinderne igen har aktivt begyndt at bruge dette værktøj. Efter deres mening spilder henna hårstrukturen, giver den fluffiness, stratificerer skalaer, som så fører til et tværsnit af tipsene og behovet for daglig hårpleje.

Det er op til dig selv, om du vil bruge denne farvetone, men når du vælger, skal du også være opmærksom på producenten. Mange der klager over den dårlige farve har simpelthen udnyttet produkter af lav kvalitet, der smugles aktivt ind i vores land.

Endelig skal du være opmærksom på, at før du farger hår med henna, skal du læse omhyggeligt vejledningen, se videoen på emnet, lære at farve dit hår, få stencils og gå ikke for langt fra de anbefalede proportioner.

Populære metoder til depilation på ansigtet

Er det muligt at barbere hænder med piger