Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning

Med udviklingen af ​​moderne kosmetikindustrien, blegning af hår med hydroperit, snarere loyalitet over for traditioner end nødvendighed. Men vi vil alligevel forstå funktionerne i denne teknologi for blegning og overveje alle fordele og ulemper ved denne kosmetiske procedure.

Lys hvidhed opnås ikke umiddelbart

Glemt Grandma's Opskrifter eller Hydroperier

Almindelig folie hjælper med at beskytte huden.

Dette lægemiddel sælges på ethvert apotek i form af tabletter (1,5 g), seks eller otte stykker.

Sammensætningen indbefatter hydrogenperoxid og urinstof.

 • Hydrogenperoxid har tendens til at ændre strukturen og ødelægge farvepigmentet.
 • Urea fremmer bedre penetration af peroxid i hårstrukturen.

Hvis vi taler om fordelene ved sådan farvning eller misfarvning, er det under stor tvivl. Selvfølgelig, i de dage, hvor der var et stort udvalg af hårfarver og butikkerne kunne kun finde "Henna" eller "Basma" gidroperit var uundværlig (se også artiklen "hårmaske med vodka: anbefalinger til produktion og ansøgning ").

Billedet viser sammensætningen på rødderne

I det enogtyvende århundrede er lynhår med hydroperiode og ammoniak derhjemme mere sandsynligt en hyldest til tradition end et presserende behov. Og alligevel lærer vi opskriften til denne mystiske sammensætning, som vil gøre vores krøller til snehvidt, nogle gange er der en anden effekt (lyst rødt hår), men mere på det nedenfor.

Er interessant. For tredive år siden havde befolkningen endda udtrykket "hydroperitisk blondine", som fastslog den offentlige mening om en fed fashionista.

Fremstilling af sammensætningen

Blandingen skal have en cremeagtig konsistens.

Hvis du stadig har brug for at tænde håret hårdt, fremstilles sammensætningen som følger:

 • To tabletter af hydroperitol slibes forsigtigt til en tilstand af pulver, tilsættes to ampuller ammoniak og to spiseskefulde neutrale shampoo (bedre til børn). Bland grundigt.

Er vigtigt. Bland kun blandingen i keramiske, glas- eller plastskål. Dette krav gælder for kamme: brugt træ eller plast.

Vi bruger kun keramik og plast til blanding af farvestoffet.

 • Før du tænder håret med en hydropermit, skal du ikke vaske dit hoved i mindst en dag. Fedt vil forhindre hudskade;
 • At anvende struktur på tørt uvasket hår og for at opretholde fem til ti minutter afhængigt af ønsket effekt. Skyl grundigt med varmt vand;
 • Gentag proceduren efter 2 til 3 dage, hvis effekten ikke er tilfredsstillende.

Er vigtigt. Forskellige strukturer kan give en fuldstændig uventet reaktion på farvningen af ​​hydroperit. Nogle gange viser det sig lyse rød eller gulerod farve, og noget hår giver endog en grønlig farvetone.

Misfarvning af kropshår

Glat og attraktivt

I forbindelse med en uventet reaktion bruges sådanne forbindelser oftest til at misfarve unødvendigt dække på arme og ben, såvel som under armene. Huden i disse områder af kroppen er ikke så følsom, så proceduren er mindre stressende for kroppen. Denne kosmetiske procedure kan udføres med egne hænder, hjemme (læs også artiklen "Gurkemeje til hår - naturlig epilering fra indiske prinsesser").

Ændringer i struktur og fuldstændig misfarvning kan opnås. Selvfølgelig helt fjerne uønsket hår virker ikke, men de bliver mindre synlige på kroppen.

Meget vigtigt. Kontroller for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal blandingen anvendes i femten minutter på huden bag øret eller på bagsiden af ​​hånden - hvis der ikke er rødme og kløe, kan misfarvning udføres.

Efter blegning skal huden smøres med en fed creme uden duftstoffer og farvepigmenter. Ideel baby creme, hvis pris er lille. Enhver anden creme kan også give en uforudsigelig kemisk reaktion på misfarvning.

Er vigtigt. Påfør sammensætningen for blegning af hår over læbeinstruktionen, anbefales ikke. Du kan brænde huden, som i læderområdet er huden den mest følsomme.

Tips til brug af hydroperit

Affaldsharircuts og farver skelnes af unaturlig vægt.

Før du farger hår med en hydroperiode og minimerer stresspåvirkningen på kroppen, foreslår vi at studere folks tips om dette emne:

 • Mel kan tilsættes til sammensætningen, det er et naturligt fortykningsmiddel, der ikke tillader blandingen at strømme ned i nakken og ansigtet, når det påføres og forhindrer forbrændinger;
 • Før farvning bliver hovedbunden smurt med en fed fløde, som også forhindrer en forbrænding;
 • Til tyndt hår skal du anvende en sammensætning på tre procent og til hårdt hår - en fem procent koncentreret. Eksempel - 1 tablet per ml væske - 30% opløsning;

Vintage er populær igen

Er interessant. Hydroperit hårlæt giver en vedvarende, og endda lindrer skæl, da det fuldstændigt desinficerer huden og eliminerer det fra svampen.

 • Ashy skygge giver bouillon persille rod;
 • Dækning af krøllerne under farvning med plastikhætte er umuligt - du kan få meget alvorlige forbrændinger, op til tab;
 • Før du misfarver hår med hydroperiod, udfør et kursus af nærende masker wraps baseret på burdock, linfrø eller majsolie med tilsætning af æggeblomme og honning. Dette vil reducere stress-effekten af ​​misfarvning;

Er vigtigt. Alle procedurer skal udføres med handsker, tøj skal dækkes, da blandingen fuldstændig misfarger ikke kun håret, men også stoffet.

Professionelle tips

Det sker og ubehageligt resultat

For at få det perfekte hvide hår skal du gå gennem seks faser af blonding:

 • Lys rød;
 • Rødlig orange
 • Bright orange;
 • Orange og halmgult;
 • Gylden gul;
 • Gul.

For en så lang proces derhjemme er det vigtigt at være tålmodig. Forskellige uforudsigelige hårreaktioner opstår, når sammensætningen bremses. Blandingen begynder at påvirke ikke pigmentet, men hårets akselpartikel. I dette tilfælde skal blandingen hurtigt vaskes af med varmt vand og lægge en ny.

konklusion

Der er mange moderne alternativer til denne stressfulde metode til lynhår.

Med et stort udvalg af professionelle hårfarvestof og en række opskrifter til national lightning baseret på naturlige ingredienser (honning, kamille, kefir), ville det være en professionel kemiker at lette hårets hoved med hydraulisk garn. Vi håber, at videoen i denne artikel vil hjælpe dig med at erhverve den ønskede krøllekurve korrekt og uden risiko (se også artiklen "Burdock for hair: healing properties and their use").

Hydroperit til blegning af hår - snehvide krøller derhjemme

Hvis du beslutter at lette håret på hovedet uden at besøge salonen og billigt, så prøv at bruge hydroponic til at blegge håret. Denne enkle opskrift er en af ​​de budgetmæssige og tidstestede valgmuligheder. Det er nok at vælge de rigtige proportioner, ikke at bryde teknologien og vælge en effektiv pleje efter proceduren.

Hvad er hydroponisk

Hydroperit - et stof med antiseptiske egenskaber i form af tabletter eller pulver. På håret kommer den aktive komponent ind i en oxidativ reaktion med luft, hvilket resulterer i, at hårpigmentet er neutraliseret. Jo længere sammensætningen er på krøllerne, desto mere pigment neutraliseres det. Det er på grund af disse egenskaber, at mange piger bruger til at vælge hårbelysning med hydroperiod.

Lægemidlet kan findes i et apotek eller bestilles online. Prisen på en pakke på 8 tabletter varierer fra 15 til 45 rubler.

Sammensætningen af ​​lægemidlet

Nogle gange forveksler de begrebet "hydroperit" og "hydrogenperoxid". Dette skyldes, at peroxid er en integreret del af hydroperit (ca. 35%). Det vil sige, det er en forbindelse af urinstof og peroxid. Det er interaktionen mellem disse komponenter giver det ønskede resultat.

Gidroperit - ikke en magisk pille. Han vil ikke være i stand til at lette de sorte krøller til blomsternes tilstand. Det maksimale resultat er afklaring med 2-3 toner. Sorte tråde bliver mørk kastanje, brunhåret - lysebrun, let hvede farve vil få blonder af blond. Der vil ikke være nogen effekt på røde krøller, læs hvordan man lyser rødt hår.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er ingen specielle kontraindikationer for hydroponiske. Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, samt overfølsomhed. Lægemidlet bør altid anvendes med forsigtighed hos personer, der er tilbøjelige til allergi. Kløe, brændende, ubehag - tydelige tegn på, at brugen af ​​lægemidlet bør stoppe.

Tip! Før brug er det bedre at lave en allergitest. For at gøre dette skal en lille mængde af blandingen påføres håndens hud på ydersiden af ​​albuen. Hvis der er irritationer fra ansøgningen, skal opgives.

Hjem brug

Lad os se på, hvordan man lettere håret med hydroperiod hjemme. Pigen, der valgte hydroponic til at blegge hår på grund af lave priser, og proceduren vil helt sikkert gerne udføre sig selv alene. Teknologien er ret simpel. Nok til at forberede den kemiske sammensætning i nøje overensstemmelse med proportionerne, læg den først ved rødderne og derefter langs hele længden. Vask af efter at have opnået det ønskede resultat.

Det er bedre at begynde at anvende løsningen fra bagsiden af ​​hovedet, for i templerne er trådene tyndere og lettere, deres farve vil forekomme hurtigere.

Fugtigt hår ser mørkere ud end tørt, så du skal vaske af sammensætningen uden at vente på platinskyggen. Skyl strengene under rindende vand i ca. 10 minutter, fortsæt med shampooing og komplet med en nærende maske.

Tip! Hvis du foretrækker naturlige produkter, skal du sørge for at prøve: kamille til at lette hår, honning eller kombinationer af produkter som honning og citron til at lette.

Instruktioner til brug

Den rigtige løsning - nøglen til vellykket afklaring. For at bestemme, hvordan man opløser hydroperit for at lette håret, skal man vælge de rigtige proportioner, for dette skal man fokusere på tykkelsen og strukturen af ​​håret. Procentdelen af ​​det aktive stof til forskellige hårtyper bestemmes som følger:

 • bleget - højst 3%
 • tynd, porøs, svækket - 4-6%;
 • Sund, men tynd og blød - 6-8%;
 • medium hårdhed - 8-10%;
 • hård asiatisk type - op til 12%.

Den originale farve af tråde er vigtig. For lettere er det værd at sænke koncentrationen af ​​opløsningen og observere det opnåede resultat.

Tip! Hvis din hårtype er vanskelig at bestemme, er det nok at starte med en mindre procentdel af koncentrationen, der gradvist øger koncentrationen.

En sammensætning på 1 procent opnås med en opløsning af 1 tablet hydroperit i 30 ml vand. Til de tyndeste krøller skal du have 3 tabletter.

Før og efter billeder

Fremhævende hydroperit

Hydroperiodens fremhævning, whitening individuelle tråde. For at gøre dette skal du bruge en hætte til fremhævning og en bomuldspinne. Påfør den løsning, du har brug for, afgang 1 cm fra hovedbunden. Affarvningen af ​​enderne af trådene vil give en fashionabel ombre-effekt.

Fremgangsmåden ligner den sædvanlige melirovanie: Du skal bære en hat, trække trådene med fingrene eller en krog, anvende opløsningen med en vatpind, vent på den nødvendige tid og vask den af. For at reducere omkostningerne ved proceduren kan hætten udskiftes med ethvert tilgængeligt værktøj, for eksempel polyethylen eller film.

Anvendes med ammoniak

Nogle gange for at forbedre effekten er det muligt at gøre håret blegning med ammoniak og hydroperiode; til dette formål tilsættes ammoniak (ammoniak) til opløsningen. Opskriften vil se sådan ud:

 • tre tabletter af hydroperit;
 • 10 ml vand
 • 10 dråber ammoniak.

Tabletter skal knuse, blandes med vand, tilsættes ammoniak, rystes. Bleken effekten vil være mere intens. Ved anvendelse af ammoniak til lysere hår skal der tages omhu på grund af den skarpe, kvælende lugt.

En lignende sammensætning kan lette håret på kroppen. Den resulterende blanding skal påføres problemområdet, lad det tørre, skylles med rindende vand. Hårene bliver som om brændt lidt tyndere. Proceduren på kroppen og håret kan gentages mere end en gang om ugen.

Advarsel! Denne metode er ikke egnet til at lette vegetation over overlæben og på andre dele af ansigtet, da der er alvorlige irritationer.

Også hvedemel tilsættes til opløsningen for en tykkere konsistens. For en mere mild effekt, tilsættes 0,5 spiseskefulde barberskum.

Applikationstips

Et par enkle regler vil gøre belysningen lysere:

 1. Bland ingredienserne skal være i ikke-metalliske redskaber.
 2. Sørg for at bruge gummihandsker.
 3. Det er bedre at opgive proceduren med split ends, da de bliver endnu mere overdried.
 4. Du kan ikke lette tråde direkte i hovedbunden. Beskyt huden ved at børste med en fedtet creme hårlinjen.
 5. To uger før farvning, varmebehandling, perm eller farvning, og brug af stylingprodukter anbefales ikke.
 6. Efter blegning er det nødvendigt at genoprette krøllerne ved hjælp af balsam og spændende masker.

Hydroperitol-farvning har fordele ved lavpris og komponenttilgængelighed. Men markedet for hårprodukter udvikler sig dynamisk. Vises flere og flere farvestoffer i forskellige priskategorier. Deres negative påvirkning på krøller reduceres til nul. I dag kæmper producenterne for pleje af maling. Hvis krøllerne er for beskadigede, bør du tænke over behovet for at bruge sådanne radikale metoder eller at begynde at foretage en testafklaring af en streng for at vurdere resultatet.

Hvis du ikke er klar til en sådan aggressiv indvirkning, vil følgende artikler være nyttige for dig:

Elsker interessante og fashionable billeder? En artikel om professionel hårfarvning derhjemme vil afsløre alle de finesser og hemmeligheder af en lys transformation.

Hydroperit til lynhår

Lysere hår i dag er ikke svært. For dette er der så mange forskellige midler til kosmetisk industri og traditionel medicin, at det er yderst vanskeligt at træffe det rigtige valg mellem dem. Hydroperitol er det mest populære og velkendte middel til at hæve hårets tone ved flere positioner på én gang. Det er blevet brugt og stadig brugt af kvinder til at blegge hår derhjemme. Hovedkomponenterne i hydroperiton er hydrogenperoxid og urinstof. Dette stof virker som følger: På overfladen af ​​krøllen reagerer det aktive stof med pigmentet, oxiderer det og ændrer farve. Urea fungerer som katalysator.

Hydroperitat er tilgængelig i standarder på 10 tabletter. Det kan købes på ethvert apotek. Metoden til anvendelse af hydroperit er meget enkel.

Hydroperit for blegning af hår: tips

Det første du skal vide, når du begynder at blegge hår med hydroperit - hyppigheden af ​​brug af dette værktøj skal være minimal. Den negative (brændende) virkning af peroxid er manifesteret i, at håret bliver skørt, livløst og ligner en svamp. For ikke at forbrænde ansigtets hud skal området med kontur af hårvækst før proceduren behandles med en fed fløde eller olie. Det anbefales at bruge en almindelig baby creme.

Lad ikke hydrogenperoxid på slimhinderne i munden, næse og især øjnene. Hvis dette sker, skyl straks området med rigeligt varmt vand.

Sørg for at teste stoffet for tilstedeværelsen af ​​allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. For at gøre dette skal du anvende den fortyndede blanding på bøjningen af ​​albuen eller indersiden af ​​håndleddet og hold i 5 minutter. Hvis der i løbet af denne tid vises røde pletter på huden eller der er alvorlig kløe og brænding, kasseres proceduren.

Det anbefales ikke kategorisk at bruge produktet med hydroperiod til dem, der lider af overdreven tørhed og skørt hår. En anden ulempe ved hydrogenperoxid er, at den ikke kan anvendes til dem, hvis hud er følsom, irriteret, eller der er mikroskader og sår på hovedets overflade.

Lynhår med hydroperit: anbefalinger

For blødgøring af hår bør koncentrationen af ​​hydroperit ikke overstige 15%. Før du forbereder og bruger produktet, skal du forberede alle nødvendige anordninger og komponenter:

Porcelæn eller glasskål. Du kan bruge emalje, bare sørg for, at den ikke blev afskåret med rust. Plastrater bedre ikke at tage. Farvestoffet, som er en del af plastik, oxideres, og værktøjet mister noget af dets styrke. Derudover kan blandet maling give et uventet resultat på krøllerne;
Tabletter hydroperit. Det er bedre at befri dem fra skallen;
Medicinsk sprøjte. Det er ønskeligt glas, men i mangel heraf kan du tage en engangsstof (plastik). Tag den ud af pakken, nålen kan smides væk;
Ammoniakopløsning;
Almindeligt bageegnet hvedemel;
Flydende sæbe;
Børnecreme (eller enhver fed fløde);
Latex- eller cellofanhandsker;
Håndklæde eller cellofan for at beskytte tøj mod at få en løsning på den.

Fremgangsmåden til fremstilling af lysningspræparatet med en hydroperiode er som følger:

Dæk skuldrene med cellofan;
Krymp to tabletter af hydroponic direkte med en mørtel eller direkte i en skål;
Tilsæt 2 ml ammoniakopløsning til pulveret;
Hæld en teskefuld af din yndlings shampoo ind i blandingen;
Alle blandes med en plastisk ske (eller træ);
For at fortykke blandingen tilsættes lidt mel til den ønskede konsistens.

Metoden til at påføre blandingen på krøllerne for at lette:

Skyl håret godt med varmt vand ved hjælp af en shampoo (ingen grund til at bruge en balsam);
Hold produktet på håret anbefales ikke i mere end 5 minutter;
Hvis du har mørkt hår, forvent ikke det første resultat fra det første forsøg. Efter en tid skal proceduren gentages;
Hvis du får gullige krøller, hvilken farve du absolut ikke kan lide, skal du sætte dem af med noget let tonic, der ikke indeholder ammoniak.

For dem, der beslutter sig for at opnå den ønskede hårfarve for første gang, anbefales det at tilføje 4-6 dråber af en kemisk klarer til den resulterende blegemiddelopløsning. Det kan købes hos en kosmetik butik. Det vil fremskynde reaktionen og justere hårfarven over hele længden.

Efter proceduren skal du bruge en nærende maske eller balsam. Gnid grundigt produktet i de vaskede krøller og skyll igen med vand.

Brug ikke efter farvning af hår shampooer, der har unaturlige farver (grøn, blå, rød). Farvestoffet indeholdt i dem, kan give håret denne skygge.

Se krøllerne omhyggeligt på tidspunktet for deres farve. For hver type og tykkelse af hår kan farvningstiden være anderledes.

Fremhævning ved hjælp af hydroperit

Princippet om farvning af individuelle tråde ved anvendelse af hydroperit adskiller sig lidt fra metoden til basisk farvning. For at gøre dette skal du tage følgende værktøjer og værktøjer:

To tabletter hydroperiton;
Ammoniak i mængden af ​​2 ml;
Hvede mel;
Latex- eller cellofanhandsker;

Plast eller silikone børste til påføring af krøller. Du kan bruge en unødvendig tandbørste. Endnu nemmere - skåret et stykke svamp, som vil være praktisk at holde i dine hænder;
Skål af glas eller porcelæn;
shampoo;
Baby creme;
Dem, der beslutter at gøre fremhævning ved hjælp af en hydroperit ved hjælp af en hætte, skal opbevare på en speciel hue med huller, som du kan købe i kosmetikbutikken. Hvis dette ikke er muligt, skal du tage en regelmæssig hætte til en pool eller et brusebad. Lav huller i den med en saks i den rækkefølge, som du anser mest hensigtsmæssig for at lette strengene;
Hook (plastik strikning kan være);
Håndklæde eller cellofan til beskyttelse af tøj.

Forbered en løsning til fremhævning i henhold til ordningen beskrevet ovenfor. Metoden til anvendelse af værktøjer til fremhævning med en hætte er som følger:

Vask dit hår med shampoo og tør det
Dæk dine skuldre med en cellofan eller et håndklæde;
Smør hovedets omkreds langs konturet af hårvækstcreme;
Kæm håret i en lige del;
Bær en hat;
Brug krogen til at trække håret ud. Prøv at gøre det sådan, at de er ens i forhold til volumen;
Med en pensel, børste eller svamp skal du anvende produktet over hele overfladen af ​​trådene. Det anbefales at gøre dette så hurtigt som muligt. Virkningstiden for lægemidlet er meget kort, og hvis du tøver med, vil de første behandlede krøller have tid til at brænde, indtil sidstnævnte erhverver den ønskede nuance;
Efter 5 minutter afvaskes malingen uden at fjerne hætten
Fjern nu forsigtigt hætten, og vask krøllerne med shampoo;
Behandl dit hår med en balsam, men snarere en nærende maske.

Der er en yderligere variant af fremhævelse ved hjælp af hydroperit. I stedet for en hætte er folie involveret i det. Men virkningen af ​​stoffet på krøllerne er så hurtig, at du ikke har tid til at nå midten af ​​hovedet, da de første krøller allerede misfarves. Derfor kan folien kun bruges, hvis du kun vil lette nogle få krøller fra den overordnede frisyre.

Så forbered opløsningen i henhold til ordningen, skyll håret, adskilt den ønskede krølle, påfør den et middel og pakk den med folie. Fra tid til anden se på resultatet. Hold opløsningen på håret i mere end 5 minutter. Vask af og behandl med balsam eller balsam.

Lightening hår med hydroperit: regler for pleje

Som nævnt ovenfor er hydroponic et meget aggressivt medium til krøller. Brug dette værktøj, pas på at ikke beskadige krøllerne.

For at kunne pleje håret farvet med hydrogenperoxid skal du følge disse retningslinjer:

Dagligt vaske dit hår, som du ved, er skadeligt. Dette gælder især for dem, der farvede deres hår ved hjælp af hydroperit. Hver dag skyller du håret ud, som de har brug for til normal vækst og genopretning af mængden af ​​talgkirtler, desto mere tørrer du stammen og hovedbunden.
Det anbefales at bruge termiske stylingsprodukter til hår ikke mere end en gang om ugen;
Gnid ikke dit hår med et håndklæde efter vask, klem det lidt og lad det tørre naturligt;
Brug til pleje af krøller beviste opskrifter af traditionel medicin og kosmetologi. Disse kan være nærende hårmasker, olier. Sidstnævnte omfatter følgende:

Det er efter denne procedure, at håret har brug for ernæring og omhyggelig pleje.

Hårfjerning med hydroperit

Unødvendigt og sådant grimt hår på hænder, ben og i akselhuler kan fjernes ved hjælp af forberedte midler på basis af hydroperit. For fuldstændigt at slippe af med vegetationen på disse steder kan det tage mere end en eller endda to applikationer.

Du kan helt "forbrænde" unødigt hår eller ændre sin farve så meget, at det bliver usynligt på huden. Det hele afhænger af dit ønske.

I dette tilfælde kræves koncentrationen af ​​midlet stærkere Tag derfor tre tabletter med en femten procent hydroperit, knus dem i en skål og hæld 10 ml varmt vand. Vand kan måles ved hjælp af målekop eller medicinsk sprøjte. Fortynd blandingen til det punkt, hvor der ikke er bundfald. Påfør blandingen på områder af kroppen, der er dækket med unødvendige hår, og lad det tørre. Herefter gentages proceduren igen. Vask løsningen med vaskemiddel og vand. Efter 2 dage skal du gentage processen igen. Du kan udføre en sådan procedure hver anden dag, indtil du får det ønskede resultat.

I sammensætningen for tæthed af cremefløde kan du tilføje hvedemel eller stivelse. Dette vil gøre værktøjet mere følsomt og praktisk at bruge.

Efter påføring af hydroperiton for at fjerne hår på kroppens hud, skal du smøre de behandlede områder med fed fløde eller næringsrige vegetabilske olier. Dette vil spare din hud mod dræning og forhindre forbrændinger næste gang.

Vær sikker på at bemærke, at du på denne måde ikke kan slippe af med håret over overlæben og kropsdelen af ​​kroppen. Huden i disse områder er for tynd og følsom. Du kan tørre det og forårsage allergier eller endda forbrænder.

Hydroperit til lynhår: 100% succes

Sjovet siger "Intet maler en kvinde som hydrogenperoxid" er 100% rigtig, eller mindst 95.

Blondiner udadtil ser mere øm, dejlig, venlig, end brunetter eller brunhårede kvinder. Selv de mænd, der foretrækker mørkt hår, udskiller unødigt kvinder med hvide tråde.

Derfor indtog hydroperit i lang tid et af de første steder blandt midlerne i kampen for det beundrende mandlige udseende.

Glemte bedstemors opskrifter: Hydroponisk for at lette håret på hænder, ansigt og hoved

I kemisk sprog lyder hydroponit som clathrat af hydrogenperoxid med urinstof. Verdensnavnet er urinstofperoxid. Ved kontakt med vand danner det:

 • hydrogenperoxid;
 • carbamid (urinstof).

Produktet sælges i hvert apotek i form af tabletter - 8 stk. I en pakke. Lynhår med hydroperit blev værdsat af 2 grunde:

 1. Varig effekt
 2. Tilgængelighed og lave omkostninger.

I dag koster tabletter i gennemsnit ca. 30 rubler pr. Pakke, men den tidligere popularitet er en fortid, i afsnittet "Glemte bedstemorens opskrifter".

I forfølgelsen af ​​blonde krøller ruinerede vores bedstemødre deres hår. Moderne midler kan undgå eller reducere krænkelsen af ​​hårets struktur.

Og prisen er ikke kun farve, men også en sund glans, pomp og hårstyrke. Et lynhår med hydroperit og ammoniak er kendetegnet ved aggressive effekter.

Fremstilling af farvesammensætning: i hvilke mængder fortyndede tabletter med ammoniak

Instruktioner til brug af hydroperit til afklaring ser således ud:

 1. To tabletter af hydrogenperoxid slibes i en glas- eller porcelænbeholder og tilsæt 10 ml vand. Arbejdet skal udføres i gummihandsker.
 2. Tilsæt 2 ml (10 dråber med en pipette) 10% ammoniak (ammoniak) og 0,5-1 tsk shampoo. Opløsningen blandes grundigt med en træ eller plastik (!) Ske.
 3. En lille mængde mel tilsættes for at skabe en tykkere løsning.
 4. Opløsningen påføres på vådt hår med en pensel og efterlades i 5 minutter. Skyl strengene grundigt.

Masker hår på kroppen med hydropermit

Hver kvinde drømmer om en glat og silkeagtig hud. Og hvordan ødelægger hele billedet hårene på kroppen, især på overlæben. En effektiv måde at løse dette problem på er depilering eller fjernelse af hår. Men den hensynsløse fjernelse af hår fra huden forårsager panik hos mange kvinder. Derfor anvender de en mindre radikal metode - det er blegende hår ved hjælp af hydroperit.

Hvordan stoffet virker på hårstrukturen

Hydroperitum er et antiseptisk lægemiddel bestående af en forbindelse af urinstof med hydrogenperoxid.

Når en opløsning af hydroperit kommer på håret, fremmer urinstof det stærkt og bidrager til hævelse. Dette forøger virkningen af ​​hydrogenperoxid, som i kontakt med hårakslen exfolierer keratinskalaer og trænger ind i håret.

Hydrogenperoxid afslører keratin skalaer og trænger ind i håret

Oxygen, som er en del af peroxidet, oxiderer farvestofpigmentet (melanin) i hårstangen. Som et resultat er melanin ødelagt, og håret mister sin farve.

Derudover mislykkes hydroponic ikke kun hårene, men også væsentligt krænker deres struktur og densitet. Hår bliver porøst og svagt. Det skrøbelige hår falder ud og hårpæren atrophies.

Den beskrevne proces forekommer imidlertid ikke straks. Den destruktive virkning af hydroperit på hårene er kumulativ. For at hårbeklædningen skal være fuldstændig misfarvet og eventuelt fjernet, er det nødvendigt at gennemføre en hel række procedurer.

Hvordan udføres blekningsproceduren

Før du begynder at bløde hår, bør der fremstilles en blegemiddel.

 • Hydroperit - 1 tablet;
 • varmt vand - 1 tsk.
 • ammoniak - 1 ml;
 • sodavand - ¼ tsk
 • shampoo - 0,5 tsk.

Krymp tabletter med hydroperitol i en mørtel, tilsæt vand til det og rør godt.

Tabletterne skal rives

Derefter i den resulterende opslæmning indtaste ammoniak, sodavand og shampoo. Ammoniak øger oxygenudslippet og gør oxidationsprocessen hurtigere. Andre alkaliske stoffer har en lignende virkning: sodavand, sæbe, shampoo.

Hvis den resulterende opløsning virker sjældent, så fortykkes det, kan du tilføje lidt mel.

En blegemiddel baseret på hydroperipara bør kun fremstilles i glas- eller keramiske skåle, da en plast- eller metalbeholder kan reagere med et kemikalie, der vil reducere sammensætningenes effektivitet.

Trin for trin

For at blegeproceduren skal kunne give det forventede resultat, skal du følge visse regler:

 1. Før du bruger blegemidlerne, anbefales det at tage et varmt bad eller damp ud i dit ansigt over varmt vand (58 ° C). Dette bidrager til udbredelsen af ​​keratinskalaer på hårene, og hydrogenperoxid vil lettere trænge ind i hårstangen.
 2. Så på det behandlede område af huden skal der anvendes en fedt fløde, der vil undgå utilsigtet forbrændinger.
 3. Dæk hårene med en forberedt blegesammensætning.
 4. Om 10-15 minutter skyl det med koldt vand.
 5. Påfør på huden fugtighedscreme. Berolige huden kan også panthenol.

Pas på, når du laver hår over overlæben. Denne metode til at lette antennerne er ikke egnet til alle, da huden i dette område er temmelig øm og følsom. Derfor er hver enkelt sag individuel, som de siger, er det nødvendigt at prøve.

Hvis der træffes beslutning om at anvende hydroponisk, skal huden over overlæben behandles særligt omhyggeligt med en fedt fløde, før der påføres blegesammensætningen.

Advarsel! Efter påføring af en blødgøringsblanding baseret på hydroperipat, kan du opleve en let brændende fornemmelse og prikken. Hvis disse følelser er for store, skal sammensætningen straks vaskes med koldt vand og anbringes beroligende på huden (Panthenol, Bepanten).

Video: Opskrift på lysende creme baseret på hydroperit

Hvor hurtigt vil resultatet

Ingen kan sige, hvor mange procedurer der er nødvendige for at udføre for fuldstændig blegning af hår på kroppen. I hvert tilfælde sin egen historie.

Det er dog let at antage, at lysere og tyndere hårene i starten, jo lettere er det at lette dem. Det er muligt, at en procedure vil være tilstrækkelig. Hvis håret på kroppen har en hård struktur og en mørk farve, bliver du nødt til at ty til misfarvning flere gange, fordi skællerne af tæt hår er sværere at åbne, og der er meget mere farvestof pigment i dem. Ejere af sådanne hår bliver nødt til at være tålmodige.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Specifikke kontraindikationer for blegning af hårsammensætning baseret på hydroperit har ikke. Men i nogle tilfælde bør du ikke bruge det:

 • hudsygdomme (grædende eksem, dermatitis, sår). Lynblandingen indeholder ammoniak, som ikke kan anvendes i disse tilfælde;
 • friske sår, ridser;
 • overfølsomhed over for bestanddelene i blandingen.

Efter påføring af hydroperit for at blegge hårene, kan huden blive svagt lys. Men efter et stykke tid får huden sin vanlige skygge.

Nogle gange har kvinder for meget travlt og forsøger at fremskynde processen med lynhår (især når det kommer til hårdt og mørkt hår). Nogle af dem øger koncentrationen af ​​hydroperit i blandingen, nogle holder sammensætningen længere end den anbefalede tid, nogle gentager proceduren dagligt, og der er dem der bruger det hele på én gang. Resultatet af denne misfarvning kan være alvorlig irritation og kemiske forbrændinger på huden.

Sikkerhedsforanstaltninger under proceduren

Hydroperit er et forholdsvis aktivt kemikalie, og dets anvendelse på den ene side effektivt løser problemet med at lette uønsket hår på kroppen, og på den anden side kan alvorligt skade hudens sundhed. Derfor er det under proceduren nødvendigt at overholde visse forholdsregler:

 • Blandingen må under ingen omstændigheder anvendes, hvis der er kontraindikationer til brugen heraf;
 • Det anbefales ikke at misfarve hår på tør og følsom hud;
 • proceduren kan gentages mere end en gang om ugen;
 • gummihandsker bør anvendes under arbejdet med hydroperit;
 • værktøjet kan ikke gnides ind i huden, det bør kun påføres hårene;
 • Inden proceduren startes, anbefales det at teste for allergi. For at gøre dette skal en dråbe af den tilberedte blanding påføres albuens inderbøjning og overvåge huden i 15-20 minutter. Hvis der ikke observeres større ændringer, kan hydroponisk bruges til at blegge hår på kroppen.

anmeldelser

En dag, mens jeg søgte på internettet med spørgsmålet "hvordan man kan slippe af med hår på mine hænder?", Kom jeg på tværs af denne metode og har brugt det i omkring 3 år nu. Han passer mig, det kan siges, min frelse! Lad mig endelig fortælle dig om ham. Til dette har vi brug for: Hydroperit (3 tabletter), barberskum (2 spsk), ammoniak (1 tsk), vand (1 spsk). Vi anvender denne blanding tæt på hænderne, så håret ikke er synligt (nogen endda lyser håret over overlæben med det, jeg har ikke prøvet det, jeg kan ikke sige noget). Jeg lagde det på mine hænder med en teskefuld. Vi går i 30 minutter! (Dine hænder vil kløe og klemme lidt, men du kan gøre det hårdt). Efter vask af med varmt vand og voila, glæd dig i resultatet! I de første 15 minutter bliver huden på blændingsstedet rød og bliver meget lettere end normalt, men det går hurtigt, så du bør ikke være bange.

Efter påføring af sammensætningen baseret på hydroperit hår lyser markant

svetik3522

http://irecommend.ru/content/izbavlyaemsya-ot-temnykh-volos-na-rukakh-moe-spaseniefoto-do-i-posle

Dosering: ammoniak - halvt (eller lidt mere) af en tsk, hydroponic - 3 tabletter, vand - 1 spsk, skum - 2 spsk. l. Helvede af et helvete af en blanding, stik dine næser, skjul børn og kæledyr (hamsteren var rasende af lugten af ​​ammoniak). Har sat, jeg venter i 30 minutter. Fik ud af badeværelset, spinding, spinding, peering. Nogen tid gik, skinnet tog sin almindelige farve og se og se, jeg bemærkede resultatet. Ikke alle blev fremhævet, men flertallet. Jeg kan ikke sige, at de slet ikke er synlige, men det er meget bedre.

Efter lynprocessen blev hårene på benene mindre synlige.

Taira

http://irecommend.ru/content/badyazhu-adskuyu-smes-zatykaite-nosy-pryachte-detei-i-domashnikh-zhivotnykh

Lyst aldrig din overskæg med hydroperperty (dem over læben). Jeg lyste, fik store hvide forfærdelige forbrændinger. Jeg sidder, græd, i morgen er forestillingen vigtig. En masse forbrændinger, rædsel.
Gæsten

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4103969/

Jeg afklarede i dag, det virker meget godt. Men jeg havde acne presset over min læbe, så der var hvide pletter af peroxid, men det var næsten væk. Og antennerne er nu hvide og helt usynlige. Så alle succesfulde eksperimenter.

Anushka

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4103969/

Blegning af hår på kroppen med hydroperiod er en pålidelig og billig metode. Derudover har den et minimum af kontraindikationer. Men når der anvendes en lysningsblanding baseret på hydroperit, er det nødvendigt at overholde visse forholdsregler for ikke at skade huden.

Hvordan farve dit hår med hydroperit - reglerne for korrekt brug

Farvning af dit hår i en anden farve er den nemmeste måde at ændre dit udseende på. Og da de fleste mænd foretrækker blondiner, er kvinder oftest malet hvidt.

Lysere dit hår afhænger af din naturlige hårfarve. Det sværeste er at lette mørkt hår. Dette kræver flere trin. Først får vi brun hårfarve, derefter rød, derefter halmfarve, og først efter det - den ønskede blonde.

Det er umuligt at lette rødt hår, den røde nuance forbliver altid. Det er nemmest at lette blondt hår.

Hvordan man bruger hydroperit til at lette håret?

For at lette håret, brug piller hydroperit. Dette er agenten på grundlag af hvilken en antiseptisk opløsning fremstilles. Hydroperit bruges til at lette håret, fordi dets to hovedkomponenter, urinstof og hydrogenperoxid ødelægger hårpigmentet, når det interagerer med hinanden.

Tabletter skal knuses i pulver og fortyndes med vand. For at opnå 50 g af sammensætningen til blegning (10% peroxid) har du brug for 16 tabletter hydroperit, 5 g flydende sæbe, 34 g vand og 8-10 g ammonium. Komponenterne blandes i en ikke-metallisk beholder.

For at misfarve hår har du brug for:

 1. Påfør sammensætningen, startende fra bunden, fra nakken.
 2. At behandle den tidlige zone, parietal region. Vent 10 minutter.
 3. Spred den klarende blanding over rødderne.
 4. Vask af blandingen efter 2-3 minutter ved brug af en stor mængde vand.

Det er ikke altid muligt at opnå afklaring ved at udføre en procedure. Du kan få brug for 2-3 påføring af en blanding af hydroperiod. Honning hver ansøgning skal tage 2-3 dage.

Det skal huskes, at hydroponisk skyller håret, så vi anbefaler, at blegningen holder op med reparationsmasker. Camphorolie er bedst egnet til dette.

Fordelene ved kamferolie

Camphor olie er fremstillet af rødder og træ af kamfer træ dyrket i Japan, Taiwan og Kina. Han er specielt opdrættet i Canada, Californien og Sri Lanka. Den indeholder 50% kamfer, som fordampes meget hurtigt og er et produkt af krystaller.

Også i olien indeholder:

 • Phellandren, som aktiverer produktionen af ​​kollagenfibre, så håret bliver elastisk og håndterbart.
 • Safrol. Komponenten har en anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning, som gør det muligt for kamferolie at have en gavnlig effekt på hovedbunden.
 • Camphen. Stoffet er karakteriseret ved at reducere egenskaber, så brugen af ​​kamferolie behandler udskårne og sprøde krøller.
 • Cineole. Dette er et sjældent stof, som stimulerer metaboliske processer i celler. Cineol er et stimuleringsmiddel til hårvækst, hvilket gør strenge stærke og tykke.

Camphorolie og kamfer er meget effektive til behandling og genoplivning af hår. De hjælper med at forbedre blodsirkulationen af ​​hårsækkene og stimulere stofskiftet. Kamfer er ofte inkluderet i kosmetik.

Brugen af ​​dette værktøj vil hjælpe med at genoprette håret efter farvning, især - efter blegning. Masker baseret på kamferolie er velegnede til dem, der har givet en klar farve til håret ved hjælp af en opløsning af hydroperit.

Shampoo til fedtet hår med kamferolie

Denne shampoo er meget nem at lave hjemme. For at forberede det, skal du tage en æggeblomme, to spiseskefulde vand og 1/2 tsk kamferolie. Alt blandes godt. Hvis du har langt hår, så fordobles antallet af ingredienser. Vi anvender shampoo på vådt hår og masserer hovedbunden. Vask af med varmt vand for at forhindre, at ægget ruller. Denne shampoo er specielt velegnet til fedtet hår.

Camphor maske til skørt, kedeligt og beskadiget hår

Det er nødvendigt at tage en flaske kamferolie og bland den med saften af ​​en citron. Vi gnider denne blanding i hårrødderne (lidt) og masserer det godt. Procedurens varighed er fra 5 til 10 minutter. Vi lægger en plastikkappe eller en film på vores hoved og pakker det i et håndklæde. Behandlingsforløbet op til to uger.

Særlige instruktioner

Det skal huskes, at når man bruger kamferolie, skal man overholde nogle regler:

 • I epilepsi og andre sygdomme, der er forbundet med konvulsive tilstande, kan dette produkt ikke anvendes, da det har en stærk lugt.
 • Masker bør ikke komme på slimhinderne i øjnene, da olien forårsager alvorlig irritation.
 • Hvis der i løbet af proceduren for påføring af masken var følelse af kvalme eller svimmelhed, skylles blandingen straks og drikker et glas mælk. Udseendet af disse symptomer indikerer en intolerance over for lugten af ​​kamferolie.
 • Maske på basis af olie skal udføres ikke mere end en gang hver 7-10 dage.

Brug kamferolie til hårbehandling ligesom enhver anden naturlig behandling, du bør ikke være for ivrig: På den måde kan du ikke forbedre tilstanden, men tværtimod forværre det.

Hvordan farve hår med ammoniak og hydroperit?

Nå må du selvfølgelig ikke male og misfarve. Personligt gjorde jeg dette (af mange grunde) som følger:

På hendes mørke blonde tykke hår tog længden af ​​hver skulder (lidt lavere) to pakker af hydroperit, hver på 10.

Sæt pakken af ​​hydroperit i midten af ​​et dobbelt notebookark og rul det med en rullestang mange gange, så tabletterne er pulveriserede, helst med pulver direkte i pakken, og skær derefter kanten først med den ene hånd for at ryste pulveret og derefter med den anden hånd og ryst pulveret i en keramisk kop / skål / skål Så er den anden pakke. Tilsæt varmt vand (ikke højere end kropstemperatur) skylles med pulveret og blandes grundigt, indtil det er helt opløst. Tilsæt shampoo / flydende sæbe / brusegel med omtrent det samme volumen som hydroperitopløsningen og bland godt og tilsæt en halv teskefuld flydende ammoniak (vandig ammoniakopløsning) lige før påføring på håret.

Smør huden langs hårlinjen ca. 5 cm bred med petroleumsgelé, skum hovedet med en blanding af shampoo og wrap med polyethylen. Hold på. Nå, jeg holdt på mit hår i cirka 40 minutter - det afhænger af hvilken hårlængde, tykkelse, struktur, hvilken grad af misfarvning du vil - generelt, empirisk. Skyl grundigt. Ja, du skal ikke vaske dit hoved på forhånd, det er gjort på snavset hår. At tynde kompositionens rødder er lavet flere gange mindre, der skal påføres med en tandbørste på hårets rødder, mindre tid opretholdes.

Hænder og fødder - smør i en time og vask af.

Hydroperit bruges kun i piller, væske virkede ikke over mig.

COSMOPOLITAN

Epilator Braun 3270 Silke-Epil - anmeldelse