Sådan barberes hår på æg

Mange af de stærkere sex undrer sig om at barbere deres eget skridt. Dette er selvfølgelig en forretning for alle, der er altid en masse mennesker, der er til fordel for og mod barbering af den intime zone. Nogle mænd gør det ikke på grund af fordomme, idet de frygter at miste deres maskulinitet, men dette er en dybtgående vildfarelse.

Skal en mand barbere sine testikler?

Mange barberer deres lysken for at behage deres elskede kvinder. Den smukke halvdel foretrækker at følge den intime zone og bruger meget personlig tid til denne pikante forretning. Nogle piger følger kun bikiniområdet af hygiejniske grunde og anbefaler det samme til deres kærester. Forresten, ifølge de fleste eksperter er barbering af et intimt område for mænd meget lettere end den samme procedure for kvinder.

Mange mænd tænker på, om man skal barbere æg, fordi denne del af kroppen er sværere at barbere. Samtidig er der flere store ulemper og fordele ved barbering af den inguinale zone, som bør overvejes, inden man endelig vælger for eller imod.

Argumenter for

De vigtigste fordele ved intim barbering hos mænd omfatter:

 1. Huden på dette sted er ret øm og derfor grove hår er næsten fuldstændig fraværende. Når den intime zone er barberet glat, tiltrækker den også kvinder af det modsatte køn.
 2. Når en mand kigger på det indinale område og barberer det regelmæssigt, møder han aldrig problemet med ubehagelige lugt på grund af ophobning af sved og snavs mellem hårene i inguinalområdet.

Det skal bemærkes, at hele processen med barbering ikke tager meget tid, og derfor vil en teenager selv klare det.

Argumenter "imod"

Ulemperne ved at barbere den inguinale zone omfatter følgende fakta:

 1. Efter lidt tid vises små hår i lyskeområdet, hvilket kan medføre ubehag for manden. Derfor er det nødvendigt at skifte det intime område rettidigt og så omhyggeligt som muligt. Ellers kan der forekomme alvorlig irritation.
 2. Ved barbering i lyskeområdet er der altid risiko for at håret vokser ind i huden. Derfor skal du kun bruge højkvalitetsmaskiner til barbering og følge alle regler for barbering. Ellers kan rødmen forekomme på stedet for indgroede hår, hvilket kan forårsage kløe.
 3. For hyppig barbering kan forårsage irritation af huden.

Efter at have afvejet alle fordele og ulemper, kan alle mennesker selvstændigt vurdere alle fordelene ved en sådan hygiejnisk procedure. Men ikke alle mennesker ved, hvordan man barberer æg og lyske korrekt.

Barberingsproces

Sådan barberes håret på æggene - mange mænd spørger dette spørgsmål. For at udføre en sådan hygiejnisk procedure skal du følge disse tips:

 1. Sørg for at barbere lysken, du skal bruge alle de enheder, der er designet til følsom hud. Disse omfatter geler og skum, der bruges til barbering. Du bør ikke bruge almindelig sæbe, da den tørrer huden, som er fuldstændig utilgængelig på et intimt sted.
 2. Maskinen er bedst at bruge en, der ikke har et blad, men flere. Som regel jo mere jo bedre.
 3. For at gøre hårene blødere godt, skal de fugtes med varmt vand. Ideelt er den bedste barbering bedst praktiseret umiddelbart efter et bad eller bad i brusebadet, når hud og hår er dampet. Så barberer hårene hurtigt og nemt.
 4. Når huden i det intime område er befugtet og dampet, er det nødvendigt at anvende et barberingsmiddel på det.
 5. Barber alt håret skal være strengt i retning af deres vækst, ellers efter proceduren kan du ikke undvære den forfærdelige irritation og kløe.
 6. Efter afslutning af barberingsproceduren er det nødvendigt at vaske skummet grundigt af og blotte skridtet med et blødt håndklæde. Gnid aldrig et rent barberet sted. Derefter bør en fugtighedscreme for følsom hud forsigtigt påføres det barberede område.

Det skal også bemærkes, at før du begynder at barbere, skal du trimme alle lange hår. Faktum er, at lange hår er svære at barbere af, de vil hele tiden blive hamret ind i bladet. Til dette er det muligt at bruge både almindelig saks og en speciel klipper.

Hele processen med barbering skal udføres meget omhyggeligt og forsøger ikke at beskadige huden på et intimt sted. Overdrive det ikke ved barbering - du kan ikke trykke hårdt på maskinen, ellers kan du beskadige huden og forårsage infektion.

Hvis det imidlertid ikke var muligt at undgå udskæringer, skal alle beskadigede områder omhyggeligt behandles med hydrogenperoxid.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan barberes testiklerne og hvad er bedst egnet til at barbere mænds intime zone?

 1. For det første er det vigtigt at bruge kun et kvalitetsblad. Det er bedre ikke at eksperimentere med engangsmaskiner. Den bedste mulighed er at bruge maskinen til genbrug. Men her er alle deres egen herre.
 2. En vigtig rolle spilles af barberingsprodukter - det er også vigtigt at bruge skum af høj kvalitet eller geler. Det er bedre at give præference til midler med ekstra fugt.
 3. I nærværelse af allergiske reaktioner er brugen af ​​kosmetik med duftstoffer, additiver og farvestoffer uacceptabel.

Med hensyn til hygiejne er forskellen mellem barbering af mænd og kvinder kønsorganer næsten ikke-eksisterende. Undtagelsen er, at risikoen for en utilsigtet nedskæring hos mænd er meget højere end for det retfærdige køn.

Der er flere måder at barbere æg på. Så, hvordan man barberer testiklerne:

 • Start barbering direkte under medlemmet.
 • Når du har barbert forsiden af ​​testiklerne, kan du flytte til bagsiden og siden.
 • Løft testiklerne til maven for at maksimere stramme huden, så langsomt og forsigtigt trim dem fra bunden.

Bemærk mænd: skal jeg barbere æg?

Mænd, tror du det er nødvendigt at barbere æg? Spørgsmålet er selvfølgelig omhyggeligt og intimt-personligt. Men hvad det er, er formålet med vores artikel at fremhæve alle subtiliteter og nuancer af denne tvivlsomme procedure.

Er det farligt?

Selvfølgelig er det farligt at bringe forskellige skarpe genstande til dine kønsorganer og gælder både kvinder og mænd. Hvis alt er klart hos kvinder - barbering er pubis et hygiejnisk forhold til forebyggelse for dem, men med mænd - ikke helt. Er det nødvendigt, og vigtigst af alt, er det muligt at barbere æg?

Barberer eller ikke barberer?

Heldigvis havde Hamlet ikke noget sådant problem. Indtil nu eksisterer der ikke et klart svar på dette spørgsmål. Men hvis vi vender os til historienes oprindelse, kan det forstås, at mænd, selv fra oldtiden, tænkte på, om de skulle barbere æg. Hvordan ved vi det her?

Det er simpelt, venner! Arkæologer i de gamle folks steder fandt stenknive og skaller, der tilsyneladende blev brugt til manicure formål (tjente som pincet og fjernet overskydende hår fra kroppen). Forestil dig, om selv de gamle mænd tog sig af for hård hårdhed, selvom de tænkte på, om de skulle barbere æg, hvad kan vi sige om moderne fyre! Dagens læger har dog deres egen mening om dette.

Hvad siger lægerne

De fleste læger støtter ikke ideen om barbering af mandlige og kvindelige kønsorganer. Og det er ikke overraskende, fordi fjernelse af hår fra lysken og kønsorganerne fører til en svækkelse af deres beskyttelse mod forskellige infektioner og mekaniske skader.

Ikke desto mindre er tusindvis af mænd fuldt sikker på, at barbering af deres skrot er nøglen til seksualitet og deres tiltrækningskraft i øjnene af kvinder. Dette er især den opfattelse, som tilhængere af metrosexualitet er. Da dette emne stadig er relevant, vil vi nu fortælle dig, kære mænd, nogle af hemmelighederne i denne procedure.

Lær at barbere pungen

 1. Først og fremmest skal du dampe huden, hvilket vil gøre håret på pungen blødere.
 2. Brug en dobbeltbladet barbermaskine (Gillette er perfekt) og barberskum.

Her er nogle enkle regler for at gennemføre en relativt sikker procedure for at fjerne hår fra pungen, og om du har brug for at barbere æg eller ej, er det op til dig, kære mænd. Held og lykke!

Hvordan barberes æg?

Mange mænd og mænd er bekymrede over spørgsmålet om, hvordan man skal barbere æg korrekt, for ikke at forårsage irritation og ikke at skære ned. Det er vigtigt at bemærke, at uanset at efter den første barbering er ubehagene under alle omstændigheder. De skyldes, at huden på dette område af den menneskelige krop ikke er vant til sådanne virkninger. Håret vil gradvist vokse tilbage og lægge pres på hudens øverste lag. På grund af dette er der ubehagelige følelser og et ønske om at ridse testiklerne og alt, hvad der er placeret i nærheden af ​​dem. Når barberingen af ​​denne zone bliver regelmæssig, forsvinder problemet af sig selv. De første gange bliver nødt til at lide.

Du kan dog minimere ubehag ved den første barbering ved at bruge et par tip. For det første er det tilrådeligt at vælge en god maskine, snarere end en billig engangsækvivalent til at barbere ovennævnte zone. Enhver Gillett af en af ​​de seneste episoder vil være perfekt. Hvad angår engangsmodellerne, er de grove, hvilket fører til mere intens hudirritation. Desuden tyder disse maskiner på en stærkere og hyppigere indvirkning på barberingsområdet, da de ikke altid fanger hår fra første gang. For det andet er det vigtigt at bruge gel til følsom hud.

Når man taler om hvordan man barberer æg, skal det bemærkes, at det er ønskeligt at "dampe ud" barberingsområdet før man starter proceduren. For at gøre dette kan du holde testiklerne under et varmt brusebad eller indpakke et håndklæde dyppet i varmt vand. Barbering ovennævnte zone er nødvendig for hårvækst. Første gang bør du ikke forsøge at barbere alt under nul for at gøre huden så glat som muligt. Dette vil føre til mere irritation. Det er bedre at vente og gøre det til anden eller tredje gang, når huden bliver vant til denne slags effekter.

Efter at have fjernet det meste af håret, skal du skylle området med en barbering med varmt vand, tør forsigtigt med et serviet eller blødt håndklæde og behandl med efterskæringsfløde til følsom hud. Ikke dårligt, hvis det valgte værktøj indeholder aloe vera i dets sammensætning. Uddraget af denne plante stimulerer healing og fremskynder processen med at genoprette beskadiget hud.

Sådan barberer du dig selv under bæltet: 7 vigtige tips

Brug kun værktøjet til det tilsigtede formål.

Hvis du skærer dit pubic hår, skal du bruge en separat sakse. Det betyder, at den saks, som du hugger på, og dem, som du åbner en mælkekasse på i køkkenet, ikke skal gøre arbejdet under bæltet. "Visse bakterier og svampe lever i ljummen, der ikke bør spredes til andre dele af kroppen," siger Anthony Rossi, en hudlæge fra Medicinal College Vale Cornell (USA). Før du begynder proceduren, tørre saksene med alkohol og vask dine hænder og lyske grundigt. Så mindre tilbøjelige til at afhente infektionen i processen.

Læg fundamentet

Resultaterne af en undersøgelse foretaget sidste år i USA siger, at omkring halvdelen af ​​kvinder foretrækker et fuldstændigt eller delvist manglende hår i en partners lyskne. Hvis du vil slippe af med vegetationen, skal du først forberede alt. Slip ikke straks deres buske - så du kan forårsage hudirritation og kløe. Langstædige hår sættes fast i en barbermaskine og kan føre til smertefulde nedskæringer. "Hvis du har en tyk vækst, skal du først klippe den med saks," rådgiver Rossi. "Fordi pubic hår er mere groft og krøllet, vokser det ofte." Trim dem kort, men ikke til huden, men til ca. 2 mm. Så de kan ikke krølle og vokse.

Tag et varmt brusebad

Barberingstørt skindhår er en dårlig ide. Bedre at gøre det efter et varmt brusebad. Varmt vand blødgør huden, vasker væk snavs og fedt. Vand væsker også den behandlede overflade og forhindrer håret i at blive trukket ud med en barberkniv. Du bør ikke bruge din almindelige sæbe: det er bedre at tage en barbergel, det fugter bedre. "Køb en alkoholfri gel, der indeholder aloeekstrakt," råder Rossi. Dette forhindrer irritation.

Bray i den rigtige retning

"Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du barbere i retning af hårvækst og ikke imod det," siger Rossi. Kig på den retning, hvor håret stikker ud, og brae i lige bevægelser i samme retning. Dette vil undgå stub og greb på indgroede hår. Derudover er der mindre sandsynlighed for irritation efter barbering, fordi barbermaskinen ikke trækker håret i en usædvanlig retning.

Pas på med dine testikler

Huden på pungen og i bunden af ​​penis er rynket, hvilket betyder, at det er let at skære med en barberkniv. "Der er mange bakterier i disse områder, og den mindste snit kan føre til infektion," advarer direktøren for Institute of Men's Health i Atlantic City (USA), Brian Steakesner. Panniculitis, abscesser, Fourniers gangren - tror, ​​du vil ikke se på det, så søg ikke engang billeder på internettet. Så, forsigtighed og forsigtighed igen. "Stret din hud med din brugte hånd, før du barbere eller skære det," rådgiver Rossi. Og for at se alle hjørnerne godt stå over et spejl i et godt oplyst badeværelse.

Skyl skære

Selvom du er super forsigtig, kan du stadig skære dig selv. Dette er den mest almindelige skade ved barbering af kønsorganerne. Ikke panik. "Det vigtigste er at vaske klippeområdet med varmt vand og sæbe og gnid det med alkohol," råder Rossi. Hvis klippet er lavt, skal du blot trykke et stykke toiletpapir på plads for at stoppe blødningen. Hold 10-15 minutter. Hvis blodet ikke stopper eller hvis det slår i pulserende trickles, skal du ringe til en ambulance. Dybder kan kræve søm.

Afslut proceduren med fugtning

Irritation og kløe er almindelig efter barbering. "Dette skyldes den øgede følsomhed af kønsorganernes hud samt den buede struktur af folliklerne," forklarer Rossi. Fugtgivende aftershave hjælper med at forhindre disse fornemmelser. "Vælg aloe eller kamfer lotion", rådgiver Rossi. Men hvis problemet fortsætter efter et par dage, kan du have startet en infektion eller en betændelse i follikelet. Gå til en hudlæge for at ordinere behandling.

På hvilke steder skal en mand have hår, og på hvilke steder er det bedre ikke at

Vi fandt en kvinde i redaktionen og krævede at afklare dette kontroversielle punkt en gang for alle.

De fleste af materialerne på vores hjemmeside er anonyme. Men ikke denne. Med dette materiale ønskede ingen at kommunikere selv under overskriften hemmeligholdelse. Så jeg vil være den til at anbefale barbering eller ikke barbering til dig, læseren, forskellige reserverede steder i din krop. På det simple grundlag, at jeg er kvinde. Og derfor har jeg i erfaringens arsenal mange timers samtaler med mine hoppy veninder og jeg er kompetent til at tale om, hvor vegetationen på den mandlige krop er relevant, og hvor fu-fu-fu er.

Umiddelbart foretage en reservation, chefen mødte mine anbefalinger nervøst. "Landets vigtigste mænds magasin kan ikke råde læseren til at barbere w ** y!" - chefredaktøren råbte og løb ud af redaktionen. De leder efter ham. Jeg forudsiger også kommentarer fra mænd, som "Nå, du giver, en ægte mand skal være håret!". Fra kvinder: "Intet af den slags, en ægte mand skal være håret!" Fra din mor: "Og for det skyldte du færdig historieafdelingen, Masha?" Og alligevel ville jeg vove mig. Så lad os komme i gang.

Steder hvor hår ikke bør være overhovedet

Buttocks, og ryggen strømmer jævnt ind i dem

Ikke en enkelt kærlighedsaffære indeholder sådanne linjer: "Før du skynder dig ind i dammen for at redde Adele, slog Julio for at ikke blive våd, sin T-shirt på sig selv. Adele følte, at benene svækkede, selv om hun var i vandet - håret på Julio's ryg så så silkeagtig og uretfærdigt ud. Så der er ingen sådanne linjer overalt. Og der er en bestemt grund til dette - håret på mandens ryg såvel som på mands balder er slet ikke sexet. Jeg udtrykker mig selv mere dristigt - intet. Håret bageste kofanger er ikke forbundet med piger med maskulinitet. Snarere med forsømmelse og lidt med programmer om den vilde natur - og i aseksuel forstand. Heldigvis er sådanne manifestationer af genetiske bounty ikke almindelige. Men du skal håndtere dem nådesløst og på den mest afgørende måde.

Hårete ryg og balder er måske den eneste rigtige grund til en mand at besøge en nativity scene med det dæmoniske navn "Skønhedssalon". Regelmæssig barbering, der er øget shaggy i fjerntliggende provinser, kan ikke besejres. For det første vil du selv ikke nå. For det tredje, at spørge reglerne i Genève-konventionen om intersexrelationer for at forbyde din kæreste. For det femte (ja, jeg har en dårlig score), selvom du på en eller anden måde klarer at barbere dit hår, vil de vokse tilbage, og de bliver hurtigere, hårdere og stærkere. Desværre er dette hårets reaktion på barbermaskinen. Så held og lykke i kabinen. Lad dig være nødt til at gå der under nattedækket, vige væk fra skyggerne og slappe af, når du råber: "Vova, hvad er du?"

Steder hvor hår skal være kort beskåret

Armhule og lænder

Jeg formoder, at du allerede har værdsat fordelene ved de beskårne underarms uden min skrivning. Det er hygiejnisk, det er behageligt, det lugter ikke. Ja, og deodoranten vil være taknemmelig for sin ejer - der kan lide at hacke til at arbejde gennem den uigennemtrængelige jungle. Og nu vil jeg være forsigtig, da jeg træder på det reserverede område. Når alt kommer til alt kommer vi tættere på, uden overdrivelse, det vigtigste. Mere præcist til sit miljø. Så uden undtagelse er mine venner enige om, at kortskåret hår i lyskeområdet er fint. Desværre anser mænd ikke alle mine venner på samme måde. Venner sørgeligt sørger. Du vil ikke forstyrre mine venner? (Ja, det er en trussel. En af mine venner kan trods alt være i din seng).

"Men hvorfor?" Du spørger indigneret. Jeg vil stille dig et andet spørgsmål: Ville du blive overrasket, hvis du kom til Louvre, fandt du ud af, at statuen af ​​Venus de Milo er lavet over brystet ved stilladser? Selvfølgelig ved du, at Venus er inde, og du har en god ide om, hvordan det ser ud. Og alligevel stødende. Jeg ville endnu engang beundre denne skønhed. Helt. I fuld vækst. Desuden er oralt sex ikke blevet annulleret endnu heller (selvom Roskomnadzor, tror jeg, tænker på dette). Jo mindre sceneri med oralsex, jo mere praktisk.

Steder hvor håret kan frolic for sjov

Ben, arme, bryst, mave

Og her giver vi dig en tom check, kære læser! Vokse hår - jeg vil ikke have det! Syng, fejr triumf af hårdhed! Jeg vil sige mere: pigerne er mere forstyrrede af den fuldstændige mangel på hår på ovennævnte steder. På en eller anden måde er det unødigt androgynt. Ikke så langt vi kravlede væk fra dyrene for at nyde de hårløse mænd. Vi kan lide tilstedeværelsen af ​​noget vildt og vildt i dig.

Afhaling af testikler hos mænd i hjemmet

Teknisk er fjernelsen af ​​uønsket vegetation hos mænd ikke anderledes end de måder kvinder bruger. Kun motiver kan variere betydeligt.

Det testikulære område er en af ​​de mest følsomme. Det er usandsynligt, at nogen vil beslutte at gøre hårfjerning der. Hverken varm voks eller brugen af ​​bedøvende cremer vil ikke spare dig for smertefuldt chok. Derfor er det bedst at gøre depilation.

Depilation giver overfladisk hårfjerning. Samtidig forbliver hårsækkene intakte. Og det betyder, at proceduren skal gentages med misundelsesværdig sammenhæng.

Du kan bruge en særlig creme eller mousse til depilation. Inkluderede elementer blødgør hårene i en sådan grad, at de let vaskes ud i bruseren. Men kemisk aktive stoffer kan forårsage alvorlig irritation. Derfor, inden den samlede anvendelse af en sådan creme på testiklerne, skal du kontrollere et lille område.

En anden metode til depilation er barbering. Det er ikke så farligt som i tilfælde af mousse. Men efter barbering, især de første par gange, kan der være ganske ubehagelige fornemmelser. Og indgroede hår vil blive meget forstyrret.

For at minimere problemer, er det bedst at bruge en hård vaskeklud på det intime område efter barbering. Over tid vil huden vænne sig til sådanne depileringsprocedurer.

Overvej at ved første depilering er det bedre ikke at bære for tæt undertøj. Og hvis det er muligt, er det værd at eksperimentere længe før nogen vigtig begivenhed. Ideelt set er det bedre at gøre i weekenderne. Det ubehag og kløe, der kan opstå, vil ikke forårsage så mange problemer i hjemmet. Du bør ikke bruge en barbermaskine eller fløde, hvis du planlægger at tage en forretningsrejse, eller du har lang siddende baghjul.

Vær opmærksom på, at barberings- og barberingsprodukter, du bruger, ikke er egnede. Du vil behandle den mest følsomme del af din krop, hvor huden er meget delikat og tynd. Det er bedre at købe specielle kosmetik til intime steder.

Hvis du beslutter dig for mere radikale metoder til bekæmpelse af uønskede hår, hårfjerning, så er denne procedure bedst udført i en specialiseret salon.

hvordan man skærer hår på æg

Email samlingen

FANTASTISK HÅRBALM:

FANTASTISK HÅRBALM:

FANTASTISK HÅRBALM.

FANTASTISK HÅRBALM.

Vidunderligt hårbalsam:

Vidunderligt hårbalsam:

FANTASTISK HÅRBALM.

FANTASTISK HÅRBALM.

FANTASTISK HÅRBALM:

FANTASTISK HÅRBALM:

FANTASTISK HÅRBALM:

FANTASTISK HÅRBALM:

Masker for at gøre håret silkeagtigt og skinnende

Masker for at gøre håret silkeagtigt og skinnende

Masker for at gøre håret silkeagtigt og skinnende

Masker for at gøre håret silkeagtigt og skinnende

Fugtgivende masker til tørre krøller
Fugtgivende maske med vitaminer
Masken indeholder: 2 spsk. l. (.)

Fugtgivende masker til tørre krøller
Fugtgivende maske med vitaminer
Masken indeholder: 2 spsk. l. olivenolie, samme mængde ricinus, æggeblomme, juice presset fra en halv citron, et par spiseskefulde honning, og til dette alle 10 kapsler af A-vitamin og et-vitamin E. Efter blanding af ingredienserne til glat, læg en maske på dit hår og luk dit hoved med plastikfilm. Efter 30 minutter afvaskes masken.
Fugtgivende maske med creme creme
Slå 1 æg med rømme, ricinusolie og olivenolie (1 spiseskefuld hver), gælder for hår i en halv time. Vask masken af ​​med vand, der passer til dit hår shampoo.

Hvordan laver håret stærkt og silkeagtig? Bedstemors opskrifter

Hvordan laver håret stærkt og silkeagtig? Bedstemors opskrifter

Hvordan laver håret stærkt og silkeagtig? Bedstemors opskrifter

Hvordan laver håret stærkt og silkeagtig? Bedstemors opskrifter

Shampoo fra naturlige produkter, meget enkel!

Shampoo fra naturlige produkter, meget enkel!

Vi lærer at gøre uden industrielle shampoo. Alle lavet af naturlige ingredienser, resultatet er fantastisk (.)

Vi lærer at gøre uden industrielle shampoo. Alt fra naturlige ingredienser er resultatet fantastisk - som efter et spa! MATERIALER: 1 banan 1 æggeblomme 1 citron (juice) fra mig selv tilsat 1 ml D-panthenol og 5 dråber havtornekstrakt i 1 ampul af vitaminer B6 og B 12 I 2 ugers brug skyllede jeg mit hår med shampoo 1 gang før 3 gange om ugen sæbe. Virkningen rystede mig. Rene hår, skinnende, absolut ikke fedtet. Det eneste negative - lang vask. FREMSTILLINGSMETODE: Skræl bananen og fjern det øvre bindingslag med en frugtkniv, klem citronsaftet ud og fjern æggeblommen fra ægget. Bland alt dette med en blender. Fra mig selv tilføjede jeg panthenol, vitaminer og havtorn, men du kan uden dem. Shampoo opbevares i 2-3 dage i køleskabet. Jeg brugte det som en maske, læg den på tørt hår i 30 minutter, fugtede det og masserede det, eller du kan bare lægge det på vådt hår, massage og skylle

Skal en mand passe på et intimt område?

I stigende grad tænker mænd om, hvorvidt de bør barbere håret i bikiniområdet. Bikini-zonen, herunder ryddet op, er oftest barberet af den kvindelige halvdel af planeten, for en mand er dette mindre naturligt. I dette tilfælde adskiller udtalelsen om tilstedeværelsen af ​​hår i lænden hos en mand og kvinder sig. Nogen mener, at en ren, velplejet bikinizone er mere behageligt, og nogen mener, at hår er et tegn på maskulinitet, og du bør ikke miste det. Skal jeg barbere lykken hos en mand, for kun at beslutte ham.

Barbering eller forlade

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere håret i lysken, og hvorfor det er værd at lave, bestemt af en bestemt mand. Men hvis du ikke havde nogen sådan erfaring før, og der ikke er noget at sammenligne med, så kan du prøve nye fornemmelser. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt, så resultatet er godt.

Taler om alle fordele og ulemper, er det værd at bemærke, at mange piger understreger, at en partner kan få mere opmærksomhed på deres intime zone, hvis vegetationen er pænt trimmet eller fjernet overhovedet. Mest understreger, at penis uden en cirkel i form af tæt vegetation ser mere ud, hvilket utvivlsomt giver den stærke halvdel af menneskets tillid til sig selv og deres seksuelle evner.

Selvfølgelig er det blandt pigers meninger det værd at fremhæve og strengt negativt. Nogle af repræsentanterne for det retfærdige køn en mand opfattes som en brutal mand, som skal have en naturlig hårlinie, der er fremragende i ham. Glem ikke at tilstedeværelsen af ​​hår i ljummen hjælper din feromoner til at sprede mere aktivt.

En yderligere ulempe, som modstår dem, der ikke er konfigureret til en velplejet bikinizone for en mand, er barberingseffektens skrøbelighed. Den voksende mangelfulde vegetation vil medføre problemer for begge parter. Samtidig er ikke alle mennesker klar til at overvåge sit bikiniområde løbende. Derfor sker der oftest barbering fra sag til sag.

Glem ikke, at holdningen til lysken uden hår kan variere afhængigt af en bestemt persons kulturelle værdier. For nogle nationaliteter er vedtagelsen af ​​et sådant emne til diskussion fuldstændig uacceptabelt. Den bedste løsning ville være at tale om dette emne med din partner og træffe en fælles beslutning.

Barber til højre

Hvis du beslutter at barbere bikiniområdet, skal du gøre det rigtigt. Så du vil undgå ubehagelige konsekvenser som irritation og indgroede hår. Vær ikke bange for, at der er en række regler, det betyder ikke, at du har brug for kvalifikationen af ​​mesterens intime hårklipp til at klare maskinen og hårene på din egen krop.

Hovedregelen, især hvis du gør det for første gang, er manglen på hast. Det er tilrådeligt, at du har mindst en times fritid. Efter flere gange kan du allerede udfylde din hånd, og lyskalberingen udføres meget hurtigere.

Det første skridt er at skære håret i lysken til optimal længde - ikke mere end en halv centimeter. Det er muligt at udføre en frisure eller trimmeren eller manicure saks. Med den anden mulighed skal du være forsigtig, fordi sandsynligheden for skade er højere. Men dette trin er nødvendigt, fordi ellers kniven på barbermaskinen bliver stump meget hurtigt, plus det bliver konstant tilstoppet med hår.

Hvis du har tid nok, anbefales det først at tage et brusebad for at dampe ud i huden. Dette vil opnå den bedste effekt. Før du barberer, brug en speciel gel til dette. Det er bedre at vælge muligheder for følsom hud. Komponenterne i disse produkter hjælper med at blødgøre håret, hvilket påvirker enkelheden ved dens fjernelse.

For at barbere lysken skal du kun bruge nye skarpe razorer. Når du bruger gamle knive, er du garanteret at tjene irritation. Efter hver bevægelse glem ikke at skylle barbermaskinen. Hårfjerning mellem knivene giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre proceduren.

Før du barberer, skal du ikke glemme at lave et "kort" af din hudaflastning. Brug lette bevægelser for at fjerne lyskehår. Huden med behovet for at stramme. Dette gør barbering nemmere og sparer dig for nedskæringer.

Efter afslutningen af ​​barberingen er det nødvendigt at vaske lysken grundigt for at fjerne resterende skum og hår. Efter proceduren tørres huden forsigtigt tørt med et frottéhåndklæde, og på toppen af ​​det er dækket med en særlig efterskæringsgel. Dette beskytter dig mod irritation og giver din hud mulighed for at komme sig hurtigere.

Professionel sag

Glem ikke, at bikini-zonen ikke behøver behandles uafhængigt. Moderne skønhedssaloner tilbyder lignende procedurer ikke kun for kvinden, men også for den mandlige del af befolkningen. For en vis mængde er mesteren i stand til at lave forskellige intime hårklipp. Til dette har du brug for:

 • Vælg den rigtige salon. Du kan læse anmeldelser om forskellige steder i din by og vælge den mest egnede mulighed for dig selv ved at lave en aftale.
 • Nogle eksperter anbefaler, inden de skal have sex for at beskytte sig mod mulige pinlige situationer.
 • Før man går på salonen, skal man tage et bad. Hygiejnen er ikke blevet annulleret.
 • Ved ankomsten til salonen er det nok at slappe af og betro din krop til mesteren.

Glem ikke, at der foruden barbering er masser af andre muligheder for at udstede et bikiniområde. Mange saloner tilbyder for mænd voksning. Med denne depilation kan du i lang tid få glat hud. Derudover har hver metode sine ulemper. Voksning er en ganske smertefuld procedure.

Hvorfor så gør det, kan du spørge. Faktum er, at efter det kan du ikke tvivle på din "renhed" i flere uger. Efter sådanne hårfjerning bliver vegetationen ofte blødere, og det bliver lettere at fjerne.

Glem ikke at hårfjerning i bikinizonen for mænd kan dikteres ikke kun af hans ønske eller partner. En række medicinske interventioner, herunder operationer, kræver noget træning, især ljummen skal være berøvet hår. Hvis en sådan procedure ikke er obligatorisk, skal du bygge på dine følelser og overbevisninger ved at vælge den rigtige løsning.

Hvor ofte gør shugaring

Sukkerpastavarmer til shugaring: Hvad er det