Sådan barber du dine ben med epilator

Hjemmemekanisk epilator er en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af deres skønhed alene. Overholdelse af enkle regler for barbering af epilatorbenene i lang tid vil holde huden jævn og smuk uden negative konsekvenser.

 • 1. Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben
 • 2. Regler for hylde af høj kvalitet derhjemme
 • 3. Sådan forbereder du på epilator hårfjerning
 • 3.1. Maskinforberedelse
 • 3.2. Hudpræparation
 • 3.3. Smertelindring
 • 4. Smertefri fjernelse instruktioner
 • 4.1. Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:
 • 5. Hudpleje efter proceduren
 • 5.1. For ikke at vokse hår
 • 6. Fordele og ulemper ved at bruge en epilator til benene
 • 7. Kontraindikationer
 • 8. Spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?
 • 8.2. Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?
 • 8.3. Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben

Den mest populære og positive på markedet er epilatorer fra Braun, Philips og Rowenta. Det anbefales at tage en maskine med et antal pincet på mindst 25, med to hastighedsmåder. Dyser på kvaliteten af ​​depilation påvirker ikke, men gør proceduren for nogle områder mere behagelig.

Regler for højkvalitets depilering derhjemme

Forberedelse til hårfjerning anbefales det at tage hensyn til nogle nuancer for at opnå det perfekte resultat.

Depilation med en mekanisk enhed er en alvorlig sag: Hår udtrækkes fra roden, hvilket kan føre til betændelse og alvorlig irritation. Det er især vigtigt at kende reglerne for dem, der planlægger at bruge metoden for første gang.

 1. Hårets længde skal være mindst 5-6 mm, ellers vil pincetterne næppe fange dem, og proceduren vil vare lang tid.
 2. På tidspunktet for epilering i kroppen bør der ikke være inflammatoriske processer, ellers er risikoen for irritation af epidermis stærkt forøget.
 3. I dag er der modeller af maskiner, der giver dig mulighed for at fjerne hår lige i vandet. Begge typer enheder har både positive og negative sider.
 4. Enheden skal holdes vinkelret på huden eller i en lille hældningsvinkel.
 5. Epilatorens hoved findes altid imod hårets vækst.
 6. Ved minimumshastighed opfanger pincet hår bedre.

Epilator - en personlig plejeapparat. Det bør ikke gives til slægtninge, veninder og til nogen.

Sådan forbereder du på hårfjerning epilator

Før epilering af benene med epilatoren er det nødvendigt at forberede apparatet og huden korrekt til processen.

Maskinforberedelse

Før hver procedure skal hovedet med pincet behandles med et antiseptisk middel (almindelig alkohol kan anvendes). Hvis depilationen er færdig for første gang, er det tilrådeligt at "lege" med enheden, flytte den rundt om kropsområdet, hvor der ikke er noget hår, for at kunne mærke enheden og lære at holde den ordentligt. Det gør ondt for nogle mennesker til at barbere deres ben med en maskine, men processen er ofte mindre følsom.

Hudpræparation

Niveauet af følsomhed er anderledes for alle. Meget afhænger af hårets struktur: Jo hårdere og tykkere de er, desto mere smertefuldt er depilationen lovet at være. Men du kan reducere ubehag ved epilering af benene med epilatoren, ved at kende de enkle regler.

 • Skrub huden godt, kort før proceduren. Scrub fjerner perfekt døde hudpartikler, hvilket gør det lettere for hår at gå ud.
 • Umiddelbart før epilationen skal benene dampes for at maksimere porerne. Det vil være nyttigt at gøre massagen til en hård vaskeklud, det vil reducere smerten.
 • Før du barberer dine ben med en maskine, tør din hud med et håndklæde og let pulver med talkumpulver.

Smertelindring

Volumenet af den epilerede zone på benene er stor nok. Ikke alle kvinder er villige til at udholde hårets smerte i 15-25 minutter. Med en høj smertetærskel kan du tage en pille af ethvert egnet analgetikum 20 minutter før processen.

For at reducere følsomheden af ​​huden vil hjælpe isstykker, en opløsning af Menovazin eller Lidocaine i form af en spray.

Smertefri fjernelse instruktioner

Efter forberedelse af benene til depilation og valg af den passende mulighed for anæstesi, kan du fortsætte med proceduren. Det er bedre at bruge det i badet selv (uden vand), for ikke at forurene gulvet med flydende hår.

Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:

 1. Epilatoren er taget i arbejdshånden, huden er lidt strakt med anden hånd.
 2. Fremgangsmåden begynder ved at køre hovedet på enheden mod hårets vækst med et let tryk på huden (det er ikke nødvendigt at trykke på det). Det anbefales at gradvist bevæge sig opad.
 3. Bevægelsen skal være lys, hurtig, rykkende. For at fjerne alt hår skal du ofte holde pincetten på samme sted flere gange.

Disse er grundlæggende tips til korrekt barbering epilator, for begyndere. Allerede efter et par depilations sker alt på maskinen. Håret bliver gradvist tyndt og svagt, og smertefornemmelser reduceres betydeligt. De fleste kvinder, som konstant praktiserer mekanisk hårfjerning, må ikke bruge smertestillende midler.

Hudpleje efter proceduren

For at forhindre irritation og infektion i de skadede åbne follikler anbefales det at behandle huden med et antiseptisk middel umiddelbart efter sessionen. Efter en time er det ønskeligt at smøre fødderne med kosmetisk olie eller blødgørende creme.

Hvis irritation opstår, og huden bliver rød, vil salver / cremer hjælpe: Panthenol, Bepanten, Panthenstein, Radevit.

Til benbetændelse er det nødvendigt at behandle 2-3 gange om dagen med følgende lægemidler: Levomekol, Sinaflan, Sintomycin salve, Miramistin.

Inden for 2-3 dage efter depilation bør man ikke tage varme bade, besøge saunaer, svømmehaller, solbade.

Piger med hud, der ikke har tendens til betændelse, behøver ikke særlig pleje for deres fødder - det er nok til at behandle huden med et antiseptisk middel, og næste dag kan du leve et normalt liv.

For ikke at vokse hår

Voksende hår under huden er det største problem for dem, der hele tiden gør hårfjerning. For at forhindre problemer bør du bruge en hård skrubbe eller hård vask. Det er tilladt at begynde peeling af epitelet ikke tidligere end 5-7 dage efter proceduren, så kan du skrubbe benene hver 3-4 dage.

De, der har til hensigt at barbere deres ben med en maskine hele tiden, bliver nødt til at vænne sig til sådan pleje, da det ikke er sandsynligt, at det lykkes fuldstændigt at forhindre indfødning af håret.

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren til benene

Enhver procedure til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen har sine fordele og ulemper.

 • tilgængelig (biler er ikke så dyre);
 • økonomisk (ikke nødvendigt at betale for tjenesten i salonen hver gang);
 • hår vokser ikke 2-4 uger;
 • Der kræves ingen særlige færdigheder, bare følg de enkle instruktioner.
 • smerteligt;
 • hår vokser i;
 • inflammation, irritation af huden kan forekomme.

Kontraindikationer

Mekanisk epilering af ben er uacceptabel for piger, der lider af hudsygdomme. Du kan ikke gøre proceduren med et stort antal mol, papillomer, vorter i det depilerede område. Det er nødvendigt at udsætte sessionen, hvis der er inflammatoriske processer i kroppen og i smitsomme sygdomme.

Gravide kvinder, der tidligere har været til denne metode, kan bruge maskinen, men med stor forsigtighed og i den mest komfortable stilling.

Hvis du barberer dine ben under menstruation eller før det starter, vil smerten blive højere.

Spørgsmål og svar

Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?

Kropshår vokser ujævnt: nogle er længere, andre er kortere. Pincet kan ikke fange for korte hår, de tillader ikke huden at forblive glat.

Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?

På en tør krop rager maskinen meget bedre. Du kan depilere benene og våd hud, men det vil tage mere tid.

Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Ja, oftere begynder håret efter maskinen at vokse ind i laget af epidermis, men du kan klare det ved regelmæssigt at skrubbe benene.

Hvordan man gør hårfjerning epilator?

Skønhed hos en kvinde er regelmæssig pleje af hendes hår, ansigt og krop. Æstetisk udseende af damer giver silkeagtig hud uden et enkelt hår. Hver repræsentant for det svagere køn stræber efter dette ideal. For at opnå deres ønske om at have hud uden overdreven vegetation, er piger klar til at lide smerte, tilbringe en fabelagtig mængde i salonen med en kosmetolog, eksperimentere med populære opskrifter derhjemme. Er der sådan en ting: Hår epilering for evigt ved hjælp af en miniature enhed - en epilator?

Hvad betyder "epilation" og "depilation"?

Ofte forveksles betydningen af ​​disse tilsyneladende synonymer. Hver handling skal defineres for uønsket hår. Når de udsættes for hårfodens follikulære struktur med et specielt kosmetisk apparat, samt med fuldstændig fjernelse af håret, taler de om epilering.

Hvordan virker epilatoren?

En enhed designet til at fjerne hår er en integreret del af kropspleje. Epilatoren drives af elnettet. Enheden er udstyret med flere metalskiver eller et antal pincet.

Den klassiske model af enheden har ikke aftagelige vedhæftninger og fjerner kun hår fra benene. Modificerede epilatorer er i stand til at behandle områder med vegetation på dårligt tilgængelige steder (armhuler, bikiniområde).

I moderne modeller af epilatorer er der en aftagelig top, i stedet for hvilke forskellige typer modifikatorer af enhedens arbejdsflade er installeret. Ved hjælp af dyser kan huden på det behandlede område masseres og afkøles. Dyser til epilatoren behandles let og rengøres efter hver brug.

Hvilken metode er bedst at gøre hårfjerning?

Hårfjerning indebærer en del ømhed i proceduren. Mange kvinder ser ikke forskellen mellem barberings hår og hårfjerningsapparater. Fordelene ved den anden mulighed er indlysende. Efter brug af epilatoren:

Vegetation på huden vokser ikke i lang tid (mere end 2 uger).
Efter hardware epilation er risikoen for irritation minimal. Når du bruger en barberhøvel, forekommer udslæt ofte i form af røde bumser.
Udseendet af mørke pletter (hårpærer) på huden efter proceduren er udelukket.
Kvinden oplever ikke smertechok. For eksempel: når man fjerner hår ved hjælp af shugaringmetoden, når karamelpasta påføres huden, efter at den er fjernet fra huden, kan pigerne ikke komme til deres sanser i lang tid fra den opståede smerte.
Det øverste lag af huden bliver helt rent.

Prioriterede epilator

Varigt resultat

Fjernelse af uønsket hår med en barberkniv har ikke langvarig resultat. Med sin hjælp er kun halvdelen af ​​håret fjernet. Den nederste del af den forbliver under huden og ser ikke æstetisk ud efter barberingsproceduren.

På den anden dag efter barberingen kommer håret ud under det øvre lag af epidermis og detekteres ved at holde det over overfladen med en hånd. Vegetationen bliver stiv og hakket.

Pengebesparelser

Brug af et hjem epilator kan betydeligt spare på at besøge dyre saloner. Det er muligt at udføre proceduren for fjernelse af vegetation i alle zoner hjemme, der anvender reglerne for brug af en modificeret enhed.

Højkvalitets hårfjerning uden ekstra tilbehør

Epilatoren kan bruges uden brug af ekstra kosmetik: creme, skum, sæbe, balsam. Ved udførelse af proceduren på andre måder antages det, at der er eksterne genstande og manipulationer (voksstrimler, opvarmningsanordninger).

Den positive kvalitet af enheden til hårfjerning er dens bærbarhed. Du kan tage bilen med dig på enhver tur. Nem pleje, enkel håndtering af dele efter brug er de ledende kvaliteter af enheden.

Offline drift

Opgraderede enheder har ikke ledninger. Elektriske strømforsyninger, der modtages fra strømforsyningen, er indbygget i enhedens nederste base. Epilatoren kan bruges inden for en time.

Kontraindikationer til brug af epilatoren

Brugen af ​​denne type hårfjerning for nogle mennesker er ikke egnet af de relevante grunde:

Perifere aarsygdomme (åreknuder, trombose).
Krænkelse af integriteten af ​​det øvre lag af epidermis og dermis (udskæringer, sår, papillomer).
Enhver graviditets trimester.

Mens man bærer et foster, anbefaler gynækologer ikke at bruge en epilator af flere årsager:

Væskefjernelsesproceduren involverer tilstedeværelse af spasmer i nogle grupper af muskelfibre.
Blodtrykket stiger.
Epilation udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​smerte. Under stress situationer producerer binyrerne norepinephrin, "hormonet af frygt", hvilket kan påvirke den gravide kvinders følelsesmæssige tilstand negativt.

Hvordan bestemmer du enhedens kvalitet til fjernelse af hår?

Apparater til hårfjerning skal vælges strengt individuelt. Valget afhænger af flere faktorer:

Justering af hastighedsgrænsen. For hver zone i huden er der en egen hastighedsgrænse. Bikini- og akselarealerne behandles effektivt med metalskiver med lav hastighed. Epilering af andre dele af kroppen sker ved højhastighedstilstand.

Yderligere dyser. En positiv ting ved køb af en epilator vil være tilgængeligheden af ​​yderligere enheder til enheden i form af vedhæftede filer og massageruller. Funktionen af ​​yderligere enheder: reducere smerte under epilering.

Størrelse. Epilatorens størrelse bør ikke overstige din palms størrelse. For at lette brug skal apparatets form svare til penselens fysiologiske kurver.

8 regler for en behagelig procedure

For at maksimere afslapning og få et effektivt resultat af hårfjerning, skal du følge nogle regler.

For at den første procedure ikke skal være for smertefuld, skal epilering begynde med hudområder, hvor der er den mindste mængde hår.
Det anbefales at fjerne vegetation i flere faser med pauser.
Hårlængder mindre end fire millimeter bør ikke skæres. For at opnå maksimal effekt bør epilatorskiver helt tage fat i håret, hvilket ikke sker i en given længde. Vent et par dage, og brug kun hardwaremetoden til fjernelse af hår.
Det anbefales at starte epilering ved lave hastigheder på skæreskiver. Du kan øge hastighedsgrænsen, efter at du har justeret huden til virkningerne af enheden.
Varmt vand udvider hudens porer, hvilket gunstigt påvirker fjernelseffektiviteten.
Distraktion: musikalsk akkompagnement. Nok til at omfatte en behagelig rolig musik, ikke at forvente smerte og forbedre den følelsesmæssige baggrund.
Minder fra livet om hyggelige øjeblikke. Positive øjeblikke fra fortiden påvirker produktionen af ​​"hormonet af glæde."
Fantasy, drømme: Ideer om, hvad du vil have som et øjeblik, der allerede er blevet rigtigt, har en positiv effekt på følelser.

Korrekt epilering: højdepunkter

Valget af individuelle dyser til et specifikt behandlingsområde. Læs omhyggeligt brugsanvisningen til enheden. For områder med øget smerte (bikinier, armhuler), indeholder kittet specielt tilbehør med et flydende hoved.
Håret fjernes udelukkende i en lodret vinkel af dysen. Inden for lysken og axillære folder - i en cirkulær bevægelse.
For at reducere de smertefulde symptomer skal huden være lidt strammet i modsat retning fra epilatorhovedet.
Nogle modifikatorer er udstyret med et blæsersystem. Termostaten aktiveres ved forarbejdning af områder med hård vegetation.
Proceduren anbefales i en halv time før sengetid. Tegn på rødme og irritation forsvinder under søvn.
Efter fjernelse af vegetationen skal der anvendes fugtgivende kosmetik.

Epilatorbehandling af individuelle zoner

Dyb bikini

Før epilering anbefales det at behandle et lille område af inguinalområdet med pincet. Denne foranstaltning er nødvendig for at forberede huden til smerte.

Det anbefales ikke at anvende analgetika i form af tabletter indeni. Efter proceduren skal du behandle huden med et alkoholholdigt præparat og en nærende kosmetik.

Axillære huler

For at opnå den maksimale effekt med et minimum af smerte er det nødvendigt at stramme huden fold i modsat retning fra epilator fastgørelsen. Metalknive på enheden kan ikke klare for tæt vegetation. Før epilering skal langt hår udskæres forsigtigt med negleklipper. For at mindske risikoen for irritation skal du behandle huden med en neutral kosmetik og påføre kold på overfladen.

Epilation ben

Før proceduren udføres hygiejneforanstaltninger: damp ud i fødderne, gnid huden med en hård vaskeklud. For at begynde at fjerne hår fra et mindre smertefuldt sted - ydersiden af ​​låret. Popliteal fossæerne og anklerne behandles derefter. Tiden for epilering af underekstremiteterne er op til 60 minutter eller mere.

Problemer med indgroet hår efter epilering

Hvad betyder betegnelsen "indgroet hår"? Ved regelmæssig brug af epilatoren ændres strukturen af ​​uønskede hår. Vegetation bliver blød og sjælden. Som følge af dyb hårfjerning kan enkelte hår "vokse" inde i huden.

Dette problem kan undgås, hvis du anvender skrubber, eksfolierende cremer flere timer før proceduren. Tyndning af hornhinden i huden vil ikke hæmme den naturlige vækst af hår.

Hvis problemet stadig vises, anbefales det at besøge en kosmetologs kontor. Hårinvækst kan udløse inflammatoriske hudsygdomme.

Sådan forberedes huden til hårfjerning

Voksning, shugaring, laserprocedure i salonen, elektrolyse derhjemme - nu er der mange metoder til fjernelse af hår. Men uanset fremgangsmåden involverer præparationen af ​​huden til denne effektive, men ret smertefulde procedure de samme trin. Lad os fortælle hvilke som helst.

 • Hvorfor har jeg brug for forberedelse til hårfjerning
 • Sådan tilberedes huden for virkningerne af epilatoren
 • Trin af forberedelse af huden til voksbehandling
 • Sådan forebygges irritation efter epilering

Hvorfor har jeg brug for forberedelse til hårfjerning

Til at begynde med husker vi, at sådan fjernelse af hår. Dette er en procedure til fjernelse af hår fra roden, det vil sige med den samtidig ødelæggelse af hårpæren. Metoder kan være meget forskellige.

Brug voks eller voksstrimler.

Shugaring, når der i stedet for voks anvendes opvarmet sukkerbaseret pasta.

Apparat foto, elektrisk eller laser hårfjerning, som udføres i en skønhedssalon eller klinik.

Elektrolyse ved brug af en enhed til hjemmebrug.

Og selvom depilation stadig betragtes som den mest populære metode (barbering af benene med en maskine eller ved hjælp af en depilatorisk creme), er epilering stadig hurtigere end epilering. Men også for smerte. For at reducere dette næsten det eneste, men en stor minus, skal du forberede huden.

Hårfjerning ved epilatoren er den mest effektive af hjemmet metoder til hårfjerning.
© Skin.ru

Selv om der selvfølgelig er flere andre vigtige årsager til forberedelsen:

reduceret risiko for indfødning af hår

reducerer graden af ​​hudirritation efter proceduren;

minimerer risikoen for røde pletter og betændelse;

øger effektiviteten af ​​proceduren.

Sådan tilberedes huden for virkningerne af epilatoren

For nogle er epilatoren et værktøj til tortur, for andre er det en nyttig gadget. Denne enhed trækker hår fra roden. Og ja det gør ondt, uanset hvad skønhederne siger i reklamer. Den første oplevelse af positive følelser vil sandsynligvis ikke medføre. Men huden vil forblive glat i lang tid.

Forberedelse af huden til hårfjerningsproceduren med en epilator ser sådan ud.

Vælg en tid, hvor hårets længde vil være 5-6 mm. Dette er den bedste indikator for en hjemmepilator.

Undgå solskoldning i flere dage før epilering. Eksponering for ultraviolet stråling er stressende for huden, og garvning er en form for betændelse, der gør huden mere følsom.

Dagen før proceduren (under ingen omstændigheder på epilationstidspunktet) skal du bruge en skrubbe og være særlig opmærksom på områder af den påtænkte epilering.

Efter skrubning skal fugtiggøres huden godt. Frem for alt må du ikke bruge kropsolie eller en oliebaseret fløde. Dette vil gøre epileringsprocessen vanskeligere. Vælg lette teksturer (lotion, mælk), som hurtigt absorberes uden at efterlade en film.

Umiddelbart før epilationen, tag et varmt bad eller i det mindste et brusebad, så huden bliver dampet ud. Dette vil lette processen.

Nogle epilatorer kan bruges direkte i vandet. Men oftere bliver huden tørret og fugtet med en let mælk uden olier i sammensætningen. Barberingsgel vil ikke fungere: det vil kun gøre det sværere at greb hår.

Dampet hud er mere tolerant over for epilatorens hårde handlinger.
© Skin.ru

Trin af forberedelse af huden til voksbehandling

Trin 1: Timing

Der er tre væsentlige forhold.

Udsæt ikke huden til epilation på tærsklen til den højtidelige begivenhed. Huden kan reagere på forskellige måder, herunder rødme, irritation og en allergisk reaktion.

Udfør ikke proceduren på kritiske dage, da smertegrænsen sænkes på dette tidspunkt. Den ideelle tid er 10-14 dage efter cyklusens start.

Brug ikke meget tid i solen flere dage før og efter epilering. Der er ikke behov for at fordoble stresset for huden.

Trin 2: Hudpræparation

Princippet om forberedelse til enhver form for hårfjerning er omtrent det samme.

Rense huden hårdt og frigøre den fra stratum corneumens døde celler og forurening - for større tilgængelighed af hår.

Fugtigt grundigt for at gøre det mere modstandsdygtigt over for stress. Påfør fugtighedscreme, vandbaseret, uden olier.

Damphud før proceduren.

Sørg for, at der ikke er irritation og betændelse. Ellers skal proceduren udskydes.

Dæk muld- og pigmentpletterne med en gips, før du påfører voks, for ikke at beskadige dem.

Exfoliere huden grundigt med en skrubbe. Og før proceduren skal du forsegle molene for ikke at skade disse meget følsomme hudområder.
© Skin.ru

Trin 3: Moral forberedelse

Det vil gøre ondt. Men i tillæg til den irriterende "skønhed kræver ofre", vil dette øjeblik berolige dig lidt: med regelmæssig hårfjerning bliver hårene tyndere og svagere, og det er lettere at passere proceduren.

Liv hacking for at minimere stress forbundet med hårfjerning.

Tag til epilering mindst en og en halv til to timer. Mest sandsynligt vil det tage mindre tid, men for at roligt gøre denne vigtige forretning er det bedre ikke at skynde sig.

Hvis du gør hårfjerning derhjemme, kan du slå afslappende musik, du kan endda lyse aroma lys. Jo roligere du er, jo lavere grad af stress for huden og jo hurtigere vil det komme sig.

Trin 4: Hudpleje efter proceduren

Sighing med relief, fortsæt til post-epilation pleje.

Blødgør huden med blødgørende og anti-stress effekt. Æteriske olier er ikke nyttige for dig: de er meget aktive ingredienser, som kan irritere følsom hud efter epilering. Dit valg - formler med kamille, aloe, allantoin, vitamin B5.

Brug lette, lette tøj, lad din vej trække vejret.

Efter epilation af armhulerne må du ikke bruge deodoranter i to dage, hvis etiketten ikke har mærket "for følsom hud" og "egnet til brug efter epilering".

Afvis de næste par dage fra solskoldning, bad eller andre termiske virkninger på huden. Det er også uønsket at besøge poolen med chloreret vand.

2-3 dage efter proceduren, brug en skrubbe for at forhindre indgroet hår.

Hvordan man bruger epilatoren?

Så det efterlængte køb blev lavet: du besluttede på hvilken epilator at vælge, og blev ejer af en flot og funktionel wonder-enhed. Hvad skal man gøre næste? Hvor skal man starte? Hvordan bruger du epilatoren korrekt, så den vil tjene dig trofast i lang tid? For alle ovenstående spørgsmål vil svarene på dig blive leveret af hjemmesiden ting.

Epilation: den forberedende fase

Før du begynder at fjerne hår, skal huden være forberedt.

 • To dage før epilationen skal du udføre hudrensning, for hvilken der enten anvendes en skrubbe eller en peeling dyse, som nogle modeller af epilatorer er færdige med.
 • Efter skrubning fra hudoverfladen (for eksempel ved brug af en våd handske) skal stratum corneum fjernes.
 • Hvis hårene på huden er lange, barberer de dem med en barbermaskine, hvis de er meget lange, skærer dem med saks og derefter barberer dem, så vent omkring to dage, indtil håret vokser lidt.

Sådan bruges epilatoren

 • Det er bedre at udføre hårfjerning om aftenen, for det første fordi huden efter en smertefri procedure ikke skal udsættes for ultraviolet stråling, og for det andet, hvis rødmen fremstår efter hårfjerning, vil de passere tættere på morgenen.
 • Rør din hud op, tag en dukkert i badeværelset eller tag et varmt brusebad.
 • Hvis du er ejer af en dyr model af epilatoren, som giver dig mulighed for at fjerne hår under vand, kan du udføre epilering under vandbehandling.
 • Hvis en model, der arbejder under vandet, er for dyrt for dig, skal du forlade badeværelset, tørre fugt på huden med et håndklæde.
 • Yderligere 6tu4ka.ru fortæller hvordan du bruger den nye epilator korrekt: Tænd for enheden, læg den vinkelret på den overflade, der behandles, langsomt bevæge den opad, dvs. mod hårvækst. Brugt? Er hårene væk? Nu kan du gå videre til behandling af et andet hudområde. Hvis du ikke har lyst til at udholde smerten i lang tid, kan du tænde epilatoren ved maksimal hastighed og hurtigt, sektion for sektion, behandle huden, reducere hastigheden og fjern de resterende hår. Det er nødvendigt at arbejde med enheden, indtil du føler, at der ikke er smerter (det betyder at alle hårene fjernes).
 • Efter proceduren smøres huden med et produkt, der er beregnet til brug efter epilering.

Forresten er det ikke nok at vide, hvordan du bruger den nye epilator korrekt, du skal sørge for det regelmæssigt: rengør det med en speciel børste eller skyl den under rindende vand.

Hvis du aldrig har epileret din hud, advarer vi dig: først vil det være smertefuldt. Men hvis du bruger jævnligt og jævnligt epilatoren, vil smerten blive kedelig, og proceduren vil tage meget mindre tid. I betragtning af det faktum, at håret efter den første, anden eller endda tredje brug af enheden vil vokse ganske hurtigt, anbefaler vi at du bruger det to gange om ugen. Efterfølgende vil det være nok at udføre hårfjerning en gang om ugen.

I dag med os lærte du, hvordan du korrekt bruger epilatoren for at maksimalt "lindre" hårfjerningsprocessen, sænke væksten og forlænge enhedens liv, som kan blive din pålidelige ven på vej til skønhed.

Arina Prakhova - specielt til Thing Site

Jeg er skønhed

Magazine om skønhed i alle dens manifestationer

Hvordan man fjerner håret med en husstandsepilator hjemme: anmeldelse af proceduren, anbefalinger

En husstandsepilator er en overkommelig og effektiv enhed til fjernelse af kropshår. Det er et alternativ til voksning, shugaring. I dag lærer vi at gøre epilation epilator hjemme, hvordan man vælger den rigtige enhed. Du kan lære om fotoepilation og denne artikel.

Typer af epilatorer

Epilation med en husstandspilator i hjemmet sker på grund af plukning af hår ved hjælp af specielle anordninger. Dette er en ret smertefuld proces. Men over tid (efter et vist antal procedurer) falder smertsyndromet, og hårene svækker, bliver tyndere, og tykkelsen af ​​dækket falder. Afhængigt af det element, der er ansvarligt for at trække hår, er enhederne opdelt i typer:

 • Spring. Den mest "gamle" enhed. Han gav anledning til senere ændringer. Enheden har en fjeder, der roterer. På grund af de hurtige omdrejninger sker plukning af hår. Foråret faldt dog hurtigt i forfald, mens kvaliteten af ​​hårfjerning var langt fra ideel. Den mest smertefulde type enhed.
 • Tang. Arbejdshovedet består af pincet, der roterer i disken, lukker i kontakt med huden, mens du trækker hår ud. Det sker tre, fem, syv rækker af pincet. Følgelig kan i en rotation fjernes en anden mængde hår. Enhederne er opdelt i to grupper: som fjerner op til 20 hår og op til 40. Vi anbefaler dig at se på den anden type (som fjerner håret hurtigere).
 • Disc. Operationsprincippet ligner pincet. Forskellen er, at i stedet for pincett roterer buede skiver, som er komprimerede og trukket hår ud. Præsenteret ved salg af modeller, der fjerner op til 32 hår. Også en god mulighed for at købe for dig selv. Kvaliteten anses for at være bedre, eller relativt lig med pincet (op til 40 hår).

Når du vælger en epilator, skal du være opmærksom på antallet af hastigheder. Også vigtigt at vide? Hvornår skal du bruge en bestemt tilstand. Der er sådanne sorter:

 1. Langsom (Slow). 1. hastighed, som er velegnet til hårdt og kort hår. Ikke egnet til langt hår - enheden trækker ikke dem, men bryder simpelthen.
 2. Normal (Normal). 2. hastighed, hvilket skaber optimale betingelser for at trække hår af forskellige længder. Til stede på næsten alle enheder. Når du køber, skal du sørge for at se det i enheden.
 3. Hurtig (hurtig). 3. hastighed, hvilket vil fremskynde fjernelsen af ​​hår imidlertid øger smerten. I enheder fra forskellige producenter kan være fraværende (ikke kritisk).

Epilatorer kan også udfyldes med forskellige dyser: køling, smertestillende midler, massage. Fra antallet af yderligere elementer vil afhænge af prisen. Imidlertid har alle disse egenskaber næsten ingen virkning på kvaliteten af ​​epilationen selv (og nogle gange er de ret irriterende og hindrer).

Før epilering

Før du epilererer med din hjemmepilator anbefaler vi dig at gøre følgende:

 • Skrub eller skræl dine fødder. I nogle dage skal du rense huden. På grund af dette vil uudslettede hår blive befriet fra tynd hud, de vil hurtigt kunne komme igennem.
 • Vask grundigt med en vaskeklud. En time eller to før epilationen skal du rense kroppen af ​​snavs, sved. Også for en bedre procedure.
 • Sørg for integriteten af ​​huden. Hvis huden har slid, sår, betændelse, solskoldning, så skal du udsætte proceduren. Huden skal være ren og sund.

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af, hvordan du kan forberede din hud til epilering med en husstandsepilator.

Hårfjerningsproces

Epilering af benene skal startes fra bunden og omhyggeligt behandle hvert afsnit. Leder epilatorbehovet mod hårvækst. For hårfjerning zone bikini, underarms installere valgfri vedhæftede filer efter ønske. Vælg også en langsommere hastighed (genstand for korte hår). Det vil være nyttigt at studere yderligere anbefalinger.

Tips:

 • Hårlængden skal være fra 0,5 mm. Meget korte hår bliver simpelthen ikke fjernet - epilatoren kan ikke fange dem.
 • Hold epilatoren vinkelret på kroppen. Kvaliteten af ​​hårfjerning, deres yderligere spiring afhænger af denne regel. Manglende overholdelse af denne regel kan resultere i indgroede hår.
 • Reduktion af smerte. Smerteløs epilation epilator er usandsynligt, at du vil lykkes, men du kan stadig reducere ubehag. Det er nødvendigt at stramme huden - så du reducerer smerterne betydeligt. Du kan også bruge smertestillende midler, læg is (i en pose) på huden før terapi.
 • Epilationshastighed. Vi skrev allerede om det ovenfor. Vælg den anden (eller tredje) hastighed. Men på ingen måde den første langsom! Ellers brydes hårene bare af.
 • Gør regelmæssig fjernelse af håret. Skift ikke det med en barbering! Ellers kan irritation, betændelse, indgroede hår forekomme.

Efter proceduren

Nedenfor er nogle tips om hvad man skal gøre efter at epilere hjemme:

 • Påfør en blødgøringsmiddel. Huden efter epilering af epilatoren vil blive betændt (fra en time til en dag i begyndelsen - individuelt). Derfor vil en let beroligende lotion eller mælk mod hårvækst hurtigt lindre irritation. Selvom det ikke er nødvendigt.
 • Dag ikke at solbade, ikke gå til solarium. I løbet af dagen skal du beskytte irriteret hud mod nye belastninger. For ikke at provokere mere betændelse.
 • Gentag proceduren i 2-4 uger. Når håret spire og nå en længde på ca. 5 mm, fortsæt igen for at fjerne det.

Hårfjerningsprocessen med en husstandsepilator hjemme er en simpel, men ikke hurtig proces. Det er ret ubehageligt (som mange andre teknikker). Men den procedure, der udføres af dig selv, sparer penge og giver et glimrende resultat! Pas på dig selv og vær smuk!

Sådan forberedes huden til hårfjerning epilator

Fjernelse af uønsket hår er en obligatorisk procedure for næsten alle kvinder, men kun få ved, hvordan man gør det rigtigt. Størstedelen af ​​det retfærdige køn foretrækker en almindelig barbermaskine og bruger flere minutter af deres tid på fjernelse af håret og klager derefter på indgroede hår, rødme og irritation fremstår.

Faktum er, at hårfjerning på forskellige dele af kroppen er en proces, der kræver tilstrækkelig erfaring og færdigheder. Du bør være opmærksom på nogle af anbefalingerne fra kosmetologer til korrekt at forberede huden til hårfjerning ved hjælp af forskellige metoder. Selvfølgelig kan du regelmæssigt besøge en skønhedssalon og stole på dine ben, lyske og bikini-område til fagfolk, eller du kan selvstændigt mestre færdighederne til korrekt forberedelse af huden til epilering og sparer tid og penge betydeligt. Uanset hvilken metode du vælger at fjerne uønsket hår, vil forberedelsen af ​​huden til processen være den samme.
Følg disse retningslinjer, og du vil evigt glemme indgroede hår, smerte og udtynding af huden.

1. Kun hårfjerning ved hjælp af en barberkniv kræver ikke yderligere forberedelse af huden. Epilering med voks, særlig creme, ved hjælp af shugaring eller en regelmæssig epilator er en ret kompliceret procedure, så det er vigtigt at forberede huden på forhånd og reducere muligheden for indgroede hår. I starten bør du vælge en passende kropscrub. Det er ikke nødvendigt at bruge kaffegrunde eller store krummer af abrikosfrø, du kan nemt anvende selv den enkleste ansigtsskrubbe til denne procedure. Skrubbe bør heller ikke irritere huden, der er behov for mild hudrensning af døde celler.

2. I løbet af dagen skal du udføre proceduren for exfoliering af de døde partikler af epidermis for at rense huden fra mulige urenheder og død hud. Det er nødvendigt at lægge en lille skrubbe på fingrene og massage huden, som du vil gøre hårfjerning i forskellige retninger. Det er bedre at gøre det først med uret og derefter omvendt.

Prøv at lave glatte bevægelser for ikke at skade din hud, for i løbet af epilering kan du kun øge disse sår. Du kan endda lave en skrubbe hjemme ved at blande en spiseskefuld honning, en klip sukker og en dråbe te-æterisk olie. Skru intet tilfælde af kropsdele til udseende af smerte, så du kun ridser huden. Rengøring af huden fra døde partikler skal være så mild som muligt. Vask resten af ​​produktet af med varmt vand og blødt forsigtigt huden med et tørt bomulds håndklæde.

3. Fugtighedsfase. Hvis du nærmer dig din hud, vil hårfjerning være meget nemmere og mindre smertefuldt. Du kan købe enhver kropscreme baseret på naturlige olier eller fedtstoffer af animalsk oprindelse. Umiddelbart efter at du har fjernet alle de døde partikler med en skrubbe og gennemblødt håndklædet med fugt, påfør et tykt lag af creme eller krops lotion. Sagen er, at efter at have påført ejendelene, åbner alle porerne, så huden er i øjeblikket bedst absorberet af cremen. Sådan fugtgivende vil også blødgøre hårsækkene, og det vil være meget lettere at epilere forskellige dele af kroppen næste dag.

4. Separat er det værd at bemærke, at du på epilationsdagen ikke behøver at udføre yderligere rengøring af huden og påføre en fugtighedscreme. Når du har fjernet håret, skal du pålægge løse tøj fremstillet af økologisk bomuld, for ikke at forårsage yderligere irritation. Efterfølgende procedurer ved brug af skrubbe kan kun udføres to dage efter epilering.

5. Hvis du foretrækker at fjerne håret mekanisk: shugaring, epilator eller voks, så sørg for at hårene er korte. Den bedste mulighed ville være en uge før proceduren for at gå på huden med en barberhøvler, fordi om få dage vil hårene blive den optimale længde, og du behøver ikke at udholde stærke smerter under processen. Beauticians fandt ud af, at den optimale længde af hår til hårfjerning er 3-5 mm.

Eksperter fra kosmetologiens verden hævder, at genvækst og irritation er konsekvenserne af analfabeter af huden til epilering. Hver kvinde kan lære at fjerne hår derhjemme selv i bikiniområdet. Der er ikke noget råd til alle om hvordan man vælger en hårfjerningsmetode: nogle kvinder foretrækker epilatorens virkning, andre foretrækker voksning.

Hvis du vil beskytte din hud mod skader, skal du anvende en højkvalitets skrubbe for en dag og anvende en fugtighedscreme. Det er også vigtigt at tage højde for det faktum, at hårfjerning er en procedure, som alle repræsentanter for det rimelige køn gør regelmæssigt, derfor bør hudpleje være dagligt. Du skal fjerne tørhed og tæthed i huden, fordi det ikke kun vil komplicere hårfjerningsprocessen, men også skabe yderligere smerte.

Enhver specialist vil fortælle dig, at hårfjerning kun skal ske på fugtig hud. Smør huden regelmæssigt med en fugtighedscreme hver dag og eksfolier de døde partikler 2 gange om ugen med en skrubbe. Det er ikke nødvendigt at købe det dyreste produkt i en kosmetikbutik, og hvis du ikke har råd til at købe dette produkt, skal du forberede en skrubbe af honning og sukker som beskrevet ovenfor.

- Gå tilbage til indholdsfortegnelsen i afsnittet "Dermatologi"

4 typer hårfjerning, der garanterer den perfekte effekt uden smerte

Alt hvad du behøver at vide om forskellige former for hårfjerning og hvordan man bærer dem mest effektivt og smertefrit.

 • kan lide
 • Klasse!
 • Jeg kan godt lide
 • lignende

Heldigvis er der i dag mange måder at fjerne hår på, og de bliver mere effektive og smertefri. Især for dem, der ved, hvordan man undgår ubehag under fjernelse af håret, den efterfølgende udslæt og andre ubehagelige omkostninger ved epilering. Er du ikke blandt dem? Så er vores råd til dig.

Hårfjerning med barbermaskine

Nøglen til effektiv barbering er at ordentligt forberede processen. Gem ikke på forberedelsen til barbering. Et meget effektivt trick er at holde fødderne i vandet i et par minutter for at blødgøre huden og derved gøre barberingen håret mere behageligt og let. Hold dine fødder i badet i 2-3 minutter.

Vær også opmærksom på kvaliteten af ​​den barbermaskine du bruger. Sørg for, at den er designet til at reducere friktion og irritation.

Det vigtigste er at aldrig løbe en barberkniv over tørre hud på dine fødder, uanset hvor svært du travlt - irritation kan ikke undgås. Og risikoen for irritation er bestemt ikke værd, den tid du kan spare med en tør barbering.

epilatorer

Epilatorer er meget komfortable gadgets, der hurtigt trækker flere hår fra roden. Vi vil straks sige, at i første omgang vil du være ret smertefuld, men over tid vil din smertetærskel stige, og hårfjerningen bliver mere end behageligt, og hårvæksten vil betydeligt falde.

I forbindelse med hårfjerning med en epilator er det også vigtigt at forbehandling huden. Mindre smerte, når huden skrælles i en dag, og når epilering udføres i brusebadet, på våd hud. Hvis du beslutter dig for at gøre en tør epilering, så brug et lille trick: tør hud med et tørt håndklæde, så håret bliver elektrificeret og står på enden, så processen med fjernelse af dem bliver mere effektiv.

Forresten anbefales dermatologer ikke at anvende midler til huden umiddelbart efter epilering - det er bedre at vente et par timer for ikke at forårsage irritation.

voks

Voksning er en af ​​de mest populære metoder til fjernelse af hår, enten hjemme eller i salonen. På samme tid, hvis du beslutter dig for at fjerne håret hjemme, skal du sørge for, at din hud er ren og flaky - det vil gøre det lettere og mere smertefrit at slippe af med overskydende kropshår.

Forresten er det bedre at skrælle huden 24 timer før epilering, så der ikke er nogen irritation.

Når du vokser selv, trækker voksstrimler modigt og skarpt i én bevægelse - ellers risikerer du ikke kun at øge smerten, men ikke fjerne alt hår.

Laser hårfjerning

Dette er den dyreste metode til hårfjerning, som ikke kun fjerner hår fra kroppen, men reducerer også chancerne for, at de vil vokse tilbage, og endog ændrer deres struktur. For et sådant resultat vil der imidlertid ikke kræves en hårfjerningsperiode, men et hel kursus i seks til otte uger. Den mest effektive laser hårfjerning for mørkt og hårdt hår (som laseren genkender dem bedre). Men pigerne med en lys pistol, måske laser hårfjerning vil være ulykkelig.

De fleste kvinder sammenligner smerten ved hårfjerning med en laser med et skoldslag med et gummibånd over huden. Nogle insisterer dog på, at voks faktisk er meget mere smertefuldt at fjerne hår end med en laser.

Alligevel kræver skønhed ofre, og eksperter er sikre: det er vigtigt for hver kvinde at finde den mest hensigtsmæssige, komfortable og effektive måde at slippe af med uønsket hår.

Hvordan man gør epilation epilation

Epilering ved epilatoren er en af ​​måderne at håndtere uønsket kropshår på. Producenterne lover os et par uger glat og silkeagtig hud uden et enkelt hår, men mange piger er bange for at bruge denne enhed. Epilation af armhuler og andre ømme hudområder er særligt skræmmende. I dag vil vi forsøge at fjerne frygt og for at forstå detaljeret nuancer og komplicationer ved at bruge epilatoren. Den optimale hårlængde på en halv millimeter hjælper epilatoren til nemt og sikkert at tage fat på et hår.

Hovedårsagerne til frygt for epilatoren

Hovedårsagen til frygt er smertefuld procedure. Foruden smerte klager kvinder på indgroet hår og irritation, som ofte opstår efter brug af epilatoren. Derfor er mange kvinder, der vælger at bruge denne hårfjerningsmetode for første gang, bange for at prøve at have hørt en masse "rædsel" fra dem, der modtog negative indtryk af proceduren. Lad os se på alle årsagerne til bekymring i detaljer og se, hvad der er værd at være bange for, og hvad der ikke er.

Smerter under epilation

Hver person har sin egen smerte tærskel, som hans modtagelighed for smertefulde fornemmelser afhænger af. Hvis det er lavt, og håret er tykt og hårdt, så kan epilering epilering være en reel test, som ikke alle kan stå. Hvordan man reducerer smerte under proceduren? Ofte kommer en speciel massagehandske med epilatoren, selve apparatet kan udstyres med en massage dyse. Dette gøres for at reducere smerte. Lidokain kan påføres det behandlede område i form af en spray, der vil lette smerten. Men han vil ikke slippe af med det helt, fordi huden ikke kan absorbere den til tørhed.

Især smertefuldt at fjerne lange hår. Epilation af armhulerne og bikiniområdet er også smertefuldt, da huden i disse områder er særligt øm og følsom. Den optimale længde af hår til fjernelse af dem med en epilator er 0,5 cm. Der er en almindeligt accepteret opfattelse af, at en kvinde er mest følsom over for smerte flere dage før hendes periode, så det er bedst at planlægge en procedure inden udgangen af ​​cyklussen. Det menes også, at smerter opfattes om morgenen mere end om aftenen.

Under alle omstændigheder, om at udføre denne metode til hårfjerning er op til dig. Hvis du er i tvivl, så prøv at trække håret ud med et par pincet på den zone, du planlægger at teste. Husk bare, at der i epilatoren er mere, omkring 20, og alle arbejder på samme tid, det vil sige, smerten vil være 20 gange stærkere.

Irritation efter epilering

Denne faktor er også en almindelig årsag til afvisning fra epilatoren. Det forekommer på alle forskellige måder - nogen mere, nogen mindre, afhængigt af hudens følsomhed. Dette sker fordi pincetten ikke kun trækker håret ud, men også beskadiger huden omkring den. For at reducere irritation anbefaler kosmetologer at dampe ud huden før proceduren og smøre den med et antiseptisk middel før og efter. Nogle er hjulpet af kosmetiske olier, såsom mandel, lavendel eller te træ.

Ingroet hårproblem

Epilation af armhulene, bikiniområdet og benene bliver ofte til problemet med indgroet hår, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til at bruge epilatoren. Det er ikke ualmindeligt, at piger vokser håret så stærkt, at de skal gå til læger for at få hjælp. Derudover er de pletter og ar, som tager meget lang tid. Efter sådanne historier vil du smide epilatoren væk og vende tilbage til den gode gamle maskine. Det er dog lidt blidere på huden, og det indgroede hår efter proceduren forekommer også periodisk.

For at håret skal vokse så lidt som muligt, skal huden omhyggeligt forberedes. Foruden antiseptisk og dampende før proceduren skal du regelmæssigt bruge en skrubbe. Glem ikke at anvende det umiddelbart før og efter epilering. I kosmetiske butikker sælges specielle produkter for at forhindre indgroet hår: Du kan prøve at bruge en af ​​dem.

Hvis det indgroede hår stadig vises, er det bedst at fjerne det fra kosmetologen. Når der ikke er mulighed for at kontakte salonen, skal du slette det selv. Hovedregelen - under alle omstændigheder ikke at skubbe håret som en pimple. Før du trækker hår med pincet eller en nål, skal du sørge for at blæse huden væk og desinficere instrumentet med alkohol. Prøv at skade din hud så lidt som muligt. Sommetider har hårene en meget stor længde - op til 2 cm. I dette tilfælde vil irritationen på overfladen af ​​huden være meget stærk.

Hvordan man bruger epilatoren?

Nu hvor vi ved, hvordan man forbereder huden til proceduren, for at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, kan vi fortsætte direkte til fjernelse af hår. Første gang vi anbefaler at prøve enheden i de områder, hvor håret er den tyndeste og blødeste, men du bør ikke straks bruge en epilator i bikiniområdet, er det bedre at forlade denne procedure til senere, når du føler dig mere sikker. Stræk huden lidt under epilation, lad det langsomt lede enheden i retning af hårvækst.

Tykt hår skal fjernes med langsom hastighed, ellers vil den ikke trække sig ud af roden og afbrydes.

Hvis det ikke var muligt at fjerne alt håret ad gangen, behøver du ikke genoptage det igen, tag en kort pause. Ved afslutningen af ​​proceduren, glem ikke at anvende antiseptisk eller kosmetisk olie.

Epilation af armhulerne og bikiniområdet - en procedure for modige piger. Det skal gøres meget omhyggeligt og forsigtigt, det vigtigste - ikke haste. Hvis du lider af den første procedure, vil du være i stand til at bruge epilatoren i fremtiden, fordi hver gang smerten bliver mindre og mindre. Husk at epilatoren ikke er designet til at fjerne hår fra hænder og ansigter, for disse dele af kroppen skal vælge en anden måde.

Indstil et vellykket resultat, forbered omhyggeligt og fortsæt med proceduren. Mest sandsynligt vil epilatoren snart ophøre med at skræmme dig og vende sig fra et instrument til tortur til en ægte ven og hjælper, som vil give dig en glat og smuk hud.

Nyttige oplysninger

Går for første gang på hårfjerning, oplever mange spænding,

forbundet med sensationer under proceduren og med spørgsmål om, hvordan man forbereder sig på det, så effekten var den bedste og fuldt ud opfyldt de glade forventninger.

Alle disse spørgsmål opstår dog kun fra helt nytilkomne: Forberedelse til depilation tager ikke meget tid, og det kræver heller ingen særlige anstrengelser eller økonomiske omkostninger.

Sådan forbereder du på depilation - generelle anbefalinger

Den vigtigste betingelse, der bestemmer, hvordan man bedst kan forberede sig til hårfjerning, er hårets længde, der fjernes. For at huden efter at proceduren skal være helt glat og i lang tid skal nyde dens ømhed, bør hårene på kroppen ikke være kortere end 6-7 mm, men i armhulen - ikke kortere end 8 - 10 mm. Normalt vokser de tilbage til en sådan længde i 2-3 uger. Hvis længden er mindre, er hårene måske ikke fastgjort i pastaen korrekt og forbliver på kroppen eller afbrydes.

Planlæg ikke på depilation på tærsklen til vigtige begivenheder - gå til stranden, gå til naturen, corporate event, møde med din elskede og 3 - 4 dage før dem. Med den lave og effektive behandling af huden forårsager skygge- og voksaflejring naturlig hudirritation - meget lys, efter nogle timer eller mere udtalt, helt forsvinder om dagen eller mere - alt afhænger af de enkelte egenskaber.

Hvis det er varmt udenfor, så før sukker eller voksaflejring, vil forberedelsen ikke kun bestå i visse procedurer, men også i valg af tøj. Tag med dig en ændring af rene tøj, som du bruger efter proceduren. Hvis du har forberedelse til shugaring eller voks fjernelse af hår fra overfladen af ​​benene - bære bukser. Før udsmidning finder man på ethvert tidspunkt af året det sted at tage hånd om nærvær af naturlige (bomuld eller blødt linned) bærbare ting - de vil præsentere vidunderlig komfort og forhindre yderligere irritation som følge af syntetiske eller lacy undertøj.

Hvordan tilberedes huden til hårfjerning?

Når du beslutter dig for, hvordan du forbereder dig til shugaring eller hvad der er nødvendigt for voksaflejring, skal du være særlig opmærksom på hudens tilstand - det endelige resultat og dit velvære under proceduren afhænger stort set af det. Før depilation:

 • besøge ikke solarium, bad, sauna, gym i mindst 2 dage;
 • Indpak ikke eller brug fløden i 1 dag;
 • skrælle: en skrubbe før epilering hjælper med at rense huden, fjerne talg, som vil forbedre klæbens adhæsion til hårene og tillade sammensætningen at udøve en nærende virkning på dermis og udføre endnu dybere rensning;
 • peeling anbefales efter proceduren;
 • Umiddelbart inden depilering skal du tage et bad eller bruge våde rengøringsservietter. Andre hygiejneprodukter inden hårfjerning anbefales ikke.

Overlæbe epilation

Maru kosmetik Shugaring pasta - anmeldelse