Sådan barberes for første gang

Siden barndommen har forældre givet deres børn det grundlæggende i personlig hygiejne. At nå ungdomsårene står over for en anden regel om ansigtspleje - barbering. Når vi barberer for første gang, er det bare nødvendigt at observere nogle nuancer for fuldstændigt at fjerne ansigtshår og samtidig ikke fremkalde udviklingen af ​​inflammatoriske processer på irriteret hud i ansigtet.

For at fjerne alle de ubehagelige konsekvenser af barberingsproceduren er det værd at henvende sig til det med al ansvar. Selv om det ser ud til, at der ikke er noget særligt ved barberingsprocessen, vil de første forsøg sandsynligvis vise sig at være smertefulde. For at minimere de ubehagelige konsekvenser, bør du følge visse regler, vide om det er værd at barbere et overskæg tidligere end 18 år og have en ordentlig barberingsteknik.

I hvilken alder skal du begynde at barbere en teenager?

Et entydigt svar på dette spørgsmål eksisterer simpelthen ikke. Hver persons organism er individuel. I nogle unge mænd synes teenage whiskers at blive gammel, mens i andre er synlig fluff allerede til stede ved 15 år. Specialister kosmetologer anbefaler først barbering overskæg ikke tidligere end 17-18 år, men hvis den arvelige faktor fremkalder synligt hår i en tidligere alder, så kan denne faktor genovervejes. Under alle omstændigheder den endelige beslutning, når du kan barbere den første fluff på ansigtet af en teenager for at bestemme med sine forældre.

Razor valg

Når den unge "fluff" bliver for mærkbar, og det er ubehageligt for en ung mand at komme på en sådan måde i samfundet, skal du tænke på den første barbering. For at proceduren skal finde sted smertefrit og minimalt beskadige huden, skal du vælge den rigtige maskine.

Det anbefales at foretrække flerbladet razor, der er så sikkert som muligt, og systemet med mikro-rygger giver dig mulighed for at glatte barberingen, hvilket minimerer den delikate teenage hud. På en sådan maskine er det bekvemt at udskifte kassetterne efter behov.

En anden god løsning er at købe en elektrisk barbermaskine. I dette tilfælde berører knivene ikke huden, hvilket vil beskytte mod mulige nedskæringer og irritationer. Huden vil lettere barbere og føle sig godt tilpas. Et andet plus er, at der ikke er brug for at bruge gel- eller barberskum.

Barbering af en klassisk maskine kræver visse færdigheder, fordi håret fjernes i det øverste lag af celler, hvilket er uacceptabelt for en teenager. Hans hud er stadig i gang med vækst sammen med hele kroppen, så det er bedre at udelukke sådanne aggressive handlinger.

Hvilken slags barberingsprodukter skal du bruge?

Før du påbegynder en barberingsprocedure, skal du købe et antal produkter, der hjælper dig med at overføre det lettere og undgå skader. Vi taler nu om barbering og efter barbering. For at den første barbering af overskæg skal passere uden negative konsekvenser, er det bedre at købe en gel eller skum til følsom hud, der blødgør hårene så meget som muligt og forbereder huden.

Du skal vide, hvordan man bruger barbergel, og hvordan man anvender det på dit ansigt sparsomt. Naturligvis kan du blot skumme værktøjet med dine hænder, men det er bedre at få en barberingsbørste, der hjælper dig med at let skumme en lille smule gel og distribuere den på den ønskede overflade. Efter barbering er færdig, er det tilrådeligt ikke at glemme specielle lotioner eller balsamer. Disse produkter er designet til at berolige irriteret hud og dens desinfektion.

Forberedende fase

Før du barberer din overskæg for første gang, skal du grundigt vaske med varmt vand. Denne proces skal blive en vane, således at børsterne bliver maksimalt blødgjort og fugtet. Nogle gange anbefales det til at blødere et håndklæde i varmt vand og lægge det på deres ansigt i et stykke tid for yderligere blødgøring. Efter denne procedure skal overskydende væske være våd, men ikke tør. Huden skal forblive fugtig.

Barberingsteknik

Hver ung mand er interesseret i svaret på spørgsmålet om hvordan man barberer et overskæg korrekt? Efter at huden er blevet tilberedt, påføres det valgte barberingsprodukt. Det skummer i hænderne eller direkte på ansigtet. Dernæst skal du tage maskinen og shave en teenagers mustasje forsigtigt uden at efterlade separate hår. Du skal forlade skummet på huden i flere minutter, og maskinen skal efter hver bevægelse skylles under rindende varmt vand.

Der er visse regler for barbering. Det anbefales at starte processen fra kinderne, bevæger sig til nakken, og de mest følsomme områder (over læben og hagen) bør barberes i enden. Bly barberkniven er nødvendig i retning af hårvækst. Hvis der er individuelle hår, kan du snyde mod vækst. Alle bevægelser skal være glatte og forsigtige for at undgå irritation og rødme i huden. Det er bedre at lave en jævn bevægelse end et par små hurtige jerks.

Nogle gange vokser en teenagers overskæg ujævnt, og nogle hår er arrangeret i en ret vinkel, derfor anbefales det, at du får en lidt mere stram hud med fingrene.

Efter afslutning af proceduren skylles det resterende skum med køligt vand for at lukke de dampede porer og indsnævre mikrobeskæringen. Alle unge anbefales at bruge balsam eller lotion efter barbering for at hjælpe huden med at komme sig. I fremtiden gør det helt unødvendigt. Nogle mænd nægter balsam og foretrækker cologne.

Før du barberer for første gang, bør du studere alle ovenstående oplysninger og om muligt rådføre dig med din far eller ældrebror.

Hudplejefunktioner

Hvis det efter det første forsøg på at barberge ansigtshud, udslæt eller acne betændte huden, kan det tage lidt tid at smøre de berørte områder med antiinflammatorisk salve. En sådan reaktion kan forekomme efter hver barbering, indtil huden bliver brugt.

For at undgå hudproblemer er det tilrådeligt ikke at skynde sig og ikke være interesseret i, om det er muligt at barbere et overskæg i en alder af 14 år. Alt har sin tid! Hvis betændelse og acne er til stede uanset hyppigheden af ​​barbering, er der behov for yderligere daglig hudpleje, som består i brugen af ​​skrubber, masker og terapeutiske lotioner. Hvis det er svært at klare problemet alene, anbefales det at søge hjælp fra en kosmetolog

Ingen vil helt sikkert sige, hvor længe en teen skulle barbere. Specifikke tal kan ikke kaldes alt afhænger af en ung persons fysiologiske egenskaber. Det vigtigste ved at bestemme, hvilken type hud der skal vælges, hvordan man vælger den rigtige barberkniv og relaterede værktøjer. Det endelige resultat afhænger af valget.

Sådan barberes maskinen korrekt

Menneskehedens historie har mange hundrede nyttige opfindelser, og en barbermaskine er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. Det var han, der gjorde den moderne mand ud af den primitive mand, idet han havde reddet et ædelt ansigt fra fuldstændig ikke-ædle vegetation. Teknologi er en ting, og kunsten at bruge den er helt anderledes. I dag kan alle købe en moderne barbermaskine, men kun erfarne mennesker kan skære hår uden irritation og nedskæringer med en perfekt håndbevægelse, og derfor kan vi i dag finde ud af, hvordan du gør det korrekt med en barbermaskine, en maskine, en elektrisk barbermaskine for første gang uden problemer.

Barbering for første gangs maskine

For et halvt århundrede siden brugte mænd barberingsbørster og farlige blade, som kunne risikere at skylle hele ansigtet. I dag blev de erstattet af sikre maskiner og elektriske barbermaskiner, tilsyneladende perfekte. Gentagelsen af ​​facial konturer, skjulte blade og barbering uden skum og geler - disse slogans er fyldt med moderne reklame, men med nye enheder kom nye problemer: tør hud, irritation, afskæring af de øverste lag af hud og dermatitis.

I dag er valg af barbermaskine stadig et aktuelt problem, barberknivskarberne renser naturligvis huden af ​​vegetation, men sammen med håret fjerner de de øverste lag af huden, hvilket gør det til et gunstigt miljø for bakterielle infektioner. Den elektriske barbermaskin er en moderne højteknologisk gadget, men det kan ikke tage alle de korte hår, som som følge heraf vokser ubehageligt ind i huden. Derfor er kunstens barbering ikke noget fra fortiden, og det går videre fra far til søn, og vi vil lære at gøre det korrekt kl. 13, 14, 15, 16 år.

Måske hver forretningsmand, der ikke har mere end en halv time at lave morgenøvelse i dag, drømmer om en smidig, smertefri procedure. Det er ikke nok tid til at tage denne proces for alvorligt, og overdreven lidenskab vil føre til kamp "ar" på hagen. Efter at have husket flere enkle bevægelser og regler, vil du ikke i en dag kunne glæde din ledsager med glat hud og behageligt udseende. Alt, hvad der er brug for, er et ønske, en bevægelsesteknik, der føres til automatisme, og et par små mandlige hemmeligheder.

Rakningsteknik - trinvise instruktioner

 • Klargør huden for denne procedure. Før du bruger en barberkniv, skal du forsigtigt forberede den ønskede hud i ansigtet for skarpe knive. Vask dit ansigt med varmt vand og damp det lidt: dette vil blødgøre børsterne, hvilket minimerer ubehag i processen. Du kan lægge en lille fløde på kinderne, så huden bliver mindre følsom over for metal. Det er nødvendigt at fugte en lille frotté håndklæde i varmt vand og lade det køle lidt, ansigt på ansigtet i cirka tyve sekunder. Blød hud er bedre at barbere, bliver smidig, og hårsækkene er mere udsatte.
 • Vi behandler ansigtet med skum eller gel. Dette er nødvendigt for at skabe et sikkert lag mellem huden og bladene, hvorved kinderne beskyttes mod nedskæringer og mikroskader. Barberskum eller gel er presset ud og påført i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Det er vigtigt, at hele overfladen af ​​huden er jævnt dækket af sammensætningen. Du kan bruge den gamle, men dagens populære metode - en klassisk barberingsbørste, hvorved gelen skummes godt og dækker alle dele af huden med den.
 • Forbered barbermaskinen. Den vigtigste regel er at aldrig bruge stumpklinger, de skærer håret hårdt og klæber til huden og fører ofte til irritationer og nedskæringer. Derfor skal engangsmaskiner kastes væk umiddelbart efter brug: De undlader ikke kun at producere den ønskede virkning, men samler også de patogene bakterier på deres overflade. Flere praktiske muligheder vil ændre bladene på genanvendelige barbermaskiner.
 • Vi starter med hårvækst. For ikke at skade ansigtets hud skal du begynde med kinderne på hagen. En let berøring er tilstrækkelig: i dette område er hårene bløde og afskåret, selv ved afstivede knive. En almindelig fejl hos mange mænd er at barbere sig mod hårdvækst, det irriterer huden: det bliver rødt, tørrer ud og små bumser vises på overfladen. Det antages, at en sådan proces vil gøre huden renere, men dette er kun berettiget i sidste fase, når du skal fjerne helt korte hår. Det er sikrere i vækst, men fjerner ikke håret over hele længden. For større effektivitet er det nødvendigt at strække huden lidt i retning af barbermaden, som om man løfter hår. Så du fanger blade af vegetation i den mest forskelligartede stilling, du kan finde et kompromis ved at lære at skære skæg og overskæg skråt. Så du vil dræbe med en barbermaskine "to fugle med en sten": forhindre irritation og gøre ansigtet perfekt glat.
 • Vask forsigtigt barbermaskinen gennem hvert pass. Det er nødvendigt, at under bladet ikke samler hår og rester fra gelen, hvilket forstyrrer en ren hygiejnisk procedure. Forbered en beholder med varmt, men ikke brændende vand på forhånd, hvor du vil skylle barbermaskinen efter hver passage af maskinen. Hvis dine børster er bløde, er det nok at dyppe bladet i ist vand: det bliver skarpere og skærer perfekt håret i bunden.
 • Barber halsen, hagen og overskæget. En af hovedreglerne er glathed af bevægelser, det er ikke nødvendigt at lægge pres på bladet eller skrabe huden med maskinen, som sandpapir, med al den maskuline indsats. Glatte håndbevægelser over ansigtet, knap rørende det. Så du vil kunne minimere metalkontakt med huden og undgå irritation, når du er færdig med kinderne, fortsæt fra nakken til hagen. Du kan slippe af hårdt indgroede hår ved forsigtigt at hente dem op med almindelige pincet og rage dem væk ved bunden. At trække dem er uønsket: du risikerer at løbe ind i irritation og sår, som regel vokser de hårdeste og tykkeste hår i hagen og overskægsområdet, så du skal først dyppe bladene i varmt vand i nogle få sekunder. Når du føler, at din hud er jævnt fugtet, kan du omhyggeligt begynde at barbere din overskæg over din overlæbe. Dette kræver den rigtige teknik: lidt skrå, med strakte hud.
 • Vi barberer på svært tilgængelige steder. Efter hovedskæringen er der altid hår på ansigtet, der er ikke mange af dem, men det gør dem mere mærkbare og smører det overordnede gode indtryk, så vær særlig opmærksom på deres fjernelse. Det er ikke nødvendigt at genanvende barberingsproduktet, for på den tid vil huden være godt forberedt, det er nok at vådte maskinen med lidt varmt vand. Først og fremmest prøv kanten af ​​bladet at gå på svært tilgængelige områder for hårvækst. Hvis dette mislykkes, kan du ændre vinklen og endnu mere pres, men du bør ikke gøre det med hele bladets overflade, for ikke at irritere den genudslettede hud. Rengjorte vanskeligt tilgængelige områder bør straks behandles med en særlig olie eller creme til hudpleje. Umiddelbart efter denne procedure skal du ikke gå ud i kulde eller under solen: huden er stadig for følsom overfor ydepåvirkninger. Så det er meget svært for hende at returnere balancen: Overfladen bliver enten overdrevet, eller det begynder at glinke med en olieagtig glans.
 • Berolige huden. Efter proceduren skal du vaske rester af skum med køligt vand. Det er køligt, fordi for lavt en temperatur vil irritere sårene og lukke ubehandlede porer - et godt miljø for fremtidig acne, anvendes en speciel lotion til nedskæringer. Virksomheden, farve, viskositet er ligegyldigt: det vigtigste er, at der ikke er alkohol i sammensætningen, det tørrer huden, gør den følsom for kulde og vind, berøver beskyttelsesbarrierer. Når ansigtet er tørt, kan du anvende en ikke-fedtet lyscreme, der beroliger irriterede områder. Du bør ikke behandle denne procedure uforsigtigt, ellers vil et glat, smukt barbert ansigt kun forblive en drøm. Ved første øjekast ser den beskrevne algoritme ud som et komplekst sæt regler, som er lette at glemme, det er det ikke. Hvis du tvinger dig til at gøre alt konsekvent og klart et par gange, vil en sikker barberingsprocedure hurtigt blive en vane og vil ikke tage mere end 10-15 minutter. Dette er det samme arbejde - bare ikke på andres projekt, men på din egen krop, og tilbagevenden er større, og fornemmelserne er mere behagelige. Nyd denne proces er usandsynligt at lykkes, men tilfredsstillelsen af ​​deres eget udseende er givet, den bedste belønning for dit arbejde vil beundre blik af unge kvindelige fans.

Sådan barberes med en straight razor Gillette video instruktion

Hemmeligheder på den rigtige barbermaskine

I denne proces er der mange nuancer, der kan gøre livet lettere eller tværtimod komplicere det og tvinger dig til at smide razors med vrede eller gå til en hudlæge, de skal huskes for at være fuldt udstyret på en ansvarlig dag:

 1. Skum og gel bør ikke indeholde sæbe komponenter: jo mindre produktet skum, desto bedre;
 2. Den ideelle frekvens - to gange om ugen: fra hyppige procedurer bliver håret svært, for sjældent - tykt og uartigt;
 3. Kogende vand og is før, under og efter denne procedure er kontraindiceret: de stærkt irriterer huden og bidrager til dannelsen af ​​acne;
 4. Den bedste tid er morgen, når hævelsen fra ansigtet allerede er gået i seng, og huden er ikke træt for dagen; om aftenen er huden for træt, så den vil se lidt rynket og alderen;
 5. Efter barbering er cremer påført kun efter fuldstændig tørring af huden, ellers vil hagen dækkes med bumser;
 6. Lotion anvendes først efter vask med koldt vand;
 7. Köln bruges kun som en sidste udvej: det har negativ indvirkning på huden efter proceduren;
 8. Følsom hud kræver udvælgelse af specielle olier anbefalet af hudlæger; fedte cremer og alkoholbaseret kosmetik bør udelukkes.

Hvordan man korrekt barberer mænd

konklusion

Til en sådan procedure kan huden i princippet ikke bruges. Det er altid stress, som dog er blevet en integreret del af en menneskes liv, men en lille fingerfærdighed og viden hjælper huden med at gøre den smuk for evigt og barbering - hvis ikke behagelig, så helt sikkert en smertefri og sikker procedure.

Nyttige tips fra MirSovetov

I dag for første gang jeg barberede maskinen, hjalp artiklen virkelig! Tak, barber første gang alt er godt. Tak! God artikel. En glat, ren barbering uden hudirritation, brænding, nedskæringer - det er det, som enhver drømmer om. Hvorfor er det så svært at opnå ekspertise i enkle handlinger? Derudover er alt 3-4 gange hurtigere. Den rigtige barbering er trods alt en slags kunst, hvor du kan og endda behøver at opnå perfektion.

Faktum er, at glat barbering ikke længere betragtes som kunst. For det første fordi det allerede næppe passer ind i begrebet kunst. Barbering bør være på hårets vækst, under alle omstændigheder ikke imod det - det skal læres som to eller to. Den bedste tid til barbering er morgen. Om natten hviler huden, så det er bedst at barbere om morgenen. Dette betyder selvfølgelig ikke, at du straks skal løbe til vasken og tage fat i maskinen.

En gang hver tredje dag - ifølge MirSovetov, den mest optimale. Spis flere B-vitaminer. Og glem aldrig at barbering skal være sjovt, ikke irriterende! Barbersæbe (ved den værste creme), en normal T-maskine og barbering vil skifte fra daglig mel til glæde.

Jeg ved det ikke, det er nok fra naturen, men jeg barberede. I går barberede jeg den 5. gang, og læste artiklen bare for sjov! Svaret er meget enkelt, og lad det ikke virke latterligt for dig. Som en munter person sagde: det er bedre at føde engang end at barbere hele dit liv))) Og hvis du er seriøs, så barbering er en meget ansvarlig procedure, bør du ikke gøre det hurtigt. Hej alle sammen. Artikel normul, kun for begyndere !! Jeg er 22 år gammel, jeg barberer fra 16, og før jeg logisk tænkte på, hvordan man barberer mig selv))) Nå for begyndere er det nyttigt at læse!

Nyttige tips fra MirSovetov

Mange tak, kølig artikel, så alt er korrekt og tilgængeligt, super, jeg vil snart barbere, jeg synes artiklen vil hjælpe. Barbering så glat, endnu bedre, barberer i enhver retning.

Svaret på dette spørgsmål er komplekst og mangesidet. Selv måske er svaret ikke en. Selvom vente, hvorfor sådanne spørgsmål? Alt er meget simpelt: vi må takke fremskridtet for en så vidunderlig opfindelse som en barbermaskine. Når alt kommer til alt, adskiller vi os fra primitive mennesker med i det mindste mængden af ​​vegetation på kroppen og ansigtet. Men i retning af joke! Lad os tale seriøst.

Næsten denne artikel. Men hvorfor er det så svært at gøre, det virker så simpelt! Det er ikke fordi vi forstår at vi er nødt til at barbere hele livet, lige efter alt!? Og alligevel, hvorfor? Og hvad et mysterium bruges til at omsætte denne viden - det blev afsagt fra generation til generation, fra far til søn! Men i dag udskiftede barbermaskiner engangsmaskiner.

Til helvede med dovenskab og døsighed! Det kan være en barbermaskine med udskiftelige blade, en engangsmaskine eller en elektrisk barbermaskine. Det hele afhænger af din hudtype og følsomhed. Ikke alle elektriske barbermaskiner vil tage en hård stub, og det er simpelthen umuligt at rense de indgroede hår med en maskine. Dette vil forberede huden til kontakt med bladet, blødgør børsterne.

Du kan bruge en pensel, der giver dig mulighed for at føle en kunstner til en vis grad. Sørg for, at barberbladet er skarpt! Kraften anvendes til disse bevægelser ved barbering, alle tæller for sig selv. Under hagen skal der holdes maskine i retning fra halsen til hagen.

Sandt nok er der nogle finesser. Så barberede du dine kinder og nakke. Nu - hagen og overskæget. Her er den hårdeste stub, og for at undgå uønskede konsekvenser, såsom irritation og nedskæringer, bør håret blødgøres. For det første anbefaler MirSovetov, at disse områder er bedst til at barbere sidst - ved dette tidspunkt har barberingsproduktet tid nok til at fugtige huden og blødgøre hårene.

Hvis der er hår et eller andet sted, kan du ikke påføre skum eller gel igen - bare våd bladet med varmt vand og gå på dem "på tørt". Vask dit ansigt med køligt vand. For koldt er det ikke værd, fordi porerne kan lukke og små udskæringer vil være vanskelige at behandle med lotion. Og hvorfor komplicere vores liv, selv i sådanne baggrunde, hvis evolution har ført os til vejen for dens forenkling!?

Først og fremmest er det et udtryk for kærlighed til din krop, uanset hvor pompøs det lyder. Når alt kommer til alt kan du nyde og fra sådanne ubehagelige ting som barbering, hvis du gør det rigtigt. I en knivspids, cologne. Og kun efter et par minutter kan du fugtige huden med en creme. Varmt vand i moderation. Intet behov for at vaske med kogende vand under barberingen!

Vand skal have moderat temperatur - det vil sige varmt nok, men samtidig ikke brændende. Barber ikke hver dag! Som du ved, jo mere du barberer, jo oftere bliver dit hår og jo sværere bliver de.

Du skal blot vedlægge det på dit ansigt. Det sker, at huden aldrig bliver vant til barbering. Hvad skal man gøre i sådanne tilfælde? Ja. Den maksimale artikel er beregnet til en teenager, der er ved at barbere for første gang og tilsyneladende også fra skoven, hvor der ikke er spor af ældre kammerater. Han troede ikke, før han skiftede til disse ting. Du kan også lave din egen olie før barbering.

I intet tilfælde skal du ikke barbere med en stump maskine - i ni tilfælde ud af ti vil det føre til alvorlig hudirritation og nedskæringer. Konstante irritationer har allerede fået, jeg kan ikke barbere mere end 2 gange om ugen. Og hurtigt. Og en gang i 2-3 dage. Nu - epilering. Bare hold øje med, hvor du barberer og alt bliver super :) Jeg barberer mig hver morgen... Kun først jeg barberer for hårvækst og derefter imod.. Tak for artiklen, i dag er første gang Alt er super, kun jeg kan ikke forstå, om jeg har irritation eller nej. Jeg føler noget, men det generer mig slet ikke!

hvordan man barberer for første gang

Gillette præsenterer tips og regler for barbering. Mikhail Naumenkov vil vise, hvordan man barberer for første gang.

Køb den originale minoxidil fra BeardBoard.ru - Hvornår skal du begynde at shave?

om udviklingen af ​​kanalen: abonnere: 1.

Video til begyndere: Jeg fortæller og viser, hvordan man barberer ordentligt, samt en trimmer til næsen i slutningen af ​​videoen :)

Dette er første gang jeg barberet mit hår. Kort sagt, jeg barberet min overskæg. Grupper med mine memesics.

KONKURRENCE TILBAGE TIL SPONSOREN: Jeg ER VC :.

HVORDAN SKYDER RIGHT. 5 regler for en perfekt barbering. Hvordan barberes uden irritation, hurtigt, smertefrit og.

KORT TALKENDE, MIN FØRSTE TID Kort sagt, helligdommen kom, jeg var keder mig hjemme, fordi jeg er 15 år gammel og.

TILFØLGE TIL VORES KANAL ▻ ▷ ▻ Sæt ligesom og del med venner!

Min anden kanal Denne video blev skudt en anden 26.

Gillette vil dele tips og tips til en glat og ren barbering og fortælle dig, hvordan du barberer kønsorganerne til mænd.

NY HOVEDKANAL med oversættelser fra mig her :.

-Vores gruppe VKONTAKTE.

Smukke glatte ben - ønsket af enhver pige! At gøre benene mere attraktive og overbevisende.

13 SOMMAR BOY KOM NEDER FØRSTE # USA | Maxim Manakov | Gillette | Arko | Nye videoer hver dag Link :.

Vil du lære at slippe af med uønsket hår i bikini linjen? Upåklagelig barbering - hurtig.

Tak for at se og glem ikke at abonnere på nye videoer! lignende Del! Gruppe i VK -.

LaVanillaLuxe Hej ung ven! I denne video lærer du at barbere, for hver mand skal kunne gøre det.

Maskulinitet eller overskud: Første gang vi barberer overskæg

I nogle teenagere begynder antenner at være 14 år gamle. Ved en alder af 15 er næsten hver tredje fyr ejer af de første antenner og den unge pistol. De giver ikke en klar maskulinitet, også en fyrs udseende fra dette kan ikke kaldes mere attraktiv. Og det er at være "attraktivt" i øjnene af samme alder er ungdoms hovedprioritet, så det ville være normalt at have lyst til hurtigt at barbere den unge overskæg.

Aldersbegrænsninger

Der er ingen lægeordninger vedrørende de strenge aldersgrænser, når du kan begynde at barbere - eksisterer ikke. Selv kosmetologer giver ikke et klart svar, og det er ikke overraskende - fysiologi gør sit job: Faktisk, hvis overskæget begyndte at vokse, betyder det selvfølgelig, at de kan barberes væk. Derudover kan eventuelle anbefalinger til en teenager simpelthen ikke være egnet til en anden. At vokse op afhænger af de enkelte karakteristika hos en ung organisme, primært på arvelige faktorer.

Rådgivning om, hvorvidt det er fornuftigt for en fyr at begynde barbering, er bedst forsynet med sine forældre, og helst før sine kammerater fortæller ham: Det er godt, når en teenager ikke kan traumatiseres af de meninger, der omgiver ham, men ofte kommentarer fra jævnaldrende kan føre til komplekser.

På trods af at naturen gør alt på sin egen måde, giver kosmetologer råd til, hvordan man barberer et overskæg for første gang, men anbefaler også at gøre det i en alder af 18 år. Men hvis fyrens bjørn er uudholdelig, og han vil slippe af med ham så hurtigt som muligt, er der intet galt med at slippe af med sin overskæg i 15 år.

Et par ord om hvorfor det stadig er uønsket at barbere før 14 år. Der er følgende væsentlige årsager til dette:

 • i en ung alder er en teenagers hud følsom, kontakt med kniven kan forårsage irritation og betændelse i huden;
 • Hvis det besluttes at barbere overskæget, skal det huskes, at teenageudslæt, som er karakteristisk for kroppens forbigående processer, kan forværre.

Første barbering: forberedelse

Særligt vigtigt i processen med den første barbering er at lære at gøre det korrekt, hvilket betyder at støtte eller råd fra faderen eller den ældre bror er nødvendig for, hvordan man barberer din overskæg korrekt, fordi den første barbering ikke bør forårsage ubehag. Hudirritation, som ofte følger de første forsøg på barbering, er meget uønsket og bør holdes på et minimum.

Valg af den første barbermaskine

Som regel barberer mænd med to typer barbermaskiner:

 • Farlig barberkniv - en anordning med åben og ekstremt skarp kniv.
 • Sikkerheds barbermaskine, som er praktisk taget umuligt at alvorligt skader dig selv.

Vi diskuterer først barbermaskinen. Det er utvivlsomt, at en professionel barber ved hjælp af en barbermaskine vil klare væksten på hans ansigt meget mere succesfuldt end en klassisk maskine gør. Faktisk, hvis du bruger en barbermaskine, så er dette den mest ideelle måde at håndtere børster, overskæg og nede på en teenager - en barberkniv barberer hårene helt fra første pass, og ansigtets hud lider slet ikke.

Men du skal forstå, at vellykket barbering med en lige barberkniv kun er mulig, når dine bevægelser er hedet, og du vil helt sikkert vide, hvad du laver. Ellers kan selvstændig barbering føre til ekstremt alvorlige skader, ledsaget af alvorlig blødning. Først når en ung fyr kan "få hånden" og handle med en åben kniv trygt, så giver det mening at tale om brugen af ​​en farlig barberkniv. Det er ikke nødvendigt at se på "procedurens nemhed", som det fremgår af filmen. Husk også at barberer en person og barberer dig selv, er forskellige ting, fordi dine bevægelser i spejlet er ikke så præcise.

Hvad angår sikkerheds barbermaskiner, er der to kategorier af disse enheder:

 • barbermaskiner med knive;
 • elektriske barbermaskiner.

Ved knivtype er barbermaskinen af ​​to typer:

 • T-formet maskine med dobbeltsidede blade;
 • barbering hoved maskine.

Husk at for en 14,15-årig vil den mest rationelle brug af maskiner med 5 blade være mest rationelle. Barbermaskinen skal være dyr, fast, kvalitet af metal, dets oxiderende egenskaber afhænger af det.

Barberer overskæget korrekt

Vi vælger barbermaden

Razors er engangsbrug, genanvendelig og elektrisk. Trods mange mænds "praktiske" er det stadig nødvendigt at huske, at engangsmaskiner kun er egnet til en barbering, i undtagelsestilfælde kan du barbere en anden gang, men ikke mere. Genanvendelige maskiner er mere slidstærke, og udskiftelige kassetter giver dig mulighed for at skifte knive i tide, og du kan barbere en ny børste på næsten enhver tid. Elektriske barbermaskiner - den bedste enhed til barbering, de er meget praktiske, men kan ikke klare det bløde og små hår.

Til en første barbering passer engangsbæret perfekt, på grund af dets særligt skarpe knive går hårene som regel efter den første bevægelse.

Hvis man ved mere regelmæssig barbering bliver børsterne stivere, håret bliver mere elastisk og håndskriftet af hårvækst dukkede op, så er det nødvendigt at bestemme, hvad der er bedre at vælge en genanvendelig barbermaskine, eller hvilken model af elektriske barbermaskiner passer dig bedre - mesh, roterende, med trimmer (for ikke at glemme skæg) eller uden.

Vi vælger cremen

Efter udvælgelsen af ​​barbermaden bør du tænke på hudpleje. Guys i alderen 14-18 skal bruge følsomme hud cremer. Takket være disse cremer bliver huden renset, og overskæget er garanteret blødhed.

Beauticians anbefales kraftigt at slippe af med vanen med at bruge sæbe i stedet for creme og "stærk cologne" i stedet for en aftershave gel. Disse produkter er meget tør hud og irriterer det.

Hemmelighederne til en vellykket barbering uden irritation: hvordan man barberer

Irritation efter barbering og hvordan man barberer ordentligt for at undgå det. Hvis du kender årsagerne til irritationens udseende, for at beherske barberingen korrekt, kan du undgå de ubehagelige konsekvenser ved at pleje et ansigt.

Sådan barberes et overskæg?

Vigtige tips om, hvordan man barberer overskæg, måder og subtiliteter af skægbeskæring. Plejeregler og værktøjer, der bruges til behagelige hårklipp.

Hvordan kan jeg fjerne den voksne stubbe i ansigtet?

Fjern stubben kan være en simpel metode - ved hjælp af barbering, og du kan bruge salonproceduren. Beauticians tilbyder flere effektive måder at slippe af med hår.

Ved du, hvordan man barberer et skæg?

Anbefalinger om, hvordan man barberer et skæg. Hvilke faktorer bestemmer resultatet? Hvilke barberingsværktøjer skal jeg vælge? Hvordan barberes? Hvordan skal man passe efter efterskæringsbørster?.

Den ideelle alder for den første ungdommelige barbering

I en vis alder begynder drenge at lægge mærke til vegetationen på deres ansigt. Nogen tager straks barbermaskinen i stykker, og der er ikke nogen opmærksom på dette i for lang tid. Hvilken alder er den mest velegnede til en ung manns første barbering, og hvilke punkter i denne proces bør tages i betragtning?

Alder for den første barbering

Puberty hos drenge begynder normalt på 11-12 år, i sjældne tilfælde kan dette stadium starte tidligere. Denne periode er også karakteriseret ved udseendet af vegetation. Så tidligt som 13-14 år kan en teenager støde på en kanon på hans ansigt i overlæben. Drengene reagerer forskelligt på denne proces, men under alle omstændigheder er hvert tegn på hans opvækst utrolig vigtigt for en teenager.

Med udseende af hår på ansigtet vil nogle fyre straks fjerne dem med en barbermaskine. Det er godt, hvis en dreng kan henvende sig til sine forældre til rådgivning, men nogle gange bestemmer han alt selv. Fra manglende viden kan unge mænd skade deres hud, især hvis det er problematisk og følsomt. Derfor vil det ikke være overflødigt for forældre at foretage en forebyggende samtale med deres søn, så på tidspunktet for pistens udseende på hans ansigt ville han stille spørgsmål til dig og ikke til venner, der er så uvidende som han selv.

Lad os vende tilbage til spørgsmålet om at bestemme den ideelle alder for den første barbering. Det skal bemærkes, at der ikke vil være noget definitivt svar på dette spørgsmål. Der er ikke et sådant mønster, at du i dag blev 15, og i morgen tager du en barbermaskine. Udviklingen af ​​organismen foregår individuelt: i nogle drenge forekommer stub allerede i en alder af 14, mens den i andre er kun tættere på 18 år.

Udseendet af den første pistol er ikke en grund til at begynde barbering. Selvfølgelig vil drengen selvfølgelig styrke denne proces for at blive ældre. Det er nødvendigt at minde ham om i øjeblikket at med hver barbering bliver børsterne mørkere og hårdere, hvilket betyder, at han meget snart skal rake hver dag.

For tidligt barbering kan få konsekvenser. En teenagers hud er øm og følsom, og en sådan aggressiv effekt som barberblad kan påvirke hendes tilstand negativt. Hertil kommer, at hvis gutten lider af acne, acne eller andre inflammatoriske processer på ansigtets hud, så kan du ved hjælp af en barberkniv "sprede" denne glæde til hele ansigtet og forværre processen.

Baseret på råd fra kosmetologer er det bedst at begynde at barbere et ansigt ikke tidligere end 18 år. I denne alder bliver guternes hud mere moden og mindre modtagelig for ydre påvirkninger. Forsøg at afholde teeneren fra barbering, hvis han er under 14, selvom fluffen er tilstrækkeligt mærkbar. I denne alder er beslutningstagningen mere individuel og afhænger selvfølgelig af ungdommens ønske. Alderen på grund af at bruge en barbermaskine til at fjerne ansigtshår er i høj grad bestemt af arvelighed. Dette skal også overvejes, når man beslutter at begynde barbering.

Den bedste mulighed er, når en fyr begynder at barbere ansigtet tættere på flertalsalderen. Hvis vegetationen er meget aktiv, så fra 14-15 år. Indtil denne alder er det ønskeligt at lide, hvis vi kun taler om pistolen, og ikke om fuldstrengede børster, hvilket er yderst sjældent i denne alder. Tal derfor med den unge mand og argumenterer for, hvorfor du ikke skal skynde dig for at begynde barbering.

Første barberingsprocedure

Når hårfjerning stadig er påkrævet, skal du tage en ansvarlig tilgang til denne procedure. Det er ønskeligt, at den første barbering var under ledelse af en voksen. Ungdommer har ofte ingen idé om, hvad en uhyggelig barbering kan henvende sig til huden. De må ikke engang og så som faderen barberet eller hans ældre bror, men i denne situation må man ikke forveksle hudpleje af en voksen mand og en dreng. Den første ting at overveje er den unge huds følsomhed og dens sårbarhed. Du skal købe et individuelt barbersæt. Den bør bestå af en ny barbermaskine, et barberingshjælp og en aftershave.

Brug ikke paternal barberingstilbehør. For det første er barbermaskinen en strengt personlig ting og kan ikke deles, og for det andet skal barberingshjælpene vælges individuelt. Geler og lotioner til mænd er ikke egnede til teenage hud.

Razors er engangsbrug og genanvendelig. Det er bedre at vælge en barbermaskine med udskiftelige dyser, som har flere blade. De reducerer sandsynligheden for nedskæringer, ikke så meget skade på huden. Elektrisk barbermaskine er ikke den bedste mulighed for en teenager, fordi den beskadiger hudens stratum corneum mere. Det er bedre at opgive denne mulighed.

Sørg for at bruge barberingsprodukter. Det er bedst, hvis det er en gel til følsom eller teenage hud. Efter barbering er det nødvendigt at anvende en alkoholbaseret tonic eller lotion. Dette er vigtigt, fordi forkert pleje vil føre til betændelse i ansigtet. Når der opstår inflammatoriske elementer, kan du bruge calendula tinktur, chlorhexidinopløsning og panthenol spray.

Barberingsproceduren skal begynde ved dampning af huden. Barbering kan startes efter bad eller bad, hvilket letter lettere fjernelse af hår med det laveste niveau af hudtrauma. Derefter skal du påføre gelen (skum) og begynde barbering. Maskinførings software retning af hårvækst og den eneste måde. Ellers vil indgroede hår fremkomme, hvilket fører til inflammatoriske processer i områder med indgroning af hår. Hvis betændelse har optrådt, skal du bruge antiinflammatoriske lægemidler. Barbering af en teenager bør kun foretages med en let bevægelse kun fluffen selv og forsøge ikke at skrabe bladet på ansigtets hud.

Den optimale alder til barbering er rent individuelt. Du bør ikke skynde dig med det for at undgå negative konsekvenser. Og det er yderst vigtigt at udføre barberingsprocessen korrekt for ikke at skade en teenagers følsomme hud.

Hvordan barberes en overskæg for første gang?

Et tip om at vokse op som en overskæg er tydelig i nogle teenagere så tidligt som 13 år. Ved en alder af 15 har en ud af fire unge piercing whiskers og en sjælden fluff på deres hages og kinder. De tilføjer ikke modig voksenalder, men udseendet af en ung mand har klart ikke gavn af det umodne ansigtshår. I denne alder er en teenagere imponeret over hans person fra samme alderpiger, derfor er ønsket om at barbere unge skud skudt fuldt ud berettiget.

Barberings aldersgrænser

Uklare aldersstandarder og anbefalinger, når det er muligt at begynde barbering til en moden mand, er ikke i hænderne på enten læger eller kosmetologer. Modningsprocessen begynder i hver ung mand på forskellige måder under hensyntagen til organismens individuelle karakteristika. En vigtig faktor er arvelighed. Forældre har brug for sammen med sin søn at beslutte sig for behovet for at barbere sin overskæg og ordentligt hjælpe ham med sin første erfaring ved eksempel. Beauticians opfordres til at begynde barbering i en alder af atten. Men hvis en teenager bogstaveligt irritere "tre hår" gjort deres vej på hagen, giver det mening at første barbering, og i 15 år.

De teenagere, der gør deres vej, kan forårsage ubehag og komplekser hos en ung mand.

Barbering til drenge under 14 år anbefales ikke af følgende grunde:

 1. huden på ansigtet af unge i denne alder er så følsom, at manipulationer med skarpe barbermaskiner kan fremkalde irritation af huden efter barbering og dens sygdom;
 2. mange unge mænd på ansigtets hud, som en for tidlig barbering kun forværrer.

På grund af ønskeligt at starte denne procedure, den sandsynlige negative virkninger af barbering på huden ansigt så sent som muligt, så selv hårene let hærdet.

Forberedelse til den første barbering

Undlad at behandle den kommende procedure for selvstændig barbering og lad det glide. Vejledning fra en voksen mand, en bror eller en far hjælper med til at forhindre, at barbermaden bliver mishandlet, så barbering for første gang er behageligt og behageligt. Voksne gutter ser med interesse de ældre mænd i familien, når de barberer børsterne eller afhenter deres overskæg, så de har visse ideer om barberingen.

Irritation kan forekomme på skæg af overskæg efter barbering de første par gange. Smør dit ansigt efter barbering med kosmetiske geler.

Lær hvordan du barberer korrekt i en separat artikel.

I denne situation er de unge mænd nødt til at forklare forskellen i plejen af ​​huden hos en ung mand og en voksen mand. Der skal lægges særlig vægt på behovet for at bruge enhver person, der har en anden barberingsenhed, gel, creme eller andet hudplejeprodukt. Fars barbermaskine og fløde teenager vil ikke fungere.

Hvordan vælger jeg den første barbermaskine til en dreng?

Hvad styres når man vælger en barbermaskine til drenge? I kampen mod genfældet stubben bruger mænd barbermaskiner i to kategorier:

 1. Straight Razors - open bladed apparater;
 2. Sikkerhedsskrabere, der ikke kan blive såret.

I hænderne på en professionel barber barberer det åbne barberblad meget effektivt end den klassiske T-formede maskine med rustfrit stålblade.

Hvis du bruger "forsigtighed", så for den sarte hud på ansigtet af en ung mand, ville dette være en ideel mulighed. Eksperter mener, at evnen til korrekt håndtere "forsigtighed" vil fjerne hårene på en gang i første gennemløb med minimal traume til huden drenge ansigt.

For en teenager, der begynder at barbere, er den uafhængige brug af et åbent skarpt blad, styret af en usikker hånd, fyldt med dybskåret skade og kraftig blødning. Mens den unge mand ikke udvikler i sig selv de raffinerede bevægelser, når man bruger sikre maskiner, anbefales det ikke at bruge "ængstelse".

Sikkerhed Razor Kategorier:

 • maskiner med sæt af skæreblad;
 • elektriske barbermaskiner.

Ved hjælp af den anvendte type skæreblade er maskinerne opdelt i to typer:

 • T-formede maskiner med dobbeltsidede blade;
 • barberhoved.
T-formet barbermaskin.

For en teenager 15-16 år gammel, der endnu ikke er vant til at rage regelmæssigt, er det nødvendigt at minimere den irriterende virkning af skarpe knive på ansigtets hud. Ved brug af barberhoved afhænger procedurens komfort direkte af, hvor mange bladplaner der er i barberhovedet. For teenagere i alderen 14-16 år vil de rette fokusere på en barberkniv med tre til fem knive fra en velrenommeret producent.

Til delikat teenagehud er endog fem knive i barberhovedet lidt for meget, fordi et pas på hovedet med fem knive kan sammenlignes med de fem pas af en barberkniv med et enkelt blad. Overdreven skrabning af faktisk glat hud i ungdommen irriterer hende yderligere.

Du bør ikke blive involveret i antallet af skærekanter - en maskine af et velkendt mærke med tre blader af kvalitetsstål vil være i stand til at barbere en ung mand mere komfortabelt end de fem blade af en kinesisk forfalskning.

Den berømte "Gillette" med tre blade

Moderne elektriske barbermaskiner er opdelt af typen barbersystem:

 • net elektriske barbermaskiner skære børstehår med vibrerende knive skjult under et fleksibelt metalnet. Antallet af barberhoveder er højst tre;
 • roterende barbermaskiner ved hjælp af roterende knivehoveder. Normalt er roterende barbermaskiner udstyret med to eller tre barberhoveder.

Jo mere barberingshoveder, renere barbermaskinen. På hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin, læs linket.

Der er to hovedtyper af elektriske barbermaskiner.

Ifølge effektiviteten af ​​barberingen giver eksperter og brugere ubetinget det første sted til en farlig barbermaskine, så følger sikre maskiner. Netto barbermaskiner er mere velegnet til følsom hud hos unge, fordi de beskadiger huden mindre end roterende enheder. Elektriske barbermaskiner tildelte kun den tredje position. Men når den unge mand skal bruge barbermaskinen for første gang alene, vil det være korrekt at tage hensyn til hans mening og vælge enheden efter hans præference. Den mest acceptable løsning betragtes som en elektrisk barbermaskine. At arbejde med hende minimerer risikoen for skade. Desuden kan barbering af overskæg og fluff på hagen beskadige det ydre beskyttende lag af huden, hvilket vil forårsage irritation og forårsage acne.

Kosmetiske barberingsprodukter

Særlig opmærksomhed bør rettes mod barberingsprodukter. En teenager i en alder af 14 år kan være skadet for kosmetik, idet de vurderer at være uacceptable for mænd. I dette tilfælde kan det forklares for ham, hvordan sårbar ung hud er, når den udsættes for skarpe kanter. Alligevel bruger selv voksne mænd med hærdet hud specielt såkaldt "betyder før og efter barbering", ikke at glemme at også anvende skum på kinderne, når de bruger en barbermaskine.

For en teenager barbering første gang, vil det være rigtigt at bruge en fugtgivende gel for at rengøre ansigtet. Du bør også tilføje creme- eller barbergel og efterbehandlingsprodukter til det sæt af tilberedte kosmetik. Den væsentligste forskel fra voksne mænds kosmetik er brugen af ​​efterbearbejdning af specielle balsam til forebyggelse af acne. Her er det nødvendigt at tage hensyn til de individuelle karakteristika ved den modne unge mands sundhed og vælge den optimale balsam til huden.

Efter barbering balsam for følsom hud af en teenager.

Første barberingsproces

Efter alle de forsigtige forberedelser var det tid for teenageren til at gå barbermaskinen gennem kanonen for første gang med egne hænder. Særlige teknikker, hvordan man bruger apparaterne og cremerne korrekt, er der mange.

Teenagers første barbering under farens kontrol

 1. Før barberingen skal du rengøre og blødgøre huden. I det enkleste tilfælde vil det være korrekt, hvis du vasker dit ansigt med varmt vand eller et håndklæde eller et serviet gennemblødt i varmt vand i dit ansigt et øjeblik.
 2. Påfør barberskum til fugtet hud og spred det i en barberingsbørste over de områder af dit ansigt, som du har tænkt dig at bruge med en barbermaskine.
 3. Et par minutter, det er ønskeligt at vente på skummet til at blødgøre huden. Derefter skal du ved hjælp af lette bevægelser barbere kun den penetrerede fluff og ikke forsøge at skrabe hele ansigtet med bladet for første gang.
 4. Ved afslutningen af ​​processen skal du skylle dit ansigt med køligt vand.
 5. Tørre tørret med et håndklæde, læg en balsam på huden.

Brug af colognes af en teenager er yderst uønsket, da alkoholfraktionen kun tørrer huden.

Video: Sådan barberes.

I starten rådes unge mænd til at barbere efterhånden som håret vokser. Du kan barbere oftere, næsten daglig, det bliver ikke værre. Når barberingsproceduren er behagelig, helbreder den huden og reducerer risikoen for spredning af acne. Konstant barbering lærer den unge mand til rydder og disciplin, han bliver gradvist til en mand.

Epilator Braun Silk-épil 5 5-511: Funktioner af enheden, betjening og valg af enheden

Philips RQ 1145 elektrisk barbermaskin