Hvordan barberer du din hals selv?

Barbering af nakken er ikke så let. De fleste mennesker tror, ​​at barbering af nakken bare barberer nakkefronten og glemmer om bagsiden af ​​hovedet. Derfor er der i tillæg til barbermaskine, barberskum og spejle et ekstra spejl absolut nødvendigt. Et lille spejl er nødvendigt for at se på bagsiden af ​​halsen, ved at fokusere på et stort spejl, og så spørgsmålet om teknologi. Og den anden mulighed er den nemmeste måde at bede om hjælp fra en af ​​dine slægtninge eller venner.

Jeg tror, ​​du har brug for at hjælpe dig htoto, fordi du kan klippe halsen, og det kan føre til dårlige konsekvenser, som f.eks. Skæring. Og du skal bare tage sig af dig selv nær spejlet for at køre, hvad du laver.

Hvordan barberer du din hals selv?

Hvordan barberer du din hals selv?

Barbering af nakken er ikke så let. De fleste mennesker tror, ​​at barbering af nakken bare barberer nakkefronten og glemmer om bagsiden af ​​hovedet. Derfor er der i tillæg til barbermaskine, barberskum og spejle et ekstra spejl absolut nødvendigt. Et lille spejl er nødvendigt for at se på bagsiden af ​​halsen, ved at fokusere på et stort spejl, og så spørgsmålet om teknologi. Og den anden mulighed er den nemmeste måde at bede om hjælp fra en af ​​dine slægtninge eller venner.

Jeg tror, ​​du har brug for at hjælpe dig htoto, fordi du kan klippe halsen, og det kan føre til dårlige konsekvenser, som f.eks. Skæring. Og du skal bare tage sig af dig selv nær spejlet for at køre, hvad du laver.

Ligesom kinder, med skum og barbermaskine

Du kan barbere dig selv, ligesom du kan barbere dig selv.

Du tager barberskum på halsen og barberer alt, hvad der er overflødigt efter din mening.

Det er nødvendigt at gøre dette uden at fejle foran spejlet! Og lidt i slow neat mode! især i området Kadyk!

Nå, hvis der er ekstra 30-50r. det er bedre at falde ind i nærmeste frisør og bruge en frisørs ydelser.

Måske kan et godt eksempel hjælpe dig.

Der er også en masse barbermaskiner med specielle dyser.

Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

En stærk halvdel af kloden står konstant over for problemet med irritation af huden efter barbering. Mange mænd skal barberes næsten hver dag, selvom meget få mennesker helt sikkert ved, hvordan man barberer korrekt for ikke at skade hud og hårsække. Faktisk afhænger meget af den korrekte udførelse af barberingsteknikken og brugen af ​​højkvalitets egnet kosmetik.

Først og fremmest for at lære at skrabe et skæg korrekt skal faderen, men i livet viser alt andet. Hvis du laver fejl i lang tid, kan du observere ikke kun hudirritation og udslæt, men også ujævn vækst af ansigtshår, skaldede pletter og andre lidelser. Enhver kan lære teknikken til at udføre sådanne procedurer, alt hvad du skal gøre er at lære de grundlæggende punkter og regler.

Hvor ofte skal mænd barbere sig?

Mænds barbering og dens hyppighed er rent individuelle spørgsmål, hver mand bestemmer for sig selv, om han skal fjerne stubben på hans ansigt og hvor ofte dette skal gøres. Følgende faktorer spiller en vigtig rolle i hyppigheden af ​​procedurer:

 • mandens alder (jo ældre, jo hurtigere bliver brystene);
 • national identitet (orientalsk type mænd er f.eks. præget af hurtig vækst);
 • niveauet af testosteron i kroppen (jo højere det er, jo hurtigere skægget og overskæg vokser);
 • organismens individuelle egenskaber.

Hvis en mands hud reagerer roligt nok til barbering, kan sådanne procedurer udføres mindst hver dag. Men hvis det efterfølgende viser tegn på irritation og pseudofolliculitis, er det bedre for en mand at gøre det ikke mere end 1 gang om 2 dage. Under barberingen er ansigtets hud skadet, så det er værd at give epidermis mulighed for at komme sig tilbage, for eksempel i weekenderne.

Hvilket værktøj at bruge?

For at en mand skal følge handlingsforløbet for at fjerne ansigtets hud fra stubbe, skal han først beslutte at skære sit skæg og overskæg. Det vil sige, at du først skal forberede det nødvendige udstyr og værktøjer, mens eksperter tilbyder følgende muligheder at vælge imellem:

 1. Disposable barbermaskiner - Sådanne maskiner kan kun bruges 1-3 gange for at fjerne barbene og derefter smide dem ud, så det stumme kniv ikke beskadiger huden. Sådanne maskiner har en minus - fraværet af blødgøringsstrimler til en sikker og blød barbering.
 2. Genanvendelige maskiner - med en sådan maskine vil det være behageligt for en mand at barbere et skæg, det er kun nødvendigt at skifte kassetter med jævne mellemrum. Den sikreste barbering kan være ved brug af kassetter med flydende hoveder, der ikke udøver tryk på huden og derved beskytter dem mod slid og snit, ligesom kassetter med blader, der bevæger sig i forskellige retninger.
 3. En barbermaskine er en farlig barbering, der kun kan bruges af erfarne mænd med eksisterende færdigheder. Med et sådant værktøj er spørgsmålet om, hvor ofte du skal barbere, mere relevant end nogensinde, da den ukorrekte og hyppige brug af maskinen er fyldt med irritationer.
 4. En elektrisk barbermaskin er den sikreste måde at barbere stubbe på, og du kan endda holde den mod hårvækst. Men for stive børster anbefaler eksperter ikke dette værktøj, da det måske ikke fuldt ud kan klare opgaverne. En sådan barberingsplan kan barbere på tør hud uden kosmetik til barbering og efter barbering.

Ud over de listede værktøjer er det vigtigt for en mand at vælge de rigtige kosmetiske produkter til at fjerne børster og beskytte huden efter procedurer. Fra sådanne midler afhænger det direkte af kvaliteten af ​​procedurerne, samt sandsynligheden for negative reaktioner fra epidermis.

Valg af kosmetik til barbering

Før man bestemmer sig for at barbere et skæg, skal man også forberede et sæt kosmetik til at lette barberingen og forhindre hudirritation. Sådanne midler forbereder huden til den kommende handling, letter maskinens glide, blødgør de hårde hår og danner et beskyttende lag for huden, så manden ikke skader hende med knivene.

Du skal vælge kosmetik ved hjælp af flere parametre:

 1. Hudtype Producenter af barberings- og barberingsprodukter har udviklet og tilbyder separate produkter til olieholdige og normale (balsams, geler, colognes og lotioner), tør og følsom hud i ansigtet (cremer, balsamer og geler).
 2. Menneskealder. Mange moderne kosmetikprodukter er designet ud fra epidermis alderskarakteristika, for eksempel anti-aging cremer og balsam.
 3. Produktets sammensætning. Når man vælger kosmetik, er det vigtigt at se på sammensætningen af ​​komponenterne. Det er bedre at bruge naturlige produkter med urteekstrakter, olier og naturlige tilsætningsstoffer. Allergi-syge bør vælge allergivenlige lægemidler.
 4. Pålidelighed producent. Mange stylister og kosmetologer anbefaler ikke at ændre producenterne, men at bruge velprøvede mærker.

Hver mand skal stole på sådanne parametre, som vælger midlerne til sikker barbering og hudbeskyttelse efter procedurerne. Det er bedre at tage begge produkter fra samme fabrikant, da dette giver en omfattende og mest effektiv pleje.

Sådan barberes et skæg, overskæg og ansigt: ordninger og teknikker

Mange mænd ved ikke præcis, hvordan man udfører barberingsprocedurer, og hvorfor det er umuligt at barbere et skæg med maskiner eller en lige barberhøvel hver dag. Eksperter anbefaler at gøre dette i mindst 1-2 dage, da sammen med børstehårene fjerner det skarpe blad på maskinen det øverste lag af huden. Derefter kan hud, som ikke kan tilpasse sig det ydre miljø, blive udsat for irritation.

Funktioner af proceduren, hvordan man korrekt barberer et skæg, omfatter følgende punkter:

 1. Kinder. For at begynde at barbere et skæg og overskæg er det nødvendigt ifølge traditionen fra kinderne. Separat skal man tænke på, hvordan man anvender skum på ansigtet før barberingen. Det er nødvendigt at forberede ansigtet ved at dampe huden med varmt vand, hvorefter du anvender skum eller barbergel med dine hænder eller en lille børste. Maskinen skal køres fra begyndelsen af ​​børstehårene til haklinjen, så bladene bevæger sig fra top til bund. Brug den brugte hånd, så du kan strække huden, så bladene glider lettere.
 2. Hals. Dernæst skal du barbere din hals, som også bør være barberskum. Trænger til at føre maskinen fra nakken til hæklinjen. Hvis de indgroede hår overholdes på nakken efter tidligere procedurer, kan de fjernes med pincet.
 3. Hage og overskæg. Det er i disse områder af ansigtet børster, at den hårdeste og mest modstandsdygtige over for kanterne på maskinen overholdes. På dette tidspunkt er skummet eller gelen allerede tilstrækkeligt fugtet og næret huden og håret. Hvis ikke, kan du igen vaske med varmt vand og anvende et andet lag af produktet. For at afskære whiskers, skal du trykke på overlæben til tænderne så meget som muligt. Hage og overskæg skal barberes strengt efter hårlinjen.
 4. Svære at nå områder. Når det er bedre at barbere på vanskelige steder, ikke alle mennesker ved det, og eksperter anbefaler at lade denne proces være til sidst. For at gøre dette skal du vaske dit ansigt, se de områder, hvor børsterne forbliver, fugt maskinens knive i varmt vand og barber forsigtigt uden pres og indsats.

Efter barbering skal ansigtet skylles med køligt vand for at lukke porerne og genopfriske huden. Dab dit ansigt bedre med et papirhåndklæde, da væv i kontakt med irriteret hud kan forværre situationen. Ved afslutning påføres en balsam, lotion, creme eller aftershave gel på huden med en forfriskende og beroligende virkning.

Før og efter billeder

Hvordan barberes halsen bag dig selv?

Fjernelse af overskydende vegetation omkring halsen er et must for begge mænd med glat skåret ansigt og skæg mænd. Og hvis nogen kan gøre det fra forsiden, så spørgsmålet om hvordan man barberer halsen bag sig selv, fører mange mænd til en dumhed. Til sådanne formål er det bedre at bruge en trimmer samt to spejle for at se ryggen af ​​hovedet. Trimmeren hjælper med at undgå irritation, og spejle skal løses, så begge hænder er fri.

Hårene på nakken skal være barberet med glatte og pæne bevægelser, og for at få en flad linje kan du bruge kammen som linjal for trimmeren. Den mest ideelle mulighed er en afsmalende form for hår bag nakken, som i nogen tid efter hårgenvækst vil se velplejede. Men det bedste ved at håndtere en sådan opgave er en barber i mændens salon.

Efter shave hudpleje tips

Efter barbering vil ansigtets hud opleve stress, så det er vigtigt at tænke gennem ikke kun korrekthed, men også hudpleje teknik ved hjælp af kosmetik. Stylister giver flere instruktioner:

 1. Til fedtet hud skal du bruge geler og lotioner, der indeholder egetræsbark eller te-træolie.
 2. For normal hud vil enhver form for kosmetik være egnet, hvilket giver en bedre lys sammensætning.
 3. Til tør hud skal du anvende cremer eller hudbalsamme med værdifulde olier, E-vitamin og kamille.
 4. For følsom hud betyder passende allergivenlig middel i form af balsam, geler og lotioner.
 5. Efter hver barbering skal huden skylles med køligt vand, der fugter med et papirhåndklæde.

Anvend kosmetik skal massere lysarm bevægelser. Det er bedre at udføre proceduren om morgenen, når huden hviler. Hvis huden udsættes for regelmæssige irritationer, er det bedre at barbere sig før sengetid for at give tid til tilpasning.

konklusion

Skæg og skæges barberingsteknik skal fuldt ud overholde anbefalinger og krav fra specialister, da dette vil undgå irritation, betændelse, indgroede hår og hudtrauma. Barbering er vigtigt at vælge høj kvalitet og brugervenlig kosmetik samt pålidelige og sikre værktøjer. Det er nødvendigt at give hvile til huden mellem procedurerne, derfor er det muligt at skifte til at bruge maskinen og elektriske barbermaskiner eller skrivemaskiner. Kun omhu, der fuldt ud opfylder ovenstående krav, vil hjælpe en mand med at opretholde en sund hud og børster.

Sådan barberes halsen korrekt

Nakken anses med rette at være et af de sværeste områder at barbere. Sandsynligheden for irritation og nedskæringer er højere her, som ofte blander sig med ungdommen, og nogle dele af huden forbliver med hårene.

Når en mand bærer eller kun vokser et skæg, skal du være forsigtig med at barbere halsen, efter at du har bestemt konturen. Generelt, prøv at nærme processen så ansvarligt som muligt. Lad os nu tale om, hvordan man barberer en mans hals.

HÆR HALSTET KORREKT - 5 TIPS

Hårvækst Højkvalitets barbering af halsen afhænger stort set af præparatet. Først og fremmest må en mand forstå i hvilken retning håret vokser. Vent nogle få dage, indtil hårene bliver længere, og så løft forsigtigt din håndflade over skæget og udfør cirkelbevægelser.

Nogle gange sker det, at håret i nogle områder vokser i forskellige retninger. I dette tilfælde er det tilrådeligt at bruge en enkeltbladet razor. Ved brug af en flerbladet maskine er det bedre at barbere nakken udelukkende i retning af hårvækst. Uanset hvad det var, bevæger du langsomt fra en zone til en anden, det vil sige barbere i trin.

Bemærk. For at forenkle proceduren skal du forsøge at barbere halsen så ofte som muligt.

Forberedelse af huden. Umiddelbart inden barberingen skal du forsigtigt forberede huden. Mærkeligt nok fokuserer mange mænd på fugtgivende ansigtet (kinder, hagen), og halsområdet forbliver stort set uberørt. Men oftere end ikke, det er her, hvor hårene træder mere fast ind i huden. Den ideelle mulighed er at barbere straks efter et brusebad.

Ellers skal du bruge mere varmt (varmt) vand eller pakke nakke i et fugtigt håndklæde i et par minutter. Det er endnu bedre at vaske huden med sæbe eller anvende en speciel olie, og kun derefter barberingsprodukter.

Er vigtigt. Få kun højkvalitets gel- og barberskum.

Udvælgelse af barberskære. For at reducere irritation og effektivt barbere halsen, brug dyre barbermaskiner med højkvalitets knive. Prøv flere muligheder. Nogen passende "bløde" maskiner, mens andre kræver mere "aggressiv".

På grund af at huden på nakken er meget følsom, anbefaler mange eksperter at bruge barbermaskiner med et minimum antal blade.

Bemærk. En klassisk, sikker, enkeltbladet T-formet maskine er den bedste løsning til barbering af nakken.

Barbering. Rør din nakke meget omhyggeligt, tryk ikke på maskinen og langsomt flytte fra et hudområde til et andet. I tilfælde af et lille snit skylles området med koldt vand for at stramme kapillærerne og stoppe blødningen.

For at barbere hårdt tilgængelige områder, prøv ikke at strække huden med fingrene, men giv lidt frem og vipp lidt på hovedet. Det vil sige, du får en slags "udjævningseffekt." Omhyggeligt barberer området af Adams æble. Om nødvendigt skal du flytte huden lidt til siden og korte bevægelser for at slippe af med rester af hår.

Er vigtigt. Se forsigtigt i spejlet og i tilfælde af detektion af områder med hår, påfør skum (gel) og barber halsen igen.

Behandling. Ved afslutningen af ​​barberingen skal du vaske din hals grundigt med varmt vand for at fjerne skum. Derefter vaske med køligt vand og tørre huden med et blødt håndklæde, og påfør derefter en beroligende (afkøling) lotion.

Vær opmærksom på de ovenfor beskrevne tips samt læs artiklen om barbering. Vælg en barbermaskine korrekt, følg retningen for hårvækst og plej regelmæssigt for din hud.

Sådan barberes en skæg hals linje

Fuld information om "hvordan man barberer skæg af halslinjen" er den mest relevante og nyttige i dette problem.

halsudskæring

Hilsner til alle fans af ansigtshår! I dag er et interessant emne. Et af de mest almindelige fejl ved dyrkning af skæg er forkert udformning af halsen. Ikke engang halsen kan ødelægge udseendet af selv det mest attraktive skæg.

Desværre er der ingen måde eller metode til at lave en perfekt halsringe; det er mere kunst end videnskab, da størrelsen og formen af ​​den mandlige mandible er anderledes.

Hvorfor spilde tid på at gøre halsen?

Lad os se det - det er slet ikke nødvendigt. Nogen gør det, og nogen efterlader alt "som det er" for at se mere naturligt ud. Forlader halsen "som det er", forenkler du i høj grad omsorgen for et skæg. Men igen er der en meget tynd linje mellem den naturlige udsigt og udsigt over hulehuggeren. Jeg mener ikke at sige, at du ligner en yeti, nej !!

Den gode nyhed for kammerater, der foretrækker at holde nakken pæne og ryddelige, er, at skæget ved at skabe formen på halsen vil se renere ud, noget som en "ensartet". Der vil være indtryk af, at skæg er et tankefuldt element i billedet, som solbriller eller ure (de hænger ikke ud "forstår ikke hvordan"). Ved dette erklærer du en slags: "Her er mit skæg, jeg bærer det ikke alligevel!". Jeg tror du har kernen.

Fejl i dannelsen af ​​halslinjen

Skægets hals skal defineres korrekt, ellers er der risiko for, at dit skæg bliver "flyttet ud", det vil sige ikke på plads.

Nogle gør halsen for høj, næsten på kanten af ​​kæben eller i bunden af ​​ansigtet !! (endnu højere kæbe fremspring). Dette er forresten en meget almindelig fejl! Det ser ud som om skæget er lille til ansigtet, eller et ansigt for stort til et skæg (kort sagt, ejeren kunne ikke trække skæget på hans ansigt !!)

Sådan forme halslinjen

Da nakke og kæbe er forskellige for alle, skal du udvikle en personlig følelse af de strukturelle egenskaber i dit ansigt, før du tilpasser følgende instruktioner til dig selv. For eksempel, hvis området mellem hagen og halsen ikke er klart defineret, bliver du nødt til at "kigge" ud for halsen og vælge den optimale placering.

Vi vender nu direkte til processen...

Bestem din halslinje

Forestil dig linjen bag ørepinden og bøj under din kæbe (øverst i nakken). I det nederste punkt af denne kurve (i midten af ​​hagen) er skægets linje fra Adams æble i en afstand, der er omtrent den samme som bredden af ​​to fingre. Dette kan bruges som udgangspunkt for at finde din halslinie.

En anden måde at finde en hals på er, at du bare kan vippe hovedet ned, så din nakke og kæbe er i kontakt. Efter det ser du i spejlet eller fanger en håndlinie. Denne linje kan også bruges som udgangspunkt.

Trim halslinjen

Forestil dig to linjer, der løber langs bunden af ​​kæben og mellem ørerne og hypotetiske sideburns. Disse linjer skærer ved det ovenfor nævnte bøjningspunkt. Gør ikke denne bøjning for "vinkel", det ser ikke ud til at være naturlig.

Nu har du sikkert allerede en forståelse af, hvor din "nakke" er. Nu er din opgave at fjerne alt under denne linje.

Tilpas de ovennævnte anbefalinger til dig. Du ønsker måske at gøre halsen meget lavere end tidligere beskrevet. Men ikke højere! Bedre end ikke perebrit!

Det grundlæggende koncept for halsen er, at det understreger formen på dit ansigt, maskerer fejlene. Det skal se glat og harmonisk.

Held og lykke med dig haircuts, venner, jeg håber virkelig, at du kunne lide artiklen og viste sig at være nyttig. Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du deler det med en skægget ven, som også værdsættes, og du vil derfor yde stor hjælp til udviklingen af ​​projektet Life4Beard.ru

Jeg er interesseret i din mening, er du velkommen til at skrive i kommentarerne og tilmelde dig nye artikler.

Relaterede indlæg

Post navigation

9 kommentarer

Tilføj en kommentar Annuller svar

Mest populære

Abonner på nye artikler!

Dine data vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Hals eller nederste kant af skæget

Skæget beskytter perfekt dit ansigt fra den brændende sol og giver dig mulighed for at holde dig varm i den kolde årstid. Desuden skjuler skægget nemt tilstedeværelsen af ​​en dobbelt hake og garanterer den fuldstændige uigennemtrængelighed af din barbermaskine. Og lad os alle indrømme, at kvinder som skægede mænd, et skæg er modigt, argumentet er forbi.

Nu, da vi har erkendt, at skægets overlegenhed falder dybere, forstår vi, at du ikke vil glæde alle med et forsømt skæg. Skæget skal være velplejet, så du fuldt ud kan nyde alle fordelene ved skæggets ejer.

Vask skæget, trimme formen, trimme, fugtgivende, fodre, kamme skæget med en kam bør være en del af en mands selvpleje ritual. Forbedringer, som du vil opnå med hensyn til dit skæg, vil primært afhænge af din type ansigtshår. I den forbindelse er der ingen enkelt opskrift til forbedring af skægets udseende, ligesom der ikke er nogen universel stil til skæget.

Men når det kommer til skæg styling, er der grundlæggende regler og anti regler, vel vidende at det er meget nemmere at undgå de mest almindelige fejl i at forme dit skæg.

Det elegante udseende af et tykt skæg kan være fuldstændig ødelagt af fejl nummer én - ikke den rigtige hals. For at undgå at blive offer for kurven til skægets nedre grænse, skal du omhyggeligt undersøge det i spejlet og lære at passere nets naturlige linje korrekt. For ejere af et meget tykt skæg er også den øvre grænse af skæget langs kindlinjen meget vigtig.

For at forstå, hvordan denne linje skal gå, tegne en imaginær linje fra ørepinden ned under hagen og tilbage til den anden ørepæl. Barbering af stubben under denne linje får du allerede et meget skægt skæg.

Bestemmelse af, hvor skægets nederste grænse skal passere, som vejledning kan du starte fra Adams æble. Denne linje løber som regel en eller to fingre over niveauet. Linjens højde er meget individuel, så prøv hver af de ovennævnte muligheder for at se hvilken der passer til dig. Prøv ikke at runde nakkestrengen meget, en glat buet går op, er hvad du skal stole på.

Og hvad med det sted, hvor skæget går til ansigtet (i kæbenes hjørne)? I dette tilfælde har du to hovedmuligheder:

 • Barbere linjen i en vinkel, som visuelt gør ansigtet mere manligt;
 • Lige afrundet denne linje, som giver skæget et mere klassisk udseende.

Designet af skægets nederste kant er en slags kunst, og der er ingen anerkendt standard for, hvordan man gør det ordentligt. Hvis du er i tvivl, er den bedste mulighed at besøge en gennemprøvet professionel barber, der vil rådgive og hjælpe dig med at skabe den perfekte nakke- og kindlinie til dit skæg. Hovedformålet med dette besøg er at ramme skæget i en bestemt, korrekt form, som du gerne vil og behage andres øjne.

Hvorfor er det så vigtigt at rette skægets nederste linje korrekt?

Mens der skabes en klar og korrekt bundlinie af skæget, er det ikke nødvendigt, at nogle mænd foretrækker at lade det være helt naturligt, ujævnt og udstødt, da du læser denne artikel, er du ikke længere blandt dem.

Hvis du holder dig til en mere klassisk skægform, nedenfor giver vi nogle anbefalinger om, hvordan du bruger en trimmer for hurtigt at give et skæg en jævn, regelmæssig form.

1. For at lave en meget præcis linie skal du bruge en enkeltbladet barberkniv. Tag din tid mens du barberer. Tilsæt lidt vand til din barberkrem for at opnå en glat bladglidning og glem ikke at bruge en barberhane mod hårvækst.

2. Åbn porerne på ansigtet, påfør et varmt håndklæde i ansigtet og derefter et koldt håndklæde for at lukke porerne efter at have afsluttet opretningen af ​​skæglinjen. Klem ikke de indgroede hår, på grund af bakterierne på neglene er der risiko for infektion.

3. Du kan starte med at sætte dysen 3 på trimmeren og gå gennem skæget. Rens nederste del af halsen, sæt dysen 1 på og start barberingen fra Adams æble, cirka fem inches for at nå kæben.

4. Udskift dysen med 2 og tør de resterende fem centimeter ud, og ryd det resterende skæg op. Det ville være meget rart at bruge en højkvalitets trimmer, som er i stand til at barbere ud individuelle fremspringende hår.

Når du er færdig med barberingen, er det tid til at rense dit skæg. Ansigtets hud er forskellig fra hovedbunden, så du bør ikke bruge almindelig sæbe eller hård shampoo. Hvis du endnu ikke har erhvervet en særlig sæbe eller shampoo til vask af skæg, skal du bruge en mild shampoo og balsam til at rengøre og blødgøre skæget.

Det er bedre at vælge naturlig shampoo og balsam, samtidig med at man lægger mærke til sammensætningen, om den har yderligere ingredienser, der vil nærme dit skæg og forbedre væksten. Brug dette skæg shampoo mens du tager et bad.

Pænt trimmet stiligt skæg forbedrer gentagne gange udseendet af dets ejer. Der er mange klassiske og kreative stilarter af skæg. Nedenfor er et par af de mest populære former, der passer til næsten ethvert ansigtsform.

Style # 1 Trim et skæg meget kort, så det ligner et let uhåret ansigt.

Du kan nemt opnå effekten af ​​let uhåret fjernelse af beskyttelsesanordningen fra trimmeren eller lidt vanskeligere - brug en saks og trimmer skæget omhyggeligt. Grundtanken er at skabe et lige fladt kort skæg. Slutresultatet skal få det rigtige modige udseende. Denne skægstil er som regel mere egnet til brunetter end blonde hårsejere.

Style # 2 Goatee

For mange mænd er goatee en favorit skægstil. Med denne type skæg, barberer de deres kinder, men efterlader en tilstrækkelig del af skæget, så det kun passerer langs hagen.

Så du har en glat goatee:

 • Tegn en imaginær linje fra næsens kant til kanten af ​​læberne;
 • Barber alle stubben væk fra ørerne til denne linje, efterlader et overskæg og skæg omkring hagen.

Samtidig er der mange variationer på skægets tema i form af geit, ved at eksperimentere, kan du vælge den mest passende mulighed for dit ansigtsform og hårtype.

Stil # 3 Skær langs hagen og kindbenet

Denne type skæg kaldes ofte "Lincoln skæget". For at få en lignende skæg stil, skal du helt barbere din overskæg og forlade skægets nederste del. Variationer med mere frække, mindre kinnede kinder er mulige, men hovedidéen ændrer sig ikke herfra - en løbende skæg af skæg langs hele hagen.

For at give et skæg en form i stil med Lincoln, kan du ordentlig vænne sig til at bruge en trimmer. Vedligeholdelse af et sådant skæg i en pæn form er ikke svært - jævnligt trim dit overskæg med en barbermaskine og let skæg skæget med en trimmer.

Stil # 4 Fluffy, tykt skæg

For at dyrke et frodigt og tykt skæg skal du have stor tålmodighed. I dette tilfælde er tiden et nøgleværktøj, så alt du behøver at gøre, er at holde dig væk fra barberingen. Bare barber ikke dit skæg, skære det ikke, gør ikke noget som det overhovedet.

Fortsæt det gode arbejde, og tag ikke fat i barbermaden i cirka seks uger, måske lidt mere, hvorefter du vil kunne sætte pris på alle de lækkerier i et rigtigt tyk mandligt skæg. Og selvfølgelig bør du ikke glemme, at et smukt skæg er et sundt skæg, så det næste skridt er at vælge det rigtige næringsstof til dit skæg.

Hvordan man bestemmer skægets længde (hals)?

Hvordan finder man selve linjen på nakken, som hjælper med at bestemme længden af ​​det fremtidige skæg og dermed dets mulige udseende? Denne linje er i Adams æble, og det er nemt at finde det ved hjælp af følgende tips.

Det plejede at være lettere at dyrke skæg - du var nødt til at holde op med barberingen. Egenskaber som længden af ​​det regrown hår og deres design spændte ikke nogen. Det var muligt at give slip på en sådan ansigtsdekoration, selv i bunden af ​​hagen, lige til halsen, lige til brystet - det valgte mel opstod kun foran skæggets ejere. Nu er meget ændret. Folk har en tendens til at have et job, og skal ligne et indlæg; Desuden var antallet af forskellige sygdomme væsentligt reduceret, så der var en stor mulighed for at passe på skæg med særlig opmærksomhed. Desuden er denne procedure blevet en uofficiel egenskab af den moderne mandlige stil.

Ønsket om et velplejet udseende er blevet en slags krig, hvor en person fungerer som et kort, og hans skæg kan sammenlignes med en hær af angribere. Det giver ingen mening at fortsætte kampen og forblive i kamp, ​​hvis du ikke kontrollerer "frontlinjen". Hvis hårvæksten stoppes for tidligt, og mængden vil kun være placeret på kæbebenet (i billedet - linjen "a"), så vil ejeren få en spænding eller endda vrikke ansigtsudtryk. Hvis du tillader et aktivt "angreb" på skæget og lader det falde for lavt ("s" -punktet), vil det skjule hele halsen og kan godt præsentere dig for udseendet af en overgroet vild eller en kommunistisk aktivist, som kan være fyldt med (kun dit arbejde er forbundet med træ eller proletariatets stigning).

Den ideelle og sikreste mulighed er at holde fast i halsen, der ligger lige over "Adams æble" (i en afstand på ca. 2-2,5 cm, "b" linien). I dette tilfælde klarer manden at få et anstændigt skæg, der samtidig lader fri og en del af nakken. Denne kombination giver udseendet af de nødvendige træk ved alsidighed og maskulinitet, samtidig med at man bevarer naturen og omfanget af det fremtidige arbejde på billedet.

Vi laver et skæg korrekt

Et skæg er ikke bare ansigtshår. Dette er frem for alt en del af billedet. Hvis du tænker på, hvordan man dyrker et skæg, så skal man gøre sig bekendt med minuserne og fordelene ved at have ansigtshår, designmuligheder og hvordan man får det rigtige hårklipp hjemme.

Barberer eller vokser

Barberer eller ikke barberer? Mange mænd spørger sig selv om et lignende spørgsmål, for i de sidste 4-5 år er facial vegetation grundigt blevet mode. På den ene side betragtes et glat ansigt som en klassiker, som mange er vant til. På den anden side giver et skæg dig mulighed for at skille sig ud fra mængden og understrege din individualitet. Der er ulemper og fordele både i daglig barbering og i voksende ansigtshår.

Normalt tilføjer ansigtshår til en mands alder

I løbet af de sidste fem år er frekvensen af ​​hårtransplantationsprocedurer i skægområdet steget med 600%.

Tabel: Fordel og ulemper ved et skæg

hud mens du kysser.

Beard myter

Folk, der bar et skæg, havde sandsynligvis de mest almindelige stereotyper, der vedrører ansigtshår, men de fleste af dem - fiktion:

 • Regelmæssig trimning af skæget gør tykkere ansigtshår. Det er det ikke. Faktum er, at håret umiddelbart efter barbering eller skæring ser tykkere og tykkere ud, men det er kun en visuel effekt.
 • Beard lever ubehag i form af kløe og prikkende. Faktisk er al ubehag allerede i den anden uge af vækst.
 • Et skæg vokser overalt i samme takt. Dette er en anden misforståelse, fordi håret på hagen vokser hurtigere end på kinderne.
 • Kun mørke skæg ser smukke og attraktive ud. Absolut ikke! Det er ligegyldigt hvad farve dit hår, det vigtigste - at vælge det rigtige design.
 • Skæget er dannet med 2-3 ugers vækst. Alt er individuel, men i gennemsnit tager denne proces cirka to måneder.

Ikke kun mørkt skæg kan se attraktivt ud

Design muligheder

Mode ændrer sig: en ting er populær i dag, en anden i morgen. Men der er grundlæggende ting, der forbliver de samme. Disse er i skægets design. Med lyst på ansigtet hår, kan du gøre alt. Men hvis du er en nybegynder "skægget", så tjek de mest populære skæg design muligheder:

 1. Anker. Det lille skæg har formen af ​​et anker, og whiskers er tynde og adskiller dem med en stribe i midten.
 2. Russisk skæg. Dette design er velegnet til mænd med tykt hår, fordi vegetationen i dette tilfælde dækker hele ansigtet: hagen, halsen, kinderne og området over overlæben.
 3. Hollywood skæg (Brett). Det er udformet som følger: vegetationen omkring læberne går glat sammen med håret langs underkæben og når ikke whiskers.
 4. Espanyolka (spansk). I almindelige mennesker kaldes det en goatee. Hår rundt om læberne med et langt hårhud på hagen.
 5. Chinstrap. Ved bogstavelig oversættelse er hakremmen en hækrem. Håret omkranser ansigt fra et tempel til et andet.
 6. Burnside. Dette enkle design indebærer tilstedeværelsen af ​​tykke sideburns, og hagen skal være ren barberet.
 7. Dali. Det fik navnet til ære for kunstneren Salvador Dali. Slanke antenner, rettet ender op. Resten af ​​huden på ansigtet er barberet glat.

Fotogalleri: skægdesign

Muligheden for vegetation på ansigtet af "Dali" fik navnet til ære for kunstneren Salvador Dali. For "russisk skæg" vil tykt og tæt hår passe. Skæget "Anker" blev opkaldt efter havankeret.

Burnside stil har tykke sideburns

Sådan barberes og skægges skæget hjemme

Forberedelse til haircut er et vigtigt og nødvendigt trin, hvis du vil have dit skæg til at se attraktivt ud. Så før du går videre til proceduren, skal du vaske skæget med shampoo. Foretrække et middel til tørt hår med en fugtigheds- eller blødgørende virkning. Derefter bløder ren vegetation med et håndklæde, vent til det tørrer og kam skæg på væksten af ​​hår fra ører til hage.

For at forberede skæget til et hårklipp skal du vaske og kamme det.

Nu kan du gå til skægets design. For at gøre dette skal du købe en kam med fine tænder og et behageligt spejl samt specialværktøj til skæring:

 • trimmer;
 • clipper;
 • frisør saks.

Til at begynde med kan du vælge en ting. Hvis du holder op med en trimmer, skal du købe et par tips til at justere hårets længde på skæget. Hvis du beslutter dig for at arbejde med en saks, skal du sørge for, at de er ret skarpe.

For dit skæg kan du vælge frisør saks, men sørg for at de er skarpe nok

Trin-for-trin instruktion: proceduren for registrering af skæget

Først bestemme skægets specifikke design. Hvis du har lidt erfaring med at skære, er det bedre at have en billedskabelon foran dig. Derefter kan du fortsætte til registrering:

 1. Slap af overskydende hår på nakke og kinder.

Først og fremmest slippe af med overskydende hår på din hals.

Når der laves et skæg, er det vigtigt at flytte fra ørerne til hagen.

Overskæget skal skæres fra midten til kanterne.

Det tidsmæssige område er sidst.

Saksafskæring

Saksafskærmningen er mere velegnet til dem, der allerede har erfaring med modellering af skæg. Værktøjet er bedst anvendt professionelt. Et par kamning er også nyttigt: lille til et overskæg, stort for et skæg.

Du skal skære kammen udefra, fjerne hårets længde. Der er en nyanse, der letter processen: For at få et symmetrisk resultat skal du model en halvdel af ansigtet fra øre til hage og den anden - omvendt. Dette gælder også for whiskers: Start højre side fra midten til kanten og venstre side - fra kanten til midten.

Du skal skære skæget ud fra kammen

Trimmer haircut

Når man laver et skæg med en trimmer, skal man starte med den længste dyse. Dette vil muliggøre bedre kontrol med processen. Hvis du efter behandling af hår med en lang dyse ikke kan lide resultatet, skal du ty til en mindre. Forsøg, indtil du er tilfreds med effekten. Symmetrier opnås på samme måde som ved skæring med saks. Det er bedre at trimme små fejl med den mindste dyse.

Hvert trimmerhoved har sit eget formål.

Sådan barberes et skæg for at holde børster

Hvis du foretrækker ikke at bryde med designet, men stadig ønsker at have lidt ansigtshår, så er børster en mulighed for dig.

Det ser ud til at det kunne være lettere end at dyrke stubbe? Du behøver bare ikke at barbere dit ansigt. Men det var ikke der. Den tre-dages stilke stil er oprettet som følger:

 1. Du skal bruge en trimmer med en dyse på 3 mm. De trimmer hele skæget.
 2. Hår på nakke og øvre kindben rager under nul. Sideburns i dette tilfælde er det også ønskeligt at fjerne, så vil du se mere attraktiv.

For at gøre stilen til "tre-dages stubbe" skal du udføre et par enkle trin

Sådan formes en kontur

For at få en klar skæg grænse, følg 3 enkle trin:

 1. Stå foran spejlet med et lille spejl i din hånd for bedre at se skæget.
 2. Bestem linjen, der ville forbinde ørepinden og det sted, hvor underkæben passerer ind i hagen. Noget nedenfor - barbering. Forsøg ikke at gøre denne linje for høj: det vil give indtryk af, at skæget er lille til dit ansigt.
 3. Drej profil og forestil dig en linje, der vil være vinkelret på den første. Det skal begynde fra sidekanternes yderkant og ned til nakken. Fjern alt unødvendigt.

For at få en klar oversigt skal du fokusere på to retningslinjer.

Sådan korrekt beskære et skæg omkring din hals

Nakken er et lækkert og ømt sted. Det er her, at der er lindringer, der er vanskelige at barbere. Således at proceduren til skæring af skægget omkring halsen er vellykket, følg visse regler:

 • Maskinens klinge skal være skarp;
 • Brug barberprodukter (skum, geler);
 • fjern håret i retning af deres vækst;
 • tryk ikke på instrumentet;
 • før proceduren, lidt damp huden
 • Efter proceduren fugtes ansigtets hud.

Ved hjælp af barberingshalsskum eller gel hjælper man med at opnå maksimale resultater.

Sådan trimmer du et overskæg

Skægsdesign er en integreret del af skægdesign. Hvis du vil skære dem hjemme, kan du gøre det som følger:

 • Før proceduren, kam dit hår. Du behøver ikke at skære dit overskæg, hvis de er våde.
 • Bestem præcis konturen af ​​overskæget med trimmeren og hold klinget til ham i opretstående stilling.
 • Giv din overskæg den rigtige form. Dette vil hjælpe dig med saks eller trimmer. Behandl overlæbe linjen med et medium eller forkortet spids, eller fjern forsigtigt overskydende med et par saks.
 • Afslutningsvis kan du reparere overskæget med en særlig voks, så de vil holde formen hele dagen.

Efter hårklippningen kan whiskers fastgøres med speciel voks, og de holder form hele dagen.

Sådan plejer du et skæg

For at dit skæg skal skabe det rigtige indtryk af dig, skal du sørge for det regelmæssigt. Ellers vil ansigtshår se uforsigtigt.

Beard Care Tips:

 • Hold pasformen. Hvis du finder skægdesignet der passer dig, så prøv at holde fast ved det. Trim dit hår oftere, da hårklippet skal have en klar og smuk skitse: i dette tilfælde ser det ud til det mest fordelagtige.
 • Vask dit skæg. Ansigtshår er smukt, men nogle gange uhygiejnisk. Hun har brug for regelmæssig vask. Gør det hver morgen eller aften. Skum hår med shampoo eller sæbe, massage lidt, skyll med varmt vand. Efter proceduren kan du tørre skæget med en hårtørrer.
 • Pas på overskæget. De skal nøje overvåges. Skrub alt overskydende, fordi håret kan vokse ujævnt, og i dette område vil det være mest mærkbart.

Video: hvordan man laver et skæg hjemme

Beard voks voksning

De oplysninger, som kun kvinder bruger voks til depilation, er forældede. Blandt mænd er denne procedure også efterspurgt. Den eneste forskel er, at hanhår er hårdere i sin struktur og vanskeligere at fjerne. Men er det værd at bruge voksaflejring på ansigtet? For at finde ud af det, skal du konsultere en specialist, da denne metode til fjernelse af hår har kontraindikationer:

 • olieagtig hud udsat for acne og acne;
 • rosacea;
 • hud efter peeling;
 • onkologi;
 • lupus eller aids;
 • diabetes.

Også efter proceduren kan observeres og bivirkninger:

Hvis du stadig beslutter dig for voksdannelse, skal du tjekke trinene for det:

 1. Rensning af huden.
 2. Anvendelse af specielt pulver eller talkum. Dette vil tørre huden.
 3. Fordelingen af ​​voks i de rigtige områder.
 4. Voksfjernelse
 5. Anvendelse af en speciel gel eller tonic.

Depilation med voks hjælper med at forlade huden glat i lang tid.

Hvis du føler, at et skæg er til dig, så start små: dyrk håret på dit ansigt til den ønskede længde. Dette, som det viste sig, er den vanskeligste del af processen. Hav tålmodighed og styrke, fordi resultatet er det værd!

Womond.com © 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Maskine til mandlige intime hårklipp

Weishi 9306fl med 10 stk. Krom Lange Håndblade Sølvpletterede Dobbeltkant Barnesikring Razors