Skal jeg barbere lysken

Var det værd at barbere lysken til en mand? Meningerne i denne sag varierer meget. Nogle mener, at det, der er givet af naturen, bør forblive uberørt. Andre, det, barberede lyskeområde af manden taler om hans hygiejniske.

Fordele og ulemper

Fordele ved barbering:

 • Barbering lysken hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt i varmt vejr.
 • Sex organer vil se større ud.
 • Med oralsex vil barberede kønsorganer ikke forårsage ubehag for din partner.
 • Der er mindre chance for at få urinvejsinfektioner, da bakterierne kan gemme sig, bare på hårene.

Ulemper ved barbering:

 • Du skal vide præcis, hvordan du korrekt udfører denne procedure og ikke skære dig selv.
 • Håret vokser hurtigt tilbage og begynder at prikke, hvilket forårsager irritation og kløe i lyskeområdet, hvilket forårsager meget ubehag. I varmt vejr kan dette bidrage til udviklingen af ​​pustler inden for irritation.
 • De små regrownes hår kan vokse ind i huden, som et resultat af hvilken en subkutan abscess kan udvikle sig, som kun kan helbredes under operationen. En abscess er meget smertefuld og kan påvirke gangen. Det har udseende af en oppustet bold, som er smertefuld at røre ved, og der er mærkbar rødme og hævelse på skadestedet.

Skal jeg barbere lysken

Hår i lyskeområdet leveres af naturen som beskyttelse mod infektion i urinrøret. Men frodig genital vegetation kræver ærbødig pleje. Det er nødvendigt at observere hyppige hygiejneprocedurer. Hvis dette ikke sker i håret, starter bakterierne, som vil flytte glat fra håret til urinrøret, og infektionen vil begynde at udvikle sig. Faktisk for svampe og bakterier vil et sådant miljø være meget velegnet til levesteder og reproduktion.

Manden selv skal beslutte, hvad man skal gøre med håret i bikinizonen. Selvom ofte i denne sag spiller en vigtig rolleudtalelse for kvinden. Kvinden betragter barbering fra sit synspunkt. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at barbere, fordi når du har sex, vil håret ikke forstyrre og forårsage ubehag. Andre, tværtimod, tror at håret farvestoffer manden, giver ham maskulinitet.

Hvis en mand alligevel besluttede at barbere bikiniområdet, så skulle han kende et par punkter:

 1. Barbering bør ikke vælges meget skarpt, da dette kan medføre kønsgødning af kønsorganerne.
 2. Hvis håret er meget langt, skal du først klippe det med en saks. Sax skal bruges, ikke meget lille, for ikke at røre ved noget med dem. Også til dette formål, perfekt maskine.
 3. Barbermaskinen skal vaskes efter hver bevægelse.
 4. Til barbering kan du bruge både specielle geler, cremer og skum samt regelmæssig hygiejnisk sæbe.
 5. For at fjerne hår, kan du bruge specielle depilatory cremer. De kan købes hos enhver husstands kemikaliebutik. Disse cremer blødgør håret i en vis periode, så håret nemt kan fjernes med en spatel.
 6. Hvis du ikke kan barbere dig godt, er der specielle saloner til dette, hvor de leverer denne service.
 7. Hvis du er irriteret med hyppig barbering, kan du bruge laser depilation, som vil hjælpe med at slippe af med hårvækst i mindst en måned.

Ud fra et medicinsk synspunkt er måske den bedste mulighed ufuldstændig barbering af håret, men kun en delvis trimning. Dette vil hjælpe med at give kønsorganerne et pænt udseende. Det eliminerer også risikoen for indfødning af håret under huden, med mulig udvikling af en abscess, irritation og kløe. Reducer antallet af avlssvampe og bakterier. Rid af ubehagelig lugt i varmt vejr. Trimming er ikke nødvendig for at udføre så ofte som en tæt barbering.

Under alle omstændigheder, hvordan man skal håndtere håret i lyskeområdet for at bestemme manden selv.

Mænds hår i det intime område

I den moderne verden er det meget vigtigt at have et pænt og velplejet udseende. Derfor gives den mandlige krop ikke mindre opmærksomhed end kvinden. Mange fyre ser deres udseende, idet de ikke overvejer at dette er en slags uanstændig besættelse. Og omsorg for dig selv indebærer altid hygiejne og styrer hårets vækst på din krop.

Velplejede vikinger

Fra tidernes morgen har mænd altid været berømte for deres brutalitet, smukke skæg og hårede krop. Men nu, selvom du er en alvorlig viking i din sjæl, er det vigtigt at følge dig for at være sund og attraktiv. I stigende grad stiller mænd spørgsmål på siden af ​​barbering: skal vi slippe af med kropshår?

Hvis der i armhulerne er mange mænd, der regelmæssigt tager sig af hinanden, og ikke overvejer dette som en "ikke-mandlig besættelse", så bør et sådant pikant emne som "hår i kønsområdet" diskuteres så meget som muligt.

De vigtigste grunde til at slippe af med hår i det intime område

Ca. 70% af fyre ser deres intime haircut, tøv ikke med. Men grundene til hver enkelt person. Dybest set bliver en mand fri af håret, fordi:

 • Han var bare vant til at tage sig af sig selv og hans hygiejne.
 • Han arbejder i et modelleringsbureau.
 • Han kan lide at eksperimentere med sit sexliv.
 • Han lytter til hans kæreste ønsker.

Den opfattelse, at alle homoseksuelle mænd slipper hår i den intime zone, og omvendt er manglen på vegetation på kroppen et tegn på homoseksualitet, er en myte og ikke mere.

Hver mand har en grund til at passe på sig selv stærkere end seksuel orientering.

Hvad er hår i kønsområdet for?

Der er flere grunde til, at du har brug for hår i kønsområdet:

 • Først og fremmest er det beskyttelse mod mekanisk skade. Ud fra perspektivet af evolution er seksuorganet den vigtigste del af kroppen af ​​et sundt individ. I en normal livsstil opstår friktion, der fører til ble udslæt. Hår forhindrer friktion.
 • Varmebeholdelse og afkøling. Hår er den største naturlige opfindelse, der hjælper med at holde varmen på overfladen af ​​huden eller bidrager til udledningen af ​​sveddråber.
 • Holding feromoner. Sammen med senere udstråler kønkirtlerne de såkaldte feromoner, specielle stoffer, der hjælper med at tiltrække seksuelle partnere i parringsperioden til hudens overflade. Takket være hår lider feromoner på din krop et stykke tid og giver dit naturlige udseende attraktivt.
 • Naturlig hygiejne. Da dyr og hule mænd ikke havde nogen anelse om, hvad intim hygiejne var, tog naturen sig selv af, at de mest ømme dele af kroppen var dækket af hår, hvilket begrænsede adgangen til snavs eller bakterier til huden. Nu er denne funktion af hår mere end ubrugelig, fordi en person giver meget mere gavn for sig selv og plejer sig selv ved hjælp af hygiejneprodukter i stedet for at stole på moderens visdom.

Arbejde er ikke en ulv - det tolererer ikke uld

Kast ikke intim hygiejne, især hvis dit arbejde indebærer tilstedeværelsen af ​​et æstetisk legeme. Skuespillere og modeller er forpligtet til at holde styr på din krop, og hvis du tilhører denne kategori af mennesker, bør du straks slippe af med hår.

Finesserne af Kamasutra

De to sidste årsager til hårfjerning kan kombineres til en sexforgiftning af dig og din partner. Ca. 80% af kvinderne vil gerne have deres mænd til at slippe af med hår i det intime område, men ikke alle beslutter at sige det. Mænd bør tænke over at opgive principperne for den "virkelige mand", da der er mange fordele i dette:

 1. Med ren hud uden hår er det meget nemmere at rydde op før sex, uden at forlevere din partner med en ubehagelig lugt eller noget andet.
 2. For meget kompleks barbering kan det medvirke til visuelt at forøge kønsorganet, da det virker meget mindre i bushen.
 3. I nærværelse af en velplejet penis er det lettere at overtale en partner til oralsex.

Og hvis du stadig beslutter dig for at slippe af med vegetationen, så skal du gøre det så sikkert som muligt.

Sådan fjerner du håret i det intime område

Barbering er ikke den eneste vej ud. Der er mange moderne måder at fjerne hår til enhver smag:

 • Shugaring. Dette er fjernelsen af ​​hår fra roden ved hjælp af en pasta baseret på honning eller sukker.
 • Voks. Root hårfjerning med voks eller voks erstatning.
 • Laser hårfjerning. Ødelæggelse af hårsække med en laser. Flere procedurer i salonen hjælper dig med at glemme uønsket hår.
 • Epilering. Eksponering af follikelet ved termisk stråling. Denne procedure er sikrere end laser hårfjerning, men for at permanent fjerne hår, skal du besøge flere procedurer.

For at gøre resultatet bedre kan du kontakte en specialist i salonen, men hvis du ikke har en sådan mulighed, så er barbering den bedste mulighed i dit tilfælde.

Den første barbering er en grund til regelmæssig barbering.

- Mor, jeg skar æggene!

- Søn, skræm ikke mor, sig: Er du på badeværelset eller i køkkenet?

Hvis du vælger at barbere i det intime område for første gang, så ved at du skal gøre det regelmæssigt. Håret vil vokse hurtigt igen, og huden vil blive dækket med hakket børster.

For at undgå skade vælges den position, der er mest behagelig for dig.

 1. Det første du bør gøre før barbering er at finde den mest komfortable og stabile position. Du kan sidde på en stol, sidde i brusebadet og bedre - ligge i badeværelset. Din position skal være så stabil som muligt, så du ikke ved et uheld bliver skadet. Hvis du har et bad, så ligger det i det, der giver dig fri adgang til kønsorganerne uden spændinger i hele kroppen.
 2. Før proceduren er det nødvendigt at dampe huden. Porerne åbner, håret bliver blødere, og chancen for at dyrke dem ind i huden vil være minimal. Et varmt boblebad er din bedste ven i denne situation.
 3. Hvis du har en personlig jungle, så brug en saks, for ikke at ødelægge barbermaden med langt hår. Trim dem forsigtigt og smid dem i skraldespanden for ikke at lukke vasken i badeværelset.
 4. Brug en speciel shaving gel købt på forhånd. Det er bedre at få en gel til følsom hud. Påfør produktet til håndleddet og vask det ikke i flere minutter. Hvis der ikke er nogen allergisk reaktion, kan den anvendes på kønsområdet. Barbering gel vil blødgøre hårstrukturen, og barbering vil være mindre smertefuldt eller endog behageligt for dig.
 5. Barber afslappet og meget omhyggeligt mod hårvækst. Skyl shaveren ofte og rengør den om nødvendigt. Selve barbermassen skal være skarp, så barbering giver dig ikke smerte og gør dig ikke båret med sin ufrugtbarhed.
 6. Brug et spejl til ikke at gå glip af et enkelt afsnit, ellers vil det se uæstetisk ud.
 7. Efter barbering skal der anvendes en særlig "after shave" for at reducere sandsynligheden for irritation på huden.
 8. I intet tilfælde må du ikke bære slankende eller tætsluttende undertøj og undertiden smøre det intime område med en fugtighedscreme.

Mulige konsekvenser af intim barbering

Kan du huske første gang du barberede dit ansigt? Flere mindre nedskæringer, irritation, ubehagelige stubbe om få dage... Alt dette venter dig i det intime område. Hvis barbermaden i uhensigtsmæssige hænder efterlod et dybt blødt snit på penis eller testiklerne, skal du straks træffe foranstaltninger, men det er bedre at straks kontakte en kirurg.

Hårfjerning fra roden indebærer som regel sådanne ubehagelige konsekvenser som indgroet hår. Genitalområdet er særligt ømt, derfor er det mere tilbøjeligt til at indtage hår under huden. Hvis du beslutter dig for hårfjerning hjemme, skal du dampe huden i badeværelset, gøre en lys massage med fingrene under og efter proceduren.

Hvis du har følsom hud, er muligheden for hårintræthed i huden og efter barbering ikke udelukket. Med fuldstændig hårfjerning, for eksempel med voksepilation, er dette et meget farligt og smertefuldt fænomen, da håret selv ikke vil finde vej til at komme ud af epidermis. Og efter den sædvanlige barbering kan spidsen af ​​håret simpelthen ikke komme ind i hulet i poren og stanse sin vej sammen.

Barbering kan forårsage ikke kun irritation, men også indvækst af hår i huden. Denne konsekvens er ubehagelig, men ret reversibel og ikke farlig.

Video: Sådan barberes det intime område

Fortryder aldrig hvad du gjorde. Du er velkommen til at elske og pleje din krop. Der er ikke noget skammeligt eller pinligt over det. Resultatet er præcis som dig og din seksuelle partner. Selv hvis du beklager, at du havde barbert den intime zone, vær ikke foruroliget, fordi håret vil vokse meget hurtigt, og du vil ikke engang huske på den mislykkede barberingsoplevelse.

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Sådan barberer du dig selv under bæltet: 7 vigtige tips

Brug kun værktøjet til det tilsigtede formål.

Hvis du skærer dit pubic hår, skal du bruge en separat sakse. Det betyder, at den saks, som du hugger på, og dem, som du åbner en mælkekasse på i køkkenet, ikke skal gøre arbejdet under bæltet. "Visse bakterier og svampe lever i ljummen, der ikke bør spredes til andre dele af kroppen," siger Anthony Rossi, en hudlæge fra Medicinal College Vale Cornell (USA). Før du begynder proceduren, tørre saksene med alkohol og vask dine hænder og lyske grundigt. Så mindre tilbøjelige til at afhente infektionen i processen.

Læg fundamentet

Resultaterne af en undersøgelse foretaget sidste år i USA siger, at omkring halvdelen af ​​kvinder foretrækker et fuldstændigt eller delvist manglende hår i en partners lyskne. Hvis du vil slippe af med vegetationen, skal du først forberede alt. Slip ikke straks deres buske - så du kan forårsage hudirritation og kløe. Langstædige hår sættes fast i en barbermaskine og kan føre til smertefulde nedskæringer. "Hvis du har en tyk vækst, skal du først klippe den med saks," rådgiver Rossi. "Fordi pubic hår er mere groft og krøllet, vokser det ofte." Trim dem kort, men ikke til huden, men til ca. 2 mm. Så de kan ikke krølle og vokse.

Tag et varmt brusebad

Barberingstørt skindhår er en dårlig ide. Bedre at gøre det efter et varmt brusebad. Varmt vand blødgør huden, vasker væk snavs og fedt. Vand væsker også den behandlede overflade og forhindrer håret i at blive trukket ud med en barberkniv. Du bør ikke bruge din almindelige sæbe: det er bedre at tage en barbergel, det fugter bedre. "Køb en alkoholfri gel, der indeholder aloeekstrakt," råder Rossi. Dette forhindrer irritation.

Bray i den rigtige retning

"Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du barbere i retning af hårvækst og ikke imod det," siger Rossi. Kig på den retning, hvor håret stikker ud, og brae i lige bevægelser i samme retning. Dette vil undgå stub og greb på indgroede hår. Derudover er der mindre sandsynlighed for irritation efter barbering, fordi barbermaskinen ikke trækker håret i en usædvanlig retning.

Pas på med dine testikler

Huden på pungen og i bunden af ​​penis er rynket, hvilket betyder, at det er let at skære med en barberkniv. "Der er mange bakterier i disse områder, og den mindste snit kan føre til infektion," advarer direktøren for Institute of Men's Health i Atlantic City (USA), Brian Steakesner. Panniculitis, abscesser, Fourniers gangren - tror, ​​du vil ikke se på det, så søg ikke engang billeder på internettet. Så, forsigtighed og forsigtighed igen. "Stret din hud med din brugte hånd, før du barbere eller skære det," rådgiver Rossi. Og for at se alle hjørnerne godt stå over et spejl i et godt oplyst badeværelse.

Skyl skære

Selvom du er super forsigtig, kan du stadig skære dig selv. Dette er den mest almindelige skade ved barbering af kønsorganerne. Ikke panik. "Det vigtigste er at vaske klippeområdet med varmt vand og sæbe og gnid det med alkohol," råder Rossi. Hvis klippet er lavt, skal du blot trykke et stykke toiletpapir på plads for at stoppe blødningen. Hold 10-15 minutter. Hvis blodet ikke stopper eller hvis det slår i pulserende trickles, skal du ringe til en ambulance. Dybder kan kræve søm.

Afslut proceduren med fugtning

Irritation og kløe er almindelig efter barbering. "Dette skyldes den øgede følsomhed af kønsorganernes hud samt den buede struktur af folliklerne," forklarer Rossi. Fugtgivende aftershave hjælper med at forhindre disse fornemmelser. "Vælg aloe eller kamfer lotion", rådgiver Rossi. Men hvis problemet fortsætter efter et par dage, kan du have startet en infektion eller en betændelse i follikelet. Gå til en hudlæge for at ordinere behandling.

Hvordan barberes lyske mænd? Og skal jeg barbere ham?

Skær mænd bar lysken? Ja eller nej? Det er naturligvis et personligt anliggende. Der er altid mennesker, der er til fordel for og "imod" barbering i det intime område.

Mange mænd ønskede at barbere deres lyske, men frygter, at dette vil påvirke deres "maskulinitet", med andre ord, mænd i badet vil tage dem til homoseksuelle.

Og alligevel er der mænd, der er rede til at barbere deres lyske og gør indrømmelser til sin elskede. Kvinder foretrækker som regel at barbere bikiniområdet af hygiejniske grunde og råder mænd til at gøre dette af samme årsager. Desuden er processen for barbering i den intime zone meget lettere end for kvinder.
Og så lister vi de vigtigste fordele og ulemper ved at barbere det intime område hos mænd.

Pros barberer lyske hos mænd

1. Delik hud uden grove hår er smuk og seksuelt attraktiv, i modsætning til grove og stive børster.

2. Enkelhed og lethed at udføre alle hygiejneprocedurer.

3. Ingen ubehagelig lugt, der kommer fra hårets ophobning i ljummen

Ulemper barberer lyske hos mænd

1. Nogle gange efter barberingen dannes hårde børster på stedet af barberet hår, hvilket kan forårsage ubehag

2. Når der barberes hår i det intime område, er der risiko for at håret vokser ind i huden. Det har længe været bevist, at jo oftere du barberer det samme område, jo flere hår er tilbøjelige til at vokse. Det er klart, at indgroet hår kan forårsage både rødme og også meget smertefuld betændelse på huden.
3. Regelmæssig barbering kan forårsage alvorlig irritation.

Hvis du, efter at have vejet alle fordele og ulemper, stadig besluttede at barbere dig, så skal du vide, hvordan du gør det korrekt.

Hvordan barberes lyske mænd?

1. Den første regel med barberhvirvel er brugen af ​​barberingstilbehør til følsom hud. Nemlig: en barbergel, eller skum eller i det mindste kun en brusegel. Almindelig sæbe er ikke egnet, da den er ekstremt tør. Det er nødvendigt at have en god barberhane, så den har flere blade, jo mere jo bedre. Og når vi har alt for hånden, kan du begynde den intime procedure.

2. For at hårene skal blødgøre, skal de fugtes med varmt vand og lidt damp i 5-10 minutter, så de bliver blødere og lettere at barbere.

3. Påfør derefter gel- eller barberskum til hele bikiniområdet og vent yderligere fem minutter.

4. Nu er det tid til at komme ned til det vigtigste. Barbering af hår skal være i retning af deres vækst, ellers vil der være alvorlig irritation.

5. Når alle hår er blevet barbert, skylles overskydende sæbe af med varmt vand, blødt tørt med et serviet eller et håndklæde og smør huden med enten en fugtighedscreme eller en særlig eftershavebehandling for følsom hud.

Skal jeg barbere lykken hos en mand, og i så fald hvorfor

Til intim hårklipp er mænd tvetydige. En bedre ikke at antyde på en renskåret lyske, du kan forårsage en storm af negative følelser, de forstår bare ikke, hvorfor det skal gøres. Men andre repræsenterer ikke deres liv uden barbering i lyskeområdet. Mange mænd nægter at barbere deres lyske på grund af frygten efter proceduren for at få irriteret og en masse negative følelser i forbindelse med det. For at undgå omfanget af negativitet, bør du vide, hvordan man barberer lysken hos en mand.

Det er hensigtsmæssigt at barbere hver eneste person selv.

Fremkalde skønhed selv

For at barbere lysken korrekt behøver du ikke særlige færdigheder eller har uddannelse af mesterens intime hårklipp. Bare se på videoen, kendskab til en række regler - og alt vil vise sig. Barbering lysken hos en mand kan hjælpe anden halvdel. Altså:

 1. Først og fremmest sæt dig selv en times fritid. Snart, når du har fyldt din hånd, vil du hurtigere klare dig med din lyskes barbering, men for ensomhed er det nødvendigt.
 2. Arm dig selv med en trimmer, i ekstreme tilfælde med saks og trim håret i lysken i en længde på cirka en halv centimeter eller mindre. Du kan selvfølgelig ikke bruge trimmeren og saksen, men i dette tilfælde vil barbermaskinen hurtigt blive tilstoppet med hår.
 3. Påfør en speciel barbergel på pubis og pungen.
 4. Tag en ren barbermaskine. Det er ikke nødvendigt at barbere håret i lysken med en gammel barberkniv, da der opstår irritation. Det vil være korrekt, hvis en ny barberkniv anvendes.
 5. Da proceduren med barbering du sandsynligvis bruger i badeværelset, skal du åbne varmt vand. Skylning af barbermaskine i varmt vand giver dig mulighed for at barbere godt og med minimal ubehag.
 6. Nu kan du barbere dig. Undersøg hudtekstur. Begynd at fjerne hår med lette bevægelser. Huden i det område, hvor barberingsprocessen er, er det værd at holde i spændt tilstand, så det bliver lettere at barbere og undgå nedskæringer. Detaljerede oplysninger, du har allerede set videoen.
 7. Skyl maskinen fra tid til anden med rindende varmt vand.
 8. Når barberingen er færdig, skal du grundigt vaske af skum og hårrester. Tør det tørre, og påfør en speciel irriterende gel på huden.
  I fremtiden er det ikke nødvendigt at tillade vækst af tæt vegetation, og gentage barberingen, og sakse med trimmer vil ikke være nødvendig.

Denne procedure kræver ikke specifikke færdigheder.

Barberingsproceduren er ikke kompliceret, og detaljerede oplysninger er offentliggjort på videoen:

Første gang efter barbering vil det være meget kløende. Kombiner ikke disse steder og derved forårsage irritation. Det er nok at barbere igen eller smøre kønsområdet med en speciel creme. Men efter en række procedurer vil kløe gå væk - huden vil blive brugt.

Stol i en professionel

Hvis det for en eller anden grund er lysken i sig selv umuligt at barbere, så er der i sådanne tilfælde adgang til forskellige skønhedssalers ydelser. Master for en vis mængde vælger ikke bare lyske, men også i stand til at lave et intimt hårklipp. Hvad kræves af en mand:

 • Vælg en salon og master. I dette tilfælde kan du, og du er nødt til at stole på udtalelsen fra anden halvdel.
 • Tilmeld dig et intimt hårklipp.
 • Det anbefales at have sex før de går på salonen, hvis du selvfølgelig ikke vil demonstrere dit oprindelige medlem til mesteren.
 • Før du går til salonen, skal du tage et bad.
 • Stol på mesteren og slapp af.

I salonen kan du udover almindelig barbering tilbyde fjernelse af vegetation med voks eller specielle cremer. Valget af hvordan man barberer lysken, forbliver for manden. Hver metode har sine egne egenskaber. Voks hårfjerning er smertefuldt, og efter brug af cremer er der allergiske reaktioner.

En mand kan ikke genkende barberhule, men nogle gange i livet er der situationer, hvor lysken lysken er påkrævet uanset ønsket af repræsentant for det stærkere køn. I grund og grund er denne procedure udført før kirurgisk indgreb eller i behandlingen af ​​forskellige sygdomme. Det er selvfølgelig muligt at overdrage lysken til medicinsk institutioners personale, især hvis man ikke har kendskab til, hvordan man barberer en lyske eller hvordan man selv gør det. Men under alle omstændigheder vil viden og video ikke være overflødig.

Mænds hår i det intime område

I den moderne verden er det meget vigtigt at have et pænt og velplejet udseende. Derfor gives den mandlige krop ikke mindre opmærksomhed end kvinden. Mange fyre ser deres udseende, idet de ikke overvejer at dette er en slags uanstændig besættelse. Og omsorg for dig selv indebærer altid hygiejne og styrer hårets vækst på din krop.

Velplejede vikinger

Fra tidernes morgen har mænd altid været berømte for deres brutalitet, smukke skæg og hårede krop. Men nu, selvom du er en alvorlig viking i din sjæl, er det vigtigt at følge dig for at være sund og attraktiv. I stigende grad stiller mænd spørgsmål på siden af ​​barbering: skal vi slippe af med kropshår?

Hvis der i armhulerne er mange mænd, der regelmæssigt tager sig af hinanden, og ikke overvejer dette som en "ikke-mandlig besættelse", så bør et sådant pikant emne som "hår i kønsområdet" diskuteres så meget som muligt.

De vigtigste grunde til at slippe af med hår i det intime område

Ca. 70% af fyre ser deres intime haircut, tøv ikke med. Men grundene til hver enkelt person. Dybest set bliver en mand fri af håret, fordi:

 • Han var bare vant til at tage sig af sig selv og hans hygiejne.
 • Han arbejder i et modelleringsbureau.
 • Han kan lide at eksperimentere med sit sexliv.
 • Han lytter til hans kæreste ønsker.

Den opfattelse, at alle homoseksuelle mænd slipper hår i den intime zone, og omvendt er manglen på vegetation på kroppen et tegn på homoseksualitet, er en myte og ikke mere.

Hver mand har en grund til at passe på sig selv stærkere end seksuel orientering.

Hvad er hår i kønsområdet for?

Der er flere grunde til, at du har brug for hår i kønsområdet:

 • Først og fremmest er det beskyttelse mod mekanisk skade. Ud fra perspektivet af evolution er seksuorganet den vigtigste del af kroppen af ​​et sundt individ. I en normal livsstil opstår friktion, der fører til ble udslæt. Hår forhindrer friktion.
 • Varmebeholdelse og afkøling. Hår er den største naturlige opfindelse, der hjælper med at holde varmen på overfladen af ​​huden eller bidrager til udledningen af ​​sveddråber.
 • Holding feromoner. Sammen med senere udstråler kønkirtlerne de såkaldte feromoner, specielle stoffer, der hjælper med at tiltrække seksuelle partnere i parringsperioden til hudens overflade. Takket være hår lider feromoner på din krop et stykke tid og giver dit naturlige udseende attraktivt.
 • Naturlig hygiejne. Da dyr og hule mænd ikke havde nogen anelse om, hvad intim hygiejne var, tog naturen sig selv af, at de mest ømme dele af kroppen var dækket af hår, hvilket begrænsede adgangen til snavs eller bakterier til huden. Nu er denne funktion af hår mere end ubrugelig, fordi en person giver meget mere gavn for sig selv og plejer sig selv ved hjælp af hygiejneprodukter i stedet for at stole på moderens visdom.

Arbejde er ikke en ulv - det tolererer ikke uld

Kast ikke intim hygiejne, især hvis dit arbejde indebærer tilstedeværelsen af ​​et æstetisk legeme. Skuespillere og modeller er forpligtet til at holde styr på din krop, og hvis du tilhører denne kategori af mennesker, bør du straks slippe af med hår.

Finesserne af Kamasutra

De to sidste årsager til hårfjerning kan kombineres til en sexforgiftning af dig og din partner. Ca. 80% af kvinderne vil gerne have deres mænd til at slippe af med hår i det intime område, men ikke alle beslutter at sige det. Mænd bør tænke over at opgive principperne for den "virkelige mand", da der er mange fordele i dette:

 1. Med ren hud uden hår er det meget nemmere at rydde op før sex, uden at forlevere din partner med en ubehagelig lugt eller noget andet.
 2. For meget kompleks barbering kan det medvirke til visuelt at forøge kønsorganet, da det virker meget mindre i bushen.
 3. I nærværelse af en velplejet penis er det lettere at overtale en partner til oralsex.

Og hvis du stadig beslutter dig for at slippe af med vegetationen, så skal du gøre det så sikkert som muligt.

Sådan fjerner du håret i det intime område

Barbering er ikke den eneste vej ud. Der er mange moderne måder at fjerne hår til enhver smag:

 • Shugaring. Dette er fjernelsen af ​​hår fra roden ved hjælp af en pasta baseret på honning eller sukker.
 • Voks. Root hårfjerning med voks eller voks erstatning.
 • Laser hårfjerning. Ødelæggelse af hårsække med en laser. Flere procedurer i salonen hjælper dig med at glemme uønsket hår.
 • Epilering. Eksponering af follikelet ved termisk stråling. Denne procedure er sikrere end laser hårfjerning, men for at permanent fjerne hår, skal du besøge flere procedurer.

For at gøre resultatet bedre kan du kontakte en specialist i salonen, men hvis du ikke har en sådan mulighed, så er barbering den bedste mulighed i dit tilfælde.

Den første barbering er en grund til regelmæssig barbering.

- Mor, jeg skar æggene!

- Søn, skræm ikke mor, sig: Er du på badeværelset eller i køkkenet?

Hvis du vælger at barbere i det intime område for første gang, så ved at du skal gøre det regelmæssigt. Håret vil vokse hurtigt igen, og huden vil blive dækket med hakket børster.

For at undgå skade vælges den position, der er mest behagelig for dig.

 1. Det første du bør gøre før barbering er at finde den mest komfortable og stabile position. Du kan sidde på en stol, sidde i brusebadet og bedre - ligge i badeværelset. Din position skal være så stabil som muligt, så du ikke ved et uheld bliver skadet. Hvis du har et bad, så ligger det i det, der giver dig fri adgang til kønsorganerne uden spændinger i hele kroppen.
 2. Før proceduren er det nødvendigt at dampe huden. Porerne åbner, håret bliver blødere, og chancen for at dyrke dem ind i huden vil være minimal. Et varmt boblebad er din bedste ven i denne situation.
 3. Hvis du har en personlig jungle, så brug en saks, for ikke at ødelægge barbermaden med langt hår. Trim dem forsigtigt og smid dem i skraldespanden for ikke at lukke vasken i badeværelset.
 4. Brug en speciel shaving gel købt på forhånd. Det er bedre at få en gel til følsom hud. Påfør produktet til håndleddet og vask det ikke i flere minutter. Hvis der ikke er nogen allergisk reaktion, kan den anvendes på kønsområdet. Barbering gel vil blødgøre hårstrukturen, og barbering vil være mindre smertefuldt eller endog behageligt for dig.
 5. Barber afslappet og meget omhyggeligt mod hårvækst. Skyl shaveren ofte og rengør den om nødvendigt. Selve barbermassen skal være skarp, så barbering giver dig ikke smerte og gør dig ikke båret med sin ufrugtbarhed.
 6. Brug et spejl til ikke at gå glip af et enkelt afsnit, ellers vil det se uæstetisk ud.
 7. Efter barbering skal der anvendes en særlig "after shave" for at reducere sandsynligheden for irritation på huden.
 8. I intet tilfælde må du ikke bære slankende eller tætsluttende undertøj og undertiden smøre det intime område med en fugtighedscreme.

Mulige konsekvenser af intim barbering

Kan du huske første gang du barberede dit ansigt? Flere mindre nedskæringer, irritation, ubehagelige stubbe om få dage... Alt dette venter dig i det intime område. Hvis barbermaden i uhensigtsmæssige hænder efterlod et dybt blødt snit på penis eller testiklerne, skal du straks træffe foranstaltninger, men det er bedre at straks kontakte en kirurg.

Hårfjerning fra roden indebærer som regel sådanne ubehagelige konsekvenser som indgroet hår. Genitalområdet er særligt ømt, derfor er det mere tilbøjeligt til at indtage hår under huden. Hvis du beslutter dig for hårfjerning hjemme, skal du dampe huden i badeværelset, gøre en lys massage med fingrene under og efter proceduren.

Hvis du har følsom hud, er muligheden for hårintræthed i huden og efter barbering ikke udelukket. Med fuldstændig hårfjerning, for eksempel med voksepilation, er dette et meget farligt og smertefuldt fænomen, da håret selv ikke vil finde vej til at komme ud af epidermis. Og efter den sædvanlige barbering kan spidsen af ​​håret simpelthen ikke komme ind i hulet i poren og stanse sin vej sammen.

Barbering kan forårsage ikke kun irritation, men også indvækst af hår i huden. Denne konsekvens er ubehagelig, men ret reversibel og ikke farlig.

Video: Sådan barberes det intime område

Fortryder aldrig hvad du gjorde. Du er velkommen til at elske og pleje din krop. Der er ikke noget skammeligt eller pinligt over det. Resultatet er præcis som dig og din seksuelle partner. Selv hvis du beklager, at du havde barbert den intime zone, vær ikke foruroliget, fordi håret vil vokse meget hurtigt, og du vil ikke engang huske på den mislykkede barberingsoplevelse.

Barbering i lyskeområdet for mænd: Hvor god er denne procedure, og hvordan gør man det rigtigt?

Barbering i lyskeområdet forårsager altid varme mandsporer. Spørgsmålet "at barbere eller ikke at barbere" i dens intensitet er ikke ringere end Shakespeare passioner. Nogle mennesker tror, ​​at barbering lysken er æstetisk og hygiejnisk, andre at den barberede lyske er en indikator for tilstedeværelsen af ​​pubic lice og "frodigheden" af sin ejer. I mellemtiden kan barberhule give mænd, der har besluttet sig for dette trin, mange fordele. Og enkelheden ved denne enkle procedure vil være i stand til at indpode hos mænd en ny vane, lige så almindelig som at børste tænderne.

Artiklens indhold:

Fordelene ved barberet lyske

 • • Uanset hvad de siger, forbedrer den barberede lyske stadig personens personlige hygiejne. Det er ikke for ingenting, at alle pornostjerner har jævnt barberede dicks;
 • • Det er lettere for mænd at overvåge det barberede bikiniområde med hensyn til renlighed, og derfor vil partnernes orale sex med denne enhed være mere behageligt;
 • • Barberet lyske fjerner infektion med kaukasiske lus, og det øger også penisvisuelt visuelt! Måske er det sidste argument det mest overbevisende at begynde at barbere lysken.

Shave lysken rigtigt

For at barbere lykken korrekt og undgå ubehagelige irritationer på huden, skal du omhyggeligt forberede dig til barbering.

 • • Før proceduren skal du tage et varmt brusebad og derved opnå damp og rensning af huden;
 • • Næste skal du trimme eller sakse alt hår i bikiniområdet til en halv centimeter størrelse med en trimmer eller sakse. Dette er nødvendigt for at eliminere hårets klæbning i barberbladene;
 • • Derefter med en barberingsgel til sart hud, dække lysken og barbering med en skarp hårvækstmaskine;
 • • Hvis du barberer mod vækst, tager hudirritation ikke lang tid;
 • • For ikke at ridse pungen skal huden på den strammes;
 • • Første gang du barberer lysken, vil det være meget langsomt og tidskrævende. Men hvis du laver barberingen "i gang", bliver den efter flere gange normal og hurtig.

Hvis du ikke ønsker at barbere din lyske selv

 • 1. I tilfælde af, at det på grund af nogle omstændigheder er ubelejligt eller umuligt at barbere lysken alene, kan manden bruge en professionel service. Hvis skønhedssalonen giver en lignende service, er mesteren i stand til at gøre ikke kun en god lyske barbering, men også en intim hårklippning.
 • 2. Men hvis selv i en skønhedssalon, der møder barbermanden med det seksuelle organ, virker uvenlig over for ejeren, kan han bestille lyskædning af lysken eller fjernelse af hår fra et bikiniområde med specielle cremer.
 • 3. Ulempen ved de nyeste metoder er, at voksaflejring er en procedure, ofte ledsaget af umenneskelig smerte, og når der anvendes cremer, er allergiske reaktioner, hvis det ikke er nødvendigt, et sted at være.

Den korrekte og effektive lyskeberberingsproces er ikke en særlig kompleks videnskab. Resultatet af denne ukomplicerede tilgang er imidlertid det hyggelige udseende af det seksuelle organ, som ingen smuk kvinde kan modstå.

Fotozhaby: Mand med agurk

Billedet gik til Picaba, nåede Reddit og blev meget populært.

Den 1. september offentliggjorde brugeren "Picabu" sashok43 billeder fra et sommerhus i Kirov-regionen. Han gjorde opmærksom på agurken af ​​usædvanlig form, der voksede i et af drivhusene. Ifølge forfatteren er grøntsagen ægte, bare "en slags kinesisk" sort.

Ifølge ejeren er agurker af denne sort lækre, meget gode til saltning, denne form for agurker voksede ikke længere.

I kommentarerne estimerede de agurk i form af et spørgsmålstegn og lavede flere fotojob. Særligt vellykket var billedet med "Riddler" fra tegneserier og film om Batman.

Sådan barberes et skæg med en skrivemaskine

Fuld information om "hvordan man barberer et skæg med en maskine" - alt det mest relevante og nyttige i dette problem.

Trin-for-trin instruktion: hvordan skære skæget med en hårklipper eller trim det fint, når du justerer?

Et skæg er en stilfuld og fashionabel del af billedet af en moderne mand, som giver kammerat og attraktivitet til ejeren. Men det ser smukt ud med korrekt pleje og pænt design.

Pleje omfatter også nødvendigvis et hårklipp.

Uanset skægets længde skal den skære regelmæssigt, så når håret vokser, vil det ikke miste form og pæne udseende.

En af de mest overkommelige måder at trimme et skæg på er en hårklippemaskine.

Forberedelse til et hårklipp

For at gøre dette skal du følge nedenstående procedure:

 1. Du skal først vaske skæget med et særligt skæg og overskægshampoo. Hvis du ikke har mulighed for at købe en speciel shampoo, kan du bruge de sædvanlige mænds shampoo til hår.
 2. Efter vask skal håret behandles med blødgørende midler for at passe på ansigtshår. Til dette formål anbefales det at anvende olievæske.
 3. Hvis skægets længde overstiger 3-4 centimeter, skal du kaste det så forsigtigt som muligt, før det skæres. Dette er nødvendigt for et ensartet og behageligt hårklipp, ellers vil der være mange uregelmæssigheder og andre fejl.
 4. Endelig skal du tørre skæget med en hårtørrer eller på en naturlig måde. Du kan ikke skære det vådt, fordi vådt hår opfører sig anderledes end tørt hår. Dette kan i høj grad påvirke resultatet af hårklippet, og ikke til det bedre.

Hjælpeværktøjer

Du skal helt sikkert bruge følgende ekstra værktøjer:

 • Der vil være brug for en trimmer eller en barbermaskine til konturerne.

Du kan også markere konturerne med en clipper, men en trimmer eller en barbermaskine vil klare denne opgave meget bedre.

Det er også meget mere bekvemt at trimme et overskæg med en trimmer.

 • Kombinationskam, hvor den ene halvdel har sjældne tænder, og den anden - hyppig.

  En sådan kam kan findes i enhver butik, men det vigtigste er, at din kam kan klare sig godt med at kæme et skæg. Også kammen hjælper med at udføre nøjagtige lige linjer.

  For at gøre dette skal du bruge et hårklipp på en kam.

 • Små, men skarpe frisør saks vil hjælpe med at udføre fint arbejde: Med deres hjælp kan du give dit skæg en perfekt form og fjerne individuelle klæbende hår.

  Det kan selvfølgelig gøres med en almindelig maskine, men du risikerer at afskære mere hår, end du har brug for, kun ved at bruge det.

 • Hold en tør barberingsbørste, en rystebørste eller et tørt håndklæde klar til at børste dit allerede trimmet hår ud af dit skæg og ansigt.

  Fjernelse af skåret hår hjælper med at se, hvad der sker under skæreprocessen, og du kan straks foretage korrigerende forandringer, hvis der er en fejl et sted, for eksempel er der opstået en ruhed i et område.

 • Spejlet Selvfølgelig skal du se dig selv i spejlet for at kunne klippe skæget ordentligt. Dette er især vigtigt for at opretholde symmetri. Det anbefales at bruge et stort spejl. Du kan også bruge et lille forstørrelsesspejl som en hjælpeplade.

  I dag er der et stort antal forskellige værktøjer af den mest forskelligartede kvalitet fra de mest forskellige priskategorier på markedet.

  Det er trods alt kendt, at miser betaler to gange. Den ideelle løsning er at finde en kvalitet og samtidig billig maskine og trimmer. Og i ekstreme tilfælde, i stedet for frisør saks, kan du bruge skarpt skærpet papirvarer saks med små smalle blader. Sådanne værktøjer er helt egnede til hjemmebrug.

  Sådan trimmer du et skæg med en hårklipper?

  Af forskellige årsager er det ikke altid muligt at skære skæg af en mesterbarber. Hvis skæget har en lille længde, som skal opretholdes og justeres fra tid til anden, kan dette gøres alene ved hjælp af en klipper.

  Trin for trin haircut:

  1. Efter den nødvendige forberedelse skal du omhyggeligt kaste skæget for hårvækst.
  2. Afhængigt af skægets form skal du identificere de områder, der vil blive skåret. Dette kan være hele skæget eller dets enkelte dele: basen, overskæget eller tanke.
  3. Vælg en passende dyse for at skabe den ønskede længde. Normalt i sættet med maskinen er der dyser, der efterlader hår med en længde på 3, 6, 9 og 12 millimeter lang.
  4. Begynd at klippe med kinderne. Maskinen skal bevæge sig i retning mod vækst af hår, fra hagen til ørerne. Du bør ikke forsøge at skære det hele på én gang, rækkefølgen og rækkefølgen af ​​handlinger er vigtige for en kvalitet haircut.
  5. Hver gang børster håret af dit ansigt for at se resultatet og foretage de nødvendige ændringer i tid.
  6. Når håret på en kind er skåret til den ønskede længde, skal du skære hår på den anden kind. Gentag de samme trin.
  7. Start håret skære på nakken og underkæben. For at gøre dette skal du løfte dit hoved op og stramme huden. Maskinen skal bevæge sig fra bunden til toppen, først i midten, fra Adams æble til hagen og derefter på siderne af nakken mod kinderne.
  8. Stræk huden på hagen og trim håret med en skrivemaskine mod deres vækst.
  9. Stræk underlæben og skær forsigtigt gennem hagen og forfra (hår vokser mellem hagen og underlæben).
  10. Stret din overlæbe og barber din overskæg med blide slag mod hårvæksten.
  11. Ryst dit hår og sørg for, at dit skæg er fri for ikke-trimmet områder, stød og andre defekter. Hvis der er nogen, skal du gennemgå disse steder igen med maskinen. Små fejl kan elimineres ved at skære enkelte hår med en saks.
  12. Fjern vedhæftet fil fra maskinen og markér de øvre og nedre konturer, barber det overskydende hår under nul.
  13. Tør forsigtigt af alt skåret hår, vask, vask dit skæg med en speciel shampoo, tør det med en hårtørrer.

  Trim smukt hjemme

  Hvis du ikke har mulighed for at gå til en professionel barber, kan du prøve at justere skæget selv med en hårklipper. Forsig ikke også den hjælp, som de nærmeste mennesker kan give dig: For eksempel kan du stole på din kæreste til at trimme vanskeligt tilgængelige områder.

  For at korrigere skægets form med en maskine skal du udføre følgende aktionsrækkefølge:

  1. Forbered dit hår til skæring og omhyggeligt kam det til hårvækst.
  2. Afhængigt af den ønskede længde og form, udpeger du selv de linjer, der skal skæres.
  3. Kig i spejlet og indsæt kammen i skæget langs den ønskede linje og gentag de konturer, du har tegnet.
  4. Kør maskinen langs kammen og skær håret ud mellem tænderne. Dette giver dig mulighed for at afskære overskydende hår og skabe en klar oversigt over den valgte skægform.
  5. Når du udfører et hårklipp, skal du sætte kammen i den ønskede vinkel i forhold til haklinien og underkæben. Denne vinkel afhænger af skægets form. For eksempel bør kammen holdes i en skarp vinkel til haklinjen, når resultatet er skarp kile, når man justerer et skæg "ænderhale".
  6. Hvis der er et skarpt vinkel, kan det glattes med en skrivemaskine eller sakse. Samtidig bør du forsøge ikke at begå en fejl og ikke afskære for meget, ellers kan skægets længde efter justeringen betydeligt falde.
  7. Trim overskæget på kammen.
  8. Når skægformen endelig er indstillet, skal du markere de øverste (og om nødvendigt de nederste) konturer, så du bør fjerne den overskydende stubbe.

  3 bedste måder at øge PENIS!

  1. Den mest effektive og beviste - creme Titan gel. Bloggere skriver meget om ham, vores anmeldelse kan læses her.
  2. Du kan bruge forskellige øvelser for at øge penis.
  3. Og selvfølgelig er den kirurgiske vej den farligste.

  Stor størrelse til dig venner!

  Hvordan pleje?

  Udover hårklipp og formændringer omfatter skægpleje mange andre ting.

  Ved at følge disse anbefalinger, vil du være i stand til at bevare dit skæg i fremragende stand og opretholde et velplejet, pænt udseende:

  • skægkamming er en obligatorisk daglig procedure. Uden det vil håret gå galt, skæget får et sjusket, vildt udseende.
  • Fra tid til anden skal skæget vaskes. Brug specielle shampoo til dette. Overdrive det ikke: vask skal udføres, da håret er forurenet.
  • At give hår blødhed og lydighed ved hjælp af forskellige værktøjer, såsom olie-væske.
  • Hvis et skæg i løbet af dagen ofte er disheveled og har tendens til at miste form, skal du ikke forsømme stylingen. Til disse formål skal du bruge soft fix voks.

  Nyttig video

  Funktioner skæg barbering kan ses i videoen nedenfor. Nyd dine venner!

  konklusion

  En frisyre og især justeringen af ​​skægets form vil dog være meget mere kvalitativ i en frisørsalon. Hvis du har mulighed for det, er det bedre at søge hjælp fra fagfolk.

  Men hvis du ikke har sådanne midler, og hvis du er sikker på hårdheden af ​​din hånd og øjets nøjagtighed, så er det muligt at prøve at skære skæget selv. Det vigtigste er ikke at være bange, vær tålmodig og fuldfør arbejdet påbegyndt. Derefter vil selvplejen give dig et stilfuldt og pænt udseende med den rette dygtighed og en del erfaring. Et smukt skæg er trods alt ejerens stolthed og værdighed.

  Se unøjagtigheder, ufuldstændige eller forkerte oplysninger? Ved du hvordan man laver en artikel bedre?

  Vil du foreslå at offentliggøre fotos om emnet?

  Vær venlig at hjælpe os med at gøre webstedet bedre! Efterlad en besked og dine kontakter i kommentarerne - vi vil kontakte dig og sammen gøre publikationen bedre!

  • Max - trin for trin instruktioner til brug af byrdeolie til skægvækst samt billeder før og efter proceduren 1
  • YevgenyS - "Ja" eller "Nej": Har piger som skæg af fyre? 2
  • Bablofil - Skæg og overskæg trimmer - hvordan man vælger? 1

  Online magasin fra mænd til mænd.

  Vi diskuterer alle relevante spørgsmål: kvinder og deres forførelse, sport, livsstil, mænds sundhed og meget mere.

  Sådan barberes skæg og overskæg: Hvilken maskine du skal vælge, og hvordan man skal ordentligt og pleje efter proceduren

  Stilfuldt udseende er længe ophørt med at være en prioritet kun for kvinder. En velplejet og pænt barberet mand opfattes af samfundet som en seriøs, respektabel person.

  Og nogle mænd dyrker skæg og giver dem forskellige former, hvorved deres individualitet og stilfølelse fremhæves. Denne tendens har ført til, at mange saloner tilbyder tjenester til modellering af mandlige vegetationer.

  Men kun få mennesker ved, at der ved hjælp af moderne apparater, barbering af skæg og skæg, samt formgivning af dem, kan laves hjemme. Det vigtigste er at kende de grundlæggende principper.

  Skæg og overskæg: modellering

  Styling eller modellering af ansigtshår gøres ved hjælp af specielle enheder, der med succes bruges hjemme.

  En trimmer er en enhed, der arbejder på samme princip som en professionel hårklipper, men den er designet til at skære korte hår fra et ansigt og andre dele af kroppen.

  Selvfølgelig er modellering af skæg og overskæg en ret kompliceret proces. Det kræver ikke kun forfining, men også specielle færdigheder. I det store og hele er dette en hel kunst, der længe har været betragtet som en ædle sag og videreført fra generation til generation.

  Ved hjælp af skæg og overskæg kan du både vælge en individuel stil og skjule nogle fejl. De vigtigste retningslinjer for at bestemme stilen er:

  Simuleringen består af flere trin, men formen er oprindeligt bestemt. For eksempel vil lyshudede mænd med mørkt hår passe til et lille skæg og rene barberede kinder. Og på det tynde ansigt vil det være ret godt at se et bredt skæg. Men klumpede mænd er mere tilbøjelige til at have et skæg i form af en inverteret trapezformet eller en kegleformet.

  Dem, der lider af disproportion af næsens form, anbefales en sådan ulempe at skjule overskæget. Hvis ikke for høj og lang næse, er det bedre at bære smal lang (såkaldt engelsk) overskæg. Desuden jo længere næsen er, jo længere skal ansigtshår være.

  Hvis næsen er høj og stor, vil den rette en frodig overskæg. Krummet lang overskæg hjælper med at skjule ansigtets fylde. Og for dem, der har for fulde læber, kan de være lidt dækket af overskæg. Hertil kommer, at når man vælger en formular er det nødvendigt at tage hensyn til placeringen af ​​øjenbrynene, øjnene, hagen, kindbenene, ørerne, næse og mund.

  Når formularen er valgt, er det nødvendigt at forberede vegetationen til skæring - at vokse hår. Og det er ikke nok bare at stoppe med at barbere dem væk - du skal passe på dit hår og huden. For at folliklerne skal få nok næringsstoffer, skal huden være fugtet. Før du vokser, er det nødvendigt at helt barbere skæget ud.

  Når hårene vokser lidt, kan du begynde at modellere. I løbet af denne periode skal håret skæres hver 5-7 dage, hvilket giver skæget den ønskede form. Det er nødvendigt at overholde følgende regler:

  1. Kort vegetation skæres altid mod hårvækst.
  2. Lang vegetation er altid malet.
  3. Pas på - brug specielle shampooer og regelmæssigt børste dit skæg.

  Sådan barberes skæg og overskæg

  Før du begynder barbering, skal du vælge et værktøj, der passer til dig. Mange mennesker foretrækker stadig barbermaskiner med farlige blade, men efterhånden mister de deres popularitet, da de hurtigt bliver stumpe, og de erstattes af mere moderne og praktiske enheder.

  Hvis du skal barbere skæget med en trimmer, mens du forlader en lille børste, skal du fjerne beskyttelseshætten fra enheden og barbere fra øret nedad. Når du arbejder med dette værktøj, skal du følge disse regler:

  • trimmeren skal altid være i en vinkel;
  • Flyt værktøjet fra den ene kant, startende fra øret;
  • bevægelser skal være glatte, skarpe bevægelser er ikke tilladt
  • nakke trimmer er bedre ikke at barbere, for denne brug en barbermaskine.

  Denne video viser tydeligt, hvordan man selv skal forme et skæg med en barbermaskine, en saks, en kam, en skrivemaskine og to dyser 6 mm og 3 mm.

  På en dag vokser en mands skæg og overskæg med 3,8 mm (med 13,8 cm om året). Med en daglig barbering er ca. 65 mg vegetation barberet, hvilket i 500 år er 500 g.

  Saks kan kaldes en klassisk frisør. Før trimmers udseende, brugte de barberen til at forme skæg og overskæg. At passe på ansigtshår på ansigtet af huset, vil almindelig sakse ikke virke, for dette skal du have et særligt frisørværktøj.

  Selvfølgelig vil helt af med vegetationen med sakse ikke fungere, men for at give den den ønskede form er det helt muligt.

  Den grundlæggende regel, der skal følges ved brug af saks - aldrig skære våd vegetation. Vådt hår kan barberes mere end nødvendigt.

  Sådan trimmer du et skæg med en saks, se i denne video:

  Når du skærer med sakse, skal du have en kam (kam), hvorigennem håret passerer og skæres langs yderkanten. For at symmetrisk skære skæget skal du starte fra øret og bevæge sig i retning af hagen. Den samme procedure gentages på den anden side.

  Razor (nul)

  Ca. 95% af mændene bruger en normal barbermaskine til at barbere et skæg, da det er det, der giver dig mulighed for bedre at fjerne overskydende vegetation.

  For at få det mest rene ansigt, bedre at barbere om morgenen. Før proceduren er det ønskeligt at vaske med varmt vand og blødgøre huden. Dette vil medvirke til at gøre børsterne blødere og barberingsprocessen bliver lettere.

  Efter at forberedelsen er gået, påføres et serviet fugtet med varmt vand på ansigtet, så påføres skum på ansigtet. Dette gøres ved at massere bløde bevægelser. Skum dækker alle de steder, du har brug for at barbere.

  Ved barbering af et skæg udføres maskinen i retning af hårvækst til hagen. Ved barbering skylles maskinen i varmt vand.

  Efter skæget er barberet, gå til nakke og hageområde. For grundigt barbering denne del, er hovedet vendt tilbage og barbert i retning fra hagen til nakke.

  Når skægskæringen er færdig, kan du fortsætte til overskæget. I denne zone er børsterne meget hårde, så du skal holde skummet lidt, så det blødgør håret. Derefter vaskes skummet af med varmt vand og påføres igen. Whiskers barberer med blide bevægelser fra top til bund.

  Korrekt pleje efter barbering

  For at det barberede ansigt ikke skal være "fuld af" irritationer, og skæg og overskæg vokser godt, har de brug for særlig pleje.

  Skæg og skæg

  Det er nemt at tage sig af overskæg og skæg, det vigtigste er at gøre det hele tiden. Samtidig overholder de grundlæggende regler - de vaskes hver dag. Det er bedre at gøre dette med almindelig shampoo, og efter vask skal du skylle vegetationen med balsam. Dette vil medvirke til at fjerne statisk elektricitet og gøre vegetationen blødere.

  Aftershave pleje

  Efter barberingen af ​​skæg og overskæg skal ansigtet skylles grundigt og derefter påføre lotion. Efter barbering må der ikke påføres cremer, da dette kan vise sig. Cremen påføres 15 minutter efter, at huden er blevet smurt med lotion.

  Korrekt pleje af trimmeren

  For at trimmeren skal vare længere, er det nødvendigt at tage sig af det, som en almindelig skægbearbejdningsmaskine. Som regel indgår en rengøringsbørste i sættet, og producenterne anbefaler at vaske dette apparat under rindende vand (nogle trimmere kan bruges lige i brusebadet).

  Derudover anbefales det at smøre bladene med olie en gang om ugen. Dette er i princippet hovedvæsenet.

  Korrekt pleje af ansigtshår hjælper ikke kun radikalt med at ændre et menneskes udseende, men afspejler også sin stilling i samfundet. Vær derfor ikke bange for at eksperimentere, og du kan sikkert begynde at overvåge deres udseende derhjemme. Og du har allerede kendskab til det grundlæggende i pleje, takket være vores råd.

  Beard trimmemaskine: Den mest omfattende guide

  Beard tårer tror ikke

  Hej kære nuværende og fremtid skægget!

  I denne artikel snakker vi ikke på alle barnlige samtaler, der lugter som godt færdig bøf og smøremiddel. Det vil være et spørgsmål om nutidens fordel - et skæg.

  Vi vil røre ved alle de brændende emner og fortælle dig hvordan du skal dyrke et skæg og hvordan man skal passe på det: Skære et skæg med en maskine, trimmer og andre værktøjer.

  Til at begynde med, Mr. Beard, lyt til praktiske råd:

  1. Lad skæget være alene og vask det hver dag. Dette er ikke nødvendigt, fordi daglig skægvask gør det sværere, da du vasker ud alle de naturlige olier, der giver hår, grupperet i skæg, lydighed. Så husk: vaske ud olie - du skader din kæreste, gør dit skæg et hårdt, ufølsomt kvæg.

  2. En gang om ugen skal du bruge hårbalsam. Han vil give din magiske skæg styrbarhed og fleksibilitet. Hvis du pludselig forsøger at sælge et specielt klimaanlæg til skægede mænd og deres skat, så ved du, at du og din baby bliver vildt bedøvet.

  3. Træd dit skæg til at vokse ordentligt. Gentag rosende kæmning i den rigtige retning vil give den den rigtige form, det er nok at gentage disse manipuleringer i 10-15 minutter om dagen.

  4. Skæget skal have pomp, men som fløde på bryllupskagen. Når du har indløst dit skæg for godt, skal du kaste det i forskellige forkerte retninger, da det normalt ikke lyver.

  Derefter, efter at den tørrer, kammer den som den skulle, og glat den med fugtige, blide, men trygge hænder. Du vil se, skæget bliver meget storslået end normalt.

  5. Mit skæg er sæbe - det kan give dit skæg en hidtil uset luftighed.

  6. Vær tålmodig og ikke genere med et skæg. Hvis du er træt af et frækt skæg, så du vil for evigt eller i det mindste midlertidigt fjerne det fra dit liv, så hun ville tænke på hendes adfærd, bør du tænke på det. Det er muligt, at dit skæg har en overgangsperiode. Snart bliver hun skør, vokser op, og hvis du er heldig, så efter et stykke tid vil alt komme tilbage til sit sted, og du vil leve i harmoni.

  7. Hvis skæget ikke adlyder, så skift skægets stil. Måske vil hun ændre sig, forsøge at ændre sin form og afskære de ulydige områder.

  "Baby og mig." Hvordan vokse og hente dit skæg

  Nøglen til succes er den rigtige tid til dyrkning af et skæg. Det bedste tidspunkt at dyrke et skæg er en ferie. Faktisk er dette en ideel mulighed, især fordi ingen af ​​dine kolleger eller klassekammerater vil plage dig med spørgsmålene "Hvorfor vokser du det?", "Hvad har du valgt at blive Santa?" Og vil ikke forkæle processen med din "Shave, du går ikke " Du har en tomat der. "

  Ligegyldigt hvor dumt det lyder, men begynder at dyrke dit skæg ved at stoppe barberingen. Absolut. Dette er den mest nyttige og korrekte ting, du kan gøre for dig selv og dit fremtidige smukke skæg. Selvom du har brug for et lille skæg, skal du lige ved at barbere dit mandlige ansigt alligevel, prøv at trimme hårene og røre ved barbermaskinen helt. Du vil helt sikkert skrue for meget, men ingen er ligefrem interesseret i dette. Den største fejl begået af begyndere er dannelsen af ​​et skæg på dets første vækststadium. Effekten af ​​det endelige resultat afhænger af, hvor længe du ikke rører ved dit skæg. Den anbefalede afholdelsesperiode er mindst en måned. Så vi løser ikke vores hænder, vi sidder og vokser med al vores styrke.

  Nå, dit skæg er vokset og modnet, og nu kan du give det form. For dette er det bedre og mere bekvemt at bruge et skæg trimmer. Så allerede i begyndelsen er det fornuftigt at tænke på en sådan nyttig erhvervelse. For at kunne bruge trimmeren har du brug for mindst en lille oplevelse, og derfor skal man ved første triumf være særlig forsigtig og forsøge at undgå en stærk forkortelse af skæget.

  De vigtigste steder, der skal gives særlig opmærksomhed ved udformningen af ​​en hårring, er den nederste grænse på nakken og den øvre grænse på kinderne. Selvfølgelig kan ikke alle mænd gøre dette, for for nogle kan skæget være frækt og hun kan endda tænke på noget: for eksempel vokse eller holde sig i forskellige retninger. Men med dette kan du nemt klare. Der er mange specialiserede værktøjer til pleje af dit skæg, og med deres rette brug er det helt muligt at temme skæget. Normalt er det alle slags balsam og skægolie (Beard Oil).

  I det første trin, når dit skæg lige er begyndt at luge, kan dit smukke og blide, som udseendet af en prinsesse, dit ansigt eller nakke meget godt kløe, og hvordan! Men du skal forstå, at det kun sker, fordi håret på ansigtet indtil videre er for kort og skarpt efter den sidste barbering. Det er derfor, ansigtets hud føles deres ender, men når hårets længde bliver længere, vil du glemme, at noget forstyrrer dig. Det er kun at vente (ca. en måned) for at afgøre, om du er en skægget mand eller stadig nægter det.

  Det er næsten umuligt at opnå et helt selv skæg derhjemme, og selv uden særlig viden og færdigheder. Så indtil du bliver freaked ud og ikke barberer, ryste hovedet, hvordan man nærmer sig processen med at skære din elskede og så kære og heller ikke at bruge penge på frisøren.

  Til skæg trimning hjemme, et stort spejl er et must. Måske skal du muligvis have et spejl med zoomfunktion. Hvis du foretrækker en trimmer, så ville en god mulighed være at købe en trådløs model. Din mor vil ikke være glad, hvis det på det afgørende tidspunkt af hårklippet drejer rundt om din tynde hals.

  Du skal også få en god, bred kam. Denne kam passer bedst til brug, hvor tænderne ligger tæt på hinanden. Der er forresten særlige kamme til overskæg og skæg.

  1. Våd skæget med vand og omhyggeligt kam det med den meget anbefalede kam til hårvækst.

  2. Trim det forsigtige hår forsigtigt og forsigtigt ud af det generelle system med skarpe saks.

  Af alle værktøjer til trimning af skæg er de fleste vant til at bruge en trimmer. Efter at have omhyggeligt kæmmet skæget, er det meget bekvemt at passere med en trimmer over hele ansigtet, lidt ved at berøre hårene.

  3. Så, efter at du har manipuleret de fremspringende hår, er det tid til at tæmme børstens længde. Til denne procedure vil du helt sikkert have brug for en kam, skarp saks, samme trimmer eller hårklipper med et sæt af vedhæftede filer (ideel).

  I frisør- og skønhedssaloner måtte du nok lægge mærke til, hvordan mesterne i deres håndværk arbejder med hår. Så med dit skæg og overskæg gør frisør det samme. Med en lille bevægelse af din hånd bør du børste den langs dit hår og fastsætte dens længde, og så tager du en saks, "chik-chik" og voila.

  Notabene: Trimmer bør røre stubben meget, meget omhyggeligt, for ikke at skære for meget.

  4. Nu er alting forbi, vask dit ansigt, vask alle de udskårne hår fra dit ansigt og tør det fornyede skæg. Derefter, en smule forvirret vegetation og forsigtigt skåret de slanke hår, der var skjult for dig under første indgang med saks.

  Alt. Nu har du et perfekt glat og elegant skæg.

  • Regelmæssigt, men på ingen måde daglig, mit skæg med samme shampoo, som du bruger til at vaske dit hoved.

  • Så snart du vasker af shampooen, skal du anvende balsam på skæget. Bare glem ikke at skylle håret godt med vand, hvis dette ikke er gjort, så kan apokalyptisk irritation på huden begynde. Det hår, der lever i skægget er naturligvis strammere end det på hovedet, så i dette tilfælde kan balsammen have mindre effekt på håret, men det vil stadig gøre dem lidt blødere.

  • Efter badning af skæget skal du tørre det med en blød, blød klud. Det anbefales ikke at tørre det, fordi det kan forårsage en stærk irritation af dæmonen. Men selve processen kan være ganske sjov.

  • Omhyggeligt med omhu for at kaste skæget med en bred kam med sjældne tænder (som de sagde).

  • Nu ser dit magiske skæg bare smukke ud, og du ligner en rigtig ren skægget mand!

 • Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

  Sådan lyser håret på hænderne