Sådan barber du en lyske til en mand - værktøjer, tips og tricks

Barbering af den male indinale zone har mange fordele:

 1. Med barbert hår i lysken bliver medlemmet visuelt større.
 2. En partner vil gøre mere villigt et slag på en barberet pubis på grund af manglen på hår, der ikke kan komme i munden.
 3. Manden, der barberede pubis, undgår ophopning af forskellige bakterier i det indinale hår.
 4. Der er ingen ubehagelig lugt, og testiklerne virker ved optimale temperaturforhold på grund af manglende hår.

Der er flere ulemper ved lyskalbering:

 1. Den største ulempe er irritation af lyskeområdet. Især om sommeren.
 2. Barbering tager meget tid og kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Som det fremgår af sammenligningen, er fordelene noget større. Men mange mænd, der har oplevet en engangs barbering, nægter at fortsætte det på grund af irritation, fordi de ikke vil opleve det igen.

Hvilke værktøjer bruges til barbering

Hårfjerning i det intime område kan udføres med forskellige værktøjer:

 • Depilator - lover den mest langsigtede mangel på hår. Men læger advarer om, at depilatoren, når den er fjernet, skaber et lille sår i stedet for hvert hår, som senere kan blive til forskellige infektioner. En anden ulempe ved depilering er følsomheden af ​​lyskeområdet, som ikke behøver at hyppige procedurer;
 • creme depilatory - ganske let at bruge. Men mange mænd, der er bekymrede for deres fødedygtige funktioner, foretrækker betyder, at de vil beskytte deres testikler og penis mod anvendelse af aggressive kemiske forbindelser. Hvis cremen kommer ind i det åbne kød, kan du blive brændt. Derudover er metoden ikke særlig behagelig og kan forårsage en allergisk reaktion;
 • trimmer - dens anvendelse er berettiget ved den første hårfjerning, når der er langt hår, der skal forkortes. Sørg for at bruge skægspidser. Med regelmæssig barberhule er brugen ikke retfærdiggjort, da den delikate hud i pungen let kan blive skadet;
 • engangs eller genanvendelig barberskrabbe. Det kan bruges uafhængigt uden hjælp fra ekstern bistand. Det anbefales at bruge selv af fagfolk;
 • Du kan også bruge en lige barberkniv - men for at bruge den skal du have en særlig færdighed, ellers er det nemt at skære dig selv.

Af disse værktøjer er den bedste mulighed en barbermaskin. Det er den mindst farlige, og dets brug kræver ikke nogen specielle færdigheder eller bruger ekstra penge til at købe dyre værktøjer.

Sådan forbereder du dig

Gruberberøring kræver særlig behandling, da denne zone er mest følsom over for en mand og derfor kræver omhyggelig forberedelse:

 • Før du begynder barbering af hår, skal du tage et varmt brusebad, takket være, huden bliver renset og fordampet;
 • hvis proceduren foregår for første gang eller ikke er blevet udført for længe siden, skal du tæve hårene med en trimmer eller en saks. Dette vil tillade færre hår at sidde fast i en barbermaskine;
 • Anvend derefter barberingshjælpen. Det anbefales at bruge præparater til sart hud;
 • Fortsæt til barberingsprocessen. Det er bedst at barbere sig langs hårets vækst. Maskinen skal være skarp. For første gang skal du planlægge, hvad der bliver brugt mindst en halv time.
 • bedst hvis fjernelsen udføres før sengetid. Dette vil gøre det muligt for huden at roe ned, reducere den efterfølgende irritation på grund af, at personen om natten flytter mindre, sveder ikke, og derfor er barberingsområdet mindre i kontakt med tøj.

Sådan barberes et intimt område for første gang.

Barbering i lysken er værd at overveje proceduren trin for trin:

 1. Først skal du afskære langt hår med saks eller trimmer. Jo kortere det viser sig at skære håret, jo lettere vil det være at barbere dem med en barberkniv. Følgelig vil irritationen af ​​linsens delikate hud være mindre.
 2. Hvis det blev besluttet at bruge hårfjerningskrem til hårfjerning, skal du først prøve det et eller andet sted i armens skur. Således kontrollerer kroppen for en allergisk reaktion. Og først efter det kan du bruge det i lyskeområdet. Den første applikation på lårens hud skal ske så forsigtigt som muligt. Først påfør lidt creme og følg kroppens reaktion. I intet tilfælde skal fløden falde på hovedet.
 3. Det er nødvendigt at tage den mest komfortable stilling i badeværelset eller brusebadet - dette er den bedste løsning. Du kan også sidde sidder på kanten af ​​toilettet. Det vigtigste, at det var praktisk og tid til barbering var nok.
 4. Påfør skum eller barberkrem. Du skal vælge et middel til følsom hud. Nå, hvis et sådant værktøj har antibakterielle egenskaber. I processen, som du barberer, kan du tilføje barberingsmiddel for at blødgøre proceduren. Det er således muligt at opnå mindre hudirritation i slutningen.
 5. Du kan begynde barbering. Det bedste valg af maskinen vil være en ny dyse med det maksimale antal tilgængelige knive. Det er bedre at lave korte slag og skyl derefter maskinen. Dette vil give et minimum af pas på den delikate hud i lysken, og sørg for en ren barbering første gang. Efter barbering, for at opnå glathed, kan du smøre huden igen med et barberingsmiddel og gentage proceduren mod hårvækst. Under ingen omstændigheder kan man ikke trykke på maskinen, bevægelsen skal være luft.
 6. Det er meget vigtigt ikke at gå glip af området under penis og fra dets sider. Nogle hår kan vokse bogstaveligt ved roden og er lette at savne. Når du barberer - med den ene hånd skal du vippe det seksuelle organ i forskellige retninger, og den anden med maskinen for at sikre renheden af ​​barberingen ved bunden af ​​penis. Det er også vigtigt at barbere området fra siderne af pungen. Det er svært at se, om du barberer mens du står. Det er ikke svært at barbere pungen, det vigtigste er at overholde reglen om, at alle bevægelser skal være lette, og ikke at spare midler til barbering, hvilket sikrer en perfekt glidning af barbermaden og vil spare dig for at blive trukket op og springet af barbermaden.
 7. Efter proceduren skal du vaske grundigt, vask det brusebad eller bad, hvor barberingen fandt sted. Barberet lyske kan behandles med lotion, aftershave eller babyolie. Dette vil reducere efterfølgende irritation ved regrowing barberet hår.

I princippet er hele proceduren ikke særlig kompleks og er let at gøre alene. Det vigtigste er at forstå, at uanset hvor forsigtigt den første hårfjerning blev udført, er følelsen af ​​ubehag under hårgenvækst usandsynligt at blive undgået.

Nogle nyttige tips

Hver mand har sine egne hemmeligheder, som han har udviklet til en ren og smertefri barbering. Tilsvarende, når barbering hår lyske område. Over tid vil sådanne færdigheder opstå. Nå, for første gang skal du overholde følgende tips:

 • Hvis du skal bruge et gammelt blad, når du barberer igen, er det bedst at tørre det godt efter den første barbering. Således vil det ikke blive udsat for rust og vil forblive skarp;
 • under ingen omstændigheder barbere uden brug af blødgøringsmidler
 • Ved de første prøver kan barbering af lysken resultere i udskæringer. Ingen grund til at være ked af det. Der er intet galt med det. Det er nok at behandle udskæringerne med et antiseptisk middel. I fremtiden vil den akkumulerede erfaring tillade at undgå sådanne situationer;
 • under ingen omstændigheder kan du ikke flytte barbermaskinen til siden. Ellers kan du ikke undgå nedskæringer;
 • første prøver kan begrænses til ufuldstændig barbering af håret. Dette vil reducere irritation og samtidig begynde at pleje huden til barbering.

Hvad skal du være opmærksom på

Hvem advarede, han er bevæbnet. Der er nogle uventede konsekvenser, som du skal være forberedt på:

 • Det er bedst at begrænse sex efter barbering;
 • sved, der falder på den barberede overflade af lysken, forårsager brænding og kløe. Du skal være forberedt på dette;
 • også for at undgå irritation er det bedst at begrænse sportsaktiviteter umiddelbart efter barbering. Ikke kun sved, men også overdreven friktion af tøj kan forårsage irritation;
 • efter flere gange vil huden blive brugt, og proceduren vil ikke forårsage en sådan kløe;
 • Hvis der i løbet af proceduren er nedskæringer eller sår, er det nødvendigt at begrænse seksuel kontakt indtil fuldstændig heling.
 • Efter barbering skal du omhyggeligt overvåge lårens hud og være opmærksom på eventuelle støder. Der er intet galt med det, men ingen er immun fra indgroede hår.

Sammenfattende kan vi sige at barbering af en manns lyske ikke kræver nogen præstationer fra ham, men giver ham mulighed for at føle sig mere velplejede, smukke og sexede. Og så rejser han ham i øjnene og i øjnene af en kvinde til et andet niveau.

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Sådan barberer du lysken hos en mand: måder, forholdsregler og funktioner

Hovedargumentet for at barbere en lyske til en mand er æstetik. Et glat barberet lyskeområde fokuserer opmærksomheden på penis og gør det visuelt større. Men det stærkere køn er meget sværere at klare denne opgave. For ikke at beskadige den delikate hud i dette område bør man være opmærksom ikke kun på udførelsesmetoden, men også på de anvendte instrumenter. Fælles shugaring, kemisk hårfjerning og laser hårfjerning anbefales ikke til mænd. Disse procedurer, udført i salonen og populær hos kvinder, på grund af de særlige forhold i strukturen af ​​den mandlige krop kan skade ham. Det er derfor, at den mest populære metode til at slippe af med overskydende vegetation forbliver barbering, som med forbehold af en række anbefalinger kan udføres hjemme.

Det anbefales kun at barbere lyst på en mand med en barbermaskine. Elektriske barbermaskiner er meget aggressive i aktion og kan let beskadige huden. Derfor bør barberingen kun udføres på ansigtet. Brugen af ​​en barbermaskine er acceptabel, men den professionelle skal udføre proceduren. Ellers kan skader forårsaget af værktøjet være livstruende.

For sikkert at fjerne hår fra lysken er det vigtigt at vedtage den korrekte kropsholdning. Den mest komfortable stilling - liggende. Proceduren kan udføres i bad eller brusebad. Men det er mest sikkert og behageligt at barbere kønsorganerne kun ved at ligge på en sofa eller seng. Hvis barberingen udføres for første gang, anbefales det at vælge din kropsstilling i badet.

Før du går videre til proceduren, skal du forberede huden. Det er nødvendigt at dampe yderligere ved hjælp af et varmt bad eller en bruser. For dette nok 10-15 minutter. Dette sikrer komfortabel hårfjerning uden risiko for efterfølgende indvækst: Udvidede hårkanaler bliver lettere at manipulere. I dette tilfælde er sandsynligheden for irritation signifikant reduceret.

Barbering af håret er mest bekvemt efter forbehandlingen. De skal skæres i en længde på mindre end 0,5 cm. For at gøre dette skal du bruge en trimmer, hårmaskine eller sakse. Ved brug af maskinen skal du først kontrollere rigtigheden af ​​de valgte dyser. For at gøre proceduren så let som muligt anbefales det at bruge tip "0" eller "1".

I testiklernes område skæres håret kun med sakse. Skader på dette område er meget smertefulde og farlige.

Ved brug af depilatory cremer skal man tage sig af. Før du anvender værktøjet til det intime område, er det nødvendigt at anvende lægemidlet til albuebøjningen. Efter fjernelse fra huden er det nødvendigt at analysere dets tilstand inden for en time. Selvom der ikke er nogen irritation eller pletter på hånden, der angiver en allergisk reaktion, skal du lægge stoffet på kønsorganerne, så du starter med en meget lille del og ser huden i de næste par minutter.

Hvis du vælger et barberingsprodukt, bør du foretrække lægemidler beregnet til følsom hud.

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af den korrekte arbejdsstilling. Der er flere muligheder, men den mest komfortable ligger på sofaen.

Barbering udgør:

 • Liggende i badeværelset - fordelene ved kropsholdning er, at du kan udføre proceduren, idet du er i en lille mængde varmt vand, hvilket giver yderligere dampning. Razor i denne position er meget bekvemt at skylle, og du kan rydde det op med et brusebad.
 • Siddende på gulvet - denne position er også meget behagelig på grund af stabiliteten. I dette tilfælde anbefales det at placere et bassin fyldt med vand ved siden af ​​det for nemheds skyld at skylle barbermaskinen.
 • Siddende på toilets skål er også en bekvem, men mindre stabil måde. Til denne position anbefales det at erstatte en spand under kønsorganerne: dette undgår unødvendige rester.
 • Stående under brusebadet - metoden er god, fordi når der opstår nedskæringer, vaskes blod hurtigt af med en vandstrøm, ikke tilsmudsende tøj. Under proceduren anbefales det at stå ved siden af ​​en vandstrøm, og ikke under den, for ikke at vaske barberskummet.

Pubisk hår skal fjernes hver 5-6 dage. Til dette formål anbefales det at bruge razor tips med 2-3 blade. Hvis der anvendes engangsmaskiner, skal antallet af blades forblive ens. Dette vil give en højkvalitets barbering uden at savne hår.

For helt at slippe af med håret og ikke skære, skal du med din fri hånd strække det behandlede område af huden for at undgå dannelsen af ​​dets folder. Ellers skal du sørge for at skære ned.

Derudover skal du nøje følge håndens retning. Korrekt er korte stroke-lignende bevægelser udført uden at trykke hårdt.

 1. 1. Langt hår er forkortet med saks eller trimmer.
 2. 2. Påfør barberkrem til området omkring penis og testikler.
 3. 3. De barberede områder strækkes forsigtigt under proceduren. Der skal lægges særlig vægt på pungen, da den næsten udelukkende består af hudfold.
 4. 4. For at undgå rødme og ubehag smøres overfladen, der allerede er behandlet med en barbermaskine, med creme eller gel efter barbering.
 5. 5. For at mindske irritationen skal det være noget tid (30-60 minutter), skal du ikke bære undertøj: de resterende dele af hårene klæber sig til stoffet.

Hvis en mand allerede har barberet den intime zone, men han fulgte ikke instruktionerne i alt, kan rødme blive vist senere. For at undgå kløe anbefales det at omhyggeligt pleje huden efter proceduren. For dette bør du bruge fugtighedscreme naturligt.

Hvis en mand barberer sine puber og kønsorganer for første gang, lidt senere kan han støde på en piercing sensation i lyskeområdet. Voksende hår forårsager denne følelse, så proceduren skal gentages regelmæssigt. Regelmæssig barbering med brug af specialiserede produkter gør hårene blødere, så problemet vil bekymre sig mindre og mindre hver gang.

En ung fyr eller teenager til pleje af det intime barberingsområde skal bruge naturlige fedtstoffer: grøntsager eller dyr.

Når håret vokser, kan det forårsage ubehag. Dette er en midlertidig begivenhed. Hvis skrotområdet er kløende efter proceduren, og plejeprodukterne ikke fjerner ubehag, bør du begrænse barberingsområdet. Det anbefales at forlade en lille vegetation i området af skindens del af ljummen og skrotummet og efterfølgende justere den intime frisure i dette område med en trimmer.

Skal jeg barbere lykken hos en mand og hvordan man gør det korrekt

For nylig er flere og flere repræsentanter for det stærkere sex særlig opmærksom på deres udseende. Og for nogle år siden var hårfjerning udelukkende en kvindelig prerogativ, så i dag fjerner mænd også overskydende hår fra huden. Et af de mest presserende spørgsmål er, hvordan man barberer en lyske til en mand, og om det overhovedet er det værd. Kvindernes meninger om dette emne er dog meget forskellige, dog som mænds. Nogle unge damer mener, at manglen på hår i kønsområdet berøver mænd af attraktivitet og maskulinitet. Andre kvinder hævder tværtimod, at det barberede lyskeområde er et tegn på pleje.

Barbering lysken - pligt eller lyst

Skal jeg barbere min lyske, må hver enkelt bestemme sig selv, ud fra sine egne præferencer og trøst.

Men hvis en mand aldrig har fjernet hår i det intime område før, i det mindste en gang er det værd at barbere. Dette vil hjælpe med at vurdere alle fordelene ved tilstedeværelsen og fraværet af vegetation og træffe den bedste beslutning.

Som praksis viser, har mere end 25% af det stærkere køn, der altid har været imod depilation, forsøgt at barbere, så stop med denne version.

Også om dette problem kan du rådføre dig med den kvinde, han elsker. Nogle unge damer opfordrer deres partnere til at tage barbermaskinen op, da hårene kan forårsage ubehag under intimitet.

Når barbering er nødvendig

I nogle tilfælde er barbering af lysken hos mænd en obligatorisk procedure. Oftest er behovet for at fjerne hår overfor folk involveret i professionel sport og det stærkere køn, hvis arbejde er relateret til demonstrationen af ​​kroppen. Den mest almindelige depilation øvelse:

 • atleter. Professionelle svømmere anvender ofte hårfjerning i det intime område og i andre dele af kroppen. I løbet af talrige undersøgelser og forsøg blev det bevist, at tilstedeværelsen af ​​vegetation på kroppen kan have negativ indflydelse på atletternes hastighed, fordi hårene forhindrer at glide;
 • bodybuildere. Spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere lysken, er i dette tilfælde ikke værd, fordi depilationen er en forudsætning for præstation;
 • strippere. Folk i dette erhverv bør også have en glat krop.

Depilation af det intime område hos mænd er et obligatorisk trin før nogle typer operationer. Lægerne behøver altid at slippe af med hår, hvis appendicitis fjernes.

instruktion

Før du tager handling, skal du finde ud af, hvordan du skal barbere lysken korrekt. Den endelige virkning på proceduren afhænger af forberedelsesfasen, valg af midler og overholdelse af aktionsalgoritmen. Desuden vil streng overholdelse af alle anbefalinger bidrage til at forhindre forekomsten af ​​komplikationer og forlænge glatheden i huden i en maksimal periode.

Hjælpemidler

At barbere ordentligt og ikke forårsage komplikationer, den første ting du behøver at fylde op på alt hvad du behøver. Mange mænd gør en fælles fejl - de nægter at bruge specielle geler og barberskum, hvilket forårsager irritation.

Nogle producenter af barbermaskiner hævder, at deres produkter er så skarpe og af høj kvalitet, at barbering kan udføres uden brug af ekstra midler. Du behøver ikke at tage dette ord, fordi ingen gelstrimmel vil give den nødvendige glide.

For så vidt angår konventionelle sæbsåbninger, vil den kun delvis blødgøre huden, men kan ikke erstatte et særligt barberskum.

Det anbefales at tage et varmt brusebad før proceduren, det vil hjælpe med at åbne porerne og gøre håret mere smidigt. Dernæst påføres en lille mængde barbergel på epidermierne, og agenten overlades til at virke i nogle få minutter.

Derefter skylles maskinen i varmt vand og begynder at behandle. Led med en barbermaskine til retningen af ​​hårvækst, med lidt strække huden. Mænd sådan behandling skal udføres med stor forsigtighed og ikke tillade stort pres, da dette kan føre til skade på epidermis.

Hjælp! Mange af de stærkere køn efter brug af sæbe på huden virker irritation, som fortsætter i flere dage.

Sådan laver du et hårklipp

Nogle repræsentanter for det stærkere sex tør ikke fjerne alle hårene i det intime område, og foretrækker at gøre et intimt hårklipp. Du kan gøre det hjemme, for det er det ikke nødvendigt at besøge en specialist. Først og fremmest skal en mand beslutte sig for en tegning og tænke på, hvordan det er mere praktisk at udføre det: for hånd eller med stencil. Også, før du opretter en frisure er forpligtet til at fylde op med alt nødvendigt. Dette vil kræve saks, trimmer, barbermaskine, antiseptisk og barberskum.

Begyndere opfordres til at bruge stencilen, da en sådan enhed vil forenkle arbejdet så meget som muligt. Stencilen skal påføres pubis og cirkulere tegningen med en speciel kosmetisk blyant. Derefter fjernes vegetationen uden for mønsteret. Dette kan gøres med en barbermaskine eller med en trimmer. Efter at hovedparten af ​​håret er fjernet, skæres mønsterets kanter med en trimmer med en smal dyse. Når arbejdet er afsluttet, behandles huden med et antiseptisk middel.

Ingen trimmer - hvad skal man lave

Hvordan barberer man en kærligheds lyske og gør et originalt intimt hårklipp, hvis der ikke er nogen trimmer ved hånden? I dette tilfælde vil almindelige sømklippere hjælpe. Ved hjælp af saks kan du også opnå et godt resultat, det vigtigste er, at de skal være skarpe. Den eneste ulempe ved dette værktøj er, at behandlingen vil tage længere tid.

De bedste barbermaskiner

For at opnå det ønskede resultat og forhindre forekomsten af ​​komplikationer, bør proceduren udføres med en kvalitetsskraber.

Det største antal positive anmeldelser har sådanne maskiner:

 1. Bic flex Nem. På trods af den fremragende kvalitet har maskinen en overkommelig pris.
 2. Gillette Fusion ProGlide. Denne maskine er den mest populære. De fleste mænd foretrækker det til ham.
 3. Schick Hydro 5 Power Select. En sådan barbermaskine giver den perfekte barbering.

Det er vigtigt! Brug en engangsmaskine til fjernelse af vegetation i lysken er ikke det værd. Disse barbermaskiner er ikke skarpe nok, hvilket kan forårsage skade på huden.

Hvor særlig pleje er påkrævet

Skulle en mand barbere lyske, beslutter alle sig selv selvstændigt. Men hvis fyren har besluttet sig for depilation, skal det ske med ekstrem forsigtighed og være særlig opmærksom på sådanne zoner:

 • den nederste del af puben. Behandle dette område til glatte bevægelser, fra bunden opad;
 • pungen. Huden i dette område er den mest delikate, du skal barbere den i meget små portioner.

Da epidermierne i det intime område er meget følsomme og modtagelige, skal håret i hvert fald fjernes med yderste omhu. Efter aflejringen er færdig, anbefales det at behandle huden med en beroligende lotion, og der kræves ingen ekstra midler.

Effekter af barbering

Selv hvis aktionsalgoritmen observeres, kan sandsynligheden for forekomsten af ​​komplikationer ikke udelukkes. Irritation og rødme kan forekomme på grund af brugen af ​​uhensigtsmæssige allergiprodukter. Derudover opstår kløe i bikiniområdet, hvis man efter depilering bærer tætte undertøj fremstillet af syntetiske stoffer. Oftest er repræsentanterne for det stærkere sex udsat for sådanne bivirkninger:

 1. Nedskæringer. Hvis der opstår et snit under barberingen, er det først at gøre blødningen og desinficere såret. Til dette er det nødvendigt at behandle det skadede område med chlorhexidin eller miramistin og fastgør en gasbind til såret i 5-7 minutter.
 2. Irritation. Hvis huden i det intime område er rød og kløende, vil salve med regenererende virkning hjælpe med at slippe af med problemet. Bepanten er det mest effektive og sikre middel. Denne creme har ingen kontraindikationer og fremmer hurtig vævsreparation. Du kan også bruge Solcoseryl og D-panthenol. Den valgte salve sættes på det berørte område to gange om dagen.

Enkle tips og tricks

Det anbefales at overholde følgende anbefalinger ved barbering:

 • Sørg for at bruge et specielt gel- eller barberskum;
 • det er nødvendigt at studere retningen af ​​hårvækst og barbering hår kun for vækst;
 • Før barberingen skal huden dampes ud, så hårene bliver blødere og mere bøjelige;
 • maskinen kan kun udføres på den strakte hud, ellers er der en øget sandsynlighed for nedskæringer;
 • under depilering er det forbudt at trykke på barbermaskinen.

Disse enkle tips hjælper med at undgå vanskeligheder under og efter proceduren.

konklusion

Barbering eller ikke en mand i lyskeområdet, alle skal selv bestemme sig selv. Men selvom en mand ikke ønsker at følge moderne standarder, er det stadig værd at eksperimentere mindst én gang.

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Skal en mand passe på et intimt område?

I stigende grad tænker mænd om, hvorvidt de bør barbere håret i bikiniområdet. Bikini-zonen, herunder ryddet op, er oftest barberet af den kvindelige halvdel af planeten, for en mand er dette mindre naturligt. I dette tilfælde adskiller udtalelsen om tilstedeværelsen af ​​hår i lænden hos en mand og kvinder sig. Nogen mener, at en ren, velplejet bikinizone er mere behageligt, og nogen mener, at hår er et tegn på maskulinitet, og du bør ikke miste det. Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand. det er op til ham.

Barbering eller forlade

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere håret i lysken, og hvorfor det er værd at lave, bestemt af en bestemt mand. Men hvis du ikke havde nogen sådan erfaring før, og der ikke er noget at sammenligne med, så kan du prøve nye fornemmelser. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt, så resultatet er godt.

Taler om alle fordele og ulemper, er det værd at bemærke, at mange piger understreger, at en partner kan få mere opmærksomhed på deres intime zone, hvis vegetationen er pænt trimmet eller fjernet overhovedet. Mest understreger, at penis uden en cirkel i form af tæt vegetation ser mere ud, hvilket utvivlsomt giver den stærke halvdel af menneskets tillid til sig selv og deres seksuelle evner.

Selvfølgelig er det blandt pigers meninger det værd at fremhæve og strengt negativt. Nogle af repræsentanterne for det retfærdige køn en mand opfattes som en brutal mand, som skal have en naturlig hårlinie, der er fremragende i ham. Glem ikke at tilstedeværelsen af ​​hår i ljummen hjælper din feromoner til at sprede mere aktivt.

En yderligere ulempe, hvem hviler dem, der ikke er indstillet på en velplejet bikini zone til en mand. er skørhedens skrøbelighed. Den voksende mangelfulde vegetation vil medføre problemer for begge parter. Samtidig er ikke alle mennesker klar til at overvåge sit bikiniområde løbende. Derfor sker der oftest barbering fra sag til sag.

Glem ikke, at holdningen til lysken uden hår kan variere afhængigt af en bestemt persons kulturelle værdier. For nogle nationaliteter er vedtagelsen af ​​et sådant emne til diskussion fuldstændig uacceptabelt. Den bedste løsning ville være at tale om dette emne med din partner og træffe en fælles beslutning.

Barber til højre

Hvis du beslutter at barbere bikiniområdet, skal du gøre det rigtigt. Så du vil undgå ubehagelige konsekvenser som irritation og indgroede hår. Vær ikke bange for, at der er en række regler, det betyder ikke, at du har brug for kvalifikationen af ​​mesterens intime hårklipp til at klare maskinen og hårene på din egen krop.

Hovedregelen, især hvis du gør det for første gang, er manglen på hast. Det er tilrådeligt, at du har mindst en times fritid. Efter flere gange kan du allerede udfylde din hånd, og lyskalberingen udføres meget hurtigere.

Det første skridt er at skære håret i lysken til optimal længde - ikke mere end en halv centimeter. Det er muligt at udføre en frisure eller trimmeren eller manicure saks. Med den anden mulighed skal du være forsigtig, fordi sandsynligheden for skade er højere. Men dette trin er nødvendigt, fordi ellers kniven på barbermaskinen bliver stump meget hurtigt, plus det bliver konstant tilstoppet med hår.

Hvis du har tid nok, anbefales det først at tage et brusebad for at dampe ud i huden. Dette vil opnå den bedste effekt. Før du barberer, brug en speciel gel til dette. Det er bedre at vælge muligheder for følsom hud. Komponenterne i disse produkter hjælper med at blødgøre håret, hvilket påvirker enkelheden ved dens fjernelse.

For at barbere lysken skal du kun bruge nye skarpe razorer. Når du bruger gamle knive, er du garanteret at tjene irritation. Efter hver bevægelse glem ikke at skylle barbermaskinen. Hårfjerning mellem knivene giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre proceduren.

Før du barberer, skal du ikke glemme at lave et "kort" af din hudaflastning. Brug lette bevægelser for at fjerne lyskehår. Huden med behovet for at stramme. Dette gør barbering nemmere og sparer dig for nedskæringer.

Efter afslutningen af ​​barberingen er det nødvendigt at vaske lysken grundigt for at fjerne resterende skum og hår. Efter proceduren tørres huden forsigtigt tørt med et frottéhåndklæde, og på toppen af ​​det er dækket med en særlig efterskæringsgel. Dette beskytter dig mod irritation og giver din hud mulighed for at komme sig hurtigere.

Professionel sag

Glem ikke, at bikini-zonen ikke behøver behandles uafhængigt. Moderne skønhedssaloner tilbyder lignende procedurer ikke kun for kvinden, men også for den mandlige del af befolkningen. For en vis mængde er mesteren i stand til at lave forskellige intime hårklipp. Til dette har du brug for:

 • Vælg den rigtige salon. Du kan læse anmeldelser om forskellige steder i din by og vælge den mest egnede mulighed for dig selv ved at lave en aftale.
 • Nogle eksperter anbefaler, inden de skal have sex for at beskytte sig mod mulige pinlige situationer.
 • Før man går på salonen, skal man tage et bad. Hygiejnen er ikke blevet annulleret.
 • Ved ankomsten til salonen er det nok at slappe af og betro din krop til mesteren.

Glem ikke, at der foruden barbering er masser af andre muligheder for at udstede et bikiniområde. Mange saloner tilbyder for mænd voksning. Med denne depilation kan du i lang tid få glat hud. Derudover har hver metode sine ulemper. Voksning er en ganske smertefuld procedure.

Hvorfor så gør det, kan du spørge. Faktum er, at efter det kan du ikke tvivle på din "renhed" i flere uger. Efter sådanne hårfjerning bliver vegetationen ofte blødere, og det bliver lettere at fjerne.

Glem ikke at hårfjerning i bikinizonen for mænd kan dikteres ikke kun af hans ønske eller partner. En række medicinske interventioner, herunder operationer, kræver noget træning, især ljummen skal være berøvet hår. Hvis en sådan procedure ikke er obligatorisk, skal du bygge på dine følelser og overbevisninger ved at vælge den rigtige løsning.

Skal jeg barbere lysken hos en mand eller ej: fordele og ulemper

For få årtier siden var en mands hår over hele kroppen et tegn på maskulinitet. Hvem ville have troet, at efter lidt tid ville barbering af forskellige dele af kroppen komme i mode? Og hvad er mest overraskende, er moderne mænds hår fjernet overalt - på brystet, benene, armhulerne og lysken. Er dette normalt, og hvorfor er det overhovedet nødvendigt?

Skal jeg barbere lykken hos en mand: Hvorfor og hvorfor?

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at kun kvinder bør gøre dette. Men tendenser er ved at ændre sig, og hvis du vil være velplejede, bliver du nødt til at slippe af med vegetationen på nogle steder.

Af en eller anden grund tror mange mennesker, at kun jordbæraktører barberer dette område. Det er ikke sådan, flere og flere mænd har travlt med at slippe af med vegetationen og ikke fortryde det overhovedet. Barberet lyske - et tegn på pleje, hygiejne. Men i hvert fald er det op til dig at barbere dig eller ikke at barbere dig.

Hvis du for øjeblikket ikke kan tage dette skridt og fjerne alt hår helt, anbefaler vi at du stopper valget på et hårklipp. Du kan lære om typer af haircuts til din ven og hvordan man laver dem fra vores artikel.

Hvis du stadig vil gøre det, være forberedt på det faktum, at du bliver nødt til at barbere regelmæssigt, da brystet vil dukke op på dette sted om et par dage, hvilket vil prikke. Barbering kan bruges som en konventionel maskine og elektrisk barbermaskin.

Så hvorfor skulle en mand barbere sin lyske? Først og fremmest - han skylder ingenting for nogen, ligesom en kvinde. Hvis du kan lide at gå med buske i bukser - det er dit rette og kun du kan løse dette problem. Ikke desto mindre har barbering af lyskeområdet flere væsentlige fordele:

 • Hygiejne. Snavs, sved og hudpartikler akkumuleres i håret. Derudover, da denne del af kroppen er skjult af tøj, sveder den meget mere, og håret skaber også en drivhuseffekt. Som et resultat - en ubehagelig lugt, udseendet af et udslæt.
 • Personligt liv. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at gøre dette i 1-2 traditionelle poser, behøver du ikke at bekymre sig om at skære hår under dit undertøj. Men hvis du kan lide at eksperimentere, skal du fjerne vegetationen - det vil give din partner en masse sjov, og du vil se, hvor glad hun vil være.
 • Visuelt mere. Desuden vil din ven med barberet hår virke meget større, og du vil helt sikkert have en effekt på din kvinde.

Men der er en minus, men det er kun en - nogle kvinder opfatter ikke mænd uden hår i dette område, da de mener, at de er tegn på en ægte mand. Som et resultat - ingen hår, ingen nærhed.

Du vil være interesseret i vores publikation. Hvorfor dyrker mænd hår på deres bryster?

Og selvfølgelig skal du henvende dig til proceduren ansvarligt - i intet tilfælde have travlt! Få en kvalitetsmaskine eller elektrisk barbermaskine og langsomt fjerne hår, du kan gøre det foran spejlet, for ikke at gå glip af håret.

Før du beslutter dig for dette vigtige skridt og fraråder dig vegetation i lysken, vejer du alle minus og fordele. I første omgang vil du ikke føle sig for behagelig, men efter et par dage vil du vænne sig til det og begynde at lægge mærke til alle fordelene ved et hårklipp. Spørg også din kæreste, hvis hun vil være imod det. Måske elsker hun ægte mænd - håret og ildelugtende.

Mænds online magasin Mensweekly.ru

Skal jeg barbere lyst på en mand: for og imod

Hår i lugen fremkommer fra begyndelsen af ​​puberteten. Så det er lagt ned, at naturen ikke giver noget ekstra, herunder hårlinjen i lyskeområdet, som bærer visse funktioner. Barber det eller barber ikke # 8212; dette er et rent individuelt anliggende, og kun personen selv har ret til at afgøre dette spørgsmål.

Hvorfor ville en mand barbere sin lyske?

Hver mand vælger selv, om han skal barbere sig i lysken eller ej. Men stadig for hårfjerning i lysken er der nogle grunde. Nedenfor i denne artikel vil vi nøje overveje fordele og ulemper ved at slippe af med hår i det intime område.

Personlig hygiejne

Det er kendt, at hår har en beskyttende funktion, som udføres på grund af forsinkelsen af ​​skadelige mikroorganismer. Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Huden i lysken har et stort antal talgkirtler, som udskiller en naturlig hemmelighed. Dette stof indeholder i sig selv en lille procentdel af patogen mikroflora;
 • Til alle de ovennævnte er små dråber urin tilsat, som ikke skelnes af sterilitet;
 • På grund af det forholdsvis lukkede rum i undertøjet skabes en drivhuseffekt, hvilket er det gunstigste miljø for udviklingen af ​​bakterier;
 • Resultatet er en kilde til ubehagelige lugte og mulige hududslæt, der vil være irriterende.

Således kan vi konkludere, at det med en lav lyske er lettere at opretholde renheden af ​​huden og kønsorganerne. Derudover har det intime område uden tyk vegetation ingen ubehagelig lugt.

Personligt liv

På siden af ​​det intime liv er der flere ubestridelige argumenter, der har tendens til at barbere lykkenes valg i positiv retning. Det er værd at huske at samleje er for to, og du skal passe ikke kun på dig selv, men også på din partner.

Hvordan til altid at bringe en pige til orgasme?

Det er ingen hemmelighed, at næsten 50% af kvinderne ikke oplever orgasme under sex, og det er meget svært for både mandlig værdighed og forhold til det modsatte køn. Der er kun få måder som altid at bringe din partner til orgasme. Her er de mest effektive:

 1. Styrke din styrke. Det giver dig mulighed for at udvide samleje fra flere minutter til mindst en time, øger kvinders følsomhed for at kærtegne og giver hende mulighed for at opleve utroligt kraftfulde og langvarige orgasmer.
 2. Undersøgelsen og anvendelsen af ​​nye stillinger. Uforudsigelighed i sengen spænder altid kvinder.
 3. Glem også om andre følsomme punkter på den kvindelige krop. Og den første er dot-g.

Du kan lære resten af ​​hemmelighederne til uforglemmeligt sex på siderne på vores portal.

Overvej hvad er fordelene ved at barbere lysken ud fra det personlige livs synspunkt:

 1. De fleste af repræsentanterne for det modsatte køn foretrækkes nu af mænd, der overvåger deres intime område. Ifølge undersøgelsen er kun 10% af den opfattelse, at håret skal forblive intakt.
 2. Anden halvdel vil være meget mere behageligt at udføre oralsex med en barberet lyske. Hårene i tænderne vil ikke sidde fast, hvilket i sig selv ikke er behageligt for begge parter, og der vil heller ikke være nogen ubehagelig lugt.
 3. Med barberet lyske synes længden af ​​penis normalt længere. Hårdækslet stiger over huden med et gennemsnit på to til tre centimeter, og dets fjernelse vil visuelt øge manndommen med de samme figurer. Den visuelle effekt af penis spiller en rolle i seksuelt liv for både mænd og kvinder. For ikke at nævne det faktum, at genetisk set i mænd er princippet lagt til at føle sig mere selvsikker i en stor husstand.
 4. Visuel fornøjelse under samleje vil være meget højere.

Andre tilfælde

Ud over at færdiggøre hårfjerning i lyskeområdet, kan en mand gøre et valg til fordel for et intimt hårklipp. Håret i lysken bliver bare pænt trimmet. Denne mulighed vil være mindre traumatisk og vil ikke forårsage ubehag for en mand, i modsætning til et glat barberet hudområde, hvor hårene vil vokse igen snart. Derfor foretrækker mange mænd denne mulighed. Trim håret selv er ikke svært, og se ud som dette hårklipp vil også være pæne og æstetiske.

Hvorfor er det værd at forlade lyske lysken alene

Det skal bemærkes, at der er argumenter, der understøtter barbering af lysken hos mænd. Efter at have tænkt over dem vil en mand være i stand til at afgøre og vælge. Men før du træffer en beslutning, skal du afveje årsagerne til, at du ikke anbefaler hårfjerning i det intime område. Nedenfor i artiklen betragter vi dem mere detaljeret:

Inghinal hår er en slags barriere for patogen mikroflora, bakterier forsinkes, og deres yderligere spredning til kønsorganerne er ikke tilladt.

 1. Bevidsthed for kvinder. Under mange kvindelige repræsentanters underbevidsthed opfattes det, at en ægte mand er dækket fra hoved til tå med hår. Dette er en slags bekræftelse af mandlig magt, da det mest mandlige hormon er ansvarlig for hårvækst # 8212; testosteron.
 1. Personlig komfort. Efter barbering forbliver der en følelse af irritation af lysken, normalt på den anden dag efter barberingen, når håret begynder at vokse. Og alt på grund af hudens ømhed. Sandt nok vil denne effekt falde ved hver gentagen barbering, huden begynder at tilpasse sig og efterfølgende vil der ikke opstå ubehag.
 1. Vægtøgning. Denne artikel forbliver kontroversiel, men amerikanske forskere har i løbet af undersøgelsen fundet, at folk, der gennemgår hyppig fjernelse på alle interessante steder, er tilbøjelige til at få overskydende vægt. Dette kan forklares ved, at barberingen selv er # 8212; Denne irritation, og som reaktion på irritation, forekommer hormonproduktion, som kan påvirke den generelle metabolisme.
 1. Tab af feromoner. Det menes at disse stoffer ophobes på håret i det intime område.

  Det er bevist, at feromoner er ansvarlige for at tiltrække det modsatte køn henholdsvis, når barbering vil miste en vis procentdel af tiltrækningskraft for kvinder.

  Selv om feromoner er til stede i alle dyr, menes det, at mennesket mistede dem under udviklingen. Men følgende oplevelse blev gjort: nogle ting blev behandlet af mandlige androgener. Mænd valgte normalt rene genstande, mens kvinder selektivt valgte forarbejdede ting. Den samme person fra de to foreslåede T-shirts lugter kun den, der blev båret af det modsatte individ.

  Således for at barbere eller ikke at barbere lysken forbliver et rent individuelt spørgsmål om hver person. Der er fordele og ulemper i begge løsninger. Fra et biologisk synspunkt er det mest fordelagtigt ikke at barbere på den æstetiske side # 8212; barbering vil medføre flere fordele. Og det er muligt at behandle dette problem med et kompromis, for eksempel at gøre ikke en fuld barbering, men kun delvis, eller foretrække et intimt hårklipp.

  ØNSKER din partner til at blive udmattet fra PLEASURE og EXCITING i højeste øjne af dig. Det er simpelt! Brug problemfri nyhed..

Moderne typer epilering er alle "For" og "Against". Vælg det bedste.

Regler for barbering af lyskeområdet med en maskine til en pige: ingen nedskæringer eller irritation