Skal en fyr barbere lysken. Hvorfor kan piger ikke barbere sig i lysken.

Efterlad en kommentar 6,950

Hår i lugen fremkommer fra begyndelsen af ​​puberteten. Så det er lagt ned, at naturen ikke giver noget ekstra, herunder hårlinjen i lyskeområdet, som bærer visse funktioner. At barbere det eller ikke at barbere er et rent individuelt anliggende, og kun personen selv har ret til at afgøre dette spørgsmål.

Hvorfor ville en mand barbere sin lyske?

Hver mand vælger selv, om han skal barbere sig i lysken eller ej. Men stadig for hårfjerning i lysken er der nogle grunde. Nedenfor i denne artikel vil vi nøje overveje fordele og ulemper ved at slippe af med hår i det intime område.

Personlig hygiejne

Det er kendt, at hår har en beskyttende funktion, som udføres på grund af forsinkelsen af ​​skadelige mikroorganismer. Vær opmærksom på følgende punkter:

Således kan vi konkludere, at det med en lav lyske er lettere at opretholde renheden af ​​huden og kønsorganerne. Derudover har det intime område uden tyk vegetation ingen ubehagelig lugt.

Personligt liv

På siden af ​​det intime liv er der flere ubestridelige argumenter, der har tendens til at barbere lykkenes valg i positiv retning. Det er værd at huske at samleje er for to, og du skal passe ikke kun på dig selv, men også på din partner.

Overvej hvad er fordelene ved at barbere lysken ud fra det personlige livs synspunkt:

 1. De fleste af repræsentanterne for det modsatte køn foretrækkes nu af mænd, der overvåger deres intime område. Ifølge undersøgelsen er kun 10% af den opfattelse, at håret skal forblive intakt.
 2. Anden halvdel vil være meget mere behageligt at udføre oralsex med en barberet lyske. Hårene i tænderne vil ikke sidde fast, hvilket i sig selv ikke er behageligt for begge parter, og der vil heller ikke være nogen ubehagelig lugt.
 3. Med barberet lyske synes længden af ​​penis normalt længere. Hårdækslet stiger over huden med et gennemsnit på to til tre centimeter, og dets fjernelse vil visuelt øge manndommen med de samme figurer. Den visuelle effekt af penis spiller en rolle i seksuelt liv for både mænd og kvinder. For ikke at nævne det faktum, at genetisk set i mænd er princippet lagt til at føle sig mere selvsikker i en stor husstand.
 4. Visuel fornøjelse under samleje vil være meget højere.

Andre tilfælde

Ud over at færdiggøre hårfjerning i lyskeområdet, kan en mand gøre et valg til fordel for et intimt hårklipp. Håret i lysken bliver bare pænt trimmet. Denne mulighed vil være mindre traumatisk og vil ikke forårsage ubehag for en mand, i modsætning til et glat barberet hudområde, hvor hårene vil vokse igen snart. Derfor foretrækker mange mænd denne mulighed. Trim håret selv er ikke svært, og se ud som dette hårklipp vil også være pæne og æstetiske.

Hvorfor er det værd at forlade lyske lysken alene

Det skal bemærkes, at der er argumenter, der understøtter barbering af lysken hos mænd. Efter at have tænkt over dem vil en mand være i stand til at afgøre og vælge. Men før du træffer en beslutning, skal du afveje årsagerne til, at du ikke anbefaler hårfjerning i det intime område. Nedenfor i artiklen betragter vi dem mere detaljeret:

Inghinal hår er en slags barriere for patogen mikroflora, bakterier forsinkes, og deres yderligere spredning til kønsorganerne er ikke tilladt.

 1. Bevidsthed for kvinder. Under mange kvindelige repræsentanters underbevidsthed opfattes det, at en ægte mand er dækket fra hoved til tå med hår. Dette er en form for bekræftelse af mandlig magt, da det mest mandlige hormon, testosteron, er ansvarlig for hårvækst.
 1. Vægtøgning. Denne artikel forbliver kontroversiel, men amerikanske forskere har i løbet af undersøgelsen fundet, at folk, der gennemgår hyppig fjernelse på alle interessante steder, er tilbøjelige til at få overskydende vægt. Dette kan forklares ved, at barbering selv er en irritation, og som reaktion på irritation forekommer hormonproduktion, som kan påvirke den samlede metabolisme.
 1. Tab af feromoner. Det menes at disse stoffer ophobes på håret i det intime område.

  Det er bevist, at feromoner er ansvarlige for at tiltrække det modsatte køn henholdsvis, når barbering vil miste en vis procentdel af tiltrækningskraft for kvinder.

  Selv om feromoner er til stede i alle dyr, menes det, at mennesket mistede dem under udviklingen. Men følgende oplevelse blev gjort: nogle ting blev behandlet af mandlige androgener. Mænd valgte normalt rene genstande, mens kvinder selektivt valgte forarbejdede ting. Den samme person fra de to foreslåede T-shirts lugter kun den, der blev båret af det modsatte individ.

  Således for at barbere eller ikke at barbere lysken forbliver et rent individuelt spørgsmål om hver person. Der er fordele og ulemper i begge løsninger. Fra det biologiske synspunkt er det mest fordelagtigt ikke at barbere, fra den æstetiske side - barbering vil medføre flere fordele. Og det er muligt at behandle dette problem med et kompromis, for eksempel at gøre ikke en fuld barbering, men kun delvis, eller foretrække et intimt hårklipp.

  Hvis tidligere en bikini, tango og thong trusser kun kunne ses på det retfærdige køn, vælger mænd i dag også at have sådan undertøj. Følgelig er spørgsmålet om indviklingen af ​​omsorg for bikiniområdet akut. Og ligesom kvinder forsøger mænd at fjerne overdreven hårdhed i denne del af kroppen og sætte kønsområdet i orden.

  På dette grundlag opstår der flere og flere emner på Internettet om at barbere æg og kønsdelen af ​​kønsorganerne til en mand, så tætsluttende tøj ikke udviser en dårlig lunken tilstand. Sådanne procedurer er især efterspurgte og relevante om sommeren, når fritid bruges på stranden, og repræsentanterne for det stærkere køn bærer lys og nogle gange gennemsigtige tøj.

  Ved du hvorfor hår vokser i lysken?

  Før du leder efter svar på, hvordan man barberer et medlem af en mand, nemlig lyskeområdet, skal du vide, hvad håret i denne del af kroppen er til. Fra anatomiets synspunkt vokser lyskehår for at opfylde to mål:

  • Beskyttelse af kønsorganerne. Ifølge de anatomiske træk ved menneskets struktur er genitalia blandt de mest sårbare dele af kroppen. Eksperter bemærker også, at det er meget vigtigt ikke at overkøle kønsorganerne, da dette er fyldt med sygdomme. Naturen har derfor sørget for, at under udviklingen af ​​menneskehår er tilbage på kønsorganerne.
  • Hårets kropsarealer har et stort antal kirtler, og i lyskeområdet kan de udskille specifikke feromoner. De på alle mulige måder fremmer tiltrækningen af ​​det modsatte køn, hvilket betyder, at det hårede dæk er ansvarlig for tiltrækningen mellem mennesker.

  Baseret på formålet med lyskehår bliver spørgsmål om, hvordan man barberer en lyske til en fyr, blevet kontroversiel. Det ser ud til, at uden hår er det meget nemmere at opretholde steriliteten og renheden af ​​kønsorganerne. Men efter alt fungerer håret som beskyttelse af organer og enticement af det modsatte køn.

  Hvordan barberes en lyske til en mand derhjemme?

  Som praksis har vist i de seneste år for at barbere lysken ordentligt betyder det for en mand at øge selvværd. Sagen er, at et medlem uden hår bliver visuelt større og mere voluminøst end før. Tykt hår gemmer sig sædvanligvis bag alt det herlige organs lækkerier, derfor er moderne mænd i stigende grad tilbøjelige til at barbere procedurer.

  Du kan barbere kønsområdet i henhold til følgende instruktioner:

  1. Ved hjælp af trimmer eller saks forkortes håret og derved beskytter barbermaskinen mod beskadigelse og blokering.
  2. En zone eller depileringsgel anvendes til det område, hvor barberingen skal udføres. Takket være dem bliver huden blødere, såvel som håret i lysken og maskinen efter det bedre glider på huden.
  3. Barbering skal ske så forsigtigt som muligt, da epidermis i penisområdet er meget sart. Ved hjælp af hænder kan du give tilstrækkelig spænding til huden og dermed forhindre udskæringer.
  4. Efter at manden lykkedes for at barbere sin penis ordentligt, bliver barberingsprodukter brugt på det rensede område af huden.

  Til reference! På trods af det faktum, at mange mænd foretrækker at barbere sig, for ikke at klø i lysken, kan det efter et stykke tid kløe på grund af irritation. Dette lettes af ændringen i luftfugtighed og temperatur i bikiniområdet, så det er vigtigt at overvåge huden ved hjælp af specialværktøjer.

  For at ikke beskadige kønsorganets hud i forbindelse med hårfjerning, kan proceduren overlades til ægtefællen. For at barbere et medlem af hendes mand kan en kvinde bruge tre slags improviserede midler:

  • Elektrisk barbermaskin Denne enhed fjerner nemt hår fra ansigtet, men for lyskenzonen passer den slet ikke, så den bruges ikke i praksis.
  • Engangs eller genanvendelig barbermaskin, som er det bedste værktøj til at fjerne hår uden kløe i fremtiden, men med brug af hudplejeprodukter.
  • Den klassiske barbermaskine, som barbermaskiner brugte før. Et effektivt middel til at fjerne hår, men farligt på grund af den store sandsynlighed for nedskæringer.

  Livet hacking på emnet

  At barbere kønsområdet var smertefrit og endog behageligt, det er nødvendigt at påføre skum eller barbergel på den ønskede del af kroppen, og lad den derefter ligge i 3-5 minutter. Således bliver håret blødere, såvel som huden. Derudover skal du først dampe i det varme badeværelse genitalområde. Og selvfølgelig skal du ikke glemme efterskæringen, som vil forlade huden uden irritation.

  Kontakt en specialist: hvor kan man finde en sådan mester?

  Hvordan man barberer lysken, vil hjælpe med at bestemme de særlige skønhedssaloner og frisører. Sådanne tjenester har et bestemt navn - intimt haircut eller depilation af bikiniområdet. Trods det faktum, at der kræves flere kvinder, tilbyder salonerne også barbering til kønsområdet for mænd. Uanset om barbering er uden en maskine, uden en maskine uden saks, vil resultatet altid tilfredsstille klienten.

  Generelt tilbyder frisører flere former for intime hårklipp:

  1. Haircutting - for at forbedre det intime område, for ikke at blive prikket.
  2. Barbering er en regelmæssig procedure for fuldstændig hårfjerning.
  3. Epilation - voks, mekanisk eller sukker, hvor hårene i det intime område fjernes fra roden i længere tid.

  Derudover tilbyder skønhedssaloner og skønhedssaloner moderne måder at håndtere den hårede del af lysken - fotoepilation for fuldstændig fjernelse af hårsækkene samt laserfjerning med samme resultat, men med mild virkning på huden.

  Aftershave pleje

  For at undgå irritation efter barbering af lyskeområdet skal mænd bruge barberingsprodukter og bagefter. Takket være det første er håret blødgjort, takket være det andet - huden er fugtet og næret med de nødvendige stoffer. Kosmetik af høj kvalitet trænger ikke ind i de steder, hvor spermatozoer dannes i en mand.

  Med hensyn til hårfjerning i pungen kan sådanne procedurer udskydes til en nødsituation. Som praksis har vist, spiller håret i denne del af kønsorganerne ikke en særlig rolle. Det kan begrænses til fjernelse af hår i pubic zone, hvilket således gunstigt vil understrege mandskab.

  Regler for brug af kosmetik til barbering og efterfølgende

  Som tidligere nævnt bør du ikke spare penge på køb af barberprodukter og hudplejeprodukter efter barbering. Det er godt, hvis kosmetik ikke vil antage duftstoffer og duftstoffer, og at have vegetabilske eller animalske fedtstoffer som grundlag. Fuktgivende er den vigtigste betingelse for barbering uden irritation og uden kløe. Men før man bruger kosmetik, skal de testes.

  Midler til mænd "M-16"!

  Regelmæssig pris: 3960 rubler.

  Rabatpris: 990 rubler.

  Dette spørgsmål interesserer mange mennesker. Hvordan nærmer man dette emne og hvordan man behandler det? Er det en hyldest til mode eller nødvendighed, som er forårsaget af ønsket om at passe på dig selv?

  Hvorfor har vi brug for hår i lysken

  Hårlinjen på dette sted tjener som kønsidentifikator. Det er værd at huske på, at vi alle kom fra dyrenes verden. Genitaler udsender en stor mængde feromoner, og takket være håret på lysken kan de spredes over lange afstande og tiltrække medlemmer af det modsatte køn. Spørgsmålet om, om man skal barbere lysken, har ikke et bestemt svar. Mange landes kultur tolererer ikke engang dette emne til drøftelse, da det ikke skal berøres omslaget på denne del af kroppen. Især mænd. Faktisk understreges det, at der er en ejendommelig etnisk brutalitet og et ønske om at dominere.

  Med ændringer i verden var der også en omskrivning af dette fænomen. Mændens indinale område er halvtreds procent beskyttet mod utilsigtet infektion. Denne tro er befordrende for den opfattelse, at håret på et intimt sted ikke er værd at barbere. Men i moderne lande er der enkle regler for anstændighed, som tvinger os til at forberede os til samleje og "rense" de interessante steder på din krop.

  Muslimske lande er strengt forbudt at slippe af med hår i "bikini" zonen. Kvinder er i fare for at blive skilsmisse, hvis de beslutter at gøre dette.

  Skal jeg barbere lysken hos en kvinde

  Fra de ældste tider kæmpede pigerne med håret på steder, som de troede var uønskede. Hvorfor kan ikke en pige undgå denne besættelse? Ja, fordi hun vil være smuk, attraktiv og som mænd.

  Hvis du fokuserer på æstetisk synspunkt, er tilstedeværelsen af ​​hår i bikiniområdet ikke velkommen. Der er nogle generelle regler, der skal tages i betragtning ved barberingen. Hvad skal man gøre for at gøre barbering sikker? Først og fremmest skal du bruge en barberkniv, så der ikke er forskellige nedskæringer og skader. Brug specielle geler til at blødgøre huden under barberingen.

  Eksperter siger at på grund af barbering er der ingen mulighed for udseende af ble udslæt, udover mikrober er mindre tilbøjelige til at reproducere.

  Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand

  Der er meget snak om, om mænd bør barbere den intime zone. Skal jeg barbere min lyske, skære mit hår eller efterlade hår? Alle skal beslutte sig selv. Mange betragter denne besættelse unmanly, så de lægger ikke vægt på hårfjerning på dette sted.

  Det er værd at være opmærksom på at barbere lysken om sommeren. Høje temperaturer, overdreven svedtendring - det er de faktorer, der påvirker det positive svar på spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere dette område. Men det er værd at huske på, at huden forbliver øm, kun den første dag. Allerede bogstaveligt talt begynder den næste at vokse stubbe, som prickles og leverer mange ubehagelige fornemmelser. Det kan udløses af en kløe i mænds lyske eller endda smerter i lysken. Men også glem ikke, at håret lysken ikke er meget attraktiv for kvinder.

  Irritation efter barbering lysken

  Efter barbering i de intime områder kan det forblive irritation. Hvordan barberes for ikke at skade huden? Når alt kommer til alt ser et uhåret lyst ud meget værre end en glat og velplejret.

  Først og fremmest er det værd at huske, at det er værd at bruge kun barbermaskiner. Upålidelige barberingsværktøjer kan forårsage ikke kun irritation, men også risikoen for håropbygning. Under og efter barbering skal du bruge specialværktøjer, der fugter huden.

  Den mest berømte metode til fjernelse af hårfjerning er barbering. Samtidig har kvinder i moderne tid nogen gange ingen ide om, hvordan man barberer et bikiniområde, så der ikke er nogen irritation. Kroppen efter barbering klør, bliver dækket af udslæt, gør ondt. Der er uden tvivl altid mulighed for at stoppe med at bruge maskinen og udføre voksning. Men det er bedre at tage et andet kig på barbering intime ømme steder. Overvej funktionerne i hvordan man barberer et bikiniområde uden irritation.

  Funktioner barbering hår i bikini området

  Et vigtigt stadium er forberedelsen til fjernelsen. Hvis du er ejer af lange hår, skal de være trimmet med en saks og derefter fjernet med en barbermaskine. Overvej reglerne:

  1. Barbering i det intime område bør foregå regelmæssigt. Jo oftere du gør depilation, jo mere tilpasser din hud sig til det.
  2. Det er værd at vælge den rigtige tid. Vi skal beskæftige os med uønsket vegetation om aftenen og derefter gå i seng roligt.
  3. Den største kvindelige fejl, der forårsager irritation i bikiniområdet efter barberingen, er den forkerte bevægelse af maskinen, ikke langs linjen for hårlinjevækst, men mod. Denne teknik bidrager til stigningen i antallet af mikroskader af huden. Det er nødvendigt at barbere langs vækstlinjen. Så vil det være muligt at undgå mikrotraumas, problemet med indgroede hår vil blive løst.
  4. Glem ikke at vaske bladet med vand under proceduren for at fjerne al barberet vegetation.
  5. Fjern håret ved at holde huden lidt.
  6. Efter at have fundet ud af, hvordan man barberer et bikiniområde, så der ikke er nogen stærk irritation, skal du bestemme, hvilke midler der er egnet til en behagelig barbering.

  Hvilke værktøjer og værktøjer vil være nødvendige

  Når man vælger et barbermaskiner, er det bedre at give præference til specielle kvindelige maskiner, der er ideelle til barbering af pubber, de har en beskyttende strimmel. En engangs barberkniv er ikke egnet til en sådan procedure, det skyldes den lave kvalitet af sine knive. På en sådan maskine er der ingen blødgøringsstrimmel, hvilket øger risikoen for nedskæringer, og der er irritation efter barbering i det intime område. For proceduren for fjernelse af uønsket vegetation skal du:

  • barbering barbermaskine;
  • barberskum (gel);
  • skum efter depilering (fløde).

  For at fjerne håret har du brug for en simpel barbergel eller almindelig hud. Det er bedre, hvis de er lugtfrie. Brug hangel. Det skummes perfekt, fugtgivende og nærer huden. Så snart bikiniområdet er glat og fri for hår, skal du lægge på kroppen cremen til det intime område af irritation. At kende det grundlæggende ved, hvordan man barberer uden at irritere huden, kan forhindre indgroede hår.

  Sådan udføres proceduren derhjemme

  For at du ikke bliver forstyrret af den stærke irritation efter barbering, når du anvender proceduren derhjemme, skal du følge nedenstående tips:

  1. Før du barberer, skal du tage neglelakse og omhyggeligt trimme det længste hår.
  2. Efter tilberedning fugte det behandlede område med varmt vand, påfør et specielt barberskum (gel).
  3. Vent 3 minutter: Skumets aktive komponenter i denne tid trænger dybt ind i huden og gør håret blødere.
  4. Tag en barbermaskine, våd den med varmt vand.
  5. Flyt maskinen jævnt.
  6. For bedre glidning skal du strække din hud med din frihånd
  7. Små nedskæringer bør straks behandles med et desinfektionsmiddel, fortrinsvis med peroxid.
  8. Hvis du har acne i bikiniområdet, er det bedre at omgå dem, og selve proceduren udskydes.
  9. Efter barbering dannes indgroede hår, de er næsten umulige at barbere. Skrubbe kroppen før proceduren - det vil spare dig for hår, der er vokset.

  Når du er færdig, fug det berørte område godt med varmt vand, blut forsigtigt med et håndklæde og anbring en beroligende creme, brug babypulver.

  Hvordan slippe af med irritation efter barbering i det intime område

  Du ved allerede, hvordan man barberer skindhår, så der ikke er meget irritation i fremtiden. Lad os være opmærksomme på situationen, da kløe stadig optrådte. For at slippe af med den rødme, der vises, brug et par gode opskrifter:

  • for at fremskynde helingsprocessen med irritation med bumser vil hjælpe masken baseret på tea tree olie;
  • i tilfælde af alvorlig rødme bør bomuldsstynder dyppet i kamille bouillon anvendes på beskadigede områder
  • fremragende helbredende middel - depantenol, panthenol;
  • normal baby olie eller baby creme vil hjælpe med at undgå rødmen;
  • eliminere bumser chlorhexidin;
  • i et vanskeligt tilfælde vil puben fra irritation spare hydrokortison salve.

  Video: Sådan barberes et bikiniområde

  Det er let at finde et foto på internettet, hvordan man korrekt barberer den intime zone, så der ikke er nogen irritation, men det er bedre at se videoen en gang. Et udvalg af tips fra en ekspertpige hjælper dig med at undgå standardfejl under proceduren. En detaljeret beskrivelse af hvordan man barberer skindhår, vil hjælpe med at finde en smuk krop. Du vil lære at vælge hvilke værktøjer til procedurer, der skal bruges, hvordan man fjerner uønsket vegetation alene.

  Fjernelse af uønsket hår i det intime område har længe været populært blandt kvinder og mange mænd. Men hvordan man udfører barberingsprocessen for ikke at få ondt og ikke forårsage irritation på huden, ikke mange ved det.

  Hvorfor skal en mand barbere sin lyske?

  Mange mænd har en stereotype, som barberet lyske er prærogativ for homoseksuelle drenge. Dette er ikke sandt! Maskulinitet og personlig hygiejne er helt forskellige ting.

  Der er mange grunde til bortskaffelse af vegetation på intime steder:

  • Hygiejne. Kønsorganerne er en fremragende mikroflora til udvikling af bakterier, hvorfor du skal tage et bad hver dag og vaske grundigt. På håret vil svede, snavs, døde hudceller af epidermis, som fremkalder bakteriernes vækst. Resultatet er en ubehagelig lugt og kløe eller udslæt kan forekomme. Især om sommeren, når det allerede er varmt, sveder æggene meget på grund af håret.
  • Sexliv. Enhver partner vil være glad, når du har alt der rent og glat. Med intime frisurer og sex bliver lysere, fordi pigen er meget mere behagelig at give dine intime zoner med kys, når der ikke er noget hår.
  • Udseende. Maskulin værdighed ser meget smukkere ud, når der ikke er hår. Og så ser medlemmet større ud.

  Hårfjerningsmetoder

  For at slippe af med overskydende vegetation i intime områder er der flere måder:

  • Du kan kontakte mesteren, som vil gøre shugaring (fjern hår ved hjælp af særlige blandinger af sukker eller voks).
  • Haircut trimmer. Du kan barbere med en trimmer til kortere hår og afslutte proceduren. Og den anden mulighed er at forkorte håret for at fortsætte deres fjernelse ved hjælp af andre værktøjer. For at barbere håret korrekt med en trimmer, skal du lave korte, glatte bevægelser mod bunden af ​​penis. Det er vigtigt at være forsigtig, fordi huden på skrotum er meget delikat og tynd, det er nemt at skade. På dette område er det bedre at strække huden med din fri hånd og dermed gøre den mere sikker.
  • Kemikalier til at lette barberingen. Følgende hårfjerning kan udføres på flere måder: maskine eller fløde. Depilatory cremer sælges i alle kosmetiske butikker, men de har nok kemisk sammensætning. Hvis du har en delikat hud, er det bedre at nægte en sådan måde at undgå irritation, rødme og smerte. Hvis du vælger at bruge en sådan creme, skal du vide, at den påføres med en speciel spatel (den sælges med produktet) i 10-15 minutter. Brug derefter den samme spatel, fjern cremen med hår og skyll grundigt med varmt vand uden brug af sæbe eller gel. Derefter bliver huden forsigtigt gennemblødt med et blødt håndklæde og en blødgørende creme påføres. I nogle depilatory produkter er cremen inkluderet. Ulempen ved denne metode er, at hårene vokser hurtigt, men de er tynde og stikker ikke. Og fordelen er smertefrihed og mangel på irritation.

  Til sidst vil jeg gerne bemærke, at barbering i lyskenområdet af mænd er et personligt anliggende for alle. Artiklen beskriver fordelene ved barbering og dens ulemper (kløe, irritation).

  Hvis du følger alle reglerne, kan du opnå en glat hud uden irritation. Barberet lyske sveder mindre og fremkalder ikke opdræt af bakterier, der forårsager ubehagelige lugte. Hvad angår irritationer, er der nu mange kosmetiske produkter, som vil hjælpe med at undgå dem. Hvis du aldrig barberet lyske - prøv det, vil du godt lide det, og din partner vil blive glad.

  Sådan barberes det intime område: tips til piger

  Ingen måde at fjerne overskydende hår i det intime område kan ikke sammenlignes med den sædvanlige barbermaskine. Hardware teknikker er ikke tilgængelige for alle, og voksning og shugaring er meget smertefulde procedurer. Derfor mister spørgsmålet om, hvordan man rent barberer den intime zone af en pige, ikke sin relevans. Irritationer og nedskæringer er ubehagelige konsekvenser, der kan undgås ved at følge enkle regler.

  Barbering: Fordele og ulemper

  Der er ikke noget konkret svar på spørgsmålet om, hvorvidt piger skal barbere den intime zone. Det hele afhænger af personlig præference. Men de fleste kvinder og mænd taler for at fjerne overskydende hår i bikiniområdet. For det første er det æstetisk. Velplejede bikini-områder ser attraktive ud i det modsatte køn. For det andet er fjernelsen af ​​rigelig vegetation retfærdiggjort med hensyn til hygiejne. For det tredje er moderne skønhedskrav således, at glat hud på benene, i det intime område og underarmene er en af ​​de velkendte kvinders hovedegenskaber.

  Anvendelsen af ​​voksstrimler eller sukkerpasta, selv om det giver dig mulighed for at slippe af med vegetationen i lang tid, men er ikke egnet til kvinder med lavt smertegrænse. Apparat hårfjerning har en stor liste over kontraindikationer, og omkostningerne ved sessionen er meget høje. Af disse grunde foretrækker mange damer at barbere håret i det intime område. Effekten af ​​denne procedure er kortvarig, men proffene opvejer ofte ulemperne.

  1. Pubic barbering kan gøres hjemme alene.
  2. Smertefulde fornemmelser er helt fraværende.
  3. Ingen særlige økonomiske omkostninger.
  4. Håret vokser ikke ind, som det ofte er tilfældet med depilation med voks eller sukkerpasta.

  Barbering hår i intime steder derhjemme er let og bekvemt. Problemer i form af sår og irritation opstår undtagen for uerfarenhed. Enkle anbefalinger hjælper med at udføre proceduren hurtigt og med minimal ubehag.

  Hemmeligheder for en vellykket procedure

  Så, hvordan man barberer en piges lyske med en maskine, så processen går så glat som muligt?

  1. Den første ting at gøre er at få en god barbermaskine. Det er bedre at barbere bikiniområdet med en maskine, hvor der er en beskyttende gelstrimmel, flere blade, et skridsikkert greb og et flydende hoved - vigtige detaljer, der gør processen meget nemmere. Du kan ikke bruge en andens maskine! Razor refererer til personlig pleje produkter.
  2. Særlige geler og depilationsskum giver dig mulighed for at barbere det intime område uden irritation. De blødgør hårene og beskytter huden mod udskæringer, hvilket giver blød glid af bladene. For det intime område er velegnet geltekstur.
  3. Hvis du barberer dit pubic hår med en maskine med stumme knive, vil du næppe kunne klare sig uden irritation. Derfor bør du ændre kassetten i tide og ikke bruge en engangs barberkniv mere end 3 gange.

  Før du begynder at fjerne håret, skal du forberede huden.

  1. Varmt brusebad hjælper med at blødgøre grove hår. Barbering under køligt vand er forkert - irritation vises.
  2. En skrubbe eller hård vaskeklud hjælper med at fjerne døde hudceller i epidermis. Dette vil skære håret så tæt som muligt på huden.
  3. For lange hår bør forkortes med neglesaks. Den optimale længde til barbering på intime steder - 5-7 mm. Du skal handle meget omhyggeligt for at undgå skade!

  Før barberingen skal der påføres en særlig blød gel eller skum.

  For at barbere det intime område uden irritation skal du overholde følgende anbefalinger:

  • håret fjernes i 2 retninger: først i højden og derefter mod;
  • de mindre bevægelser af barbermaskine - jo mindre chancer for at lære en stærk hudirritation;
  • fra tid til anden skal maskinen vaskes i vand;
  • Maskinbevægelser skal være glatte, barberer ikke;
  • ingen grund til at trykke barbermaskinen, dette fører til nedskæringer;
  • Efter proceduren skal huden arbejdes antiseptisk. Hydrogenperoxid, chlorhexidin eller miramistin vil gøre;
  • Efter hver barbering skal maskinen vaskes grundigt og tørres;
  • depilerede områder bør smøres med en beroligende creme. Den panthenol, der indgår i produktet, vil fremskynde helingen af ​​mikro-udskæringer og nedskæringer.

  Efter barbering er irritation et almindeligt problem. Især ofte rødme, kløe og hævelse opstår efter den første afpudsningsprocedure, når huden ikke er vant til sådanne virkninger. Derfor bør nybegyndere ikke skynde sig, efterfulgt af barbering skindhud, efterhånden vil huden genoprette hurtigere. Hvor ofte skal man barbere et bikiniområde? Som hårgenvækst, ideelt - 2 gange om ugen.

  Et par tip til at undgå tegn på irritation på huden:

  • Våd ikke de depilerede områder i flere timer efter proceduren;
  • iført løs bomuld undertøj;
  • Brug ikke cremer og lotioner med stærk kemisk duft;
  • Brug ikke alkoholholdig efterskrabning.

  At vide, hvordan man barberer bikiniområdet korrekt, giver depilering ingen særlige problemer, det er ikke for ingenting, at denne metode til at slippe af med overskydende vegetation i det intime område er meget populært blandt kvinder. Nøjagtighed - den vigtigste betingelse for at opnå en god, om end kort, resultat.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Regler for barbering af lyskeområdet med en maskine til en pige: ingen nedskæringer eller irritation

  Barbering et intimt område for piger har en vigtig æstetisk værdi. Den nuværende tilstand dikterer sine egne regler. Undertøj og badetøj er blevet mere åbne, det kræver omhyggelig pasning af bikiniområdet.

  Hvad er nødvendigt for en behagelig barbering

  Der er flere metoder til fjernelse af lyskehår. Brugen af ​​en barbermaskine til dette formål er den mest almindelige.

  For at udføre proceduren skal du vide, hvordan man korrekt barberer pigens lyske med en maskine, og hvad der kræves for dette.

  Så listen over nødvendige er:

  1. En god (ikke-disponibel) barberkniv med skarpe knive, helst med gelindsatser - de er nemme at bruge og giver en god glide af knivene over huden.
  2. Gel / barbering creme til sarte områder. Præference bør gives til allergivenlige midler uden duftstoffer, farvestoffer, der ikke irriterer følsom hud.
  3. Saks. Skal være skarp og kun anvendes til intime hårklipp.
  4. Bruser gel
  5. Sæbe.
  6. Body Scrub
  7. Aftershave.
  8. Hydrogenperoxid. Det vil tage at desinficere nedskæringerne.
  9. Pincet.
  10. Ethvert middel til at forhindre hudirritation (hypoallergen efterskærings creme, kropsolie eller D-Panthenol salve, Bepanten).
  11. Håndklæde.

  Vælg en god barbermaskine med skarpe knive, helst med gelindsatser - de er nemme at bruge og giver en god glide af knivene over huden.

Barbering forberedelse

Enhver pige, der beslutter at barbere hendes lyske med en maskine, bør vide, hvordan man korrekt forbereder sig til proceduren.

Enhver pige, der beslutter at barbere hendes lyske med en maskine, bør vide, hvordan man korrekt forbereder sig til proceduren.

For godt forberedelse skal du gøre følgende:

 1. Til at begynde med, brug en saks eller en klipper til at skære længden af ​​pubic hår til en længde på 1 cm.
 2. Huden bliver blødere, porerne åbner, og fjernelse af uønsket hår bliver lettere, hvis du tager et varmt bad eller bad.
 3. Du kan bruge en kropscrub og skræl det intime område. Dette vil hjælpe med at fjerne døde hudpartikler, glatte og fjerne indgroede hår.
 4. Så skal du anvende et barberingsmiddel på det behandlede område og forlade et stykke tid, så de aktive kemikalier indeholdt i cremen eller gelsammensætningen begynder deres handling.

Det er nødvendigt at bruge til disse formål specielle, beregnet til en kvindelig hud, betyder. De er blødere i deres virkninger og ikke meget irriterende.

Du kan bruge en kropscrub og skræl det intime område. Dette vil hjælpe med at fjerne døde hudpartikler, glatte og fjerne indgroede hår.

Efter en grundig forberedelse er udført korrekt, kan pigen påbegynde proceduren for barbering af lysken med en maskine.

Den mest effektive barbering

Undervisningen indeholder følgende punkter:

 1. Tag en barbermaskine. Det skal være med flere (3-4) skarpe knive. Skyl med vand.
 2. For at omhyggeligt barbere hårene og ikke skader huden, er det nødvendigt at strække det godt med din fri hånd og begynde barbering.
 3. Barbering skal ske langsomt, med glatte bevægelser. Prøv ikke at barbere det samme område flere gange for at forhindre nedskæringer og irritation.
 4. Når du har barberet det synlige område, skal du kontrollere med hånden de resterende hårs tilstedeværelse på steder, der er vanskelige at nå og fjerne dem.
 5. Hvis der er nedskæringer på huden efter proceduren, skal de behandles med hydrogenperoxid eller kaliumpermanganat for at undgå infektion og forekomsten af ​​betændelse.
 6. Efter barbering skal du tørre lygten med et håndklæde og påføre en fugtighedscreme.

For at omhyggeligt barbere hårene og ikke skader huden, er det nødvendigt at strække det godt med din fri hånd og begynde barbering.

Vigtigt at vide! For at bladene skal vare længere, skal der tages hensyn til dem. Efter brug skylles det godt med vand og tørres. Ellers kan de ruste.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

For at forhindre hudirritation skal du vide, hvordan du skal barbere pigens lyske med maskinen.

Til barbering er det yderst vigtigt at bruge et skarpt blad. Stump og rusten kan alvorligt traumatisere huden, forårsage irritation, forårsage infektion.

Der er forebyggende metoder, der forhindrer udseende af betændelse på huden:

 1. Grundig rensning af huden før proceduren med brug af kropscrub eller sæbe. Disse værktøjer vil hjælpe med at slippe af forureningen, som senere kan forårsage betændelse og kløe.
 2. Til barbering er det yderst vigtigt at bruge et skarpt blad. Stump og rusten kan alvorligt traumatisere huden, forårsage irritation, forårsage infektion.
 3. Brugen af ​​barberingsprodukter hjælper med at forberede huden til proceduren, gør den blødere og reducerer risikoen for nedskæringer.
 4. Før barbering er det nødvendigt at fugte det behandlede område med vand, så shaveren letter det at glide over huden og fjerne uønsket hår mere omhyggeligt.
 5. Efter proceduren skal du smøre huden med ethvert anti-inflammatorisk middel eller baby creme.

Det beskytter godt mod infektioner og irritation af ægolie, som kan laves selvstændigt hjemme eller købes på apotek.

Det beskytter godt mod infektioner og irritation af ægolie, som kan laves selvstændigt hjemme eller købes på apotek.

Det bør anvendes 2 gange om dagen på det barberede område. Absorberer perfekt, kræver ikke skylning.

Plukker de resterende hår med pincet

Med gennemførelsen af ​​selv er en omhyggelig barbering ikke altid muligt at slippe af med absolut alle hårene. Derfor er det i slutningen af ​​proceduren nødvendigt at undersøge huden godt for tilstedeværelsen af ​​det resterende hår og forsigtigt fjerne det med tang.

Ved afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at undersøge huden godt for tilstedeværelsen af ​​det resterende hår og forsigtigt fjerne det med pincet.

Fremgangsmåden kan være lidt smertefuld, men det vil forhindre irritation på huden og sætte en stopper for proceduren for at slippe af med uønsket hår.

Nyttige tips

Da fjernelsesproceduren ofte ikke er behagelig, men nødvendig, er der måder at lette denne proces på.

Brug af engangs barbermaskiner bør undgås, det er bedre at bruge en maskine med udskiftelige kassetter.

Brug af engangs barbermaskiner bør undgås, det er bedre at bruge en maskine med udskiftelige kassetter.

For at forhindre irritation af for følsom hud kan du barbere håret i retning af deres vækst. Maskinens bevægelse mod hårets vækst vil medvirke til at opnå perfekt glathed.

Der er også et kompromis valg - kryds barbering.

Før proceduren er det nødvendigt at stramme huden tæt. Det er bedst at gøre lidt højere end begyndelsen af ​​hårvæksten (ca. i navleområdet).

Det er vigtigt at huske! Hver dag kan barbering ikke udføres. Denne proces beskadiger huden, så det vil være korrekt at barbere pigens lyske med en maskine ikke mere end en gang om ugen.

Hver dag kan barbering ikke udføres. Denne proces beskadiger huden, så det vil være korrekt at barbere pigens lyske med en maskine ikke mere end en gang om ugen.

Hvis kløe opstår, må du ikke kaste de betændte områder. De skal smøre barnets creme eller et anti-inflammatorisk middel.

Hvis du øger kløe, smerte, bør du konsultere en læge, det kan være tegn på infektion.

Sådan barber du lysknepige med en maskine for at undgå irritation - et emne, der interesserer mange. Men selv efter alle reglerne er det svært at opnå et godt resultat.

Sådan barber du lysknepige med en maskine for at undgå irritation - et emne, der interesserer mange. Men selv efter alle reglerne er det svært at opnå et godt resultat.

Betændelser kan fjernes med færdiglavede apotekværktøjer, eller de kan laves selvstændigt ved hjælp af populære opskrifter.

Medicinsk kamille afkogning

Godt lugter kløe, desinficerer.

Til forberedelse 1 tsk. Blomster planter skal hælde 1 el. kogende vand, insistere noget tid. Så snart bouillon køler ned, lav en komprimering på det beskadigede område.

Et afkog af kamille beroliger kløe godt og desinficerer.

En blanding af kamille og mynte

Fra hudirritation er denne blanding mere effektiv, hvilket også er let at forberede.

For en halv liter vand at tage 1 tsk. planter, læg alle ingredienserne i en kop, kog i 10 minutter. Lav komprimering på det beskadigede område, når afkøling er kølig.

Afkogning af birkeblader

Værktøjet hjælper også med at lindre betændelse på huden. Til dette gør 100 ml kogende vand 1 tsk. blade. Insistere om 2 timer.

Afkogning af birkeblader hjælper også med at lindre betændelse på huden.

Hvordan kan du ellers fjerne hår i bikiniområdet, bortset fra barbering

Elektrisk afskærmning

Det fjerner nemt hår, men det er en temmelig smertefuld proces. Resultatet varer ca. 2 uger.

Skærmens arbejde består i at trække hår ud, men det gør det ikke altid omhyggeligt. Som følge heraf vil det resterende hår vokse med nyt ujævnt.

Brugen af ​​denne maskine udelukker ikke muligheden for hårdannelse under huden.

Skærmens arbejde består i at trække hår ud, men det gør det ikke altid omhyggeligt.

Creme / gel til depilation af bikiniområdet

Den nemmeste og mest bekvemme mulighed for at fjerne uønsket hår.

Værktøjet skal påføres det behandlede område og fjerne det sammen med hårene med en speciel spatel, der sælges med fløden, om 10-20 minutter.

Fordelen ved denne metode er, at den ikke forlader nedskæringer. På grund af de aktive kemiske komponenter, der udgør cremen, kan der imidlertid forekomme en allergisk reaktion.

Cream - den nemmeste og mest bekvemme måde at fjerne uønsket hår på.

Derfor er det først nødvendigt at teste dette produkt på et lille område af hud og, uden irritation, behandle hele den nødvendige overflade.

Voksstrimler

Med en spatel er det nødvendigt at påføre smeltet voks på huden og dække det med en stribe papir, som skal presses godt og straks trækkes mod hårvækst.

Hårene fjernes sammen med hårsækken. Dette garanterer et langsigtet resultat i op til 1 måned.

Med en spatel er det nødvendigt at påføre smeltet voks på huden og dække det med en stribe papir, som skal presses godt og straks trækkes mod hårvækst.

En stor ulempe er procedurens smertefuldhed. Ikke alle piger beslutter herom.

Shugaring

En populær, ny version af uønsket hårfjerning ved brug af kosmetisk sukkerpasta, som kan købes i butikken, lavet af dig selv eller bestilt online.

Blandingen skal påføres hårvækst og fjernes næsten ved hårvækst. Som følge heraf fjernes alle hår med hårpærer fuldstændigt.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Det er en mindre smertefuld mulighed, hvorefter indgroet hår ikke overholdes.

Laser hårfjerning

Det udføres ved hjælp af en laser, hvis stråle ødelægger hårstrukturen sammen med pærerne. Som et resultat vil hårets udseende genoptages kun efter et par år.

Dette er en meget effektiv og smertefri måde, men det er ret dyrt, omkring 3.000 rubler i en enkelt procedure. For at opnå det fulde resultat skal du gentage ca. 10 sessioner.

Epilation udføres ved hjælp af en laser, hvis stråle ødelægger hårstrukturen sammen med pærerne. Som et resultat vil hårets udseende genoptages kun efter et par år.

Laser epilering kan kun gøres til dem, der har tykt mørkt hår. Blond laser kan ikke fjerne.

Desuden er denne metode kontraindiceret i visse kategorier af mennesker:

 • mennesker med hudsygdomme;
 • patienter med onkologi;
 • lider af diabetes
 • ammende mødre
 • gravide kvinder.

Valget af måder at fjerne overskydende hår afhænger kun af pigernes evner og ønsker.

photoepilation

Det ligner en laser hårfjerning, men er en mere behagelig og billig metode. Selvom det også kræver flere sessioner at opnå maksimale resultater.

Hårfjerning er baseret på eksponering for lysimpulser. Metoden har de samme kontraindikationer som ved brug af en laser.

Photoepilation er en metode til hårfjerning baseret på eksponering for lysimpulser. Metoden har de samme kontraindikationer som ved brug af en laser.

Sådan barberes lyskeapparat - vigtig viden er nødvendig for en moderne pige. Hver repræsentant for den smukke halvdel af menneskeheden søger at se velplejede og sexede.

Overholder anbefalingerne om dette emne, kan du nemt lære at barbere komfortabelt og forblive smukt uden at skade dit helbred.

Denne video vil introducere dig til, hvordan man korrekt barberer kropshår.

I denne video finder du nyttige tips om barbermaskinen.

Fra denne video lærer du, hvordan du barberer bikiniområdet korrekt.

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Hvordan slippe af med døde nitter, så der ikke bliver nogen gentagelse af lus? Hvordan ser disse parasitter på billedet?

Voksning af benene: hvilken voks er bedst at vælge