Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Moderne piger fjerner ofte overskydende hår gennem hele kroppen, herunder bikiniområdet. At barbere det intime område korrekt uden irritation med en barberkniv ved blot at kende de grundlæggende anbefalinger.

 • 1. Fordele og ulemper ved proceduren
 • 2. Valg af barbermaskine til det intime område
 • 3. Barber korrekt, intim zone
 • 3.1. Effektiv barbering uden irritation
 • 4. Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • 5. Yderligere Intimate Shaving Tips
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Andre måder at depilere et intimt sted på.
 • 8. Ofte stillede spørgsmål
 • 8.1. Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?
 • 8.2. Hvilken barbergel er bedre?
 • 8.3. Hvor ofte skal du barbere en intim zone?
 • 8.4. Allergi efter barbering i bikiniområdet?
 • 8.5. Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Fordele og ulemper ved proceduren

Argumenterer om fordelene og ulemperne ved barberhvirvel kan være uendelige. Proponenter af proceduren lægger vægt på æstetik og hygge af et intimt sted samt manglen på jord til udvikling af bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt.

Modstandere af klassiske barberingsskæringer, indgroet hår og andre irritationer. Men alle problemer kan undgås, hvis du følger anbefalingerne og sikkerhedsretningslinjerne.

At vælge en barbermaskine til det intime område

Til intim udsmidning er kun en barberkniv egnet, den er designet til at følge kroppens konturer, hvilket betyder, at den er i bedre kontakt med huden og fjerner hårene kvalitativt.

Velkendt firma Wit producerer sikre maskiner, der er velegnede selv for delikat hud i lyskeområdet. De indeholder 3 knive og en ekstra pude med gel, så der er ikke behov for at holde et sted flere gange, hvilket øger risikoen for skæring eller irritation.

Barbering med en skarp barberkniv, blunt knive tillader ikke at opnå en perfekt glat hud og vil føre til indgroede hår.

Shave korrekt intim zone

Der er mange artikler og instruktioner om barbering af et bikiniområde uden irritation. De begynder alle med henstillingen til at dampe huden. Dette kan gøres med et varmt bad eller brusebad. Proceduren reducerer ikke kun smerter under depilation, men forhindrer også udseende af ubehagelige betændelser i bikiniområdet.

Nogle kvinder er begrænset til kludservietter gennemblødt i urteafkok. Du kan bruge skrubberen til at fjerne døde hudpartikler og reducere sandsynligheden for hårindvækst. Det tager ikke mere end 10 minutter at forberede huden i den intime zone til drift af en barberkniv.

For at kunne servere barbermaskinen til bikini og andre zoner så længe som muligt, bør du omhyggeligt trimme hårene med en saks eller en speciel trimmer.

Effektiv barbering uden irritation

For at fjerne uønsket vegetation i bikini-zonen skal du epilere pubis og labia. Til at begynde med påføres en særlig gel eller hypoallergen sæbe på enhver del af huden. De sikrer perfekt kontakt mellem knivene og huden, hvilket reducerer risikoen for betændelse.

Før du barberer intime steder, skal du forsigtigt strække huden i behandlingsområdet, da en blød og afslappet overflade let kan blive skadet. Vent ikke på et anstændigt resultat, ignorere denne handling.

Processen med fjernelse af vegetation begynder med skindhår, ledes en barberkniv i retning af deres vækst. Ingen grund til at køre et sted mange gange i dette tilfælde øger sandsynligheden for nedskæringer. Skader skal straks behandles med hydrogenperoxid.

Shaving hårvækst forhindrer deres indvækst, men for et glat barberet bikini område skal du handle i den modsatte retning. For piger med for følsom hud er det bedre at flytte barbermaskinen fra venstre mod højre.

Det kan være svært at kontrollere, om hårene har været på kønslæberne. Dette kan gøres med et spejl og et tryk.

Ved slutningen af ​​epilationen vaskes lænken grundigt og fjerner hår og hjælpemidler. Barberet hud bør tørres og smøres med beroligende midler eller cremer efter depilation.

Glem ikke at rense det under rindende vand, og tør derefter barbermaskinen, før det opbevares på hylden.

Handle omhyggeligt og følg enkle regler, så irritation efter barbering i bikini-zonen truer dig ikke.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Som regel opstår irritation i det intime barberingsområde på grund af 4 grundlæggende grunde.

 1. For hyppig barbering.
 2. Depilation på tør hud.
 3. Afvisning af at bruge specialværktøjer.
 4. Overfølsomhed.

Derfor bør du opgive den daglige barbering, og under proceduren må du ikke køre maskinen over den tørre hud og regelmæssigt vådde den.

Brug kvalitetsprodukter designet specielt til intime steder. Vær opmærksom på deres sammensætning, der bør ikke være menthol, alkohol og duftstoffer. Selvfølgelig skal barberbladene være skarpe.

Behandling med kamilleafkogning hjælper med at lindre irritation og berolige følsom hud. Det vigtigste er ikke at være allergisk overfor blomsten selv.

Mere intime barberingstips

Et par vigtige anbefalinger til pigerne om den rigtige barberhule.

 1. Start ikke barbering umiddelbart efter at være vågnet, for i løbet af natten opsamler kroppen væske, og personen svulmer op lidt om morgenen.
 2. Det er nødvendigt at tildele en separat maskine, eller i det mindste et udskifteligt blad til bikinizonen.
 3. Disposable barbermaskiner er for enkle og giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod irritation.
 4. Hvis der forekommer små prikker med rød farve på huden, er de smurt ud med blæseudslætskrem.
 5. Intime haircuts anses for moderigtige, så hvis der ikke er noget ønske om helt at fjerne hår, kan du efterlade en pæn trekant.
 6. Hver dag kan du ikke barbere, huden skal hvile og genoprette.
 7. For nemheds skyld kan du bruge et lille spejl.
 8. Ønsket om at ridse det betændte område bør undertrykkes, enhver mekanisk bevægelse vil kun forværre situationen.
 9. I mellemtiden skal du holde den intime barberkniv adskilt fra andre personlige plejeprodukter.
 10. For meget kløe kan indikere infektion, så det er bedst at se en læge.

Kontraindikationer

Klassisk barbering har den mindste liste over kontraindikationer blandt alle metoder til fjernelse af overskydende vegetation, nemlig:

 • nedsættelse af hudens integritet, da barbermaden kan inficere såret og forværre situationen;
 • dårlig blodkoagulation, fordi ethvert snit kunne få alvorlige konsekvenser.

Det er værd at bemærke, at graviditet er en kontraindikation for mange depilationsprodukter, men i denne stilling kan selv kvinder, der venter på en baby, sikkert bruge en barbermaskine.

Andre metoder til depilation af intime steder

Klassisk barbering er ikke den eneste måde at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Kosmetologi rum tilbyder forskellige hardware metoder til depilation ved hjælp af en laser eller en særlig enhed. I butikker solgt epilator eller fløde. Endelig kan du købe eller lave din egen shugaring pasta.

Den egnede metode vælges ud fra personlige karakteristika, finansielle muligheder, smertetærskel og kontraindikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?

I løbet af puberteten begynder skindhår at vokse aktivt og blive grovere, for ikke at ødelægge barbermaden, anbefales det at forsigtigt forkorte dem. Det er ikke nødvendigt at skynde sig for hurtigt at barbere bikiniområdet, fordi det ikke er let at få ondt i mangel af erfaring. Glem ikke om den forberedende fase, som omfatter damping af huden. Og depilationen selv for den første og efterfølgende tid passerer i henhold til samme ordning.

Før skælning lysken til en kvinde, er det vigtigt at tage en behagelig position, der giver adgang til alle steder, et spejl kan bruges til at forenkle depilation.

Hvilken barbergel er bedre?

Til salg er der specielle kvinders barberingsprodukter, for eksempel geler og skum Vit. De adskiller sig fra de manlige versioner af det reducerede indhold af dufte og behagelig aroma.

Guld af høj kvalitet vil sikre en god barbering glide selv på hårdt hår.

Hvor ofte skal du barbere en intim zone?

For at undgå irritation efter barbering skal du ikke barbere hver dag, selvom inden for 24 timer den første børste vises - huden skal komme sig. Desuden skal folliklerne vokse lidt tilbage, så knivene ikke klæder huden.

Allergi efter barbering i bikiniområdet?

Pubisk irritation efter barbering og andre allergiske reaktioner kan forekomme i to tilfælde.

 1. På grund af ukorrekt barbering er der ofte dannet røde pimples på huden, der er kløende. Deres antal kan kun reduceres ved depilation i henhold til alle regler og brugen af ​​beroligende lotioner.
 2. Nogle kvinder er allergiske over for barberingsprodukter, så før du anvender gelen eller skummet på det intime område, skal du kontrollere reaktionen på en anden del af kroppen.

Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Normalt begynder huden at kløe, hvis der er meget indgroet hår på det på grund af stumpe kanter eller presser maskinen for hårdt.

Separat vil jeg gerne påpege to yderligere årsager til kløe i forbindelse med forkert hudpleje efter proceduren: ubehag er muligt ved brug af alkoholholdige lotioner og med for aktivt gnidning af det behandlede område med en vaskeklud.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Nå, lad os finde ud af, hvordan man barberer maskinen på et intimt sted? Til en begyndelse er det værd at huske på, at barbermaskine bevægelser bør følge strengt hårets vækst i bikiniområdet, ikke ellers. Husk, at nøglen til succes ikke kun er, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Omhyggelig og regelmæssig pleje spiller også en lille rolle. Derfor skal du mindst vaskes med sæbe eller gel for intime steder mindst en gang om dagen. I tilfælde af irritation eller på grund af sart hud skal du ikke barbere bikiniområdet dagligt. Nogle piger er allergiske over for skum, så du kan bruge sæbe suds til proceduren. På hvordan man barberer et intimt sted, tænk på både mænd og kvinder. For det meste, for at bringe det intime område i orden, bruger piger en barbermaskine, da det er den mest overkommelige, hurtige og smertefri måde at fjerne uønsket hår på. Sådan barberer du et intimt sted med en maskine, du vil lære i denne artikel

Når strandsæsonen eller ferietiden er, er vi ikke bare bekymret over figuren, men også med problemet med epilering. Og det gælder især bikiniområdet, fordi ikke alle ved, hvordan man barberer denne zone korrekt og jo bedre.

Til at begynde med, lad os stadig finde ud af den bedste måde at fjerne hår i bikiniområdet, barbere eller gøre hårfjerning, for eksempel med voks. Epilation kan gøre huden glat i lang tid, men ikke alt er løst. Foto-epilering eller laser koster meget, og voksning er ret smertefuldt. Så hvis du ikke har ekstra midler, vil du ikke udholde smerte, så svaret på spørgsmålet for dig er jo bedre at fjerne hår fra intime steder, det er bare barbering. Ifølge nogle er det mandlige intime sted, hvor håret er barbert, meget mørt i øjnene af kvinder. For dem, der er interesseret i, hvordan man barberer pubic hår og ikke forårsager irritation, giv nogle tips.

Hyppige spørgsmål til gynækologer: "Jeg er allerede 18 år gammel, jeg ved ikke, hvordan man barberer i bikiniområdet ordentligt. Skal jeg fjerne alt hår under rent hår? Eller hvordan? Og hvordan skal man rengøre dem på labia?" At kende nogle finesser, kan du nemt og korrekt barbere et intimt sted uden irritation og gøre det hurtigt nok.

Læs svarene på disse spørgsmål nedenfor.

Hvordan barberer man det intime område?

Så du besluttede at barbere et intimt sted, men hvordan man gør det rigtigt, især den dybe bikinizone, har du ingen idé om? Så er det tid til at udfylde manglen på viden på dette område.

 1. Før du lærer at barbere et intimt sted, skal du vælge den rigtige barbermaskine. Hovedbetingelsen - den skal være akut, og derfor ingen disponible maskiner. Det er bedre at tage en mænds barbermaskine, det bliver skarpere, og der er ingen begrænsninger, der beskytter mod nedskæringer, der lukker udsigten. Hvis en dame tænker på, hvordan man barberer et intimt sted, skal hun købe en speciel maskine til kvinder.
 2. Næste punkt er valgt midler til barbering. Du kan også bruge sæbe, men det tørrer din hud dårligt, og så er det ikke langt fra irritationer. Så det er bedre at vælge et barberingsområde til bikini gel eller barberkrem med en ekstra fugtighedscreme. Hvis huden er meget følsom, eller du ofte lider af allergier efter påføring af forskellige kosmetik, er det bedre at vælge en allergivenlig creme (gel) uden farvestoffer og dufte.
 3. At vælge en barbermaskine og fløde, det er tid til at begynde barbering. Men skynd dig ikke, før du barberer et intimt sted, skal huden være ordentligt forberedt, ellers vil irritationen ikke undgås. Før barbering på stedet gør det ikke ondt at dampe ud i huden - dette vil i høj grad lette procedurerne. For eksempel, tag et bad eller en bad for at dampe ud i huden, og skyll derefter dit intime sted, som vi skal barbere med køligt vand.
 4. Hvis håret er meget langt, skal vi først trimme det på et intimt sted - med saks til regelmæssige hårklipp, men pænt uden at trække.
 5. Påfør cremen eller barberingen på huden og vent et par minutter for at huden og huden blødgør.
 6. Det er nødvendigt at barbere den intime zone af en bikini korrekt ved at bruge så få bevægelser som muligt, det er bedre at have dem overhovedet. 2. Når en barbermaskine glider langs hårets vækst, en gang imod væksten eller begge gange langs hårets vækst. Den første mulighed er ikke egnet for alle, fordi barbering mod hårets vækst i nogle repræsentanter for det retfærdige sex giver fremkomsten af ​​indgroet hår. Hvis du ty til denne procedure og er bange for at skære dig selv, så er det bedre at armre dig selv med et spejl. Gør dig komfortabel, så du frit kan se det sted, du skal barbere.
 7. Efter afslutningen af ​​barberingen skal du vaske med sæbe og vand for at undgå risiko for infektion. Du kan bruge en lotion, der indeholder alkohol eller en fugtighedscreme efter barbering. Meget hjælper med at undgå irritation talkum. Det vigtigste ved at gøre det omhyggeligt, pas på kontakt med kønsorganerne. Hvis det ikke var muligt at undgå udskæringer, er det nødvendigt at smøre nedskæringerne med hydrogenperoxid før behandling af huden med lotioner.
 8. Glem ikke hygiejnen - alle barberede, intime områder skal vaskes mindst en gang om dagen.
 9. Og alligevel, uanset hvad barbermaskine, barberkrem og lotion du vælger, vil irritation stadig vises, hvis du barberer for ofte. For dem, hvis hud er meget følsom, er det vigtigt at fange det øjeblik, hvor håret, der vokser tilbage, begynder at forårsage ulejlighed. Det er på dette tidspunkt, at de skal være barberet, ellers vil irritation helt sikkert fremstå. Naturligvis vælger hver hyppighed til barbering for sig selv, men for den daglige "kommunikation" med en barbermaskine, vil ingen hud takke dig og vil reagere på sådan mobning med irritation.

Hvordan barberes hår på kønslæberne?

Barbering er ikke nødvendig. Skær med lille sakse.
Men ved siden af ​​dem - den mest hensigtsmæssige er en speciel depilatory creme (Veet, for eksempel). Spred, hold i 5 minutter og skyll.

Det kan være en kvindeskrabbe, men pænt: fra bunden opad. Det er nødvendigt at strække huden med dine fingre, hvis du er bange for at skære dig selv.

dommen

Selvfølgelig med tiden kommer oplevelse, vises fingerfærdighed, og der er ingen spørgsmål om, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Derfor må du ikke ignorere nyttige tips, for de første trin vil de være uvurderlige. Overholdelse af sikkerhedsforanstaltningerne vil heller ikke være overflødig, fordi dette er et meget følsomt sted på vores krop.

Lad os afslutte vores artikel med lidt råd til moms. Prøv at fortælle din voksende datter om, hvordan man barberer et intimt sted. Teenagere rider ofte til ekstremer, og en pige kan ubevidst lave fejl. Køb hende en personlig maskine, skum, og forklar behovet for denne procedure, og lad mig læse denne artikel.

Skal jeg barbere mit hår i det intime område og hvordan man gør det uden irritation: vigtige nuancer af proceduren

For "kærlighedens livmoder" omsorgsfuldt plejet for mange århundreder siden, da en ren krop er en indikator for sjælens og tankernes renhed. Nu er der mange måder at fjerne uønsket hår i det intime område, den enkleste og mest tilgængelige for dem er barbering. Korrekt procedure vil gøre huden glat og beskytte mod irritation.

Den nemmeste og billigste måde at fjerne hår på intime steder er at barbere. Selv om kvinder i forskellige generationer stadig er uenige om, hvorvidt de skal forlade bikiniområdet i sin oprindelige form.

Kan jeg barbere mit hår i det intime område?

Den kendsgerning, at intim barbering stadig er farlig, begyndte ikke at tale med franske læger. Forklaringen er enkel. Med den rette og regelmæssige hygiejne af kønsorganerne er hår den første barriere mod forskellige patogener. Hvis du gør depilation - denne beskyttelse vil forsvinde.

Derudover fører mekanisk hårfjerning til mange mikrokasser.
Det viser sig, at huden ikke blot er ubeskyttet, men også traumatiseret, og disse er de ideelle betingelser for udvikling af patogene mikroorganismer. Af den måde manifesterer den humane papillomavirus sig netop på grund af de skadede dele af epidermis.

Men mange piger betaler ikke nogen opmærksomhed på dette forbud. De mærker ikke nogen problemer med kvinders sundhed efter at have barberet håret i det intime område og handler derfor i overensstemmelse med princippet "at det ikke umiddelbart manifesterer sig - det er muligt."
Derudover er intime haircuts stadig mere populære, hvilket gør det muligt for os at løse både et medicinsk og æstetisk problem i et fald.

Hvorfor har vi brug for hår i det intime område?

Hår i det intime område er nødvendigt for at udføre en beskyttende og seksuel funktion.
De aksillære og inguinale områder indeholder store svedkirtler, der udskiller feromoner. Takket være håret forøges fordampningsfladen af ​​disse feromoner, og et medlem af det modsatte køn føler intuitivt den rigtige partner.

Interessant nok er kvinders følsomhed over for lugt påvirket af menstruationscyklusfasen: med ægløsning er den højeste.

Men selv sådanne videnskabelige forklaringer kan ikke overbevise flertallet af moderne piger og kvinder for at miste følelsen af ​​renhed og komfort i bikiniområdet. Der er flere måder at fjerne uønsket vegetation på. Den mest tilgængelige og forståelige af dem er den sædvanlige barbering.

 • Den korrekte og smertefri metode til epilering af bikinizonen derhjemme i vores artikel.
 • Hvad er en shugaring læst her

Hvad er nødvendigt for barberingsproceduren?

Således at den hygiejniske procedure ikke bringer smertefulde fornemmelser og ikke efterlader ubehagelige konsekvenser i form af irritation, er det først og fremmest nødvendigt at vælge den rigtige maskine og midler til og efter barbering.

Hvordan vælger man en barbermaskine?

Når du vælger en maskine, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • genbrugelighed
  Engangsapparater betragtes som mere hygiejniske, billige, men bliver hurtigt kedelige. På genanvendelige barbermaskiner udskiftes kassetter efter behov.
 • Skærens antal og skarphed
  Jo mere af dem, og jo skarpere er de, desto bedre razor barberer.
 • Yderligere funktioner
  Den mest populære af dem er tilstedeværelsen af ​​en kam, der løfter hår under proceduren og gelpadser, der fugter huden samtidig med barberingen.
 • bekvemmelighed
  Håndtaget bør ikke glide ud af det våde, og endda sæbehænder. Det er ønskeligt, at der forsynes med et flydende hoved - for at lette depilering på vanskelige steder.
 • mark
  Denne vare er den sidste, da det ikke er værd at blinke med det. Vælg en maskine baseret på dens enhed og funktionalitet. Måske er den mest bekvemme personlige hygiejneartikel af et kendte mærke det mest hensigtsmæssige for dig.

Engangsapparater

Når man bruger engangsmaskiner til udsmykning af intime områder, bør man huske på enkle anbefalinger:

 • Maskinen skal være ny
  Hvis han allerede har været vant til at barbere benene, skal han ikke fjerne håret fra bikiniområdet - enheden bliver kedelig hurtigt og kan forårsage irritation.
 • Køb ikke meget billige lavkvalitetsmaskiner.
  De fjerner håret dårligt, og udskæringer og slid forbliver på huden efter barbering.

Populære god kvalitet engangs barbermaskiner er tilgængelige under varemærkerne Gillette, Venus og BIC.

I supermarkeder er der specielle maskiner til barbering af intime områder.
Sådanne indretninger har et optimalt sæt funktioner til behandling af følsom, delikat hud - en mindre størrelse, en speciel gelstrimmel med antibakterielle komponenter og en lille gitter på bladet, der beskytter mod irritation og giver længere virkning fra udtørring.

Foruden konventionelle barbermaskiner bruger kvinder elektriske barbermaskiner og trimmere.

Elektriske barbermaskiner

Komplet med moderne kvinders elektriske barbermaskiner er et sæt dyser af forskellig bredde og formål. Med deres hjælp kan du helt barbere håret, skære det til en vis længde eller fjerne den sammen med follikelet.

Den elektriske barbermaskin har meget skarpe knive beskyttet af et specielt mesh. Takket være dette er det næsten umuligt at beskadige huden under depilering. Gelstrimler blødgør håret og fugter huden under proceduren, og det flydende hoved gør det nemt at håndtere vanskelige steder at nå.

De mest populære mærker er Braun, Panasonic og Remington.
Ulempen ved sådanne anordninger er den høje pris og følelsen af ​​mildt ubehag efter den første procedure.

trimmere

Hvis din hud er meget følsom for enhver mekanisk effekt, skal du være opmærksom på trimmere. Disse enheder skærer omhyggeligt hårene helt eller til ønsket længde og må ikke beskadige huden. Ofte bruges til at skabe intime frisurer.

De mest kendte højkvalitetsmærker er Phillips, Veet og Panasonic.
Før du køber en enhed, skal du læse anmeldelserne til den. Billige enheder kan tage fat på huden sammen med hårene, og det er både smertefuldt og traumatisk.

Forbereder det intime område til barbering

Sådan undgår du irritation og indgroede hår

Irritation efter barbering intime steder er ledsaget af alvorlig kløe, brændende og udseendet af acne. Det fremgår som et resultat af en ukorrekt valgt enhed og midler til depilering eller som følge af behandlingen af ​​uoptrækket hud.

 • Huden skal dampes
  For at gøre dette skal du tage et varmt bad eller en brusebad. Hvis du mærker indgroede hår, skal du bruge en kropsskrubbe - det vil rense epithelets stratum, og proceduren bliver meget nemmere og mere smertefri.
 • Hvis håret er langt
  Så til en begyndelse bør de forkortes med almindelig saks.

Barbering produkter

Blandt midler til og efter barbering intime områder er der cremer, skum og geler.

Cremerne er forskellige i den lave pris, samtidig med at de udfører hovedfunktionen - blødgøring og fugtning af huden.

Skum er lidt dyrere end fløde, men meget billigere end gel. Hovedstoffet i et godt skum bør være hydreret naturlig olie (oliven, majs eller mandel). Yderligere komponenter - kamille, aloe eller calendula ekstrakter, naturlige smagsstoffer.

Pass af mineralmassen i basen - dette er et produkt af raffinering, som efterlader en mikroskopisk film på huden.
Som et resultat forstyrres processen med luftudveksling og irritation opstår.

Gelen er jævnt fordelt på huden og, i modsætning til skum, er økonomisk at bruge. Værktøjet giver en blød knivskarphed, resultatet er en fejlfri, glat overflade af huden.

Gelsammensætningen er næsten den samme som for skummet. Derfor er kravene til det samme.

Der er ikke noget generelt svar på spørgsmålet om hvilket middel der er bedre. Dette er et individuelt valg af hver, og sund sund hud uden irritation bliver den bedste indikator for en passende mulighed.

 • Før starten af ​​sukker hårfjerning, undersøge fordele og ulemper ved shugaring.
 • Laser qool epilation, en ny teknik til glat hud, dets fordele og ulemper her.

Korrekt barbering intime områder derhjemme

Korrekt fjernelse af den delikate kvindesone hjemme med en barberkniv involverer følgende trin:

 • Fugt den tidligere forberedte hud med varmt vand.
 • Påfør barberingshjælpen jævnt på den.
 • Vent 1-1,5 minutter for de aktive ingredienser til at virke og blødgøre hårene.
 • Fugt barbermaskinen med vand.
 • Behandl huden forsigtigt i retning af hårvækst. Dette vil undgå irritation og indgroede hår.

Aftershave pleje

 • Ved afslutningen af ​​proceduren skylles huden og maskinen med varmt vand.
 • Blot bikiniområdet med et blødt håndklæde og anvend efter barbering.

Inden for 20-30 minutter efter proceduren anbefales det ikke at bære undertøj. I løbet af denne tid vil huden helt roen ned, og problemet med irritation med den maksimale sandsynlighed vil ikke forstyrre dig.

Efter barbering produkter

Med deres hjælp kan du forhindre eller lindre irritation efter barbering, shugaring eller anden metode til fjernelse af uønsket vegetation.

 • Cream "Triderm"
  Værktøjet er ikke billigt, men det håndterer rødme, kløe og indgroede hår. Den anvendes straks efter depilering eller påføres irriterede områder, hvis der er nogen. Indeholder hormoner, derfor er kontraindiceret hos gravide kvinder. Før brug skal du kontakte en hudlæge eller en kosmetolog.
 • Creme eller skum "Panthenol"
  Det har ingen kontraindikationer.
 • Creme "Boro Plus"
  Billig og effektiv. Velegnet til smøring af intime områder efter barbering og til behandling af anden irriteret hud. Den består udelukkende af naturlige ingredienser, har ingen kontraindikationer.
 • Enhver baby creme
  Blødgør, beroliger, forårsager ikke allergier.

Nogle gange opstår irritation på huden og andre sarte problemer på grund af en overset vigtig faktor.

Hvis du følger ovennævnte anbefalinger, vil hjemmetablering af det intime område ikke forårsage ubehag, men bliver en normal daglig hygiejneprocedure.

Intim barbering: video

I de videoer, der er udarbejdet af os, kan du se hemmelighederne for den rigtige barbering i bikinizonen.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Sådan barberes en intim zone pige: værktøjer, hårklipp, regler. Funktioner barbersone bikini og sammenligning med depilation

Det delikate bikiniområde kræver særlig pleje.

På trods af mangfoldigheden af ​​moderne former for depilation er det barbering, der forbliver den mest almindelige mulighed for at slippe af med uønskede hår.

Hvordan barberer man det intime område?

Intimt hårklipp: moderne trends

Naturlighed har længe været en ting fra fortiden: i dag er bikini design blevet næsten en kunst. Noget ekstra er ikke altid en kedelig bikini-klassiker eller en radikal brasiliansk depilation, hvor håret fjernes selv fra gluteal fossa.

Moderne trends intime haircuts foreslår intriger, piquancy, et oprør af fantasi. Hvordan barberer man en intim zone til en pige, der drømmer om at ramme verden?

• Detaljeret tegning. En kompleks version af hårklippet, som indebærer udarbejdelse af små elementer: en blomst med en dugedug, en sommerfugl i håndfladen. Kun en sand mester kan gøre denne slags arbejde.

• Grafisk ornament. Denne mulighed er enklere: klare linjer, logiske former. Du kan tegne en kinesisk karakter, ethvert bogstav, logo, symbol.

• Haircut med varig farvning eller lys toning i flere dage. Du har råd til en kombination af farver, usædvanlig eller naturlig skygge.

• Den pikante haircut er en kombination af design og ekstra indretning: rhinestones, glitter, fjer, glitter, perler mv. Alt dette skønhed klistres på en speciel klæbemiddelopløsning, der er sikker på huden. Forresten kan elskere af specielle relationer dekorere et hårklipp med spiselige drageer.

• En anden fashionabel mulighed er at bruge oversatte "tatoveringer" på et færdiggjort bikiniområde. Det viser sig meget smukt og usædvanligt, og pigen kan selvfølgelig klare opgaven. Applique i guld, sølv eller andre nuancer varer mindst tre dage.

Klassiske haircuts er ikke forsvundet overalt. Tværtimod foretrækker det overvældende flertal af piger en god klassiker, maksimalt en dyb bikini eller den brasilianske version.

Sådan barberer du det intime område: Et overblik over enheder til intimt hårklipp

For at intime haircut viste sig at være vellykket, skal du ordentligt forberede dig på det. Først og fremmest forberede de nødvendige enheder. Du skal bruge:

• clipper;

• sæbe, skum eller barbergel

• Aftershave gel (eller aloe, kamille, kalendula baseret beroligende);

Hovedværktøjet er en barbermaskine. Det skal være helt skarpt, ellers vil barbering være mislykket. Et kedeligt blad er ikke kun fraværet af perfekt glathed, men også irritation, indgroede hår. Det antages, at mænds barbermaskiner er mere bekvemme til brug i det intime område, da de er specielt designet til sart hud. Derudover har de ikke ubelejlige begrænsninger, som lukker udsigten og forhindrer adgang til de mest afsondrede steder på kroppen.

Under alle omstændigheder er det bedre at tage en barbermaskine med tre eller fire blade og en gelstrimmel: det er sikrere og renere barberinger, hvilket letter glidning.

Sakse eller barbering gør det lettere at forberede proceduren. De er nødvendige, hvis hårene er meget lange. Kemiske midler (skræl, geler, sæbe, skum) bør først kontrolleres for allergier. For at gøre dette anvendes produkter på håndled eller albue.

Brug mandlige midler til barbering er ikke det værd. De har en stærk parfume, der kan irritere slimhinderne. Det er bedst at barbere med specielle produkter til kvinder. Selvom egnet og beroligende creme-shower gel, som skummes godt og har en beroligende virkning på huden.

For at kunne barbere det intime område behøver du muligvis et spejl. Det hjælper med at fjerne hår i de mest afsondrede områder og ikke blive skadet.

Sådan barberes en intim zone pige: trin for trin instruktioner

Forkert procedure vil få de mest ubehagelige konsekvenser. Selvom der er en perfekt skarp barbermaskine, en blød gel før og efter barberingen, kan resultatet blive forstyrrende. Derfor skal du vide, hvordan du barberer det intime område, og udfør alle trin i proceduren.

• Først skal du tage et bad eller et bad for at dampe ud i huden i det intime område. Du bør ikke forsømme dette stadium: Våd, afslappet hud bryder let op med hår og forbliver glattere længere.

• Overfladen af ​​huden skal rengøres med gel eller testet sæbe, der ikke forårsager irritation. Den ideelle mulighed er at gøre en peeling for at fjerne kåt hudvægt. Desuden forhindrer skrubning hårets indvækst.

• Påfør på skæreområdet skum, gel, sæbe. Med en hånd stram huden i behandlingsområdet, den anden barbering. Hvis du kører bladet på den løse, bløde hudoverflade, er det let at få ondt. Desuden skærer en barberhår hår bedre, hvis den glider langs en perfekt glat og tæt linje.

• Start barberingen bedre fra området under navlen. Bevægelsen skal være blød og glat. Nedskæringer i det intime område heler i lang tid og forårsager mange ubehagelige fornemmelser. Hvis der forekommer et skår, skal det straks behandles med peroxid.

• Du skal barbere langs hårlinjen for at undgå indvækst og mod - for at gøre huden mere glat. Derfor er det korrekt at barbere et intimt område for piger med meget følsom hud kun i retning af hårvækst. I ekstreme tilfælde er det ikke mod, at køre en barberkniv, men vinkelret, det vil sige til venstre eller til højre.

• Hvis huden reagerer normalt på barberens omvendte bevægelse og efter den første procedure ikke er irritation eller indvækst, så kan du klippe håret en gang for sin vækst og den anden mod.

• Det er næppe bekvemt at overveje resultatet, så du skal kontrollere hudens glathed med fingrene. Hvordan barberes det intime område i skinkerne? Bare så, at røre ved.

• Hvis du kører bladet på samme sted i lang tid, vil der opstå irritation. To, højst tre bevægelser skal være nok.

• Efter afslutning af proceduren skal du forsigtigt, uden at gnide, blanke huden og påføre en beroligende gel eller creme efter depilering på en tør overflade.

Daglig barbering kan forårsage rødme og irritation. Hud, først og fremmest skal du give en eller to hviledage.

Hvor korrekt: At barbere en intim zone eller at gøre depilation?

Barbering er ikke den eneste måde at slippe af med hår derhjemme. Der er mange andre måder: voks eller sukker depilation, ved hjælp af en speciel creme eller en husstandsepilator. Hvordan korrekt: barberer den intime zone eller bruger andre midler? Det hele afhænger af typen af ​​hud, det vil sige dens reaktion på en bestemt procedure og individuelle præferencer.

1. barbermaskinen Den nemmeste måde at hjemmepleje på et intimt område. Dens fordele er enkelhed, lav invasivitet, et stort udvalg af barberskrabere, fraværet af smerte og hårindvækst, samtidig med at man respekterer den korrekte teknologi. Ulemper ved barbering - risikoen for skæring, den efterfølgende vækst af grovere hårdere hår samt den korte varighed af resultatet. På den anden eller tredje dag efter proceduren vises børstehår, der forårsager visse ulemper. De injicerer, kløe, kan provokere irritation og betændelse. Men for følsom hud tilbøjelig til indvækst, er denne metode til at slippe af med håret mest foretrukket.

2. voks Meget effektiv metode til depilering, hvis udført ved hjælp af opvarmede voks og vævede strimler. Huden forbliver glat i lang tid, op til to uger, hårvæksten mærkbart sænker, de bliver lysere og blødere. Men proceduren har betydelige ulemper: det er meget smertefuldt og fører ofte til indvækst, betændelse og hudirritation. Derudover skal du vente til håret vokser en halv centimeter. Metoden er kun egnet til piger med høj smerte tærskel og ufølsom hud.

3. Shugaring. Den nærmeste relative af voksaflejring, adskiller sig fra voks i en mere harmonisk sammensætning af pastaen. Fordelene og ulemperne ved fremgangsmåden er de samme som ved voksning af huden. Imidlertid er hårets indvækst efter sukkeraflejring stadig mindre. Hvis du gør alt rigtigt, skal du forberede huden og rive massen i løbet af hårvæksten, så pæren er skadet mindre. Metoden anses for at være blødere end voks, mindre smertefuld og kan være velegnet til piger med mere følsom hud.

4. Creme. En kemisk sammensætning påføres huden for at opløse hårets aksel, hvorefter de let fjernes med en spatelskraber. Enkeltheden og manglen på smerte gør denne måde elskede af mange piger. Desuden vil hårpolerne misfarve og blive tynde, hvis du bruger afskalningscreme regelmæssigt. Det virker imidlertid ikke på hårde og tykke hår.

5. Husholdnings epilator. Ganske let at bruge metode til at håndtere hår. Giver dig mulighed for hurtigt at behandle et ret stort område af hudoverfladen, men virker ikke på for korte og lange hår. Du skal vente på optimal vækst, forsigtigt forberede huden før proceduren og tage sig af det efter. Resultatet varer lang tid, hårene bliver tyndere. Ulemper: alvorlig smerte og indgroet hår. Velegnet til meget hårdføre piger med normal ufølsom hud.

Affiltreringsmetoden vælges individuelt. Hvis du forstår, hvordan man korrekt barberer det intime område og tilpasser sig denne metode, kan du perfekt komme sammen med en enkel, pålidelig og helt smertelig barberkniv.

HVORDAN SKAL DU KUNTE DEN INDRE ZONE korrekt

At barbere eller ikke barbere dit intime sted bestemmer en kvinde for sig selv. Nogle af kvinderne gør dette på grund af personlige hygiejne overvejelser, og nogle for et æstetisk udseende. Men der er andre grunde til fjernelse eller ikke-fjernelse af uønsket hår i intime områder - det er traditioner, der vedrører bestemte stater og deres kultur. Hvad der er mest interessant er, at i vores land er frisyrene på intime steder af en kvinde meget populære. Men straks vil jeg stille spørgsmålet: "Er der nogen mening at fokusere din opmærksomhed på dette?". Og hvis du stadig vælger at barbere, hvilken metode er den bedste og sikreste? Lad os se, og læg alt på hylderne.

Er det værd at barbere intime zone?
Hvis man ser på dette spørgsmål fra naturens og naturens side, så er det meget let at konkludere: da naturen af ​​vegetationen på denne zone blev bestemt, så er det nødvendigt. Udseendet af hår i det intime område er et tegn på puberteten. Derudover har dette hårdække nyttige funktioner. Pubisk hår har en termisk funktion til kønsorganerne. De beskytter mod indtrængen af ​​patogene organismer, hvilket er meget vigtigt for kvinder. Og det viser sig at være vigtigt og seksuel funktion, fordi de feromoner, som kroppen producerer, kan opbevares på bekostning af vegetationen og gøre en kvinde mere attraktiv og sexigere for en mand.
Forresten er en ting mere ordentlig hygiejne. Efter alt er håret i stand til at akkumulere på sig selv en enorm mængde forskellige snavs og bakterier. Derfor skal du tænke på den "gyldne middel". Nå, hvis du lige har besluttet at helt barbere håret i det intime område, så skal du korrekt og præcist vælge den rigtige metode til barbering.
Hvilken metode bruges bedst til at barbere et intimt sted for en kvinde
Til dato, i moderne kosmetologi, fremlagt et bredt udvalg af procedurer for hårfjerning. Men hver kvinde kan begynde at tvivle på deres effektivitet og sikkerhed. Lad os overveje hver af metoderne separat:
1. Epilation. Denne type procedure indebærer fuldstændig fjernelse af hår og pærer. Til dato er der flere underarter af hårfjerning: laser, fotoepilation, shugaring, voksepilation. Fordelen ved sådanne procedurer er glat hud uden knude og hitch. Men der er også ulemper - varigheden af ​​effekten er op til tre uger, omkostningerne, smerten i proceduren. Hvis du alligevel besluttede dig for en sådan hårfjerningsmetode, er det bedst at finde en erfaren mester, der er vidende om dette spørgsmål, og som ikke skader din hud.
2. Depilation. Denne metode til fjernelse er meget populær blandt kvinder. Essensen af ​​hårfjerning ved hjælp af denne metode er at fjerne hår ved hjælp af specielle cremer. Sådanne cremer påføres det ønskede område og fjernes efter en vis tid med en speciel spatel. Resultatet med glat hud vil glæde dig op til to uger. Men der er en farlig side. Sammensætningen af ​​disse cremer er ofte stoffer, der kan forårsage allergiske reaktioner. Derfor skal du være forsigtig, når du vælger depilatory cremer.
3. Hårfjerning med barbermaskine. Denne metode er den mest almindelige og populære barbering. Disse manipulationer kan trods alt udføres hjemme alene. Billig og vred - som de siger. Og det er de eneste fordele. Ulemperne ved denne hårfjerning er nedskæringer, betændelse og hurtigt hårgenvækst.
Reglerne for barbering intime placerer kvinder
Enig, fordi løftet om et tilfredsstillende resultat uden konsekvenser er den rigtige barbering. På grund af at denne metode anses for at være den mest populære, vil jeg beskrive alle reglerne for at gennemføre denne procedure:

 • Glem alt om at bruge engangsmaskiner. Bedre en gang tildele penge til en normal barbermaskine, som er nem at rengøre. Ja, og i disse barbermaskiner kan du ændre bladet, hvilket er meget praktisk.
 • Før barbering skal du dampe huden godt. Det vil spare dig for nedskæringer og slid.
 • Brug ikke almindelig sæbe til barbering, da der er specielle geler og skum. Sådanne produkter fugtiger og blødgør huden bedre.
 • Gør ikke skarpe bevægelser under barberingen, du bør ikke skynde dig.
 • Det er vigtigt, at efter afslutningen af ​​proceduren vask det intime område med sæbe og smør det med en fugtighedscreme.

Hovedregelen, uanset om du barberer eller ikke barberer dit intime sted, er elementær hygiejne!
Vær sunde og smukke, kære kvinder!

Veet Veet creme til depilation i badet - anmeldelse

Depilation cream Fito depilation - anmeldelser