Hvordan man barberer øjenbrynene

Som du ved, har mode tendens til at gentage sig selv, fordi alt nyt er godt glemt gammelt. Så dagens mode trends i det sidste århundrede - 90'erne og 80'erne - bliver stadig populære igen. Ud over tøjstilstanden og stilen af ​​sko fra de forløbne år, går piercing, kunstneriske tatoveringer, asymmetriske hårklipp, ekstrem farvning, barbering af bagsiden af ​​hovedet, templer og øjenbrynstrimler tilbage til livet. Sidstnævnte forresten for mange mistede ikke sin relevans.

Sådanne berømte skønheder som Beckham, Ronaldo og Jason Momoa går næsten konstant med en eller endda to strimler af klar hud. Hvad betyder denne trend, og hvordan kan du bruge de enkle værktøjer til at deltage i modeflowet?

Hvorfor barbere en strimmel på øjenbrynene

Mange subkulturer barberet stripe på øjenbryn af en fyr eller pige, betragtes som kendetegnende. En fyr med et hul i hans øjenbryn i begyndelsen af ​​2000'erne kan vise sig at være enten en rapper eller et medlem af et populært drengeband.

Øjenbrynstrimmel

De, der ikke havde noget at gøre med show business, var også i kølvandet på de nuværende tendenser. Til nogle gav det brutalitet og maskulinitet. Nogen, ærligt set, så latterligt og latterligt ud. Ofte angiver en strimmel på øjenbrynene intet mere end et ar eller, som ofte ofte står over for piger, den negative konsekvens af den uhensigtsmæssige håndtering af pincet.

I dag er sociale netværk og applikationer til kommunikation, at dele billeder og videoer, der arbejder over internettet, udbredt i verden. Specielt stærkt fra alle tilgængelige, "Instagram" er tildelt. Dette er den første populære tjeneste, hvorigennem alle former for kampagner og flash mobs bliver lanceret. Det var "Instagram", der endnu engang begyndte at popularisere barberingen af ​​en strimmel på øjenbryn, ikke kun blandt mandlige atleter og skuespillere, men også blandt almindelige mennesker. Nu betyder stripen på pigernes øjenbryn, at de identificerer sig med en bestemt gruppe eller et fællesskab.

Der kan være flere spændinger, der bruger både højre og venstre øjenbryn, nogle gange har placeringen en vis værdi. For at understrege deres individualitet endnu stærkere, tilføjer nogle unge en eller to øreringe fra piercing til intervallerne, selv om det for nogle forårsager fjendtlighed og misforståelse. Uformelle personligheder anser det for deres pligt at bevise for andre, at de ikke er som alle andre, og eksperimenter på eget udseende betragtes som den nemmeste måde at udtrykke sig på.

Handledning til handling

Lav en strimmel på øjenbrynene kan være i kabinen eller uafhængigt. Dem, der vælger den anden mulighed, skal du forberede værktøjer og attributter. Det vil tage:

 • en skarp barbering (engangs), en elektrisk trimmer, et kniv eller en "farer";
 • barbering gel, alkohol lotion, peroxid;
 • is, kosmetisk eyeliner;
 • pincet, ethvert middel til styling.

Hvad skal der gøres:

 1. Vask og fjern sminke- og sebumrester med en bomuldsstynde fugtet med lotion;
 2. Påfør is i et par minutter for at undgå irritation og lindre lidt af processen;
 3. Et tidligt valg af form og vinkel betyder, at proceduren allerede er halvt afsluttet;
 4. Ret den eksisterende form, korrigér antallet og længden af ​​hår med en trimmer eller pincet. Det andet er at foretrække at bruge, da fjernelsen vil ske sammen med rødderne.
 5. At komme direkte til barbering kan bruges:
 6. Engangsmaskine, der bærer, som du behøver for at holde huden godt for at undgå udskæringer og ridser. Bevægelsen skal være pæn og kort. Hvis hånden stadig bevæger sig til hjælp, vil hydrogenperoxid komme
 7. Processen går med en razor meget hurtigere, men chancerne for at blive skadet øges betydeligt. Du kan barbere sig tørt ved at glatte hårene med et stylingmiddel før proceduren;
 8. For begyndere er en elektrisk trimmer, som ikke kan skade huden, perfekt.
 9. Hvis den barberede øjenbrynstrimmel er ujævn, kan du ordne den med pincet. Det er også nødvendigt at lave en ispress.

Lav en strimmel på øjenbrynene

Generelle anbefalinger

For at processen skal lykkes, og den delvist barberede øjenbryn skal være en fremhævning frem for at udstede et billede af humor, er det nødvendigt at tage hensyn til sådanne anbefalinger:

 1. Skæringsprocessen skal udføres med fuldt ansvar, hvilket godt repræsenterer slutresultatet.
 2. Det er nødvendigt at bære barbermaskiner og knive nær ansigtet i godt lys, så ingen distraherer eller skubber under albuen.
 3. Ikke-elektriske instrumenter skal grundigt steriliseres.
 4. At være involveret i modellering af den generelle form for øjenbryn, skal du huske at:
  • for tynde strenge er ikke egnede til et rundt ansigt;
  • For et langstrakt ansigt er det nødvendigt at lave en lige form med udvidede "hoveder";
  • På ansigtet af "hjerte" ser flotte brede og korte øjenbryn.

Et glimrende liv hack fra piger var brugen af ​​voksstrimler til at modellere formen på øjenbrynene. De giver et fremragende resultat, og strimlerne forbliver i deres oprindelige form meget længere end efter at have brugt en barbermaskine.

Barberet øjenbrynstrimmel: hvordan man udfører proceduren

I mange år i træk kan man se hvordan unge mennesker barberer en lille strimmel af hår på deres øjenbryn for at tilføje lidt excentricitet til deres billede. Således forsøger drenge og piger at understrege individualiteten af ​​deres image og skiller sig ud fra andres baggrund. Hvis du vil eksperimentere med dit udseende, vil materialet om hvordan man laver en strimmel på øjenbrynene være hjertelig velkommen.

Vi lærer at barbere en pæn strimmel på øjenbrynene korrekt

Lav en strimmel på øjenbrynene

For at gøre dine forsøg på at tilføje lysstyrke og usædvanlige forhold til dit billede, men ikke med et beskadiget øjenbryn, så prøv kun at bruge værktøjer og materialer af høj kvalitet. Vores instruktioner vil nedskrive alle de nødvendige trin i barbering af hår.

En barberet øjenbryn fra en fyr kan tilføje brutalitet til ham

Forberedende fase

Så du besluttede at barbere en pæn strimmel på øjenbryn med dine egne hænder.

Sørg for at du har følgende værktøjer til rådighed:

 • engangs barbermaskine (bedre at tage en ny);
 • elektrisk barbermaskin, komplet med en lille dyse trimmer;
 • barbermaskine med åben kniv (lige barberkniv);
 • gel- eller barberskum;
 • is- eller kølekompressor;
 • hydrogenperoxid;
 • alkoholholdige lotion;
 • voks eller hårgel.
 • pincet;
 • stort spejl

proces

Før du barberer, skal du klart forstå, hvilket resultat du vil opnå i sidste ende. For eksempel ser en tyk barberet strimmel i piger ud for brutal, men for fyre passer den lige så godt.

Selvom alt afhænger af dine præferencer og ansigtsform.

David Beckham (billedet) - en velkendt elsker af eksperimenter med hans udseende

 1. Før du barberer en strimmel på øjenbrynene, er den første ting at gøre, for at forberede alt, hvad der er nødvendigt for proceduren.

Vigtigt at vide!
Brug kun en ny barbermaskine, kedelige blade kan ødelægge strimlens udseende og forårsage irritation af huden.

 1. Fjern al makeup i ansigtet (hvis det er tilfældet), tør huden med alkoholholdig lotion til rensning og affedtning. Hvis din hud er tilbøjelig til betændelse eller hævelse, er det bedst at forbehandling det med isbiter eller en kølepresse.
 2. Før du begynder barbering, med en kosmetisk blyant markere hjørnet og grænsen på strimlen. Tag din tid og tænk den så forsigtigt som muligt.
  Hvis du laver en fejl under barberingen, vil det være meget svært at rette op på det, fordi hårene ikke vil vokse tilbage snart. Derudover kan de se anderledes ut.

Tænk grundigt på størrelsen og formen på din øjenbrynstrimmel.

 1. Når du har en blyant markere stedet og typen af ​​den fremtidige strimmel, skal du rette formen på øjenbrynbue sig selv, trække det ekstra hår ud med pincet. Du kan gøre dette med en barbermaskine, men pincetter vil give længere resultater.
 2. Hvis du bruger en barbermaskine, skal du holde den vinklet under barberingsprocessen. Udfør forsigtige korte bevægelser for at barbere hårene i det påtænkte område. Hvis du stadig ikke kunne undgå udskæringer, skal du straks behandle huden med peroxid eller alkoholholdigt middel.

Brug af barberskum eliminerer ubehag under barberingen

 1. Dem, der har tillid til deres evner, kan udføre proceduren med en barbermaskine. Glem ikke at pre-sharpen det godt, stump instrument kun ridser huden.

Anbefaling!
Efter proceduren skal du omhyggeligt undersøge dig selv i spejlet.
Hvis barbermaskinen ikke fjerner alle hårene, kan de resterende trækkes ud med pincet.

Hvis du helt vil opgive brugen af ​​skæreobjekter, kan du bruge en af ​​to alternative metoder. Den første indebærer brugen af ​​en elektrisk barbermaskin med et trimmerhoved. På kort tid vil det medvirke til omhyggeligt at skære det ønskede område væk, hvilket eliminerer risikoen for at skære dig selv på det skarpe blad.

Eller du kan købe i kosmetikbutikkerne voksstrimler til øjenbryn. Mange piger er bekendt med dette vidunderlige værktøj til fjernelse af hår.

Voksstrimler til fjernelse af øjenbryn fjerner procedurens tid og øger dens effektivitet.

Ved hjælp af voksstrimler kan du hurtigt fjerne uønskede hår og nyde resultatet i flere uger. Prisen på dem er højere end en engangs maskine, men på den måde risikerer du ikke at skære dig selv.

Efter barbering, glem ikke at lægge kompress på øjenbryn

Når du har barberet den rigtige stribe, skal du ikke glemme at berolige huden. Til dette formål komprimeres perfekt fra infusion af kamille eller isterning. Når huden endelig beroliger sig ved hjælp af stylingsværktøjer, kan du smukt lægge øjenbryn og give dem det ønskede udseende.

konklusion

Faktisk er der ingen særlig hellig betydning i hvad den barberede strimmel på øjenbrynene betyder. Dette er ikke en indikator for en bestemt religion, ikke et tegn på særlig status mv. På den måde forsøger de unge at skille sig ud blandt deres jævnaldrende og på enhver mulig måde for at understrege deres individuelle stil.

En barberet øjenbryn kan se spektakulært på både kvinder og mænd.

At gøre eller ikke at lave en strimmel på øjenbrynene - du bestemmer dig. Vi fortalte kun, hvordan vi skulle udføre proceduren, så vi senere ikke ville fortryde den trufne beslutning. Yderligere oplysninger om emnet findes i videoen i denne artikel, du kan stille dine spørgsmål i kommentarerne, vi besvarer dem.

Hvordan laver man en ar effekt på øjenbrynene? Vi tilbyder 4 løsninger

Ønsket om at skille sig ud fra den generelle masse er karakteristisk for en særlig ung generation, selvom ældre ikke er nogen undtagelse. I de sidste årtier er ønsket om at tiltrække opmærksomhed omdannet til forskellige former. Daredevils, der beslutter sig for drastiske foranstaltninger, går ud på piercing eller tatovering. Personer, der ikke er tilbøjelige til at opleve, stopper på mindre skandaløse måder.

Barberet øjenbrynstrimmel i en mand og hvad det betyder

En mulighed for at vise individualitet er en barberet strimmel på øjenbrynene. Når du har erklæret din originalitet efter en kort periode, kan du nemt vende tilbage til det billede, der er kendt for alle, og du behøver derfor ikke at søge hjælp fra fagfolk. Uanset køn betyder barberet strimmel på øjenbryn naturens oprørske natur, ønsket om at understrege deres uafhængighed og gøre andre opmærksom på sin egen person. Tendensen til at chokere publikum observeres oftest i ungdomsårene, dette er et naturligt fænomen. Mere modne personer anvender en lignende metode til selvudfoldelse i tilfælde af utilfredshed i deres personlige liv eller karrierevækst, ønsket om at ændre deres udseende i håb om yderligere skæbnesvangre sving.

Værktøjer, der er nødvendige

Efter at have sat ud for at barbere en strimmel på øjenbrynene, bør du først og fremmest sørge for at erhverve kvalitetsværktøjer. Kontroller også tilgængeligheden af ​​hudplejeprodukter under og efter barberingen. Vores liste hjælper med at danne et komplet sæt af de nødvendige enheder og materialer:

Hvor mange øjenbryn vil vokse, hvis du barberer dem?

Hvor mange øjenbryn vil vokse, hvis du barberer dem?

Om to uger vil de første hår vokse, så øjenbrynene bliver tykkere end før. Hårene mørkere, plesheny kan forekomme, hårstruktur og formen af ​​omgroede øjenbryn ændres.

For at justere de nye øjenbryn tager omkring seks måneder. så det er bedre ikke at barbere dine øjenbryn.

Øjenbryn på nogen vil vokse i lang tid, for det er det ansigt, som alle ser på, og som vi forsøger at pynte på alle måder. Uden øjenbryn får ansigtets ansigt et komisk udtryk, så mange gange fra deres eksperimenter i rædsel, drøm om en hurtig vækst af øjenbryn. Men håret vokser ikke så hurtigt, i gennemsnit tager det mere end en måned for øjenbrynene at vokse ud og så bliver de glattet og formet i yderligere to uger.

For at sikre, hvor hurtigt øjenbrynene vokser, barberer du en lille del af håret, kan du langs øjenbryn nedenfor eller små kanter og se, hvor hurtigt håret vil vokse. Men bedre ikke.

Om et par uger får du nye øjenbryn. Men efter barbering bliver de ikke umiddelbart det samme.

Det ved jeg helt sikkert. En ven besluttede at gøre en tatovering af øjenbryn. Selv hjemme sol barberet under hyppige. Manden kom, skældte og forbød denne procedure.

Som følge heraf voksede deres familie tilbage. De voksede på en eller anden måde ikke jævnt, i bundter af en slags. Ugly. Men til sidst sluttede det godt. Øjenbryn som øjenbryn nu. Og min mand var taknemmelig for, at denne mest nymodede tatovering var forbudt at gøre.

hver på forskellige måder i gennemsnit efter cirka et par uger (jeg ville helt sikkert være vokset i løbet af ugen). Min kæreste havde engang barberet sig selv, så hun led i en måned, selv måtte hun skære sit smør lige for at lukke hendes øjenbryn. hendes hår vokser meget langsomt, så hendes øjenbryn kom ud lidt, der var sorte prikker, så blev en anden spire og blev som pindsvin)))

Den gennemsnitlige længde på øjenbrynshår er 10 mm. Håret vokser med 0,2-0,5 mm om dagen. Vi overvejer. fra 20 til 50 dage. Og på samme sted. Men rive håret ud af øjenbryn, måle og tælle hvor mange dage du vil se ud som en fremmed.

Barberet øjenbrynstrimmel skaber en ar-effekt

En barberet øjenbryn strip tilføjer excentricitet til billedet og hjælper med at gøre opmærksom på ansigtet. En barberet øjenbryn af en pige kan være en accent i udseende. At shave strimlerne med dine hænder derhjemme, skal du hente højkvalitetsværktøjer og udføre proceduren så omhyggeligt som muligt. Så vil denne dekoration have et stilfuldt udseende. Enhver pige kan selv udføre denne procedure.

Sådan barberes en strimmel på øjenbrynene

For at starte proceduren med at skære strimlen på din pande, skal du bruge nogle værktøjer og materialer, der letter din opgave, og takket være, at du ikke bliver skuffet over resultatet.

Værktøj og materialer til barberingsstrimmel

Hvad du måske har brug for at barbere dine øjenbryn.

 • single-use barbermaskine;
 • elektrisk barbermaskin, som har en dyse-trimmer;
 • barbermaskine med åben kniv;
 • barbering gel;
 • komprimere til afkøling;
 • ethvert hår styling produkt;
 • alkohol lotion;
 • pincet;
 • hydrogenperoxid.

Nedenfor er et diagram, takket være hvilket du kan trin for trin uafhængigt vælg et mønster på dine øjenbryn.

Instruktioner for barbering øjenbryn strimler

 1. Det er nødvendigt at udarbejde i forvejen alt, hvad der er nødvendigt for proceduren. Du skal købe en maskine til engangsbrug eller en barbermaskine med mulighed for at skifte knive. Hvis planerne barberer smalle strimler, skal du have en elektrisk barbermaskin med en trimmer ved hånden. Du bør ikke spare på værktøjer, da det stumpede knivblad forårsager irritation på huden, og den lodrette strimmel i sig selv virker ikke for at barbere sig korrekt.
 2. Først og fremmest er al makeup fjernet fra ansigtet. Huden gnides med en alkoholbaseret lotion for at rense den og også affedtning. Når huden er tilbøjelig til udseendet af rødme og hævelse, kan du lave en afkøling komprimere på oblast- behandles gennem denne procedure barbering proces vil være helt smertefri og glatbarberet øjenbryn vil ikke bringe ubehag.
 3. Det er vigtigt at selv bestemme hvilket resultat der skal være en barberet øjenbryn, og hvilken bredde og form vil være en strimmel på den. Det skal huskes, at hvis der opstår en fejl under barberingen af ​​strimlen, vil det være meget svært at rette denne fejl på kort tid. Selv efter hårgenvækst kan et barberet sted se anderledes ud.
 4. Hele proceduren skal udføres i etaper. Først skal du markere barberingsområdet og den ønskede hældning af strimlen med en blyant for øjenbryn eller øjne. Derefter skal du rette øjenbrynens form. For at gøre dette fjernes overskydende hår fra alle sider med pincet eller en barberkniv. Det er selvfølgelig lettere at gøre dette med en barbermaskine, men når hårene fjernes med pincet, fjernes deres rødder også, som følge af, at langvarig mangel på hår er opnået.
 5. Hvis strimlen er barberet uafhængigt af en mekanisk maskine, skal den holdes i en vis vinkel og lave langsomme, omhyggelige bevægelser, fjerne overskydende hår og pas på at ikke beskadige huden. Hvis du stadig ikke kunne undgå udskæringer, kan du stoppe blodet selv med en vatpind, der er fugtet med hydrogenperoxid.
 6. Meget hurtigere kan du lave en strimmel af en gammel vintage barberkniv med en åben kniv, kun dets brug indebærer visse færdigheder. I forvejen skal du skærpe bladet og forsigtigt lede dem langs det markerede segment af øjenbryn og skrabe hårene. Du kan barbere tør hud eller bruge en gennemsigtig gel til dette.

For dem der er bange eller bare ikke ved, hvordan man bruger skarpe genstande, er der specielle elektriske barbermaskiner med en dyse trimmer. Det giver dig mulighed for at lave en klar og pæn strimmel på panden, mens du ikke beskadiger huden. Tør hud er barberet, og efter barbering behandles den med en beroligende lotion.

Barberet lodret strimmel på øjenbrynene kan vise sig ikke særlig udtalt, så skal du rette det ved hjælp af pincet. Nødvendigt at fjerne overskydende hår. Rolig irriteret hud efter barbering med en kold kamille komprimering eller is. Læg kanten kan være en almindelig gel. Pigens barberede øjenbryn kan desuden farves i en passende farve.

Kun en øjenbrynstrimmel lavede disse afguder endnu mere mystisk og sexet.

Hvert element på vores ansigt påvirker, hvordan vi ser ud. Øjne, næse og læber tager de største funktioner, og det betyder, at de spiller en stor rolle ved at bestemme, hvordan vi ser ud. Men vi har ikke råd til at være lumske med hensyn til små detaljer, såsom øjenbryn.

Øjenbryn tager ikke meget plads på vores ansigt. Men de spiller en stor rolle i, hvordan vi ser ud. Runde øjenbryn kan gøre vores ansigt behageligt og let. Pegede øjenbryn kan gøre os mere alvorlige og utilgængelige. Da en sådan forskelligartethed kun kan give en lille justering af øjenbrynene, så lægger mange mennesker særlig vægt på dette.

En af tendenserne for mange musikere er skærebånd på deres øjenbryn. Efterligning af et ar på et øjenbryn kan gøre en person til at se mystisk og sexet. Vi besluttede at lave et udvalg af idol drenge, der blev set med en barberet øjenbryn.

Fra renæssancen til Instagram: Hvem barberer øjenbryn og hvorfor

Barberede eller blegede øjenbryn er stadig i spidsen for moderne mode - progressive makeup-kunstnere og desperate modeller er mere tilbøjelige til at tage dette eksperiment, og de russiske børn fra 2000'erne husker stadig den populære myte, at hvis du barberer dine øjenbryn, vil de nye vokse tykkere og smukkere. Hvis du træder tilbage fra skønhedsfejlene, husker historien lyse øjeblikke, da barbermaden var meget nyttig. Vi fortæller hvem og af hvilken grund barberede øjenbryn i forskellige epoker fra middelalderen til den gyldne tidsalder af YouTube.

Japansk tradition hikimayu

Traditionel japansk makeup er en separat kunstform med fantastiske teknikker. Hikimaya har været kendt siden det 8. århundrede, hvide og lyse pigmenter blev brugt i make-up. Essensen af ​​teknikken er enkel: Øjenbryn blev fjernet på forskellige måder, og for at afbalancere proportionerne blev mørke pletter påført på den blege pande. Barbering havde en utilitaristisk funktion: det var lettere at påføre pulver på glat hud. Generelt er der intet sådan, hvis vi husker, at moderne piger glædeligt glider af fluffen på ansigtet, så sminken bliver glattere.

Egyptere og sorg for en kat

Faktisk var egypterne i ære sorte og buskede øjenbryn, og de fleste af ritualerne, som i dag anses for æstetiske, var udstyret med helt forskellige betydninger. Således var det sædvanligt at barbere øjenbrynene, hvis en kat døde i huset: dyret blev æret som en guddom og blev hædret med specielle æresbevisninger. Hvis en hund døde, som blev betragtet som en dirigent i efterlivet, bar ejerne uden tvivl al håret på hovedet, og i dette tilfælde skulle mændene fjerne håret på brystet.

Barberede pander og øjenbryn i den europæiske middelalder

Det mest kendte bevis for, at renæssance mode indebar manglende øjenbryn var selvfølgelig Mona Lisa. Øjenbrynene indgik i et enkelt renæssancesammensæt: En høj pande blev værdsat så alvorligt, at det var nødvendigt at udvide sine naturlige grænser ikke kun ovenfra, men også nedenunder. Øjenbryn blev barberet og plukket ikke kun af kvinder, men også af mænd - sådan er skønhedens standarder uden kønsgrænser. I England, Italien og Frankrig var den langløbende mode fra XV næsten til midten af ​​det XVI århundrede.

1920'erne og Marlene Dietrich

Med udviklingen af ​​biograf og fotografering og fremkomsten af ​​et stjernesystem tog selve begrebet mode sig form, og skønhedsstandarderne begyndte at ændre sig i næsten hvert årti. Kontrast-sort-hvide billeder krævede en lys makeup med veldragne detaljer - det var i 20'erne, at øjenbrynstingene, malede på glat hud med barberet naturligt hår, var på deres højdepunkt. Et udødelig eksempel er et ikon af Marlene Dietrichs stil, men piger med de tyndt buede øjenbryn kan ses i næsten enhver stille film. Så begyndte øjenbrynene at stige til bredde: allerede i 30'erne ville "strings" blive skulptureret fra naturlig vegetation.

1960'erne og Sophia Loren

Allerede i 60'erne begyndte de trukket øjenbryn at tage stilling, og hippierne var de første til at annoncere tilbagevenden til naturlighed i forskellige versioner. Men traditionen om at fjerne øjenbrynene for at gøre dem endnu bedre gik ikke væk i lang tid. Især har hårfjerning bidraget til at opnå et luksuriøst blik på øjenbryn til den største filmstjerne i Sophia Loren æra - men hun har allerede malet en bøjning med streger, som efterligner den naturlige vækst af hår. Teknikken er i live og godt så langt, men nu bruger vi den til at tilføje tæthed.

Goterne og deres teatralske makeup

En af de sidste tilflugtssteder for barberede øjenbryn var geitens stil - en subkultur, der har udviklet sig aktivt siden 1970'erne. I slutningen af ​​90'erne opstod mange områder, ifølge hvilke det var muligt at indsamle en særlig garderobe og makeup. De barberede øjenbryn blev næsten obligatoriske for cybergoods, men generelt blev dette element af renæssancekanonen sammen med den barberede pande blevet prøvet af mange, og de tog begge lakoniske "strenge" på toppen og kom op med nye øjenbryn af forskellige usædvanlige former. YouTube er stadig fyldt med inspirerende tutorials.

David Bowie
og faktisk en trist historie

I 70'erne spredte de fleste popkulturelle figurer, hvis stil fansne fancifult kopierede, store og meget tykke øjenbryn, så det var ikke overraskende, at absolut skaldede striber af hud over øjnene, tilføjet til billedet af Ziggy Stardust, så utroligt modige. Senere blev det kendt, at Bowie barberede sine øjenbryn som følge af en nervøs sammenbrud, men så fuldendte denne detalje helt musikens androgynske billede.

90'erne og Kristen McMean

I denne seje historie bidrog manglende øjenbryn bogstaveligt til at gøre Kristen McMenmans modeller til en mindeværdig karriere. Det fremhævede feminine billede er ikke meget kendetegnet hende fra kollegemængden, men i 90'ers androgynske potentiale afslørede hun udseende. I 1993 blev Kristen fri af øjenbryn, som kun tiltrak mere opmærksomhed på progressive magasiner og modehuse, der forsøgte at holde op med tiderne. Og Makmeni viste sig for at være en ægte rockstjerne og har naturligvis ikke planer om at vokse øjenbryn i 2018.

Jazzsel Zanotti

Jazzsel er en repræsentant for den yngste generation af modeller og instagram-berømthed, der nærmer sig skønhedsproblemer, der direkte taler imod standarder, og er ikke bange for at udtrykke sin egen mening. Hun barberede sine øjenbryn og hår på hovedet i begyndelsen af ​​sin karriere, og nu tillader ikke kun disse fotografer og makeup-kunstnere at bruge, men hun kommer selv med glæde uden at begrænse sin fantasi. Rhinestones, grafiske linjer, stjernekort - ansigtet af stjernen på podierne Ashley Williams og Ashish er klar til noget.

Jenna marmor

Det er selvfølgelig umuligt at ikke huske det berømte eksperiment af Jenna Marbles, der snarere desperat nærmer sig skønhedsspørgsmål. I sin video sagde hun, at hun i virkeligheden bare barberer sine øjenbryn med halvt for at komme op med en hale i forskellige former for hver dag. Radikal at slippe af med hår gjorde Jenna endnu mere glad: hun var i stand til at tegne sig onde øjenbryn, triste øjenbryn og endda adidas øjenbryn. Vi forstår ikke, hvorfor det stadig ikke gentages for alt.

FOTO: Modeller, Wikimedia Commons, David Bowie, Daiei Studios, Les Films Concordia

Sådan barberes en strimmel på øjenbrynene

Strimlerne barberet på øjenbrynene føjer sig til chokerende og tiltrækker ansigtet. Mønstre og striber er lavet af både drenge og piger. For at en sådan dekoration skal se stilfuldt ud, skal du vælge stabile værktøjer og udføre proceduren omhyggeligt.

 • - engangs maskine
 • - elektrisk barbermaskin med trimmer fastgørelse
 • - Farlig barbermaskine;
 • - barbering gel;
 • - kølepresse eller is
 • - hydrogenperoxid;
 • - lotion;
 • - pincet;
 • - gel eller voks til styling

instruktion

1. Forbered alt hvad du behøver. Du vil få engangs barbermaskinen eller maskinen med udskiftelige kanter. For barberede tynde strimler og mønstre vil der kræves en elektrisk barbermaskine og indsats-trimmer. Skim ikke på værktøjer - en kedelig barbermaskine kan forårsage hudirritation, og strimlen vil være ujævn.

Tip 2: Sådan barberes et øjenbryn

Forskellige øjenbryn var på mode på forskellige tidspunkter, og kvinder fulgte normalt mode. For ikke at plage med pincet begyndte damer at bruge barbering, som skal behandles med forsigtighed. Med ikke mindre forsigtighed bør du vælge formen på øjenbrynene, så du ikke ser sjov ud.

instruktion

1. Hvis du er træt af at knuse rundt med pincet, skal du gå til øjenbryn barbering. For at gøre dette skal du først udføre det forberedende arbejde, hvor du lager på en pæn barberkniv. Forbered også dine øjenbryn på forhånd, for ikke at beskæftige sig med udragende hår og konsekvenserne af dårlig barbering.

LiveInternetLiveInternet

-citater

En berømt skål af spansk køkken - andalusisk gazpacho, som repræsenterer.

Fantastisk græskar frugt! Kan vokse i en have i sådanne størrelser, som du ikke løfter! Og i.

- Hjertet er som knuste sten. Dine læber berører.

-musik

-Altid ved hånden

-kategorier

 • Religion (16)
 • bøn (13)
 • Rusland. Travel. (5)
 • Palmistry (5)
 • tapet (5)
 • animation (5)
 • decoupage (3)
 • videoredigerere (2)
 • emballering af mol (1)
 • omens (1)
 • ordsprog (1)
 • udskæring (1)
 • Bolig og kommunale tjenester (1)
 • Meditation (1)
 • lydredaktører (1)
 • mønstre (1)
 • lektioner for LJ (1)
 • (0)
 • Astronomi (1)
 • lydbøger (26)
 • Vintage (19)
 • Alt om vand (3)
 • alt om hår (25)
 • Valentinsdag (20)
 • baby (54)
 • kost (44)
 • for mig (917)
 • andre lande (134)
 • maleri, tegning (288)
 • emner (40)
 • præparater til vinteren (31)
 • sundhed (1158)
 • organisme (62)
 • gymnastik, pilates (31)
 • læder (8)
 • hormoner (5)
 • Om øjnene (3)
 • sove (2)
 • lymfe (2)
 • kramper (1)
 • led (1)
 • folkelige opskrifter og metoder (187)
 • interessant (1746)
 • intimt emne (42)
 • kunst (91)
 • yoga (4)
 • film (25)
 • clipart (65)
 • påskrifter (6)
 • computer (25)
 • Adobe Flash Player (1)
 • kasser (20)
 • skønhed (216)
 • krop skønhed (245)
 • kreative (5)
 • opskrifter (1281)
 • salater (58)
 • pudding, soufflé, marshmallow, marshmallow, marmelade (29)
 • cupcakes, kiks (22)
 • saucer (19)
 • suppe (18)
 • gryderet (16)
 • forretter (15)
 • kaffe, chokolade, slik (14)
 • honningkager (14)
 • drikkevarer (12)
 • brødruller (11)
 • hjemmelavede oste (11)
 • Påske kager (10)
 • gelé, mousse (6)
 • pandekager (4)
 • krydderier (3)
 • brød (2)
 • frosting (2)
 • aspic (2)
 • pita brød (2)
 • Is (2)
 • manti (1)
 • marmelade (1)
 • bagepulver til dej (1)
 • gær (1)
 • Fiskeskåle (1)
 • Sourcreme (1)
 • Kager (59)
 • tærter, pizza (94)
 • kager (72)
 • Shrovetide (6)
 • mode (54)
 • Boho Style (14)
 • Modellering tøj (5)
 • mine digte (53)
 • min prosa (17)
 • museer (2)
 • musik (671)
 • langsom komfur (3)
 • tegneserie (9)
 • tanker (303)
 • drikkevarer (1)
 • Nytår! (175)
 • Jul (33)
 • postkort (41)
 • Påske (38)
 • playcast (5)
 • positiv (96)
 • nyttig (307)
 • tips (295)
 • hjælp til at lave en dagbog (367)
 • mine diagrammer (68)
 • baggrunde (6)
 • spillere (2)
 • knapper - overgange (2)
 • tegn (1)
 • tekstur (1)
 • tekst afgrænsere (1)
 • ordninger til dagbogen (134)
 • rammer (8)
 • poesi (696)
 • Forudsigelser (4)
 • lignelse (31)
 • prosa (54)
 • psykologi (48)
 • foto editor (40)
 • reparation (1)
 • håndarbejde (373)
 • At lære at strikke. (51)
 • strømper, tøfler (23)
 • Strikket hækling (4)
 • tæpper vævning (2)
 • Strikhætter (2)
 • støvler med nåle (1)
 • have og grøntsagshave (18)
 • gør det selv (374)
 • sy og skræddersy sig selv (26)
 • broderi (1)
 • køn (10)
 • skrot (88)
 • test og fortune fortælling (158)
 • DIY smykker (16)
 • ansigtspleje (99)
 • lære at tegne (25)
 • dagbog baggrunde (13)
 • foto (271)
 • photoshop (16)

-Fotoalbum

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-venner

-Regelmæssige læsere

-samfund

-statistik

Skal jeg klippe mænds øjenbryn?

For nylig vil noget bare ikke mødes. Og et sådant spørgsmål som øjenbryn frisyre er også blevet relevant i det seneste. Men hvem har brug for det og hvorfor? Faktisk er alt meget simpelt. Faktum er, at der i naturen er meget smukke og tykke øjenbryn. Men deres vækst ser ofte lidt rodet ud. Dette kan ses i næsten alle mænd.

Med øjenbryn hos kvinder synes alt at være forståeligt, men hvordan man skærer en mands øjenbryn? Der er ikke noget særligt her, da øjenbrynene skæres nøjagtigt ens, både hos mand og kvinde. Det eneste der kan være, er længere skæring. Ikke desto mindre er det værd at være enige om, at manden har flere øjenbrynshår, og derfor er det nødvendigt at skære dem af, så længden er pæn og acceptabel.
Forresten, som for en mands øjenbryn kan de ikke kun trimmes, men også lidt plukkes. Selvfølgelig bør der ikke føres væk. Ofte har mænd indtryk af akkrete øjenbryn, og for at undgå dette er det nødvendigt at trække hårene mellem de to øjenbryn.
Således bliver mands ansigt endnu mere attraktivt og klart. Du behøver ikke at trække hårene i bunden af ​​øjenbrynene. Dette er kun muligt i tilfælde af, at hårene for stærkt går til øjenlågsområdet eller skaber en slags skrigende ansigtsudtryk.

Nå, for at rette barberingen på dine øjenbryn har du brug for en smule fritid, en meget, meget tynd flad kam med hyppige tænder. Til sådanne formål er det bedst at selv tage en børnebørste eller en særlig kam til brows. Og stadig brug for saks. Du behøver ikke at tage det mest almindelige, tage manicure.
Nu hvor alt er klar med dig, kan du gå videre til virksomheden selv, det vil sige klippe dine øjenbryn. For at gøre dette, tag øjenbrynens hår med tænderne på kammen, helst hele øjenbrynens længde og nå til meget kanter. Ved ca. en halv millimeter kan et maksimum tages en millimeter. Skær nu forsigtigt hårets kanter med en saks.

Forresten er den ideelle form for øjenbrynene hos mænd bestemt af det samme som hos kvinder - ved hjælp af to blyanter. En blyant bør placeres på ydersiden af ​​næseborene, der ligger på siden af ​​den tilsvarende øjenbryn, og den anden ende skal ligge i en lige linje, så den falder sammen med linjen gennem øjets indre hjørne og starter fra samme punkt. Således bestemmer vi begyndelsen og slutningen af ​​linjen af ​​øjenbryn. Hår der gik ud over det lige at fjerne.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at man ikke bør være bange for at gøre sådanne ting. Og husk at det ikke vil være skammeligt. Det vigtigste - overdriv det ikke, for i al den nødvendige foranstaltning. Det er nødvendigt at skabe et billede, der vil være helt naturligt og naturligt. Alligevel er det altid rart at se på en velplejede fyr eller en mand i alder. Så elsk dig selv og tag dig af dig selv og dit udseende, for kun da vil succes ikke tage lang tid.

Og husk at smukke og pæne øjenbryn gør ansigtsudtryk mere klar og velplejet.

Pas på øjenbryn og øjenvipper - gennemgang

Min forfærdelige historie: øjenbryn. Jeg barberede mine øjenbryn i 2 år. Jeg vil fortælle dig, hvordan det var + mange illustrationer

Hej, kære kolleger på webstedet. I dag vil jeg gerne fortælle en hel historie under læsningen, hvor mange vil blive forfærdet, men måske ikke, men jeg håber stadig, at min historie i det mindste ikke vil forlade dig ligeglad. Det handler om mine øjenbryn. Jeg har modtaget mange kommentarer her, at de er forfærdelige. Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg kom til dette. Lad os gå.

1. Jeg er 16 år gammel. Jeg har de sædvanlige lysblonde øjenbryn, min naturlige farve er lys, og jeg har allerede malet mit hår sort. På det tidspunkt forstyrrede mine øjenbryn mig slet ikke og jeg justerede deres form ved at plukke. Jeg kunne ikke lide mig selv med tonede øjenbryn, med uvant gjorde de ansigtet hårdere, og derfor brydde jeg mig slet ikke om dem. Det ville have været videre på denne måde, hvis der ikke var sket noget der skete.

2. Jeg er 17 år gammel. Jeg er en brunette i lang tid og dristigt tint øjenbryn med skygger eller en blyant. Intet foreshadowed problemer, men jeg kan godt huske det øjeblik, hvor alting ændrede sig.

Jeg er færdig med skolen, og den 12. maj skyder den mig i hovedet, at mine øjenbryn hindrer mig. Jeg tænker i omkring en uge og barber mine øjenbryn med halvdelen. Jeg tegner en form, som jeg kan lide eyeliner, forresten har jeg det i mange år, min favorit Fleur Resistor. Blankt, klart og sort. Jeg gik ikke så længe i et sådant billede, men jeg blev konstant plaget af noget inde.

3. plaget, plaget og jeg barberede mine øjenbryn nafig. Jeg fortsatte med at tegne dem med en flydende eyeliner, og jeg begyndte at bare lide det frygteligt. Jeg fandt harmoni med min sjæl og udseende. Jeg plukkede ud en del af øjenbrynene, barberede hovedmassen med en almindelig maskine eller specielt anskaffede øjenbryn trimmere. Jeg gentager, jeg kunne lide det så forfærdeligt. Og det gik meget lang tid. I løbet af denne periode skrev jeg et par anmeldelser, som ramte rammer med mine øjenbryn: Rimmel Scandal Eyes, blyant Bourjois Khôl Contour Ultra Black, Fleur eyeliner eller forlængelse og meget cool mascara Lumen, for eksempel.

4. Jeg ændrede formularen, malede hver dag en ny, det gav mig en fornøjelse, og en meget uformel stil af dressing tillod mig at eksperimentere som jeg var tilfreds med. Der var perioder, da jeg oprigtigt ønskede mine rigtige øjenbryn tilbage, men jeg havde ikke nok i lang tid - jeg klamrede trimmeren.

5. Jeg tog øjenbryn med blyant, eyeliner, skygger, der var en periode at smide eyeliner og helt skifte til skygger, det er værd at sige, at mine øjenbryn næsten var stoppet med at vokse, især i enderne, og jeg behøvede kun at justere dem lidt med improviserede midler. Nogle gange forlod jeg små områder af øjenbryn ved bunden for at tynde dem med mascara og lidt skabe en effekt, som om jeg ikke havde nogen solid kunst der, men med alt ønske kunne jeg ikke forlade store områder der - de havde bare ikke

6. VOR DAGE

En fin dag jeg pereklinilo samt pereklinilo når i begyndelsen af ​​min episke. Jeg ønskede ikke længere at tegne øjenbryn med eyeliner.

Konstant misbrug med maman, hun spurgte hele tiden mig om ikke at bruge min eyeliner længere, trak mine øjenbrynskygger, blyanter, overbeviste mig om, at jeg ikke kunne fortsætte sådan, og hun ville aldrig give mig ægteskab uden øjenbryn.

Men jeg havde ikke længere øjenbryn. De voksede, jeg havde endda stubbe, men de voksede ikke til den ønskede længde. om enderne holder jeg generelt stille - der har længe været tomt, så fluff.

Jeg skiftede helt til blyant og øjenbrynskygger. Skygger er overvejende.

Fordelene jeg har bemærket for mig selv med brugen af ​​skygger: ingen spørger, hvor mine øjenbryn er, ansigtet ser blødere ud end med grafisk klare øjenbryn, det er muligt at gøre dem lidt bredere, gøre dem klarere med concealer og samtidig opretholde et mere eller mindre naturligt udseende.

Men jeg havde stadig ikke øjenbryn.

Jeg indså hurtigt, at du ikke ville komme forbi med bare et ønske, og jeg købte denne ting på apoteket, ikke rigtig håber på effekten, men der ville absolut ikke være nogen skade på det. Sammensætning kunne lide)

Jeg har brugt det siden begyndelsen af ​​januar, det vil sige 3 uger. Hver aften på øjenbrynene, nogle gange på øjenvipper. Browser ophidser mig mere, og jeg læser om aftenen, og olie fra øjenvipper strømmer ind i øjnene. Hvad jeg har i dag:

Dette er en enorm fremgang for mig. Jeg vil bruge olien yderligere og tilføje billeder. Ikke rigtig håber at vokse sable øjenbryn, men i forhold til hvad det var, det er himlen og jorden

Endelig vil jeg sige et par ord. Jeg er ikke et sekund Jeg fortryder ikke mine eksperimenter. Selv uden øjenbryn malede jeg dem og følte mig som den lykkeligste person i verden. Lyt ikke på nogen og gør som du vil! Disse år i skygge af en blackish mand var vidunderlige, og jeg udelukker ikke muligheden for, at jeg vil gentage min episke en dag, fordi jeg kun er 20 år gammel. Jeg ønsker dig harmoni med dit udseende og indre verden er det vigtigste!

UPDATE 10.02.14

Bullshit alt dette! Jeg kan ikke vokse, plukkes mere end halvt, venstre tyndt, men øjenbryn) Jeg tegner med en brun blyant, min hårfarvede kastanje, med normale øjenbryn, selv min mor satte sig ud, som vi tynder. Sådan er sagerne. Jeg fortryder det ikke! Jeg vil tilføje et billede af, hvordan det vil være tid til at gøre, begyndelsen af ​​semesteret i meduniver er ikke en joke, jeg har ikke tid til noget!

ØJEBYGGELSESBETINGELSE I MOMENTEN 10.03.14

Gud ved hvad det er. Jeg kan ikke bestemme noget specifikt: Jeg konstant tweak og trimme, men jeg tegner med en brun blyant og efterlader mere eller mindre hårstykker). Konstant i tvivl, og jeg savner mine eyeliner øjenbryn.

Jeg tegner med sorte og mørkebrune skygger, normalt brun, der er lidt hår, men lidt, alt passer, formen er normal)

Det har været lang tid siden denne anmeldelse blev skrevet.

Jeg er ikke længere kedelig, jeg har vokset mine øjenbryn, jeg trækker lidt ud, maler på skygger) I princippet passer alt) Hvis der sker ændringer, kommer jeg til at kaste fotoshoots. For jeg udelukker stadig ikke, at i morgen vil jeg blive træt af mine øjenbryn)

Ægte zoner hos kvinder: de mest sensuelle zoner på kroppen

Hår omkring brystvorter