Sådan barberes et overskæg for første gang

Når en ung mand bliver 14-15 år gammel, har han et behov for at barbere sine whiskers på vej. Første gang at gøre alt rigtigt er det ikke så nemt.

Det er bedst at barbere dit ansigt efter et varmt brusebad eller bad. Dette skyldes, at dampen blødgør skæget. Trods det faktum, at brystets stivhed i 14-15 år er lille, er det nødvendigt at arbejde korrekt. Ved valg af specielle midler er det nødvendigt at vælge en speciel, hvis anvendelse vil være tilgængelig to eller tre gange om ugen.

Barbering et overskæg for første gang.

Han kan anbefale et værktøj til daglig brug, men om 14-15 år - dette er næppe relevant. Det er nødvendigt at skelne mellem en engangs maskine, som bliver ubrugelig efter tre procedurer og en maskine med genanvendelige knive.

Dette er korrekt for enhver hudtype og uanset alder. Hvis du ikke er sikker i hvilken retning håret vokser (forresten på hver sides side er denne retning anderledes), er det nok at forsøge at glatte dem i forskellige retninger. Hvis der ikke er nogen modstand, så har du sikkert bestemt alt korrekt. På kinderne går hårvæksten normalt tættere på kindbenene, retningen ændres i retning af kæben og hagen.

I dette tilfælde skal du køre maskinen forsigtigt og smidigt, til sidst skærer du bare hårene og fjerner ikke huden fra dig selv. Graden af ​​pres på effektiviteten af ​​resultatet påvirker ikke. Faktum er, at hovedene med knive, som er installeret i de nyeste modeller af maskiner, er designet specielt til gentagelse af naturlige menneskelige konturer.

Disse produkter indeholder specielle beroligende ingredienser, som hjælper huden med at genoprette hurtigere og forhindre mulige irritationer og udslæt. Brug ikke engangsmaskiner. Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd.

Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt. Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion. Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter.

I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres.

Prøv at træne i stilhed. Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas.

Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok. Ritual kan ikke udføres travlt. Det er muligt, at de ikke er værre. Men hele mit liv barberer jeg med en almindelig Gillette-maskine, og alt passer mig.

I gelskærmsskummet (eller frygtelig speciel kosmetik) er der allerede stoffer beregnet til fugtgivende og i de fleste tilfælde er de tilstrækkelige. Kun her angiver denne artikel ikke (eller jeg overset), at dette barberingsværktøj skal masseres på ansigtet i et par minutter for at det skal have en trite effekt.

Og hvis skæget stadig er normalt barberet, så er det overskæget... ikke barberet overhovedet. De barberede endda. Imidlertid blev overskæget hårdere og sværere, skæget mere og hyppigere.

Der er nogle gode punkter i artiklen, men præsentationsmåden er ulækkert! Jeg har en gammel ROTBART MOND EXTRA (rigtig) maskine, og jeg har mange år... men stadig kan jeg ikke undgå små nedskæringer! Disposable overskæg barbermaskiner perfekt. Jeg plejede at købe alt dette bullshit, da sagde min onkel, da jeg kom til at besøge ham i en anden by og begyndte at kigge efter skum, siger de hvad.

Hver mand ønsker at barbere sit ansigt behageligt. Overskæget bliver mere smidigt og porerne åbner. Dette vil fjerne de døde celler og hæve hårene selv. Der er specielle værktøjer kaldet exfoliant. Ved hjælp af specielle barbermaskiner kan du perfekt rense huden fra uønsket vegetation.

Og med voksende hår kan hun heller ikke klare sig. Før du begynder at barbere uønsket vegetation, skal du forberede huden korrekt. Uanset hvor gammel du er, kan du ikke springe over dette stadium. For at maksimere blødgør huden og håret, kan du udføre en lille komprimering.

Gel- eller barberskum skal dække alle områder helt. Vi taler ikke kun om kinderne, men også om hagen og halsen, hvis det første hår allerede havde fundet vej der. Hvis du efter behandlingen føler, at overfladen ikke er perfekt, kan du forsøge at barbere vinkelret på hårets vækst. Normalt i denne vinkel fjernes selv de mindste og ubehagelige hår. Hårene vil forblive lange, og huden vil erhverve en række unødvendige mekaniske skader.

Det ser grimt ud, men huden er stadig meget øm og følsom. Hvis du for første gang støder på en alvorlig stubbe (dette sker i 14-15 år under visse omstændigheder), kan du skrabe huden med en regelmæssig afskalning. Generelt har artiklen et sted at være. Dette emne er voluminøst og individuel for alle.

Den første barbering gutter: hvordan man ikke forlade nedskæringer og irritation

Siden barndommen har forældre givet deres børn det grundlæggende i personlig hygiejne. At nå ungdomsårene står over for en anden regel om ansigtspleje - barbering. Når vi barberer for første gang, er det bare nødvendigt at observere nogle nuancer for fuldstændigt at fjerne ansigtshår og samtidig ikke fremkalde udviklingen af ​​inflammatoriske processer på irriteret hud i ansigtet.

For at fjerne alle de ubehagelige konsekvenser af barberingsproceduren er det værd at henvende sig til det med al ansvar. Selv om det ser ud til, at der ikke er noget særligt ved barberingsprocessen, vil de første forsøg sandsynligvis vise sig at være smertefulde. For at minimere de ubehagelige konsekvenser, bør du følge visse regler, vide om det er værd at barbere et overskæg tidligere end 18 år og have en ordentlig barberingsteknik.

I hvilken alder skal du begynde at barbere en teenager?

Et entydigt svar på dette spørgsmål eksisterer simpelthen ikke. Hver persons organism er individuel. I nogle unge mænd synes teenage whiskers at blive gammel, mens i andre er synlig fluff allerede til stede ved 15 år. Specialister kosmetologer anbefaler først barbering overskæg ikke tidligere end 17-18 år, men hvis den arvelige faktor fremkalder synligt hår i en tidligere alder, så kan denne faktor genovervejes. Under alle omstændigheder den endelige beslutning, når du kan barbere den første fluff på ansigtet af en teenager for at bestemme med sine forældre.

Razor valg

Når den unge "fluff" bliver for mærkbar, og det er ubehageligt for en ung mand at komme på en sådan måde i samfundet, skal du tænke på den første barbering. For at proceduren skal finde sted smertefrit og minimalt beskadige huden, skal du vælge den rigtige maskine.

Det anbefales at foretrække flerbladet razor, der er så sikkert som muligt, og systemet med mikro-rygger giver dig mulighed for at glatte barberingen, hvilket minimerer den delikate teenage hud. På en sådan maskine er det bekvemt at udskifte kassetterne efter behov.

En anden god løsning er at købe en elektrisk barbermaskine. I dette tilfælde berører knivene ikke huden, hvilket vil beskytte mod mulige nedskæringer og irritationer. Huden vil lettere barbere og føle sig godt tilpas. Et andet plus er, at der ikke er brug for at bruge gel- eller barberskum.

Barbering af en klassisk maskine kræver visse færdigheder, fordi håret fjernes i det øverste lag af celler, hvilket er uacceptabelt for en teenager. Hans hud er stadig i gang med vækst sammen med hele kroppen, så det er bedre at udelukke sådanne aggressive handlinger.

Hvilken slags barberingsprodukter skal du bruge?

Før du påbegynder en barberingsprocedure, skal du købe et antal produkter, der hjælper dig med at overføre det lettere og undgå skader. Vi taler nu om barbering og efter barbering. For at den første barbering af overskæg skal passere uden negative konsekvenser, er det bedre at købe en gel eller skum til følsom hud, der blødgør hårene så meget som muligt og forbereder huden.

Du skal vide, hvordan man bruger barbergel, og hvordan man anvender det på dit ansigt sparsomt. Naturligvis kan du blot skumme værktøjet med dine hænder, men det er bedre at få en barberingsbørste, der hjælper dig med at let skumme en lille smule gel og distribuere den på den ønskede overflade. Efter barbering er færdig, er det tilrådeligt ikke at glemme specielle lotioner eller balsamer. Disse produkter er designet til at berolige irriteret hud og dens desinfektion.

Forberedende fase

Før du barberer din overskæg for første gang, skal du grundigt vaske med varmt vand. Denne proces skal blive en vane, således at børsterne bliver maksimalt blødgjort og fugtet. Nogle gange anbefales det til at blødere et håndklæde i varmt vand og lægge det på deres ansigt i et stykke tid for yderligere blødgøring. Efter denne procedure skal overskydende væske være våd, men ikke tør. Huden skal forblive fugtig.

Barberingsteknik

Hver ung mand er interesseret i svaret på spørgsmålet om hvordan man barberer et overskæg korrekt? Efter at huden er blevet tilberedt, påføres det valgte barberingsprodukt. Det skummer i hænderne eller direkte på ansigtet. Dernæst skal du tage maskinen og shave en teenagers mustasje forsigtigt uden at efterlade separate hår. Du skal forlade skummet på huden i flere minutter, og maskinen skal efter hver bevægelse skylles under rindende varmt vand.

Der er visse regler for barbering. Det anbefales at starte processen fra kinderne, bevæger sig til nakken, og de mest følsomme områder (over læben og hagen) bør barberes i enden. Bly barberkniven er nødvendig i retning af hårvækst. Hvis der er individuelle hår, kan du snyde mod vækst. Alle bevægelser skal være glatte og forsigtige for at undgå irritation og rødme i huden. Det er bedre at lave en jævn bevægelse end et par små hurtige jerks.

Nogle gange vokser en teenagers overskæg ujævnt, og nogle hår er arrangeret i en ret vinkel, derfor anbefales det, at du får en lidt mere stram hud med fingrene.

Efter afslutning af proceduren skylles det resterende skum med køligt vand for at lukke de dampede porer og indsnævre mikrobeskæringen. Alle unge anbefales at bruge balsam eller lotion efter barbering for at hjælpe huden med at komme sig. I fremtiden gør det helt unødvendigt. Nogle mænd nægter balsam og foretrækker cologne.

Før du barberer for første gang, bør du studere alle ovenstående oplysninger og om muligt rådføre dig med din far eller ældrebror.

Hudplejefunktioner

Hvis det efter det første forsøg på at barberge ansigtshud, udslæt eller acne betændte huden, kan det tage lidt tid at smøre de berørte områder med antiinflammatorisk salve. En sådan reaktion kan forekomme efter hver barbering, indtil huden bliver brugt.

For at undgå hudproblemer er det tilrådeligt ikke at skynde sig og ikke være interesseret i, om det er muligt at barbere et overskæg i en alder af 14 år. Alt har sin tid! Hvis betændelse og acne er til stede uanset hyppigheden af ​​barbering, er der behov for yderligere daglig hudpleje, som består i brugen af ​​skrubber, masker og terapeutiske lotioner. Hvis det er svært at klare problemet alene, anbefales det at søge hjælp fra en kosmetolog

Ingen vil helt sikkert sige, hvor længe en teen skulle barbere. Specifikke tal kan ikke kaldes alt afhænger af en ung persons fysiologiske egenskaber. Det vigtigste ved at bestemme, hvilken type hud der skal vælges, hvordan man vælger den rigtige barberkniv og relaterede værktøjer. Det endelige resultat afhænger af valget.

Maskulinitet eller overskud: Første gang vi barberer overskæg

I nogle teenagere begynder antenner at være 14 år gamle. Ved en alder af 15 er næsten hver tredje fyr ejer af de første antenner og den unge pistol. De giver ikke en klar maskulinitet, også en fyrs udseende fra dette kan ikke kaldes mere attraktiv. Og det er at være "attraktivt" i øjnene af samme alder er ungdoms hovedprioritet, så det ville være normalt at have lyst til hurtigt at barbere den unge overskæg.

Aldersbegrænsninger

Der er ingen lægeordninger vedrørende de strenge aldersgrænser, når du kan begynde at barbere - eksisterer ikke. Selv kosmetologer giver ikke et klart svar, og det er ikke overraskende - fysiologi gør sit job: Faktisk, hvis overskæget begyndte at vokse, betyder det selvfølgelig, at de kan barberes væk. Derudover kan eventuelle anbefalinger til en teenager simpelthen ikke være egnet til en anden. At vokse op afhænger af de enkelte karakteristika hos en ung organisme, primært på arvelige faktorer.

Rådgivning om, hvorvidt det er fornuftigt for en fyr at begynde barbering, er bedst forsynet med sine forældre, og helst før sine kammerater fortæller ham: Det er godt, når en teenager ikke kan traumatiseres af de meninger, der omgiver ham, men ofte kommentarer fra jævnaldrende kan føre til komplekser.

På trods af at naturen gør alt på sin egen måde, giver kosmetologer råd til, hvordan man barberer et overskæg for første gang, men anbefaler også at gøre det i en alder af 18 år. Men hvis fyrens bjørn er uudholdelig, og han vil slippe af med ham så hurtigt som muligt, er der intet galt med at slippe af med sin overskæg i 15 år.

Et par ord om hvorfor det stadig er uønsket at barbere før 14 år. Der er følgende væsentlige årsager til dette:

 • i en ung alder er en teenagers hud følsom, kontakt med kniven kan forårsage irritation og betændelse i huden;
 • Hvis det besluttes at barbere overskæget, skal det huskes, at teenageudslæt, som er karakteristisk for kroppens forbigående processer, kan forværre.

Første barbering: forberedelse

Særligt vigtigt i processen med den første barbering er at lære at gøre det korrekt, hvilket betyder at støtte eller råd fra faderen eller den ældre bror er nødvendig for, hvordan man barberer din overskæg korrekt, fordi den første barbering ikke bør forårsage ubehag. Hudirritation, som ofte følger de første forsøg på barbering, er meget uønsket og bør holdes på et minimum.

Valg af den første barbermaskine

Som regel barberer mænd med to typer barbermaskiner:

 • Farlig barberkniv - en anordning med åben og ekstremt skarp kniv.
 • Sikkerheds barbermaskine, som er praktisk taget umuligt at alvorligt skader dig selv.

Vi diskuterer først barbermaskinen. Det er utvivlsomt, at en professionel barber ved hjælp af en barbermaskine vil klare væksten på hans ansigt meget mere succesfuldt end en klassisk maskine gør. Faktisk, hvis du bruger en barbermaskine, så er dette den mest ideelle måde at håndtere børster, overskæg og nede på en teenager - en barberkniv barberer hårene helt fra første pass, og ansigtets hud lider slet ikke.

Men du skal forstå, at vellykket barbering med en lige barberkniv kun er mulig, når dine bevægelser er hedet, og du vil helt sikkert vide, hvad du laver. Ellers kan selvstændig barbering føre til ekstremt alvorlige skader, ledsaget af alvorlig blødning. Først når en ung fyr kan "få hånden" og handle med en åben kniv trygt, så giver det mening at tale om brugen af ​​en farlig barberkniv. Det er ikke nødvendigt at se på "procedurens nemhed", som det fremgår af filmen. Husk også at barberer en person og barberer dig selv, er forskellige ting, fordi dine bevægelser i spejlet er ikke så præcise.

Hvad angår sikkerheds barbermaskiner, er der to kategorier af disse enheder:

 • barbermaskiner med knive;
 • elektriske barbermaskiner.

Ved knivtype er barbermaskinen af ​​to typer:

 • T-formet maskine med dobbeltsidede blade;
 • barbering hoved maskine.

Husk at for en 14,15-årig vil den mest rationelle brug af maskiner med 5 blade være mest rationelle. Barbermaskinen skal være dyr, fast, kvalitet af metal, dets oxiderende egenskaber afhænger af det.

Barberer overskæget korrekt

Vi vælger barbermaden

Razors er engangsbrug, genanvendelig og elektrisk. Trods mange mænds "praktiske" er det stadig nødvendigt at huske, at engangsmaskiner kun er egnet til en barbering, i undtagelsestilfælde kan du barbere en anden gang, men ikke mere. Genanvendelige maskiner er mere slidstærke, og udskiftelige kassetter giver dig mulighed for at skifte knive i tide, og du kan barbere en ny børste på næsten enhver tid. Elektriske barbermaskiner - den bedste enhed til barbering, de er meget praktiske, men kan ikke klare det bløde og små hår.

Til en første barbering passer engangsbæret perfekt, på grund af dets særligt skarpe knive går hårene som regel efter den første bevægelse.

Hvis man ved mere regelmæssig barbering bliver børsterne stivere, håret bliver mere elastisk og håndskriftet af hårvækst dukkede op, så er det nødvendigt at bestemme, hvad der er bedre at vælge en genanvendelig barbermaskine, eller hvilken model af elektriske barbermaskiner passer dig bedre - mesh, roterende, med trimmer (for ikke at glemme skæg) eller uden.

Vi vælger cremen

Efter udvælgelsen af ​​barbermaden bør du tænke på hudpleje. Guys i alderen 14-18 skal bruge følsomme hud cremer. Takket være disse cremer bliver huden renset, og overskæget er garanteret blødhed.

Beauticians anbefales kraftigt at slippe af med vanen med at bruge sæbe i stedet for creme og "stærk cologne" i stedet for en aftershave gel. Disse produkter er meget tør hud og irriterer det.

Hemmelighederne til en vellykket barbering uden irritation: hvordan man barberer

Irritation efter barbering og hvordan man barberer ordentligt for at undgå det. Hvis du kender årsagerne til irritationens udseende, for at beherske barberingen korrekt, kan du undgå de ubehagelige konsekvenser ved at pleje et ansigt.

Sådan barberes et overskæg?

Vigtige tips om, hvordan man barberer overskæg, måder og subtiliteter af skægbeskæring. Plejeregler og værktøjer, der bruges til behagelige hårklipp.

Hvordan kan jeg fjerne den voksne stubbe i ansigtet?

Fjern stubben kan være en simpel metode - ved hjælp af barbering, og du kan bruge salonproceduren. Beauticians tilbyder flere effektive måder at slippe af med hår.

Ved du, hvordan man barberer et skæg?

Anbefalinger om, hvordan man barberer et skæg. Hvilke faktorer bestemmer resultatet? Hvilke barberingsværktøjer skal jeg vælge? Hvordan barberes? Hvordan skal man passe efter efterskæringsbørster?.

Hvordan barberes en overskæg for første gang?

Et tip om at vokse op som en overskæg er tydelig i nogle teenagere så tidligt som 13 år. Ved en alder af 15 har en ud af fire unge piercing whiskers og en sjælden fluff på deres hages og kinder. De tilføjer ikke modig voksenalder, men udseendet af en ung mand har klart ikke gavn af det umodne ansigtshår. I denne alder er en teenagere imponeret over hans person fra samme alderpiger, derfor er ønsket om at barbere unge skud skudt fuldt ud berettiget.

Barberings aldersgrænser

Uklare aldersstandarder og anbefalinger, når det er muligt at begynde barbering til en moden mand, er ikke i hænderne på enten læger eller kosmetologer. Modningsprocessen begynder i hver ung mand på forskellige måder under hensyntagen til organismens individuelle karakteristika. En vigtig faktor er arvelighed. Forældre har brug for sammen med sin søn at beslutte sig for behovet for at barbere sin overskæg og ordentligt hjælpe ham med sin første erfaring ved eksempel. Beauticians opfordres til at begynde barbering i en alder af atten. Men hvis en teenager bogstaveligt irritere "tre hår" gjort deres vej på hagen, giver det mening at første barbering, og i 15 år.

De teenagere, der gør deres vej, kan forårsage ubehag og komplekser hos en ung mand.

Barbering til drenge under 14 år anbefales ikke af følgende grunde:

 1. huden på ansigtet af unge i denne alder er så følsom, at manipulationer med skarpe barbermaskiner kan fremkalde irritation af huden efter barbering og dens sygdom;
 2. mange unge mænd på ansigtets hud, som en for tidlig barbering kun forværrer.

På grund af ønskeligt at starte denne procedure, den sandsynlige negative virkninger af barbering på huden ansigt så sent som muligt, så selv hårene let hærdet.

Forberedelse til den første barbering

Undlad at behandle den kommende procedure for selvstændig barbering og lad det glide. Vejledning fra en voksen mand, en bror eller en far hjælper med til at forhindre, at barbermaden bliver mishandlet, så barbering for første gang er behageligt og behageligt. Voksne gutter ser med interesse de ældre mænd i familien, når de barberer børsterne eller afhenter deres overskæg, så de har visse ideer om barberingen.

Irritation kan forekomme på skæg af overskæg efter barbering de første par gange. Smør dit ansigt efter barbering med kosmetiske geler.

Lær hvordan du barberer korrekt i en separat artikel.

I denne situation er de unge mænd nødt til at forklare forskellen i plejen af ​​huden hos en ung mand og en voksen mand. Der skal lægges særlig vægt på behovet for at bruge enhver person, der har en anden barberingsenhed, gel, creme eller andet hudplejeprodukt. Fars barbermaskine og fløde teenager vil ikke fungere.

Hvordan vælger jeg den første barbermaskine til en dreng?

Hvad styres når man vælger en barbermaskine til drenge? I kampen mod genfældet stubben bruger mænd barbermaskiner i to kategorier:

 1. Straight Razors - open bladed apparater;
 2. Sikkerhedsskrabere, der ikke kan blive såret.

I hænderne på en professionel barber barberer det åbne barberblad meget effektivt end den klassiske T-formede maskine med rustfrit stålblade.

Hvis du bruger "forsigtighed", så for den sarte hud på ansigtet af en ung mand, ville dette være en ideel mulighed. Eksperter mener, at evnen til korrekt håndtere "forsigtighed" vil fjerne hårene på en gang i første gennemløb med minimal traume til huden drenge ansigt.

For en teenager, der begynder at barbere, er den uafhængige brug af et åbent skarpt blad, styret af en usikker hånd, fyldt med dybskåret skade og kraftig blødning. Mens den unge mand ikke udvikler i sig selv de raffinerede bevægelser, når man bruger sikre maskiner, anbefales det ikke at bruge "ængstelse".

Sikkerhed Razor Kategorier:

 • maskiner med sæt af skæreblad;
 • elektriske barbermaskiner.

Ved hjælp af den anvendte type skæreblade er maskinerne opdelt i to typer:

 • T-formede maskiner med dobbeltsidede blade;
 • barberhoved.
T-formet barbermaskin.

For en teenager 15-16 år gammel, der endnu ikke er vant til at rage regelmæssigt, er det nødvendigt at minimere den irriterende virkning af skarpe knive på ansigtets hud. Ved brug af barberhoved afhænger procedurens komfort direkte af, hvor mange bladplaner der er i barberhovedet. For teenagere i alderen 14-16 år vil de rette fokusere på en barberkniv med tre til fem knive fra en velrenommeret producent.

Til delikat teenagehud er endog fem knive i barberhovedet lidt for meget, fordi et pas på hovedet med fem knive kan sammenlignes med de fem pas af en barberkniv med et enkelt blad. Overdreven skrabning af faktisk glat hud i ungdommen irriterer hende yderligere.

Du bør ikke blive involveret i antallet af skærekanter - en maskine af et velkendt mærke med tre blader af kvalitetsstål vil være i stand til at barbere en ung mand mere komfortabelt end de fem blade af en kinesisk forfalskning.

Den berømte "Gillette" med tre blade

Moderne elektriske barbermaskiner er opdelt af typen barbersystem:

 • net elektriske barbermaskiner skære børstehår med vibrerende knive skjult under et fleksibelt metalnet. Antallet af barberhoveder er højst tre;
 • roterende barbermaskiner ved hjælp af roterende knivehoveder. Normalt er roterende barbermaskiner udstyret med to eller tre barberhoveder.

Jo mere barberingshoveder, renere barbermaskinen. På hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin, læs linket.

Der er to hovedtyper af elektriske barbermaskiner.

Ifølge effektiviteten af ​​barberingen giver eksperter og brugere ubetinget det første sted til en farlig barbermaskine, så følger sikre maskiner. Netto barbermaskiner er mere velegnet til følsom hud hos unge, fordi de beskadiger huden mindre end roterende enheder. Elektriske barbermaskiner tildelte kun den tredje position. Men når den unge mand skal bruge barbermaskinen for første gang alene, vil det være korrekt at tage hensyn til hans mening og vælge enheden efter hans præference. Den mest acceptable løsning betragtes som en elektrisk barbermaskine. At arbejde med hende minimerer risikoen for skade. Desuden kan barbering af overskæg og fluff på hagen beskadige det ydre beskyttende lag af huden, hvilket vil forårsage irritation og forårsage acne.

Kosmetiske barberingsprodukter

Særlig opmærksomhed bør rettes mod barberingsprodukter. En teenager i en alder af 14 år kan være skadet for kosmetik, idet de vurderer at være uacceptable for mænd. I dette tilfælde kan det forklares for ham, hvordan sårbar ung hud er, når den udsættes for skarpe kanter. Alligevel bruger selv voksne mænd med hærdet hud specielt såkaldt "betyder før og efter barbering", ikke at glemme at også anvende skum på kinderne, når de bruger en barbermaskine.

For en teenager barbering første gang, vil det være rigtigt at bruge en fugtgivende gel for at rengøre ansigtet. Du bør også tilføje creme- eller barbergel og efterbehandlingsprodukter til det sæt af tilberedte kosmetik. Den væsentligste forskel fra voksne mænds kosmetik er brugen af ​​efterbearbejdning af specielle balsam til forebyggelse af acne. Her er det nødvendigt at tage hensyn til de individuelle karakteristika ved den modne unge mands sundhed og vælge den optimale balsam til huden.

Efter barbering balsam for følsom hud af en teenager.

Første barberingsproces

Efter alle de forsigtige forberedelser var det tid for teenageren til at gå barbermaskinen gennem kanonen for første gang med egne hænder. Særlige teknikker, hvordan man bruger apparaterne og cremerne korrekt, er der mange.

Teenagers første barbering under farens kontrol

 1. Før barberingen skal du rengøre og blødgøre huden. I det enkleste tilfælde vil det være korrekt, hvis du vasker dit ansigt med varmt vand eller et håndklæde eller et serviet gennemblødt i varmt vand i dit ansigt et øjeblik.
 2. Påfør barberskum til fugtet hud og spred det i en barberingsbørste over de områder af dit ansigt, som du har tænkt dig at bruge med en barbermaskine.
 3. Et par minutter, det er ønskeligt at vente på skummet til at blødgøre huden. Derefter skal du ved hjælp af lette bevægelser barbere kun den penetrerede fluff og ikke forsøge at skrabe hele ansigtet med bladet for første gang.
 4. Ved afslutningen af ​​processen skal du skylle dit ansigt med køligt vand.
 5. Tørre tørret med et håndklæde, læg en balsam på huden.

Brug af colognes af en teenager er yderst uønsket, da alkoholfraktionen kun tørrer huden.

Video: Sådan barberes.

I starten rådes unge mænd til at barbere efterhånden som håret vokser. Du kan barbere oftere, næsten daglig, det bliver ikke værre. Når barberingsproceduren er behagelig, helbreder den huden og reducerer risikoen for spredning af acne. Konstant barbering lærer den unge mand til rydder og disciplin, han bliver gradvist til en mand.

Sådan barberes et skæg for første gang

Fuldstændig information om emnet "hvordan man barberer et skæg første gang korrekt" er det mest relevante og nyttigt i dette problem.

Sådan barberes et skæg

Hvordan barberer man et skæg? Dette er et spørgsmål, som interesserer hver mand, fordi det er kendt, at det er næsten umuligt at stoppe væksten på hagen. De fleste mænd har en tendens til at barbere hele tiden for ikke at tabe skæget. Nogle tværtimod har en tendens til at dyrke et skæg, der ikke kun er mere modent, men også mere elegant.

Men uanset om du bliver skæg eller ej, skal du barbere det med jævne mellemrum og tage sig af det. At skære et skæg er smukt - det er ret vanskeligt, så uden kendskab og færdigheder er det bedre at strave barberingen på roden. Hvis du vil dyrke et skæg og ordentligt pleje det, så hjælper denne artikel med at forstå disse problemer.

Korrekt skægdannelse

Før du barberer et skæg, bør du ty til proceduren for dens korrekte formation. Fremgangsmåden bør begynde med at bestemme ansigtets form. Folk har forskellige ansigtsformer: runde, ovale, aflange. For at fremtidens skæg passer til ansigtets form, er det vigtigt at være særlig opmærksom på dette stadium, da dets fremtidige udseende afhænger af det.

Efter at have besluttet ansigtets form og vokset hår, kan du gå videre til scenen for at vælge skægets udseende. Til dette er der mange forskellige muligheder, der kan vælges visuelt. Hvis der er overskydende mængde hår på ansigtet, vil dannelsen af ​​et ensartet skæg være den bedste måde. Hvis håret på ansigtet ikke er nok, så vil en expander gøre. En betydelig rolle i skæggets udseende spilles af mandens alder. Unge fyre mellem 20 og 30 år opfordres til at dyrke et let skæg, der strømmer ind i whiskers eller for eksempel den samme ekspander. For ældre mænd passer et massivt skæg, som vil understrege ikke kun udseendet, men også staten.

Hvis du har forberedt på dannelse af et skæg, har vokset hår, har valgt et udseende, så kan du gå videre til modelleringsfasen. Hvad er træk ved at barbere et skæg, vi lærer mere detaljeret.

Funktioner barbering skæg under rod

For at gøre det endelige resultat behageligt, skal du først vælge det værktøj, som du har til hensigt at barbere skæget. Ofte bruger mænd regelmæssige barbermaskiner med farlige knive. Disse er sådanne barbermaskiner, hvor du selv kan udskifte knivene. Men for at barbere et skæg med et sådant værktøj, vil det tage ret ofte at erstatte bladene. Hvis du barberer et tykt og fluffy skæg med en maskine, fungerer det ikke, så du skal bruge en klipper. Overvej hvad der er processen med at barberer skæget på ansigtet ved hjælp af en maskine.

Det anbefales, at mænd barberer direkte om morgenen eller aftenen. For mænd med følsom hud er det bedre at udføre proceduren om aftenen før sengetid. Dette er gjort, så huden kan slappe af og tilpasse sig, hvilket vil reducere virkningen af ​​udseendet af irritationer.

Først skal du vaske og påføre ansigtscreme for at blødgøre huden. Denne creme giver dig mulighed for at blødgøre børster og hud. Fjern cremen med en fugtig klud uden gnidning. Derefter påføres et specielt barberskum eller gel på ansigtet. Ansøgningen udføres med masserende bevægelser, så skummet dækker alle områder af huden, der kræver hårfjerning.

Under barberingen skal du helt sikkert rengøre maskinen i varmt vand, men ikke varmt. En barbermaskine til ordentlig hårfjerning bør opbevares i retning af deres vækst. Hvis du barberer et skæg mod hårvækst, er dannelsen af ​​voksende follikler mulig. I første omgang udføres barbering af hår på ansigtet, overskæg og derefter nakke og hage. Under barberingen skal du sørge for, at huden er lidt strakt, hvilket vil reducere skaden.

Hvis efter den første barbering håret forbliver på ansigtet, så skal du genbruge skummet, og derefter gå maskinen igen. Skyl skummet fra ansigtet med varmt vand og påfør derefter en tør klud. Når fugt i ansigtet absorberes i et serviet, kan du anvende en speciel creme eller gel efter barbering. Disse er cremer, der fugter og nærer huden, såvel som lindre dets irritationer.

Barbering skæg er en ret omhyggelig proces, men hvis du træner, så kan alt gøres hurtigt og smukt. Så vi har lært, at processen er færdig barbering af hår på ansigtet. Men hvordan det er nødvendigt at ordentligt passe på det eksisterende skæg, som du ikke ønsker at barbere. For at gøre dette skal du overveje princippet om pleje af skæg.

Beard pleje

For at beholde den rigtige skægpleje skal du have følgende liste over værktøjer:

 • barbering maskine;
 • hårklipperen;
 • elektrisk barbermaskin

Hovedrollen i implementeringen af ​​denne proces spilles af clipper, da det er med sin hjælp at håret er justeret til samme længde. Maskinen skal bruges med dyser, som du kan barbere skægget med enhver hårlængde.

Hvis skæget ikke har langt hår, vælges en dyse af en vis størrelse, hvormed du skal gå gennem skæget og fjerne håret. Maskinen skal føres i retningen fra bunden op og mangler samtidig huden.

Det er ikke nødvendigt at behandle hår med forskellige cremer, geler eller salver. Hvis du har brug for at fjerne håret helt for at skabe en bestemt form af skæget, så kan du bruge en maskine eller en elektrisk barberkniv. Det er vigtigt først at skitsere konturerne af skægets fremtidige form, og fortsæt derefter med at barbere håret.

Det anbefales at fjerne håret på nakken helt, da de ikke kun forkæler skæggets form, men også udseendet af manden. Til barbering af skæg og overskæg bruges maskinen til en frisure, hvilket gør det muligt at rette håret på en længde.

Vigtigt at vide! Pas på at barbere hår med værktøj, da enhver unormal bevægelse kan forårsage skade på følsom hud, hvilket kan forårsage irritation eller betændelse.

Når du har lært at barbere hår fra skæg og overskæg ved hjælp af en clipper, kan du begynde processen med at implementere skægets design-ideer. Du kan kun eksperimentere, når du lærer at passe på skæg og barbere de mest beroligende hår med en maskine eller en maskine.

Efter barbering pleje

Når du har barberet håret på dit ansigt, bør du helt sikkert bruge forskellige plejeprodukter. En mand er selvfølgelig ikke forpligtet til at have et kvindelig arsenal af kosmetik, men flere kremer eller lotioner er nødvendige. Det anbefales at bruge højkvalitets lotion efter barbering.

Barbering af skæg er ikke nødvendigt mere end en gang hver tredje dag. Daglig brug af en barbermaskine, maskine eller maskine vil irritere huden. Derfor bør vi ikke glemme, at huden ikke kun skal passe, men også hvile.

For et langt skæg, sørg for at lede din omsorg. Det er nok at vaske et lille skæg med sæbe, og for en stor kan du ikke gøre uden shampoo. Det er vigtigt at bruge en fugtgivende shampoo for at undgå irritation af huden. Efter vask af skæget skal det tørres og vigtigere kammeres. Som på hovedet har håret på skæget tendens til at blive sammenflettet, hvilket fører til tab af formen af ​​hele hårets hoved.

Kun højkvalitetspleje til deres hår i ansigtet vil tiltrække kvinders synspunkter og ikke skræmme dem. Hvor smukt at lave et skæg anbefales det at besøge en specialist, så mesteren kan lave en første barbering og danne et skæg. Du kan besøge barberbutikken, hvor en mand kan få kvalitetsrådgivning om spørgsmål om skæget.

Sammenfattende er det vigtigt at bemærke, at uanset hvilken tilgang til skægpleje er det vigtigt at gøre alt korrekt og omhyggeligt for ikke at blive skadet.

Sådan barberes skæg og overskæg: Hvilken maskine du skal vælge, og hvordan man skal ordentligt og pleje efter proceduren

Stilfuldt udseende er længe ophørt med at være en prioritet kun for kvinder. En velplejet og pænt barberet mand opfattes af samfundet som en seriøs, respektabel person.

Og nogle mænd dyrker skæg og giver dem forskellige former, hvorved deres individualitet og stilfølelse fremhæves. Denne tendens har ført til, at mange saloner tilbyder tjenester til modellering af mandlige vegetationer.

Men kun få mennesker ved, at der ved hjælp af moderne apparater, barbering af skæg og skæg, samt formgivning af dem, kan laves hjemme. Det vigtigste er at kende de grundlæggende principper.

Skæg og overskæg: modellering

Styling eller modellering af ansigtshår gøres ved hjælp af specielle enheder, der med succes bruges hjemme.

En trimmer er en enhed, der arbejder på samme princip som en professionel hårklipper, men den er designet til at skære korte hår fra et ansigt og andre dele af kroppen.

Selvfølgelig er modellering af skæg og overskæg en ret kompliceret proces. Det kræver ikke kun forfining, men også specielle færdigheder. I det store og hele er dette en hel kunst, der længe har været betragtet som en ædle sag og videreført fra generation til generation.

Ved hjælp af skæg og overskæg kan du både vælge en individuel stil og skjule nogle fejl. De vigtigste retningslinjer for at bestemme stilen er:

Simuleringen består af flere trin, men formen er oprindeligt bestemt. For eksempel vil lyshudede mænd med mørkt hår passe til et lille skæg og rene barberede kinder. Og på det tynde ansigt vil det være ret godt at se et bredt skæg. Men klumpede mænd er mere tilbøjelige til at have et skæg i form af en inverteret trapezformet eller en kegleformet.

Dem, der lider af disproportion af næsens form, anbefales en sådan ulempe at skjule overskæget. Hvis ikke for høj og lang næse, er det bedre at bære smal lang (såkaldt engelsk) overskæg. Desuden jo længere næsen er, jo længere skal ansigtshår være.

Hvis næsen er høj og stor, vil den rette en frodig overskæg. Krummet lang overskæg hjælper med at skjule ansigtets fylde. Og for dem, der har for fulde læber, kan de være lidt dækket af overskæg. Hertil kommer, at når man vælger en formular er det nødvendigt at tage hensyn til placeringen af ​​øjenbrynene, øjnene, hagen, kindbenene, ørerne, næse og mund.

Når formularen er valgt, er det nødvendigt at forberede vegetationen til skæring - at vokse hår. Og det er ikke nok bare at stoppe med at barbere dem væk - du skal passe på dit hår og huden. For at folliklerne skal få nok næringsstoffer, skal huden være fugtet. Før du vokser, er det nødvendigt at helt barbere skæget ud.

Når hårene vokser lidt, kan du begynde at modellere. I løbet af denne periode skal håret skæres hver 5-7 dage, hvilket giver skæget den ønskede form. Det er nødvendigt at overholde følgende regler:

 1. Kort vegetation skæres altid mod hårvækst.
 2. Lang vegetation er altid malet.
 3. Pas på - brug specielle shampooer og regelmæssigt børste dit skæg.

Sådan barberes skæg og overskæg

Før du begynder barbering, skal du vælge et værktøj, der passer til dig. Mange mennesker foretrækker stadig barbermaskiner med farlige blade, men efterhånden mister de deres popularitet, da de hurtigt bliver stumpe, og de erstattes af mere moderne og praktiske enheder.

Hvis du skal barbere skæget med en trimmer, mens du forlader en lille børste, skal du fjerne beskyttelseshætten fra enheden og barbere fra øret nedad. Når du arbejder med dette værktøj, skal du følge disse regler:

 • trimmeren skal altid være i en vinkel;
 • Flyt værktøjet fra den ene kant, startende fra øret;
 • bevægelser skal være glatte, skarpe bevægelser er ikke tilladt
 • nakke trimmer er bedre ikke at barbere, for denne brug en barbermaskine.

Denne video viser tydeligt, hvordan man selv skal forme et skæg med en barbermaskine, en saks, en kam, en skrivemaskine og to dyser 6 mm og 3 mm.

På en dag vokser en mands skæg og overskæg med 3,8 mm (med 13,8 cm om året). Med en daglig barbering er ca. 65 mg vegetation barberet, hvilket i 500 år er 500 g.

Saks kan kaldes en klassisk frisør. Før trimmers udseende, brugte de barberen til at forme skæg og overskæg. At passe på ansigtshår på ansigtet af huset, vil almindelig sakse ikke virke, for dette skal du have et særligt frisørværktøj.

Selvfølgelig vil helt af med vegetationen med sakse ikke fungere, men for at give den den ønskede form er det helt muligt.

Den grundlæggende regel, der skal følges ved brug af saks - aldrig skære våd vegetation. Vådt hår kan barberes mere end nødvendigt.

Sådan trimmer du et skæg med en saks, se i denne video:

Når du skærer med sakse, skal du have en kam (kam), hvorigennem håret passerer og skæres langs yderkanten. For at symmetrisk skære skæget skal du starte fra øret og bevæge sig i retning af hagen. Den samme procedure gentages på den anden side.

Razor (nul)

Ca. 95% af mændene bruger en normal barbermaskine til at barbere et skæg, da det er det, der giver dig mulighed for bedre at fjerne overskydende vegetation.

For at få det mest rene ansigt, bedre at barbere om morgenen. Før proceduren er det ønskeligt at vaske med varmt vand og blødgøre huden. Dette vil medvirke til at gøre børsterne blødere og barberingsprocessen bliver lettere.

Efter at forberedelsen er gået, påføres et serviet fugtet med varmt vand på ansigtet, så påføres skum på ansigtet. Dette gøres ved at massere bløde bevægelser. Skum dækker alle de steder, du har brug for at barbere.

Ved barbering af et skæg udføres maskinen i retning af hårvækst til hagen. Ved barbering skylles maskinen i varmt vand.

Efter skæget er barberet, gå til nakke og hageområde. For grundigt barbering denne del, er hovedet vendt tilbage og barbert i retning fra hagen til nakke.

Når skægskæringen er færdig, kan du fortsætte til overskæget. I denne zone er børsterne meget hårde, så du skal holde skummet lidt, så det blødgør håret. Derefter vaskes skummet af med varmt vand og påføres igen. Whiskers barberer med blide bevægelser fra top til bund.

Korrekt pleje efter barbering

For at det barberede ansigt ikke skal være "fuld af" irritationer, og skæg og overskæg vokser godt, har de brug for særlig pleje.

Skæg og skæg

Det er nemt at tage sig af overskæg og skæg, det vigtigste er at gøre det hele tiden. Samtidig overholder de grundlæggende regler - de vaskes hver dag. Det er bedre at gøre dette med almindelig shampoo, og efter vask skal du skylle vegetationen med balsam. Dette vil medvirke til at fjerne statisk elektricitet og gøre vegetationen blødere.

Aftershave pleje

Efter barberingen af ​​skæg og overskæg skal ansigtet skylles grundigt og derefter påføre lotion. Efter barbering må der ikke påføres cremer, da dette kan vise sig. Cremen påføres 15 minutter efter, at huden er blevet smurt med lotion.

Korrekt pleje af trimmeren

For at trimmeren skal vare længere, er det nødvendigt at tage sig af det, som en almindelig skægbearbejdningsmaskine. Som regel indgår en rengøringsbørste i sættet, og producenterne anbefaler at vaske dette apparat under rindende vand (nogle trimmere kan bruges lige i brusebadet).

Derudover anbefales det at smøre bladene med olie en gang om ugen. Dette er i princippet hovedvæsenet.

Korrekt pleje af ansigtshår hjælper ikke kun radikalt med at ændre et menneskes udseende, men afspejler også sin stilling i samfundet. Vær derfor ikke bange for at eksperimentere, og du kan sikkert begynde at overvåge deres udseende derhjemme. Og du har allerede kendskab til det grundlæggende i pleje, takket være vores råd.

Sådan barberes for at dyrke et skæg

Men for at opnå en længde på et par centimeter, sænker hårvæksten. Derfor, for mænd, der ønsker at dyrke et skæg, opstår spørgsmålet - hvordan man barberer ordentligt, så skæget vokser.

Årsagerne til skægets langsomme vækst

Først overveje de vigtigste faktorer for hurtig eller langsom hårvækst:

 • Individuelle træk ved ansigtet, hårsækkernes lave aktivitet;
 • Genetisk disposition
 • Manglen på gavnlige sporstoffer og vitaminer i kroppen;
 • Manglende testosteron;
 • Forkert værktøjsvalg - elektrisk eller barbermaskin, farlig eller sikker osv.
 • Forkert barberingsmetode;
 • Dårlig ansigtsbehandling.

Disse grunde er enten relateret til mekaniske effekter på håret på ansigtet (barbering og pleje) eller på grund af kroppens tilstand.

Hvad angår de to første punkter fra vores liste - organismens individuelle karakteristika og den genetiske disposition, er de let at opdage. Først skal du tale med din far eller bedstefar. Hvor nemt var det for dem at vokse et skæg i deres ungdom, i en moden alder for to år siden? De kan have konfronteret de samme hårvækstproblemer som dig.

Husk at hårsækkets aktivitet er forskellig for alle mennesker. Og puberteten hos drenge går også på forskellige måder. Nogen laver den første fluff på hans ansigt i en alder af 14, og nogen har ikke brug for at barbere klokken 17. For nogle er fremskridtene indlysende, og for nogen stopper det - som det var for mere end et år siden, er det stadig, skæget vokser ikke.

De næste to grunde - manglen på testosteronhormon, vitaminer og sporstoffer i kroppen. For væksten, især for håret på ansigtet, møder hanhormonet testosteron. Det er han, der støtter den mandlige libido, stimulerer udviklingen af ​​mandlige organer i reproduktive system, sekundære seksuelle egenskaber. For at forstå, hvad der er niveauet af testosteron i din krop, skal du kontakte en endokrinolog. Han vil ordinere test og behandle ham om nødvendigt.

Uafhængigt påvirke niveauet af testosteron dåse. Det er bevist, at aktiv træning, især styrketræning, især kan øge niveauet af hormonet i kroppen. Direkte udvikling afhænger af øvelsens intensitet, deres varighed, hvileintervaller, iværksætterens indsats mv.

Hvad angår vitaminer og mineraler er kalium, calcium, jern, magnesium og zink vigtigt for hårvækst. Det er også nødvendigt at forbruge nok vitaminer fra gruppe B (B2, B5, B6, B8 osv.), Vitamin C og vitamin D. På apoteker i dag kan du finde hele komplekser, der har til formål at styrke hår og negle, og endda er designet specielt til at forbedre skæg vækst. Vitaminer E og A kan findes i kapsler i flydende form - de tilsættes til hårolie. Denne blanding kan gnides ind i rødderne, samt spredes over hele længden af ​​håret for at stimulere vækst og styrke.

Barbering og professionel rådgivning

God ernæring med varieret kost, herunder kilder til protein og fiber - er også en vigtig faktor for god vækst. Få nok søvn og undgå stress.

Og vi vil se nærmere på de sidste tre punkter, som hjælper med at svare på spørgsmålet "hvordan man barberer ordentligt, så skæget vokser."

 • Barbering har brug for et værktøj, som ikke vil traumatisere huden. Hvis det er en elektrisk barbermaskine, skal knivene være skarpe. Hvis det er en barbermaskine, er knivets skarphed generelt afgørende faktor. Jo mere bladerne er, jo mere irritation i ansigtet er, jo værre er det for skægets vækst. Hvis du har følsom hud, er det bedre at give præference til en elektrisk barbermaskine;
 • Næste punkt er hudpræparation. Vask dit ansigt med varmt vand. Tag en speciel barbergel eller et skum (til en barbermaskine). Interessant: i barbershop, der kom i mode for to eller tre år siden (mænds frisør, der tilbyder skæg og overskægsdesign), bruger de et varmt håndklæde i stedet for vask. Den er anbragt på den nederste del af klientens ansigt i et par minutter for at rense huden, blødgøre hår og damp. Efter barberingen skal huden behandles med tonic for at berolige og lindre irritation, og derefter fugtiggøres med en efterberbere creme eller gel. For tre eller fire år siden brugte de aktivt toiletvand og alkoholholdige lotioner til hudbehandling, men denne tendens er længe forbi, fordi sådan pleje kun tørrer. I mellem barbering er det nyttigt at skrælle det øverste lag af huden med en skrubbe eller peeling. Dette vil redde fra indvækst, skæget vil vokse jævnt;
 • Barberingsteknik. Se, hvordan et skæg vokser? Det vokser fra top til bund. Og du bør barbere stubbe fra top til bund, i retning af hårvækst. Start med kinderne - fra kanten af ​​ørepinden. Kindbenet og hagen området vil kræve stor indsats, håret på kinderne er ikke så hårdt, de er lettere at fjerne. Du kan placere maskinen lidt i en vinkel på huden, strække den med en lille barberfri hånd. På den nederste del af hagen rages børsterne i omvendt fra bunden opad. Særligt problematisk del, hvor der er de mest nedskæringer - whiskers areal under næsen. Det er nødvendigt at presse læben til tænderne og placere barbermaden i en vinkel med klare, sikre bevægelser for at fjerne barrene. Lagre på varmt vand, det vil være godt, hvis du finder en sprøjteflaske og brug den som en spray. Regelmæssig befugtning af børster med varmt vand vil gøre det blødere, lettere at fjerne.

Skynd dig ikke for at skære skæget - håret på det vokser ujævnt, hurtigere på kinderne, langsommere på hagen. Du risikerer at forstyrre dannelsen af ​​et skæg med hurtige handlinger.

Prøv mindst én gang at ansætte tjenester fra professionelle barbermaskiner. For to år siden, eller tre, troede ingen endog, at mænd ville tilmelde sig salonen til skægpleje og for overskæg. Ikke desto mindre er det meget flot og resultatet er virkelig fremragende. Guiden fortæller dig, hvordan du passer til et skæg. Her finder du plejeprodukter og stimulerende vækst.

Barber hjælper dig med at vælge skægets form og den optimale længde. Desuden ses det bedre fra siden - om et skæg er dannet og vokser symmetrisk og vokser, om alt overskud på ansigtet fjernes.

Det er muligt at øge væksten ved hjælp af olier - burdock eller castor. En god effekt er også den regelmæssige kæmning af skæget med dine fingre og en fin kam - den vokser hurtigere på grund af et bedre skynd af blod til hovedbunden. Forresten masserer din hud med fingerspidserne også den bedste blodcirkulation omkring folliklerne. Prøv forskellige masker (folkeopskrifter) af sennep og varm peber, de vil helt sikkert øge skægets vækst.

Spor hvordan hårvæksten var for to til tre år siden, for et år siden. Hurtigt dyrke et skæg er en kunst, som af flere grunde ikke er for alle. Pas på din hud og skæg, og dine chancer for succes vil stige.

Nyeste artikler og anmeldelser

 • Magazine sektioner
 • haircuts
 • pleje
 • Vokse ud
 • Olien
 • Om portalen
 • Om projektet
 • Kontakt os
 • Sitemap

Kopiering af webstedsmaterialer er muligt, forudsat

installer et aktivt indekseret link til vores websted!

Sådan barberes et overskæg for første gang - anbefalinger, funktioner og beskrivelse

Før eller senere begynder enhver ung mand at finde tegn på en ægte mand på sin krop. Han gennemgår generelle forandringer i kroppen, han vokser, ændrer sig. Sammen med dette er der betydelige ændringer i vækst, vægt og andre indikatorer.

For nogle er disse ændringer meget små. Og for nogen er det noget vigtigt. For nogle unge er ændringer i kroppen genstand for følelser og utilfredshed. Ikke underligt, at overgangsalderen betragtes som vanskelig nok for nogen. Derfor besøger mange mennesker psykologer i denne alder for at klare psykiske problemer, der er modnet som følge af ændringer i fysiologi. Forældre bør selvfølgelig ikke bekymre sig meget og plage sig med gæt. Det er helt normalt, når en mand gennemgår betydelige ændringer, og overdreven irritabilitet er kun en bivirkning.

Tag det ikke helt til hjertet og ind i din konto. Det er bedre at behandle dette som noget almindeligt og ubetydeligt. Så hvilke specifikke ændringer sker der med en person, hvad sker der i hans krop? Først i alderen 14-15 år yngler "hormoner koger", ofte er der nogle hjerteproblemer (som regel er det midlertidige problemer), og det første ansigtshår fremstår. Her vil vi tale om dette i denne artikel.

Ansigtshår

Nogle gange er overdreven vegetation genstand for enorme psykiske problemer hos mænd. Hvad vil mænd i denne alder? Selvfølgelig synes piger det, og forandringene i ansigtet, som det ser ud til mange, gør visningen usammenhængende og noget afstødende. Derfor tager mange af de kommende mænd, uden nogen erfaring, op på barbermaden og barberer den første stubbe forsigtigt væk. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man barberer et overskæg. Vi vil overveje dette emne mest muligt for at undgå ubehagelige hændelser og historier.

Så lad os komme i gang. Sådan barberes et overskæg? Vi skynder os at berolige, at der ikke er noget svært i denne procedure, det vigtigste er at gøre alt i en bestemt rækkefølge, hvilket kun gør en lille indsats. Det er nødvendigt at advare på forhånd om, at huden i en ung alder er i princippet ret følsom for miljøet. Derfor skal alt ske med stor omhu og opmærksomhed. Hvis barbermaden ikke håndteres uforsigtigt, kan der opstå et ar.

Hvis dit ansigt er tilbøjeligt til acne og acne, så prøv også barbering med skrubber.

Razor valg

Sådan barberes et overskæg? Den første udfordring, du skal stå over for, er valget af en barbermaskine. Ja, ja, det er ikke mindre vigtigt, og nogle gange endnu vigtigere end selve processen. Hvad razor at få for at undgå et snit? Selvfølgelig er det bedst at købe en T-formet maskine. Når du bruger det, vil sandsynligheden for skade være næsten nul. En god mulighed ville også være at købe en elektrisk barbermaskine. Det er også sikkert og nemt at bruge. Elektriske barbermaskiner er netto og roterende. Køb bedre på dette aldersnet.

Barberingshjælp

Glem ikke det faktum, at du skal købe et barberingsprodukt. Det er bedst at købe en slags balsam eller acne creme. Det forhindrer mulige udslæt og yderligere problemer med huden.

Nu kommer vi direkte til det grundlæggende spørgsmål om, hvordan man barberer et overskæg. Vi vil forsøge at beskrive dette emne fuldt ud. Vi vil overveje enhver handling i faser, så vær meget forsigtig.

Indledende fase

Før du beslutter dig for at barbere, skal du lægge produktet på huden, hvilket fjerner fedt, sved og snavs akkumuleret i porerne. Dette kan være en rensende lotion eller almindelig sæbe. Derefter blottes med et håndklæde. Bemærk, huden skal forblive fugtig.

Nu kan du anvende skum på dit ansigt. Denne procedure er ikke så enkel som det ser ud til mange. Der skal sørges for, at skummet dækker jævnligt ansigtet og ikke efterlader tomme rum. Skummet er designet til at gøre huden blødere. Derfor er det værd at vente et par minutter efter dets anvendelse, for at det kan absorberes ordentligt.

Barberingsproces

Gå nu til den vigtigste og ansvarlige - barbering. Omhyggeligt uden at trykke på huden er det nødvendigt at udføre maskinen i områder, hvor det er nødvendigt at fjerne overskydende vegetation. Overdrive det ikke, ellers risikerer du at få et ar.

Derefter skal du fjerne rester af skum fra dit ansigt og vaske dit ansigt med koldt vand. Måske vil du føle noget brændende fornemmelse, men vi skynder os at behage dig, det er helt normalt, og der er ikke noget forfærdeligt.

Nu kan du tørre ansigtet med et håndklæde. Når huden er tørret, kan du anvende en fugtighedscreme.

Mange unge mænd undrer sig over, om du kan barbere et overskæg. Selvfølgelig, i den alder, hvor de lige begynder at dukke op, er barbering dem ikke den bedste løsning. Fordi huden i dette øjeblik er utroligt følsom over for enhver manipulation. Som vi sagde tidligere, er det i denne tidsalder, at sundheden er meget ustabil i princippet, og huden, som en svamp, absorberer alt, der er skadeligt. Hvis du ikke kan lide udseendet på det hele - intet galt med det du kan barbere, er det måske ikke. Men du skal også forstå, at håret efter den første barbering begynder at vokse dobbelt så hurtigt. Og de vil ikke se ud som en let og ubemærket ned, men på en helt anden måde. De bliver meget hårdere og mørkere, hvis du er klar til sådanne ændringer, så er det dit hele.

Hvornår skal man begynde at barbere et overskæg?

Desuden er mange nysgerrige interesserede i spørgsmålet om, hvor lang tid der skal barberes på overskæg. Her er der selvfølgelig ikke noget simpelt svar. Fordi pubertet er en helt individuel sag. Det er logisk at sige det - den første overskæg skal være barberet, da de dukkede op.

Normalt i drenge falder den i en alder af femten - seksten år. Selvfølgelig er alt utroligt relativt. Nogen denne periode kan komme tidligere, og nogen senere. Derfor har spørgsmålet om hvor mange år at barbere en overskæg simpelthen ikke et præcist svar. Efter alt, alle rent individuelle.

Muslimsk spørgsmål

Et andet ømt spørgsmål, der interesserer mange mennesker, handler om, hvorfor muslimer barberer deres mustache meget sjældent eller slet ikke? Lad os prøve at finde ud af det sammen. Det viser sig hele grebet i religion. Det menes at det, der ydes ovenfor, skal bæres og ikke bortskaffes. Dette betragtes som en synd, hvis det udseende, som en person er begavet, ikke passer til ham og kan modificeres.

Langt skæg i muslimske lande er en egenskab af mod, styrke. Det blev også betragtet for mange år siden, at jo længere en mands skæg, desto højere er hans status i samfundet. Hun var en slags foranstaltning.

Det er forfærdeligt at forestille sig, men i et muslimsk land er skægskærmens kendsgerning lig med kastration. Det behandles der som en vital del af kroppen, der ikke kan ødelægges af menneskelige hænder. Hun er givet til ham ved Allahs vilje. Det betyder, at det skal bevares i sin naturlige form.

Hver religion har sine egne individuelle karakteristika, alle er interessante og originale på deres egen måde. Lyt derfor ikke efter rådene. Det er bedre at gøre alt i overensstemmelse med deres ønsker.

Spørg ældste

Hvis du stadig er ung nok, og du ikke har relevant erfaring, ville det være bedst at henvende sig til dine ældres hjælp. De vil være i stand til at vise og lære, hvordan man holder en barberskaber, hvordan man bruger barberskum, hvor og hvordan man køber disse produkter. Meget ofte ser drenge i barndommen deres dads, så senere, i en ældre alder vil de ikke undre sig over, hvordan man udfører denne manipulation.

Mange unge mænd ønsker at forsøge at barbere kun ud af nysgerrighed, selvom ansigtshår som sådan har observeret. I dette tilfælde vil jeg gerne advare fremtidige mænd. Alt dette vil kun irritere huden. Derfor er det naturligvis kun nødvendigt at barbere, hvis det lyder paradoksalt, når der er noget at barbere.

Lille konklusion

Så i denne artikel så vi på dette ømme emne, besvarede det spændende spørgsmål om, hvordan man barberer den første overskæg. Faktisk er denne procedure meget ansvarlig. Når alt kommer til alt, efter at hendes dreng endelig kan begynde at føle sig som en rigtig mand. Hvis du er kvinde, og du læser denne artikel, skal du under alle omstændigheder ikke lægge pres på dit barn eller forbyde denne procedure til ham. I denne alder er det utrolig vigtigt for dem, hvordan de ser i øjnene af deres jævnaldrende og piger.

Derudover giver artiklen trinvise instruktioner om, hvordan man barberer et overskæg for første gang. Hvis du følger hele sekvensen, bør der ikke være nogen problemer.

Skal jeg barbere lysken

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor