Hvordan man smider en piges overskæg derhjemme

Hårene over overlæben er, hvad hver kvinde er bange for, og hver anden skal stå over for dette i praksis. Hvis du kæmper for dette problem forkert, bliver håret endnu hårdere og mørkere. Derudover forbliver spor i det behandlede område, når de fjerner hår ved kardinale metoder, som skal maskeres af concealer.

I denne artikel vil du lære at misfarve hår på din overlæbe i hjemmet og ikke kun. Specielt for dig har vi forberedt de mest populære og effektive måder.

Effektiviteten af ​​blegning af hår med peroxid er blevet testet på mange kvinder i årevis. De første resultater af proceduren vil være mærkbare om to eller tre dage. Håret begynder at lyse og bryde.

For at lette håret over læben i hjemmet, er det bedst at bruge peroxid i sin rene form. Dette er den bedste løsning, når en pige ikke har tid og mulighed for at forberede forskellige masker baseret på flere ingredienser.

Til proceduren skal du have en 3% opløsning af hydrogenperoxid, de er fugtet med en bomuldsuld (swab) og påført håret i fem minutter. Gnidning udføres dagligt indtil fuldstændig bortskaffelse af "pistol" over læben.

Tilsvarende effekten af ​​citronsaft. Samtidig skal den være friskpresset.

Du kan også misfarve håret over læben med et peroxid i kombination med barberkrem. For at forberede en sådan sammensætning skal:

 • 2 tsk. 3% hydrogenperoxid.
 • 1 spsk. ske skærefløde.

Det anbefales at bære en maske over læben i ca. 20-30 minutter. Efter vask af sammensætningen med micellært vand (eller normalt), skal området omkring læberne være dækket af nærende creme.

For at opnå den maksimale effekt anbefales det at tilføje et par dråber ammoniak til sammensætningen.

Anvend sammensætningen til problemområdet skal være mindst hver anden dag og helst to gange om ugen.

Hvis det ikke er muligt at forberede en daglig løsning til afklaring, vil salve komme til undsætning, som du kun skal forberede en gang, og brugen kan genbruges.

Cosmopolitan magazine lavede et udvalg af Hollywood-stjerner, der er vanvittige over denne læbestift. Læs mere »

For dens forberedelse vil have brug for:

 • teskefulde lanolin,
 • en halv teskefuld vaselin,
 • 4 dråber 30% hydrogenperoxidopløsning,
 • 2 dråber ammoniak,
 • halv tsk shampoo.

Bland blandingen med en blander og skift den i en dyb beholder (for eksempel i en krukke). Påfør salven over læben med en lille pind og lad den gå, indtil den er tør.

Det anbefales ikke at anvende salven oftere end to gange om ugen.

Hydroperit og hydrogenperoxid for at afklare antennerne

En meget effektiv metode til at blegge hår omfatter følgende ingredienser:

 • 1 tablet hydroperit.
 • flere dråber ammoniak (ikke mere end 10).
 • nogle få dråber 3% hydrogenperoxid (ikke mere end 10).

Alle bestanddele af opløsningen skal blandes grundigt til en tyk blanding, der påføres hårene i 10-15 minutter. Efter vask skal du anvende fedtet creme til huden.

Denne procedure anbefales ikke at udføre mere end 1 gang om ugen. På samme tid bør der ikke være sår og ridser på huden, ellers kan irritation ikke undgås.

Alternativt bruger mange piger en klargjort hydroperitor clarifier, som kan købes på specialbutikker til ansigts- og kropspleje. Det påføres også hårene i højst 15 minutter.

Vi tilbyder en anden effektiv opskrift til din "sparegris". I 10 ml hydrogenperoxid tilsættes 2 ml. flydende sæbe og 3-4 dråber ammoniak. Massen skal være ordentligt skummet. Derefter påføres håret i højst en halv time. Skyl derefter med køligt vand. Dette værktøj fremmer ikke kun hår, men hjælper også med at bekæmpe uønsket yellowness under hovedbunden.

Hvis du, som mange andre piger med dette kosmetiske problem, undrer dig over, hvad du ellers kan misfarve antennerne over din overlæbe, så er du velkommen til at anbefale dig honning og citron. Honning skærer ikke bare overskæget omhyggeligt nok, men også fugtiger huden ikke værre end nogen dyre ansigtscreme.

Blandt andre fordele ved at bruge citron som et middel til at bekæmpe ansigtshår på kvinders ansigter, bør også fremhæves:

 • indholdet i honning af elementer, der normaliserer vandets balance i huden.
 • Match alle hudtyper.

Tilberedning af en naturlig clarifier, bland 2 spsk. honning og en teskefuld citronsaft. Bland grundigt ingredienserne, massen påføres ansigtet med en tynd træpind eller en gammel tandbørste. Tyve minutter efter påføring skal masken vaskes af med køligt vand.

De første resultater af overskæg misfarvning over overlæben vil være mærkbar to dage efter, at masken påføres igen.

Hvordan slippe af med overskydende vegetation med gurkemeje?

Indiske kvinder er godt bekendt med gurkemeje, som med et lette middel. Gurkemeje dræber farvepigmentet inde i håret, hvilket gør det mærkbart lettere og tyndere.

For at forberede masken skal blandes ingredienserne:

Lynmasse påføres problemområdet. Efter 15-20 minutter vaskes masken af ​​og gnides med en beroligende lotion.

Efter en maske kan der som regel forekomme en gul farvetone på ansigtet. Dette er direkte relateret til gurkemeje, som farvning - i en sådan reaktion er ikke noget forfærdeligt. Det eneste negative er, at du ikke kan slippe af med yellowness så hurtigt. Derfor anbefales det at lave en maske af gurkemeje i weekenderne eller om aftenen, når der ikke er noget særligt behov for at gå overalt. Fjern den lyse gule farvetone hjælper opløsningen af ​​vand og citron (1: 1 forhold). De skal tørre det område, der har ændret sin sædvanlige farve, hele dagen, når der er en mulighed.

Citron skærer ikke kun huden, men lyser også håret. Hvis du beslutter at misfarve antennerne med en citron, skal du huske at dette værktøj har en bagside af mønten. Citron kan forårsage mærkbar irritation.

Før det påføres, er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest. For at gøre dette, bare slip et par dråber juice på håndleddet. Hvis der efter 10 minutter ikke er rødhed, vil testen blive vellykket.

For at forberede en maske til afklaring skal du:

 • 1.5 Art. l. frisk citron eller limejuice.
 • en teskefuld sukker.

Masse kan ikke kun påføres problemområdet omkring læberne, men også hele ansigtet for at lette huden lidt. Ti minutter efter påføring vaskes masken med køligt vand.

En alternativ opskrift til lynhår med citron er at blande det med æggehvide. Et protein vil kræve 15 ml. saft. Den mest bekvemme måde at anvende en sådan sammensætning med en pensel på. Eksponeringstiden er ikke mere end 20 minutter. Derefter kan sammensætningen vaskes af.

Ud over det faktum, at kikærter effektivt lyser hår, er det også i stand til:

 • bringe ansigtstonen til næsten perfekt.
 • Rens ansigtet af døde celler (handlingen ligner skrubning).

Du skal blande en teskefuld gurkemeje, 1 spsk. mælk eller fløde og 2 spsk mel. Masken påføres i 20-30 minutter. Efter ventetiden skal ansigtet tørres af med en bomuldssvamp gennemblødt i vand.

Baseret på ovenstående ingredienser kan du også tilberede en fugtighedsbevarende maske ved at tilsætte en teskefuld lyse yoghurt uden tilsætningsstoffer.

De to dataprodukter i tandem er utroligt effektive mod vegetationen over læben! Et vigtigt positivt punkt er, at blandingen er egnet til ejere af enhver hudtype.

 • 1 tsk mælk med et hvilket som helst fedtindhold.
 • 2 spsk. pureret papaya puree.

Masken påføres i 40-60 minutter og vaskes derefter af med køligt vand. Efter den første brug af masken vil pigen mærke positive resultater - hårene bliver mærkbart lettere og huden bliver blødere.

Kamilleafkogning er en meget effektiv måde at lyse håret på overlæben! Denne metode er ikke kun et af de nemmeste at forberede, men også et af budgettet.

Broth til lynhår er fremstillet som følger:

 • 2 spiseskefulde blomster hæld 100 ml. kogende vand.
 • Hæld bouillon i en termos og insister fire timer.
 • filter før brug.

Du kan behandle problemområdet med en sådan afkogning flere gange om dagen, for eksempel om morgenen og om aftenen. De første resultater vil blive mærkbare efter to dage fra starten af ​​ansøgningen.

Efter at have delet med sin bedstemor problemet med "antennerne" over hendes læbe, vil den moderne modekvinde sikkert modtage råd om at du skal bruge en tinktur af en møtrik eller cedertræ.

Infusion fremstilles på traditionel vis. Derefter fortyndes det med vand (2: 1 forhold). Ansøgning over læbe tinkturen anbefales ikke i mere end tyve minutter. Derefter vaske med køligt vand og påfør en nærende creme på huden.

Du bør ikke ty til kardinale foranstaltninger for at slippe af med antennerne over læben, det ville være nok til at misfarve dem på en af ​​de måder, der er angivet ovenfor. Du må alle lykkes!

SPECIAL TILBUD TIL LADYBE LÆSERE!

Sensationelle BH Invisibility BH Fly Bra med 50% rabat! Skynd dig at købe. 2 dage tilbage til slutningen af ​​kampagnen! LÆRPRIS »

Hvordan misfarves tendrilsne over overlæben? Flere dokumenterede metoder

Mange piger bør vide, hvordan man antiver antennerne over overlæben. Enig, de kan forkæle ansigtet, gøre det ligesom og groft. Hvorfor vokser kvindelige tønder? Det handler om arvelighed og mandlige hormoner, som også findes i pigens krop. Hvis der opstår en fejl (stressede situationer, tager orale præventionsmidler, antibiotika), kan lignende vegetation forekomme over overlæben.

Du kan slippe af med det, for eksempel udføre depilation, men det er ikke kendt, hvordan håret opfører sig efter proceduren. De kan begynde at vokse endnu hurtigere. I dette tilfælde tilbyder eksperter en mere blid måde. Om ham og snakkes i artiklen.

Problemet med mørke antenner over læben er relevant for mange kvinder. Før du begynder at fjerne dem, skal du forstå årsagen til deres udseende. De kan være som følger:

 • hormonelle lidelser. Meget ofte forekommer antenner i ungdomsårene, når pigen begynder puberteten, den første menstruation;

Før lette antennerne skal en kvinde forstå årsagen til deres udseende. Det vil være nok til at fjerne det, og alt kommer tilbage til det normale.

Du kan selv udføre proceduren. Følgende midler skal anvendes:

 • Hydrogenperoxid. Det er værd en krone, og effekten efter at have bedøvet. Der er intet svært i udførelsen af ​​proceduren. Nok at anvende en lille mængde væske på en bomuldspinne og smøre problemområdet flere gange om dagen;

Husk, at disse værktøjer ikke lyser antennerne straks. Det kan tage tilstrækkelig tid (op til 3-4 uger) for at opnå det ønskede resultat. For at fremskynde processen bruger mange mennesker almindelige malereparatører. Eksperter skynder sig at advare, at det er bedre ikke at gøre dette. Hudirritation og forbrændinger kan forekomme.

Beauticians anbefaler at være opmærksom på følgende punkter:

 • Hvis huden er følsom, tilbøjelig til manifestation af irritation, er det bedre at opgive proceduren for at lette antennerne og anvende depileringsmetoden;

Hvis du oplever antenner over overlæben, er det bedre at kontakte en kosmetiker. Han vil foretage en inspektion og give de nødvendige anbefalinger:

 • Hvis håret er lyst, næppe bemærkelsesværdigt, er der ikke behov for procedurer for fjernelse af dem. Dette er et naturligt hårlag, der beskytter det øverste lag af epidermis;

Hver pige ønsker at se attraktive ud. Overdriven ansigtshår kan forårsage stress og endda depression. Fortvivl ikke, takket være moderne kosmetologiske procedurer for at klare problemet ganske let. Hvordan man fjerner antennerne over overlæben er et populært spørgsmål. Dette kan gøres selv hjemme. Men det er værd at huske, at hver organisme er individuel, så ingen kan sige, hvordan huden vil reagere på brugen af ​​et bestemt middel. Det er bedre at stole på fagfolk og gennemgå proceduren i skønhedssalonen.

Sådan lyser du antennerne hjemme

Tilstedeværelsen af ​​hår på en kvindes krop forårsager ofte ubehag og et ønske om at slippe af med dem. Men i nogle situationer er depilering ikke den bedste løsning, for eksempel hvis hår på overlæben forstyrrer. Antennen vokser i alle repræsentanter for svagere sex, men nogle gange er de meget mærkbare og påvirker udseendet væsentligt. Løsningen på problemet kan være at lette antennerne, hvilket kan gøres selv hjemme.

Årsagerne til, at hår vokser på læben hårdt, mørkt og synligt, kan være meget forskellige: nervøs spænding eller stress, bærer et barn, tager præventionsmidler samt en genetisk egenskab af kroppen. Uanset hvilke forudsætninger der påvirker antennens intensive vækst, kan de regelmæssigt afklares for at gøre det ubemærket.

Det er muligt at udføre tænding af antenner i hjemmet selvstændigt ved hjælp af produkter eller midler, som er tilgængelige i næsten ethvert hjem. De mest populære metoder til lynhår er brugen af ​​hydrogenperoxid eller citron. Du kan selvfølgelig bruge specielle maling eller blæseforbindelser, men effekten af ​​dem ligner hjemmemekanismer, og omkostningerne er meget højere. Ved hjælp af de gennemprøvede hjemmelavede opskrifter vil det vise sig at opnå samme effekt uden betydelig indsats.

Antenneafklaring med hydrogenperoxid er den mest populære og almindelige metode på grund af dens enkelhed og tilgængelighed. Ofte bruges en af ​​disse opskrifter:

 • Den nemmeste måde at tørre området af vækst af hår over læben med en bomuldsstynde dyppet i hydrogenperoxid to gange om dagen. Om nogle få uger bliver antennen ikke kun lysere, men også tyndere.
 • Du kan lave en mere kompleks sammensætning med barberskum og peroxid. På en spiseskefuld af skummet skal du tilføje 5 ml væske og rør let med en bomuldspindel. Brug derefter det til at påføre sammensætningen på huden over læben og lad den stå i 8-10 minutter. Denne procedure kan også udføres to gange om dagen.
 • Betragtes som den mest effektive blanding med tilsætning af ammoniak. For at forberede det skal du tage 10 ml hydrogenperoxid, tilsæt 2 ml flydende sæbe og ammoniak. Alle ingredienserne blandes sammen for at danne et skum, massen påføres huden. Blandingens eksponeringstid er 20-30 minutter, hvorefter den skal vaskes med rigeligt vand.

Efter brug af en recept med hydrogenperoxid er det vigtigt at anvende en nærende eller fugtgivende creme til huden. Dette gælder især for følsom eller problem hud. Desuden er det vigtigt at kontrollere hudreaktionen den næste morgen efter den første dag, hvor man bruger hjemmemedicin til at lette antennerne. Rødme, udslæt eller kløe er tegn på en allergisk reaktion og bør være en grund til at stoppe sådanne eksperimenter derhjemme.

Der er en anden mulighed for hjemmeprocedurer - lette antennerne med citron. Opskrifter med citrus er også nemme at bruge, de kræver ikke meget arbejde. Juice af citron kan smøre huden over overlæben og gå en tur, under påvirkning af solen og citronsyre håret bliver lysere nuance.

Andre almindelige opskrifter omfatter:

 1. Maske af citron og æggehvide. Til forberedelse til proteinet skal du tilføje 15 ml frisk citronsaft, bland og applicer på hårene over læben. Masken er efterladt på huden i 15-20 minutter, derefter skyllet af med vand.
 2. En blanding af eddike, vand og citronsaft i lige store mængder er et endnu mere effektivt middel til at afklare antennerne. Selvom denne maske skal opbevares på huden i mindst en time, og derefter fjernes med vand.
 3. Bland kefir med citronsaft i forholdet 2: 1 og lad huden stå i 15 minutter, skyll derefter. Gentag proceduren hver dag i en uge.

Til fremstilling af enhver blanding eller maske baseret på citronsaft kræver ikke specielle ingredienser eller komponenter, der er vanskelige at købe. Alle produkter er let tilgængelige og tilgængelige i alle hjem. Efter en lille aftenstid til personlig pleje kan en kvinde reducere problemet med mærkbare antenner i en kort periode.

Uanset hvor enkelt og harmløst ingredienserne i hjemmelavede masker til lette antennerne er, er det vigtigt at huske om sikkerhedsforanstaltninger for ikke at skade dig selv. For at gøre dette skal du følge et par enkle regler:

Før du starter nogle procedurer, bør du konsultere en kosmetolog. Ved at kende hudens individuelle egenskaber, vil en specialist fortælle dig, hvordan man bedst kan lette håret over læben for ikke at skade det.

Efter den første procedure skal du tage en kort pause og observere hudens reaktion. Med en behagelig følelse og ingen reaktioner kan du fortsætte med at pleje dig selv med et valgt middel.

Du kan ikke overskride den foreskrevne dosis og varighed af proceduren, selvom du virkelig ønsker at fremskynde resultatet. Dette kan føre til forskellige negative konsekvenser.

At lette antennerne i hjemmet vil være nemt og effektivt, hvis det gøres korrekt og omhyggeligt. Lidt tid og opmærksomhed på dig selv vil hjælpe med at føle sig attraktiv og selvsikker.

Hvordan misfarve håret over læben

Hårene over overlæben er, hvad hver kvinde er bange for, og hver anden skal stå over for dette i praksis. Hvis du kæmper for dette problem forkert, bliver håret endnu hårdere og mørkere. Derudover forbliver spor i det behandlede område, når de fjerner hår ved kardinale metoder, som skal maskeres af concealer.

I denne artikel vil du lære at misfarve hår på din overlæbe i hjemmet og ikke kun. Specielt for dig har vi forberedt de mest populære og effektive måder.

Peroxid mod kvindelige antenner!

Effektiviteten af ​​blegning af hår med peroxid er blevet testet på mange kvinder i årevis. De første resultater af proceduren vil være mærkbare om to eller tre dage. Håret begynder at lyse og bryde.

For at lette håret over læben i hjemmet, er det bedst at bruge peroxid i sin rene form. Dette er den bedste løsning, når en pige ikke har tid og mulighed for at forberede forskellige masker baseret på flere ingredienser.

Til proceduren skal du have en 3% opløsning af hydrogenperoxid, de er fugtet med en bomuldsuld (swab) og påført håret i fem minutter. Gnidning udføres dagligt indtil fuldstændig bortskaffelse af "pistol" over læben.

Tilsvarende effekten af ​​citronsaft. Samtidig skal den være friskpresset.

Du kan også misfarve håret over læben med et peroxid i kombination med barberkrem. For at forberede en sådan sammensætning skal:

 • 2 tsk. 3% hydrogenperoxid.
 • 1 spsk. ske skærefløde.

Det anbefales at bære en maske over læben i ca. 20-30 minutter. Efter vask af sammensætningen med micellært vand (eller normalt), skal området omkring læberne være dækket af nærende creme.

For at opnå den maksimale effekt anbefales det at tilføje et par dråber ammoniak til sammensætningen.

Anvend sammensætningen til problemområdet skal være mindst hver anden dag og helst to gange om ugen.

Salve til lynhår over læben

Hvis det ikke er muligt at forberede en daglig løsning til afklaring, vil salve komme til undsætning, som du kun skal forberede en gang, og brugen kan genbruges.

For dens forberedelse vil have brug for:

 • teskefulde lanolin,
 • en halv teskefuld vaselin,
 • 4 dråber 30% hydrogenperoxidopløsning,
 • 2 dråber ammoniak,
 • halv tsk shampoo.

Bland blandingen med en blander og skift den i en dyb beholder (for eksempel i en krukke). Påfør salven over læben med en lille pind og lad den gå, indtil den er tør.
Det anbefales ikke at anvende salven oftere end to gange om ugen.

Hydroperit og hydrogenperoxid for at afklare antennerne

En meget effektiv metode til at blegge hår omfatter følgende ingredienser:

 • 1 tablet hydroperit.
 • flere dråber ammoniak (ikke mere end 10).
 • nogle få dråber 3% hydrogenperoxid (ikke mere end 10).

Alle bestanddele af opløsningen skal blandes grundigt til en tyk blanding, der påføres hårene i 10-15 minutter. Efter vask skal du anvende fedtet creme til huden.

Denne procedure anbefales ikke at udføre mere end 1 gang om ugen. På samme tid bør der ikke være sår og ridser på huden, ellers kan irritation ikke undgås.

Alternativt bruger mange piger en klargjort hydroperitor clarifier, som kan købes på specialbutikker til ansigts- og kropspleje. Det påføres også hårene i højst 15 minutter.

Vi tilbyder en anden effektiv opskrift til din "sparegris". I 10 ml hydrogenperoxid tilsættes 2 ml. flydende sæbe og 3-4 dråber ammoniak. Massen skal være ordentligt skummet. Derefter påføres håret i højst en halv time. Skyl derefter med køligt vand. Dette værktøj fremmer ikke kun hår, men hjælper også med at bekæmpe uønsket yellowness under hovedbunden.

Honning og citronhår blegning

Hvis du, som mange andre piger med dette kosmetiske problem, undrer dig over, hvad du ellers kan misfarve antennerne over din overlæbe, så er du velkommen til at anbefale dig honning og citron. Honning skærer ikke bare overskæget omhyggeligt nok, men også fugtiger huden ikke værre end nogen dyre ansigtscreme.

Blandt andre fordele ved at bruge citron som et middel til at bekæmpe ansigtshår på kvinders ansigter, bør også fremhæves:

 • indholdet i honning af elementer, der normaliserer vandets balance i huden.
 • Match alle hudtyper.

Tilberedning af en naturlig clarifier, bland 2 spsk. honning og en teskefuld citronsaft. Bland grundigt ingredienserne, massen påføres ansigtet med en tynd træpind eller en gammel tandbørste. Tyve minutter efter påføring skal masken vaskes af med køligt vand.

De første resultater af overskæg misfarvning over overlæben vil være mærkbar to dage efter, at masken påføres igen.

Hvordan slippe af med overskydende vegetation med gurkemeje?

Indiske kvinder er godt bekendt med gurkemeje, som med et lette middel. Gurkemeje dræber farvepigmentet inde i håret, hvilket gør det mærkbart lettere og tyndere.

For at forberede masken skal blandes ingredienserne:

 • 2 spsk. l. vild gurkemeje
 • 1 spiseskefuld mælk.

Lynmasse påføres problemområdet. Efter 15-20 minutter vaskes masken af ​​og gnides med en beroligende lotion.

Efter en maske kan der som regel forekomme en gul farvetone på ansigtet. Dette er direkte relateret til gurkemeje, som farvning - i en sådan reaktion er ikke noget forfærdeligt. Det eneste negative er, at du ikke kan slippe af med yellowness så hurtigt. Derfor anbefales det at lave en maske af gurkemeje i weekenderne eller om aftenen, når der ikke er noget særligt behov for at gå overalt. Fjern den lyse gule farvetone hjælper opløsningen af ​​vand og citron (1: 1 forhold). De skal tørre det område, der har ændret sin sædvanlige farve, hele dagen, når der er en mulighed.

Lys antennene med citron

Citron skærer ikke kun huden, men lyser også håret. Hvis du beslutter at misfarve antennerne med en citron, skal du huske at dette værktøj har en bagside af mønten. Citron kan forårsage mærkbar irritation.

Før det påføres, er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest. For at gøre dette, bare slip et par dråber juice på håndleddet. Hvis der efter 10 minutter ikke er rødhed, vil testen blive vellykket.

For at forberede en maske til afklaring skal du:

 • 1.5 Art. l. frisk citron eller limejuice.
 • en teskefuld sukker.

Masse kan ikke kun påføres problemområdet omkring læberne, men også hele ansigtet for at lette huden lidt. Ti minutter efter påføring vaskes masken med køligt vand.

En alternativ opskrift til lynhår med citron er at blande det med æggehvide. Et protein vil kræve 15 ml. saft. Den mest bekvemme måde at anvende en sådan sammensætning med en pensel på. Eksponeringstiden er ikke mere end 20 minutter. Derefter kan sammensætningen vaskes af.

Lysende hår med kikærmel

Ud over det faktum, at kikærter effektivt lyser hår, er det også i stand til:

 • bringe ansigtstonen til næsten perfekt.
 • Rens ansigtet af døde celler (handlingen ligner skrubning).

Du skal blande en teskefuld gurkemeje, 1 spsk. mælk eller fløde og 2 spsk mel. Masken påføres i 20-30 minutter. Efter ventetiden skal ansigtet tørres af med en bomuldssvamp gennemblødt i vand.

Baseret på ovenstående ingredienser kan du også tilberede en fugtighedsbevarende maske ved at tilsætte en teskefuld lyse yoghurt uden tilsætningsstoffer.

Mælk og papaya - krigere for blegede hår

De to dataprodukter i tandem er utroligt effektive mod vegetationen over læben! Et vigtigt positivt punkt er, at blandingen er egnet til ejere af enhver hudtype.
ingredienser:

 • 1 tsk mælk med et hvilket som helst fedtindhold.
 • 2 spsk. pureret papaya puree.

Masken påføres i 40-60 minutter og vaskes derefter af med køligt vand. Efter den første brug af masken vil pigen mærke positive resultater - hårene bliver mærkbart lettere og huden bliver blødere.

Kamille afkogning

Kamilleafkogning er en meget effektiv måde at lyse håret på overlæben! Denne metode er ikke kun et af de nemmeste at forberede, men også et af budgettet.
Broth til lynhår er fremstillet som følger:

 • 2 spiseskefulde blomster hæld 100 ml. kogende vand.
 • Hæld bouillon i en termos og insister fire timer.
 • filter før brug.

Du kan behandle problemområdet med en sådan afkogning flere gange om dagen, for eksempel om morgenen og om aftenen. De første resultater vil blive mærkbare efter to dage fra starten af ​​ansøgningen.

Infusion af cedertræ eller nøddeskal

Efter at have delet med sin bedstemor problemet med "antennerne" over hendes læbe, vil den moderne modekvinde sikkert modtage råd om at du skal bruge en tinktur af en møtrik eller cedertræ.

Infusion fremstilles på traditionel vis. Derefter fortyndes det med vand (2: 1 forhold). Ansøgning over læbe tinkturen anbefales ikke i mere end tyve minutter. Derefter vaske med køligt vand og påfør en nærende creme på huden.

Du bør ikke ty til kardinale foranstaltninger for at slippe af med antennerne over læben, det ville være nok til at misfarve dem på en af ​​de måder, der er angivet ovenfor. Du må alle lykkes!

SPECIAL TILBUD TIL LADYBE LÆSERE!

Køb Chokolade Slank Chokolade med 50% rabat! 1 dag tilbage til slutningen af ​​handlingen! LÆRPRIS »

Sådan lyser du antennerne hjemme

Tilstedeværelsen af ​​hår på en kvindes krop forårsager ofte ubehag og et ønske om at slippe af med dem. Men i nogle situationer er depilering ikke den bedste løsning, for eksempel hvis hår på overlæben forstyrrer. Antennen vokser i alle repræsentanter for svagere sex, men nogle gange er de meget mærkbare og påvirker udseendet væsentligt. Løsningen på problemet kan være at lette antennerne, hvilket kan gøres selv hjemme.

Årsagerne til, at hår vokser på læben hårdt, mørkt og synligt, kan være meget forskellige: nervøs spænding eller stress, bærer et barn, tager præventionsmidler samt en genetisk egenskab af kroppen. Uanset hvilke forudsætninger der påvirker antennens intensive vækst, kan de regelmæssigt afklares for at gøre det ubemærket.

Hjemmelavede afklaringsmetoder

Det er muligt at udføre tænding af antenner i hjemmet selvstændigt ved hjælp af produkter eller midler, som er tilgængelige i næsten ethvert hjem. De mest populære metoder til lynhår er brugen af ​​hydrogenperoxid eller citron. Du kan selvfølgelig bruge specielle maling eller blæseforbindelser, men effekten af ​​dem ligner hjemmemekanismer, og omkostningerne er meget højere. Ved hjælp af de gennemprøvede hjemmelavede opskrifter vil det vise sig at opnå samme effekt uden betydelig indsats.

Madlavning opskrifter

Antenneafklaring med hydrogenperoxid er den mest populære og almindelige metode på grund af dens enkelhed og tilgængelighed. Ofte bruges en af ​​disse opskrifter:

 • Den nemmeste måde at tørre området af vækst af hår over læben med en bomuldsstynde dyppet i hydrogenperoxid to gange om dagen. Om nogle få uger bliver antennen ikke kun lysere, men også tyndere.
 • Du kan lave en mere kompleks sammensætning med barberskum og peroxid. På en spiseskefuld af skummet skal du tilføje 5 ml væske og rør let med en bomuldspindel. Brug derefter det til at påføre sammensætningen på huden over læben og lad den stå i 8-10 minutter. Denne procedure kan også udføres to gange om dagen.
 • Betragtes som den mest effektive blanding med tilsætning af ammoniak. For at forberede det skal du tage 10 ml hydrogenperoxid, tilsæt 2 ml flydende sæbe og ammoniak. Alle ingredienserne blandes sammen for at danne et skum, massen påføres huden. Blandingens eksponeringstid er 20-30 minutter, hvorefter den skal vaskes med rigeligt vand.

Efter brug af en recept med hydrogenperoxid er det vigtigt at anvende en nærende eller fugtgivende creme til huden. Dette gælder især for følsom eller problem hud. Desuden er det vigtigt at kontrollere hudreaktionen den næste morgen efter den første dag, hvor man bruger hjemmemedicin til at lette antennerne. Rødme, udslæt eller kløe er tegn på en allergisk reaktion og bør være en grund til at stoppe sådanne eksperimenter derhjemme.

Citronbrug

Der er en anden mulighed for hjemmeprocedurer - lette antennerne med citron. Opskrifter med citrus er også nemme at bruge, de kræver ikke meget arbejde. Juice af citron kan smøre huden over overlæben og gå en tur, under påvirkning af solen og citronsyre håret bliver lysere nuance.

Andre almindelige opskrifter omfatter:

 1. Maske af citron og æggehvide. Til forberedelse til proteinet skal du tilføje 15 ml frisk citronsaft, bland og applicer på hårene over læben. Masken er efterladt på huden i 15-20 minutter, derefter skyllet af med vand.
 2. En blanding af eddike, vand og citronsaft i lige store mængder er et endnu mere effektivt middel til at afklare antennerne. Selvom denne maske skal opbevares på huden i mindst en time, og derefter fjernes med vand.
 3. Bland kefir med citronsaft i forholdet 2: 1 og lad huden stå i 15 minutter, skyll derefter. Gentag proceduren hver dag i en uge.

Til fremstilling af enhver blanding eller maske baseret på citronsaft kræver ikke specielle ingredienser eller komponenter, der er vanskelige at købe. Alle produkter er let tilgængelige og tilgængelige i alle hjem. Efter en lille aftenstid til personlig pleje kan en kvinde reducere problemet med mærkbare antenner i en kort periode.

Forholdsregler og kontraindikationer

Uanset hvor enkelt og harmløst ingredienserne i hjemmelavede masker til lette antennerne er, er det vigtigt at huske om sikkerhedsforanstaltninger for ikke at skade dig selv. For at gøre dette skal du følge et par enkle regler:

Før du starter nogle procedurer, bør du konsultere en kosmetolog. Ved at kende hudens individuelle egenskaber, vil en specialist fortælle dig, hvordan man bedst kan lette håret over læben for ikke at skade det.

Efter den første procedure skal du tage en kort pause og observere hudens reaktion. Med en behagelig følelse og ingen reaktioner kan du fortsætte med at pleje dig selv med et valgt middel.

Du kan ikke overskride den foreskrevne dosis og varighed af proceduren, selvom du virkelig ønsker at fremskynde resultatet. Dette kan føre til forskellige negative konsekvenser.

At lette antennerne i hjemmet vil være nemt og effektivt, hvis det gøres korrekt og omhyggeligt. Lidt tid og opmærksomhed på dig selv vil hjælpe med at føle sig attraktiv og selvsikker.

Sådan lyser du din overskæg med peroxid

Mørk fluff over overlæben på en kvindes ansigt ser grimt ud, men det sker ganske ofte. Selvfølgelig har mange piger hørt, at der er en måde at lette overskæget på med peroxid, men ikke alle kender den korrekte række handlinger. Du kan gøre denne procedure hjemme.

Lys antennene med peroxid. Hurtigt og nemt

En kvinde ønsker at se så attraktivt som muligt, og tilstedeværelsen af ​​mørke hår over hendes læbe er fuldstændig uønsket. Huden i dette område er meget følsom, så depileringsprodukter kan forårsage alvorlig irritation. Tør hårene med pincet længe nok, og det gør ondt. Den bedste løsning er at lette overskæget med peroxid.

Før du fortsætter med proceduren, skal du sørge for, at det er virkelig nødvendigt. Lysfluff over læben er ikke overskæg, og meget hårdt sort hår vil ikke ændre hydrogenperoxid. I dette tilfælde skal du besøge kosmetologens kontor og ty til at fjerne antennerne med en laser eller varm voks. Det er tilrådeligt at lette antennerne med peroxid, hvis hårene er tynde og ikke for mørke.

Instruktioner om, hvordan du lettere dit overskæg med hydrogenperoxid

Lys antennefotoet. Først skal du vide, at en kvinde ikke vil have en allergisk reaktion på peroxid. Du kan foretage en hurtig test, dryppe en dråbe opløsning i hånden og holde den i op til 15 minutter. Når der ikke er udslæt på huden, er du velkommen til at begynde at forberede proceduren.

Interessant i netværket:

Hvordan lette din overskæg med hydrogenperoxid? Det er nødvendigt at lave en opløsning af 1 tsk 6% peroxid, 5 dråber ammoniak og 1 dråbe flydende sæbe. Blandes grundigt alle ingredienserne, du skal forsigtigt anvende blandingen til en strimmel mørkt hår, du kan bruge en bomuldspindel. Efter 15 minutter skylles peroxidet med vand med et par dråber citronsaft. I tilfælde af rødme af huden anbefales det at bruge en baby creme.

Lyst din overskæg med hydrogenperoxid hver dag, efter et stykke tid bliver hårene meget tyndere og lettere, de bliver ikke mærkbare.

Sådan lyser du antennerne med hydrogenperoxid. En anden måde

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan du lighter antennerne med hydrogenperoxid uden at bruge yderligere komponenter, kan du prøve denne indstilling. En bomuldskugle fugtes i opløsningen og forsigtigt gnider hårene over overlæben i 5 minutter. Efter afslutning af proceduren er det nødvendigt at vaske og smøre huden med baby creme. Dette skal gøres dagligt i 3 dage.

Mørkhudede piger rådes ikke til at tænke over, hvordan antennerne lyser med hydrogenperoxid, fordi de mørke hudblegede hår skaber en stærk kontrast. Slap af den eksterne fejl, mørke øjne hjælper professionel kosmetolog.

Ud over peroxid i folkeopskrifter er der et eksempel på, hvordan man kan slippe af med mørkt hår over overlæben ved hjælp af citronsaft. Dette vil kræve, inden hver tur til solarium eller på stranden for at smøre antennene med frisk citronsaft. Under solbadning vil hårene hurtigt brænde ud og være næsten usynlige.

Sådan lyser du antennerne over læben derhjemme?

Ansigtshår giver mange problemer for mange moderne kvinder. En ubehagelig overskæg over overlæben ødelægger ansigtets æstetik, hvilket gør det maskulint og groft. Der er mange måder at fjerne irriterende mørke hår på, en af ​​disse metoder er at lette dem. Om hvordan man skal misfarve overskæget over læben derhjemme, vil vi fortælle i vores nutidens artikel.

Årsager til mørkt hår over læben

For nylig er et stigende antal kvinder udsat for dette problem. Hårvækst over læben kan skyldes:

 • Høje niveauer af mandlige hormoner;
 • graviditet;
 • Tager p-piller i lang tid;
 • Vedvarende chok eller konstant stress;
 • arvelighed;
 • Miljøspørgsmål;
 • Langvarig sygdom eller tilstedeværelsen af ​​sygdomme som epilepsi, hjerne tumor eller nyresygdom.

De anførte grunde vedrører ikke kun væksten af ​​hår på læberne. Der kan også forekomme vegetation på armene, maven, brystet og i andre "ikke-standard" steder på kroppen.

Hvem skal lette hårene over læben?

Før du fortsætter med misfarvning af antennerne over læben, skal du vide, om denne procedure hjælper med at løse dit problem.

 • Hvis håret over læben er sort og hård, mere som stubbe, så er der ingen mening om at blegge det. I dette tilfælde bør du ty til sådanne metoder som laser eller voks hårfjerning.
 • Hvis hårene er lyse og tynde, vil hjemmelavet misfarvning hjælpe med at løse dit problem.
 • Hvis der er en lille mængde næsten umærkeligt hår over læben (den såkaldte "fluff"), så er det ikke nødvendigt at lette dem, de er en naturlig belægning af epidermis. Du bør heller ikke lette hårene over sværede pigers læber, fordi blonde hår vil være stærkt synlige mod baggrunden af ​​mørk hud.

Vi vender nu til hovedemnet i vores artikel: hjemme metoder til at lette antennerne over overlæben.

Metoder til misfarvning af hårene over læben derhjemme

Der findes flere dokumenterede hjemmelavede metoder til antenneblegning. Vi har angivet dem nedenfor.

 1. Classic clarifier. Dette gættede du det er hydrogenperoxid. Vi fugter en vatpind i ovennævnte væske og tørrer problemområder over læben med det to gange om dagen. Efter lidt tid bliver hårene lettere, skøre og tynde.
 2. Creamy lightening agent med hydrogenperoxid. I en spiseskefuld barberskum tilsættes 5 ml peroxid. Påfør blandingen med en bomuldspinne på problemområder over læben, vask af efter 10 minutter. Denne opskrift er egnet til følsom, irriteret og tør dermis.
 3. Sæbe og flydende ammoniak med hydrogenperoxid. I 10 ml peroxid tilsættes 2 ml flydende sæbe og 3 dråber ammoniak. Efter opskumning af komponenterne skal massen på de mørke hår anvendes, holdes i højst en halv time og vaskes af med rent vand. Denne opskrift hjælper med at fjerne uønsket yellowness fra bleget hår.
 4. Hydrogenperoxidmiddel og ammoniak / lanolin. I 10 ml peroxid tilsættes 2 dråber ammoniak eller 5 g lanolin. Denne blanding bør gnides med mørke hår dagligt. Dette produkt er mere effektivt end almindeligt peroxid, men det kan forårsage alvorlig irritation, så vask huden senest 15 minutter efter påføring af sammensætningen.
 5. Ammoniak med hydrogenperoxid og hydroperoxid. Vi bliver til pulver 1 tablet hydroperit og blandes med 3 ml peroxid og et par dråber ammoniak. Med denne sammensætning smører vi antennerne og venter i 10 minutter, vask af kompositionen med rent vand.
 6. Sæbe og flydende ammoniak med hydroperiod. Bland pulver fra 1 tablet hydroperipita med 4 ml flydende sæbe og et par dråber ammoniak. Dæk blandingen med mørke hår, vask af efter 2 minutter med rent vand.
 7. Citron retsmiddel. Smør mørke hår med citronsaft og gå solbadning (i direkte sollys eller i en solarium). Citronsaft hjælper hårene til at brænde ud hurtigere og blive ubemærket.
 8. Æg-citron afhjælpning. Indsæt 15 ml saft fra moden citron i en skål med pisket frisk protein. Børst på mørke hår og vent 15 minutter, skyll med rent vand.
 9. Eddikesyre citronmiddel med vand. Bland 5 ml bordseddike, citronsaft og vand. Bland de mørke hår, hold masken i 1 time, skyll med rent vand.
 10. Infusion af valnød / cedertræ. Vi forbereder fortyndet tinktur af pinjekerner eller valnødder med rent vand (2: 1) og påfør på overlæben i 20 minutter. Derefter vasker vi det behandlede hudområde med rent vand.

Du kan også bruge færdige blegemidler eller lyse farver. Metoden til deres anvendelse kan findes i de angivne oplysninger på emballagen af ​​den valgte agent.

Nyttige tips

For at blødning af antennene skal kunne overføres uden konsekvenser, anbefaler vi at du læser listen over følgende regler.

 • Hvis din hud er for følsom og tilbøjelig til irritation eller betændelse, er det bedre at opgive proceduren for lynhår over læben eller bruge ikke-aggressive midler.
 • Korrekt pleje af ansigtet efter lette antennerne vil beskytte din hud mod udseende af rødme og irritation på det. Efter fjernelse af blegemidlet skal du sørge for at anvende en baby eller nærende (fortrinsvis hjemmelavet) creme til dermis. Vaselin-, mandel- eller havtornørolie hjælper med at fjerne rødme. Undgå også brugen af ​​alkoholbaserede kosmetiske plejeprodukter.
 • Antenneafklaring er en tidskrævende proces. For et stabilt resultat skal du udføre mindst 10 procedurer (deres antal afhænger af det valgte lysstofs effektivitet og tykkelse, pigment og tykkelse af hår). Undlad at ty til andre metoder, hvis blegning mislykkes. Prøv at bruge andre produkter, sandsynligvis blandt opskrifterne er der et værktøj, der hjælper dig med at misfarve pesky hår over læben.
 • Hvis ingen af ​​de anførte værktøjer har klargjort opgaven, skal du kontakte en kosmetolog eller en hudlæge, der vil rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den passende metode til blegning eller fjernelse af antennerne.
 • Det er bedre at lette antennerne før sengetid, fordi Ofte er huden efter fjernelse af sammensætningen rød, irriteret og modtagelig for eventuelle eksterne stimuli. Anvendelse af kosmetik, forvitring og enhver hudkontakt kan forværre situationen og forårsage mere alvorlige dermatologiske problemer.

Glem også at teste lygten for allergi. Så du beskytter din hud mod unødig overbelastning og gør proceduren med overskægsblegning så effektiv som mulig.

Lette de mørke hår over læben hjælper med at vende tilbage til dit ansigt et smukt, feminint og æstetisk udseende. Glem ikke reglerne beskrevet i artiklen og vær smuk til glæden ved din familie og venner.

Hvordan misfarves tendrilsne over overlæben? Flere dokumenterede metoder

Mange piger bør vide, hvordan man antiver antennerne over overlæben. Enig, de kan forkæle ansigtet, gøre det ligesom og groft. Hvorfor vokser kvindelige tønder? Det handler om arvelighed og mandlige hormoner, som også findes i pigens krop. Hvis der opstår en fejl (stressede situationer, tager orale præventionsmidler, antibiotika), kan lignende vegetation forekomme over overlæben.

Du kan slippe af med det, for eksempel udføre depilation, men det er ikke kendt, hvordan håret opfører sig efter proceduren. De kan begynde at vokse endnu hurtigere. I dette tilfælde tilbyder eksperter en mere blid måde. Om ham og snakkes i artiklen.

indhold

Leder du efter årsagen


Problemet med mørke antenner over læben er relevant for mange kvinder. Før du begynder at fjerne dem, skal du forstå årsagen til deres udseende. De kan være som følger:

 • hormonelle lidelser. Meget ofte forekommer antenner i ungdomsårene, når pigen begynder puberteten, den første menstruation;
 • graviditet. Det er i denne periode, at kvinder står over for et lignende problem. For mange forårsager det chok. Bare rolig, straks efter fødslen vil hormonbalancen vende tilbage til normal, antennene stopper med at vokse;
 • arvelighed. Statistikkerne viser, at andelen af ​​denne faktor udgør højst 25%
 • medicin (oral prævention, antibiotika, urter, tinkturer);
 • langvarig depression, alvorlig stress
 • hyperandrogenisme. Denne diagnose gives til kvinder i hvem det hanlige hormon råder over i blodet. Det er nødvendigt at behandle sygdommen, ellers vil der være problemer med fostrets opfattelse og bærende.

Før lette antennerne skal en kvinde forstå årsagen til deres udseende. Det vil være nok til at fjerne det, og alt kommer tilbage til det normale.

Lys op hjemme


Du kan selv udføre proceduren. Følgende midler skal anvendes:

 • Hydrogenperoxid. Det er værd en krone, og effekten efter at have bedøvet. Der er intet svært i udførelsen af ​​proceduren. Nok at anvende en lille mængde væske på en bomuldspinne og smøre problemområdet flere gange om dagen;
 • Til følsom hud er en opskrift baseret på en fugtighedscreme egnet. Tilsæt hydrogenperoxid til produktet. Påfør antennene, vask efter 10 minutter med varmt vand.
 • Hvis antennerne efter påføring af hydrogenperoxid begyndte at have en gul farvetone, kan den fjernes ved hjælp af ammoniak;
 • Hvis du går til solariumet, kan du smøre de hatede hår med citronsaft og du er velkommen til at gå i solbadning. Effekten af ​​proceduren vil være mærkbar efter flere sessioner, antennene vil simpelthen brænde ud;
 • Du kan også bruge et regelmæssigt æg, eller rettere protein. Det skal være godt pisket med en visp indtil skumning, tilsæt citronsyre (højst 15 ml), anvend til området, skyll efter 10-15 minutter;
 • Tinktur fra nøddernes skal (valnødder, cedertræ). De bør hælde vand og forlade at insistere. Påfør opløsningen på overlæben og skyll med varmt vand efter 20-30 minutter.

Husk, at disse værktøjer ikke lyser antennerne straks. Det kan tage tilstrækkelig tid (op til 3-4 uger) for at opnå det ønskede resultat. For at fremskynde processen bruger mange mennesker almindelige malereparatører. Eksperter skynder sig at advare, at det er bedre ikke at gøre dette. Hudirritation og forbrændinger kan forekomme.

Nogle nyttige tips


Beauticians anbefaler at være opmærksom på følgende punkter:

 • Hvis huden er følsom, tilbøjelig til manifestation af irritation, er det bedre at opgive proceduren for at lette antennerne og anvende depileringsmetoden;
 • Husk, processen er ret lang. For at fuldstændig lette antennerne (ikke professionelt) vil det tage op til 10-12 procedurer;
 • Hvis der er bumser, sår på overlæben, er det værd at kontakte en specialist. Føreren vil kunne vurdere graden af ​​problemet og vælge en forsigtig måde at afklare;
 • Du bør ikke udføre proceduren før vigtige begivenheder i livet. Hud kan blive rød og irritation kan forekomme;
 • Hvis du under antydningens klarhed føler en brændende fornemmelse, prikken, andre ubehagelige fornemmelser, skal de anvendte midler straks vaskes af;
 • Vær ikke bange for at kontakte din kosmetolog med problemet; de udfører daglige procedurer for at fjerne og lette antennerne;
 • Hvis du er ejer af mørk hud, skal du glemme lynnedslag. Det er bedre at slippe af med hår med depilation.

Vi besøger en specialist


Hvis du oplever antenner over overlæben, er det bedre at kontakte en kosmetiker. Han vil foretage en inspektion og give de nødvendige anbefalinger:

 • Hvis håret er lyst, næppe bemærkelsesværdigt, er der ikke behov for procedurer for fjernelse af dem. Dette er et naturligt hårlag, der beskytter det øverste lag af epidermis;
 • Antennens udseende var pludselig? I dette tilfælde er pigen første ting du skal kontakte terapeuten og endokrinologen. Måske det
 • Den første klokke af en alvorlig sygdom. Det er nødvendigt at overføre et komplet blodtal og gennemgå en ultralyd af skjoldbruskkirtlen;
 • Hvis antennene er hårde og mørke, vil lynnedslag ikke hjælpe. En kosmetolog vil foreslå en trinvis løsning af problemet. Det første skridt er depilation. Proceduren skal udføres flere gange. Håret bliver mindre stift, hvorefter de kan tændes.

Hver pige ønsker at se attraktive ud. Overdriven ansigtshår kan forårsage stress og endda depression. Fortvivl ikke, takket være moderne kosmetologiske procedurer for at klare problemet ganske let. Hvordan man fjerner antennerne over overlæben er et populært spørgsmål. Dette kan gøres selv hjemme. Men det er værd at huske, at hver organisme er individuel, så ingen kan sige, hvordan huden vil reagere på brugen af ​​et bestemt middel. Det er bedre at stole på fagfolk og gennemgå proceduren i skønhedssalonen.

Lav usynligt uønsket ansigtshår med blegning

Barbering ansigtshår får dem til at blive stive og vokse hurtigere. For at gøre hårene tynde og uklare, kan de være misfarvede med hydrogenperoxid.

Artiklens indhold:

Hydrogenperoxid blev brugt af vores mødre og bedstemødre, ikke kun til desinfektion af slid, men også til blegning af hår. Med sin hjælp blev skønheden blondiner. Men denne medicinsk produkt tørrer håret for meget, og den farve, der vil ende, er uforudsigelig. Derfor er nu peroxid ikke brugt til farvning krøller. Men for at blegge hår over overlæben eller hagen er det meget velegnet.

Blegning er en mere produktiv måde end barbering. Hvis du lyser dit hår konstant, vil de over tid blive tyndere, de vil vokse langsommere. Dette skyldes, at peroxid ødelægger det chitinøse frakke, og det mørke pigment bliver mindre resistent.

For at misfarve hårene over overlæben eller hagen skal du tage en bomuldspude og suge den med hydrogenperoxid. Tænd huden og tryk godt. Hold på for en og en halv til to minutter. Hvis håret er for mørkt og tykt, gentag proceduren to eller tre gange, indtil resultatet helt tilfredsstiller dig. Tørrene bliver normalt klarere meget hurtigere end håret på hagen og halsen. Derfor er der nok en procedure.

Foruden blegning med hydrogenperoxid er der mange moderne måder at hjælpe med at slippe af med antennerne på ansigtet for evigt. En af de mest effektive er depilation voks. Med en skarp adskillelse af håret fra huden falder pæren sammen, og antennene holder op med at vokse helt eller vokse meget langsomt. For at opnå den maksimale effekt skal voks fjernes inden for et år - en og en halv. Denne procedure er god, fordi det er let at udføre hjemme. Det er nok at købe voks, varme det til den ønskede temperatur, anvende på ansigtet og fjerne uønskede hår.

Photoepilation er en anden procedure, der hjælper med at håndtere antennerne. Denne metode er baseret på hårpigmentets evne (melanin) til at absorbere lysbølger. Det skaber en termisk effekt, der fører til død og ødelæggelse af pæren. Efter flere sessioner forsvinder ansigtshår fuldstændigt.

Læs videre om, hvordan du bruger en Shantz ortopædisk krave.

Mænd: 10 interessante fakta om kropshår

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?