Sådan fjerner du og fjerner mørke pletter mellem benene

Især om sommeren er problemet, hvordan man fjerner mørke pletter mellem benene. Sådanne pletter mellem benene og i armhulenes område er trods alt et reelt problem.
En person føler ubehag, når du vil solbade eller sætte på et kort tøj.

Hvordan kan jeg fjerne de mørke pletter mellem benene - effektiv medicinering

Ved det første udseende af mørke pletter på huden mellem benene, skal du søge hjælp fra en specialist (dermatolog), som som et resultat af undersøgelser vil identificere årsagen til pigmentering og ordinere den korrekte behandling. Sådanne handlinger vil betydeligt øge tiden for genopretning af huden.

I dag behandles pigmentering:

 • hardware kosmetologi, ofte ved laser;
 • Salonskrælning: overfladisk, medium og dyb med brug af frugtsyre;
 • ydre præparater (hydroquinon, kojinsyre);
 • traditionel medicin.

Det er nødvendigt at starte behandlingen med ikke-aggressive og ikke dyre stoffer.

Overvej nogle typer effektive salver, der kan købes på hvert apotek:

 1. Zink salve er et lægemiddel til apotek af en bred vifte af handlinger. Det bekæmper effektivt forskellige hudlæsioner. Lægemidlet er helt sikkert, forårsager ikke allergiske reaktioner. Zinkoxidet indeholdt i salven har en blegende virkning og er i stand til at klare enhver form for pigmentering. Det har ingen bivirkninger, det bruges aktivt af gravide og småbørn. Salven er udstyret med blød paraffin og petrolatum. Disse stoffer fungerer som en beskyttende film til huden. Som følge heraf kan patogener ikke trænge ind i epidermierne. Hvis huden bliver tør og tæt, når du bruger salven, skal du blande zinksalven med cremen (babyen). Lægemidlet bruges dagligt ved at anvende på problemområder i kroppen mindst tre gange om dagen. Behandlingsforløbet - indtil fuldstændig afklaring af mørke pletter.
 2. Svovl salve er ikke så harmløs som zink. Pigmentpletter forsvinder som følge af peeling og ødelæggelse af celler, som er påvirket af pigmentering. Denne sammensætning er i stand til hurtigt at håndtere problemområder i kroppen. Det skal dog bruges med ekstrem forsigtighed, især hvis tør eller følsom hud råder over. Påfør cremen direkte på de mørke pletter, prøv at undgå kontakt med sund hud. Brug stoffet ikke mere end en gang hver anden dag.
 3. Retinoic salve har en række nyttige enzymer, selv om det i dag ikke er særlig populært hos forbrugerne. Salvepræparatet anbringes eksternt, det er en analog af vitamin A. Lægemidlet kan ikke kun ødelægge forøget pigmentering, men også give huden et sundt og smukt udseende. Lægemidlet sælges i hvert apotek, ifølge lægens recept. Den påføres med et tyndt lag på mørke pletter, ikke mere end to gange om syv dage. Det er forbudt for gravide og ammende kvinder.

Før du begynder at behandle sygdommen, skal du kende årsagen. Og kun en kvalificeret hudlæge kan åbne denne hemmelighed!

 • ➤ Hvad forårsager forårsakelse af neuralgi?
 • ➤ Under hvilke patologiske forhold er der støj i øret, når du går i seng!

Se videoer om dette emne.

årsager til

Huden mellem benene er følsom nok, den udsættes dagligt for stress, hvilket fremkaldes af:

 • gnide;
 • ubehageligt tøj;
 • aldersrelaterede ændringer i kroppen
 • uegnede hygiejneprodukter
 • depilation skader.

Af disse grunde forekommer pigmentpletter på huden. Med andre ord opstår der en større udvikling af melanocytter i et bestemt område af kroppen, hvilket frembringer et pigment kaldet melanin.

Sådanne kumulative processer fører til mørkningen af ​​hudlaget. Spots kan stoppe deres udvikling, eller omvendt fortsætte med at vokse.

Deres udseende kan skyldes:

 1. Nyre-, lever- eller skjoldbruskkirtel sygdom. Disse sygdomme bidrager til udviklingen af ​​stoffer, der stimulerer dannelsen af ​​melanin.
 2. Hormonale forstyrrelser, der forstyrrer pigmentmetabolismen.
 3. Virkningen af ​​ultraviolet stråling. Som et resultat er hudlagene underlagt fotoaldering og følgelig udseendet af hyperpigmentering.

Efter samråd vælger specialisten den rette behandling. Og fortæller også hvordan man kan slippe af med mørke pletter mellem benene, afhængigt af årsagen til udseendet.

Udseendet af pletter i perineum og armhuler

Ud over fodområdet kan pigmentering forekomme under armene. Dette kan skyldes alder eller hormonelle ændringer, men ikke altid.

Hovedårsagerne til mørke pletter er:

 1. Barberingsprocedure. I denne situation er huden udsat for grovhed, irritation. Derfor anbefales andre metoder til fjernelse af hår under armene.
 2. Depilation. Cream formuleringer til denne type procedure er så effektive som muligt, men deres sammensætning indeholder et stort antal kemiske komponenter, der fremkalder udseendet af pigmentpletter.
 3. Svedende. Prøv at bære rummelige ting, så din hud kan trække vejret.
 4. Alkohol deodoranter. Med deres regelmæssige brug skifter huden skygge.
 5. Døde celler kan ikke ændre hudfarven, hvis du regelmæssigt anvender specielle skrubber og kosmetik.
 6. Rygning fører til ophobning af melanin i vævene. Derfor er rygere mest modtagelige for pigmentering.
 7. Mørke pletter kan forekomme under graviditet eller hormonbehandling.
 • ➤ Hvad er årsagerne til de mørke pletter på benene?
 • ➤ Hvad er parafrenisk syndrom!

Traditionel medicin i kampen mod pigmentering derhjemme

Udover lægemidler med pigmentpletter kæmper den traditionelle medicin aktivt.

Overvej et par effektive opskrifter:

 1. Til pigmentering, brug et pulver af bodyagi og hydrogenperoxid (3%). Bland to ingredienser til en tykkelse af cremefløde. Rengør fødderne og lad dem være i 25 minutter, skyll derefter med varmt vand. Anvendelse af et stof, du kan føle en brændende fornemmelse. Behandlingsforløbet i syv dage, anvend stoffet på mørke pletter to gange dagligt, morgen og aften.
 2. Bland fire spiseskefulde melonmasse og samme persillejuice, tilsæt fjorten dråber olie (essentiel) og olie (lime) otte dråber. Påfør sammensætningen på de berørte områder af kroppen, pakket med polyethylen på toppen i tyve minutter. Derefter vaskes fødderne med varmt vand og brug peeling fra kefirblandingen.
 3. Almindelig honning (50 gram) blandet med fem dråber citrus æteriske olier vil bidrage til at fjerne pigmentering. Påfør en maske på problemområder i kroppen hver dag, indtil pletterne forsvinder fuldstændigt.
 4. Perfekt klare dette problem afkogning af persille. Slib roden af ​​planten, tilsæt et par dråber citronsaft. Tør pletten to gange med denne løsning.
 5. Frisk agurk betragtes som en af ​​de bedste pigmenteringslæger. Det er let at forberede en maske, tage en grøntsag og gnid den med en fin rist. Tilsæt en næringsrig creme eller en baby creme til den resulterende gylle. Påfør en maske på fødderne. Efter femten minutter skylles med vand, helst køligt.
 6. For at forberede cremen af ​​frisk agurk skal 2 spsk. skeer af revet grøntsag. Til ham tilføj 2 timer. ske olivenolie, bland alt grundigt. Med denne sammensætning tørres de mørke pletter mellem benene daglig.
 7. Urtepræparater kan klare pigmentpletter mellem benene effektivt og hurtigt. Placer flere ældre blomster (7-10) i en beholder, hæld kogende vand over dem (200 gram). Derefter anbringes afkogningen i et vandbad, efter 10 minutter fjernes og filtreres. Når blandingen er afkølet, fugter duken og fastgør den til problemområderne i kroppen og gentager proceduren flere gange. Påfør masken mindst to gange om ugen.
 8. Placer centauryen i en dyb jernbeholder, fyld den med koldt vand og læg det på ovnen. Over lav varme bør blandingen koges indtil halvt vandtab. Derefter fjernes medicinen fra varmen, stamme og gnider lotionen to gange om dagen.

Nyttig video om emnet

Blegemidler mod hudpigmentering

Healing whitening agenter effektivt bekæmpe hudpigmentering.

Komponenterne indeholdt i cremen kan eliminere og lette de mørke pletter på benene på kort tid.

Når du vælger en kosmetik, skal du omhyggeligt studere dens sammensætning.

Fælles komponenter af lette cremer er:

 1. Hydroquinon er et tilstrækkeligt effektivt hvidbearbejdningselement, som efter 30 dage efter ansøgning viser et glimrende resultat. Det skal dog bruges med ekstrem forsigtighed, da den er toksisk.
 2. Kojinsyre er et almindeligt blekemiddel i kosmetologi. Praktisk taget giftfri, men kan forårsage allergiske reaktioner. Ved hjælp af en komponent falder strukturen af ​​pigmentpletter hurtigt sammen.
 3. Arbutin er et plantesubstans, der er afledt af bjørnebær. Ødelægger kun eksisterende pletter, men forhindrer ikke deres udseende.
 4. Melanozyme er en hvidtekomponent, absolut uskadelig, og der er hurtig og høj kvalitet fjernelse af pigmentering. Kan afbryde syntesen af ​​melanin i hudvævene.

Overvej de mest effektive hvidemidler:

 1. Cream "Melaniativ" vandbaseret, med naturlige ingredienser ødelægger hurtigt og effektivt mørke pletter mellem benene. Ud over at fjerne værktøjet forhindrer udseendet af pigmentering. Det har en fugtgivende og nærende virkning. Creamsammensætningen påføres på de beskadigede områder af kroppen med et tyndt lag om aftenen (uden gnidning). I tilfælde af kløe eller stramning af huden, bør brugen af ​​lægemidlet suspenderes.
 2. Skinoren Cream er et effektivt hvidt præparat, renser huden mod pigmentering, svamp og forskellige bakterier, der påvirker epidermis. Cremen indeholder azelinsyre, som fjerner overskydende pigment fra vævet og normaliserer kroppens metaboliske proces. Produktet påføres den berørte hud på benene to gange om dagen.
 3. Cream "Klirvin" indeholder naturlige ingredienser, urter, naturlige antioxidanter, vitamin E-gruppe. Ved hver påføring af præparatet på fodens hud fornyes cellerne ved pigmentering, overskydende melanin forsvinder, hudens øverste lag er mættet med fugt og ilt.

Værktøjet påføres den mørke hud to gange om dagen.

Få kun højkvalitetsblegemidler, spar ikke på prisen. Dette er den eneste måde at opnå det ønskede resultat på. Når du anvender kosmetiske og medicinske cremer, så prøv at være så lidt som muligt i solen.

Brug aldrig blegemidler før garvning. Terapeutiske procedurer anbefales i efteråret eller vinterperioden, når solens stråler er mindst aktive.

Du kan hurtigt slippe af med denne patologi

For at vælge den mest effektive og hurtige behandlingsmetode er det nødvendigt at foretage en fuld undersøgelse med specialister (hudlæge, endokrinolog, onkolog). Efter testresultaterne vil årsagen til pigmentering blive bestemt.

Hvis udseendet af pletter fremkaldes af alvorlige sygdomme i skjoldbruskkirtlen eller nyrerne, er det nødvendigt at fortsætte med eliminering af hovedsygdommen og først efter at fjerne pigmentering. Hvis forekomsten af ​​pletter ikke er forbundet med sygdomme, kan pigmentering hurtigt fjernes ved at kontakte en kosmetolog for hjælp, hvem vil ordinere passende procedurer.

Sådan fjerner du mørke pletter mellem benene:

 1. Kryoterapi. Dette er en helt smertefri procedure, der tager lidt tid. Flydende kvælstof vil ødelægge melanin og keratiniserede lag af dermis om få minutter.
 2. Laser polering. I dette tilfælde fjernes den ramte epidermis af en stråle. Huden er nivelleret, monokromatisk farveområde er erhvervet. Anbefales til personer med en lille grad af pigmentering.
 3. Photorejuvenation. En laser er involveret, der eliminerer tør hud, niveauer farven, fremmer produktionen af ​​kollagen og regenererer huden. I tilfælde af svære pigmentpletter skal der udføres flere procedurer.
 4. Microdermabrasion. Proceduren er velegnet til personer med hårdt ramte områder af føttens hud. Der er slibning af de øvre hudkrystallkrystaller af aluminium. Som følge heraf fjernes det beskadigede lag af epidermis.
 5. Kemisk peeling. Pigmentpletter fjernes med syrer. Denne koncentrerede sammensætning kan gøre føttens hud ren om nogle få minutter. Proceduren kan kun udføres af en kvalificeret kosmetolog.
 6. Ultralyd skrælning. Det vil rense alt snavs og støv på huden. Mæt epidermis med den maksimale oxygenhastighed, fugt, accelerere regenerering. Velegnet til personer med en lille læsion af pigmentpletter.
 7. Masking. Om denne procedure har få hørt. I vores land tilbyder denne service kun nogle få kosmetiske klinikker. Ved hjælp af korrektoren med en lys neutralizer vises pigmentpletter. Fremgangsmåden er ret effektiv og kan give huden et sundt udseende om et par minutter uden mørke pletter.

Når du besøger skønhedssaloner, skal du være opmærksom på licensen, betingelserne for at udføre terapeutiske foranstaltninger og eksamensbeviser for medarbejdere.

Ernæringsmæssige egenskaber ved denne sygdom

Ofte vises mørke pletter mellem benene i forbindelse med svækket immunsystem eller avitaminose. Du kan styrke kroppen ved hjælp af ordentlig ernæring. Kroppen skal være mættet med jern, kobber og zink. Disse stoffer er aktive i syntesen af ​​melanin.

Pigmenteret hud har brug for ordentlig ernæring.

Det er nødvendigt at medtage i den daglige menu:

 • lever (kylling og svinekød);
 • oksekød;
 • kalkun;
 • rejer;
 • nødder;
 • linser;
 • bønner:
 • boghvede grød;
 • ærter grød og supper;
 • bløde oste;
 • spinat.

Brug så meget frisk persille, selleri, figner og vild rose som muligt.

Mulige konsekvenser og komplikationer

Fra udseendet af alderspletter er ingen forsikret. De kan fremkomme helt fra fødslen og kan erhverves. Pigmentering er ikke en hudsygdom og forårsager ingen skade for menneskers sundhed.

Mørke pletter er en kosmetisk defekt og bringer personen kun ulejlighed og ubehag. Den største fare for pletter er den mulige maskering af maligne formationer under dem. Derfor er høring med en hudlæge et must.

Forebyggelse af et problem

For at forhindre udseende af pigmentering på benets hud og ikke at konsultere en hudlæge og en kosmetolog hvert år til konsultation, er det nødvendigt at følge nogle regler:

 1. Vitamin C og E bør være til stede i din kost, det understøtter immunsystemet og huden i den rigtige tone.
 2. Brug solcreme, både om vinteren og sommeren. Når solen er varm, skal du bære lette bukser, bære shorts så sjældent som muligt.
 3. Peeling - et løfte om skønhed og upåklagelighed. Det vil mætte dermis med ilt og fremskynde fornyelsen.
 4. Giv op med alkohol og nikotin.
 5. I stressede situationer skal du tage sedativer, der kan ordineres af en specialist.
 6. Hvis der opstår nye mørke pletter regelmæssigt på huden på dine fødder, skal du glemme at besøge stranden og solariumet.

Giv din krop en god ernæring, beskytt altid huden mod eksterne faktorer, og pigmentering vil omgå dig!

Hvordan man smider huden på intime steder derhjemme

Hver kvinde har et konstant ønske om perfektion. På samme tid er det som det er kendt, at enhver detalje, selv den mest ubetydelige ved første øjekast, er vigtig for et fejlfri udseende. En af de vigtigste betingelser for kvindelig attraktivitet er smuk og sund hud, og det gælder ikke kun ansigtet og andre synlige steder rundt, men også de, der kaldes intime. Huden i disse områder af kroppen har tendens til at ændre sin farve (mørkere), hvilket forårsager modstridende følelser hos kvinder. Nogle lægger ikke vægt på denne kendsgerning, da dette fænomen ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser, og for andre specielt indtrykelige skønheder kan en overtrædelse af pigmentering i det intime område forårsage alvorlige komplekser, der forhindrer dig i at føle sig godt tilpas ikke kun i badetøjssæsonen, men og i hverdagen.

I dag er der mange forskellige metoder til at genoprette den normale hudtone, og de fleste skønhedssaloner tilbyder en række tjenester, der hjælper med at eliminere overdreven pigmentering på nogen del af kroppen. Men i virkeligheden beslutter hver kvinde ikke at vende sig til en specialist med et så sart problem. I dette tilfælde kan du forsøge at hvide huden på intime steder ved hjælp af folkemedicin. Men før du vælger den rigtige metode, skal du bestemme årsagen til hudens uæstetiske mørkning i intime områder, for for at slippe af med fænomenet, skal du først fjerne de faktorer, der fremkalder dets forekomst.

Hovedårsagerne til mørkningen af ​​huden på intime steder.

Som det er kendt, afhænger mætningen af ​​hudtonen af ​​koncentrationen af ​​pigmenter (melaniner) udskilt af celler (melanocytter). Når stoffernes metabolisme forstyrres, forekommer der en ændring i hudfarven - jo mere melanin cellerne producerer, jo mørkere bliver dermis. Overdreven produktion af pigment er en slags beskyttende reaktion af celler på eksterne faktorer, og derfor forekommer dyschromi (vedvarende affarvning af huden, hyperpigmentering), der ofte udtrykkes som mørke pletter på forskellige områder af kroppen, herunder i det intime område. Hovedårsagerne til denne patologi er:

 • mekanisk virkning på huden - regelmæssig iført ubehageligt, for stramt undertøj, især hvis det er lavet af lavkvalitets syntetiske materialer. Du kan rette op på situationen, hvis du foretrækker produkter fra bløde strikkede stoffer uden stiv snørebånd;
 • overvægtige - folk med fedme har ofte overdreven svedtendens i de indinale folder, hvilket fører til mørkningen af ​​huden i det intime område;
 • ukorrekt aflejring - fjernelse af uønsket vegetation på kroppen med en barbermaskine eller voks kan forårsage irritation og skade på huden i det delikat område, der ofte ledsages af udseendet af overdreven pigmentering;
 • UV-eksponering - solbadning (eller besøge en garvningslokale) i nøglen uden brug af specielle solcreme kosmetik fører til øget melanin produktion og følgelig dannelsen af ​​mørke pletter i det intime område;
 • graviditet - mange kvinder i fertilitetsperioden har øget pigmenteringen af ​​de store og små læber i labia, lårets og brystvortenes indre side (dette fænomen kaldes chloasma). Denne særlige tilstand er forårsaget af hormonal ændring i kroppen og øget blodcirkulation, det betragtes som normen og forsvinder som regel flere måneder efter fødslen;
 • svampe og infektionssygdomme i huden i den inguinale zone - gærswampe og patogene mikroorganismer, der opholder sig i steder med fugtophobning (i indinale folder), forårsager en overtrædelse af produktionen af ​​pigmenter i cellerne. Dette kliniske billede er ofte observeret i ringorm i lysken. For at rette op på denne patologi kræves et behandlingsforløb, som bør ordineres af en hudlæge;
 • åreknuder - på grund af stagnation i bækken området kan blive forstyrret venøs udstrømning af vulva, som ofte er ledsaget af ødem og hyperæmi af store og små skamlæber, samt overtrædelse af pigmentering i den intime område. I nærvær af åreknuder er specielle lægemidler (venotoniske stoffer) indikeret;
 • endokrine lidelser - forskellige patologier associeret med forringet produktion af hormoner fra hypofysen og binyrerne, indebærer en unormal pigmentering af huden, ikke blot i det følsomme område, men også i underarm område, samt på albuer, knæ og mave. I dette tilfælde er det nødvendigt at undersøge blodet for hormoner og om nødvendigt udføre hormonudskiftningsterapi;
 • forskellige sygdomme i indre organer - patologiske processer, der forekommer i kroppen, kan ledsages af en overtrædelse af hudpigmenteringen i perineum. I højere grad gælder dette for sygdomme i leveren og galdeblæren samt tumorer i maven. For at etablere en nøjagtig diagnose er det nødvendigt at gennemgå en omfattende undersøgelse på et hospital;
 • brugen af ​​hormonelle præventionsmidler - ukorrekt udvalgte lægemidler eller deres doser fører ofte til forstyrrelse af hormonbalancen i kroppen og som følge heraf mørkningen af ​​huden i bikiniområdet. Hvis der forekommer hyperpigmentering af huden i det intime område, mens du tager p-piller eller andre lægemidler, der indeholder hormoner, bør du konsultere gynækologen om revisionen af ​​terapien.
 • toksiske virkninger på kroppen - forgiftning forårsaget af overdreven brug af antibiotika, sulfonamider og andre kemoterapeutiske midler, såvel som virkningen af ​​de kemiske stoffer af naturlig eller syntetisk oprindelse, kan føre til forstyrrelser i metabolismen af ​​pigmenter i hudceller;
 • aldersrelaterede ændringer - over tid kan en helt sund kvinde mørke huden i det intime område. Dette skyldes ændringer i niveauet af kønshormoner, som normalt opstår i overgangsalderen.

Ud over alle ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering af huden i det følsomme område skyldes forkert pleje og brug af uhensigtsmæssige vaskemidler. Hvis processen med mørkning af huden på intime steder forekommer ret intensivt og ledsages af nogle ubehagelige symptomer, bør du konsultere en specialist, og efter at have fastslået, hvilken faktor der forårsagede dette fænomen, kan du anvende et sæt hjemmeprocedurer for at fjerne det.

Folkemidler til hudblegning på intime steder

Blandt de mange blegemidler til huden i intime områder, der anvendes i hjemmet, er der dem, der har en ganske stærk effekt, men kan forårsage bivirkninger - allergiske reaktioner, nedsat pigmentering af huden eller endda dermatitis, og der er også helt sikkert, men ikke at give så udtalte resultater. En af de vigtige betingelser for udførelse af blekningsprocedurer er obligatorisk beskyttelse af huden mod ultraviolet stråling, hvilket signifikant øger produktionen af ​​melanin. Derfor er det på baggrund af brugen af ​​midler til at lette huden, når man besøger stranden eller solsengene, brug af solcreme kosmetik med en SPF på mindst 25 enheder.

hud kridtning i intime steder forekommer normalt i to trin, hvoraf det første ligger i afskalning af stratum corneum og den anden - at reducere melanin syntese. Peeling (skrælning) af huden udføres ved hjælp af specialværktøjer, som omfatter forskellige alfa-hydroxysyrer (glykolsyre, citronsyre, mejeri og andre). Du kan også bruge kviksølvsalve, salicylalkohol (20%), aspirintabletter fortyndet i vand, hydrogenperoxid eller endda regelmæssigt granuleret sukker blandet med olivenolie.

Valget af eksfolierende midler afhænger af sværhedsgraden af ​​pigmentering og på følsomheden af ​​huden. Før du skaler på intime steder, skal du fjerne hår i bikinizonen på en hvilken som helst bekvem måde, og efter to timer påføres den valgte sammensætning på huden med lette cirkulære bevægelser. Fremgangsmåden bør ikke vare mere end 5 minutter, hvorefter huden skal skylles med varmt vand.

Efter fjernelse af keratiniserede partikler skal man fortsætte direkte for at lette huden. Som blegemiddel kan du bruge forskellige kombinationer af produkter (urter, frugtsaft og grøntsager), som har evnen til at reducere syntesen af ​​melanin og endda hudtonen. Disse komponenter omfatter:

 • citron - hvidt citrusblegning er på grund af tilstedeværelsen af ​​organiske syrer;
 • agurk - denne nyttige grøntsag indeholder i sin sammensætning en stor mængde struktureret vand, ascorbinsyre og nikotinsyrer, der hjælper med at eliminere hyperpigmentering af huden og udligne sin skygge;
 • persille - æteriske olier, der har en stærk whitening effekt er en del af denne plante;
 • Yarrow - denne plante er rig på flavonoider, som danner forbindelser, der reducerer produktionen af ​​melanin af cellerne;
 • bjørnebær - det indeholder arbutin, som hæmmer aktiviteten af ​​enzymer, der påvirker pigmenternes metabolisme;
 • lakrids - alle dele af dette lægemiddel indeholder en større koncentration af organiske syrer og phenolforbindelser, der hjælper med at lette huden ved at reducere produktionen af ​​melanin.

Det skal bemærkes, at enhver folkemekanisme, på trods af den naturlige sammensætning, kan provokere forekomsten af ​​allergiske reaktioner, især gælder dette for personer med følsom dermis. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal alle forberedte blandinger afprøves på huden inden brug.

Hjemrecept til hudblegning i intime områder

Bland fra juice af persille, citron og kefir

 • 30 ml frisk persillejuice;
 • 20 ml citronsaft;
 • 50 ml kefir eller yoghurt.

Forberedelse og brug:

 • Kombiner alle komponenterne, bland og smør de mørke pletter på intime steder.
 • Skyl efter 5-10 minutter med varmt vand og anbring en nærende creme på huden. Procedurer skal udføres 2 gange om ugen i en måned, hvorefter du skal tage en pause.

En blanding af agurkmasse og fugtighedscreme

 • 1 frisk agurk;
 • 20 g af enhver fugtighedscreme.

Forberedelse og brug:

 • Grate revet agurk og bland den resulterende vassel med creme.
 • Påfør den tilberedte sammensætning på gazeservietter og fastgør dem til problemområder.
 • Efter 20 minutter skal du fjerne komprimeringen og tørre huden med bomuldspuder gennemblødt i køligt vand. Procedurer kan udføres 2-3 gange om ugen, indtil der opnås et bæredygtigt resultat.

En blanding af hvid ler og afkogning af yarrow

 • 30 gram hvidt ler;
 • 20 g tørret yarrow græs;
 • 100 ml kogende vand.

Forberedelse og brug:

 • Hæld kogende vand over yarrowen og lad det stå i ca. 30 minutter.
 • Stram den forberedte afkogning og bland med ler indtil glat.
 • Smør de opnåede vandløbsproblemer i huden og lad dem stå i 10-15 minutter.
 • Skyl med koldt vand og påfør en nærende creme på huden. Brug dette værktøj anbefales 2-3 gange om ugen i 30 dage. For at øge effekten kan du tilføje et par dråber citronsaft til blandingen.

En blanding af kaffegrunde og citronsaft

 • 30 gram kaffe grunde;
 • 30 ml citronsaft.

Forberedelse og brug:

 • Bland citronsaften med kaffepladserne og behandle problemområderne med den resulterende masse (anvend forbindelsen i cirkulær bevægelse).
 • Efter 5 minutter skyl huden med køligt vand og smør det med creme. Det anbefales at udføre sådanne procedurer 2 gange om ugen, indtil det ønskede resultat opnås.

Man bør huske på, at folkemekanismer ikke kan fungere ikke straks, men først efter 1-2 måneder, og derfor begynder tandblegningsprocedurerne i hjemmet, bør du have en hel del tålmodighed. Men efter et stykke tid vil du sikkert være i stand til at slippe af med komplekserne om dit udseende, og du vil igen være i stand til at føle dig let og afslappet i alle livssituationer.

Hvordan man smider huden på intime steder i hjemmet - slippe af med kontraster på de bedste måder

Smukt, harmonisk udseende er ikke kun fraværet af acne, cellulite og split ends. Bag den eksterne skønhed, der er tilgængelig for alle, kan en unattractive funktion være skjult - hyperpigmentering af huden i intime zoner. Kosmetologcentrene har længe været i gang med højtydende lynprocedurer - laser resurfacing og fototerapi. Sådanne procedurer har dog nogle kontraindikationer. Hertil kommer, at kabine-sessioner ikke er overkommelige for alle. Hvordan hvide huden på intime steder derhjemme, høj kvalitet og billig?

Årsager til mørkningen

Ofte er kvinder ikke tilfredse med problemet med mørk hud i kønsområdet, underarmene og analområdet. Dette skaber en ejendommelig følelse af disharmoni af sin egen krop, og pigerne har altid stræbt efter perfekt skønhed. Men nogle gange vil mænd også have huden mellem benene, især i pungen, for at være lettere. Overfladen af ​​perineum, brystvorter, underarm og indersiden af ​​lårene er ofte mørkere end resten af ​​menneskekroppen og med god grund:

 • Manglen på ilt forbundet med dårlig ventilation på grund af slidstærkt eller syntetisk undertøj. Dette fører til en ændring i hudtekstur, hvorefter farven på de øvre lag af epidermis også ændres.
 • Overvægt. Fede mennesker lider af en overflod af sved, især i bikiniområdet og mellem lårene, hvilket fører til øget pigmentering. Og friktionen af ​​de fulde ben når man går kun forværrer situationen.
 • Arvelig disposition - måske mørk brun hud på disse steder er genetisk bestemt.

Før du starter procedurerne

Inden du bliver bekendt med mulighederne for, hvordan du hurtigt blider huden på intime steder, er det vigtigt at forstå, at sommetider blødning af huden i dette område er meningsløs. For eksempel vil epidermis mørkede under graviditeten selv genoprette om få måneder efter fødslen. Hvis huden er inficeret med en svamp, er det nødvendigt først at se en læge, og kun efter inddrivelse at indgive blegning, hvis det er nødvendigt. For at eliminere problemer med det endokrine system, er det også tilrådeligt at blive undersøgt inden starten af ​​procedurer, således at indsatsen ikke er forgæves.

Det er ikke en vanskelig opgave at vælge at blanke huden hurtigt og hurtigt på intime steder, men selv folkemetoder til at slippe af med hyperpigmentering har flere kontraindikationer:

 • graviditet eller amning
 • hudbetændelse;
 • diabetes;
 • forværret dermatitis.

Forberedelse til afklaringsproceduren

Hjemmetoder der er mange. Men vær tålmodig, for nogle gange må du gøre flere procedurer for at opnå det ønskede resultat. Nogle gange er det godt at blanke huden på intime steder derhjemme kun efter to måneder fra starten af ​​den første session.

Hvilke regler er vigtige at følge, når man forbereder sig på at anvende blegemidler:

 • Beskyt epidermis mod UV stråler. Du kan solbade, men kun ved brug af en creme eller lotion med et SPF-indhold på mindst 25 enheder. Hvis huden er meget følsom, er det bedre at nægte solsenge og solarium på stranden.
 • For at rense det kølle lag af problemområdet med afskalning. De ideelle muligheder her er midlerne med glykolsyre, mælkesyre, citronsyre.

At gøre huden renere hjemme - ønsket er helt naturligt. Det øverste lag af hud i dette område ligner en ubehagelig, snavset plet. Blød skrælning inden lethed fjerner en del af melanin fra huden, hvilket gør det muligt for hovedværktøjet at handle mere effektivt.

Metode nr. 1

Mange undrer sig over, hvide hud mellem benene med peroxid. Det tager 1 ss. hydrogenperoxid og 0,5 tsk ammoniak. Med en opløsning af disse to komponenter er det nødvendigt at smøre overfladen af ​​inguinsonen fra 3 til 5 minutter ikke mere end 1 gang om ugen.

Det er vigtigt at være forsigtig, når der behandles sarte steder med en peroxidopskrift - der er risiko for at blive brændt.

Foreløbig test for følsomhed over for løsningen i albuens bøjning. Hvis kløe, ømhed eller rødme forekommer, passer denne metode til blegning ikke til dig.

Husk at peroxidafklaringsforløbet består af 12 eller mindre sessioner, ellers risikerer du skade eller forbrændinger.

Metode nr. 2

Tag en agurk og fint gnid den. Tilsæt lidt creme til agurk med nærende eller fugtighedsgivende egenskaber. Sæt blandingen på en gasbind, rull op i form af en kompress og anvend til problemområder i 10 minutter. At lette huden med en agurk er en absolut harmløs øvelse, så i mangel af bivirkninger kan kompresser udføres ofte og indtil resultatet bliver mærkbart.

Metode nummer 3

Du kan bruge opskriften baseret på malet kaffe og friskpresset citronsaft.

Før lette procedure er det ikke nødvendigt at bruge peeling, da kaffe allerede er et glimrende eksfolieringsmiddel. Brug denne metode i denne rækkefølge:

 • Spred blandingen af ​​kaffegrunde og citronsaft i mørke områder af lyskeområdet i en cirkulær bevægelse.
 • Fortsæt i mindst 5 minutter.
 • Vask blandingen med varmt vand.
 • Smør de behandlede områder med en nærende kropscreme.

Denne hvidbearbejdningsprocedure kan udføres et par gange om ugen.

Metode nr. 4

Du skal bruge hvid ler og frisk agurk juice. Rør disse ingredienser til at danne en tyk grød. Påfør den resulterende maske på de mørkede steder, idet du tidligere har tilføjet lidt citronsaft til blandingen. Hold masken i mindst 10 minutter. Det er kun at vaske tørret vand og fugtige problemområder med fløde. Mange bruger mælk i stedet for agurkjuice i denne opskrift.

Blegning er baseret på organiske syrer.

Friske frugter og bær er mættet med syrer, som ofte bruges til kosmetiske formål for at lette ansigtet. Intime områder kan også bleges.

Gnid problemområderne jordbær, citron, jordbær, grapefrugt, granatæble eller æblejuice, og resultatet er ikke længe i kommer.

Kosmetologer udtrykker en positiv holdning til brugen af ​​persillejuice, birk eller mættet æblecidereddike. Frugtsaft eller pulp kan blandes med kefir eller creme fraiche - kombinere forskellige måder, især hvis huden ikke reagerer på naturlige produkter med irritation eller tørhed. For vellykket fjernelse af pletter hjælper gruel af knuste urter bjørnebær, lakrids eller yarrow.

Forsigtig

Brug af lysemidler i hjemmet, det vil sandsynligvis skade dit helbred. Derfor er du nødt til at overholde flere regler:

 1. Når du bruger peeling, blødgørende salver, cremer og andre syreholdige masker, undgå kontakt med slimhinden i kønsorganerne.
 2. Forøg ikke den anbefalede behandlingstid for følsomme steder - sådanne forsøg fører til forbrændinger, som kun kan forværre situationen.
 3. Efter eventuelle hvidtmasker skal du sørge for at fugtige din hud med en vitaminrig creme.
 4. Umiddelbart efter proceduren må du ikke bære stramt og syntetisk undertøj - prøv at sikre fri luftcirkulation i problemområdet.

Ikke alle kvinder kan klare sig med skønhed og gå til en skønhedsekspert for at blanke huden på intime steder. Vælg en af ​​de budgetmæssige måder at lynne i hjemmet, hvor du ikke behøver at være bange for smertefulde fornemmelser og blive flov over nysgerrige øjne. Men husk at hjemme blegning procedurer kan opnå resultater ikke tidligere end i en måned med hårdt arbejde.

Blegning af huden i det intime område derhjemme folkemidler

Ifølge dermatologer findes mørkere på huden på intime steder i mange. Denne hudpigmentering har ingen alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men det ser ikke ud til den bedste måde, især i strandsæsonen.

Kvinder, der følger skønheden i deres kroppe, skal have orden på alle steder - det giver tillid. I modsætning til dette problem har mange spørgsmål om, hvordan man blæser det intime område derhjemme med enkle, men effektive midler og metoder.

Med mørkningen af ​​huden i de intime zoner, står de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden overfor, årsagerne til sådanne ændringer kan være forskellige.

Årsager til mørkningen af ​​huden på intime steder

Pigmentering er oftest en arvelig funktion, men der er flere andre faktorer:

 • aldersændringer
 • eksponering for kemikalier (deodorant)
 • stramt undertøj;
 • særlig personlighed af kroppens hud
 • fylde (gnide og debattere kroppens indre dele)
 • hormonel ubalance;
 • eksponering for visse lægemidler.
Ikke alle kvinder vil beslutte at gå på salonen med et spørgsmål: hvordan man slår et intimt område, men hjemme, ved hjælp af en af ​​de populære opskrifter, er det ikke så svært at lave

Uanset hvilke faktorer der forårsager mørkdannelse i lyskeområdet, skal de elimineres.

Kontraindikationer for blegning

Selv den mest uskadelige procedure for lette ømme hudområder har nogle kontraindikationer for lynnedslag:

 • det er umuligt at hvide kazhu både gravid og fodring;
 • procedurer er forbudt selv hjemme i intime områder med forværring af herpes, forskellige betændelser, feber;
 • allergiske reaktioner på ingredienserne;
 • hæmorider;
 • skadet hud, revner
 • mens du tager svangerskabsforebyggende midler.

Hvis der ikke er kontraindikationer, kan du finde en passende måde at eliminere pigmentering på, og forberede huden før lynet.

Forberedende procedurer før blegning

Før udførelse af lynprocedurerne skal kroppen udformes inden for de planlagte afklaringsområder. Først skal du barbere de krævede steder eller gøre en depilation.

Det næste trin er skrubning. Fremgangsmåden hjælper med at fjerne det døde lag af epidermis, hvilket er nødvendigt for bedre indtrængning af blegemidler og en bedre effekt.

Skrubbning kan ske med købte produkter eller hjemmelavet. I hjemmet kan du bruge almindeligt havsalt eller jorden naturlig kaffe. Før du udfører disse procedurer, er det bedst at få råd fra en hudlæge for at eliminere mulige negative konsekvenser.

De bedste metoder til whitening det intime område derhjemme

Vigtigt at vide! Inden du vælger et blegemiddelforebyggende middel til en intim zone derhjemme, er det påkrævet at udelukke muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i blandinger.

En blanding af hydrogenperoxid og ammoniak

Blandingen fremstilles ud fra en spiseskefulde peroxid og en halv teskefuld ammoniak, blandet, anvendt to gange om ugen til problemområder. Eksponeringstid for blandingen på huden - 4-6 minutter.

For at fjerne risikoen for mulige allergi reaktioner før en session, er det nødvendigt at foretage en test for opfattelsen af ​​komponenter, for at modstå en halv time, hvis der ikke er nogen negative reaktioner, kan afhjælpe anvendes i intime områder. Et kursus - 10 i 2 måneder.

Maske persille, kefir og citron

Hvordan hvidner det intime område derhjemme med persille?

For at forberede maskens sammensætning skal du blande saft af persilleblade (1 tsk.), Citronsaft (1 tsk.), Kefir eller Sourcreme (1 spsk. L.). Smør pigmenteringsområder, modstå 25 minutter. Proceduren gentages i tre dage i træk og derefter en pause, hvorefter du kan fortsætte.

Lightening Cream med agurk

Gurkeren forarbejdes med en blender blandet med fløde, der påføres på gasplader, der påføres de nødvendige steder. Skyl derefter blandingen med vand. Eksponeringstid - 25 minutter, gør tre gange om ugen.

En blanding af citronsaft og kaffe grunde

Rør den samme mængde kaffe med citronsaft. Den resulterende masse til at håndtere de krævede områder, masserer i en cirkel. Og efter 4-6 minutter, vaskes af. Efter kroppen er behandlet med en nærende fugtighedscreme.

Æble cider eddike og bagepulver pasta

For at forberede en pasta, påfyldes bagepulver med eddike (æble) på de nødvendige hudområder, vent til tørring, skylles. Procedurer gør i 7 dage.

Armhulen og huden mellem benene kan tændes med æblecidereddike. Daglig brug af disse intime områder, lindre pigmentering derhjemme.

Opskrifter af andre folkemæssige midler til hudbelysning

Hvordan man slår en intim zone derhjemme, ikke alle kvinder ved det, men hvis du tager det tæt op, viser det sig, at der er mange enkle måder.

Nedenfor er de mest effektive og populære opskrifter. Hvis du vælger et blegemiddel, skal du overveje hudens type.

Fedtet hud med overskydende pigment

1. Til en skefuld stivelse skal tilsættes citronsaft, blandingen skal få konsistensen af ​​tyk creme. Værktøjet anvendes til problemområder i huden to gange om ugen.

2. Kombiner i lige mængder opvarmet honning, eddike, citronsaft, bland. Påfør blandingen på dampet hud. Eksponeringstiden er en kvart time, så vaskes produktet af med vand.

Denne blegemaske giver dig mulighed for at slippe af med pigmentering og forhindre genopkomst. For det forventede resultat kan du bruge det regelmæssigt.

3. Bland hjemmelavet, fedtfattig hytteost med hydrogenperoxid og ammoniak, der tilsættes med en hastighed på 12 dråber.

Ansøgningen gøres på ren, tør hud, opretholdes i en kvart time, hvorefter du kan vaske den af ​​med lunkent vand. Denne maske eliminerer den mest stagnerende mørkdannelse.

4. Gurkemasse behandles i en blender, havremelmel tilsættes. Konsistensen af ​​blandingen skal være luftig og tyk. Værktøjet påføres to gange om 10 dage og holder hver procedure i 25 minutter.

Masken kan bruges ikke kun i intime og særligt ømme områder, som den inguinale eller aksillære zone.

5. To tomater behandles i puré (før behandling er det nødvendigt at fjerne huden). I de stegte kartofler tilsættes 2 spiseskefulde mel.

Blandingen anbringes på problemområder, i alderen i 25 minutter, vaskes af med vand. Tomatens frugt kæmper effektivt med alle former for alder og fregner.

Blandt de tips om, hvordan man blæser det intime område derhjemme, er der ofte anbefalinger:

 • gnide isterninger fra persille infusion;
 • gnides med et stykke citron
 • surt æble

Tør hudtype

For at bløde tørre epidermier kræves der yderligere fugtmætning. Derfor er det afgørende, at der i forberedte præparater bør være en komponent med blødgørende virkning.

Tør hud bør ikke udsættes for lynprocedurer, normalt 1 gang om 2 uger.

Vigtigt: brug ikke med tør hud med en citron eller peroxid, disse komponenter tørrer huden endnu mere.

1. Opvarmet eller bare flydende honningsprodukt blandet med citronsaft i lige dele. Blandingen skal påføres de rene og tørre områder af den epidermis, der kræves. Efter en kvart time vaskes den af, og huden fugtes med et egnet fugtighedsbevarende middel.

2. En skrællet agurk, forarbejdet af en blender, to spiseskefulde fløde eller yoghurt af høj kvalitet tilsættes til den fremstillede opslæmning. Regelmæssig brug af produktet fjerner mørk hud over hele kroppen, herunder følsomme områder og området af læber og øjne.

3. Skal frisk persille (1 flok), tilsæt kogt vand (200 ml), køligt. I den filtrerede, varme infusion fugter de tilberedte servietter på mørkningsstedet (efter behov skal servietter også dyppes i infusionen). Brug - to gange om ugen, holdetid - en halv time.

4. En håndfuld umodig til slutningen af ​​sort currant forarbejdes til grød, honningsprodukt tilsættes, en flydende konsistens.

Produktet påføres problemområder, efter 25 minutter fjernes sammensætningen, og huden behandles med kefir.

5. To store skeer af hytteost, blandet sammen med fløde (1 ske), 8 dråber peroxid (3%) tilsættes. Masken er egnet til enhver form for pigmentering.

Det anbefales også at gnide kamilleafkogning. Og for at forbedre vandbalancen i kroppen, bør man øge brugen af ​​almindeligt, men rent, vand på daglig basis.

Normal epidermis type

For normal hudtype skal du bruge produkter, som ikke kun gør huden blød, men også normalisere metabolismen i alle lag af epidermis. Arbejdet i cellerne forbedres, produktionen af ​​melanin er normaliseret.

Til fremstilling af blegemidler tillod brugen af ​​alle produkter, der ikke forårsager allergiske reaktioner. Sammensætningerne skal have et blidt grundlag.

 • Gnid på peberrodstamme med pulpen af ​​et surt æble. Antallet af ingredienser skal være ens. På grund af indholdet af syrer i disse produkter bekæmper blandingen effektivt mørke pletter og fregner.
 • Ved 2 spsk. l. kefir tilføjede 1 tsk. citronsaft, et par dråber olivenolie. Syrer af mejeriprodukt og frugt lette alderspigmentering, selvom de allerede er gamle. Denne maske er også egnet til at slippe af med pletter efter graviditeten.
 • Tør gær (1 ske), varm mælk (2 skeer), citronsaft (1 tsk). Den resulterende blanding påføres før man går i seng.
 • Den mest berømte opskrift fra bodyagi. En opløsning af peroxid tilsættes til kroppenagainpulveret (det skal gøre en grødet masse). Den resulterende masse påføres med masseringsbevægelser. Eksponeringstiden på 20-25 minutter, hvorefter værktøjet kan vaskes af og påsæt en passende creme med ernæringsmæssige egenskaber.

Hvis blegemidlet er ordentligt tilberedt, vil efterfølgende fremgangsmåden komme ud. Under skrælning skal huden være næret med fede stoffer. Det er umuligt at genoprette epidermis fuldt ud, huden udsættes for solstråling.

Før de går ud på gaden, skal de steder, der skal behandles, lukkes fra direkte sollys. Værktøjet kan anvendes 1 gang om 8 dage.

For at lette den normale hudtype er den også egnet til at tørre vinrødjuice, sur-æble æble, citronskive eller grapefrugt med saft.

Problematisk hud

Problemhud karakteriseres af irritation, visning, skrælning.

Vigtigt: Whitening kompositioner for problem hudtype, ikke kun arbejde på lynnedslag, men også lindre irritation, betændelse, udslæt. Dette gælder især for de kvinder, der har allergiske reaktioner, opstår efter hver procedure, hårfjerning i armhulerne og andre følsomme områder.

1. Honning og agurkmasse blandet i lige store dele, kan du tilføje et par dråber æterisk olie. Denne sammensætning kan anvendes regelmæssigt. Fra de mørke områder forbliver ikke et spor, øger hudens elasticitet. Værktøjet kan holdes på epidermis, cirka en halv time.

2. Fjern skræl fra en tomat, forarbejdes til en homogen blanding, tilsæt et par dråber citronsaft og olivenolie. Værktøjet anbefales at anvende løbende. Som supplement til hinanden bekæmper begge produkter effektivt mørk pigmentering.

3. Slib gennem en sigte 2 spiseskefulde kageost (hjemmelavet), bland med gruel fra forarbejdet agurk. Mask pålægge problemområder med et tykt lag, der dækker med et serviet af klud gennemblødt i agurkens saft. Eksponeringstid - en halv time, brug dette værktøj er tilladt løbende.

4. Flere gaasservietter er tilberedt (tallet og størrelsen skal svare til arealet af de zoner, der kræver præcisering). Skræl ananas, behandle det i en mos, våd serviet, der skal påføres de pigmenterede områder. Takket være frugtsyrer indeholdt i ananas, bliver epidermis forsigtigt og hurtigt lettet.

Opskrifter til hjemmet retsmidler er yderst effektive og sikre. Ved hjælp af selvblegende blegemidler kan du glemme pigmentering for evigt, ikke kun i det intime, men også i andre områder af kroppen.

Masker er egnede til behandling af hud på ryg, hænder, ansigt. For at opretholde en ensartet hudtone anbefales det at anvende de tilberedte præparater regelmæssigt hele året rundt.

Sådan hvidner du armhulenes hud i hjemmet:

Whitening hud i det intime område. Instruktioner:

6 bedste voksstrimler til depilation

Jeg vil barbere mit hoved