13 enkle måder at hvide armhulenes hud på

Snart sommer, hvilket betyder, at piger og kvinder vil sætte på en åben sommer outfit. Men mange bliver nødt til at opgive glæden ved at bære toppe på grund af et sartt emne.

Mørke pletter i armhulerne - et problem der plager mange kvinder. Men bekymre dig ikke, såvel som enhver pigmenteret hud, armhulen kan let hvide.

Sådan hvidner du armhulerne

Citron er et naturligt blegemiddel. Skær et tyk stykke citron og gnid underarmområdet. Frugten fjerner døde celler og lyser huden. Lad citronsaftet i et par minutter, skyll derefter med varmt vand og påfør en fugtighedscreme, da citronen tørrer huden. Efter anvendelse af citron er solen ikke bedre. Ellers vil effekten være det modsatte.

2. Citron og gurkemeje

Ved konstant brug af citron kan du tørre din hud ud, så tilsæt en lille gurkemeje til en teskefuld citronsaft, indtil en gylle dannes. Påfør blandingen i armhulerne og lad den stå i 15-20 minutter, skyll derefter med varmt vand.

Du kan også bruge honning og citronsaft i en spiseskefuld. Påfør blandingen på armhulerne og lad i 20 minutter. Skyl derefter med varmt vand. Denne procedure kan udføres inden du tager et bad.

4. Sandeltræpasta

Sandeltræpasta vil ikke kun lette huden, men også lindre en ubehagelig lugt. Derudover fugter og blødgør pastaen huden. Opløs sandeltræpulver i vand 2: 1. Påfør pastaen på armhulen og lad den gå i 20-30 minutter, skyll derefter med køligt vand. Proceduren kan udføres 2-3 gange om ugen.

5. Yoghurt eller kefir

Yoghurt eller kefir kan være et fremragende blegemiddel. Sammensætningen af ​​disse sure mejeriprodukter indeholder komponenter, som bidrager til hudens lys. Yoghurt eller kefir påføres den tidligere rengjorte og tørre hud. Efter et par minutter skylles der med vand.

6. Rismel og eddike

For at lave pasta skal du tage et par spiseskefulde rismel og blande med eddike. Påfør på ren hud i 10-15 minutter. Derefter vaske det af. Værktøjet gør huden lys og fløjlsagtig. Du vil se resultatet efter den første procedure.

På basis af kikærmel og sodavand kan du forberede en skrubbe for at fjerne døde hudceller. Mel og sodavand kan blandes med både vand og yoghurt eller mælk.

8. Gurkemeje og agurk

Knus agurk og klem saften og bland derefter med gurkemeje. Påfør produktet hver dag på renset hud.

9. Kartoffelsaft

Kartoffelsaft er også en god naturlig blegemiddel. Til optimale resultater anbringes kartoffelsaft hver dag i 20-30 minutter.

Som følge af brugen af ​​alkoholbaserede deodoranter kan huden i armhulen mørkere. I dette tilfælde er det godt at bruge talkum. Det vil holde huden tør og ren, og dermed beskytte den mod mørkere.

Armhuler er en ideel yngleplads for bakterier, der forårsager lugt og mørkning af huden. Anvendelsen af ​​exfoliants (lægemidler til skrælning af huden) hjælper også med at lette huden. Du kan bruge nogen exfoliant, men naturligt er bedre. Og helst regelmæssigt.

12. Kokosolie

Kokosolie vil hjælpe med at klare ikke kun med mørkede områder, men også med en ubehagelig lugt. Påfør olien på ren og tør hud.

Shugaring eller voksaflejring fjerner ikke kun uønsket hår, men også døde celler. Det hjælper også med at lette huden.

Årsager til mørke armhule

Hovedårsagen til mørkningen af ​​huden - hormonforstyrrelser i kroppen på grund af aldringsprocessen. Men dette problem er også bekymret for unge piger, og her spiller hovedrollen med pleje af dette følsomme område.

Alkohol deodoranter - På grund af tilstedeværelsen af ​​aggressive komponenter i deres sammensætning irriterer deodoranter huden i armhulerne hver dag. Foretrækker deodoranter for følsom hud uden alkohol.

Barbering - kassér barbermaskinen. Barbering forårsager irritation og mørkning af huden. Derfor er det bedre at voks hår. Hvis det er muligt, slippe af med håret for evigt, ty til hjælp fra skønhedssaloner.

Tøj fremstillet af syntetiske stoffer - Kassér syntetiske stoffer. Tøj fra disse stoffer er dårligt ventileret. Bedre slid og tøj fremstillet af naturlige stoffer. Og prøv at bære løst tøj for at sikre god ventilation af armhulen.

Prøv vores tip, og du vil helt sikkert kunne nyde alle nydelserne i sommeren uden at bekymre dig om dette almindelige problem.

Hvordan hvide mørkearmhulen hjemme?

Huden i armhulerne er meget delikat og er konstant udsat for forskellige negative faktorer, som følge heraf kan det mørkere. At hvide armhulerne er det nødvendigt at fastslå den nøjagtige årsag til udseendet af pigmentering og eliminere det. Ellers vil huden ikke vende tilbage til den normale skygge.

Lette armhulenes hud er nødvendig for en, der er mørk.

Hvorfor mørkere armhulenes hud?

For at forstå hvorfor huden i armhulerne mørkere, skal du først huske hvad der præcist giver huden deres farve. Hudtonen er direkte afhængig af niveauet af melanin, hvor syntesen af ​​celler kaldes melanocytter. De er placeret overalt, herunder i armhulerne.

Når arbejdet med melanocytter forstyrres, fører det til overdreven produktion af melanin, hvilket forårsager mørkningen af ​​armhulerne. Denne proces er en beskyttende reaktion af huden til de ændringer, der finder sted. Forskellige faktorer kan fremkalde sådanne lidelser i melanocyternes arbejde.

De mest almindelige er:

 1. Hyppig barbering. Moderne kvinder har ikke råd til tilstedeværelsen af ​​hår i armhulerne, da det i dag i samfundet ikke er æstetisk. For at fjerne dem bruger de oftest en barbermaskine, som hver gang fjerner et tyndt lag af det øvre epitel. Lær hvordan du barberer armhulerne korrekt i vores specielle artikel. Som følge heraf forstyrres metabolismen på det cellulære niveau, hvilket får armhulen til at mørkne.
 2. Brug stramt tøj. Mekanisk friktion kan også medføre forskellige forstyrrelser af hudcellerne. Derfor, når pigmentering opstår i armhulerne, skal der lægges særlig vægt på dit tøj. Det skal være frit og behageligt.
 3. Overvægt. Alle overvægtige mennesker har et sådant problem som overdreven svedtendens. Fugt er det mest gunstige miljø for udviklingen af ​​bakterier. Deres aktive reproduktion påvirker huden negativt og fremkalder forskellige ændringer i den, herunder pigmentering.
 4. Lidelser i det endokrine system. Endokrine organer producerer hormoner, der også påvirker funktionaliteten af ​​melanocytter. En mangel eller overskud af disse hormoner kan føre til en overdreven syntese af melanin i armhulen.
Overtrædelse af armhulepigmentering forårsager mørkdannelse.

Det faktum, at armene i armhulerne mørkere kan være en konsekvens af den negative virkning af flere faktorer på én gang, for eksempel øget svedtendens og hyppig epilering af dette område.

Hvis du vil gøre huden i armhulen hjemme, skal du først fjerne forekomsten af ​​sygdomme, der kan være den egentlige årsag til dette problem. Dette vil kræve en omfattende undersøgelse. I tilfælde af detektering af patologiske processer vil det være muligt at returnere armhulenes naturlige farve kun til huden, efter at have gennemgået et fuldt behandlingsforløb.

Skin lightening anbefalinger

Før vi taler om, hvordan man kan blege huden armhuler forskellige husholdningsartikler kosmetik, skal det siges om nogle af de regler, der skal følges i hele processen med lettelse armhuler.

 1. Vedligeholdelse af hygiejne er et must! Der er mange svedkirtler i armhulerne, som frigiver fugt og skaber en gunstig flora for bakterier. Glem ikke at den aktive aktivitet af disse mikroorganismer er hovedårsagen til mørkningen af ​​armhulerne.
 2. Afvisning af voksning og shugaring. Hyppig aflejring med voks eller sukkerpasta gør huden skadelig. Det kan også føre til udseende af pigmentering. Derfor, hvis der er et ønske om at lette armhulerne i hjemmet, bør du midlertidigt forlade depilation. Hvis dette ikke er muligt, er det nødvendigt at reducere antallet af sådanne procedurer flere gange i det mindste.
 3. Udskiftning af deodorant. I nogle tilfælde er det deodorant, der kan få armhulen til at mørkere. Et sådant fænomen kan præsenteres i form af en allergisk reaktion. Derfor skal du enten helt opgive brugen af ​​deodorant eller ændre den til en ny, helst med en antibakteriel virkning.
Hyppig barbering er skadelig for armhulenes hud. Hvem ville have troet?

Overholdelse af alle disse regler vil medvirke til at fremskynde processen med at lette underarmens hud i hjemmet.

Ikke-traditionelle afklaringsmetoder

For at lette armhulenes hjerter i hjemmet kan du bruge specielle kosmetiske cremer med hvidbearbejdning, som sælges i apoteker eller alternativ medicin. Nedenfor finder du ikke gode instruktioner, men vær venlig at ikke misbruge fanatikken. Hvis en metode ikke virker, skal du prøve den næste.

Blandt de sidstnævnte er de mest effektive:

 1. Hydrogenperoxid. At blege hud armhuler, er to opløsninger skal forberede: først - sæbe (1 kop vand, 20 g sæbe chips), den anden - fra 3% hydrogenperoxid (1 kop vand, 2 tbsp peroxid). Dernæst skal du tage en bomuldsstynge, først blød den i den første opløsning og derefter i den anden og behandle dem i armhulen. Efter 10-15 minutter skal de vaskes med varmt vand. Sådanne manipulationer kan gøres dagligt.
 2. Kefir. Det skal kun anvendes 2 gange om dagen på armhulen i 20-30 minutter. Hvis kefir ikke var til stede, kan du erstatte det med yoghurt eller creme fraiche.
For at gøre huden i armhulerne blanke, kan du bruge mejeriprodukter uden farvestoffer.
 1. Citron æterisk olie. Det i mængden af ​​2-3 dråber fortyndet i 1 spsk. kogt vand. I den tilberedte opløsning fugter man en bomuldsstynge og behandler de aksillære huler med den. Efter en halv time skal de skylles med varmt vand. Sådan hvidtning anbefales at gøre 1 gang om 2 dage.
 2. Gurkesaft. Den har en stærk hvidbearbejdningseffekt. For at blanke den mørke hud i armhulerne skal du tage ½ spsk. friskpresset citronsaft og bland det med 1 spsk. baby creme. Den forberedte masse skal påføres armhulenes hud og lade den stå i 20 minutter og derefter skylles med varmt vand. Proceduren skal udføres 1 gang om dagen.
 3. Agurk lotion. For at forberede det hjemme, skal du tage en lille agurk, rist den med skræl og hæld den med et glas medicinsk alkohol. Den forberedte sammensætning skal insistere 10-14 dage på et mørkt sted og derefter stamme. Det er meget nemt at bruge agurk lotion - du skal smøre armhulen om to gange om dagen med den.
 4. Citronsaft Samt agurk har en stærk whitening effekt, men kan forårsage peeling af huden, så det skal bruges omhyggeligt. For at bløde armhulenes hud er det nødvendigt at smøre dem dagligt med frisk citronsaft. Efter 15-20 minutter efter påføring skal armhulen vaskes med varmt vand. Effekten er mærkbar efter 1-2 uger med regelmæssig brug.
Citronsaft kan forårsage irritation og skrælning, så efter påføring af det skal du bruge fugtighedscreme
 1. Hvidt ler. Det sælges i et apotek i pulverform. Det fortyndes med kogt varmt vand, indtil der dannes en cremet masse. Kogt hvidt ler skal påføres armhulerne og vente, indtil det er helt tørt, og vask derefter det helt af. Anvend denne maske skal være daglig.

Video: 3 recepter til whitening mørk hud med armhuler

At hvide armhulenes hud med alle disse værktøjer er ret muligt i 2-3 uger. Men vi må sige, at hvis årsagen til deres mørkninger er sygdomme, vil pigmenteringen snart vende tilbage.

Måder at lyse armhulenes mørke hud

Armhulerne er et område af den menneskelige krop, der under visse omstændigheder er synlig for andre mennesker. Den ændrede hudfarve og pletter tiltrækker opmærksomhed. Problemet betragtes kun ud fra det moralske aspekts synspunkt, da dette fænomen ikke er smitsomt. Men de fleste mennesker vil slippe af med besværet og blanke deres hud. De enkleste metoder til afklaring er tilgængelige for enhver person og kan nemt realiseres derhjemme. For et vellykket resultat er det nødvendigt at identificere årsagen til armhindepigmentering, og vælg derefter den passende metode til lynnedslag.

Årsager til mørkningen af ​​huden i armhulen

 • Anvendelse af ukorrekt udvalgte deodoranter, antiperspiranter og andre personlig plejeprodukter.
 • Barbering og systematisk hårfjerning fra armhulerne med depilatory cream.
 • Iført stramt tøj fremstillet af syntetiske stoffer, hvilket bidrager til dårlig ventilation.
 • Forsinkelse af hygiejnebestemmelser. På grund af et sjældent badbesøg og ukorrekt hudpleje ophobes døde hudceller og afviser en ubehagelig lugt.
 • Et besøg i solariumet og et langt ophold i solen. Ujævn garvning danner mørke pletter på huden.
 • Regelmæssig rygning. Konstant og ukontrolleret brug af alkoholholdige drikkevarer.
 • Accept af hormonelle medikamenter.
 • Fysiologiske ændringer i kvindens krop under graviditeten.

Delvist forvrænget farve i armhulerne genkendes ikke som en uafhængig medicinsk diagnose, men dette symptom kan indikere sådanne sygdomme:

 • Diabetes mellitus.
 • En farlig grad af fedme.
 • Leversygdom.
 • Svampeinfektioner i huden.

Individuelle træk ved kroppen kan forårsage mørkede armhuler:

 • Øget svedtendens.
 • Hudreaktion på plejemidler, manifesteret i form af allergier. Ofte lider huden af ​​lotioner og cremer.
Korrekt pleje er nøglen til sunde armhuler.

Hvordan man smider sorte armhule hjemme

De fleste mørkhudede underarmslysopskrifter er baseret på brugen af ​​tilgængelige ingredienser.

Dark Spot kartofler

Frugter af kartofler har en stærk hvidbearbejdningskraft. Simpelthen ved metoden består i at tørre huden med et stykke skrællet kartoffel eller den friskpressede juice. For den ønskede succes er det nødvendigt at gentage proceduren 2-3 gange om dagen i løbet af ugen. Et vægtigt argument til fordel for denne metode er fraværet af irritation.

Hvordan man laver en effektiv blanding af mælk, hytteost og mel

Mælk har en afbalanceret vitaminfedt sammensætning, som har en positiv indflydelse på kroppens hud. Til gennemførelse af det planlagte behov skal 2 spiseskefulde mælk, 1 spsk mel, 1 dessertsked med hytteost. Det anbefales at vælge fødevarer med det højest mulige fedtindhold. Rør den resulterende masse til en tyk pasta, og anvend den til armhulen, lad i 15 minutter. Ved afslutningen af ​​proceduren skylles blandingen med varmt vand. Denne maske har en rensende virkning, exfolierer døde celler og markerer lys hudtonen markant. Gentag proceduren dagligt i en uge.

Sammensætning af mel, citronsaft og yoghurt

En anden indstilling hvidblegemaske indebærer blanding af flere komponenter. For at skabe blandingen bliver der brug for 1 spsk mel og et par dråber citronsaft. I slutningen af ​​madlavningsprocessen skal du tilføje naturlig yoghurt for at bringe tætheden til en tilstand af tæt vand. Dette værktøj skal anvendes til ren hud i armhulerne hver dag i to uger, så 3 gange om ugen. Ved korrekt overholdelse af instruktioner vil resultatet ikke vare lang tid.

Før du bruger citronprodukter, skal du sørge for at produktet passer dig, især hvis armhulenes hud er følsom. Forsmør kun et lille område af øm hud og se reaktionen.

Maske af rismel og æblecidereddike

Denne metode skal anvendes med ekstrem forsigtighed, vælg æble eddikesyre med en surhed på 5%. Det er nødvendigt at observere et forhold på 1: 1 og anvende masken i 15 minutter. Det unikke værktøj har en gavnlig virkning, ødelægger patogene bakterier og eliminerer den ubehagelige lugt af sved. Efter flere daglige procedurer opkøber huden en lys skygge, og mørke pletter forsvinder. Det anbefalede kursus er en uge med daglig brug.

Sådan lyse appelsinskal

Citrusfrugter hjælper med at klare mange sundhedsmæssige problemer. Så i spørgsmålet om lynnedslag er armhulenes hud ikke uden hjemrecept, der bruger duftende frugter. For at lave en maske tørret appelsinskal er det nødvendigt at male det til et pulver og blandes derefter med mælk, indtil der dannes en tyk pasta. Det anbefales at anvende produktet på armhulenes tørre hud og være særlig opmærksom på udtalt pletter. Efter 15 minutter skylles blandingen med koldt vand. Foruden lethedvirkning skrækker kompositionen døde celler og renser porerne. Påfør hver anden dag i en uge.

Citron Whitening

Berømmelsen af ​​lysende egenskaber af citronsaft er kendt for alle, opskriften virker særligt godt på armhulerne. Høj surhed af denne frugt giver dig mulighed for at klare de vanskeligste opgaver. For at lette hudens område skal du forsigtigt gnide den med et stykke frisk citron. Efter nogle minutter vaskes tørret juice forsigtigt fra huden. Efter påføring af denne metode anbefales det at straks anvende en fedtet fugtighedscreme på det berørte område, da citronen tørrer hudens overflade. For at opnå en positiv dynamik anbefales det at bruge produktet hver anden dag i en uge.

Agurkmaske til armhulerne

Typisk anvendes en blødgøringsmaske af agurk på ansigtet for at udjævne hudtonen og slippe af med alderspots. Denne effekt virker ligeledes på armhulerne. Maske af agurkmasse i kombination med et par dråber citronsaft påføres armhulenes område. Efter 30 minutter, fuldfør proceduren, gentag dagligt i en uge.

Hvordan slippe af med problemet med kokosolie

E-vitamin bidrager til aktiv regenerering af celler, så kokosolie bruges i kosmetologi til at lette hudtonen. For at opnå den ønskede effekt anbefales det at lægge nogle få dråber på armhulerne og gnide grundigt. Gentag proceduren skal være daglig indtil huden bliver lys.

Soda Skrabning

Dette produkt kan findes i køkkenet hos enhver husmor, og for at løse problemet med at lette armhulerne, kan det spille rollen som en rensende skrubbe. Døde hudceller fjernes perfekt ved sodavaskning i brusebadet. For at forberede sammensætningen vil have brug for en spiseskefuld sodavand, en teskefuld olivenolie og æggehvide. Påfør skrubningen for at tørre ren hud, massage forsigtigt i 2 minutter, vask derefter med vand. Gentagelsen af ​​proceduren afhænger af forsømmelsen af ​​sagen, men mindst tre sessioner anbefales.

Regelmæssig skrubning er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med mørke armhule.

Sandal til hvid hud

Du kan håndtere problemet gennem eksotiske planter. Sandeltræpulver, fortyndet med en lille mængde rosenvand, har en helbredende virkning på huden. Især klare øget sved, giver huden en behagelig aroma. Det anbefales at tørre den berørte hud med en vatpind, der er fugtet med en opløsning. Gentag flere gange om dagen indtil et tilfredsstillende resultat.

Underarm hud tilstand før procedurer og efter et kursus af citron lysing

Den menneskelige krop er udstyret med hud med varierende grad af følsomhed, afhængigt af placeringen. Underarmen hud falder ind i kategorien af ​​udbud zoner. Som følge af forkert pleje, aggressiv depilering og sundhedsproblemer dannes der mørke pletter på den. Lyst problemområdet i et trin er urealistisk, men der er flere dokumenterede metoder, der langsomt men sikkert vil føre til succes.

Mørke armhule

Mørkearmhuler - et problem med misfarvning af huden, hvilket gør det mørkere end normal tone. Ifølge Mayo Clinic kan dette problem spredes til kvinder og mænd i alle aldre, selvom latinamerikanske og afroamerikanske kvinder er mere tilbøjelige.

grunde

Dette problem har en indvirkning på selvtillid, om valg af tøj, der har til formål at skjule problemområder. De fleste mennesker forsøger at undgå badedragt samt mærkelig tøj.

barbering

Hvis en person har mørkt hår i armhulerne, så skal man forvente samme hudfarve efter barberingen. Dette skyldes udseendet af hårsækkenet, som er under overfladen af ​​huden, det vil sige undergrunds håret bliver mørkt. Sommetider kan kløe være til stede, hvis du ikke bruger en razor skarpe nok.

Det er værd at tænke på at plukke eller bruge voks til at fjerne hår. Disse to muligheder gør det resterende hår mindre synligt og forbedrer dermed armhulenes udseende.

Selv med voks eller tweaking kan nogle mikroskrabninger efterlade små sår, der bliver mørkere og dermed problemet vedvarer. Kan kræve permanent laser hårfjerning.

Før og efter laser hårfjerning

Akkumulering af døde hudceller

Akkumuleringen af ​​døde hudceller på mikroskopiske tuberkler kan også medføre, at den aksillære farve bliver mørkere. I dette tilfælde kan du prøve peeling midler, som er sammensat af mælkesyre.

Anvendelse af deodorant og antiperspirant

Nogle antiperspiranter eller deodoranter kan forårsage misfarvning af huden. Selv om dette er et sjældent fænomen, men nogle ingredienser kan forårsage mørkningen af ​​armhulerne. Du bør prøve at ændre din deodorant eller antiperspirant.

Sort acanthosis

Det er en medicinsk tilstand, der forårsager mørkdannelse af huden i armhulerne, såvel som i "lyske, nakke, albuer, knæ, led eller folder af hud, læber, håndflader og såler af fødderne" [healthline.com]. Huden vil have mørke pletter såvel som en tykk fløjlsagtig struktur.

Sort acantose påvirker mænd og kvinder, og er mere almindeligt hos mennesker med mørkere hud og fedme. Derudover var han forbundet med "insulinproduktion eller med glandulær lidelse" [thebeautybrains.com], det vil sige det påvirker mennesker med diabetes.

Mennesker med Addison's sygdom, hypofysevanskeligheder, hypothyroidisme eller dem, der er under behandling med væksthormon, bruger orale præventionsmidler eller kolesterolpræparater, der indeholder nikotinsyre [livestrong.com], er også modtagelige for dette problem. Du bør prøve lynnedslag - creme Retin A, salicylsyre, alfa-hydroxysyrer, 20% urea, glycolsyre eller mælkesyre.

hyperpigmentering

Hyperpigmentering kan også være ansvarlig for hudens mørke farve i armhulene, lårene, lysken og halsen. Dette sker, når huden producerer for meget melanin, selvom det sjældent rammer armhulerne. I dette tilfælde er forskellige blegemidler egnede, herunder cremer, der diskuteres nedenfor.

Bakterieinfektion

Erythrasma er en bakteriel infektion forårsaget af corynebacteriums (corynebacterium minutissimum), hvor der vises "rødbrune lidt skællede pletter med klare grænser, der kan kløe lidt. De danner i fugtige dele af kroppen, såsom lænden, armhulen og hudfoldene "[nlm.nih.gov]. Infektionen spredes "under varme forhold. Folk med overvægt eller diabetes er mere modtagelige "[nlm.nih.gov].

Erythromycin gel og antibakteriel sæbe hjælper med at håndtere dette problem. I ekstreme tilfælde kan medicin være påkrævet.

graviditet

Nogle kvinder lider under mørke armhule under graviditeten. Dette skyldes den store mængde hormonforandringer, der kan øge produktionen af ​​melanin. Østrogen øger produktionen af ​​melanocytter - melaninproducerende celler. Dette er et tilbagevendende problem, der forårsager ikke kun ujævnt hudtone, men også mørkning af armhulen, næsens og overlæbehuden. Misfarvning går normalt væk efter graviditet. Men nogle kvinder har mørke armhule og forbliver efter barnets fødsel.

Stramt tøj

Hvis armhulerne konstant er underlagt friktion, kan hyperkeratose eller fortykkelse af huden forekomme som et middel til at beskytte kroppen mod irritation, det vil sige inflammatorisk hyperpigmentering opstår. Lette, løstsiddende tøj bør bæres for at reducere kontakt og gnidning af stoffet med den aksillære hud.

For at undgå væksten af ​​bakterier bør syntetiske stoffer undgås, da de ikke absorberer sved. Armhulen bør holdes tør. Du kan prøve tretinoin lotion (Retin A cream) såvel som "orale medicin som isotretinoin og dermabrasion (kan bidrage til at reducere tykkelsen af ​​den berørte hud)" [health.howstuffworks.com].

Andre årsager til, at dine armhuler er mørke

 • Kløe kan optræde efter barbering, voksning eller træning af armhulerne. Hvis du ridser huden, vises der sår, der giver en mørk skygge.
 • Overvægt. Som allerede nævnt har folk med fedme eller overvægt en tendens til at lide af dette problem på grund af acanthosis, en bakteriel infektion eller endda hudirritation.
 • Svampeinfektioner. Især når mørkningen ledsages af en svag kløe.
 • Brug af visse lægemidler, herunder præventionsmidler, forårsager ændringer i hudfarve.
 • Overdreven eksponering for ultraviolet lys stimulerer melanocytceller til at producere melanin.
 • Traumer, ar.
 • Genetiske faktorer.

Blekning metoder

De fleste metoder kan også hjælpe med at håndtere hud i knæ, lyske, nakke, indre lår eller andre dele af kroppen. Disse værktøjer og metoder kan bruges af både kvinder og mænd.

Nedenfor vil blive overvejet forskellige måder at slippe af med dette problem: brugen af ​​cremer, naturlige eller hjemme retsmidler, samt andre tilgængelige behandlingsmuligheder.

Anvendelse af cremer

Whitening creme er af afgørende betydning for at opnå de ønskede resultater. Enhver god blegning creme bør ikke kun eliminere mørkningen, men også forhindre genopkomst ved at kontrollere produktionen af ​​melanin, det vil sige "hudpigment, der er baseret på virkningerne af enzymet tyrosinase, der katalyserer den kemiske produktion af melanin. Ved at reducere tyrosinaseaktivitet kan yderligere misfarvning forhindres "[dermadoctor.com].

Hvilke ingredienser skal være i fløden

For at finde ud af om en bestemt creme er effektiv, skal du kigge på dens aktive ingredienser. Nogle af dem, der skal være i sammensætningen, omfatter hydroquinon, steroider, retinol (Retin A), tretinoin (hjælper i afskalningsprocessen, fjerner det allerede dannede pigment i epidermis), hauronosid (forhindrer tyrosinase) og arbutin (hæmmer tyrosinaseaktivitet). Arbutin og gauronosid er to søsters hydroquinonmolekyler, der fungerer på en lignende måde.

For øjeblikket anerkender US Federal Food and Drug Administration kun hydroquinon som et "blegemiddel". Dette betyder, at mange af de andre ingredienser, der er inkluderet i de anvendte produkter, skal betegnes som lysemidler, blekemidler "[dermadoctor.com]. Andre ingredienser, der kan være nyttige, omfatter:

 • Alfa hydroxy syrer (især glycolsyre og mælkesyrer)
 • Travaza - forbedrer penetrationen af ​​ingredienser, der reducerer mængden af ​​melanin
 • Melatonin lette hårsækkene
 • Kojinsyre hæmmer tyrosinaseaktivitet, og "melanocytter taber desuden deres dendritter, hvilket reducerer disse cellers evne til at passere gennem et hvilket som helst resterende pigment på keratinocytter" [dermadoctor.com.]
 • Bearberry Extract - hæmmer tyrosinaseaktivitet
 • Azeleinsyre - virker kun på stærkt aktive melanocytter
 • Vitamin C - reducerer dannelsen af ​​melanin, og virker også som en antioxidant
 • Gluconsyre - som et chelateringsmiddel binder det til kobbermolekyler, der blev brugt til at aktivere enzymtyrosinasen
 • Licorice ekstrakt (lakrids) - har glabridin, som stopper aktiveringen af ​​tyrosinase
 • Beta-caroten - fundet i gulerodsolie og blokering af tyrosinase receptoren
 • Dithiaoctandiol - forhindrer aktiveringen af ​​tyrosin uden sukker, medens sukkermolekylet er nødvendigt for aktiveringen af ​​enzymtyrosinasen.

Når du bruger cremer til at blanke hud, skal du kun anvende dem på det mørkede område og stoppe med at bruge dem, når den ønskede effekt er opnået. De fleste cremer kræver længere brug, normalt op til 6 måneder for resultater.

Den mest effektive hvidtekrem

Før du vælger nogle af de bedste cremer til whitening armhulerne, bør du læse en masse anmeldelser og anmeldelser, studere ratings for at sikre, at de er effektive. Nogle af de bedste cremer omfatter:

 • Whitening Creme Belo
 • Dove True Tone (Brightening Cream)
 • Nivea whitening roller deodorant
 • Damme whitening armhule creme - de har en bred vifte af whitening produkter
 • Mayfair whitening creme
 • Yoko papaya creme
 • Plato's Corrector
 • Melarase AM og Melarase PM systemer
 • Pink private

De kan købes online eller på apotek.

Gør det selv fløde

For at forberede whitening creme alene, skal du finde komponenter, der har evne til at whiten, påvirker melanin eller reducerer dets dannelse. Hvis du bruger naturlige ingredienser, får du et naturligt blegemiddel.

Bemærk: Hydroquinon er forbundet med hudirritation, forøget mørkning på applikationsstedet, virkninger på fostervækst mv. Produkter, der indeholder det, er tilgængelige i Europa og Sydafrika. Dog anerkender US Federal Food and Drug Administration ikke dette produkt.

Før og efter hvidtekrem (i dette tilfælde kan mærket Gluta-C bestilles på ebay.com)

Hjem retsmidler

Bagepulver

Ofte omtalt som et af de mest populære retsmidler i kampen mod dette problem. Fungerer som en skrubbe for at exfoliere eventuelle døde hudceller. Soda kan bruges alene eller med andre produkter, såsom rosenvand.

Det er nødvendigt at blande det med vand til en tyk pasta, anvende den på et mørkt område og anvende det som en skrubbe. Derefter vaskes alt væk fra. Proceduren udføres flere gange om ugen.

Citronsyre

Et andet godt hjem middel til at prøve er citron. Dette hjemmemedicin virker ikke kun som en hvidtekomponent, men også som et antiseptisk og antibakterielt produkt. Efter brug anbefales det at anvende en fugtighedscreme, da det kan tørre huden.

Gnide armhulen med et stykke citron i et par minutter. Vent ca. 10 minutter før skylning. Det whitens og fjerner døde hudceller. For de bedste resultater kan du drysse sukker på et stykke citron. Anvend to til tre gange om ugen.

Du kan også anvende en blanding af gurkemeje, naturlig yoghurt og citronsaft og lade i 10 minutter (3 gange om ugen).

kartofler

Fungerer godt som et naturligt hvidt middel med minimal hudirritation. Du skal sætte et stykke eller saft af friske kartofler på problemområdet. Efter 20 minutter skylles med varmt vand. Gør det to gange om dagen.

gurkemeje

Effektiv mod hudirritation, pletter og pigmentering på grund af dets antiinflammatoriske egenskaber [doctorasky.com]. Du skal blande ris og gurkemeje pulver i lige store mængder, tilsæt tomatjuice og mælk for at lave en pasta. Påfør den og lad den stå i 30-60 minutter, skyll derefter med varmt vand. Gentag to gange om ugen.

agurk

Agurk har naturlige hvidtekalkningsegenskaber. Det er nødvendigt at sætte et stykke eller bruge sin saft. Det går godt med citron og gurkemeje.

Appelsinskal

Exfolierer og lyser huden. Tørret, appelsinskal blandet med rosenvand og mælk, der danner en tyk pasta, der gnides med armhuler. Skyl efter ca. 15 minutter med koldt vand, gentag 2-3 gange om ugen.

mælk

1 spiseskefulde mælk + 1 spsk mel + 1 spsk yoghurt. Påfør pastaen til armhulerne og lad den være der i 15 minutter, før du skylder med koldt vand.

eddike

Dræber bakterier og lyser huden. Du skal blande det med rismel for at danne en tyk pasta. Påfør det på armhulerne lige efter et varmt brusebad, lad det tørre og skyll derefter med varmt vand. Gør denne procedure flere gange om ugen.

sandeltræ

Hjælper med at binde armhulen og fjerner lugt. Det er nødvendigt at blande 2 spsk sandeltræpulver med rosenvand til et tykt pulver, anvende mørk hud, lad det tørre og skyll med koldt vand. Gentag dagligt for hurtige resultater (inden for få dage).

Kikærter almindelig

Bland kikærmel med citronsaft og yoghurt eller gurkemeje pulver. Placer produktet i armhuleområdet i 30 minutter før skylning. Gentag dagligt i to uger.

Andre hjem retsmidler

Du kan også bruge pimpsten (sten til at fjerne døde hudceller), massage med kokosolie (indeholder E-vitamin, der kan lysere huden), olivenolie (antioxidant), E-vitaminolie, safran, æbleskaleskrubbe, et stykke kalk og n.

Den hurtigste hjemmehjælp

De fleste hjemmemekanismer, der slår huden, giver ikke øjeblikkelige og hurtige resultater. Men de, der exfolierer død hud, kan handle hurtigere.

Whitening eller blegning procedurer

Laserbehandling

Laserbehandling er ikke kun beregnet til at slippe af med rynker, akne arr, fjernelse af tatoveringer, alder, fødselsmærker, fregner, hårfjerning, hudskader osv., Men kan også rettes mod hvidt hudområder, herunder herunder armhuler. Dette er en af ​​de hurtigste og mest effektive aksillære hvidtning metoder.

En laserprocedure til lette hud "virker ved at rette koncentrerede stråler af lysenergi til mørke pletter for at fjerne hudlagene" [illuminatural6i.com]. Der findes forskellige lasermetoder til blegning, der kan gøre huden i armhulen mere lette og glattere. Nogle af de almindelige typer af lasere omfatter erbium laser, pulserende farvestråler eller PD, Nd: Yag og intens pulserende lys eller IP.

En af de vigtigste fordele ved laser terapi til mørke underarms er at give hurtigere resultater, det vil sige øjeblikkelig helbredelse af axillen og forbedre hudtilstanden. Nogle bivirkninger kan forekomme, såsom hævelse, kløe, ardannelse, blå mærker, ændringer i hudtekstur, brændende fornemmelse og andre.

Pris til armhuler laserblegning?

Laserbehandlinger til hudblegning er dyre. Det bør forventes at bruge fra 70 dollars til whitening armhulerne til sessionen. For at opnå fremragende resultater kræves op til 5 blegningssessioner.

Kemisk skræl

En alternativ behandling af dette problem er kemisk peeling. Til dette formål bruges en "sur opløsning til at fjerne skadede ydre lag af huden" [docshop.com]. Typisk anvendes alfa hydroxysyrer (AHA), phenol, retinsyre, beta-hydroxysyrer (BHA) eller trichloreddikesyre (TCA) til at exfoliere døde celler og de ydre lag af huden. Efter proceduren bliver huden glattere. Kemiske peeling er i stand til at fjerne enhver hudpigmentering.

Der er mulighed for dyb kemisk peeling, hvor genopretningstiden er længere (flere måneder). Stærkere kemikalier, såsom phenol, der faktisk blødgør armhulenes hud, bruges til at føre det. Den er ideel til meget mørke armhule, såvel som at bekæmpe rynker, precancerøse tumorer, alder og pigmentpletter. Nogle af de bedste kemiske peels omfatter:

 • Diamond Infusion Peeling Forever Flawless
 • Brightener 70% AHA Vitamin C
 • Uendelig Skin Professional Chemical Peel
 • 25% Chemical TCA Peeling til hjemmebrug
 • Agera rx peels
 • Chiralt skrælning CosMedix
 • Jessners sure peeling (salicylsyre, mælkesyre og resorcinol)
 • ZO skaler til dybdekontrol.

Andre - Green Peel, Innovation Concept Peel, Jan Marini Peels, Obagi Blue Peel, Compositum Peels, LA Peeling, Neostrata Peels, Mene Moy Peels og mange andre.

microdermabrasion

Dette er en ikke-kemisk slibeteknik til behandling af mørke områder af huden, der eliminerer eventuelle defekter, det vil sige, at denne procedure er designet til "vanskelige problemer på armhulene, arme, bryst, ryg og ben, såsom pletter, ar og ar efter kyllingepok" [bioskin.sg ]. Microdermabrasion fjerner død hud, forynder og forbedrer også tekstur.

Inden du vælger nogen af ​​ovenstående procedurer, skal du få så mange oplysninger som muligt, herunder hvordan de virker, forventede resultater, hvor meget effektivitet, eventuelle risici, forholdsregler og omkostninger.

Andre procedurer for hvide armpits

Botox behandlinger - reducere svedtendens og lugt. Overdreven sved kan mørke armhulen.

deodorant

Der er nogle deodoranter, der kan hjælpe med at bekæmpe dette problem. Nogle af de bedste deodoranter til belysning omfatter:

 • Dove Whitening Deodorant
 • Rexona Skin Light Underarm deodorant
 • Nivea Extra Whitening.

Hvordan hurtigt slippe af med mørkningen i armhulerne

Hvis du har brug for at klare problemet hurtigt, skal du straks for eksempel i en uge overveje forskellige salonprocedurer, da de giver hurtigere resultater. Virkningen af ​​brugen af ​​hjemmemekanismer kommer meget langsommere. Men nogle af dem kan arbejde om en uge eller to.

Bedste middel

Hvilken måde at bruge afhænger af årsagen til mørkningen af ​​huden, hvor hurtigt resultatet er nødvendigt på bekostning og sikkerhed. Salonprocedurer, såsom laser, kan give hurtige resultater, men de er ret dyre, nogle cremer kan give gode resultater, men lynet tager mere tid, mens hjemmehjælpemidler er ideelle til lette tilfælde.

Forebyggelse tips

Forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Tips til forebyggelse:

 • Brug en underarm skrubbe mindst en eller to gange om ugen.
 • Regelmæssig motion og sund ernæring for at kontrollere diabetes
 • Absorberende naturlige fiberbeklædning
 • Sund mad med færre søde, stivelsesholdige, stegte fødevarer, der øger ophobningen af ​​toksiner i kroppen
 • Undgå hårfjerning cremer
 • Dagligt bad.

Hvordan slippe af med mørke armhuler

Udseendet af mørke pletter i armhulerne er et almindeligt problem hos mange kvinder, men det findes også hos mænd.

Sorte pletter forårsager ubehag og tillader ikke fri at bære tøj med korte ærmer eller uden dem.

Her er det nødvendigt at tænke ikke kun på, hvordan man kan slippe af med sort, men også for at finde ud af, hvorfor der er mørk hud under armene.

Nedenfor vil du lære at slippe af med sort under armene.

Vigtigt at vide! Vores læsere behandler hyperhidrose med metoden fra professor Rykova SV, som Ruslands hovedlæge fortalte. Læs mere

Årsager til mørkningen

For at finde ud af, hvordan man kan slippe af med mørkningen i den aksillære zone, skal man finde årsagerne til sorte pletter.

Nogle af årsagerne til mørkningen hos kvinder er absolut frygtløse og hurtigt fjernet. Men der er tidspunkter, hvor sorte armhule angiver en alvorlig sygdom.

Hyppige årsager til mørkningen af ​​huden er hormonforstyrrelser i kroppen og aldring.

Det er nødvendigt at overholde hygiejne. Mørk hud kan indikere forurening af epidermis.

Årsager til mørke pletter i armhulerne:

 • På grund af hyppig barbering fremkommer irritation, hår vokser, og overfladen bliver grov;
 • depilatory geler indeholdende kemikalier, der bidrager til udseendet af mørke pletter under armene;
 • overdreven sved er en anden grund til, at huden bliver mørk;
 • sorte armhule er ofte forårsaget på grund af brugen af ​​deodoranter på alkohol;
 • Døde celler kan forbedre den brune eller sorte farvetone;
 • hyperpigmentering og hyperkeratose er den mest almindelige årsag til at mørke under armene, sådan en tilstand rammer mennesker med diabetes og fedme.
 • mørke pletter vises i rygere, kaldet melanose;
 • mørkningen af ​​den hule zone er en manifestation af de første symptomer på Addison's sygdom.

Nogle flere grunde til at armhulerne bliver svarte:

 • Nedfaldet af epidermis svampe. Den mørke plet under armhulen er dækket af en hvid film, der danner små vandige knuder, der, når de åbnes, forårsager ubehagelige fornemmelser.
 • Erythrasma er en læsion af epidermis med corynebakterier. Steder er malet i hvide og røde eller sorte nuancer, skællende.

Hvordan man lettere

Det er muligt at slippe af med sorte pletter under armene på forskellige måder. Hvis mørke pletter skyldes en sygdom, skal du først behandle det, og derefter opretholde armhulenes farve med den rigtige pleje.

For at lette huden i armhulerne, anbefaler lægerne at lægge stor vægt på hygiejnen.

Denne procedure kan bestå af følgende handlinger:

Hyperhidrose kan slippe af med hjemme! Bare 1 gang om dagen er nødvendig.

 • Skyll hulrummet grundigt, skyll det. Til rengøring må kun flydende produkter anvendes til pigmenteret hud.
 • Tør området med en serviet. Det er vigtigt, at armhulerne altid er tørre, da det er våd hud, der forårsager en stigning i antallet af bakterier og andre lidelser.
 • Påfør en deodorant (alkoholfri) i et tyndt lag på et tørt aksillært fossa.

Udførelse af denne procedure mindst to gange om dagen hjælper med at holde armhulerne i god stand.

En anden måde at lette armhulerne på er at fjerne håret permanent. Denne metode er velegnet til dem, der har mørkt hår. Mørke hoveder giver epidermierne en mørk skygge, hvilket gør den aksillære fossa uinteressant.

For at fjerne hår permanent kan du ty til:

Fjernelse af håret en gang for alle, du lyser området under armene.

Sådan fjerner du sorte fra armhulen ved hjælp af kosmetiske produkter.

Du spekulerede sikkert på: hvordan man lette musen ved hjælp af kosmetiske produkter?

Svaret er: Det mest effektive middel er dem, der indeholder ingredienser som:

Vores abonnenter bruger Hydronex, når de sveder, det regulerer svedkirtlerne for evigt, du kan kun købe på den officielle hjemmeside

 • hydroxysyrer;
 • hydroquinon;
 • kojinsyre;
 • ascorbinsyre;
 • arbutin.

Den aksillære zone har en meget delikat hud, så produkter med hvidbearbejdning skal vælges meget omhyggeligt. Køb ikke penge med meget aggressive komponenter. Det er muligt at fjerne sorte pletter ved hjælp af kosmetiske produkter, som omfatter:

 • alfahydroxid (frugt) syrer;
 • agurkekstrakt
 • bjørnebærekstrakt.

Sikkert står over for problemet med voldsomme sved og mørkning af armhulerne, spekulerede du på: hvordan man fjerner hvide pletter fra sved på mørke og lette tøj? Nedenfor er måder at rengøre tøj af svedspor:

 • Bordsalt og ammoniak er velegnet til bomuld og linnedprodukter. I et glas varmt vand skal du tilføje 1 h / l salt og ammoniak, anvende opløsningen på pletterne og vent i 15 minutter. Så skal produktet vaskes.
 • Tøjvask er egnet til uldprodukter. Såpen skal skummet i et bassin med varmt vand og sætte ting der i en halv time, og vask derefter den.

Hjem retsmidler

At slippe af med sorte pletter ved hjælp af folkeopskrifter er ægte. Du vil helt sikkert være sikker på deres sikkerhed, fordi alle komponenterne er til stede hver dag i dit køkken:

 • Skrub af bagepulver. Soda skal blandes med en lille mængde vand til en pasta. Uden presning, gnid blandingen i armhulerne i 1-2 minutter, skyll derefter med vand.
 • Citronsaft er en naturlig blegemiddel. Mørk hud i armhulen skal tørres med et stykke citron, efterlade i 5 minutter og skylles med vand.
 • Frisk agurk juice. Agurk har i sig selv blegende egenskaber. Juice fra agurk, eller afskær det stykke, du har brug for til at behandle armhulerne. Proceduren kan udføres dagligt for at opnå det ønskede resultat.
 • Tør huden med acetylsalicylsyre. Proceduren udføres om morgenen og aftenen.
 • Kartofler og persille (jordet i gruel) påføres på huden i armhulen i 10-20 minutter.
 • Scrub af aktivt kul og honning til armhulen. For at få en skrubbe skal du blande 1 h / l honning med 2 knuste kultabletter. Inden for 2 minutter gnides blandingen let i huden og vaskes derefter af.
 • 3% hydrogenperoxidopløsning. Tør rent hud dagligt og skyll ikke. Hydrogenperoxid lyser godt og dræber også skadelige mikroorganismer.

Hvordan fjerner du mørke pletter i mus med tandpasta? I første omgang kan det virke latterligt, men almindelig tandpasta med hvidt effekt er brugt til at lette mørke pletter. Tandpasta har følgende virkning på armhulen:

 • eliminerer bakterier og bakterier;
 • fjerner lugt;
 • lyser armhulen.

Vi behandler grundårsagen

Mange kvinder, der lider af mørkningen af ​​huden i området under musklerne, undrer sig over, hvordan man lettere området og hvordan man kan slippe af med denne ubehagelige sygdom. Problemet kan skyldes både forkert pleje og sygdommens tilstedeværelse. I det første tilfælde er det nødvendigt:

 • begynder at rengøre området af armhulerne ordentligt (ved hjælp af flydende midler, scrubs);
 • finde den mest hensigtsmæssige måde at fjerne hår på;
 • at vælge et kosmetisk produkt til behandling med en overvejelse af plantekomponenter eller ved hjælp af traditionelle opskrifter.

Hvis du har mistanke om, at mørkningen under den muskuløse fossa skyldes en form for sygdom, skal du kontakte en hudlæge for at finde årsagen og bestå alle de nødvendige tests. Efter at have gennemført det foreskrevne behandlingsforløb, forsvinder de mørke pletter i armhulen.

Vores læsere anbefaler!

Først og fremmest fra sved og udadgående ubehagelig lugt skal du gennemgå et simpelt hjemmepleje. Læs mere

Hvordan man hurtigt blødgør armhulenes hud

Sandsynligvis har mange piger bemærket, at armhulenes hud regelmæssigt bliver mørkere. Denne proces er forårsaget af visse faktorer. At have et sådant problem, nægter repræsentanter for det retfærdige køn sig ofte at bære ærmeløse tøj, og også på grund af dette kompleks besøger man ikke stranden.

Der er mange tilgængelige måder at hvide armhulen på, men du bør først vide årsagerne til forandringen i sin farve.

Hvorfor vises mørke pletter?

Der er mange grunde til, at der er mørke pletter under armhulerne. Oftest er dette fænomen forårsaget af aldersrelaterede eller postpartum hormonelle ændringer.

Desuden kan denne kosmetiske fejl forekomme af følgende årsager:

 • irritation af huden forårsaget af barbering eller udtørring
 • gnide tøj;
 • eksponering for deodoranter
 • hudreaktion på syntetisk væv;
 • ukorrekt pleje
 • brugen af ​​cremer indeholdende mange kemikalier.

Ofte kan mørkningen af ​​armhulen forekomme under påvirkning af flere faktorer samtidigt.

Hvordan man plejer armhuler

For at du ikke behøver at finde en løsning på, hvordan du hurtigt blider din armhuler, skal du hele tiden pleje dem. Først og fremmest har vores hud regelmæssig peeling, og armhulen er ingen undtagelse. Sådan pleje er nødvendig af den grund, at akkumuleringen af ​​døde celler kan forårsage mørke pletter.

Hvis du bruger nogle plejeprodukter, såsom sæbe, gel, deodorant, oplever du ubehag, erstatter dem med en anden makeup.

Ejere af følsom hud er bedre til ikke at bære syntetiske genstande, og erstatte dem med tøj fremstillet af naturlige stoffer. Det er også ønskeligt at opgive sokker trange ting, fordi de kan forårsage irritation af huden. Hyppig eller ukorrekt barbering kan forårsage, at mørke pletter vises i armhulen.

Prøv i så fald at erstatte denne procedure med voks eller sukkeraflejring. Således kan du ikke kun slippe af med overskydende hår, men også blegge huden, fordi voks og sukkerpasta fjerner døde hudceller.

Pigmentering forårsaget af ændringer i hormonniveauer hos gravide, vil efterhånden passere efter fødslen. Men hvis hyperpigmentering forekommer på baggrund af hormonel ubalancefejl, er der behov for specialisthøring.

Simple underarmblegning metoder

For at hvide armhulerne i hjemmet, kan du bruge speciel kosmetik. Men meget mere fordel vil være fra populære metoder til løsning af dette problem. Du kan slippe af med en kosmetisk defekt ved hjælp af citronsaft, hvidt ler, agurkekstrakt, hydrogenperoxid, kartofler, mælk eller kogepulver.

Citronsaft

Hvis du ikke ved, hvordan du blegger gule pletter med armhulerne, vil denne enkle metode hjælpe dig. Skær et tyk stykke citron og gnid det til underarmområdet. Citronsaft fjerner døde celler og slår mørke pletter. Sug citronsaft på huden i et par minutter, vask det af med varmt vand og påfør en fugtighedscreme.

På grund af citronens egenskab for at tørre ud i huden, er det bedre at tilføje lidt gurkemeje, honning eller yoghurt før dannelsen af ​​en tyk vandpølse. Påfør det tilberedte produkt på huden, blød i 10 minutter og skyll.

Hvidt ler

Hvis du bruger hvid ler til at bløde armhulen, skal du vide, at du skal udføre proceduren mindst 3 gange om ugen for at få den forventede virkning. Hvidt ler er tilstrækkeligt til at fortyndes med vand til konsistensen af ​​tyk fløde og bruges som en maske.

Mere udbytte af kaolin vil være, hvis du tilføjer agurk eller citronsaft til denne komponent, som også er udstyret med en højblegningseffekt. Hvid ler er også godt kombineret med persillejuice, mælk eller kefir, som du hurtigt og permanent kan fjerne mørke pletter på huden.

Hydrogenperoxid

Det er kendt, at hydrogenperoxid ofte blev brugt i fortiden til at lette håret, med dette værktøj kan du også fjerne mørke pletter med armhuler.

Ved fremgangsmåden blandes peroxidet med vand i samme mængde, så sug en bomuldsstuds i opløsningen og gnid huden i 30 minutter. Skyl huden med vand, anvend baby creme. Udfør proceduren 2 gange om ugen, så vil du glemme de mørke armhuler.

agurk

Huden i armhulerne kan rengøres med et stykke frisk agurk eller agurkekstrakt, som sælges i apoteker eller kosmetiske butikker. For forbedret virkning af blegemiddel, kan du tilføje et par dråber citronsaft eller persille.

Piger, der er interesserede i at hvide armhulerne alene uden hjælp af kosmetologer, finder mange andre tilgængelige opskrifter. Så har hvidtningseffekten en kartoffelsaft. Til proceduren skal du tage en kartoffel, gnide den på en rist, bruge gruel til kompresser og saft til at tørre huden.

Fra sandeltræolie og rosenvand kan tilberedes whitening salve. Tag 2 teskefulde rosenvand og 4 skjeer olie, gælder for armhulenes område, efter 20 minutter skylles der med varmt vand. Eliminer denne kosmetiske defekt og brug af sodavand, brug den som en skrubbe.

Nogle piger til hudpleje med armhuler får blegemidler. Hvis du også foretrækker denne metode til fjernelse af mørke pletter, køb produkter, der indeholder komponenter som alfa arbutin og kojinsyre.

Disse stoffer har en højblegningseffekt, mens de er absolut uskadelige.

Ved at følge disse enkle retningslinjer kan du hurtigt slippe af med mørkningen af ​​huden i armhulerne, og du får igen mulighed for at bære åbne tøj.

Alt om øjenbrynskorrektion

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?