Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Pigmenterede pletter på de intime områder må ikke have et æstetisk udseende og skabe effekten af ​​"snavset hud", men dette problem løses nu let ved hjælp af proceduren "blegende intime zoner". Hvad er intimt hvidtning? Dette er et kompleks af procedurer, som vil føre til en betydelig lette hudfarve i anus, labia, brystvorter, skrotum, mave og i det aksillære område.

Ikke at dette spørgsmål kan virke sjovt, kun for personer, der ikke har stødt på dette problem. Og intim hud har en ubehagelig egenskab at mørke. Her har jeg det mørkere, og jeg vil gerne fjerne denne problemer. Jeg læste mange anmeldelser om, hvordan man blækker en intim zone derhjemme, men jeg kunne ikke finde et bedre middel. Kan nogen komme på tværs af dette problem?

En kvinde som skønhedskilde skal være smuk på alle sider, så selv de steder, der ikke er synlige for alle, skal se perfekt ud. Mange kvinder står over for problemet med mørkningen af ​​huden på intime steder, dette kan skyldes forskellige grunde, men i hvert fald er der intet behageligt her. For at løse dette problem opfandt mange måder, men ikke alle af dem er lige så sikre som effektive.

Så hvad er de "indbindende intime zoner"? Dette er en simpel proces til at lette hudens farve omkring det ønskede område, som følge af proceduren har det delikate område en lysere og mere ensartet farve, velplejet udseende.

Hvorfor i det intime område er huden mørkere

I skridtområdet er hudfarven mørkere, og der er en forklaring:

 • forbedret pigmentering beskytter mod overdreven friktion og selvinfektion;
 • kvindelige hormonelle ændringer i kroppen;
 • Resultatet af overskydende vægt - gnider huden på det indre lår
 • skader på undertøjsartikler
 • hud funktioner;
 • aldersændringer.

Hvad er årsagen til mørkningen af ​​huden på intime steder?

Whitening intime zone derhjemme

Før du begynder hudblegning på intime steder, skal du kontakte en hudlæge. Han vil ordinere en analyse af svampen, forstå grundigt problemet, og først når alle sygdomme fjernes, og spørgsmålet forbliver kun i ønsket - kan du begynde at blegge.

Blandt blegemidlerne til hud på intime steder er der potente, men med uønskede bivirkninger (mulig allergisk reaktion, dermatitis eller pigmenteringsforstyrrelser) og sikrere, milde, men ikke så hurtige og udtalte resultater. All hyperpigmentering, uanset deres type, repræsenterer en stigning i produktionen af ​​melaninpigment på huden på intime steder. Derfor er en forudsætning for alle hvidtningsprocedurer pålidelig beskyttelse mod UV-stråler. Ultraviolette stråler fra spektra A og B øger signifikant syntesen af ​​melanin, og for at forhindre udseende og vækst af pigmentpletter på baggrund af blegning er det nødvendigt med daglig brug af solcreme med et bredt spektrum af handling (solbeskyttelsesfaktor (SPF) på mindst 25). Det skal huskes, at maksimal beskyttelse kun kan opnås ved brug af specielle cremer, mens makeupprodukter, der indeholder fotofilter, ikke er tilstrækkeligt effektive.

Whitening hud procedurer i intime steder omfatter to hovedelementer - exfoliating stratum corneum og reducere produktionen af ​​melanin pigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl. Valget af peeling afhænger af typen og sværhedsgraden af ​​hyperpigmentering. Tidligere blev 20% salicylalkohol, kviksølvsalve og phenol anvendt til dette formål. I dag er a-hydroxysyrer (AHA), såsom glycolsyre, mælkesyre, citronsyrer og andre, oftest injiceret i sammensætningen af ​​kosmetiske midler til at exfoliere huden.

Hvid hud på intime steder med folkemæssige midler hjemme

Mange planter har blegningsegenskaber. Bearberry indeholder arbutin, lave koncentrationer af hydroquinon og organiske syrer, hvilket forklarer dets hvidtningseffekt. Yarrow er rig på flavonoider, der danner forbindelser, der er toksiske for celler og producerer melanin, melanocytter. Licorice har organiske og phenoliske syrer, der fremmer hudblegning. Citron og agurk - organiske syrer og ascorbinsyre og persille - også æteriske olier, som også hjælper med at gøre huden blød i det intime område.

Opskrift for blegning intim zone nummer 1.
Bland frisk persillejuice med creme eller kefir og tilsæt lidt citronsaft. Anvend på spændende steder (armhule, skridt, bikini område) i 5-10 minutter, vask af. Ikke mere end 5 gange om dagen. Blekning kursus 2-4 dage.

Agurk masker til den intime zone. Masken af ​​disse grøntsager er meget populær, ikke kun for at lette huden på intime steder. For at forberede masken skal du gnide en frisk agurk på en fin rist og blandes med en spiseskefuld nærende creme til tør hudtype. Derefter våd vi gasbind servietter i den resulterende sammensætning og pålægger problemområdet.

Metode til at blegge huden på intime steder med hvid ler. For at hvidte huden lidt i det intime område, er 1 spiseskefuld hvid ler udtyndet med agurkesaft, eller juice presset fra persilleblade til dannelse af en tykk masse. Du kan også bruge jordbær eller jordbærjuice. Tilsæt et par dråber citronsaft til blandingen, applicér på huden i det intime område, og lad det stå i 10 minutter, skyll derefter med køligt vand.

En velkendt, effektiv metode til hudblegning i det intime område er smøringen af ​​det indre lår med en kaffekurbe med tilsætning af citronsaft. Du kan smøre området mellem benene med et stykke citron.

Bemærkelsesværdige midler til traditionel medicin til hudblegning på intime steder omfatter grapefrugtsaft, agurkesaft, birk, granatæble.

Folkesager kan ikke virke med det samme. Det er nødvendigt at bruge dem regelmæssigt, og resultatet vises i 1-2 måneder. Efter smøring er det nødvendigt at anvende en nærende creme.

Alt du tøvede med at spørge om blegning af anus og andre intime steder

Blegning af intime steder: Hvem har brug for det?

Tvetydig mode

Japan er den ubestridte leder i altens blegning. I Rising Suns land er lys hud meget værdsat: det vidner om god smag, sundhed og ordentlig pleje for dig selv.

I de europæiske åbne rum er det altid blevet troet, at den mørke farve af intime steder er naturlig og derfor stor. Dog har film til voksne bidraget. I dem kan vi observere forbedret i alle henseender vaginer, anuser og andre steder, "opgraderingen" heraf i mange sprængte komplekser og tvunget os til at søge information om blegning af anus og andre intime steder, anmeldelser af proceduren og dens virkning. Og sådanne "modificerede" ideer om skønheden i kroppen fremkaldte fremkomsten af ​​nye erotiske canons fashion.

I USA bliver blekning af intime områder, især anus, nu mere og mere populært. Courtney Cox (Monica fra tv-serien "Venner") tog engang til at lette analzonen. Det autoritative blad Marie Claire brugte engang flere sider på dette sarte emne.

Hvad angår indenlandske stjerner, er der i forbindelse med analblegning sædvanligvis nævnt Valery Leontyevs navn, efterfulgt af andre kendte personligheder, repræsentanter for den "gyldne ungdom", til kabinetter af specialister (hovedsagelig udenlandske).

Intim whitening er en grund til at vende.

Det antages, at afklaringen af ​​intime steder er særlig populær hos homoseksuelle mænd - af indlysende årsager. Men ifølge eksperter, ikke kun dem, for hvem udsigten "fra bagsiden" har en særlig betydning, gør det muligt. Af forskellige årsager er huden nær anus, lyske, labia osv. kan være meget mørkere end resten af ​​kroppen (den naturlige farveændring som følge af blodhastighed på grund af spænding vil blive efterladt parenteserne).

Mennesker med skøn hud har normalt dette problem, men det er ikke altid tilfældet. For mørk region i kønslæber og anus - dette er normalt et arveligt tegn. Farveændringen forekommer hos kvinder og mænd i alle aldre, og skyldes overdreven ophobning af melanin. Hyppige besøg på solarium bidrager også til dette. I overgangsalderen forekommer nogle kvinder i vulva pletter, markant mere intens farvning af kønsområdet.

Uanset årsagerne og deres objektivitet er mange mennesker flov over for "farverne" af deres intime steder. Ofte bliver det grunden til komplekser, manglende evne til at føle sig fri og komfortabel i intime situationer.

Tættere på kroppen: hvordan er blegningen af ​​intime steder

Fremgangsmåden er meget enkel og indebærer brug af en speciel lysende salve i flere dage. Til labia kan du købe et specielt pulver - forresten kan mænd også bruge det. Whitning af brystvorterne kræver mere teknisk udvikling: metoden ligner tatoveringsteknikken. Lysmaling påføres brystvorterne (især på deres konturer). Der er også potente hvidblegekrem, men deres priser er ret høje.

Lad os dvæle mere detaljeret om en sådan procedure som blegning af anus. Alle ved, at huden i analområdet er mørkere end i andre dele af kroppen. Hvis denne omstændighed er af stor bekymring for nogen, kan du ty til proceduren for analblegning. Efter at have truffet en beslutning, skal du først gå til en hudlæge. Han vil give de nødvendige råd, informere om de eksisterende muligheder på dette område og afgøre, om nogle sygdomme er årsagen til den mørkere hud omkring anusen (nogle gange sker det).

Anusblegning: Creme som det vigtigste middel

Hvad er de hemmelige lyncremer

For at nå dette mål anvendes to grupper af produkter: konventionelle hudblegemidler (for eksempel til ansigtet) eller cremer, der er specielt designet til at lette sådanne sarte områder.

Opgaven med denne creme er at undertrykke produktionen af ​​melanin. De fleste produkter indeholder komponenter som hydroquinon eller kojinsyre. Det skal bemærkes, at de nyder et ikke for godt omdømme i den medicinske verden og er genstand for alvorlige tvister. Således kan hydroquinon påført huden forårsage ubehagelige bivirkninger, såsom kløe og irritation. Hertil kommer, at hydroquinon i mange kilder kaldes kræftfremkaldende. Kojinsyre kan også forårsage hudirritation.

I forskellige lande tages der hensyn til denne omstændighed. For eksempel i Tyskland på produktemballagen skal det klart fremgå, at produktet indeholder hydroquinon. Mange hudblegemidler fra USA indeholder dette stof i en koncentration på 4%, men i Europa, især i Polen, kan hydroquinon anvendes i kosmetik i meget små koncentrationer - maksimalt 0,3 procent. Men brugen af ​​kojinsyre i kosmetik er generelt forbudt, for eksempel i Schweiz.

Brugen af ​​cremer til analblegning: tips

 • Hvidning af anus med en creme kan overlades til en specialist i skønhedssalen - selvfølgelig, hvis han tilbyder denne type procedure (det er endnu ikke blevet en rang og en fil). Derudover kan du om nødvendigt bruge cremen til at hvidte anus derhjemme, selv om prisen gør denne begivenhed til en dyr fornøjelse.
 • Det anbefales normalt ikke at smøre huden med dette lægemiddel mere end en gang om dagen. Men i praksis afhænger det af de anvendte midler.
 • Det er godt at anvende cremen til natten: i søvn vil han være i stand til sikkert at arbejde.
 • Følsom hud omkring anus kan reagere forskelligt på et blegemiddel. Hvis der opstår forstyrrende symptomer - kløe eller andet ubehag, bør brug af cremen stoppes.
 • Intimt hvidtning derhjemme er også andre "populære" metoder. Her kan traditionelle hudbelysningsmidler anvendes: citronsaft, bodyaga, persille, frisk agurk, mejeriprodukter og så videre. Men deres effektivitet kan være tvivlsom, så du kan straks ty til "tungt artilleri" for at opnå det bedste resultat.

Laserblegning intime områder

Selvom markedet tilbyder forskellige cremer til at udglatte anusen, er effekten af ​​at bruge dem ikke altid tilfredsstillende. Derfor søger flere og flere mennesker en løsning på deres problemer inden for æstetisk medicin. En procedure, der hjælper alle syge med at reducere den mørke farve på intime steder, er laserblegning. Fra år til år bliver det stadig mere populært.

Hvordan er proceduren?

Blegning af anus (såvel som labia osv.) Udføres med en erbium laser, for eksempel Fotona Dualis SP. Nødvendige steder bleges af en laserstråle. Denne procedure er ikke-invasiv, sikker, praktisk smertefri. Patienten kan dog stadig føle en vis smerte under proceduren. Derfor er anæstesi i form af en kold luftstrøm under behandlingens behandling påført sin fuldstændige komfort. For at reducere ubehag kan der anvendes medicinsk udstyr Cryo 6 Derma Cooler. Normalt udføres to procedurer med intervaller på to til tre uger.

Hvilke anbefalinger skal følges efter proceduren?

Efter indgrebet kan der forekomme hudirritation og rødme. Derfor anbefales det at fugte det behandlede område, indtil det er helt helet. Derudover bør du ikke have samleje indtil den endelige kur.

Hvornår kan jeg vente på effekten?

Han ser gradvis ud. Den virkelige effekt af afklaring af analområdet og andre intime steder kan vurderes efter ca. fire uger. Der er også en bonus: Den misfarvede hud bliver ikke kun lys, men også mere ungdommelig og øm.

HVORDAN BLIVE ANUS

Vi præsenterer din opmærksomhed på det unikke AMELAN-hvidtvævningssystem fra KRULIG-laboratoriet (Spanien), som giver dig mulighed for at gøre kvinderne anus og lette huden på andre intime steder - labia, perineum og hele bikiniområdet.


Denne procedure kan virke latterlig for nogle mennesker, men for mange af vores patienter er huden omkring det mørke farvede anus virkelig et problem. Lysfarvning af hud i perineum, skinker, lår i modsætning til det mørke anale område skaber effekten af ​​et utilsigtet plet af "snavset" hud. For nogle betyder det ikke noget, men for mange piger forårsager en sådan præst modstridende følelser.

Hvorfor sådan en forskel i opfattelsen af ​​denne situation? Den første opmærker ikke på det, fordi det ikke er mærkbart i hverdagen og ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser. Andre mener at have en mørk anus grim, uæstetisk, er velkommen til at strippe på offentlige steder foran sin unge mand i en skønhedssalon foran en kosmetolog og endda foran en gynækolog.

I det første tilfælde vil alle følgende ikke være relevante. For andre, der ikke kan lide overdreven pigmentering af præsterne nær anusen, og som vil udslette anusen, og designe et nyt unikt system fra Spanien - Amelan ved Krulig. Det giver dig mulighed for at opnå resultater på kortest mulig tid. Den første formel i verden, der kombinerer flere depigmenteringsmidler i den mest effektive andel. Det blokerer produktionen af ​​melanin, behandler hyperpigmentering!

Blegning af anus, hud på intime steder og lette bikiniområdet vil generelt give dig mulighed for at flaunt i de mest utrolige tøj og helt uden dem på noget sted og ikke føle sig lidt begrænset!

Princippet om arbejdet med AMELAN SYSTEM af KRULIG

* Virker på flere niveauer af melanogenese.
* Hæmmer transporten af ​​melanocytter i de øvre lag af epidermis.
* Det hæmmer biosyntesen af ​​melanin.
* Eliminerer alderspletter på kort tid (2-3 uger).
* Lyser huden på kort tid (1-2 uger).
* Har en kraftig anti-aging effekt.
* Opdaterer og regenererer de øverste lag af huden.
* Kan bruges i alle årstider.
* Er ikke i strid med livets etablerede rytme.

KONTRAINDIKATIONER

AKTIONSMEKANISME

Grundlaget for lægemidlet er azelainsyre, som har antiinflammatoriske, antibakterielle effekter på huden, regulerer udskillelsen af ​​talgkirtlen. Den vigtigste effekt af azelainsyre er blød hudblegning. Derfor kombinerer AMELAN med KRULIG-komplekset, der kombinerer kojic, ascorbinsyre og retinsyrer samt en særligt aktiv blødgørende komponenthydroquinon, at du kan bløde huden i analzonen; bruges til at eliminere hyperpigmentering, follikler, acne og andre dermatologiske problemer.

Hvordan man smider huden på intime steder i hjemmet - slippe af med kontraster på de bedste måder

Smukt, harmonisk udseende er ikke kun fraværet af acne, cellulite og split ends. Bag den eksterne skønhed, der er tilgængelig for alle, kan en unattractive funktion være skjult - hyperpigmentering af huden i intime zoner. Kosmetologcentrene har længe været i gang med højtydende lynprocedurer - laser resurfacing og fototerapi. Sådanne procedurer har dog nogle kontraindikationer. Hertil kommer, at kabine-sessioner ikke er overkommelige for alle. Hvordan hvide huden på intime steder derhjemme, høj kvalitet og billig?

Årsager til mørkningen

Ofte er kvinder ikke tilfredse med problemet med mørk hud i kønsområdet, underarmene og analområdet. Dette skaber en ejendommelig følelse af disharmoni af sin egen krop, og pigerne har altid stræbt efter perfekt skønhed. Men nogle gange vil mænd også have huden mellem benene, især i pungen, for at være lettere. Overfladen af ​​perineum, brystvorter, underarm og indersiden af ​​lårene er ofte mørkere end resten af ​​menneskekroppen og med god grund:

 • Manglen på ilt forbundet med dårlig ventilation på grund af slidstærkt eller syntetisk undertøj. Dette fører til en ændring i hudtekstur, hvorefter farven på de øvre lag af epidermis også ændres.
 • Overvægt. Fede mennesker lider af en overflod af sved, især i bikiniområdet og mellem lårene, hvilket fører til øget pigmentering. Og friktionen af ​​de fulde ben når man går kun forværrer situationen.
 • Arvelig disposition - måske mørk brun hud på disse steder er genetisk bestemt.

Før du starter procedurerne

Inden du bliver bekendt med mulighederne for, hvordan du hurtigt blider huden på intime steder, er det vigtigt at forstå, at sommetider blødning af huden i dette område er meningsløs. For eksempel vil epidermis mørkede under graviditeten selv genoprette om få måneder efter fødslen. Hvis huden er inficeret med en svamp, er det nødvendigt først at se en læge, og kun efter inddrivelse at indgive blegning, hvis det er nødvendigt. For at eliminere problemer med det endokrine system, er det også tilrådeligt at blive undersøgt inden starten af ​​procedurer, således at indsatsen ikke er forgæves.

Det er ikke en vanskelig opgave at vælge at blanke huden hurtigt og hurtigt på intime steder, men selv folkemetoder til at slippe af med hyperpigmentering har flere kontraindikationer:

 • graviditet eller amning
 • hudbetændelse;
 • diabetes;
 • forværret dermatitis.

Forberedelse til afklaringsproceduren

Hjemmetoder der er mange. Men vær tålmodig, for nogle gange må du gøre flere procedurer for at opnå det ønskede resultat. Nogle gange er det godt at blanke huden på intime steder derhjemme kun efter to måneder fra starten af ​​den første session.

Hvilke regler er vigtige at følge, når man forbereder sig på at anvende blegemidler:

 • Beskyt epidermis mod UV stråler. Du kan solbade, men kun ved brug af en creme eller lotion med et SPF-indhold på mindst 25 enheder. Hvis huden er meget følsom, er det bedre at nægte solsenge og solarium på stranden.
 • For at rense det kølle lag af problemområdet med afskalning. De ideelle muligheder her er midlerne med glykolsyre, mælkesyre, citronsyre.

At gøre huden renere hjemme - ønsket er helt naturligt. Det øverste lag af hud i dette område ligner en ubehagelig, snavset plet. Blød skrælning inden lethed fjerner en del af melanin fra huden, hvilket gør det muligt for hovedværktøjet at handle mere effektivt.

Metode nr. 1

Mange undrer sig over, hvide hud mellem benene med peroxid. Det tager 1 ss. hydrogenperoxid og 0,5 tsk ammoniak. Med en opløsning af disse to komponenter er det nødvendigt at smøre overfladen af ​​inguinsonen fra 3 til 5 minutter ikke mere end 1 gang om ugen.

Det er vigtigt at være forsigtig, når der behandles sarte steder med en peroxidopskrift - der er risiko for at blive brændt.

Foreløbig test for følsomhed over for løsningen i albuens bøjning. Hvis kløe, ømhed eller rødme forekommer, passer denne metode til blegning ikke til dig.

Husk at peroxidafklaringsforløbet består af 12 eller mindre sessioner, ellers risikerer du skade eller forbrændinger.

Metode nr. 2

Tag en agurk og fint gnid den. Tilsæt lidt creme til agurk med nærende eller fugtighedsgivende egenskaber. Sæt blandingen på en gasbind, rull op i form af en kompress og anvend til problemområder i 10 minutter. At lette huden med en agurk er en absolut harmløs øvelse, så i mangel af bivirkninger kan kompresser udføres ofte og indtil resultatet bliver mærkbart.

Metode nummer 3

Du kan bruge opskriften baseret på malet kaffe og friskpresset citronsaft.

Før lette procedure er det ikke nødvendigt at bruge peeling, da kaffe allerede er et glimrende eksfolieringsmiddel. Brug denne metode i denne rækkefølge:

 • Spred blandingen af ​​kaffegrunde og citronsaft i mørke områder af lyskeområdet i en cirkulær bevægelse.
 • Fortsæt i mindst 5 minutter.
 • Vask blandingen med varmt vand.
 • Smør de behandlede områder med en nærende kropscreme.

Denne hvidbearbejdningsprocedure kan udføres et par gange om ugen.

Metode nr. 4

Du skal bruge hvid ler og frisk agurk juice. Rør disse ingredienser til at danne en tyk grød. Påfør den resulterende maske på de mørkede steder, idet du tidligere har tilføjet lidt citronsaft til blandingen. Hold masken i mindst 10 minutter. Det er kun at vaske tørret vand og fugtige problemområder med fløde. Mange bruger mælk i stedet for agurkjuice i denne opskrift.

Blegning er baseret på organiske syrer.

Friske frugter og bær er mættet med syrer, som ofte bruges til kosmetiske formål for at lette ansigtet. Intime områder kan også bleges.

Gnid problemområderne jordbær, citron, jordbær, grapefrugt, granatæble eller æblejuice, og resultatet er ikke længe i kommer.

Kosmetologer udtrykker en positiv holdning til brugen af ​​persillejuice, birk eller mættet æblecidereddike. Frugtsaft eller pulp kan blandes med kefir eller creme fraiche - kombinere forskellige måder, især hvis huden ikke reagerer på naturlige produkter med irritation eller tørhed. For vellykket fjernelse af pletter hjælper gruel af knuste urter bjørnebær, lakrids eller yarrow.

Forsigtig

Brug af lysemidler i hjemmet, det vil sandsynligvis skade dit helbred. Derfor er du nødt til at overholde flere regler:

 1. Når du bruger peeling, blødgørende salver, cremer og andre syreholdige masker, undgå kontakt med slimhinden i kønsorganerne.
 2. Forøg ikke den anbefalede behandlingstid for følsomme steder - sådanne forsøg fører til forbrændinger, som kun kan forværre situationen.
 3. Efter eventuelle hvidtmasker skal du sørge for at fugtige din hud med en vitaminrig creme.
 4. Umiddelbart efter proceduren må du ikke bære stramt og syntetisk undertøj - prøv at sikre fri luftcirkulation i problemområdet.

Ikke alle kvinder kan klare sig med skønhed og gå til en skønhedsekspert for at blanke huden på intime steder. Vælg en af ​​de budgetmæssige måder at lynne i hjemmet, hvor du ikke behøver at være bange for smertefulde fornemmelser og blive flov over nysgerrige øjne. Men husk at hjemme blegning procedurer kan opnå resultater ikke tidligere end i en måned med hårdt arbejde.

Blegning af huden i det intime område derhjemme folkemidler

Ifølge dermatologer findes mørkere på huden på intime steder i mange. Denne hudpigmentering har ingen alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men det ser ikke ud til den bedste måde, især i strandsæsonen.

Kvinder, der følger skønheden i deres kroppe, skal have orden på alle steder - det giver tillid. I modsætning til dette problem har mange spørgsmål om, hvordan man blæser det intime område derhjemme med enkle, men effektive midler og metoder.

Med mørkningen af ​​huden i de intime zoner, står de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden overfor, årsagerne til sådanne ændringer kan være forskellige.

Årsager til mørkningen af ​​huden på intime steder

Pigmentering er oftest en arvelig funktion, men der er flere andre faktorer:

 • aldersændringer
 • eksponering for kemikalier (deodorant)
 • stramt undertøj;
 • særlig personlighed af kroppens hud
 • fylde (gnide og debattere kroppens indre dele)
 • hormonel ubalance;
 • eksponering for visse lægemidler.
Ikke alle kvinder vil beslutte at gå på salonen med et spørgsmål: hvordan man slår et intimt område, men hjemme, ved hjælp af en af ​​de populære opskrifter, er det ikke så svært at lave

Uanset hvilke faktorer der forårsager mørkdannelse i lyskeområdet, skal de elimineres.

Kontraindikationer for blegning

Selv den mest uskadelige procedure for lette ømme hudområder har nogle kontraindikationer for lynnedslag:

 • det er umuligt at hvide kazhu både gravid og fodring;
 • procedurer er forbudt selv hjemme i intime områder med forværring af herpes, forskellige betændelser, feber;
 • allergiske reaktioner på ingredienserne;
 • hæmorider;
 • skadet hud, revner
 • mens du tager svangerskabsforebyggende midler.

Hvis der ikke er kontraindikationer, kan du finde en passende måde at eliminere pigmentering på, og forberede huden før lynet.

Forberedende procedurer før blegning

Før udførelse af lynprocedurerne skal kroppen udformes inden for de planlagte afklaringsområder. Først skal du barbere de krævede steder eller gøre en depilation.

Det næste trin er skrubning. Fremgangsmåden hjælper med at fjerne det døde lag af epidermis, hvilket er nødvendigt for bedre indtrængning af blegemidler og en bedre effekt.

Skrubbning kan ske med købte produkter eller hjemmelavet. I hjemmet kan du bruge almindeligt havsalt eller jorden naturlig kaffe. Før du udfører disse procedurer, er det bedst at få råd fra en hudlæge for at eliminere mulige negative konsekvenser.

De bedste metoder til whitening det intime område derhjemme

Vigtigt at vide! Inden du vælger et blegemiddelforebyggende middel til en intim zone derhjemme, er det påkrævet at udelukke muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i blandinger.

En blanding af hydrogenperoxid og ammoniak

Blandingen fremstilles ud fra en spiseskefulde peroxid og en halv teskefuld ammoniak, blandet, anvendt to gange om ugen til problemområder. Eksponeringstid for blandingen på huden - 4-6 minutter.

For at fjerne risikoen for mulige allergi reaktioner før en session, er det nødvendigt at foretage en test for opfattelsen af ​​komponenter, for at modstå en halv time, hvis der ikke er nogen negative reaktioner, kan afhjælpe anvendes i intime områder. Et kursus - 10 i 2 måneder.

Maske persille, kefir og citron

Hvordan hvidner det intime område derhjemme med persille?

For at forberede maskens sammensætning skal du blande saft af persilleblade (1 tsk.), Citronsaft (1 tsk.), Kefir eller Sourcreme (1 spsk. L.). Smør pigmenteringsområder, modstå 25 minutter. Proceduren gentages i tre dage i træk og derefter en pause, hvorefter du kan fortsætte.

Lightening Cream med agurk

Gurkeren forarbejdes med en blender blandet med fløde, der påføres på gasplader, der påføres de nødvendige steder. Skyl derefter blandingen med vand. Eksponeringstid - 25 minutter, gør tre gange om ugen.

En blanding af citronsaft og kaffe grunde

Rør den samme mængde kaffe med citronsaft. Den resulterende masse til at håndtere de krævede områder, masserer i en cirkel. Og efter 4-6 minutter, vaskes af. Efter kroppen er behandlet med en nærende fugtighedscreme.

Æble cider eddike og bagepulver pasta

For at forberede en pasta, påfyldes bagepulver med eddike (æble) på de nødvendige hudområder, vent til tørring, skylles. Procedurer gør i 7 dage.

Armhulen og huden mellem benene kan tændes med æblecidereddike. Daglig brug af disse intime områder, lindre pigmentering derhjemme.

Opskrifter af andre folkemæssige midler til hudbelysning

Hvordan man slår en intim zone derhjemme, ikke alle kvinder ved det, men hvis du tager det tæt op, viser det sig, at der er mange enkle måder.

Nedenfor er de mest effektive og populære opskrifter. Hvis du vælger et blegemiddel, skal du overveje hudens type.

Fedtet hud med overskydende pigment

1. Til en skefuld stivelse skal tilsættes citronsaft, blandingen skal få konsistensen af ​​tyk creme. Værktøjet anvendes til problemområder i huden to gange om ugen.

2. Kombiner i lige mængder opvarmet honning, eddike, citronsaft, bland. Påfør blandingen på dampet hud. Eksponeringstiden er en kvart time, så vaskes produktet af med vand.

Denne blegemaske giver dig mulighed for at slippe af med pigmentering og forhindre genopkomst. For det forventede resultat kan du bruge det regelmæssigt.

3. Bland hjemmelavet, fedtfattig hytteost med hydrogenperoxid og ammoniak, der tilsættes med en hastighed på 12 dråber.

Ansøgningen gøres på ren, tør hud, opretholdes i en kvart time, hvorefter du kan vaske den af ​​med lunkent vand. Denne maske eliminerer den mest stagnerende mørkdannelse.

4. Gurkemasse behandles i en blender, havremelmel tilsættes. Konsistensen af ​​blandingen skal være luftig og tyk. Værktøjet påføres to gange om 10 dage og holder hver procedure i 25 minutter.

Masken kan bruges ikke kun i intime og særligt ømme områder, som den inguinale eller aksillære zone.

5. To tomater behandles i puré (før behandling er det nødvendigt at fjerne huden). I de stegte kartofler tilsættes 2 spiseskefulde mel.

Blandingen anbringes på problemområder, i alderen i 25 minutter, vaskes af med vand. Tomatens frugt kæmper effektivt med alle former for alder og fregner.

Blandt de tips om, hvordan man blæser det intime område derhjemme, er der ofte anbefalinger:

 • gnide isterninger fra persille infusion;
 • gnides med et stykke citron
 • surt æble

Tør hudtype

For at bløde tørre epidermier kræves der yderligere fugtmætning. Derfor er det afgørende, at der i forberedte præparater bør være en komponent med blødgørende virkning.

Tør hud bør ikke udsættes for lynprocedurer, normalt 1 gang om 2 uger.

Vigtigt: brug ikke med tør hud med en citron eller peroxid, disse komponenter tørrer huden endnu mere.

1. Opvarmet eller bare flydende honningsprodukt blandet med citronsaft i lige dele. Blandingen skal påføres de rene og tørre områder af den epidermis, der kræves. Efter en kvart time vaskes den af, og huden fugtes med et egnet fugtighedsbevarende middel.

2. En skrællet agurk, forarbejdet af en blender, to spiseskefulde fløde eller yoghurt af høj kvalitet tilsættes til den fremstillede opslæmning. Regelmæssig brug af produktet fjerner mørk hud over hele kroppen, herunder følsomme områder og området af læber og øjne.

3. Skal frisk persille (1 flok), tilsæt kogt vand (200 ml), køligt. I den filtrerede, varme infusion fugter de tilberedte servietter på mørkningsstedet (efter behov skal servietter også dyppes i infusionen). Brug - to gange om ugen, holdetid - en halv time.

4. En håndfuld umodig til slutningen af ​​sort currant forarbejdes til grød, honningsprodukt tilsættes, en flydende konsistens.

Produktet påføres problemområder, efter 25 minutter fjernes sammensætningen, og huden behandles med kefir.

5. To store skeer af hytteost, blandet sammen med fløde (1 ske), 8 dråber peroxid (3%) tilsættes. Masken er egnet til enhver form for pigmentering.

Det anbefales også at gnide kamilleafkogning. Og for at forbedre vandbalancen i kroppen, bør man øge brugen af ​​almindeligt, men rent, vand på daglig basis.

Normal epidermis type

For normal hudtype skal du bruge produkter, som ikke kun gør huden blød, men også normalisere metabolismen i alle lag af epidermis. Arbejdet i cellerne forbedres, produktionen af ​​melanin er normaliseret.

Til fremstilling af blegemidler tillod brugen af ​​alle produkter, der ikke forårsager allergiske reaktioner. Sammensætningerne skal have et blidt grundlag.

 • Gnid på peberrodstamme med pulpen af ​​et surt æble. Antallet af ingredienser skal være ens. På grund af indholdet af syrer i disse produkter bekæmper blandingen effektivt mørke pletter og fregner.
 • Ved 2 spsk. l. kefir tilføjede 1 tsk. citronsaft, et par dråber olivenolie. Syrer af mejeriprodukt og frugt lette alderspigmentering, selvom de allerede er gamle. Denne maske er også egnet til at slippe af med pletter efter graviditeten.
 • Tør gær (1 ske), varm mælk (2 skeer), citronsaft (1 tsk). Den resulterende blanding påføres før man går i seng.
 • Den mest berømte opskrift fra bodyagi. En opløsning af peroxid tilsættes til kroppenagainpulveret (det skal gøre en grødet masse). Den resulterende masse påføres med masseringsbevægelser. Eksponeringstiden på 20-25 minutter, hvorefter værktøjet kan vaskes af og påsæt en passende creme med ernæringsmæssige egenskaber.

Hvis blegemidlet er ordentligt tilberedt, vil efterfølgende fremgangsmåden komme ud. Under skrælning skal huden være næret med fede stoffer. Det er umuligt at genoprette epidermis fuldt ud, huden udsættes for solstråling.

Før de går ud på gaden, skal de steder, der skal behandles, lukkes fra direkte sollys. Værktøjet kan anvendes 1 gang om 8 dage.

For at lette den normale hudtype er den også egnet til at tørre vinrødjuice, sur-æble æble, citronskive eller grapefrugt med saft.

Problematisk hud

Problemhud karakteriseres af irritation, visning, skrælning.

Vigtigt: Whitening kompositioner for problem hudtype, ikke kun arbejde på lynnedslag, men også lindre irritation, betændelse, udslæt. Dette gælder især for de kvinder, der har allergiske reaktioner, opstår efter hver procedure, hårfjerning i armhulerne og andre følsomme områder.

1. Honning og agurkmasse blandet i lige store dele, kan du tilføje et par dråber æterisk olie. Denne sammensætning kan anvendes regelmæssigt. Fra de mørke områder forbliver ikke et spor, øger hudens elasticitet. Værktøjet kan holdes på epidermis, cirka en halv time.

2. Fjern skræl fra en tomat, forarbejdes til en homogen blanding, tilsæt et par dråber citronsaft og olivenolie. Værktøjet anbefales at anvende løbende. Som supplement til hinanden bekæmper begge produkter effektivt mørk pigmentering.

3. Slib gennem en sigte 2 spiseskefulde kageost (hjemmelavet), bland med gruel fra forarbejdet agurk. Mask pålægge problemområder med et tykt lag, der dækker med et serviet af klud gennemblødt i agurkens saft. Eksponeringstid - en halv time, brug dette værktøj er tilladt løbende.

4. Flere gaasservietter er tilberedt (tallet og størrelsen skal svare til arealet af de zoner, der kræver præcisering). Skræl ananas, behandle det i en mos, våd serviet, der skal påføres de pigmenterede områder. Takket være frugtsyrer indeholdt i ananas, bliver epidermis forsigtigt og hurtigt lettet.

Opskrifter til hjemmet retsmidler er yderst effektive og sikre. Ved hjælp af selvblegende blegemidler kan du glemme pigmentering for evigt, ikke kun i det intime, men også i andre områder af kroppen.

Masker er egnede til behandling af hud på ryg, hænder, ansigt. For at opretholde en ensartet hudtone anbefales det at anvende de tilberedte præparater regelmæssigt hele året rundt.

Sådan hvidner du armhulenes hud i hjemmet:

Whitening hud i det intime område. Instruktioner:

Hvordan hvidter huden på intime steder?

Pigmentpletter placeret i det intime område, krænker æstetikken hos den kvindelige krop - huden virker snavset, hvilket kan forårsage alvorlige komplekser. Hvordan hvidter huden på intime steder? Hvilke værktøjer skal bruges?

Hvorfor mørkner huden på intime steder?

Det er værd at vide, at huden i de intime zoner har en mørkere pigmentering - det er helt naturligt. Situationen ændres, hvis der forekommer pigmentpletter i denne zone - dette mærkbart forkæler indtrykket. Årsagen til dette problem er:
• Hormonale ændringer
• Friktion af hud ved linned
• Friktion af de indre lår mod hinanden
• Ændringer i alderen
• Hudsygdomme
• Systemisk indtagelse af visse lægemidler
• Konsekvenser af skader og betændelser
• Eksponering for sollys.

I nogle tilfælde pigmentering på grund af arvelighed. Mekanismen for opstart af pletter er længe blevet belyst - melanogenese (produktion af melanin) øges i lokale områder af kroppen, eller der udvikles antiinflammatorisk posttraumatisk hyperpigmentering. For at klarlægge årsagen til udseendet af grimme pletter, bør undersøges.

Professionelle midler til at blegne intime steder

Blegeprocessen omfatter 2 trin:
1. Exfoliering af stratum corneum
2. Reduceret melaninproduktion

Afskallning med peeling hjælper med at fjerne melaninpigmentet fra epidermis. Valget af peeling afhænger af en række faktorer. Tidligere var de aktive komponenter af produkterne phenol, kviksølvsalve eller salicylsyre, og i dag er a-hydroxysyrer (AHA) kommet til de første stillinger: mælkesyre, glykolsyre, citronsyre. Blegemidlet bør indeholde komponenter som hydroquinon, azelainsyre, gluconsyre og kojinsyrer, arbutin, ascorbylmagnesium 2-phosphat. Yderligere komponenter: ekstrakter af bjørnebær, agurk, persille, jordbær træ.

I skønhedssalonen vil du blive tilbudt at gøre en peeling af problemområdet. Lightening procedurer skal fortsætte hjemme - du vil blive forsynet med en speciel whitening creme. Det er nødvendigt at anvende det hele 2 uger, om morgenen og om aftenen. Den første anvendelse af værktøjet skal ske senest 3 dage efter salonproceduren. Peeling udføres af højt kvalificerede beauticians, så du kan eliminere risikoen for skade. Du kan hvidte huden i kønslæberne, anus, brystvorter, underlivet, pungen, aksillærområdet.

Folkerecept til hudblegning

Hvordan kan hvide hud på intime steder? Hvis der ikke er midler til blegemidler, vil folkelige opskrifter komme til undsætning.

Persille og fermenteret mælkeprodukt

Frisk persille og citronsaft (1 del) blandet med creme fraiche, yoghurt eller kefir (2 dele). Den resulterende sammensætning skal smøres mørke pletter, lades i 5-10 minutter og skylles med varmt vand. Hvidningskurset tager 2-4 dage, hvorefter du skal tage en pause.

Frisk agurk

Bland revet agurk med nærende creme (1: 1). Pak gasbindet i gasbind og fastgør pletterne i 10 minutter.

Hvidt ler

Bland det hvide lerpulver med saft af persille eller frisk agurk, indtil du får en gylle, sæt den på problemområdet og lad det stå i 10 minutter. For at øge effektiviteten af ​​værktøjet kan du droppe et par dråber citronsaft i blandingen. Vask masken med køligt vand.

citron

Pigmentpletter kan tørres med et citronskive - det bidrager også til afklaringen.

Flere gange om dagen skal du tørre huden med saft af grapefrugt, granatæble, jordbær. Du kan også bruge birkesap. Organiske syrer bidrager til fjernelse af melanin. Efter aftørring er det nødvendigt at smøre huden med en nærende creme.

Hvordan hvidter huden på intime steder? At klare et sart problem vil hjælpe både salontjenester og hjemmemekanismer. Det er vigtigt at huske at folkemæssige opskrifter kan føre til hudirritationer. Vær yderst forsigtig og fjern de midler, der giver ubehag.

Hvidning intime områder: 6 effektive hjemmelavede opskrifter

Det faktum, at der er måder at hvide huden på intime områder, lærte jeg fra en ven, der sendte mig et link til en underholdende artikel. Det faktum, at huden på følsomme steder har tendens til at mørkne, bemærker mange mennesker. Men ikke alle ved, at dette fænomen kan bekæmpes med succes. Det viser sig, at der er mange metoder til at eliminere overdreven pigmentering af intime områder af vores krop, der er designet til at lette huden af ​​perineum, aksillær zone, skrotum, brystvorter osv.

Kvinder har altid stræbt efter excellence i alt, især med hensyn til deres eget udseende. En garanti for skønhed, som du ved, er velplejede sund hud, uanset om alle omkring det ser det, eller kun den nærmeste og elskede person.

Lad os først forstå, hvorfor huden i det intime område har tendens til at mørkere.

Farveændringer kan ofte forekomme i steder med intens friktion som en beskyttende reaktion i huden. Det kan også skyldes medfødte træk, hormonelle eller aldersrelaterede ændringer som følge af skader, hudsygdomme, inflammationer eller efter at have taget visse lægemidler. En populær og effektiv metode til at lette huden på intime dele af kroppen er fototerapi, eller som denne procedure kaldes - lysterapi. Dette er en smertefri og effektiv metode til at blegne intime zoner, som udføres ved et forløb af flere procedurer. Det har en række kontraindikationer (atopisk dermatitis i det akutte stadium, graviditetsperioden og amning, inflammation, diabetes osv.). Det er derfor ikke egnet for alle.

Hjemmelavede blegemetoder

Der er også hjemmelavede måder at hjælpe med med at eliminere uønsket pigmentering. Før du bruger dem, er det bedre at konsultere en læge for at udelukke hudsygdomme. Hvis ikke fundet, kan du vælge den passende opskrift og fortsætte med procedurerne. På tidspunktet for deres udførelse er det også nødvendigt at beskytte huden mod udsættelse for ultraviolet stråling ved anvendelse af produkter med en SPF på mindst 25. Før hovedproceduren skal peeling af det øvre keratinske hudlag udføres ved hjælp af afskalning. Fra moderne midler er det bedre at vælge skræl baseret på alfa-hydroxysyrer (citronsyre, glykolsyre, mejeri osv.). Det skal også straks bemærkes, at resultatet af brugen af ​​folkemiddagsmidler kan manifestere sig selv 1-2 måneder efter procedurens start, så du skal være tålmodig og ikke være doven. Efter påføring af en af ​​følgende masker skal huden smøres med en nærende creme.

Denne metode kræver hydrogenperoxid (1 spsk.) Og ammoniak (1/2 tsk.). En blanding af disse komponenter to gange om ugen behandler problemområder i huden. Proceduren tager fra tre til fem minutter. Det anbefales at teste det på et lille område af håndens hud, inden du bruger dette værktøj. Hvis der efter tyve minutter ikke var noget ubehag (kløe, brændende rødme), kan du gå til de intime områder. Sådanne procedurer kan kræve flere, men ikke mere end tolv i et kursus.

Til denne maske skal du gratulere en frisk agurk på en fin rist, bland den resulterende gruel med en nærende creme, pakk blandingen i gasbindestof og fastgør den til de mørkede steder. Eksponeringstidens agurk komprimerer - 10 minutter.

Hakk persille og klem saften ud af den. Han vil have brug for en teskefuld. Bland persillejuice med samme mængde citronsaft og tilsæt en spiseskefuld fløde. Påfør produktet til steder med øget pigmentering og lad i 20 minutter. Sådanne procedurer gentages i op til fire dage, hvorefter de skal tage en pause.

Før brug er det ikke nødvendigt at bruge peelingværktøjer, da sammensætningen af ​​denne opskrift omfatter kaffegrunde, der er kendt for dets slibende egenskaber. Den blandes i lige høj grad med frisk citronsaft, og den resulterende sammensætning masseres i problemhud med milde cirkulære bevægelser. Efter 5-6 minutter skylles af med varmt vand og påføres en nærende creme til tør hud. Du kan gentage proceduren 1-2 gange om ugen, indtil du får det ønskede resultat.

En spiseskefuld hvid kosmetisk ler fortyndes med frisk agurksaft til den ønskede konsistens. Massen skal være homogen og så tyk at den ikke spredes på huden. I stedet for agurk kan du bruge persille eller jordbærsaft, som også har en blegende virkning. I den resulterende masse tilsættes nogle dråber citronsaft og fortsæt til behandling af huden. For at gøre dette påføres sammensætningen på huden, der er blevet renset med skrælning og efterladt i ti minutter, skylles derefter med vand ved stuetemperatur og smøres med fløde.

Jordbærsaft, såvel som granatæble, birk eller grapefrugtsaft vil også hjælpe med at klare effekten af ​​"beskidt hud", hvis du tørrer problemområder flere gange om dagen. Organiske syrer i sammensætningen af ​​disse produkter bidrager til fjernelse af melanin og lysning af huden. Glem ikke at anvende en nærende creme efter hver procedure.

Hvordan man smider huden på intime steder derhjemme

Hver kvinde har et konstant ønske om perfektion. På samme tid er det som det er kendt, at enhver detalje, selv den mest ubetydelige ved første øjekast, er vigtig for et fejlfri udseende. En af de vigtigste betingelser for kvindelig attraktivitet er smuk og sund hud, og det gælder ikke kun ansigtet og andre synlige steder rundt, men også de, der kaldes intime. Huden i disse områder af kroppen har tendens til at ændre sin farve (mørkere), hvilket forårsager modstridende følelser hos kvinder. Nogle lægger ikke vægt på denne kendsgerning, da dette fænomen ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser, og for andre specielt indtrykelige skønheder kan en overtrædelse af pigmentering i det intime område forårsage alvorlige komplekser, der forhindrer dig i at føle sig godt tilpas ikke kun i badetøjssæsonen, men og i hverdagen.

I dag er der mange forskellige metoder til at genoprette den normale hudtone, og de fleste skønhedssaloner tilbyder en række tjenester, der hjælper med at eliminere overdreven pigmentering på nogen del af kroppen. Men i virkeligheden beslutter hver kvinde ikke at vende sig til en specialist med et så sart problem. I dette tilfælde kan du forsøge at hvide huden på intime steder ved hjælp af folkemedicin. Men før du vælger den rigtige metode, skal du bestemme årsagen til hudens uæstetiske mørkning i intime områder, for for at slippe af med fænomenet, skal du først fjerne de faktorer, der fremkalder dets forekomst.

Hovedårsagerne til mørkningen af ​​huden på intime steder.

Som det er kendt, afhænger mætningen af ​​hudtonen af ​​koncentrationen af ​​pigmenter (melaniner) udskilt af celler (melanocytter). Når stoffernes metabolisme forstyrres, forekommer der en ændring i hudfarven - jo mere melanin cellerne producerer, jo mørkere bliver dermis. Overdreven produktion af pigment er en slags beskyttende reaktion af celler på eksterne faktorer, og derfor forekommer dyschromi (vedvarende affarvning af huden, hyperpigmentering), der ofte udtrykkes som mørke pletter på forskellige områder af kroppen, herunder i det intime område. Hovedårsagerne til denne patologi er:

 • mekanisk virkning på huden - regelmæssig iført ubehageligt, for stramt undertøj, især hvis det er lavet af lavkvalitets syntetiske materialer. Du kan rette op på situationen, hvis du foretrækker produkter fra bløde strikkede stoffer uden stiv snørebånd;
 • overvægtige - folk med fedme har ofte overdreven svedtendens i de indinale folder, hvilket fører til mørkningen af ​​huden i det intime område;
 • ukorrekt aflejring - fjernelse af uønsket vegetation på kroppen med en barbermaskine eller voks kan forårsage irritation og skade på huden i det delikat område, der ofte ledsages af udseendet af overdreven pigmentering;
 • UV-eksponering - solbadning (eller besøge en garvningslokale) i nøglen uden brug af specielle solcreme kosmetik fører til øget melanin produktion og følgelig dannelsen af ​​mørke pletter i det intime område;
 • graviditet - mange kvinder i fertilitetsperioden har øget pigmenteringen af ​​de store og små læber i labia, lårets og brystvortenes indre side (dette fænomen kaldes chloasma). Denne særlige tilstand er forårsaget af hormonal ændring i kroppen og øget blodcirkulation, det betragtes som normen og forsvinder som regel flere måneder efter fødslen;
 • svampe og infektionssygdomme i huden i den inguinale zone - gærswampe og patogene mikroorganismer, der opholder sig i steder med fugtophobning (i indinale folder), forårsager en overtrædelse af produktionen af ​​pigmenter i cellerne. Dette kliniske billede er ofte observeret i ringorm i lysken. For at rette op på denne patologi kræves et behandlingsforløb, som bør ordineres af en hudlæge;
 • åreknuder - på grund af stagnation i bækken området kan blive forstyrret venøs udstrømning af vulva, som ofte er ledsaget af ødem og hyperæmi af store og små skamlæber, samt overtrædelse af pigmentering i den intime område. I nærvær af åreknuder er specielle lægemidler (venotoniske stoffer) indikeret;
 • endokrine lidelser - forskellige patologier associeret med forringet produktion af hormoner fra hypofysen og binyrerne, indebærer en unormal pigmentering af huden, ikke blot i det følsomme område, men også i underarm område, samt på albuer, knæ og mave. I dette tilfælde er det nødvendigt at undersøge blodet for hormoner og om nødvendigt udføre hormonudskiftningsterapi;
 • forskellige sygdomme i indre organer - patologiske processer, der forekommer i kroppen, kan ledsages af en overtrædelse af hudpigmenteringen i perineum. I højere grad gælder dette for sygdomme i leveren og galdeblæren samt tumorer i maven. For at etablere en nøjagtig diagnose er det nødvendigt at gennemgå en omfattende undersøgelse på et hospital;
 • brugen af ​​hormonelle præventionsmidler - ukorrekt udvalgte lægemidler eller deres doser fører ofte til forstyrrelse af hormonbalancen i kroppen og som følge heraf mørkningen af ​​huden i bikiniområdet. Hvis der forekommer hyperpigmentering af huden i det intime område, mens du tager p-piller eller andre lægemidler, der indeholder hormoner, bør du konsultere gynækologen om revisionen af ​​terapien.
 • toksiske virkninger på kroppen - forgiftning forårsaget af overdreven brug af antibiotika, sulfonamider og andre kemoterapeutiske midler, såvel som virkningen af ​​de kemiske stoffer af naturlig eller syntetisk oprindelse, kan føre til forstyrrelser i metabolismen af ​​pigmenter i hudceller;
 • aldersrelaterede ændringer - over tid kan en helt sund kvinde mørke huden i det intime område. Dette skyldes ændringer i niveauet af kønshormoner, som normalt opstår i overgangsalderen.

Ud over alle ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering af huden i det følsomme område skyldes forkert pleje og brug af uhensigtsmæssige vaskemidler. Hvis processen med mørkning af huden på intime steder forekommer ret intensivt og ledsages af nogle ubehagelige symptomer, bør du konsultere en specialist, og efter at have fastslået, hvilken faktor der forårsagede dette fænomen, kan du anvende et sæt hjemmeprocedurer for at fjerne det.

Folkemidler til hudblegning på intime steder

Blandt de mange blegemidler til huden i intime områder, der anvendes i hjemmet, er der dem, der har en ganske stærk effekt, men kan forårsage bivirkninger - allergiske reaktioner, nedsat pigmentering af huden eller endda dermatitis, og der er også helt sikkert, men ikke at give så udtalte resultater. En af de vigtige betingelser for udførelse af blekningsprocedurer er obligatorisk beskyttelse af huden mod ultraviolet stråling, hvilket signifikant øger produktionen af ​​melanin. Derfor er det på baggrund af brugen af ​​midler til at lette huden, når man besøger stranden eller solsengene, brug af solcreme kosmetik med en SPF på mindst 25 enheder.

hud kridtning i intime steder forekommer normalt i to trin, hvoraf det første ligger i afskalning af stratum corneum og den anden - at reducere melanin syntese. Peeling (skrælning) af huden udføres ved hjælp af specialværktøjer, som omfatter forskellige alfa-hydroxysyrer (glykolsyre, citronsyre, mejeri og andre). Du kan også bruge kviksølvsalve, salicylalkohol (20%), aspirintabletter fortyndet i vand, hydrogenperoxid eller endda regelmæssigt granuleret sukker blandet med olivenolie.

Valget af eksfolierende midler afhænger af sværhedsgraden af ​​pigmentering og på følsomheden af ​​huden. Før du skaler på intime steder, skal du fjerne hår i bikinizonen på en hvilken som helst bekvem måde, og efter to timer påføres den valgte sammensætning på huden med lette cirkulære bevægelser. Fremgangsmåden bør ikke vare mere end 5 minutter, hvorefter huden skal skylles med varmt vand.

Efter fjernelse af keratiniserede partikler skal man fortsætte direkte for at lette huden. Som blegemiddel kan du bruge forskellige kombinationer af produkter (urter, frugtsaft og grøntsager), som har evnen til at reducere syntesen af ​​melanin og endda hudtonen. Disse komponenter omfatter:

 • citron - hvidt citrusblegning er på grund af tilstedeværelsen af ​​organiske syrer;
 • agurk - denne nyttige grøntsag indeholder i sin sammensætning en stor mængde struktureret vand, ascorbinsyre og nikotinsyrer, der hjælper med at eliminere hyperpigmentering af huden og udligne sin skygge;
 • persille - æteriske olier, der har en stærk whitening effekt er en del af denne plante;
 • Yarrow - denne plante er rig på flavonoider, som danner forbindelser, der reducerer produktionen af ​​melanin af cellerne;
 • bjørnebær - det indeholder arbutin, som hæmmer aktiviteten af ​​enzymer, der påvirker pigmenternes metabolisme;
 • lakrids - alle dele af dette lægemiddel indeholder en større koncentration af organiske syrer og phenolforbindelser, der hjælper med at lette huden ved at reducere produktionen af ​​melanin.

Det skal bemærkes, at enhver folkemekanisme, på trods af den naturlige sammensætning, kan provokere forekomsten af ​​allergiske reaktioner, især gælder dette for personer med følsom dermis. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal alle forberedte blandinger afprøves på huden inden brug.

Hjemrecept til hudblegning i intime områder

Bland fra juice af persille, citron og kefir

 • 30 ml frisk persillejuice;
 • 20 ml citronsaft;
 • 50 ml kefir eller yoghurt.

Forberedelse og brug:

 • Kombiner alle komponenterne, bland og smør de mørke pletter på intime steder.
 • Skyl efter 5-10 minutter med varmt vand og anbring en nærende creme på huden. Procedurer skal udføres 2 gange om ugen i en måned, hvorefter du skal tage en pause.

En blanding af agurkmasse og fugtighedscreme

 • 1 frisk agurk;
 • 20 g af enhver fugtighedscreme.

Forberedelse og brug:

 • Grate revet agurk og bland den resulterende vassel med creme.
 • Påfør den tilberedte sammensætning på gazeservietter og fastgør dem til problemområder.
 • Efter 20 minutter skal du fjerne komprimeringen og tørre huden med bomuldspuder gennemblødt i køligt vand. Procedurer kan udføres 2-3 gange om ugen, indtil der opnås et bæredygtigt resultat.

En blanding af hvid ler og afkogning af yarrow

 • 30 gram hvidt ler;
 • 20 g tørret yarrow græs;
 • 100 ml kogende vand.

Forberedelse og brug:

 • Hæld kogende vand over yarrowen og lad det stå i ca. 30 minutter.
 • Stram den forberedte afkogning og bland med ler indtil glat.
 • Smør de opnåede vandløbsproblemer i huden og lad dem stå i 10-15 minutter.
 • Skyl med koldt vand og påfør en nærende creme på huden. Brug dette værktøj anbefales 2-3 gange om ugen i 30 dage. For at øge effekten kan du tilføje et par dråber citronsaft til blandingen.

En blanding af kaffegrunde og citronsaft

 • 30 gram kaffe grunde;
 • 30 ml citronsaft.

Forberedelse og brug:

 • Bland citronsaften med kaffepladserne og behandle problemområderne med den resulterende masse (anvend forbindelsen i cirkulær bevægelse).
 • Efter 5 minutter skyl huden med køligt vand og smør det med creme. Det anbefales at udføre sådanne procedurer 2 gange om ugen, indtil det ønskede resultat opnås.

Man bør huske på, at folkemekanismer ikke kan fungere ikke straks, men først efter 1-2 måneder, og derfor begynder tandblegningsprocedurerne i hjemmet, bør du have en hel del tålmodighed. Men efter et stykke tid vil du sikkert være i stand til at slippe af med komplekserne om dit udseende, og du vil igen være i stand til at føle dig let og afslappet i alle livssituationer.

Øjenbryn Trimmer

Hvordan barberer piger intim zone? Måder og regler for pubic barbering