Huden mørkner på intime steder: årsager og hvordan man kan slippe af med pletter

I dag kommer flere og flere kvinder til kosmetologer og dermatologer med klager over mørkere epidermier i lyskeområdet. På trods af at dette spørgsmål er ret intimt, beslutter de unge damer sig for at besøge lægen, da mørkningen af ​​vævene i bikiniområdet forårsager ubehag og en følelse af tilbageholdenhed. Især dette problem er relevant i sommersæsonen, når der er behov for at bære badedragt.

Dermatologer advarer om, at du skal tænke på at løse et problem tidligere, da lynet skal udføres i mindst 1,5-2 måneder. Hvorfor mørker huden på intime steder? Årsagerne til sygdommen kan være meget forskellige, og inden man går i gang med behandling, er det nødvendigt at finde ud af, hvad der er den primære kilde til mørkning i en bestemt sag.

Hovedårsagerne til skiftet i epidermis skygge

Mætningen af ​​hudens hud i ethvert område afhænger af mængden af ​​pigmenter, der udskilles af cellerne. Hvis den metaboliske proces forstyrres, kan pigmentet frigives i større mængder, hvilket får vævene til at mørkne.

I de fleste tilfælde er mørk hud på intime steder en følge af den negative virkning af følgende faktorer:

 • overvægt. Overvægtige mennesker i indinale folder har altid overdreven svedtendens, hvilket fører til mørkningen af ​​hudens hud.
 • iført stramt undertøj lavet af syntetiske stoffer;
 • bærer et barn Mange piger i position noterer sig udseendet af pigmentering i bikiniområdet. En sådan reaktion i kroppen er en konsekvens af hormonelle lidelser og går ganske ofte alene efter fødslen.
 • svampeinfektion i lyskevævet. Mange patogener, der slår sig ned i de indinale folder, kan føre til overdreven pigmentproduktion. Hvis kvinden bekræfter diagnosen, er det nødvendigt at gennemgå et behandlingsforløb;
 • sygdomme i indre organer. I nogle sygdomme i maven, leveren eller galdeblæren er et af symptomerne vævsmørkning
 • tan misbrug Hvis en pige går for mange gange til en garvningslokale og ikke bruger beskyttende kosmetik, er der en øget risiko for mørkning af huden.
 • tager orale præventionsmidler. Udseendet af alderspletter i det intime område kan skyldes et forkert valgt stof eller en overdreven dosis hormoner;
 • langsigtet antibiotikabehandling
 • aldersændringer. Efter 40 år mørkere huden i bikini-zonen i 75% af kvinderne. Denne kropsreaktion er naturlig og skyldes ændringer i hormonernes niveau.

Ud over de ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering i det følsomme område skyldes forkert pleje eller brugen af ​​uhensigtsmæssige plejeprodukter.

Hjælp! Hvis mørkningen af ​​væv forekommer ret hurtigt, og processen skrider frem, anbefales det at besøge en hudlæge, som vil sige, at det er den primære kilde til problemet.

Årsager i forbindelse med barbering

Hvis en kvinde bruger en barbermaskine eller voksstrimler for at eliminere vegetation i bikinizonen, vil depilering altid ledsages af en lille skade på overfladelaget af huden.

Også disse typer af depilation fører ofte til irritation og rødme, som ofte ledsages af overdreven pigmentering.

Barbering og voksning fører ofte til indgroede hår i bikiniområdet.

Pletter fra dem i mangel af ordentlig behandling kan også ikke passere i flere måneder, på grund af hvilken epidermis bliver mørkere.

For at mindske risikoen for sådanne komplikationer anbefales det at udføre depilering af det intime område under tilsyn af en professionel.

Hvordan slippe af med mørkere hud

I dag er det ikke særlig svært at reducere pigmentering i bikiniområdet, fordi du på apoteker kan finde specielle blegemidler.

På trods af at sådanne lægemidler har en stærk effekt og er i stand til at løse problemet på kortest mulig tid, forårsager de ofte bivirkninger (allergisk reaktion, dermatitis) på grund af deres specifikke sammensætning. Det er nødvendigt at bruge dem med stor forsigtighed, nøje efter instruktionerne.

For at opnå det bedste resultat skal blegning af væv udføres i 2 faser: Først skal du skrælle stratum corneum og derefter reducere syntesen af ​​melanin. Til peeling er det bedst at anvende produkter baseret på alfa-hydroxysyrer, for eksempel citronsyre eller glycolsyre.

Folkelige retsmidler

Inden du begynder med hvidtning, skal du forberede huden. Et par timer før sessionen er det nødvendigt at udføre depilationen, da glat hud opfatter blegemidler meget bedre.

2-3 timer efter depilering, skal det skylles og lade det stå i 5 minutter til eksponering. Efter denne tid vaskes rester af produktet med varmt vand. Når de hornede partikler fjernes, kan du fortsætte med blegningen. Hvordan slippe af med mørk hud i bikiniområdet?

Meget godt i kampen mod denne sygdom har anbefalet sig selv sådanne midler:

 • citron. Fordi frugten indeholder en stor mængde syrer, hjælper det med at lette og jævn hudtonen. Brug af værktøjet er meget simpelt: du skal presse saften fra frisk citron og anvende den på problemområder. For at opnå den forventede effekt, bør sammensætningen overlades til at påvirke i 10 minutter, og vask derefter rester af varmt vand. Behandlingen udføres dagligt, indtil det ønskede resultat er synligt;
 • agurk. Grøntsager er nødt til at gnage og sætte den resulterende vandløb på problemområder. Efter 15 minutter afvaskes rester af sammensætningen med varmt vand. Da et sådant blegemiddel ikke har kontraindikationer og ikke forårsager bivirkninger, kan du bruge det hele tiden;
 • afkogning af persille. En lille flok grønt er nødvendigt for at male og hælde et glas kogende vand. Efter 20 minutter, når væsken er infunderet, er den fugtet med et gasbind og komprimeres til de mørkede områder. Komprimeringstid - 30 minutter;
 • kartoffel og citron maske. For dens forberedelse er forpligtet til at blande 50 gram. frisk revet kartofler med samme mængde citronsaft. Den resulterende sammensætning fordeles jævnt over huden og efterlades i 20 minutter. Efter denne tid fjernes resterne af masken med varmt vand, og der påføres en fugtighedscreme på huden.

Det skal huskes at slippe af med pigmentering på intime steder, for at bruge folkemæssige opskrifter vil have mindst 2 måneder.

Hjælp! Citronsaftbaserede masker og grubs kan kun bruges, hvis der ikke er ridser eller slid, ellers kan denne behandling forårsage irritation og smerte.

Medicinske metoder

Hvis du vil blanke huden på kortest mulig tid, er det bedre at bruge stoffer, fordi de blokerer pigmentproduktionen meget hurtigere. Dermatologer råder kvinder til at være opmærksomme på disse stoffer:

 • Lakshma Maxxi. Dette amerikanske stof er universelt og er velegnet til hudblegning helt på alle sider. Takket være den blide sammensætning kan cremen bruges selv under graviditeten, da den ikke har kontraindikationer og ikke forårsager komplikationer. Den omtrentlige pris for produktet er 1750 rubler;
 • Ekstra blødblegning Eveline. Værktøjet reducerer pigmentering og korrigerer hudtonen. På grund af det faktum, at cremen kun indeholder naturlige ingredienser for at opnå et synligt resultat, skal de bruge det i lang tid. Omkostningerne ved produktet varierer mellem 70-150 rubler;
 • Finale hvidtekrem. Cremen har en udtalt effekt og giver dig mulighed for at lette det hyperpigmenterede område på bare 1 måned. På trods af den udtalte effekt påvirker værktøjet let huden og er egnet til langvarig brug. Omkostningerne ved dette produkt er 550 rubler.

konklusion

På hvilken måde at kvitte sig med mørkningen i den intime zone, bør kvinden selv bestemme under hensyntagen til individuelle præferencer. Men det er nødvendigt at huske, uanset hvilken metode der vælges, er det nødvendigt at påbegynde blegeproceduren på forhånd, da det vil være muligt at opnå den ønskede virkning ikke tidligere end i en måned.

Hvordan man smider huden på intime steder derhjemme

Hver kvinde har et konstant ønske om perfektion. På samme tid er det som det er kendt, at enhver detalje, selv den mest ubetydelige ved første øjekast, er vigtig for et fejlfri udseende. En af de vigtigste betingelser for kvindelig attraktivitet er smuk og sund hud, og det gælder ikke kun ansigtet og andre synlige steder rundt, men også de, der kaldes intime. Huden i disse områder af kroppen har tendens til at ændre sin farve (mørkere), hvilket forårsager modstridende følelser hos kvinder. Nogle lægger ikke vægt på denne kendsgerning, da dette fænomen ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser, og for andre specielt indtrykelige skønheder kan en overtrædelse af pigmentering i det intime område forårsage alvorlige komplekser, der forhindrer dig i at føle sig godt tilpas ikke kun i badetøjssæsonen, men og i hverdagen.

I dag er der mange forskellige metoder til at genoprette den normale hudtone, og de fleste skønhedssaloner tilbyder en række tjenester, der hjælper med at eliminere overdreven pigmentering på nogen del af kroppen. Men i virkeligheden beslutter hver kvinde ikke at vende sig til en specialist med et så sart problem. I dette tilfælde kan du forsøge at hvide huden på intime steder ved hjælp af folkemedicin. Men før du vælger den rigtige metode, skal du bestemme årsagen til hudens uæstetiske mørkning i intime områder, for for at slippe af med fænomenet, skal du først fjerne de faktorer, der fremkalder dets forekomst.

Hovedårsagerne til mørkningen af ​​huden på intime steder.

Som det er kendt, afhænger mætningen af ​​hudtonen af ​​koncentrationen af ​​pigmenter (melaniner) udskilt af celler (melanocytter). Når stoffernes metabolisme forstyrres, forekommer der en ændring i hudfarven - jo mere melanin cellerne producerer, jo mørkere bliver dermis. Overdreven produktion af pigment er en slags beskyttende reaktion af celler på eksterne faktorer, og derfor forekommer dyschromi (vedvarende affarvning af huden, hyperpigmentering), der ofte udtrykkes som mørke pletter på forskellige områder af kroppen, herunder i det intime område. Hovedårsagerne til denne patologi er:

 • mekanisk virkning på huden - regelmæssig iført ubehageligt, for stramt undertøj, især hvis det er lavet af lavkvalitets syntetiske materialer. Du kan rette op på situationen, hvis du foretrækker produkter fra bløde strikkede stoffer uden stiv snørebånd;
 • overvægtige - folk med fedme har ofte overdreven svedtendens i de indinale folder, hvilket fører til mørkningen af ​​huden i det intime område;
 • ukorrekt aflejring - fjernelse af uønsket vegetation på kroppen med en barbermaskine eller voks kan forårsage irritation og skade på huden i det delikat område, der ofte ledsages af udseendet af overdreven pigmentering;
 • UV-eksponering - solbadning (eller besøge en garvningslokale) i nøglen uden brug af specielle solcreme kosmetik fører til øget melanin produktion og følgelig dannelsen af ​​mørke pletter i det intime område;
 • graviditet - mange kvinder i fertilitetsperioden har øget pigmenteringen af ​​de store og små læber i labia, lårets og brystvortenes indre side (dette fænomen kaldes chloasma). Denne særlige tilstand er forårsaget af hormonal ændring i kroppen og øget blodcirkulation, det betragtes som normen og forsvinder som regel flere måneder efter fødslen;
 • svampe og infektionssygdomme i huden i den inguinale zone - gærswampe og patogene mikroorganismer, der opholder sig i steder med fugtophobning (i indinale folder), forårsager en overtrædelse af produktionen af ​​pigmenter i cellerne. Dette kliniske billede er ofte observeret i ringorm i lysken. For at rette op på denne patologi kræves et behandlingsforløb, som bør ordineres af en hudlæge;
 • åreknuder - på grund af stagnation i bækken området kan blive forstyrret venøs udstrømning af vulva, som ofte er ledsaget af ødem og hyperæmi af store og små skamlæber, samt overtrædelse af pigmentering i den intime område. I nærvær af åreknuder er specielle lægemidler (venotoniske stoffer) indikeret;
 • endokrine lidelser - forskellige patologier associeret med forringet produktion af hormoner fra hypofysen og binyrerne, indebærer en unormal pigmentering af huden, ikke blot i det følsomme område, men også i underarm område, samt på albuer, knæ og mave. I dette tilfælde er det nødvendigt at undersøge blodet for hormoner og om nødvendigt udføre hormonudskiftningsterapi;
 • forskellige sygdomme i indre organer - patologiske processer, der forekommer i kroppen, kan ledsages af en overtrædelse af hudpigmenteringen i perineum. I højere grad gælder dette for sygdomme i leveren og galdeblæren samt tumorer i maven. For at etablere en nøjagtig diagnose er det nødvendigt at gennemgå en omfattende undersøgelse på et hospital;
 • brugen af ​​hormonelle præventionsmidler - ukorrekt udvalgte lægemidler eller deres doser fører ofte til forstyrrelse af hormonbalancen i kroppen og som følge heraf mørkningen af ​​huden i bikiniområdet. Hvis der forekommer hyperpigmentering af huden i det intime område, mens du tager p-piller eller andre lægemidler, der indeholder hormoner, bør du konsultere gynækologen om revisionen af ​​terapien.
 • toksiske virkninger på kroppen - forgiftning forårsaget af overdreven brug af antibiotika, sulfonamider og andre kemoterapeutiske midler, såvel som virkningen af ​​de kemiske stoffer af naturlig eller syntetisk oprindelse, kan føre til forstyrrelser i metabolismen af ​​pigmenter i hudceller;
 • aldersrelaterede ændringer - over tid kan en helt sund kvinde mørke huden i det intime område. Dette skyldes ændringer i niveauet af kønshormoner, som normalt opstår i overgangsalderen.

Ud over alle ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering af huden i det følsomme område skyldes forkert pleje og brug af uhensigtsmæssige vaskemidler. Hvis processen med mørkning af huden på intime steder forekommer ret intensivt og ledsages af nogle ubehagelige symptomer, bør du konsultere en specialist, og efter at have fastslået, hvilken faktor der forårsagede dette fænomen, kan du anvende et sæt hjemmeprocedurer for at fjerne det.

Folkemidler til hudblegning på intime steder

Blandt de mange blegemidler til huden i intime områder, der anvendes i hjemmet, er der dem, der har en ganske stærk effekt, men kan forårsage bivirkninger - allergiske reaktioner, nedsat pigmentering af huden eller endda dermatitis, og der er også helt sikkert, men ikke at give så udtalte resultater. En af de vigtige betingelser for udførelse af blekningsprocedurer er obligatorisk beskyttelse af huden mod ultraviolet stråling, hvilket signifikant øger produktionen af ​​melanin. Derfor er det på baggrund af brugen af ​​midler til at lette huden, når man besøger stranden eller solsengene, brug af solcreme kosmetik med en SPF på mindst 25 enheder.

hud kridtning i intime steder forekommer normalt i to trin, hvoraf det første ligger i afskalning af stratum corneum og den anden - at reducere melanin syntese. Peeling (skrælning) af huden udføres ved hjælp af specialværktøjer, som omfatter forskellige alfa-hydroxysyrer (glykolsyre, citronsyre, mejeri og andre). Du kan også bruge kviksølvsalve, salicylalkohol (20%), aspirintabletter fortyndet i vand, hydrogenperoxid eller endda regelmæssigt granuleret sukker blandet med olivenolie.

Valget af eksfolierende midler afhænger af sværhedsgraden af ​​pigmentering og på følsomheden af ​​huden. Før du skaler på intime steder, skal du fjerne hår i bikinizonen på en hvilken som helst bekvem måde, og efter to timer påføres den valgte sammensætning på huden med lette cirkulære bevægelser. Fremgangsmåden bør ikke vare mere end 5 minutter, hvorefter huden skal skylles med varmt vand.

Efter fjernelse af keratiniserede partikler skal man fortsætte direkte for at lette huden. Som blegemiddel kan du bruge forskellige kombinationer af produkter (urter, frugtsaft og grøntsager), som har evnen til at reducere syntesen af ​​melanin og endda hudtonen. Disse komponenter omfatter:

 • citron - hvidt citrusblegning er på grund af tilstedeværelsen af ​​organiske syrer;
 • agurk - denne nyttige grøntsag indeholder i sin sammensætning en stor mængde struktureret vand, ascorbinsyre og nikotinsyrer, der hjælper med at eliminere hyperpigmentering af huden og udligne sin skygge;
 • persille - æteriske olier, der har en stærk whitening effekt er en del af denne plante;
 • Yarrow - denne plante er rig på flavonoider, som danner forbindelser, der reducerer produktionen af ​​melanin af cellerne;
 • bjørnebær - det indeholder arbutin, som hæmmer aktiviteten af ​​enzymer, der påvirker pigmenternes metabolisme;
 • lakrids - alle dele af dette lægemiddel indeholder en større koncentration af organiske syrer og phenolforbindelser, der hjælper med at lette huden ved at reducere produktionen af ​​melanin.

Det skal bemærkes, at enhver folkemekanisme, på trods af den naturlige sammensætning, kan provokere forekomsten af ​​allergiske reaktioner, især gælder dette for personer med følsom dermis. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal alle forberedte blandinger afprøves på huden inden brug.

Hjemrecept til hudblegning i intime områder

Bland fra juice af persille, citron og kefir

 • 30 ml frisk persillejuice;
 • 20 ml citronsaft;
 • 50 ml kefir eller yoghurt.

Forberedelse og brug:

 • Kombiner alle komponenterne, bland og smør de mørke pletter på intime steder.
 • Skyl efter 5-10 minutter med varmt vand og anbring en nærende creme på huden. Procedurer skal udføres 2 gange om ugen i en måned, hvorefter du skal tage en pause.

En blanding af agurkmasse og fugtighedscreme

 • 1 frisk agurk;
 • 20 g af enhver fugtighedscreme.

Forberedelse og brug:

 • Grate revet agurk og bland den resulterende vassel med creme.
 • Påfør den tilberedte sammensætning på gazeservietter og fastgør dem til problemområder.
 • Efter 20 minutter skal du fjerne komprimeringen og tørre huden med bomuldspuder gennemblødt i køligt vand. Procedurer kan udføres 2-3 gange om ugen, indtil der opnås et bæredygtigt resultat.

En blanding af hvid ler og afkogning af yarrow

 • 30 gram hvidt ler;
 • 20 g tørret yarrow græs;
 • 100 ml kogende vand.

Forberedelse og brug:

 • Hæld kogende vand over yarrowen og lad det stå i ca. 30 minutter.
 • Stram den forberedte afkogning og bland med ler indtil glat.
 • Smør de opnåede vandløbsproblemer i huden og lad dem stå i 10-15 minutter.
 • Skyl med koldt vand og påfør en nærende creme på huden. Brug dette værktøj anbefales 2-3 gange om ugen i 30 dage. For at øge effekten kan du tilføje et par dråber citronsaft til blandingen.

En blanding af kaffegrunde og citronsaft

 • 30 gram kaffe grunde;
 • 30 ml citronsaft.

Forberedelse og brug:

 • Bland citronsaften med kaffepladserne og behandle problemområderne med den resulterende masse (anvend forbindelsen i cirkulær bevægelse).
 • Efter 5 minutter skyl huden med køligt vand og smør det med creme. Det anbefales at udføre sådanne procedurer 2 gange om ugen, indtil det ønskede resultat opnås.

Man bør huske på, at folkemekanismer ikke kan fungere ikke straks, men først efter 1-2 måneder, og derfor begynder tandblegningsprocedurerne i hjemmet, bør du have en hel del tålmodighed. Men efter et stykke tid vil du sikkert være i stand til at slippe af med komplekserne om dit udseende, og du vil igen være i stand til at føle dig let og afslappet i alle livssituationer.

Hvordan man smider huden på intime steder i hjemmet - slippe af med kontraster på de bedste måder

Smukt, harmonisk udseende er ikke kun fraværet af acne, cellulite og split ends. Bag den eksterne skønhed, der er tilgængelig for alle, kan en unattractive funktion være skjult - hyperpigmentering af huden i intime zoner. Kosmetologcentrene har længe været i gang med højtydende lynprocedurer - laser resurfacing og fototerapi. Sådanne procedurer har dog nogle kontraindikationer. Hertil kommer, at kabine-sessioner ikke er overkommelige for alle. Hvordan hvide huden på intime steder derhjemme, høj kvalitet og billig?

Årsager til mørkningen

Ofte er kvinder ikke tilfredse med problemet med mørk hud i kønsområdet, underarmene og analområdet. Dette skaber en ejendommelig følelse af disharmoni af sin egen krop, og pigerne har altid stræbt efter perfekt skønhed. Men nogle gange vil mænd også have huden mellem benene, især i pungen, for at være lettere. Overfladen af ​​perineum, brystvorter, underarm og indersiden af ​​lårene er ofte mørkere end resten af ​​menneskekroppen og med god grund:

 • Manglen på ilt forbundet med dårlig ventilation på grund af slidstærkt eller syntetisk undertøj. Dette fører til en ændring i hudtekstur, hvorefter farven på de øvre lag af epidermis også ændres.
 • Overvægt. Fede mennesker lider af en overflod af sved, især i bikiniområdet og mellem lårene, hvilket fører til øget pigmentering. Og friktionen af ​​de fulde ben når man går kun forværrer situationen.
 • Arvelig disposition - måske mørk brun hud på disse steder er genetisk bestemt.

Før du starter procedurerne

Inden du bliver bekendt med mulighederne for, hvordan du hurtigt blider huden på intime steder, er det vigtigt at forstå, at sommetider blødning af huden i dette område er meningsløs. For eksempel vil epidermis mørkede under graviditeten selv genoprette om få måneder efter fødslen. Hvis huden er inficeret med en svamp, er det nødvendigt først at se en læge, og kun efter inddrivelse at indgive blegning, hvis det er nødvendigt. For at eliminere problemer med det endokrine system, er det også tilrådeligt at blive undersøgt inden starten af ​​procedurer, således at indsatsen ikke er forgæves.

Det er ikke en vanskelig opgave at vælge at blanke huden hurtigt og hurtigt på intime steder, men selv folkemetoder til at slippe af med hyperpigmentering har flere kontraindikationer:

 • graviditet eller amning
 • hudbetændelse;
 • diabetes;
 • forværret dermatitis.

Forberedelse til afklaringsproceduren

Hjemmetoder der er mange. Men vær tålmodig, for nogle gange må du gøre flere procedurer for at opnå det ønskede resultat. Nogle gange er det godt at blanke huden på intime steder derhjemme kun efter to måneder fra starten af ​​den første session.

Hvilke regler er vigtige at følge, når man forbereder sig på at anvende blegemidler:

 • Beskyt epidermis mod UV stråler. Du kan solbade, men kun ved brug af en creme eller lotion med et SPF-indhold på mindst 25 enheder. Hvis huden er meget følsom, er det bedre at nægte solsenge og solarium på stranden.
 • For at rense det kølle lag af problemområdet med afskalning. De ideelle muligheder her er midlerne med glykolsyre, mælkesyre, citronsyre.

At gøre huden renere hjemme - ønsket er helt naturligt. Det øverste lag af hud i dette område ligner en ubehagelig, snavset plet. Blød skrælning inden lethed fjerner en del af melanin fra huden, hvilket gør det muligt for hovedværktøjet at handle mere effektivt.

Metode nr. 1

Mange undrer sig over, hvide hud mellem benene med peroxid. Det tager 1 ss. hydrogenperoxid og 0,5 tsk ammoniak. Med en opløsning af disse to komponenter er det nødvendigt at smøre overfladen af ​​inguinsonen fra 3 til 5 minutter ikke mere end 1 gang om ugen.

Det er vigtigt at være forsigtig, når der behandles sarte steder med en peroxidopskrift - der er risiko for at blive brændt.

Foreløbig test for følsomhed over for løsningen i albuens bøjning. Hvis kløe, ømhed eller rødme forekommer, passer denne metode til blegning ikke til dig.

Husk at peroxidafklaringsforløbet består af 12 eller mindre sessioner, ellers risikerer du skade eller forbrændinger.

Metode nr. 2

Tag en agurk og fint gnid den. Tilsæt lidt creme til agurk med nærende eller fugtighedsgivende egenskaber. Sæt blandingen på en gasbind, rull op i form af en kompress og anvend til problemområder i 10 minutter. At lette huden med en agurk er en absolut harmløs øvelse, så i mangel af bivirkninger kan kompresser udføres ofte og indtil resultatet bliver mærkbart.

Metode nummer 3

Du kan bruge opskriften baseret på malet kaffe og friskpresset citronsaft.

Før lette procedure er det ikke nødvendigt at bruge peeling, da kaffe allerede er et glimrende eksfolieringsmiddel. Brug denne metode i denne rækkefølge:

 • Spred blandingen af ​​kaffegrunde og citronsaft i mørke områder af lyskeområdet i en cirkulær bevægelse.
 • Fortsæt i mindst 5 minutter.
 • Vask blandingen med varmt vand.
 • Smør de behandlede områder med en nærende kropscreme.

Denne hvidbearbejdningsprocedure kan udføres et par gange om ugen.

Metode nr. 4

Du skal bruge hvid ler og frisk agurk juice. Rør disse ingredienser til at danne en tyk grød. Påfør den resulterende maske på de mørkede steder, idet du tidligere har tilføjet lidt citronsaft til blandingen. Hold masken i mindst 10 minutter. Det er kun at vaske tørret vand og fugtige problemområder med fløde. Mange bruger mælk i stedet for agurkjuice i denne opskrift.

Blegning er baseret på organiske syrer.

Friske frugter og bær er mættet med syrer, som ofte bruges til kosmetiske formål for at lette ansigtet. Intime områder kan også bleges.

Gnid problemområderne jordbær, citron, jordbær, grapefrugt, granatæble eller æblejuice, og resultatet er ikke længe i kommer.

Kosmetologer udtrykker en positiv holdning til brugen af ​​persillejuice, birk eller mættet æblecidereddike. Frugtsaft eller pulp kan blandes med kefir eller creme fraiche - kombinere forskellige måder, især hvis huden ikke reagerer på naturlige produkter med irritation eller tørhed. For vellykket fjernelse af pletter hjælper gruel af knuste urter bjørnebær, lakrids eller yarrow.

Forsigtig

Brug af lysemidler i hjemmet, det vil sandsynligvis skade dit helbred. Derfor er du nødt til at overholde flere regler:

 1. Når du bruger peeling, blødgørende salver, cremer og andre syreholdige masker, undgå kontakt med slimhinden i kønsorganerne.
 2. Forøg ikke den anbefalede behandlingstid for følsomme steder - sådanne forsøg fører til forbrændinger, som kun kan forværre situationen.
 3. Efter eventuelle hvidtmasker skal du sørge for at fugtige din hud med en vitaminrig creme.
 4. Umiddelbart efter proceduren må du ikke bære stramt og syntetisk undertøj - prøv at sikre fri luftcirkulation i problemområdet.

Ikke alle kvinder kan klare sig med skønhed og gå til en skønhedsekspert for at blanke huden på intime steder. Vælg en af ​​de budgetmæssige måder at lynne i hjemmet, hvor du ikke behøver at være bange for smertefulde fornemmelser og blive flov over nysgerrige øjne. Men husk at hjemme blegning procedurer kan opnå resultater ikke tidligere end i en måned med hårdt arbejde.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Pigmenterede pletter på de intime områder må ikke have et æstetisk udseende og skabe effekten af ​​"snavset hud", men dette problem løses nu let ved hjælp af proceduren "blegende intime zoner". Hvad er intimt hvidtning? Dette er et kompleks af procedurer, som vil føre til en betydelig lette hudfarve i anus, labia, brystvorter, skrotum, mave og i det aksillære område.

Ikke at dette spørgsmål kan virke sjovt, kun for personer, der ikke har stødt på dette problem. Og intim hud har en ubehagelig egenskab at mørke. Her har jeg det mørkere, og jeg vil gerne fjerne denne problemer. Jeg læste mange anmeldelser om, hvordan man blækker en intim zone derhjemme, men jeg kunne ikke finde et bedre middel. Kan nogen komme på tværs af dette problem?

En kvinde som skønhedskilde skal være smuk på alle sider, så selv de steder, der ikke er synlige for alle, skal se perfekt ud. Mange kvinder står over for problemet med mørkningen af ​​huden på intime steder, dette kan skyldes forskellige grunde, men i hvert fald er der intet behageligt her. For at løse dette problem opfandt mange måder, men ikke alle af dem er lige så sikre som effektive.

Så hvad er de "indbindende intime zoner"? Dette er en simpel proces til at lette hudens farve omkring det ønskede område, som følge af proceduren har det delikate område en lysere og mere ensartet farve, velplejet udseende.

Hvorfor i det intime område er huden mørkere

I skridtområdet er hudfarven mørkere, og der er en forklaring:

 • forbedret pigmentering beskytter mod overdreven friktion og selvinfektion;
 • kvindelige hormonelle ændringer i kroppen;
 • Resultatet af overskydende vægt - gnider huden på det indre lår
 • skader på undertøjsartikler
 • hud funktioner;
 • aldersændringer.

Hvad er årsagen til mørkningen af ​​huden på intime steder?

Whitening intime zone derhjemme

Før du begynder hudblegning på intime steder, skal du kontakte en hudlæge. Han vil ordinere en analyse af svampen, forstå grundigt problemet, og først når alle sygdomme fjernes, og spørgsmålet forbliver kun i ønsket - kan du begynde at blegge.

Blandt blegemidlerne til hud på intime steder er der potente, men med uønskede bivirkninger (mulig allergisk reaktion, dermatitis eller pigmenteringsforstyrrelser) og sikrere, milde, men ikke så hurtige og udtalte resultater. All hyperpigmentering, uanset deres type, repræsenterer en stigning i produktionen af ​​melaninpigment på huden på intime steder. Derfor er en forudsætning for alle hvidtningsprocedurer pålidelig beskyttelse mod UV-stråler. Ultraviolette stråler fra spektra A og B øger signifikant syntesen af ​​melanin, og for at forhindre udseende og vækst af pigmentpletter på baggrund af blegning er det nødvendigt med daglig brug af solcreme med et bredt spektrum af handling (solbeskyttelsesfaktor (SPF) på mindst 25). Det skal huskes, at maksimal beskyttelse kun kan opnås ved brug af specielle cremer, mens makeupprodukter, der indeholder fotofilter, ikke er tilstrækkeligt effektive.

Whitening hud procedurer i intime steder omfatter to hovedelementer - exfoliating stratum corneum og reducere produktionen af ​​melanin pigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl. Valget af peeling afhænger af typen og sværhedsgraden af ​​hyperpigmentering. Tidligere blev 20% salicylalkohol, kviksølvsalve og phenol anvendt til dette formål. I dag er a-hydroxysyrer (AHA), såsom glycolsyre, mælkesyre, citronsyrer og andre, oftest injiceret i sammensætningen af ​​kosmetiske midler til at exfoliere huden.

Hvid hud på intime steder med folkemæssige midler hjemme

Mange planter har blegningsegenskaber. Bearberry indeholder arbutin, lave koncentrationer af hydroquinon og organiske syrer, hvilket forklarer dets hvidtningseffekt. Yarrow er rig på flavonoider, der danner forbindelser, der er toksiske for celler og producerer melanin, melanocytter. Licorice har organiske og phenoliske syrer, der fremmer hudblegning. Citron og agurk - organiske syrer og ascorbinsyre og persille - også æteriske olier, som også hjælper med at gøre huden blød i det intime område.

Opskrift for blegning intim zone nummer 1.
Bland frisk persillejuice med creme eller kefir og tilsæt lidt citronsaft. Anvend på spændende steder (armhule, skridt, bikini område) i 5-10 minutter, vask af. Ikke mere end 5 gange om dagen. Blekning kursus 2-4 dage.

Agurk masker til den intime zone. Masken af ​​disse grøntsager er meget populær, ikke kun for at lette huden på intime steder. For at forberede masken skal du gnide en frisk agurk på en fin rist og blandes med en spiseskefuld nærende creme til tør hudtype. Derefter våd vi gasbind servietter i den resulterende sammensætning og pålægger problemområdet.

Metode til at blegge huden på intime steder med hvid ler. For at hvidte huden lidt i det intime område, er 1 spiseskefuld hvid ler udtyndet med agurkesaft, eller juice presset fra persilleblade til dannelse af en tykk masse. Du kan også bruge jordbær eller jordbærjuice. Tilsæt et par dråber citronsaft til blandingen, applicér på huden i det intime område, og lad det stå i 10 minutter, skyll derefter med køligt vand.

En velkendt, effektiv metode til hudblegning i det intime område er smøringen af ​​det indre lår med en kaffekurbe med tilsætning af citronsaft. Du kan smøre området mellem benene med et stykke citron.

Bemærkelsesværdige midler til traditionel medicin til hudblegning på intime steder omfatter grapefrugtsaft, agurkesaft, birk, granatæble.

Folkesager kan ikke virke med det samme. Det er nødvendigt at bruge dem regelmæssigt, og resultatet vises i 1-2 måneder. Efter smøring er det nødvendigt at anvende en nærende creme.

Hvordan hvidter huden på intime steder end at belyse bikiniområdet derhjemme

Mange moderne piger, der regelmæssigt tager sig af og følger den perfekte skønhed i kroppen, er det vigtigt at vide, hvordan man gør huden blanke på intime steder. Enhver detalje er vigtig for perfektion, men nogle gange er det ikke så nemt at gøre på grund af nogle sarte problemer, hvoraf den ene kan være mørk pigmenteret hud i bikiniområdet.

Dette er sjældent talt om, men kvinder, der står over for sådan en gener, ved, hvor vanskeligt du kan føle på stranden eller i sengen med en partner. Heldigvis er der i dag mange måder at fjerne mørk pigmentering på.

Sådan hvidter du huden i kabinen i bikiniområdet fra solskoldning

Proceduren for at lette huden på intime steder i dag udføres i mange skønhedssaloner. Dette omfatter både blidblegning med masker med syrer og andre aktive ingredienser, samt mere drastiske virkninger på huden. Det hele afhænger af graden af ​​pigmentering og årsagerne til at bidrage til ændringen i hudfarve i dette område.

Den mest almindelige årsag til mørkningen af ​​huden er ultraviolet.

Huden i bikiniområdet er meget delikat, så det kan ikke udsættes for UV-stråler. Men de fleste piger kender ikke til det eller glemmer, når man besøger en garvesalon eller er på stranden. Hvis du ikke bruger speciel beskyttende creme, er resultatet en stigning i melanin i huden, og dermed mørkningen i det intime område.

For at eliminere virkningerne af garvning kan du bruge glukolisk peeling, blegemidler eller andre milde midler til at opløse melanin i epidermis.

Under graviditeten kan brug af præventionsmidler og alder også forekomme problemet med pigmentering af epidermis i det intime område. I disse tilfælde er mørkningen forårsaget af en krænkelse af produktionen af ​​kvindelige hormoner, og ikke ved udsættelse for ultraviolet stråling. Derfor bør midlerne vælges efter den faktor, der har bidraget til fremkomsten af ​​dette problem.

Heterogen pigmentering kan skyldes forskellige sygdomme, såsom:

 • skade
 • endokrine system sygdomme
 • åreknuder,
 • sygdomme i nyrer og lever,
 • neoplasmer,
 • vitiligo,
 • hud svampe,
 • forgiftning.

I dette tilfælde kræver behandlingen af ​​problemet mere radikale metoder.

Sådan hvidter du din hud efter acne og brænder

Acne og forbrændinger kan efterlade ar og ar på huden for at slippe af med, som kræver en radikal slibning af det øvre lag af epidermis. Derfor vil den bedste procedure i dette tilfælde være microdermabrasion. Denne metode vil ikke kun eliminere hudens ubehagelige pigmentering, men også gøre det glat, uden fejl.

Princippet med denne metode er, at en rettet strøm af mikrokrystaller sprøjtes på det berørte område. Dette fører til fjernelse af det øverste lag af huden, hvilket tvinger det til at blive opdateret.

Således er den nye epidermis dannet glat og jævnt lys, ar, blemmer og andre ubehagelige huddefekter forsvinder. Men det er værd at bemærke, at denne metode ikke er behagelig, og det vil tage lidt tid at fuldstændig genoprette huden.

Hvordan man hvidner hud med vitiligo og pigmentering

Salonen ved også, hvordan man blider huden på intime steder med vitiligo. I dette tilfælde skal du bruge forskellige måder at fjerne pigmentering, hvoraf den mest populære er laser og kemisk hårfjerning.

Photoepilation (laser) er enkel og smertefri, det er en af ​​de mest overkommelige metoder. Essensen af ​​dens handling er, at lysstrålen, der påvirker de pigmenterede områder, er rettet mod huden. Som følge af denne procedure bliver huden jævnere, jævnt lys og forførende udseende.

Billedet viser, hvordan man kan blanke huden på intime steder gennem fotoepilation.

Under visse omstændigheder kan metoden til laserpolering strammes. Så handlingen bliver mere effektiv, men også mere smertefuld. Det bruges til stærk pigmentering af huden mellem benene, herunder ar og ar fra brænder og bumser.

En anden ikke mindre radikal metode til fjernelse af pigmentering i det intime område er kemisk peeling. Til følsom hud på dette område anvendes glykol peeling.

Det virker på grundlag af de aktive komponenter, der opløser melanin i huden, hvilket er det, der bidrager til dets mørkdannelse. Kemikalier fjerner melanin fra cellerne, hvilket gør huden på intime steder bliver lysere og mere attraktiv.

Hvidning i lysken i mørk hud hurtigt og effektivt - cremer

Både i saloner og i hjemmet kan du anvende specielle cremer til at blanke hud på intime steder. Sådanne produkter fremstilles nu af mange kosmetiske virksomheder.

Især sådanne cremer og geler er efterspurgt blandt svarte repræsentanter for asiatiske lande, da deres hvide hud anses for mere aristokratisk. Og problemet med mørk hudfarve i bikinizonen er meget mere almindelig med dem end med skinnede skønheder.

Du kan købe en lightening creme i kosmetik butikker, i et apotek eller bestille det online. Nogle cremer kan bruges ikke kun til at lette huden i lysken, men også på ansigtet, under armene og andre dele af kroppen. Nogle cremer er lavet på basis af kemiske komponenter, såsom:

 • arbutin,
 • ascorbinsyre,
 • azelainsyre,
 • alfa hydroxy syrer,
 • kojinsyre
 • hydroquinon og så videre.

Andre producenter bruger naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier for at lysere huden i det intime område uden negative konsekvenser. Deres sammensætning omfatter sædvanligvis ekstrakter:

 • agurk,
 • citronsaft,
 • persille,
 • bjørnebær osv.

Anvendelse af disse cremer må ikke regne med hurtige resultater. Afhængig af graden af ​​pigmentering kan det tage flere uger at hel eller delvis lette det. Nogle gange skal kurset gentages. Men fordelene ved denne metode kan identificeres manglen på en rehabiliteringsperiode. Derfor kan den bruges selv om sommeren og før du rejser til en udvej.

Men ofte bruger fabrikanterne både kemiske og plantekomponenter.

Kombinations sammensætning øger effektiviteten af ​​cremer og forhindrer mulige negative virkninger af udsættelse for kemikalier.

De mest effektive hvidtekrem til bikiniområdet er:

 • "Isme" - ikke kun whitens huden på intime steder (som det indeholder arbutin og kojic syre), men gør det også glat og følsomt på grund af uddrag af aloe vera og grøn te indeholdt i den. Det har en beroligende og beroligende effekt, hypoallergenisk.
 • "Lactacyd White Intimate" - creme er populær blandt asiatiske kvinder. Den består af eksotiske planter med hvidtekalkningsegenskaber. Det giver friskhed og helbreder huden.
 • "Finale Whitening Cream" - har en hvidglødende, foryngende, blødgørende og regenererende virkning. Takket være peeling-virkningen kommer det synlige resultat allerede i 1-1,5 uger.

Der er andre stærkt effektive blegemidler, men for ikke at forveksle med valget, skal du være opmærksom på sammensætningen.

Sådan hvidter du hudens hud i det intime område efter solskoldning derhjemme

Ikke hver pige tør at gå til kosmetikcentret med et sådant problem, så nogle unge damer leder efter, hvordan man smider huden på intime steder derhjemme. Og der er måder!

Siden oldtiden er der mange opskrifter til hudblegning på naturlige måder. Nogle af dem kan anvendes til bikini zone.

Men det er vigtigt at huske på, at hurtige resultater ikke kan nås her, så du skal være tålmodig. For effektivitet skal proceduren udføres regelmæssigt i 1-2 måneder.

Nedenfor er de forskellige opskrifter til masker og peeling, som er lette at gøre sig selv af de tilgængelige komponenter.

Blegning med citron, citronsaft

Citronskræl er gode. Du kan blande citronsaft med kaffegrunde for at danne en homogen opslæmning. Påfør på bikiniområdet og massage i ca. 3 minutter. Efter skylning skal der anvendes fedtfløde.

Hvis du blander i lige mængder citronsaft og olivenolie, får du en god hudfarvningsmaske. Det gnides ind i problemområdet og forlades i en time og vaskes derefter af.

Effektiv og maske af citron og honning.

Til forberedelsen har du brug for:

 1. Tag 1 citron og 45 gram frisk honning.
 2. Grind citron med zest til en svampet tilstand og tilsæt honning.
 3. Blanding insisterer på et mørkt sted i 3 timer.
 4. Ansøg derefter på problemskind i 10 minutter.

Det vigtigste - overdriv ikke værktøjet, fordi citronsaft kan forårsage forbrændinger. Det er bedre at teste for en allergisk reaktion, før den påføres, hvilket forårsager en lille smule vassel til ulnar armen fold indvendigt.

Hvis de negative virkninger ikke vil, kan du sætte på den intime zone. Men selv der er det ikke værd at holde i lang tid, hvis en brændende fornemmelse mærkes. Det er bedre at vaske af tidligere og anvende en fugtighedscreme. For at gøre værktøjet mindre aggressivt kan du fortyndes med vand.

Whitening sodavand

Et andet værktøj fra kategorien aggressive metoder - sodavand med æblecidereddike. Proportionerne er de samme, hold blandingen, indtil den er helt tør, så skyll den bare med vand.

Med daglig brug vil resultatet være synligt efter den første uge.

Hydrogenperoxidblegning

Efter at have besluttet at whiten huden på intime steder alene ved hjælp af hydrogenperoxid, skal du være yderst forsigtig, da det er let at få en forbrænding.

For masken skal:

 1. Tag 45 g hytteost med en højeste procentdel af fedt, kombiner det med 2 ml 3% hydrogenperoxid og 1 æggeblomme.
 2. Bland blandingen grundigt i en blender og anvend jævnt på huden i det intime område.
 3. Efter 10 min. Fjern produktet fra huden og skyll dette område med vand.
 4. Påfør en beroligende creme.

Blegning med citronsyre

I mangel af citronsaft kan du bruge citronsyre, som skal fortyndes med vand.

Den kan bruges som citron i kombination med agurk, persille, fersken, kartofler eller kartoffelstivelse.

Blegning med ascorbinsyre

C-vitamin er et oxidationsmiddel til melanin, og forsinker også dets syntese. Men det er ekstremt ustabilt, så i kosmetologi er det ikke brugt i sin rene form, men kun dets derivater. Men til brug i hjemmelavede masker er det meget velegnet.

Du kan knuse en tablet ascorbinsyre og tilsæt den til enhver blanding til hudblegning (fermenteret mælk, agurk, kartoffel) eller fortyndes med mineralvand og anvende i denne form. C-væskeopløsning i ampuller er også egnet til blegning, men den skal også fortyndes med vand.

Agurk Whitening

Det vil bidrage til at gøre huden blanke på intime steder og et så mildt middel som juice med agurkens masse, som perfekt kombinerer cottage cheese, creme eller creme creme. Men et sådant værktøj skal opbevares på det mørkede område i mindst 25-30 minutter. Proportionerne i forskellige opskrifter er forskellige. For eksempel kan du tage cottage cheese 60 g tung creme 30 g og 1 lille agurk.

En anden opskrift er 1 agurk, 30-35 g fugtighedscreme og 10 g gelatine blandes og lades i nogen tid at svulme. Sæt derefter, som i den foregående metode, i 30 minutter. Anvende værktøjet hver anden dag.

Aspirinblegning

Acetylsalicylsyre bruges også ofte i selvfremstillede hudbelysningsmasker. Det er godt at bruge med ujævn pigmentering af epidermis.

Gravid og lakterende brug af aspirin er ikke det værd.

Aspirin kan opløses med vand eller citronsaft. Det tilsættes også til sammensætningen af ​​andre blegemidler. Gode ​​resultater bringes af en aspirinmaske med sodavand i et 1: 1 forhold, fortyndet med vand. Hold det på kroppen er 4-5 minutter. Men det er værd at huske på, at du ikke kan gøre en sådan maske for ofte. Det bedste ville være at anvende det to gange om ugen.

Hvidning creme creme

Sure fløde, som creme eller kefir, har også en lysende effekt. Men bedst af alt fungerer det i kombination med persillejuice, citrus og citron.

For effektivitet kan du tilføje cottage cheese, kartofler eller agurk.

Mælkblegning

Ud over mejeriprodukter kan du lette huden og frisk mælk. For at gøre dette anbefales det at kombinere 25 g mælk med 30 g frisk honning og 1 kartoffel revet på en fin rist.

Blandingen påføres i 30 minutter. 2 gange om ugen.

Persille blegning

Persille har en unik hvidtekalkning. Dette har været kendt i lang tid, da selv hudpigmentering og fregner på ansigtet anbefales at blive fjernet med saften af ​​denne plante. Dets handling er mild, så værktøjet er ideelt til blegning af den delikate hud på bikiniområdet.

Du kan bruge begge persillejuice og male den i mush. Det er godt at kombinere det med citronsaft, mejeriprodukter og citrus.

Sådan hvidter du din hud på intime steder: video

Forskellige saloner måler hvide hud på intime steder:

I det andet videoklip informerer specialisten af ​​kosmetologicentret om funktionerne i proceduren og fortæller dig, hvordan du blider huden på intime steder i etaper:

Det er nu kendt, hvordan man hvidter huden på intime steder, men når der påføres et blekemiddel, er det nødvendigt at overholde sikkerhedsforanstaltninger under hensyntagen til hudtype og mulig individuel intolerance af komponenterne. Hvis der er sygdomme, eller hvis huden i bikiniområdet er mørkere som følge af dårlig sundhed, bør du helt sikkert konsultere en specialist.

Det forekommer mig, at særlige procedurer (laser osv.) Er for radikale, men du kan prøve masker på basis af enkle "spiselige" ingredienser.

Nogen prøvede fotoepilation, fortæl os hvad resultatet er. Jeg vil prøve denne mulighed, og det forekommer mig, at hjemmelavede blandinger ikke giver en mærkbar effekt..

Blegning af huden i det intime område derhjemme folkemidler

Ifølge dermatologer findes mørkere på huden på intime steder i mange. Denne hudpigmentering har ingen alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men det ser ikke ud til den bedste måde, især i strandsæsonen.

Kvinder, der følger skønheden i deres kroppe, skal have orden på alle steder - det giver tillid. I modsætning til dette problem har mange spørgsmål om, hvordan man blæser det intime område derhjemme med enkle, men effektive midler og metoder.

Med mørkningen af ​​huden i de intime zoner, står de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden overfor, årsagerne til sådanne ændringer kan være forskellige.

Årsager til mørkningen af ​​huden på intime steder

Pigmentering er oftest en arvelig funktion, men der er flere andre faktorer:

 • aldersændringer
 • eksponering for kemikalier (deodorant)
 • stramt undertøj;
 • særlig personlighed af kroppens hud
 • fylde (gnide og debattere kroppens indre dele)
 • hormonel ubalance;
 • eksponering for visse lægemidler.
Ikke alle kvinder vil beslutte at gå på salonen med et spørgsmål: hvordan man slår et intimt område, men hjemme, ved hjælp af en af ​​de populære opskrifter, er det ikke så svært at lave

Uanset hvilke faktorer der forårsager mørkdannelse i lyskeområdet, skal de elimineres.

Kontraindikationer for blegning

Selv den mest uskadelige procedure for lette ømme hudområder har nogle kontraindikationer for lynnedslag:

 • det er umuligt at hvide kazhu både gravid og fodring;
 • procedurer er forbudt selv hjemme i intime områder med forværring af herpes, forskellige betændelser, feber;
 • allergiske reaktioner på ingredienserne;
 • hæmorider;
 • skadet hud, revner
 • mens du tager svangerskabsforebyggende midler.

Hvis der ikke er kontraindikationer, kan du finde en passende måde at eliminere pigmentering på, og forberede huden før lynet.

Forberedende procedurer før blegning

Før udførelse af lynprocedurerne skal kroppen udformes inden for de planlagte afklaringsområder. Først skal du barbere de krævede steder eller gøre en depilation.

Det næste trin er skrubning. Fremgangsmåden hjælper med at fjerne det døde lag af epidermis, hvilket er nødvendigt for bedre indtrængning af blegemidler og en bedre effekt.

Skrubbning kan ske med købte produkter eller hjemmelavet. I hjemmet kan du bruge almindeligt havsalt eller jorden naturlig kaffe. Før du udfører disse procedurer, er det bedst at få råd fra en hudlæge for at eliminere mulige negative konsekvenser.

De bedste metoder til whitening det intime område derhjemme

Vigtigt at vide! Inden du vælger et blegemiddelforebyggende middel til en intim zone derhjemme, er det påkrævet at udelukke muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i blandinger.

En blanding af hydrogenperoxid og ammoniak

Blandingen fremstilles ud fra en spiseskefulde peroxid og en halv teskefuld ammoniak, blandet, anvendt to gange om ugen til problemområder. Eksponeringstid for blandingen på huden - 4-6 minutter.

For at fjerne risikoen for mulige allergi reaktioner før en session, er det nødvendigt at foretage en test for opfattelsen af ​​komponenter, for at modstå en halv time, hvis der ikke er nogen negative reaktioner, kan afhjælpe anvendes i intime områder. Et kursus - 10 i 2 måneder.

Maske persille, kefir og citron

Hvordan hvidner det intime område derhjemme med persille?

For at forberede maskens sammensætning skal du blande saft af persilleblade (1 tsk.), Citronsaft (1 tsk.), Kefir eller Sourcreme (1 spsk. L.). Smør pigmenteringsområder, modstå 25 minutter. Proceduren gentages i tre dage i træk og derefter en pause, hvorefter du kan fortsætte.

Lightening Cream med agurk

Gurkeren forarbejdes med en blender blandet med fløde, der påføres på gasplader, der påføres de nødvendige steder. Skyl derefter blandingen med vand. Eksponeringstid - 25 minutter, gør tre gange om ugen.

En blanding af citronsaft og kaffe grunde

Rør den samme mængde kaffe med citronsaft. Den resulterende masse til at håndtere de krævede områder, masserer i en cirkel. Og efter 4-6 minutter, vaskes af. Efter kroppen er behandlet med en nærende fugtighedscreme.

Æble cider eddike og bagepulver pasta

For at forberede en pasta, påfyldes bagepulver med eddike (æble) på de nødvendige hudområder, vent til tørring, skylles. Procedurer gør i 7 dage.

Armhulen og huden mellem benene kan tændes med æblecidereddike. Daglig brug af disse intime områder, lindre pigmentering derhjemme.

Opskrifter af andre folkemæssige midler til hudbelysning

Hvordan man slår en intim zone derhjemme, ikke alle kvinder ved det, men hvis du tager det tæt op, viser det sig, at der er mange enkle måder.

Nedenfor er de mest effektive og populære opskrifter. Hvis du vælger et blegemiddel, skal du overveje hudens type.

Fedtet hud med overskydende pigment

1. Til en skefuld stivelse skal tilsættes citronsaft, blandingen skal få konsistensen af ​​tyk creme. Værktøjet anvendes til problemområder i huden to gange om ugen.

2. Kombiner i lige mængder opvarmet honning, eddike, citronsaft, bland. Påfør blandingen på dampet hud. Eksponeringstiden er en kvart time, så vaskes produktet af med vand.

Denne blegemaske giver dig mulighed for at slippe af med pigmentering og forhindre genopkomst. For det forventede resultat kan du bruge det regelmæssigt.

3. Bland hjemmelavet, fedtfattig hytteost med hydrogenperoxid og ammoniak, der tilsættes med en hastighed på 12 dråber.

Ansøgningen gøres på ren, tør hud, opretholdes i en kvart time, hvorefter du kan vaske den af ​​med lunkent vand. Denne maske eliminerer den mest stagnerende mørkdannelse.

4. Gurkemasse behandles i en blender, havremelmel tilsættes. Konsistensen af ​​blandingen skal være luftig og tyk. Værktøjet påføres to gange om 10 dage og holder hver procedure i 25 minutter.

Masken kan bruges ikke kun i intime og særligt ømme områder, som den inguinale eller aksillære zone.

5. To tomater behandles i puré (før behandling er det nødvendigt at fjerne huden). I de stegte kartofler tilsættes 2 spiseskefulde mel.

Blandingen anbringes på problemområder, i alderen i 25 minutter, vaskes af med vand. Tomatens frugt kæmper effektivt med alle former for alder og fregner.

Blandt de tips om, hvordan man blæser det intime område derhjemme, er der ofte anbefalinger:

 • gnide isterninger fra persille infusion;
 • gnides med et stykke citron
 • surt æble

Tør hudtype

For at bløde tørre epidermier kræves der yderligere fugtmætning. Derfor er det afgørende, at der i forberedte præparater bør være en komponent med blødgørende virkning.

Tør hud bør ikke udsættes for lynprocedurer, normalt 1 gang om 2 uger.

Vigtigt: brug ikke med tør hud med en citron eller peroxid, disse komponenter tørrer huden endnu mere.

1. Opvarmet eller bare flydende honningsprodukt blandet med citronsaft i lige dele. Blandingen skal påføres de rene og tørre områder af den epidermis, der kræves. Efter en kvart time vaskes den af, og huden fugtes med et egnet fugtighedsbevarende middel.

2. En skrællet agurk, forarbejdet af en blender, to spiseskefulde fløde eller yoghurt af høj kvalitet tilsættes til den fremstillede opslæmning. Regelmæssig brug af produktet fjerner mørk hud over hele kroppen, herunder følsomme områder og området af læber og øjne.

3. Skal frisk persille (1 flok), tilsæt kogt vand (200 ml), køligt. I den filtrerede, varme infusion fugter de tilberedte servietter på mørkningsstedet (efter behov skal servietter også dyppes i infusionen). Brug - to gange om ugen, holdetid - en halv time.

4. En håndfuld umodig til slutningen af ​​sort currant forarbejdes til grød, honningsprodukt tilsættes, en flydende konsistens.

Produktet påføres problemområder, efter 25 minutter fjernes sammensætningen, og huden behandles med kefir.

5. To store skeer af hytteost, blandet sammen med fløde (1 ske), 8 dråber peroxid (3%) tilsættes. Masken er egnet til enhver form for pigmentering.

Det anbefales også at gnide kamilleafkogning. Og for at forbedre vandbalancen i kroppen, bør man øge brugen af ​​almindeligt, men rent, vand på daglig basis.

Normal epidermis type

For normal hudtype skal du bruge produkter, som ikke kun gør huden blød, men også normalisere metabolismen i alle lag af epidermis. Arbejdet i cellerne forbedres, produktionen af ​​melanin er normaliseret.

Til fremstilling af blegemidler tillod brugen af ​​alle produkter, der ikke forårsager allergiske reaktioner. Sammensætningerne skal have et blidt grundlag.

 • Gnid på peberrodstamme med pulpen af ​​et surt æble. Antallet af ingredienser skal være ens. På grund af indholdet af syrer i disse produkter bekæmper blandingen effektivt mørke pletter og fregner.
 • Ved 2 spsk. l. kefir tilføjede 1 tsk. citronsaft, et par dråber olivenolie. Syrer af mejeriprodukt og frugt lette alderspigmentering, selvom de allerede er gamle. Denne maske er også egnet til at slippe af med pletter efter graviditeten.
 • Tør gær (1 ske), varm mælk (2 skeer), citronsaft (1 tsk). Den resulterende blanding påføres før man går i seng.
 • Den mest berømte opskrift fra bodyagi. En opløsning af peroxid tilsættes til kroppenagainpulveret (det skal gøre en grødet masse). Den resulterende masse påføres med masseringsbevægelser. Eksponeringstiden på 20-25 minutter, hvorefter værktøjet kan vaskes af og påsæt en passende creme med ernæringsmæssige egenskaber.

Hvis blegemidlet er ordentligt tilberedt, vil efterfølgende fremgangsmåden komme ud. Under skrælning skal huden være næret med fede stoffer. Det er umuligt at genoprette epidermis fuldt ud, huden udsættes for solstråling.

Før de går ud på gaden, skal de steder, der skal behandles, lukkes fra direkte sollys. Værktøjet kan anvendes 1 gang om 8 dage.

For at lette den normale hudtype er den også egnet til at tørre vinrødjuice, sur-æble æble, citronskive eller grapefrugt med saft.

Problematisk hud

Problemhud karakteriseres af irritation, visning, skrælning.

Vigtigt: Whitening kompositioner for problem hudtype, ikke kun arbejde på lynnedslag, men også lindre irritation, betændelse, udslæt. Dette gælder især for de kvinder, der har allergiske reaktioner, opstår efter hver procedure, hårfjerning i armhulerne og andre følsomme områder.

1. Honning og agurkmasse blandet i lige store dele, kan du tilføje et par dråber æterisk olie. Denne sammensætning kan anvendes regelmæssigt. Fra de mørke områder forbliver ikke et spor, øger hudens elasticitet. Værktøjet kan holdes på epidermis, cirka en halv time.

2. Fjern skræl fra en tomat, forarbejdes til en homogen blanding, tilsæt et par dråber citronsaft og olivenolie. Værktøjet anbefales at anvende løbende. Som supplement til hinanden bekæmper begge produkter effektivt mørk pigmentering.

3. Slib gennem en sigte 2 spiseskefulde kageost (hjemmelavet), bland med gruel fra forarbejdet agurk. Mask pålægge problemområder med et tykt lag, der dækker med et serviet af klud gennemblødt i agurkens saft. Eksponeringstid - en halv time, brug dette værktøj er tilladt løbende.

4. Flere gaasservietter er tilberedt (tallet og størrelsen skal svare til arealet af de zoner, der kræver præcisering). Skræl ananas, behandle det i en mos, våd serviet, der skal påføres de pigmenterede områder. Takket være frugtsyrer indeholdt i ananas, bliver epidermis forsigtigt og hurtigt lettet.

Opskrifter til hjemmet retsmidler er yderst effektive og sikre. Ved hjælp af selvblegende blegemidler kan du glemme pigmentering for evigt, ikke kun i det intime, men også i andre områder af kroppen.

Masker er egnede til behandling af hud på ryg, hænder, ansigt. For at opretholde en ensartet hudtone anbefales det at anvende de tilberedte præparater regelmæssigt hele året rundt.

Sådan hvidner du armhulenes hud i hjemmet:

Whitening hud i det intime område. Instruktioner:

Anbefalinger om hvordan man kan slippe af med kropshår for evigt: folkemagasiner, salonprocedurer, hjemmelavede metoder

MEDINTERMAG.RU