Soda til huden - opskrifter masker til rensning

Whitening ansigt - krævede salon tjenester, dog lysere hudfarve, slippe af hyperpigmentering muligt og i hjemmet, ved hjælp af folkemusik retsmidler, såsom masker, scrubs, cremer, lotions, etc.

Måder at gøre dit ansigt i hjemmet

Ansigtsblegning i hjemmet kan gøres ved hjælp af en række folkemæssige retsmidler og procedurer baseret på naturlige ingredienser:

Lysere ansigtet fra solskoldning på 1 tone

Enkle og overkommelige midler hjælper med at lette huden, når den er for mørk brun.

 1. Lemon-protein maske giver dig mulighed for at lette huden efter solskoldning, for at gøre farven mere jævn. Derudover renser det og strammer porerne perfekt, hjælper med at reducere inflammation i acne. Forberedelse: slå et protein, tilsæt 30 ml citronsaft til det, bland til glat. Det resulterende middel anvendes rigeligt på ansigtet (området omkring øjnene påvirkes ikke), lad i 8-10 minutter;
 2. Kamille afkogning. En kniv af tørrede eller friske blomster til at brygge 250 ml kogende vand, lad det komme i en halv time. Denne væske kan simpelthen vaske, eller bruge det til komprimerer og lotions: vatrondeller eller gaze gennemvædet i infusionen og gælder for problemområder i 15-20 minutter;
 3. Masker baseret på mejeriprodukter. Mælk, kefir, creme, sur creme nærer huden med gavnlige stoffer, gør det blødere, friskere og lettere. Til kosmetiske formål kan de bruges i ren form (masker, lotioner) og i kombination med andre nyttige komponenter - hvid ler, havregryn mv.

Whitening fregner og alder pletter

Pigmentering på ansigtet er ofte grunden til behandling til kosmetologen og indikationen for blegeprocedurerne.

Det er muligt at slippe af med pletter og fregner derhjemme ved hjælp af enkle masker og lotioner under forberedelse:

 1. Sourcreme maske med persille. Til fremstilling af de nødvendige midler til omhyggeligt at slibe en lille bundt persille (20-30 gram) i den resulterende vælling tilsættes 20 g creme fraiche og 5 dråber appelsinsaft, rør. Masken pålægger ansigtet med et tykt lag, lad i 20 minutter;
 2. Citron creme. Citronsaft skal blandes med mineralvand i lige store mængder. Den resulterende lotion fugter en bomuldspindel eller bandage, ansøg om 3-4 minutter på problemområderne. Proceduren kan udføres op til 5 gange i løbet af dagen.

Udjævning farvetone fra rødme

Glat tonen af ​​rødme vil hjælpe maske med en beroligende effekt.

 1. Kartoffelmaske. Vask kartoflerne (1 stk. I mellemstørrelse), kog i skræl uden tilsætning af salt, så afkøl, skræl og hak i kartoffelmos. Tilsæt 30 g creme fløde, 30 ml olivenolie, bland godt. Værktøjet anbefales at pålægge problemområder i 18-20 minutter.
 2. Havregrynsmaske 30 g havregryn for at koge i mælk uden tilsætning af sukker og salt. Cool grød, bland med 30 ml citronsaft. Påfør massen på huden i 8-10 minutter.

Citron Remedies

I hjemmet er det muligt at hvidte et ansigt med brug af citron i nogle få procedurer, da dets saft indeholder K-vitamin, hvilket hjælper niveauet og afklarer hudtonen:

 1. Citronglycerinmaske: Til 50 ml citronsaft Tilsæt 1 slået protein, 15 ml glycerin, bland komponenterne. Påfør en maske, vask af efter 15 minutter;
 2. Honning-citronmaske: Kombiner 30 ml citronsaft med 30 g honning og bland. På ansigtet for at holde masken i 15 minutter.

Hydrogenperoxidprodukter

Hydrogenperoxid (peroxid) renser huden af ​​urenheder, har en lyn- og desinfektionsvirkning. Et par dråber af dette farmaceutiske præparat i sammensætningen af ​​husholdningsmasker kan signifikant forbedre blekningseffekten:

 1. Behandlingen for fregner. Bland 30 g kartoffelstivelse og 20 ml hydrogenperoxid. Påfør produktet på problemområderne i ansigtet, lad det tørre, vask derefter af;

Ved hjælp af hydrogenperoxid kan du nemt blanke dit ansigt derhjemme.

 • Lotion af fregner og mørke pletter. Bland i samme mængde grapefrugtsaft og hydrogenperoxid, bland. Det resulterende produkt skal forsigtigt påføres med en vatpind direkte på de pigmenterede områder i ansigtet, efter 15 minutter skylles med køligt vand.
 • Kefir produkter

  Kefir er rig på næringsstoffer. Når den bruges til kosmetiske formål, nærer den, fugtiger, whitens huden og nærer den med vigtige sporstoffer:

  1. Kefir-citronmaske: bland kefir, citronsaft og hvid ler i forholdet 2: 2: 1. Sammensætningen påføres huden i et tyndt lag i 15 minutter;
  2. Agurk kefir maske fugter og renser ansigtets hud, hjælper med at slippe af med stærk pigmentering. Forbered det simpelthen: hug en lille agurk, klem væsken. Tilsæt 30 ml kefir til massen, bland. Gruel påføres ansigtet i 15 minutter og vaskes derefter af.

  Persille Remedies

  Vores bedstemødre vidste, hvordan man smider et ansigt derhjemme med persille. Piger med freckles presset juice ud af det eller lavet en afkogning, gned dem i problemområder. Faktum er, at karoten er indeholdt i persille greener whitens huden og beskytter den også mod virkningerne af ultraviolette stråler.

  1. Mask deres greens. 50 g persille blade vask, hugge. Tilsæt 100 ml vand, kog over lav varme, sat til side, indtil det er køligt. Sæt bouillonen, en slurry af grønne på ansigtet, hold i 15 minutter;
  2. Whitening lotion. Skyl 50 g persille under rindende vand, hugg op med en blender. Brug gasbind til at klemme saften. En vatpind til at lægge på hans ansigt, vask af efter 20 minutter.

  Essentielle oliemidler

  Æteriske olier, der har en hvidtningseffekt, når de påføres huden:

  • appelsin;
  • grapefrugt;
  • citron;
  • te træ;
  • patchouli;
  • rosmarin.

  For blegeeffekt et par dråber af nogen af ​​disse olier tilsættes til kosmetiske masker og lotions, eller blandet med lidt olivenolie og anvendes til ansigt, afvaskes efter 5-10 minutter.

  Frugt retsmidler

  Bær og frugt indeholder en stor mængde syrer, som har en hvidtning på huden.

  Currants, tranebærer, grønne æbler, grapefrugter er ideelle til at lave blekmasker:

  1. Grapefrugtmaske. 30 ml grapefrugtsaft blandet med 30 g honning, slå til glat. Hold på ansigt i 15 minutter;
  2. Berry mask. En lille håndfuld bær (currants eller tranebær) peretert til mashed, tilsættes 20 g cremefløde. Påfør produktet i 10 minutter, skyll derefter.

  Eddike produkter

  Eddike til hudblegning blev brugt i oldtidens Rom og Grækenland.

  Dette kraftfulde værktøj kan lette ansigtet på en gang i flere toner samt lindre hyperpigmentering:

  1. Afhjælpning for hyperpigmentering. Bland æblecidereddike med citronsaft i lige store mængder, læg et punkt på den pigmenterede hud 4-5 gange om dagen;
  2. Eddikesyre komprimeres. Bland eddike (9%) med appelsinjuice i forholdet 2: 1, den resulterende væske fugter en bomuldspindel, påfør den på pigmentpletten i 10 minutter. Efter proceduren vaskes.

  Mad sodavand

  Bagepulver renser forsigtigt porerne, tørrer betændelsen og whitens ansigtets hud:

  1. Sodapasta fra hyperpigmentering. Bagepulver fortyndes med en lille mængde vand for at opnå en pastaagtig konsistens, det resulterende middel påføres mørkningen med lette massagerende bevægelser, lader i 2-3 minutter, vask derefter af;
  2. Whitening mask. Krymp 3 aspirintabletter i en mørtel, tilsæt 30 g sodavand til det resulterende pulver, hæld i nok vand til at lave en pasta. Påfør blandingen på ansigtet med let massage bevægelser, lad i 15 minutter.

  Whitening masker

  Bleaching masker pålægge ansigtet, undgå det følsomme område omkring øjnene, forlade den anbefalede tid og fjern den derefter med varmt vand. Før proceduren er det tilrådeligt at dampe dit ansigt over et bækken af ​​varmt vand. Dette vil gøre det muligt for dig at rense porerne bedre og få huden maksimalt nyttige stoffer:

  1. Curd maske. Til 30 g fedtfattig hytteost tilsættes ½ æggeblomme og 3-5 dråber hydrogenperoxid, bland godt. Når tør hud i sammensætningen anbefales at tilføje 15 g cremefløde. Værktøjet står i ansigtet i 15-20 minutter;
  2. Gurkemejer. 10 g jordet gurkemeje skal males med en lille mængde creme eller naturlig yoghurt (en cremeagtig konsistens skal opnås). Værktøjet påføres i en halv time.

  Whitening kompresser

  For komprimering er det nødvendigt at forberede en serviet, gasbind eller bomuldsuld.

  De er imprægneret i en speciel sammensætning og påføres ansigtet:

  1. Acetica-glycerin kompressor hjælper med at lette huden efter at have fået en mislykket eller for stærk solbrændthed. Eddike, glycerin, citronsaft blandes i lige store dele, den resulterende væske imprægneres med en serviet og påføres ansigtet i 15 minutter;
  2. Kamille komprimere Kamille har været kendt for sine beroligende, anti-inflammatoriske og hvidtekalkningsegenskaber. En simpel komprimering kan lette ansigtets hud: Gaze eller et serviet dyppes i kamille bouillon og påføres ansigtet i 10-15 minutter.

  Whitening lotion

  Derhjemme anvendes lotioner, hvis du vil blanke et bestemt område af ansigtets hud. Til lotioner anvendes de samme præparater til kompresser - eddike med glycerin og citronsaft, kamilleafkogning, citronsaft med mineralvand mv. En bomuldspindel eller skive er gennemblødt i produktet og påført problemområdet i 10-15 minutter.

  Whitening kosmetiske cremer

  I moderne butikker er der et ret stort udvalg af færdige produkter beregnet til hudblegning, men en effektiv creme kan fremstilles hjemme på grundlag af enhver tilgængelig:

  1. Tilføjelse af agurksaft til enhver creme vil tilføje en hvidtningseffekt. Vegetabilsk gned, presset juice, blandet med den færdige fløde. Sammensætningen påføres på ansigtet som en maske i et par minutter, derefter gnides med lette cirkulære bevægelser;
  2. Tilsætningen af ​​kosmetiske olier (druemost, mandel, jojoba) til cremen vil gøre blegningsegenskaberne. Med hver daglig anvendelse af fløden er der nok til at blande 3-5 dråber af produktet.

  Whitening lotions

  Det er bekvemt og nemt at gøre ansigtet hjemme ved hjælp af lotion, da værktøjet let fremstilles og opbevares i lang tid i køleskabet:

  1. Agurk lotion. Mellemstore agurk vask, afskal, hak pulp. Den resulterende masse placeres i en glasbeholder, hæld 50 ml vodka, dæksel med låg og lad kold i 3 dage. Betyr stamme, tilsæt en tilsvarende mængde kogt koldt vand. Den resulterende lotion tørrer ansigtet to gange om dagen, opbevares i køleskabet i forseglet form;
  2. Calendula lotion. Klar apotek calendula alkoholopløsning skal fortyndes med renset vand i lige store mængder. Det resulterende middel tørres med pigmentpletter i løbet af dagen (op til 5 gange), behandlingsforløbet er 7 dage. Hvis det ikke var muligt at slippe af med pletterne i løbet af denne tid, anbefales det at tage en uges pause og derefter gentage kurset.

  Whitening Scrubs

  Scrubs giver dig mulighed for effektivt at rense huden på snavs og døde celler i hjemmet, gøre det glattere, friskere, mere behageligt at røre ved, og brugen af ​​visse komponenter vil også tilføje en hvidtningseffekt:

  1. Citron sodavandkrop. Det er nødvendigt at tage en knivspids bagepulver (ca. 30g), klem et par dråber citronsaft ind i det. Bland ingredienserne til en konditorisk tilstand, gnid ind i huden med masserørsbevægelser i 3-5 minutter, og udfør forsigtigt problemområderne.
  2. Honning sodavandkog. Bland 30 g sodavand og honning, tilsæt 2-3 dråber væskeoprensning eller sæbe. Gnid ind i huden med bløde cirkulære bevægelser, skyll derefter.

  Sikkerhedsforanstaltninger

  For at undgå skade under hjemblegningsprocedurer er det vigtigt at følge visse forholdsregler:

  1. Før du anvender produkter med nye komponenter, skal du sørge for, at der ikke er allergiske reaktioner. For at gøre dette udføres en test: En lille mængde af produktet påføres albuebøjningen, overvåg reaktionen i en time eller to;
  2. Næsten alle blegemidler tørrer huden, så proceduren skal udføres strengt i de anbefalede mængder;
  3. Efter hudblegning bør direkte sollys undgås for at undgå forbrændinger.
  4. Anvend ikke blegemidler til beskadiget hud, såvel som til det følsomme område omkring øjnene.

  Kontraindikationer til ansigtsblegning i hjemmet

  I nogle tilfælde kan hjemme blegning være kontraindiceret. Disse omfatter:

  • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme (melanom, dermatitis, eksem osv.);
  • Tilstedeværelsen af ​​åbne sår og sår på huden;
  • modtagelighed for allergi
  • overdreven hudfølsomhed.

  Harm of brightening ansigtet af huset

  Når du hvidner et ansigt derhjemme, skal du tage højde for din hudtype, pas på, følg anbefalingerne om tid og hyppighed af procedurerne.

  Ellers kan der være lidt skade på huden:

  • forbrændinger;
  • allergiske reaktioner
  • overdreven tørhed.

  Meninger af kosmetologer

  Professionelle kosmetologer reagerer både positivt og negativt på hudhudspleje. På den ene side er de fleste procedurer helt sikkert og testet af tiden og mange mennesker.

  På den anden side mener eksperter, at de giver en lille hvidblegningseffekt. Derudover kræver produkter, der indeholder ret aggressive komponenter (for eksempel eddike) særlig pleje, ellers kan proceduren resultere i forbrændinger og hudtrauma.

  Video om, hvordan du smider dit ansigt derhjemme

  Sådan hvidner du dit ansigt derhjemme:

  Sådan blinker du dit ansigt derhjemme:

  Soda til kropshud

  Skønhed og sundhed er de to hovedkomponenter i en glad kvinde. Mange mennesker tror, ​​at det at tage vare på dig selv er en dyr øvelse, der kræver en masse tid og finansielle omkostninger. Faktisk er alt ikke så skræmmende: i stedet for dyre spa-behandlinger er det nok at bruge sodavand til hudens hud. Det vil være et glimrende redskab til hvidtning, slippe af med sorte pletter, acne og andre defekter. Natriumhydrogencarbonat hjælper også til behandling af forskellige hudsygdomme.

  Effekt af sodavand på huden

  Det har længe været kendt, at sodavandspulver er et universelt naturligt middel, der kan erstatte mange kosmetiske stoffer og endda nogle stoffer. På trods af sin enkle sammensætning har NaHCO3 været anvendt effektivt i kosmetologi og traditionel medicin i mange år. På grund af den milde effekt af sodavand på huden er det muligt at korrigere mindre defekter i huden, normalisere sebaceous kirtler, hvide forurenede områder.

  Læs mere om, hvordan du bruger sodavand til acne.

  Natriumbicarbonat har følgende virkninger på menneskets hud:

  • Anti-inflammatorisk og regenerering. Aflaster hævelse, rødme og udslæt under allergiske reaktioner, kløe fra insektbid. Fremskynder helbredelse og regenerering, genopretter vand-alkalisk balance.
  • Desinfektionsmiddel og antisvampe. Det ødelægger bakterier og bakterier, der forårsager dannelse af koger og bumser. Det kæmper godt med svampe fra Candida familien, i folkemedicin bruges det som svampedræbende stof.
  • Cleansing. Renser tilstoppede porer ved at fjerne døde hudceller. Fjerner også makeuprester godt. NaHCO3 tjener som et glimrende absorberende stof, som absorberer sebaceous kirtler.
  • Rejuvenating. Handler som en "anti-age" på grund af udjævningen af ​​små ansigtsrynker, vedligeholdelse af tonen.
  • Burns. Ved at øge evnen til at regenerere hjælper det sig hurtigt med at genvinde fra ret alvorlig solskoldning.

  Om, hvordan sodavand påvirker hovedbunden og håret, læs det specielle materiale.

  Kontraindikationer

  Husk - alle "sodavand" -procedurer er kun nyttige, hvis der ikke foreligger kontraindikationer:

  • Du kan ikke bruge pulveret i nærheden af ​​sår og åbne sår. I dette tilfælde kan han korrodere det berørte område, hvilket kun forværrer problemet.
  • Natriumhydrogencarbonat tørrer huden stærkt, så som en ekstra komponent skal du sørge for at tilføje en fugtighedscreme, kosmetisk olie, kefir eller andre "bløde" ingredienser.
  • Hvis du har tynd og delikat hud, skal NaHCO3 bruges med ekstrem forsigtighed - i tilfælde af overdosis kan det brænde epidermis.

  Hudbehandling med sodavand

  De mest populære problemer, der bruger hudbehandling med sodavand, er forbrændinger, overfladiske nedskæringer, forskellige hudsygdomme og betændelser.

  • Til solbrændinger er det nødvendigt at forberede en opløsning af 4 spsk. bicarbonat og 0,5 liter. vand. Våd et gasbind serviet og anvend det brændte område, eller tør det med et serviet flere gange.
  • At helbrede psoriasis og lindre kløe - sodavand er lavet. I det fulde badeværelse tilsættes 500-900 g te sodavand, blandet. Det tager 15-20 minutter. Hvis du ønsker, kan du også smide parfumeolie i vandet eller lægge en samling medicinske urter. Efter proceduren skylles under varmt brusebad.
  • For at lindre smerten fra knivskæringer vil en komprimering på såret, der fugtes i en sodavand (i forholdet 1: 1), hjælpe. I intet tilfælde kan du ikke gnide opløsningen, brug kun en våd dressing.
  • Til behandling af felon i en kop varmt vand, opløs 2 spsk. "Miracle pulver", sænk fingeren i 30 minutter. Kurset gentages 2-3 gange om dagen, i 2-3 dage. Efter hver procedure smøres problemområdet med jod.

  Ifølge den italienske læge Tulio Simoncini kan natriumbicarbonat også anvendes til behandling af melanom, hudkræft. Simoncini er sikker på, at udviklingen af ​​kræftceller fremkaldes af Candida-svampen, som er let at slippe af med ved hjælp af NaHCO3.

  Vi anbefaler at læse: Vil sodavand hjælpe med sorte punkter?

  Whitening hud med sodavand

  Kampen mod pigmentpletter tager meget tid og kræfter og ofte finansierer. Årsagerne til et sådant problem er forskellige: arvelighed, graviditet, aldersrelaterede ændringer mv. Hvid hud uden at skade det, vil natriumbicarbonat hjælpe dig.

  Første måde

  Fortynd 45 g bagepulver i 1/4 l. opvarmet vand tilsættes der 75 gr. citronsyre. Hvis du vil gøre huden hvid, skal du bruge blandingen 2-3 gange om dagen. Efter proceduren skal du vaske alt grundigt.

  Anden vej

  Bland sodavandspulver med lige store mængder vand. Gnid den resulterende masse til de områder, hvor der er fregner eller pigmentpletter. Massage let, lad i 1 minut skylles. Ifølge anmeldelser hjælper denne maske til at rense porerne og har en lille skrubseffekt, der fjerner døde og døde celler.

  Tredje vej

  Tag 30 gr. kosmetisk ler og den samme mængde mælk, 15 ml. honning og 1/2 tsk natriumbicarbonat. Alle skal knædes, inden der modtages en gylle, som skal gnides på problemområder. Sådan hvidtning af huden med sodavand er kun tilladt for olieagtig og normal hud, den kan ikke påføres for tørt.

  Læs om brugen af ​​sodavand til ansigtet i en separat artikel.

  Er bagepulver egnet til kropsvask?

  Drikke sodavand er et naturligt stof med gode vaskemidler. Det kan erstatte en hel række kropsrensere: geler, sæbe og skum. I modsætning til kemiske komponenter er det let at vasket af og efterlader ingen rester.

  I kosmetikindustrien fungerer sodavand som grundlag for en række skrubber og skræl. Det spiser perfekt snavs fra kroppen, lindrer porerne fra fedtaflejringer og gør det muligt for din hud at trække vejret frit.

  Acne er velegnet til en improviseret sodavandsskrubbe, der passer til hud af alle typer:

  • Rør 1 el. enhver ansigtsvask med 1/2 el. NaHCO3 og den samme mængde salt (det hjælper med at vaske døde celler);
  • Damp kroppen i varmt vand;
  • Påfør den færdige masse i en cirkulær bevægelse;
  • Der skal lægges stor vægt på "hårde" zoner: albuer, knæ, hæle osv.

  Soda scrub blødgør huden, hvilket gør den blød og silkeagtig. Det er godt at bruge det i stedet for sæbe - det vil perfekt rense noget snavs. Også mærkbare resultater vil blive givet ved at rense huden med sodavand og sure creme:

  • Tag 1 el. natriumbicarbonat og salt;
  • Tilsæt 1/2 kop frisk sur creme med et fedtindhold på højst 15%
  • Bland alle ingredienser med en ske eller spatel, gælder for fugtige områder.
  • Hold i 2-5 minutter. Hvis der opstår ubehag, skylles straks med rigeligt vand.

  Denne blanding genopretter perfekt epidermis, vender sin tone og silke.

  Vi anbefaler også at prøve sodavand fra sved under armene.

  Husk at sådanne mirakelprodukter tørres alvorligt. Derfor, hvis du vasker med sodavand ofte, skal du sørge for at anvende en nærende creme.

  I videoen er et fragment fra programmet "Live Healthy" på, hvordan man vasker i brusebadet og ikke tørrer huden.

  Bagepulver til ansigtshud

  Bagepulver til ansigtet har længe vundet popularitet blandt den smukke halvdel af menneskeheden. Natriumhydrogencarbonat kan effektivt klare mange hudproblemer (akne, rødme, fregner, acne osv.) Hjemme, uden at ty til dyre kosmetiske procedurer.

  Er det muligt at rense ansigtet med sodavand, er det skadeligt?

  Mange piger foretrækker at bruge sodavand i stedet for "shop" kosmetik. Det har en række fordele i forhold til industrielle analoger:

  • Naturlighed. Sammensætningen af ​​sodavand masker vil kun være naturlige ingredienser, som du tilføjer dig selv.
  • Effektivitet. På grund af dets antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber kan sodavand let håndtere en række problemer: skræl, tørrer, reducerer inflammation mv.
  • Cheapness. Omkostningerne ved sodavand er flere gange mindre end prisen på populære plejeprodukter.

  Se også: peeling soda - er det velegnet til ansigtet?

  Men foruden fordele kan forkert sodavrensning forårsage skade:

  • Huden er beskyttet af et specielt lag, som let forstyrres af overdreven brug af natriumbicarbonat på grund af et skift i pH-balance til den alkaliske side. I dette tilfælde, ikke kun sygdomsfremkaldende, men også gavnlige bakterier dør.
  • Soda pulver består af små krystaller, der virker som en skrubbe. Overdreven brug af sådan kosmetisk "slibemiddel" fører til udseende af irritation og betændelse i huden.

  Eksperter siger - du kan vaske dit ansigt med sodavand. Det vigtigste er at være forsigtig med ikke at forsøge at få øjeblikkelige resultater ved hjælp af sodavand 2-3 gange om dagen.

  For at undgå ubehagelige konsekvenser, når du først anvender det, er det værd at omhyggeligt se hudens reaktion.

  I den næste artikel vil vi overveje en usædvanlig metode til at anvende sodavand fra hår.

  Hvad giver daglig vask med sodavand, hvad er brugen?

  Den største fordel ved natriumbicarbonat er dens antiseptiske egenskaber, som gør det muligt at desinficere huden og effektivt bekæmpe de bakterier, der forårsager acne. Den alkaliske reaktion af sodavandspulver har en positiv virkning på ansigtets hud, normalisering af talgkirtlerne og udskillelse af fedt, indsnævring af porerne og eliminering af olieagtig glans. Vask med soda spiller også rollen som skrubbe, omhyggeligt rydning af døde hudceller, hvilket bidrager til fornyelsen af ​​epidermis.

  Masker og andre sodavandsprodukter skal bruges med forsigtighed. Hvis du har for fed hud - natriumbicarbonat kan bruges dagligt i flere dage for at normalisere aktiviteten af ​​talgkirtlen.

  Når det er tørt og udsat for tør hud, kan sodavand ikke bruges mere end en gang om ugen. Hvis der er udslæt, kløe, rødme og andre irritationer - skal du stoppe med at bruge sodavand.

  Se nedenfor: hvordan man laver en ansigtsscrub fra sodavand.

  Sådan rengøres dit ansigt med bagepulver?

  Før du begynder at rense dit ansigt med sodavand, skal du gøre dig fortrolig med enkle regler, der kan hjælpe dig med at udføre proceduren korrekt og sikkert:

  • Undgå solskoldning og tynd hud.
  • Start rensning med små områder.
  • Klargør din hud til rensning: Fjern kosmetik og rumple dit ansigt ved hjælp af specielle opvarmningsmasker.

  At bruge sodavand til kosmetiske procedurer derhjemme:

  • Påfør kogt sodavand på dit ansigt. Anvend ikke på området under øjnene og omkring læberne.
  • Værktøjet bør masseres med lette bevægelser i 1-2 minutter. Afhængig af opskriften skal masken enten vaskes af eller forlades i et bestemt tidsrum. Pas på - ansøgningstiden må ikke overstige 15 minutter.
  • Vask af med rigeligt varmt vand. Påfør den sædvanlige fugtighedscreme.

  Husk - kun bagepulver bruges til hjemmelavet kosmetik. Brugen af ​​kaustisk sodavand er strengt forbudt.

  Der findes forskellige opskrifter til hjemmet "kosmetik", herunder en række ingredienser: for eksempel sæbe til dyb rensning eller en maske med bagepulver og tandpasta til peeling. Vælg en opskrift baseret på din huds type og tilstand.

  Soda og salt til ansigtet

  Et af de mest populære midler til at bruge te sodavand i kosmetologi er sodavandsmasker og skrubber.

  • Den klassiske måde. Bland i lige store mængder fint salt og sodavandspulver, fortynd massen med varmt vand indtil en homogen masse. Anvend med lette patting massager bevægelser, idet der lægges særlig vægt på problemområder. Lad den stå i 2-3 minutter, og tør derefter af med afkøling af beroligende urter (for eksempel fra kamille).
  • Opskriften på tør og følsom hud. Tag 1 tsk natriumbicarbonat og 1 tsk. salt. Bland 50 gr. havregryn med varm, ikke-fed mælk. Rens huden, for mere effekt, blød blandingen i 5-10 minutter.
  • Skrælning til ansigtshud. Tag 1 el. sodavand og 1 spsk. salt. Gnid saltet først, og derefter sodavandspulveret på problemområderne. Skyl med varmt vand efter rengøring og sørg for at anvende en beroligende eller nærende creme. Denne skrælning er en ret aggressiv procedure, så det er ikke egnet til betændt, irriteret og følsom hud.

  Læs videre: barberskum og sodavand til at rengøre dit ansigt.

  Kokosolie og sodavand til ansigt

  Kombinationen af ​​sodavand og kokosolie normaliserer pH-balancen og er et godt næringsstof med antibakterielle, antiinflammatoriske og sårhelende egenskaber. Hertil kommer, at kokosolie indeholder mættede fedtstoffer, der bidrager til effektiv fugtgiving af huden.

  • Tag 2 tsk. naturlig kokosolie. Sørg for at være opmærksom på udløbsdatoen - udløbet olie vil ikke give den ønskede effekt.
  • Bland olien med 1 tsk. drikke sodavand. Den resulterende blanding skal anvendes straks, den kan ikke opbevares.
  • Påfør pastaen i cirkulære massager bevægelser, lad i 2-4 minutter. skyl med varmt vand.
  • Den kan ikke bruges mere end 2 gange om ugen.

  Kokosolie hjælper huden perfekt med fedtsyrer, så efter brug af det kan du ikke bruge cremer.

  Hvordan sodavand hjælper med at slippe af med acne i ansigtet, læs den særlige artikel.

  Soda og hydrogenperoxid til ansigt

  Hydrogenperoxid i kombination med natriumbicarbonat er et godt værktøj til whitening og rensning af ansigtet.

  • Maske med yoghurt og peroxid. 1 spsk. yoghurt uden smag eller lavt fedtfløde blandet med 0,5 tsk sodavand. Tilslut blandingen med et par dråber af en 3% peroxidopløsning. Lad den færdige vand på huden i 3 minutter. Skyl med varmt vand.
  • Rengøringsmask I en lille beholder blandes 2 dele sodavand og 1 part peroxidopløsning. Blandingen bør smøres på ansigtet med fingerspidserne, efter påføring for at forlade i 5-7 minutter.

  Whitening ansigt citron og sodavand

  Til ansigtsblegning bruger mange piger den gamle bekræftede opskrift fra sodavand og citrus, som giver dig mulighed for hurtigt at rødme huden:

  • Bland 50 g til madlavning. sodavand med saft 1/2 del citron eller appelsin.
  • Bland grundigt, applicer på huden, idet der lægges særlig vægt på områder med frynser eller alderspletter.
  • Blandingen skal holdes i 8-10 minutter.

  For at opdatere dit ansigt og slippe af med blå mærker og poser under øjnene, brug en maske bagepulver, gurkemeje og citron:

  • Forbered flere isbiter på forhånd. Is er bedre at forberede fra mineralvand - hæld mineralvand i forme og fryse.
  • Bland 1 spsk. sodavand med 1/2 spsk gurkemeje. Hvis det er muligt, køb gurkemeje efter vægt - disse krydderier er mere friske end deres købte "modparter".
  • Tilsæt 3 dråber frisk citronsaft og en terning af "mineral" is til blandingen. Rør igen. Vent, indtil isen smelter helt.
  • Påfør en hvidblegemaske, lad i 15 minutter. Skyl af produktet skal være køligt vand, når det er tørt - påfør cremen.

  Soda og aspirin til ansigt

  I kombination med aspirin bekæmper natriumbicarbonat effektivt pigmentering. Ved hjælp af sodavand og acetylsalicylsyre kan du fjerne rødme og mindre betændelser.

  Udvid 5 aspirintabletter. Hvis knusning ikke virker - brug en kaffekværn. Forbered en afkogning af calendula, til afkogning, kan du bruge den farmaceutiske samling.

  • Razorte ansigt ved hjælp af specielle opvarmningsmasker.
  • Bland knust aspirin og en halv spsk. l. sodavand og 30 ml. vand.
  • Påfør massen jævnt på ansigtet, hold i 7-8 minutter. Vask af.
  • Damp en bomuldsstykke i kalendulens bouillon, tør ansigtet af med det.

  Soda pigmentering på ansigtet

  Soda-castor maske vil være et budget og effektivt middel til pigmentpletter på ansigtet.

  • Rør 2 dråber ricinusolie og 1/2 tsk. sodavand. Du skal have en glat, pastaagtig masse uden klumper.
  • Påfør på pigmentpletten. Blandingen påføres punktvis, det er ikke nødvendigt at sprede den over ansigtet. Vedhæft et stykke fleece eller gasbind ovenpå, lim med tape.
  • Komprimering bliver nødt til at forlade natten, proceduren gentages dagligt i en måned.

  anmeldelser

  Irina, 32 år gammel, Serov.
  Det faktum, at mange piger bruger sodavand til ansigtet, som først lærte af kvinders magasin. Jeg turde ikke prøve i lang tid, så min ven overtalte mig til at eksperimentere. De begyndte at vaske sammen med sodavandringer - efter en uge forsvandt små bumser, huden blev glatt og blev lettere.

  Valentina, 51 år gammel, Nizhny Novgorod.
  Med pigmentpletter har man allerede trukket sig tilbage. Jeg troede, at jeg ikke kunne slippe af med dem; der er ingen penge til dyre cremer, og folkemæglerne hjalp ikke. Jeg forsøgte sodavand med ricinusolie. Til slut forsvandt pletterne ikke, men de blev lysere og næsten usynlige.

  Rensning og pleje af ansigts sodavand: skønhedsrådgivning

  Vi undervurderer ufortøvet sodavand, og tænker på, at dette kun er et pulver til fremstilling af dej. Dette var imidlertid ikke altid tilfældet: Vores bedstemødre vidste sikkert værdien af ​​dette produkt, fordi de var nødt til at bevare skønheden uden de millioner af rør af de moderne værktøjer, som vi nu har adgang til. Er de så gode som hævdet i reklame? Forsøg ikke at gå tilbage til bedstemorens skønhedsopskrifter? Forstå den sodavand - for ansigtet den bedste måde kan kun dristige skønheder. Vil du tage risikoen?

  Hvordan sodavand påvirker huden

  Et almindeligt køkkenprodukt - natriumbicarbonat kan i sig selv erstatte en creme til ansigtet, en kosmetisk maske samt et afskalningsprogram. En sådan magisk virkning forklares af en usædvanlig sammensætning, hvor de gavnlige ingredienser, når de kombineres, forbedrer deres effektivitet betydeligt.

  1. Oxygen, der bogstaveligt talt genopliver huden.
  2. Natrium er en slags "leder" af alt, hvad der er nyttigt, som bærer livsgivende midler fra hudens overflade til de dybe lag af dermis, hvor de heler og nærer huden indefra.
  3. Hydrogen, der beskytter en person mod aggressiviteten af ​​de skadelige virkninger af hele miljøet.
  4. Carbon er fjenden af ​​fedtet glans og acne, som er en plage for skønhed.

  Hvad er brugen

  Du har allerede indset, at natriumbicarbonat er en af ​​de bedste naturlige kosmetik, lad os se på eksempler på hvor nyttig sodavand er til ansigtet, som det kan helbrede og overvinde. Altså:

  • Forurening, af enhver art - selv fra støv / snavs, selv fra kosmetik / makeup.
  • Acne af enhver art - selv teenage, selv hormonal.
  • Fedtet skinne, ødelægge ethvert billede.
  • Rødme.
  • Insektbid, ledsagende kløe.
  • Sorte prikker.
  • Lukning af kirtler.
  • Hævelse og blå mærker omkring øjnene.
  • Overdreven olieagtig hud.

  De siger, at hvis du vasker sodavand, kommer alderdom ikke, men det er vigtigt at huske balancen, for du bør straks forstå, i hvilke tilfælde natriumbicarbonat ikke er assistent.

  Kontraindikationer og skade

  Selv den mest nyttige medicin kan være et gift, hvis du er allergisk over for det, er natriumbicarbonat ingen undtagelse. For at forstå, om du har en individuel intolerance over for mirakelpulveret, skal du lave en test: Forbered en mos, anvend et ømområde ved albuen, vent 15 minutter, kontroller om der er en negativ reaktion i form af rødme, skrælning, kløe.

  Harm kan også forårsage mirakelpulver i sådanne tilfælde:

  • slår på slimhinder
  • overskridelse af procedurernes varighed
  • øge dosis af koncentrationen af ​​ingredienser i opskrifter
  • amatør i ansigtet af rådgivning kosmetologer.

  Manglende overholdelse af reglerne er fyldt med vævsforbrændinger, irritation af omslaget, udslæt på huden og andre ubehagelige bivirkninger. Derfor lær at ordentligt håndtere et helbredende værktøj, så det vil tilbagebetale dig skønhed.

  Hvordan laver man peeling soda

  Det er ikke kun vigtigt for hvilken opskrift du renser dit ansigt med sodavand hjemme, men også hvordan du gør det. De små ting, der undertiden er "bag kulisserne" af opskriften, spiller nogle gange en afgørende rolle. Selvfølgelig tager kosmetologer sådanne oplysninger for givet, gør dem "på maskinen", men du har et andet erhverv, ikke? Så lad os lære det grundlæggende i håndtering af sodavand, de grundlæggende regler for at forberede huden til procedurer.

  Så de generelle regler for rengøring af dækket med natriumbicarbonat - tips kosmetologer:

  1. Før proceduren undersøges integumentet, kontroller tilstedeværelsen af ​​afskårne områder, sår, slid, forbrændinger. Hvis der er noget, skal rensningssessionen udskydes. Må ikke skrælle efter solbadning, det er bedre at rengøre dit ansigt før solbadning.
  2. Den første fase af peeling renser altid overfladen af ​​dekorative kosmetik. Den anden er dampens dampning. Yderligere handle strengt i overensstemmelse med den opskrift, du kunne lide.
  3. Brug kun fødevareversion af produktet, ingen andre typer er beregnet til at komme i kontakt med dækslet og kan forårsage uoprettelig skade på din skønhed.
  4. Hvis du laver peeling for første gang, så start med en lille del af dermis, for eksempel fra panden.
  5. Ved påføring af sammensætningen omgå sideområderne omkring læberne, øjnene.
  6. Uanset hvad du siger kosmetologer eller dikterer opskrifter, er det ikke værd at holde blandingen med natriumbicarbonat på dit ansigt i mere end en kvart time.
  7. Den endelige del af skrælningen indeholder altid rigelig vask og derefter påføring af en fugtighedscreme der passer til din hudtype.

  Det er vigtigt at vide! Tag højde for reaktionen af ​​din hud ikke kun til sodavand, men også til de øvrige komponenter i masken, som du gør med peeling.

  Video: sodavandbaseret maskeopsamling

  Opskrifter til rensepulver

  Lad os nu tale om, hvordan du renser dit ansigt med sodavand ved hjælp af en eller anden opskrift. Ud over sodavand kan andre ingredienser være til stede i sammensætningen, det er kun til gavn for skønhed, men husk at du bør kontrollere, om du er allergisk over for dem.

  Kosmetisk sæbe og soda

  Costometriste kalder skævt denne teknik "skrælning for doven", fordi der er grunde til det: en såpefilm på huden hjælper ethvert middel anvendt oven på det at blive fordelt så jævnt som muligt, hvilket betyder at hver millimeter af ansigtet er garanteret at gennemgå handlingen. Derfor kan du ved hjælp af sæbe forenkle hele teknologien: Bland ikke forskellige ingredienser, jord ikke opvasken, se ikke efter andre komponenter.

  Nøglen til succesen med proceduren ligger i valg af sæbe - til ansigtet skal du bruge et barn med antibakteriel virkning. Og så er alt simpelt:

  Trin 1. Skræl og damp dækslet.

  Trin 2. Smør ansigtet med sæbe.

  Trin 3. På toppen af ​​sæbefilmen anbringes en sodavand (1: 1 natriumbicarbonat + vand).
  Trin 4. Hold i 15 minutter.

  Trin 5. Vask grundigt med varmt vand.

  En sådan procedure vil ikke kun rense huden, lindre dig med sorte pletter, rense kirtlerne, men lindre også dit ansigt mod acne, peeling.

  Soda Mask med salt og barberskum

  Den følgende opskrift er især god til fedtsygefragmenter. Det er også en yndlingsmulighed for skønheder for at forbedre garvningseffekten, så tænk over det, før du rejser til havet.

  Til sammensætningen har du brug for en lille sked fin salt og sodavand, som skal blandes, kombineret med barberskum (du kan endda bruge mænds mærke).

  Det rensede, dampede ansigt skal behandles med den tilberedte masse; Giv en mirakelmask 10 minutter til at konkurrere med fedtet fedt, acne, mudder og skinne. Du kan fjerne sammensætningen med massagebevægelser, der vil uddybe rensningen. Kosmetologer anbefaler at vaske dem af skiftevis med varmt vand til at begynde med, køligt vand i enden, hvilket gør det muligt for de rensede porer at lukke igen, forhindre snavs i at komme ind i talgkirtlen og tilstoppe dem igen.

  Rensende sodavask med ølgær

  Opskriften med tilsætning af gær er god, fordi huden ikke kun er renset, men også forynget, får en forfriskende næring.

  • Skedgær og natriumbicarbonat,
  • Tilføj til massen af ​​en kapsel af C-vitamin (du kan finde det på apoteket),
  • fortynd sammensætningen med vand til konsistensen af ​​cremefløde,
  • anvende en vidunderlig blanding
  • en kvart time gør dine egne ting
  • vask af rester af massen.

  Soda med æggehvide til ansigt

  Peeling med protein med hensyn til hurtighed og effektivitet er ikke lige, når det er nødvendigt at tørre uventede bumser på tærsklen til en fest eller en dato. Forlad ikke selv et spor med sammensætningen af ​​de sorte prikker, forræderisk forkælet sminken.

  For at gøre en sådan opskrift lettere at bruge: adskilt protein, tilsæt en halv sked af natriumbicarbonat, bland, applicer og lad blandingen arbejde i en kvart time på upåklageligheden af ​​dit låg. Kosmetologer råder til at vaske resterne med masserende bevægelser, hvilket vil øge effekten.

  Kamille, barberskum, sodavand

  Hvis du er ejer af en følsom, tilbøjelig til rødme og irritation af huden, foreskriver du kosmetologer at kombinere natriumbicarbonat med kamille - en mirakuløs plante, beroligende dækning og lindrer betændelse i celler. Kamille blødgør den aggressive indflydelse af mirakelpulveret, men reducerer ikke den magiske kraft af dens handling. Prøv det selv vil forstå! Derudover bekæmper kamille infektioner, så hvis du har mistanke om deres tilstedeværelse, "arm dig" med en mirakuløs opskrift.

  Først skal du lave kamille afkogning. Det er ikke svært: Hæld 100 ml kogende vand over en suppeske med blomster, der findes i apoteket.

  Under forberedelsen af ​​væsken kan du gøre hovedfasen. Tilslut en ske nat natriumbicarbonat med det skum du allerede kender, som bruges til barbering. Påfør gruel for at dække præcis i en kvart time. Og vask derefter restprodukterne af sammensætningen forsigtigt af med en bomuldsstynde fugtet med kamilleafkogning. Det rensede ansigt er igen smagt med vidunderlig te. Vand i denne procedure er ikke involveret.

  Kokosolie og sodavand til ansigt

  En anden delikat sammensætning for en blid hud, der er tilbøjelig til irritation, er kokosolie, som perfekt giver næring, fugtgiver celler, helbreder revner, dræber bakterier og udligner pH-balancen - kerne af skønhed. En ekstra bonus er, at dermis efter en sådan rensning ikke behøver at blive fugtet, kokosolie vil endda overtage denne funktion.

  Hvordan udføres proceduren?

  I et forhold på 1: 2 kombineres natriumbicarbonat med kokosolie med det samme (dette er hovedhemmeligheden) ved hjælp af cirkulære glatte bevægelser, påfør den resulterende pasta til overfladen. Efter 4 minutter skylles massen af, alt - rensning i minutter, beundrer resultatet, blomstrer, pryder, nyder livet!

  Det er værd at være opmærksom! Det er vigtigt at bruge naturlig kokosolie, ikke surrogatblandinger, og også være opmærksom på produktets holdbarhed.

  Sådan hvidner du din hud med sodavand

  Skrælning er en nyttig procedure, men hvad skal man gøre, hvis man har brug for mere radikale foranstaltninger, fordi man lider under "invasionen" af hatede fregner eller pletter med en ubehagelig "farve". Bare rolig, natriumbicarbonat på skulderen for at klare lige så alvorlige problemer, det vigtigste - at øge koncentrationen og arbejde med at forbedre sammensætningen. Lad os starte

  Før vi erklærer pigmenteringskrigen, lad os diskutere årsagerne til udseendet af pletter, for da kan du simpelthen forhindre en sådan katastrofe i fremtiden.

  Så hvad gør fregner født?

  • sol eksponering
  • sejltur
  • hormonal svigt,
  • graviditet,
  • træthed,
  • dårlig ernæring
  • sygdom.

  Selvfølgelig vil du eliminere alle disse grunde, du vil automatisk slippe af med pigmentering, men hvad skal man gøre, når løsningen af ​​problemer tager måneder, og du vil være smuk lige nu?

  Tilsæt det allerede kendte natriumbicarbonat følgende - kendte ingredienser til dig, og få en fuldstændig undtagelse fra fregner:

  Mød opskrifter, der kan klare pigmentering på få minutter.

  • Soda og aspirin til ansigt

  En sådan sammensætning er en slags skrubbe, derfor vil det lindre dig ikke blot af pletter, men også helt forny det øverste lag, lette dækslet og i form af en bonus eliminere rødme, betændelse, bakterier, der ligger på overfladen.

  Til masken skal du fylde på den sædvanlige øre aspirin. Fjern 5 tabletter fra emballagen og drej dem til støv (med en rullestang, ske, ved hjælp af en kaffekværn). I pulver hæld suppe skefuld vand og halvdelen af ​​dette - natriumbicarbonat. Bland godt, ansøg om 15 minutter for at dække. Men det bliver nødt til at vaske af kamille afkogning (men du ved allerede, hvordan det er gjort).

  Dette er en ret aggressiv lineup. Det fungerer godt, men det er ikke værd at bruge en maske ofte - ikke oftere end en session om 2 uger.

  • Peeling vand-sodavandning

  Foruden sodavand blev der ikke fundet noget fra listen i huset? Det er ligegyldigt at vedtage den nemmeste måde at bekæmpe pigmentering på. Opløs natriumbicarbonat i kogt (ikke varmt) vand, ved hjælp af fingerpuder med pattende bevægelse, applicer opløsningen på huden. Lad masken arbejde i en kvart time, fjern dens rester med en kontrastskylning (varmt og koldt vand). Og se nu i spejlet: Du kan se, hvor lettere dækslet er blevet, fløjlsagtig har dukket op, pletter, rødme, skællede skorper er forsvundet.

  • Oprensning med sodavand, yoghurt og peroxid

  Hvis der er mange fregner, er pletterne mørke, og du har lyst til at genoprette skønheden med det samme, brug den forbedrede handlingsteknik. Til en sked yoghurt tilsættes halvdelen natriumbicarbonat og et par dråber hydrogenperoxid med en koncentration på 3%. Rør, dække huden, vask af efter 5 minutter og undre forskellen!

  Det er værd at være opmærksom! Yoghurt er ret acceptabelt at erstatte med sur creme eller kefir af ethvert fedtindhold.

  • Maske med havregryn og sodavand

  Når et cover er angrebet ikke kun af pletter, men også af rynker, er det bare rigtigt at forbinde havregryn med den proces, der er kendt for dens anvendelighed. Denne procedure fjerner pigmentering, niveauer dermis, mætter cellerne med næringsstoffer og gør dig yngre.

  Opskriften er enkel: Slib havregryn med en kaffekværn i et pulver, tilsæt en skefuld NaHCO3 og hæld i så meget kogt vand for at opnå konsistensen af ​​cremefløde. Flyt derefter denne vidunderlige blanding til problemområder. Efter 10 minutter slippe af med resterne med varmt vand. Efter denne session råder kosmetologer til at bruge tonic. Rynker er væk, check!

  • Maske med sodavand, citron eller appelsin

  Hvis tortureret pigmentering, lider af acne, forkæler olieagtig skin sminken, så duftende citrusassistent - citronpushes for at hjælpe dig. Tag saften af ​​halvdelen af ​​frugt og suppeskefuld efter blanding, belæg gruelbetræk, og efter 10 minutter skylles. Har du ikke fundet en citron, men appelsiner står på bordet? En god erstatning, tager det til gengæld vil skønheden også komme tilbage!

  Hvis sagen løber, er der mange pletter, fregner kan ikke være forklædt med fundamentet mere, brug en maske med dobbelt virkning - sodavand ler. Sidstnævnte har en ikke mindre udtalt rensende virkning end den første, og hvis du kombinerer dem, får du en mirakuløs effekt.

  Forberedelse af sammensætningen problemfri: Fortynd et lige stort volumen af ​​begge komponenter med vand / mælk / te. Bland procesdækslet, glem proceduren for en kvart time, vask af. Du kan gentage hver uge, hvis en gang ikke er nok, men først check!

  • Kefir opskrift på ål og sorte prikker

  Kefir-basen kan hjælpe med at skifte skyggen til den naturlige skygge, fordi dette produkt også er kendt for dets rensekvaliteter. Kombiner 50 ml kefir med et par spiseskefulde rismel, og tilsæt derefter NaHCO-masse til spidsen af ​​en kniv3. For at opnå effekten vil det kun tage 3 minutters eksponering af præparatet til dermis.

  • Soda lotion fra poser under øjnene

  Natriumbicarbonat er i stand til at vinde og hadede poser under øjnene. For at kæmpe med dem, bør pulveret fortyndes med vand til konsistensen af ​​cremefløde og hæld derefter en kniv havregryn. Gruel håndter forsigtigt de forfalskede poser, hvile i 5 minutter, skyll. Du vil se: taskerne glattes, creases forsvinder, skyggen vil udjævne, intet andet i du vil forråde træthed, alder, nervøs chok og miljøets skadelige virkninger.

  Sådan plejer du dit ansigt efter rengøring

  For at konsolidere resultatet er det vigtigt at opføre sig korrekt efter proceduren.

  Først skal du forsigtigt fjerne rester fra dækslet.

  For det andet, efter rensning, brug en creme, tonic.

  For det tredje glem ikke at gentage sessionerne, fordi skønhed kræver pleje.

  Video: grundlæggende hudpleje principper

  Som du kan se, kan almindelige produkter arbejde såvel som oversøiske midler i farverige krukker, så hvorfor overpay? Og det gemte beløb kan investeres i nye tøj, kosmetik, parfume eller rejser, er det ikke skønheder?

  Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

  Hvad er voks depilation, proceduren i hjemmet