13 enkle måder at hvide armhulenes hud på

Snart sommer, hvilket betyder, at piger og kvinder vil sætte på en åben sommer outfit. Men mange bliver nødt til at opgive glæden ved at bære toppe på grund af et sartt emne.

Mørke pletter i armhulerne - et problem der plager mange kvinder. Men bekymre dig ikke, såvel som enhver pigmenteret hud, armhulen kan let hvide.

Sådan hvidner du armhulerne

Citron er et naturligt blegemiddel. Skær et tyk stykke citron og gnid underarmområdet. Frugten fjerner døde celler og lyser huden. Lad citronsaftet i et par minutter, skyll derefter med varmt vand og påfør en fugtighedscreme, da citronen tørrer huden. Efter anvendelse af citron er solen ikke bedre. Ellers vil effekten være det modsatte.

2. Citron og gurkemeje

Ved konstant brug af citron kan du tørre din hud ud, så tilsæt en lille gurkemeje til en teskefuld citronsaft, indtil en gylle dannes. Påfør blandingen i armhulerne og lad den stå i 15-20 minutter, skyll derefter med varmt vand.

Du kan også bruge honning og citronsaft i en spiseskefuld. Påfør blandingen på armhulerne og lad i 20 minutter. Skyl derefter med varmt vand. Denne procedure kan udføres inden du tager et bad.

4. Sandeltræpasta

Sandeltræpasta vil ikke kun lette huden, men også lindre en ubehagelig lugt. Derudover fugter og blødgør pastaen huden. Opløs sandeltræpulver i vand 2: 1. Påfør pastaen på armhulen og lad den gå i 20-30 minutter, skyll derefter med køligt vand. Proceduren kan udføres 2-3 gange om ugen.

5. Yoghurt eller kefir

Yoghurt eller kefir kan være et fremragende blegemiddel. Sammensætningen af ​​disse sure mejeriprodukter indeholder komponenter, som bidrager til hudens lys. Yoghurt eller kefir påføres den tidligere rengjorte og tørre hud. Efter et par minutter skylles der med vand.

6. Rismel og eddike

For at lave pasta skal du tage et par spiseskefulde rismel og blande med eddike. Påfør på ren hud i 10-15 minutter. Derefter vaske det af. Værktøjet gør huden lys og fløjlsagtig. Du vil se resultatet efter den første procedure.

På basis af kikærmel og sodavand kan du forberede en skrubbe for at fjerne døde hudceller. Mel og sodavand kan blandes med både vand og yoghurt eller mælk.

8. Gurkemeje og agurk

Knus agurk og klem saften og bland derefter med gurkemeje. Påfør produktet hver dag på renset hud.

9. Kartoffelsaft

Kartoffelsaft er også en god naturlig blegemiddel. Til optimale resultater anbringes kartoffelsaft hver dag i 20-30 minutter.

Som følge af brugen af ​​alkoholbaserede deodoranter kan huden i armhulen mørkere. I dette tilfælde er det godt at bruge talkum. Det vil holde huden tør og ren, og dermed beskytte den mod mørkere.

Armhuler er en ideel yngleplads for bakterier, der forårsager lugt og mørkning af huden. Anvendelsen af ​​exfoliants (lægemidler til skrælning af huden) hjælper også med at lette huden. Du kan bruge nogen exfoliant, men naturligt er bedre. Og helst regelmæssigt.

12. Kokosolie

Kokosolie vil hjælpe med at klare ikke kun med mørkede områder, men også med en ubehagelig lugt. Påfør olien på ren og tør hud.

Shugaring eller voksaflejring fjerner ikke kun uønsket hår, men også døde celler. Det hjælper også med at lette huden.

Årsager til mørke armhule

Hovedårsagen til mørkningen af ​​huden - hormonforstyrrelser i kroppen på grund af aldringsprocessen. Men dette problem er også bekymret for unge piger, og her spiller hovedrollen med pleje af dette følsomme område.

Alkohol deodoranter - På grund af tilstedeværelsen af ​​aggressive komponenter i deres sammensætning irriterer deodoranter huden i armhulerne hver dag. Foretrækker deodoranter for følsom hud uden alkohol.

Barbering - kassér barbermaskinen. Barbering forårsager irritation og mørkning af huden. Derfor er det bedre at voks hår. Hvis det er muligt, slippe af med håret for evigt, ty til hjælp fra skønhedssaloner.

Tøj fremstillet af syntetiske stoffer - Kassér syntetiske stoffer. Tøj fra disse stoffer er dårligt ventileret. Bedre slid og tøj fremstillet af naturlige stoffer. Og prøv at bære løst tøj for at sikre god ventilation af armhulen.

Prøv vores tip, og du vil helt sikkert kunne nyde alle nydelserne i sommeren uden at bekymre dig om dette almindelige problem.

Måder at lyse armhulenes mørke hud

Armhulerne er et område af den menneskelige krop, der under visse omstændigheder er synlig for andre mennesker. Den ændrede hudfarve og pletter tiltrækker opmærksomhed. Problemet betragtes kun ud fra det moralske aspekts synspunkt, da dette fænomen ikke er smitsomt. Men de fleste mennesker vil slippe af med besværet og blanke deres hud. De enkleste metoder til afklaring er tilgængelige for enhver person og kan nemt realiseres derhjemme. For et vellykket resultat er det nødvendigt at identificere årsagen til armhindepigmentering, og vælg derefter den passende metode til lynnedslag.

Årsager til mørkningen af ​​huden i armhulen

 • Anvendelse af ukorrekt udvalgte deodoranter, antiperspiranter og andre personlig plejeprodukter.
 • Barbering og systematisk hårfjerning fra armhulerne med depilatory cream.
 • Iført stramt tøj fremstillet af syntetiske stoffer, hvilket bidrager til dårlig ventilation.
 • Forsinkelse af hygiejnebestemmelser. På grund af et sjældent badbesøg og ukorrekt hudpleje ophobes døde hudceller og afviser en ubehagelig lugt.
 • Et besøg i solariumet og et langt ophold i solen. Ujævn garvning danner mørke pletter på huden.
 • Regelmæssig rygning. Konstant og ukontrolleret brug af alkoholholdige drikkevarer.
 • Accept af hormonelle medikamenter.
 • Fysiologiske ændringer i kvindens krop under graviditeten.

Delvist forvrænget farve i armhulerne genkendes ikke som en uafhængig medicinsk diagnose, men dette symptom kan indikere sådanne sygdomme:

 • Diabetes mellitus.
 • En farlig grad af fedme.
 • Leversygdom.
 • Svampeinfektioner i huden.

Individuelle træk ved kroppen kan forårsage mørkede armhuler:

 • Øget svedtendens.
 • Hudreaktion på plejemidler, manifesteret i form af allergier. Ofte lider huden af ​​lotioner og cremer.

Korrekt pleje er nøglen til sunde armhuler.

Hvordan man smider sorte armhule hjemme

De fleste mørkhudede underarmslysopskrifter er baseret på brugen af ​​tilgængelige ingredienser.

Dark Spot kartofler

Frugter af kartofler har en stærk hvidbearbejdningskraft. Simpelthen ved metoden består i at tørre huden med et stykke skrællet kartoffel eller den friskpressede juice. For den ønskede succes er det nødvendigt at gentage proceduren 2-3 gange om dagen i løbet af ugen. Et vægtigt argument til fordel for denne metode er fraværet af irritation.

Hvordan man laver en effektiv blanding af mælk, hytteost og mel

Mælk har en afbalanceret vitaminfedt sammensætning, som har en positiv indflydelse på kroppens hud. Til gennemførelse af det planlagte behov skal 2 spiseskefulde mælk, 1 spsk mel, 1 dessertsked med hytteost. Det anbefales at vælge fødevarer med det højest mulige fedtindhold. Rør den resulterende masse til en tyk pasta, og anvend den til armhulen, lad i 15 minutter. Ved afslutningen af ​​proceduren skylles blandingen med varmt vand. Denne maske har en rensende virkning, exfolierer døde celler og markerer lys hudtonen markant. Gentag proceduren dagligt i en uge.

Sammensætning af mel, citronsaft og yoghurt

En anden indstilling hvidblegemaske indebærer blanding af flere komponenter. For at skabe blandingen bliver der brug for 1 spsk mel og et par dråber citronsaft. I slutningen af ​​madlavningsprocessen skal du tilføje naturlig yoghurt for at bringe tætheden til en tilstand af tæt vand. Dette værktøj skal anvendes til ren hud i armhulerne hver dag i to uger, så 3 gange om ugen. Ved korrekt overholdelse af instruktioner vil resultatet ikke vare lang tid.

Før du bruger citronprodukter, skal du sørge for at produktet passer dig, især hvis armhulenes hud er følsom. Forsmør kun et lille område af øm hud og se reaktionen.

Maske af rismel og æblecidereddike

Denne metode skal anvendes med ekstrem forsigtighed, vælg æble eddikesyre med en surhed på 5%. Det er nødvendigt at observere et forhold på 1: 1 og anvende masken i 15 minutter. Det unikke værktøj har en gavnlig virkning, ødelægger patogene bakterier og eliminerer den ubehagelige lugt af sved. Efter flere daglige procedurer opkøber huden en lys skygge, og mørke pletter forsvinder. Det anbefalede kursus er en uge med daglig brug.

Sådan lyse appelsinskal

Citrusfrugter hjælper med at klare mange sundhedsmæssige problemer. Så i spørgsmålet om lynnedslag er armhulenes hud ikke uden hjemrecept, der bruger duftende frugter. For at lave en maske tørret appelsinskal er det nødvendigt at male det til et pulver og blandes derefter med mælk, indtil der dannes en tyk pasta. Det anbefales at anvende produktet på armhulenes tørre hud og være særlig opmærksom på udtalt pletter. Efter 15 minutter skylles blandingen med koldt vand. Foruden lethedvirkning skrækker kompositionen døde celler og renser porerne. Påfør hver anden dag i en uge.

Citron Whitening

Berømmelsen af ​​lysende egenskaber af citronsaft er kendt for alle, opskriften virker særligt godt på armhulerne. Høj surhed af denne frugt giver dig mulighed for at klare de vanskeligste opgaver. For at lette hudens område skal du forsigtigt gnide den med et stykke frisk citron. Efter nogle minutter vaskes tørret juice forsigtigt fra huden. Efter påføring af denne metode anbefales det at straks anvende en fedtet fugtighedscreme på det berørte område, da citronen tørrer hudens overflade. For at opnå en positiv dynamik anbefales det at bruge produktet hver anden dag i en uge.

Agurkmaske til armhulerne

Typisk anvendes en blødgøringsmaske af agurk på ansigtet for at udjævne hudtonen og slippe af med alderspots. Denne effekt virker ligeledes på armhulerne. Maske af agurkmasse i kombination med et par dråber citronsaft påføres armhulenes område. Efter 30 minutter, fuldfør proceduren, gentag dagligt i en uge.

Hvordan slippe af med problemet med kokosolie

Husk at ægte kokosolie er et solidt produkt! Før brug skal den opvarmes let i et vandbad.

E-vitamin bidrager til aktiv regenerering af celler, så kokosolie bruges i kosmetologi til at lette hudtonen. For at opnå den ønskede effekt anbefales det at lægge nogle få dråber på armhulerne og gnide grundigt. Gentag proceduren skal være daglig indtil huden bliver lys.

Soda Skrabning

Dette produkt kan findes i køkkenet hos enhver husmor, og for at løse problemet med at lette armhulerne, kan det spille rollen som en rensende skrubbe. Døde hudceller fjernes perfekt ved sodavaskning i brusebadet. For at forberede sammensætningen vil have brug for en spiseskefuld sodavand, en teskefuld olivenolie og æggehvide. Påfør skrubningen for at tørre ren hud, massage forsigtigt i 2 minutter, vask derefter med vand. Gentagelsen af ​​proceduren afhænger af forsømmelsen af ​​sagen, men mindst tre sessioner anbefales.

Regelmæssig skrubning er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med mørke armhule.

Sandal til hvid hud

Du kan håndtere problemet gennem eksotiske planter. Sandeltræpulver, fortyndet med en lille mængde rosenvand, har en helbredende virkning på huden. Især klare øget sved, giver huden en behagelig aroma. Det anbefales at tørre den berørte hud med en vatpind, der er fugtet med en opløsning. Gentag flere gange om dagen indtil et tilfredsstillende resultat.

Underarm hud tilstand før procedurer og efter et kursus af citron lysing

Den menneskelige krop er udstyret med hud med varierende grad af følsomhed, afhængigt af placeringen. Underarmen hud falder ind i kategorien af ​​udbud zoner. Som følge af forkert pleje, aggressiv depilering og sundhedsproblemer dannes der mørke pletter på den. Lyst problemområdet i et trin er urealistisk, men der er flere dokumenterede metoder, der langsomt men sikkert vil føre til succes.

Hvordan slippe af med mørke armhuler

Udseendet af mørke pletter i armhulerne er et almindeligt problem hos mange kvinder, men det findes også hos mænd.

Sorte pletter forårsager ubehag og tillader ikke fri at bære tøj med korte ærmer eller uden dem.

Her er det nødvendigt at tænke ikke kun på, hvordan man kan slippe af med sort, men også for at finde ud af, hvorfor der er mørk hud under armene.

Nedenfor vil du lære at slippe af med sort under armene.

Vigtigt at vide! Vores læsere behandler hyperhidrose med metoden fra professor Rykova SV, som Ruslands hovedlæge fortalte. Læs mere

Årsager til mørkningen

For at finde ud af, hvordan man kan slippe af med mørkningen i den aksillære zone, skal man finde årsagerne til sorte pletter.

Nogle af årsagerne til mørkningen hos kvinder er absolut frygtløse og hurtigt fjernet. Men der er tidspunkter, hvor sorte armhule angiver en alvorlig sygdom.

Hyppige årsager til mørkningen af ​​huden er hormonforstyrrelser i kroppen og aldring.

Det er nødvendigt at overholde hygiejne. Mørk hud kan indikere forurening af epidermis.

Årsager til mørke pletter i armhulerne:

 • På grund af hyppig barbering fremkommer irritation, hår vokser, og overfladen bliver grov;
 • depilatory geler indeholdende kemikalier, der bidrager til udseendet af mørke pletter under armene;
 • overdreven sved er en anden grund til, at huden bliver mørk;
 • sorte armhule er ofte forårsaget på grund af brugen af ​​deodoranter på alkohol;
 • Døde celler kan forbedre den brune eller sorte farvetone;
 • hyperpigmentering og hyperkeratose er den mest almindelige årsag til at mørke under armene, sådan en tilstand rammer mennesker med diabetes og fedme.
 • mørke pletter vises i rygere, kaldet melanose;
 • mørkningen af ​​den hule zone er en manifestation af de første symptomer på Addison's sygdom.

Nogle flere grunde til at armhulerne bliver svarte:

 • Nedfaldet af epidermis svampe. Den mørke plet under armhulen er dækket af en hvid film, der danner små vandige knuder, der, når de åbnes, forårsager ubehagelige fornemmelser.
 • Erythrasma er en læsion af epidermis med corynebakterier. Steder er malet i hvide og røde eller sorte nuancer, skællende.

Hvordan man lettere

Det er muligt at slippe af med sorte pletter under armene på forskellige måder. Hvis mørke pletter skyldes en sygdom, skal du først behandle det, og derefter opretholde armhulenes farve med den rigtige pleje.

For at lette huden i armhulerne, anbefaler lægerne at lægge stor vægt på hygiejnen.

Denne procedure kan bestå af følgende handlinger:

Hyperhidrose kan slippe af med hjemme! Bare 1 gang om dagen er nødvendig.

 • Skyll hulrummet grundigt, skyll det. Til rengøring må kun flydende produkter anvendes til pigmenteret hud.
 • Tør området med en serviet. Det er vigtigt, at armhulerne altid er tørre, da det er våd hud, der forårsager en stigning i antallet af bakterier og andre lidelser.
 • Påfør en deodorant (alkoholfri) i et tyndt lag på et tørt aksillært fossa.

Udførelse af denne procedure mindst to gange om dagen hjælper med at holde armhulerne i god stand.

En anden måde at lette armhulerne på er at fjerne håret permanent. Denne metode er velegnet til dem, der har mørkt hår. Mørke hoveder giver epidermierne en mørk skygge, hvilket gør den aksillære fossa uinteressant.

For at fjerne hår permanent kan du ty til:

Fjernelse af håret en gang for alle, du lyser området under armene.

Sådan fjerner du sorte fra armhulen ved hjælp af kosmetiske produkter.

Du spekulerede sikkert på: hvordan man lette musen ved hjælp af kosmetiske produkter?

Svaret er: Det mest effektive middel er dem, der indeholder ingredienser som:

Vores abonnenter bruger Hydronex, når de sveder, det regulerer svedkirtlerne for evigt, du kan kun købe på den officielle hjemmeside

 • hydroxysyrer;
 • hydroquinon;
 • kojinsyre;
 • ascorbinsyre;
 • arbutin.

Den aksillære zone har en meget delikat hud, så produkter med hvidbearbejdning skal vælges meget omhyggeligt. Køb ikke penge med meget aggressive komponenter. Det er muligt at fjerne sorte pletter ved hjælp af kosmetiske produkter, som omfatter:

 • alfahydroxid (frugt) syrer;
 • agurkekstrakt
 • bjørnebærekstrakt.

Sikkert står over for problemet med voldsomme sved og mørkning af armhulerne, spekulerede du på: hvordan man fjerner hvide pletter fra sved på mørke og lette tøj? Nedenfor er måder at rengøre tøj af svedspor:

 • Bordsalt og ammoniak er velegnet til bomuld og linnedprodukter. I et glas varmt vand skal du tilføje 1 h / l salt og ammoniak, anvende opløsningen på pletterne og vent i 15 minutter. Så skal produktet vaskes.
 • Tøjvask er egnet til uldprodukter. Såpen skal skummet i et bassin med varmt vand og sætte ting der i en halv time, og vask derefter den.

Hjem retsmidler

At slippe af med sorte pletter ved hjælp af folkeopskrifter er ægte. Du vil helt sikkert være sikker på deres sikkerhed, fordi alle komponenterne er til stede hver dag i dit køkken:

 • Skrub af bagepulver. Soda skal blandes med en lille mængde vand til en pasta. Uden presning, gnid blandingen i armhulerne i 1-2 minutter, skyll derefter med vand.
 • Citronsaft er en naturlig blegemiddel. Mørk hud i armhulen skal tørres med et stykke citron, efterlade i 5 minutter og skylles med vand.
 • Frisk agurk juice. Agurk har i sig selv blegende egenskaber. Juice fra agurk, eller afskær det stykke, du har brug for til at behandle armhulerne. Proceduren kan udføres dagligt for at opnå det ønskede resultat.
 • Tør huden med acetylsalicylsyre. Proceduren udføres om morgenen og aftenen.
 • Kartofler og persille (jordet i gruel) påføres på huden i armhulen i 10-20 minutter.
 • Scrub af aktivt kul og honning til armhulen. For at få en skrubbe skal du blande 1 h / l honning med 2 knuste kultabletter. Inden for 2 minutter gnides blandingen let i huden og vaskes derefter af.
 • 3% hydrogenperoxidopløsning. Tør rent hud dagligt og skyll ikke. Hydrogenperoxid lyser godt og dræber også skadelige mikroorganismer.

Hvordan fjerner du mørke pletter i mus med tandpasta? I første omgang kan det virke latterligt, men almindelig tandpasta med hvidt effekt er brugt til at lette mørke pletter. Tandpasta har følgende virkning på armhulen:

 • eliminerer bakterier og bakterier;
 • fjerner lugt;
 • lyser armhulen.

Vi behandler grundårsagen

Mange kvinder, der lider af mørkningen af ​​huden i området under musklerne, undrer sig over, hvordan man lettere området og hvordan man kan slippe af med denne ubehagelige sygdom. Problemet kan skyldes både forkert pleje og sygdommens tilstedeværelse. I det første tilfælde er det nødvendigt:

 • begynder at rengøre området af armhulerne ordentligt (ved hjælp af flydende midler, scrubs);
 • finde den mest hensigtsmæssige måde at fjerne hår på;
 • at vælge et kosmetisk produkt til behandling med en overvejelse af plantekomponenter eller ved hjælp af traditionelle opskrifter.

Hvis du har mistanke om, at mørkningen under den muskuløse fossa skyldes en form for sygdom, skal du kontakte en hudlæge for at finde årsagen og bestå alle de nødvendige tests. Efter at have gennemført det foreskrevne behandlingsforløb, forsvinder de mørke pletter i armhulen.

Vores læsere anbefaler!

Først og fremmest fra sved og udadgående ubehagelig lugt skal du gennemgå et simpelt hjemmepleje. Læs mere

Hvordan hvide huden i armhulerne i hjemmet

Kvinder er ofte komplekse på grund af armhulenes mørke hud og bærer langærmet tøj for at skjule deres problem. Men mørke cirkler er ikke normen. Hyperpigmentering kræver detaljeret undersøgelse og eliminering af årsager. Problemet opstår som følge af interne forstyrrelser, hyppig barbering, syntetiske tøj og en negativ reaktion på deodoranter. For at eliminere den kosmetiske defekt, tager mange ud til blid hudblegning. Det bedste af alt med mørkere håndtere farmaceutiske præparater og opskrifter af traditionel medicin.

Dark Skin Lightening Teknikker

Bevist handling har populære opskrifter. Til whitening brug scrubs, salver og lotions hjemmelavede. Lad os ringe pålidelige og dokumenterede metoder:

Hvad angår midlerne til professionel blegning viste effektiviteten sig:

 • South Beach Skin Solutions ™ er en allergivenlig creme, som giver dig mulighed for at blanke alle områder af kroppen, herunder det intime område og albuerne;
 • Easy Spa er en tyk creme, der bruges to gange om dagen. Lyser, deodorizes, blødgør huden
 • Alen Mak Akhromin - eliminerer mørkningen af ​​enhver ætiologi: fregner, alder pletter, solskoldning.

Eliminer årsagen til pigmentering

Hvis der ikke er sundhedsproblemer, og der er gule pletter på armhulerne, så skal du tænke på at ændre en deodorant eller kropspleje kosmetik. I tilfælde af hyperhidrose, skal du være mere opmærksom på personlig hygiejne, og ikke stoffer, der maskerer problemet. Der bliver taget et brusebad to gange om dagen, og efter afslutning af vandprocedurerne skylles huden med forsuret vand. Æble cider eddike eller citronsaft tilsættes til vandet.

 1. For at gøre brunbrunet liggende liggende, og efter at det ikke dannede pletter på huden, anbefales det, at man regelmæssigt eksfolierer underarmene med blide formuleringer. For eksempel æbleauce, som skal gnides i huden med en blød klud. Værktøjet exfolierer døde celler og dræber bakterier.
 2. Hvis problemet ligger i den negative reaktion på depilatory cremer eller barbermaskiner, så skal du vælge en anden metode til hårfjerning. Efter udsmidning med en barbermaskine, pigmentpletter og sorte barer, indgroet hår og irritation fremstår. Hardware depilation, selv om det er dyrt, vil forårsage mindre skade på huden end en almindelig maskine.
 3. Den armhule område har brug for følsom pleje. I tilfælde af overfølsomhed er det nødvendigt at erstatte alkaliske vaskemidler med bløde kosmetik: fugtgivende mælk, gel sæbe på en naturlig basis.
 4. Højt og smalt ærmegab på tøj forårsager uønsket friktion. Som et resultat er armhulen skadet, og konstant irritation fører til en ændring i hudfarve. Tøjfri udskæring fra naturlige materialer eliminerer dette problem.

Hvordan man hurtigt blødgør armhulenes hud

Sandsynligvis har mange piger bemærket, at armhulenes hud regelmæssigt bliver mørkere. Denne proces er forårsaget af visse faktorer. At have et sådant problem, nægter repræsentanter for det retfærdige køn sig ofte at bære ærmeløse tøj, og også på grund af dette kompleks besøger man ikke stranden.

Der er mange tilgængelige måder at hvide armhulen på, men du bør først vide årsagerne til forandringen i sin farve.

Hvorfor vises mørke pletter?

Der er mange grunde til, at der er mørke pletter under armhulerne. Oftest er dette fænomen forårsaget af aldersrelaterede eller postpartum hormonelle ændringer.

Desuden kan denne kosmetiske fejl forekomme af følgende årsager:

 • irritation af huden forårsaget af barbering eller udtørring
 • gnide tøj;
 • eksponering for deodoranter
 • hudreaktion på syntetisk væv;
 • ukorrekt pleje
 • brugen af ​​cremer indeholdende mange kemikalier.

Ofte kan mørkningen af ​​armhulen forekomme under påvirkning af flere faktorer samtidigt.

Hvordan man plejer armhuler

For at du ikke behøver at finde en løsning på, hvordan du hurtigt blider din armhuler, skal du hele tiden pleje dem. Først og fremmest har vores hud regelmæssig peeling, og armhulen er ingen undtagelse. Sådan pleje er nødvendig af den grund, at akkumuleringen af ​​døde celler kan forårsage mørke pletter.

Hvis du bruger nogle plejeprodukter, såsom sæbe, gel, deodorant, oplever du ubehag, erstatter dem med en anden makeup.

Ejere af følsom hud er bedre til ikke at bære syntetiske genstande, og erstatte dem med tøj fremstillet af naturlige stoffer. Det er også ønskeligt at opgive sokker trange ting, fordi de kan forårsage irritation af huden. Hyppig eller ukorrekt barbering kan forårsage, at mørke pletter vises i armhulen.

Prøv i så fald at erstatte denne procedure med voks eller sukkeraflejring. Således kan du ikke kun slippe af med overskydende hår, men også blegge huden, fordi voks og sukkerpasta fjerner døde hudceller.

Pigmentering forårsaget af ændringer i hormonniveauer hos gravide, vil efterhånden passere efter fødslen. Men hvis hyperpigmentering forekommer på baggrund af hormonel ubalancefejl, er der behov for specialisthøring.

Simple underarmblegning metoder

For at hvide armhulerne i hjemmet, kan du bruge speciel kosmetik. Men meget mere fordel vil være fra populære metoder til løsning af dette problem. Du kan slippe af med en kosmetisk defekt ved hjælp af citronsaft, hvidt ler, agurkekstrakt, hydrogenperoxid, kartofler, mælk eller kogepulver.

Citronsaft

Hvis du ikke ved, hvordan du blegger gule pletter med armhulerne, vil denne enkle metode hjælpe dig. Skær et tyk stykke citron og gnid det til underarmområdet. Citronsaft fjerner døde celler og slår mørke pletter. Sug citronsaft på huden i et par minutter, vask det af med varmt vand og påfør en fugtighedscreme.

På grund af citronens egenskab for at tørre ud i huden, er det bedre at tilføje lidt gurkemeje, honning eller yoghurt før dannelsen af ​​en tyk vandpølse. Påfør det tilberedte produkt på huden, blød i 10 minutter og skyll.

Hvidt ler

Hvis du bruger hvid ler til at bløde armhulen, skal du vide, at du skal udføre proceduren mindst 3 gange om ugen for at få den forventede virkning. Hvidt ler er tilstrækkeligt til at fortyndes med vand til konsistensen af ​​tyk fløde og bruges som en maske.

Mere udbytte af kaolin vil være, hvis du tilføjer agurk eller citronsaft til denne komponent, som også er udstyret med en højblegningseffekt. Hvid ler er også godt kombineret med persillejuice, mælk eller kefir, som du hurtigt og permanent kan fjerne mørke pletter på huden.

Hydrogenperoxid

Det er kendt, at hydrogenperoxid ofte blev brugt i fortiden til at lette håret, med dette værktøj kan du også fjerne mørke pletter med armhuler.

Ved fremgangsmåden blandes peroxidet med vand i samme mængde, så sug en bomuldsstuds i opløsningen og gnid huden i 30 minutter. Skyl huden med vand, anvend baby creme. Udfør proceduren 2 gange om ugen, så vil du glemme de mørke armhuler.

agurk

Huden i armhulerne kan rengøres med et stykke frisk agurk eller agurkekstrakt, som sælges i apoteker eller kosmetiske butikker. For forbedret virkning af blegemiddel, kan du tilføje et par dråber citronsaft eller persille.

Piger, der er interesserede i at hvide armhulerne alene uden hjælp af kosmetologer, finder mange andre tilgængelige opskrifter. Så har hvidtningseffekten en kartoffelsaft. Til proceduren skal du tage en kartoffel, gnide den på en rist, bruge gruel til kompresser og saft til at tørre huden.

Fra sandeltræolie og rosenvand kan tilberedes whitening salve. Tag 2 teskefulde rosenvand og 4 skjeer olie, gælder for armhulenes område, efter 20 minutter skylles der med varmt vand. Eliminer denne kosmetiske defekt og brug af sodavand, brug den som en skrubbe.

Nogle piger til hudpleje med armhuler får blegemidler. Hvis du også foretrækker denne metode til fjernelse af mørke pletter, køb produkter, der indeholder komponenter som alfa arbutin og kojinsyre.

Disse stoffer har en højblegningseffekt, mens de er absolut uskadelige.

Ved at følge disse enkle retningslinjer kan du hurtigt slippe af med mørkningen af ​​huden i armhulerne, og du får igen mulighed for at bære åbne tøj.

Nyttige tips om blegning af armhulerne i hjemmet

Mørkning af huden i armhulerne er kendt for mange kvinder. Dette medfører selvtvivel, komplekser og gør dig iført lukkede tøj. For at problemet ikke bliver en årsag til stress og begrænsning, er det nødvendigt at vide, hvordan man kan slippe af med det derhjemme og returnere huden til hvidhed.

Årsager til underarm mørkere

Hudenes hvidhed i dette område kan være forårsaget af flere faktorer, for eksempel:

 • brug af for aggressive midler, såsom depilatory cream eller deodorant;
 • Forkert barberingsteknik;
 • ikke helt fjernet hårrødder, der vokser i armhulen
 • hormonelle forandringer i kroppen;
 • stærk reaktion på tøj fra ikke-naturlige stoffer;
 • gnide huden af ​​dette område t-shirts eller andre ting.

Det sker ofte, at armhulenes mørkhed fremkalder flere grunde på en gang. Derfor er det nødvendigt først at afgøre, hvad der netop skyldes problemet, og kun derefter se efter sin løsning.

Hvis det er hormonalt svigt, så er det først at besøge en læge, da kun en specialist kan løse dette problem.

I alle andre tilfælde kan du ændre tilgangen til pleje af epidermis i dette område. Dette vil medvirke til at blanke armhulenes hud og forhindre fortykning.

Obligatoriske procedurer

For at vende tilbage til den mørke hud i armhulenes hvide hjemme skal du fuldt ud overholde alle regler for pleje af dette område. Det er også en fantastisk måde at forhindre. De grundlæggende procedurer, som du kan og bør gælde for at løse problemet derhjemme, er som følger:

 • Pilling armhulerne skal udføres 1 gang i 4-7 dage. At gøre det oftere er det ikke værd, det er muligt at beskadige huden, i dette område er den temmelig tynd og øm.
 • Skift kosmetik til mere godartet.
 • Slap af trange og syntetiske ting. Sådanne tøj forårsager ikke kun, at huden under armene bliver mørkere, men forårsager også svær svedtendens.
 • Udskift barbering med voks eller sukker.
 • Brug ikke depilatory cremer.

Uden implementeringen af ​​disse regler, kan du ikke forvente, at huden bliver snehvid igen. Masker og andre kosmetiske eller hjemmehjælpemidler, selvfølgelig, vil hjælpe selv uden at fuldføre alle de listede genstande, kun effekten varer i meget kort tid.

Hjem retsmidler til whitening underarms

Der er flere opskrifter, der giver dig mulighed for hurtigt at fjerne mørkningen af ​​huden derhjemme. Det er nemt at forberede blandinger, de kræver ikke dyre ingredienser og betydelige tidsudgifter. De mest almindeligt anvendte opskrifter er:

 • Hvid lermaske. En pose tør blanding skal blandes med varmt vand og sæt den resulterende gylle i mørkningsområdet. Du kan anvende masken 1-2 gange om ugen, du skal holde den i 15-20 minutter;
 • Påfør saft af frisk agurk på huden. Denne grøntsag er godt med til at eliminere browning, men nu skal midlerne baseret på det være mindst 1 gang om 2 dage. Uden regelmæssighed sker der intet;
 • En skefuld fløde blandet med 2-3 dråber citron æterisk olie eller saft af denne frugt. Påfør sammensætningen og skyll ikke. Fremgangsmåden kan gentages hver 2-3 dage;
 • Påfør en opløsning af 3% hydrogenperoxid på en bomuldsstykke og aftør armhulen. Det er nødvendigt at bruge denne opskrift meget omhyggeligt. Peroxidet er meget aggressivt og kan forårsage forbrændinger eller tør hud;
 • 2-3 dråber citronsaft blandet med gurkemeje og fedt det aksillære hulrum. Hold masken i 20 minutter, skyll derefter med vand. Gentag proceduren ikke mere end 3 gange om ugen.

Disse opskrifter vil hjælpe med at slippe af med armhuler på kort sigt derhjemme. Men hvis du ikke fjerner årsagen til problemet, kommer det snart tilbage. Derfor følger reglerne for hudpleje i dette område er nødvendigt.

Hvordan hvide armhulenes hud i hjemmet? 5 måder at vælge

Det er på tide at fortælle, hvordan man skal gøre huden i armhulen hjemme. Problemet med mørkningen af ​​huden i disse områder står overfor mange og ikke kun kvinder. Denne proces er forårsaget af en række faktorer (vi vil også fortælle om dette), som følge heraf må kvinder nægte at bære åbne kjoler, skjorter, solbriller og andre tøj, der ikke har ærmer. Og når man besøger strandene, skal man kontrollere enhver bevægelse og hvile bliver tortur.

indhold

Årsager til mørkningen af ​​huden


1. Hormonelle ændringer. De kan forekomme både efter fødslen og på grund af alder. Her er det bedre at få en specialistkonsultation først, og kun så tænke på blegning.

Whitening cremer


Hvis du ikke vil have ekstra problemer, skal du tage blegemidlet i butikken. Bemærk venligst at hydroquinon er opført som en del af nogle cremer i denne serie. Han håndterer huden, men fremmer også udviklingen af ​​onkologi på samme tid. I nogle lande er produktionen af ​​kosmetik med dette stof forbudt.

Improviserede måder


1. Hvidt ler. For at opnå resultatet er det nødvendigt at udføre proceduren mindst hver anden dag. For at gøre dette er leret fortyndet med vand til tykkelsen af ​​cremen og smedarmhulen. Hold omkring en halv time (måske længere), skyll med vand.

Armhulen pleje


I almindelighed behøver armhulen ikke nogen særlig pleje. Hvis du er sund, er det nok at observere grundlæggende hygiejne, ofte tage et bad. Brug ikke for stramt tøj, prøv at opgive syntetiske stoffer. Husk at huden har brug for peeling, armhuler, forresten også. Glem ikke at vaske af antiperspiranten grundigt inden du går i seng, selvom den er mild. Hvis imidlertid disse sarte steder bliver mørkede, brug et af vores tips - nogle af mulighederne passer helt sikkert til dig.

12 bedste tips til whiten din armhuler

Snart sommer, hvilket betyder, at piger og kvinder vil sætte på en åben sommer outfit.

Men mange bliver nødt til at opgive glæden ved at bære toppe på grund af et sartt emne.

Mørke pletter i armhulerne - et problem der plager mange kvinder. Men bekymre dig ikke, såvel som enhver pigmenteret hud, armhulen kan let hvide.

Sådan hvidner armhulen hjemme

1. Citron

Citron er et naturligt blegemiddel. Skær et tyk stykke citron og gnid underarmområdet. Frugten fjerner døde celler og lyser huden. Lad citronsaftet i et par minutter, skyll derefter med varmt vand og påfør en fugtighedscreme, da citronen tørrer huden. Efter anvendelse af citron er solen ikke bedre. Ellers vil effekten være det modsatte.

2. Citron og gurkemeje

Ved konstant brug af citron kan du tørre din hud ud, så tilsæt en lille gurkemeje til en teskefuld citronsaft, indtil en gylle dannes. Påfør blandingen i armhulerne og lad den stå i 15-20 minutter, skyll derefter med varmt vand.

3. Honning og citron

Du kan også bruge honning og citronsaft i en spiseskefuld. Påfør blandingen på armhulerne og lad i 20 minutter. Skyl derefter med varmt vand. Denne procedure kan udføres inden du tager et bad.

4. Sandeltræpasta

Sandeltræpasta vil ikke kun lette huden, men også lindre en ubehagelig lugt. Derudover fugter og blødgør pastaen huden. Opløs sandeltræpulver i vand 2: 1. Påfør pastaen på armhulen og lad den gå i 20-30 minutter, skyll derefter med køligt vand. Proceduren kan udføres 2-3 gange om ugen.

5. Yoghurt eller kefir

Yoghurt eller kefir kan være et fremragende blegemiddel. Sammensætningen af ​​disse sure mejeriprodukter indeholder komponenter, som bidrager til hudens lys. Yoghurt eller kefir påføres den tidligere rengjorte og tørre hud. Efter et par minutter skylles der med vand.

6. Rismel og eddike

For at lave pasta skal du tage et par spiseskefulde rismel og blande med eddike. Påfør på ren hud i 10-15 minutter. Derefter vaske det af. Værktøjet gør huden lys og fløjlsagtig. Du vil se resultatet efter den første procedure.

7. Skrubbe

På basis af kikærmel og sodavand kan du forberede en skrubbe for at fjerne døde hudceller. Mel og sodavand kan blandes med både vand og yoghurt eller mælk.

8. Gurkemeje og agurk

Knus agurk og klem saften og bland derefter med gurkemeje. Påfør produktet hver dag på renset hud.

9. Kartoffelsaft

Kartoffelsaft er også en god naturlig blegemiddel. Til optimale resultater anbringes kartoffelsaft hver dag i 20-30 minutter.

10. Talc

Som følge af brugen af ​​alkoholbaserede deodoranter kan huden i armhulen mørkere. I dette tilfælde er det godt at bruge talkum. Det vil holde huden tør og ren, og dermed beskytte den mod mørkere.

11. Kokosolie

Kokosolie vil hjælpe med at klare ikke kun med mørkede områder, men også med en ubehagelig lugt. Påfør olien på ren og tør hud.

12. Afskalning

Armhuler er en ideel yngleplads for bakterier, der forårsager lugt og mørkning af huden. Anvendelsen af ​​exfoliants (lægemidler til skrælning af huden) hjælper også med at lette huden. Du kan bruge nogen exfoliant, men naturligt er bedre. Og helst regelmæssigt.

Sådan hvidter du armhulenes hud med shugaringa

Shugaring eller voksaflejring fjerner ikke kun uønsket hår, men også døde celler. Det hjælper også med at lette huden.

Årsager til mørke armhule

Hovedårsagen til mørkningen af ​​huden - hormonforstyrrelser i kroppen på grund af aldringsprocessen. Men dette problem er også bekymret for unge piger, og her spiller hovedrollen med pleje af dette følsomme område. Følgende årsager påvirker også mørkningen af ​​armhulenes hud:

 • Alkohol deodoranter - På grund af tilstedeværelsen af ​​aggressive komponenter i deres sammensætning irriterer deodoranter huden i armhulerne hver dag. Foretrækker deodoranter for følsom hud uden alkohol.
 • Barbering - kassér barbermaskinen. Barbering forårsager irritation og mørkning af huden. Derfor er det bedre at voks hår. Hvis det er muligt, slippe af med håret for evigt, ty til hjælp fra skønhedssaloner.
 • Tøj fremstillet af syntetiske stoffer - Kassér syntetiske stoffer. Tøj fra disse stoffer er dårligt ventileret. Bedre slid og tøj fremstillet af naturlige stoffer. Og prøv at bære løst tøj for at sikre god ventilation af armhulen.

Prøv vores tip, og du vil helt sikkert kunne nyde alle nydelserne i sommeren uden at bekymre dig om dette almindelige problem.

Sådan hvidner armhulen hjemme

Mørkearmhuler findes i mange kvinder. Nogle damer tager ikke mærke til dette, men for andre giver dette problem selvtillid, især om sommeren, når du vil åbne dine skuldre og arme så meget som muligt. Men situationen er helt mulig at ændre sig.

Årsagerne til hvilke armhulerne mørkere

Mørkning af huden i armhulen kan skyldes mange faktorer.

hårfjerning

Hårfjerning i underarmeområdet har længe været en naturlig procedure, som f.eks. Børster i tænderne eller brusebad. Det dikteres primært af hygiejniske krav. På hårene i armhulerne sveder sveddråberne, som er en ideel yngleplads for mikroflora, hvis affaldsprodukter giver en ubehagelig lugt. Desuden foretrækker den æstetiske side også fjernelse af hår i armhulen.

Hyppig brug af barbermaskine kan mørke huden.

Systematisk barbering af hår, voks eller sukkeraflejring fører til, at huden under procedurer konstant udsættes for ekstern mekanisk stress. Huden modtager regelmæssigt mikrotrauma. Resultatet er en ændring i sin farve.

Depilation i armhulen er den mest almindelige årsag til mørkningen af ​​huden.

Sundhedsmæssige problemer

Sommetider mørk hudens hud i armhulerne på grund af visse lidelser i kroppen. Dette kan være hormonelle forandringer forårsaget af sygdomme i det endokrine system, på baggrund af hvilken hudpigmentering kan forekomme i ethvert område af kroppen, herunder i armhulerne.

Patologier af nerveenderne i det autonome nervesystem er ofte årsagen til øget svedtendens. Resultatet af disse processer er mørkningen af ​​huden.

Med fedme gnider huden stærkt mod hinanden, hvilket påvirker forandringen i deres farve, og når det sveder, er dette problem endnu mere forværret.

Brug af kosmetik

Nu er det svært at forestille sig en moderne person, der ikke ville bruge deodoranter (spray, rulle eller fast) for at fjerne den ubehagelige lugt.

Komponenter i deodoranter forårsager ofte mørke armhule

Men i de fleste tilfælde indeholder de i deres sammensætning parfume og forårsager mørkningen af ​​huden.

tøj

Mange piger, der forsøger at understrege værdien af ​​deres figur, foretrækker at bære tætte tøj. Men i dette tilfælde er det værd at overveje, at det tæt påpassede stof skaber ekstra friktion på huden.

Derudover kan fugtigheden i armhulen under visse betingelser (aktive bevægelser, overdrevent varme rum, stressfulde situationer) øges, og så bliver friktionen meget vigtigere. Som følge heraf bliver huden skadet og begynder at reagere ved misfarvning.

Også vigtigt er det materiale, hvorfra tøjet er lavet. Mørkning af huden i armhulen bliver ofte sin reaktion på syntetisk væv.

Kunstigt stof, dårlig åndbar. Kroppen begynder derfor at regulere kropstemperaturen, forhindre overophedning, og sved frigives meget mere intensivt. I armhulerne vises mere fugt, stoffet bliver vådt, og der skabes yderligere friktion med huden, hvilket forårsager mørkningen af ​​armhulerne.

Foranstaltninger til forebyggelse af misfarvning af underarm

Hvis årsagen er kendt, kan konsekvensen heraf være mørkningen af ​​armhulerne, så det skal fjernes, og så vil problemet ikke opstå overhovedet. Derfor er det nødvendigt at overholde følgende anbefalinger:

 • Du bør strengt følge reglerne for forskellige former for depilation for at minimere hudtrauma. Hvis dette ikke hjælper, og armhulene stadig mørkere, skal du tænke på andre måder at fjerne hår på (f.eks. Laser eller fotoepilation);
 • da det er umuligt at eliminere brugen af ​​deodoriserende kosmetik, er det nødvendigt at vælge deodoranter uden parfumekomponenter, der forårsager mørkdannelse af huden eller for nylig at skifte til brug af miljøvenlige og moderigtige friskhedskrystaller;
 • Når man vælger tøj, bør man have præference for naturlige stoffer. Hvad angår modellerne, skal du vælge ting med et frit ærmegab for at eliminere uønsket friktion.
 • der skal tages hensyn til deres sundhedstilstand, og hvis der opdages visse problemer, er det vigtigt at kontakte kvalificerede specialister, som vil ordinere den nødvendige behandling.

Whitening hud derhjemme

Hvis huden i armhulerne har opnået en mørk skygge og ikke nyder godt af hudens hovedskygge, kan dette problem løses ved hjælp af specielle hvidtekrem eller folkemidlet.

Ready Lightening Compounds

Fabrikanter af mange hvidtekremmer hævder, at brugen af ​​deres produkter ikke blot vil lette armhulenes hud, men også forhindre dens yderligere mørkdannelse. Mange af dem hævder, at værktøjet kan spille rollen som en deodorant, samt omhyggeligt tage sig af huden, fordi den indeholder planteekstrakter og andre aktive ingredienser.

Brug færdige cremer nemt. Produktet skal påføres to gange om dagen på en tør og ren hudoverflade. I dette tilfælde skal huden smøres i 1 minut efter påføring af cremen. Skyl derefter med varmt vand.

Blandt forbrugere er de mest populære blødgøringsprodukter såsom ISME underarm creme, hvidtning under arm creme med grøn te, Beauty Skin creme, A'PIEU Deo Armhygiejn lysere creme.

Galleri: Underarmblegning cremer

Folkemetoder

Blandt de tilgængelige værktøjer kan du finde en masse whitening ingredienser, der effektivt lyser huden.

scrubs

Brug af skrubber gør det muligt at fjerne hudens stratum corneum, aktivere blodcirkulationen og dermed hjælpe fornyelsen af ​​hudceller. Hvis sammensætningen af ​​skrubberen vil inkludere blegekomponenter, vil dens effektivitet stige betydeligt.

 1. Midler med bagepulver. Soda bruges ofte i kosmetologi til at lette hud, hår, tænder, negle osv. Derfor kan den bruges i blegende aksillære huler. Bland 1 spsk. l. sodavand og 1 spsk. l. vand for at opnå en tyk opslæmning. Påfør skrub i cirkulære bevægelser på problemområdet og massage i 3 minutter. Skyl derefter af med varmt vand, tør huden og fugt med en creme.

Soda har længe været kendt for sine hvidtekalkningsegenskaber.

Lysstyrken af ​​citron hjælper med at bringe armhulerne i orden

De sorberende egenskaber ved kul kan løse problemet med mørkningen af ​​huden

Det anbefales at bruge blekeskrubs 2-3 gange om ugen.

Brug af andre komponenter

Huden kan hvide hjemme med blødere produkter end en skrubbe, især da den kun kan bruges et par gange om ugen.

De nedenfor foreslåede komponenter skal anvendes dagligt, for at den aksillære hud effektivt kan lyse.

 1. Havtornolie har en stærk blegningseffekt. Beauticians anbefaler at anvende det på alder pletter, fregner. Derfor vil værktøjet effektivt klare opgaven med at lette armhulenes hud. Havtornolie skal behandle huden 2 gange om dagen. Efter 15 minutter Efter påføring skylles af med varmt vand.
 2. Kartofler indeholder syrer, der hjælper med at lette huden. Det anbefales at smøre armhulen to gange dagligt med et skåret stykke kartofler eller kartoffelsaft. Om 15-20 minutter Efter behandling skal hullerne vaskes med varmt vand.
 3. Mælk har længe været brugt til hvid hud. Cleopatras mælkebad er kendt for alle, og russiske skønheder vaskes med mælk. For at lette armhulenes hud, bør mælken opvarmes til 36-37 ° C, fugte kludservietter i den, presse lidt og læg på armhulerne i 20 minutter.
 4. Agurkmaske med borsyre indeholder to lette komponenter. Gratin en agurk, der måler 10 cm sammen med en tynd hud, tilsæt 0,5 tsk til agurkemassen. borsyre og hold blandingen i 3 minutter. i et vandbad. En varm masse skal lægges på to dobbeltgabevindbind og anbringes på armhulerne i 15-20 minutter. Efter proceduren skylles huden med vand og fugtes med creme.
 5. Persillejuice fjerner effektivt fregner og hudpigmentering. For at bløde armhulerne skal huden smøres to gange om dagen med friskpresset persillejuice. Skyl huden af ​​med varmt vand efter 15-20 minutter.
 6. Æblepulp indeholder pektiner og syrer, som ikke kun lyser huden, men også har en bakteriedræbende effekt, hvilket reducerer duften af ​​sved. Rist et medium æble på en fin rist, gnid pureen ind i armhulen og lad den stå i 15 minutter, skyll derefter med vand og fugt huden.
 7. Kokosolie bruges af mange til tandblegning. Men dets lysende egenskaber hjælper med at rydde op i armhulerne. Huden smøres med coconut cremeolie 2 gange om dagen. Om 10-15 minutter skylles af med varmt vand. Udover lynnedslag forsyner kokosolie også forsigtigt huden - nærer og fugter det.
 8. Hydrogenperoxid anvendes i kosmetologi til blegning af hår, fordi det har evnen til at ødelægge farvestofpigmentet. For at lette armhulerne skal huden smøres med peroxid 2 gange om dagen. Efter 10 minutter efter påføring skylles af og fugter huden.
 9. Appelcidereddike indeholder mange frugtsyrer, dvs. det klare effektivt at eliminere mørke pletter. Bland eddike med vand i forholdet 1: 1, smør huden med en opløsning og vask af efter 5 minutter. Derefter behandles huden med en fugtighedscreme.

Galleri: hvordan man smider armhulen hjemme

anmeldelser

Forsøg en: Jeg brugte hvidblegekrømen A'PIEU Deo Armpit Brightener som den er skrevet på røret: det er anvendt, ventet, indtil det tørret og vasket af. Det var skrevet for at vente et øjeblik, men jeg søgte i tvivl at vente til det tørrede ud, det tog langt mere end et minut. Huden er lidt lysere, men ikke oh hvordan. Forsøg nummer to: Efter at have undersøgt koreansk med dem, lærte jeg, at oversættelsen på etiketten er unøjagtig (og det sker ofte). Det viser sig, at det er nødvendigt ikke bare at anvende og vente, indtil det tørrer, men at påføre på tør hud og massere i et øjeblik! Skyl derefter med varmt vand. Så i dette tilfælde tager det bare et øjeblik. Jeg kunne godt lide resultatet meget mere, huden blev tændt, godt igen, hampen mørk hele billedet. Også huden er blevet glattere, det er bare effekten af ​​rullende. Jeg vil også bemærke den omsorgsfulde virkning, efter at du har brugt cremen, bliver huden blød og blød. En god tilføjelse til lynnedslag. Med hensyn til deodoriserende handling - bullshit bullshit, er det ikke. Sandsynligvis, som i hele serien.

Brugen af ​​A'PIEU Deo Armpit Brightener cremen har markant afklaret armhulenes hud

Ksamille

http://irecommend.ru/content/neskolko-privatnyi-otzyv-osvetlit-kozhu-podmyshek-nu-ili-drugie-zony-i-pri-etom-sdelat-kozhu

Jeg læste meget om citronsaft... en gang anvendt, og løb rundt i huset fra "lykke"... så forsøgte jeg at anvende citronsaft i halvanden og halvt efter epilering, og min hud blev virkelig lysere lidt. Gentag proceduren så ofte som muligt, og armhulerne lyste, nu efter epilering ser det ud som om der slet ikke var noget hår.

Natalie

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4016197/

Men citronsaft hjalp mig slet ikke! anvendt det i 30-60 minutter, nogle gange længere, og sæt skiver selv, hjælper ikke, og peroxid også...

Lala

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4016197/

Axillær hud kan mørke af forskellige årsager. Derfor, hvis årsagen er kendt, bør den elimineres. For at klarlægge armhulenes hud kan du bruge både traditionelle metoder og færdige værktøjer.

artikler

Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse