Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Pigmenterede pletter på de intime områder må ikke have et æstetisk udseende og skabe effekten af ​​"snavset hud", men dette problem løses nu let ved hjælp af proceduren "blegende intime zoner". Hvad er intimt hvidtning? Dette er et kompleks af procedurer, som vil føre til en betydelig lette hudfarve i anus, labia, brystvorter, skrotum, mave og i det aksillære område.

Ikke at dette spørgsmål kan virke sjovt, kun for personer, der ikke har stødt på dette problem. Og intim hud har en ubehagelig egenskab at mørke. Her har jeg det mørkere, og jeg vil gerne fjerne denne problemer. Jeg læste mange anmeldelser om, hvordan man blækker en intim zone derhjemme, men jeg kunne ikke finde et bedre middel. Kan nogen komme på tværs af dette problem?

En kvinde som skønhedskilde skal være smuk på alle sider, så selv de steder, der ikke er synlige for alle, skal se perfekt ud. Mange kvinder står over for problemet med mørkningen af ​​huden på intime steder, dette kan skyldes forskellige grunde, men i hvert fald er der intet behageligt her. For at løse dette problem opfandt mange måder, men ikke alle af dem er lige så sikre som effektive.

Så hvad er de "indbindende intime zoner"? Dette er en simpel proces til at lette hudens farve omkring det ønskede område, som følge af proceduren har det delikate område en lysere og mere ensartet farve, velplejet udseende.

Hvorfor i det intime område er huden mørkere

I skridtområdet er hudfarven mørkere, og der er en forklaring:

 • forbedret pigmentering beskytter mod overdreven friktion og selvinfektion;
 • kvindelige hormonelle ændringer i kroppen;
 • Resultatet af overskydende vægt - gnider huden på det indre lår
 • skader på undertøjsartikler
 • hud funktioner;
 • aldersændringer.

Hvad er årsagen til mørkningen af ​​huden på intime steder?

Whitening intime zone derhjemme

Før du begynder hudblegning på intime steder, skal du kontakte en hudlæge. Han vil ordinere en analyse af svampen, forstå grundigt problemet, og først når alle sygdomme fjernes, og spørgsmålet forbliver kun i ønsket - kan du begynde at blegge.

Blandt blegemidlerne til hud på intime steder er der potente, men med uønskede bivirkninger (mulig allergisk reaktion, dermatitis eller pigmenteringsforstyrrelser) og sikrere, milde, men ikke så hurtige og udtalte resultater. All hyperpigmentering, uanset deres type, repræsenterer en stigning i produktionen af ​​melaninpigment på huden på intime steder. Derfor er en forudsætning for alle hvidtningsprocedurer pålidelig beskyttelse mod UV-stråler. Ultraviolette stråler fra spektra A og B øger signifikant syntesen af ​​melanin, og for at forhindre udseende og vækst af pigmentpletter på baggrund af blegning er det nødvendigt med daglig brug af solcreme med et bredt spektrum af handling (solbeskyttelsesfaktor (SPF) på mindst 25). Det skal huskes, at maksimal beskyttelse kun kan opnås ved brug af specielle cremer, mens makeupprodukter, der indeholder fotofilter, ikke er tilstrækkeligt effektive.

Whitening hud procedurer i intime steder omfatter to hovedelementer - exfoliating stratum corneum og reducere produktionen af ​​melanin pigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl. Valget af peeling afhænger af typen og sværhedsgraden af ​​hyperpigmentering. Tidligere blev 20% salicylalkohol, kviksølvsalve og phenol anvendt til dette formål. I dag er a-hydroxysyrer (AHA), såsom glycolsyre, mælkesyre, citronsyrer og andre, oftest injiceret i sammensætningen af ​​kosmetiske midler til at exfoliere huden.

Hvid hud på intime steder med folkemæssige midler hjemme

Mange planter har blegningsegenskaber. Bearberry indeholder arbutin, lave koncentrationer af hydroquinon og organiske syrer, hvilket forklarer dets hvidtningseffekt. Yarrow er rig på flavonoider, der danner forbindelser, der er toksiske for celler og producerer melanin, melanocytter. Licorice har organiske og phenoliske syrer, der fremmer hudblegning. Citron og agurk - organiske syrer og ascorbinsyre og persille - også æteriske olier, som også hjælper med at gøre huden blød i det intime område.

Opskrift for blegning intim zone nummer 1.
Bland frisk persillejuice med creme eller kefir og tilsæt lidt citronsaft. Anvend på spændende steder (armhule, skridt, bikini område) i 5-10 minutter, vask af. Ikke mere end 5 gange om dagen. Blekning kursus 2-4 dage.

Agurk masker til den intime zone. Masken af ​​disse grøntsager er meget populær, ikke kun for at lette huden på intime steder. For at forberede masken skal du gnide en frisk agurk på en fin rist og blandes med en spiseskefuld nærende creme til tør hudtype. Derefter våd vi gasbind servietter i den resulterende sammensætning og pålægger problemområdet.

Metode til at blegge huden på intime steder med hvid ler. For at hvidte huden lidt i det intime område, er 1 spiseskefuld hvid ler udtyndet med agurkesaft, eller juice presset fra persilleblade til dannelse af en tykk masse. Du kan også bruge jordbær eller jordbærjuice. Tilsæt et par dråber citronsaft til blandingen, applicér på huden i det intime område, og lad det stå i 10 minutter, skyll derefter med køligt vand.

En velkendt, effektiv metode til hudblegning i det intime område er smøringen af ​​det indre lår med en kaffekurbe med tilsætning af citronsaft. Du kan smøre området mellem benene med et stykke citron.

Bemærkelsesværdige midler til traditionel medicin til hudblegning på intime steder omfatter grapefrugtsaft, agurkesaft, birk, granatæble.

Folkesager kan ikke virke med det samme. Det er nødvendigt at bruge dem regelmæssigt, og resultatet vises i 1-2 måneder. Efter smøring er det nødvendigt at anvende en nærende creme.

Alt du tøvede med at spørge om blegning af anus og andre intime steder

Blegning af intime steder: Hvem har brug for det?

Tvetydig mode

Japan er den ubestridte leder i altens blegning. I Rising Suns land er lys hud meget værdsat: det vidner om god smag, sundhed og ordentlig pleje for dig selv.

I de europæiske åbne rum er det altid blevet troet, at den mørke farve af intime steder er naturlig og derfor stor. Dog har film til voksne bidraget. I dem kan vi observere forbedret i alle henseender vaginer, anuser og andre steder, "opgraderingen" heraf i mange sprængte komplekser og tvunget os til at søge information om blegning af anus og andre intime steder, anmeldelser af proceduren og dens virkning. Og sådanne "modificerede" ideer om skønheden i kroppen fremkaldte fremkomsten af ​​nye erotiske canons fashion.

I USA bliver blekning af intime områder, især anus, nu mere og mere populært. Courtney Cox (Monica fra tv-serien "Venner") tog engang til at lette analzonen. Det autoritative blad Marie Claire brugte engang flere sider på dette sarte emne.

Hvad angår indenlandske stjerner, er der i forbindelse med analblegning sædvanligvis nævnt Valery Leontyevs navn, efterfulgt af andre kendte personligheder, repræsentanter for den "gyldne ungdom", til kabinetter af specialister (hovedsagelig udenlandske).

Intim whitening er en grund til at vende.

Det antages, at afklaringen af ​​intime steder er særlig populær hos homoseksuelle mænd - af indlysende årsager. Men ifølge eksperter, ikke kun dem, for hvem udsigten "fra bagsiden" har en særlig betydning, gør det muligt. Af forskellige årsager er huden nær anus, lyske, labia osv. kan være meget mørkere end resten af ​​kroppen (den naturlige farveændring som følge af blodhastighed på grund af spænding vil blive efterladt parenteserne).

Mennesker med skøn hud har normalt dette problem, men det er ikke altid tilfældet. For mørk region i kønslæber og anus - dette er normalt et arveligt tegn. Farveændringen forekommer hos kvinder og mænd i alle aldre, og skyldes overdreven ophobning af melanin. Hyppige besøg på solarium bidrager også til dette. I overgangsalderen forekommer nogle kvinder i vulva pletter, markant mere intens farvning af kønsområdet.

Uanset årsagerne og deres objektivitet er mange mennesker flov over for "farverne" af deres intime steder. Ofte bliver det grunden til komplekser, manglende evne til at føle sig fri og komfortabel i intime situationer.

Tættere på kroppen: hvordan er blegningen af ​​intime steder

Fremgangsmåden er meget enkel og indebærer brug af en speciel lysende salve i flere dage. Til labia kan du købe et specielt pulver - forresten kan mænd også bruge det. Whitning af brystvorterne kræver mere teknisk udvikling: metoden ligner tatoveringsteknikken. Lysmaling påføres brystvorterne (især på deres konturer). Der er også potente hvidblegekrem, men deres priser er ret høje.

Lad os dvæle mere detaljeret om en sådan procedure som blegning af anus. Alle ved, at huden i analområdet er mørkere end i andre dele af kroppen. Hvis denne omstændighed er af stor bekymring for nogen, kan du ty til proceduren for analblegning. Efter at have truffet en beslutning, skal du først gå til en hudlæge. Han vil give de nødvendige råd, informere om de eksisterende muligheder på dette område og afgøre, om nogle sygdomme er årsagen til den mørkere hud omkring anusen (nogle gange sker det).

Anusblegning: Creme som det vigtigste middel

Hvad er de hemmelige lyncremer

For at nå dette mål anvendes to grupper af produkter: konventionelle hudblegemidler (for eksempel til ansigtet) eller cremer, der er specielt designet til at lette sådanne sarte områder.

Opgaven med denne creme er at undertrykke produktionen af ​​melanin. De fleste produkter indeholder komponenter som hydroquinon eller kojinsyre. Det skal bemærkes, at de nyder et ikke for godt omdømme i den medicinske verden og er genstand for alvorlige tvister. Således kan hydroquinon påført huden forårsage ubehagelige bivirkninger, såsom kløe og irritation. Hertil kommer, at hydroquinon i mange kilder kaldes kræftfremkaldende. Kojinsyre kan også forårsage hudirritation.

I forskellige lande tages der hensyn til denne omstændighed. For eksempel i Tyskland på produktemballagen skal det klart fremgå, at produktet indeholder hydroquinon. Mange hudblegemidler fra USA indeholder dette stof i en koncentration på 4%, men i Europa, især i Polen, kan hydroquinon anvendes i kosmetik i meget små koncentrationer - maksimalt 0,3 procent. Men brugen af ​​kojinsyre i kosmetik er generelt forbudt, for eksempel i Schweiz.

Brugen af ​​cremer til analblegning: tips

 • Hvidning af anus med en creme kan overlades til en specialist i skønhedssalen - selvfølgelig, hvis han tilbyder denne type procedure (det er endnu ikke blevet en rang og en fil). Derudover kan du om nødvendigt bruge cremen til at hvidte anus derhjemme, selv om prisen gør denne begivenhed til en dyr fornøjelse.
 • Det anbefales normalt ikke at smøre huden med dette lægemiddel mere end en gang om dagen. Men i praksis afhænger det af de anvendte midler.
 • Det er godt at anvende cremen til natten: i søvn vil han være i stand til sikkert at arbejde.
 • Følsom hud omkring anus kan reagere forskelligt på et blegemiddel. Hvis der opstår forstyrrende symptomer - kløe eller andet ubehag, bør brug af cremen stoppes.
 • Intimt hvidtning derhjemme er også andre "populære" metoder. Her kan traditionelle hudbelysningsmidler anvendes: citronsaft, bodyaga, persille, frisk agurk, mejeriprodukter og så videre. Men deres effektivitet kan være tvivlsom, så du kan straks ty til "tungt artilleri" for at opnå det bedste resultat.

Laserblegning intime områder

Selvom markedet tilbyder forskellige cremer til at udglatte anusen, er effekten af ​​at bruge dem ikke altid tilfredsstillende. Derfor søger flere og flere mennesker en løsning på deres problemer inden for æstetisk medicin. En procedure, der hjælper alle syge med at reducere den mørke farve på intime steder, er laserblegning. Fra år til år bliver det stadig mere populært.

Hvordan er proceduren?

Blegning af anus (såvel som labia osv.) Udføres med en erbium laser, for eksempel Fotona Dualis SP. Nødvendige steder bleges af en laserstråle. Denne procedure er ikke-invasiv, sikker, praktisk smertefri. Patienten kan dog stadig føle en vis smerte under proceduren. Derfor er anæstesi i form af en kold luftstrøm under behandlingens behandling påført sin fuldstændige komfort. For at reducere ubehag kan der anvendes medicinsk udstyr Cryo 6 Derma Cooler. Normalt udføres to procedurer med intervaller på to til tre uger.

Hvilke anbefalinger skal følges efter proceduren?

Efter indgrebet kan der forekomme hudirritation og rødme. Derfor anbefales det at fugte det behandlede område, indtil det er helt helet. Derudover bør du ikke have samleje indtil den endelige kur.

Hvornår kan jeg vente på effekten?

Han ser gradvis ud. Den virkelige effekt af afklaring af analområdet og andre intime steder kan vurderes efter ca. fire uger. Der er også en bonus: Den misfarvede hud bliver ikke kun lys, men også mere ungdommelig og øm.

Hvordan man smider anus derhjemme

Pigmenterede pletter på de intime områder må ikke have et æstetisk udseende og skabe effekten af ​​"snavset hud", men dette problem løses nu let ved hjælp af proceduren "blegende intime zoner". Hvad er intimt hvidtning? Dette er et kompleks af procedurer, som vil føre til en betydelig lette hudfarve i anus, labia, brystvorter, skrotum, mave og i det aksillære område.

Ikke at dette spørgsmål kan virke sjovt, kun for personer, der ikke har stødt på dette problem. Og intim hud har en ubehagelig egenskab at mørke. Her har jeg det mørkere, og jeg vil gerne fjerne denne problemer. Jeg læste mange anmeldelser om, hvordan man blækker en intim zone derhjemme, men jeg kunne ikke finde et bedre middel. Kan nogen komme på tværs af dette problem?

En kvinde som skønhedskilde skal være smuk på alle sider, så selv de steder, der ikke er synlige for alle, skal se perfekt ud. Mange kvinder står over for problemet med mørkningen af ​​huden på intime steder, dette kan skyldes forskellige grunde, men i hvert fald er der intet behageligt her. For at løse dette problem opfandt mange måder, men ikke alle af dem er lige så sikre som effektive.

Så hvad er de "indbindende intime zoner"? Dette er en simpel proces til at lette hudens farve omkring det ønskede område, som følge af proceduren har det delikate område en lysere og mere ensartet farve, velplejet udseende.

Hvorfor i det intime område er huden mørkere

I skridtområdet er hudfarven mørkere, og der er en forklaring:

 • forbedret pigmentering beskytter mod overdreven friktion og selvinfektion;
 • kvindelige hormonelle ændringer i kroppen;
 • Resultatet af overskydende vægt - gnider huden på det indre lår
 • skader på undertøjsartikler
 • hud funktioner;
 • aldersændringer.

Whitening intime zone derhjemme

Før du begynder hudblegning på intime steder, skal du kontakte en hudlæge. Han vil ordinere en analyse af svampen, forstå grundigt problemet, og først når alle sygdomme fjernes, og spørgsmålet forbliver kun i ønsket - kan du begynde at blegge.

Blandt blegemidlerne til hud på intime steder er der potente, men med uønskede bivirkninger (mulig allergisk reaktion, dermatitis eller pigmenteringsforstyrrelser) og sikrere, milde, men ikke så hurtige og udtalte resultater. All hyperpigmentering, uanset deres type, repræsenterer en stigning i produktionen af ​​melaninpigment på huden på intime steder. Derfor er en forudsætning for alle hvidtningsprocedurer pålidelig beskyttelse mod UV-stråler. Ultraviolette stråler fra spektra A og B øger signifikant syntesen af ​​melanin, og for at forhindre udseende og vækst af pigmentpletter på baggrund af blegning er det nødvendigt med daglig brug af solcreme med et bredt spektrum af handling (solbeskyttelsesfaktor (SPF) på mindst 25). Det skal huskes, at maksimal beskyttelse kun kan opnås ved brug af specielle cremer, mens makeupprodukter, der indeholder fotofilter, ikke er tilstrækkeligt effektive.

Whitening hud procedurer i intime steder omfatter to hovedelementer - exfoliating stratum corneum og reducere produktionen af ​​melanin pigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl. Valget af peeling afhænger af typen og sværhedsgraden af ​​hyperpigmentering. Tidligere blev 20% salicylalkohol, kviksølvsalve og phenol anvendt til dette formål. I dag er a-hydroxysyrer (AHA), såsom glycolsyre, mælkesyre, citronsyrer og andre, oftest injiceret i sammensætningen af ​​kosmetiske midler til at exfoliere huden.

Hvid hud på intime steder med folkemæssige midler hjemme

Mange planter har blegningsegenskaber. Bearberry indeholder arbutin, lave koncentrationer af hydroquinon og organiske syrer, hvilket forklarer dets hvidtningseffekt. Yarrow er rig på flavonoider, der danner forbindelser, der er toksiske for celler og producerer melanin, melanocytter. Licorice har organiske og phenoliske syrer, der fremmer hudblegning. Citron og agurk - organiske syrer og ascorbinsyre og persille - også æteriske olier, som også hjælper med at gøre huden blød i det intime område.

Opskrift for blegning intim zone nummer 1.

Bland frisk persillejuice med creme eller kefir og tilsæt lidt citronsaft. Anvend på spændende steder (armhule, skridt, bikini område) i 5-10 minutter, vask af. Ikke mere end 5 gange om dagen. Blekning kursus 2-4 dage.

Agurk masker til den intime zone. Masken af ​​disse grøntsager er meget populær, ikke kun for at lette huden på intime steder. For at forberede masken skal du gnide en frisk agurk på en fin rist og blandes med en spiseskefuld nærende creme til tør hudtype. Derefter våd vi gasbind servietter i den resulterende sammensætning og pålægger problemområdet.

Metode til at blegge huden på intime steder med hvid ler. For at hvidte huden lidt i det intime område, er 1 spiseskefuld hvid ler udtyndet med agurkesaft, eller juice presset fra persilleblade til dannelse af en tykk masse. Du kan også bruge jordbær eller jordbærjuice. Tilsæt et par dråber citronsaft til blandingen, applicér på huden i det intime område, og lad det stå i 10 minutter, skyll derefter med køligt vand.

En velkendt, effektiv metode til hudblegning i det intime område er smøringen af ​​det indre lår med en kaffekurbe med tilsætning af citronsaft. Du kan smøre området mellem benene med et stykke citron.

Bemærkelsesværdige midler til traditionel medicin til hudblegning på intime steder omfatter grapefrugtsaft, agurkesaft, birk, granatæble.

Folkesager kan ikke virke med det samme. Det er nødvendigt at bruge dem regelmæssigt, og resultatet vises i 1-2 måneder. Efter smøring er det nødvendigt at anvende en nærende creme.

Jeg har slået af pigmentpletter på kønslæberne ved hjælp af hvidtekrem Joydrops - ret tilfreds, billig og effektiv.

Hvordan man smider huden på intime steder derhjemme

Hver kvinde har et konstant ønske om perfektion. På samme tid er det som det er kendt, at enhver detalje, selv den mest ubetydelige ved første øjekast, er vigtig for et fejlfri udseende. En af de vigtigste betingelser for kvindelig attraktivitet er smuk og sund hud, og det gælder ikke kun ansigtet og andre synlige steder rundt, men også de, der kaldes intime. Huden i disse områder af kroppen har tendens til at ændre sin farve (mørkere), hvilket forårsager modstridende følelser hos kvinder. Nogle lægger ikke vægt på denne kendsgerning, da dette fænomen ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser, og for andre specielt indtrykelige skønheder kan en overtrædelse af pigmentering i det intime område forårsage alvorlige komplekser, der forhindrer dig i at føle sig godt tilpas ikke kun i badetøjssæsonen, men og i hverdagen.

I dag er der mange forskellige metoder til at genoprette den normale hudtone, og de fleste skønhedssaloner tilbyder en række tjenester, der hjælper med at eliminere overdreven pigmentering på nogen del af kroppen. Men i virkeligheden beslutter hver kvinde ikke at vende sig til en specialist med et så sart problem. I dette tilfælde kan du forsøge at hvide huden på intime steder ved hjælp af folkemedicin. Men før du vælger den rigtige metode, skal du bestemme årsagen til hudens uæstetiske mørkning i intime områder, for for at slippe af med fænomenet, skal du først fjerne de faktorer, der fremkalder dets forekomst.

Hovedårsagerne til mørkningen af ​​huden på intime steder.

Som det er kendt, afhænger mætningen af ​​hudtonen af ​​koncentrationen af ​​pigmenter (melaniner) udskilt af celler (melanocytter). Når stoffernes metabolisme forstyrres, forekommer der en ændring i hudfarven - jo mere melanin cellerne producerer, jo mørkere bliver dermis. Overdreven produktion af pigment er en slags beskyttende reaktion af celler på eksterne faktorer, og derfor forekommer dyschromi (vedvarende affarvning af huden, hyperpigmentering), der ofte udtrykkes som mørke pletter på forskellige områder af kroppen, herunder i det intime område. Hovedårsagerne til denne patologi er:

 • mekanisk virkning på huden - regelmæssig iført ubehageligt, for stramt undertøj, især hvis det er lavet af lavkvalitets syntetiske materialer. Du kan rette op på situationen, hvis du foretrækker produkter fra bløde strikkede stoffer uden stiv snørebånd;
 • overvægtige - folk med fedme har ofte overdreven svedtendens i de indinale folder, hvilket fører til mørkningen af ​​huden i det intime område;
 • ukorrekt aflejring - fjernelse af uønsket vegetation på kroppen med en barbermaskine eller voks kan forårsage irritation og skade på huden i det delikat område, der ofte ledsages af udseendet af overdreven pigmentering;
 • UV-eksponering - solbadning (eller besøge en garvningslokale) i nøglen uden brug af specielle solcreme kosmetik fører til øget melanin produktion og følgelig dannelsen af ​​mørke pletter i det intime område;
 • graviditet - mange kvinder i fertilitetsperioden har øget pigmenteringen af ​​de store og små læber i labia, lårets og brystvortenes indre side (dette fænomen kaldes chloasma). Denne særlige tilstand er forårsaget af hormonal ændring i kroppen og øget blodcirkulation, det betragtes som normen og forsvinder som regel flere måneder efter fødslen;
 • svampe og infektionssygdomme i huden i den inguinale zone - gærswampe og patogene mikroorganismer, der opholder sig i steder med fugtophobning (i indinale folder), forårsager en overtrædelse af produktionen af ​​pigmenter i cellerne. Dette kliniske billede er ofte observeret i ringorm i lysken. For at rette op på denne patologi kræves et behandlingsforløb, som bør ordineres af en hudlæge;
 • åreknuder - på grund af stagnation i bækken området kan blive forstyrret venøs udstrømning af vulva, som ofte er ledsaget af ødem og hyperæmi af store og små skamlæber, samt overtrædelse af pigmentering i den intime område. I nærvær af åreknuder er specielle lægemidler (venotoniske stoffer) indikeret;
 • endokrine lidelser - forskellige patologier associeret med forringet produktion af hormoner fra hypofysen og binyrerne, indebærer en unormal pigmentering af huden, ikke blot i det følsomme område, men også i underarm område, samt på albuer, knæ og mave. I dette tilfælde er det nødvendigt at undersøge blodet for hormoner og om nødvendigt udføre hormonudskiftningsterapi;
 • forskellige sygdomme i indre organer - patologiske processer, der forekommer i kroppen, kan ledsages af en overtrædelse af hudpigmenteringen i perineum. I højere grad gælder dette for sygdomme i leveren og galdeblæren samt tumorer i maven. For at etablere en nøjagtig diagnose er det nødvendigt at gennemgå en omfattende undersøgelse på et hospital;
 • brugen af ​​hormonelle præventionsmidler - ukorrekt udvalgte lægemidler eller deres doser fører ofte til forstyrrelse af hormonbalancen i kroppen og som følge heraf mørkningen af ​​huden i bikiniområdet. Hvis der forekommer hyperpigmentering af huden i det intime område, mens du tager p-piller eller andre lægemidler, der indeholder hormoner, bør du konsultere gynækologen om revisionen af ​​terapien.
 • toksiske virkninger på kroppen - forgiftning forårsaget af overdreven brug af antibiotika, sulfonamider og andre kemoterapeutiske midler, såvel som virkningen af ​​de kemiske stoffer af naturlig eller syntetisk oprindelse, kan føre til forstyrrelser i metabolismen af ​​pigmenter i hudceller;
 • aldersrelaterede ændringer - over tid kan en helt sund kvinde mørke huden i det intime område. Dette skyldes ændringer i niveauet af kønshormoner, som normalt opstår i overgangsalderen.

Ud over alle ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering af huden i det følsomme område skyldes forkert pleje og brug af uhensigtsmæssige vaskemidler. Hvis processen med mørkning af huden på intime steder forekommer ret intensivt og ledsages af nogle ubehagelige symptomer, bør du konsultere en specialist, og efter at have fastslået, hvilken faktor der forårsagede dette fænomen, kan du anvende et sæt hjemmeprocedurer for at fjerne det.

Folkemidler til hudblegning på intime steder

Blandt de mange blegemidler til huden i intime områder, der anvendes i hjemmet, er der dem, der har en ganske stærk effekt, men kan forårsage bivirkninger - allergiske reaktioner, nedsat pigmentering af huden eller endda dermatitis, og der er også helt sikkert, men ikke at give så udtalte resultater. En af de vigtige betingelser for udførelse af blekningsprocedurer er obligatorisk beskyttelse af huden mod ultraviolet stråling, hvilket signifikant øger produktionen af ​​melanin. Derfor er det på baggrund af brugen af ​​midler til at lette huden, når man besøger stranden eller solsengene, brug af solcreme kosmetik med en SPF på mindst 25 enheder.

hud kridtning i intime steder forekommer normalt i to trin, hvoraf det første ligger i afskalning af stratum corneum og den anden - at reducere melanin syntese. Peeling (skrælning) af huden udføres ved hjælp af specialværktøjer, som omfatter forskellige alfa-hydroxysyrer (glykolsyre, citronsyre, mejeri og andre). Du kan også bruge kviksølvsalve, salicylalkohol (20%), aspirintabletter fortyndet i vand, hydrogenperoxid eller endda regelmæssigt granuleret sukker blandet med olivenolie.

Valget af eksfolierende midler afhænger af sværhedsgraden af ​​pigmentering og på følsomheden af ​​huden. Før du skaler på intime steder, skal du fjerne hår i bikinizonen på en hvilken som helst bekvem måde, og efter to timer påføres den valgte sammensætning på huden med lette cirkulære bevægelser. Fremgangsmåden bør ikke vare mere end 5 minutter, hvorefter huden skal skylles med varmt vand.

Efter fjernelse af keratiniserede partikler skal man fortsætte direkte for at lette huden. Som blegemiddel kan du bruge forskellige kombinationer af produkter (urter, frugtsaft og grøntsager), som har evnen til at reducere syntesen af ​​melanin og endda hudtonen. Disse komponenter omfatter:

 • citron - hvidt citrusblegning er på grund af tilstedeværelsen af ​​organiske syrer;
 • agurk - denne nyttige grøntsag indeholder i sin sammensætning en stor mængde struktureret vand, ascorbinsyre og nikotinsyrer, der hjælper med at eliminere hyperpigmentering af huden og udligne sin skygge;
 • persille - æteriske olier, der har en stærk whitening effekt er en del af denne plante;
 • Yarrow - denne plante er rig på flavonoider, som danner forbindelser, der reducerer produktionen af ​​melanin af cellerne;
 • bjørnebær - det indeholder arbutin, som hæmmer aktiviteten af ​​enzymer, der påvirker pigmenternes metabolisme;
 • lakrids - alle dele af dette lægemiddel indeholder en større koncentration af organiske syrer og phenolforbindelser, der hjælper med at lette huden ved at reducere produktionen af ​​melanin.

Det skal bemærkes, at enhver folkemekanisme, på trods af den naturlige sammensætning, kan provokere forekomsten af ​​allergiske reaktioner, især gælder dette for personer med følsom dermis. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal alle forberedte blandinger afprøves på huden inden brug.

Hjemrecept til hudblegning i intime områder

 • 30 ml frisk persillejuice;
 • 20 ml citronsaft;
 • 50 ml kefir eller yoghurt.

Forberedelse og brug:

 • Kombiner alle komponenterne, bland og smør de mørke pletter på intime steder.
 • Skyl efter 5-10 minutter med varmt vand og anbring en nærende creme på huden. Procedurer skal udføres 2 gange om ugen i en måned, hvorefter du skal tage en pause.
 • 1 frisk agurk;
 • 20 g af enhver fugtighedscreme.

Forberedelse og brug:

 • Grate revet agurk og bland den resulterende vassel med creme.
 • Påfør den tilberedte sammensætning på gazeservietter og fastgør dem til problemområder.
 • Efter 20 minutter skal du fjerne komprimeringen og tørre huden med bomuldspuder gennemblødt i køligt vand. Procedurer kan udføres 2-3 gange om ugen, indtil der opnås et bæredygtigt resultat.
 • 30 gram hvidt ler;
 • 20 g tørret yarrow græs;
 • 100 ml kogende vand.

Forberedelse og brug:

 • Hæld kogende vand over yarrowen og lad det stå i ca. 30 minutter.
 • Stram den forberedte afkogning og bland med ler indtil glat.
 • Smør de opnåede vandløbsproblemer i huden og lad dem stå i 10-15 minutter.
 • Skyl med koldt vand og påfør en nærende creme på huden. Brug dette værktøj anbefales 2-3 gange om ugen i 30 dage. For at øge effekten kan du tilføje et par dråber citronsaft til blandingen.

Forberedelse og brug:

 • Bland citronsaften med kaffepladserne og behandle problemområderne med den resulterende masse (anvend forbindelsen i cirkulær bevægelse).
 • Efter 5 minutter skyl huden med køligt vand og smør det med creme. Det anbefales at udføre sådanne procedurer 2 gange om ugen, indtil det ønskede resultat opnås.

Man bør huske på, at folkemekanismer ikke kan fungere ikke straks, men først efter 1-2 måneder, og derfor begynder tandblegningsprocedurerne i hjemmet, bør du have en hel del tålmodighed. Men efter et stykke tid vil du sikkert være i stand til at slippe af med komplekserne om dit udseende, og du vil igen være i stand til at føle dig let og afslappet i alle livssituationer.

3 tanker om "Hvid hud på intime steder derhjemme"

Jeg kunne godt lide dine tips, det er en skam at de ikke er verificeret.

Citronsyre blegemidler super! Du kan gøre enhver maske, og tilsæt 1/2 tsk syre skeen, massage 5-10 minutter og voila! Jeg osvetlila.U huden, så jeg forstørrede porer, renser pobaldenno, plus lysere hud og porer indsnævret!

Hvordan man smider huden på intime steder i hjemmet - slippe af med kontraster på de bedste måder

Smukt, harmonisk udseende er ikke kun fraværet af acne, cellulite og split ends. Bag den eksterne skønhed, der er tilgængelig for alle, kan en unattractive funktion være skjult - hyperpigmentering af huden i intime zoner. Kosmetologcentrene har længe været i gang med højtydende lynprocedurer - laser resurfacing og fototerapi. Sådanne procedurer har dog nogle kontraindikationer. Hertil kommer, at kabine-sessioner ikke er overkommelige for alle. Hvordan hvide huden på intime steder derhjemme, høj kvalitet og billig?

Ofte er kvinder ikke tilfredse med problemet med mørk hud i kønsområdet, underarmene og analområdet. Dette skaber en ejendommelig følelse af disharmoni af sin egen krop, og pigerne har altid stræbt efter perfekt skønhed. Men nogle gange vil mænd også have huden mellem benene, især i pungen, for at være lettere. Overfladen af ​​perineum, brystvorter, underarm og indersiden af ​​lårene er ofte mørkere end resten af ​​menneskekroppen og med god grund:

 • Manglen på ilt forbundet med dårlig ventilation på grund af slidstærkt eller syntetisk undertøj. Dette fører til en ændring i hudtekstur, hvorefter farven på de øvre lag af epidermis også ændres.
 • Overvægt. Fede mennesker lider af en overflod af sved, især i bikiniområdet og mellem lårene, hvilket fører til øget pigmentering. Og friktionen af ​​de fulde ben når man går kun forværrer situationen.
 • Arvelig disposition - måske mørk brun hud på disse steder er genetisk bestemt.

Inden du bliver bekendt med mulighederne for, hvordan du hurtigt blider huden på intime steder, er det vigtigt at forstå, at sommetider blødning af huden i dette område er meningsløs. For eksempel vil epidermis mørkede under graviditeten selv genoprette om få måneder efter fødslen. Hvis huden er inficeret med en svamp, er det nødvendigt først at se en læge, og kun efter inddrivelse at indgive blegning, hvis det er nødvendigt. For at eliminere problemer med det endokrine system, er det også tilrådeligt at blive undersøgt inden starten af ​​procedurer, således at indsatsen ikke er forgæves.

Det er ikke en vanskelig opgave at vælge at blanke huden hurtigt og hurtigt på intime steder, men selv folkemetoder til at slippe af med hyperpigmentering har flere kontraindikationer:

 • graviditet eller amning
 • hudbetændelse;
 • diabetes;
 • forværret dermatitis.

Hjemmetoder der er mange. Men vær tålmodig, for nogle gange må du gøre flere procedurer for at opnå det ønskede resultat. Nogle gange er det godt at blanke huden på intime steder derhjemme kun efter to måneder fra starten af ​​den første session.

Hvilke regler er vigtige at følge, når man forbereder sig på at anvende blegemidler:

 • Beskyt epidermis mod UV stråler. Du kan solbade, men kun ved brug af en creme eller lotion med et SPF-indhold på mindst 25 enheder. Hvis huden er meget følsom, er det bedre at nægte solsenge og solarium på stranden.
 • For at rense det kølle lag af problemområdet med afskalning. De ideelle muligheder her er midlerne med glykolsyre, mælkesyre, citronsyre.

At gøre huden renere hjemme - ønsket er helt naturligt. Det øverste lag af hud i dette område ligner en ubehagelig, snavset plet. Blød skrælning inden lethed fjerner en del af melanin fra huden, hvilket gør det muligt for hovedværktøjet at handle mere effektivt.

Mange undrer sig over, hvide hud mellem benene med peroxid. Det tager 1 ss. hydrogenperoxid og 0,5 tsk ammoniak. Med en opløsning af disse to komponenter er det nødvendigt at smøre overfladen af ​​inguinsonen fra 3 til 5 minutter ikke mere end 1 gang om ugen.

Det er vigtigt at være forsigtig, når der behandles sarte steder med en peroxidopskrift - der er risiko for at blive brændt.

Foreløbig test for følsomhed over for løsningen i albuens bøjning. Hvis kløe, ømhed eller rødme forekommer, passer denne metode til blegning ikke til dig.

Husk at peroxidafklaringsforløbet består af 12 eller mindre sessioner, ellers risikerer du skade eller forbrændinger.

Tag en agurk og fint gnid den. Tilsæt lidt creme til agurk med nærende eller fugtighedsgivende egenskaber. Sæt blandingen på en gasbind, rull op i form af en kompress og anvend til problemområder i 10 minutter. At lette huden med en agurk er en absolut harmløs øvelse, så i mangel af bivirkninger kan kompresser udføres ofte og indtil resultatet bliver mærkbart.

Du kan bruge opskriften baseret på malet kaffe og friskpresset citronsaft.

Før lette procedure er det ikke nødvendigt at bruge peeling, da kaffe allerede er et glimrende eksfolieringsmiddel. Brug denne metode i denne rækkefølge:

 • Spred blandingen af ​​kaffegrunde og citronsaft i mørke områder af lyskeområdet i en cirkulær bevægelse.
 • Fortsæt i mindst 5 minutter.
 • Vask blandingen med varmt vand.
 • Smør de behandlede områder med en nærende kropscreme.

Denne hvidbearbejdningsprocedure kan udføres et par gange om ugen.

Du skal bruge hvid ler og frisk agurk juice. Rør disse ingredienser til at danne en tyk grød. Påfør den resulterende maske på de mørkede steder, idet du tidligere har tilføjet lidt citronsaft til blandingen. Hold masken i mindst 10 minutter. Det er kun at vaske tørret vand og fugtige problemområder med fløde. Mange bruger mælk i stedet for agurkjuice i denne opskrift.

Friske frugter og bær er mættet med syrer, som ofte bruges til kosmetiske formål for at lette ansigtet. Intime områder kan også bleges.

Gnid problemområderne jordbær, citron, jordbær, grapefrugt, granatæble eller æblejuice, og resultatet er ikke længe i kommer.

Kosmetologer udtrykker en positiv holdning til brugen af ​​persillejuice, birk eller mættet æblecidereddike. Frugtsaft eller pulp kan blandes med kefir eller creme fraiche - kombinere forskellige måder, især hvis huden ikke reagerer på naturlige produkter med irritation eller tørhed. For vellykket fjernelse af pletter hjælper gruel af knuste urter bjørnebær, lakrids eller yarrow.

Brug af lysemidler i hjemmet, det vil sandsynligvis skade dit helbred. Derfor er du nødt til at overholde flere regler:

 1. Når du bruger peeling, blødgørende salver, cremer og andre syreholdige masker, undgå kontakt med slimhinden i kønsorganerne.
 2. Forøg ikke den anbefalede behandlingstid for følsomme steder - sådanne forsøg fører til forbrændinger, som kun kan forværre situationen.
 3. Efter eventuelle hvidtmasker skal du sørge for at fugtige din hud med en vitaminrig creme.
 4. Umiddelbart efter proceduren må du ikke bære stramt og syntetisk undertøj - prøv at sikre fri luftcirkulation i problemområdet.

Ikke alle kvinder kan klare sig med skønhed og gå til en skønhedsekspert for at blanke huden på intime steder. Vælg en af ​​de budgetmæssige måder at lynne i hjemmet, hvor du ikke behøver at være bange for smertefulde fornemmelser og blive flov over nysgerrige øjne. Men husk at hjemme blegning procedurer kan opnå resultater ikke tidligere end i en måned med hårdt arbejde.

Hvidning af anus og mørk labia derhjemme

Relativt for nylig har en ny tendens inden for blegning vist sig i kosmetologiens verden. Tænderblødning og hårfarvning anses trods alt rutinemæssige procedurer. Hver dag bliver blegningen af ​​anus, labia og lige brystvorter stadig mere populær.

Det antages, at denne procedure ikke kun øger selvværd, men giver dig også mulighed for at være mere afslappet og selvsikker i intime anliggender.

Hovedformålet med proceduren

Hver person har et intimt område, der har sin egen karakteristiske farve og skygge. Men på trods af dette kan huden i anus og kønsorganer være væsentligt anderledes end den primære hudtone. En mørkere farve skaber ofte en falsk "beskidt hud" effekt, som ofte forårsager squeamishness og afsky i mennesker, der har en øget følelse af æstetik. Problemet kan være både psykologisk og æstetisk.

Nogle mennesker, især piger, oplever ofte ubehag under intimitet, tøver med at bøje sig over i nakken. Andre kan miste seksuel lyst helt og holdent, når de ser et forpigmenteret hudområde. I nogle tilfælde kan piger ikke engang bære en thong eller åben badedragt. Trods alt har hver person deres egen smag og præferencer. Heldigvis er der i moderne kosmetologi en fremragende metode til at løse dette problem.

Oftest forårsager øget pigmentering ubehag blandt det retfærdige køn. Hvis disse områder er lidt mørkere end hudfarven, så er dette helt normalt. Men det sker, at huden på intime steder er meget mørkere. Derfor er kvinder interesseret i, hvorfor huden i intime organer er tilbøjelige til at øge pigmenteringen. Eksperter mener, at dette problem kan opstå af flere årsager:

 • Fødsel og fødsel.
 • Hormonal ubalance.
 • Mindre skader på huden på grund af ukorrekt undertøj.
 • Alder ændres.
 • Amningstid.
 • Konsekvenserne af at fjerne uønsket hår i bikiniområdet.
 • Forkert solbrændt.
 • Individuelle kendetegn i kroppen.

Blegning af anus og labia anses for at være en meget kompliceret og omhyggelig procedure. På grund af dette er ikke alle specialister enige om at udføre sådanne manipulationer med garanti for et glimrende resultat. Betydningen af ​​whitening er, at huden i anus er lysnet, hvilket gør den mere velplejede.

Sikkerhedsforanstaltninger

For at fjerne sværheden mellem skinkerne og ikke står over for kroppens bivirkninger, skal du overholde de grundlæggende sikkerhedsregler:

 • Dermatologer anbefaler ikke at bruge cremer med kviksølv, som ofte bruges som erstatning for dyrere komponenter. Selvfølgelig bliver huden meget lettere, men sundheden selv vil lide meget.
 • Blegemidler må ikke falde ind i kroppen.
 • Cremen skal indeholde en komponent, der kan bruges selv på følsom hud. Husk, at standardblegemidler til kroppen ikke er egnede til behandling af sådanne intime og følsomme steder.
 • Hvis irritation eller udslæt er startet, skal du straks holde op med cremen og straks kontakte en hudlæge.
 • Det er forbudt at hvide perineum, hvis huden har revner, slid eller sår.

Anus Whitening Technique

Ikke alle mennesker er klar til at ty til at lette anusen. Faktum er, at proceduren indebærer anvendelse af kemiske peeling med phenol og syre, såvel som laser resurfacing. Skønhedseksperter er sikker på at bruge specielle urtepræparater: ekstrakter af bjørnebær og papirmørbær, som effektivt kan bekæmpe hyperpigmentering.

Inden vi går videre til blegning, master fjerner al vegetation fra det behandlede område, så renser huden fra døde celler til rådighed, og efter der kommer det meget slibning (polering) af huden omkring anus. Endvidere udføres whitening peeling ved hjælp af kosmetiske midler, en creme med en lyn effekt. Brugen af ​​sådanne stoffer er kun tilladt efter peeling, proceduren udføres hver anden dag.

Normalt bruger kosmetologer cremer baseret på den aktive ingrediens - hydroquinon. Denne blekningsteknik giver dig mulighed for at opnå det ønskede resultat efter den første session. I løbet af denne tid kan en professionel helt eliminere hyperpigmentering.

I denne hudpleje slutter intime zone ikke der. Skønhedseksperten skal rådgive, hvilke manipulationer der vil give dig mulighed for at redde et godt resultat fra den godkendte procedure. I dette tilfælde tages der hensyn til en persons livsstil, hvor aktiv vækst af hårsækkene er, og også hvilken type hud er det. Under alle omstændigheder bør du regelmæssigt bruge en lyngel og i de første 6 måneder må du ikke solbade under solen i nøgen. Dette skyldes, at enhver eksponering for ultraviolet stråling vil ophæve alle skønhedens indsats og også fremkalde en mere udtalt pigmentering.

Det er værd at bemærke, at du kan bruge en hvidtekrem til intime områder derhjemme. Først før dette er det nødvendigt at konsultere en erfaren dermatolog, da mange præparater indeholder meget aggressive komponenter i deres sammensætning, hvilket kan irritere følsom hud i det intime område.

Home Lightening

Kendte kosmetologfirmaer tilbyder alle en ny generation af effektive lotioner, der kan bruges både før og efter proceduren. På grund af dette er spørgsmålet om, hvordan man kan blanke en intim zone derhjemme, i hidtil uset efterspørgsel. Tross alt har nu almindelige borgere en god mulighed for at løse dette kosmetologiske problem uden at besøge en kosmetolog.

Hovedformålet med sådanne cremer og geler er at håndtere alle slags pigmentpletter. Men det er værd at bemærke, at kun medicin ikke helt kan slippe af med mørke pletter, vil det ikke lykkes. De bliver lysere og mere tidlige, men vil ikke forsvinde. Fremgangsmåden i dag anses for meget populær, men før du beslutter dig for det, skal du forstå, hvorfor det er nødvendigt. Sagen er, at for at huden ikke bliver mørkere igen, bliver du nødt til at opgive mange vaner.

I starten vil en person føle ubehagelig tæthed, og nogle gange kløe eller endda brændende. Derudover skal du bruge specielle anal smøremidler, og at øve denne slags sex er uønsket. Det er også værd at bemærke, at en person vil blive tvunget til regelmæssigt at bruge skønhedskrem og geler.

Vilkår for brug af cremer og geler

For at hvidte huden omkring anusen kan to grupper af stoffer anvendes: standardbelysningsgeler (for eksempel: til ansigtet) eller de cremer, der er specielt designet til at håndtere sådanne sarte områder. Hovedformålet med sådanne lægemidler er at undertrykke produktionen af ​​melanin. En stor procentdel af moderne produkter indeholder komponenter som kojinsyre og hydroquinon.

Det er vigtigt at bemærke, at disse to komponenter ikke har et meget godt ry i traditionel medicin, og derfor er de genstand for alvorlig kontrovers. Når alt kommer til alt kan hydroquinon på huden påføre meget ubehagelige bivirkninger, såsom kløe og irritation. Derudover betragtes hydroquinon i mange kilder som et kræftfremkaldende stof. Kojinsyre kan også irritere huden på intime steder.

For at cremerne var nyttige, ikke skadelige, skal du følge nogle få enkle tips:

 • Bedst af alt, hvis et intimt sted vil blive bleget af en professionel kosmetolog. Men hvis det er nødvendigt, kan denne procedure udføres uafhængigt.
 • Det anbefales ikke at bruge blek cremer mere end en gang dagligt. Det hele afhænger af de anvendte midler.
 • Det er bedst at påføre cremen om natten, for i løbet af søen kan aktive hvide stoffer bedst udføre deres hovedopgave.
 • Følsom hud omkring anus kan reagere forskelligt på lette lægemidlet. Hvis der opstår ubehag (kløe, brænding, rødme), skal brugen af ​​cremen standses.
 • Ofte indebærer blegning brugen af ​​folkemetoder. I dette tilfælde kan traditionelle klargøringsmidler anvendes: persille, citronsaft, bodyaga, frisk agurk og endda mejeriprodukter. Men den endelige effektivitet af deres anvendelse kan være meget tvivlsom. For at opnå det ønskede resultat er det bedst at kontakte kosmetologicenteret.

Laserbehandlingsfunktioner

Ofte er folk utilfredse med effekten af ​​hvidtekrem og søger en mere effektiv løsning på dette sarte problem. I dette tilfælde kommer laserlysning af mørkede hudområder til undsætning. Proceduren selv indebærer brug af en særlig laserstråle. Blegning er praktisk talt smertefri, og kold luft anvendes som anæstesi. For at opnå det bedste resultat er det nødvendigt at gennemgå mindst 2 procedurer i 3 uger.

Efter laserbehandling skal det klargjorte område fugtes, indtil det er helt helet. Den ønskede effekt vises på ca. 30 dage. Huden i det intime område vil ikke kun være lettere, men også mere ømt. Husk at denne procedure er kontraindiceret i barselsperioden, i tilfælde af beskadigelse af epidermis i det behandlede område, såvel som hvis maligne tumorer blev diagnosticeret.

Kampen mod pigmentering folkemekanismer

Hvis en kvinde står over for spørgsmålet om, hvordan man smider anus derhjemme, kan du selv forsøge at håndtere dette problem ved hjælp af særlige procedurer. Men før du bruger denne eller denne opskrift, skal du sørge for, at der ikke er nogen allergisk reaktion på visse fødevarer og kosmetik.

Følgende metoder hjælper med at eliminere den karakteristiske mørkning mellem benene:

 • Maske med hvid kosmetisk ler. Du kan lette mørk labia og anus med hvid ler, persillejuice og citron. Det er værd at bemærke, at det er denne slags ler, der betragtes som den mest overkommelige og effektive, da den har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber. Værktøjet påføres problemområder i 15 minutter og vaskes derefter af med køligt vand.
 • Brug pulp af frisk agurk. For at forberede masken bliver du nødt til at gnide den friske agurkmasse på en lille rist (vi forklarer vegetabilsken fra skrællen). Bland den resulterende gylle med en nærende creme (1: 1 forhold). Det resulterende værktøj er pakket i ostekloth og anbragt på inguinsonen i 10 minutter.
 • Frisk juice fra bær og frugter. Når det er muligt, bør du tørre huden omkring anus med et stykke grapefrugt eller citron hele dagen. Det skal bemærkes, at jordbær og jordbær har den mest blegende virkning. Ved afslutningen af ​​proceduren skal den behandlede hud skylles med køligt vand.
 • Lysende maske baseret på kefir, persillejuice og citron. Alle ved, at persille har en fremragende hvidtning, hjælper citron med at styrke blodkarrene og genoprette blodcirkulationen i det intime område. For at forberede masken skal du tage en spiseskefuld persillejuice og citron, bland dem med to skeer kefir (du kan bruge almindelig creme fraiche). Påfør det resulterende produkt på pigmenteret hud, og vask efter 10 minutter med varmt vand. Efter fire sådanne procedurer er det nødvendigt at tage en pause på 2 dage.

For at undgå tørhed og tæthed i huden, efter procedurerne, skal du anvende en god nærende creme, som kan købes på ethvert apotek. Hjemmelavede metoder til hudblegning betragtes som en af ​​de mest enkle og overkommelige. Men i dette tilfælde vil det tage regelmæssig brug af sådanne masker, hvilket tager meget tid.

Maskine til mandlige intime hårklipp

Aftershave gel moderne værktøj til mænd