Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Pigmenterede pletter på de intime områder må ikke have et æstetisk udseende og skabe effekten af ​​"snavset hud", men dette problem løses nu let ved hjælp af proceduren "blegende intime zoner". Hvad er intimt hvidtning? Dette er et kompleks af procedurer, som vil føre til en betydelig lette hudfarve i anus, labia, brystvorter, skrotum, mave og i det aksillære område.

Ikke at dette spørgsmål kan virke sjovt, kun for personer, der ikke har stødt på dette problem. Og intim hud har en ubehagelig egenskab at mørke. Her har jeg det mørkere, og jeg vil gerne fjerne denne problemer. Jeg læste mange anmeldelser om, hvordan man blækker en intim zone derhjemme, men jeg kunne ikke finde et bedre middel. Kan nogen komme på tværs af dette problem?

En kvinde som skønhedskilde skal være smuk på alle sider, så selv de steder, der ikke er synlige for alle, skal se perfekt ud. Mange kvinder står over for problemet med mørkningen af ​​huden på intime steder, dette kan skyldes forskellige grunde, men i hvert fald er der intet behageligt her. For at løse dette problem opfandt mange måder, men ikke alle af dem er lige så sikre som effektive.

Så hvad er de "indbindende intime zoner"? Dette er en simpel proces til at lette hudens farve omkring det ønskede område, som følge af proceduren har det delikate område en lysere og mere ensartet farve, velplejet udseende.

Hvorfor i det intime område er huden mørkere

I skridtområdet er hudfarven mørkere, og der er en forklaring:

 • forbedret pigmentering beskytter mod overdreven friktion og selvinfektion;
 • kvindelige hormonelle ændringer i kroppen;
 • Resultatet af overskydende vægt - gnider huden på det indre lår
 • skader på undertøjsartikler
 • hud funktioner;
 • aldersændringer.

Hvad er årsagen til mørkningen af ​​huden på intime steder?

Whitening intime zone derhjemme

Før du begynder hudblegning på intime steder, skal du kontakte en hudlæge. Han vil ordinere en analyse af svampen, forstå grundigt problemet, og først når alle sygdomme fjernes, og spørgsmålet forbliver kun i ønsket - kan du begynde at blegge.

Blandt blegemidlerne til hud på intime steder er der potente, men med uønskede bivirkninger (mulig allergisk reaktion, dermatitis eller pigmenteringsforstyrrelser) og sikrere, milde, men ikke så hurtige og udtalte resultater. All hyperpigmentering, uanset deres type, repræsenterer en stigning i produktionen af ​​melaninpigment på huden på intime steder. Derfor er en forudsætning for alle hvidtningsprocedurer pålidelig beskyttelse mod UV-stråler. Ultraviolette stråler fra spektra A og B øger signifikant syntesen af ​​melanin, og for at forhindre udseende og vækst af pigmentpletter på baggrund af blegning er det nødvendigt med daglig brug af solcreme med et bredt spektrum af handling (solbeskyttelsesfaktor (SPF) på mindst 25). Det skal huskes, at maksimal beskyttelse kun kan opnås ved brug af specielle cremer, mens makeupprodukter, der indeholder fotofilter, ikke er tilstrækkeligt effektive.

Whitening hud procedurer i intime steder omfatter to hovedelementer - exfoliating stratum corneum og reducere produktionen af ​​melanin pigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl. Valget af peeling afhænger af typen og sværhedsgraden af ​​hyperpigmentering. Tidligere blev 20% salicylalkohol, kviksølvsalve og phenol anvendt til dette formål. I dag er a-hydroxysyrer (AHA), såsom glycolsyre, mælkesyre, citronsyrer og andre, oftest injiceret i sammensætningen af ​​kosmetiske midler til at exfoliere huden.

Hvid hud på intime steder med folkemæssige midler hjemme

Mange planter har blegningsegenskaber. Bearberry indeholder arbutin, lave koncentrationer af hydroquinon og organiske syrer, hvilket forklarer dets hvidtningseffekt. Yarrow er rig på flavonoider, der danner forbindelser, der er toksiske for celler og producerer melanin, melanocytter. Licorice har organiske og phenoliske syrer, der fremmer hudblegning. Citron og agurk - organiske syrer og ascorbinsyre og persille - også æteriske olier, som også hjælper med at gøre huden blød i det intime område.

Opskrift for blegning intim zone nummer 1.
Bland frisk persillejuice med creme eller kefir og tilsæt lidt citronsaft. Anvend på spændende steder (armhule, skridt, bikini område) i 5-10 minutter, vask af. Ikke mere end 5 gange om dagen. Blekning kursus 2-4 dage.

Agurk masker til den intime zone. Masken af ​​disse grøntsager er meget populær, ikke kun for at lette huden på intime steder. For at forberede masken skal du gnide en frisk agurk på en fin rist og blandes med en spiseskefuld nærende creme til tør hudtype. Derefter våd vi gasbind servietter i den resulterende sammensætning og pålægger problemområdet.

Metode til at blegge huden på intime steder med hvid ler. For at hvidte huden lidt i det intime område, er 1 spiseskefuld hvid ler udtyndet med agurkesaft, eller juice presset fra persilleblade til dannelse af en tykk masse. Du kan også bruge jordbær eller jordbærjuice. Tilsæt et par dråber citronsaft til blandingen, applicér på huden i det intime område, og lad det stå i 10 minutter, skyll derefter med køligt vand.

En velkendt, effektiv metode til hudblegning i det intime område er smøringen af ​​det indre lår med en kaffekurbe med tilsætning af citronsaft. Du kan smøre området mellem benene med et stykke citron.

Bemærkelsesværdige midler til traditionel medicin til hudblegning på intime steder omfatter grapefrugtsaft, agurkesaft, birk, granatæble.

Folkesager kan ikke virke med det samme. Det er nødvendigt at bruge dem regelmæssigt, og resultatet vises i 1-2 måneder. Efter smøring er det nødvendigt at anvende en nærende creme.

Hvordan man smider huden på intime steder derhjemme

Hver kvinde har et konstant ønske om perfektion. På samme tid er det som det er kendt, at enhver detalje, selv den mest ubetydelige ved første øjekast, er vigtig for et fejlfri udseende. En af de vigtigste betingelser for kvindelig attraktivitet er smuk og sund hud, og det gælder ikke kun ansigtet og andre synlige steder rundt, men også de, der kaldes intime. Huden i disse områder af kroppen har tendens til at ændre sin farve (mørkere), hvilket forårsager modstridende følelser hos kvinder. Nogle lægger ikke vægt på denne kendsgerning, da dette fænomen ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser, og for andre specielt indtrykelige skønheder kan en overtrædelse af pigmentering i det intime område forårsage alvorlige komplekser, der forhindrer dig i at føle sig godt tilpas ikke kun i badetøjssæsonen, men og i hverdagen.

I dag er der mange forskellige metoder til at genoprette den normale hudtone, og de fleste skønhedssaloner tilbyder en række tjenester, der hjælper med at eliminere overdreven pigmentering på nogen del af kroppen. Men i virkeligheden beslutter hver kvinde ikke at vende sig til en specialist med et så sart problem. I dette tilfælde kan du forsøge at hvide huden på intime steder ved hjælp af folkemedicin. Men før du vælger den rigtige metode, skal du bestemme årsagen til hudens uæstetiske mørkning i intime områder, for for at slippe af med fænomenet, skal du først fjerne de faktorer, der fremkalder dets forekomst.

Hovedårsagerne til mørkningen af ​​huden på intime steder.

Som det er kendt, afhænger mætningen af ​​hudtonen af ​​koncentrationen af ​​pigmenter (melaniner) udskilt af celler (melanocytter). Når stoffernes metabolisme forstyrres, forekommer der en ændring i hudfarven - jo mere melanin cellerne producerer, jo mørkere bliver dermis. Overdreven produktion af pigment er en slags beskyttende reaktion af celler på eksterne faktorer, og derfor forekommer dyschromi (vedvarende affarvning af huden, hyperpigmentering), der ofte udtrykkes som mørke pletter på forskellige områder af kroppen, herunder i det intime område. Hovedårsagerne til denne patologi er:

 • mekanisk virkning på huden - regelmæssig iført ubehageligt, for stramt undertøj, især hvis det er lavet af lavkvalitets syntetiske materialer. Du kan rette op på situationen, hvis du foretrækker produkter fra bløde strikkede stoffer uden stiv snørebånd;
 • overvægtige - folk med fedme har ofte overdreven svedtendens i de indinale folder, hvilket fører til mørkningen af ​​huden i det intime område;
 • ukorrekt aflejring - fjernelse af uønsket vegetation på kroppen med en barbermaskine eller voks kan forårsage irritation og skade på huden i det delikat område, der ofte ledsages af udseendet af overdreven pigmentering;
 • UV-eksponering - solbadning (eller besøge en garvningslokale) i nøglen uden brug af specielle solcreme kosmetik fører til øget melanin produktion og følgelig dannelsen af ​​mørke pletter i det intime område;
 • graviditet - mange kvinder i fertilitetsperioden har øget pigmenteringen af ​​de store og små læber i labia, lårets og brystvortenes indre side (dette fænomen kaldes chloasma). Denne særlige tilstand er forårsaget af hormonal ændring i kroppen og øget blodcirkulation, det betragtes som normen og forsvinder som regel flere måneder efter fødslen;
 • svampe og infektionssygdomme i huden i den inguinale zone - gærswampe og patogene mikroorganismer, der opholder sig i steder med fugtophobning (i indinale folder), forårsager en overtrædelse af produktionen af ​​pigmenter i cellerne. Dette kliniske billede er ofte observeret i ringorm i lysken. For at rette op på denne patologi kræves et behandlingsforløb, som bør ordineres af en hudlæge;
 • åreknuder - på grund af stagnation i bækken området kan blive forstyrret venøs udstrømning af vulva, som ofte er ledsaget af ødem og hyperæmi af store og små skamlæber, samt overtrædelse af pigmentering i den intime område. I nærvær af åreknuder er specielle lægemidler (venotoniske stoffer) indikeret;
 • endokrine lidelser - forskellige patologier associeret med forringet produktion af hormoner fra hypofysen og binyrerne, indebærer en unormal pigmentering af huden, ikke blot i det følsomme område, men også i underarm område, samt på albuer, knæ og mave. I dette tilfælde er det nødvendigt at undersøge blodet for hormoner og om nødvendigt udføre hormonudskiftningsterapi;
 • forskellige sygdomme i indre organer - patologiske processer, der forekommer i kroppen, kan ledsages af en overtrædelse af hudpigmenteringen i perineum. I højere grad gælder dette for sygdomme i leveren og galdeblæren samt tumorer i maven. For at etablere en nøjagtig diagnose er det nødvendigt at gennemgå en omfattende undersøgelse på et hospital;
 • brugen af ​​hormonelle præventionsmidler - ukorrekt udvalgte lægemidler eller deres doser fører ofte til forstyrrelse af hormonbalancen i kroppen og som følge heraf mørkningen af ​​huden i bikiniområdet. Hvis der forekommer hyperpigmentering af huden i det intime område, mens du tager p-piller eller andre lægemidler, der indeholder hormoner, bør du konsultere gynækologen om revisionen af ​​terapien.
 • toksiske virkninger på kroppen - forgiftning forårsaget af overdreven brug af antibiotika, sulfonamider og andre kemoterapeutiske midler, såvel som virkningen af ​​de kemiske stoffer af naturlig eller syntetisk oprindelse, kan føre til forstyrrelser i metabolismen af ​​pigmenter i hudceller;
 • aldersrelaterede ændringer - over tid kan en helt sund kvinde mørke huden i det intime område. Dette skyldes ændringer i niveauet af kønshormoner, som normalt opstår i overgangsalderen.

Ud over alle ovennævnte faktorer kan nedsat pigmentering af huden i det følsomme område skyldes forkert pleje og brug af uhensigtsmæssige vaskemidler. Hvis processen med mørkning af huden på intime steder forekommer ret intensivt og ledsages af nogle ubehagelige symptomer, bør du konsultere en specialist, og efter at have fastslået, hvilken faktor der forårsagede dette fænomen, kan du anvende et sæt hjemmeprocedurer for at fjerne det.

Folkemidler til hudblegning på intime steder

Blandt de mange blegemidler til huden i intime områder, der anvendes i hjemmet, er der dem, der har en ganske stærk effekt, men kan forårsage bivirkninger - allergiske reaktioner, nedsat pigmentering af huden eller endda dermatitis, og der er også helt sikkert, men ikke at give så udtalte resultater. En af de vigtige betingelser for udførelse af blekningsprocedurer er obligatorisk beskyttelse af huden mod ultraviolet stråling, hvilket signifikant øger produktionen af ​​melanin. Derfor er det på baggrund af brugen af ​​midler til at lette huden, når man besøger stranden eller solsengene, brug af solcreme kosmetik med en SPF på mindst 25 enheder.

hud kridtning i intime steder forekommer normalt i to trin, hvoraf det første ligger i afskalning af stratum corneum og den anden - at reducere melanin syntese. Peeling (skrælning) af huden udføres ved hjælp af specialværktøjer, som omfatter forskellige alfa-hydroxysyrer (glykolsyre, citronsyre, mejeri og andre). Du kan også bruge kviksølvsalve, salicylalkohol (20%), aspirintabletter fortyndet i vand, hydrogenperoxid eller endda regelmæssigt granuleret sukker blandet med olivenolie.

Valget af eksfolierende midler afhænger af sværhedsgraden af ​​pigmentering og på følsomheden af ​​huden. Før du skaler på intime steder, skal du fjerne hår i bikinizonen på en hvilken som helst bekvem måde, og efter to timer påføres den valgte sammensætning på huden med lette cirkulære bevægelser. Fremgangsmåden bør ikke vare mere end 5 minutter, hvorefter huden skal skylles med varmt vand.

Efter fjernelse af keratiniserede partikler skal man fortsætte direkte for at lette huden. Som blegemiddel kan du bruge forskellige kombinationer af produkter (urter, frugtsaft og grøntsager), som har evnen til at reducere syntesen af ​​melanin og endda hudtonen. Disse komponenter omfatter:

 • citron - hvidt citrusblegning er på grund af tilstedeværelsen af ​​organiske syrer;
 • agurk - denne nyttige grøntsag indeholder i sin sammensætning en stor mængde struktureret vand, ascorbinsyre og nikotinsyrer, der hjælper med at eliminere hyperpigmentering af huden og udligne sin skygge;
 • persille - æteriske olier, der har en stærk whitening effekt er en del af denne plante;
 • Yarrow - denne plante er rig på flavonoider, som danner forbindelser, der reducerer produktionen af ​​melanin af cellerne;
 • bjørnebær - det indeholder arbutin, som hæmmer aktiviteten af ​​enzymer, der påvirker pigmenternes metabolisme;
 • lakrids - alle dele af dette lægemiddel indeholder en større koncentration af organiske syrer og phenolforbindelser, der hjælper med at lette huden ved at reducere produktionen af ​​melanin.

Det skal bemærkes, at enhver folkemekanisme, på trods af den naturlige sammensætning, kan provokere forekomsten af ​​allergiske reaktioner, især gælder dette for personer med følsom dermis. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal alle forberedte blandinger afprøves på huden inden brug.

Hjemrecept til hudblegning i intime områder

Bland fra juice af persille, citron og kefir

 • 30 ml frisk persillejuice;
 • 20 ml citronsaft;
 • 50 ml kefir eller yoghurt.

Forberedelse og brug:

 • Kombiner alle komponenterne, bland og smør de mørke pletter på intime steder.
 • Skyl efter 5-10 minutter med varmt vand og anbring en nærende creme på huden. Procedurer skal udføres 2 gange om ugen i en måned, hvorefter du skal tage en pause.

En blanding af agurkmasse og fugtighedscreme

 • 1 frisk agurk;
 • 20 g af enhver fugtighedscreme.

Forberedelse og brug:

 • Grate revet agurk og bland den resulterende vassel med creme.
 • Påfør den tilberedte sammensætning på gazeservietter og fastgør dem til problemområder.
 • Efter 20 minutter skal du fjerne komprimeringen og tørre huden med bomuldspuder gennemblødt i køligt vand. Procedurer kan udføres 2-3 gange om ugen, indtil der opnås et bæredygtigt resultat.

En blanding af hvid ler og afkogning af yarrow

 • 30 gram hvidt ler;
 • 20 g tørret yarrow græs;
 • 100 ml kogende vand.

Forberedelse og brug:

 • Hæld kogende vand over yarrowen og lad det stå i ca. 30 minutter.
 • Stram den forberedte afkogning og bland med ler indtil glat.
 • Smør de opnåede vandløbsproblemer i huden og lad dem stå i 10-15 minutter.
 • Skyl med koldt vand og påfør en nærende creme på huden. Brug dette værktøj anbefales 2-3 gange om ugen i 30 dage. For at øge effekten kan du tilføje et par dråber citronsaft til blandingen.

En blanding af kaffegrunde og citronsaft

 • 30 gram kaffe grunde;
 • 30 ml citronsaft.

Forberedelse og brug:

 • Bland citronsaften med kaffepladserne og behandle problemområderne med den resulterende masse (anvend forbindelsen i cirkulær bevægelse).
 • Efter 5 minutter skyl huden med køligt vand og smør det med creme. Det anbefales at udføre sådanne procedurer 2 gange om ugen, indtil det ønskede resultat opnås.

Man bør huske på, at folkemekanismer ikke kan fungere ikke straks, men først efter 1-2 måneder, og derfor begynder tandblegningsprocedurerne i hjemmet, bør du have en hel del tålmodighed. Men efter et stykke tid vil du sikkert være i stand til at slippe af med komplekserne om dit udseende, og du vil igen være i stand til at føle dig let og afslappet i alle livssituationer.

Blegning af huden i det intime område derhjemme folkemidler

Ifølge dermatologer findes mørkere på huden på intime steder i mange. Denne hudpigmentering har ingen alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men det ser ikke ud til den bedste måde, især i strandsæsonen.

Kvinder, der følger skønheden i deres kroppe, skal have orden på alle steder - det giver tillid. I modsætning til dette problem har mange spørgsmål om, hvordan man blæser det intime område derhjemme med enkle, men effektive midler og metoder.

Med mørkningen af ​​huden i de intime zoner, står de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden overfor, årsagerne til sådanne ændringer kan være forskellige.

Årsager til mørkningen af ​​huden på intime steder

Pigmentering er oftest en arvelig funktion, men der er flere andre faktorer:

 • aldersændringer
 • eksponering for kemikalier (deodorant)
 • stramt undertøj;
 • særlig personlighed af kroppens hud
 • fylde (gnide og debattere kroppens indre dele)
 • hormonel ubalance;
 • eksponering for visse lægemidler.
Ikke alle kvinder vil beslutte at gå på salonen med et spørgsmål: hvordan man slår et intimt område, men hjemme, ved hjælp af en af ​​de populære opskrifter, er det ikke så svært at lave

Uanset hvilke faktorer der forårsager mørkdannelse i lyskeområdet, skal de elimineres.

Kontraindikationer for blegning

Selv den mest uskadelige procedure for lette ømme hudområder har nogle kontraindikationer for lynnedslag:

 • det er umuligt at hvide kazhu både gravid og fodring;
 • procedurer er forbudt selv hjemme i intime områder med forværring af herpes, forskellige betændelser, feber;
 • allergiske reaktioner på ingredienserne;
 • hæmorider;
 • skadet hud, revner
 • mens du tager svangerskabsforebyggende midler.

Hvis der ikke er kontraindikationer, kan du finde en passende måde at eliminere pigmentering på, og forberede huden før lynet.

Forberedende procedurer før blegning

Før udførelse af lynprocedurerne skal kroppen udformes inden for de planlagte afklaringsområder. Først skal du barbere de krævede steder eller gøre en depilation.

Det næste trin er skrubning. Fremgangsmåden hjælper med at fjerne det døde lag af epidermis, hvilket er nødvendigt for bedre indtrængning af blegemidler og en bedre effekt.

Skrubbning kan ske med købte produkter eller hjemmelavet. I hjemmet kan du bruge almindeligt havsalt eller jorden naturlig kaffe. Før du udfører disse procedurer, er det bedst at få råd fra en hudlæge for at eliminere mulige negative konsekvenser.

De bedste metoder til whitening det intime område derhjemme

Vigtigt at vide! Inden du vælger et blegemiddelforebyggende middel til en intim zone derhjemme, er det påkrævet at udelukke muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i blandinger.

En blanding af hydrogenperoxid og ammoniak

Blandingen fremstilles ud fra en spiseskefulde peroxid og en halv teskefuld ammoniak, blandet, anvendt to gange om ugen til problemområder. Eksponeringstid for blandingen på huden - 4-6 minutter.

For at fjerne risikoen for mulige allergi reaktioner før en session, er det nødvendigt at foretage en test for opfattelsen af ​​komponenter, for at modstå en halv time, hvis der ikke er nogen negative reaktioner, kan afhjælpe anvendes i intime områder. Et kursus - 10 i 2 måneder.

Maske persille, kefir og citron

Hvordan hvidner det intime område derhjemme med persille?

For at forberede maskens sammensætning skal du blande saft af persilleblade (1 tsk.), Citronsaft (1 tsk.), Kefir eller Sourcreme (1 spsk. L.). Smør pigmenteringsområder, modstå 25 minutter. Proceduren gentages i tre dage i træk og derefter en pause, hvorefter du kan fortsætte.

Lightening Cream med agurk

Gurkeren forarbejdes med en blender blandet med fløde, der påføres på gasplader, der påføres de nødvendige steder. Skyl derefter blandingen med vand. Eksponeringstid - 25 minutter, gør tre gange om ugen.

En blanding af citronsaft og kaffe grunde

Rør den samme mængde kaffe med citronsaft. Den resulterende masse til at håndtere de krævede områder, masserer i en cirkel. Og efter 4-6 minutter, vaskes af. Efter kroppen er behandlet med en nærende fugtighedscreme.

Æble cider eddike og bagepulver pasta

For at forberede en pasta, påfyldes bagepulver med eddike (æble) på de nødvendige hudområder, vent til tørring, skylles. Procedurer gør i 7 dage.

Armhulen og huden mellem benene kan tændes med æblecidereddike. Daglig brug af disse intime områder, lindre pigmentering derhjemme.

Opskrifter af andre folkemæssige midler til hudbelysning

Hvordan man slår en intim zone derhjemme, ikke alle kvinder ved det, men hvis du tager det tæt op, viser det sig, at der er mange enkle måder.

Nedenfor er de mest effektive og populære opskrifter. Hvis du vælger et blegemiddel, skal du overveje hudens type.

Fedtet hud med overskydende pigment

1. Til en skefuld stivelse skal tilsættes citronsaft, blandingen skal få konsistensen af ​​tyk creme. Værktøjet anvendes til problemområder i huden to gange om ugen.

2. Kombiner i lige mængder opvarmet honning, eddike, citronsaft, bland. Påfør blandingen på dampet hud. Eksponeringstiden er en kvart time, så vaskes produktet af med vand.

Denne blegemaske giver dig mulighed for at slippe af med pigmentering og forhindre genopkomst. For det forventede resultat kan du bruge det regelmæssigt.

3. Bland hjemmelavet, fedtfattig hytteost med hydrogenperoxid og ammoniak, der tilsættes med en hastighed på 12 dråber.

Ansøgningen gøres på ren, tør hud, opretholdes i en kvart time, hvorefter du kan vaske den af ​​med lunkent vand. Denne maske eliminerer den mest stagnerende mørkdannelse.

4. Gurkemasse behandles i en blender, havremelmel tilsættes. Konsistensen af ​​blandingen skal være luftig og tyk. Værktøjet påføres to gange om 10 dage og holder hver procedure i 25 minutter.

Masken kan bruges ikke kun i intime og særligt ømme områder, som den inguinale eller aksillære zone.

5. To tomater behandles i puré (før behandling er det nødvendigt at fjerne huden). I de stegte kartofler tilsættes 2 spiseskefulde mel.

Blandingen anbringes på problemområder, i alderen i 25 minutter, vaskes af med vand. Tomatens frugt kæmper effektivt med alle former for alder og fregner.

Blandt de tips om, hvordan man blæser det intime område derhjemme, er der ofte anbefalinger:

 • gnide isterninger fra persille infusion;
 • gnides med et stykke citron
 • surt æble

Tør hudtype

For at bløde tørre epidermier kræves der yderligere fugtmætning. Derfor er det afgørende, at der i forberedte præparater bør være en komponent med blødgørende virkning.

Tør hud bør ikke udsættes for lynprocedurer, normalt 1 gang om 2 uger.

Vigtigt: brug ikke med tør hud med en citron eller peroxid, disse komponenter tørrer huden endnu mere.

1. Opvarmet eller bare flydende honningsprodukt blandet med citronsaft i lige dele. Blandingen skal påføres de rene og tørre områder af den epidermis, der kræves. Efter en kvart time vaskes den af, og huden fugtes med et egnet fugtighedsbevarende middel.

2. En skrællet agurk, forarbejdet af en blender, to spiseskefulde fløde eller yoghurt af høj kvalitet tilsættes til den fremstillede opslæmning. Regelmæssig brug af produktet fjerner mørk hud over hele kroppen, herunder følsomme områder og området af læber og øjne.

3. Skal frisk persille (1 flok), tilsæt kogt vand (200 ml), køligt. I den filtrerede, varme infusion fugter de tilberedte servietter på mørkningsstedet (efter behov skal servietter også dyppes i infusionen). Brug - to gange om ugen, holdetid - en halv time.

4. En håndfuld umodig til slutningen af ​​sort currant forarbejdes til grød, honningsprodukt tilsættes, en flydende konsistens.

Produktet påføres problemområder, efter 25 minutter fjernes sammensætningen, og huden behandles med kefir.

5. To store skeer af hytteost, blandet sammen med fløde (1 ske), 8 dråber peroxid (3%) tilsættes. Masken er egnet til enhver form for pigmentering.

Det anbefales også at gnide kamilleafkogning. Og for at forbedre vandbalancen i kroppen, bør man øge brugen af ​​almindeligt, men rent, vand på daglig basis.

Normal epidermis type

For normal hudtype skal du bruge produkter, som ikke kun gør huden blød, men også normalisere metabolismen i alle lag af epidermis. Arbejdet i cellerne forbedres, produktionen af ​​melanin er normaliseret.

Til fremstilling af blegemidler tillod brugen af ​​alle produkter, der ikke forårsager allergiske reaktioner. Sammensætningerne skal have et blidt grundlag.

 • Gnid på peberrodstamme med pulpen af ​​et surt æble. Antallet af ingredienser skal være ens. På grund af indholdet af syrer i disse produkter bekæmper blandingen effektivt mørke pletter og fregner.
 • Ved 2 spsk. l. kefir tilføjede 1 tsk. citronsaft, et par dråber olivenolie. Syrer af mejeriprodukt og frugt lette alderspigmentering, selvom de allerede er gamle. Denne maske er også egnet til at slippe af med pletter efter graviditeten.
 • Tør gær (1 ske), varm mælk (2 skeer), citronsaft (1 tsk). Den resulterende blanding påføres før man går i seng.
 • Den mest berømte opskrift fra bodyagi. En opløsning af peroxid tilsættes til kroppenagainpulveret (det skal gøre en grødet masse). Den resulterende masse påføres med masseringsbevægelser. Eksponeringstiden på 20-25 minutter, hvorefter værktøjet kan vaskes af og påsæt en passende creme med ernæringsmæssige egenskaber.

Hvis blegemidlet er ordentligt tilberedt, vil efterfølgende fremgangsmåden komme ud. Under skrælning skal huden være næret med fede stoffer. Det er umuligt at genoprette epidermis fuldt ud, huden udsættes for solstråling.

Før de går ud på gaden, skal de steder, der skal behandles, lukkes fra direkte sollys. Værktøjet kan anvendes 1 gang om 8 dage.

For at lette den normale hudtype er den også egnet til at tørre vinrødjuice, sur-æble æble, citronskive eller grapefrugt med saft.

Problematisk hud

Problemhud karakteriseres af irritation, visning, skrælning.

Vigtigt: Whitening kompositioner for problem hudtype, ikke kun arbejde på lynnedslag, men også lindre irritation, betændelse, udslæt. Dette gælder især for de kvinder, der har allergiske reaktioner, opstår efter hver procedure, hårfjerning i armhulerne og andre følsomme områder.

1. Honning og agurkmasse blandet i lige store dele, kan du tilføje et par dråber æterisk olie. Denne sammensætning kan anvendes regelmæssigt. Fra de mørke områder forbliver ikke et spor, øger hudens elasticitet. Værktøjet kan holdes på epidermis, cirka en halv time.

2. Fjern skræl fra en tomat, forarbejdes til en homogen blanding, tilsæt et par dråber citronsaft og olivenolie. Værktøjet anbefales at anvende løbende. Som supplement til hinanden bekæmper begge produkter effektivt mørk pigmentering.

3. Slib gennem en sigte 2 spiseskefulde kageost (hjemmelavet), bland med gruel fra forarbejdet agurk. Mask pålægge problemområder med et tykt lag, der dækker med et serviet af klud gennemblødt i agurkens saft. Eksponeringstid - en halv time, brug dette værktøj er tilladt løbende.

4. Flere gaasservietter er tilberedt (tallet og størrelsen skal svare til arealet af de zoner, der kræver præcisering). Skræl ananas, behandle det i en mos, våd serviet, der skal påføres de pigmenterede områder. Takket være frugtsyrer indeholdt i ananas, bliver epidermis forsigtigt og hurtigt lettet.

Opskrifter til hjemmet retsmidler er yderst effektive og sikre. Ved hjælp af selvblegende blegemidler kan du glemme pigmentering for evigt, ikke kun i det intime, men også i andre områder af kroppen.

Masker er egnede til behandling af hud på ryg, hænder, ansigt. For at opretholde en ensartet hudtone anbefales det at anvende de tilberedte præparater regelmæssigt hele året rundt.

Sådan hvidner du armhulenes hud i hjemmet:

Whitening hud i det intime område. Instruktioner:

Intim samtale: hvor, hvordan og hvordan bleges du i analområdet?

I dag når kosmetiske procedurer nye og nye højder afhængigt af de krav, som kunderne pålægger. Intimt hvidtning er endnu ikke så populært blandt almindelige mennesker, hovedsageligt det bruges af repræsentanter for show business, "golden youth", nogle politikere. Men denne modeudvikling spredes hurtigt, så kosmetiske virksomheder udvikler en hel serie produkter til hvidtning af huden omkring anusen, under hvilken indflydelse melaninmolekylerne er ødelagt og mister deres farve.

Hvad er anusblegning til?

Det intime område af hver person har sin egen farve og skygge. Men selvom huden i anus og kønsorganer kan være meget forskellig fra dem i hele kroppen. Derfor kan mørk farve skabe effekten af ​​snavset og uklædt hud og forårsage afsky og fjendtlighed, især hos mennesker med en stærkt udviklet følelse af æstetik. Problemet er psykologisk og æstetisk.

Nogle mennesker kan opleve ubehag under seksuel kontakt, de er flov over at bøje sig over i nakken. Andre kan endda miste deres seksuelle lyst efter at have set et overdrevent pigmenteret hudområde. Efter alt har alle deres egne smag og krav. Piger kan ikke bære tænger eller en stærk åben badedragt og gå til stranden. Heldigvis kan et sådant problem nu løses med blegning.

Hovedsageligt om den ekstra pigmentering, der opleves af det rimelige køn. Deres hud på et intimt sted kan mørke af flere årsager:

 • hormonel ubalance
 • graviditet og fødsel,
 • laktationsperiode
 • aldersændringer
 • organismens individuelle egenskaber.

Blegning af anus er ikke en nem og hurtig aftale, og ikke alle specialister vil tage sig af det og garantere et fremragende resultat. Selv om denne procedure i princippet er den sædvanlige proces med at lette huden i anuset, som det påfører et mere velplejet udseende, en lys ensartet farve.

Essensen af ​​hvidbearbejdningsproceduren

Ikke mange mennesker er nu klar til at ty til en sådan procedure som at blegne anus. Faktum er, at de til dette formål anvender kemiske peeling med syre og phenol, laserpolering. Samt urtepræparater: Mulberry Papir ekstrakt, Bjørnebær ekstrakt, som indeholder stoffer, der er i stand til at bekæmpe hyperpigmentering.

Når man udfører en sådan procedure som blegning, begynder man først at fjerne al vegetation i anus, så renses huden af ​​døde celler, og derpå forekommer polering (eller glans) af huden omkring anus.

Dernæst gøres en hvidblegningskrælning ved hjælp af specielle midler, og der anvendes en creme med en hvidbearbejdning. Gør det direkte efter peeling, og derefter hver anden dag. Normalt udføres blegning ved brug af cremer baseret på den aktive komponent af hydroquinon. Med denne mulighed kan det ønskede resultat opnås inden for en session, hvor en professionel kosmetolog helt kan fjerne hyperpigmentering.

Kun på denne hudpleje slutter anus ikke. Beautician bør rådgive hvordan man holder den nye hud i anus i god stand. For at gøre dette skal han vide, hvilken slags livsstil en person fører, hvor aktiv hårsækkene er, hvilken type hud.
Det vil være nødvendigt at hele tiden anvende en lyngel og i seks måneder kan du ikke være i solen i nøgen, da enhver udsættelse for ultraviolet vil ophæve alle anstrengelser og endog provokere en stor hyperpigmentering.

Det er muligt at udføre en lignende procedure for blegning af anus og uafhængigt derhjemme. Lige før bør du konsultere en hudlæge. Trods alt indeholder mange specielle hvidblegemidler og geler i det mindste meget effektive ingredienser, men de påvirker aggressivt den delikate hud i anusen.

Lægen kan anbefale cremer baseret på en anden aktiv ingrediens i enzymet - melanozyme, som ødelægger farvestoffet melanin frigivet af huden.

Det er vigtigt at vide

For at opnå målet skal du anvende en creme designet til at lette følsomme områder af kroppen. Opgaven af ​​sådanne cremer er funktionen til at undertrykke produktionen af ​​melanin. De indeholder enten hydroquinon eller kojinsyre.

Imidlertid har begge disse stoffer ikke et meget godt ry blandt medicinske fagfolk. Hydroquinon forårsager kløe og irritation i huden og betragtes som et kræftfremkaldende stof. Kojinsyre kan også irritere huden. Den er forbudt til brug i kosmetik i Schweiz. Hydroquinon i amerikanske stoffer er til stede i mængden 4%, mens i Europa kun er tilladt på 0,3% maksimum.

Lysende anus er ikke altid sikker. Faktum er, at anus er meget følsom, og derfor kan en aggressiv indvirkning på det føre til katastrofale konsekvenser.

For eksempel kan hydroquinonprodukter forårsage subkutane blærer, smertefulde udslæt og pletter i anusområdet. Og hvis det anvendes kontinuerligt, er det helt muligt at erhverve en sådan sygdom som ogronose. Med det får det blegede område en blålig sort farve, som efter en indvirkning, og det er praktisk taget umuligt at fjerne det uden kirurgi.

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Brug ikke cremer med kviksølv, som undertiden erstattes af dyre komponenter i blek cremer. Det vil give effekten af ​​hvidhed, men alvorligt skade sundheden.
 • Kremets eller gelens sammensætning bør være et stof, der er egnet til brug på følsom hud. Selv enkle blegemidler til resten af ​​kroppen er ikke egnede til whitening intime områder.
 • Du bør heller ikke ty til at lette anus, hvis huden har nedskæringer, slid, sår.
 • Blegemidler må ikke falde ind i kroppen.
 • Hvis irritation begynder eller ubehagelige følelser opstår, stop straks brug.

Det er helt sikkert bedre at overlade blegningen af ​​anus til en professionel kosmetolog. Du kan dog bruge et hvidtningsmiddel derhjemme. Det anbefales kun at anvende det mere end en gang om dagen. Det er muligt at sætte midler til natten, at præparatet har fungeret godt.

Du bør overvåge hudens reaktion på stoffet. Så snart der opstår forskellige urolige symptomer som kløe, bør anvendelsen af ​​cremen eller lotionen straks standses. Nogle gange hjælper folkemedicin som citronsaft og agurk, afkok af persille, bodyaga også. Men deres effektivitet er ofte ikke nok til at udslette anus.

Laserblegning

Ofte er folk ikke tilfredse med effekten af ​​hvidtekrem og søger en mere effektiv løsning, så i dette tilfælde kan laserblegning komme til undsætning. Processen foregår ved hjælp af en laserstråle. Proceduren er næsten smertefri, men kold luft bruges til anæstesi. For at opnå det fulde resultat, anvendes to procedurer i tre uger.

Desuden bør det behandlede område simpelthen fugtes, indtil det endelig heler. Effekten vil ses om en måned. Huden bliver ikke kun lettere, men også øm. Du kan ikke bruge denne metode under graviditet, epidermis nederlag i det behandlede område, maligne tumorer.

Således gør kosmetologien det muligt at korrigere, hvad naturen har givet os. Værd at gøre eller ej, hver enkelt person skal beslutte sig selv.

Alt du tøvede med at spørge om blegning af anus og andre intime steder

Blegning af intime steder: Hvem har brug for det?

Tvetydig mode

Japan er den ubestridte leder i altens blegning. I Rising Suns land er lys hud meget værdsat: det vidner om god smag, sundhed og ordentlig pleje for dig selv.

I de europæiske åbne rum er det altid blevet troet, at den mørke farve af intime steder er naturlig og derfor stor. Dog har film til voksne bidraget. I dem kan vi observere forbedret i alle henseender vaginer, anuser og andre steder, "opgraderingen" heraf i mange sprængte komplekser og tvunget os til at søge information om blegning af anus og andre intime steder, anmeldelser af proceduren og dens virkning. Og sådanne "modificerede" ideer om skønheden i kroppen fremkaldte fremkomsten af ​​nye erotiske canons fashion.

I USA bliver blekning af intime områder, især anus, nu mere og mere populært. Courtney Cox (Monica fra tv-serien "Venner") tog engang til at lette analzonen. Det autoritative blad Marie Claire brugte engang flere sider på dette sarte emne.

Hvad angår indenlandske stjerner, er der i forbindelse med analblegning sædvanligvis nævnt Valery Leontyevs navn, efterfulgt af andre kendte personligheder, repræsentanter for den "gyldne ungdom", til kabinetter af specialister (hovedsagelig udenlandske).

Intim whitening er en grund til at vende.

Det antages, at afklaringen af ​​intime steder er særlig populær hos homoseksuelle mænd - af indlysende årsager. Men ifølge eksperter, ikke kun dem, for hvem udsigten "fra bagsiden" har en særlig betydning, gør det muligt. Af forskellige årsager er huden nær anus, lyske, labia osv. kan være meget mørkere end resten af ​​kroppen (den naturlige farveændring som følge af blodhastighed på grund af spænding vil blive efterladt parenteserne).

Mennesker med skøn hud har normalt dette problem, men det er ikke altid tilfældet. For mørk region i kønslæber og anus - dette er normalt et arveligt tegn. Farveændringen forekommer hos kvinder og mænd i alle aldre, og skyldes overdreven ophobning af melanin. Hyppige besøg på solarium bidrager også til dette. I overgangsalderen forekommer nogle kvinder i vulva pletter, markant mere intens farvning af kønsområdet.

Uanset årsagerne og deres objektivitet er mange mennesker flov over for "farverne" af deres intime steder. Ofte bliver det grunden til komplekser, manglende evne til at føle sig fri og komfortabel i intime situationer.

Tættere på kroppen: hvordan er blegningen af ​​intime steder

Fremgangsmåden er meget enkel og indebærer brug af en speciel lysende salve i flere dage. Til labia kan du købe et specielt pulver - forresten kan mænd også bruge det. Whitning af brystvorterne kræver mere teknisk udvikling: metoden ligner tatoveringsteknikken. Lysmaling påføres brystvorterne (især på deres konturer). Der er også potente hvidblegekrem, men deres priser er ret høje.

Lad os dvæle mere detaljeret om en sådan procedure som blegning af anus. Alle ved, at huden i analområdet er mørkere end i andre dele af kroppen. Hvis denne omstændighed er af stor bekymring for nogen, kan du ty til proceduren for analblegning. Efter at have truffet en beslutning, skal du først gå til en hudlæge. Han vil give de nødvendige råd, informere om de eksisterende muligheder på dette område og afgøre, om nogle sygdomme er årsagen til den mørkere hud omkring anusen (nogle gange sker det).

Anusblegning: Creme som det vigtigste middel

Hvad er de hemmelige lyncremer

For at nå dette mål anvendes to grupper af produkter: konventionelle hudblegemidler (for eksempel til ansigtet) eller cremer, der er specielt designet til at lette sådanne sarte områder.

Opgaven med denne creme er at undertrykke produktionen af ​​melanin. De fleste produkter indeholder komponenter som hydroquinon eller kojinsyre. Det skal bemærkes, at de nyder et ikke for godt omdømme i den medicinske verden og er genstand for alvorlige tvister. Således kan hydroquinon påført huden forårsage ubehagelige bivirkninger, såsom kløe og irritation. Hertil kommer, at hydroquinon i mange kilder kaldes kræftfremkaldende. Kojinsyre kan også forårsage hudirritation.

I forskellige lande tages der hensyn til denne omstændighed. For eksempel i Tyskland på produktemballagen skal det klart fremgå, at produktet indeholder hydroquinon. Mange hudblegemidler fra USA indeholder dette stof i en koncentration på 4%, men i Europa, især i Polen, kan hydroquinon anvendes i kosmetik i meget små koncentrationer - maksimalt 0,3 procent. Men brugen af ​​kojinsyre i kosmetik er generelt forbudt, for eksempel i Schweiz.

Brugen af ​​cremer til analblegning: tips

 • Hvidning af anus med en creme kan overlades til en specialist i skønhedssalen - selvfølgelig, hvis han tilbyder denne type procedure (det er endnu ikke blevet en rang og en fil). Derudover kan du om nødvendigt bruge cremen til at hvidte anus derhjemme, selv om prisen gør denne begivenhed til en dyr fornøjelse.
 • Det anbefales normalt ikke at smøre huden med dette lægemiddel mere end en gang om dagen. Men i praksis afhænger det af de anvendte midler.
 • Det er godt at anvende cremen til natten: i søvn vil han være i stand til sikkert at arbejde.
 • Følsom hud omkring anus kan reagere forskelligt på et blegemiddel. Hvis der opstår forstyrrende symptomer - kløe eller andet ubehag, bør brug af cremen stoppes.
 • Intimt hvidtning derhjemme er også andre "populære" metoder. Her kan traditionelle hudbelysningsmidler anvendes: citronsaft, bodyaga, persille, frisk agurk, mejeriprodukter og så videre. Men deres effektivitet kan være tvivlsom, så du kan straks ty til "tungt artilleri" for at opnå det bedste resultat.

Laserblegning intime områder

Selvom markedet tilbyder forskellige cremer til at udglatte anusen, er effekten af ​​at bruge dem ikke altid tilfredsstillende. Derfor søger flere og flere mennesker en løsning på deres problemer inden for æstetisk medicin. En procedure, der hjælper alle syge med at reducere den mørke farve på intime steder, er laserblegning. Fra år til år bliver det stadig mere populært.

Hvordan er proceduren?

Blegning af anus (såvel som labia osv.) Udføres med en erbium laser, for eksempel Fotona Dualis SP. Nødvendige steder bleges af en laserstråle. Denne procedure er ikke-invasiv, sikker, praktisk smertefri. Patienten kan dog stadig føle en vis smerte under proceduren. Derfor er anæstesi i form af en kold luftstrøm under behandlingens behandling påført sin fuldstændige komfort. For at reducere ubehag kan der anvendes medicinsk udstyr Cryo 6 Derma Cooler. Normalt udføres to procedurer med intervaller på to til tre uger.

Hvilke anbefalinger skal følges efter proceduren?

Efter indgrebet kan der forekomme hudirritation og rødme. Derfor anbefales det at fugte det behandlede område, indtil det er helt helet. Derudover bør du ikke have samleje indtil den endelige kur.

Hvornår kan jeg vente på effekten?

Han ser gradvis ud. Den virkelige effekt af afklaring af analområdet og andre intime steder kan vurderes efter ca. fire uger. Der er også en bonus: Den misfarvede hud bliver ikke kun lys, men også mere ungdommelig og øm.

Whitening anality derhjemme

Pigmentpletter placeret i det intime område, krænker æstetikken hos den kvindelige krop - huden virker snavset, hvilket kan forårsage alvorlige komplekser. Hvordan hvidter huden på intime steder? Hvilke værktøjer skal bruges?

Det er værd at vide, at huden i de intime zoner har en mørkere pigmentering - det er helt naturligt. Situationen ændres, hvis der forekommer pigmentpletter i denne zone - dette mærkbart forkæler indtrykket. Årsagen til dette problem er:

• Friktion af hud ved linned

• Friktion af de indre lår mod hinanden

• Systemisk indtagelse af visse lægemidler

• Konsekvenser af skader og betændelser

• Eksponering for sollys.

I nogle tilfælde pigmentering på grund af arvelighed. Mekanismen for opstart af pletter er længe blevet belyst - melanogenese (produktion af melanin) øges i lokale områder af kroppen, eller der udvikles antiinflammatorisk posttraumatisk hyperpigmentering. For at klarlægge årsagen til udseendet af grimme pletter, bør undersøges.

Professionelle midler til at blegne intime steder

Blegeprocessen omfatter 2 trin:

1. Exfoliering af stratum corneum

2. Reduceret melaninproduktion

Afskallning med peeling hjælper med at fjerne melaninpigmentet fra epidermis. Valget af peeling afhænger af en række faktorer. Tidligere var de aktive komponenter af produkterne phenol, kviksølvsalve eller salicylsyre, og i dag er a-hydroxysyrer (AHA) kommet til de første stillinger: mælkesyre, glykolsyre, citronsyre. Blegemidlet bør indeholde komponenter som hydroquinon, azelainsyre, gluconsyre og kojinsyrer, arbutin, ascorbylmagnesium 2-phosphat. Yderligere komponenter: ekstrakter af bjørnebær, agurk, persille, jordbær træ.

I skønhedssalonen vil du blive tilbudt at gøre en peeling af problemområdet. Lightening procedurer skal fortsætte hjemme - du vil blive forsynet med en speciel whitening creme. Det er nødvendigt at anvende det hele 2 uger, om morgenen og om aftenen. Den første anvendelse af værktøjet skal ske senest 3 dage efter salonproceduren. Peeling udføres af højt kvalificerede beauticians, så du kan eliminere risikoen for skade. Du kan hvidte huden i kønslæberne, anus, brystvorter, underlivet, pungen, aksillærområdet.

Hvordan kan hvide hud på intime steder? Hvis der ikke er midler til blegemidler, vil folkelige opskrifter komme til undsætning.

Frisk persille og citronsaft (1 del) blandet med creme fraiche, yoghurt eller kefir (2 dele). Den resulterende sammensætning skal smøres mørke pletter, lades i 5-10 minutter og skylles med varmt vand. Hvidningskurset tager 2-4 dage, hvorefter du skal tage en pause.

Bland revet agurk med nærende creme (1: 1). Pak gasbindet i gasbind og fastgør pletterne i 10 minutter.

Bland det hvide lerpulver med saft af persille eller frisk agurk, indtil du får en gylle, sæt den på problemområdet og lad det stå i 10 minutter. For at øge effektiviteten af ​​værktøjet kan du droppe et par dråber citronsaft i blandingen. Vask masken med køligt vand.

Pigmentpletter kan tørres med et citronskive - det bidrager også til afklaringen.

Flere gange om dagen skal du tørre huden med saft af grapefrugt, granatæble, jordbær. Du kan også bruge birkesap. Organiske syrer bidrager til fjernelse af melanin. Efter aftørring er det nødvendigt at smøre huden med en nærende creme.

Hvordan hvidter huden på intime steder? At klare et sart problem vil hjælpe både salontjenester og hjemmemekanismer. Det er vigtigt at huske at folkemæssige opskrifter kan føre til hudirritationer. Vær yderst forsigtig og fjern de midler, der giver ubehag.

Anmeldelser 5 kommentarer

Fortæl mig venligst, er det muligt at bruge receptpligtig persillejuice af citron og creme på labia?

Gjorde intim hvidblegning i klinikken for gynækologi, reproduktiv og æstetisk medicin, piger, meget)

Hvor meget er proceduren?

Fortæl mig en bevaret måde at whiten og s

Giv venligst råd)) Hvilket er bedre? Hjælper det eller ej? Hvordan blev du kvitt?

Når du bruger materialer fra webstedet, er returlinket påkrævet!

Intim samtale: hvor, hvordan og hvordan bleges du i analområdet?

I dag når kosmetiske procedurer nye og nye højder afhængigt af de krav, som kunderne pålægger. Intimt hvidtning er endnu ikke så populært blandt almindelige mennesker, hovedsageligt det bruges af repræsentanter for show business, "golden youth", nogle politikere. Men denne modeudvikling spredes hurtigt, så kosmetiske virksomheder udvikler en hel serie produkter til hvidtning af huden omkring anusen, under hvilken indflydelse melaninmolekylerne er ødelagt og mister deres farve.

Det intime område af hver person har sin egen farve og skygge. Men selvom huden i anus og kønsorganer kan være meget forskellig fra dem i hele kroppen. Derfor kan mørk farve skabe effekten af ​​snavset og uklædt hud og forårsage afsky og fjendtlighed, især hos mennesker med en stærkt udviklet følelse af æstetik. Problemet er psykologisk og æstetisk.

Nogle mennesker kan opleve ubehag under seksuel kontakt, de er flov over at bøje sig over i nakken. Andre kan endda miste deres seksuelle lyst efter at have set et overdrevent pigmenteret hudområde. Efter alt har alle deres egne smag og krav. Piger kan ikke bære tænger eller en stærk åben badedragt og gå til stranden. Heldigvis kan et sådant problem nu løses med blegning.

Hovedsageligt om den ekstra pigmentering, der opleves af det rimelige køn. Deres hud på et intimt sted kan mørke af flere årsager:

 • hormonel ubalance
 • graviditet og fødsel,
 • laktationsperiode
 • aldersændringer
 • organismens individuelle egenskaber.

Blegning af anus er ikke en nem og hurtig aftale, og ikke alle specialister vil tage sig af det og garantere et fremragende resultat. Selv om denne procedure i princippet er den sædvanlige proces med at lette huden i anuset, som det påfører et mere velplejet udseende, en lys ensartet farve.

Ikke mange mennesker er nu klar til at ty til en sådan procedure som at blegne anus. Faktum er, at de til dette formål anvender kemiske peeling med syre og phenol, laserpolering. Samt urtepræparater: Mulberry Papir ekstrakt, Bjørnebær ekstrakt, som indeholder stoffer, der er i stand til at bekæmpe hyperpigmentering.

Når man udfører en sådan procedure som blegning, begynder man først at fjerne al vegetation i anus, så renses huden af ​​døde celler, og derpå forekommer polering (eller glans) af huden omkring anus.

Dernæst gøres en hvidblegningskrælning ved hjælp af specielle midler, og der anvendes en creme med en hvidbearbejdning. Gør det direkte efter peeling, og derefter hver anden dag. Normalt udføres blegning ved brug af cremer baseret på den aktive komponent af hydroquinon. Med denne mulighed kan det ønskede resultat opnås inden for en session, hvor en professionel kosmetolog helt kan fjerne hyperpigmentering.

Kun på denne hudpleje slutter anus ikke. Beautician bør rådgive hvordan man holder den nye hud i anus i god stand. For at gøre dette skal han vide, hvilken slags livsstil en person fører, hvor aktiv hårsækkene er, hvilken type hud.

Det vil være nødvendigt at hele tiden anvende en lyngel og i seks måneder kan du ikke være i solen i nøgen, da enhver udsættelse for ultraviolet vil ophæve alle anstrengelser og endog provokere en stor hyperpigmentering.

Det er muligt at udføre en lignende procedure for blegning af anus og uafhængigt derhjemme. Lige før bør du konsultere en hudlæge. Trods alt indeholder mange specielle hvidblegemidler og geler i det mindste meget effektive ingredienser, men de påvirker aggressivt den delikate hud i anusen.

Lægen kan anbefale cremer baseret på en anden aktiv ingrediens i enzymet - melanozyme, som ødelægger farvestoffet melanin frigivet af huden.

For at opnå målet skal du anvende en creme designet til at lette følsomme områder af kroppen. Opgaven af ​​sådanne cremer er funktionen til at undertrykke produktionen af ​​melanin. De indeholder enten hydroquinon eller kojinsyre.

Imidlertid har begge disse stoffer ikke et meget godt ry blandt medicinske fagfolk. Hydroquinon forårsager kløe og irritation i huden og betragtes som et kræftfremkaldende stof. Kojinsyre kan også irritere huden. Den er forbudt til brug i kosmetik i Schweiz. Hydroquinon i amerikanske stoffer er til stede i mængden 4%, mens i Europa kun er tilladt på 0,3% maksimum.

Lysende anus er ikke altid sikker. Faktum er, at anus er meget følsom, og derfor kan en aggressiv indvirkning på det føre til katastrofale konsekvenser.

For eksempel kan hydroquinonprodukter forårsage subkutane blærer, smertefulde udslæt og pletter i anusområdet. Og hvis det anvendes kontinuerligt, er det helt muligt at erhverve en sådan sygdom som ogronose. Med det får det blegede område en blålig sort farve, som efter en indvirkning, og det er praktisk taget umuligt at fjerne det uden kirurgi.

 • Brug ikke cremer med kviksølv, som undertiden erstattes af dyre komponenter i blek cremer. Det vil give effekten af ​​hvidhed, men alvorligt skade sundheden.
 • Kremets eller gelens sammensætning bør være et stof, der er egnet til brug på følsom hud. Selv enkle blegemidler til resten af ​​kroppen er ikke egnede til whitening intime områder.
 • Du bør heller ikke ty til at lette anus, hvis huden har nedskæringer, slid, sår.
 • Blegemidler må ikke falde ind i kroppen.
 • Hvis irritation begynder eller ubehagelige følelser opstår, stop straks brug.

Det er helt sikkert bedre at overlade blegningen af ​​anus til en professionel kosmetolog. Du kan dog bruge et hvidtningsmiddel derhjemme. Det anbefales kun at anvende det mere end en gang om dagen. Det er muligt at sætte midler til natten, at præparatet har fungeret godt.

Du bør overvåge hudens reaktion på stoffet. Så snart der opstår forskellige urolige symptomer som kløe, bør anvendelsen af ​​cremen eller lotionen straks standses. Nogle gange hjælper folkemedicin som citronsaft og agurk, afkok af persille, bodyaga også. Men deres effektivitet er ofte ikke nok til at udslette anus.

Ofte er folk ikke tilfredse med effekten af ​​hvidtekrem og søger en mere effektiv løsning, så i dette tilfælde kan laserblegning komme til undsætning. Processen foregår ved hjælp af en laserstråle. Proceduren er næsten smertefri, men kold luft bruges til anæstesi. For at opnå det fulde resultat, anvendes to procedurer i tre uger.

Desuden bør det behandlede område simpelthen fugtes, indtil det endelig heler. Effekten vil ses om en måned. Huden bliver ikke kun lettere, men også øm. Du kan ikke bruge denne metode under graviditet, epidermis nederlag i det behandlede område, maligne tumorer.

Således gør kosmetologien det muligt at korrigere, hvad naturen har givet os. Værd at gøre eller ej, hver enkelt person skal beslutte sig selv.

Jeg tror, ​​at whitening ikke er så vigtigt og ikke bør gøres uden behov. Alt andet vil rådgive lægen, hvad der er bedst at gøre i sådanne tilfælde.

Et sådant indfald er uforståeligt for mig, jeg læste ud af nysgerrighed. Selv ikke noget at sige... Jeg troede, at de gjorde denne procedure, hovedsagelig homoseksuelle. Og her og pigerne går til stranden for skamme... Og forsøgte ikke at bære badedragt?

Hvis du har en tarmbevægelse, skal du bruge princippet om samtidig defekation, og hold dig ikke på toilettet i lang tid.

Whitening anus derhjemme

Ikke så længe siden i moderne kosmetik syntes en sådan procedure som blegning for æstetiske formål. Denne service vinder mere og mere popularitet ikke kun blandt kvinder, men også ret relevant blandt den mandlige halvdel af befolkningen. Denne præcisering er designet til at reducere den naturlige pigmentering af anus og at give denne delikate del af kroppen et æstetisk udseende.

Whitening anus video:

Mange kvinder og mænd, der omhyggeligt overvåger deres attraktive udseende, bliver i stigende grad til specialisterne i salonen for at ændre anusens farve. Unge piger oplever ofte noget ubehag og en følelse af tilbageholdenhed foran deres seksuelle partner for den naturlige mørkere farve af anusen. Alvorlig pigmentering er ofte forbundet med dårlig hygiejne og ikke velplejet.

En følelse af forlegenhed kan også forekomme hos kvinder iført rent badetøj med bikini trusser, fordi når vi vipper, kan en sådan delikat del af kroppen åbne. Når alt kommer til alt, vil enhver pige se godt ud på pleje, selv i sådanne situationer.

Årsagerne til denne naturlige hyperpigmentering omfatter flere faktorer:

 • Specifik hudtype;
 • Alder ændrer sig
 • Hormonal ubalance;
 • Periode med graviditet og amning
 • Arvelig tendens til øget melanin dannelse.

I modsætning til den generelle opfattelse påvirker manglende overholdelse af hygiejnebestemmelserne ikke farven på anuset, men utilstrækkelig pleje afsætter huden til udseendet af pigmentering. Anusens farve afhænger også af antallet af hår: jo flere hårsække er placeret i dette område, jo mørkere vil være dens farve.

Høj kvalitet og sikker procedure for blegning af anusen bør kun foretages af en specialist i en professionel kosmetiksalon, og kunden selv bør ikke have nogen kontraindikationer herfor. Da huden på dette delikate område ret mild proces af misfarvning tager en temmelig lang tid. Ofte er en procedure ikke tilstrækkelig, og for at opnå det ønskede resultat kræves et genbesøg hos kosmetologen.

Selve proceduren er smertefri og næsten ikke følt. For dem der oplever spænding før den første procedure anbefales det at gøre sig bekendt med videoen på denne service. En erfaren specialist vil fortælle om alle nuancer af denne proces.

Afklaringen selv kan opdeles i tre faser:

 1. Hårfjerning på huden;
 2. Rensning af døde hudceller;
 3. Slibning.

Først fjerner en specialist forsigtigt håret i hudens hud for kvaliteten af ​​hele proceduren. Derefter renses huden omkring anusen fra døde hudceller i epidermis til efterfølgende ensartet behandling. Proceduren er smertefri på grund af brugen af ​​en strøm af kold luft. Desuden er laser slibning almindeligt anvendt.

Selve proceduren udføres meget omhyggeligt, resultatet kan kun ses efter et stykke tid. Ensartet farve og velplejet udseende glæder kun et par uger. En endnu længere proces er afklaringen af ​​anus med specielle cremer.

Det skal forstås, at plejen af ​​den delikate hud i dette delikat område ikke ender med et besøg hos en kosmetolog alene. For at opretholde effekten og hygiejnen i stedet for blegning, bør det behandlede område ikke kun holdes rent, men også fodret med specialiserede cremer og lotioner. Hvilke slags midler at købe bør rådes af kosmetologen selv, i betragtning af alle nuancer af den leverede service og følgelig hudens egenskaber.

Før du beslutter dig for at gennemføre denne procedure, skal du vurdere det mulige resultat. Nogle gange giver afklaring ikke det forventede resultat på grund af forskellige faktorer. Arbejdets kvalitet afhænger af typen af ​​hud og selve teknikken. Det er ikke muligt at helt slippe af med nok mørk pigmentering: Kun en lille ændring i farve til en lysere tone er mulig. Mange anmeldelser om denne procedure er kun forudindtaget, fordi salon klienter forventer et perfekt resultat uden at tage hensyn til nogle funktioner i deres krop.

En anden vigtig nuance er lang tid at få det ønskede resultat. Moderne creme til whitening anus kræver en ganske lang anvendelse (ca. seks måneder). Og selv om denne metode er den mest gunstige, har den nogle ulemper. I løbet af dets brug bør man undgå udsættelse for de deponerede områder af sollys. Ellers kan det have den nøjagtige modsatte virkning. Pigmentering reducerer ikke kun, men bliver endnu mere udtalt: ingen creme hjælper med at ændre farven til en lysere.

Du bør også undgå selvkontroleret brug af kemikalier til præcisering på kemisk basis, fx med phenol. Prisen på sådanne midler er ikke høj, men der er brug for konsultation med en hudlæge før brug.

I dag er det muligt at bruge hvidt anus derhjemme takket være specielle cremer. Normalt anbefaler dermatologer at anvende naturlige plantebaserede produkter til brug uden for salonen: Bjørnebær og papirmørbærekstrakter kan reducere hudpigmentering.

Forskellige lette geler bør vælges efter hudtype, dens modtagelighed for de enkelte komponenter i produktet. Skønhedseksperten kan, afhængigt af den specifikke situation, anbefale effektive hydroquinonbaserede cremer eller foreslå mere godartede geler for at undgå irritation af sart hud.

Selvfølgelig vil omkostningerne til højere kvalitet og omhyggeligt operationelle lægemidler være højere, men man bør ikke spare på sådan en delikat substans. Før brug skal du omhyggeligt undersøge ikke kun brugsvejledningen, men også at studere sammensætningen (hvis der er en disponering for allergiske reaktioner).

Den mest berømte opskrift i folket og gode anmeldelser består af hydrogenperoxid og ammoniak. Disse to ingredienser kan købes på ethvert apotek for en lille pose penge, i modsætning til specialiserede cremer. De skal anvendes i forhold: 1 spiseskefulde hydrogenperoxid og en halv teske ammoniak. Påfør huden på anus i højst 5 minutter. Først og fremmest skal du kontrollere denne metalls bærbarhed med din hud på et mere sikkert hudområde. Anvend en lille løsning på din hånd, og hvis du ikke har nogen smerte eller betændelse i en halv time, kan du bruge den til anus. Gentag ikke mere end en gang om ugen. Samlede procedurer anbefales at bruge ikke mere end 12 gange pr. Kursus.

Påfør blegemiddelet kun på anusen på en sund og intakt overflade. Det anbefales ikke at starte lynnedslag lige efter barberingen af ​​dette område. Først bør du fjerne irritationen og bringe huden i orden. Du bør også opgive brugen af ​​sådanne midler til forskellige sygdomme i anusen: Tilstedeværelsen af ​​revner eller hæmorider er uacceptabel.

Der er også nogle folkemæssige retsmidler til at blegne anus derhjemme, men de er alle baseret på ret aggressive komponenter. For at undgå skade og irritation af anus sarte hud anbefales det ikke at anvende improviserede midler uden at konsultere en erfaren hudlæge.

På trods af den ret smertefri lyn proces er denne procedure kontraindiceret hos nogle mennesker. Og selv om mange er tilfredse med resultatet opnået før og efter, bør der tages hensyn til nogle begrænsninger.

Det utvetydige forbud mod hvidtning er onkologiske sygdomme såvel som forskellige hudlæsioner (revner, slid, hæmorider osv.). Undgå overholdelse af denne regel kan føre til alvorlige helbredsmæssige problemer og forværre tilstanden af ​​en eksisterende sygdom. Graviditetsperioden og amning er også et forbud mod en sådan procedure. Kontraindikationer indbefatter sygdomme som psoriasis, herpes i det akutte stadium eller forskellige autoimmune sygdomme.

Du bør også opgive blegningen af ​​mennesker, der lider af allergiske reaktioner over for nogen af ​​komponenterne i det brugte værktøj. Dette gælder også for øget følsomhed i huden. Og selvom alle midler til at lette anusen har en hypoallergen sammensætning, skal du være forsigtig med nogen manifestationer af hudirritation. Kløe eller brænding indikerer intoleransen af ​​dette værktøj, dets brug bør straks opgives.

Når du vælger, bør du også overveje hudens egenskaber. Reklamebilleder viser normalt det perfekte resultat, hvilket er svært at opnå hjemme. For at undgå unødig aggressiv indvirkning på de delikate dele af huden omkring anusen, anbefales det at konsultere en dygtig dermatolog, der hjælper med at veje alle fordele og ulemper.

Det naturlige forbud mod at blegne anus er forskellige psykiske sygdomme såvel som aldre under 18 år.

Korrektion øjenbryn tatovering, når du skal komme til korrektion

Irritation efter barbering i den intime zone (bikini zone) - hvordan slippe af med? Forebyggelse af irritation i bikiniområdet