Lysere hår med citron: Et budgetændring af billedet

For en radikal blødgøring af håret anvendes ofte aggressive kemiske forbindelser. Deres indvirkning på håret er næppe harmløst - regelmæssig farve gør krøllerne tørre, livløse og kedelige.

En almindelig citron kan være et alternativ til fabriksblegemaling. Dette naturlige, billige værktøj vil ikke kun gøre dit hår lettere, men også styrke håret, give det styrke, elasticitet og glans.

Nyttige egenskaber af citron i kosmetologi

Brugen af ​​citron til hår og hovedbund er ubestridelig - fordi citrus er rig på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Nyttige komponenter findes i saften, i pulpen og i plantens hud - det er vitaminer B, C, P, A, mineralske stoffer - kalium, jern, kobber, zink.

En sådan værdifuld sammensætning har en gunstig indflydelse på trådenes skønhed og sundhed:

 • fjerner skæl og tjener til at forhindre dets udseende;
 • eliminerer hudsygdomme som følge af bakteriedræbende virkning;
 • reducerer fedtindholdet i huden
 • styrker hårsækkene
 • fremskynder hårvækst ved at stimulere blodcirkulationen;
 • har en lette effekt på krøllerne;
 • giver håret glans og ekstra tykkelse;
 • forhindrer brud og splittede ender
 • Bruges til hår restaurering som et klimaanlæg.

Funktioner af lynhår med citron

Citron kan gøre håret lettere, men kardinalresultater fra brug af naturlige lægemidler bør ikke forventes. Til betydelige resultater bør citronblandinger anvendes regelmæssigt og individuelle kurser, der udgør nogle få uger. Men efter en enkelt brug af citron kan du se, at håret blev lysere med en tone.

Lynvirkningen er mest intens i lysebrunt og lysebrunt hår - hvis det ønskes, kan du opnå en skygge på 3-4 nuancer. Brunetter på en citron bør ikke påberåbes - det maksimale, der virkelig opnås, er en lys gylden eller rødlig farvetone på håret.

Til et konkret resultat kan nogle dråber citronsaft tilsættes til regelmæssig shampoo. Dette vil gradvist lette trådene.

Der er mange populære opskrifter til hår, hvor den førende eller ekstra ingrediens er citron. Det bruges til fremstilling af nærende og fugtgivende masker, spray og balsam.

Lime citronsaft

Dette er en klassisk måde, der giver gode resultater. For proceduren vil det kræve:

 • frisk citronsaft;
 • glas- eller keramikbeholder
 • børste til påføring af sammensætning, spray eller bomuldsstykke;
 • hår balsam eller opvarmet vand.

Mængden af ​​juice afhænger af længden af ​​krøllerne - 50 ml er nok til kort hår, 2 gange mere til mellemhår, 3-4 gange længere for langt hår.

Trin for trin forberedelse:

 1. Læg citronsaft i en skål, tilsæt vand eller balsam i et forhold 1: 1.
 2. Påfør blandingen i håret. Hvis vand anvendes i sammensætningen, hældes den resulterende opløsning i en sprøjteflaske, og håret sprøjtes over hele længden undtagen rødderne. Hvis blandingen er lavet på basis af en balsam, skal den påføres med en bomuldsstynge eller en bred farvestof børste.
 3. Straks gå ud med hovedet afdækket eller stå under solens stråler ved vinduet. Det er nødvendigt for citronsyre at reagere med ultraviolet, så effekten bliver mere udtalt. Eksponeringstiden er 1 time.
 4. Vask produktet af med rigeligt varmt vand, vask grundigt de mindste partikler af citron. Efter vask skal du påføre en maske eller en balsam på håret og tørre det på en naturlig måde.

Citron æterisk olie til hår

Citronolie bruges i kosmetologi til at fjerne hårets hårdhed efter lysning med farver eller for at gøre den naturlige hårfarve et par nuancer lettere.

Det er meget nemt at anvende et ekstrakt fra en citron - for dette skal du tilføje olie med en hastighed på 4-5 dråber pr. 10 ml base til din yndlingsbalsam eller maske. Citronolie i kombination med en hårmaske giver det bedste resultat - du skal holde et sådant værktøj i ca. 30 minutter. Sammensætningen på basis af balsam opbevares i 10-12 minutter.

Hårmask med citron

I hjemmet kan du lave en maske med kefir. Kefir på grund af dets sure indhold forbedrer citrusens lysende virkning. Desuden har maskens sammensætning en nærende effekt på håret og hovedbunden, giver krøllerne blødhed og glans, hvilket gør dem smidige.

ingredienser:

 • kefir - 50 ml;
 • citronsaft - 30 ml;
 • æg - 1 stykke;
 • Cognac og shampoo - 30 ml hver.

fremstilling:

 1. Slå æg indtil skum vises, tilføj kefir.
 2. I den resulterende blanding tilsættes citronsaft, shampoo og brandy, blandes alt grundigt.
 3. Påfør produktet for at rense fugtigt hår med en børste eller svamp.
 4. Varm hovedet, iført en plastikkappe og indpakning af et tykt håndklæde.

Masken kan efterlades "til arbejde" for hele natten, eller den kan vaskes en time efter påføring med varmt vand med en balsam egnet til hårets type.

Citron og kamille

Kamille har ikke blot en lynnedslag, men også en anti-inflammatorisk effekt, giver en interessant gylden skygge til blondt hår.

 1. 1 spiseskefuld kamille blomster hæld et glas kogende vand.
 2. Forbered et vandbad og lad sammensætningen simre på den i ca. 25 minutter.
 3. Stam den resulterende opløsning.
 4. Tilsæt 2 spiseskefulde vegetabilsk olie - oliven eller solsikke og saften af ​​en citron.
 5. Pensel anvende en maske på fugtigt hår langs hele længden.
 6. Skyl grundigt med varmt vand og shampoo efter 50 minutter.

Midler med tilsætning af citron bør ikke bruges meget ofte for at undgå tørring af trådene.

Hvis en pige eller kvinde ønsker at bringe små ændringer i billedet uden en kardinal ændring af hårfarve, så lyse med citron er et glimrende valg. Dette nyttige budgetværktøj er sikkert og tilgængeligt for alle.

Du kan blive en "naturlig" blondine - lys dit hår med citron! Lynhår med citron hjemme: teknologi

Herrer foretrækker blondiner...

Det er det, mange kvinder tænker på.

Derfor gå på bekostning af en stor indsats, tid og penge for at blive en af ​​repræsentanter for den blonde verden.

Desværre, få mennesker ved at blive blonde er let og simpelt. Du kan udføre denne enkle procedure i hjemmet og ved hjælp af en almindelig citron.

Lysende hår med citron er ret effektiv, forudsat at alle trin følges korrekt.

Citron Lightening: Hvor Effektiv

På en ti-punkts skala, ved hjælp af citron som en af ​​lysning metoder kan sætte en fed ti. Mange undrer sig over, hvordan en almindelig frugt kan påvirke vores hår? Faktum er, at syren indeholdt i citron har flere egenskaber. For eksempel trænger den frit ind i hårets aksler og ødelægger deres pigment. Det virker kun forsigtigt og forsigtigt i modsætning til kemiske maling. Desuden er det ødelagte pigment efter en vis tid genoprettet, og vores hår bliver den samme nuance, som ikke kan garanteres ved farvning af produkter af berømte mærker. Lysende hår med citron er mest effektivt for ejere af blond og ret hår, men også mørkehårede piger kan forvente et godt resultat. Brightening hår med citron vil give dem en garanteret nuance et par nuancer lettere.

Citron Bleaching Hair: Forholdsregler

De piger og kvinder, der beslutter at lyse deres hår med citron, skal huske en række enkle sandheder. For eksempel er koncentreret citronsaft meget aggressiv og kan ødelægge hårets struktur. Citron kan forårsage tørt, skørt og beskadiget hår.

Efter lynet håret med citron, er det nødvendigt at bruge stramende og fugtgivende, nærende masker, cremer og balsam. Og det bliver nødvendigt at gøre det hver gang i badning. Hvis dit hår allerede er beskadiget, er det bedre ikke at bruge citron til at lette håret.

Det er bedre at skylle håret efter lynet med citron med lunkent vand. Det anbefales at tørre det på en naturlig måde uden at bruge en hårtørrer.

Husk følelsen af ​​proportioner, når du lyser håret med citron. Selvfølgelig kan han gøre dit hår mere skinnende, men det kan også bidrage til deres tab.

Det skal også forudses, at hvis du lyser alt hår med en citron, kan deres farve blive den samme som ved farvning af en banal hydroperiode. Det er kun nødvendigt at behandle deres øverste lag.

Citron Hair Lightening: Opskrifter og Teknologi

Der er et stort antal af alle slags masker for at lyse håret med citron. Du kan kun bruge citron og standard ingredienser, mange stylister anbefaler at tilføje urter og helbredende planter til sammensætningen af ​​lysende citron masker. Glem ikke, at effekten bliver bedre under påvirkning af ultraviolet stråling.

Den klassiske maske til lysende hår med citron indeholder citronsaft og vodka i et 1: 1 forhold. Påfør blandingen til hele længden af ​​håret eller de enkelte tråde. Derefter står lidt under solen. Opholdet er begrænset til en halv time. Skyl dit hår med køligt vand og behand det med balsam.

En anden opskrift på lynhår med citron er ret lang, det er godt, at resultatet holder lang tid. Fra et par citroner skal du forsigtigt presse saften, rør den i en liter vand. Hver gang efter badprocedurerne er det nødvendigt at vaske håret med dette "citronvand".

Du kan tilføje citronolie og shampoo. Nok et par dråber. Shampoo med citronolie dråber skal rystes før brug.

Den traditionelle opskrift på lynhår med citron er kendt selv for teenagepiger. Det er enkelt og overkommeligt. Du skal bruge citroner og varmt vand eller hårbalsam. Det første du skal presse citronerne ud. Det anbefales at bruge keramiske skåle, i hvert fald ikke aluminium. Efter at saften er opnået, er det nødvendigt at blande det med varmt vand eller balsam. Fra rødderne er det værd at trække sig tilbage et dusin cm, du behøver kun at behandle det øverste lag af hår. Efter lynproceduren anbefales det at bruge mindst et par timer i frisk luft i direkte sollys. Hvis du lyser dit hår om vinteren, skal du bruge solariumtjenesten. Når håret vaskes fra citronmasken med shampoo, behandlet med balsam eller olie, skal du forblive i solen i en halv time.

Effektiv maske med citron og kamille. Til forberedelsen har du brug for saften af ​​en mellemstor citron, et par spiseskefulde kamille, et glas vand, et par dråber lavendelolie. Bland alle ingredienser og fyld med kogende vand. Lad være med at nå infusionen i en halv time. Påfør den færdige masse i 20 minutter til håret, vask derefter håret med shampoo og behand det med balsam.

Den anden maskeopskrift med citron og kamille til at forberede lidt længere. 10 tørrede kamilleblomster skal hældes med en kvart liter kogende vand og efterlades for at komme op i et vandbad i ca. 25 minutter. Efter bouillon skal du afkøle og passere gennem en sil. Tilsæt to skeer af vegetabilsk olie og juice af medium citron. Påfør masken på dit hår i ca. 50 minutter, skyll derefter med shampoo.

Vel lyser masken med tilsætning af rabarber. Denne plante er i haven af ​​næsten hver værtinde. Når man laver masker med citron og rabarber, anvendes 5 citroner, en stapel rabarberrod, en halv liter eddike, kamille, en bunke honning og et halvt glas alkohol. Opskriften er ret kompliceret, så det er vigtigt at opfylde alle forholdene korrekt. Klem juice fra citroner. Skær rabarberne og hugg sammen med en citronskal med en blender. Bland blandingen med eddike, kog. Kog 15 minutter, tilsæt kamille. Efter at vores bouillon er afkølet, passerer vi den gennem en sil. Tilsæt honning, citronsaft og alkohol. Til afklaringsproceduren fortyndes vi med vand i forhold 1 liter vand: 1 ske bouillon.

Koncentreret citronsaft er ret farlig for lynnedslag, men hvis det bruges klogt, er det et vidunder for mørkehårede damer. For at lette mørkt hår er det nødvendigt at anvende citronsaft i sin rene form til håret langs hele længden, tør derefter og vask med shampoo. Glem ikke at bruge en nærende eller fugtgivende balsam. Det anbefales, at en sådan maske skal laves ikke mere end en gang hver anden uge for ikke at forkæle håret.

Citron kan laves essentiel olie, som også tjener til at lette håret. Tilsæt et par dråber citronether til din shampoo og brug det som normalt. Efter et stykke tid vil dit hår helt klart skinne.

Du kan også tilføje citronsaft med en hastighed på to skeer pr. Liter vand til dit hoved skylles. Takket være citronhår vil det være lyst, skinnende og blødt.

En anden almindelig måde at lette hår på er at blande citronsaft med honning. Ikke alle vil lide denne opskrift, fordi honning skal påføres hår, en klæbrig masse kan dræne og forårsage ubehag. Juice af to citroner blandet med to kopper honning. Hvis dit hår er langt, så øg antallet af ingredienser. Det er godt at blande vægt og anvende på tørt hår. Lad i fem timer. Skyl. Brug shampoo og balsam er ikke nødvendig, fordi honning har en fugtgivende effekt.

Hjælper med at lette håret med en blanding af kefir og citron. Bland ægget med en stak kefir, citronsaft og to skeer af brandy. Tilføj en lille shampoo til denne masse. Påfør blandingen på dit hår, læg en speciel polyethylenhætte på toppen og luk dit hoved i et varmt håndklæde. Proceduren udføres fortrinsvis om aftenen. I morgen skal du vaske dit hår og behandle det med balsam.

Lysere hår med citron: årsagerne til fejl

På trods af at lynhår med citron er en meget effektiv metode, testet af mere end en generation af kvinder, er der en mulighed for, at det ikke vil bringe det rigtige resultat. Årsagerne til dette er meget almindelige.

Sort hår kan ikke lyse med citron.

Resultatet af lynnedslag påvirker ikke kun farven, men også hårets struktur. Hvis hårstangen er tyk, vil håret blive tændt endnu værre.

Fraværet af ultraviolette stråler. Virkningen af ​​citronsaft i lette proces aktiverer nøjagtigt solen.

Brug citronsaft industriproduktion. Det er nødvendigt at bruge kun friskpresset citronsaft.

Hvis dit hår er farvet eller permeeret, vil citronlysningen ikke fungere.

Citron til lynhår - et alternativ til salonprocedurer

Piger, der tyder på lysning med maling, lider af udtynding og skørt hår. Man kan sige, at proceduren med farvning i en lys tone er den farligste for hårets sundhed. Derfor foretrækker nogle af det retfærdige sex alternative muligheder ved hjælp af naturlige stoffer, der var kendt for bedstemødrene. I denne artikel vil du lære at gøre krøller lettere på en budget måde ved hjælp af en citron.

Princippet om drift

Er det muligt at lette håret med citron? Lad os prøve at besvare dette spørgsmål i artiklen. Lemon er nyttig på grund af sin sammensætning: det indeholder vitaminer, mineraler, syrer og æteriske olier, der nærer trådene, giver det en luksuriøst look, af denne grund, mange vælger at lysne hår med citron. Separat kan du fremhæve klaringen med citron æterisk olie.

Farverne på krøllerne afhænger af deres pigmentering, mængden af ​​eumelanin og pheomelanin: citronsaft trænger ind i hårets aksel, hvilket afslører dets skalaer, bidrager til ødelæggelsen af ​​pigmentet, hvilket gør den lettere. Desuden fortsætter afklaringsproceduren i flere uger. Citronsaft er mere egnet til ejere af naturlig kulørfarve: Farvede tråde i mørke farver eller en naturlig brunette kan ikke afklares på denne måde.

Ved samme analogi arbejder alle farvende kemikalier imidlertid, metoden, der bruger citrus, betragtes som den mest gunstige. Men citronfarvning har en betydelig ulempe, som ikke kan være med kemisk afklaring. Over tid vil pigmentet begynde at erhverve sit naturlige udseende.

Advarsel! Citronsyre til hår kan tørre krøller med hyppig anvendelse i ren form. Det anbefales ikke at lette op med denne metode, hvis du har tørre og udmattede krøller.

Sådan lyser du håret med citron

Fremgangsmåden med at lette håret med citronsyre er meget simpelt og vil ikke kræve nogen hjælp, alt kan gøres hjemme. Selv teenagere kan udføre denne præcisering, da planten er helt sikker. Det anbefales dog ikke at anvende denne metode til allergi over for citrusfrugter og for følsom hovedbund.

Kontrol af citrusfølsomhed er let: Sæt en dråbe saft på området bag ørepinden og følg reaktionen.

Før og efter billeder

Hvilke resultater kan opnås ved hjælp af citron:

Hvordan lette håret med citron?

Den moderne skønhedsindustri tilbyder en bred vifte af kemikalier, som du let kan lette håret på. Dette kan gøres både i kabinen og hjemme. Disse værktøjer er nemme at bruge, og i løbet af kort tid kan de slå en stikkende brunette i en platinblondine. Men den største ulempe ved denne transformation er svagt og skørt hår. For at holde krøllene sunde efter lynnedslag, foreslår vi at gøre opmærksom på wonder wonder-citronen. Denne citrus vil ikke kun gøre dig blond, men også spare penge.

Princippet om drift

For første gang gjorde skønhederne deres opmærksomhed på citrusfrugter mange århundreder før vores tid. Med det blev blondiner hvidere hver gang, og brunetter blev til varme rødhårede fristelser.

Dette sker på grund af syre, som er indeholdt i saften af ​​citron. Syren ødelægger melanin, som er det naturlige pigment i håret. Krøller mister deres farve meget langsomt, samtidig med at hårets struktur opretholdes i sin oprindelige tilstand. Efter et stykke tid regenereres melaninet, og håret genvinder sin naturlige farve.

Ud over farvning helbreder citronen håret og beriger dem med vitaminerne B, C og A. Derudover nærer det krøllene med nyttige sporstoffer:

Citronprocedurer vil ikke kun styrke rødderne inde i hårsækkene, men også give håret skinne og rette dem langs hele længden. Ud over ovenstående vil citronen lindre dig fra skæl. På grund af dens virkning på hovedbunden ophører den med at producere talg, hvilket fremkalder udseendet af hvide skalaer. Hårblegning opstår. Tilbagemeldingen om denne procedure er for det meste positiv.

Fordelene og skaderne af metoden

Brugen af ​​citron hører naturligvis til folkemægler. Og ligesom ethvert folkemedicin er det meget langsomt i sin indvirkning. Efter den første lynprocedure vil du selvfølgelig bemærke, at dit hår har fået en vis nuance. Men indtil den ønskede farve bliver nødt til at gøre proceduren mere end en gang.

Acid citrus klarering har både positive og negative egenskaber. Fordelene ved denne metode omfatter følgende funktioner:

 • hårstængelstrukturen bevares;
 • glans vises
 • hår rødder styrket;
 • Til tider falder udfald
 • reduceret hårdhed;
 • skæl forsvinder;
 • kan bruges af gravide kvinder.

Uden ulempe kan det desværre ikke gøres. Disse omfatter:

 • allergisk reaktion på citronsyre;
 • vaske håret efter proceduren tager meget tid;
 • Hård vask af dårlig kvalitet vil føre til deres høje stivhed;
 • anbefales ikke til hyppig brug, da du kan overdrive krøller;
 • Efter lidt tid vender pigmentet tilbage til sin naturlige farve.

Hvis du ikke er bange for disse ulemper, hvilket indebærer citronlysning, så er du velkommen til at begynde at blegge dit hår. Husk dog, at det afhænger af den ønskede skygge af krøller, og den oprindelige hårfarve bliver nødt til at arbejde hårdt. Du skal gøre det nte antal gange for at opnå et tilfredsstillende resultat. Nedenfor er nogle eksempler på den endelige version af skyggen af ​​hår efter lysning med citron:

 • auburn med en rødlig farve vil få skønhed med mørkebrune krøller;
 • lysere de lysebrune tråde, du vil få en mørk blond farve med en glans af guld;
 • blond krølle vil blive malet i lys blond;
 • hvide frisure garanteret rødhårede;
 • mørke blondiner vil kunne omdanne til blonde skønheder uden den mindste hint af yellowness.

Vigtige regler

Blegningsprocessen med citron er ikke kompliceret. Han er også i stand til at unge, der nemt kan udføre det hjemme, giver en fremhævning til deres frisure. Og vigtigst af alt, kan forældre ikke bekymre sig, fordi en sådan afklaring ikke vil skade, og den naturlige hårfarve vender tilbage efter et stykke tid.

Men fortsæt ikke med at blegne citronsyre rashly. Dette er stadig en syre, og mange mennesker kan være allergiske over for det. De fleste voksne har sikkert allerede studeret deres kroppe og ved, om de har en reaktion på citron eller ej. Selvom det over tid ændrer alt. Og hvis du tidligere ikke har haft en allergi over for citrus, så kan det efter nogle år vise sig.

Derfor, inden du begynder at lette citronsaft, skal du kontrollere din hud for en allergisk reaktion.

Citron Lightening

Lys krøllerne uden hjælp af kemikalier, drømmen om mange af det retfærdige køn. Men som alle ved, forårsager den hyppige brug af lysende farvestoffer stor skade på vegetationen. Unaturlige blondiner har normalt udarmede, skøre krøller, der ser livløse ud. Du kan lette dit hår med citron alene hjemme.

fordele

Citron til lyn gør det ikke kun muligt at opnå resultater af farvning, men også for at styrke håret. I opskrifterne af hjemmelavede masker er denne frugt ganske almindelig. Ud over at være en naturlig komponent indeholder den en stor mængde vitaminer, der er gavnlige for hovedbunden og hårsækkene.

Den vigtigste effekt af citron er hårbelysning, hvilket skyldes det høje indhold af organiske syrer.

Brightening hår med citron hjælper med at eliminere følgende problemer med hovedbunden:

 • svækkelse;
 • mangel på glans;
 • skæl;
 • falder ud.

I modsætning til de fleste kemikalier forårsager æteriske olier indeholdt i citronsaft ikke nogen skade på hårsækken og huden. Den eneste ulempe er tørreffekten, som er let at undgå. For at forhindre hovedbund og krøller i at tørre ud, bør en ekstra blødgørende komponent blandes med citronsaft:

Afklaring via citron bør udføres i overensstemmelse med de eksisterende retningslinjer, er det ikke ønskeligt at ændre andelene af sammensætningerne også for at forhindre modtagelse af uønskede farve og krølle eller skade huden.

Proceduren bryder ikke hårstruktur.

opskrifter

For at lyse håret med citronmiddel, brug forskellige opskrifter. Det er bedre at vælge en passende version af en maske eller skylle med fokus på funktionerne i hårets type. Ved fremstillingen af ​​produktet skal proportionerne bevares, men den totale mængde kan variere afhængigt af hårets længde og densitet.

Enkel opskrift

De enkleste opskrifter, hvordan man lettere håret med citron, er brugen af ​​ren frugtsaft eller dens blanding med almindeligt vand. Hvis du bruger citron uden andre tilsætningsstoffer, skal du huske på, at denne mulighed kun er egnet til personer med sund hovedbund og stærkt hår. Ved overdreven tørhed i det behandlede område skal du vælge en anden metode. For at lette krøllerne med citronsaft skal du presse væsken fra en stor frugt og anvende den i fuld længde. Herefter venter de på, at håret tørrer og vasker deres hår. Du kan få en øjeblikkelig virkning, hvis du efterfølgende har brugt produktet til at gå til solen i 1,5 timer. Selvfølgelig er det i den kolde årstid umuligt at gøre dette, så denne mulighed er kun relevant i den varme sæson. På trods af det hurtige resultat, der kan opnås, bør det forstås, at håret kan blive meget tørt fra solen, så du bliver nødt til regelmæssigt at lave fugtighedsbevidste masker.

Du kan også lave en skylning, som vil give en lys effekt af lysstyrke, men vil tilføje skinne og silke til krøllerne. Skyllevæske er lavet med citron og vand (til 1 l vand - 5 el. L. Af saft). Skyl hovedet straks efter shampooing.

Med honning

Lynhår med honning og citron er en af ​​de mest effektive opskrifter til opnåelse af en lysere tone og styrkelse af håret. Masken er lavet af en blanding af citrusjuice og honning. Blandingen fremstilles med et billedforhold på 1: 1 og påføres i otte timer.

Ved at anvende en maske med frugtsaft og honning kan du opnå et lysende resultat af en eller to toner. Men efter den femte-sjette procedure bliver håret mærkbart lettere, og hårets generelle tilstand forbedrer også.

Integreret maske

For farvede krøller ideelle komplekse midler til lyn og samtidig genopretning af hår:

 • citronsaft (4 spsk.);
 • kamille (25 g);
 • varmt vand (0,2 l);
 • honning (4 spsk. l.).

For at forberede afhjælpe, start med dampende urter med kogende vand. Den afkølede (varme) og filtrerede bouillon suppleres med frugtsaft og honning. Derefter påføres en maske på tørt hår. Handlingen betyder mindst en og en halv time.

Med kefir

For ejere af tør hovedbund og svækket hår kan farvning betydeligt skade. For at få den ønskede tone skal du udføre hårdeklaration med kefir (0,1 l), citrusjuice (4 spsk. L.), Æg og brandy (0,1 l).

Masken er spredt over hele hårlinjen og en brusehætte sættes på toppen. Gør proceduren bedre lige før sengetid. Vask deres hår, bare vågner om morgenen.

Med kefir. En sparsom maske, der passer til alle hårtyper

Kefir og citronsaft - den perfekte kombination, der bidrager til hurtig lynhår i to eller tre toner. På trods af komponenternes naturlighed skal du bruge et produkt med kefir og citron bør ikke være mere end en gang hver anden uge.

Med kanel

Positive anmeldelser fortjente maske med citrus, olivenolie og kanel. Hver af disse komponenter har i sig selv en lette effekt. I komplekset giver disse produkter en unik effekt.

Forbereder et sådant værktøj uden stor indsats og omkostninger. I en skål blandes kanel (3 spsk) med citronsaft og olivenolie (0,1 l). Seks spiseskeder af en hjemmelavet balsam tilsættes til blandingen til påføring på krøllerne.

Maskeret dækhår. Efter tre til fem timer skal du vaske dit hår med shampoo. Derudover er det ikke nødvendigt at bruge en balsam eller skylning.

Med kanel. I kombination med citron virker de ikke værre end hydrogenperoxid, men må ikke skade håret

Med peroxid

Lynhår med peroxid og citron har været brugt i mange årtier. Hydrogenperoxid giver det maksimale resultat selv med den originale mørke tone. For proceduren skal du skifte juice af frisk citron (10 ml) med hydrogenperoxid (50 ml). Den resulterende væske hældes i en sprøjteflaske og dækker jævnligt hele hårlaget med det. Håret skal fugtes meget godt. Vask dit hår i 20-40 minutter afhængigt af den originale farve. Afklaring med hydrogenperoxid kan have et negativt resultat, fordi værktøjet har en stærk kemisk effekt. Du kan ikke bruge en blanding af citronsaft og peroxid, når håret svækkes og falder ud, er hovedbunden følsom, og krøller har en naturlig lysskygge.

anbefalinger

Alle ovenstående opskrifter, med undtagelse af brugen af ​​hydrogenperoxid, har en positiv effekt på hårets tilstand. Men er det muligt at lette håret med citron?

Lynhår med citron (foto før og efter) kræver i de fleste tilfælde flere procedurer for at opnå en synlig effekt. Meget afhænger af hårets struktur og på hvor godt anbefalingerne om hvordan man udfører proceduren i hjemmet følges.

Lysere hår med citron er berettiget, hvis du ikke vil ændre billedet radikalt

For at forhindre uønskede resultater i form af en unaturlig farve på krøllerne eller deres skade, bør du bruge flere tips:

 • brug kun frisk frugt;
 • Udskift ikke naturlig citrusjuice med citronsyre;
 • farvning er bedre i løbet af en måned eller to efter anvendelse af kemiske farvestoffer;
 • Du kan ikke gøre proceduren efter perm;
 • Før farvning er det nødvendigt at teste produktet på en streng;
 • Det er uønsket at gøre proceduren oftere en gang om ugen.

Citronsaft lyser og styrker håret, hvilket gør dem til ægte stolthed. Hvis det er muligt at undgå farvning med kemiske maling, er det derfor bedre at give præference til et naturligt middel.

Sådan lyser du håret med citron

Midler fra det nationale arsenal er altid i høj efterspørgsel blandt piger, da de hver især ønsker at bevare deres krølls skønhed og sundhed uden brug af skadelige kemiske klarere. Citronsaft giver gode resultater i hårbelysning, så mange piger bruger det i praksis hjemme.

Lemon Hair Bleaching Procedure

Nyttige anbefalinger og træk ved proceduren for lynhår med citron.

 • Citronsaft har evnen til at overdrive hår. Derfor bør du bruge en fugtighedsbevarende shampoo samt balsam.
 • Hovedkomponenten begynder at arbejde aktivt under indflydelse fra solen.
 • Efter afklaring med citronsaft er det ikke nødvendigt at besøge poolen. Effekten af ​​klor vil give dit hår en grønlig farvetone.
 • Det er ikke tilladt at gennemføre mere end en lynprocedure pr. Dag, da krøllerne kan blive uønsket kobberskygge.
 • Limejuice kan være et alternativ til citron.

For at opnå den ønskede virkning kan citron anvendes på flere effektive måder.

Opskrifter masker til lynhår med citron

 1. Citron og vodka. Bland friskpresset juice med vodka i lige dele. Påfør blandingen til håret eller de enkelte tråde (med det formål at fremhæve). På huden må opløsningen ikke falde. Efter applikation, gå under direkte sollys for at øge virkningen, men ikke mere end en halv time. Skyl håret med en fugtgivende balsam.
  Det er værd at huske på, at citronsyre er ret aggressiv og kan forstyrre hårets tilstand. Det er nødvendigt at anvende citronsaft med særlig omhu for at beskytte krøllerne mod skader og tørhed. Sørg for også at bruge fugtgivende og nærende masker.
 2. Citron og honning. Kombiner citronsaft (halvdelen af ​​frugten) med en sked olivenolie og honning (4 spsk. L). Rør og lad stå i en halv time på et varmt sted. Brug ikke metalbeholder for at undgå oxidation! Fordel den færdige maske jævnt for at rense og tørre hår. Klæd en plastikpose op og læg i et håndklæde. At opretholde 30 minutter. Påfør denne maske nok gange om ugen.
 3. Citron og kamille. En sådan lynmaske kan give dit hår en gylden nuance og gøre dem mere modstandsdygtige. Det er nødvendigt at tage kamille (25 gram) og bryg det med kogende vand (250 ml). En halv time at insistere. Næste, belastning. Tilsæt citronsaft (halvdelen af ​​frugten) samt flydende honning (4 spsk. L). Sæt den færdige sammensætning på trådene. Hold i 3 timer.
 4. Citron og kefir. Denne maske er ideel til værtinder fedtet hår. Kombiner 1/4 kop fedt kefir med ét slagne æg. Tilsæt cognac (2,5 spsk. L), citronsaft (1,5 spsk. L), 5 ml shampoo og et par dråber rosmarinolie. Sug det godt med blandingen hver streng. Denne maske udføres bedst om natten og vaskes ikke til morgenen.
 5. Citron og kanel. For at gøre håret lettere i et par toner, skal du forberede følgende maske: kombinér kanel (nok 3 spsk) med koldpresset olivenolie (6 spsk). Til en tyk blanding tilsættes næringsrige balsamskylle (60 ml) og citronsaft (2 spsk. L). Påfør den tilberedte blanding på strengene. Hold masken i mindst tre timer.

Citronsaft, hvis det anvendes korrekt, kan ikke kun vise sig som et effektivt naturligt lysende middel, men også som en hjælp til at slippe af med skæl.

Citron Lightening Opskrifter

Belysning ved hjælp af syntetiske stoffer påvirker hårets tilstand negativt. Gør krøller mere gyldne og hold deres helbred ved hjælp af naturlige blegemidler. En del af mange af dem er citronsaft. Det kan ikke siges, at det er helt sikkert for håret, men når det anvendes korrekt, virker citrus citrus forsigtigt på trådene. Lad os finde ud af, hvordan man lettere håret uden at skade strukturen ved hjælp af citron og andre naturlige midler.

Princippet om drift og resultat

Hvorfor er krøller misfarvet under indflydelse af saft? Den indeholder æblesyre og citronsyrer, som trænger ind i hårstangen og delvis ødelægger det naturlige pigment - melanin. I modsætning til kemiske reagenser fjerner de ikke det fuldstændigt. Lightening viser sig at være blødere, men mindre stabil - efter et stykke tid er melanin genoprettet, og strengene erhverver deres naturlige farve.

Brightening hår med citron er ikke en hurtig og radikal procedure. Krøller mister deres tone meget langsomt. For at opnå en betydelig effekt kræves flere procedurer.

Det endelige resultat af sådan farve afhænger af hårets indledende nuance:

 • mørkt brunt hår bliver auburn kastanje;
 • lysebrun - mørk brun med en gylden glans
 • mørk blond - lysebrun
 • rødhvede;
 • mørk blond - blond uden yellowness.

Efter hver session af citronblegning lyder krøllerne med 1-2 toner.

Piger med sort hår bør ikke bruge juice - effekten vil næppe ses.

Vigtige regler

Hvordan lette håret med citronsaft med minimal risiko? Det er nødvendigt at overholde følgende regler:

 1. Midler kan kun anvendes på et umalet hår.
 2. Juice har en tørringseffekt, så efter påføring af det skal du skylle grundigt, såvel som regelmæssigt anvende fugtighedsgivende og nærende masker.
 3. Det er vigtigt at undgå at få koncentreret juice på øjnens hud og slimhinde.
 4. Inden for få dage efter proceduren må citronhår ikke komme i kontakt med klor, derfor bør et besøg i poolen udskydes.
 5. Det anbefales ikke at anvende denne metode på beskadiget, overtørret og skørt hår, deres tilstand kan forværres.
 6. Efter afklaring skal krøllerne ikke opvarmes med en hårtørrer - lad dem tørre naturligt.

Overvej de mest populære måder at blegge hår på med citron.

Denne metode kan kun anvendes i den varme årstid, da det medfører et langt ophold i direkte sollys. Ultraviolet er en katalysator, det vil accelerere ødelæggelsen af ​​melanin med syrer.

 • citroner - 4 frugter (til hår af mellemlang længde);
 • citruspresser;
 • forstøver;
 • keramisk skål;
 • varmt vand eller hår balsam - 0,25 kop.
 1. Klem saften fra citronerne ved hjælp af en saftpresser eller manuelt. I det andet tilfælde skal du kun bruge ikke-metalliske enheder.
 2. 5 cm
 3. For mere omhyggelig afklaring blandes saften med balsamet og påføres strengene med en pensel.
 4. Gå ud i solen i 1,5-2 timer efter at have smurt de udsatte områder af kroppen med en beskyttende creme.
 5. Vend tilbage til stuen, og efter 1,5 timer erstatter du igen strimlen under ultraviolette stråler i yderligere 30 minutter.
 6. Vask dit hoved med køligt vand og shampoo. Påfør fugtgivende balsam. Proceduren bør ikke gentages mere end en gang om ugen.

Den anden variant af "sol" -klareringen med citron er smøring af enkelte tråde med et stykke frugt for at opnå effekten af ​​fremhævning. Det er nemmest at gennemføre på stranden.

Lynhår med kanel gør det ikke kun muligt at give krøllerne en gylden tone, men for at gøre dem mere glatte, silkefulde og stærke. En god bonus af sådan farve er en lækker smag, der vil vare i flere dage.

 • saft af en citron
 • kanel - 3 spsk pulver;
 • hår balsam - 6 spiseskefulde.
 1. Bland kanel og citronsaft i en keramisk skål, og tilsæt derefter balsam til dem.
 2. Spred sammensætningen på fugtigt rent hår over hele længden uden at påvirke hovedbunden.
 3. Wrap krøller i polyethylen og terry håndklæde.
 4. Efter 4-6 timer skylles produktet med shampoo og børster håret med balsam.

Lynhår med kanel og citron fungerer bedst på lyskrøller - de får en gylden glød. Kastanje tråde kan blive rød. Graden af ​​blegning kan justeres ved at ændre maskeringstiden.

Alkohol forbedrer affarvningseffekten af ​​syre, og normaliserer også hovedbunden i hovedbunden.

 • citronsaft - 60-70 ml;
 • Vodka - 60-70 ml.
 1. Bland vodka og citronsaft grundigt.
 2. Sæt håret i længden, undtagen hovedbunden.
 3. For mere intens præcisering, gå ud i solen i 30 minutter.
 4. Hvis du vil have en blød misfarvning, pakk håret i et håndklæde og vent på samme tid.
 5. Oplyst hår, skyll og fugt med balsam.

Vodka maske med citron er kontraindiceret til piger med svagt hår.

Rabarber opskrift

Rabarber er en plante, som en ash, gylden eller halm subton kan gives til en blond krølle. Det misfarver ikke bare, men helbreder også håret, hvilket gør det skinnende og silkeagtig.

 • citroner - 4 frugter;
 • Rabarberrod - 30 g;
 • æbleeddike - 0,5 liter;
 • tørre blomster af kamille og calendula - 20 g;
 • honning - 50 g;
 • alkohol - 50 g
 1. Vælg saften fra citronerne, og smad deres kød og skræl i en blender sammen med rabarber.
 2. Hæld vandringen med eddike, kog i 10 minutter, tilsæt halvdelen af ​​saften, tilsæt tørre blomster, bland alt og kog i yderligere 5 minutter.
 3. Træk bouillonen efter afkøling og suppler den med honning, alkohol og den resterende saft.
 4. Hæld produktet i en glasskål med låg og opbevar i køleskabet.

Brug sammensætningen på to måder:

 • Skyl håret efter hver vask, fortynding 1 skje i 1 liter vand;
 • koncentreret på individuelle tråde, vent på deres naturlige tørring og skyl med køligt vand.

Maske med kamille

Kamille er et velkendt naturligt lysere, der nærer og fugtiger håret og desinficerer også hovedbunden. På grund af afkogningen af ​​denne plante bliver lyskrøller gyldne.

 • citron - 1 frugt;
 • kamille blomster - 2 spsk;
 • vand - 200 ml;
 • lavendel æterisk olie - 3 dråber;
 1. Klem saften ud af citronen, tilsæt kamille og kogende vand til det.
 2. Efter en halv time med infusion, spænd blandingen og dryp æterisk olie ind i den.
 3. Påfør produktet på vådt hår i 15-20 minutter.
 4. Vask dit hår med shampoo og børst det med balsam.

For gradvis og omhyggelig afklaring kan du tilføje et par dråber citron æterisk olie til shampoo. Styrk effekten ved skylning med citronvand (1 stor skefuld saft pr. 1 liter væske).

Tips om at lysere hår med citron og andre naturlige produkter kan fås ved at se videoen:

Lemon misfarvning er en fantastisk måde at lidt rette farve på det naturlige blonde hår. Med en rimelig anvendelse af citrus, vil krøllerne ikke blot lyse, men også blive mere strålende, og vil også holde friske længere.

kocakpaca.ru

hårklipp, hårklipp, hårpleje

Sådan lyser du håret med citron derhjemme

Sådan lyse håret hjemme

Ønsker du at understrege din naturlige blonde eller lette det mørke hår? Lynhår derhjemme vil være et billigt og sundt alternativ til salonprocedurer.

Præcisering af hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid - det billigste og overkommelige middel til at lette håret. Men det er umuligt at bruge det permanent - selv en fortyndet blanding kan fuldstændig ødelægge folliklerne og forårsage, at trådene falder ud.

At lette behovet:

 • Peroxid 3% (ikke mere!) - 1 fl.;
 • kam;
 • Sprøjteflaske (ren og tør) eller bomuldspindel;
 • Krabbe eller klemmer;
 • handsker;
 • Gamle tøj;
 • Shampoo og balsam.

Vi går videre til proceduren:

 1. Jeg vasker mit hoved med shampoo og kam det godt, ellers vil hårfarven i knuderne være meget anderledes. Overskydende fugt våde håndklæde.
 2. Vi klæder gamle tøj, fordi værktøjet forkæler stoffet. Håndbeskyttelseshandsker.
 3. Fyld flasken med hydrogenperoxid. Det kan fortyndes med vand (1: 1) eller anvendes rent. Det er bedre at teste værktøjet på en tynd streng, og derefter fortsætte til resten af ​​håret.
 4. For at lette hele hovedet opdele håret i sektioner, der sikres ved hjælp af krabber. Alternativt sprøjte peroxid på trådene fra rod til spids eller tørre dem med en fugtig bomuldssvamp. Hvis du vil lette en del af håret, skal du kun behandle agenten med de nødvendige tråde.
 5. Vi forlader peroxid i 40-60 minutter - jo mørkere håret, desto længere tid vil det tage. Efter ca. en halv time afvaskes blandingen med flere tråde og kontrolleres resultatet. Hvis der i løbet af proceduren er ubehagelige fornemmelser, skylles tyndet straks og vasker af kompositionen.
 6. Vask af peroxidet fra håret med varmt vand. Vi anbringer en balsam på dem i mindst 30 minutter.

Brintperoxid lyser ikke i en spids, du kan have brug for flere procedurer. Gentag en session hver anden dag eller daglig, afhængigt af tilstanden af ​​tråde. Forresten vil den termiske effekt accelerere dine resultater, så du kan bruge en hårtørrer eller sidde i solen. I det første tilfælde samles tråderne i et bundt og gemmes under en foliehætte. Når du opvarmer folien med en hårtørrer, skal du flytte den fra side til side i 15 minutter. I den anden - bare kam dit hår med en kam.

Afklaring af hydrogenperoxid (før og efter)

Citron - den bedste brightener

Et andet effektivt værktøj, der giver dig mulighed for at blive lysere uden at skade håret. Citronsyre lyser pigmentet og gør håret skinnende.

Folkeskonologi tilbyder to opskrifter:

Opskrift nummer 1 - til tør type:

 • Aircondition - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft (ca. 4 stk.) - 1 kop.

Opskrift nummer 2 - for den normale type

 • Varmt vand - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft - 1 kop.

Vi går videre til proceduren:

 1. Hæld citronsaft i en beholder med en spray eller en ren skål. Hæld i vand eller balsam og ryst. Sæt til side i 15 minutter.
 2. Påfør sammensætningen på håret med en bomuldsvamp, spray eller børste til farvning (ideel til klimaanlæg).
 3. Efter at have behandlet alle trådene, sæt dig ned et sted i solen i hele 2 timer.
 4. Mit hoved med shampoo, sætter vi balsam.
 5. Re-afklaring (yderligere 30 minutter) kan udføres omgående eller den næste dag. Resultatet vises først efter 2-4 uger.

Medikeret kamille

Hvordan lyser håret for ikke kun at forkæle dit yndlingshår, men også for at gavne hende? Selvfølgelig daisy! Vi tilbyder dig nogle effektive og harmløse opskrifter.

 • Kamille - 30 g.
 • Juice 0,5 citron - om ønsket;
 • Vand - 250 ml.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand, lad infusionen afkøle og filtrere gennem gasbind.
 2. Mit hoved
 3. Skyl håret med kamilleekstrakt og lad det tørre.

At lette behovet:

Vi går videre til proceduren:

 1. Falder i søvn kamille i en termos.
 2. Fyld blomsterne med kogende vand.
 3. Insister 4-5 timer.
 4. Filtrer gennem ostekloth.
 5. Vi suger håret med infusion, vi pakker hovedet med en film og lader i 60 minutter.
 6. Skyl med rent vand.

Kamille med glycerin - til tør type

 • Kamille - 2 torsdag l.;
 • Glycerin - 60 gr.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand og sæt til side i et par timer.
 2. Tilsæt glycerol til den afkølede og filtrerede infusion.
 3. Påfør i fuld længde, wraps hovedet med en film og vent 45 minutter.
 4. Skyl dit hoved med rent vand.

Kamille, safran og æterisk olie

At lette behovet:

 • Kamille - 2 el. l.;
 • Saffron pinch;
 • Vand - 200 ml;
 • Juice 1 citron;
 • Lavendel Eter - 3-4 dråber.

Vi går videre til proceduren:

 1. Kamille med safran hæld kogende vand.
 2. Lad dem stå i omkring en halv time.
 3. I den filtrerede bouillon hældes i æterisk olie og citronsaft.
 4. Mæt håret med denne blanding i 20 minutter.
 5. Skyl med rent vand.

Kamille, citron, gurkemeje

 • Kamille - 3 el. l.;
 • Vand - 1 l;
 • Gurkemeje - 1 tsk;
 • Citron - 1 stk.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland kamille med gurkemeje.
 2. Tilsæt finhakket citronskal.
 3. Fyld med kogende vand.
 4. Efter et par timer, filtrer blandingen.
 5. Det kan påføres dagligt for at rengøre strenge. Overtagelser til opbevaring i køleskabet.

Denne effekt kan opnås:

Kefir til lynhår

Lynhår derhjemme med kefir har været kendt i lang tid. Denne fermenterede mælkedrik accelererer væksten af ​​tråde, genopretter deres struktur, nærer og fugter. Kefir bruges både solo og i kombination med andre ingredienser. Den eneste ulempe - denne maske er svær at vaske af.

Og lad os nu se på opskriften.

Vi anvender kefir på tørre tråde, vi pakker en film rundt om hovedet, vi opvarmer det med et håndklæde og venter 2-2,5 timer.

Kefir med Cognac

 • Kefir - 50 ml;
 • Juice 0,5 citron;
 • Hårbalsam - 1 tsk;
 • Cognac - 2 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Smør tråderne.
 3. Vi sætter på opvarmningsdækslet.
 4. Hold lynmaskeren i mindst 8 timer, men det er bedre at forlade det til natten.
 5. Vask af med vand.
 6. Påfør balsam.

Lysende kanel

Lækre, sunde, duftende kanel kan lette selv en brændende brunette! Selvfølgelig vil resultatet ikke komme straks, så vær så tålmodig og brug en af ​​vores opskrifter.

Kanel og olivenolie

At lette behovet:

 • Kanel - 3 spsk. l.;
 • Destilleret vand - 1 spsk. l.;
 • Honning - 2 spsk. l.;
 • Aircondition - 3 el. l.;
 • Olivenolie - 3 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland honning med vand.
 2. Tilsæt kanelpulver. Hvis du bruger sticks, send dem gennem en kaffekværn.
 3. Hæld i balsam og olivenolie.
 4. Smør håret i 2-3 timer.
 5. Hvis det ønskes, kan du tilføje citronsaft til masken (2 spsk.).

At lette behovet:

 • Destilleret vand - 3 el. l.;
 • Honning - 3 spsk. l.;
 • Kanel - 3 spsk. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Varm det i et vandbad.
 3. Påfør varmt på trådene.
Lys hår med to toner kanel - Alt vil være godt - Udgave 73 - 05.11.2012 - Alt bliver fint Sådan lyser du håret uden skade hjemme. Oplys håret med kanel hjemme

Forbereder hår til hjemlig belysning

Nu ved du, hvordan man skal tænde håret hjemme på en række måder. Og så resultatet ikke vil skuffe dig, lyt til vores råd:

 • Farve ikke dit hår et par uger før og efter proceduren;
 • Brug regelmæssigt masker og balsam, bedre hjemmelavet;
 • Overophed ikke hovedet med en hårtørrer, strygningsenhed, curlers;
 • Undgå lakker og geler;
 • Vask aldrig dit hår dagligt. Om nødvendigt erstattes den traditionelle shampoo tør.

Lysere hår derhjemme uden maling

Mange kvinder vil lette deres hår, give dem en gylden glød, men samtidig er de bange for at bruge kemiske farvestoffer. Malingen sparer ikke hår, efter at lynet bliver tyndt og skørt, og det vil tage meget tid og penge at genoprette dem. Til glæde for sådanne kvinder er der hjemmelavede opskrifter til lysende sammensætninger og masker, hvoraf mange ikke alene vil give dit hår den nødvendige nuance, men også forbedre dit hår. Hvis du ikke kan vente med at lære om disse vidunderlige værktøjer, læs videre.

Lynhår med hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid til lysere hår er blevet brugt i lang tid. Med sin hjælp kan du lette krøller et par toner eller helt misfarvet hår. Hårperoxid er skadeligt, så følg alle anbefalinger til brug af dette produkt for at lette håret. For at lette håret med hydrogenperoxid passeret med minimal skade, måler du ikke flere krøller i flere uger og forsøger at bruge hår stylingprodukter, jern og hårtørrer mindre ofte.

Udfør en test for at sikre dig den rigtige hårfarve. Skær en lille hårstreng fra bagsiden af ​​hovedet, anbring 3% peroxidopløsning på den og lad den stå i 30 minutter. Vurder den resulterende farve, og hvis alting er fint, kan du fortsætte med afklaring.

Det er vigtigt at foretage en sådan check, hvis du har meget mørkt hår. Peroxid kan give dem en unaturlig gul farve. En naturlig skygge kan få en naturlig blondine, der vil gøre håret endnu lettere.

Lynhår hjemme: min metode!

Hydrogenperoxid kan nu lave en meget fashionabel lysning af enderne af håret, hvorefter du får et meget lyst og stilfuldt udseende.

Glycerinhårbelysning

Lysebrune piger lyser deres hår med glycerin. Lynhår sker kun en tone, så ejerne af mørkt hår til at udføre en sådan procedure er simpelthen ikke fornuftig. Glycerin virker forsigtigt og forårsager ikke så hård skade som hydrogenperoxid.

For at forberede en lynmaske skal du tage 50 g kamilleblomster, dække med varmt kogt vand og forlade et par timer under et håndklæde. Sæt den resulterende infusion, tilsæt 60 g glycerin, og fordel blandingen over hele hårets længde. Sæt en plastikhætte på hovedet og pakk det med et håndklæde. En time senere vaskes masken med varmt vand.

Naturligt lysende hår. Sådan lyse håret på 1-2 toner

På trods af at kosmetikindustrien tilbyder et bredt udvalg af lynchampoer og tintbalsamer, anses glycerin for at være et af de mest effektive midler til hjemmebelysning.

Kamillehårbelysning

Kamillehårbelysning er en måde at pleje og få en lysere skygge af hår på. Daisyens gyldne farve vil give lysebrunt hår såvel som guldaskekrøllerne. Kamilleafkog kan fremstilles på forhånd og opbevares i køleskabet.

Du skal regelmæssigt bruge en kamilleblødgøringsafkogning for at få det resultat, du har brug for. Ideelt set to gange om ugen for at opnå den ønskede skygge.

Sådan lyser du håret 2-3 toner # naturlig afklaring

Opskriften på effektiv blødning af kamillehår er som følger: Hæld 100 gram kogende vand over et glas. tørret eller 200 gr. friske kamille blomster, insistere 30 minutter, stamme og tilsæt 50 ml hydrogenperoxid. Infusion skal fordeles på håret, dække med plastik og indpakke hovedet med et lommetørklæde eller et håndklæde. Masken skal vaskes om en time.

Prøv at lave kamille shampoo. Tag to skjeer tørrede blomster, hæld 50 ml kogende vand og lad det brygge i 30 minutter. Træk tinkturen og tilsæt shampoo med et minimum indhold af farvestoffer og parfume.

Citron Lightening

Citron indeholder syre, takket være hvilket mørkt hår bliver lysere. Denne naturlige måde af lynnedslag kom til os fra øst, hvor kvinder opdagede dets lynegenskaber. Regelmæssig brug af citronvand og citronmasker gør dine krøller skinnende og bløde. Men vi skal huske, at alt for koncentreret løsning kan beskadige håret.

Tag saften af ​​to citroner og fortynd med varmt vand. Skyl dit hår med citronvand og pakk polyethylen over hovedet. Jo lettere håret er, desto mere vand kan du tilføje.

Oplys håret hjemme, du kan med citron.

Ønsker du at forbedre effekten - gå ud i solen. Solens stråler vil hjælpe med at lette håret, men overdriv det ikke, fordi ultraviolet beskadiger hår. Efter tre timer skal du vaske dit hår. Brightening hår med citron skal udføres 3 gange om ugen for at opnå den ønskede skygge.

Honning hår lynnedslag

Honning og kanel lyder meget velsmagende, men det er også en let naturlig måde at lette håret på. Masken med honning og kanel gør krøllerne skinnende, nærer dem med vigtige mikroelementer, fugt og gør det lettere i et par toner. Lynhår med kanel og honning har en lang historie, og effektiviteten af ​​en hjemmelavet maske er bekræftet af mange kvinder.

For at forberede en maske til lynhår, tag fire skeer kanel og bland med et glas flydende honning. Til meget tørt hår kan du tilføje tre spiseskefulde olivenolie. Bland alle ingredienser og fortynd blandingen med et glas varmt vand. Spred den resulterende opløsning gennem håret. Olivenolie fugter håret godt, og honning og kanel fremmer deres afklaring. For at opnå den ønskede virkning skal du holde masken mindst 4 timer.

lysende hårmask

Kefir hårbelysning

Lynhår med folkemæssige retsmidler betragtes som den sikreste måde at blive lidt yngre og mere attraktiv. Selvfølgelig vælger vi altid fra de sikreste, endnu mere sparsomme metoder. Kvinder begyndte at bemærke, at efter brugen af ​​kefir som en nærende og strammende maske blev brunt hår lettere. Og alt takket være syrer indeholdt i surmælken. Kefir masken misfarver ikke hår, men det kan helt lyse et par toner.

For at forberede et sådant værktøj skal du tage et halvt glas kefir, tilsæt to spiseskefulde brandy og en lille balsam. Alt du behøver at blande med en træpind. Så slå en æggeblomme og tilsæt til kefir, sammen med saften af ​​en halv citron. Fordel håret i strenge og bland blandingen på hver krølle. Masken holdes normalt hele natten. I morgen skal du vaske dit hår uden shampoo. For at slippe af med lugten af ​​kefir skal du skylle dit hår med mintinfusion.

Kefir masker lyser og nærer hår.

Lynhår med kefir er ikke kun en ny nuance, men også stærkt, sundt og godt stylet hår.

Lynhår med urter

Kvinder har længe lagt mærke til, at lynhår med folkemiddagsmedicin er meget sikrere og mere gavnligt end kemiske farvestoffer. I hjemmet kan du gøre dit hår lysere for et par toner og ikke skade dit hår. For at lette håret i folkens kosmetologi bruger ofte urter, nemlig kamille og calendula. På basis af kamilleafkogning kan mange forskellige lysdannende sammensætninger fremstilles.

Hvis du har rødt hår, kan du lave en maske af infusion af kamille og vodka. Tag 150 gr. kamille og hæld 0,5 liter vodka. Midler forbereder to uger. Dernæst dræne det og tilsæt 50 ml peroxid og en teskefuld citron æterisk olie. Det er bedre at anvende denne forbindelse med en aerosol i 25-30 minutter og skyll med varmt vand.

Virkningen af ​​lynhår hjemme uden maling.

For at forberede en anden lysende maske, 0,5 liter æblecider eddike, derefter 10 minutter på ilden med en pulveriseret rabarberrod. Derefter tilsættes 20 g kamille blomster og den samme calendula, saften af ​​to citroner og 50 g alkohol. Alle holder på ilden i yderligere 5 minutter. Fjern fra varme, køle og tilsæt 50 g honning og saft af to citroner. Hold masken i 30 minutter, og vask den derefter af.

Henna hårbelysning

Den kosmetiske industri har kæmpet i årevis med problemet med harmløs hårbelysning. Men dette problem er tilsyneladende ikke blevet løst. Derfor søger kvinder efter hjemmelavede måder at lette håret og bevare deres sundhed og skønhed.

En af måder at lette hår på er henna. Hun er et af de ældste farvestoffer. Henna har en gavnlig effekt på krøllens tilstand, normaliserer fedtet hår, fugter enderne og genopretter hårets struktur.

På kosmetikforretningernes hylder kan du se malingen kaldet "hvid henna". Det er et produkt af kemisk produktion, der ikke er meget forskellig fra konventionelle lysende pulvere.

Henna lyser hår og gør det skinnende.

Læs vejledningen på henna-pakken. Maling fra forskellige producenter kan virke anderledes på krøller.

For at lette håret skal du tage farveløs henna, som ikke er lavet af blomster, men fra stammen af ​​en lawsonia plante. Henna lyser rent hår bedre, så vask dit hår, opløs henna ifølge instruktionerne og påfør strengene. Forlad den tid, der er angivet på pakken, og skyll med varmt vand.

I hvilke tilfælde er det ikke nødvendigt at lette håret?

Selv med de mest blide måder at lette hår på, er der begrænsninger for en sådan procedure.

Lightening meget mørkt hår er bedst ikke at gøre. Naturen har tænkt på alt, og hvis du har sort hår, vil farven på dine øjne, øjenvipper, øjenbryn og hudfarve være i harmoni med denne farve.

For hyppig afklaring vil skade hårets rødder. Mindst en uge kan ikke bruge lynforbindelser efter perm. Hvis du har meget tyndt hår, bør blegemidlet være mindre koncentreret.

Sådan lyser du håret uden skade hjemme.

I tilfælde af alvorligt skadet hår er det bedre at udskyde lethedproceduren og gøre genoprettelsen og behandlingen af ​​trådene. Inden for to uger skal du anvende stramende og nærende masker og olier, og kun derefter lysere dit hår. Husk at vådt hår lyser hurtigere.

Pas på dit hår efter lynet, ikke gå til poolen i den første uge efter farvning, da de blonde krøller får en grøn farve under påvirkning af klor, prøv at bruge mindre hårtørrer og strygning samt hår styling produkter.

Er det muligt at lette håret hjemme? Hvor effektivt er det? Hvad?

svar:

Tatyana Nikolaeva

citron maske
- cognac eller vodka - to spiseskefulde;
- et æg
- kefir - 30-50 gram;
- ½ citronsaft;
- shampoo - en teskefuld
Den resulterende sammensætning skal være tilstrækkelig til hår af medium længde.
Ingredienserne anbringes i en kop og pisket med en gaffel, hvorefter den resulterende masse påføres tørt hår og fordeles ved massering af bevægelser gennem håret.
Wrap hovedet med et håndklæde og sæt på en polyethylen cap til bruseren.
Det er muligt at forlade en sådan maske på håret selv for hele natten, men det kan være endnu mindre. Fra varigheden af ​​brugen afhænger af graden af ​​lynhår.
Efter afvaskning vil det være nyttigt at anvende den sædvanlige balsam.

Alexander Mikhailov

Michel Dark

Du kan kun få så mange hæmorider, at det er lettere at gå til salonen) og ikke altid resultatet er normalt hjemme)

e_bilshovets

Nå, for det første. undskyld spørgsmålet. men du angav ikke. hvor præcist skal du præcisere? )))
og generelt lyser op. hvad mener du :
- lav et par toner (hvor meget?)?
-slippe af med det gule hår?

alles gewinn

2 spsk chamomile hæld et glas kogende vand, spænd efter 20 minutter, sæt i med to glas vand, tilsæt 1 tsk citronsaft, skyll håret hver gang, efter du har vasket dit hår.

Sådan lyse håret hjemme

Er du klar til at gå efter ubehagelige, skadelige, dyre og farlige afklaringsprocedurer for at få lyst til at blive lidt mere attraktiv? Eller vil du vælge flere blide varianter af blonding? Der er to muligheder for præcisering: Gå til frisøren eller selvfarvning derhjemme. Hvordan tænder håret hjemme, vi overvejer nu.

Sådan lyser du håret hjemme i 1-2 toner

Brugen af ​​naturlige farvestoffer baseret på citron, kamille, kefir vil tillade ejere af lys blond og rødt hår at blive lysere med 1-2 toner. Radikal blond at opnå vil ikke virke, men håret vil se naturligt og sundt ud. Naturlighed er nu på mode, så vi anbefaler dig at være opmærksom på naturlige farvestoffer.

Sådan lyse op med professionelle værktøjer derhjemme

Professionelle værktøjer til frisørbrug, meget mere effektive butiksmalinger. Køb sådanne midler er ikke svært. Det er vigtigt at vælge et egnet produkt, der vil farve håret i den rigtige nuance og samtidig være forsigtig med håret.

Vi råder dig til at gøre dette:

 • Få nogle få prøver af professionelle maling og lav en prøvefarvning på en lille streng. For højkvalitets farve og vurdering er det bedre at afskære ordren.
 • Ud over at vurdere skyggen vil denne teststreng gøre det muligt at vurdere farveets holdbarhed: vask og tør strengen efter farvning, og hvis skyggen ændrer sig markant, er det bedre at vælge en mere resistent kemikalie.
 • Hvis det er nødvendigt at lysere straks med 4-5 ton og mere, skal denne procedure udføres i flere trin, resultatet bliver meget bedre.
 • Hvis der er tvivl om selvfarvning, er det bedre at overlade proceduren til en professionel.

Sådan lyser du håret hjemme ved hjælp af folkemæssige midler

Hjem maling uden peroxid

 • Calendula, kamille (blomster) - 1 spsk.
 • Ægeddike - 500 gram
 • Rabarberrod - 2 el.
 • Citron - 4 stk
 • Honning - 3 spsk.
 1. Knus Rabarbraen, fyld den med eddike, kog den.
 2. Som det koger, kog et andet kvart om en time over lav varme.
 3. Tag to citroner og klem saften ud af dem.
 4. Tilsæt citronsaft, kamille og kalendula til afkogningen. Kog i et par minutter.
 5. Efter køling bouillon stamme.
 6. Klem saften fra de resterende citroner, bland med honning, tilføj til bouillon.
 1. Hvis hårfarven skal ændres til 1-2 nuancer, en ss. Afkog opløses i 200 gram vand og skyll håret i det efter vask.
 2. For stærk farvning skylles håret med rent afkogning, efter en halv time afvaskes malingen.

Den ønskede farve vil vare en uge, så du bliver nødt til at farve dit hår hver gang før du vasker dit hår. Kødet opbevares i køleskabet i flere uger.

Peroxidmiddel

 • Hydrogenperoxid 30% - 50 gram
 • Vand - 300 gram
 • Kamille - 100 gram
 1. Sæt vand på ilden, bring kog, tilføj kamille.
 2. Lad bouillon blusses i 20-30 minutter.
 3. Efter afkøling, stamme, hæld peroxid.
 1. Før afvaskning af hovedet, påfør afkogningen til håret, pakk wrap'en.
 2. Vask masken om en halv time.
 3. Derefter vaske dit hår med regelmæssig shampoo.

Glycerin Remedy

 • Glycerin - 50 gram
 • Kamille - 150 gram
 • Vand - 500 gram
 1. Sæt vandet på ilden, bring kog og tilføj kamille.
 2. Lad bouillon blusses i en halv time.
 3. Efter afkølingstryk tilsættes glycerin.
 1. Før afvaskning af hovedet, påfør afkogningen til håret, pakk wrap'en.
 2. Vask masken af ​​efter 45 minutter.
 3. Derefter vaske dit hår med shampoo som normalt.

Citron Lightening

 • Juice af en citron
 • 1: 1 vand med citronsaft
 • Klem citronsaft, fortyn det med samme mængde vand.
 1. Skyl dit hår inden shampooing, påfør en blanding af citronsaft på den.
 2. Hold masken i 15 til 30 minutter.
 3. Skyl derefter håret med vand (temperatur 35 grader).

Den resulterende farve afhænger af procedurens varighed - jo længere du holder masken, jo lettere håret bliver. Ud over lynet vil masken gøre håret mere skinnende.

Proceduren er velegnet til piger med fedt lysebrunt og mørkt brunt hår. For tørt hår er denne farvemetode farlig - det er sandsynligt, at de vil tørre ud og blive sprøde.

Lightening med honning og kanel

 • Honning - 50 gram
 • Kanel - 50 gram
 • Aircondition - 100 gram
 • Lav en blanding af alle ingredienserne.
 1. Påfør masken på det vaskede vådt hår langs hele længden, det er ikke nødvendigt at gnide det i huden.
 2. Lad masken stå under filmen i en halv time, luk hovedet med et varmt tørklæde.
 3. Efter en halv time skal du fjerne tørklædet, efterlade masken på dit hår i yderligere 2 timer.

Efter en behandling bliver håret lyset i mindst en tone. For yderligere farveændringer anbefales det at udføre proceduren flere gange. Udover lynnedslag giver masken hårglans og styrke.

Sådan lyser du håret med kanel, kan du se i videoen.

 • Kefir - 100 gram
 • Æggeblomme - 2 stk
 • Cognac - 60 gram
 • Citron - halv
 • Balsam (plejeprodukt) - 20 gram
 • Lav en blanding af alle ingredienserne.
 1. Påfør blandingen på dit hår.
 2. Sæt et hoved med en film og luk et håndklæde over toppen.
 3. Det er tilrådeligt at forlade masken hele natten, mindst syv til otte timer.
 4. Efter denne periode vaskes masken med hårbalsam.

Kefir masken lyser ikke kun håret, men forbedrer også deres udseende.

Lightening decoction af kamille

 • Kamille blomster - 30 gram
 • Vand - 250 gram
 • Kog vand, hæld kogende vand over blomsterne, køligt og belastning. Infusion opbevares ikke mere end en dag.
 • Vask dit hoved, skyll det derefter med afkog af kamille, vask ikke af masken.

Fremgangsmåden vil lette håret til flere toner i fem procedurer. Kamillebelysning betragtes som den sikreste og mest effektive måde at lette på.

Som du allerede forstod, lyser håret hårdt kun ved brug af professionelle værktøjer eller hydrogenperoxid, men disse metoder til farvning er skadelige for håret. Men for brændende brunetter og brunehårede kvinder er der ingen vej ud - kun 8 toner vil vise sig lysere op. Hvis håret er rødligt eller mørkt blondt, er der en alternativ løsning - lyn med naturlige farvestoffer, der er harmløse for helbredet.

Under enhver farvningsprocedure er der risiko for at ødelægge håret eller farve det i en uønsket farve. Selv erfarne håndværkere i dyre saloner kan lave fejl. Men lynet dit hår dig selv hjemme, du kan selv styre denne proces og foretage nogle tilpasninger til det og se resultatet.

Prøv, skift og forsøg kun at bruge sådanne midler til lynnedslag, hvilket ikke vil forårsage hår hårdt skade.

Sådan lyser du mørkt hår

Hvis du farve dit hår, ved du at med denne procedure er det ikke altid muligt at opnå den ønskede nuance. For eksempel vises håret mere mørkt eller mere rødt. Er det muligt at rette fejlen? Mørkfarvet hår er sværere at lyse end lyst, men hvis du ikke vil vente til nye vokser, kan du prøve at misfarve i salonen eller hjemme.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser