Kefir hårbelysning

Lynhår med kefir hjælper ikke kun med at gøre håret et par toner lettere, men også for at styrke håret, gøre dem silkeagtig og endda vaske af maling.

Blondiner og blond med kefir masker kan betydeligt lysere håret til en naturlig lysfarve uden yellowness. Brunetter vil ikke være i stand til at opnå blondens virkning, men de vil være i stand til at gøre håret ikke så dyster og mørkt, hvilket markant styrker håret og tilføjer glans til det.

Kefir maske opskrifter til lynhår

Der er flere populære kefir masker til lynhår, hvilket gør håret ikke kun lidt lettere, men også beriger det med vitaminer og sundhed.

Den mest effektive lynmaske med kefir

 1. Bland ½ kop kefir med ægget.
 2. Tilsæt 2 spsk brandy eller vodka.
 3. Klem saften af ​​en halv citron ind i masken.
 4. Dryp lidt shampoo for at gøre masken lettere at anvende.
 5. Påfør blandingen i håret og pakk dem med klæbende film.
 6. Varm masken med et håndklæde.
 7. At forlade strukturen på hår til natten, men ikke mindre end 4 timer.
 8. Vask kefir med varmt vand og shampoo.

Mask af varm kefir til lynhår

 1. Varm et glas fedt og frisk kefir i et vandbad. Ikke i mikrobølgeovnen!
 2. Påfør kefir til håret langs hele længden og rul med cling film.
 3. Sæt på en frotté håndklæde håndklæde.
 4. Lad masken stå på håret i lang tid, du kan om natten. Eksponeringstiden for kefir skal være mindst 4 timer.
 5. Vask masken af ​​med varmt vand og shampoo.

Lightening tørt hår med kefir

 1. Tag en kyllingegulv.
 2. Bland det med et glas kefir.
 3. Tilsæt 2 spsk olivenolie.
 4. Påfør en blanding af ingredienser til håret langs hele længden.
 5. Lad masken stå i lang tid (mindst 3 timer).
 6. Vask af med shampoo.

Lynmaske af kanel og kefir

 1. En spiseskefulde kanel blandet med æggeblomme.
 2. Tilsæt et glas varmt kefir.
 3. Påfør masken til håret langs hele længden og pakk den med klæbende film og derefter med et frottéhåndklæde.
 4. Lad blandingen på håret i lang tid, helst ikke mindre end 3 timer.
 5. Vask masken af ​​med varmt vand og shampoo.

Billeder før og efter lynet hår kefir

På dette billede kan du se resultatet af at lette håret med en maske af kefir og citron.

Se videoen

I denne video kan du se, hvordan du laver en nyttig, nærende og lette maske til hår på basis af kefir.

Anbefalinger til brug af kefir masker

 • Damer med mørkt hår skal gøre en kefir maske flere gange, indtil resultatet er egnet.
 • Kefir maske til lynnedslag vil også hjælpe med at slippe af med farvestoffet på håret, da dette fermenterede mælkeprodukt hæver vægten, håret, hvilket letter udvaskning af maling fra under dem.
 • Det anbefales at bruge frisk, ikke udgået kefir medium eller højt fedtindhold.
 • Kefir maske på håret er bedre til venstre om natten - det er nyttigt for håret generelt, og grad af lyn bliver meget højere.
 • Effekten af ​​lynnedslag vil være meget bedre, hvis hårene smurt med kefir er placeret i et varmt miljø, det vil sige dækket af et håndklæde eller en hat.
 • Kefir masker hjælper ikke kun med at gøre håret skinnende, men også for at forhindre hårtab, skørhed og tværsnit for at aktivere hårsækkets vækst og vitalitet.

Brightening hår med citron er en ret lang proces. Denne metode kan kaldes.

Kobberbrun hårfarve er en usædvanlig kombination af koldt blondt og brændt kobber.

Mellemblondt hår betragtes som det mest almindelige og populære blandt piger, fordi.

Mørk kastanjebrunfarve er rig på nuancer og dens enorme popularitet. Næsten.

Hår restaurering efter lynnedslag er en tidskrævende, ærbødig og lang proces. Mange piger.

Lynhår med hvid henna henviser til en budget måde at blive en blondine. Dette.

© DoHairs 2018. Alt om hår, hårklipp og frisurer

Hele sandheden om at lette håret med kefir - hvem sagde han ville hjælpe? Opskrifter masker til lynhår kefir

Lynhår med kefir synes at være en fantastisk måde at farve dit hår på en sikker og blid måde.

Vores bedsteforældre brugte også sur mælk til at give en lys skygge til trådene.

Er denne metode så god og effektiv?

Hvem er mest velegnet til kefir masker, og hvordan er de stadig nyttige til hår?

Lynhår med kefir: Er det værd at vente på et mirakel?

Selvfølgelig bør brændende brunetter ikke stole på kefir som på hydroperid. Og sidstnævnte giver ikke altid det ønskede resultat første gang. Men efter systematisk brug af fermenteret mælkeprodukt kan du håbe på en smuk kastanje eller chokoladeskygge.

Det er ikke nødvendigt, at det er på det sorte hår, vil ikke være den ønskede effekt. Det hele afhænger af den naturlige styrke af hårpigmentering. Sandsynligvis har hver pige, der nogensinde har brugt hårfarve, ved, hvor stærk hendes pigment er.

Ifølge anmeldelser fra ejeren af ​​lysebrunt hår opnåede de klarhed med kefir på en to toner. En god måde for blondiner, der ønsker at ændre hårets naturlige farve lidt, giver alsidighed til farve.

Den ubestridelige værdighed af lynhår kefir

Lynhår med kefir, selvom det ikke klare hovedfunktionen, vil det ikke være i stand til at gøre meget skade. Desuden hjælper det også tyndt og fedtet hår. Masker og kompositioner med fermenteret mælkeprodukt nyder perfekt til hovedbunden og vitaminiserer håret. Det har en fantastisk effekt, når den kombineres med andre ingredienser. Efter systematisk brug kan du glemme, at det endelige formål med brug var afklaring. Bare nyd den perfekte udsigt over krøllerne.

Hvad kefir er godt for sundhed er kendt for alle: forbedrer fordøjelsen og styrker immunforsvaret. Rig på vitaminer, mineraler og syrer. De er igen nødvendige for opførelse af hårfibre. Syre i sammensætningen vil bidrage til at forbedre fedtet hårtype. Relæt forsigtigt den tørre type.

Sjældent i hvilket produkt kan du finde vitaminer fra gruppe B, en stor mængde calcium, magnesium og kalium - nødvendigt for sund hårvækst.

Kan kefir vaske hårfarve?

Nogle gange skal du vaske malingen af ​​det nyfarvede hår. For eksempel, da skyggen viste sig for mørk eller bare ønskede noget nyt. Der er specielle produkter til vask af maling, men de beskadiger håret, som allerede har været udsat for kemisk angreb. Kefir kan være en ægte frelse. Han blødgør forsigtigt de ætsende ingredienser i malingen. Efter ønske kan du kontakte salonen for en dybere præcisering af faglige midler. Og det er sandsynligt, at efter belysningsprocedurer vil salonbelysning træne ud første gang.

Generelle anbefalinger til lynhår kefir

Kefir kan og vil uafhængigt klare afklaring. Men det er meget mere effektivt, når det er parret med en hvilken som helst komponent, som er i stand til lidt at lyse og helbrede håret. For eksempel kanel, olivenolie, gær, honning.

Den bedste mulighed at bruge er naturlig hjemmelavet kefir eller sur mælk. Men kvalitetsbutikproduktet er fint.

Den bedste måde at maske på med yoghurtdragtblondiner og kvinder, der utrætteligt kæmper med en gul skygge af hår.

Med den systematiske brug af kefir kan lysere håret med 2 toner. Han er især god sammen med honning.

Det anbefales, at ejere af meget tørt hår før et kursus med kefir, udfører procedurer med oliemasker. Ellers kan du brænde krøller mejeriprodukter.

For at fremskynde processen og opnå det bedste resultat er det bedre at dække hovedet efter påføring af blandingen med en plastikkappe.

Lightening hår med kefir vil passe kvinder med olieagtig type hovedbund. Masker hjælper med at normalisere sebum sekretion. Efter påføring af håret anbefales det at skylle det med køligt vand.

Termisk metode til lynhår med kefir

Den enkleste og mest tilgængelige maske er en komponent sammensætning. Foruden fermenteret mælkeprodukt, varmt vand, opvarmningsdæksel og entusiasme er der ikke brug for noget.

Hvad skal du gøre for termisk lynhår kefir?

• Opvarm den ønskede mængde kefir på nogen måde (på et vandbad, i en mikrobølgeovn, i en ovn, i en dobbeltkedel). Temperaturen skal være sådan, at den ikke brænder hovedbunden, men kun for at varme den op.

• Fordel surmælk (forresten er det mere effektivt at bruge hjemmelavet kefir) langs hele længden af ​​håret med en kam, hænder med en farvebørste - alt afhænger af hårets præferencer og tykkelse.

• En opvarmningsdæksel kan konstrueres af et varmt dampet håndklæde. Du kan bære en gammel hat og indpakke i cellofan på toppen.

• Hold den resulterende struktur på hovedet i 2-4 timer. Skal være forsigtig. Tørre hårstrukturen, desto kortere er kontakten med masken.

• Vask kompositionen fra hovedet med rindende vand og en mild shampoo, der ikke indeholder sulfater.

• Skyl skum med skylle med 3 liter vand og tilsæt en spiseskefulde eddike.

Det anbefales at bruge denne maske to gange om ugen.

På denne måde kan du opnå lynhår med 1,5-2 toner. Det er ligegyldigt, om de blev malet før eller ej. Med en systematisk og langvarig gentagelse af proceduren er der en afklaring af 3 toner. I dette tilfælde taler vi om brugen af ​​sammensætningen inden for seks måneder.

Kefir hair lightening: opskrift med honning

Honning er et andet unikt produkt. Mens kefir vil lette krøller, vil honning ikke lade dit hår tørre ud og nære dem med sporstoffer. Derudover vil denne maske hjælpe de smukke damer til at slippe af med den gule nuance og tilføje skinne til hendes hår. Masken er egnet til ejere af tørt hår.

Det er vigtigt! Tørre håret, jo mere fedtholdigt mælkeproduktet vælger.

Hvordan tilberedes sammensætningen?

Til masken skal du bruge 150 ml kefir og 3 spiseskefulde af enhver (blomster, boghvede) honning. Bland massen skal være indtil den bliver homogen.

Det er bedst at fordele blandingen med hænderne på håret, så du kan føle ensartetheden. Blanding til eksponering holder i cirka en time og mere. Det anbefales at bruge naturlig shampoo til skylning. Tørretumbler forlader til brug på et andet tidspunkt. Efter naturlig tørring kan du se, hvordan håret blev sundere, en skinne dukkede op.

Lysende maske med kefir og citron

Citronsaft er et andet lysende produkt. Tilsammen arbejder de to komponenter godt med opgaven. Men tørt hår kan skade en sådan blanding. Ved 250 ml yoghurt skal du tage 125 ml citronsaft. At fordele blandingen på håret og holde 40-60 minutter. For at opnå et synligt resultat skal maskerne gentages to gange om ugen i en måned.

Lynhår med kefir er en overkommelig og effektiv metode.

Det er ikke egnet til alle og kræver regelmæssig brug.

I tilfælde af et svagt resultat med at give en lys skygge eller det fuldstændige fravær, vil frisure ikke miste noget, men vil kun vinde.

Kefir er et fremragende produkt til ernæring og til... hårgenvinding.

Kefir maske til at lette hår derhjemme

Selv for 25-30 år siden var hårbelysning kun forbundet med behandling af hår med en opløsning af ammoniak eller hydrogenperoxid. De tænkte ikke på kvalitet - det var kun muligt at blive blonde.

Nu er det meget nemmere at blive en sexet blondine - tællerne er fyldt med lysende maling af forskellige handlinger. Producenter lover at håret "de behandles med omhu."

Imidlertid bruger den moderne kvinde i stigende grad hjemmemekanismer til at ændre billedet, hvilket garanterer ikke kun resultatet, men også bevarelsen af ​​helbredet.

For at løse problemet med lynhår er kefirmasker den perfekte løsning. Efter flere procedurer bliver håret 2-3 toner lettere, forbliver blødt, skinnende og silkeagtig og bliver lydigt.

Hvordan lyser håret håret?

Uanset hvilke opskrifter kefir masker til hår ikke bruges, vil effekten af ​​lynet nødvendigvis være. Fermenterede mejeriprodukter indeholder i deres sammensætning bakterier, der "spiser" pigmentet.

Næringsstoffer og sporstoffer i sammensætningen af ​​kefir befugter og nærer hårsækkene og skaber også på deres overflade en film, som beskytter mod de negative virkninger af det ydre miljø. Dette vil gøre det muligt for håret ikke at blive en "halm".

Ejere af tørt hår kan selv vaske deres hår med kefir - det har en sund effekt, håret er fugtet, deres struktur bliver mere tæt. Men resten er det ønskeligt kun at begrænse maskerne, ellers vil stylingen virke for tæt.

Instruktioner til brug maske af kefir

 • For at gøre masker til at lette hår derhjemme, skal du vælge et frisk produkt - friske kefir svampe er mere aktive. Derudover lever næringsstoffer - calcium, magnesium, kalium og vitaminer A, E, gruppe B "kun i et sådant produkt.
 • På hovedmasken af ​​kefir - uanset opskriften bruges til madlavning - hold i mindst 3 timer. Ellers vil letteffekten ikke opnås.
 • Fremgangsmåden skal gentages 2 gange om ugen. Visuelt ændres farven efter 2-3 behandlinger, og hårets kvalitet forbedres efter 4-5. Så snart du kan få den ønskede tone, kan du stoppe med at bruge masker.
 • Før du anvender masken over hele længden af ​​håret anbefales det først at gnide blandingen i rødderne.
 • Du kan spare en vis tid, hvis du ikke behandler hver streng separat, og tag en håndfuld blanding og forsigtigt gnid det i dit hår som en shampoo, så alt hår er helt dækket. Handlingen i dette tilfælde vil ikke være meget udtalt, og halvtoner med moduleringer på tråderne vil se meget imponerende ud.

Kefir maske til lynhår

Opskrift nummer 1

Den enkleste kefir maske til lynhår er kefir, som påføres på hovedet og jævnt fordelt som shampoo under vask.

Et mejeriprodukt, der forvarmes til 40-45ºі, anvendes til at rense tørt hår og er isoleret med en plastpose og et håndklæde.

Opskrift nummer 2

Masken af ​​kefir og citron lyser ikke kun, men styrker også håret, og normaliserer også produktionen af ​​talg inden for hårsækkene.

 • æggeblommer med 2 æg;
 • en halv kop forvarmet frisk biokefir;
 • citronsaft - nok til at presse halvdelen af ​​den gennemsnitlige citron.

Alle ingredienser blandes grundigt og opnår homogenitet. Vask og lys hovedet med lidt fugtigt hår. Derefter kan du varme hovedet med en plastikpose og et håndklæde eller tørre det helt i solen. Citron i det lyse dagslys forstærker dets aktive egenskaber for at ødelægge pigmentering.

Ingen grund til at være bange for overdrying tråde - lecithin fra æggeblommer beskytter dem.

Opskrift nummer 3

En anden maske inkluderer kefir og honning. Honning selv lyser også håret, "spise" pigment, men sammen handler maskernes komponenter mere aktivt. Kombiner en halv kop varm kefir med 3 spiseskefulde af flydende honning, tilsæt citron æterisk olie - 3 dråber til hver spiseskefuld af blandingen.

Opskrift nummer 4

Opløs 50 g. gær i 100 gram. varm gæret mælkeprodukt. Tilsæt blandingen, indtil bobler dannes på overfladen. Påfør masken på et rent, let fugtigt hoved og varmt. Vask af efter 2-3 timer.

Opskrift nummer 5

Hvis håret foreløbigt blev lyset ved hjælp af kemiske farvestoffer, men det var ikke muligt at opnå det ønskede resultat, vil kefirmasken med burdockolie bidrage til at genoprette hårets kvalitet og opnå den ønskede tone.

I mangel af burdockolie må du ikke erstatte det med ricinusolie som i spændende masker. Fremgangsmåden skal udskydes indtil opkøbet af den nødvendige ingrediens, da ricinusolie har tendens til at gøre pigmenteringen lysere og mørkere.

Opskrift nummer 6

Bland varm kefir med burdock olie. For hver 50 g gæret mælkeprodukt hæld en spiseskefuld olie. Tilsæt 1 rå ægg og citron æterisk olie - 5-6 dråber pr. 50 gr. blandingen.

Opskrift nummer 7

Denne maske vil være relevant for at lette fedtet hår. Bland en halv kop yoghurt og 1 el. ske med sennepspulver. Tilsæt dem æggeblommen, bundet med en teskefuld honning. Hæld i en teskefuld mandelolie. For at aktivere lav et par dråber æterisk olie - rosmarin, citron eller lime. Rør igen.

Ordinære masker med sennep holder ikke på hovedet i lang tid, men der er nok komponenter til at beskytte dem mod udtørring. Derfor er det muligt at vaske produktet i 1-1,5 timer Sørg for at varme dit hoved, mens du anvender masken.

Kefir, som et effektivt lakemiddel til hår

Mejeriprodukter er længe siden blevet uundværlige for sundhed og kvindelig skønhed. Nogen brugte til at bruge yoghurt til at forbedre fordøjelsen, men få mennesker husker de sande fordele ved mælk, yoghurt, ryazhenka eller kefir. Disse produkter har ikke blot en god indflydelse på mavetarmkanalens arbejde, men tillader også at forbedre huden, styrke håret og endda lette det.

Nyttige egenskaber ved kefir til kroppen

Kefir, som enhver fermenteret mælkeprodukt, hjælper med at styrke ikke kun hår, men også negle og tænder, der kræver grundig pleje. Kefirs gavnlige egenskaber påvirker fuldstændigt hele tarmens arbejde, som giver dig mulighed for at holde kroppen i form og slippe af med uønskede pund.

Takket være proteiner, vitaminer og mineraler, der er indeholdt i den præsenterede drink, kan bidte og sprøde krøller absorbere alle næringsstoffer og ændre strukturen på en positiv måde.

Tilstedeværelsen af ​​vitaminerne A og E hjælper med at mætte krøllene og neglene med essentielle vitaminer, hvilket vil påvirke genoprettelsen af ​​håret, der er udsat for tab.

Kefir vil hjælpe med at slippe af med følgende problemer med krøller:

 • vil genoprette det skadede hår;
 • gøre strengene mere lydige
 • øge væksten og forhindre skrøbelighed
 • vil give håret et naturligt volumen;
 • vil aflaste fra fedtindhold
 • fjerne skæl.

For at bruge bedstemorens opskrift og anvende dette fermenterede mælkeprodukt til behandling, restaurering eller farvning af krøller, skal du vide præcis, hvem denne procedure virkelig hjælper.

I modsætning til den hurtige, men ikke sikre måde at lysere hår på med farvestoffer, vil lynnedslagene med et fermenteret mælkeprodukt ikke give et øjeblikkeligt resultat, men det vil ikke skade hovedbunden og hovedbunden.

Præsenteret fermenteret mælkeprodukt er perfekt til ansigtet og vil hjælpe en kvinde med at forbedre hudens farve og tilstand.

Kefir-præcisering: folkemæssige retsmidler

Hårets blødgøring med det præsenterede produkt opstår på grund af det faktum, at mælkesyrebakterier, der falder dybt ind i håret, begynder at påvirke pigmentet og derved lette det i flere toner. Uden tvivl brænder brunetter efter påføring af dette fermenterede mælkeprodukt ikke blondiner, men de kan lette krølleens mørke farve til kastanje eller chokolade nuancer. Derudover vil disse masker være til gavn for ejerne af alle typer hår.

Så for at opnå de ønskede resultater er det vigtigt at følge op med nogle få tip:

 • Til fremstilling af masker skal du købe et frisk produkt;
 • i kombination med andre folkemægler bør du vælge et fedtfattigt produkt og til selvbrug - fedt;
 • Påfør kun varm masse på krøller.

Sammensætningen af ​​kefir er rig på bakterier af flere typer, enzymer, sporstoffer, sukker, ethylalkohol: alt dette hjælper med at forbedre tilstanden af ​​hud og hår.

Klassisk maske af kefir til lynhår

For at forberede den præsenterede maske behøver du kun to komponenter - vand og kefir. Til ½ kop surmælkdrik skal du tilføje en spiseskefuld vand, bland alt sammen og bland blandingen på lidt fugtigt hår. Midler er alder på håret i 2 timer (med isolering) og vaskes derefter af med shampoo.

For at opnå effekten på mørkt og hårdt hår kræves mindst 5-6 procedurer.

Kefir maske med citron til lynhår

For at forberede masken har du brug for:

 • Forvarm 250 ml kefir i et vandbad eller en mikrobølgeovn og tilsæt 125 ml citronsaft til blandingen;
 • fordel jævnligt massen på håret
 • Wrap dit hoved med et varmt tørklæde eller brug en shower cap;
 • efterlade masken på håret fra 2 til 8 timer;
 • skyll håret med shampoo og skyll med vand;
 • Gentag denne procedure 2-3 gange i ugen.

Maske med kanel og kefir

I kombination med et sådant lysemiddel, som kanel, vil kefir arbejde endnu mere effektivt. For at oprette denne maske har du brug for følgende komponenter:

 • 2-3 spsk kanel (i nærværelse af følsom hud anbefales det at reducere mængden af ​​produktet);
 • ½ kop kefir (mængden af ​​produktet kan ændres afhængigt af længden af ​​krøllerne);
 • 1-2 spsk vand
 • en teskefuld honning.

Derefter skal du blande kanel og vand i en keramisk skål for at opnå en homogen masse, og tilsæt derefter en gæret mælkedrik til blandingen. Tilføj derefter honning, det vil gøre den resulterende masse mere tæt. Værktøjet påføres tørt hår i 2-3 timer, hvoraf 30-40 minutter skal bruges med en varmelegeme på hovedet.

Effekten af ​​lynnedslag afhænger helt af hårets tilstand.

Det er vigtigt at bemærke, at det alt efter pigmentet ikke altid viser sig at give en skarp skygge til håret. Efter anvendelse af masker med kefir, samt med andre nyttige komponenter, vil håret dog modtage en tilstrækkelig mængde vitaminer og essentielle stoffer. Takket være kefir, vil selv det mest livløse hår få glans, silke og glathed.

Kefir hårbelysning

På trods af at blondiner undertiden kan høres meget ufattelige udsagn, fortsætter blonde skønheder med at vinde mænds hjerter med deres ømhed og røre hjælpeløshed. Derfor forsøger mange kvinder, som naturen ikke har lette krøller, at ændre situationen ved at udsætte deres hår til forskellige tests. Den hurtigste, men ikke den sikreste måde at lette håret på på den ønskede skygge er at bruge kemiske farvestoffer. De giver en næsten øjeblikkelig og temmelig holdbar effekt, men samtidig beskadiger de krøllerne alvorligt og frarøver dem vitalitet, energi og naturlig glans.

Der er dog andre mere velegnede metoder til at ændre hårfarve, som, selvom de er mindre end brugen af ​​industrielle farvestoffer i styrke, men ikke forårsager skade på krøllernes sundhed, er de såkaldte folkemekanismer. Og et af disse midler er den sædvanlige kefir - en populær mejeribrug, elsket af mange for sin hyggelige forfriskende smag. Med dette utroligt nyttige produkt kan du ikke kun give dit hår en ny nuance, men også gøre den stærkere, stærkere og mere følsom. Så hvad er fordelene ved kefir som et blødgøringsmiddel til hår og har det nogle ulemper?

Fordele og ulemper ved lynhår med kefir

Kefir er et populært fermenteret mælkeprodukt fremstillet af hel eller skummetmælk ved blandet gæring (mælkesyre og alkohol). Dette produkt har en unik sammensætning, der omfatter proteiner, kulhydrater, fede og organiske syrer, vitaminer fra gruppe B (thiamin, riboflavin, pyridoxin og andre) samt tocopherol, retinol, cholin og beta-caroten.

Desuden omfatter sammensætningen af ​​kefir flere typer bakterier, forskellige enzymer, sporstoffer (natrium, calcium, kalium, magnesium, fosfor, jern), sukker og ethylalkohol. Samtidig har denne fermenterede mælkedrik en interessant egenskab - det vasker pigmentet inde i hårstangen og derved gør krøllerne lettere, uanset om de har en naturlig farve eller tidligere er blevet malet. Kort sagt takket være kefir kan du ikke kun lette håret forsigtigt, men også forbedre den generelle tilstand af håret betydeligt, nemlig:

 • genoprette beskadiget hår struktur
 • gøre krøller mere lydige, bløde og silkefulde;
 • fremskynde hårvækst og forhindre hårtab
 • giv håret et volumen
 • fjerne fedtet skinne;
 • slippe af med skæl (på grund af genoprettelsen af ​​mikrofloraen i hovedbunden).

En anden utvivlsomt fordel ved kefir er dens fremragende kompatibilitet med andre komponenter, der har evne til at misfarve hårpigmentet uden at gå på kompromis med deres helbred. Disse er honning, kamille, kanel, Rabarber og andre produkter, der er meget nyttige til krøller. Alt andet forårsager kefir sjældent allergier, når de påføres eksternt og lige så velegnet til ejere af olieagtigt, tørt og normalt hår. Hvad angår manglerne ved dette produkt som lakemiddel til krøller, kan kun en svag handling henføres til dem (det er usandsynligt, at de bliver omdannet fra en brunette til en blondine, denne metode er mere velegnet til kvinder med lysebrunt og lysebrunt hår). Men efter sådanne forsøg vil håret ikke se livløst, men tværtimod vil erhverve styrke og smuk glans. For at lette håret med 1-2 toner skal du dog udføre mere end én procedure (efter den første ansøgning vil effekten ikke være mærkbar).

Sådan lyser du håret med kefir: anbefalinger

Kefir til afklaring af krøller kan bruges både i sin rene form (det er bedre at tage en hjemmelavet drink, men hvis dette ikke er muligt, vil butikken gøre), og i kombination med andre komponenter. I det første tilfælde skal du bare distribuere den krævede mængde produkt (fra 100 til 200 ml, afhængigt af længden af ​​krøllerne), forvarmet i et vandbad på trådene. Derefter skal du bære en plastbruserhætte og et varmt tørklæde på hovedet og forlade i en halv til to timer. Efter den angivne tid er det nødvendigt at vaske håret med varmt vand og shampoo. Du kan desuden skylle lås med vand, syrnet med citronsaft eller eddike (50 ml syre pr. 1 liter filtreret vand). For tørt hår er bedre at ikke bruge eddikeopløsning og afkogning af kamille eller Rabarber. Lynprocedurer skal udføres 2-3 gange om ugen, indtil det ønskede resultat opnås.

En anden mulighed for at bruge kefir til lynhår er multikomponentmasker, hvor dette produkt tjener som basis, og yderligere ingredienser virker som synergister (det vil sige, de forbedrer effekten af ​​basiskomponenten). For at lyse kefir masker skal være tilstrækkeligt effektive, skal du følge visse regler vedrørende deres forberedelse og brug:

 • Før du blander kefir med andre komponenter, anbefales det at opvarme det i et vandbad. Produktet skal være varmt, men ikke varmt.
 • Fedtindholdet i kefir bruges til at lette krøller afhænger af hårets type. For tørre krøller er et produkt med en hastighed på 3,2% mere egnet til normale - 2,5%, og for hår mod fedt, ville den ideelle mulighed være en 1% fermenteret mælkedrik.
 • Til blanding af kefirmasker er det mest hensigtsmæssigt at anvende en visp, således at den opnåede blanding har en ensartet konsistens.
 • Påfør den færdige sammensætning skal være på tørre eller lidt fugtige krøller, der fordeler masken langs hele længden af ​​trådene med en bred pensel. Hovedbunden bør ikke påvirkes.
 • Efter påføring af masken anbefales det at opvarme håret med en plastikkappe og et varmt sjal - på denne måde kan du øge effekten af ​​de syrer, der udgør kefiren.
 • Varigheden af ​​lynprocedurerne ved brug af kefir afhænger af den oprindelige skygge og typen af ​​krøller. Varigheden af ​​en maske angives normalt i opskriften.
 • Skyl kefirmaskerne med almindeligt rindende vand med shampoo (hvis vegetabilske olier er til stede i blandingen) eller uden det. I dette tilfælde bør du prøve at fjerne værktøjet fuldstændigt, da den tørrede kefir, der er tilbage på håret, bliver til klumper, som er vanskelige at slippe af med.
 • Det anbefales at tørre krøllerne efter vask af kefirmasken uden hjælp af en hårtørrer (det er naturligvis fortrinsvis under solens stråler, da ultraviolet lys forbedrer virkningen af ​​syrer).

Hvad angår hyppigheden af ​​brug af kefir-baserede lysdannelsesblandinger, bør den være 2-3 gange om ugen for fedtet hår og ikke mere end 2 gange for tørt hår. Hvis krøllerne er for tørre (for eksempel som følge af farvning eller blegning), anbefales det at blive behandlet lidt før lynnedslag ved hjælp af oliekompresser eller andre midler designet til at genoprette hårstrukturen. Friske krøller kan lette kefir uden forudgående forberedelse, ved hjælp af produktet i ren form eller som en del af maskerne, er opskrifterne præsenteret nedenfor.

Kefir lysende hår: masker opskrifter

Kefir maske med honning

Dette værktøj lyser forsigtigt trådene, hjælper med at fjerne den gule farvetone, der opnås som følge af en mislykket blegning, hvilket giver håret en smuk glans og udstråling. Maske med honning kan bruges til ejere af tørre krøller.

 • 150 ml kefir;
 • 80 g honning;
 • 1-2 dråber pebermynte æterisk olie (valgfrit).

Forberedelse og brug:

 • Kombiner kefir med honning og bland til massen bliver homogen.
 • Tilsæt æterisk olie og smør de opnåede sammensætningsstrenger.
 • Sug masken under opvarmning i cirka en time, og skyll derefter håret med køligt vand og en mild shampoo.

Kefir maske med citron

En sådan maske giver ikke blot lette effekt, men har også en positiv virkning på talgkirtlerne, eliminerer olieagtig glans, gør krøller stærkere og stærkere. For stærkt overtørret hår er dette værktøj bedst at bruge, ellers kan deres tilstand forværres.

 • 150 ml kefir;
 • 50 ml citronsaft.

Forberedelse og brug:

 • Bland det fermenterede mælkeprodukt med citronsaft og fordel den resulterende sammensætning i krøller.
 • Sug masken under varme i 40-50 minutter, og skyll derefter håret med køligt vand og shampoo efter denne tid.

Kefir maske med kakaopulver

Denne blanding lyser blidt krøllerne, giver dem en smuk gylden nuance og eliminerer yellowness. Mest af alt er denne maske egnet til ejere af lysebrunt eller lysebrunt hår.

 • 100 ml kefir;
 • 10 g kakaopulver;
 • 1 kyllingæg.

Forberedelse og brug:

 • Slå ægget og bland det med kakao.
 • Tilsæt kefir, bland og fordel den færdige masse på vådt hår.
 • Varm dit hår op og lad i 40-60 minutter.
 • Skyl krøllerne grundigt med rindende vand og shampoo.

Kefir er et af de bedste midler til naturlig og maksimal sikker hårbelysning, og hvis du anvender det korrekt, så vil krøllerne ikke kun få den ønskede nuance, men også blive stærkere, tykkere og sundere.

Lynhår med kefir er en populær metode testet af tiden

I lang tid ændrede kvinderne deres hårfarve på forskellige måder. Nu kan du male dem i enhver farve, der ville være et ønske. Men alle ved, hvor dårligt det er for deres helbred. Vi tilbyder dig et alternativ - kefir lightening hår.

Egenskaber for fermenterede mejeriprodukter

Kefir indeholder en stor mængde nyttige vitaminer og mineraler, for eksempel vitaminerne A, B, C, E, calcium, magnesium og kalium. Takket være kalcium kommer det tynde hår tilbage til styrke og vokser meget hurtigere. Vitaminerne A og E er i stand til at give en sund glød, lyse glans og har generelt en positiv effekt på håret.

Gæren indeholdt i dette naturlige produkt hjælper med at fremskynde væksten af ​​krøller og vække sovende hårsække. Blandingen er også i stand til at lindre hovedbunden af ​​irritation og kløe på grund af de bakterieide egenskaber af fermenterede mælkeprodukter. Ved brug af disse opskrifter lyser du din skygge og forbedrer dit hårs udseende og sundhed.

For at passe til sådanne masker

Kefir masker er egnede til enhver form for hår. Blegede og skrøbelige krøller bliver blødere og vil ophøre med at bryde så intensivt. Og for fedtet hår er der nogle plusser - krøllerne bliver ikke længere fedtede og vil ikke blive forurenet så hurtigt. Hvis du har farvet hår og du ikke er tilfreds med farven, så er masken perfekt til dig. Mejeriprodukter bidrager til udvaskning af pigment og hjælper derfor forsigtigt med at slippe af med uønsket farve.

opskrifter

Overvej de mest populære opskrifter for kefir masker for at lette håret med tilsætning af andre naturlige ingredienser.

Med honning

Det vil kræve:

Forberedelse: Varm kefiren og tilsæt en ske med honning. Rør og bland blandingen over hele længden. Hold sammensætningen i 2 timer (så længe som muligt) og skyll derefter med shampoo. Læs også hvordan honning lyser håret.

Med citron

Det vil kræve:

Forberedelse: Bland den opvarmede kefir med citronsaft. Påfør på krøller og varm hovedet med et håndklæde. Efter to timer afvaskes. Denne opskrift er mest egnet til ejere af fedtet hår. Vil du vide mere? Læs om citronklarering.

Med tilsætning af kanel

Det vil kræve:

Forberedelse: Bland ingredienserne og påfør strengene. Hold blandingen i to timer og skyll derefter med shampoo. Som vi skrev tidligere, kanel er meget populær til lynnedslag.

Nyttig video: kefir maske til tørre, malede krøller.

resultater

Er det muligt at lette håret med kefir? For et mærkbart resultat er det værd at lave kefir masker ugentligt. Det er ønskeligt, at den naturlige farve ikke var mørkere end mørkblond. Men naturlige brunetter kan også gøre denne maske, de har bare brug for flere procedurer. Selvom farven ikke ændres, vil du bemærke, at håret er blevet meget stærkere og har erhvervet et smukt overløb. Vi kan lære de mest effektive måder at lysere sort hår på.

Lyseblonde piger kan sikkert regne med den blonde - dit hår vil blive tændt med 5-6 toner.

Redheads vil se, at deres hår er blevet lysere og har erhvervet en luksuriøs gylden glans.

Før og efter billeder

Nyttige tips

 1. For en fedttype er et fedtfattigt produkt mest velegnet, men for piger med tørt hår er det værd at købe 2,5%.
 2. Maskeprodukter skal være friske, så bliver effekten større.
 3. Kefir kan blandes med yoghurt, resultatet bliver mere mærkbart.
 4. Overophed ikke kefir, eller det bliver til cottage cheese. Den bedste mulighed er et vandbad.

Følgende artikler vil ikke være mindre nyttige og interessante for kærester af hjemmelavet hårligholdelse med folkemåder:

 • aromatisk afklaring med citron æterisk olie;
 • bagepulver, som det mest enkle og overkommelige middel til blegning af hår;
 • Effektiv vitamin cocktail af honning og citron
 • hydrogenperoxidafklaring - garanteret succes.

Nyttig video: maske til hårvækst med kefir og olivenolie

Vi lette hår kefir

Lynhår - ikke den billigste procedure i skønhedssaloner. Derudover forlader livet sammen med pigmentet krøllerne. Mange ved ikke, at du kan lette håret med kefir. Denne procedure hjælper med at ændre udseendet, og samtidig styrker krøllerne næsten gratis. Skønhed kræver ikke altid ofre.

Fordelene ved afklaring kefir

Denne variant af hårbelysning har mange fordele, blandt hvilke er:

 • genoplad håret med alle de nødvendige elementer, der er en del af kefir;
 • styrke hårstruktur
 • giver tråde silke, elasticitet og glans;
 • dannelsen af ​​en beskyttende film, der beskytter mod aggressivt miljø
 • Mulighed for brug af gravide kvinder og ammende mødre, da kun naturlige ingredienser er til stede i kefir masker;
 • lette noget, selv farvet hår.

Også kefir kan forbedre handlingerne af andre produkter, så vær så velkommen til at bruge multi-komponent masker med dette fermenterede mælk mirakel.

Nyttige tips

For at lette dit hår med kefir, er det nødvendigt at vælge den rigtige ingrediens i lynmasken. Kefir med et fedtindhold på 3,2% bør være forældet, men ikke mangler. Et sådant produkt har den højeste koncentration af mælkesyre, på grund af hvilken hårpigmentet er ødelagt.

For at proceduren skal give en god effekt, skal du gøre det regelmæssigt. Optimalt - to gange om ugen, løbet af præcisering - en halvanden time. I alt er det ønskeligt at bruge 8-12 procedurer. Lightening vil forekomme i starten, men de efterfølgende vil give en mere behagelig skygge til krøllerne.

Fjern kefir masker kan kun være koldt eller varmt vand. Hvis varmt vand kommer på en sådan maske, vil kefiren blive til klumper, hvilket vil være svært at slippe af med.

Den ubehagelige lugt af fermenteret mælkeprodukt kan elimineres ved at tilsætte 2-3 dråber æterisk olie til sammensætningen. Vælg enhver duft der passer dig.

opskrifter

Folk bruger flere opskrifter til lynhår med kefir. Alle af dem er testet efter tid og ikke af en generation, så du kan bruge dem sikkert.

Sådanne lynmasker vil ikke skade kroppen. Selvom du ikke ser lynnedslaget, vil helbredelseseffekten straks mærkes.

Maske nummer 1

Tag lidt yoghurt, baseret på hårets længde. Varm det lidt op. Hold det varmt, men ikke varmt.

Påføres på våde krøller, især på rodzonen. Varm hovedet om ønsket. Vent tre timer, så du kan vaske af blandingen med varmt vand og kamille afkogning.

Mask nummer 2

Bland et glas kefir og en stor skefuld flydende honning. Sætte på tråde, vent 40 minutter. Ved udløbet af tiden vaskes kompositionen af. For at fjerne kefir korrekt skal du bruge shampoo.

Mask nummer 3

Bland et glas kefir, en æggeblomme og en stor sked af burdock olie. Påfør blandingen på krøllerne, vent derefter om en time. Vær opmærksom på, at denne sammensætning ikke kun lyser, men også accelererer væksten af ​​tråde.

Maske nummer 4

Til et glas kefir tilsættes et halvt glas citronsaft. Efter at have spredt håret skal du lade masken stå i 40 minutter. Af den måde er den velegnet til alle typer hår, men bare perfekt - fede krøller.

Mask nummer 5

Dette er en mere kompleks, multi-ingrediens opskrift. Det omfatter:

 • en halv kop kefir;
 • en kvart kop citronsaft;
 • en pisket egern
 • to store skeer af brandy;
 • en lille ske af noget hår balsam.

Forstrengene skal kamme og opdele. Bland de ovennævnte produkter med en træpind eller ske, fordel blandingen gennem håret. Dæk dit hoved og gå for natten. Om morgenen, når du fjerner vand, brug en hårbalsam.

Hvis der ikke er nogen mulighed eller ønske om at forlade masken til natten, vent venligst, men ikke mindre end to timer.

Kefir hårbelysning er en procedure, der kun passer til dem, der ønsker at ændre deres udseende lidt uden at skade håret. Drastiske transformationer er kun mulige ved kemiske midler, desværre.

Det er dog ikke det værd. Kefir vil gøre krøllerne sunde og smukke, så du absolut ikke vil fortryde brugen.

Kefir maske til lynhår

Ønsket om at lette håret sker periodisk i hver kvinde. I hjemmet kan dette gøres med kefir. Dette produkt er helt naturligt, så proceduren vil medføre ikke kun den ønskede effekt, men også bidrage til at forbedre hårets tilstand. Lynhår med kefir kan kaldes en af ​​de nemmeste og mest tilgængelige måder til sikkert at ændre udseende.

Hvad er funktionerne ved afklaring kefir

Mælkebårne bakterier indeholdt i kefir, lettere og hurtigt lette håret med flere toner. Dette værktøj kan bruges til både naturlige og farvede tråde: resultatet vil stadig være mærkbart.

For at få det ønskede resultat hjemme, skal du følge enkle regler:

 1. Der skal anvendes en produkt med et fedtindhold på 3,2%. Det anbefales at køre nogle dage tidligere brugt i køleskabet. I løbet af denne tid producerer den en tilstrækkelig mængde mælkesyre. I frisk kefir er koncentrationen meget lavere.
 2. Masken påføres i 1 - 2 timer.
 3. Den ønskede virkning opnås ved regelmæssig brug af masken. Det er bedst at gøre det to gange i ugen og mindst en måned.
 4. Vask kun af masken med varmt vand, den høje temperatur vil forårsage dannelse af klumper og mælkeflager, der er svært at vaske ud.
 5. Påfør balsam og balsam, efter at hovedet ikke er tømt, ellers vil resultatet ikke nås.

Piger med mørkt hår bliver nødt til at bruge mange kefir procedurer for at opnå en lys skygge.

Oplysninger om lynhår med kefir vises i videoen.

Klassisk maskeopskrift

Kefir maske til lynhår indeholder ikke flere komponenter. Produktet påføres håret i sin rene form. For-langsom madlavning bør bringe kefir til en temperatur, der er lidt højere end menneskets temperatur. Følg værktøjet skal være omhyggeligt for at forhindre overophedning.

Kefir bør påføres jævnt fordelt over alle tråde, så læg på en hat, luk et håndklæde over hovedet og lad alt gå i mindst 1 time. Det er bedst at holde i 2-3 timer. En sådan maske skal kun vaskes af med varmt vand eller afkogning af kamille, som også har en lette effekt.

Med tilsætning af andre ingredienser

I hjemmet kan du forberede en multi-komponent maske, der lyser håret, dets fundament vil også være kefir. Sådanne værktøjer vil give mulighed for at få et håndgribeligt resultat i blot nogle få applikationer. For at forberede masken skal du:

 1. kefir - 1/3 kop;
 2. hår balsam -1 tsk;
 3. brandy - 2 spsk. l.;
 4. æggeblomme;
 5. saft af en halv citron.

Først skal du forsigtigt piske proteinet, indtil det bliver til et modstandsdygtigt, fluffet skum, og derefter begynde at tilsætte alle de øvrige ingredienser til det, æltning af blandingen med en træpind. Når massen bliver ensartet, kan du anvende den på håret, før du deler dem i lige tråde. Efter det skal du være sikker på at bære en hat og indpakke et hovedhåndklæde. Det bedste resultat kan opnås, hvis du forlader værktøjet på hårets hoved hele natten, men hvis der ikke er en sådan mulighed, vil 2-3 timer være nok. Ved afvaskning af masken er det tilladt at bruge en lille mængde af det sædvanlige hårbalsam.

Kefir kan bruges efter farvning af håret, hvis farven ikke lykkes. Det hjælper med at vaske pigmentet.

Skift hårfarve derhjemme, lette det med 1-2 toner, hver pige vil kunne. Nemt udførte kefir masker, der er meget effektive i aktion, hjælper dig med dette.

5 naturlige opskrifter af kefir masker til hår præcisering

Lys hårfarve ser altid meget sød ud og giver billedet af dets ejer lethed og ømhed. Men der er kun en ulempe ved dette: han kom naturligt fra nogle få, og farvning i lyse farver medfører altid uoprettelig skade på hans elskede krøller. For at hjælpe lidenskabeligt villige til at lyse op kan komme populære metoder, en af ​​de mest berømte blandt hvilke var klarering af håret med kefir.

Lidt om fordelene ved kefir mask

Talende om fordelene ved dette produkt til sundhed er næppe fornuftigt, fordi kun de dovne ikke har hørt om bifidobakterier, forbedret fordøjelse osv. Men at bruge en sådan godbid på håret? Dette er noget nyt. Er der endda det mindste punkt, eller er det bedre at forkæle fordøjelseskanalen?

Faktisk ikke nyt, men godt glemt gammel, for med dette værktøj var vores bedstemors bedsteforældre bekymret for deres hår, som ikke havde nogen ide om shampoo-conditionere-balsam, at vores badeværelser er fyldt med i dag.

Kefir er en uundværlig komponent i et stort antal genopretning og styrkelse af masker, da det virker i dem som en slags katalysator, der forstærker virkningen af ​​de andre komponenter. Kefir maske til lynhår kan bruges på både naturlige og farvede tråde, da mælkesyreindholdet gør et fremragende arbejde med udvaskning af mørkt pigment. Det er meget effektivt til at korrigere en mislykket skygge som følge af farvning.

Hemmeligheder af naturlig afklaring

Selvfølgelig bør du ikke håbe på øjeblikkelig blondning efter den første ansøgning, fordi kun aggressive farvestoffer kan give en sådan effekt.

Det er dog helt muligt at opnå synlige resultater, især i betragtning af alle de finesser, der er forbundet med den naturlige afklaringsproces:

 • Den første hemmelighed er det rigtige valg af produkt. Det var ønskeligt, at dette var en hjemmelavet, og heller ikke den friskeste drik, hvor koncentrationen af ​​mælkesyre vil nå sin toptilstand. Hvis du ikke kunne finde en, kan du komme forbi med butiksversionen med maksimalt fedtindhold
 • Du kan anvende en maske 1-2 gange om ugen, ikke mere;
 • Drikken bruges i en lidt opvarmet form, den optimale temperatur er temperaturen på menneskekroppen;
 • Maskens varighed kan være fra en time (hvis vi lyser naturligt hår) til 10 (når du skal justere farven på den farvede), men ikke mindre;
 • Det er umuligt at bruge varmt vand til vask af masken, fordi kefir har tendens til at koagulere ved høj temperatur, det vil være bedst af alt at blive skyllet ud med lidt varmt vand;
 • Det er meget uønsket at bruge shampoo eller balsam efter sådanne procedurer, da de negerer deres virkning. Forstærkning vil hjælpe med at skylle afkogning af kamille (1/2 kop blomster + 2 kopper kogende vand).

At kende disse hemmeligheder kan du opnå maksimale resultater fra lynhår med kefir.

Opskrift 1. Klassisk.

Den mest enkle og budgetmæssige, fordi vi kun har brug for to ingredienser: kefir og vand. Til en halv kop kefir, tilsæt om en spiseskefuld vand, rør, og anvend derefter til lidt fugtigt hår. Tåler under isolering i 2 timer, vask derefter af.

Perfekt til tyndt brunt hår, hvorfra mørkt pigment vaskes hurtigt nok, men i mørkere eller strammere tråde af effekt skal du vente med en maske mindst 5-6 gange.

Opskrift 2. Med kanel.

I en duet med en anden naturlig clarifier vil kefir arbejde meget mere intensivt. Til denne maske har vi brug for:

 • Kanel - 2-3 spsk (for følsom hud er det bedre at tage mindre);
 • Kefir - ca. ½ kop (mængden varierer afhængigt af hårets længde);
 • Vand - 1-2 spsk;
 • Honning - 1 tsk.

Kogeprocessen er ret simpel: først blander vi kanel med vand i glas eller keramisk fad indtil en homogen masse, og bland den derefter med kefir. Det er meget vigtigt ikke at tilføje pulveret straks, fordi det vil blive taget op i klumper, hvilket vil være problematisk at bryde. I sidste fase introducerer vi flydende honning, som lidt tykker masken. Påfør på tørret hår i 2-3 timer. med ca. 30-40 minutters gang med isolering, fjern derefter den.

Denne afklaringsmetode har forskellige anmeldelser, fordi resultatet af hårets struktur kan forekomme efter både første brug og efter 5, men klager over ineffektiviteten som regel ikke når frem til dette stadium.

Opskrift 3. Alkohol.

Hvis det ikke var for hårbalsam i sammensætningen, ville han helt gået til opskriften på nogle delikatesser, så duftende og velsmagende ingredienser indgår i sammensætningen. Jo mere behageligt det vil blive anvendt. Men fra ord til handling skriv ned opskriften:

 • Kefir - omkring en tredjedel af et glas (igen ser vi hårets længde);
 • Brandy - 2 spiseskefulde (hvis hovedbunden er følsom - en, fordi der kan være en stærk brændende fornemmelse);
 • Hårbalsam - 1 tsk;
 • Protein - 1 stk. (Pre-pisk indtil stejle toppe);
 • Citron - ½ stykker (saft).

Alle komponenter blandes og omhyggeligt påføres på hver streng. Vi opvarmer hovedet med en polyethylen cap + håndklæde. Det anbefales at lade masken "arbejde" hele natten, vask om morgenen med varmt vand. Her er resultatet af denne metode til kefir lightening (før og efter):

Opskrift 4. Neutraliserende yellowness.

Et sådant problem står over for mange piger, der udfører hjemmeforsøg med blonde. Den gule farvetone på de farvede tråde er et sikkert tegn på ikke-professionel farvning, men det kan fjernes og endog praktisk talt smertefrit:

 • Kefir - 1 kop (glem ikke fedtindholdet)
 • Cognac - 4 tsk;
 • Citron - ½ stykker (saft).

Bland ingredienserne og anbring dem på lidt fugtigt hår. Hold under isolering hele natten, vask derefter af. En sådan sammensætning bør hurtigt neutralisere den yellowness, der gør dit hår til at ligne små kyllinger. Hvis det ikke var muligt at fjerne den ubehagelige farvet fuldstændigt, kan du gentage proceduren i en uge.

Opskrift 5. Rengøring af rød nuance.

Når vi først er malet i rødt, kan vi se denne skygge bogstaveligt efter hver farve og bringe det utrolig vanskeligt. Til disse formål kan du også bruge en lynmaske, der indeholder kefir, men du bliver nødt til at være tålmodig, fordi dette er en af ​​de sparsomme, men lange udskillelsesmetoder.

For at gøre dette har vi brug for et glas opvarmet kefir og den bløde del af enhver form for sortbrød. Vi bestemmer kvantiteten empirisk og tilføjer, indtil vi får en tyk mush. Denne blanding påføres i et par timer. Det skal vaskes af med shampoo til dyb rensning.

Depilation og epilering af benene

Skønhed Amaris i Moskva