Fra brunette til blond eller blødt mørkt hår: 2 metoder

Vil du drastisk ændre dit billede? Start med en frisure! En ny hårfarve er i stand til at forvandle ikke kun udseendet, men også verdensopfattelsen.

Var en varm brunette? Bliv romantisk blond, godt eller i det mindste blond.

Lad dumme vittigheder fortælle om blonde skønheder, men de tiltrækker mænds udseende med deres ømhed og skrøbelighed. Og i denne artikel lærer du bare om blændende mørkt hår derhjemme.

Eller måske skal du prøve?

Hvad du skal vide før afklaring

Den største heltinde i filmen "Twilight" Kristen Stewart og hendes skiftende udseende

Selvfølgelig er blegning af sort eller brunt hår en ret kompliceret proces, men stadig muligt. Men det primære spørgsmål her er intet at lette op mørkt hår, men er det velegnet til dig at være blondie eller ej?

Ofte begynder brunetter at eksperimentere med hår, ikke tænke på konsekvenserne, og så på udkig efter en måde at vende tilbage til sin gamle farve og sunde udseende. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du søger hjælp fra en frisør, som bestemmer, hvordan dit udseende ændres efter blegning, før kardinalændringer.

Men måske et godt eksempel på misfarvning. På billedet - skuespilleren Scarlett Johansson. Enig, blondie er mere for hende.

Faktum er, at bleget hår skal kombineres med formen og hudfarven. Og for ikke at begå en fejl, spør mesteren at prøve en blondy paryk eller bedst for at skabe et fremtidigt billede på en computer i et særligt program.

Advarsel! Hvis du med hvide krøller bliver et kedeligt, sølget nu, så skal du glemme drømmen om at blive blonde. Måske overveje du en mørk blond eller bare blond farvehår?

Og endnu et vigtigt punkt - proceduren for blegning ved hjælp af kemikalier er ikke den mest uskyldige, som det måske forekommer i starten. Derfor udføres det i 2-3 trin, med et ugentligt interval mellem dem. Og det er ønskeligt at overdrage denne forretning til en professionel frisør.

Og hvis du vil gøre alt med dine egne hænder, så pas på og følg reglerne (du finder dem nedenfor). Eller bedst af alt, prøv uskadelige lysende opskrifter, som vi også vil diskutere senere.

I dette tilfælde har hvidt hår "forfrisket" ansigtet, rettet sin form og gjort nogle funktioner mere ekspressive. Visuelt så pigen straks yngre ud.

To metoder til blegning af mørkt hår

Næste vil blive betragtet som kemiske, blid-kemiske og helt harmløse måder at lette håret på. Hvilke af dem du vælger, er ikke for os at beslutte. Vi advarer imidlertid endnu en gang om, at det er hjemme at foretrække at sikre opskrifter med minimal eller ingen negative konsekvenser.

Special maling blegning - metode 1

Først og fremmest skal du sige, ikke forsøge at blive blonde ved hjælp af kemikalier, hvis:

 • Du er en "kunstig" brunette! Nogle gange, når man bleger tidligere farvet hår, kan selv specialister ikke opnå et godt resultat. Især i tilfælde hvor farvningen blev udført med henna. Ellers vil den endelige farve af tråde skuffe dig - det kan vise sig langt fra blond, men for eksempel snavset gul, falmet orange eller helt grønt.
 • Ikke så længe siden lavede du et kemikalie eller biowave.
 • Dit hår er hårdt beskadiget på grund af regelmæssig blødtørring, curling med curling hair, straightening med pincet mv. I dette tilfælde er det bedre at opgive farvningen helt og begynd at behandle håret.

Fra brunette til blondine - du kan, men bare vær forsigtig! Blegemidler har en stærk, ikke-sparsom virkning.

Nu, som for valget af maling.

Hidtil er alle kemiske klargøringsmidler tilgængelige i tre typer:

 1. Pulverlakering - oftest brugt til at fremhæve tråde og betragtes som den mest aggressive i sin virkning på hårstrukturen.
 2. Cream - den mest bekvemme i applikationsprocessen, da den ikke spredes.
 3. Oliemaling til at lette mørkt hår - det er allerede klart, at det er den mest blide sammenlignet med ovenstående.

Men pigerne i fora deler deres erfaringer ved hjælp af færdige blegemalinger:

For information! Garnier tilbyder følgende palette: naturlig blond, sandblond, platinblond.

Temmelig fristende emballage, "taler" om den maksimale mulige harmlessness af creme-malingen Garnier

Denne korte instruktion vil kort fortælle dig, hvordan du udfører blekningsproceduren for kemiske farvestoffer derhjemme:

 1. 2-3 dage før proceduren må du ikke vaske dit hår med sæbe eller shampoo for at bevare den naturlige beskyttelse af hud og hår.
 2. Reserver på forhånd alt hvad du behøver - gamle tøj, et håndklæde, en kam med sparsomme tænder, en hat, en ikke-metalskål, en børste osv.
 3. Forbered blandingen strengt i overensstemmelse med opskriften på malingpakken.
 4. Sæt gamle tøj på, dække dine skuldre med et håndklæde.
 5. Komb strengene grundigt og anbring en fuld længde brightener for mørkt hår.

Det er vigtigt! Lad rødderne være malede for nu, ellers under påvirkning af hovedets varme vil den kemiske reaktion intensivere og håret på rødderne bliver svagere.

 1. Påfør mindst maling til rødderne.
 2. Vent på den angivne tid på pakken.
 3. Skyl låsene godt og skyll dem med balsam. I fremtiden skal du bruge shampoo, balsam og balsam til bleget hår.

Hvorfor lyser mørkhårshampoo og andre lignende produkter? Faktum er, at kemikalierne i nogle tilfælde ikke når godt med fjernelsen af ​​"sorte" pigmenter, når det indfødte hår er for dybt farvet.

Og hvis disse pigmenter ikke er helt fjernet, kan gulning på håret ikke undgås. I salonerne for at eliminere dets forekomst anvendte farvestabilisatorer.

Men i almindelige butikker findes sådanne værktøjer ikke. For at give den ønskede tone til de afklare krøller er det derfor nødvendigt at anvende tonede shampooer, hårbalsamme osv. Efter farvning.

Lysemidler er præsenteret på markedet i en bred vifte - det er nemt at vælge efter din hårtype.

For information! Et eller andet sted om en måned bliver håret nødt til at blive misfarvet igen, da genfødte naturlige rødder vil se meget grimme ud. Og glem ikke at denne procedure ikke er den bedste måde, der påvirker hovedbunden og hårstrukturen. Derfor er det selv med overholdelse af alle reglerne ofte ikke nødvendigt at ty til kemisk afklaring.

Naturligt lyn - metode 2

Citronsaft misfarvning

Næste vil først og fremmest være folkelige opskrifter, herunder naturlige, effektive og dokumenterede produkter gennem årene. De giver ikke kun præcisering for 2-3 (og undertiden 4!) Toner, men også mættet håret med nyttige komponenter, hvilket gør dem livlige, skinnende, tykke!

Tip 1: Hvor bedst kan du lette håret i 2018

 • hvordan man bedst kan lyse mørkt hår

Tip 3: Sådan lyser du håret ved hjælp af naturlige produkter

 • Professionelle lysere til hår - dette er blondonoran, mærket er ligegyldigt, oxygenatoren (oxidator) er 6% og 1,5%, maling til farvning af hår.

Hvilke regler skal følges?

I øjeblikket er der mange værktøjer, som du måske har med dette problem. Men lad os begynde med at huske de regler, der skal følges.

 • For at forberede en maske til lynhår, foretrækker plastikbeholdere eller rustfrit stålredskaber, skal du også tage en lille sigte, cellofanhandsker og selvfølgelig en hat.
 • Før du anvender lynmasken, vask dit hår, tør det lidt (det skal være vådt) og kog det grundigt.
 • For at afklaringen skal finde sted jævnt, er det bedre at anvende masken med en speciel børste til farvning eller med en almindelig kam.
 • Sørg for, at du har nok masker til hele længden af ​​dit hår, så at efter påføring er der ingen mørke striber. Piger med tykt hår har brug for flere masker end dem med mindre hår.
 • Efter at du har distribueret masken, skal håret samles i en bolle og stuves med en plast eller træharpik. Men brug aldrig en metal hårnål!
 • Sæt derefter en hat på hovedet. Hvis det pludselig ikke var det, kan du gøre med et almindeligt håndklæde. Hvis du har lidt tid, skal du forlade masken i en time, men hvis du vil have et bedre resultat, skal du gå med det i mindst 6 timer.
 • Efter at du har fjernet masken, skyll håret med varmt vand med din yndlings shampoo. Hvis resultatet ikke er helt ordnet, skyll håret med afkogning af kamille, det vil øge effekten!
 • For de bedste resultater anbefales det at gøre proceduren inden for 2 til 3 uger.

Prøv en række masker, og du vil helt sikkert finde en der passer dig helt! Ja, og helbrede dit hår.

Hårfarvningsmaskiner

På internettet kan du finde et utroligt stort antal opskrifter, men ikke alle er velegnede til brug, medmindre du vil skade dig selv. Før lethed skal du sørge for at bestemme din hårtype, i hvilket tilfælde du nemt finder en maskeopskrift, der passer til dig. Og også ignorere den anbefalede tid for proceduren.

Honning maske

Vask dit hår godt med lidt sodavand. Tør dit hår med et håndklæde og forsigtigt anvende acacia honning. Sæt derefter en cellofanhætte og sæt et hoved på med et tæppe. Lad masken stå i 8-10 timer. Med denne maske bliver dit hår sundere og får en gylden skygge.

Maske med citron for fedtet og stærkt hår

Citronsaft er uønsket for ejere af tørt og svagt hår. Maske med citron er mere velegnet til personer med olieagtigt hår. Klem saften af ​​en citron og i lige store mængder blandes med vand. Ansøg derefter på håret og lad det gå et stykke tid. Citronsaft, der interagerer med solen, vil gøre dit hår lysere med 1 - 2 toner. Plus, dit hår vil være skinnende og silkeagtig.

Maske med citron for svagt hår

Det svækkede hår har brug for den sparsomme afklaring. Derfor, når du laver en maske, tilsæt to spiseskefulde flydende honning og tre spiseskefulde kanel til saften af ​​en citron. Påfør denne maske til vådt hår, men gnid det ikke i hovedbunden! Dæk hovedet med cellofan og et håndklæde i 40 minutter. Derefter efter 3 til 4 timer vasker dit hår. Som et resultat bliver dit hår stærkere og lysere med 2 toner.

Citronmaske til mørkt hår

Tilsæt kamille til 500 ml kogende vand og bryg. Hæld derefter rabarber med eddike (ca. 500 ml) og varme. Klem saften af ​​fire citroner og bland alt sammen. Til den resulterende opløsning tilsættes 50 gram flydende honning og alkohol. Bland alt godt og anbring det på fugtig hår i en halv time. Derefter vaske dit hår med varmt vand. Mørkt hår vil lyse lidt og blive mere sundt.

Kamille maske

Tag 100 gram kamille og tilsæt i 300 ml kogt vand. Rør og lad det komme i 30 minutter. Derefter spændes og tilsæt 50 ml 30% hydrogenperoxid. Påfør denne blanding over hele længden af ​​håret og læg på en hætte. Vent 30-40 minutter og vask dit hår med shampoo. Efter en sådan maske kan en brunette blive brunhåret.

Kamille og nøle mask

I 1 liter vand tilsættes 1 spiseskefuld kamille og 1 spiseskefuld nældebrød. Derefter brygges og spændes afkogningen. Skyl håret med denne blanding og pakk det i et varmt håndklæde i 15 til 20 minutter. Efter en time skylles håret med kamille.

Lysende maske af safran og kamille

Tag 2 spsk kamille og en kniv saffron. Lad bouillon stå i ca. 30 minutter, og tilsæt saften af ​​en citron og et par dråber lavendel æterisk olie. Påfør blandingen på dit hår i 25 minutter, skyll derefter med køligt vand.

Kefir maske

Vores bedstemødre elskede kefir i hårpleje, så der er mange opskrifter med kefir. Her er en af ​​dem. Tag 50 ml kefir og tilsæt det: saft med halv citron, 1 æg, 40 ml brandy og 1 tsk shampoo. Bland godt og bland blandingen på håret. Pak dit hår i cellofan og et håndklæde. Efter 8 timer afvaskes masken og påføres et balsam på håret.

Kefirno - gærmaske til lynhår

Dette er en ret simpel opskrift. Du skal tage 1 kop kefir eller yoghurt og kombinere den med 1/2 spsk tør ølgær. Sæt derefter et varmt sted og lad stå i en time. Påfør den resulterende maske jævnt på håret og lad det stå i ca. en time. Denne maske vil helbrede håret godt og genoprette dets struktur.

Løg Husk Mask

Til forberedelse af denne opskrift spenderer du næsten ikke penge og indsats. Tag løgskræl, dæksel med vand og kog. Sæt denne bouillon og skyll deres hår. Som et resultat bliver dit hår skinnende og får en kobberskygge. Denne maske har imidlertid en ulempe, efter at den har brugt det, kan en ubehagelig lugt forblive.

Mærke af cremefløde

For at forberede masken skal du tage citrusskræl og ingefær, og hæld dem derefter med varmt vand og lad stå for en dag. Tilsæt i en skål 200 ml rømme og et par dråber citronsaft, og hæld derefter halvdelen af ​​den kogte bouillon. Rør og anbring den resulterende opløsning på håret. Sæt derefter en cellofanhætte på hovedet og vind håndklædet. Efter vask skylles dit hår med resterne af opløsningen. Efter regelmæssig brug af en sådan maske bliver dit hår en gylden nuance og lysere med to toner.

Frugtmaske.

Dette er en meget velsmagende maske. For hende skal du tage en banan og æg. Bland disse produkter med en blender indtil glat, og anvend derefter på hår. Efter en time vasker du dit hår med shampoo.

For at opsummere

Takket være den regelmæssige brug af sådanne masker bliver dit hår sunde og mærkbart lysere. Selvfølgelig behøver du ikke vente på et øjeblikkeligt resultat, naturlige masker giver det ikke. Og alligevel, hvis du har tålmodighed, kan du opnå det ønskede resultat! Så vær smuk og vær ikke bange for at eksperimentere!

Lys håret derhjemme

Hair Brightener bruges i tilfælde hvor der ikke er behov for kardinalfarvning. Virkningsprincippet for klarere er sammensætningen i rødderne. Hårskalaer udsættes for farvning og beskytter dem mod eksterne negative faktorer.


Komponenterne i klareren er rettet mod at ændre melanin eller dets udtømning. Melanin er et naturligt farvestof pigment, der giver en naturlig farve. Ved anvendelse af aggressiv kosmetik begynder skalaer at knække og tørre.

Derefter ser håret livløst og kedeligt ud. De bliver tynde og skøre, bringer ubehag. For at bevare helbred og korrekt lysere hår, skal du bruge en kvalitetsklarer.

Fra et stort udvalg af farvestoffer på markedet, skal du bestemme den mest egnede sammensætning. Risikoen for skade på hårakslen forbliver altid, men du skal reducere det til et minimum. De mest populære clarifiers omfatter følgende mærker:

Blondea clarifier - 10. plads

Denne clarifier betragtes som den billigste blandt konkurrenterne. Den gennemsnitlige pris er 30 rubler. Det er ideelt til at farve individuelle tråde, men med fuld maleri anbefales Blondea ikke. Talrige kundeanmeldelser er for det meste negative og hvorfor:

 1. Malingen har en ubehagelig stærk lugt.
 2. Ved kontakt med hovedbunden forårsager svær brænding og irritation.
 3. Håret brændes fuldstændigt under påvirkning af aggressive stoffer.
 4. Svær genopretningsperiode.
 5. Tynde typer kan være helt udarmet - en irreversibel proces.

Lav pris er altid attraktiv, men når det kommer til hår, kan du ikke spare. Ved maling af hele hovedet er blondea-lyseren ikke egnet til hår. Hvis maleriet kun har brug for et eller nogle få tynde tråde, så kan du bruge dette værktøj, men du skal holde sådan maling på håret i højst 15 minutter.

Efter lynproceduren er det nødvendigt at skylle dagligt med en genoprettende balsam, lave naturlige masker, brug ikke en hårtørrer og krølletænger.

Clarifier Solvex - 9. plads

I placeringen af ​​de ti bedste lysere er Solvex den næstsidste position, men det betyder ikke dårlig kosmetik af dårlig kvalitet. Omkostningerne ved en pakke er 90-100 rubler.

 • hurtig afklaring
 • langvarigt resultat
 • nem anvendelse
 • Mindste mængde skadelige komponenter.
 • stærk lugt
 • brændende hovedbund;
 • lille mængde pr. pakke
 • efter påføring på fint hår er udseendet mærkbart værre.

Efter afklaring med Solvex bliver håret mere tørt og uretfærdigt, men det bliver hurtigt genoprettet efter blot nogle få procedurer med en balsam. Som følge heraf erhverver de den ønskede skygge.

Brightener Chantal - 8. plads

Chantal kosmetik skelnes af lave omkostninger og god kvalitet. På markedet varierer prisen på clarifier "BlondVariete" fra 80 til 100 russiske rubler. Dette middel remitterer fortrinsvis de striberede tråde og hårfarvet ved anvendelse af balayazh-teknikken.

Mængden af ​​en pakke er 500 ml, så ejere af tykt langt hår kan ikke bekymre sig. Strukturen "BlondVariete" omfatter komponenter, der ikke ødelægger strukturen, men du bør passe på en beskyttende balsam.

Clarifier-mærket Chantal sælges uden yderligere blødgøringsmidler, og dette er måske den største ulempe. Hår skal behandles med en balsam hver gang efter lynnedslag, ellers bliver de skøre, smertefulde.

Estel clarifier - 7. plads

Estel kosmetik er populær blandt piger og modne kvinder. Pris clarifier - 70 rubler. Fuld omsmaling finder sted om få uger.

Det er vigtigt at huske, at den følsomme hud på hovedet let beskadiges efter maling, så det er tilrådeligt at vælge de blødeste midler, som er mulige, eller blande klarere med blide komponenter eller udholde proceduren og behandle derefter huden.

 1. Selv mørkt hår lyser hurtigt;
 2. Let at anvende
 3. har ikke aggressive stoffer
 4. irriterer ikke hovedbunden (med sjældne undtagelser)
 5. Sættet omfatter balsam og handsker.
ulemper:
 1. Har en skarp lugt;
 2. meget tørt.

Estel clarifier kan bruges regelmæssigt. Hår er hurtigt vant til det, så der er ikke behov for at kigge efter et andet farvestof.

Schwarzkopf clarifier - 6. plads

De mest almindelige klarere til dette mærke er SchwarzkopfPerfectMousse og Igora. Omkostningerne er lidt højere end de andre - 200 rubler. Mousse er meget nemmere at bruge hjemme. Det er nemt at påføre, tømmer ikke og forårsager ikke irritation og kløe. Du kan vælge de ønskede nuancer: Lysere 2, 3 eller flere toner. Når du bruger en clarifier, skal du bære beskyttelseshandsker.

I tilfælde af Igora farvestoffet er malingsprocessen kompliceret. Her skal du bruge pulver og ilt, som er en del af klareren. Konsekvenserne efter maling er de samme som ved brug af mousse. Huden er ikke irriteret, håret forbliver blødt og sundt. Det eneste, der ved første tynde hår kan være for tørt, men med brug af beskyttende masker, bliver de genoprettet.

Clarifier SYOSS - 5. plads

Syoss er et ret populært mærke på kosmetikmarkedet. Ved at bruge det på blondt hår kan du opnå det perfekte resultat, men i tilfælde af kastanje og mørkere farver kan der opstå en ubehagelig gullig farve. Du kan kun slippe af med det med nogle få procedurer. Blandt fordelene er:

 • sparsommelig effekt på hovedbunden;
 • lys skygge selv på mørkt hår;
 • Tilstedeværelsen af ​​balsam i sættet;
 • behagelig lugt;
 • ikke-aggressiv effekt.

Ulemperne er:

 • efter en eller to procedurer forbliver en gul skygge, som efterfølgende elimineres ved gentagen farvning;
 • mængden af ​​balsam er kun nok til tyndt hår, for tykkere behov for mere volumen;
 • til langt hår skal du købe 2 pakker;
 • omkostningerne er over gennemsnittet.

Clarifier Garnier - 4. plads

En pakke af Garnier Color Naturals Brightener omfatter blegekrem og pulver, udviklermælk, balsam og handsker. På trods af den rige bestand af komponenter, overstiger produktets pris ikke 100 rubler.

Perfekt lyser rødderne og er godt fastgjort langs hele længden af ​​håret. Ideel til ejere af "square", men hvis håret er tykt og langt, skal du bruge mindst 2 pakker. Fordelene ved clarifier er:

 1. Behagelig, ikke skarp lugt.
 2. Hurtig lysning.
 3. Manglende yellowness.
 4. Forsigtig indvirkning.
 5. Langvarigt resultat.
 6. Blødt og fedtet hår efter lynnedslag.
 1. Lille mængde i en pakke.
 2. Uoverkommelige handsker.
 3. Lang fastgørelse af pigmenter på mørkt hår.

Palette Clarifier - 3. plads

Dette kosmetiske produkt er i rangordningen af ​​de tre bedste clarifiers. Palette Phytolynia udfører blidt hårbelysning og på samme tid perfekt fikseret. Den gennemsnitlige pris er 120 rubler. Malingen brænder ikke hår, tørrer eller ødelægger ikke deres struktur.

Langvarig kontakt med følsom hovedbund og nakke kan forårsage let irritation. Den blødgørende creme efter proceduren vil berolige huden og genoprette dens tilstand. Hår efter maling bliver bleget og blødt, let at kamme.

"Pleje skal tages med løs eller beskadiget hår, fordi farvestoffets komponenter trænger dybt ind og kan gøre hårene til tynde, smuldrende tråde."

For ejere af tykt eller medium hårfarve er ideelt.

Clarifier Wella - 2 pladser

Hårbelysningsmidler kan påvirke håret negativt, hvis malingen ikke vælges korrekt, håret er for tyndt eller skadet på forskellige måder (kemisk perm, analfabeter farvning osv.).

Resten af ​​afklaringsproceduren er sikker, især med passende pleje efter maling. Wella lyser forsigtigt og efterlader ikke en gullig farvetone. En stor minus kan betragtes som en aggressiv effekt på flydende hår.

Resultatet efter farvning er bedøvelse, ifølge mange fotos af kunder er det let at bemærke, hvor stærkt og kvalitativt den hvide farve er fast, selv på mørkt hår. Men der er også tilfælde af øget skrøbelighed af langt hår. I alle andre henseender er Wella med rette placeret som nummer to i rankingen af ​​de 10 bedste klarere.

L'Oreal clarifier - 1. plads

Den bedste hårklarer er L'OrealPlatinum. Det er en blegepasta, som indeholder de styrkende komponenter, der er nødvendige for et sundt hår. Der er ingen skarpe lugte under maleriet. Huden er ikke beskadiget og føles ikke brændende fornemmelse, når den kommer i kontakt med maling.

Loreal clarifier har en høj pris - omkring 1.500 rubler, men resultatet berettiger alle forventninger. Det eneste der kan forårsage utilfredshed, hurtigtørrende maling. Under proceduren er det nødvendigt at gøre alt hurtigt for at have tid til at anvende hele sammensætningen, indtil de første lag tørrer. Denne klarere bedre end andre maler i en hvid tone og på samme tid ødelægger ikke deres struktur.

1. plads - L'Oreal

Natural Hair Brighteners

Naturen kan også hjælpe med at lette håret uden at beskadige dets struktur. Blandt de naturlige komponenter er følgende:

 • Kamilleafkogning: Kog 100 g blomster i 0,5 liter vand og afkøles. At påføre kold bouillon på separate låse i 40 minutter.
 • Skat: proceduren skal udføres om natten. For hver streng skal du sætte lidt honning og forlade et par timer. Håret får en gylden skygge.
 • Citron: Fortynd saften af ​​en citron i en liter vand og skyll med hår. Time solbadning og kan blive overrasket af resultatet.

Hvilken hårklarer er bedre? Den der sikkert påvirker håret og sikres i hårstængerne.

afklaring

Der er mange professionelle og hjemmelavede måder at ændre din naturlige hårfarve på. Et særligt sted i denne serie af kvindelige skønhedshemmeligheder er lynhår. Med sin hjælp ætses det naturlige pigment ud af hårets aksler. Piger med enhver skygge af krøller får mulighed for at blive et par toner lettere end deres originale farveskema. Sådanne tråde kan tones i en anden farve eller venstre som det er.

Ofte blødgørende hår kaldes blegning på grund af ligheden i resultaterne. Procedurerne har imidlertid betydelige forskelle på hårstængernes struktur. I tilfælde af afklaring bliver det naturlige pigment kun delvist ødelagt. Til dette formål skal du bruge stoffer, der ændrer farve med ca. 4 toner.

Blegede krøller - dem, hvorfra det naturlige pigment fjernes næsten fuldstændigt. De bliver lysere ved 6-7 toner. For at opnå dette resultat, brug blegepulver, pulver, pasta, fløde. Det er let at gætte, at på grund af forskellene i lægemidler gør lynet mindre skade på håret end næsten 100% ætsning af den naturlige farve. Bleget hår skal males efterfølgende.

Begge procedurer er ret tidskrævende i hjemmet. Valget af midlerne, oxidationsmiddelet af den rigtige koncentration, korrekt fordeling af sammensætningen, uden huller og overskud - alt dette kræver en vis færdighed og dygtighed. Ellers er der risiko for hård skade på håret. Vi har samlet alle de vigtige anbefalinger til dig, hvordan du lettere krøller derhjemme, og samtidig være tilfredse med resultatet og tilstanden af ​​tråde.

Pas på bleget hår

Ikke alene er yellowness et problem for kunstige blondiner. Hvis du beslutter dig for at lette, misfarve krøller, forberede dig på, at de kan blive tørre, skøre. Sammen med det naturlige pigment mister håret fugt, under påvirkning af solens stråler og styling betyder dims og taber skinne. Spidserne splittes ofte, for at gøre den gamle styling vanskeligere.

For at minimere risikoen for negative virkninger er det naturligvis vigtigt at overholde teknologien til afklaring, blonding. Du bør ikke bruge en speciel maling oftere 1 gang i 2-3 måneder og en mere aggressiv supra - oftere 1 gang i 3-4 måneder. Tonics kan bruges ikke mere end 1-2 gange om måneden. I intervallerne mellem procedurerne er det nødvendigt at intensivt genoprette hårets aksels struktur, fugtige krøllerne, fodre dem med masker, cremer og balsam. Vi vil fortælle dig i detaljer, hvad du skal gøre, hvis dit hår begyndte at se værre ud efter lynet, og hvordan man returnerer dem styrke, glans og sundhed.

4 fejl ved lynhår i hjemmet

Mange piger drømmer om en luksuriøs askeblond og bliver bittert skuffede, når de ser en kylling i spejlet efter hjemfarvning. Layfhaker talte med en ekspert og fandt ud af, hvad der kunne gå galt og hvad du behøver at vide, før du afklarede.

Fejl 1. Identificer afklaring og toning

Beslutningen om at blive blond er ofte spontan. En kvinde går simpelthen til butikken og køber hendes yndlingshvidmaling. I hjemmet blander hun noget i et rør med noget i en flaske, anvender det på hendes hår og venter. Ikke overraskende er resultatet anderledes end forventningerne.

Oprettelse af en blond sker altid i to faser.

 1. Lightening (misfarvning). Dette er den proces, hvormed det naturlige eller kunstige hårpigment er ødelagt.
 2. Toning. Giv dit hår den ønskede skygge.

Lightening er lavet med et særligt pulver eller fløde og et oxidationsmiddel af en vis procentdel. For eksempel at gøre mørkt hår lysere ved 4-5 toner, har du brug for et oxid på mindst 6%. Hvis håret er lys, brug normalt en 1,5-3 procent oxidator. Men alt er meget individuelt. Nogle gange, for at opnå det ønskede resultat, bruges 6-9 procent oxid til at lysne blondiner.

Resultatet af lynet er altid varmt. Hvorfor dette sker, finder du lidt senere. I mellemtiden husk: mellem begreberne "lightening" og "farvning i blond" kan ikke sætte et lighedstegn. Når alt kommer til alt kan du lette op og skabe et nukleartapelsyre eller syregrønt hår.

Lightening er kun det første skridt til en blond. Det sætter substratet, hvorpå farven nødvendigvis skal ligge.

Resultatet af farvning afhænger af mange faktorer: hårets tilstand, indledende tone og skygge og selvfølgelig farvesammensætningen og metoden for dens anvendelse.

Fejl 2. Tag ikke højde for baggrundsafklaringen og toneniveauet

I hverdagen er folk opdelt i blondiner, brunhårede, røde og brunetter. Professionelle frisører og colorists er mere komplicerede.

Menneskehår består af en fodringsstang (medulla), som giver styrken og elasticiteten til cortexen og en beskyttende neglebånd (en lang række tætte skalaer på overfladen).

I cortex er melanin, som er ansvarlig for hårfarve. Melanin består af to pigmenter eumelanin og pheomelanin. Den første har en mørk skygge (fra brun til blå-sort) og formen af ​​langstrakte granulater. Den anden er et rundt molekyle af gule og røde farver.

Naturlig hårfarve afhænger af forholdet mellem melaninpigmenter. Jo mere eumelanin, jo mørkere håret og omvendt: blondien hersker i feomelanin.

Toneniveauet (eller, som de siger, niveauet af dybden af ​​tone) afhænger af mængden af ​​eumelanin.

Tone niveauet (UT eller UGT) er graden af ​​naturlig hårfarve i henhold til lysstyrke.

Der er 10 UT'er, hvor enheden er sort, og den blonde er alt, hvad der er højere end syv.

Når lynet øger niveauet af dybden af ​​tone og vises baggrundsafklaring. Dette er den farve, der opnås efter delvis ødelæggelse af naturlige eller kunstige, hvis håret blev farvet, pigment.

Forestil dig en kolbe med røde og gule bolde inde. Det oprindelige tonniveau er 6. Lyset til 9. Kun gule kugler forbliver i kolben. Det næste trin er toning, og du skal forstå, hvor meget der skal tilføjes blå og rødt, så farverne blandes op, og pæren ser beige langt væk.

Før du skifter til blond, skal du bestemme toneniveauet, det overvejende pigment og det ønskede resultat. Det afhænger af, hvad man skal lette (med et pulver eller en fløde), hvilken procentdel af oxidanten der skal anvendes, hvor skal man begynde at anvende sammensætningen og andre nuancer. Frisører laver specielle formler til at beregne, hvor mange gram fra hvilket rør der skal presses ud for at tynde et bestemt hår.

Fejl 3. Følg ikke vejledningen.

Det er vigtigt at tage ikke kun højde for tone og baggrund for afklaring, men også at forstå, hvilken type sammensætningen tilhører, og hvordan man bruger den korrekt. Lightening og farvning af hår - det er kemiske reaktioner, hvis forløb afhænger af det anvendte farvestof.

Alle farvestoffer kan opdeles i direkte og indirekte.

Rette linjer blandes ikke med oxidationsmiddelet og trænger ikke ind i håret. Deres molekyler er deponeret på cuticle. Direkte farvestoffer fremstilles hovedsageligt i form af tonede shampooer, balsams og mousses. Også henna og farvede farveblyanter tilhører direkte farvestoffer. De er nemme at bruge derhjemme (ingen grund til at blande noget) for at opretholde eller opdatere farven.

Indirekte farvestoffer åbner krybdyret, trænger ind i håret og ødelægger det naturlige pigment for at gøre plads til kunstig. Sådanne farvestoffer blandes altid med et oxidationsmiddel - hydrogenperoxid med forskellige additiver. De produceres normalt i form af cremer. Det er sværere at arbejde med dem (nøjagtige proportioner er nødvendige).

Indirekte omfatter også farvestoffer, hvor der ikke er ammoniak, men dets derivater er til stede. De har ikke så stærk lugt, men handlingsprincippet er det samme som for ammoniumfarvestoffer.

Ved arbejde med indirekte farvestoffer er det meget vigtigt at vælge den rigtige procentdel af oxidant. Det afhænger af ham, hvor meget du kan klatre niveauet af dybden af ​​tone og hvor meget at holde sammensætningen på håret.

Mange tror fejlagtigt, at jo længere de holder farvestoffet på håret, desto bedre effekt. Faktisk foretager producenter mere end et klinisk studie for at beregne, hvor meget tid en specifik formulering skal lette, udvikle og rette det kunstige pigment. Hvis pakken siger "Hold 30 minutter", hold i en halv time. Perederzhivaya maling, du tørrer bare dit hår.

Fejl 4. Pas på ikke hår

For at blive en luksuriøs blondine er det ikke nok at lyse op. Blond kræver konstant pleje. Ellers vil det hår, der har passeret gennem lynreaktionen, hænge sammen med et livløst slæb.

Hår har ikke styrke og energi, fordi disse er keratiniserede hudens vedhæng. Nogle genoprettende kosmetik regenererer disulfidbindinger og protein, men de fleste balsamstoffer lukker bare tætningsskalaerne for at afspejle lys. Som et resultat ser håret godt ud, det er rart at røre dem.

På internettet er massen af ​​folkelige opskrifter til lynhår. Du skal forstå, at citronsaft, afkogning af kamille eller kefir aldrig vil gøre dig til en platinblond. Maksimum vil gøre lysebrunt hår halvlighter.

Men naturlige ingredienser kan bruges til at forbedre tilstanden af ​​farvet hår. Her er nogle flotte masker.

 1. Honning. Bland i lige store mængder honning, aloe juice og ricinusolie. Hold håret i 30 minutter. Vask af med rigeligt varmt vand.
 2. Banana. Blenderblanding for at fuldføre homogenitet et mellemlangt banan, et æg, en teskefuld honning, en spiseskefuld af burdockolie og to spiseskefulde fuldfedt yoghurt uden tilsætningsstoffer. Hold i omkring en time, vask derefter og vask dit hår med shampoo.
 3. Ægget. To spiseskefulde gelatine hæld varmt vand og lad i 10-15 minutter at gelatine svulme. Smel det derefter i et vandbad, tilsæt æggeblommen til et æg og en spiseskefuld af dit hårbalsam. Påfør blandingen på dit hår, læg på en plastikkappe og luk dit hoved med et håndklæde. Hold 40-60 minutter. Efter proceduren skylles håret med varmt vand.

Pas på med folkemægler. De kan ødelægge selv den smukkeste kolde blonde. "Mad" på håret vil aldrig give en sådan virkning som professionel kosmetik. Fra det faktum, at det er usandsynligt at gøre det værre - eddike (et surt medium vil glatte skalaerne), kokosolie (men det er svært at vaske det væk).

Derudover skal du konstant opretholde de farvede tonede shampooer og andre midler, som også ofte indeholder sygeplejerske ingredienser.

Sådan korrekt lysere hår derhjemme uden skade.

Nogle gange sker det, at du virkelig vil ændre dit udseende, og du har ikke penge eller mulighed for at komme ud af huset for at besøge en skønhedssalon (for eksempel hvis du er på barselsorlov med et lille barn, og du kan ikke forlade ham i et par timer). I sådanne tilfælde kan du gå til butikken, købe alt hvad du behøver for dine store reinkarnationer og. at handle! Lige hjemme! I vores artikel lærer du, hvordan du korrekt bruger professionelle lette produkter til hår derhjemme, samt hvordan du ikke kan skade håret ved at blegge hår.

Vi vurderer hårets tilstand og dets evner

Ifølge frisørreglerne, før nogen farvning, og især lynnedslag, er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​håret og hovedbunden. Sundt hår er stærkt og elastisk, har en naturlig glans, en lille del splittede ender er tilladt. På hovedbunden bør der ikke være sår, udslæt, sår, allergier.

Tegn på hårskader er alvorligt hårtab, brølhed, overdreven tørhed og en ændring i strukturen. Denne tilstand af håret kan observeres efter gentagen farvning med aggressive farvestoffer, efter kemisk perm, overførsel af eventuelle sygdomme såvel som på grund af hypovitaminose. I hvert fald, hvis håret er hårdt beskadiget og svækket, bør du forlade ideen om lynnedslag, da risikoen for at miste hår efter blegning er meget høj.

Bestem, hvor mange toner du har brug for for at lette dit hår

For at gøre dette kan du bruge paletten af ​​nuancer af ethvert hårfarve. Sammenlign din hårfarve med nuancer af det naturlige udvalg af enhver palette af professionel maling, og find også den ønskede nuance, som du vil få som følge heraf. Så du får en ide om, hvor mange toner der skal lysere håret.


At vide det ønskede resultat er meget vigtigt for at vurdere deres evner. Hvis du vil lysere hår 5 eller flere toner, så vær forberedt på et mærkbart tab af hårkvalitet. For stærkt bleget hår bliver nødt til at bryde sig mere, de har tendens til at blive meget tørre og meget modtagelige for mekaniske skader og brud.

For at lette dit hår derhjemme skal du købe:

 1. Lysepulver eller pulver. Normalt sælges de i poser designet til engangsbrug eller i større banker.
 2. Oxiderende emulsion (oxidant). Kan også fås i hætteglas med engangsbrug og større flasker.
 3. handsker
 4. Ampuller med beskyttende olie. Næsten alle producenter har beskyttelsesmidler, der tilsættes til farvnings- eller lysningsblandingen umiddelbart før påføring. De er designet til at reducere de skadelige virkninger af kemisk sammensætning på hårstrukturen. Dette er i princippet ikke et obligatorisk produkt, og de kan overses, hvis dit hår er stærkt nok.
 5. Tinting permanent farvestof + aktivator. Lysepulveret giver ikke den ønskede skygge af hår, men fremstiller kun basen til dens produktion, idet de naturlige pigmenter fjernes fra håret til en bestemt baggrundsbelysning. Desuden ser bleget hår livløst ud og er meget tørt at røre ved. For at få en smuk skygge, samt at genoprette hårets fortabte elastik, skal du holde toning.

Hvad er baggrundsbelysning? Lidt farve teori

I naturen er der kun tre primære farver, som ikke kan opnås ved blanding - det er rødt, blåt og gult. Alle andre farver opnås ved at blande disse tre hoved, for eksempel:

 • Rød + Gul = Orange
 • Rød + Blå = Lilla
 • Blå + Gul = Grøn
 • blå + rød + gul = brun.

Baggrundsbelysning er den farve, der opnås efter den delvise ødelæggelse af det naturlige pigment på grund af kemisk eksponering for håret. Som regel bliver den første i håret ødelagt af det blå pigment, så håret i lysprocessen bliver først rødt. Derefter ødelægges det røde pigment, og håret bliver gul. Gul hårfarve i forbindelse med lynnedslag betyder, at baggrundsbelysningen allerede svarer til niveauet af "blond". Desuden bliver jo mindre det gule pigment i håret, hårfarven er tættere på hvid. På forhånd bestem baggrundsbelysningen, som du vil misfarve håret for at opnå den ønskede skygge.

Hvor kan man købe professionelle hårprodukter?

 • Den nemmeste måde er at købe lysere og farvestoffer i butikkerne af professionel kosmetik til håret i din by. Der kan du se farvepaleten, bestemme om den ønskede nuance, få råd fra sælgeren. Hvis du ikke kan shoppe, kan du søge efter lignende online butikker i din by. Siden jeg bor i Ufa, vil jeg give eksempler på flere onlinebutikker af professionel kosmetik til håret i vores by:
 • http://cosmeticufa.com
 • http://profcosmetic-shop.ru/
 • http://kudriprof.ru/
 • Online-butikker af professionel kosmetik til hår med levering i hele Rusland. I sådanne butikker er det fordelagtigt at købe produkter i små mængder, så du kan genoprette leveringsafgiften. For eksempel er en af ​​de populære butikker af professionelle hårprodukter "HiHair.RU" butik http://www.hihair.ru
 • Fælles indkøb. I dag bliver denne form for shopping stadig mere populær. Hvis du har erfaring med at bestille varer i fælles køb, kan du nemt finde et par indkøb af professionelle hår kosmetik, der er organiseret i din by.

Hvilket lysende pulver (pulver) skal du vælge?

Generelt bliver brugen af ​​salonprodukter derhjemme ofte problematisk. Specielt indeholder professionelle lyndannende stoffer normalt en masse ammoniak, den skarpe og ubehagelige lugt, som kan sprede sig gennem lejligheden. I processen med at påføre en blødgøringsforbindelse til dit hår vil du også opleve stor ubehag forbundet med frigivelse af ammoniak, for eksempel brænding og rødme i øjnene. Også, hvis der er børn i lejligheden, så er det uønsket at anvende ammoniak klarere.

Heldigvis er der sikrere produkter til lynhår. Firmaet Kapous producerer for eksempel et ammoniakfrit lyspulver Kapous Magic Keratin. Fra min egen erfaring ved jeg, at mens du arbejder med dette pulver, er der ingen ammoniak duft, og der er ingen brændende og rødme i øjnene. Plus, det er relativt billigt (ca. 80 p. Per sæk 30g, 450r. Per kan 500g).

Tilsvarende lysende pulvere uden ammoniak er tilgængelige fra andre producenter, for eksempel:

 • L'Oreal Professionnel Platinum (3500 r.)
 • Brelil No AMMONIA Bleaching (2700r.)
 • Baco Soft Colour Collection Pulver Lightener Ammoniakfri - Lysende pulver uden ammoniak med gul effekt (1200 r.)
 • CHI Professional Blondest Blonde Pulver Lightener Ammoniakpulver Cream (4000r.)

Hvor meget skal jeg købe et lysende pulver og oxidant?

Den nemmeste ting derhjemme er at lette kort hår og skulderlængde hår. For at lyse kort hår, vil 1-2 poser pulver tage 30 g hver, 2-3 poser på skulderlængde hår, 3-4 poser på skulderlængde, op til 8 poser pulver til længere hår. Beregningen af ​​mængden af ​​oxidativ emulsion er baseret på antallet af lysende pulver i et forhold på 2: 1 (for eksempel 60 g oxidant og 30 g lysende pulver)

Hvordan vælger man en oxidant?

Til lynnedslag var mindre traumatisk for hår, tage en oxidativ emulsion indeholdende 3% hydrogenperoxid. Oxiderende stoffer med et højere indhold af hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen stærkere. Desuden indebærer brugen af ​​oxidanter med højt indhold af hydrogenperoxid en meget hurtig anvendelse, så du bør ikke risikere og købe en høj procentdel oxid til at blegge hår derhjemme.
Oxidanter med 1,5% hydrogenperoxid er også kommercielt tilgængelige. Disse er de såkaldte "activators", der er designet til at toning blondt hår. De er heller ikke egnet til lynhår med pulver, da resultatet i bedste fald næppe kan mærkes.
Sådan lyser du håret hjemme trin for trin guide til begyndere
Lynhår er ikke en nem opgave, uanset hvordan det virker. Vælg en dag, hvor du får et par gratis timer til at gøre alt rigtigt.
Blegning og blødgøring gør kun KUN på snavset hår for at minimere de skadelige virkninger af den lysende forbindelse på håret. Det ville også være dejligt at lave en oliemask på håret i et par dage før proceduren.

Så lad os komme til handling:

 1. Kombinere håret, opdel dem i 4 zoner (langs skillevæggen og på tværs), håret i hver zone samles med et gummiband i halen.
 2. Brug handsker
 3. Fremstilling af den klargørende struktur:
  Bland pulveret og oxidatoren i de anbefalede proportioner (normalt 1: 2). Tilføj eventuelt en beskyttelsesolie. Bland ingredienserne grundigt. Det skal være en homogen masse. Hvis sammensætningen er for tyk, og det er svært at anvende på håret, eller det tørrer hurtigt, så tilsæt en lille oxidant Noah-emulsion og bland.
 4. Opløs håret på et område af hovedet, adskilt den tynde streng og begynd at påføre lysstyrken. Kan påføres direkte med handske hænder, så det bliver hurtigere. Bemærk venligst, at din ansøgningstid er begrænset, så du bør ikke tabe et øjeblik. Det er tilrådeligt at have tid til at anvende sammensætningen så hurtigt som muligt, så han kan jævnt lette håret. Pas på ikke at forlade håret uberørt af klareren, især hvis du tager for tykke tråde.
  Gør det samme med andre zoner, det vil sige først på bagsiden af ​​hovedet og derefter på fronto-parietal zone.
 5. Forlad sammensætningen på håret på det tidspunkt anbefalet af producenten. Men ikke mere end 50 minutter. Kontinuerlig overvågning af den igangværende reaktion på håret, det vil sige ændringen i deres farve. Hvis du ser, at den ønskede baggrundsafklaring allerede er opnået, så fortsæt du sikkert til skylning.
 6. Skyl lysstofforbindelsen fra håret med rindende vand, vask derefter håret med shampoo. I salonen til dette brug shampoo dyb rengøring. Derhjemme er enhver egnet shampoo til fedtet hår.
 7. Toning er den sidste fase af farvning efter lysning af hår med et blegemiddel. Eksperter anbefaler ikke at forsømme denne procedure, men at gøre det samme dag efter afklaring. I dette tilfælde fodres håret med pigmenter fra et farvestoffarve og vil være mindre modtagelige for at skade mekanisk stress.

Til toning tager de et farvestof pr. Ton lettere end den ønskede, såvel som en oxiderende emulsion på 1,5% eller 3% for et mere stabilt resultat. Processen med toning selv ligner den sædvanlige hårfarvning, men i dette tilfælde anvendes farvestoffet på vådt hår. Du bør også omhyggeligt læse instruktionerne for den anbefalede eksponeringstid, fordi bleget hår kan males mere intenst.

Efter eksponeringstiden for farvet farvning skal du vaske håret under varmt rindende vand og anvende en balsam til farvet hår.

Vigtige tips

 • Undgå at tømme håret ved hjælp af professionelle produkter, hvis dit hår tidligere var farvet med naturlige farvestoffer, såsom henna eller basma, samt i en måned efter at have brugt farvet balsamer som "Tonics".
 • Strikt studer og følg instruktionerne for brugen af ​​hvert brugt værktøj, tag ikke afkald på en kombination af professionelle værktøjer og folkeråd (fx tilsæt vegetabilsk olie til lysemulsionen).
 • Brug ikke metalskåle og metalgenstande i forbindelse med lynnedslag og farvning af hår.
 • Efter blekningsprocessen vil håret have brug for særlig pleje i lang tid, kombinere specielle shampooer til farvet hår og fugtighedsgivende og nærende masker.
 • I første omgang efter farvning skal du stoppe med at bruge aggressive børster og hårbørster. Det er bedre at tørre dit hår på en naturlig måde.

Tak for din opmærksomhed! Lad dit hår være sundt og smukt, og du er altid tilfreds med dit udseende!

Sådan lyse håret hjemme

Ønsker du at understrege din naturlige blonde eller lette det mørke hår? Lynhår derhjemme vil være et billigt og sundt alternativ til salonprocedurer.

Præcisering af hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid - det billigste og overkommelige middel til at lette håret. Men det er umuligt at bruge det permanent - selv en fortyndet blanding kan fuldstændig ødelægge folliklerne og forårsage, at trådene falder ud.

At lette behovet:

 • Peroxid 3% (ikke mere!) - 1 fl.;
 • kam;
 • Sprøjteflaske (ren og tør) eller bomuldspindel;
 • Krabbe eller klemmer;
 • handsker;
 • Gamle tøj;
 • Shampoo og balsam.

Vi går videre til proceduren:

 1. Jeg vasker mit hoved med shampoo og kam det godt, ellers vil hårfarven i knuderne være meget anderledes. Overskydende fugt våde håndklæde.
 2. Vi klæder gamle tøj, fordi værktøjet forkæler stoffet. Håndbeskyttelseshandsker.
 3. Fyld flasken med hydrogenperoxid. Det kan fortyndes med vand (1: 1) eller anvendes rent. Det er bedre at teste værktøjet på en tynd streng, og derefter fortsætte til resten af ​​håret.
 4. For at lette hele hovedet opdele håret i sektioner, der sikres ved hjælp af krabber. Alternativt sprøjte peroxid på trådene fra rod til spids eller tørre dem med en fugtig bomuldssvamp. Hvis du vil lette en del af håret, skal du kun behandle agenten med de nødvendige tråde.
 5. Vi forlader peroxid i 40-60 minutter - jo mørkere håret, desto længere tid vil det tage. Efter ca. en halv time afvaskes blandingen med flere tråde og kontrolleres resultatet. Hvis der i løbet af proceduren er ubehagelige fornemmelser, skylles tyndet straks og vasker af kompositionen.
 6. Vask af peroxidet fra håret med varmt vand. Vi anbringer en balsam på dem i mindst 30 minutter.

Brintperoxid lyser ikke i en spids, du kan have brug for flere procedurer. Gentag en session hver anden dag eller daglig, afhængigt af tilstanden af ​​tråde. Forresten vil den termiske effekt accelerere dine resultater, så du kan bruge en hårtørrer eller sidde i solen. I det første tilfælde samles tråderne i et bundt og gemmes under en foliehætte. Når du opvarmer folien med en hårtørrer, skal du flytte den fra side til side i 15 minutter. I den anden - bare kam dit hår med en kam.

Afklaring af hydrogenperoxid (før og efter)

Citron - den bedste brightener

Et andet effektivt værktøj, der giver dig mulighed for at blive lysere uden at skade håret. Citronsyre lyser pigmentet og gør håret skinnende.

Folkeskonologi tilbyder to opskrifter:

Opskrift nummer 1 - til tør type:

 • Aircondition - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft (ca. 4 stk.) - 1 kop.

Opskrift nummer 2 - for den normale type

 • Varmt vand - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft - 1 kop.

Vi går videre til proceduren:

 1. Hæld citronsaft i en beholder med en spray eller en ren skål. Hæld i vand eller balsam og ryst. Sæt til side i 15 minutter.
 2. Påfør sammensætningen på håret med en bomuldsvamp, spray eller børste til farvning (ideel til klimaanlæg).
 3. Efter at have behandlet alle trådene, sæt dig ned et sted i solen i hele 2 timer.
 4. Mit hoved med shampoo, sætter vi balsam.
 5. Re-afklaring (yderligere 30 minutter) kan udføres omgående eller den næste dag. Resultatet vises først efter 2-4 uger.

Medikeret kamille

Hvordan lyser håret for ikke kun at forkæle dit yndlingshår, men også for at gavne hende? Selvfølgelig daisy! Vi tilbyder dig nogle effektive og harmløse opskrifter.

 • Kamille - 30 g.
 • Juice 0,5 citron - om ønsket;
 • Vand - 250 ml.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand, lad infusionen afkøle og filtrere gennem gasbind.
 2. Mit hoved
 3. Skyl håret med kamilleekstrakt og lad det tørre.

At lette behovet:

Vi går videre til proceduren:

 1. Falder i søvn kamille i en termos.
 2. Fyld blomsterne med kogende vand.
 3. Insister 4-5 timer.
 4. Filtrer gennem ostekloth.
 5. Vi suger håret med infusion, vi pakker hovedet med en film og lader i 60 minutter.
 6. Skyl med rent vand.

Kamille med glycerin - til tør type

 • Kamille - 2 torsdag l.;
 • Glycerin - 60 gr.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand og sæt til side i et par timer.
 2. Tilsæt glycerol til den afkølede og filtrerede infusion.
 3. Påfør i fuld længde, wraps hovedet med en film og vent 45 minutter.
 4. Skyl dit hoved med rent vand.

Kamille, safran og æterisk olie

At lette behovet:

 • Kamille - 2 el. l.;
 • Saffron pinch;
 • Vand - 200 ml;
 • Juice 1 citron;
 • Lavendel Eter - 3-4 dråber.

Vi går videre til proceduren:

 1. Kamille med safran hæld kogende vand.
 2. Lad dem stå i omkring en halv time.
 3. I den filtrerede bouillon hældes i æterisk olie og citronsaft.
 4. Mæt håret med denne blanding i 20 minutter.
 5. Skyl med rent vand.

Kamille, citron, gurkemeje

 • Kamille - 3 el. l.;
 • Vand - 1 l;
 • Gurkemeje - 1 tsk;
 • Citron - 1 stk.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland kamille med gurkemeje.
 2. Tilsæt finhakket citronskal.
 3. Fyld med kogende vand.
 4. Efter et par timer, filtrer blandingen.
 5. Det kan påføres dagligt for at rengøre strenge. Overtagelser til opbevaring i køleskabet.

Denne effekt kan opnås:

Kefir til lynhår

Lynhår derhjemme med kefir har været kendt i lang tid. Denne fermenterede mælkedrik accelererer væksten af ​​tråde, genopretter deres struktur, nærer og fugter. Kefir bruges både solo og i kombination med andre ingredienser. Den eneste ulempe - denne maske er svær at vaske af.

Og lad os nu se på opskriften.

Vi anvender kefir på tørre tråde, vi pakker en film rundt om hovedet, vi opvarmer det med et håndklæde og venter 2-2,5 timer.

Kefir med Cognac

 • Kefir - 50 ml;
 • Juice 0,5 citron;
 • Hårbalsam - 1 tsk;
 • Cognac - 2 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Smør tråderne.
 3. Vi sætter på opvarmningsdækslet.
 4. Hold lynmaskeren i mindst 8 timer, men det er bedre at forlade det til natten.
 5. Vask af med vand.
 6. Påfør balsam.

Lysende kanel

Lækre, sunde, duftende kanel kan lette selv en brændende brunette! Selvfølgelig vil resultatet ikke komme straks, så vær så tålmodig og brug en af ​​vores opskrifter.

Kanel og olivenolie

At lette behovet:

 • Kanel - 3 spsk. l.;
 • Destilleret vand - 1 spsk. l.;
 • Honning - 2 spsk. l.;
 • Aircondition - 3 el. l.;
 • Olivenolie - 3 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland honning med vand.
 2. Tilsæt kanelpulver. Hvis du bruger sticks, send dem gennem en kaffekværn.
 3. Hæld i balsam og olivenolie.
 4. Smør håret i 2-3 timer.
 5. Hvis det ønskes, kan du tilføje citronsaft til masken (2 spsk.).

At lette behovet:

 • Destilleret vand - 3 el. l.;
 • Honning - 3 spsk. l.;
 • Kanel - 3 spsk. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Varm det i et vandbad.
 3. Påfør varmt på trådene.

Sådan barberes en lige barberkniv

Sådan lyse håret hjemme