estet portal

Ønsket om radikalt at ændre billedet og blive for eksempel en blondine besøger nogle gange hver kvinde. Men desværre kan enhver læge-tricholog fortælle mange triste historier om patienter, der kom med problemet med at falde hår ud efter en mislykket afklaring.

Det er ingen hemmelighed, at de fleste af de værktøjer, der hjælper med at få blondt hår, indeholder meget aggressive ingredienser. Nogle fans af blonde krøller stopper ikke, men i skønnen efter skønhed er de uopmærksom over for teknologien og kvaliteten af ​​farve, og kommer derfor senere til trikologen med klager over faldende hår. For andre forbliver ønsket om at tænde håret ofte uopfyldt på grund af frygten for at beskadige håret - og forgæves, da en kompetent specialist ikke alene vil kunne vurdere hårets tilstand, men også at overholde farvningsteknologien, anbefale fastgørelsesprocedurer og vælg passende pleje for at forbedre hårets sundhed.

Hvorfor lyser håret?

Farven på vores hår er givet af pigmentmelaninet, som er indeholdt i hårstangen i form af granuler af sortbrun eller gulrød farve, på grund af hvilken vi har mørkt eller blondt hår i forskellige nuancer.

For at hårfarven skal ændres, skal melaninpigmentet neutraliseres, og dette gøres ved hjælp af oxidationsmidler, der udgør smeltemidlerne. Som et resultat af en kemisk oxidationsreaktion erhverver melanin evnen til at opløse i vand og vaskes delvist væk fra håret. Jo længere lysstyrken forbliver på håret, desto dybere oxideringsmiddel trænger ind i hårvævet, jo mindre naturligt pigment forbliver i håret og jo mere håret mister sin farve.

Alkaliske klargøringsmidler åbner hårskalaerne, lader malingen passere igennem, og efter lysning sættes der en balsam på håret, der skaber et surt miljø, mens hårets skalaer lukkes og holder den overtagne lysskygge.

Hvad er skade på hårbelysning?

Enhver belysning af håret, det er toning eller komplet blegning, forstyrrer hårets struktur. Som et resultat af den oxidative reaktion vaskes det naturlige pigment ud af håret og efterlader hulrum i det, og derfor bliver håret lettere. Desuden ødelægger virkningen af ​​iltmolekyler ved oxidation og neutralisering af melanin keratinhårkæder, hvilket fører til deres skrøbelighed. Hvis klimamon bruges til intensiv hårbelysning, kan ekstravarmen blødgøre håret, gøre det mere skrøbeligt, og endda beskadige håret.

Når det blæser friskvasket hår, er det måske ikke nok fedt i hovedbunden, og som følge heraf trænger en stærk alkalisk opløsning hårrødderne og svækker dem, hvilket resulterer i hårtab.

Hvordan lette håret med det mindste tab?

Før lynnedslag er det først og fremmest nødvendigt at vurdere hårets tilstand så præcist som muligt for korrekt at vælge styrkeniveauet af lynet og eksponeringstiden. Procentdelen af ​​oxidant ligger typisk fra 1,5% til 12%. Med meget porøst og let hår bør styrkeniveauet af hydrogenperoxid eller et andet oxidationsmiddel være minimal, mens det med hårdt hår kan øges til 12%.

Kun belysning af de genopbyggede dele af håret bør påføres meget nøjagtigt til blekningsopløsningen for ikke at beskadige det tidligere farvede hår. Husk at en høj procentdel af oxidationsmiddel ikke giver hurtig afklaring, men vil kun hjælpe lynelementer til at trænge dybere ind i hårvævet og beskadige det. Ved lynhår anvendes sammensætningen først til hele længden af ​​håret, og først efter lette til 8 eller 9 niveauer begynder de at behandle rødderne. Faktum er, at hårrødderne har en højere temperatur, og derfor vil oxidationsreaktionen ske hurtigere, og rodenes sammensætning bør holdes lavere, og procentdelen af ​​oxidationsmiddel til denne del af håret bør være lavere for ikke at beskadige håret og holde det sundt.

Oxiderende stoffer i form af pulver, fløde eller oliebaserede produkter bruges ofte til at lette håret. Lysemaling på olie er den blødeste, creme - mindre irriterende for huden, pulver - den mest intense.

Hvad vil bleget hår se sundt ud?

Hvis det alkaliske miljø viste sig at være for stærkt for dit hår, og beskyttelsesskalaerne ikke kunne lukke, vil et øjeblikkeligt balsam til blondt, bleget og bleget hår, som er beriget med naturlige ekstrakter af druer og grøn te, hjælpe dig med at genoprette skalaerne og fugtigt håret hårdt, gør det smidig og skinnende.

Prøv at lette håret i salonen ved at overdrage dit hår til en mester, der har været specielt uddannet til at arbejde med lette agenser, og hvem har det rigtige certifikat.

Omhyggelig overholdelse af teknologien til lynhår og kompetent pleje hjælper dig med ikke at være bange for skørt hår og hårtab, men tværtimod at have let og næsten ubeskadiget hår, strålende med skønhed og sundhed.

Sådan korrekt lysere hår derhjemme uden skade.

Nogle gange sker det, at du virkelig vil ændre dit udseende, og du har ikke penge eller mulighed for at komme ud af huset for at besøge en skønhedssalon (for eksempel hvis du er på barselsorlov med et lille barn, og du kan ikke forlade ham i et par timer). I sådanne tilfælde kan du gå til butikken, købe alt hvad du behøver for dine store reinkarnationer og. at handle! Lige hjemme! I vores artikel lærer du, hvordan du korrekt bruger professionelle lette produkter til hår derhjemme, samt hvordan du ikke kan skade håret ved at blegge hår.

Vi vurderer hårets tilstand og dets evner

Ifølge frisørreglerne, før nogen farvning, og især lynnedslag, er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​håret og hovedbunden. Sundt hår er stærkt og elastisk, har en naturlig glans, en lille del splittede ender er tilladt. På hovedbunden bør der ikke være sår, udslæt, sår, allergier.

Tegn på hårskader er alvorligt hårtab, brølhed, overdreven tørhed og en ændring i strukturen. Denne tilstand af håret kan observeres efter gentagen farvning med aggressive farvestoffer, efter kemisk perm, overførsel af eventuelle sygdomme såvel som på grund af hypovitaminose. I hvert fald, hvis håret er hårdt beskadiget og svækket, bør du forlade ideen om lynnedslag, da risikoen for at miste hår efter blegning er meget høj.

Bestem, hvor mange toner du har brug for for at lette dit hår

For at gøre dette kan du bruge paletten af ​​nuancer af ethvert hårfarve. Sammenlign din hårfarve med nuancer af det naturlige udvalg af enhver palette af professionel maling, og find også den ønskede nuance, som du vil få som følge heraf. Så du får en ide om, hvor mange toner der skal lysere håret.


At vide det ønskede resultat er meget vigtigt for at vurdere deres evner. Hvis du vil lysere hår 5 eller flere toner, så vær forberedt på et mærkbart tab af hårkvalitet. For stærkt bleget hår bliver nødt til at bryde sig mere, de har tendens til at blive meget tørre og meget modtagelige for mekaniske skader og brud.

For at lette dit hår derhjemme skal du købe:

 1. Lysepulver eller pulver. Normalt sælges de i poser designet til engangsbrug eller i større banker.
 2. Oxiderende emulsion (oxidant). Kan også fås i hætteglas med engangsbrug og større flasker.
 3. handsker
 4. Ampuller med beskyttende olie. Næsten alle producenter har beskyttelsesmidler, der tilsættes til farvnings- eller lysningsblandingen umiddelbart før påføring. De er designet til at reducere de skadelige virkninger af kemisk sammensætning på hårstrukturen. Dette er i princippet ikke et obligatorisk produkt, og de kan overses, hvis dit hår er stærkt nok.
 5. Tinting permanent farvestof + aktivator. Lysepulveret giver ikke den ønskede skygge af hår, men fremstiller kun basen til dens produktion, idet de naturlige pigmenter fjernes fra håret til en bestemt baggrundsbelysning. Desuden ser bleget hår livløst ud og er meget tørt at røre ved. For at få en smuk skygge, samt at genoprette hårets fortabte elastik, skal du holde toning.

Hvad er baggrundsbelysning? Lidt farve teori

I naturen er der kun tre primære farver, som ikke kan opnås ved blanding - det er rødt, blåt og gult. Alle andre farver opnås ved at blande disse tre hoved, for eksempel:

 • Rød + Gul = Orange
 • Rød + Blå = Lilla
 • Blå + Gul = Grøn
 • blå + rød + gul = brun.

Baggrundsbelysning er den farve, der opnås efter den delvise ødelæggelse af det naturlige pigment på grund af kemisk eksponering for håret. Som regel bliver den første i håret ødelagt af det blå pigment, så håret i lysprocessen bliver først rødt. Derefter ødelægges det røde pigment, og håret bliver gul. Gul hårfarve i forbindelse med lynnedslag betyder, at baggrundsbelysningen allerede svarer til niveauet af "blond". Desuden bliver jo mindre det gule pigment i håret, hårfarven er tættere på hvid. På forhånd bestem baggrundsbelysningen, som du vil misfarve håret for at opnå den ønskede skygge.

Hvor kan man købe professionelle hårprodukter?

 • Den nemmeste måde er at købe lysere og farvestoffer i butikkerne af professionel kosmetik til håret i din by. Der kan du se farvepaleten, bestemme om den ønskede nuance, få råd fra sælgeren. Hvis du ikke kan shoppe, kan du søge efter lignende online butikker i din by. Siden jeg bor i Ufa, vil jeg give eksempler på flere onlinebutikker af professionel kosmetik til håret i vores by:
 • http://cosmeticufa.com
 • http://profcosmetic-shop.ru/
 • http://kudriprof.ru/
 • Online-butikker af professionel kosmetik til hår med levering i hele Rusland. I sådanne butikker er det fordelagtigt at købe produkter i små mængder, så du kan genoprette leveringsafgiften. For eksempel er en af ​​de populære butikker af professionelle hårprodukter "HiHair.RU" butik http://www.hihair.ru
 • Fælles indkøb. I dag bliver denne form for shopping stadig mere populær. Hvis du har erfaring med at bestille varer i fælles køb, kan du nemt finde et par indkøb af professionelle hår kosmetik, der er organiseret i din by.

Hvilket lysende pulver (pulver) skal du vælge?

Generelt bliver brugen af ​​salonprodukter derhjemme ofte problematisk. Specielt indeholder professionelle lyndannende stoffer normalt en masse ammoniak, den skarpe og ubehagelige lugt, som kan sprede sig gennem lejligheden. I processen med at påføre en blødgøringsforbindelse til dit hår vil du også opleve stor ubehag forbundet med frigivelse af ammoniak, for eksempel brænding og rødme i øjnene. Også, hvis der er børn i lejligheden, så er det uønsket at anvende ammoniak klarere.

Heldigvis er der sikrere produkter til lynhår. Firmaet Kapous producerer for eksempel et ammoniakfrit lyspulver Kapous Magic Keratin. Fra min egen erfaring ved jeg, at mens du arbejder med dette pulver, er der ingen ammoniak duft, og der er ingen brændende og rødme i øjnene. Plus, det er relativt billigt (ca. 80 p. Per sæk 30g, 450r. Per kan 500g).

Tilsvarende lysende pulvere uden ammoniak er tilgængelige fra andre producenter, for eksempel:

 • L'Oreal Professionnel Platinum (3500 r.)
 • Brelil No AMMONIA Bleaching (2700r.)
 • Baco Soft Colour Collection Pulver Lightener Ammoniakfri - Lysende pulver uden ammoniak med gul effekt (1200 r.)
 • CHI Professional Blondest Blonde Pulver Lightener Ammoniakpulver Cream (4000r.)

Hvor meget skal jeg købe et lysende pulver og oxidant?

Den nemmeste ting derhjemme er at lette kort hår og skulderlængde hår. For at lyse kort hår, vil 1-2 poser pulver tage 30 g hver, 2-3 poser på skulderlængde hår, 3-4 poser på skulderlængde, op til 8 poser pulver til længere hår. Beregningen af ​​mængden af ​​oxidativ emulsion er baseret på antallet af lysende pulver i et forhold på 2: 1 (for eksempel 60 g oxidant og 30 g lysende pulver)

Hvordan vælger man en oxidant?

Til lynnedslag var mindre traumatisk for hår, tage en oxidativ emulsion indeholdende 3% hydrogenperoxid. Oxiderende stoffer med et højere indhold af hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen stærkere. Desuden indebærer brugen af ​​oxidanter med højt indhold af hydrogenperoxid en meget hurtig anvendelse, så du bør ikke risikere og købe en høj procentdel oxid til at blegge hår derhjemme.
Oxidanter med 1,5% hydrogenperoxid er også kommercielt tilgængelige. Disse er de såkaldte "activators", der er designet til at toning blondt hår. De er heller ikke egnet til lynhår med pulver, da resultatet i bedste fald næppe kan mærkes.
Sådan lyser du håret hjemme trin for trin guide til begyndere
Lynhår er ikke en nem opgave, uanset hvordan det virker. Vælg en dag, hvor du får et par gratis timer til at gøre alt rigtigt.
Blegning og blødgøring gør kun KUN på snavset hår for at minimere de skadelige virkninger af den lysende forbindelse på håret. Det ville også være dejligt at lave en oliemask på håret i et par dage før proceduren.

Så lad os komme til handling:

 1. Kombinere håret, opdel dem i 4 zoner (langs skillevæggen og på tværs), håret i hver zone samles med et gummiband i halen.
 2. Brug handsker
 3. Fremstilling af den klargørende struktur:
  Bland pulveret og oxidatoren i de anbefalede proportioner (normalt 1: 2). Tilføj eventuelt en beskyttelsesolie. Bland ingredienserne grundigt. Det skal være en homogen masse. Hvis sammensætningen er for tyk, og det er svært at anvende på håret, eller det tørrer hurtigt, så tilsæt en lille oxidant Noah-emulsion og bland.
 4. Opløs håret på et område af hovedet, adskilt den tynde streng og begynd at påføre lysstyrken. Kan påføres direkte med handske hænder, så det bliver hurtigere. Bemærk venligst, at din ansøgningstid er begrænset, så du bør ikke tabe et øjeblik. Det er tilrådeligt at have tid til at anvende sammensætningen så hurtigt som muligt, så han kan jævnt lette håret. Pas på ikke at forlade håret uberørt af klareren, især hvis du tager for tykke tråde.
  Gør det samme med andre zoner, det vil sige først på bagsiden af ​​hovedet og derefter på fronto-parietal zone.
 5. Forlad sammensætningen på håret på det tidspunkt anbefalet af producenten. Men ikke mere end 50 minutter. Kontinuerlig overvågning af den igangværende reaktion på håret, det vil sige ændringen i deres farve. Hvis du ser, at den ønskede baggrundsafklaring allerede er opnået, så fortsæt du sikkert til skylning.
 6. Skyl lysstofforbindelsen fra håret med rindende vand, vask derefter håret med shampoo. I salonen til dette brug shampoo dyb rengøring. Derhjemme er enhver egnet shampoo til fedtet hår.
 7. Toning er den sidste fase af farvning efter lysning af hår med et blegemiddel. Eksperter anbefaler ikke at forsømme denne procedure, men at gøre det samme dag efter afklaring. I dette tilfælde fodres håret med pigmenter fra et farvestoffarve og vil være mindre modtagelige for at skade mekanisk stress.

Til toning tager de et farvestof pr. Ton lettere end den ønskede, såvel som en oxiderende emulsion på 1,5% eller 3% for et mere stabilt resultat. Processen med toning selv ligner den sædvanlige hårfarvning, men i dette tilfælde anvendes farvestoffet på vådt hår. Du bør også omhyggeligt læse instruktionerne for den anbefalede eksponeringstid, fordi bleget hår kan males mere intenst.

Efter eksponeringstiden for farvet farvning skal du vaske håret under varmt rindende vand og anvende en balsam til farvet hår.

Vigtige tips

 • Undgå at tømme håret ved hjælp af professionelle produkter, hvis dit hår tidligere var farvet med naturlige farvestoffer, såsom henna eller basma, samt i en måned efter at have brugt farvet balsamer som "Tonics".
 • Strikt studer og følg instruktionerne for brugen af ​​hvert brugt værktøj, tag ikke afkald på en kombination af professionelle værktøjer og folkeråd (fx tilsæt vegetabilsk olie til lysemulsionen).
 • Brug ikke metalskåle og metalgenstande i forbindelse med lynnedslag og farvning af hår.
 • Efter blekningsprocessen vil håret have brug for særlig pleje i lang tid, kombinere specielle shampooer til farvet hår og fugtighedsgivende og nærende masker.
 • I første omgang efter farvning skal du stoppe med at bruge aggressive børster og hårbørster. Det er bedre at tørre dit hår på en naturlig måde.

Tak for din opmærksomhed! Lad dit hår være sundt og smukt, og du er altid tilfreds med dit udseende!

4 fejl ved lynhår i hjemmet

Mange piger drømmer om en luksuriøs askeblond og bliver bittert skuffede, når de ser en kylling i spejlet efter hjemfarvning. Layfhaker talte med en ekspert og fandt ud af, hvad der kunne gå galt og hvad du behøver at vide, før du afklarede.

Fejl 1. Identificer afklaring og toning

Beslutningen om at blive blond er ofte spontan. En kvinde går simpelthen til butikken og køber hendes yndlingshvidmaling. I hjemmet blander hun noget i et rør med noget i en flaske, anvender det på hendes hår og venter. Ikke overraskende er resultatet anderledes end forventningerne.

Oprettelse af en blond sker altid i to faser.

 1. Lightening (misfarvning). Dette er den proces, hvormed det naturlige eller kunstige hårpigment er ødelagt.
 2. Toning. Giv dit hår den ønskede skygge.

Lightening er lavet med et særligt pulver eller fløde og et oxidationsmiddel af en vis procentdel. For eksempel at gøre mørkt hår lysere ved 4-5 toner, har du brug for et oxid på mindst 6%. Hvis håret er lys, brug normalt en 1,5-3 procent oxidator. Men alt er meget individuelt. Nogle gange, for at opnå det ønskede resultat, bruges 6-9 procent oxid til at lysne blondiner.

Resultatet af lynet er altid varmt. Hvorfor dette sker, finder du lidt senere. I mellemtiden husk: mellem begreberne "lightening" og "farvning i blond" kan ikke sætte et lighedstegn. Når alt kommer til alt kan du lette op og skabe et nukleartapelsyre eller syregrønt hår.

Lightening er kun det første skridt til en blond. Det sætter substratet, hvorpå farven nødvendigvis skal ligge.

Resultatet af farvning afhænger af mange faktorer: hårets tilstand, indledende tone og skygge og selvfølgelig farvesammensætningen og metoden for dens anvendelse.

Fejl 2. Tag ikke højde for baggrundsafklaringen og toneniveauet

I hverdagen er folk opdelt i blondiner, brunhårede, røde og brunetter. Professionelle frisører og colorists er mere komplicerede.

Menneskehår består af en fodringsstang (medulla), som giver styrken og elasticiteten til cortexen og en beskyttende neglebånd (en lang række tætte skalaer på overfladen).

I cortex er melanin, som er ansvarlig for hårfarve. Melanin består af to pigmenter eumelanin og pheomelanin. Den første har en mørk skygge (fra brun til blå-sort) og formen af ​​langstrakte granulater. Den anden er et rundt molekyle af gule og røde farver.

Naturlig hårfarve afhænger af forholdet mellem melaninpigmenter. Jo mere eumelanin, jo mørkere håret og omvendt: blondien hersker i feomelanin.

Toneniveauet (eller, som de siger, niveauet af dybden af ​​tone) afhænger af mængden af ​​eumelanin.

Tone niveauet (UT eller UGT) er graden af ​​naturlig hårfarve i henhold til lysstyrke.

Der er 10 UT'er, hvor enheden er sort, og den blonde er alt, hvad der er højere end syv.

Når lynet øger niveauet af dybden af ​​tone og vises baggrundsafklaring. Dette er den farve, der opnås efter delvis ødelæggelse af naturlige eller kunstige, hvis håret blev farvet, pigment.

Forestil dig en kolbe med røde og gule bolde inde. Det oprindelige tonniveau er 6. Lyset til 9. Kun gule kugler forbliver i kolben. Det næste trin er toning, og du skal forstå, hvor meget der skal tilføjes blå og rødt, så farverne blandes op, og pæren ser beige langt væk.

Før du skifter til blond, skal du bestemme toneniveauet, det overvejende pigment og det ønskede resultat. Det afhænger af, hvad man skal lette (med et pulver eller en fløde), hvilken procentdel af oxidanten der skal anvendes, hvor skal man begynde at anvende sammensætningen og andre nuancer. Frisører laver specielle formler til at beregne, hvor mange gram fra hvilket rør der skal presses ud for at tynde et bestemt hår.

Fejl 3. Følg ikke vejledningen.

Det er vigtigt at tage ikke kun højde for tone og baggrund for afklaring, men også at forstå, hvilken type sammensætningen tilhører, og hvordan man bruger den korrekt. Lightening og farvning af hår - det er kemiske reaktioner, hvis forløb afhænger af det anvendte farvestof.

Alle farvestoffer kan opdeles i direkte og indirekte.

Rette linjer blandes ikke med oxidationsmiddelet og trænger ikke ind i håret. Deres molekyler er deponeret på cuticle. Direkte farvestoffer fremstilles hovedsageligt i form af tonede shampooer, balsams og mousses. Også henna og farvede farveblyanter tilhører direkte farvestoffer. De er nemme at bruge derhjemme (ingen grund til at blande noget) for at opretholde eller opdatere farven.

Indirekte farvestoffer åbner krybdyret, trænger ind i håret og ødelægger det naturlige pigment for at gøre plads til kunstig. Sådanne farvestoffer blandes altid med et oxidationsmiddel - hydrogenperoxid med forskellige additiver. De produceres normalt i form af cremer. Det er sværere at arbejde med dem (nøjagtige proportioner er nødvendige).

Indirekte omfatter også farvestoffer, hvor der ikke er ammoniak, men dets derivater er til stede. De har ikke så stærk lugt, men handlingsprincippet er det samme som for ammoniumfarvestoffer.

Ved arbejde med indirekte farvestoffer er det meget vigtigt at vælge den rigtige procentdel af oxidant. Det afhænger af ham, hvor meget du kan klatre niveauet af dybden af ​​tone og hvor meget at holde sammensætningen på håret.

Mange tror fejlagtigt, at jo længere de holder farvestoffet på håret, desto bedre effekt. Faktisk foretager producenter mere end et klinisk studie for at beregne, hvor meget tid en specifik formulering skal lette, udvikle og rette det kunstige pigment. Hvis pakken siger "Hold 30 minutter", hold i en halv time. Perederzhivaya maling, du tørrer bare dit hår.

Fejl 4. Pas på ikke hår

For at blive en luksuriøs blondine er det ikke nok at lyse op. Blond kræver konstant pleje. Ellers vil det hår, der har passeret gennem lynreaktionen, hænge sammen med et livløst slæb.

Hår har ikke styrke og energi, fordi disse er keratiniserede hudens vedhæng. Nogle genoprettende kosmetik regenererer disulfidbindinger og protein, men de fleste balsamstoffer lukker bare tætningsskalaerne for at afspejle lys. Som et resultat ser håret godt ud, det er rart at røre dem.

På internettet er massen af ​​folkelige opskrifter til lynhår. Du skal forstå, at citronsaft, afkogning af kamille eller kefir aldrig vil gøre dig til en platinblond. Maksimum vil gøre lysebrunt hår halvlighter.

Men naturlige ingredienser kan bruges til at forbedre tilstanden af ​​farvet hår. Her er nogle flotte masker.

 1. Honning. Bland i lige store mængder honning, aloe juice og ricinusolie. Hold håret i 30 minutter. Vask af med rigeligt varmt vand.
 2. Banana. Blenderblanding for at fuldføre homogenitet et mellemlangt banan, et æg, en teskefuld honning, en spiseskefuld af burdockolie og to spiseskefulde fuldfedt yoghurt uden tilsætningsstoffer. Hold i omkring en time, vask derefter og vask dit hår med shampoo.
 3. Ægget. To spiseskefulde gelatine hæld varmt vand og lad i 10-15 minutter at gelatine svulme. Smel det derefter i et vandbad, tilsæt æggeblommen til et æg og en spiseskefuld af dit hårbalsam. Påfør blandingen på dit hår, læg på en plastikkappe og luk dit hoved med et håndklæde. Hold 40-60 minutter. Efter proceduren skylles håret med varmt vand.

Pas på med folkemægler. De kan ødelægge selv den smukkeste kolde blonde. "Mad" på håret vil aldrig give en sådan virkning som professionel kosmetik. Fra det faktum, at det er usandsynligt at gøre det værre - eddike (et surt medium vil glatte skalaerne), kokosolie (men det er svært at vaske det væk).

Derudover skal du konstant opretholde de farvede tonede shampooer og andre midler, som også ofte indeholder sygeplejerske ingredienser.

Hvordan man lettere lette håret: folkemusik og kosmetik

Mange kvinder vil være blonde. Generelt er der ikke noget problem, for i dag kan vi give dem nogen farve. Selvom du er en brunette, kan du nemt blive blondine. Proceduren for lynhår involverer imidlertid deres behandling, hvilket ødelægger det naturlige pigment. Brug af kemikalier til lynnedslag kan beskadige håret. Det betyder, at de vil se værre, blive lysere og kræve mere omhyggelig omhu. For at forhindre dette sker, skal du anvende sikker hårbelysning, hvorefter de bliver lysere og vil ikke miste deres naturlige skønhed og styrke.

Måder at oplyse sikkert

Hvordan lette håret uden skade og er det muligt? Det hele afhænger af to faktorer:

 • lette agenter
 • farver og egenskaber i dit eget hår.

Hvis dit hår er tæt og hårdt, udover det har en meget mørk farve, så gør du blondine vil ikke være let. I dette tilfælde vil afklaringen kræve meget "stærke" midler eller tid og tålmodighed. Jo lettere og blødere håret er, desto mindre indsats er nødvendigt for at lette dem.

Hvordan kan du sikkert lette håret:

 • Brug sikre midler
 • Lys gradvist, ikke mere end 1-2 toner i en procedure.
 • Naturlige midler - folkelige opskrifter,
 • Moderne blegemidler uden ammoniak og hydrogenperoxid, baseret på naturlige ingredienser.

Læs mere om hver metode under artiklen.

Hvilke afklaringsformer kan betragtes som uskadelige

Folkerecept er blevet testet af mere end en generation af kvinder, de er baseret på brug af urte ingredienser og enkle produkter. En anden traditionel metode til lynnedslag er solbadning. Sådanne metoder er tilgængelige til privat brug og er meget billige, men for nogen kan de også virke for "zamorochnye." I dette tilfælde, passende ammoniakfri hårbelysning ved hjælp af specialværktøjer, der sælges i butikken. Du kan vende sig til fagfolk, og de vil gøre alt for dig. Det er dog værd at overveje, at lynmaling uden ammoniak som regel er meget dyrere end ammoniak.

Vi bruger "bedstemødre" opskrifter

Folkerecept er baseret på virkningerne af naturressourcer, de indeholder ingen kemi. Når det bruges korrekt, bliver håret lettere, vil det se mere velplejede, da mange af de lysende ingredienser har nyttige egenskaber. Selvfølgelig er der ingen grund til at vente på en øjeblikkelig kraftig effekt, og du bliver nødt til at gøre en indsats for at lette det med hjemmemekanismer.

Tip! Folkerecept er mere egnede til ejere af lyst eller naturligt blont hår, der ønsker at få lysere nuancer end at opnå radikale resultater.

De mest populære og effektive folkemæssige retsmidler

 • citron,
 • honning,
 • kefir,
 • Kamille,
 • Solen

Advarsel! Den mest aggressive af alle disse værktøjer er citron, eller rettere dens saft. Hvis du har tørt skørt hår, så kan citronen tørre dem endnu mere, så dette værktøj er bedre at bruge med normalt sundt hår. På sikkerheden ved lynnedslag ved hjælp af solens stråler fortsætter kontroversen, og brugen af ​​andre folkemekanismer anses for helt sikker.

Citron og sol

Alle ved om ultraviolet stråles lysende virkning. Hvis du bliver i solen i lang tid, vil dit hår brænde ud og blive lysere. For at gøre processen hurtigere og mere intensivt kan du smøre tråde med citronsaft. Én gang var selv fremhævning gjort på denne måde. Gennem hullerne i en særlig hat strækkede hårstrenger satte de citronsaft på dem og gik ud i solen. Hår efter denne procedure er meget lettere og får en smuk glans. Eksponering for direkte ultraviolet stråling anses dog for skadelig. Selvfølgelig forværrer solen noget hårets tilstand, men denne effekt kan ikke sammenlignes med den skade, som lygterne med ammoniakindhold bringer.

Lime citronsaft

Citronsaft virker som et blødgøringsmiddel, fordi det indeholder syre, hvilket ødelægger farvestofpigmentet. Denne proces forbedres ved udsættelse for ultraviolette stråler. Til afklaring med kun naturlig friskpresset citronsaft. For en procedure er et glas juice nok, i så høj grad kan du fugte langt, tykt hår. Jo kortere de er, jo mindre juice er nødvendig.

Tip! Ved lysning af normalt eller fedtet hår tilsættes vand til saften, ca. en fjerdedel af dens volumen. Hvis tørt hår lyser, skal der tilsættes et passende balsam i stedet for vand. Dette forhindrer dem i at tørre over og vil fodre nogle få.

Det er bekvemt at anvende en blanding af saft og vand til dit hår med en sprøjte, hvis du har tilsat et balsam, så brug en børste. Hvis der er en sådan mulighed, så lad solen gå i 1-2 timer efter påføring af blandingen. Selvfølgelig er denne anbefaling kun egnet til sommermånederne, om vinteren behøver du bare at vaske saften efter et stykke tid og vaske dit hår på den sædvanlige måde. Ved den regelmæssige gennemførelse af denne procedure bliver håret konstant oplyst. Effekten forbliver i lang tid, og hvad er mest behageligt, med genvinding af rødder, selvom det er mørkere, men naturligt og ikke ødelægge det samlede indtryk.

Følgende video vil introducere dig til en interessant og sikker måde at lette håret på:

Honning lysning

Honning er et nyttigt produkt, der er i stand til at give hår med næringsstoffer, gør det smukt, silkeagtig, det vil øge volumen og skinne. Derudover kan du ved hjælp af honning udføre en harmløs lyn af lysebrunt eller let blondt hår til 1-2 toner. Imidlertid er dens anvendelse noget generende. Honning bør være på håret i 10 timer, så det er bedst at tilbringe proceduren om natten.

Det er vigtigt! Honning bør kun være naturlig, konsistensen skal være tilstrækkelig flydende, så det er bekvemt at anvende på håret. Hvis honningen er for tyk, kan den opvarmes lidt i et vandbad. Anvendelse til denne mikrobølgeovn kan ikke være, da de nyttige egenskaber går tabt.

Honning afklaring i 4 trin

Først skal du vaske dit hår med shampoo. Bedst af alt, hvis det er en shampoo fra naturlige ingredienser uden særlige tilsætningsstoffer og balsam. Umiddelbart inden du anvender shampoo, skal du tilføje lidt sodavand (ca. en fjerdedel af en teskefuld). Efter vask er håret kun skyllet med vand. Så skal de tørre grundigt med et håndklæde.

Påfør honning på dit hår. Omhyggeligt og forsigtigt skal du mætte alle tråde i fuld længde. For at gøre dette kan du bruge en børste og en kam.

Hovedet skal pakkes med plastikfolie for at beskytte mod honningstrømmen og lade det stå i 10 timer.

Efter 10 timer fjerner vi filmen og vasker mit hoved på den sædvanlige måde. Det ville være rart, hvis du skylder dit hoved med kamille afkog eller citronsaft efter at have vasket dit hoved.

Honningsprocedure kan gentages, fordi skade under alle omstændigheder ikke vil, og afklaring med gentagen eksponering vil være mere intens.

Kefir Lightening

Kefir masker passer til alle. Lynvirkningen opnås på grund af det faktum, at kefir trænger ind under hårets skalaer og vasker ud pigmentet. For at opnå effekten gør kefir masker, ud over hovedkomponenten, tilføjer de yderligere ingredienser.

En simpel opskrift på kefir hår masker

 • En halv kop yoghurt,
 • 1 æg,
 • 2 spiseskefulde vodka eller brandy,
 • Juice fra en halv citron,
 • 1 tsk shampoo.

Alle blandet og påført håret langs hele længden. Efter tegning bliver hovedet viklet med en film og et håndklæde. Du kan lave en sådan maske om natten. Hvis dette er ubelejligt, skal det opbevares i mindst to timer. Efter proceduren vaskes hovedet som normalt.

Advarsel! Kefir masker lakker ikke kun håret og tager sig af dem, men bidrager også til mere aktiv vækst.

Den mest blid måde at lette på - kamille afkogning

Til kamille afkogning, tag 2 spiseskefulde tørrede blomster og hæld kogende vand (200 ml). Når det er køligt, filtrér og brug til skylning. For at øge effekten i bouillon, kan du tilføje saften af ​​en halv citron.

Til tørt hår

Hvis håret er tørt, vil en kamille afkogsmaske med tilsætning af glycerin fungere meget godt. I den bouillon, der er fremstillet på den sædvanlige måde, tilsættes 60 gram glycerin. Masken påføres håret langs hele længden. Du skal holde den i 40 minutter og indpakke hovedet med en film.

Stoffer indeholdt i kamille, pleje hår, de giver dem en silkeagtig, behagelig gylden nuance.

Professional Brightening Products

Moderne teknologier giver os mulighed for at udnytte effektive og sikre formuleringer, der forsigtigt lyser hår. Alle disse produkter er lavet på basis af naturlige komponenter uden ammoniak og peroxid. De beskadiger ikke håret og gør dem mere attraktive, men deres omkostninger er meget højere end konventionelle midler til lynnedslag.

Solaris Brightening Oil

Fremragende værktøj baseret på en sikker formel. Det er praktisk at bruge, gør håret silkeagtigt, hvilket gør dem mere følsomme. Lightening er ikke mere end 4 farver, så det er bedre at bruge ejerne af lys eller brunt hår. Så kan du få så varme naturlige nuancer som rav, honning eller gyldent sand.

Advarsel! Solarisolie er kun egnet til hår, der ikke er farvet.

Gentle Meches System

Dette stof er et system til afklaring og fremhævelse. Resultatet af eksponering, det vil sige den endelige farve, afhænger af produktets eksponeringstid. Sammensætningen indbefatter protein, regenererende komponenter, planteekstrakter. Ved hjælp af Gentle Meches System kan du lette dit hår med 5 toner. Lægemidlet er designet på en sådan måde, at det er bekvemt at anvende, det tørrer ikke ud, strømmer ikke. Den maksimale anbefalede eksponeringstid er højst 30 minutter. Hvis du bruger ekstra varme, vil det være nok eksponering i 15 minutter. Ved behandling af tyndt eller svækket hår bør du ikke bruge ekstra varme.

Bleaching pasta L'Oreal

Et af de bedste redskaber til ammoniakfri afklaring er L'Oreal pasta. Det har ingen lugt, er let at påføre, irriterer ikke hovedbunden. Sammensætningen af ​​dette værktøj omfatter forstærkende komponenter, så den er placeret som et sikkert værktøj. Efter proceduren bevarer håret helt det naturlige niveau af lipider. Yderligere komponenter glatter dem og gør dem mere attraktive.

Hvordan opnår du den ønskede farve og ikke beskadiger dit hår? Du kan bruge beviste opskrifter i årtier, men du skal være tålmodig. Hvis du vil have en sikker og hurtig hårbelysning, skal du bruge specielle formuleringer. Med forbehold for instruktionerne og omhyggelig opmærksomhed på proceduren kan du håndtere det selv. Men hvis du ikke har haft sådan erfaring, er det bedre ikke at eksperimentere, men at henvende sig til fagfolk, der vælger de mest hensigtsmæssige midler og metoder og vil gøre alt på den bedst mulige måde. Derudover vil en god frisør altid give gode råd, for eksempel hvordan man kan farve dit hår uden lyn, hvilken farve passer dig bedst, hvilken slags haircut eller styling ville være bedst egnet i et bestemt tilfælde.

Se også: Sådan lyser du håret med kanel hjemme (video)

Hemmeligheder for sikker hårblegning derhjemme

Enhver kvinde, mindst en gang i livet, ændrer med glæde hårets frisure eller farve.

Ofte vender vi os til fagfolk, men der er tidspunkter, hvor vi bevæger os med købt hårfarvestof, vi hjælper mennesker tæt på os. Og meget ofte er vi ikke tilfredse med resultatet - håret bliver skørt, farven er heterogen, stemningen er forkælet, billedet er uharmonisk.

Hvordan bleges hår - er det værd at prøve

Hvis du spørger dig selv, spørgsmålet "er det værd at forsøge at ændre farven selv?", Så kan du få et tvetydigt svar, fordi vi ofte mangler evnen, mod og viden til at ændre vores udseende og føle sig helt harmoniske i den nye rolle. Når du har besluttet at føje solens "ømhed" til dit hår, skal du være opmærksom på din hårs tilstand, fordi lethedproceduren er ret "stressende" på trods af de sparsomme ingredienser, der kan tændes hjemme.

Og også overveje tilstanden i hovedbunden. Hvis der er små sår på hovedet eller du har nogle problemer (seborrhea, skæl), så er det bedre at nægte denne procedure, indtil huden er fuldstændig restaureret.

Før du farger hår, er det bedre ikke at vaske dit hår. Så du vil skabe en lille beskyttelse for dit hår. Hvis håret er meget snavset, er det nok at vaske det en gang med shampoo uden at bruge balsam. Samtidig forsøger du ikke at påvirke hovedbunden, vask kun hårets overflade. Hvis der er stylingprodukter på håret, skal du bruge en kam og fjerne dem, mens de kæmper aktivt.

Hvis alle disse faktorer overholdes, og du er sat til "innovation", så kan du helt sikkert sige: "Det er værd at skifte!"

Hvilket hårblegemiddel foretrækker

At ændre (misfarvet) hår ved flere nuancer er en simpel procedure. Hvis du er ejer af tjærehår eller en brændende brunette, skal du tage højde for at du kan gøre dit hår lettere, men ikke straks. Det kan være nødvendigt at bruge meget tid (en måned - tre måneder) for at gøre dit hår, med en lynprocedure hver 2-4 uger, blevet lysere.

Hvis du kan prale med en hårdfarvet hårfarve eller rødt, reducerer belysningsproceduren for dig den tid, der kræves for at resultatet skal vises.

Uanset om du vælger noget "aggressiv" hårbelysning eller vær opmærksom på den sparsomme, er det op til dig. Under alle omstændigheder vil dit hår med den rette brug af alle midler og instruktioner få den ønskede skygge, og måske vil du og de omkring dig på en ny, unik måde.

Hvordan misfarve hår derhjemme med peroxid

Måske er den mest "kemiske" af ingredienserne til blegning hår hydrogenperoxid. Denne komponent har længe været kendt for alle kvinder med sin evne til at lave en "solskinnende" blondine ud af en brændende brunette. Lad os prøve en "blid" version af blegning med hydrogenperoxid og forstå, hvordan du bleger håret bedre, sammenligner med de efterfølgende naturlige ingredienser.

Det er nok at lagre en flaske 3% hydrogenperoxidopløsning, en kam og en spray. Yderligere hjælpere kan være handsker, hårnålskrabber eller hårnåle, shampoo og balsam.

Overhold følgende trin i "reinkarnation":

▪ vaske dit hår med hår shampoo, blut med et håndklæde, kam dit hår, så der ikke er tangles og knuder;

▪ Hæld hydrogenperoxidopløsningen blandet med vand i samme mængde i forstøveren (sprinkler). Tidligere kan du lave en test på en enkelt streng hår for at forstå, om det er værd at fortynde peroxidet med vand, eller du kan bruge det ikke fortyndet;

▪ divider håret i flere tråde, pin dem med hårnåle eller pins, der skal males senere, frigiv en (slip hver enkelt trin for trin);

▪ Brug handsker til at beskytte dine hænder, dække dine skuldre med en særlig kappe eller bære gamle tøj, da løsningen kan ødelægge stoffets farve;

▪ Vi sprøjter peroxid på overfladen af ​​håret fra rødderne til enderne, og straks tørre disse områder med en våd tampon, som om farvepigmentet fordeles jævnt;

▪ Forlad resultatet i 40-60 minutter;

▪ vask af peroxidet med varmt vand, og anbring en balsamhår balsam, der passer til din type.

En lignende farvningsprocedure anbefales ikke ofte. En gang om måneden er nok. Det hele afhænger af dit hårs tilstand. Under alle omstændigheder i mellemrummet mellem farvning skal du nære og fugtige håret med specielle masker og kompositioner, så de ikke mister deres elasticitet og sund glans.

Produkter der bleges hår i hjemmet

▪ Kamille

En meget enkel og effektiv måde at misfarve hår på og samtidig lidt helbrede dem - brug opløsningen eller infusionen af ​​lægemidler (apotek) kamille. Denne delikate blomst er kendt for sin vitamin rigdom.

For en liter vand nok to spiseskefulde kamille blomster. Hæld kogende vand over blomsterne og lad dem blande i flere timer. Nå gør denne tinktur med en termos.

Vask dit hoved med din yndlings shampoo.

Når blomsterne farger vandet i en gylden farve, kan opløsningen påføres håret, det er nok at hælde dem på toppen, opnået ved tinktur.

Denne procedure kan anvendes regelmæssigt. Kamille gør ikke håret skade. Det vigtigste - se deres tilstand, lad ikke "overdrying" af håret. Denne metode er velegnet til enhver form for hår.

▪ Kefir maske

Hvad der er at blegge hår derhjemme, kefir, kan være egnet til denne procedure, det er let at gætte - jo fede håret, jo mindre procentdelen af ​​kefir skal bruges. Syren udskilles af mælkeproduktet hjælper med at lette håret og genoprette talgkirtlerne, hvis de er tilbøjelige til at blive fede. Hvis kefir er ret fedt, vil det tjene som et naturligt næringsstof til håret, og endda hjælpe dem lidt lysere.

Masken påføres håret fra rødderne til enderne, indpakket med en plastikhue med et håndklæde. Du kan gå med denne maske hele dagen.

▪ Citron

Lysere hår med citronsaft er enkelt og nyttigt. Citronsyre vil give dit hår en skygge af lys og "solrig" ømhed. I kombination med vand (to spiseskefulde juice per glas vand) eller uden det - din beslutning. Det er nok at holde et stykke citron på overfladen af ​​håret og få resultatet. Eller dække håret med en opløsning af vand og citron. Den nemme effekt af præcisering er givet til dig. Du kan anbefale solprocessen, efter at du har anvendt citron på håret, men denne metode vil være mere "hård" for håret og kan tørre og tynde dine krøller.

▪ Vodka

Denne metode bruges af nogle kvindelige modeller. Han lyser ikke kun håret, men behandler det også.

Bland vodka med medicinsk mineralvand (med sodavand) i forhold: en portion vodka til to portioner vand. Den resulterende opløsning kan sprøjtes hår med en sprøjtepistol. Hvis du i øjeblikket er i direkte sollys, får dit hår yderligere lysning.

▪ Ølmaske og vaskesæbe

Enhver øl kan bruges til at lette håret. Det er nok at lægge det på håret og forlade det, indpakket i hovedet, for hele dagen. Masken har en ulempe - en specifik aroma. Du kan vaske øl fra dit hår i slutningen af ​​dagen. Derudover kan du vaske af masken ved hjælp af sæbe. Håret kan blive mere stift og vil kræve ekstra pleje med ernæring, men denne metode vasker farvestoffet perfekt fra håret og hjælper med at ændre dit billede.

Tryk på "Like" og få kun de bedste indlæg på Facebook ↓

Lightening uden skade på håret - sand eller myte?

Ønsket om at have blonde krøller er så stærkt, at selv frygten for at ødelægge kvaliteten forhindrer ikke hårets udseende. Enhver lynprocedure, selv den mest blide, støtter ikke hår. Resultatet af misfarvning er ikke kun den efterlængte skygge af blond, men også tørre, kedelige, livløse tråde. Hvordan opnår du en god effekt og holder dit hår sundt? Hvordan lyser håret uden at skade deres udseende? Overvej de mulige muligheder.

Virkningen af ​​lynnedslag på krøller

Enhver farveændring påvirker krøllens tilstand, især hvis det er lynnedslag. Ødelæggelsen af ​​det naturlige pigment opstår som følge af en oxidativ proces, som har negativ indflydelse på hele hårstrukturen.

Under virkningen af ​​en kemisk reaktion dannes hulrum på stedet for naturlig melanin, og keratin byggematerialet er signifikant deformeret. Kernen efter afklaring svækker. Det løsnede lag af skalaer, der dækker håret, ophører med at give pålidelig beskyttelse.

Krøller bliver tørre, skrøbelige, kedelige, forsvarsløse.

Det er vigtigt! Enhver påvirkning kan forværre deres tilstand. Derfor er det meget forsigtigt at håndtere bleget hår.

Forberedelse af proceduren

For at håret skal have en mindre skadelig virkning i forklaringsprocessen, bør du forberede dig på det på forhånd:

 1. Pas på krøllerne så meget som muligt: ​​For væsentligt at begrænse eller afvise enhver termisk effekt (hårtørrer, ensretter, sol).
 2. Fremstil ikke andet skadeligt hår, kemiske handlinger (perm, farvning).
 3. Hvis der er planlagt blegning i en måned eller mere, er det mere ønskeligt at forberede et hårhår ved hjælp af hjemmevenlig lethed: lav masker, skylle. Vælg passende opskrifter med kanel, honning, kefir, kamille, men uden kemikalier, alkoholer. Lightening procedurer alternativt næringsstof. 2 uger før aggressiv blegning, er hjemmelavet "farveudstødning" afsluttet.
 4. Sørg for passende pleje: Ernæring, hydrering, grundig rensning. 1 uge før proceduren stoppes intensiv pleje.
 5. Det er bedre at slippe af med splitte ender før farvning, fordi de er mere synlige på lette tråde. Frisure vil få et sjusket udseende. Hvis lynet udføres i kabinen for at udføre denne manipulation er acceptabel umiddelbart efter misfarvningen.
 6. Håret bør ikke indeholde spor af styling, selv chloreret vand fra poolen eller havsaltet, der er faldet på krøller, kan ødelægge resultatet af den kommende blegning.
 7. Det er nødvendigt at rengøre krøllerne 1-3 dage før proceduren, der dannes et naturligt beskyttende lag på huden.
 8. Det er vigtigt at lede en sund livsstil: mad, søvn, ingen dårlige vaner.

Overholdelse af disse enkle regler vil være meget lettere at opnå det bedste resultat. Med et sundt, forberedt hår kan du håbe på et positivt udfald af begivenhederne.

Sådan lyser håret så forsigtigt som muligt

For at håret skal være mindre påvirket af kemiske farvestoffer, er det ikke kun nødvendigt at forberede det korrekt, men også at følge retningslinjerne for blegning.

 1. Meget omhyggeligt nærmer sig valget af farvestof. Hvis håret ikke behøver at misfarve betydeligt (mere end 3 toner), så er det umagen værd at dvæle på mere følsomme midler.
 2. Når blid hårbelysning ikke passer (mørk original farve, stiv struktur), bør du seriøst overveje valget af oxidationsmiddel. Jo mørkere, tykkere stangen, jo mere koncentreret sammensætningen blev brugt.
 3. Sørg for at overholde det tidsinterval, som fabrikanten anbefaler. Perederzhivaya maling øger risikoen for at brænde krøller, beskadige huden.
 4. Hvis en enkelt procedure ikke er tilstrækkelig til at opnå det ønskede resultat, er det nødvendigt at gentage farvningen, men ikke tidligere end i en uge.
 5. For at lette håret uden hårskader, skal du konstant overvåge processen. Hvis du oplever ubehagelige følelser: kløe, brænding, opvarmning, skal du straks vaske af sammensætningen, så håret efter en sådan manipulation ikke forlod ejeren.
 6. Det er nødvendigt at omhyggeligt læse instruktionerne for sammensætningen, nøje følge det. Undlad at forsømme testen for allergier.

Advarsel! Overholdelse af anbefalingerne hjælper med at beskytte trådene mod negativ påvirkning, misfargningsprocessen finder sted uden tab, skuffelse.

Midler til forsigtig præcisering

For dem der ikke behøver en dramatisk ændring i udseende, er blid hårbelysning egnet. Til en sådan manipulation er der mange værktøjer, der virker delikat på hårets hoved.

Ved hjælp af tonic, tonede shampooer kan du ændre krøllefarven i 1-2 trin. På samme tid er sammensætningen overvejende sparsom, det giver dig mulighed for at gøre en sikker hårbelysning. Krøller få en ny nuance, skinne, se sund ud.

Farvestoffer uden ammoniak vil ændre krølvens farve uden at beskadige dem inden for 4 trin. Denne metode vil være en glimrende løsning for at identificere dybden af ​​den naturlige lysskygge. Mættet farve, smukke skinne vil være resultatet af sådan farvning. Hår efter ikke-ammoniakfarvestoffer ødelægge lidt.

Lightening creme, spray nyligt haft stor popularitet. De er nemme at bruge, sammensætningen påføres forsigtigt, krøllerne forkæler ikke. Her er effekten imidlertid ikke stærk (1-3 trin). Men det giver dig mulighed for at opnå nogle trendy effekter, for eksempel ombre.

Home Kosmetik

Du kan lette dit hår derhjemme ved hjælp af folkelige opskrifter. Denne mulighed er mere egnet til ejere af lysebrune nuancer, men også for brunetter vil det bidrage til lidt at reducere farvenes varme. Hjemmet kosmetik er helt harmløst for hår, selv i mange tilfælde kan det styrke og nære.

Maske med kanel og honning

Brunetter, det er vigtigt at vide, hvordan man nemt kan lette deres tråde, med maksimal omhu. Denne opskrift er den perfekte løsning. Kanel vil give en mørk gylden skygge, og olie vil nærme tråde.

I lidt opvarmet honning i et vandbad (2 spsk) tilsættes olivenolie, der bringes til kropstemperatur, på samme måde i en mængde på 2 spiseskefulde. skeer. Til den resulterende massemix 2 spsk. skeer af jord kanel og balsam til krøller. Blandes grundigt, appliceres på tråde, varm, vent fra 1 til 8 timer. Vask af på den sædvanlige måde.

Læs mere om denne metode i artiklen: kanel og honning til lynhår.

Vær opmærksom på, at knust kanel er vasket hårdt ud af hårets hoved - du skal skylle det grundigt med vand.

Maske med kamille og glycerin

Blondiner bør omhyggeligt vælge opskrifter til lynnedslag, så de ikke får rødhår. Kamille vil give en lys gylden glans, og glycerin vil gøre krøller elastiske og skinnende.

Brew 2 spsk. skeer af tørrede kamille blomster med 1 kop kogende vand, tilsættes i 1-2 timer, stamme. I den resulterende infusion ved stuetemperatur tilsættes 5 spsk. skeer af glycerin. Spred opløsningen jævnt over trådene, varm det op. Efter 1 time skylles.

I en særlig sektion har vi valgt mange måder at lette håret på med folkemidlet.

Hvordan man vælger maling til lynnedslag

Ofte tænker kvinder på, om maling er dårlig for hår. Det er muligt at utvivlsomt svare på, at forbindelser, der indeholder ammoniak, ikke er harmløse for hår. Valg af et blegemiddel bør tages alvorligt.

Sparsomme midler er ikke egnede til kardinal skift af billede, så du bør straks tage højde for dette ved valg. Aggressive formuleringer udvælges suppleret med forskellige komponenter i pleje: olier, ekstrakter, vitaminer. Det er sådan, at maling lidt "blødgør" de skadelige virkninger.

Til brug i hjemmet perfekt cremet tekstur. En sådan mulighed vil give en bekvem tegning, ensartet fordeling. Farvetone bliver homogent.

Vælg professionelle farvestoffer, tænker at de er de bedste, ikke det værd. I hjemmet er det vanskeligere at forberede sammensætningen, hvis der ikke er nogen relevant erfaring, kan du lave fejl i proportioner, hvilket vil skade håret.

Maling til belysning er bedre at vælge kendte mærker, dokumenterede producenter. Der er ingen mening i at foretrække meget dyre eller billige muligheder.

Rådet. Når der ikke er nogen klarhed, er det bedre ikke at eksperimentere alene, men at kontakte salonen eller i det mindste kontakte en god specialist. Attraktivt udseende, tilstedeværelsen af ​​sundt hår på hovedet - den primære opgave.

Mange kvinder, der beslutter at eksperimentere med farve, undrer sig over at lette håret uden sundhedsskader. Omhyggelig forberedelse af proceduren, efter anbefalingerne om farven, en kompetent tilgang til valget af værktøjer, vil bidrage til at opnå gode resultater. Opdateret udseende vil glæde og inspirere.

Vi er for blidt hårbelysning:

Nyttige videoer

Nyttige tips og opskrifter til sikker hårbelysning derhjemme.

Metoden til hjemmet lynhår uden skade og kemiske komponenter.

Sådan bruges en elektrisk barbermaskine

Intimt haircut til hofter og mavekorrektion