Hvordan man lettere kropshår derhjemme

Øget kroppshår vækst tyder på, at din krop indeholder en stor mængde testosteron, et mandligt hormon. Du kan klare håret på benene med en barbermaskine eller et middel til fjernelse (f.eks. Ved hjælp af voks), men denne metode er ikke egnet til hår på hænderne eller over læberne, så du skal kigge efter en anden vej ud.

Nogle gange er løsningen på mange problemer lige under vores næser. Lys dit hår hjemme ved hjælp af folkelige opskrifter. Du behøver ikke at klatre op til toppen af ​​bjerget for at få den nødvendige ingrediens. Alt dette kan være lige ved hånden.

Hydrogenperoxid (3%)

Med dette stof kan du lette håret og gøre det tyndere. På grund af dette vil de være næsten usynlige. Tør problemområdet med en vatpind fugtet med hydrogenperoxid. Spyl opløsningen er ikke nødvendig. Det er vigtigt ikke at overdrive det, gøre alt gradvist. Ellers vil der være forbrændinger, som det er værd at bemærke, trænge dybt ind i huden. Gentag denne procedure hver dag i 1-2 uger, og så bliver du ikke længere forstyrret af mørkt hår. Lad afklaringsprocessen være lang nok, men du vil bemærke resultatet straks efter flere procedurer.

En blanding af hydroperiton, ammoniak og shampoo

Det er nødvendigt at male 10 tabletter af hydroperit i pulver, bland dem derefter med to ampuller ammoniak (80 ml), en teskefuld shampoo og varmt vand (også en teskefuld), blandes grundigt. Lad være at blande i en time. Påfør blandingen i huden, og når det tager 5-10 minutter, skylles det af. Du vil se resultatet straks. Før du anvender den resulterende vrøvl på de dele af din krop, der forstyrrer dig, skal du teste din hud for følsomhed ved at anvende lidt af blandingen på din hånd. Derefter beslutter du, om du skal bruge denne opskrift på lynhår.

Hydroperiton og hydrogenperoxid tabletter opløsning

I dette tilfælde skal ammoniak udskiftes med hydrogenperoxid (80 ml), som skal blandes med 10 pundede hydroperit tabletter. Smør håret med en vatpind med denne blanding, og de vil straks blive lys, tynde og sprøde. Hvis du gentager denne procedure, kan du endda slippe af med mørkt hårdt hår for evigt.

Stærk kamille afkogning for følsom hud og delikat hår

På apoteket skal du købe tør kamille (ikke i poser). Ca. 2/3 kop tør kamille hæld et glas kogende vand, sæt derefter i et vandbad og hold i 4 minutter. Herefter skal bouillonen gennemsøges i 30-40 minutter. Klar afkogning ligner mush. Det skal anvendes på hænder eller fødder, så såres med en plastikpose eller cellofan og dækkes af en varm klud (du kan fugtige med varmt vand eller varme på batteriet). Vi bliver nødt til at sidde i to timer. Efter indpakning skal blandingen vaskes af. Denne opskrift er ikke bekvem at bruge til at lette ansigtshår.

Lysende maling

Velegnet til lyn og hår. Men i processen kan der opstå en uventet reaktion (brændende eller rødme), så prøv at anvende en børns fede fløde eller vælge en anden måde at lette håret på. Følg instruktionerne på emballagen omhyggeligt. Malingen bør bleges, ikke tonet, så vælg omhyggeligt.

Bemærk venligst:

Brug kun glas eller porcelæn, da dette materiale ikke er modtageligt for oxidation. Efter proceduren skal du skylle huden grundigt med koldt vand og derefter påføre en fedtet beroligende creme.

Det er værd at huske på, at der ikke er et universelt middel til lynhår. Hver type hår og hud har brug for en individuel tilgang. Hvis der efter proceduren er en brændende fornemmelse eller rødme, så brug en mere følsom metode til afklaring.

Hvordan lette eller misfarve krop og ansigt hår alene

Hver gang har sine egne standarder for skønhed. Men kvinder forsøgte altid at slippe af med vegetationen på deres krop og ansigt. Salonteknikker til fjernelse af uønsket hår er ikke altid tilgængelige. Men i hjemmet kan ubehagelig vækst misfarves ved at gøre det mindre mærkbart.

Hjemmelavede måder at lette og blegge hår på ansigt og krop

Uafhængigt gøre mindre mærkbare uønskede skud kan være to metoder: kemiske og naturlige. Den første er brugen af ​​farmaceutiske præparater og hårfarver til blegning af hår. Det andet indebærer anvendelse af naturlige ingredienser, hovedsagelig grøntsager.

Kemiske metoder

Virkningen af ​​syntetiske kemikalier er ret hurtig, men sådanne metoder betragtes som de farligste. Derfor skal du kontrollere hudens reaktion, før du starter proceduren. Det er næppe muligt at kalde en forbrænding eller en stærk irritation en positiv effekt.

Hårfarver

Den enkleste, men også den farligste løsning i blegning af uønsket hår er brugen af ​​specielle kits. Her er valg af midler enormt, men billige farvestoffer giver de bedste resultater. De tørre hår, forårsage deres skrøbelighed, og i kampen med ansigtshår og ansigtshår er en fordel. Hårene svækket efter kemisk eksponering bliver ikke kun mindre synlige, men også mere sprøde, lettere at fjerne.

Ved hjælp af malinger til lynhår kan du klare væksten på kroppen og på ansigtet. Blondoran, Blondex og Blond er også velegnede. Men for at undgå ubehagelige hudreaktioner, med den mindste rødme eller irritation, påfør en fedtet fløde eller straks fjerne den påførte sammensætning og vælg en anden metode. Under arbejdet er det vigtigt at følge instruktionerne på emballagen af ​​produktet nøje.

Brug ikke farvestoffer. Kun blegemidlerne er effektive.

Malingsanvendelse til blegning:

 1. Det forberedte værktøj anvendes omhyggeligt på problemområdet. Normalt bliver hår på ansigtet "antenner" over overlæben eller hårene på hagen gjort mindre synlige.
 2. Hold sammensætningen halvdelen af ​​den angivne tid på emballagen.
 3. Fjern forsigtigt fra ansigtet med en bomuldsstuds, huden vaskes med vand.

Ved hjælp af farvestoffer kan du lette håret på kroppen og ansigt derhjemme

Pulverfarvestoffer

Den mest effektive til blegning anerkendte farvestoffer Blondeks, Blondoran, Blond. Ansigtet før proceduren vaskes ikke for at sikre den naturlige beskyttelse af huden mod farvestofpigmentets dybe gennemtrængning.

 1. Pulveret blandes med et oxidationsmiddel i form af en creme. Det er vigtigt at observere den angivne mængde af hver komponent i instruktionerne.
 2. Ingredienserne blandes indtil ensartede og påføres problemområder i højst 10 minutter.
 3. Malingen vaskes grundigt, huden renses forsigtigt.

Udfør proceduren efter behov, men ikke oftere end en gang hver fjerde dag. Handsker anbefales til at beskytte dine hænder.

Hvis der opstår hudirritation eller brændende fornemmelse, smør det med panthenol.

For at beskytte hændernes hud bleges håret bedre i handsker

Mindre irriterende for hudmasken af ​​pulverlaksblond med tilsætning af havregryn og mælk.

Forberedelse og brug:

 1. Bland malingen blond, fløde til det, citronsaft, fuldmælk mælk, havregryn (hver ingrediens du skal tage en teskefuld).
 2. Rør til glat.
 3. Påfør blandingen en gang om ugen på problemområderne, lynnedslag, mens huden lider, maksimum - i en kvart time.
 4. Skyl med vand, tør derefter huden med en bomuldsspand fugtet med mælk.

Effekten er mærkbar i en måned.

Video: hvordan man misfarver hår ved hjælp af pulverlaksblond med mælk og havregryn

Supra-maling hjælper med at gøre hårene mere farveløse. Ansøgning betyder:

 1. Bland halvdelen af ​​en stor ske med pulveriseret supra med en fuld ske med clarifier til den.
 2. Værktøjet påføres problemområdet i 10-15 minutter.
 3. Vask en bomuldsspids fugtet i varmt vand.

Lys hår også hvid henna. Men sammen med uønskede skud vil huden også lyse markant.

Video: hvordan man lettere hår med supra

Hydroperit og hydrogenperoxid

Det vil medvirke til at gøre håret mindre mærkbart og hydroponisk:

 1. Pulver knust en tablet betyder.
 2. Blandet med 3-4 dråber ammoniak.
 3. Blandingen fortyndes til en cremet tilstand og påføres problemområder. Lad i 10 minutter.
 4. Vask af med koldt vand.

I en maske til følsom hud anbefales det at tilføje et par dråber vand. For at øge effektiviteten kan du hælde 2-3 dråber hydrogenperoxid.

Ved hjælp af hydroperit kan du lette håret på kroppen og ansigt derhjemme

Ren peroxid vil hjælpe med at lette hår. Den påføres en bomuldsstynge og forsigtigt gnides ind i problemområdet i et par minutter. Gentag proceduren flere gange om dagen. Det er vigtigt ikke at lægge for meget peroxid på disken, hudforbrændinger er mulige. Resultaterne er mærkbare mindst en uge senere, hårene mærkbart lysere.

Masken med tilsætning af kosmetisk skum klæber godt med uønsket vegetation:

 1. Hydrogenperoxid blandes med samme mængde ansigtsvask.
 2. Blandingen påføres problemområdet.
 3. Lad på i 5-10 minutter og vask af.

ammoniak

Masken med hydroperit og ammoniak er effektiv med mørke hårde hår på ansigt og krop.

Forberedelse og anvendelse af værktøjet:

 1. 10 pulveriseret hydroperit formales til pulver.
 2. Blandet med et par ammoniakampuller.
 3. Tilsæt en teskefuld shampoo og varmt vand.
 4. Sammensætningen omrøres og henstår i en time.
 5. Blandingen påføres på problemområdet i 5-10 minutter og vaskes af.

Resultaterne ses umiddelbart.

Hydroperit og ammoniak er effektive med mørke hår på ansigtet.

Blandingen af ​​peroxid, ammoniak og flydende sæbe vil misfarve ansigtshår:

 1. Flydende sæbe sættes til 5 dråber flydende ammoniak til en cremet konsistens.
 2. Hæld i en teskefulde peroxid.
 3. Sammensætningen af ​​en bomuldspindel påføres forsigtigt på problemområder.
 4. Lad i en kvart time, vask af. Hvis der opstår en brændende fornemmelse, skal du straks fjerne masken.
 5. Huden er smurt med en fed, nærende creme.

Den mest effektive lynmaske består af hydroperoxid, ammoniak og barberskum.

 1. Tre tabletter af hydroperitol formales i pulver.
 2. Til massen tilsættes en halv teske ammoniak og en stor skefuld vand.
 3. Alle komponenter er blandet og toppet med en stor skefuld barberskum.
 4. Rør til tilstanden af ​​en homogen pasta.
 5. Sammensætningen påføres hårene. Hold 15-30 minutter.
 6. Vask af.

Effektiv jod-ammoniak-castor maske.

 1. 35 ml myresyre eller ethanolalkohol og 5 ml ricinusolie blandes.
 2. Tilsæt 5 ml ammoniak og 3 dråber iod, bland grundigt.
 3. Sammensætningen påføres på en bomuldsstynge om morgenen og om aftenen, tørre problemområder.

Effekten er mærkbar i en uge. Hold masken i en tæt lukket beholder i mørke.

Læs mere om jodens rolle i hårfjerning i vores artikel: Jod i kampen mod uønsket vegetation.

Video: hvordan man misfarver hår med castorca, ammoniak og jod

Lanolin, tandpasta, hydrogenperoxid

Lysere hår betyder ved tilsætning af lanolin:

 1. For en del af peroxidet tages to dele lanolin.
 2. Barberskum tilsættes til væsken for at opnå en cremet tekstur.
 3. Værktøjet påføres problemområder i en kvart time, afvaskes.
 4. Sørg for at smøre huden med børns creme for at lindre irritation og rødme.

For at forberede lightening salven blandes en stor skefuld lanolin med 10 dråber peroxid:

 1. Sammensætningen hældes 5 dråber ammoniak, blandes.
 2. Tilsæt en teskefuld vaselin.
 3. Til den næsten færdige salve tilsættes en teskefuld gel til vask.
 4. Sammensætningen anbringes med en bomuldspindel tre gange om dagen på uønskede hår, venstre for at tørre helt, hold i yderligere 10 minutter efter det.
 5. Vask af med en bomuldsstynde fugtet med vand.

Blandingen opbevares i en glasbeholder i køleskabet i flere dage.

Fra de mørke antenner er en maske af ler og peroxid effektiv:

 1. Bland en teskefuld peroxid, tilsæt 5 dråber ammoniak og en stor ske med hvid kosmetisk ler.
 2. Bland sammensætningen til en cremet tilstand.
 3. Påfør produktet i maksimalt 10 minutter på problemområdet.

Lightening effekt vil give den sædvanlige tandpasta:

 1. I lige dele blandet peroxid 6% og tandpasta uden flerfarvede additiver.
 2. Værktøjet er bragt til tilstanden af ​​tyk fløde, anvendt på problemområder, forlad i en kvart time, vask af.

Hvis en maske blev brugt til at lette håret på ansigtet, så skal det fjernes med en kosmetisk makeup remover mælk, derefter med vand.

Video: Sådan lyser du håret med en tandpasta maske

Naturlige midler

Selvfremstillede hjemmelavede produkter fører ikke så hurtigt til det ønskede resultat som købt. Men for at løse problemet med uønsket vegetation, vil de hjælpe uden at skade huden. Det er vigtigt at anvende de tilberedte forbindelser regelmæssigt flere gange om dagen. Kontraindikation til brug er kun individuel intolerance over for ingredienserne.

Urte infusioner

Lysere ved hjælp af naturlige farvestoffer kan ikke kun shag. Urter bruges også til at lette håret på kroppen og ansigtet.

Forberedelse og brug af infusion:

 1. Bland 15 g tør kamille og en halv kop kogende vand. Dæk med låg.
 2. Sammensætningen insisterer på 9 timer.
 3. Påfør det færdige produkt med en bomuldsstykke fra 4-7 gange om dagen til problemområder.
 4. Lad det tørre helt, det er ikke nødvendigt at skylle.

Effektiviteten af ​​infusionen vil øge tilsætningen af ​​glycerol. Denne komponent lyser håret med flere toner.

Forberedelse og brug:

 1. 15 g tørkamilleblomster hældes med et halvt glas kogende vand og infunderes. Blandingen skal afkøles.
 2. Bland 15 ml kamilleinfusion og glycerin.
 3. Værktøjet påføres hårene, holdes i 5-15 minutter og vaskes af med varmt vand.

Calendula og lime blomst fungerer også. Disse urter kan erstattes kamille.

Calendula fungerer som en tusindfryd, lynhår

citron

Citron virker som peroxid:

 1. Fra en frugt presse juice. Hældes i en glaskop.
 2. Bomuldspuden fugtede i væsketørre problemområder mindst tre gange om dagen.
 3. Midler tilbage i 5-10 minutter.

Vask af med vand. Det er vigtigt ikke at lade midlerne i øjnene.

Fremragende lyser uønsket hårseddike-citronblanding:

 1. Lige blandet citronsaft, lunkent vand og eddike.
 2. Blandingen påføres med en bomuldspude.
 3. Hold på problemområdet i 20 minutter.

Det anbefales at anvende sammensætningen om natten, så om morgenen bliver det mindre mærkbar rødme på huden på grund af aggressive bestanders virkning.

Eddike og citron lyse perfekt uønskede hår

Effektiv protein-citronmaske:

 1. Beat proteinet.
 2. Tilsæt et par store skeer citronsaft.
 3. Blandingen påføres på problemområdet på ansigtet, lad i 15 minutter.
 4. Vask af med koldt vand.

gurkemeje

Perfekt lysere uønskede skud maske af gurkemeje og nødmelk:

 1. Bland en stor skefuld møtemel med et par store skeer af gurkemeje.
 2. Tilsæt en halv teske tunge creme.
 3. Sammensætningen er æltet til en pastaagtig tilstand.
 4. Ansøg om problemområder i en og en halv til to måneder 3-4 gange om dagen i 15 minutter.

Video: Sådan lyser du håret med en maske med gurkemeje

Er det muligt at misfarve hår for evigt

Hjemmelavede metoder løser problemet i lang tid. At permanent misfarve hår med hjemme retsmidler er ikke let. Dramatisk klare uønsket vækst under kraften af ​​kemiske sammensætninger eller infusioner af urter. Vegetation lyser, men for evigt forbliver det ikke.

Løs problemet ved at misfarve hårene i lang tid på grund af midlerne med hydroperiode, kemiske farvestoffer, peroxid og iod i sammensætningen. Effekten er mærkbar efter den første ansøgning.

5 effektive måder at slippe af med hår på hænder

Mørke og tætte hår på hænderne er et almindeligt problem for piger. Brugen af ​​barbermaskiner stimulerer yderligere deres vækst. Specialister foreslår metoder som voks-, laser- eller fotoaffilering.

Den bedste løsning er misfarvning af hår på hænderne.

Der findes mange metoder i moderne kosmetologi, der hjælper med at redde hænderne mod unødvendig vækst.

Lys ned kræver ikke særlige procedurer. Lightening kropshår er nødvendigt i nærværelse af sorte og lange hår.

Håndblegningsteknikker

Mange kvinder lyser hår på deres hænder, som en mere drastisk foranstaltning at fjerne fremkalder væksten af ​​sorte og tykke hår, som, når de vokser, begynder at prikke.

Valget af midler til farve afhænger af hårets tykkelse og skygge. Til tynde elementer anvendes kamilleinfusion. Til dette fremstilles en stærk bouillon af mættet farve. Hænder falder ind i det i 15-20 minutter.

For mørk vækst af en sådan sammensætning vil ikke misfarve. For at gøre dette skal du bruge mere kraftfulde værktøjer og maling.

En speciel maling sælges i kosmetikforretninger, som hjælper med at misfarve håret på hænderne.

Ulemperne ved farvning indbefatter en allergisk reaktion. Det er umuligt at forudsige, hvad resultatet vil være i sidste ende.

Blegende kropshår har følgende fordele:

 • efter proceduren vises ikke stive børster;
 • lysfarvet fluff ser naturligt ud og er behageligt at røre ved;
 • under afklaringen forekommer ikke smerte.

Måder at slippe af med sort hår på dine hænder: hydrogenperoxid, hydroponit, amma

At lette håret på hænderne på flere måder:

 • Hænderne gnides hver dag med hydrogenperoxid. Ved regelmæssig brug begynder håret at lyse. Dette værktøj skal anvendes hver dag for at få resultatet.
 • Du kan misfarve kropshår med hydroperipit. Lægemidlet sælges i apoteker. Det positive punkt er, at afklaringen sker på én gang.

Det skal tages i betragtning, at proceduren for afklaring er ledsaget af en let brændende fornemmelse. Hvis det brænder utåleligt, så skal du vaske af sammensætningen. Anvend derefter fedtfløde. Tiden for proceduren afhænger af vækstenes farve og dens tykkelse.

Naturlige produkter derhjemme: eddike i

Naturlige midler, der hjælper med at misfarve hår på dine ben eller arme er populære. Æblecidereddike, der kombinerer med citronsaft, hjælper med at løse dette problem. I dette tilfælde er to dele citron taget en del af eddike. Man bør huske på, at med denne metode bliver huden også bleg ud over skuddene. Derfor er det værd at iført tøj med ærmer, når du bruger det.

Gradvist lyser hår på ben eller arme med citrus.

For at gøre dette bliver problemområder smurt hver dag med friskpresset citronsaft. Hvis du soler på samme tid, vises resultatet hurtigere.

Hvordan slippe af med hår på hænderne for evigt

Hvis håret vokser stærkt på hænder, vil lynnedslag ikke være nok. Desuden er denne procedure ikke egnet for alle på grund af en mulig allergisk reaktion. I sådanne tilfælde anvendes hårfjerning.

Lynhår med hydrogenperoxid: hvordan man gør vegetationen på kroppen usynlig

De nu populære procedurer for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, kan desværre ikke altid udføres uden at skade sundheden. Dette skyldes, at nogle af dem har en række kontraindikationer, mens andre nogle gange koster mange penge i en skønhedssalon. Et alternativ til at fjerne vegetation på dine arme, ben eller ansigt kan være hydrogenperoxidhårbelysning.

Egenskaber og driftsprincip

Køb hydrogenperoxid er let. Hun er i et apotek og koster kun nogle få rubler. Det er en væske uden farve og lugt, der i vid udstrækning anvendes i medicin som et antiseptisk middel til ekstern brug. Det bruges til at løse et antal problemer, som kan læses i detaljer i instruktionerne til forberedelsen. Du kan imidlertid ikke finde i instruktionerne et ord om de yderligere egenskaber ved dette kemikalie: evnen til at ødelægge hårpigmentceller. Og det gør det muligt hjemme, ikke kun for at lette håret, men også forstyrre hårets akselstruktur, gør den skør, tynd og svag.

Bemærk, at du ved salg kan finde hydrogenperoxid med forskellige koncentrationer. Jo højere koncentrationen af ​​stoffet er, desto stærkere effekt har det på håret.

På grund af det faktum, at forskellige mennesker i forskellige dele af kroppens vegetation kan have en anden struktur, såvel som varierer i farve, udføres misfarvning i henhold til forskellige opskrifter under hensyntagen til individuelle egenskaber.

Til blegning af vegetation på hænderne kan du bruge sammensætningen af ​​følgende ingredienser:

 • 30% hydrogenperoxid - 25 ml hætteglas
 • filtreret vand - 25 ml;
 • sodavand - 0,5 skeer (teskefuld);
 • flydende ammoniak - 10 ml.

Kombiner alle komponenterne i en ikke-metallisk beholder (fortrinsvis glas, porcelæn eller keramik) og udfør peroxidlysning af håret i følgende rækkefølge:

 • Brug en bomuldspindel, anvend kompositionen til områder af hænder, der er dækket af vegetation.
 • Lad være med at handle i 30-40 minutter.
 • Vask resten af ​​stoffet på hænderne med vand
 • Smør huden i hænderne på baby creme.

Prøv et par dage før proceduren ikke at vådte huden på dine hænder på de steder, hvor du vil misfarve hår.

Dette er nødvendigt for at bevare den naturlige fede hudbeklædning, som beskytter den mod mulige forbrændinger af kemiske elementer.

Før du begynder at lette håret på benene, skal du vurdere tykkelsen og farven på hårene, der dækker overfladen af ​​dette område af kroppen. Til tynde og ikke for mørke hår er en lav koncentration af hydrogenperoxid (4-8%) egnet til brug derhjemme. For stærkere og mørkere vegetation er det bedre at anvende en opløsning med en koncentration på 8-12% eller derover.

En af følgende opskrifter kan bruges til at blegge håret på benene med almindeligt hydrogenperoxid:

 1. Til 50 ml hydrogenperoxid, svarende til typen af ​​hårkoncentration, tilsættes 5-7 dråber ammoniak. Behandles grundigt med en blanding af hår på benene. Når væsken er helt tør, vask den af ​​med vand.
 2. Dampet bomuldsstof i 5% hydrogenperoxidopløsning, fortyndet med vand i et forhold på 5: 1. Wrap huden over vegetationen på benene. Efter 30 minutter skal du fjerne kompressen, skyl kroppen på fødderne med vand.
 3. Forbered en skummasse på 50 ml 30% hydrogenperoxid, en tsk ammoniumcarbonat, 20 ml flydende sæbe (fortrinsvis uden duftstoffer) og 30 ml vand. Påfør sammensætningen med en bomuldspinne på hårene på benene. Vent til tør. Vask resten af ​​blandingen med vand. Bemærk, at denne opskrift bruger høj koncentration af hydrogenperoxid. Derfor bør det anvendes på piger med rigelig mørk og hård vegetation på deres ben. For personer med mindre udtalt vegetation på kroppen er det bedre at bruge mere blide metoder.

Repræsentanter for det svagere køn, der har uønskede hår på deres ansigt, ved, hvor svært det er at håndtere disse problemer. Pincet og en barberkniv i denne sag er tvivlsomme hjælpere. Efter barbering eller plukning ses vegetationen igen og igen, og hver gang bliver den tykkere og mere mærkbar.

Ved hjælp af hydrogenperoxid er det ikke svært at være hjemme, ikke kun for at gøre håret på ansigtet mindre synligt, men også for at påvirke deres struktur for at gøre det svagere og tyndere.

Der er flere forskellige måder at bekæmpe ansigtshår på:

 • 1 tsk, købt i et apotek af hydrogenperoxid, kombineres med 5 dråber ammoniak og 1 dråbe flydende sæbe. Brug en bomuldspinne, læg forsigtigt sammensætningen på hårene. Vask den lysende forbindelse efter 15-20 minutter. Påfør huden på fugtgivende nærende creme. Forvent ikke et fantastisk resultat med det samme, hvis dine hår er sorte og hårde. For en mærkbar effekt skal du have mindst 3-4 procedurer.
 • For at misfarve mørke antenner i ansigtet, kan du tørre områder af ansigtet med udtalt vegetation med en bomuldsstuds eller klud fugtet med 3% hydrogenperoxid daglig i 5 minutter.
 • Vel hjælper med at lette hårmasken af ​​barberskum blandet med hydrogenperoxid. Påfør det skal være på ansigtets områder i 20 minutter hver 2-3 dage. Efter nogle få behandlinger vil du bemærke, at håret på dit ansigt er blevet mærkbart lettere.

Husk, i hvilken del af kroppen du lyser dit hår med hydrogenperoxid (på dine arme, ben eller ansigt), skal du teste for allergier, før du starter proceduren. Hvis du føler stærk forbrænding eller kløe, er det bedre ikke at risikere, vaske kompositionen og se efter en anden måde at slippe af med vegetationen.

Sådan laver vi usynligt hår på ansigtet, arme eller ben, der vises i videoen.

Måder at lette ansigts- og kropshår

Hår på den kvindelige krop har aldrig været en kilde til stolthed og en skønhedskonstant. Selv gamle kvinder kom op på forskellige måder at slippe af med dem. Lightening kropshår er en af ​​de metoder, der giver dig mulighed for visuelt at skjule uønsket vegetation uden at skulle epilere. Der er forskellige folkeopskrifter, samt specielle værktøjer til blegning af hår, selv i de mest delikate områder.

 • 1. Fordele og ulemper ved lynnedslag i ansigts- og kropshår
 • 2. På hvilke områder kan du lette håret
 • 3. Sådan lyser du ansigtshår
 • 3.1. Bleaching cremer mærker
 • 3.2. Hvordan laver man en creme til at lette ansigtshår alene
 • 3.3. Maske til lette ansigtshår
 • 3.4. Folkerecept
 • 3.5. Opskrift nummer 1
 • 3.6. Opskrift nummer 2
 • 3.7. Opskrift nummer 3
 • 4. Regler for at blegge hår på ben og krop
 • 4.1. Varianter af lynhår på ben og krop
 • 4.2. Hårfarvning Farve
 • 4.3. De mest effektive måder at lette kropshår på
 • 5. Nyttige tips og tricks
 • 6. Forholdsregler og kontraindikationer

Fordele og ulemper ved lette ansigts- og kropshår

Eventuelle kosmetiske procedurer, især de der udføres hjemme, har deres egne fordele og ulemper.

Fordele ved blegning af krop og ansigtshår:

 • tilgængelighed - næsten alle midler har en budgetpris, de er nemme at få, og ingredienserne i folkeopskrifter findes i førstehjælpskassen og i mange i køleskabet;
 • smertefri - hår er ikke trukket ud, som med nogle former for depilation, men blot lyse;
 • minimal risiko for hudirritation
 • ingen særlige færdigheder kræves
 • resultatet varer lang tid (2-3 uger, nogle gange mere);
 • Efter proceduren er der ingen restriktioner.
 • Ikke alle måder giver et hurtigt og eksplicit resultat;
 • Hårene vil stadig være synlige, især i godt lys;
 • Nogle blandinger kan forårsage hudallergi.

Hvilke områder kan lysere håret

Du kan misfarve kropshår i enhver zone, nemlig:

Selvfølgelig foretrækker de fleste piger at fjerne vegetation i bikini og underarms, snarere end at lyse, men metoden er under alle omstændigheder gældende for disse dele af kroppen.

Sådan lette ansigtshår

Der er forskellige folkeopskrifter og færdige produkter til fjernelse af pigment fra hårene.

Bleaching cremer mærker

Creme til blegning af hår på ansigt og krop er et færdigt kosmetisk produkt, der kan købes i butikken. Typisk består disse værktøjer af to komponenter, der skal blandes og påføres hudområdet med hår. Cremer er universelle, og designet specielt til ansigtet (med en mere delikat effekt).

De bedste universelle cremer:

 • Bioes Netline;
 • Byly Depil (placeret som for følsom hud);
 • Surgi Invisi-Bleach;
 • Decocream X-Chromatic.

De bedste cremer til fjernelse af pigment fra ansigtshår:

 • SALLY HANSEN Creme Hair Bleach til ansigt;
 • Body Natur til ansigt og krop med vilde bær;
 • Silium;

Hvert produkt har sine egne instruktioner, for ikke at skade huden, er det vigtigt at følge alle brugsregler.

Hvordan laver man en creme til at lette ansigtshår alene

Lav en creme til lynhår kan være uafhængigt af de tilgængelige produkter.

Blegemiddel passer til ansigt, fødder og hænder.

Til dette skal du:

 • hydrogenperoxid (opløsning 3%) - 8-10 dråber;
 • 1 tsk enhver shampoo;
 • lanolin - 10 g;
 • vaselin kosmetik - 10 g;
 • ammoniak - 3 dråber.

Alle ingredienser er godt blandet og påføres straks huden med hår, der skal misfarves. Hold blandingen helt tør (10-15 minutter). Derefter vaskes cremen med varmt vand, huden er fugtet med kosmetisk olie.

Maske til lette ansigtshår

I hjemmet vil det være let at forberede en lynmaske, som effektivt påvirker selv meget mørkt hår. Det kan bruges til ansigtet.

 • hydrogenperoxidopløsning 6% - 1 tsk;
 • farmaceutisk ammoniak - 5-6 dråber;
 • sæbe revet eller flydende - 1 tsk.

Alle ingredienser blandes og påføres hårene. Eksponeringstid - fra 10 til 20 minutter. Derefter vaskes huden med varmt vand og fugtes med creme eller olie.

Folkerecept

Delikat harmløs blegning af hår på ben og ansigt er velegnet til kvinder med følsom hud.

Opskrift nummer 1

 • Kamille - 2 el. l.;
 • glycerin - 50 ml.

Kamille skal brygges med et glas kogende vand og forlades i 3-4 timer. Derefter blandes infusionen med glycerin og påføres portagerne. Eksponeringstid - fra 30 til 60 minutter.

Velegnet til tyndt og ikke meget mørkt hår. Afklaring sker på 1-2 toner.

Opskrift nummer 2

 • citronsaft - 2 spsk. l.;
 • Æble eddike - 3 el. l.

Syrer blandes og påføres huden med en bomuld eller gasbind. Da væsken tørrer, kan hårene fugtes igen. Opbevares ikke mere end 20 minutter, skylles grundigt med varmt vand.

Opskrift nummer 3

 • Kamille - 1 spsk. l.;
 • honning - 1 spsk. L., olivenolie - 1 spsk. l.

Kamille koges i 200 ml kogende vand og infunderes i 2 timer. Infusion filtreres, og honning er opdrættet i den. Olivenolie tilsættes til blandingen, alt er rystet og påført hårene. Du kan holde i lang tid - fra 1 time til 2-3 timer, periodisk fugtning af området. For at gøre en betydelig blegning af hår på hænder og fødder med denne blanding, er det tilrådeligt at pakke huden med en film efter påføring, så væsken ikke tørrer ud.

Regler for at blegge hår på ben og krop

Af sikkerhedsmæssige grunde og for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at følge reglerne og anbefalingerne nedenfor.

 1. Før du bruger kemiske stoffer (cremer, maling) er det nødvendigt at lave en test på et lille hudområde for at kontrollere reaktionen.
 2. For at lette det mørke og hårde hår er holdbarheden af ​​lynforbindelsen altid længere.
 3. Opskrifter baseret på urter og naturlige ingredienser kan ikke medføre den ønskede virkning straks. Resultatet bliver tydeligt kun efter 2-3 procedurer.
 4. Hvis huden begyndte at brænde, knibe eller andet ubehag opstod, skal agenten straks vaskes af.
 5. Må ikke oplyse håret på en frisk brunbrun, for ikke at skade irriteret hud.
 6. Regelmæssig blegning af hår lette kroppen selv.

Varianter af lynhår på ben og krop

Hurtigt lysere håret på benene kan være en gennemprøvet opskrift:

 • flydende hydrogenperoxid (3%);
 • hydropyrit tabletter - 10 stk.

Tabletterne knuses og opløses i peroxid. Blandingen påføres med en bomuldspinne på fødderne, indpakket med en film (normal mad) og i alderen i 30 minutter.

En anden mulighed, der er bekvemt for tilbagetrækning af pigment fra hårene på hænder og fødder: tag 1 tsk. ammoniak, blandet med 50 g af enhver barberkrem og tilsat til blandingen 2 spsk. l. hydrogenperoxid. Alt er blandet og påført kroppen. Hold i 20-30 minutter, vask af med varmt vand.

Hårfarvning Farve

Enhver blond farve beregnet til hår kan være velegnet til kroppen. Men det er vigtigt at overveje at hårene på kroppen normalt er tyndere. For ikke at forårsage skade på huden og ikke at brænde håret, skal et oxidationsmiddel altid gå i et sæt maling, det er nødvendigt at fortynde det med varmt vand 1: 1 og først efter blanding med en creme. Men som et middel til blegning af ansigtshår, vil sådan maling ikke fungere alligevel - den har for aggressive komponenter. Det kan bruges til ben, arme.

Eksponeringstiden reduceres også til 15 minutter. Selv om håret er stramt og mørkt, så er det tilladt at holde det lidt længere.

De mest effektive måder at lette kropshår på

For at gøre hår helt farveløse i en procedure kan du bruge:

 1. Særlige kemiske cremer.
 2. Lysende hårfarve.
 3. Blandinger af hydrogenperoxid og hydroperit.

Nyttige tips og tricks

Ethvert middel med kemisk sammensætning tørrer huden. Efter proceduren anbefales at anvende på kroppen, og især på ansigtet, nærende og fugtgivende cremer.

Hvis håret på den kvindelige krop er for rigeligt, bør du rådføre dig med gynækologen og endokrinologen - måske skyldes det hormonal dysfunktion.

Lightening er ikke egnet til hver hårstruktur. Hvis du ikke kan nå det forventede resultat, er det måske bedre at gøre hårfjerning.

Umiddelbart efter vask af blekningsblandingen bliver huden i dette område meget lettere. Dette er en midlertidig effekt, det går gradvist væk efter et par timer. Selvom, hvis du gør proceduren regelmæssigt, vil kroppens del efterhånden blive lysere.

Nogle gange er resultatet uventet (håret blev gult, blev rødt eller erhvervet en anden underlig skygge), så det er bedre ikke at holde en session før vigtige begivenheder og begivenheder.

Forholdsregler og kontraindikationer

Anbefalinger om, hvordan man misfarver hår på benene og ansigtet og ikke skader dig selv:

 1. Det er umuligt at gennemføre proceduren i perioden med smitsomme sygdomme, forværringer af kroniske sygdomme og andre inflammatoriske processer i kroppen.
 2. Det anbefales ikke at lette håret under menstruation. Disse dage hersker hormonet i blodet, hvilket øger resistensen af ​​melanin (pigmentstof) til destruktion.
 3. Sår, udskæringer, sår, betændelser på huden i lette områder er kontraindikationer for proceduren.
 4. Det er nødvendigt at undgå slag af blandinger på slimhinder.

Skønhedstimer

Misfarvning af kropshår.

Resumé af artiklen

Lys håret.


Et af de mirakuløse betyder, at kemi gav kvinder hydrogenperoxid. Med hendes hjælp bliver brunetter en brunhåret kvinde og blondiner. Det hele afhænger af ønsket og koncentrationen af ​​de eftertragtede midler.

Hårblegning har været kendt siden uendelig tid. Den kemiske reaktion, der opstår som følge af virkningen af ​​hydrogenperoxid på håret, er fjernelsen af ​​det naturlige pigment. Denne proces er irreversibel - håret genopretter derfor ikke sin naturlige farve. Samtidig mister den en del af dens elasticitet og bliver tør og sprød.

Moderne hårfarve giver dig dog mulighed for at holde dit hår elastisk og så sundt som muligt efter blegning. Derfor er mulighederne for at ændre farven på naturligt hår mange nu - selv den mest snørige brunette kan blive en platinblondine. Men kun i tilfælde af at en kompetent specialist vil påtage sig oprettelsen af ​​sit billede. Det er nødvendigt at adskille begrebet blekning og lynhår. Misfarvning - fjerner det naturlige pigment fuldstændigt og lette håret i 5-7 toner. Lightening giver dig mulighed for at gøre en naturlig farve mere lys fra kun 1 til 5 toner.

Faktisk påvirker enhver kemisk reaktion, når den udsættes for et hår, i hvert fald dets struktur. Derfor er hårblegeprocessen brugt til at lette dem på kroppen og ansigtet, når det er umuligt eller uvilligt at fjerne dem.

Lightening kropshår.


Sort hår på arme, ben og undertiden endog på ryggen eller ansigtet af kvinder giver dem en masse problemer. Under den brændende sol på stranden bliver denne ulempe mindre mærkbar - håret brænder ud og bliver lys. Mode og hygiejne dikterer reglerne for pleje for hver kvinde. Derfor har man i de senere år været populær - voks, shugaring, fotoepilation og andre. Selvom i virkeligheden begyndte kampen mod uønsket kropshår i det gamle Egypten. Denne procedure var kun for kvinder - kroppen skal se helt glat ud.

Tilbage i disse dage blev mange måder opfundet - plukning, fjernelse med flydende voks og andre. Depilation med moderne metoder i salonen er undertiden meget dyrt, ofte er den mest almindelige metode til fjernelse af hårfjerning barbering.

Men efter det begynder håret at vokse endnu mere intensivt, det er nødvendigt at fjerne dem mere og oftere - derudover er der ubehagelige "pigge" på kroppen. En gammel bevist måde at gøre kropshår mindre mærkbart og hårdt - misfarvning af uønsket hår. Den mest populære opskrift er 30% hydrogenperoxid, fortyndet i lige dele med vand og ammoniak. Denne blanding bør testes på huden for at teste for en allergisk reaktion.

Forsigtigt med en bomuldspinneopløsning påføres huden på hænder eller krop, for at opnå et resultat skal du klare dig i en time. Også, når blegning skal være forsigtig - hvis virkningen vil vare længere end nødvendigt, kan du brænde.

Den samme præcise procedure for blegning af hår kan udføres med en opløsning af hydroperit (dette er hydrogenperoxidkoncentrat). Bland 10 tabletter med to ampuller ammoniak, tilsæt shampoo og påfør blandingen på områder af ansigt eller krop med uønsket hår. Hår efter blegning på hænder og krop bliver næsten umærkelig, tyndere, afbræk, og huden bevarer sit naturlige udseende. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsforanstaltningerne - anvend creme til huden før blegning for at forhindre mulige forbrændinger.

Lynhår med eddike og citronsyre.

Et velprøvet folkemøde er afklaringen af ​​uønsket hår med æblecidereddike, som skal blandes i lige høj grad med citronsaft. Denne procedure skal udføres regelmæssigt i flere dage, ikke kun håret bliver lettere, men også huden. Der er opskrifter - gnid huden med citron i flere dage, håret bliver også lettere, men her skal du være yderst forsigtig, da citronsaften lyser ikke kun håret men også huden.

Apotek opskrifter.

For at blegge hår på ansigt og krop i et apotek kan du lave en speciel salve. Dens aktive ingredienser er perhydrol, vandfri lanolin, antifebrin og vaselin. Når du bruger dette cremehår helt misfarvet, og til tider endda helt falder ud. Det vigtigste aktive stof, der anvendes til hårblegning, er hydrogenperoxid i forskellige koncentrationer. Termisk effekt forbedrer kemiske processer, når de udsættes for et hår.

Hvis du er allergisk.

Hvis huden er meget følsom og tilbøjelig til allergiske reaktioner, vil kamilleopløsningen komme til undsætning. Kamille har antiinflammatoriske egenskaber og letter håret. Det vil være nødvendigt at forberede en koncentreret afkogning af kamille blomster og anvende det på områder af kroppen, hvor håret skal misfarves.

Også i traditionel medicin til blegning af hår anvendes decoctions af lime, calendula eller mælkebøtte. Effekten vil ikke være så hurtig, men det vil holde dig sund. Også når lynhår kropshår anvendes hvid henna og speciel ler (med natrium aluminosilicat). Sådan ler blev tidligere brugt til blegning af uld.

Klar maling.


Til salg er der masseprodukter til færdiglavede pulverformuleringer til blegning af hår - såsom "Blondex". De kan også bruges til krop og hænder, men glem ikke at du skal være så forsigtig som muligt, når du laver ansigtshår. Huden her er mere følsom, og hvis rødme eller forbrændinger forekommer, vil de medføre maksimal besvær og i det mindste fange øjet.

Forholdsregler.

Brug keramiske skåle til fremstilling af opløsninger og blandinger til blegning af hår. Før du udfører en kosmetisk procedure, vask dine hænder eller områder af kroppen, hvor du vil misfarve håret med sæbe og vand, og påfør derefter en fedtet creme. Dette forhindrer rødme. Lysende krops hår er bedre at starte et par måneder før starten af ​​stranden sæson.

Hvordan man lettere kropshår

Lysere hår overalt på kroppen er meget simpelt. For at gøre dette skal du have et minimum af tilgængelige værktøjer. Resultatet afhænger af målet, men i hvert fald vil det være.

Head lightening

Hvis du pludselig vågner op ønsket om radikalt at ændre noget i dig selv, lad det være hår. Og hydrogenperoxid er en pålidelig assistent i dette, forresten, billig, men meget effektiv.

Så proceduren kan udføres hjemme. Ingen særlige betingelser kræves. Hvor skal man starte? Start bedre med hovedpunktet. Nemlig, med definitionen af ​​typen og strukturen af ​​deres hår.

 • For tykt hårdt hår har hydrogenperoxid 8-12%.
 • Til mellem 6%.
 • For sjældne og tynde - 5%.

Det vil tage redskaber, som ikke bør være metal og glas, plast eller emaljeret. Påfør peroxid på håret bedre plast kam eller børste, men ikke nødvendigvis fra syntetiske fibre, da naturlige fibre vil interagere med peroxid, hvilket slet ikke er nødvendigt.

Du bør ikke vaske dit hår før du påfører lynnedslag, da der ikke er noget naturligt fedtlag i hovedbunden, og det beskytter hovedet mod forbrændinger, der kan opstå på grund af hydrogenperoxid. For at undgå samme skæbne er det også nødvendigt at sprede enhver fedtfløde.

 • 50 g vand
 • 60 g peroxid,
 • 40 g shampoo
 • 3 teskefulde ammoniak.

Løsningen skal fremstilles direkte den dag, hvor håret er lyst. Så før denne blanding påføres håret, er det bedre at sikre, at der ikke er nogen mulige allergiske reaktioner. Og for at gøre det enkelt: bare slip en dråbe af den tilberedte blanding på hudområdet bag øret. Ingen brænding, stikkende og andre ubehagelige fornemmelser? Så du kan sikkert gå videre til den fulde procedure.

Det er bedre at beskytte dine hænder også: almindelige handsker vil hjælpe. Dernæst skal du adskille håret i tråde. Nødvendigt at forlade, og samtidig unødvendigt stukket, så de ikke blander sig. Løsningen anvendes simpelthen med en børste til strengene. Hvis håret er mørkt og du har brug for en betydelig afklaring, så kan løsningen på hovedet stå i 15-20 minutter. Når alt er færdigt, skal håret vaskes ved hjælp af shampoo og en anden opløsning (vand med citronsaft) for at stoppe den kemiske proces selv.

Da håret er lidt skadet, skal du passe på dem efter proceduren. Og hvis du ofte gør afklaringen, kan de blive meget tørre og sprøde. Derfor er det meget ønskeligt at følge enkle anbefalinger:

Reducer i det mindste brugen af ​​hårtørrer, strygejern, ployk og al den teknik, som har negativ indflydelse på hårets sundhed.

Det er ikke nødvendigt straks efter håret er vasket, at pinse dem, vride, binde, da dette ødelægger dem.

Det er ikke nødvendigt at vaske dit hoved dagligt, fordi det bidrager til udvaskning af naturligt fedt, og det er en slags beskyttelse af hår mod brummeløshed.

Hånd Lightening Opskrift

Hvis hænderne har mærkbart hår, så kan du misfarve dem. Og igen vil hydrogenperoxid hjælpe her. Hvad der kan være nødvendigt:

Oversigt over forskellige midler til at lette kropshår

Nogle gange er det af en eller anden grund ikke muligt at anvende de sædvanlige metoder til fjernelse og fjernelse af hår. Dette kan være rigeligt indgroet hår, alvorlig ømhed af procedurer, udseende af irritation og meget mere. Der bliver nogle gange kvinder bare trætte af at jage hele hudens perfekte glathed... Så kan lynhår på kroppen hjælpe.

Sammensætningen og nyttige egenskaber ved hårafklaringsprodukter

Forbrugermarkedet kan tilbyde mange forskellige måder at gøre uønsket vegetation påtrængende. Disse er sædvanlige maling, tonics og shampoo til hår.

Cream Surgi til blegning af kropshår

Surgi creme positionerer sig som et relativt sikkert middel til blødt lys af uønsket vegetation. Spilder ikke strukturen, brænder ikke pigmenter - gør bare hårfarven tæt på kroppen.

Det brasilianske firma Surgi har hovedsagelig specialiseret sig i depilationsprodukter, men blandt dem kan du finde en hårblegekrem

 • vand;
 • hydrogenperoxid;
 • methylalkohol;
 • polyethylenglycol-20;
 • ekstrakter af aloe, ahorn, honning og pilte te;
 • stearinsyre;
 • flydende paraffin;
 • metillaraben;
 • stearylalkohol;
 • propillaraben.

Inkluderet i de yderligere cremeaktivatorkomponenter:

 • vand;
 • vaseline;
 • ammoniumhydroxyl;
 • flydende paraffin;
 • natriumlaurylsulfat;
 • metillaparaben;
 • propillaraben.

Det har ingen specielle nyttige egenskaber, men de erstattes af den største fordel i sammenligning med flertallet af hjemme-lysende metoder: doseringen af ​​ingredienser er valgt på en sådan måde, at cremen ikke irriterer huden og efterlader ingen forbrændinger.

Blond Blond Shampoo

Funktion af blonde shampoo - mild blødgøring af mørkt hår. Den endelige farve afhænger helt af kilden, men efter 3 ugers regelmæssig brug skal skyggen blive 3-4 ton mere lysende.

Sheer Blonde Shampoo er en god mulighed for at genoprette peroxidbrændt hår

 • vand;
 • UV-filter;
 • mælkesyre;
 • kamille;
 • parfumesammensætning;
 • citron og solsikkeekstrakter.

Shampoo genopretter hårstruktur, fremskynder væksten og beskytter mod de skadelige virkninger af sollys. En anden nyttig funktion er den ekstra hydrering af huden.

Schwarzkopf koncentreret shampoo

Schwarzkopf koncentreret lightshampoo - en mulighed for at opretholde den ønskede skygge og genoprette, beskytter mod ultraviolet stråling.

Schwarzkopf koncentreret lightshampoo er velegnet til daglig brug.

 • vand;
 • propylenglycol;
 • parfume;
 • parfumesammensætning;
 • farvestof pigment;
 • panthenol;
 • silke protein;
 • sericin;
 • glycin aminosyrer;
 • glycerol.

Shampoo bør bruges på tidligere malet eller bleget hår. Fabrikanten lover, at værktøjet efter en måneds brug vil gøre skyggen ren og resistent.

REDKEN shampoo

REDKEN shampoo er en blid og sikker clarifier, men det anbefales at anvende det udelukkende til det tilsigtede formål: til hovedet. Det klare ikke kun sin hovedopgave, men fremmer også aktiv hårvækst.

REDKEN shampoo lyder håret med 2-3 ton efter 14-30 dages brug

Inkluderede komponenter:

 • vand;
 • proteinkompleks;
 • citrus ekstrakt;
 • glimmer;
 • parfume;
 • propylenglycol;
 • uv filter

Anvendelse af lynhinde til kropshår

For kvinder med hårhårede hår synes hårblegeprocedurer mærkeligt, og nogen kalder højt dem sjovt. Men samtidig er det et rimeligt alternativ til depilation og epilation, især når disse to metoder efterlader et fælles problem med indgroede hår.

Mørkt hår på hænderne ser ikke æstetisk glædeligt ud

Er det muligt at blegge hår i bikiniområdet?

Det er helt muligt at lette håret i bikiniområdet, og selv med succes. Men dette bør gøres så forsigtigt som muligt: ​​Vælg omhyggeligt hver komponent, der er en del af, og sørg for at tjekke det med allergisk test før brug. Når det gælder hjemmetode for afklaring, anbefales det at udelukke fra listen, der anvendes især irriterende stoffer, såsom ammoniak osv.

Instruktioner til brug

Før du begynder at lyse, er det nødvendigt at forberede huden korrekt med hår. Smuds, kosmetik eller fløde rester kan reagere med ingredienserne i blandingen og føre til uønskede konsekvenser. Men for-damp hud er ikke nødvendig. Dette kan kun være nødvendigt, hvis tyk "hamp" - hår lige begyndt at vokse, udsættes for blegning.

Gravide kvinder kan kun bruge en fuldstændig harmløs og blid måde - et afkog af medicinsk kamille.

Den bedste tid til lynnedslag er aftenen, som det er tilfældet med depilation. Hvis proceduren udføres i et bikiniområde eller på et begrænset område af kroppen, er det fornuftigt at forhindre, at blandingen kommer ind i det ekstra rum ved hjælp af klud eller papirhåndklæder. For at klarlægge fungerede ikke "stykker", skal blandingen være godt blandet og lige så vigtig, distribuere laget jævnt. Og efter eksponeringstiden vaskes den af ​​uden nogen måde. Brug efter nærende creme er et must.

En let brændende fornemmelse er oftest en normal bivirkning. Men hvis en stærk rødme er mærkbar, og smerten er håndgribelig, er det umuligt at udholde det på det angivne tidspunkt!

Fordele og ulemper ved at bruge hårklaringsprodukter

Det sjove er, at alle ulemperne ved kemiske og nogle "folk" -blekker for håret på hovedet bliver til betydelige fordele, når de bruges på hænder, fødder og andre dele af kroppen. Hvis f.eks. Efter påføring af det samme hydrogenperoxid håret bliver skrøbeligt og livløst, så ligner en lignende situation med benplantage dens fjernelse i fremtiden.

Andre fordele ved proceduren:

 • disponible midler
 • smertefri proces i modsætning til traditionel epilation
 • blonde hår er ikke så meget slående som overdrevent mørkt, selvom der er mange;
 • Efter et forløb af procedurer bliver de tørre, tynde og sprøde;
 • regelmæssig brug af nogle folkemæssige retsmidler fører også til tab og fuldstændig ophør af hårvækst;
 • kræver ikke særlige færdigheder og viden
 • resultatet bliver holdt i en måned;
 • lynmasker lige begyndt at vokse hår.
Hårblegning er især vigtigt, når de lige begynder at vokse efter depilation, og det er ikke muligt at fjerne dem på en anden måde.

Men uden åbenlyse fejl har det heller ikke gjort:

 • nogle af opskrifterne kan skade huden eller efterlade en forbrænding på den;
 • procedure for patienten - et godt resultat er næsten umuligt at opnå i 1-4 sessioner, især hvis vi taler om folkemæssige retsmidler;
 • i nogle mennesker forårsager ingredienserne der udgør blegemidlet allergier;
 • med et bestemt lys eller perspektiv kan hår ses, nogle gange tydeligt;
 • de fleste af opskrifterne tørrer huden
 • Lad langsomt, men håret vokser på samme måde som på hovedet, hvilket skaber en synlig overgang;
 • Nogle gange giver lynet for hvide eller røde nuancer, som ofte ser mærkeligt og unaturligt ud.

Forholdsregler og kontraindikationer

Den første ting, der altid skal gøres for at eliminere mulige problemer, er en testtest af en forberedt lynforbindelse. Til dette påføres en meget lille mængde af blandingen på albuebøjningen. Hvis der ikke forekom 2 timer irritation, rødme, udslæt eller brændende fornemmelse, kan klareren sikkert anvendes. Ellers skal du gøre opmærksom på noget andet og sandsynligvis en mere godartet effekt.

Overfladen af ​​kroppen, som er planlagt at blive behandlet, skal forrenses af snavs og kosmetik.

Glem ikke om sådanne grundlæggende forholdsregler som håndklæder og gummihandsker, der forhindrer, at brightener kommer i overskydende hud. Ved udførelse af proceduren i bikini-zonen bør blandingen under ingen omstændigheder være på overfladen af ​​slimhinden. Dette kan føre til alvorlig irritation. Hvis det imidlertid ikke var muligt at undgå kontakten, vaskes det straks med en stor mængde rindende vand.

Hjem belysning er kontraindiceret:

 • under infektiøse, respiratoriske og andre sygdomme;
 • med åbne sår, ridser, udskæringer, udslæt eller betændelser ved siden af ​​bleget hår;
 • under graviditet (de fleste tilfælde);
 • uønsket under menstruation, fordi blodet indeholder en øget koncentration af hormonet, som er ansvarlig for pigmentets stabilitet.

Sammensætninger fremstillet med kemiske komponenter tørrer altid huden stærkt - aldrig forsømmer fugtgivende med nærende lotioner eller cremer. Især hvis proceduren udføres på områder med delikat hud: ansigt, indre lår eller bikini område.

Du skal også være opmærksom på, at blegning ikke passer til hvert hår. Processen er meget afhængig af deres struktur, så i nogle tilfælde er resultaterne langt fra de forventede. Der vises en lys rød, gul eller endog mærkelig farvetone. Og hvis yderligere præcisering ikke ændrer farve, så skal du vælge blandt andre metoder.

"Hairiness" kan forårsages ikke kun af arvelighed, men også af forstyrrelser i hormonsystemet. Derfor er det nyttigt at besøge gynækologen og endokrinologens kontorer inden man begynder at se efter måder at fjerne hår eller blegning af hår på. Måske løses problemet ved at fjerne grundårsagen.

Lightening kropshår med improviserede midler

For at opnå hårblegning behøver du ikke købe dyre shampoo og cremer. Til dette formål er egnede kemikalier, som du kan finde hjemme eller købe hos enhver hardware butik eller apotek for lidt penge.

gidroperit

Kombinationen af ​​urea og hydrogenperoxid tabletter hydroperit helt i stand til at gøre det mørke hår på hænder, ben eller mave, mindre mærkbar.

Ingredienser af den første sammensætning:

 • 1 spsk. l. kogt vand
 • 2 tabletter af hydroperit;
 • 10 dråber ammoniak;
 • en knivspids bagepulver (ved knivens spids);
 • 4 dråber shampoo.

Den anden opskrift består af de samme komponenter, men har en højere koncentration af stoffet:

 • 10 tabletter af hydroperit;
 • 1 spsk. l. vand;
 • 1 tsk shampoo (gel til kroppen);
 • 2 ampuller ammoniak.
 1. Slib hovedindholdet og tilbered klargøreren skal være i et glas eller porcelænskål.
 2. Derefter skal hydroponisk opløses grundigt i vand, og de øvrige komponenter skal blandes.
 3. Fordel omgående blandingen til problemområder.
 4. Hvis huden er følsom eller udsat for irritation, er det uønsket at lade masken gå længere end 15 minutter, ellers kan den opbevares på kroppen i op til en time. På samme tid overveje processen med afklaring, at have tid til at vaske det på det rigtige tidspunkt.
Det er vigtigt ikke at overdrive den resulterende maske, ellers vil bleget hår kontrasterer huden, ikke værre end mørke.

Efter proceduren er det ønskeligt at smøre de behandlede områder med creme eller enhver kosmetisk olie (ikke forveksles med aromatisk):

 • mandel;
 • oliven;
 • kokos;
 • hvedekim osv.

Hydrogenperoxid

Omfanget af hydrogenperoxid er langt gået ud over grænserne for medicin alene, fordi sidelysningseffekten ikke er nogen hemmelighed for nogen. Hun er en favorit blandt kvinder, der ønsker at blive platinblondiner. Men samtidig er det ikke mindre effektivt at misfarve uønsket vegetation på kroppen.

Afhængigt af hårets type og struktur kan hydrogenperoxid være påkrævet i forskellige koncentrationer. Så for relativt let og tynd vil 3-7% af opløsningen være tilstrækkelig, og for mørkere eller tykkere er det bedre at tage 10-15%.

Hydrogenperoxid - en uremarkabel sårbehandlingsopløsning findes i det skæmmeste førstehjælpskit, og hvis ikke, vil det ikke være svært at købe.

Der er flere opskrifter, hvormed en clarifier kan udarbejdes:

 • 50 ml hydrogenperoxid med den krævede koncentration, 5-8 dråber ammoniak;
 • fortyndet med vand 1: 1 koncentreret peroxid, 1/2 tsk. bagepulver, 2 ampuller ammoniak;
 • 1 tsk hydrogenperoxid, 1 dråbe flydende sæbe (gel- eller barberskum), 5 dråber flydende ammoniak.

Den resulterende maske påføres umiddelbart efter blanding af alle de nødvendige komponenter. For store områder er det mere hensigtsmæssigt at tage kosmetiske plader, et bandage eller et regelmæssigt stykke gasbind. Men området over læben vil kræve et tyndere "værktøj" - en bomuldspinne.

Med en sådan ingrediens som alkohol, bør du være forsigtig - en stor del af det kan føre til udseendet af overskydende glans og en karakteristisk rød nuance. Som følge heraf kan du ikke forklare vegetationen på kroppen, men tværtimod tiltrække uønsket opmærksomhed på det.

Distribuer klareren jævnt, direkte på hårene og deres vækstzone. Efter 15-20 minutter kan den vaskes af med varmt vand. Kost og afkok af kamille. Han desinficerer igen og beroliger irriteret hud. Glem det naturligvis ikke at anvende en fugtgivende tonic, creme eller mousse.

Et fuldt kursus består af 2 uger daglige procedurer. Efter denne periode vil de første ændringer ses: håret bliver blødere og lettere. Men hvis de er naturligt hårde og sorte, kan der være behov for flere "tilgange" med et ugentligt interval, indtil resultatet er tilfredsstillende.

Video: Sådan bleges ansigtshår med hydrogenperoxid

Bagepulver

Bagepulver bruges til at lette og fjerne uønsket vegetation i hele kroppen, med undtagelse af den dybe bikini zone. Men husk at det ikke er egnet til en overdrevent følsom eller tør type - dagligt sodavand "komprimerer" kan tørre ud huden ubarmhjertigt.

Bagepulver - det mest overkommelige og billige produkt til lynhår

Brug af en skrubemaske baseret på sodavand vil i sidste ende føre til langsommere hårvækst og hårtab. Til forberedelsen er det nødvendigt:

 • varmt vand
 • 2 spsk. l. naturmalet kaffe eller soveplads;
 • 1 tsk bagepulver.

Bland komponenter op til tilstanden af ​​en homogen, tyk perle og anvend i cirkulære massagebevægelser på områder af kroppen med hår. Det er nødvendigt at gnide inden for 5-10 minutter, hvorefter det er ønskeligt at forlade blandingen i flere timer. Eller lav en maske sodavand og kaffe natten før, dækker det med polyethylen og vask det først efter at være vågnet om morgenen. Et kursus består af 10 sådanne "wraps" udført dagligt. Gentag det om nødvendigt med et interval på 5-10 dage.

Hvis hovedformålet med proceduren er at lette håret, vil den allerede nævnte hydrogenperoxidopløsning med ammoniak og sodavand være mere effektiv.

tandpasta

Ved hjælp af tandpasta kan du ikke blot blinke et smil, men også uønskede hår. Sammensætningen er enkel, velegnet til arme og ben:

 • 1 spsk. l. hvid tandpasta uden tilsætningsstoffer (bedre end børn);
 • 1 spsk. l. 3-5% hydrogenperoxid.

Du skal blot blande komponenterne og anvende dem på problemområder i 5-15 minutter. Efter et stykke tid kan masken begynde at klynge. Hvis den brændende fornemmelse er stærk, er det bedre at ikke tolerere det, men at vaske det af - fornemmelserne og resultaterne er direkte afhængige af tandpastaen.

ammoniak

Ammoniak kaldes også ammoniak. Når du bruger det, skal du være forsigtig, fordi dette værktøj kan forlade en forbrænding eller gøre dit hår rødt. Ammoniak og hydrogenperoxid komplementerer i de fleste tilfælde hinanden, hvilket giver en god lette effekt.

En anden interessant sammensætning til anvendelse:

 • 1 tsk kosmetiske ler;
 • lidt 10-20% hydrogenperoxid;
 • 4-6 dråber ammoniak.

Resultatet skal være en viskos vrøvl, der kan anvendes på hænder eller fødder. Efter 10 minutter - Skyl med rindende vand og smør huden med creme.

Lightening pulver bodyagi

I mangel af allergi over for livvagten kan du forsøge at gøre håret blegt for et par toner med følgende maske: 5 g pulver blandet med kogt vand eller 3% peroxidopløsning indtil en homogen masse. Anvend bedre med en bomuldsstynge.

Bodyaga irriterer stærkt slimhinden! Behandle ikke dybe bikiniområder omkring øjnene, munden eller næsen.

Efter 10-15 minutter tørrer laget - vi fugter det med vand eller alle de samme peroxider, hvorefter vi bærer gummihandsker. Om 5-10 minutter masserer vi området med særlig opmærksomhed på hårene, vask forsigtigt sammensætningen. Rødme eller brænding er mulig, kontraindiceret til følsom og olieagtig hud. For at slippe af med ubehagelige fornemmelser, i stedet for en creme, laves en anden maske, der fortynder hvid ler og talkum (proportioner 3: 1) med vand.

Ichthyol salve

Ichthyol salve er effektiv ikke så meget til lynnedslag som for at bremse hårvækst og forhindre deres vækst. Det er bedst at bruge det straks efter depilering.

Brightening hår folkemidler

For at gøre uønsket vegetation på kroppen mindre fremtrædende er det ikke nødvendigt at ty til radikale metoder, der hver især beskadiger huden. Desuden har vores bedstemødre fundet måder, der sammen med blegning nærer og beriger lagene af epidermis med vitaminer.

Kamille afkogning

En afkogning af kamille bruges ofte til at lette håret på hovedet, men samtidig er det helt i stand til at klare overjordiske sorte hår. Derudover er farmaceutiske kamilleblomster absolut uskadelige og gavnlige for irriteret hud. Hun har ingen kontraindikationer, selv for gravide, med undtagelse af individuel intolerance.

Fuld lynprocedurer kan erstattes med håndlavet sæbe lavet på basis af kamilleafkogning - langvarig og regelmæssig brug har samme virkning.

Du skal bare hælde to kopper kogende vand 5 spsk. l. tørrede kamille blomster eller det samme antal hendes poser og give agenten til at infuse i ca. 5 timer. Brightening afkogning klar. Det er nok at dyppe en bomuldsstuds i det flere gange om dagen og tørre det mørke hår med det. Og i det mindste nyttige bade med tilsætning af kamille og honninginfusion hjælper med at styrke og konsolidere resultatet.

Medicinsk afkogning har en mild effekt, så håber ikke på det hurtige udseende af resultatet. For at opnå en virkelig mærkbar afklaring vil det tage mindst en måned med daglige procedurer. Men hvis vi tager højde for det faktum, at irritationer forsvinder fra hudoverfladen, og det selv glatter ud og bliver fløjlsagtig - det er det værd.

citron

Hvis du ikke er allergisk over for citrusfrugter, kan du nemt lette dit hår med citronsaft. Dets handlingsprincip svarer til hydrogenperoxid - "udbrænding" af farvepigment. Brug denne metode omhyggeligt.

Især effektiv citron kombineret med vandreture i den lyse sommersol

Fremgangsmåden til fremstilling er ekstremt enkel: klem saften fra citronen, tør de nødvendige områder med den og vent til tørring. Du må ikke vaske eller tørre det behandlede område med en disk eller et håndklæde fugtet med vand. Det er tilrådeligt at begrænse 1-2 procedurer og en dag, så skaderne på huden vil være minimal. Og for at lette syrerne hurtigere, kommer vi helt sikkert ud på gaden i solrigt vejr - under solens handling begynder håret at "falme" næsten før vores øjne.

For sort og tykt hår kan en citron ikke være nok. Derefter kan du forbedre effekten af ​​en naturlig clarifier ved at tilsætte naturlig æblecidereddike til frisk juice og blande dem i samme forhold.

mælk

Mælk er en anden mild mulighed for dem, der ikke kan bruge hydrogenperoxid eller andre midler til afklaring:

 • 100 ml mælk
 • 10 dråber citron æterisk olie.
De fleste kvinder nægter sikker mælkafklaring på grund af dårlig effektivitet og behovet for langvarig brug.

Det virker ikke hurtigt, men hvis du dagligt tørrer problemområder af kroppen med dem, om et par måneder bliver vegetationen på dem 1-2 toner lettere. Men meget afhænger af hårets naturlige struktur.

En maske med sur mælk i en enkelt applikation letter håret med 1-3 toner, eller endnu mere, hvis de oprindeligt var tynde eller lyse. Normalt bruges den til hår på hovedet, men med samme succes er den velegnet til hænder eller fødder. Til madlavning skal du:

 • 1 kyllingeg (2 vagtler);
 • 2 spsk. l. brandy (vodka);
 • saft 1/2 citron
 • et par dråber shampoo (shower gel);
 • 1/2 kop surmælk.

Alle komponenter blandes indtil glat og infunderes fra 1 til 5 minutter. Ansøg på områder med hår bør være omhyggeligt, så i flere timer at pakke med plast. Hvis blandingen ikke forårsager ubehag, kan den overlades natten over, og om morgenen - skylles grundigt med rengøringsmidler. Gentag ikke mere end 2 gange om ugen.

Naturlig honning

Honning er ikke kun en velsmagende og vitaminerig masse, men også et naturligt lysende middel. Du kan bruge den separat, fortynding med vand og gnidning af huden med hår eller komplementere andre folkemedicinske midler, der har en lignende virkning:

 • afkogning af farmaceutisk kamille;
 • citronsaft;
 • nogle æteriske olier
 • mælk mv
Acacia honning er specielt godt som lynnedslag, men i mangel kan du bruge andre

Den grundlæggende opskrift er, at naturlig flydende honning opvarmes i et vandbad og om nødvendigt blandes med resten af ​​ingredienserne. Varm masse påføres overfladen med mørkt hår og efterlades der et stykke tid fra 30 minutter til 3 timer. Vasket af med vand.

Lysende kamille og honning indpakning

For at forberede lightening wrap skal du hælde kogende vand 4 spsk. l. tørre kamille blomster. På samme tid beregner du mængden af ​​vand baseret på det faktum, at det meste skal absorberes, og den resulterende "brygning" skal være praktisk til anvendelse. Efter 40-60 minutter, når krydderne er ordentligt dampet og afkølet til ca. 40 ° C, 3 spsk. l. honning. Den færdige blanding påføres straks problemområder, som i de næste 3 timer vender sig rundt med madfilm eller polyethylen.

Vi fjerner pletter på kroppen fra indgroet hår

Et vigtigt forebyggende værktøj til at forhindre dannelse af indgroede hår og pletter fra dem er den regelmæssige brug af naturlige skrubber, korrekt forberedelse og yderligere hudpleje før og efter epilering. Og hvis håret begynder at vokse, giver det mening at tænke på at ændre fremgangsmåden i proceduren. Men kvinder bemærker ikke altid ugunstige ændringer i tid og har tid til at reagere. Hvordan skal man så fjerne grimme konsekvenser?

Video: problemet med indgroet hår - hvordan man starter en kamp og slippe af med

Skrubbe og peeling

Som nævnt vil regelmæssig brug af skrubber og rettidig skrælning hjælpe med at slippe af med pletter. Og det vil også forhindre yderligere hårindvækst. Abrasive partikler exfolierer alligevel huden, fjerner de øvre lag af epidermis sammen med pigmentformationer og tillader svage hår at vokse normalt.

I tilstedeværelsen af ​​pustler eller anden betændelse som følge af indvækst, skal skrubningsprocedurerne kasseres. Ja, og for at blive involveret i dem for meget er skadeligt - hyppig skrælning skader og fuldstændig rydder det beskyttende lag af huden. Og vær også forsigtig, når du bruger formuleringer med tilsat sukker eller salt.

Det første sted i effektivitet er taget af en naturlig kaffeskrubbe. Jord kaffebønner tone op og de er ret grove for at hjælpe indgroede hår for at finde vej til overfladen efter den første ansøgning.

Af dem, der sælges på butikshylder, har scrubs til forsiden af ​​mærket Pure Line vist sig godt.

E-vitamin og ricinusolie

Ekstern brug af E-vitamin eller ricinusolie vil bidrage til at fremskynde dermisgenoprettelsen og kompensere for skrælens traumatiske virkning. Sidstnævnte har lignende regenererende egenskaber. Derudover begge, om end svagt, men lysere huden.

Til bikiniområdet kan du også bruge salicylsalve. Straks efter et brusebad skal du anvende det direkte på de betændte pletter, og efter 15 minutter - skyl med vand, og du kan præcist behandle områderne med E-vitamin eller ricinusolie.

aspirin

En maske lavet af aspirin anvendes overalt til behandling af acne og andre dermatologiske betændelser. Men få mennesker ved, at det er en god måde at bekæmpe pletter fra voksende hår. Derudover er ethvert problemområde, herunder bikinier, egnet.

Plus Aspirin er, at det kæmper godt mod betændelse og eliminerer hårinvækst i fremtiden.

Opskriften svarer til forberedelsen af ​​aspirin face pack:

 • 2-4 aspirintabletter;
 • 1 tsk naturlig honning;
 • varmt vand

Mindre koncentreret indstilling: Bland 2 knuste tabletter af stoffet med 2 tsk. opvarmet i vandbad honning. Anvend blandingen er bedst efter et brusebad og ikke mere end 20 minutter. Den optimale tid til dampende hud er ca. 10 minutter. Vask masken, som de fleste andre, med rindende vand uden sæbe.

Hvis biprodukter forårsager en allergisk reaktion, kan de erstattes af samme mængde kefir. Som sur mælk har den en svag lette effekt. Det vil ikke mindske fordelene ved masken og vil ikke medføre skade.

Maske med hydrogenperoxid og bodyag

En maske med hydrogenperoxid fremstilles 1-2 gange om ugen i en måned - denne periode er nok til, at pletterne næppe mærkes eller forsvinder fuldstændigt. Det behøver kun to komponenter:

 • 2 pakker bodyagi pulver;
 • lavprocent opløsning af hydrogenperoxid.

De er nemme at få på ethvert apotek. Og til madlavning er det nok bare at ælte massen i en glasbeholder. Derefter kan du straks anvende den resulterende maske på problemområderne med pletter. Skyl grundigt med rindende vand efter 20 minutter. Hvis blandingen giver mærkbar ubehag, tingler eller forbrændinger - det skal straks fjernes fra huden. Begge stoffer har antiseptiske og tørre egenskaber, så brug af nærende creme efter dem er nødvendig.

Du kan købe en bodyaga i form af en færdig salve og anvende den punktvis til pigmenteringssteder for hurtig helbredelse.

Salon behandlinger

I særligt forsømte tilfælde vil ingen mirakel salver eller masker hjælpe - kun professionel behandling. Hvis der er mange pletter og betændelser fra voksende hår, og de har ikke travlt med at forsvinde, så er den eneste rigtige beslutning at gå til en hudlæge eller en kosmetolog. Den første vil vælge kompetente lægebehandling og forebyggelsesprocedurer. Den anden vil tilbyde en af ​​de effektive metoder til løsning af salonproblemer:

 • kemisk peeling;
 • Laser hårfjerning;
 • laser fjernelse af indgroede hår.
Pigmentpletter og bump efter epilering skaber et æstetisk problem

Hver af disse metoder er ikke billig, men der er ingen grund til at tvivle på deres effektivitet. Skrælningskurset vil helt eliminere pletterne og på samme måde som skrubbeen gøre det voksede hår til at vokse normalt. Og med fuld helbredelse kan du bruge laser eller fotoepilation som et effektivt middel til forebyggelse. Efter flere sessioner stopper hårvæksten og løser mange problemer på én gang: Begyndende med behovet for at gøre yderligere depilation og slutter med muligheden for nye pletter.

Jeg forsøgte og achromin, citronolie og castor, Badagoy Forte, hjalp ingenting. Jeg købte en maskeblegning fra Belita-Vitex og i Auchan en "hvid hør" maske. Jeg blander i halvdelen og om natten smeder jeg på pletter, og så pakker jeg det med madfilm. Jeg sover hele natten, om morgenen vaskes jeg af. Pigmentering reduceres. Men selvfølgelig vil processen være meget lang, bestemt ikke en måned, men mere.

Natalia

https://www.babyblog.ru/community/post/krasota/3052041

Husk, at det kun er værd at udskyde behandlingen til "langt hylde", og nu tilsyneladende ubetydelige problemer med indvækst og pigmentering bliver til et ægte mareridt, hvor kampen kan vare i mange år.

anmeldelser

De fleste kvinder fra hele rækken af ​​opskrifter og hårglødemidler foretrækker at anvende blandinger med tilsætning af ammoniak, hydroperit og hydrogenperoxid. Især modige mennesker køber i butikker billige malinger af blonde nuancer. Men alle disse metoder anbefales absolut ikke til piger med følsom hud - den resulterende sammensætning har en irriterende bivirkning.

Jeg kom på tværs af emnet for misfarvning, kun anmeldelser er ikke nok. Nå, jeg tror, ​​jeg ville vove, hvad fanden ikke er sjov. Dosering: ammoniak - en halv teskefuld hydroponic - 3 tabletter, vand - 1 spsk. l., barberskum - 2 spsk. l. Jeg sætter det, jeg venter... og i mit hoved tænkte jeg, at det nok er det nonsens... Trods alt i de anmeldelser, jeg læste, kunne jeg ikke se billedet smurt med denne løsning. Ja, og skriv de tweaks, men det gør jeg ikke. Men stadig venter. 30 minutter at sidde, gør ingenting - meget, meget kedeligt. Blæste ud, skyllede væk... forlod badeværelset: spinding foran spejlet, spinding, peering. Nogen tid gik, skinnet tog en almindelig farve og oh mirakel bemærkede jeg resultatet. Ikke alle blev fremhævet, men flertallet. Jeg kan ikke sige, at de slet ikke er synlige, men det er meget bedre.

Taira

http://irecommend.ru/content/badyazhu-adskuyu-smes-zatykaite-nosy-pryachte-detei-i-domashnikh-zhivotnykh

Tag 3 tabletter af hydroperitol, slip dem i en skål, tilsæt halvt tsk. flydende ammoniak, 2 tsk. vand (for at opløse hydroponic) og ca. 1 el. l. barberskum. Det er bedre at tage bare skum, men jeg gjorde det med en barbergel, det skal bare skummes først. Alt er godt blandet, det viser sig mange af disse ting. Påfør rigeligt og vent i 15-30 minutter. Det hele afhænger af strukturen og farven på dit originale hår. Jeg holdt på min 30 minutter. Straks siger jeg - det vil brænde, men det tolereres. Bare rolig, det burde være. MEN! Hvis du føler en meget stærk brændende fornemmelse, skal du vaske det af med koldt vand, bedre gøre det flere gange intermitterende. Da jeg gjorde denne procedure en gang og vasket det, var jeg i SHOCK! Mit hår blegede, jeg så lige så lidt dem. Hændernes hud blev også fremhævet! Nå, alt tror jeg, tryndets. Jeg overvejede allerede, hvordan jeg ville klare autosunburn... kun mens jeg gik og tænkte, begyndte "henbane" at passere af sig selv... efter et par timer blev mine hænder normal i farve.

Takofm

http://irecommend.ru/content/osvetlenie-volos-100-rezultat-provereno-na-sebe

Én gang kl. 13 barberede jeg håret på mine hænder (ja, hvorfor gjorde det, forband det!) Og fortsatte med at barbere i 2-3 år. Så voksede hun op og stoppede. Og siden jeg var 17, måtte jeg skære dette forfærdelige hår... efter at have læst opskriften med ammoniak, hydroperit og barberskum, besluttede jeg at prøve. Der var sort og plump, men efter den første brug slog denne blanding en del af håret ud, og de blev mindre almindelige. Farven er gylden, nogle grå. Det passer mig. Tøv ikke med at vise hænder.

valery19999

http://irecommend.ru/content/kak-ya-osvetlyala-volosy-na-rukakhpodrobnaya-isntruktsiya-i-sovety

Det skete så, at hun arvede fra sin far "overdreven hårdhed." Hvad ramte ansigt og hænder på. Derfor kæmper hele mit liv med kropshår. Jeg prøvede en barberkniv og depilatory creme, voks, pincett og en epilator. Den første er kort, den sidste gør ondt. Jeg besluttede at gemme til fotoepilatoren, fordi jeg tror, ​​det er den eneste vej ud. Men for at opnå en midlertidig effekt besluttede jeg at forsøge at lette håret før jeg startede, læste anmeldelserne og besluttede. Jeg brugte den sædvanlige Blondex til 40 rubler. Blandet en pakke pulver og 2 pakninger oxidationsmiddel og viste sig blå opslæmning. Resultatet oversteg alle forventninger, og håret blev næsten umærkeligt. Jeg prøvede også det på mit ansigt, til min overraskelse brænde det slet ikke overhovedet.

Ciare

http://irecommend.ru/content/effektivnoe-sredstvo-protiv-nezhelatelnykh-volosno-est-neskolko-no

Walking på internettet fandt jeg en video - hvordan man lettere hår på hænder derhjemme. Opskriften er enkel, så jeg besluttede straks at teste det for mig selv: 1 spsk. l. hydrogenperoxid 3% + 1 spsk. l. tandpasta, bland i en glasskål indtil glat. Påfør huden på 15 minutter. Vask af, påfør en fugtighedscreme. Huden forresten ikke lyser: det var mørkt og forblev. Men hårene tændte op. En anden glad for, at de ser naturligt ud på deres hænder. Der er ingen effekt, som om de var malet i hvid, de er bare lidt lette, gennemsigtige.

doch_talanta

http://irecommend.ru/content/osvetlenie-voloskov-na-rukakh-v-domashnikh-usloviyakh-moi-lichnyi-opyt-foto-i-ssylka-na-isto

Det kan være nødvendigt at prøve mere end en vej, indtil en af ​​de mulige findes, der kan give gennemsigtighed til mørke hår. Ønsket og vedholdenhed - alt det, der er nødvendigt for dette, undtagen ingredienserne til masker. Samtidig er det sikreste at begynde at flytte fra en prøve af populære metoder til afklaring af aggressive kemikalier. Det er aldrig for sent at bruge dem, men fordelene ved harmløse ingredienser vil være et stort plus, der kompenserer for den langsomme effekt.

Hvad er en børste i en nyfødt og hvordan man får det ud

Om hvordan en mand gjorde hårfjerning. (tekst fra internettet)