Måder at lette ansigtshår

Der er mange forskellige måder at oplyse ansigtshår hjemme, men valg af metode afhænger af hudens følsomhed. For at selvblege håret i ansigtet behøver ingen armaturer, men kun de relevante kemiske reagenser, der sælges i butikker, er nødvendige. Bejdsning af ansigtshår gøres nemt hjemme.

Enkle metoder til at fjerne mørkt hår

Hvis du vælger at misfarve ansigtshår, kan du anvende den nemmeste måde. Til gennemførelse anvendes 3% hydrogenperoxid. Væske er imprægneret med et stykke bomuld, og derefter tørres ansigtets hud med det. Særligt omhyggeligt er det nødvendigt at behandle de steder, hvor uønskede mørke hår er fundet. Proceduren varer ikke mere end 5 minutter. For at opnå det ønskede resultat skal den beskrevne manipulation udføres dagligt.

Ca. 15 dage vises de første resultater, og til sidst forsvinder mørke hår i 1-1,5 måneder. Hvis huden er meget følsom, kan der forekomme irritation i form af rødme. For at undgå dette kan du fortynde hydrogenperoxidet med vand i et forhold 1: 1. Dette vil kun øge tiden for blegning af mørke hår - de vil miste deres farve ikke om 30 dage, men om 2 måneder.

Hvis der ikke er hydrogenperoxid, kan det erstattes med citronsaft. For at gøre dette skal du tage en frisk frugt og presse saften ud af den på enhver kendt måde (det bedste er en juicer). Hvis du bruger flydende 2-, 3-dages eller mere gammel, vil ingen blegningsvirkning ikke fungere. Fremgangsmåden er den samme som for hydrogenperoxid.

Hjemmelavet maske for at fjerne mørkt hår

Hvis du har en barberkrem, kan du forsøge at lette hårene på følgende måde: hydrogenperoxid (3%) blandes med den eksisterende barberkrem (du kan bruge) i lige store mængder. Den resulterende blanding skal påføres huden i form af en maske, som skal være på huden i ca. 20 minutter.

Derefter vaskes alt grundigt af og en nærende creme påføres ansigtet. For at øge effekten på mørke hår, skal der tilføjes nogle få dråber ammoniak til masken.

Det blev eksperimentelt fastslået, at hvis en lignende maske anvendes en gang hver 2. dag, så efter 2 uger vil alle de mørke hår på ansigtet blive misfarvet. Samtidig sænker deres vækst, hvilket forenkler kampen mod dem.

Hvis du ikke vil rive med kemiske reagenser, så kan du købe noget hårbelysning, for eksempel hydroponisk og vådt mørkt hår med en bomuldspindel. Væsken bør være i det behandlede område i højst 10 minutter, og derefter vaskes det af med rindende vand. Normalt forsvinder hårene i løbet af en måned, men nogle gange må man kæmpe dem længere.

At lave salve fra improviserede midler

For at forberede kompositionen til ødelæggelse af mørke hår på ansigtet, skal du fylde på følgende komponenter:

 • flydende ammoniak;
 • hydrogenperoxid.
 • gidroperit.

For det første er det nødvendigt at knuse til en hydroperit med et pulverformigt tabletter. Dette gøres bedst i en mørtel, men hvis det ikke er der, kan du pakke pillerne i en ren klud og derefter slå dem flere gange med en hammer. Derefter tilsættes et par dråber ammoniak og det samme 3% hydrogenperoxid til pulveret. Alt dette bør omrøres grundigt med en pind indtil en homogen sammensætning.

Den resulterende salve påføres steder, hvor mørke hår ses. Der bør sammensætningen ikke være mere end 10 minutter. Derefter skal alt vaskes grundigt, og huden på ansigtet skal fugtes med en nærende creme. Som praksis har vist, slår en sådan salve ikke blot mørke hår helt op, men gør dem også mere skrøbelige og skrøbelige. Men vi skal huske på, at denne sammensætning kun kan anvendes en gang hver 7. dag, og der må ikke være bumser, revner eller sår på hudens behandlede områder. Ellers forårsager denne salve irritation på huden.

Du kan lave salven og en anden recept. For at gøre dette har du brug for følgende komponenter:

 1. Vaseline.
 2. Lanolin.
 3. Perhydrol.
 4. Ammoniak.
 5. Shampoo.

Salve fremstilles ved at blande ½ tsk. vaselin med 1 tsk. lanolin. Derefter tilsættes 4 dråber perhydrol til denne blanding (dette er 30% hydrogenperoxid). Rør igen indtil glat. Derefter skal du tilsætte nogle dråber ammoniakopløsning (flydende ammoniak) til blandingen. Tilsæt derefter ½ tsk. shampoo.

Derefter skal du forsigtigt slå blandingen. Dette kan gøres ved hjælp af en mixer. Den resulterende homogene masse overføres til en krukke med et låg.

For at bruge denne salve skal du tage den med en vatpind eller spatel og anvende den til de steder, hvor der findes mørke hår. Der bliver salven til helt tør.

Derefter er det nødvendigt at vaske kompositionen grundigt af med varmt vand og påfør en fugtgivende eller nærende creme til huden i de behandlede områder. Denne sammensætning kan kun anvendes 1 gang om 7 dage.

Konklusion om emnet

For at slippe af med mørke hår på ansigtet af huden, skal de være misfarvede. Eksisterende kemikalier gør det muligt at gøre det hjemme. Brug af sådanne stoffer, som sælges i en hvilken som helst hardware butik, kan du forberede salver, masker eller løsninger til at fjerne uønskede hår. Tiden for fuldstændig fjernelse af mørke hår afhænger af hudtype og hårstivhed.

Forsigtighed bør udøves hos kvinder med meget følsom hud. For at bruge de ovenfor beskrevne opskrifter uden skadelige konsekvenser for dig selv, bør du konsultere en læge. Ellers kan du få irritation på ansigtets hud, for eksempel rødme (i bedste fald). Hvis der er en mere alvorlig komplikation, skal vi straks søge lægehjælp.

Hvordan hurtigt og sikkert lette ansigtshår?

Arvelighed, hormonforstyrrelser, manglende funktion i det endokrine system - alt dette kan provokere udseendet af uønsket "vegetation" på ansigtet. Hvordan lette ansigtshår? Hvordan slippe af med forræderiske hår, så utilfredshed med ens eget udseende ikke giver en følelse af ubehag og er ikke foruroliget? Problemet løses på mange måder.

Overdreven hår har aldrig været i mode. Tilstedeværelsen af ​​vegetation på kroppen og især på ansigtet var et tegn på dårlig smag, selv i de egyptiske dronningers tid. Mange forstår og genkender menneskets animalske oprindelse, men få er villige til at komme til udtryk med naturens vagarier. Kvinder har altid været kategoriske til at løse dette problem, så de søgte forskellige måder, metoder og midler, så en lille fluff over læberne, store brede, mørke øjenbryn eller individuelle hår på hagen ødelagde ikke det overordnede billede.

Lysende ansigtshår er løsningen på mange problemer, såsom:

 • komplekser relateret til udseende
 • kosmetiske defekter i ansigtet;
 • psykisk ubehag;
 • psykisk lidelse.

Hvordan løser du problemet?

Razor og pincet - det første våben, der er klar til at tage i hænderne på kvinden. Men skynd dig ikke. I dette tilfælde er de ikke hjælpere, snarere tværtimod provokatørerne af situationen. Frisøren vil fjerne hårene, men ikke for længe, ​​og de nye vil ikke vokse så tynde. De bliver meget mørkere og tykkere og derfor mere mærkbare. Pincet? Langt fra hver kvinde er klar til at modstå tortur med pincet. En meget smertefuld proces, der kan forårsage hård hårvækst, og som følge heraf kan du simpelthen erhverve et fuldt udviklet skæg eller overskæg.

Du kan også bruge innovative metoder - smertefuld voksning og dyre laserprocedure. Hvordan skal man være? Hvad skal man vælge?

Hvordan laver vi håret usynligt?

Der er et alternativ - blegende hår ved hjælp af naturlige naturlige produkter eller kemiske kosmetiske præparater derhjemme.

Denne løsning er:

(på grund af kemisk behandling forsvinder håret i det hele taget helt);

(hår på ansigtet efter den første "hjemmesession" bliver næsten usynlig);

(kostprisen ved hårvæksthæmmende midler er ubetydelig i forhold til prisen på voksnings- og shugaringprocedurer);

(de nødvendige midler til misfarvning er altid i det næste apotek, og nogle af dem er endda "i hånden" i huset);

(at slippe af med "unødvendigt" hår er ikke tidskrævende og ikke en lang procedure, som enhver kvinde kan udføre hjemme alene).

Effektive midler til at blegge hår

Et "naturligt førstehjælpskit" og en række kemiske lægemidler vil let maske håret og gøre det usynligt. Misfarvning vil passere let, hurtigt og smertefrit.

Vi opregner de mest effektive og dokumenterede værktøjer, der lyser ansigtshår.

 • Kemikalier såsom hydrogenperoxid (hydrogenperoxid) med ammoniak.
 • Folkemedicin: citronsaft, kamilleinfusion.
 • Kosmetik - specielle hvidtekrem.

Inden du tester det valgte værktøj, skal du foretage en testkontrol af stoffets kompatibilitet med huden. Det er nok at behandle håndleddet med en lysende forbindelse for at se om der er allergiske reaktioner og bivirkninger.

Hydrogenperoxid - let, simpelt og billigt

Der er ikke nemmere end at tørre ansigtet med hydrogenperoxid, som har en massefraktion af det aktive stof på 3%.

 1. Fugt en bomuldspinne eller kosmetisk skive med peroxid.
 2. Tør problemområderne i ansigtet.
 3. Udfør proceduren i 5 minutter.

De første resultater vil ses allerede efter syv dage.

Det er usandsynligt, at resultatet vil blive mærkbart efter den første procedure. Men en systematisk tilgang vil bidrage til at opnå det ønskede resultat. Brug peroxid dagligt, og dit hår vil lyse. Som de siger, tålmodighed og kun tålmodighed.

Integreret tilgang

3% hydrogenperoxidopløsningen kan anvendes alene eller i kombination med andre komponenter.

Bland opløsningen af ​​hydrogenperoxid og barberskum i lige store kvantitative forhold. På steder med øget hårdhed får blandingen opnået uden gnidning. Varighed - 20 minutter. Afslutningsvis vaskes produktet, og for en blødere effekt behandles problemområdet med en nærende creme.

Tilsætningen af ​​ammoniak forbedrer virkningen af ​​sammensætningen "hydrogenperoxid + barberkrem. Et par dråber ammoniak - og opløsningen er klar til brug. Påfør skummet på fluffen i området af den nasolabiale trekant eller hagen. Tiden for de kosmetiske sessioner - hver anden dag. Må ikke misbruges reagenser. 5 procedurer vil være ganske nok til at lette hårene, og deres vækst bremset betydeligt.

Citronsaft er en naturlig løsning

Klemmes citronsaft virker underligt, hvis du bruger dette værktøj hver dag. Tør problemområder med citronsaft, men husk at det skal være friskpresset - ellers vil effektiviteten af ​​handlingen være nul.

Når hårfarve er medicin

Vidste du, at almindelig blond hårfarve hjælper med at blegne ansigtshår hurtigt?

 1. Alle komponenter i malingen er indbyrdes forbundne. Instruktionen er nyttig. Brug al maling på en gang er ikke nødvendig. Den tredje del af komponentsammensætningen kan efterlades "næste gang".
 2. Før du udfører en kosmetisk procedure, anbefales det ikke at rense dit ansigt med specielle lotioner og tonics for ikke at vaske den naturlige beskyttelsesfilm i form af udskillelse af talgkirtlen.
 3. Klargørelsestiden bør være meget mindre end det, der er skrevet i instruktionerne, da hudens følsomhed i ansigtet er meget højere end i andre dele af dermis. 10 minutters lotion nok til at mørkt hår bliver næsten usynligt.

Hydroperitol-opløsning: en kemisk tilgang til lynhår

Pund tabletter af hydroperit til en pulverform og bland med et par dråber ammoniak og hydrogenperoxid (de kan købes på apotek). Tabletter af hydroperit udviser i dette tilfælde sine antiseptiske virkninger. Efter at hydroperit er fuldstændigt opløst, fugtes en vatpind i den opnåede blanding, og stedet for "øget hårdhed" behandles ikke mere end en gang hver syv dage. Opløsningen påføres dermis og holdes i 10 minutter.

Én gang er muligvis ikke nok, så proceduren kan gentages. Men det skal huskes, at overdreven frekvens kan have en kraftig virkning. Så snart du føler en brændende fornemmelse på huden, skal du straks afsætte spor af lynet fra dets steder med rigelige mængder væske. Steder til afklaring kan blive røde, så de bliver altid blødgjort med en creme efter proceduren.

Forberedelse af klareren bør kun ske i en glasbeholder.

En simpel version af klaringen - kamille infusionsmedicin

 1. Tørrede blomsterstande (2 spsk.) Hæld 150 ml kogende vand.
 2. I 4 timer blandes blandingen i en termos.
 3. Det resulterende infusionsfilter og anvendes til behandling af hår på ansigtets hud.

Udfør proceduren skal være 2-3 gange om dagen. Resultaterne af din indsats, understøttet af kamilleinfusion, vil kun ses nogle få dage senere.

Hvis du for nylig har foretaget en piercing på dit ansigt, nægter du at lette håret i den nærmeste fremtid

Kontraindikationer

Misfarvning af ansigtshår kan ikke udføres i følgende tilfælde:

 • hvis der er en individuel tolerance for en af ​​bestanddelene i sammensætningen af ​​de anvendte midler (en forundersøgelse vil medvirke til at forhindre manifestation af allergiske reaktioner på huden);
 • huden er meget følsom og reagerer på enhver ekstern indflydelse;
 • Der er betændelser, udslæt og acne på ansigtet.

Brightening ansigtshår er en loyal måde at løse et delikat emne på. Men det er en simpel og ret effektiv metode, der gør det muligt at bruge mørke hår på ansigtets hud usynligt ved hjælp af produkter, der er tilberedt hjemme alene. Og alt dette uden skade på sundheden og tabet for tegnebogen. Hvad kunne være bedre?

I hemmelighed

Ansigt yngre end bare 11 dage!

Selv ved 40 kan du se på 21, hvis du smeder dit ansigt til natten.

Ansigtshår lynnedslag

Frostigt tykt hår er selvfølgelig den vigtigste udsmykning af noget af det retlige køn, men kun hvis de ikke vokser i ansigtet. Naturligvis er tilstedeværelsen af ​​vegetation på denne del af kroppen ganske naturlig, men for mange kvinder kan den blive en reel katastrofe, især når det kommer til ikke en let, knap synlig pistol, men mørkt hårdt hår klart synligt over overlæben på hagen eller på siden af ​​ansigtet.

De forræderiske hår på ansigtet forkæler ikke bare udseendet, men også medfører psykologisk ubehag, hvilket forårsager komplekser for særligt følsomme unge damer. Og selv om der er mange metoder til at slippe af med uønsket vegetation, er næsten alle meget smertefulde, og effekten af ​​dem varer ikke længe. Derfor foretrækker de fleste kvinder ikke at fjerne håret, men at lette dem, så de bliver mindre synlige.

Årsager til uønsket ansigtshår

Overdriven ansigtshår (dette fænomen kaldes hårvækst hos hankøn eller hirsutisme) er et tegn på, at niveauet af mænds kønshormoner (androgener) er forhøjet i en kvindes krop. Dette kan skyldes både arvelig disposition og forskellige lidelser i det endokrine system, naturlige hormonelle ændringer under pubertet, under graviditet eller overgangsalderen samt ukontrolleret indtagelse af anabolske steroider eller lægemidler med et højt indhold af testosteron, progestiner og androgener.

Hypertrichose, en sygdom, der ikke er forbundet med virkningen af ​​mandlige hormoner, er en anden grund til hudens øgede hår i ansigtet. Oftest forekommer det på baggrund af en krænkelse af endokrine og metaboliske processer i kroppen, såvel som misbrug af udtørring af bløde hår. For at præcis bestemme hvilken faktor der fremkaldte patologiske ændringer i hårets struktur og deres forbedrede vækst anbefales det at konsultere en specialist, fordi dette problem ofte ikke kun er æstetisk, men også medicinsk. Og uden at tage fat på grunden til dette ubehagelige fænomen vil enhver manipulation, herunder lynhår, være ineffektiv.

Fordele ved Facial Hair Lightening

Uanset årsagen til udseendet af uønsket vegetation på en kvindes ansigt er meget få mennesker villige til at løse dette problem. I kampen for glat og smuk hud anvendes to metoder traditionelt - epilering (hårfjerning sammen med pæren) og depilation (slippe af med vegetationen uden at ødelægge roden). Begge metoder giver et godt resultat, men kun i kort tid, fordi de ikke stopper hårvækst, men tværtimod øger intensiteten. Samtidig ændres strukturen af ​​voksende hår over tid, bliver mere stiv og grov, og som følge heraf bliver blødt, farveløst fluffet hår til pigmenteret stang. Desuden er sådanne manipulationer normalt meget smertefulde (især epilation), og ikke alle unge damer kan modstå dem.

For dem der ikke er til fordel for sådanne eksperimenter, er der en alternativ måde at dække problemet på - blegning uønsket hår med kemikalier eller naturlige produkter. De vigtigste fordele ved denne teknik er:

 • praktiske - lynprocedurer har en forholdsvis langvarig virkning og kræver ikke hyppig gentagelse;
 • effektivitet - for at gøre håret mindre mærkbart, nok 1-2 sessioner af misfarvning;
 • relativt lav pris - køb af komponenter beregnet til selvbelysning af hår kræver meget mindre materielle ressourcer end for professionelle procedurer (voksning, shugaring og andre) i en skønhedssalon;
 • tilgængelighed - de midler der er nødvendige til at blegge hår kan købes hos ethvert apotek eller købmand (nogle af dem kan findes i køkkenet);
 • enkelhed - for at gøre håret mindre mærkbart, kræver ikke faglige færdigheder og betydelige tidsomkostninger.

Lightening uønsket vegetation er en proces under
hvilket er fuldstændig eller delvis ødelæggelse af det naturlige pigment (melanin). For at opnå denne effekt kan du bruge forskellige metoder, hvis valg afhænger af personlige præferencer og organismernes individuelle egenskaber. Men før du går i gang med handling, skal du gøre dig bekendt med reglerne for blegning.

Hvordan lette ansigtshår: anbefalinger

Da ansigtets hud er meget tyndere og blødere end dermis i andre dele af kroppen, skal enhver påvirkning på den være så mild som muligt. For at beskytte dig mod ubehagelige konsekvenser i form af irritation eller forbrændinger i huden samt fra forekomsten af ​​allergiske reaktioner, skal du følge nogle få enkle regler:

 • Før du bruger blegemidlet til det tilsigtede formål (uanset om det blev købt i butikken eller tilberedt derhjemme), skal du sørge for at teste det for tolerance. For at gøre dette skal du anvende et par dråber af det valgte stof på håndleddet og lade det stå i 15-20 minutter. Hvis du efter denne tid ikke har haft ubehagelige følelser eller hudreaktioner (rødmen, udslæt, brænding), kan du sikkert gå videre til proceduren.
 • Må ikke overskride formuleringstiden angivet i opskriften, da langvarig kontakt af reagenserne med dermis kan forårsage forbrændinger.
 • Undgå at få blandingen på slimhinderne i øjnene og læberne. Hvis dette sker, vask med rigeligt køligt vand og kontakt læge.
 • Brug ikke lette stoffer, hvis huden har nogen skade (sår, revner, ridser) eller udslæt.
 • Mange mennesker kan opleve en let brændende fornemmelse efter påføring af blegemidler - dette betragtes som normalt. Men hvis ubehaget bliver værre, skylles blandingen straks med køligt vand.
 • Meget ofte, efter proceduren, er ikke kun hårene tændt, men også huden. Du behøver ikke bekymre dig: denne effekt varer ikke længe. Du bør dog ikke miste muligheden for en sådan reaktion, og for at undgå uforudsete situationer er det bedst at udføre misfarvning ikke på arbejdsdage, men før weekenden, så huden har tid til at vende tilbage til sin tidligere tilstand.

Når du observerer disse enkle anbefalinger, vil du være i stand til at misfarve uønskede hår uden at skade hudens sundhed og skønhed. Det vigtigste er at vælge et effektivt middel, der passer dig i alle henseender.

Midler til lette ansigtshår

For at gøre de mørke hår på ansigtet mindre mærkbart, kan du bruge:

 • farmaceutiske præparater, såsom hydrogenperoxid (peroxid) i ren form eller i kombination med andre komponenter;
 • folkemedicin (infusion af farmaceutisk kamille, citronsaft og andre produkter, der delvis kan ødelægge hårfarvningspigmentet);
 • kemiske maling, tonics og specielle hvidtekrem (de skal anvendes i overensstemmelse med vedlagte instruktioner).

Det skal bemærkes, at ingen af ​​de angivne metoder er et universalmiddel og ikke kan være lige effektive for alle. Derfor kan man være overbevist om effektiviteten af ​​dette, eller det betyder kun gennem personlig erfaring. Nedenfor er et par opskrifter, der kan være nyttige for dig.

Kemiske metoder til ansigtshårbelysning

blondirovanie

Den nemmeste og mest effektive måde at misfarve ansigtshår på er at bruge lynnedslag, som er i linje med enhver fabrikant af hårfarvestoffer. Det kan også være et blondende pulver og en oxiderende creme. Begge komponenter skal blandes i overensstemmelse med instruktionerne og anvende den resulterende sammensætning på problemområder. Varigheden af ​​aktive reagenser på huden må ikke overstige 15 minutter, hvorefter blækblandingen skal vaskes med køligt vand og vaske dit ansigt med sæbe. Sådanne procedurer bør udføres efter behov, men ikke oftere 2 gange om måneden.

Hydrogenperoxid

Lightening de mørke hår på ansigtet med hydrogenperoxid (peroxid) er en effektiv og sikker metode, der har opnået stor popularitet på grund af dets tilgængelighed. Til proceduren skal du have en 3% hydrogenperoxidopløsning og en bomuldsstuds (eller tampon). Fugt disken med peroxid og tør de ønskede områder af huden med det flere gange. Gentag proceduren 2-3 gange om dagen, og efter en uge vil du se, at hårene i ansigtet har synligt lyst. Peroxidopløsning kan også anvendes i kombination med andre komponenter:

 • Med gel til vask eller flydende sæbe (i lige store mængder). Den resulterende blanding skal påføres steder med overdreven vegetation, og efter 20 minutter skylles med køligt vand. Udfør disse procedurer hver anden dag.
 • Med flydende ammoniak. Tilsæt et par dråber ammoniak til den foregående blanding, bland og anbring den færdige masse på problemområder i 10-15 minutter. Brug en sådan sammensætning 2-3 gange om ugen.
 • Med lanolin, petrolatum, ammoniak og flydende sæbe. Bland 30 g petroleumsgelé med 15 g lanolin, tilsæt 10 dråber peroxid, 5-7 dråber ammoniak og en lille flydende sæbe. Behandl de ønskede sektioner med den forberedte sammensætning og lad i 15 minutter (massen skal tørre lidt ud). Skyl dit ansigt med køligt vand efter den angivne tid. For at opnå effekten er det nødvendigt at udføre klargøringsprocedurer ved hjælp af de listede komponenter mindst to gange om ugen.

gidroperit

Effektiviteten af ​​hydroperitol som et lysende middel til ansigtshår er blevet vurderet af mange kvinder. For at forberede en affarvende sammensætning skal du knuse en tablet af det angivne præparat i pulver og blande det med vand i lige store mængder. Den resulterende gylle skal påføres problemområder, stå i ca. 15 minutter, og skyll derefter med rindende vand. Efter proceduren anbefales det at smøre huden med en nærende creme. Lynhår ved brug af hydroperit bør udføres 2-3 gange om ugen. Denne opskrift kan forbedres ved at tilføje andre ingredienser til det:

 • Ammoniakopløsning og barberskum. For at opnå en blødgøringsblanding skal 2-3 tabletter hydroperit gnides med 5 ml ammoniakopløsning og 15 ml vand. Derefter skal du tilsætte en spiseskefuld barberskum, blande og påfør den tilberedte masse på uønskede hår, så de er helt dækket. Efter 15-20 minutter skal sammensætningen skylles med køligt vand.
 • Ammoniak og shampoo. Denne opskrift er egnet til ejere af følsom hud. For at forberede et blegemiddel skal du blande 2-3 pundede hydroperit tabletter med 10 ml ammoniak og 30 ml flydende sæbe. Når alle komponenter er grundigt blandet, skal den resulterende masse påføres med et tykt lag til de ønskede områder af huden, og skyll med vand efter at have ventet i ca. 20 minutter.

Naturlige metoder til at lette ansigtshår

citron

 • Skær halvdelen af ​​citronen og klem saften ud af den.
 • Fugt en bomuldsstuds i det og flere gange tørre huden med uønsket vegetation. Udfør sådanne procedurer 2-3 gange om dagen, og en uge senere bliver de mørke hår mindre synlige.

kamille

Først skal du forberede kamilleinfusion:

 • Hæld 30 g tørblomstrer i en skål og hæld 100 ml kogende vand over dem.
 • Dæk beholderen med et låg, luk det med et tykt håndklæde og lad det komme i 3 - 4 timer (du kan insistere kamille i en termos).

Træk den færdige infusion, blød en bomuldsstuds ind i det og tør problemområderne med det flere gange om dagen. I stedet for infusionen kan du bruge friske kamilleblomster, bundet til mos, - de skal påføres ansigtet i form af en maske (i 20 minutter) og vaskes derefter af med køligt vand.

Æble eddike

 • Bland 30 ml æblecidereddike med 20 ml citronsaft.
 • Fugt en bomuldsstykke eller tampon i den resulterende opløsning og anbring den på problemområdet i 5-7 minutter. Gentag proceduren hver anden dag.

Brightening ansigtshår er en loyal metode til at løse et sart problem, som mange kvinder står overfor. Og selv om det kan tage meget tid at skabe et ideelt billede, men denne proces vil finde sted uden sundhedsskader og store tab for tegnebogen.

Sådan lette ansigtshår hjemme

Hår på et blidt ansigt ser hårdt ud, især hvis de er mørkere end hud. Derfor er repræsentanterne for det retfærdige køn utrætteligt kæmper med overskydende vegetation. Nogen ved hjælp af depilation - normal eller laser, andre - skære dem med en barbermaskine (dette anbefales absolut ikke). Men der er dem, der foretrækker at bare lysere håret på deres ansigt, så de bliver mindre mærkbare. Hjælper denne metode og hvordan man gør det rigtigt?

indhold

Hvorfor vokser håret

Hvert kvindes ansigt er dækket af små fluffede hår. Normalt vokser de ikke længere end 1-2 mm og er næsten umærkelige, især i blondiner. Brunetter har mørkere hår på deres ansigt og hænder end hudfarve, og de kommer ofte til udtørring af overlæben og / eller kinder. Men undertiden, under påvirkning af eksterne eller interne faktorer, bliver problemet ude af kontrol, og ansigtet er hurtigt dækket af vegetation.

At provokere et sådant problem kan:

 • Genetisk prædisponering. Mørk ansigtshår er karakteristisk hovedsageligt af østlige og sydlige nationaliteter. Men der er endda en sådan sygdom: hirsutisme, hvor hele kvindens ansigt er dækket af et tykt lag af ret tykt hår.
 • Endokrine lidelser. Fejl i de endokrine kirtler eller tage visse hormonelle lægemidler. Kvinder klager ofte på, at håret begyndte at vokse i ansigtet mens man tager orale præventionsmidler. Men det sker kun med det forkerte valg.
 • Barbering. Jo oftere håret er barberet, jo tættere bliver deres struktur. Forsøger at overleve, hårene fortykkes, vokser hurtigere og bliver endnu mere mærkbare.

Og problemet skal løses, begyndende med eliminering af disse negative faktorer. Lynhår er kun en midlertidig løsning. Derudover eksisterer der ikke et helt sikkert middel til dette.

Måder af afklaring

Ikke alle metoder til lynhår kan bruges i ansigtet hjemme. Huden i dette område er meget delikat, og det er let at fremkalde alvorlig irritation på den, hvis du bruger butiksblekemidlerne. Derfor foretrækker mange kvinder formuleringer fremstillet ifølge naturlige opskrifter.

Kemiske metoder

Brug af barske kemikalier er den nemmeste måde at hurtigt blanke ansigtshår på. Men kun en kvinde med en tilstrækkelig tæt og fuldstændig intakt hud har råd til det. Og selv efter proceduren bliver hun nødt til at genoprette hende i nogen tid med beroligende masker.

Her er de mest populære måder:

 1. Hårfarve. Ganske en hård metode, selvom du tager en lille procentdel af oxidatoren. Absolut ikke anbefalet at gøre dette kosmetologer. Men kvinder holder ofte ikke deres råd og forsøger hurtigt at slippe af med hadet hår. Brug af 9-12% oxidator gør det muligt at gøre håret næsten usynligt ad gangen. Men på samme tid bryder de ned, pærerne kan forøge og huden lider meget.
 2. Blegemiddel. Det virker hurtigere, men blødere end ammoniakmaling. Brug normalt midlerne "Blondex" eller "Blondoran". Ansigtet før dette vaskes ikke i mindst adskillige timer, så det naturlige fedt på en eller anden måde beskytter huden. Pulveret fortyndes også med et oxidationsmiddel og bliver alderen på overfladen i 5 til 10 minutter og vaskes derefter grundigt af.
 3. Hydrogenperoxid. Vores bedstemødre blegede hår på hovedet, ansigtet og endda benene med hydroperit tabletter. Men nogle kvinder bruger stadig dette værktøj og overvejer det mere sikkert for huden. Hydroperit fortyndet i en glasskål til en tilstand af vandløb og læg den på hårene. Vask af efter 5-10 minutter. En blødere, men en lang metode til afklaring - tørre problemområder med en opløsning af hydrogenperoxid 2 gange om dagen og vask det ikke af.

Disse metoder er ret aggressive og absolut kontraindiceret under graviditet, under amning, kvinder med meget følsom hud og tilbøjelige til alvorlige allergier. Du kan ikke bruge sådanne værktøjer til purulent acne, ridser og sår på problemområder.

Folkemetoder

Ikke alle traditionelle metoder til ansigtshårbelysning virker delikat. Blandt dem er der naturligt retsmidler, plantebaserede. Og der er ret aggressive opskrifter, som ved deres virkninger på huden ikke er meget forskellige fra de ovenfor nævnte.

Her er de mest populære måder:

 • Lanolin. Flydende lanolin kan købes på apoteket. Det blødgør huden godt og har en svag blegningseffekt. Velegnet til blegning af fine hår. Lanolin blandes i halv med barberskum og påføres problemområdet. Efter 15 minutter fjernes sammensætningen, og huden smøres med en beroligende creme.
 • Ler med peroxid. En god blegningseffekt, herunder på huden, giver følgende sammensætning: En spiseskefuld hvid kosmetisk ler fortyndes med hydrogenperoxidopløsning til en tilstand af tyk creme. 5 dråber ammoniak tilsættes til sammensætningen og påføres til de ønskede områder af ansigtet. Opbevar ikke mere end 10 minutter, skyl grundigt med vand.
 • Tandpasta. Den oprindelige, men effektive måde. Hvid pasta uden aromaer fortyndet med en opløsning af peroxid i et forhold 1: 1. Sammensætningen påføres problemområder og henstår i 10-15 minutter. På dette tidspunkt er det næsten helt tørt, og det er bedre at fjerne det først med kosmetisk mælk, og først vask derefter resterne af med vand.
 • Kamille afkogning. Skal være stærk - to spiseskefulde pr. Glas vand. Det bør koges på lav varme i 15 minutter, insistere et par flere timer i en termos, belastning. Tør håret fugtet i bouillon med en vatpind mindst 4-5 gange om dagen. Det er muligt og mere. Vask ikke af!
 • Citronsaft Desuden kan problemområder rengøres 3-4 gange om dagen med friskpresset citronsaft eller et citronskive. For at øge effekten i saften kan du tilføje æbleeddike. Men på den tynde og følsomme hud fra en sådan sammensætning sker der hurtigt irritation.
 • Gurkemeje. En blid, men temmelig effektiv blegende vegetationsmaske. Gurkemeje blandes med nødmel i en mængde på 2: 1 og fortyndes blandingen med flydende fløde til syrenes tilstand. Modstå masken kan være op til 20 minutter, hvis der ikke er brændende fornemmelse. Gør 2-3 gange om dagen for at opnå den ønskede virkning.

Før første brug af nogen af ​​dem er det yderst ønskeligt at teste for allergi - de fleste produkter fremmer let hudirritation. Du kan fjerne det med en beroligende creme eller tørre dit ansigt med aloe juice.

Sammenfatning

Ifølge de fleste kvinder er det ikke muligt at helt oplyse håret på dit ansigt derhjemme. Under alle omstændigheder beskadiger sure eller aggressive kemiske forbindelser huden ved at tørre ud og irritere den. Derfor er det meget vigtigt ikke at misbruge selv sparsomme opskrifter.

Desuden falder de blegede hår ud, vokser tilbage og bliver synlige igen. Hvis du virkelig ønsker at slippe af med vegetation for evigt, bør du ikke misfarve det og dermed skade huden og løse problemet radikalt: laser depilation, for eksempel.

Kemiske brighteners, sammenlignet med naturlige, har nogle fordele: de er i stand til at gøre hår usynlige ad gangen, og med regelmæssig brug svækker dem og sænker væksten. Men naturligt gør det meget mere følsomt, om end længere. Derfor vælger alle de bedste midler til sig selv.

Lysende ansigtshår derhjemme

Ansigtshår er en af ​​de mest ubehagelige kvindelige problemer. Selvfølgelig er der mange måder at slippe af med uønsket hår, men ikke alle kvinder er villige til at udholde smertefuld voksning, betale mange penge i saloner eller dagligt fjerne hår med en maskine.

Situationen forværres af, at huden på ansigtet er meget følsom, og hårfjerning fører ofte til hudirritation og allergi. Derfor gør mange kvinder den enkle beslutning om at lette deres hår.

Dette kan gøres med speciel kosmetik, der er til salg. Men hvis du af en eller anden grund er forspændt i forhold til sådanne produkter, er det lettere at gøre ansigtshår hjemme ved hjælp af naturlige ingredienser. Og i dagens artikel vil The Storehouse of Beauty fortælle sine opskrifter, hvordan man lettere hår.

Tendensen til vegetation i ansigtet kan arves, og det samme problem kan skyldes et stort antal mænds hormoner i kroppen.

Uanset årsagerne, der forårsager overdreven hårvækst - genetisk eller hormonal - elimineres fejlen ved hjælp af hjemmets kosmetik.

Hvis håret er for meget, vil lygter sandsynligvis ikke hjælpe - du skal fjerne hårene, og så betyder det, at bremse væksten og lysere "vegetationen". Som om det ikke var - alt er i dine hænder. Og uskyldige måder at lette hår på, kan du opleve og opleve.

Lysende ansigtshår: Folkerecept

Peroxide Brightening

Blandt de produkter, der effektivt lyser ansigtshår, er et af hovedstederne optaget af hydrogenperoxid. På egen hånd eller i kombination med andre ingredienser reducerer det signifikant hårpigmentering, og vigtigst tynder det dem.

Ved udførelse af lynprocedurer er en nyance vigtig: hvis huden er følsom, er det risikabelt at gøre det, i dette tilfælde er det bedre at vende sig til klassiske metoder, der eliminerer vegetationen. Det er bedre at udskyde misfarvningsproceduren, hvis der er betændelse på huden, sår eller bumser - resultatet vil være alvorlig irritation.

Den nemmeste måde at misfarve ansigtshår på er at behandle huden med 3% hydrogenperoxidopløsning. Bomuld uld er fugtet i en opløsning, der gnides med huden i flere minutter. Efter flere daglige procedurer bliver resultatet mærkbart.

Hydrogenperoxid bruges også som en bestanddel af lysende hår på ansigtet. En af opskrifterne indeholder en 3% peroxidopløsning og barberkrem. Denne masse påføres huden i 20 minutter, vaskes derefter og smøres med nærende creme. Nogle gange tilføjes nogle få dråber laks, men alkohol kan påvirke huden negativt. Ved regelmæssig brug af dette værktøj (efter en dag eller to) bliver hårene lettere og bremser væksten.

Citronsaft

Friskpresset citronsaft er et godt alternativ til peroxid. Det vigtigste er dets friskhed, efter lidt tid efter klemning bliver det ineffektivt.

Hydroperit til lynhår

Lightening ansigtshår og gøre følgende metode: blanding af knust, bankede til pulver tablet gidroperita (dette stof har en antiseptisk virkning), et par dråber hydrogenperoxid og ammoniak, og den resulterende blanding blev behandlet hår i ansigtet. Efter 10 minutter vaskes produktet grundigt af. Derefter smøres huden med en nærende creme. Da dette er et meget kraftigt værktøj, bør brugen heraf begrænses (ca. 1 gang om ugen).

Salve til lette ansigtshår

Effektiv mod mørk ansigtshår følgende salve: forbindelse perhydrol - 30% opløsning af hydrogenperoxid (2 g), vaseline (8 g), uldfedt (12 g), ammoniumchlorid og et par dråbe shampoo. Efter blanding sættes den resulterende masse på hårene og efter 10 minutter, når salven tørrer godt, vaskes den af.

Før du tænder dit hår derhjemme, er det vigtigt at bemærke, at enhver lynprocedure er kontraindiceret til følsom hud såvel som under graviditet.

Hvordan lette eller misfarve krop og ansigt hår alene

Hver gang har sine egne standarder for skønhed. Men kvinder forsøgte altid at slippe af med vegetationen på deres krop og ansigt. Salonteknikker til fjernelse af uønsket hår er ikke altid tilgængelige. Men i hjemmet kan ubehagelig vækst misfarves ved at gøre det mindre mærkbart.

Hjemmelavede måder at lette og blegge hår på ansigt og krop

Uafhængigt gøre mindre mærkbare uønskede skud kan være to metoder: kemiske og naturlige. Den første er brugen af ​​farmaceutiske præparater og hårfarver til blegning af hår. Det andet indebærer anvendelse af naturlige ingredienser, hovedsagelig grøntsager.

Kemiske metoder

Virkningen af ​​syntetiske kemikalier er ret hurtig, men sådanne metoder betragtes som de farligste. Derfor skal du kontrollere hudens reaktion, før du starter proceduren. Det er næppe muligt at kalde en forbrænding eller en stærk irritation en positiv effekt.

Hårfarver

Den enkleste, men også den farligste løsning i blegning af uønsket hår er brugen af ​​specielle kits. Her er valg af midler enormt, men billige farvestoffer giver de bedste resultater. De tørre hår, forårsage deres skrøbelighed, og i kampen med ansigtshår og ansigtshår er en fordel. Hårene svækket efter kemisk eksponering bliver ikke kun mindre synlige, men også mere sprøde, lettere at fjerne.

Ved hjælp af malinger til lynhår kan du klare væksten på kroppen og på ansigtet. Blondoran, Blondex og Blond er også velegnede. Men for at undgå ubehagelige hudreaktioner, med den mindste rødme eller irritation, påfør en fedtet fløde eller straks fjerne den påførte sammensætning og vælg en anden metode. Under arbejdet er det vigtigt at følge instruktionerne på emballagen af ​​produktet nøje.

Brug ikke farvestoffer. Kun blegemidlerne er effektive.

Malingsanvendelse til blegning:

 1. Det forberedte værktøj anvendes omhyggeligt på problemområdet. Normalt bliver hår på ansigtet "antenner" over overlæben eller hårene på hagen gjort mindre synlige.
 2. Hold sammensætningen halvdelen af ​​den angivne tid på emballagen.
 3. Fjern forsigtigt fra ansigtet med en bomuldsstuds, huden vaskes med vand.

Ved hjælp af farvestoffer kan du lette håret på kroppen og ansigt derhjemme

Pulverfarvestoffer

Den mest effektive til blegning anerkendte farvestoffer Blondeks, Blondoran, Blond. Ansigtet før proceduren vaskes ikke for at sikre den naturlige beskyttelse af huden mod farvestofpigmentets dybe gennemtrængning.

 1. Pulveret blandes med et oxidationsmiddel i form af en creme. Det er vigtigt at observere den angivne mængde af hver komponent i instruktionerne.
 2. Ingredienserne blandes indtil ensartede og påføres problemområder i højst 10 minutter.
 3. Malingen vaskes grundigt, huden renses forsigtigt.

Udfør proceduren efter behov, men ikke oftere end en gang hver fjerde dag. Handsker anbefales til at beskytte dine hænder.

Hvis der opstår hudirritation eller brændende fornemmelse, smør det med panthenol.

For at beskytte hændernes hud bleges håret bedre i handsker

Mindre irriterende for hudmasken af ​​pulverlaksblond med tilsætning af havregryn og mælk.

Forberedelse og brug:

 1. Bland malingen blond, fløde til det, citronsaft, fuldmælk mælk, havregryn (hver ingrediens du skal tage en teskefuld).
 2. Rør til glat.
 3. Påfør blandingen en gang om ugen på problemområderne, lynnedslag, mens huden lider, maksimum - i en kvart time.
 4. Skyl med vand, tør derefter huden med en bomuldsspand fugtet med mælk.

Effekten er mærkbar i en måned.

Video: hvordan man misfarver hår ved hjælp af pulverlaksblond med mælk og havregryn

Supra-maling hjælper med at gøre hårene mere farveløse. Ansøgning betyder:

 1. Bland halvdelen af ​​en stor ske med pulveriseret supra med en fuld ske med clarifier til den.
 2. Værktøjet påføres problemområdet i 10-15 minutter.
 3. Vask en bomuldsspids fugtet i varmt vand.

Lys hår også hvid henna. Men sammen med uønskede skud vil huden også lyse markant.

Video: hvordan man lettere hår med supra

Hydroperit og hydrogenperoxid

Det vil medvirke til at gøre håret mindre mærkbart og hydroponisk:

 1. Pulver knust en tablet betyder.
 2. Blandet med 3-4 dråber ammoniak.
 3. Blandingen fortyndes til en cremet tilstand og påføres problemområder. Lad i 10 minutter.
 4. Vask af med koldt vand.

I en maske til følsom hud anbefales det at tilføje et par dråber vand. For at øge effektiviteten kan du hælde 2-3 dråber hydrogenperoxid.

Ved hjælp af hydroperit kan du lette håret på kroppen og ansigt derhjemme

Ren peroxid vil hjælpe med at lette hår. Den påføres en bomuldsstynge og forsigtigt gnides ind i problemområdet i et par minutter. Gentag proceduren flere gange om dagen. Det er vigtigt ikke at lægge for meget peroxid på disken, hudforbrændinger er mulige. Resultaterne er mærkbare mindst en uge senere, hårene mærkbart lysere.

Masken med tilsætning af kosmetisk skum klæber godt med uønsket vegetation:

 1. Hydrogenperoxid blandes med samme mængde ansigtsvask.
 2. Blandingen påføres problemområdet.
 3. Lad på i 5-10 minutter og vask af.

ammoniak

Masken med hydroperit og ammoniak er effektiv med mørke hårde hår på ansigt og krop.

Forberedelse og anvendelse af værktøjet:

 1. 10 pulveriseret hydroperit formales til pulver.
 2. Blandet med et par ammoniakampuller.
 3. Tilsæt en teskefuld shampoo og varmt vand.
 4. Sammensætningen omrøres og henstår i en time.
 5. Blandingen påføres på problemområdet i 5-10 minutter og vaskes af.

Resultaterne ses umiddelbart.

Hydroperit og ammoniak er effektive med mørke hår på ansigtet.

Blandingen af ​​peroxid, ammoniak og flydende sæbe vil misfarve ansigtshår:

 1. Flydende sæbe sættes til 5 dråber flydende ammoniak til en cremet konsistens.
 2. Hæld i en teskefulde peroxid.
 3. Sammensætningen af ​​en bomuldspindel påføres forsigtigt på problemområder.
 4. Lad i en kvart time, vask af. Hvis der opstår en brændende fornemmelse, skal du straks fjerne masken.
 5. Huden er smurt med en fed, nærende creme.

Den mest effektive lynmaske består af hydroperoxid, ammoniak og barberskum.

 1. Tre tabletter af hydroperitol formales i pulver.
 2. Til massen tilsættes en halv teske ammoniak og en stor skefuld vand.
 3. Alle komponenter er blandet og toppet med en stor skefuld barberskum.
 4. Rør til tilstanden af ​​en homogen pasta.
 5. Sammensætningen påføres hårene. Hold 15-30 minutter.
 6. Vask af.

Effektiv jod-ammoniak-castor maske.

 1. 35 ml myresyre eller ethanolalkohol og 5 ml ricinusolie blandes.
 2. Tilsæt 5 ml ammoniak og 3 dråber iod, bland grundigt.
 3. Sammensætningen påføres på en bomuldsstynge om morgenen og om aftenen, tørre problemområder.

Effekten er mærkbar i en uge. Hold masken i en tæt lukket beholder i mørke.

Læs mere om jodens rolle i hårfjerning i vores artikel: Jod i kampen mod uønsket vegetation.

Video: hvordan man misfarver hår med castorca, ammoniak og jod

Lanolin, tandpasta, hydrogenperoxid

Lysere hår betyder ved tilsætning af lanolin:

 1. For en del af peroxidet tages to dele lanolin.
 2. Barberskum tilsættes til væsken for at opnå en cremet tekstur.
 3. Værktøjet påføres problemområder i en kvart time, afvaskes.
 4. Sørg for at smøre huden med børns creme for at lindre irritation og rødme.

For at forberede lightening salven blandes en stor skefuld lanolin med 10 dråber peroxid:

 1. Sammensætningen hældes 5 dråber ammoniak, blandes.
 2. Tilsæt en teskefuld vaselin.
 3. Til den næsten færdige salve tilsættes en teskefuld gel til vask.
 4. Sammensætningen anbringes med en bomuldspindel tre gange om dagen på uønskede hår, venstre for at tørre helt, hold i yderligere 10 minutter efter det.
 5. Vask af med en bomuldsstynde fugtet med vand.

Blandingen opbevares i en glasbeholder i køleskabet i flere dage.

Fra de mørke antenner er en maske af ler og peroxid effektiv:

 1. Bland en teskefuld peroxid, tilsæt 5 dråber ammoniak og en stor ske med hvid kosmetisk ler.
 2. Bland sammensætningen til en cremet tilstand.
 3. Påfør produktet i maksimalt 10 minutter på problemområdet.

Lightening effekt vil give den sædvanlige tandpasta:

 1. I lige dele blandet peroxid 6% og tandpasta uden flerfarvede additiver.
 2. Værktøjet er bragt til tilstanden af ​​tyk fløde, anvendt på problemområder, forlad i en kvart time, vask af.

Hvis en maske blev brugt til at lette håret på ansigtet, så skal det fjernes med en kosmetisk makeup remover mælk, derefter med vand.

Video: Sådan lyser du håret med en tandpasta maske

Naturlige midler

Selvfremstillede hjemmelavede produkter fører ikke så hurtigt til det ønskede resultat som købt. Men for at løse problemet med uønsket vegetation, vil de hjælpe uden at skade huden. Det er vigtigt at anvende de tilberedte forbindelser regelmæssigt flere gange om dagen. Kontraindikation til brug er kun individuel intolerance over for ingredienserne.

Urte infusioner

Lysere ved hjælp af naturlige farvestoffer kan ikke kun shag. Urter bruges også til at lette håret på kroppen og ansigtet.

Forberedelse og brug af infusion:

 1. Bland 15 g tør kamille og en halv kop kogende vand. Dæk med låg.
 2. Sammensætningen insisterer på 9 timer.
 3. Påfør det færdige produkt med en bomuldsstykke fra 4-7 gange om dagen til problemområder.
 4. Lad det tørre helt, det er ikke nødvendigt at skylle.

Effektiviteten af ​​infusionen vil øge tilsætningen af ​​glycerol. Denne komponent lyser håret med flere toner.

Forberedelse og brug:

 1. 15 g tørkamilleblomster hældes med et halvt glas kogende vand og infunderes. Blandingen skal afkøles.
 2. Bland 15 ml kamilleinfusion og glycerin.
 3. Værktøjet påføres hårene, holdes i 5-15 minutter og vaskes af med varmt vand.

Calendula og lime blomst fungerer også. Disse urter kan erstattes kamille.

Calendula fungerer som en tusindfryd, lynhår

citron

Citron virker som peroxid:

 1. Fra en frugt presse juice. Hældes i en glaskop.
 2. Bomuldspuden fugtede i væsketørre problemområder mindst tre gange om dagen.
 3. Midler tilbage i 5-10 minutter.

Vask af med vand. Det er vigtigt ikke at lade midlerne i øjnene.

Fremragende lyser uønsket hårseddike-citronblanding:

 1. Lige blandet citronsaft, lunkent vand og eddike.
 2. Blandingen påføres med en bomuldspude.
 3. Hold på problemområdet i 20 minutter.

Det anbefales at anvende sammensætningen om natten, så om morgenen bliver det mindre mærkbar rødme på huden på grund af aggressive bestanders virkning.

Eddike og citron lyse perfekt uønskede hår

Effektiv protein-citronmaske:

 1. Beat proteinet.
 2. Tilsæt et par store skeer citronsaft.
 3. Blandingen påføres på problemområdet på ansigtet, lad i 15 minutter.
 4. Vask af med koldt vand.

gurkemeje

Perfekt lysere uønskede skud maske af gurkemeje og nødmelk:

 1. Bland en stor skefuld møtemel med et par store skeer af gurkemeje.
 2. Tilsæt en halv teske tunge creme.
 3. Sammensætningen er æltet til en pastaagtig tilstand.
 4. Ansøg om problemområder i en og en halv til to måneder 3-4 gange om dagen i 15 minutter.

Video: Sådan lyser du håret med en maske med gurkemeje

Er det muligt at misfarve hår for evigt

Hjemmelavede metoder løser problemet i lang tid. At permanent misfarve hår med hjemme retsmidler er ikke let. Dramatisk klare uønsket vækst under kraften af ​​kemiske sammensætninger eller infusioner af urter. Vegetation lyser, men for evigt forbliver det ikke.

Løs problemet ved at misfarve hårene i lang tid på grund af midlerne med hydroperiode, kemiske farvestoffer, peroxid og iod i sammensætningen. Effekten er mærkbar efter den første ansøgning.

Hvordan slippe af med acne i ansigtet derhjemme

Hvad er forskellen mellem hårfjerning og depilation, hvordan man forstår den enorme verden af ​​hårfjerningsprocedurer